Kurslar Hakkında Genel Bilgi. Kurs Rezervasyonu ve Ücret İadesi. Ödeme Şekli. Uyarılar. İletişim Bilgileri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kurslar Hakkında Genel Bilgi. Kurs Rezervasyonu ve Ücret İadesi. Ödeme Şekli. Uyarılar. İletişim Bilgileri"

Transkript

1 Kurslar Hakkında Genel Bilgi Eğitimlerimiz pasta, figür, çiçek, cupcake, kurabiye, makaron, çikolata ve şekersiz tatlılar kursları olmak üzere 8 ana başlıkta toplanmaktadır. Kurslarımız sırasında katılımcılara ürünlerin hazırlanması, pişirilmesi ve süslemesi ile ilgili olarak Mutlu Dükkan ın tüm bilgi, birikim ve deneyimi en ince ayrıntısına kadar aktarılmaktadır. Bu sayede, gerek şeker hamuru ile süsleme alanında kendini amatörce geliştirmek isteyen gerekse de bu alanda profesyonel bir kariyere sahip olmak isteyen kişilerin temel ve ileri süsleme tekniklerini öğrenmelerine imkân sağlanmaktadır. Kurs Rezervasyonu ve Ücret İadesi Kurslarımıza katılım için kurs tarihinden belli bir süre önce rezervasyon yapılması zorunludur. Rezervasyon yapmak isterseniz aşağıda her kurs için ayrı ayrı belirtilen kurs rezervasyon ücretinin önceden ödenmesi gerekmektedir, öncesinde maalesef yer tutulamaktadır. Ödemenin geri kalanı ise kurs günü elden nakit olarak yapılmaktadır. Kurs tarihine 30 günden daha fazla zaman varken kursa katılmaktan vazgeçilmesi durumunda rezervasyon ücretinin tümü iade edilebilmektedir. 30 günden daha kısa zaman varken yapılan tüm iptallerde, tarih değişim taleplerinde veya haber vermeden kursa katılınmaması durumunda rezervasyon ücreti yanmaktadır. Kursa yeterli katılım sağlanamaması durumunda kurs tarihi Mutlu Dükkan tarafından değiştirilebilir veya kurs tamamıyla iptal edilebilir. Olası bir iptal ya da değişiklik durumunda yeni kurs tarihi katılımcıya bildirilir; ancak yeni tarih katılımcı için uygun değilse rezervasyon ücreti iade edilir. Ödeme Şekli Ödeme, sadece banka hesabına yapılacak havale / EFT yoluyla kabul edilmektedir. Kredi kartı ile ödeme maalesef kabul edilmemektedir. Ödeme açıklama kısmına sadece Ad, Soyad ve Telefon Numarası bilgileri girilmelidir. Banka Hesap Bilgileri Mutlu Dükkan Pastacılık Ürünleri Zeynep Yümlü Halk Bankası - Perpa Şubesi Şube kodu: Hesap no: IBAN no: TR Herhangi bir karışıklık yaşamamak adına yapacağınız havale / EFT sonrasında ile haber vermeniz rica olunur. Uyarılar Kurslar sırasında sadece önceden belirlenmiş modeller çalışılmaktadır. Bu modellerin dışına çıkılması yasaktır. Kurslar sırasında fotoğraf çekilmesi ya da görüntülü video alınması kesinlikle yasaktır. İletişim Bilgileri Mutlu Dükkan Pastacılık Ürünleri - Zeynep Yümlü Adres : Vefa Deresi Sok. No:5 Gayrettepe İş Merkezi A Blok Giriş Kat, Gayrettepe, Şişli, İstanbul Telefon : 0 (212) ( sadece hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında ) İnternet Sitesi : info@mutludukkan.com :

2 Kurabiye Kursu KRB101 : Kişi başı 220 TL (Rezervasyon Ücreti: 100 TL) Kurs süresi : 1 gün ( 10:30 16:00 arası ) : Şeker hamuru ile süslenmiş 10 adet kurabiye : bulunmamaktadır. Kurabiye kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: 10 kişilik arkadaş grubunuzu kurup kendi kurs tarihinizi kendiniz de belirleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Kursumuz, kurabiye süslemesi alanında kendini geliştirmek ve kariyer sahibi olmak isteyen kişilerin kendilerini deneyebilecekleri en uygun başlangıç noktasıdır. Kurs sırasında katılımcılar şeker hamuru ile tanışıp becerilerini keşfetmek için çok çeşitli imkânlar yakalamaktadır. Kurs boyunca toplamda 10 farklı kurabiye süslenmektedir. Bu kurabiyeler önceden belirlenmiş tasarımlara uygun olarak konusunda uzman eğitmenlerimiz eşliğinde süslenmektedir. Bu esnada katılımcılara hem Mutlu Dükkan ın özel vanilyalı kurabiye tarifi hem de çok çeşitli malzemeler yardımıyla farklı farklı süsleme teknikleri öğretilmektedir. Toplam 5,5 saat süren eğitimimiz sırasında hem keyifli vakit geçirebilir hem de kurabiye süslemesi ile ilgili olarak tüm bilgi, birikim ve teknikleri en ince ayrıntısına kadar öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca, kurs sırasında hazırlayacağınız kurabiyeleri beraberinizde eve götürme imkânınız bulunmaktadır. Bu sayede el becerilerinizle sevdiklerinizi hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilirsiniz. Profesyonel düzeyde kurabiye süsleyebilmek için kurs sonrası yapılacak çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle, kurs sırasında öğrendiğiniz teknikleri evde kendi kendinize tekrarlayarak başarınızın ve el becerinizin katlanarak artmasını sağlayabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Kurabiye yapımı ve süslemesinde kullanılan malzemelerin tanıtılması Mutlu Dükkan ın özel vanilyalı kurabiye hamurunun hazırlanması Hamurun kalıplarla şekillendirilip pişirilmesi Çok çeşitli malzemeler yardımıyla şeker hamurundan kurabiye süsleme tekniklerinin öğretilmesi Eve götürme : Şeker hamuru ile süslenmiş 10 adet kurabiyeyi kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

3 Cupcake Kursu CPK101 : Kişi başı 250 TL (Rezervasyon Ücreti: 100 TL) Kurs süresi : 1 gün ( 10:30 16:00 arası ) : Şeker hamuru ile süslenmiş 10 adet cupcake : bulunmamaktadır. Cupcake kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: 10 kişilik arkadaş grubunuzu kurup kendi kurs tarihinizi kendiniz de belirleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Kursumuz, cupcake süslemesi alanında kendini geliştirmek ve kariyer sahibi olmak isteyen kişilerin kendilerini deneyebilecekleri en uygun başlangıç noktasıdır. Kurs sırasında katılımcılar şeker hamuru ile tanışıp becerilerini keşfetmek için çok çeşitli imkânlar yakalamaktadır. Kurs boyunca toplamda 10 farklı cupcake süslenmektedir. Bu cupcake ler önceden belirlenmiş tasarımlara uygun olarak konusunda uzman eğitmenlerimiz eşliğinde süslenmektedir. Kurs sırasında katılımcılara el becerilerini deneyebilmeleri için hem 2 boyutlu hem de 3 boyutlu süslemeler öğretilmektedir. Bu esnada katılımcılara hem Mutlu Dükkan ın eşsiz çikolatalı cupcake tarifi hem de çok çeşitli malzemeler yardımıyla farklı farklı süsleme teknikleri öğretilmektedir. Toplam 5,5 saat süren eğitimimiz sırasında hem keyifli vakit geçirebilir hem de cupcake süslemesi ile ilgili olarak tüm bilgi, birikim ve teknikleri en ince ayrıntısına kadar öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca, kurs sırasında hazırlayacağınız cupcake leri beraberinizde eve götürme imkânınız bulunmaktadır. Bu sayede el becerilerinizle sevdiklerinizi hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilirsiniz. Profesyonel düzeyde cupcake süsleyebilmek için kurs sonrası yapılacak çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle, kurs sırasında öğrendiğiniz teknikleri evde kendi kendinize tekrarlayarak başarınızın ve el becerinizin katlanarak artmasını sağlayabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Cupcake yapımı ve süslemesinde kullanılan malzemelerin tanıtılması Mutlu Dükkan ın eşsiz çikolatalı cupcake kekinin hazırlanması ve pişirilmesi Cupcake lerin çikolata ile doldurulması Çok çeşitli malzemeler yardımıyla şeker hamurundan 2 ve 3 boyutlu cupcake süsleme tekniklerinin öğretilmesi Eve götürme : Şeker hamuru ile süslenmiş 10 adet cupcake i kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

4 Kremalı Cupcake Kursu CPK102 : Kişi başı 280 TL (Rezervasyon Ücreti: 100 TL) Katılımcı sayısı : 12 kişi Kurs süresi : 1 gün ( 10:30 17:30 arası ) : 4 farklı içerikte yaklaşık 12 adet cupcake : bulunmamaktadır. Kremalı cupcake kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: 12 kişilik arkadaş grubunuzu kurup kendi kurs tarihinizi kendiniz de belirleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Kursumuz, kremalı cupcake yapımının teknik noktalarını öğrenmek, bu konuda altyapı kazanmak ve kendini geliştirmek isteyen kişilerin kendilerini deneyebilecekleri en uygun başlangıç noktasıdır. Kurs sırasında katılımcılar kremalı cupcake in detaylarını en ince ayrıntısına kadar öğrenme şansı yakalayacaktır. Kurs boyunca katılımcılar hem 4 farklı cupcake keki hem de 4 farklı krema çeşidi öğrenme imkânı yakalayacaktır. Cupcake keki olarak çikolatalı, baharatlı, kırmızı kadife (red velvet) ve limonlu haşhaşlı çeşitler öğretilmektedir. Krema olarak ise bitter ganaj, vanilyalı Swiss mereng buttercream, peynirli Swiss mereng buttercream ve limonlu krema öğretilmektedir. Öğretilecek bu dört farklı kek ve krema yapımını kavradıktan sonra katılımcıların evde kendi kendilerine benzer lezzetler geliştirme şansı da bulunmaktadır. Kurs boyunca katılımcılar 3 er kişiden oluşan 4 ayrı grup halinde farklı farklı istasyonlarda çalışacaktır. Her grup kurs programında yer alan dört farklı kek ve krema çeşidinden birini hazırlayacaktır. Ancak her grup diğer grupların cupcake hazırlayışını takip edecek, gözlemleyecek ve öğrenecektir. Bu şekilde her grup üyesi hazırlanacak dört farklı cupcake çeşidini de öğrenme şansı yakalayacaktır. Ayrıca her katılımcı yaklaşık 12 adet cupcake i kendi kendine hazırlama, pişirme ve üstüne krema sıkma imkânı bulacaktır. Bu sayede her katılımcı yaklaşık 12 adet cupcake i hazırlamış ve bu cupcake leri 4 farklı krema ile süslemiş olacaktır. Kremalı cupcake yapımı ve süslemesinde kullanılan malzemelerin tanıtılması 4 farklı kremanın hazırlanması (bitter ganaj, vanilyalı Swiss mereng buttercream, peynirli Swiss mereng buttercream ve limonlu krema) 4 farklı kekin hazırlanması ve pişirilmesi (çikolatalı, baharatlı, kırmızı kadife (red velvet) ve limonlu haşhaşlı) Sıkma tekniğinin gösterilmesi Cupcake lerin süslenmesi ler: Bitter Ganaj Kremalı Çikolatalı Cupcake / Vanilyalı Swiss Mereng Kremalı Baharatlı Cupcake / Peynirli Swiss Mereng Kremalı Kırmızı Kadife (Red Velvet) Cupcake / Limon Kremalı Limonlu Haşhaşlı Cupcake Eve götürme : 4 farklı içerikte hazırlanmış 12 adet kremalı cupcake i kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

5 Pasta Kursu PST101 İnsan Figürlü Yuvarlak Pasta : Kişi başı 750 TL (Rezervasyon Ücreti: 250 TL) Kurs süresi : 2 gün ( her gün 10:30 16:00 arası ) : İnsan figürlü yuvarlak pasta : bulunmamaktadır. Pasta kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: Detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Bu kurs temel pasta süsleme eğitiminin ilk aşamasıdır; pastacılık alanında kendini geliştirmek ya da bu alanda profesyonel bir kariyere sahip olmak isteyen kişiler için temel pasta süsleme teknik ve prensiplerinin öğretildiği ilk başlangıç noktasıdır. Kurs sırasında katılımcılar tek katlı yuvarlak bir pastanın hazırlanması, kaplanması ve süslenmesini içeren temel pasta süsleme tekniklerini Zeynep Yümlü ile birebir çalışarak öğrenme fırsatı yakalayacaktır. Pasta hazırlığı ve yapımı zincirleme bir süreçtir. Bu nedenle, eğitimimizde pasta kekinin pişirilmesi, sıvanması ve kaplanması gibi işlemler hazırlanan pastanın keskin köşeli ve kusursuz olmasına göre ayarlanmıştır. Bu sayede, katılımcılar Mutlu Dükkan ın kusursuz ve keskin köşeli pastalarının nasıl yapıldığını tüm detay ve püf noktalarıyla öğrenme imkânı bulacaktır. Profesyonel düzeyde pasta süsleyebilmek için kurs sonrası yapılacak çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle, kurs sırasında öğrendiğiniz teknikleri evde kendi kendinize tekrarlayarak başarınızın ve el becerinizin katlanarak artmasını sağlayabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Pasta yapımında ve süslemesinde kullanılan malzemelerin tanıtılması 15 kişilik pasta kekinin hazırlanması ve pişirilmesi Pastanın sıvanması Pastanın şeker hamuru ile kaplanması ve keskin köşelerin yapımı Pasta tablasının şeker hamuru ile kaplanması ve pastanın bu tablaya oturtulması Pasta çevresinin çeşitli kalıplar yardımıyla ve serbest el tekniği yöntemiyle süslenmesi 1 adet 3 boyutlu insan figürünün şeker hamuruyla modellenmesi ve bu figürün pastanın üstüne montajı Tahta çubuk ve ip yardımıyla bayraklı flama hazırlanması ve bu flamanın pastanın üstüne montajı Eve götürme : İnsan figürü içeren keskin köşeli 15 kişilik pastayı kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

6 İki Katlı Pasta Kursu PST201 Çiçek Uygulamalı Pasta : Kişi başı 850 TL (Rezervasyon Ücreti: 250 TL) Kurs süresi : 2 gün ( her gün 10:30 16:00 arası ) : Şekerden çiçek uygulamalı iki katlı pasta : PST 101 kursuna katılmış olmak İki katlı pasta kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: Detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Bu kurs temel pasta süsleme eğitiminin ikinci aşamasıdır; pastacılık alanında kendini geliştirmek ya da bu alanda profesyonel bir kariyere sahip olmak isteyen kişiler için gelişmiş pasta süsleme teknik ve prensiplerinin öğretildiği ileri seviye bir eğitimdir. Kurs sırasında katılımcılar iki katlı yuvarlak bir pastanın hazırlanması, kaplanması ve süslenmesini içeren ileri seviye pasta süsleme tekniklerini öğrenme fırsatı yakalayacaktır. PST201 kursuna katılmak için daha önceden PST101 kursunu başarıyla tamamlamış olmak gereklidir çünkü bu eğitimde katılımcılar pişirme ve temel bilgilerden ziyade pasta katlandırmanın ve ince işçilikle pasta süslemenin detaylarına odaklanacaktır. Bu sayede, katılımcılar Mutlu Dükkan ın kusursuz ve keskin köşeli pastalarının yapımını pekiştirecek ve katlı pasta yapımının tüm zorluklarını tanıyacaktır. Ayrıca katılımcılar şeker hamurundan şekilli kesim, şekerden çiçek yapımı ile altın boyama teknikleri hakkında da çok detaylı bilgiye sahibi olacaktır. Profesyonel düzeyde pasta süsleyebilmek için kurs sonrası yapılacak çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle, kurs sırasında öğrendiğiniz teknikleri evde kendi kendinize tekrarlayarak başarınızın ve el becerinizin katlanarak artmasını sağlayabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. 30 kişilik pasta keklerinin sıvanması Katlı pastaya uygun altyapıyla pastaların şeker hamuruyla kaplanması ve keskin köşelerin yapımı Katlandırma sırasında kullanılacak malzeme ve tekniklerin açıklanarak pastanın katlandırılması Pasta tablasının şeker hamuru ile kaplanması ve pastanın bu tablaya oturtulması Pasta çevresinin farklı tekniklerle süslenmesi: pasta zemininin altın renge boyanması, detaylı şekillerin kalıpsız elle kesimi, pasta üzerine fırçayla desen uygulaması Çiçek hamurundan bir adet gelincik çiçeğinin yapımı, birleştirilmesi ve pastaya montajı Eve götürme : Şekerden çiçek uygulamalı iki katlı ve 30 kişilik pastayı kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

7 Yoğunlaştırılmış Temel Pasta Eğitimi PST501 : Kişi başı TL (Rezervasyon Ücreti: 500 TL) Kurs süresi : 5 gün ( her gün 10:00 17:00 arası ) : Yuvarlak, kare ve 3 katlı pastalar : bulunmamaktadır Yoğunlaştırılmış temel pasta eğitimi tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: Detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Yoğunlaştırılmış temel pasta eğitimi baştan sona pastacılıkla alakalı kapsamlı bir eğitim programıdır. Pastacılık alanında kendini geliştirmek ya da bu alanda profesyonel bir kariyere sahip olmak isteyen kişiler için gelişmiş pasta süsleme teknik ve prensiplerinin öğretildiği ileri seviye 5 günlük bir eğitimdir. Katılımcılar eğitim sırasında altyapı ve süsleme teknikleri olarak iki farklı alanda kendilerini derinlemesine geliştirme imkânı bulacaktır. Altyapı: Eğitimimiz yuvarlak keskin kenarlı pasta yapımı ile başlayacak, kare keskin kenarlı pasta yapımı ile devam edecek ve yuvarlak 3 katlı keskin kenarlı pasta yapımı ile son bulacaktır. Katılımcılar kekin pişirilmesini, kekin hazırlanmasını, pastanın keskin kenar olacak şekilde kenar şeker hamuru ile kaplanmasını ve özel destekler yardımıyla katlandırılmasını içeren ileri seviye pasta yapım tekniklerini öğrenme fırsatı yakalayacaktır. Süsleme: Ayrıca, katılımcılar farklı farklı yöntemlerle çok çeşitli pasta süsleme teknikleri öğrenme imkânı da bulacaktır. Eğitim sırasında detaylı şekillerin kalıpsız elle kesimi, kara tahta el boyaması, altın ve sim uygulaması, tel kullanımı, çiçek yapımı ve benzeri bir çok farklı pasta süsleme tekniği öğretilmektedir. Bu kapsamlı eğitim boyunca hiçbir pastada strafor kullanılmayacaktır, tüm modeller gerçek pasta ile çalışılacaktır. Ayrıca, bu kapsamlı eğitime katılmak için herhangi bir ön bilgi ya da geçmiş tecrübe ihtiyacı bulunmamaktadır. Profesyonel düzeyde pasta süsleyebilmek için epğitim sonrası yapılacak çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle, eğitim sırasında öğrendiğiniz teknikleri evde kendi kendinize tekrarlayarak başarınızın ve el becerinizin katlanarak artmasını sağlayabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. 1. Gün Yuvarlak 20 kişilik pasta kekinin sıvanması Pastanın şeker hamuru ile kaplanması ve keskin köşelerin yapımı Pasta tablasının şeker hamuru ile kaplanması ve pastanın bu tablaya oturtulması Pasta çevresinin hem çeşitli kalıplar yardımıyla hem de kalıp kullanmadan elle kesim yöntemiyle süslenmesi Pasta üstüne uygulanacak balon figürünün hazırlanması ve pasta üzerine tel yardımıyla montajı

8 2. Gün Kare şeklinde 25 kişilik pasta kekinin sıvanması Kare şeklinde pastanın şeker hamuru ile kaplanması ve keskin köşelerin yapımı Pasta tablasının şeker hamuru ile kaplanması ve pastanın bu tablaya oturtulması Pasta çevresinin kalıp kullanmadan elle hazırlanan güller yardımıyla süslenmesi Yenilebilir altın simli kalp figürünün hazırlanması ve pasta üzerine montajı 3., 4. ve 5. Günler Mutlu Dükkan a özel çikolatalı pasta tarifinin paylaşılması ve bu tarifin uygulamalı gösterimi 50 kişilik ve 3 katlı pastada kullanılacak keklerin katlı pasta altyapısına uygun şekilde sıvanması Katlı pastaya uygun olacak şekilde pastaların şeker hamuruyla kaplanması ve keskin köşelerin yapımı Katlandırma sırasında kullanılacak malzeme ve tekniklerin detaylı şekilde açıklanması Pasta tablasının 3 katlı pasta montajına hazır hale getirilmesi Keklerin pasta tablasına aktarılması ve 3 katlı pastanın katlandırılması Pasta çevresinin farklı tekniklerle süslenmesi: pasta zeminin altın renge boyanması, el çizimiyle kara tahta uygulaması ve altın pul yapımı Çiçek hamurundan açık şakayık çiçeğinin, frezya dalının ve farklı boylarda yaprakların yapımı, birleştirilmesi ve pastaya montajı. Eve götürme : Eğitim sırasında yapılacak 3 farklı pastayı eğitim sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır. Yoğunlaştırılmış Pasta Eğitimi Modelleri

9 Şeker Hamuru Kaplamasız Pasta Kursu PST103 Naked Cake : Kişi başı 450 TL (Rezervasyon Ücreti: 150 TL) Kurs süresi : 1 gün ( 10:30 17:30 arası ) : Canlı çiçek süslemeli kaplamasız iki katlı pasta : bulunmamaktadır. Naked Cake pasta kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: Detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Kursumuz, son dönemin popüler pasta tasarımı olan şeker hamuru kaplamasız Naked Cake pasta yapımı ve süslemesi alanında kendini geliştirmek isteyen kişilerin kendilerini deneyebilecekleri hem eğlenceli hem de eğitici bir aktivitedir. Kurs sırasında katılımcılar iki katlı yuvarlak bir pastanın hazırlanmasını, krema ile sıvanmasını ve canlı çiçeklerle süslenmesini öğrenme fırsatı yakalayacaktır. Bu süreçte katılımcılar katlandırmaya uygun pasta keki ve son dönemin gözdesi Swiss mereng buttercream kreması hazırlamayı tüm detay ve püf noktalarıyla öğrenme imkânı bulacaktır. Ayrıca, katılımcılar mevsimsel olarak değişiklik gösterecek canlı çiçeklerle pasta süslemesi konusunda da ayrıntılı bilgi edinme imkânı bulacaktır. Profesyonel düzeyde pasta süsleyebilmek için kurs sonrası yapılacak çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle, kurs sırasında öğrendiğiniz teknikleri evde kendi kendinize tekrarlayarak başarınızın ve el becerinizin katlanarak artmasını sağlayabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Naked Cake pasta yapımında ve süslemesinde kullanılan malzemelerin tanıtılması 30 kişilik pasta kekinin hazırlanması Pasta kekinin pişirilmesi Swiss mereng buttercream kremasının hazırlanması Pasta keklerinin krema ile sıvanması Üst kattaki pastanın alt kattaki pasta üstüne yerleştirilecek yapıda hazırlanması İki katlı pastanın montajı Canlı çiçekler ile aranjman hazırlanması Canlı çiçeklerin pastaya montajı Eve götürme : Canlı çiçek içeren şeker hamuru kaplamasız iki katlı ve 30 kişilik pastayı kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

10 Figür Kursu FGR101 Ayakta İnsan Figürleri : Kişi başı 380 TL (Rezervasyon Ücreti: 120 TL) Kurs süresi : 1 gün ( 10:00 19:00 arası ) : Ayakta insan figürleri : bulunmamaktadır. Figür kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: Detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Bu kurs, şeker hamurundan figür çalışmak konusunda deneyimi olan veya olmayan her katılımcı için zorlu bir basamak niteliğindedir. Pastacılık alanında kendini geliştirmek ya da bu alanda profesyonel bir kariyere sahip olmak isteyen kişiler için figür çalışmanın detaylı teknik ve prensiplerinin öğretildiği yoğun içerikli bir kurstur. Kurs sırasında katılımcılar, ince bacaklı kız ve erkek figürlerinin çalışılmasına dair tüm detayları, zorlukları ve incelikleri konusunda uzman eğitmenlerimiz eşliğinde öğrenme fırsatı yakalayacaktır. Katılımcılar hem ince yapılı figür alt yapısını hem de etek, palto, t-shirt ve benzeri bir çok farklı kıyafeti öğrenme imkânına sahip olacaktır. Katılımcılar öğrenecekleri bu kıyafetleri ya da benzerlerini kurs sonrasında kendi çalışmalarında uygulama şansı bulacaktır. Figür çalışmak ince işçilik ve sabır gerektiren bir süreçtir, bu süreç sırasında katılımcılar Mutlu Dükkan'ın özenli çalışma tekniklerini tüm detay ve püf noktalarıyla öğrenme imkânı bulacaktır. Katılımcılar çalışılan figürleri beraberinde evlerine götürebilmeleri ve saklayabilmeleri için figürler strafor bir zemine aktarılarak güzel bir sunum elde edilmektedir. Profesyonel düzeyde figür kurgulayabilmek ve çalışabilmek için kurs sonrası yapılacak çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle, kurs sırasında öğrendiğiniz teknikleri evde kendi kendinize tekrarlayarak başarınızın ve el becerinizin katlanarak artmasını sağlayabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Figür yapımında ve süslemesinde kullanılan boya ve diğer malzemelerin tanıtılması Figür için tercih edilen hamur tiplerinin açıklanması Figürlerin aşama aşama çalışılması ve püf noktaların üzerinde durulması İnce bacaklı, ince yapılı ve büyük kafalı figür hazırlayabilmek için önemli noktaların açıklanması Figürlerin pastayı temsilen strafora aktarılması Eve götürme : Hazırlanan ayakta kız ve erkek figürlerini kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

11 Şeker Hamurundan Çiçek Kursu CCK101 : Kişi başı 600 TL (Rezervasyon Ücreti: 200 TL) Kurs süresi : 2 gün ( her gün 10:30 17:30 arası ) : 8 çeşit çiçekten oluşan buketi : bulunmamaktadır. Şeker hamurundan çiçek modelleme kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: Detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Kursumuz, şeker hamurundan çiçek yapımı ve modellenmesi alanında kendini geliştirmek isteyen kişiler için en uygun başlangıç noktalarından birisidir. Kurs sırasında katılımcılar şeker hamurundan birçok farklı çiçek modelleme tekniğini Ayşem Öztaş ile birebir çalışarak öğrenme fırsatı yakalayacaktır. Kurs boyunca şeker hamurundan toplamda 8 farklı çiçek ve 1 çeşit yaprak hazırlanmaktadır. Bu çiçek ve yapraklar önceden belirlenmiş tasarımlara uygun olarak konusunda uzman Ayşem Öztaş eşliğinde hazırlanmaktadır. Bu esnada katılımcılara hem en uygun çiçek modelleme hamuru hem de çok çeşitli malzemeler yardımıyla farklı farklı çiçek modelleme teknikleri öğretilmektedir. Toplam 11 saat süren eğitimimiz sırasında hem keyifli vakit geçirebilir hem de şeker hamurundan çiçek modellemesi konusunda tüm bilgi, birikim ve teknikleri en ince ayrıntısına kadar öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca, kurs sırasında hazırlayacağınız çiçekleri beraberinizde eve götürme imkânınız bulunmaktadır. Bu sayede el becerilerinizle sevdiklerinizi hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilirsiniz. Profesyonel düzeyde çiçek modelleyebilmek için kurs sonrası yapılacak çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle, kurs sırasında öğrendiğiniz teknikleri evde kendi kendinize tekrarlayarak başarınızın ve el becerinizin katlanarak artmasını sağlayabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Çiçek modelleme hakkında genel bilgi ve kullanılan malzemelerin tanıtılması Çiçek modelleme hamurunun hazırlanması Çiçek kalıplama, telleme, kurutma ve boyama tekniklerinin öğretilmesi Ana çiçekler: Kır Çiçeği / Orkide / Papağan Lale / Gül / Top Şakayık Tamamlayıcı çiçekler: Tatlı Bezelye / Palamut / Minik Toplar Yaprak: Gül Yaprak Dalı Buket oluşturma Eve götürme : Şeker hamuru ile modellenmiş 8 adet çiçeği özel galvaniz kovalı sunumuyla birlikte kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

12 Yenilebilir Kağıttan Çiçek Kursu CCK201 : Kişi başı 450 TL (Rezervasyon Ücreti: 150 TL) Kurs süresi : 1 gün ( 10:30 17:30 arası ) : 6 çeşit çiçekten oluşan buket : bulunmamaktadır. Yenilebilir kağıttan çiçek yapımı kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: Detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Kursumuz, yenilebilir kağıttan çiçek yapımı ve modellenmesi alanında kendini geliştirmek isteyen kişiler için en uygun başlangıç noktalarından birisidir. Kurs sırasında katılımcılar yenilebilir kağıt ile birçok farklı çiçek modelleme tekniğini Ayşem Öztaş ile birebir çalışarak öğrenme fırsatı yakalayacaktır. Kurs boyunca yenilebilir kağıttan toplamda 6 farklı çiçek ve 1 çeşit yaprak hazırlanmaktadır. Bu çiçek ve yapraklar önceden belirlenmiş tasarımlara uygun olarak konusunda uzman Ayşem Öztaş eşliğinde hazırlanmaktadır. Bu esnada katılımcılar yenilebilir kağıt yardımıyla farklı farklı çiçek modelleme tekniklerini öğrenme fırsatını yakalamaktadır. Toplam 7 saat süren eğitimimiz sırasında hem keyifli vakit geçirebilir hem de yenilebilir kağıt çiçek hazırlanması konusunda tüm bilgi, birikim ve teknikleri en ince ayrıntısına kadar öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca, kurs sırasında hazırlayacağınız çiçekleri beraberinizde eve götürme imkânınız bulunmaktadır. Bu sayede el becerilerinizle sevdiklerinizi hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilirsiniz. Profesyonel düzeyde yenilebilir kağıttan çiçek hazırlayabilmek için kurs sonrası yapılacak çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle, kurs sırasında öğrendiğiniz teknikleri evde kendi kendinize tekrarlayarak başarınızın ve el becerinizin katlanarak artmasını sağlayabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Yenilebilir kağıt çiçek hakkında genel bilgi ve kullanılan malzemelerin tanıtılması Çiçek kalıplama, telleme, kurutma ve boyama tekniklerinin öğretilmesi Ana çiçekler: Erengül / Orkide / Dahlia / Gül / Şakayık Tamamlayıcı çiçekler: Minik Çıtırlar Yaprak: Gül Yaprak Dalı Buket oluşturma Eve götürme : Yenilebilir kağıt ile modellenmiş 6 adet çiçeği özel sunumuyla birlikte kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

13 Makaron Kursu MKR101 : Kişi başı 260 TL (Rezervasyon Ücreti: 100 TL) Katılımcı sayısı : 12 kişi Kurs süresi : 1 gün ( 10:30 16:00 arası ) : 4 farklı içerikte yaklaşık 15 adet makaron : bulunmamaktadır. Makaron kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: 12 kişilik arkadaş grubunuzu kurup kendi kurs tarihinizi kendiniz de belirleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Kursumuz, makaron yapımının teknik noktalarını öğrenmek, bu konuda altyapı kazanmak ve kendini geliştirmek isteyen kişilerin kendilerini deneyebilecekleri en uygun başlangıç noktasıdır. Kurs sırasında katılımcılar makaronun oldukça zorlu yapısı ile tanışıp makaronun detaylarını en ince ayrıntısına kadar öğrenme şansı yakalayacaktır. Kurs boyunca katılımcılar hem makaron kabuğu hem de farklı farklı makaron iç dolgu çeşitlerini öğrenme imkânı yakalayacaktır. Makaron içeriği olarak bitter ganaj, espressolu buttercream, vanilya taneli pastacı kreması ve vişneli meyve konsantresi öğretilmektedir. Öğretilecek bu dört farklı dolgu yapımını kavradıktan sonra katılımcıların evde kendi kendilerine benzer lezzetler geliştirme şansı da bulunmaktadır. Kurs boyunca katılımcılar 3 er kişiden oluşan 4 ayrı grup halinde farklı farklı istasyonlarda çalışacaktır. Her grup kurs programında yer alan dört farklı iç dolgu çeşidinden birini hazırlayacaktır. Ancak her grup diğer grupların iç dolgu hazırlayışını takip edecek, gözlemleyecek ve öğrenecektir. Bu şekilde her grup üyesi hazırlanacak dört farklı iç dolgu çeşidini de öğrenme şansı yakalayacaktır. Ayrıca her katılımcı yaklaşık 15 adet makaronu kendi kendine hazırlama, renklendirme, pişirme ve doldurma imkânı bulacaktır. Bu sayede her katılımcı yaklaşık 15 adet makaron hazırlamış ve bu makaronları dört farklı dolgu çeşidi ile doldurmuş olacaktır. Toplam 5,5 saat süren eğitimimiz sırasında hem keyifli vakit geçirebilir hem de makaron yapımı ile ilgili olarak tüm bilgi, birikim ve teknikleri en ince ayrıntısına kadar öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca, kurs sırasında hazırlayacağınız 15 adet makaronu beraberinizde eve götürme imkânınız bulunmaktadır. Bu sayede el becerilerinizle sevdiklerinizi hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilirsiniz. Makaron yapımı ve süslemesinde kullanılan malzemelerin tanıtılması 4 farklı iç dolgunun hazırlanması ( ganaj, buttercream, pastacı kreması, meyve konsantresi ) Makaron kabuklarının hazırlanması ve pişirilmesi Makaron kabuklarının farklı iç dolgular ile doldurulması Eve götürme : 4 farklı içerikte hazırlanmış 15 adet makaronu kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

14 Beze Kulesi Kursu BZK101 : Kişi başı 320 TL (Rezervasyon Ücreti: 110 TL) Katılımcı sayısı : 12 kişi Kurs süresi : 1 gün ( 10:30 15:30 arası ) : Yaklaşık 60 adet beze içeren beze kulesi : bulunmamaktadır. Beze kulesi kursu tarihleri Mutlu Dükkan tarafından belirlenmekte olup kurs tarihlerine ve boş yer durumuna İnternet sitemizden ulaşabilirsiniz: 12 kişilik arkadaş grubunuzu kurup kendi kurs tarihinizi kendiniz de belirleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ya da kurs rezervasyonu yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@mutludukkan.com Kursumuz, beze yapımının teknik noktalarını öğrenmek, bu konuda altyapı kazanmak ve kendini geliştirmek isteyen kişilerin kendilerini deneyebilecekleri en uygun başlangıç noktasıdır. Katılımcılar, farklı farklı renkler ve aromalar ile yeniden yorumlanan bezeleri keşfederek harika bir deneyim yaşama fırsatı yakalayacaklardır. Kurs boyunca farklı farklı renklerde yaklaşık 60 adet beze hazırlanması ve bu hazırlanan bezeler ile bir beze kulesi oluşturulması amaçlanmaktadır. Bu beze kulesi önceden belirlenmiş tasarıma uygun olarak konusunda uzman eğitmenlerimiz Tuğçe Tunçay ve Ceren Parlak eşliğinde hazırlanmaktadır. Bu esnada katılımcılara bezeleri tatlandırma ve renklendirme konusunda çok özel teknikler öğretilmektedir. Kurs boyunca katılımcılar 3 er kişiden oluşan 4 ayrı grup halinde farklı farklı istasyonlarda çalışacaktır. Her grup kurs programında yer alan üç farklı renkte ve aromadaki bezelerin hepsinden hazırlayacaktır. Bu sayede her katılımcı, grup olarak hazırladıkları beze harçlarını kendi başına renklendirip, aromalandırıp ardından kendi bezelerini meringue kiss formatında sıkma fırsatı yakalayacaktır. Her grup üyesi hazırladığı üç farklı renk ve aromadaki bezeleri kendi başına dizerek kendi beze kulesini oluşturma imkânı bulacaktır. Toplam 5,5 saat süren eğitimimiz sırasında hem keyifli vakit geçirebilir, hem de bezeler ve sunumları ile ilgili tüm bilgi ve teknikleri en ince ayrıntısına kadar öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca kurs sonunda ortaya çıkaracağınız beze kulesini beraberinizde eve götürerek sevdiklerinizi el becerilerinizle şaşırtıp mutlu edebilirsiniz. Beze yapımında ve beze kulesi süslemesinde kullanılan malzemelerin tanıtılması Beze harcının oluşturulması, renklendirilmesi ve aromalandırılması Bezelerin tepsilere meringue kiss formatında sıkılması ve bezelerin fırına verilmesi Beze kulesinin kaplanıp bezeler için hazır hale getirilmesi Beze kulesinin bitiş noktası için şeker hamurundan kalp şeklinde süs hazırlanması Fırından çıkan bezelerin beze kulesine montajı Eve götürme : Yaklaşık 60 adet beze ile süslenmiş beze kulesini kurs sonrası beraberinizde evinize götürme imkânı bulunmaktadır.

Kurslar Hakkında Genel Bilgi. Kurs Rezervasyonu ve Ücret İadesi. Ödeme Şekli. Uyarılar. İletişim Bilgileri

Kurslar Hakkında Genel Bilgi. Kurs Rezervasyonu ve Ücret İadesi. Ödeme Şekli. Uyarılar. İletişim Bilgileri Kurslar Hakkında Genel Bilgi Eğitimlerimiz pasta, figür, çiçek, cupcake, kurabiye, makaron ve beze kulesi kursları olmak üzere 7 ana başlıkta toplanmaktadır. Kurslarımız sırasında katılımcılara ürünlerin

Detaylı

Nasıl sipariş verebilirim? Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim? Siparişimi ne kadar süre önce vermeliyim? Ödemeyi nasıl yapabilirim?

Nasıl sipariş verebilirim? Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim? Siparişimi ne kadar süre önce vermeliyim? Ödemeyi nasıl yapabilirim? Mutlu Dükkan ekibi olarak öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. İnternet sitemizde görmüş olduğunuz her bir ürün Zeynep Yümlü tarafından tek tek özenle tasarlanmakta ve yaratılmaktadır.

Detaylı

Nasıl sipariş verebilirim? Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim? Siparişimi ne kadar süre önce vermeliyim? Ödemeyi nasıl yapabilirim?

Nasıl sipariş verebilirim? Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim? Siparişimi ne kadar süre önce vermeliyim? Ödemeyi nasıl yapabilirim? Mutlu Dükkan ekibi olarak öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. İnternet sitemizde görmüş olduğunuz her bir ürün Zeynep Yümlü tarafından tek tek özenle tasarlanmakta ve yaratılmaktadır.

Detaylı

Ders İzlencesi 2016/2017Eğitim Yılı ve 2.Dönemi AŞÇILIK PROGRAMI

Ders İzlencesi 2016/2017Eğitim Yılı ve 2.Dönemi AŞÇILIK PROGRAMI Ders İzlencesi 2016/2017Eğitim Yılı ve 2.Dönemi AŞÇILIK PROGRAMI Fakülte/MYO/Bölüm Adı: Dersin adı: Pasta ve Ekmekçilik Dersin veriliş şekli: Yüzyüze, Uygulamalı Dersin genel içeriği: Pasta ve Ekmekçilik

Detaylı

Lezzet Ustası; Kek s Bakery

Lezzet Ustası; Kek s Bakery Lezzet Ustası; Kek s Bakery Herkes pasta yapabilir ancak, pastayı sanat eserine dönüştürmek ustalık ister. Kek s Bakery kurulduğundan bu güne 18 yıldır ustalık gerektiren lezzetleri beğenilere sunuyor.

Detaylı

Vazgeçilmez Lezzetler Serisi

Vazgeçilmez Lezzetler Serisi Vazgeçilmez Lezzetler Serisi Sıcak Sandviç Gıda Turizm Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Adil Mahallesi Demokrasi Caddesi No: 1 B/2 34935 Sultanbeyli / İstanbul T 0216 388 93 03 F 0216 338 71 10 info@keksbakery.com

Detaylı

Kremalar; pastacılıkta hemen hemen tüm çeşitlerde lezzet vermek, dolgu yapmak, süslemek ve pastanın kurumasına karşı koruyucu bir tabaka oluşturmak

Kremalar; pastacılıkta hemen hemen tüm çeşitlerde lezzet vermek, dolgu yapmak, süslemek ve pastanın kurumasına karşı koruyucu bir tabaka oluşturmak Kremalar; pastacılıkta hemen hemen tüm çeşitlerde lezzet vermek, dolgu yapmak, süslemek ve pastanın kurumasına karşı koruyucu bir tabaka oluşturmak için kullanılan temel ürünlerden birisidir. Pastacı kreması,

Detaylı

Renkli lezzetlerin vazgeçilmez dünyasına hoşgeldiniz.

Renkli lezzetlerin vazgeçilmez dünyasına hoşgeldiniz. En renkli lezzetler Renkli lezzetlerin vazgeçilmez dünyasına hoşgeldiniz. Bir badem tanesi ile başsladı bu renkli hikaye... Hikayemiz; evvel zaman içinde ekilen bir badem tohumuyla başladı. Özveriyle

Detaylı

Yardımcılar. İçindekiler. Sayfa 3-6. Yardımcılar. Un Karışımlar. Sayfa Sayfa Dekor Serisi. Sayfa Tatlılar. İçecekler.

Yardımcılar. İçindekiler. Sayfa 3-6. Yardımcılar. Un Karışımlar. Sayfa Sayfa Dekor Serisi. Sayfa Tatlılar. İçecekler. Ürün Yelpazesi 2018 İçindekiler Yardımcılar Yardımcılar Un Karışımlar Sayfa 3-6 Sayfa 7-11 Yardımcılar Dekor Serisi Tatlılar İçecekler Vitalis Reçelyap - Turşukur Dondurulmuş Pizzalar Glutensiz Serisi

Detaylı

1- Bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Bu işe nasıl başladınız?

1- Bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Bu işe nasıl başladınız? 1- Bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Bu işe nasıl başladınız? Ben Merve Yıldız Topal.1985 kayseri doğumluyum.uzun bir iş hayatım olduktan sonra oğlum doğduktan sonra iş hayatını bıraktım. Evde ne

Detaylı

Profesyonel pasta seti çok katlı pastalar hazırlamak için

Profesyonel pasta seti çok katlı pastalar hazırlamak için Profesyonel pasta seti çok katlı pastalar hazırlamak için tr Ürün bilgisi ve tarif Ürün numarası: 336 560 Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89036AS1X2VII 2016-11 Yapışmaz kaplama Hazırlanan kekin kolayca çıkarılabilmesi

Detaylı

ÖZEL PASTA VE ŞEKERLEME YAPIM TEKNİKLERİ DERSİ. Jöle, Şekerleme ve Çikolatalar. Jöle, şekerleme ve çikolata çeşitlerini kullanmak

ÖZEL PASTA VE ŞEKERLEME YAPIM TEKNİKLERİ DERSİ. Jöle, Şekerleme ve Çikolatalar. Jöle, şekerleme ve çikolata çeşitlerini kullanmak ÖZEL PASTA VE ŞEKERLEME YAPIM TEKNİKLERİ DERSİ Dersin Modülleri Jöle, Şekerleme ve Çikolatalar Pötifurlar Özel Gün Pastaları Kazandırılan Yeterlikler Jöle, şekerleme ve çikolata çeşitlerini kullanmak Pötifurlar

Detaylı

Biscamix. Pandispanyalarımızla yeniden tanışın!

Biscamix. Pandispanyalarımızla yeniden tanışın! Biscamix larımızla yeniden tanışın! Biscamix Hem içeriği hem ismi yenilenen pandispanyalarımız ile yeniden tanışın! Yenilenen pandispanyalarımız daha hacimli ve daha gözenekli yapısı ile sunumlarınızda

Detaylı

KLASİK TÜRK MUTFAĞI KURS PROGRAMI

KLASİK TÜRK MUTFAĞI KURS PROGRAMI KLASİK TÜRK MUTFAĞI KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN ADI : Klasik Türk Mutfağı 5. PROGRAMIN DAYANAĞI : 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, 625 sayılı

Detaylı

Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü. İletişim Masası: Yabancı Diller Bölümü-

Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü. İletişim Masası: Yabancı Diller Bölümü- İSTANBUL KÜLTÜR UNİVERSİTESİ İKÜSEM VE YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE KURS PROGRAMLARI KURS GENEL BİLGİLERİ Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü Kurs Yeri: İstanbul Kültür

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU. Pasta Süsleme Teknikleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Pastacılık, Tatlıcılık ve Şekerlemecilik. 3 ve 4. Dönem / 2.

DERS BİLGİ FORMU. Pasta Süsleme Teknikleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Pastacılık, Tatlıcılık ve Şekerlemecilik. 3 ve 4. Dönem / 2. DERS BİLGİ FORMU Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Pasta Süsleme Teknikleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Pastacılık, Tatlıcılık ve Şekerlemecilik

Detaylı

neden biz? fabrikaların en tatlısı lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar

neden biz? fabrikaların en tatlısı lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar neden biz? lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar 03 bireysel workshoplar 04 çikolata akademisi 05 diğer markalarımız cupcake sepeti aldente

Detaylı

Yeni yıla tatlı bir başlangıç. Tarif Kitapçığı No.38

Yeni yıla tatlı bir başlangıç. Tarif Kitapçığı No.38 Yeni yıla tatlı bir başlangıç Tarif Kitapçığı No.38 Yeni yıla tatlı bir başlangıç Şık, farklı ve tatlı fikirlere ne dersiniz? Yeni bir yılı karşılarken renkli sürprizler tasarlamanın heyecanını yaşamak

Detaylı

TÜKETİM ÜRÜNLERİ KATALOĞU

TÜKETİM ÜRÜNLERİ KATALOĞU TÜKETİM ÜRÜNLERİ KATALOĞU 40 yılı aşan tecrübemiz, 130 dan fazla ülkeye ihracatımızın güveniyle mutfağın yıldızları için kalite ve lezzet üretiyoruz. Zengin ve özgün ürün çeşitlerimizle her zaman en iyi

Detaylı

Mutlu Yıllar! 2014 Yeni Yıl Ürün Kataloğu. www.zeelandiadoruk.com

Mutlu Yıllar! 2014 Yeni Yıl Ürün Kataloğu. www.zeelandiadoruk.com Mutlu Yıllar! 2014 Yeni Yıl Ürün Kataloğu facebook.com/zeedor twitter.com/zeedor www.zeelandiadoruk.com FRAMBUAZLI GATEAUX FRAMBUAZLI GATEAUX Kakaolu Pandispanya için: 1000 g Quattro Kakaolu Pandispanya

Detaylı

EL YAPIMI RENKLİ VAZOLARDA SUKULENTLER

EL YAPIMI RENKLİ VAZOLARDA SUKULENTLER EL YAPIMI RENKLİ VAZOLARDA SUKULENTLER Farklı renklerde el yapımı vazolara ekilmiş çeşit çeşit sukulent ile hazırlanmış şık bir yılbaşı hediyesi. Sukulentler stok durumuna göre farklılık gösterebilir.

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz...

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... YILBAŞI KATALOĞU İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... Bu yılbaşında iyi şeyler dükkanından iyilik beğenin! LSV İyi Şeyler Dükkanı nın birbirinden güzel ürünleri arasından hem kendiniz hem de sevdikleriniz

Detaylı

TEZHİP I. SINIF GÜZ DÖNEMİ 15.10.2018 Açılış Toplantısı ve Tezhip Sanatı Hakkında Bilgi; (motifler, hatailer, yapraklar) 22.10.2018 Hatai çizimleri, kurşun kalem çalışması 05.11.2018 Yaprak çizimleri,

Detaylı

1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası

1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası 1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 2. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com adresinden ulaşabilirsiniz. 2.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ TEZHİP I. SINIF GÜZ DÖNEMİ 10.10.2016 Açılış Toplantısı ve Tezhip Sanatı Hakkında Bilgi; (motifler, hatailer, yapraklar) 17.10.2016 Hatai çizimleri, kurşun kalem çalışması 24.10.2016 Yaprak çizimleri,

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ TEZHİP I. SINIF GÜZ DÖNEMİ 12 Ekim 2015 Açılış Toplantısı ve Tezhip Sanatı Hakkında Bilgi; (motifler, hatailer, yapraklar) 19 Ekim 2015 Hatai çizimleri, kurşun kalem çalışması 26 Ekim 2015 Yaprak çizimleri,

Detaylı

TEZHİP I. SINIF GÜZ DÖNEMİ 09.10.2017 Açılış Toplantısı ve Tezhip Sanatı Hakkında Bilgi; (motifler, hatailer, yapraklar) 16.10.2017 Hatai çizimleri, kurşun kalem çalışması 23.10.2017 Yaprak çizimleri,

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KLASİK TÜRK BEZEME SANATLARI ATÖLYESİ TEZHİP I. SINIF (A) GÜZ DÖNEMİ 13 Ekim 2014 9.30-12.30 13.30-16.00 Açılış Toplantısı ve Tezhip Sanatı Hakkında Bilgi; (motifler, hatailer, yapraklar) 20 Ekim 2014 9.30-12.30 13.30-16.00 Hatai çizimleri,

Detaylı

Pastacılık Ürünleri. Pastry Products

Pastacılık Ürünleri. Pastry Products Pastacılık Ürünleri Pastry Products Kek Miksleri Cake Mixes 06244-04 Whoopie Sade Whoopie Ürün net ağırlığı / Net weight 5 kg Koli barkodu / Carton barcode 68690504624440 06244-05 Whoopie Kakaolu Whoopie

Detaylı

Başlangıç: 3 Temmuz ROBOTİK KODLAMA ELEKTRONİK ve 3B TASARIM EĞİTİMİ

Başlangıç: 3 Temmuz ROBOTİK KODLAMA ELEKTRONİK ve 3B TASARIM EĞİTİMİ Başlangıç: 3 Temmuz 2018 ROBOTİK KODLAMA ELEKTRONİK ve 3B TASARIM EĞİTİMİ Eğitim Programı 1. Genel Koşullar - Atölyeler 7-15 yaş aralığındaki katılımcılar ile en fazla 15 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilecektir.

Detaylı

Özel fırın kalıbı seti Katman ve şekilli pastalar için

Özel fırın kalıbı seti Katman ve şekilli pastalar için Özel fırın kalıbı seti Katman ve şekilli pastalar için tr Ürün bilgileri ve tarifler Ürün numarası: 336 547 Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89024AS1X2VII 2016-10 336 547 Yapışmaz kaplama Hazırlanan kekin kolayca

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

Çikolata Butik Koleksiyonu

Çikolata Butik Koleksiyonu Çikolata Butik Koleksiyonu Mutluluk İksiri; Çikolata Butik... Mutluluğa giden en leziz yol çikolatadan geçer. Gerçek bir çikolata tutkununun en mutlu olabileceği yerlerden biri de kuşkusuz çikolata butikleridir.

Detaylı

SMAKSAK. Yemek Tarifleri Kitabı

SMAKSAK. Yemek Tarifleri Kitabı TR SMAKSAK Yemek Tarifleri Kitabı TÜRKÇE 3 İçindekiler İpuçları ve yararlı bilgiler 3 Önceden haber verilmeksizin değişiklik yapma hakkı saklıdır. İpuçları ve yararlı bilgiler UYARI! Güvenlik bölümlerine

Detaylı

Deneme kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif

Deneme kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif Deneme kalıbı tr Ürün bilgisi ve tarif Yapışmaz kaplama Yapışmaz kaplaması sayesinde pişen kek kalıptan kolayca çıkar ve kalıp çok daha kolay bir biçimde temizlenebilir. Kaplamayı korumak için pişirirken

Detaylı

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ TAMAMLAYICI TIP UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ HOMEOPATİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı

Pakmaya dan En Leziz Kurabiyeler

Pakmaya dan En Leziz Kurabiyeler Pakmaya dan En Leziz Kurabiyeler Siz nerede biz de orada! Uygulamalı nefis tarifler için adresimiz: mutfaginyildizi.com Bizi izleyin, en son yeniliklerden haberiniz olsun! Her gün birbirinden güzel tarifler

Detaylı

PASTACILIK ÜRÜNLERİ Hünerinizi lezzete dönüştürür.

PASTACILIK ÜRÜNLERİ Hünerinizi lezzete dönüştürür. PASTACILIK ÜRÜNLERİ Hünerinizi lezzete dönüştürür. PASTACILIK ÜRÜNLERİ Hünerinizi lezzete dönüştürür. 2 1 40 yılı aşan tecrübemiz, 130 dan fazla ülkeye ihracatımızın güveniyle pastacılık sektörü için kalite

Detaylı

ROBOTİK KODLAMA ELEKTRONİK ve 3B TASARIM EĞİTİMİ

ROBOTİK KODLAMA ELEKTRONİK ve 3B TASARIM EĞİTİMİ ROBOTİK KODLAMA ELEKTRONİK ve 3B TASARIM EĞİTİMİ Eğitim Programı 1. Genel Koşullar - Atölyeler 7-15 yaş aralığındaki katılımcılar ile en fazla 15 kişilik gruplar halinde - Atölyeler Makine Mühendisleri

Detaylı

PASTACI YARDIMCISI PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ : PASTACI YARDIMCISI MESLEK SEVİYESİ : 3. SEVİYE

PASTACI YARDIMCISI PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ : PASTACI YARDIMCISI MESLEK SEVİYESİ : 3. SEVİYE PASTACI YARDIMCISI PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ALAN : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ MESLEK : PASTACI YARDIMCISI MESLEK SEVİYESİ : 3. SEVİYE MESLEK ELEMANI TANIMI Pastacı Yardımcısı, pastane mutfağı araç,

Detaylı

70 yılı aşkın ÜLKER tecrübesiyle

70 yılı aşkın ÜLKER tecrübesiyle Çekirdekten çikolataya 70 yılı aşkın ÜLKER tecrübesiyle mükemmel lezzetler... Fildişi Sahilleri nden özenle seçilen Forastero kakao çekirdeklerini tesislerimizde kavurarak, mikron seviyesinde inceltiyoruz.

Detaylı

Sütlü Çikolata Kaplamalı. Fındık Kremalı Gofret. Sütlü Çikolata Kaplamalı. Antep Fıstıklı Kremalı Antep Fıstıklı Gofret

Sütlü Çikolata Kaplamalı. Fındık Kremalı Gofret. Sütlü Çikolata Kaplamalı. Antep Fıstıklı Kremalı Antep Fıstıklı Gofret Sütlü Çikolata Kaplamalı Fındık Kremalı Gofret Kod No : MA.GOF.9593E Net Ağırlık : 46 g Koli İçeriği : 16 adet x 9 kutu Ürün : 8691707095936 Kutu : 8691707195933 Koli : 8691707995939 Sütlü Çikolata Kaplamalı

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM: TASARIM ELEMANLARI

İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM: TASARIM ELEMANLARI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM: TASARIM ELEMANLARI 1. ÇİZGİ ve NOKTA... 3 a-çizgilerle Yapılan Tasarım Çalışmaları... 3 b- Nokta ile Yapılan Tasarım Çalışmaları... 5 c-çizgi ve Noktalarla Oluşturulan Özgün Tasarımlar...

Detaylı

Türkiye nin önde gelen bisküvi ve çikolata üreticilerinden olan Şimşek, hayata kattığı tatlarla dünyanın farklı ülkelerinden insanların ortak lezzeti

Türkiye nin önde gelen bisküvi ve çikolata üreticilerinden olan Şimşek, hayata kattığı tatlarla dünyanın farklı ülkelerinden insanların ortak lezzeti 20. Yıl Türkiye nin önde gelen bisküvi ve çikolata üreticilerinden olan Şimşek, hayata kattığı tatlarla dünyanın farklı ülkelerinden insanların ortak lezzeti Bugün dünyada 100 ü aşkın ülkede sohbetin,

Detaylı

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması 2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası & 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com

Detaylı

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 36 yıl önce başladığımız bu yolculuk şimdi, bütün heyecanı ve güzellikleri ile devam ediyor. Bu uzun yolculuğumuz da siz değerli müşterilerimizin bize olan desteği ve sevgisi ile bugünlere ulaştık. OSKAR

Detaylı

Yuvarlak kek Yuvarlak kek çeşitlerimizle konseptiniz ve müşterileriniz için uygun ürünleri bulma ve rekabetten ayrılma şansınız var.

Yuvarlak kek Yuvarlak kek çeşitlerimizle konseptiniz ve müşterileriniz için uygun ürünleri bulma ve rekabetten ayrılma şansınız var. 2014 ürünleri erlenbacher Elmalı kek - 40 yaşında ve hala 1 numara. İster Almanya da ister dünyanın geri kalanında, ister geleneksel ister modern yeni tarifleri olsun, elmalı kekin popülerliği hala devam

Detaylı

Mutlu Pasta tarifleri

Mutlu Pasta tarifleri Mutlu Pasta tarifleri EN İYİ BELÇİKA ÇİKOLATASI İLE YAPILMIŞ İKONİK TARİFLER Mekanınızı vazgeçilmez yapmak İstemez misiniz? Sevgili şefler, İnanılmaz çikolata lezzetleri yaratmaya hazır mısınız? Sıkı durun!

Detaylı

Zirvedeki lezzet sizin için yaratıldı

Zirvedeki lezzet sizin için yaratıldı Zirvedeki lezzet sizin için yaratıldı Yeni fikirleriniz için güvenilir ortağınız Puratos deneyim ve uzmanlığının yeni ürünü Chocolanté, Türkiye için özel olarak üretildi. Puratos çikolata üretimine tutkuyla

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

Cakepop pişirme kalıbı

Cakepop pişirme kalıbı tr Ürün bilgisi ve tarif Cakepop pişirme kalıbı Değerli Müşterimiz! Çubukta kek keyfi: Cakepop'lar çubuğa takılmış tatlı şirin mini keklerdir. Silikondan üretilmiş yeni Cakepop pişirme kalıbınızla aynı

Detaylı

Kapaklı pasta kalıbı

Kapaklı pasta kalıbı tr Kapaklı pasta kalıbı Ürün bilgileri ve tarifler Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93708AS1X2VIII 2017-09 353 686 Yapışmaz kaplama Hazırlanan yiyeceklerin kolayca alınabilmesi için kalıp ve zemin kaplaması

Detaylı

BSC Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye

BSC Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye BSC Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi Davet 2 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye Marsh Türkiye, İstanbul da British Safety Council ile birlikte Seviye 2 Elle Taşıma Risk Değerlendirme

Detaylı

PASTACILIK ÜRÜNLERİ. Hünerinizi lezzete dönüştürür!

PASTACILIK ÜRÜNLERİ. Hünerinizi lezzete dönüştürür! PASTACILIK ÜRÜNLERİ Hünerinizi lezzete dönüştürür! PASTACILIK ÜRÜNLERİ Hünerinizi lezzete dönüştürür! PUM - Pakmaya Uygulama Merkezi İstanbul da hizmet veren PUM, fırıncılık ve pastacılığın hızla değişen

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

1. YARIYIL/GÜZ DÖNEMİ

1. YARIYIL/GÜZ DÖNEMİ 1. YARIYIL/GÜZ DERS BİLGİ FORMU Ahşap İşleri I DERS KODU GES 109 1. Yarıyıl / Güz Dönemi (Proje, 2 14 28 Geleneksel sanatlar arasında yer alan Ahşap sanatlarının tarihsel gelişim süreci içinde incelenmesi.

Detaylı

Modern Tesisler. Hijyenik Üretim. Kalite Kontrol NEDEN AVŞAR SİMİT

Modern Tesisler. Hijyenik Üretim. Kalite Kontrol NEDEN AVŞAR SİMİT NEDEN AVŞAR SİMİT Avşar Simit; Müşterilerinin isteklerini zamanında ve eksiksiz karşılayan, bu amaçla ulusal ve uluslararası üretim standartlarının gerekliliklerini her koşulda yerine getirmeyi, sürekli

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

181,5 mm x 257 mm ÜRÜN KATALOĞU

181,5 mm x 257 mm ÜRÜN KATALOĞU 181,5 mm x 257 mm ÜRÜN KATALOĞU 2015 LAK GOFRE 181,5 mm x 257 mm Şölen Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Merkez / Head Office Ortaköy Mahallesi Harbiye Caddesi No: 33 Silivri - İstanbul

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU MİLDO GIDA SAN VE DIŞ TİC. LTD. TEL:+90(216) 592 78 70-71-72 FAX: +90 (216) 592 78 73 ADDRESS: AYTOP GIDA SİT.COM

ÜRÜN KATALOĞU MİLDO GIDA SAN VE DIŞ TİC. LTD. TEL:+90(216) 592 78 70-71-72 FAX: +90 (216) 592 78 73 ADDRESS: AYTOP GIDA SİT.COM ÜRÜN KATALOĞU MİLDO GIDA SAN VE DIŞ TİC. LTD. TEL:+90(216) 592 78 70-71-72 FAX: +90 (216) 592 78 73 ADDRESS: AYTOP GIDA SİT. E BLOK NO: 15 SULTANBEYLİ İSTANBUL-TURKEY EMAIL: INFO@MILDOFOOD.COM BİZ KİMİZ

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ CUMHURİYET BAYRAMI Kale nedir? Ev ve kale resimlerini inceleme Nasıl bir evde yaşadığını

Detaylı

Pastacılık Ham Maddeleri. Katalog 17/ 18

Pastacılık Ham Maddeleri. Katalog 17/ 18 Pastacılık Ham Maddeleri Katalog 17/ 18 CSM, geleneksel ve endüstriyel pastacılık, perakende ve ev dışı tüketim kanallarına, geniş ve inovasyona dayalı, yüksek kaliteli ham maddeler ve bitmiş ürünler sunmaktadır.

Detaylı

Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı. Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi

Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı. Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi www.miniaktivite.com info@miniaktivite.com 0216 527 0060 Doğa ile Doğal Oyun Sonbaharın bize getirdiklerini bir bütün

Detaylı

Yeni yıl için. tatlı fikirler. Tarif Kitapçığı No.36

Yeni yıl için. tatlı fikirler. Tarif Kitapçığı No.36 Yeni yıl için tatlı fikirler Tarif Kitapçığı No.36 Yeni yıl için tatlı fikirler Yine ve yeniden, bir kez daha, yeni bir yılın tazeliği ve yılbaşı akşamının heyecanı kalplerimizi sarmaya başladı! İkramlarınız,

Detaylı

ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014

ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014 ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014 SEVGİ GÜLEN DİŞLER SÜT Sevgi nedir? Sevgini nasıl gösterirsin? Birinin seni sevdiğini nasıl anlarsın? Kendimde en çok sevdiğim şeyler. Arı grubu neleri seviyor? Arkadaşına

Detaylı

Dantel Kataloğu. Tasarımlarınıza sihirli bir dokunuş... Dantelle ilgili aradığınız her

Dantel Kataloğu. Tasarımlarınıza sihirli bir dokunuş... Dantelle ilgili aradığınız her Dantel Kataloğu Tasarımlarınıza sihirli bir dokunuş... Dantelle ilgili aradığınız her şey Pavoni ve Silikomart ın dantel şablonlarıyla kek ve cupcakeleriniz için birbirinden güzel dekorasyonlar hazırlayabilir,

Detaylı

Kupa uygulaması nedir?

Kupa uygulaması nedir? Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (YBU-TATMER) tarafından düzenlenecek olan Kupa Uygulaması Kursu ile ilgili bilgi talep eden değerli meslektaşlarımız, Kupa Uygulaması

Detaylı

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz...

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz... www.tekocafe.com.tr Biz Kimiz? Etimesgut ta Etimed Hastanesi karşısında konumlanan Tek o Cafe Bistro, ev sıcaklığını hissettiren iç dekoru, lezzetli menüleri ve zengin içecek çeşitleri ile size eşsiz

Detaylı

Document Title Issue Date R17.00 Form 01 24/07/2014

Document Title Issue Date R17.00 Form 01 24/07/2014 R17.00 Revizyon No : 00 Yürürlük Tarihi : 24.07. 2014 ISO 9001:2008 QMS AUDITOR / LEAD AUDITOR TRAINING COURSE KYS DENETÇİ / BAŞ DENETÇİ EĞİTİM / SINAV 1 EĞİTİM / ÜNİVERSİTE (SEM) / ENSTİTÜ / AKADEMİ /

Detaylı

Pakmaya dan yaza özel Pudingle Rüya Gibi Tarifler

Pakmaya dan yaza özel Pudingle Rüya Gibi Tarifler Pakmaya dan yaza özel Pudingle Rüya Gibi Tarifler Siz nerede biz de orada! Pakmaya dan yaza özel Uygulamalı nefis tarifler için adresimiz: Pudingle Rüya Gibi Tarifler mutfaginyildizi.com Bizi izleyin,

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SANAT VE TASARIM ALANI GUAJ BOYA RESİM KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SANAT VE TASARIM ALANI GUAJ BOYA RESİM KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SANAT VE TASARIM ALANI GUAJ BOYA RESİM KURS PROGRAMI Ankara, 2017 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI..1 PROGRAMIN DAYANAĞI... Hata! Yer işareti tanımlanmamış.

Detaylı

Muffin kalıpları tr. Ürün bilgileri ve tarifler

Muffin kalıpları tr. Ürün bilgileri ve tarifler Muffin kalıpları tr Değerli Müşterimiz! Ürün bilgileri ve tarifler Silikondan mini muffin kalıpları son derece esnektir ve yapışmaz özelliğe sahiptir. Bu sayede muffinler kolayca çıkarılır, kalıpların

Detaylı

TGA Kasım Kursları BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TGA TL TL

TGA Kasım Kursları BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TGA TL TL BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TGA Kasım Kursları Ulusal ve Uluslararası Çorbalar Yöresel Lezzetler Barista Foundation Intermediate Şef Bülent Erdoğan ile her ziyafetin sıcacık başlangıcı çorbaların, farklı dillerdeki

Detaylı

Pralin kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif. Artık dolgulu ve dolgusuz pralinlerinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz - üç farklı dekoratif şekilde.

Pralin kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif. Artık dolgulu ve dolgusuz pralinlerinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz - üç farklı dekoratif şekilde. Pralin kalıbı tr Ürün bilgisi ve tarif Değerli Müşterimiz! Artık dolgulu ve dolgusuz pralinlerinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz - üç farklı dekoratif şekilde. Sağlam plastik kalıplar sıvı çikolatanın

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ ALANI DEKORATİF EV AKSESUARLARI HAZIRLAMA KURS PROGRAMI

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ ALANI DEKORATİF EV AKSESUARLARI HAZIRLAMA KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ ALANI DEKORATİF EV AKSESUARLARI HAZIRLAMA KURS PROGRAMI Ankara, 2018 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... 1 PROGRAMIN DAYANAĞI...

Detaylı

TÜKETİM ÜRÜNLERİ. Lezzet detaylarda gizli!

TÜKETİM ÜRÜNLERİ. Lezzet detaylarda gizli! TÜKETİM ÜRÜNLERİ Lezzet detaylarda gizli! MAYALAR, PİŞİRME YARDIMCILARI, PUDİNGLER, TÜRK TATLILARI, PASTA KREMALARI, KREM ŞANTİLER, TATLI SOSLAR, ÇİKOLATALAR Lezzet detaylarda gizli! 40 yılı aşan tecrübemiz,

Detaylı

Lezzeti taze çekirdeklerinden gelen Santral kahveleri

Lezzeti taze çekirdeklerinden gelen Santral kahveleri Lezzeti taze çekirdeklerinden gelen Santral kahveleri Sıcak Kahveler Kahvenizi nasıl seversiniz? Küçük Büyük Küçük Büyük Espresso Double Espresso 4.5 TL 6 TL Cappuccino 7.5 TL 8.5 TL Australian Cappuccino

Detaylı

MPAS003 - Frambuaz Çikolatal Pasta Frambuaz Çikolatal Pasta

MPAS003 - Frambuaz Çikolatal Pasta Frambuaz Çikolatal Pasta MPAS001 - F st kl Çikolatal Pasta Bütün fıstık, parça çikolata, bitter-sütlü çikolatalı krema. MPAS002 - F st kl Çikolatal Pasta Beyaz çikolatalı krema çilek ve muz meyveleri MPAS003 - Frambuaz Çikolatal

Detaylı

4.Aşama Kayıt Tarihi: 25.08.2014 (Pazartesi 10.30) Önemli Not! 4.Aşama: Sadece uzaktan kayıt alınacaktır. Başvuru kılavuzunu inceleyiniz!

4.Aşama Kayıt Tarihi: 25.08.2014 (Pazartesi 10.30) Önemli Not! 4.Aşama: Sadece uzaktan kayıt alınacaktır. Başvuru kılavuzunu inceleyiniz! Var olan gruplarımız dolmuştur. İlginizden dolayı teşekkür ederiz. Yedekler listesine adınızı yazdırabilirsiniz. Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde 2014 Güz Dönemi içinde

Detaylı

LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR

LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR HAMURUNDA TUTKU VAR LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR Taze ve donuk unlu mamuller alanında faaliyet gösteren La Lorraine Bakery Group un %100 ü Belçikalı bir ailenindir. 11 üretim tesisi ve 2800 çalışanıyla

Detaylı

TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU

TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU DONUKFIRINCILIK TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU Turizm Kataloğu - 2015 1 2 Turizm Kataloğu - 2015 DONUK FIRINCILIK Değerli iş ortağımız, Buğday sofralarımızın vazgeçilmez ürünlerinin hammaddesi olarak yemeklerimize

Detaylı

Coğrafi Bilgi Sistemleri Öğretmen Eğitimi

Coğrafi Bilgi Sistemleri Öğretmen Eğitimi Coğrafi Bilgi Sistemleri Öğretmen Eğitimi Amerikan Robert lisesi nde 16-21 Haziran 2014 tarihleri arasında Coğrafya Eğitiminde Coğrafi Bilgi Sistemlerinin (CBS) Kullanılması başlıklı bir eğitim programı

Detaylı

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI MUTFAK DALI

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI MUTFAK DALI YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI MUTFAK DALI Modülün Adı Modülün Amacı Modülün Süresi : A1- Kişisel Bakım Yapma : Kişisel bakımını tekniğine uygun olarak yapabilme. : Hedef kitleye göre ortalama öğrenme

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

"Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden

Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden O O LY F RT L Kİ Ş E İS PO "Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden başlamıştır. Çocukluk döneminde,

Detaylı

PASTACI PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ MESLEK SEVİYESİ : 4. SEVİYE

PASTACI PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ MESLEK SEVİYESİ : 4. SEVİYE PASTACI PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ALAN : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ MESLEK : PASTACI MESLEK SEVİYESİ : 4. SEVİYE MESLEK ELEMANI TANIMI Pastacılık, pastane mutfağı araç, gereç ve ekipmanlarını kullanarak,

Detaylı

Finans sektöründe, yeni bir işe başlamanız için, yapmanız gereken sadece programa katılmak, ve bizimle işbirliği içerisinde çalışmak.

Finans sektöründe, yeni bir işe başlamanız için, yapmanız gereken sadece programa katılmak, ve bizimle işbirliği içerisinde çalışmak. Değerli gençler, Sizlerin, finans sektöründe bir kariyer edinmenizi sağlamak amacıyla, üç büyük eğitim kurumunun deneyimi ve networkü ile finans sektörü şirketlerinde iş görüşmeleri garantisi (Mülakatlar)

Detaylı

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize.

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası nda. Kahve Dünyası yıllardır aşkla çikolata üretiyor. Dünyanın dört bir yanındaki seçkin üreticilerden

Detaylı

Mini tart kalıpları tr

Mini tart kalıpları tr Mini tart kalıpları tr Ürün bilgisi ve tarifler Değerli Müşterimiz! Silikondan üretilmiş mini tart kalıpları son derece esnektir ve yapışmaz özelliğe sahiptir. Bu sayede pastacıklar kolayca çıkarılır,

Detaylı

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar Ahşap Eğitici Oyuncaklar Hem eğlenceli, hem eğitici! Yenilikçi tasarımlar, canlı renkler, eğlenceli grafikler. El göz koordinasyonu, ince motor becerileri, Görsel algılama ve sosyal beceriler, Erken dönem

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODA PORTFOLYOSU KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODA PORTFOLYOSU KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODA PORTFOLYOSU KURS PROGRAMI ANKARA 2012 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN ADI PROGRAMIN DAYANAĞI PROGRAMIN DÜZEYİ

Detaylı

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ PASTACI YARDIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ PASTACI YARDIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ PASTACI YARDIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

Sütlü tatlıların ana malzemesi olan sütün temizliği son derece önemlidir. Hastalık yapıcı mikroorganizmalardan arındırılmış olmalıdır. Sektörde kullanılan açık sütler süzülerek kaynatılır. Sütlü tatlılar

Detaylı

Penne Gıda, unlu mamüller sektöründe Avrupa standartlarına uygun olarak üretim yaparak böreğe yeni bir boyut ve tat kazandırmaktadır.

Penne Gıda, unlu mamüller sektöründe Avrupa standartlarına uygun olarak üretim yaparak böreğe yeni bir boyut ve tat kazandırmaktadır. ÜRÜN KATALOğU Penne Gıda, unlu mamüller sektöründe Avrupa standartlarına uygun olarak üretim yaparak böreğe yeni bir boyut ve tat kazandırmaktadır. Tüm Penne Gıda ürünleri İSO9001:2008 Kalite yönetim

Detaylı

CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor!

CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor! BASIN METNİ 7.12.2011 9 Aralık ta Başlıyoruz CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor! Bahçe Park Çocuk Kulübü 9 Aralık ta Başlıyor ECE TÜRKİYE yönetiminde faaliyete giren CarrefourSA Bahçe Park Alışveriş Merkezi,

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA!

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! iran 12 Hazylül 8E içi: Hafta 8.30 8.30-1 ırsatı! Ön kazyirıtanf a kadar 1 Ha 550 TL 470 TL World e özel 9 taksit 0 850 200 5439 kidzania.com.tr kidzaniabilet.com

Detaylı

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Sayın Veli ; Bu bölümde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Eğitim, Etkinlik, Ücret ve Öğrenci kaydı ile

Detaylı

BULUŞ BİLDİRİM FORMU / YÖNTEM

BULUŞ BİLDİRİM FORMU / YÖNTEM Sayfa 1/ 8 / YÖNTEM Bu kılavuza uygun olarak yapacağınız çalışma, Buluşunuzun tarafımızdan en iyi şekilde tanımlanabilmesi ve İleride hukuk önünde istenen korumanın elde edebilmesi için temel teşkil edecektir.

Detaylı

Yeni Yıla Merhaba Derken Pakmaya dan En Sevilen Kutlama ve Hediyelik Tarifler

Yeni Yıla Merhaba Derken Pakmaya dan En Sevilen Kutlama ve Hediyelik Tarifler Yeni Yıla Merhaba Derken Pakmaya dan En Sevilen Kutlama ve Hediyelik Tarifler Siz nerede biz de orada! Yeni Yıla Merhaba Derken Uygulamalı nefis tarifler için adresimiz: mutfaginyildizi.com En Sevilen

Detaylı