Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu RX3i EVO, BUCCANEER 250i, ZONTES S250 UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

2 EFİ SCANNER DN 6000 ARIZA TESPİT CİHAZI KULLANIM KILAVUZU

3 İÇİNDEKİLER 1. GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ve UYARILARI 2. CİHAZ KULLANIMI 2.1 Cihaz Tanıtımı 2.2 Cihaz Özellikleri 2.3 Kutu İçeriği 2.4 Kodlara Bakma 2.5 Sistem Kurulumu 2.6 Araç Bilgileri 2.7 Sistemin Kendini Test Etmesi 3. ARIZA TESPİTİ 3.1 Arıza Kodu Okuma/Bakma 3.2 Arıza Kodu Silme 3.3 Anlık Çalışma Verileri 3.4 Arıza Durumu Açıklamaları 4. OBD II ARIZA TESPİTİ 4.1 Kod Okuma 4.2 Arıza Kodu Silme 4.3 Anlık Çalışma Verileri 4.4 Hata Kaydını Dondurma ve Geriye Dönük Bakma 4.5 Tespite Hazır Cihaz 4.6 Oksijen Sensörü Test Edilmesi 4.7 Ön Hazırlık 4.8 Bileşen Testi 4.9 Cihaz Bilgisi 4.10 Mevcut Modül 4.11 Ölçü / Hesaplama Birimi Seçimi 5. MOTOSİKLET BAĞLANTI NOKTALARI 5.1 Buccaner 250i Arıza Tespit Cihazı Bağlama Şekli 5.2 Zontes S250 Arıza Tespit Cihazı Bağlama Şekli 5.3 RX3İ EVO Arıza Tespit Cihazı Bağlama Şekli

4 1. GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ve UYARILAR Kişisel yaralanma, araçların ve / veya tarama aletinin hasar görmesini önlemek için, önce bu kullanma kılavuzunu okuyun ve bir araç üzerinde çalışırken asgari olarak aşağıdaki güvenlik önlemlerine uyun. Arıza testlerini daima güvenli bir ortamda gerçekleştirin. Araç kullanırken cihazı çalıştırmayın veya gözlemlemeyin. Cihazı çalıştırmak veya gözlemlemek sürücünün dikkatinin dağılmasına neden olur ve ölümcül bir kazaya neden olabilir. ANSI standartlarına uygun emniyet göz koruması kullanın. Elbise, saç, el, alet, test ekipmanları vb. tüm hareketli veya sıcak motor parçalardan uzak tutun. Cihazı iyi havalandırılan bir çalışma alanında çalıştırın: Egzoz gazı zehirlidir. Blokları tahrik tekerleklerinin önüne koyun ve araç testleri sırasında asla aracı bırakmayın. Ateşleme bobini, dağıtıcı kapağı, ateşleme telleri ve bujileri etrafında çalışırken çok dikkatli olun. Bu bileşenler, motor çalışırken tehlikeli voltajlar oluşturur. Vites PARK (otomatik şanzıman için) veya NÖTR (manuel şanzıman için) konumuna getirin. Yakında benzin / kimyasal / elektrikli yangınlara uygun bir yangın söndürücü tutun. Kontak açıkken veya motor çalışıyorken herhangi bir test ekipmanını bağlamayın veya bağlantıyı kesmeyin. Tarama aletini kuru ve temiz kullanarak yağ ve sudan arındırın. Gerektiğinde tarama aletinin dışını temizlemek için yumuşak dokulu temiz bir bezin kullanın.

5 2.CİHAZ TANITIMI (USİNG THE SCAN TOOL) 2.1 EFİ SCANNER DN 6000 Cihaz Tanıtımı 1.LCD DİSPLAY 128 x 64 piksel ekran ile test sonuçları bu alandan gözükür. 2.ONAY BUTONU Menüler içerisindeki üst menülere geçiş ve onaylama işlemlerini sağlar. 3.ÇIKIŞ/İPTAL BUTONU Menüler içerisindeki bir seçimi iptal eder ve menüye döner. Ayrıca DTC ekranına geri dönmenizi sağlar. 4.YUKARI ve KAYIT BUTONLARI Menü modunda menü ve üst menü öğeleri arasında gezinir. Birden fazla veri ekranı alındığında, mevcut ekran boyunca ek veriler için önceki ekranlara gider. Ayrıca Usb kablo ile bilgisayara bağlantı sağlayarak güncelleme yaparken kullanılır. 5.AŞAĞI ve KAYIT BUTONLARI Menü modunda menü ve alt menü öğeleri arasında gezinir. Birden fazla veri ekranı alındığında, mevcut ekran boyunca ek veriler için önceki ekranlara gider.

6 2.2 CİHAZ ÖZELLİKLERİ (SPESİFİCATİONS) 1) 128 x 64 Piksel ekran. 2) Çalışma sıcaklığı 0 ile 60 C (32 ile 140 F) arasındadır. 3) Uygun ortam sıcaklığı 20 ile 70 C ( 20 ile 158 F) arasındadır. 4) Motosikletin aküsünden gelen enerji miktarı ile alınan güç 8.0 ile 18.0 V arasındadır. 5) Ölçüler; Uzunluk : 166mm Genişlik : 88mm Kalınlık : 30mm 2.3 KUTU İÇERİĞİ (INCLUDED) 1) EFI SCANNER DN 6000 arıza tespit cihazı 2) Kullanım Klavuzu (İngilizce Çince) 3) Ecu bağlantı kablosu 2.4 KODLARA BAKMA (DTC LOOKUP) Sistem içerisine tanımlanmış kod kütüphanesinde bulunan kod tanımlamaları bu alan içerisindedir. 1) Ana menüden, dtc aramayı seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmesini kullanın ve ENTER tuşuna basınız 2) Dtc arama menüsünden istenen karaktere gitmek için sol / sağ düğmesini kullanın. Seçilen rakamı/karakteri değiştirmek için yukarı/aşağı düğmesini kullanın ve onaylamak için ENTER a basın 3) Ekranda Dtc tanımını görüntüleyin. Dtc tanımı birden fazla ekranı kapladığında, önceki ve sonraki ekranlarla ilgili ek bilgileri görüntülemek için sol/sağ düğmelerini kullanın 4) Ana menüye çıkmak için EXİT butonuna tuşlayınız.

7 2.5 SİSTEM KURULUMU (SYSTEM SETUP) Sistem içerisinde ayarlama yapabileceğiniz seçenekler; 1) Dil seçeneğini istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.(türkçe hariç) 2) Lcd ekran üzerindeki kontrast ayarlarını yapabilirsiniz. 3) Ölçü birimini İnç ve Metrik olarak ayarlayabilirsiniz. 4) Sesi açıp kapatma ayarlarını yapabilirsiniz. Sistem kurulumunu seçmek için yukarı/aşağı kaydırma düğmesini kullanarak giriş düğmesine basın. Aşağıdaki kurulum seçeneklerinde açıklandığı gibi ayarlamaları ve program ayarlarını yapmak için talimatları izleyin.(örnek; dil seçimi Language )

8 2.6 CİHAZ BİLGİLERİ (TOOL İNFORMATİON) Cihaz bilgileri, tarayıcının seri numarası ve yazılım sürüm numarası gibi bazı önemli bilgilerin görüntülenmesine izin verir. 1) Ana menüden araç bilgisi seçmek için Tool İnformation sekmesini gelin ve ENTER a basın. 2) Ekranda cihaz bilgilerini görüntüleyin

9 2.7 SİSTEMİN KENDİNİ TEST ETMESİ (TOOL SELF TEST) Otomatik sınama, ekranın ve klavyenin düzgün çalışıp çalışmadığını denetler. Sistem kurulumu menüsünden cihazın kendini test etmesi için yukarı aşağı kaydırma düğmesini kullanın ve ENTER tuşuna basın. A. Ekran Testi (Display Test) Ekran testi işlevi Lcd ekranının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol eder B. Tuş Takımı Testi (Keyboard Test) Klavye test işlevi tuşların düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol eder

10 3. ARIZA TESPİTİ (MOTOR DİAGNOSTİCS) 1) Kontağı kapatınız. 2) Ecu kablosunu motosiklete bağlayınız. (Bağlantı noktaları kitapçık sonunda verilmiştir) 3) Kontağı çevirin,motor çalışır ve kapalı durumda olabilir. 4) Ana menüye girmek için enter tuşuna basın.menüden motor çeşidini seçmek için yukarı aşağı kaydırma düğmelerini kullanın. 5) Onaylamak için ENTER tuşuna basın. Araç arızayı tespit edene kadar ekranda motor arızalarını gösteren bir dizi mesaj gözükecektir. * Cihaz araca iletişim kuramazsa ekranda bir bağlantı hatası ( ERROR) mesajı görünür.

11 3.1 ARIZA KODU OKUMA/BAKMA (READ CODES) 1) Cihazın kodlarını seçmek için yukarı/aşağı kaydırma düğmesini kullanıp,enter tuşuna basın. 2) Arıza Kodları ve tanımları ekrandan kontrol edilir. * Arıza kodları kontrol modülü, sayı dizisi ve algılanan toplam kod sayısı, ekranın sağ üst köşesinde gözlemlenecektir. 3) Birden fazla arıza kodu bulunursa, tüm kodlar incelenene kadar aşağı/yukarı kaydırma düğmelerini kullanın. 3.2 ARIZA KODU SİLME (ERASE CODE) NOT: Bu fonksiyon kontak açık,motor kapalıyken yapılmalıdır. Sildikten sonra bir kez daha arıza kodu çıkarsa, kontağı tekrar açıp kodların tekrar alınması gerekir. Sorun hala devam ediyorsa değişen veya tamir edilen parçanın bağlantılarını kontrol ediniz. Sorunları çözülen arızaların kodları silinmeye hazırdır. 1) Arıza tespit cihazından MOTOR DİAGNOSTİCS içerisindeki ERASE CODES e gelip ENTER a basınız. 2) Onayınızı isteyen bir uyarı mesajı gelecektir. YES sekmesine ENTER a tuşlayarak onaylayınız. * Kodlar başarılı bir şekilde silinirse, silme onay (ERASE DONE) mesajı ekranda görünür. * Kodlar silinmez ise kontak kapalı iken bu işlemi gerçekleştiriniz (ERASE FAİLURE. TURN KEY ON WİTH ENGİNE OFF) yazısı çıkacaktır.kontağı kapatıp eşlemi gerçekleştiriniz.

12

13 3.3 ANLIK ÇALIŞMA VERİLERİ (LİVE DATA) 1) Motor arıza teşhisinden canlı verileri seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 2) Canlı veri yukarı / aşağı düğmeleri ile sayfa dönüşü görüntülenir. 3) Motor teşhisine dönmek için EXİT tuşuna basın.

14 3.4 ARIZA DURUMU AÇIKLAMALARI (STATUS STREAM) 1) Motor arızasında durum akışı seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 2) Durum akışı yukarıdan aşağıya doğru sayfa dönüşü görüntülenir. 3) Motor arızasına dönmek için EXIT tuşuna basın.

15 ARIZA KODU ÖRNEKLERİ HEX DEC Manifold mutlak basınç P0107 MAP sensörü düşük gerilim veya açık sensörü P0108 MAP sensörü yüksek gerilim Emme havası sıcaklık sensörü P0112 Emme havası sıcaklığı düşük gerilim P0113 Emme havası sıcaklığı yüksek gerilim veya açık devre Soğutma sıvısı/ yağ sensörü P0117 Soğutma sıvısı sıcaklık sensörü devresi alçak gerilim P0118 Soğutma sıvısı sıcaklık sensörü devresi yüksek gerilim veya açık Gaz kelebeği konum sensörü P0122 Gaz kelebek konum sensörü devresi düşük gerilim veya açık P0123 Gaz kelebek konum sensörü devresi yüksek voltaj Oksijen sensörü P0131 Oksijen sensörü 1 düşük voltaj P0132 Oksijen sensörü 1 yüksek voltaj Oksijen sensörü ısıtıcısı P0031 Oksijen sensörü ısıtıcı devresi yüksek voltaj P0032 Oksijen sensörü ısıtıcı devresi düşük gerilim Yakıt enjektörü P0201 Enjektör 1 devresi arızası P0202 Enjektör 2 devresi arızası Yakıt pompası P0230 Yakıt pompası bobin devresi düşük voltaj veya açık P0232 Yakıt pompası bobin devresi yüksek gerilim Krank mili konum sensörü P0336 Krank mili sensörü gürültü sinyali (Statör Algılayıcısı) P0337 Krank mili sensörü sinyal yok Ateşleme bobini P0351 Silindir 1 ateşleme bobini arızası P0352 Silindir 2 ateşleme bobini arızası Rölanti kontrol sistemi P0505 Boşta hız kontrolü hatası Sistem gerilimi P0562 Sistem gerilimi düşük P0563 Sistem gerilimi yüksek Mil P0650 Arıza göstergesi lamba devresi arızası Takometre P1693 Kilometre sayacı devresi alçak gerilim P1694 Kilometre sayacı devresi yüksek gerilim Oksijen sensörü 2 P0137 Oksijen sensörü devresi alçak gerilim P0138 Oksijen sensörü devresi yüksek gerilim Oksijen sensörü ısıtıcısı 2 P0038 Oksijen sensörü ısıtıcısı 2 yüksek voltaj P0037 Oksijen sensörü ısıtıcısı 2 düşük voltaj Araç hız sensörü P0500 Araç hız sensörü sinyal yok

16 4. OBD II ARIZA TESPİTİ (OBDII/EOBD) DİKKAT: Ateşleme açıkken veya motor çalışıyorken test cihazını bağlamayın veya bağlantıyı kesmeyin. 1) Kontağı kapatın. 2) Arıza tespit cihazının kablosunu araca bağlayın. 3) Kontağı açın. (Motor kapalı veya çalışır durumda olabilir) 4) Ana menüye girmek için ENTER tuşuna basın. Menüden tespit seçimi için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın. 5) Onaylamak için ENTER tuşuna basın. Araç protokolü seçilene kadar OBD II protokollerini gösteren bir dizi mesaj görüntülenir. * Arıza tespit cihazı ECU ile iletişim kuramazsa, ekranda bir bağlantı hatası mesajı görünür.

17 4.1 KOD OKUMA (READ CODE) * Saklanan kodlar sabit kodlar veya kalıcı kodlar olarak bilinir.bu kodlar emisyonla ilgili bir arıza olduğunda kontrol modülünün arıza gösterge lambasının yanmasına neden olur. * Bekleyen kodlara sürekli monitör kodları da denir. Bunlar kontrol modülünün mevcut veya son sürüş sırasında taramasına uğradığını ama henüz ciddi olarak düşünülmediğini gösterir.bekleyen kodlar arıza gösterge lambasını açmaz. Belirli bir sayıda ısınma döngüsünde arıza meydana gelmezse kod hafızadan silinir. 1) Arıza tespiti menüsünden okuma kodlarını seçmek için aşağı / yukarı kaydırma düğmelerini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 2) Arıza kodları menüsünde saklanan kodları veya bekleyen kodları seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmesini kullanın ve ENTER tuşuna basın. * Hata kodları mevcut değilse, ekranda hiçbir kodun modülde saklanmadığı gösterilir. Tanılama menüsüne dönmek için birkaç saniye bekleyin veya herhangi bir dışa basın. 3) Arızaları ve tanımlarını ekranda görün. * Arızaların tespit edilen kodların toplam sayısının kontrol modülü numarası dizisi ve kod türü, ekranın sağ üst köşesinde gözlemlenecektir. 4) Birden fazla arıza tespit edildiyse yukarı / aşağı kaydırma düğmesini tüm kodlar görüntülenene kadar kullanın. * Arıza tespitlerinde üreticiye özgü veya geliştirilmiş kodlar varsa üreticiye özel kodlar bulunur. Aracı seçmek için herhangi bir tuşa basın mesajı görülecektir. * Aracınızın üreticisi listede yoksa, diğerini seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmesini kullanın ve ENTER tuşuna basın.

18

19 4.2 KOD SİLME (ERASE CODES) * Bu fonksiyon motor kapalı iken gerçekleştirilir. Motoru çalıştırmayınız. * Temizlendikten sonra, arıza kodlarını bir kez daha almanız veya kontağı açmanız ve kodları tekrar getirmeniz gerekir.hala bazı sorun kodları varsa lütfen öncelikle arıza koduna neden olan sebebini bulun ve sorunu çözün.artık sorun kodları silinebilir. 1) Tespit menüsünden silme kodlarını seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 2) Onayınızı isteyen bir uyarı mesajı gelir. YES sekmesini seçiniz. 3) Enter tuşuna basınız. * Kodlar başarıyla silinirse, silme işlemi tamamlandı onay mesajı görüntülenir. * Kodlar silinmezse bir silme arızası vardır.motor kapatıldı mesajı görüntülenir.

20 4.3 ANLIK ÇALIŞMA VERİLERİ (LİVE DATA) OBD II Arıza tespit cihazı, aracın bilgisayarıyla iletişim kuran özel bir tespit cihazıdır. Gerçek zamanlı canlı verileri görüntülemenizi sağlar. Bu bilgi, çeşitli araç sensörleri anahtarları ve aktüatörler tarafından üretilen değerleri (Volt, Sıcaklık, Hız, Dev / Dak, vb.) ve sistem durum bilgisini ( açık çevrim, kapalı çevrim, yakıt sistemi durumu vb.) içerir. 1) Menüden görüntü verilerini seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 2) Ekranda canlı PID leri görüntülemek için, Ekranda veya oku görünürse, daha fazla PID için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın. * Ölçü birimini değiştirmek isterseniz ENTER tuşuna basın. 3) Tespit menüsüne dönmek için EXİT tuşuna basınız.

21 4.4 HATA KAYDINI DONDURMA GERİYE DÖNÜK BAKMA (VİEW FREEZE FRAME) Freeze Frame Data özelliği; Arıza lambası yandığı andaki aracın kondüsyonunu gösteren tüm değerleri ECU dan geçmişe dönük okur.arızayı okuduğunuzda bu değerleri de görebilir, arıza anındaki bilgilerden arızanın sebebi hakkında fikir edinebilirsiniz. * Arıza silindiğinde, bu bilgiler de otomatik olarak silinir. Ekran görüntüsü dondurma çerçevesini (View Freeze Frame) seçin. Ekranda arayüzü gösterecektir. * Ekranda bir ok görüntüleniyorsa, daha fazla bilgi için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın. Tespit menüsüne dönmek için EXIT düğmesine basın. 4.5 TESPİTE HAZIR CİHAZ ( I/M READİNESS) * Yönetmeliklere göre temiz hava standartlarını karşılamak için yasalaştırılmış denetim ve bakım anlamına gelir. * Hazır olup olmadığını, araçta emisyonla ilgili istasyonların düzgün çalışıp çalışmadığını, muayene ve bakım testleri için hazır olup olmadığını belirtir. * Onarımın doğru yapıldığını doğrulamak veya monitör durum fonksiyonu ( bir arızanın onarılmasından sonra ) kullanılabilir. * Teşhis menüsüne dönmek için EXIT düğmesine basınız.

22 4.6 OKSİJEN SENSÖRÜ TESTİ (O2 SENSOR TEST) SAE tarafından belirlenen yönetmeliklere göre, yakı verimliliği ve araç emisyonlarıyla ilgili sorunları tanımlamak için araçların oksijen sensörlerini izlemesi ve test emesini gerektirir. Bu testler isteğe bağlı test değildir ve motor çalışma koşulları belirtilen sınırlar dahilinde otomatik olarak yapılır. Bu test sonuçları yerleşik bilgisayarın belleğine kaydedilir. Oksijen sensörü test fonksiyonu, araçlarda bulunan, araçların en son gerçekleştirilen testleri için oksijen sensörü monitör test sonuçlarının alınmasını ve görüntülenmesini sağlar. Oksijen sensörü test fonksiyonu, bir kontrolör alanı şebekesi kullanarak iletişim kurulabilen araçlar tarafından desteklenmemektedir. 1) Tespit menüsünden oksijen sensörü testini seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmesini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 2) Oksijen sensörü test menüsünden oksijen sensörünü seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmesini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 3) Seçilen oksijen sensörünün test sonuçlarını görüntüleyin. 4) Bir önceki menüye dönmek için EXIT tuşuna basın.

23 4.7 ÖN HAZIRLIK (ON BOARD MONITOR TEST) Ön hazırlık testi, servis yapıldıktan sonra veya bir aracın kontrol modülü belleğini sildikten sonra yararlıdır. Teçhizatı olmayan araçlar için araçta monitör testi, emisyon ile ilgili motor parçaları ve sürekli izlenmeyen sistemler için test sonuçları alır ve görüntüler. 1) Tespit menüsünden test yapmak için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 2) Kurulu test menüsünden görüntülemek ve test seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmesini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 3) Ekranda test verilerini görüntüleyin. 4) Önceki menülere dönmek için EXİT tuşuna basın. 4.8 BİLEŞEN TEST (COMPONENT TEST) Test fonksiyonu, aracın EVAP sistemleri için sızıntı testi başlatmanızı sağlar. OBD BOOK sızıntı testini gerçekleştirmez, ancak testi başlatmak için aracın araç bilgisayarı sinyallerini verir. Sistem test fonksiyonunu kullanmadan önce, testi durdurmak için gerekli prosedürleri belirlemek için aracın servis onarım el kitabına bakın. 1) Tespit menüsünden bileşen testini seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 2) Arıza tespit cihazı PİD onaylarken birkaç saniye bekleyin. * Bazı araçlar, arıza tespit cihazlarının araç sistemlerini veya bileşenlerini kontrol etmesine izin vermez. Test edilen araç EVAP sistem testini desteklemiyorsa, ekranda bir tavsiye mesajı görünür. 3) Tespit menüsüne dönmek için herhangi bir tuşa basın.

24 4.9 CİHAZ BİLGİSİ (VEHİCLE İNFO) Araç bilgisi seçin ve ENTER tuşuna basın. Ekranda VIN(araç tanıtım numarası), CID (kalibrasyon kimliği) ve CVN (kalibrasyon doğrulama numarası) gibi formasyonlar görüntülenir. 1) Aracı seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın. Tespitler menüsünden seçin ve ENTER tuşuna basın. 2) Hatırlatmak için bir danışma mesajı gelir. Birkaç saniye bekleyin veya devam etmek için herhangi bir tuşa basın. 3) Tespit cihazı araç bilgilerini okuduktan sonra birkaç saniye bekleyin. 4) Tespit menüsüne geri dönmek için EXIT düğmesine basın.

25 4.10 MEVCUT MODÜL (MODULES PRESENT) 1) Tespit menüsünden mevcut modülleri seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın ve ENTER düğmesine basın. 2) Modül bilgilerini, kimlikleri ve iletişim protokolleri ile görüntüleyin. 3) Tespit menüsüne geri dönmek için EXIT düğmesine basın ÖLÇÜ / HESAPLAMA BİRİMİ SEÇİMİ (UNİT OF MEASURE) 1) Tespit menüsünden ölçü birimi seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmesini kullanın ve ENTER tuşuna basın. 2) Ölçü birimini seçmek için yukarı / aşağı kaydırma düğmelerini kullanın. 3) Tespit menüsüne geri dönmek için EXIT düğmesine basın.

26 5. MOTOSİKLET BAĞLANTI NOKTALARI 5.1 BUCCANNER 250İ ARIZA TESPİT CİHAZI BAĞLAMA ŞEKLİ KONTAK ANAHTARI YARDIMI İLE SELE SÖKÜLÜR. KONTAK KAPALI VAZİYETTE İKEN AKÜ YANINDAKİ BEYAZ UCLU SOKET İLE TEST CİHAZININ SOKETLERİ BİRLEŞTİRİLİR.

27

28 5.2 ZONTES S250 ARIZA TESPİT CİHAZI BAĞLAMA ŞEKLİ KONTAK ANAHTARI SOLA ÇEVRİLEREK SELE ÇIKARTILIR SELE ALTI ÖN SAĞ YAN KRENAJ KLİPSLERİ SÖKÜLEREK ÇIKARTILIR

29 SÖKÜLEN KRENAJIN ALTINDA ECU SOKETİ BULUNUR

30 KORUMA PARÇASI ÇIKARTILIR ECU SOKETİNE ARIZA TESPİT CİHAZI KABLOSU TAKILARAK İŞLEME BAŞLANIR

31 5.3 RX3İ EVO ARIZA TESPİT CİHAZI BAĞLAMA ŞEKLİ SELE SÖKÜLEREK SELA ALTINDAKİ KORUMA ÇIKARTILIRARAK ECU SOKETİNE ULAŞILIR

32 KORUMA PARÇASI ÇIKARTILIR ECU SOKETİNE ARIZA TESPİT CİHAZI KABLOSU TAKILARAK İŞLEME BAŞLANIR

Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu

Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu KYMCO UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü ARIZA TESPİT CİHAZI KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ve UYARILAR Kişisel yaralanma,araçların

Detaylı

Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu

Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu CF MOTO UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü CF MOTO ARIZA TESPİT CİHAZI KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ve UYARILARI Kişisel yaralanma,

Detaylı

MR250 DESTRO ARIZA TESPİT CİHAZI KULLANIM TALİMATLARI & ARIZA KOD TANIMLARI

MR250 DESTRO ARIZA TESPİT CİHAZI KULLANIM TALİMATLARI & ARIZA KOD TANIMLARI MR250 DESTRO ARIZA TESPİT CİHAZI KULLANIM TALİMATLARI & ARIZA KOD TANIMLARI A- CİHAZ TANIMI (MT05) Tanım ; Arıza Tespit Cihazı, sadece ECU devresine bağlı olarak görev yapan sensör ve müşirlerde meydana

Detaylı

. Vehicle diagnostics , system setup

. Vehicle diagnostics , system setup Alet ilk açıldığında gözüken menu şu şekildedir. Vehicle diagnostics seçildiğinde aracın arıza teşhisi için gerekli olan menüler, system setup seçildiğinde ayarlar ile ilgili kısımlara girilir. ÖNEMLİ:Bu

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

FS 1432 ARAÇ OBD ÇOK İŞLEVLİ CİHAZ İÇİN HIZLI KURULUM KILAVUZU

FS 1432 ARAÇ OBD ÇOK İŞLEVLİ CİHAZ İÇİN HIZLI KURULUM KILAVUZU FS 1432 ARAÇ OBD ÇOK İŞLEVLİ CİHAZ İÇİN HIZLI KURULUM KILAVUZU ÜRÜN TANITIMLARI - Ürünler İçin Uygun Modeller: Ürün standart OBD-II protokolüne uyumlu, Benzinli, LPG li ve Dizel araçlar için, özellikle

Detaylı

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti, gerçek bir otomobildeki elektrik tesisatını incelemeye, oluşturulacak arızaları gözlemlemeye uygun yapıdadır. Tüm modüller

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU ÖZKAY ELEKTRONİK BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU 1. GİRİŞ BK-103 asansör kumanda kartında kumanda ayarlarını yapabilmek ve arıza kayıtlarını izleyebilmek gibi fonksiyonlar için 2x16 LCD

Detaylı

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz.

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. GW420 Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. KATALOG Bölüm 1 Klavye Arayüzü... 1 Bölüm 2 Çalışma Talimatı... 2 1. Sistem Başlatma... 2 2. Parametre Ayarları...

Detaylı

Hibrid araçlarla çalışma. Hibrid araçlar ve hibrid sistemler hakkında genel bilgiler

Hibrid araçlarla çalışma. Hibrid araçlar ve hibrid sistemler hakkında genel bilgiler Hibrid araçlar ve hibrid sistemler hakkında genel bilgiler Hibrid araçlar ve hibrid sistemler hakkında genel bilgiler Scania'nın hibrid araçları içten yanmalı motor ve elektrikli motordan oluşan paralel

Detaylı

Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20

Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20 Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30.07.2015 Son Değiştirilme Tarihi: 04.11.2015 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellik... 4 3.1 Teknik özellikler... 4 3.2 Teslimat

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

BAJAJ PULSAR 200NS/KTM /RE60 DIAGNOSTIC CİHAZI KULLANIM KLAVUZU

BAJAJ PULSAR 200NS/KTM /RE60 DIAGNOSTIC CİHAZI KULLANIM KLAVUZU BAJAJ PULSAR 200NS/KTM /RE60 DIAGNOSTIC CİHAZI KULLANIM KLAVUZU SOL RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ DIAGNOS KABLOSUNU SOKETE TAKINIZ (SOKET TAKARKEN VE ÇIKARIRKEN KONTAK KAPALI OLMALIDIR). CİHAZ TAKILDIKTAN SONRA

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI

ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI ARKA PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI 1- IF-INPUT : 1 Nolu bu girişlere 8li LNB takılı uydu anteninizden veya Multiswitch den gelen kabloları bağlayabilirsiniz. 2- RS-232 : 2

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS DS150E Kullanıcı El Kitabı 1 Ana bileşen...3 Kurulum talimatları...5 Bluetooth Ayarları...26 Arıza Teşhis Programı...39 Dosya...41 Ayarlar...43 Belgeler...51 Yardım...53 OBD İletişimi...56 Yazdır ve Kaydet...66

Detaylı

Montaj ve kullanım kılavuzu

Montaj ve kullanım kılavuzu Montaj ve kullanım kılavuzu EKRUCBS Montaj ve kullanım kılavuzu Türkçe İçindekiler İçindekiler Kullanıcı için 2 1 Düğmeler 2 2 Durum simgeleri 2 Montör için 3 3 Genel bilgi: Montaj ve yapılandırma 3 4

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM443 Güneş enerjisi modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü SM10 EMS için Güneş Enerjisi Modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 006 086 05/2006 TR İçindekiler 1 Emniyetiniz İçin.................................

Detaylı

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL TURKISH Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip edin: Program

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-CT 65

Kullanım Kılavuzu PCE-CT 65 PCE-CT 65 Versiyon 1.0 21.03.2017 İçindekiler 1 Güvenlik notları... 3 2 Özellikler... 3 2.1 Teknik Özellikler... 3 2.2 Teslimat İçeriği... 4 3 Sistem yönergeleri... 5 3.1 Cihaz... 5 3.2 Ekran... 6 3.3

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Akış Ölçer PCE-VA 20

Kullanım Kılavuzu Akış Ölçer PCE-VA 20 Akış Ölçer PCE-VA 20 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30.07.2015 Son Değiştirilme Tarihi: 04.11.2015 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Notları... 3 3 Özellik... 3 3.1 Teknik Özellikler... 3 3.2 Teslimat

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-DC 2

Kullanım Kılavuzu PCE-DC 2 PCE-DC 2 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teknik özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 5 4 Ölçüme hazırlık / Ölçüm... 5 4.1 AC Akım ölçümü... 5 4.2 DC Akım ölçümü... 6 4.3

Detaylı

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER 1- ON/OFF Anahtarı : Cihazımızı komple kapatıp açmak için kullanılır. 2- SAT SELECT (Uydu Seçim) Tuşu : Uydu alıcılarına geçiş yapmak için kullanılır. 3- SAT SELECT (Uydu

Detaylı

Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu

Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz kart basma saatinin kullanımına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ. Duvara Montaj DİKKAT. 0000136972 rev. 1.0 1

KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ. Duvara Montaj DİKKAT. 0000136972 rev. 1.0 1 KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ A) "Kontrol Invikta" ph ve REDOKS ölçüm & kontrol cihazı B) Emiş Hortumu (2 m) PVC Kristal 4x6 C) Basma Hortumu (3 m) Polietilen D) Bağlantı vidası ( =6 mm) E) Emiş filtresi

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. NORDMENDE LE82N8HM İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü satın

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU.

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU. NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU www.fiatnavigation.com www.daiichi.com.tr Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip

Detaylı

Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S

Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 23/09/2016 İçindekiler 1 Güvenlik notları... 3 2 Özellikler... 3 3 Sistem açıklaması... 4 3.1 Yapıt... 4 3.2 Teslimat içeriği...

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

B2 KANTAR İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

B2 KANTAR İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm 1.0 ERTE Endüstriyel Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adres Sakarya Cad. 142/A Balçova İZMİR TÜRKİYE Telefon +90 232 259 7400 Faks +90 232 259 3960 E-posta Web sitesi bilgi@erte.com.tr

Detaylı

SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU

SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Güvenlik ve Uyarılar a. Uyarılar b. Güvenlik Önlemleri 2. Cihaz Tanımı a. Solar Jeneratör 600W/1000W/2000W b. Tasarım

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teknik özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 5 4 Ölçüme hazırlık / Ölçüm... 5 4.1 AC Akım ölçümü... 5 4.2 DC

Detaylı

VIESMANN. Kullanma Kılavuzu VITOTROL 200. Sistem işleticisi için. Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda. 5580 516 TR 3/2006 Lütfen saklayınız!

VIESMANN. Kullanma Kılavuzu VITOTROL 200. Sistem işleticisi için. Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda. 5580 516 TR 3/2006 Lütfen saklayınız! Kullanma Kılavuzu Sistem işleticisi için VIESMANN Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda VITOTROL 200 3/2006 Lütfen saklayınız! Emniyet uyarıları Emniyetiniz için Cana ve mala gelebilecek zarar ve tehlikeleri

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bir kenara atmayın. İleride başvurmak üzere arşivinizde saklayın. Ekipmanın veya aksesuarların

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre PCE-DC 1 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda RM-LVR1 Bu el kitabı üniteye ait Kullanma Kılavuzu için bir tamamlayıcı niteliğindedir. Bazı eklenen veya değiştirilen işlevleri tanıtır ve çalışmalarını açıklar. Ayrıca bu

Detaylı

Setup Yardımcı Programı

Setup Yardımcı Programı Setup Yardımcı Programı Belge Parça Numarası: 389194 142 Aralık 2005 İçindekiler 1 Setup Yardımcı Programı erişimi 2 Setup Yardımcı Programı nın dili 3 Setup Yardımcı Programı varsayılan değerleri 4Setup

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano

Alarm Kitli EHP Pano Alarm Kitli EHP Pano 1. Ürün Bilgisi EHP Pano; sabit devirli alarm kitli yangın pompa uygulamaları için tasarlanan, 128*64 grafik ekranlı kontrol ünitesine sahip bir panodur. Kontrol ünitesi pano kapağına

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. MODEL NO: LE82N8HA İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED TV ürünümüzü

Detaylı

ZF otomatik şanzıman 8HP için yağ değiştirme kiti

ZF otomatik şanzıman 8HP için yağ değiştirme kiti Sıcak yağla temas sonucunda yanma tehlikesi vardır. Hafif ila orta derecede yaralanmalar olasıdır. Koruyucu gözlük kullanın. Koruyucu eldiven kullanın. Koruyucu kıyafet kullanın. Elektrostatik deşarj (ESD)

Detaylı

OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİ

OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİ OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİ Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makina Mühendisliği Bölümü, Erzurum Arıza Tespit Sistemleri, Parçalar Üç temel parçadan oluşur; Sensörler Motorun durumu hakkında

Detaylı

Kullanma Kılavuzu FM456 FM457. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 017 682-2008/03 TR

Kullanma Kılavuzu FM456 FM457. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 017 682-2008/03 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM456 FM457 Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 017 682-2008/03 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3 1.1 Kullanım Kılavuzu

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Gösterge. Açıklama. Genel. Takometre. Kalibrasyon

Gösterge. Açıklama. Genel. Takometre. Kalibrasyon Açıklama Açıklama Genel Motor devri ve yağ basıncı için C49 soketine ekran göstergeleri bağlamak mümkündür. Bu bölüm bu bağlantıların nasıl yapılacağını anlatır. Pim 7 bir takometre bağlamak ve pim 8-12

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTWA

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTWA 1 1 2 2 60 mm/2.36 inch 87 mm/3.43 inch ±1.5 m ±60 inch >0.2 m >8 inch 3 34 mm/1.34 inch 125 mm/4.92 inch 3 İngilizce metin asıl talimattır. Diğer diller asıl talimatların çevirileridir. İçindekiler 1.

Detaylı

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Ses Seviyesi Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2242 GİRİŞ Bu cihaz fabrika, okul, ofis, aile vs gibi değişik yerlerdeki ses seviyelerini ölçmek için kullanılabilir.

Detaylı

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE 26" LED TELEVİZYON VE MONİTÖR LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü. FM458 Strateji Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 017 380-03/2008 TR

Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon Modülü. FM458 Strateji Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 017 380-03/2008 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM458 Strateji Modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 7 747 017 380-03/2008 TR Içindekiler 1 Emniyet............................. 3 1.1 Kullanım Kılavuzu

Detaylı

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi:

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi: PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 04.08.2015 Son Değiştirme Tarihi: 05.08.2015 İçindekiler 1 Güvenlik Notları.3 2 Özellikler..4 3 Sistem Özellikleri...5 4 İşlem..5 5 Geri Dönüşüm.5 6 İletişim...8

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir pompa

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Ürünün Takılması 50 cm 50 100m = x4 50 cm Dedektörle Reflektör arasında net bir görüş hattı sağlayın 8-100 m Sert yüzeylere (strüktürel duvar veya kiriş) monte edin 18 50m = x1

Detaylı

Oransal Kontrol Cihazı RWF 40

Oransal Kontrol Cihazı RWF 40 Oransal Kontrol Cihazı RWF 40 Güç artımı AÇ/2. kademe Güç azaltma KAPAT/1ci kademe Brülör devrede Değer azaltma 2ci kademe çalışma Gerçek değer görünümü (kırmızı) Ayar noktası görünümü (yeşil) El kontrol

Detaylı

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

KABLOSUZ TV AKTARMA KUTUSU

KABLOSUZ TV AKTARMA KUTUSU KABLOSUZ TV AKTARMA KUTUSU Hızlı Kurulum Kılavuzu DN-70310 1. Ürün tanıtımı DIGITUS Kablosuz TV aktarma kutusunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kullanımı için lütfen kullanma kılavuzundaki talimatlara

Detaylı

Kurma Kılavuzu. 1. Paket. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli

Kurma Kılavuzu. 1. Paket. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli Kurma Kılavuzu Renk Yönetimi LCD Monitörü Önemli Lütfen kendinizi güvenli ve etkin kullanıma alıştırmak için ÖNLEMLERİ, bu Kurma Kılavuzunu ve CD-ROM'da yüklü olan Kullanıcı Kılavuzu dikkatle okuyun. 1.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

Computer Setup Kullanıcı Kılavuzu

Computer Setup Kullanıcı Kılavuzu Computer Setup Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

M20R PH Kullanma Talimatı

M20R PH Kullanma Talimatı M20R PH Kullanma Talimatı 10.2010.R01 Kutunun içeriği Ölçüm cihazı, kullanma talimatı, montaj aksesuarları, sigorta. Genel özellikler Ölçüm aralığı 0-14 ph İşlevler Ölçüm, kontrol ve ph regülasyonu Çözünürlük

Detaylı

MultiBoot Kullanıcı Kılavuzu

MultiBoot Kullanıcı Kılavuzu MultiBoot Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler,

Detaylı

1 Giriş Güvenlik Özellikler Nitelikler Genel Özellikler Elektriksel Özellikler (23 ±5 C)...

1 Giriş Güvenlik Özellikler Nitelikler Genel Özellikler Elektriksel Özellikler (23 ±5 C)... PCE-A 420 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Nitelikler... 3 3.2 Genel Özellikler... 4 3.3 Elektriksel Özellikler (23 ±5 C)... 5 4 Sistem tanımlama... 5 5 Ölçüm Prosedürü...

Detaylı

6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz

6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6304 5401 04/2001 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Fonksiyon modülü FM 443 Güneş modülü Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz Yayımlayan Bu cihaz ilgili norm ve yönetmelikler tarafından istenen şartları

Detaylı

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com Verim Artışı %3-5 Yakıt Tasarrufu Kazan/Brülör MM Kontrol Modülü DTI Bilgi Aktarım Ünitesi EGA Baca Gazı Analiz Cihazı Yardımcı Ekipmanlar YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ Yüksek teknoloji ürünü Autoflame Yakma

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 Kullanım Kılavuzu 31889 Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun. Bu uyarıya uymamak ciddi yaralanmalara neden olabilir. Taşınabilir Çok Fonksiyonlu

Detaylı

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu EVERTECH EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu Uyarılar ve Ana Fonksiyonlar Güç Kaynağı DC12V güç kaynağı kullanılabilir.cihazı bağlamadan önce şehir elektrik şebekenizin

Detaylı

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA Bireysel ve Ticari Tipler üzme Havuzu için Isıtma ve Soğutma Suyu sağlar. Kapasite Durumu 6 kw: 40m³ 8 kw: 50m³ BİREYSEL HAVUZ/SPA ISI POMPASI 12kW: 60~85m³ 14kW:

Detaylı

BIOS açılış sırasını değiştirme www.botfrei.de sayfasından alınma bir kılavuz.

BIOS açılış sırasını değiştirme www.botfrei.de sayfasından alınma bir kılavuz. BIOS açılış sırasını değiştirme www.botfrei.de sayfasından alınma bir kılavuz. 1.) Bilgisayarınızı çalıştırın ve Entf veya (F2, F10 ) düğmesine basın. Abb. 1 Sayfa 1 10.12.2010 2.) Doğru düğmesine bastıktan

Detaylı

STREET PITCHER KULLANIM KILAVUZU

STREET PITCHER KULLANIM KILAVUZU STREET PITCHER KULLANIM KILAVUZU Başlamadan Önce İlk olarak ürünümüzü tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bu ürünü kullanmadan önce, kullanıcının güvenliği ve düzgün bir işlem için lütfen bu kılavuzu

Detaylı

1 Paket. Kurma Kılavuzu. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli

1 Paket. Kurma Kılavuzu. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli Kurma Kılavuzu Renk Yönetimi LCD Monitörü Önemli Lütfen kendinizi güvenli ve etkin kullanıma alıştırmak için ÖNLEMLERİ, bu Kurma Kılavuzunu ve CD-ROM da yüklü olan Kullanım Kılavuzunu dikkatle okuyun.

Detaylı

Yazıcı camından veya otomatik belge besleyicisinden (ADF) taramaları başlatabilirsiniz. Posta kutusunda saklanan tarama dosyalarına erişebilirsiniz.

Yazıcı camından veya otomatik belge besleyicisinden (ADF) taramaları başlatabilirsiniz. Posta kutusunda saklanan tarama dosyalarına erişebilirsiniz. Fiery Remote Scan Fiery Remote Scan, uzak bir bilgisayardan Fiery server üzerindeki taramayı ve yazıcıyı yönetmenizi sağlar. Fiery Remote Scan'i kullanarak şunları yapabilirsiniz: Yazıcı camından veya

Detaylı

MONITOR LE116N8FM NORDMENDE

MONITOR LE116N8FM NORDMENDE MONITOR LE116N8FM NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-TG 50 Ultrasonik Kalınlık Ölçüm Cihazı

KULLANIM KILAVUZU PCE-TG 50 Ultrasonik Kalınlık Ölçüm Cihazı KULLANIM KILAVUZU PCE-TG 50 Ultrasonik Kalınlık Ölçüm Cihazı Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 12/04/2018 İçindekiler 1 Güvenlik Uyarıları... 3 2 Özellikler... 4 2.1 Teknik özellikler... 4 2.2 Teslimat içeriği...

Detaylı

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr Capture Pro Yazılımı Başvuru Kılavuzu A-61640_tr Kodak Capture Pro Yazılımı'na Başlarken Bu kılavuz, kısa sürede başlamak için, Kodak Capture Pro Yazılımı'nın yüklenmesi ve başlatılmasına yönelik basit

Detaylı

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com pazarlama@artelektronik.com

Detaylı

Soru 5) Pistonun, silindir içersinde iki ölü nokta arasında yaptığı tek bir harekete ne denir? a) Çevrim b) Vakum c) Basma d) Zaman

Soru 5) Pistonun, silindir içersinde iki ölü nokta arasında yaptığı tek bir harekete ne denir? a) Çevrim b) Vakum c) Basma d) Zaman Soru 1) Pistonun silindir içersinde yön değiştirmek üzere bir an durakladığı yere ne ad verilir? a) Silindir başı b) Silindir eteği c) Ölü nokta d) Piston durağı Soru 4) Silindir hacmi aşağıdakilerden

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

Termik higrometre. Kullanma kılavuzu - Türkçe. Versiyon 1.0

Termik higrometre. Kullanma kılavuzu - Türkçe. Versiyon 1.0 Termik higrometre Kullanma kılavuzu - Türkçe Versiyon 1.0 İçindekiler 1. İlk kullanımdan önce okuyun.......... A - 02 2. Ekran............................ A - 03 3. Kullanım.......................... A

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Birlik Otomasyon Elektromekanik Ve Makine San.Tic.Ltd.Şti.

Birlik Otomasyon Elektromekanik Ve Makine San.Tic.Ltd.Şti. Birlik Otomasyon Elektromekanik Ve Makine San.Tic.Ltd.Şti. Cilt 1 / Sayı 1 GERGİ KONTROL CİHAZI BTC 630 (TENSION CONTROL) Gergi Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Bu kitapçık, BTC-610 modeli Gergi Kontrol

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu kılavuzun amacı bir motoru çalıştırmak üzere bir sürücünün kurulması için gerekli temel bilgileri sunmaktır. Lütfen www.controltechniques.com/userguides veya www.leroy-somer.com/manuals adresinden indirebileceğiniz

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler 1. Giriş...1 2. montajı...2 3. Kurucu menüsünde kodların ayarlanması...5 4. Teknik özellikler...9 1. Giriş Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

GPS NAVI GASYON SI STEMI

GPS NAVI GASYON SI STEMI GPS NAVI GASYON SI STEMI NAV HIZLI BAS LANGIÇ KILAVUZU MOTOR ANA SAYFA TÜRK Başlarken Navigasyon yazılımı ilk kez kullanıldığında otomatik olarak bir ilk kurulum işlemi başlar. Aşağıdaki işlemleri yapın:

Detaylı

JAMESON JS-1025. 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU

JAMESON JS-1025. 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU JAMESON JS-1025 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU Sevgili müşterilerimiz, Öncelikle sizi,yeni mobil TFT monitörü satın aldığınız için tebrik etmek isteriz.çekici dizayn ile tam donanımlı

Detaylı