ENCÜMEN KARARI. TEKLİF: Encümen toplantı günlerinin belirlenmesine dair Yazı ĠĢleri Mdl.nün tarih ve 9-18 sayılı yazısı incelendi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ENCÜMEN KARARI. TEKLİF: Encümen toplantı günlerinin belirlenmesine dair Yazı ĠĢleri Mdl.nün 07.01.2010 tarih ve 9-18 sayılı yazısı incelendi."

Transkript

1 KARAR TARĠHĠ KARAR NO yılı encümen toplantı günlerinin belirlenmesi. Yazı ĠĢleri Müdürlüğü KONU: 2010 yılı encümen toplantı günlerinin belirlenmesi. TEKLİF: Encümen toplantı günlerinin belirlenmesine dair Yazı ĠĢleri Mdl.nün tarih ve 9-18 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Yazı ĠĢleri Mdl.nün tarih ve 9-18 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Belediye Encümenimiz, her hafta önceden belirlenen günlerde, encümen toplantılarını gerçekleģtirmekte olup; bu nedenle, 2010 yılına ait encümen toplantı günlerinin belirlenmesi gerektiği, 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 35. maddesi gereği, her hafta iki gün olmak üzere Pazartesi ve PerĢembe günleri saat de encümen toplantılarının yapılması için yazı Belediye Encümeni ne havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; 2010 yılı encümen toplantı günlerinin Pazartesi ve PerĢembe günleri saat da yapılmasına, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Yazı ĠĢleri Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

2 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 2 Güngören Belediye Spor Kulübü Derneği ile belediyemiz arasında yapılan protokol. Fen ĠĢleri Müdürlüğü KONU: Güngören Belediye Spor Kulübü Derneği ile belediyemiz arasında yapılan protokol. TEKLİF: Protokolü dair Fen ĠĢleri Müdürlüğü nün tarih ve 1957 sayılı yazısı inceledi. KARAR: Fen ĠĢleri Müdürlüğü nün tarih ve 1957 sayılı yazısı ile ekli dosyası inceledi. Güngören Belediye Spor Kulübü Derneği ile tarih ve 2068 sayılı yazısı ve ekindeki, Spor Kulübü, amatör futbol takımları sezonunda müsabakalara katıldığını, amatör takımların 1 adet otobüslerinin olduğunu ve bu aracın sürücüsü olmadığı, yakıt, oto lastik, akü ve tamir bakım giderlerini karģılayamadığı belirtilmiģ, 5393 sayılı Belediye Kanunun (b) bendi çerçevesinde amatör spor kulüpleri malzeme verir ve gerekli desteği sağlar. Denilmekte olup; yetki ve görev çerçevesinde karģılıklı 1 yıllık protokol içinde yapılacak yardım Fen ĠĢleri Mdl. nce uygun görülmüģ olup, karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek, talebin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Fen ĠĢleri Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verili.

3 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 3 Tütün Kanunu na Muhalefet. Zabıta Müdürlüğü KONU: Tütün Kanunu na Muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl. nün tarih ve 61 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl. nün tarih ve 61 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören GüneĢtepe Mahallesi Rezaki sokak No=33/A kapı sayılı yerde bulunan kahvehane iģyeri ilgilisi Medet UZUN un yapılan tüm yasal uyarılara rağmen iģyerinde masalarda küllük bulundurduğu ve müģterilerinin sigara içmesine mani olmadığı tespit edilmiģ olup; 5727 sayılı kanun ile değiģik 4207 sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanuna muhalefet ettiğinden adı geçen hakkında yasal iģlem yapılabilmesi için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Medet UZUN a 572,00.-TL.(BeĢ yüz yetmiģ iki Türk Lirası) para cezası verilmesine ve verilen para cezasının en geç ir ay içinde ödenmesine kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

4 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 4 Ali HIZIROĞLU(Egsen Egzos San.Tic.Ltd. ġti.) nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Ali HIZIROĞLU(Egsen Egzos San.Tic.Ltd. ġti.) nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Mdl.nün tarih ve 63 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih ve 63 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Sanayi Mahallesi Kıvırcık Sokak No=4 kapı sayılı yerde bulunan egzost borusu tamir ve satıģ iģyeri ilgilisi Ali HIZIROĞLU(Egsen Egzos San.Tic.Ltd. ġti.) hakkında 7/1-y(iĢyerine ait egzos borularını kaldırımın üzerine koyarak yaya geliģ ve geçiģini engellediği) fıkrasına istinaden tarih ve 206/10286 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Ali HIZIROĞLU(Egsen Egzos San.Tic.Ltd. ġti.) ne143,00.ytl. (Yüz kırk üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

5 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 5 Uğur KALELĠ nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Uğur KALELĠ nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Mdl.nün tarih ve 62 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih ve 62 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Akıncılar Mahallesi Öğretici Sokak No=55/Zemin sayılı yerde bulunan Uğur KALELĠ nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliğinin 5/1-a (ilgilinin hindi keserek atıklarını sokağa attığı ve yerleri kirlettiği) fıkrasına istinaden tarih ve 206/10287 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Uğur KALELĠ ye 143,00.YTL. (Yüz kırk üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

6 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 6 Mehmet KISA-Binbir ÇeĢit Gıda Ġmalat Paz. San. Tic. Ltd. ġti. nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Mehmet KISA-Binbir ÇeĢit Gıda Ġmalat Paz. San. Tic. Ltd. ġti. nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Mdl.nün tarih ve 55-5 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih ve 55 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Merkez Mahallesi Tayfun Sokak No=7 kapı sayılı yerde bulunan kuru gıda satıģ iģyeri ilgilisi Mehmet KISA-Binbir ÇeĢit Gıda Ġmalat Paz. San. Tic. Ltd. ġti. nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliğinin 7/1-y(satıĢa arz ettiği turģu bidonunu ve baharat sepetini kaldırıma koyarak yaya geliģ-geçiģini engellediği) ıkrasına istinaden tarih ve 206/10285 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Mehmet KISA-Binbir ÇeĢit Gıda Ġmalat Paz. San. Tic. Ltd. ġti. ne143,00.-tl. (Yüz kırk üç Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

7 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 7 Hafta Tatili Kanunu na Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Hafta Tatili Kanunu na Muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl.nün tarih ve 56-4 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih, 56-4 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören Merkez Mahallesi Sokullu Mehmet PaĢa Sokak No=2 kapı sayılı yerde Sezai AKKAYA ya ait erkek berberi iģyerinde yapılan kontrol neticesinde; 394 sayılı Hafta Tatili Kanunu na muhalefet (Hafta Tatili Ruhsatını almadan iģyerini açarak ticari faaliyet gösterdiği) sebebiyle tanzim olunan zabıt varakasına iģlem yapılabilmesi için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Sezai AKKAYA ya 114,00.-YTL.(Yüz on dört Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

8 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 8 Güngören Merkez Mah. 17 pafta, 7176 parselde bedelsiz yola terk, sınır tashihi, hibe ve yeni imar parseli oluģması talebi. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören Merkez Mah. 17 pafta, 7176 parselde bedelsiz yola terk, sınır tashihi, hibe ve yeni imar parseli oluģması talebi. TEKLİF: Bedelsiz yola terk, sınır tashihi, hibe ve yeni imar parseli oluģması talebine dair Ġmar ve Ģehircilik Mdl.nün tarih ve 125 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve Ģehircilik Mdl.nün tarih ve 125 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Merkez Mah. 17 pafta, 7176 parsel sayılı yer, tasdik tarihli l/1000 ölçekli Güngören Revizyon Ġmar planına göre ikiz nizam 5 kat, H:15.50 m. Ġrtifalı konut sahasında kaldığı, söz konusu günlü Resmi Gazete de yayınlanan imar kanununun ek 7 ve 8. maddelerine iliģkin Kıyı Yönetmeliği hükümleri ve G.E.E. ve A.Y.K. kararlarına istinaden hazırlanan sit alanları kapsamı dıģında kaldığı, Emlak ve Ġstimlak Mdl. Teknik elemanlarının talebe istinaden hazırlamıģ olduğu 39/2010 dosya nolu folyelerde görüldüğü üzere 17 pafta, 7176 parselin yola terki ve komģu parselin fiili ihlallerinden dolayı sınır tashihi talep edilmekte olup; talep 3194 sayılı imar kanunu ve mer i imar plan yönetmeliği hükümlerine göre incelenmiģ, 17 pafta, 7176 parsel sayılı 270 m2 lik yerin imar planında yolda kalan (B) kısmının bedelsiz yola terk edilerek ve sınır tashihi yapılan (A) kısmının Ģartsız Belediye adına hibe edilerek ayrılmasına, geri kalan (C) kısmının yeni parsel olarak oluģması iģleminin kabulünü ve imar kanununun 15. maddesine göre gerekli incelemenin yapılarak karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek, teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve ġehircilik Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

9 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 9 Güngören Merkez Mahallesi 5/1 pafta, 52 ada, 2 parselde bedelsiz yola terk ve yeni imar parseli oluģması talebi. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören Merkez Mahallesi 5/1 pafta, 52 ada, 2 parselde bedelsiz yola terk ve yeni imar parseli oluģması talebi. TEKLİF: Bedelsiz yola terk ve yeni imar parseli oluģması talebine dair Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve 127 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve 127 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören Merkez Mahallesi 5/1 pafta, 52 ada, 2 parsel sayılı yer, tasdik tarihli l/1000 ölçekli Güngören Revizyon Ġmar planı ve tasdik tarihli Ġ.B.B. plan onayına göre Hmaks=15.50 m. Ġrtifalı konut sahasında kalmakta olup, ikiz nizam ön bahçe teģekkül istikameti, yan bahçe 4 m. Arka bahçe plan notu Ģeklinde yapılanma Ģartlarına haiz olduğu, söz konusu yer günlü Resmi Gazete de yayınlanan imar kanununun ek 7 ve 8. maddelerine iliģkin Kıyı Yönetmeliği hükümleri ve G.E.E. ve A.Y.K. kararlarına istinaden hazırlanan sit alanı kapsamı dıģında kaldığı, Emlak ve Ġstimlak mdl.nün teknik elemanlarının yola terk plan Ģartı hükümlerine göre, talebe istinaden hazırlamıģ olduğu 2009/1838 dosya nolu folyelerde görüldüğü üzere 5/1 pafta, 52 ada, 2 parselin bedelsiz yola terki talep edilmekte olduğu, talep 3194 sayılı imar kanunu ve mer i imar plan yönetmeliği hükümlerine göre incelenmiģ 5/1 pafta, 52 ada, 2 parsel sayılı 198 m2 lik yerin, imar planında yolda kalan 7.36 m2 lik (A) kısmının bedelsiz yola terk edilerek geri kalan m2 lik kısmın yeni parsel olarak oluģması iģleminin kabulünü ve imar kanununun 15. maddesine göre gerekli incelemenin yapılarak karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve ġehircilik Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

10 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 10 Güngören Gençosman Mahallesi 2 pafta, 9953 parselde ifraz, bila bedel yola terk, yeni imar parseli oluģması ve tescil iģlemleri. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören Gençosman Mahallesi 2 pafta, 9953 parselde ifraz, bila bedel yola terk, yeni imar parseli oluģması ve tescil iģlemleri. TEKLİF: Ġfraz, bila bedel yola terk, yeni imar parseli oluģması ve tescil iģlemlerine dair Ġmar ve ġehircilik Mdl. nün tarih ve 126 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve ġehircilik Mdl. nün tarih ve 126 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Gençosman Mahallesi 2 pafta, 9953 parsel sayılı yer, tasdik tarihli l/1000 ölçekli Güngören Revizyon Ġmar Planında konut sahasında kalmakta olduğu, mer i imar plan hükümlerine göre konut sahasında kalmakta olup, ön bahçe mesafesi teģekkül istikameti, arka bahçe mesafesi plan notu, yan bahçe mesafesi 4.00 m. H=9.50 m. (3 kat) irtifada ikiz nizam yapılanma Ģartlarına haiz olduğu, söz konusu yer günlü Resmi Gazete de yayınlanan imar kanununun ek 7 ve 8. maddesine iliģkin Kıyı Yönetmeliği hükümleri ve G.E.E. ve A.Y.K. kararlarına istinaden hazırlanan sit alanı kapsamı dıģında kaldığı, Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün tarih ve 1820 sayılı yazıları ve 7292 numaralı folyelerde görüldüğü üzere parselin yola terki ve yeni imar parseli oluģması talep edilmekte, talep 3194 sayılı imar kanunu ve mer i imar plan yönetmeliği hükümlerine göre incelenmiģ 2 pafta, 9953 parselin ifraz edilerek imar planında yol alanında kalan (A) kısmının bila bedel yola terkine, kalan kısmının yeni imar parseli olarak maliki adına tescil edilmesi iģleminin kabulünü ve imar kanununun 15. maddesine göre gerekli incelemenin yapılarak karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek, teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve Planlama Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

11 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 11 Güngören Genç Osman mah. 1 pafta, parselde tevhiden arsa satıģı talebi. Emlak ve Ġstimlâk Müdürlüğü KONU: Güngören Genç Osman mah. 1 pafta, parselde tevhiden arsa satıģı talebi. TEKLİF: Tevhiden arsa satıģı talebine dair Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün sayılı yazısı incelendi. KARAR: Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören GüneĢtepe Mah. 1 pafta, parsel 20,5 m2 alanlı taģınmazın ,00.-TL.(yirmi bin doksan lira) muhammen bedel üzerinden peģin veya Mali Bakanlığın uyguladığının uyguladığı taģınmaz malların satıģına iliģkin yönetmelik gereğince taģınmaz malikin yaptığı talep üzerine bir kısmın peģin alınarak bakiyesinin de 3 ay eģit taksitle+yasal faizi ile Ġsmail YAVUZ ve HĠS na hissesi oranında satıģının yapılması ve tevhit edilmesine, hisseleri oranında yeni imar parseli oluģması hususunda karar alınmak üzere encümen belirtilen gün ve saatte toplandı. Ġlgilisi huzura alınarak pazarlığa baģlandı ve yapılan pazarlık neticesinde; Güngören GüneĢtepe Mahallesi 1 pafta, parsel 20,5 m2 alanlı taģınmazın ,00.-TL.+KDV (yirmi bin üç yüz doksan lira+kdv) bedelle Ġsmail YAVUZ ve HĠS na satıģının kabulüne, ,00.-TL. nin peģin, geriye kalan bakiyenin ise üç eģit taksitle ödenmesine, tevhit talebinin kabulüne ve Ġta Amiri Onayına sunulmasına, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Emlak ve Ġstimlak Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

12 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 12 Nurettin SEVĠM in Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Nurettin SEVĠM in Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefeti. TEKLİF: Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 161 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğünün tarih, 161 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören MareĢal Çakmak Mahallesi Ortaç Caddesinde Pazartesi günleri kurulan semt pazarında faaliyet gösteren Nurettin SEVĠM hakkında Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği nin 9/1-c (Kendisine tahsis edilen yerlerin sınırlarını aģtığı, tezgah önünü ve pazar ortasını iģgal ettiği), 9/1-g(Pazar açma kapama saatlerine riayet etmediği) fıkralarına istinaden tarih ve 205/10210 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ olup; 1608 sayılı kanunun 1.maddesine istinaden Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere, yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ, durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Nurettin SEVĠM e TL.(Yüz Kırk Üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne ve iki nüsha Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi. Belediye BaĢkan Üye Üye Üye

13 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 13 Muhammet GÜRLEYEN in Hafta Tatili Kanunu na Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Muhammet GÜRLEYEN in Hafta Tatili Kanunu na Muhalefeti. TEKLİF: Hafta Tatili Kanunu na Muhalefetine dair olan Zabıta Müdürlüğü nün tarih ve 162 Sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğü nün tarih ve 162 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören Haznedar Mahallesi, Bağcılar Caddesi No:2 kapı sayılı yerde Muhammet GÜRLEYEN e ait erkek berberi iģyerinde yapılan kontrol neticesinde; 394 sayılı hafta Tatili Kanunu na muhalefet (Hafta Tatili Ruhsatını almadan iģyerini açarak ticari faaliyet gösterdiği) sebebiyle tanzim olunan zabıt varakasına iģlem yapılabilmesi için yazımızın Belediye Encümenine havale edilmiģ, durum encümence görüģülerek; 394 sayılı Hafta Tatili Kanunu na göre Muhammet GÜRLEYEN E 114,00.-TL. (Yüz On Dört Türk Lirası) para cezası verilmesine ve verilen para cezasının en geç bir ay içinde ödenmesine kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne ve iki nüsha Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

14 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 14 Güngören GüneĢtepe Mahallesi 1 pafta, parselde m2 alanlı yerin kamulaģtırılması talebi. Emlak ve Ġstimlâk Müdürlüğü KONU: Güngören GüneĢtepe Mahallesi 1 pafta, parselde 245,01 m2 alanlı yerin kamulaģtırılması talebi. TEKLİF: KamulaĢtırma talebine dair olan Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün tarih ve 130 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün tarih ve 130 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören GüneĢtepe Mahallesi 1 pafta, parsel sayılı 245,01 m2 alanlı Adanur ve Adıgüzel sokaklar kesiģiminde kalan arsasının, hissedarlarınca tarih ve 1499 sayılı dilekçe ile müracaat ederek taģınmazlarının kamulaģtırmasız olarak yola katıldığının, mağdur olduklarını ve kamulaģtırma bedelinin ödenmesini talep ettikleri, GüneĢtepe Mahallesi 1 pafta, parsel sayılı 245,01 m2 alanlı Adanur ve Adıgüzel sokaklar kesiģiminde kalan 245,01 m2 alanlı taģınmazın Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı ile l/1000 ölçekli tasdik tarihli revizyon imar planında tamamı yol sahasında kaldığı, Güngören Tapu Sicil Mdl.nün tarihli yazısı ile Gündüz Çelebi nin 250/1600, Sait Çelebi nin 675/3200, Suat Çelebi nin 675/3200, Aynur Üstün ün 675/3200, Sadi Çelebi nin ise 675/3200 hisse oranıyla tarihinde 8331 yevmiye ile Tapu sicilinde müģtereken hissedar oldukları, Fen ĠĢleri Mdl.nün tarih ve 1921 sayılı yazısı ile de fiilen yol olduğu, sökülerek iadesinin olamayacağı belirtilmiģ, bahis konusu olan 1 pafta, parselin, bölgenin ihtiyacına binaen fiilen yol olarak kullanılması ve idaremiz aleyhine açılacak olan bedele dönüģen tazminat davasının önceki emsal davaların göz önüne alındığında yüksek maliyet getireceğinden, meri imar planın tahakkuku açısından kamulaģtırılmasında idaremiz yararı görüldüğü bu nedenle, kamu yararına olan Güngören GüneĢtepe Mahallesi l pafta, parsel sayılı 245,01 m2 alanlı taģınmazın imar planlarında tamamının yol sahasında kalması ve fiilen de yola kalb olması nedeniyle, tamamının 2942 sayılı yasanın 6. maddesine istinaden kamulaģtırılması ve aynı yasanın 7. maddesince tapu kaytlarına kamulaģtırma Ģerhi konulmasına ve bilahare yapılacak pazarlık görüģmeleri sonucunda, bedelinin Emlak ve Ġstimlak Mdl. bütçesinin K.F.F.E kodundan, Belediyemizin ekonomik süreci dahilinde hissedarlarına hissesi oranında ödenmesinin, 5393 sayılı kanunun 15/h ve 34. maddeleri gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek, teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Emlak ve Ġstimlak Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

15 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 15 Güngören M.Nesih Özmen Mah. 69/5 pafta, 1228 ada, 1 parselde 47,49 m2 alanlı kısmın irtifak hakkının TedaĢ a verilmesi ve mülkiyetinin Güngören Belediyesi adına tescil edilmesi talebi. Emlak ve Ġstimlâk Müdürlüğü KONU: Güngören M.Nesih Özmen Mah. 69/5 pafta, 1228 ada, 1 parselde 47,49 m2 alanlı kısmın irtifak hakkının TedaĢ a verilmesi ve mülkiyetinin Güngören Belediyesi adına tescil edilmesi talebi. TEKLİF: Ġrtifak hakkının TedaĢ a verilmesi ve mülkiyetinin Güngören Belediyesi adına tescil edilmesine dair Emlak ve Ġstimlâk Mdl. nün tarih ve 131 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Emlak ve Ġstimlâk Müdürlüğü nün tarih ve 131 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören M.Nesihi Özmen Mahallesi Göksel ve Kırgız sokaklara cepheli olan 69/5 pafta, 1228 ada, 2 parsel sayılı mülkiyeti Belediyemize ait olan camii alanı yanındaki l/1000 ölçekli l tasdik tarihli imar planında park ve çocuk bahçesi olan 618,74 m2 lik alan içerisinden, bölge sakinlerinin enerji ihtiyacının karģılanması için Belediye Encümeninin tarih ve l078 sayılı kararı ile 29,36 m2 lik alan 69/5 pafta, 1228 ada, 4 parsel olarak BaĢkanlığımız adına tapusunun tescil edilerek, bilahare Güngören belediye Meclisinin tarih ve 7 sayılı kararı ile Belediye Encümeninin l tarih ve 103 sayılı kararı ile BEDAġ lehine 25 yıl süre ile irtifak hakkı tesis edilmiģ ancak Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.ġ. Genel Mdl. ĠnĢaat Emlak ve KamulaĢtırma mdl.nün tarih ve B.02.2.TED /753.99/4026 sayılı yazıları ile BEDAġ kurumu tarafından abonelerinin sayısındaki artıģ nedeni ile irtifak tesis edilen trafo merkezinin yetersiz kaldığının, ancak ilgili yazıları ile abone sayısındaki artıģ nedeni ile mevcut trafonun yetersiz kalıģı nedeniyle ekli olarak sunulan krokideki ve imar adası içerisinde TEDAġ lehine irtifak hakkı tesis edilmek üzere m2 lik alanlı yeni bir trafo merkezi yeri ayrılmasını talep ettikleri, belediyemizce üzerine trafo merkezi yapılmak amacıyla tescili istenilen m2 lik alana karģılık ilçemizin Akıncılar Mahallesinde konut alanında kalan l7 pafta, 2655 parsel sayılı m2 lik alanlı taģınmaz l tasdik tarihli l/1000 ölçekli revizyon imar planında park alanına ayrıldığı, bilahare de Güngören belediye Encümeni l tarih ve 505 sayılı kararı ile kamulaģtırma kararı aldığı, Ġstanbul BüyükĢehir Belediye Meclisi nin tüm ilçe ve ilk kademe belediyelerini kapsayan tarih ve 1060 sayılı l/5000 ölçekli nazım imar planlarına ilave edilen 7 maddelik notun 2. maddesinde belirtilen kamu alanlarında ilgili idarelerce uygun görülmesi, özel ve tüzel nitelikli alanlarda ise ilgililerin muvafakati ve ilgili idarelerce de uygun görülmesi halinde; Trafo, doğalgaz,bölge regülatörü v.b. altyapı yapıları yapılabilir. kararının alındığı, bu nedenle Güngören M.Nesihi Özmen Mahallesi Göksel ve Kırgız sokaklara cepheli olan 69/5 pafta, 1228 ada, 1 parsel sayılı m2 alanlı taģınmazla aynı imar adasında bulunan mücavirindeki 618 m2 alanlı park/çocuk bahçesi içerisindeki 2009/71 dosya nolu encümen teklif folyesinde (A) ile gösterilen 47,49 m2 lik kısmının irtifak hakkının (Türkiye Elektrik Dağıtım A.ġ.) TEDAġ a verilmek üzere 3194 sayılı imar kanununun ll. Maddesine istinaden trafo alanı olarak mülkiyetinin Güngören belediye BaĢkanlığı adına tescilinin kabulü ve 5393 sayılı kanunun 34. maddesini gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek, teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Emlak ve Ġstimlak Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

16 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 16 Medet UZUN UN Tütün Kanunu na Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Tütün Kanunu na Muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl. nün tarih ve 275 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl. nün tarih ve 275 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören GüneĢtepe Mahallesi Rezaki sokak No=33/A kapı sayılı yerde bulunan kahvehane iģyeri ilgilisi Medet UZUN un yapılan tüm yasal uyarılara rağmen iģyerinde masalarda küllük bulundurduğu ve müģterilerinin sigara içmesine mani olmadığından Pazartesi günü tespit tutanağı tanzim edilmiģ olup Belediye encümenince tarih ve 3 sayılı karara ile 572,00.-TL.(BeĢ yüz yetmiģ iki Türk Lirası) para cezası uygulanmıģ, bilahare Sağılık Grup BaĢkanlığına yapılan vaki Ģikayet üzerine PerĢembe günü müģtereken yapılan kontrolde masalarda küllük olduğu ve sigara içildiği tespit edilmiģ olup; 5727 sayılı kanun ile değiģik 4207 sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanuna muhalefet ettiğinden adı geçen hakkında ikinci defa yasal iģlem yapılabilmesi için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Medet UZUN a 572,00.-TL.(BeĢ yüz yetmiģ iki Türk Lirası) para cezası verilmesine ve verilen para cezasının en geç bir ay içinde ödenmesine kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

17 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 17 Songül EROĞLU nun Tütün Kanunu na Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Tütün Kanunu na Muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl. nün tarih ve 283 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl. nün tarih ve 283 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören Güngören Merkez Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No=9 kapı sayılı yerde bulunan birahane iģyeri iģyerinde polis ekipleri ile müģtereken yapılan kontrolde; ilgililerin yapılan tüm yasal uyarılara rağmen müģterilerinin sigara içmesine mani olmadıkları tespit edilmiģ olup; 5727 sayılı kanun ile değiģik 4207 sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanuna muhalefet ettiğinden adı geçen hakkında yasal iģlem yapılabilmesi için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Songül EROĞLU na 572,00.-TL.(BeĢ yüz yetmiģ iki Türk Lirası) para cezası verilmesine ve verilen para cezasının en geç ir ay içinde ödenmesine kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

18 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 18 Gülhan EĞĠ nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Gülhan EĞĠ nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 276 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 276 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Haznedar Mahallesi, Meriç Sokak No:14 kapı sayılı yerde bulunan bakkal iģyeri ilgilisi Gülhan EĞĠ hakkında 7/1-ç(ĠĢyerinde çalıģan personelin iģ kıyafeti giymediği), 7/1-y(SatıĢa arz ettiği malzemelerini kaldırıma ve yola koyarak yaya geliģ geçiģini engellediği) fıkrasına istinaden tarih ve 206/10293 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Gülhan EĞĠ ye 143,00 TL.(Yüz kırk üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne ve iki nüsha Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

19 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 19 Ahmet TANRIVERDĠ nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Ahmet TANRIVERDĠ nin Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 277 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 277 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Akıncılar Mahallesi, Abdi Ġpekçi Caddesi No:13 kapı sayılı yerde bulunan bakkal iģyeri ilgilisi Ahmet TANRIVERDĠ hakkında 7/1-ç(ĠĢyerinde çalıģan personelin iģ kıyafeti giymediği), 7/1-y(SatıĢa arz ettiği malzemelerini kaldırıma ve yola koyarak yaya geliģ geçiģini engellediği) fıkrasına istinaden tarih ve 206/10294 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Ahmet TANRIVERDĠ ye 143,00 TL.(Yüz kırk üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne ve iki nüsha Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

20 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 20 Mehmet Sıddık YALIÇ ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Mehmet Sıddık YALIÇ ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 278 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 278 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Akıncılar Mahallesi, Posta Cad. No:69 kapı sayılı yerde bulunan market iģyeri ilgilisi Mehmet Sıddık YALIÇ hakkında 7/1- ç(ġģyerinde çalıģan personelin iģ kıyafeti giymediği), 7/1-y(SatıĢa arz ettiği malzemelerini kaldırıma ve yola koyarak yaya geliģ geçiģini engellediği) fıkralarına istinaden tarih ve 206/10292 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Mehmet Sıddık YALIÇ a 143,00 TL.(Yüz kırk üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne ve iki nüsha Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

21 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 21 Fatime KAHAR ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti Zabıta Müdürlüğü KONU: Fatime KAHAR ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 279 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 279 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Güven Mahallesi Menderes Cad. No:38/B kapı sayılı yerde bulunan bakkal iģyeri ilgilisi Fatime KAHAR hakkında 7/1- ç(ġģyerinde çalıģan personelin iģ kıyafeti giymediği), 7/1-y(SatıĢa arz ettiği malzemelerini kaldırıma ve yola koyarak yaya geliģ geçiģini engellediği) fıkralarına istinaden tarih ve 206/10291 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Fatime KAHAR a 143,00 TL.(Yüz kırk üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne ve iki nüsha Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

22 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 22 Ali KESKĠN in Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Ali KESKĠN in Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 280 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 280 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Güven Mahallesi Menderes Cad. No:34 kapı sayılı yerde bulunan bakkal iģyeri ilgilisi Ali KESKĠN hakkında 7/1-ç(ĠĢyerinde çalıģan personelin iģ kıyafeti giymediği), 7/1-y(SatıĢa arz ettiği malzemelerini kaldırıma ve yola koyarak yaya geliģ geçiģini engellediği) fıkralarına istinaden tarih ve 206/10290 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Ali KESKĠN e 143,00 TL.(Yüz kırk üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne ve iki nüsha Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

23 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 23 Ali KESKĠN in Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Ali KESKĠN in Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 282 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 282 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Akıncılar Mahallesi Posta Cad. No:61 kapı sayılı yerde bulunan market iģyeri ilgilisi Ali KESKĠN hakkında 7/1-ç(ĠĢyerinde çalıģan personelin iģ kıyafeti giymediği), 7/1-y(SatıĢa arz ettiği malzemelerini kaldırıma ve yola koyarak yaya geliģ geçiģini engellediği) fıkralarına istinaden tarih ve 206/10289 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Ali KESKĠN e 143,00 TL.(Yüz kırk üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne ve iki nüsha Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

24 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 24 Ekrem FĠDAN ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Ekrem FĠDAN ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 281 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 281 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Güven Mahallesi Eski Londra Asfaltı No:69 kapı sayılı yerde bulunan havalandırma bacası ve esmatik iģyeri ilgilisi Ekrem FĠDAN hakkında 7/1-a(ĠĢyerine ait ruhsat veya müracaatında bulunmadığı), 7/1-y(SatıĢa arz ettiği malzemelerini kaldırıma ve yola koyarak yaya geliģ geçiģini engellediği) fıkralarına istinaden tarih ve 206/10288 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Ekrem FĠDAN a 143,00 TL.(Yüz kırk üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne ve iki nüsha Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

25 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 25 Recep AKBAL ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Recep AKBAL ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. TEKLİF: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği Muhalefetine dair Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 284 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğünün tarih ve 284 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Haznedar Mahallesi ġevketdağ Caddesinde PerĢembe günleri kurulan semt pazarında faaliyet gösteren Recep AKBAL hakkında 9/1-g(Pazar açma kapama saatlerine riayet etmediği) fıkrasına istinaden tarih ve 205/10211 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ, 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden, Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Recep AKBAL a 143,00 TL.(Yüz kırk üç Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne ve iki nüsha Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

26 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 26 Seher RÜZGAR ın asker aile yardımı bağlanması talebi. Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KONU: Seher RÜZGAR ın asker aile yardımı bağlanması talebi. TEKLİF: Asker aile yardımı bağlanması talebine dair Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğünün tarih ve 54 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğünün tarih ve 54 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi tarihinde silah altına alınan asker Fatih GÜNEY in annesi Seher RÜZGAR tarih ve sayılı dilekçesi ile asker aile yardımı bağlanması için belediyemize baģvurmuģ ve adı geçene ait gerekli araģtırmalar yapılmıģ olup; 4109 sayılı Asker Aile Yardımı Kanunu na göre ve Ġl Ġdare Kurulu nun belirlediği rayiçler esas alınarak adı geçene asker aile yardımı bağlanması için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Müracaat tarihinden itibaren kiralı bir(1) nüfus üzerinden 2010 yılı için aylık (Üçyüz)-TL. asker aile yardımı bağlanmasının kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

27 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 27 Mediha KOÇOĞLU nun asker aile yardımı bağlanması talebi. Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KONU: Mediha KOÇOĞLU nun asker aile yardımı bağlanması talebi. TEKLİF: Asker aile yardımı bağlanması talebine dair Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğünün tarih ve 55 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğünün tarih ve 55 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi tarihinde silah altına alınan asker Celal KOÇOĞLU nun annesi Mediha KOÇOĞLU tarih ve sayılı dilekçesi ile asker aile yardımı bağlanması için belediyemize baģvurmuģ ve adı geçene ait gerekli araģtırmalar yapılmıģ olup; 4109 sayılı Asker Aile Yardımı Kanunu na göre ve Ġl Ġdare Kurulu nun belirlediği rayiçler esas alınarak adı geçene asker aile yardımı bağlanması için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Sosyal güvencesi olduğundan talebin reddine, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

28 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 28 Elife ÇATLI nın asker aile yardımı bağlanması talebi. Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KONU: Elife ÇATLI nın asker aile yardımı bağlanması talebi. TEKLİF: Asker aile yardımı bağlanması talebine dair Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğünün tarih ve 56 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğünün tarih ve 56 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi tarihinde silah altına alınan asker Serkan ÇATLI nın annesi Elife ÇATLI tarih ve sayılı dilekçesi ile asker aile yardımı bağlanması için belediyemize baģvurmuģ ve adı geçene ait gerekli araģtırmalar yapılmıģ olup; 4109 sayılı Asker Aile Yardımı Kanunu na göre ve Ġl Ġdare Kurulu nun belirlediği rayiçler esas alınarak adı geçene asker aile yardımı bağlanması için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Müracaat tarihinden itibaren kirasız bir(1) nüfus üzerinden 2010 yılı için aylık (Yüzseksen)-TL. asker aile yardımı bağlanmasının kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğüne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

ENCÜMEN KARARI. KONU: Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, 197 ada, 1 parselde 24,20 m2 alanlı taģınmazın 21.296,00.-TL.

ENCÜMEN KARARI. KONU: Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, 197 ada, 1 parselde 24,20 m2 alanlı taģınmazın 21.296,00.-TL. KARAR TARĠHĠ 15.10.2009 KARAR NO 555 Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, 197 ada, 1 parselde 24,20 m2 alanlı taģınmazın 21.296,00.-TL. bedelle satıģının yapılması ve 4 pafta, 11143 parselle tevhid edilmesi.

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER S. KÜLTE 2010/ 684 Kararın Konusu : Hisse Satışı İptali Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin Başkanlığında yukarıda ad Başkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 01.12.2015 TARİHLİ 264 NOLU K A R A R Ö Z E T İ Ġlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tapunun pafta 26, ada 109, parsel 24 de kayıtlı taģınmazın bir kısmı onaylı imar

Detaylı

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi.

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. ERYĠĞĠT (Katılmadı)-Dilek TEKĠN-Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMĠRCĠ -Muharem Aziz

Detaylı

M.Ali ZEREN Sibel ÇAKIN BAYHAN Cengiz DEMĠRALP Mali Hiz.Müd.V. Kültür ve Sos.ĠĢl.Müd.V. Özel Kalem Müd.V. (Ġzinli)

M.Ali ZEREN Sibel ÇAKIN BAYHAN Cengiz DEMĠRALP Mali Hiz.Müd.V. Kültür ve Sos.ĠĢl.Müd.V. Özel Kalem Müd.V. (Ġzinli) Karar Tarihi : 17/04/2014 Karar No : 2014/1 Karar Konusu : Encümen Toplantı Günleri KONU : Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün,17/04/2014 tarih ve 141 sayılı yazısında;30 Mart Mahalli Ġdareler Genel Seçimleri yapılmasından

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :164 KARAR 164 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :163 KARAR 163 : Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün

Detaylı

2015 EKİM AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ TARİHLİ ENCÜMEN KARAR ÖZETİ 202 NOLUK A R A R Ö Z E T İ 203 NOLU K A R A R Ö Z E T İ

2015 EKİM AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ TARİHLİ ENCÜMEN KARAR ÖZETİ 202 NOLUK A R A R Ö Z E T İ 203 NOLU K A R A R Ö Z E T İ 2015 EKİM AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 06.10.2015 TARİHLİ ENCÜMEN KARAR ÖZETİ 202 NOLUK A R A R Ö Z E T İ Ġlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tapunun pafta 25, ada 102, parsel 19 da kayıtlı taģınmazın bir kısmı

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 56 : Meclis üyeliği hk. T.C. BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Kasım ayı toplantısının 13.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 07/10/2013 ve 11/10/2013

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Çavuşoğlu, 2370 Ada 788 Parsel Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 12.05.2017 onanlı Uygulama İmar Planı 5608,80 Plan İşlem Numaralı 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği İtirazı.

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 2019 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüģülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 01.10.2018 günlü birinci BirleĢiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün 24.09.2018

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi KARAR 108 : Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi 2013 / 108 Özü 1.ci oturumu / ÇarĢamba günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 108 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :247 KARAR 247 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Haziran ayı meclis toplantısının ikinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 1 Temmuz 2016 Cuma günü

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Karar No : 2009/ 4111. Kararın Konusu : Azizoğlu Müh.MüĢ.Ltd.ġti. Yola Terk. Üye Üye Üye Yazı ĠĢl.Müd. Mali Hz.Müd. Ġns.Kay.Eğt.Md.

ENCÜMEN KARARI. Karar No : 2009/ 4111. Kararın Konusu : Azizoğlu Müh.MüĢ.Ltd.ġti. Yola Terk. Üye Üye Üye Yazı ĠĢl.Müd. Mali Hz.Müd. Ġns.Kay.Eğt.Md. S. KÜLTE 2009/ 4111 Kararın Konusu : Azizoğlu Müh.MüĢ.Ltd.ġti. Yola Terk Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin BaĢkanlığında yukarıda ad BaĢkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğü

Detaylı

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 02.12.2014 Karar No : Konu :2014 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 1073, Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır. : Kadir MUSA ya ait Ruhsatsız İşyeri. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EYLÜL ayı

Detaylı

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 09/02/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 03 Şubat 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.03.2017 Karar No : 140, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılımları

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 02/ 03/ 2011 2011 / 44. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 02/ 03/ 2011 2011 / 44. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat 02/ 03/ 2011 2011 / 44 meclis toplantısında alınan 44 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 44 : Ġlgi : a) ĠĢkar Gıda ĠnĢ. San. ve Tic.Ltd.ġti. Vekili Süleyman YORULMAZ ın 24.01.2011 tarih ve 1561-199 sayılı

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi NĠSAN ayı

Detaylı

Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar Numarası : 88

Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar Numarası : 88 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Meclis 1.Başkan Vekili. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Zeynel NALLIOĞLU

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :384 KARAR 384 : Belediye meclisimizde 20.04.1998 tarih ve 167 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Merkez Revizyon Ġmar Planlarında mahalle oyun alanı olarak iģaretli olan Hacı Ġsa Mahallesi

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar No : 41850698.301.05-118 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro Ġlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe göre

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.07.2017 Karar No : 321 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır. : Asker Aile Yardımı (Recep GONCA)

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM MAYIS AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM MAYIS AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R Evrak Tarih ve Sayısı: 14/05/2015-E.13359 T.C. KARARIN ÖZÜ: Kartal Güneyi Revizyon Uygulama İmar Planı İtirazları (2290 ada, 110 parsel, 7669 ada, 1-2-5-6 parseller) TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN TARĠH VE SAYISI KARAR ÖZETĠ 03.12.2018-196 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55. Maddesi Hükmü Uyarınca Kurumumuzun 2017 Yılı Sayıştay

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 248 KARAR 248: Ali Muzaffer TUNÇAĞ, Çağlagül ÖZÇELĠK TUNÇ, Mehmet BĠLGĠN, Okan TOPAL ın mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No: 249 KARAR 249 : Cumhuriyet

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı. 2012 / 89 Özü 1.ci oturumu / Salı günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 89 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 89 : Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.12.01.00.302.99/665-38604

Detaylı

Sayı : /04/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU

Sayı : /04/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 10/04/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 07 Nisan 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :01/02/2018 Karar Numarası : 9 Gündem No/Sıra : 9-1 KONUSU: PARKA İSİM VERİLMESİ (Kore Gazisi Feti BOZKURT) Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/01/2018 tarih ve E-8121 sayılı Park isimlendirmesi

Detaylı

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Melis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ - Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

T.C. KIRġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI MECLĠS KARARI

T.C. KIRġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI MECLĠS KARARI TOPLANTI TARĠHĠ : 04/10/2018 SAATĠ : 14:00 OTURUM : 1 BĠRLEġĠM : 1 MECLĠS BAġKAN V. : Veli ġahġn 1-AÇILIġ : Belediye Meclisi, Belediye BaĢkan Yardımcısı Veli ġahġn BaĢkanlığında 04/10/2018 PerĢembe günü

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Belediyemiz Meclisi nin 05 Mayıs 2014 günlü birleşiminde komisyonumuza havale edilmiş bulunan Şişli Belediye Başkanlığı nın 2013 yılı kesin

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :312 KARAR 312 : Belediye Meclisimizin 04/04/2015 tarih 144 sayılı, 01/06/2015 tarih 213 sayılı, 04/01/2016 tarih 10 sayılı kararlarının iptaline, 1077 ada üzerinde bulunan parsellerle ilgili

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ KARAR NO KARAR ÖZETİ Belediye Meclisinin 04/08/2016 tarihli Ağustos ayı olağan meclis

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Belediye Meclisi; Recep ÖZKAN ın 31/01/2012 tarihli yazılı daveti nın BaĢkanlığında 5393 Sayılı Yasanın 20.maddesi gereğince 06/02/2012

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar No : 118 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T. C. Karar Tarihi : 02.10.2018 Karar No : 633, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :345 KARAR 345: Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 24 Ekim 2016 Pazartesi günü

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 07.09.2017 Karar No : 103 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tabloda Ada, Pafta ve Parseldeki fiili durumu belirtilen taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 22.03.2018 tarih ve 45914605-756.02-E.1432 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi.

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ 02/ 09/ 2010 2010 / 163 KARAR 163: Adnan KÖġKER-S.Mehmet KÜLTE-Nedim AVCI(Ġzinli)-Ahmet KĠSBET-Turan DEMĠRHAN- Oya Muharrem AYYILDIZ(Ġzinli)-Hüseyin YILMAZ-Mustafa ÖZKAN-Nazmiye HÖBEK(Ġzinli)-Recep CAN-Murat

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 36 : Disiplin Kurulu Yönetmeliğinin GörüĢülüp Karara Bağlanması Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Disiplin Kurulu Yönetmeliği 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.04.2016 Karar No : 100 Konu: Ġdaremize ait asfalt plentinde BSK sıcak asfalt üretim çalıģmaları esnasında ortaya çıkan mıcır filler tozunu 2886 sayılı Devlet Ġhale Kanununun 51 (g) maddesi

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : 25.12.2015-252 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 25.12.2015-6048 ĠZMĠR

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı Karar No : 46 Konusu : Kesin Hesap cetveli. Karar Tarihi : 05/05/2015 Saati : 09:47 Evrak No : 1428 Dönemi : Mayıs 2015 Geliş Tarihi : 21/04/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :136 KARAR 136 : Meclis Üyesi AyĢın AKYARLI SAVATLI, Okan ĠRGE, Günseli ÇELĠK in mazeretinin kabulüne iģaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No :137 KARAR 137 : 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER. Metin AYGÜL ün eģi Semra AYGÜL ün 01/ 03/ 2010 tarih ve 3865 kayıt nolu dilekçesi.

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER. Metin AYGÜL ün eģi Semra AYGÜL ün 01/ 03/ 2010 tarih ve 3865 kayıt nolu dilekçesi. S. KÜLTE 2010/ 1217 Kararın Konusu : Semra AYGÜL- Asker Aile Yardımı Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin BaĢkanlığında yukarıda ad ve BaĢkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Basın Yayın ve Halkla

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 08.09.2017 Karar No : 394, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılımları ile toplanmıştır. : Tevhid yapılması.

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ BELEDİYENİN ADI:ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ SNO KARAR TARİHİ KARAR NO 1 07012015 01 KARARIN KONUSU Meclis Üyeleri Merdin CANTAŞ, Selami YILDIZ ve Erol YÜRÜK ün toplantıya

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Remzi RuĢen AYAN Tahir SARIOĞLU Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Remzi RuĢen AYAN Tahir SARIOĞLU Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar Tarihi : 02/04/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 13 BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak, 2012 Yılı Döneminin 4.Toplantısının 4.BirleĢiminin 1.Oturumunu açtığını üyelere duyurdu.

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın K. Sıtkı KÜRÜM ün Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 5 MART 2018 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 5 MART 2018 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ ELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Mart Ayı Birleşim : 3 Oturum : 1 Tarihi : 05/03/2018 Karar Sayıları : 27, 28, 29, 30, 31, 32 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar No : 51 Karar Trh : Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1509 no lu Parsel. (PĠN:4260,32) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :370 KARAR 370 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Kasım ayı meclis toplantısının ikinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 1 Aralık 2015 Salı günü

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi 10058

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EKĠM AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EKĠM AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EKĠM AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EKĠM ayı Meclis

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 KONU : Ödenek Aktarma. Komisyonumuza havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 5183 sayılı teklifi üzerinde inceleme yapılması talep edilmektedir.

Detaylı