1. Site bağlantı ayarları 2. Visera Seo ürün ayarları 3. Sipariş alma metodları 4. Otomatik entegrasyon

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. Site bağlantı ayarları 2. Visera Seo ürün ayarları 3. Sipariş alma metodları 4. Otomatik entegrasyon"

Transkript

1

2 Ticari programı

3 Bir marka olabilmek

4

5 Üye Raporları RAPORLAR Satış Raporları VİSERA İDEA ASOFT Ayarlar Önce güvenlik Site aç 1. Site bağlantı ayarları 2. Visera Seo ürün ayarları 3. Sipariş alma metodları 4. Otomatik entegrasyon Ürün gönder Ürünler 1. Yeni Ürün Tanımla 2. Ürün Listesi 3. Toplu Ürün Tanımla Müşteriler 1. Yeni Müşteri Tanımla 2. Müşteri Listesi 3. Satış Faturası Eticaret.com (İdea Soft) 1. Ürünleri siteye gönder 2. Üye bilgilerini Al 3. Siparişleri Al 4. Siparişleri Faturalandır Sipariş Teslimat Üyelik Sen Söyle Satışlar 1. Satılan ürünler 2. En çok satan ürünler 3. Günlük satış raporu 4. Aylık satış raporu Teslimatlar 1. Faturası hazırlanmayan ürünler 2. Faturalanan ürünler 1. Üye listesi 2. Coğrafi üye dağılımı 3. Tarihsel üye başvuruları

6 Giriş -Görüntüyü daha büyük masaüstü olarak görmek için resme tıklayınız- Visera ticari programına giriş için bilgisayarınızın masaüstündeki kısayolu tıkladığınızda karşınıza üstteki «kullanıcı güvenlik duvarı» gelecektir. İlk adım olarak «kullanıcı kodu» girilmelidir. Kullanıcı kodu orijinal kurulumlarda «visera» dır. «visera» yazdıktan sonra enter a basılarak kullanıcı kodunun doğruluğu kontrol edilir ve şifre kısmına otomatik geçiş yapılır. Aynı şekilde şifre kısmına da «visera» yazılarak enter tuşuna basıldığında firma kısmına geçiş yapılarak burada çalışılmak istenilen dönem(yıl) seçilir. Seçimler tamamlandıktan sonra «Oturum Aç» tıklanarak programa giriş gerçekleştirilir.

7 Site bağlantı ayarları Ürünlerin internet sitesine gönderilmesi, üye bilgilerinin ve müşteri siparişlerinin alınması için Güvenlik sebebiyle site bağlantı anahtarlarının girilmesi gerekmektedir. Site bilgilerini, İdea Soft tarafından tanımlanan sitenizin yönetici panelinden; Entegrasyonlar > Pro Entegrasyon veya Idea Output Çıktı Sistemi sekmelerinden seçimler yapılarak temin edilebilir. Ayarlar için telefon numarasını arayarak İdea Soft destek ekibinden hemen yardım alabilirsiniz.

8 Ürün SEO Ayarları Visera stok sisteminde yeni bir ürün tanımlandığında, internet sitesininin arama motorlarında ön plana çıkması için gerekli bilgilerin otomatik hazırlanması sağlamak için burada ki seçenekler seçilir. Seo title Seo url Seo description Üstteki arama motoru sonucunu yakından görmek için burayı tıklayın.

9 Sipariş ve entegrasyon ayarları E-ticaret sitesinde satışları çok olan işyerleri için müthiş bir özellik Siparişleri siteden aldıktan sonra «seçilen satırlar» öngörülen en son fatura numarasına göre, yazdırılacak faturanın ürün satırı baz alınarak otomatik olarak yeni fatura numaraları atanır. Visera nın ilk kurulduğunda çeşitli denemeler için yazdır yerine «sadece ön izle» seçilerek yazdırmanın sadece ekrana yapılması sağlanır. Siparişin, sadece sevkle alâkalı depoya yazılı bir form verilmesi gerektiğinde fiyatların görülüp görülmemesi yine bu yönetim penceresinden belirtilmektedir. Kargo bedelinin faturaya yansıtılmasını Visera stok sistemindeki «ürün koduyla» buradan belirtilir. Site içerisinde TL olarak satılan, döviz bazlı ürünlerin fiyatlarının belli zaman aralığında güncellenmesi için ürün entegrasyonu seçeneklerine çeşitli değerler atanmalıdır. Her hangi bir zamanlama karışıklığın önüne geçmek için sadece bir Visera oturum açan kullanıcı belirtilmelidir.

10 Yeni ürün tanımlanması Visera ürün sisteminde yeni ürün kaydı bu pencereyle gerçekleştirilir. Bu pencereyi açmak için Stok > Stoklar > Yeni Stok Kartı menülerini tıklayabilirsiniz. Yeni ürün tanımında Size düşen sadece ürün kod ve adını girmektir. İnternet sitenize gönderilecek ürünlerin arama motorunda görünmesini sağlayan SEO ise Visera tarafından otomatik olarak hazırlanmaktadır. Bu sebeple ürünün internet sayfası için yeniden aynı değerleri girmenize gerek kalmaz. Visera ürün sisteminde SEO ayarlarının otomatik olarak hazırlanması Size çok büyük bir zaman kazandırmaktadır. Tanımlayacağınız her yeni ürün için fazladan dakika harcamamış olacaksınız. Visera ürün sisteminde «özel kodlar» ve her biri üst gruba bağlı olarak çalışan bir «kategori» sistemi bulunmaktadır. Ürünlerinizi internete gönderirken veya çeşitli raporlar almak için özel kodlar ve kategoriler size daha hızlı sonuç verecektir. Örneğin: 1. kategorisi : «Akıllı telefon» olup, 2. kategorisi : «Sony» olan ürünleri göster.

11 Ürün e birim tanımlanması Visera ürün sistemi, birim bazlı çalışmaktadır. Her belirlenen birime Visera kullanım lisansına göre farklı, 1- fiyat 2- indirim 3- barkod(lar) 4- ağırlık 5- iskonto(lar) 6- para birimleri tanımlanmaktadır. İlk birim her zaman 1 (bir) adet, litre veya kg.. olmaktadır. İkinci birim koli ise örneğin: 1 koli=12 adet olarak düşünülebilir. Bu konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

12 Ürün listesi Visera ürün sisteminde sınırsız ürün tanımı yapabilirsiniz.. Tanımlanan ürünlerin fiyatını ya da giriş-çıkış hareketleri ya da ürünlerin satış faturası gibi işlemlere seçilmesi bu pencereyle sağlanır. Ürün listesinde herhangi bir ürün üzerinde farenin sağ tuşu tıklandığın da; solda görünen özel menü açılacaktır. Buradan ürünlere istenilen kriterde değerler atanabilir, Visera lisanslamasına göre ürün kartının değiştirilmesi, yazdırılması vb. gibi geçmiş kullanıcı hareketleri takip edilebilir, ürünlerin toplu barkodlarının yazdırılması ya da ürünlere hızlıca ve zahmetsiz bir şekilde google SEO hazırlanması gerçekleştirilebilir. Şimdi Siz söyleyin

13 Toplu ürün kaydedilmesi -Görüntüyü Visera menü sisteminde daha büyük görmek için resme tıklayınız- Excel de bulunan ürün listesini bu pencere aracılığıyla hemen Visera ürün sistemine kayıt edebilirsiniz. Kayıt etme sırasında internet sitesi SEO seçeneklerini de seçmeniz durumunda, Visera ürün sistemi akıllı etiketleme yöntemleriyle ürünlerinizi hızlıca google ve diğer arama sonuçları için hazır hale getirecektir.. İşte bu kadar kolay

14 Yeni Müşteri Tanımlanması Visera cari sisteminde; - sınırsız müşterilerinizi, - sınırsız bayilerinizi - sınırsız dağıtıcılarınızı - sınırsız ürün alındığınız firmaları, - sınırsız personellerinizi, - ve sınırsız ortak, tanımlanabilir. Tanımlanan müşterilerin alış-satış hareketleri ya da satış faturası gibi işlemlerden cari seçilmesi bu pencere ile sağlanır. Burada bilinmesinde önem arz eden bir konu da cari hesabın tipi ne ise yeni ürüne fiyat tanımlanırken (Müşteri, Müşteri İndirim, Bayi, Dağıtıcı) satışta o seçilen cari hesabın tipine göre fiyat uygulanacaktır.

15 Toplu müşteri kaydedilmesi Visera ürün sisteminde toplu olarak excel den alınan ürünlerin, listesi kaydedildiği gibi aynı şekilde müşteri listenizi de kaydedebilirsiniz. Toplu ürün ve toplu cari (müşteri, bayi, ) kaydetme işlemleri genelde eski ticari yazılımını bırakıp Visera sistemine geçen firmalar kullanmaktadır gibi sayılarda ki ürün veya müşteri listesinin Visera da kayıt süresi sadece ortalama en fazla 1-2 dakikadır. Dolayısıyla çeşitli rakamlarda ki ürün veya müşteriler ay içerisinde kayıtların girişi yapılırken, bu Visera da sadece ortalama 1-2 dakikadır.

16 Müşteri (Cari) listesi Bütün müşteri, bayi, dağıtıcı, personel, ortak ve mal aldığınız firmaların listelendiği «seçim» penceresidir. Bu pencere Visera Cari sisteminde ortak pencere olmasından dolayı gerek alış-satış işlemlerinizi gerekse tahsilat-ödeme işlemlerine Cari hesabı bu pencereden seçerek gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zaman da yine Visera menüden Cari > Cariler > Cari Listesi tıklanarak bu pencere aracılığıyla ilgili cari hesabın hareketlerini; önceki bakiye + borç alacak = yeni bakiye düzeninde listeleyebilirsiniz.

17 İnternetten Satış Sistemi Ürün Entegrasyonları

18 Gönderilen ürünlerin seçilmesi Visera ticari programından ürünler sitenize buradan gönderilmektedir. Göndermenin şartlarından biri de her ürün en az bir kategoriye sahip olmak zorundadır. Ürünlerin internet sitenize gönderilmesi için, İdea Soft yönetim panelinde tanımlanan Site Anahtarının, önceden Visera işyeri tanımlarına girilmiş olması gerekmektedir. Bu anahtarları sitenin yönetim panelinden Entegrasyonlar > Pro Entegrasyon > Entegrasyon seçimi > Uzak Güncelleme > Yeni Erişim Kodu Oluştur kısımları seçilerek güvenlik parametresi hazırlanır. Bu parametreyi, iş yeri tanımının eticaret.com sekmesinde bulunan «Site Anahtarı» alanına giriniz. Anahtarı oluşturduğunuzda site adres çubuğunda misal : index.php?do=admin/prointegration&id=17 Adresin sonundaki 17 sayısını yine Visera iş yeri tanımlarında «Entegrasyon ID» alanına girmelisiniz. Bu değerler sadece bir kez girildikten sonra bir daha girmeye gerek yoktur. Konu ile ilgili ekran görüntüsü için burayı tıklayınız.. Ayarlar için telefon numarası aramanız durumunda İdea Soft destek ekibinden hızlıca yardım alabilirsiniz.

19 Ürün ve resimlerin gönderimi Seçilen bütün ürünlerin bilgilerini ve ürün resimlerini aynı an da gönderebilirsiniz. Visera otomatik olarak bir urunler.xml dosyası ile ürün resimlerini güvenlik nedeniyle Visera özel sunucusuna gönderir. Dilerseniz sadece «urunler.xml dosyasını gönder» seçeneği işaretlenerek xml dosyasının hazırlanıp özel Visera sunucusuna alanına gönderebilirsiniz. Visera güvenlik sebebiyle xml dosyasını ve resimleri bu sunucudan entegrasyonunu yapacaktır. Konu ile ilgili İdea Soft güvenlik prosedürlerini İdea Soft teknik destek Ekibinden öğrenebilirsiniz. Aynı şekilde daha önceden gönderdiğiniz ürünlerin sadece resimlerini göndermek istiyorsanız sadece «resimleri gönder» işaretlenmesi yeter olacaktır. Bundan sonra ki sayfalar da, İdea Soft la belirlenen Visera sunucusundan kendi web sitenize nasıl entegrasyon yapılacağı anlatılmaktadır..

20 Entegrasyon Sisteminin Modeli Sunucu Müşteri Visera Siteniz 1. Adım : a. Visera ürün listesinde sadece gönderilmesini istediğiniz ürünler seçilir. b. «Ürünleri gönder» tuşu tıklanarak ürün bilgileri (xml dosyası) ve resimler, sitenize entegre öncesi sunucuya gönderilir. 2. Adım : a. Sunucuya daha önceden gelen resimler, güvenlik nedeniyle sitenizin İdea Soft yönetim panelinden sitenizin alanına entegre edilir. Entegrenin bu yönetim panelinden yapılmasının bir nedeni de ürün resimlerinin tarayıcı sistemlerine uyumlu olacak şekilde 2 şekilde küçültülmesidir. b. Visera özel sunucuya gönderilen xml dosyasının Siteye Visera ticari programından entegre edilmesi. 3. Adım : Urunler.xml dosyası siteye entegre edildiği için artık Sunucu da herhangi bir işimiz kalmadı. Bundan sonraki entegrasyon adımları artık site de bulunan urunler.xml üzerinden olacaktır. Ürün kataloğunu güncelle : urunler.xml dosyasında kayıtlı olan yeni ürünlerin siteye entegrasyonu bu seçenekle yapılmaktadır. Bu entegrasyon en az 6 saatte bir yapılabilir. Stokları güncelle : «Stok» ifadesi ürün miktarları demektir. Urunler.xml dosyasında kayıtlı olan bütün ürünlerin miktarlarının siteye entegrasyonu bu seçenekle yapılmaktadır. Bu entegrasyon en az 30 dakika da bir yapılabilir. Ürün fiyatlarını güncelle : urunler.xml dosyasında kayıtlı olan bütün ürünlerin fiyatlarının siteye entegrasyonu bu seçenekle yapılmaktadır. Bu entegrasyon ez az 6 saatte bir yapılabilir. Ürün detaylarını güncelle : urunler.xml dosyasında kayıtlı olan bütün ürünlerin açıklamalarının siteye entegrasyonu bu seçenekle yapılmaktadır. Bu entegrasyon ez az 6 saatte bir yapılabilir.

21 Visera xml entegrasyonu Önceden gönderilen ürünlerin bilgileri İdea Soft güvenlik sebebiyle Visera özel sunucusuna xml ve resimler olarak gönderilmişti. Gönderilen bu urunler.xml dosyasının, İdea Soft tarafından yayınlanan e-ticaret sitenize entegre edilmesini sağlamak için «urunler.xml dosyasının entegrasyonunu yap» seçeneğini işaretlemelisiniz. Visera sunucusunda bulunan xml dosyası, Sizin sitenize entegrasyon yapılması için İdea Soft güvenlik parametrelerinin Visera yönetici sisteminde ki «iş yerime» girilmiş olması gerekmektedir. Visera Yönetici Sistemi için burayı tıklayınız. Yeni açılan sitelerin ilk xml entegrasyonu site yönetim panelinden yapılmaktadır. Bu işlemi site yönetim panelinden Entegrasyonlar > Pro Entegrasyon > Dosya Çekme Menüsü nü takip ederek gerçekleştirebilir veya İdea Soft destek ekibinden hemen yardım alabilirsiniz.

22 Yeni ürünlerin siteye eklenmesi Bir önceki entegrasyon işlemi Visera sunucusundan İdea Soft sunucularında bulunan web sitenize urunler.xml entegre edilmişti. Burada şunu bilmek önemlidir. Daha önceki işlem, urunler.xml içerisinde ki verileri kesinlikle sitenize yansıtmaz. Çünkü sitenize neleri yansıtmak istediğini şimdi seçmeye başlayacaksınız. Eğer yeni ürün eklenerek entegre edilmişse urunler.xml dosyası, o zaman o ürünlerin sitenize yansımaya başlaması için bu adımı izlemelisiniz. Entegrasyon seçeneklerinden «ürün kataloğunu güncelle» seçeneğini seçtikten sonra «gönder» tuşunu tıklayarak urunler.xml dosyasında ki yeni ürünler anında sitenizde listelenmeye başlayacaktır. Yeni eklenen ürünlerin bir sonraki sayfalar da fiyat, miktar ve açıklamaların da site de görülmesi için diğer entegrasyon seçenekleri yapılmalıdır.

23 Ürün miktarlarının güncellenmesi Yeni ürünlerin siteye dahil edilmesinin hemen ardından stokları (miktarları) güncelleyebilirsiniz. Yeni stok miktarlarının siteye yansıtılması için entegrasyon seçeneklerinin 3. cü olan «stokları güncelle» seçeneği seçilerek «gönder» tuşuna basılır. Yapılan entegrasyon anında sitede ki miktarları güncellemektedir. Ürünlerin miktarlarının güncellenme aralığı en az 30 dakika olmalıdır. Bu kadar

24 Ürün fiyatlarının güncellenmesi Bir önceki sayfa da ürünlerin miktarlarının güncellenmesine müteakip ürünlerin fiyatlarının Güncellenmesini hemen gerçekleştirebilirsiniz. Yine bu entegrasyon en az 30 dakika aralıkla yapılabilir.

25 Ürün açıklamalarının güncellenmesi İnternet sitenizde ürün sayfasında ürününüzü ziyaret eden kullanıcılarınıza daha iyi anlatmak İçin Visera yeni ürün tanımlama ekranında gerekli bilgilerin düzenli bir şekilde girilmesi gereklidir.. Urunler.xml içerisinde seçilen bütün ürünlerin açıklamaları bu işlemle entegrasyon gerçekleştirilir.

26 Site üyelerinin kaydedilmesi Sitenize kayıt olan müşterileriniz buradan takip edilmektedir. Liste de seçime bağlı olarak istediğiniz üyeyi Visera cari sistemine hemen kayıt edebilirsiniz. Eğer daha önceden Visera da bir müşteri(cari) hesap açılmadıysa buradan «cari hesap oluştur» tuşu tıklanarak müşterinin hesabını, Visera cari sisteminde hemen açabilirsiniz. Siparişlerin alınması için öncelikle siteden üye bilgilerinin kaydedilmesi gerekmektedir. Üye bilgilerinin buradan alınabilmesi için önceden İdea Soft yönetim panelinde tanımlanan parametrenin Visera işyeri tanımlarına girilmiş olması gerekmektedir. Entegrasyonlar > Idea Output Çıktı Sistemi > standart_uye_ciktisi > İzin tanımla tuşu tıklanmalıdır. Ayarlar için telefon numarasını aramanız durumunda İdea Soft destek ekibinden yardım alabilirsiniz.

27 İnternetten Satış Sistemi Sipariş Yönetimi

28 Üye listesi ve üyenin önceki satışları Visera sistemine kayıt edilen üyelerin listesini en üstteki resimden takip edebilirsiniz. Pencere üzerindeki «üye satışlarını göster» tuşu tıklanarak üyenin daha önce alış-veriş yaptığı bütün siparişler/satışlar görülmektedir. Aynı zaman da Visera sistemine kayıt edilen siparişin silinmesi de buradan gerçekleşmektedir.

29 Siteden siparişlerin alınması! Sitenizde müşterilerinizin vermiş olduğu siparişleri buradan takip edebilirsiniz. Seçime bağlı olarak da istediğiniz siparişi Visera sistemine hemen kayıt edebilirsiniz. Satışları çok yoğun olan firmalar içinde büyük bir avantaj sunan Visera ticari programı, «toplu fatura çıkartma» işlemini de buradan gerçekleştirmektedir. Sitede ki siparişlerin alınabilmesi için İdea Soft yönetim panelinde tanımlanan parametrenin önceden Visera işyeri tanımlarına girilmiş olması gerekmektedir. Entegrasyonlar > Idea Output Çıktı Sistemi > standart_muhasebe_ciktisi > İzin tanımla tuşu tıklanmalıdır. Ayarlar için telefon numarası aramanız durumunda İdea Soft destek ekibinden yardım alabilirsiniz.

30 Sipariş detayları -Görüntüyü Visera menü sisteminde daha büyük görmek için resimlere tıklayınız-

31 Site siparişlerin toplu yazdırılması İnternet sitenizdeki siparişleri kayıt ederken siparişleri doğru bir şekilde faturalandırabilirsiniz. -Görüntüyü Visera menü sisteminde daha büyük görmek için resme tıklayınız- Visera nın toplu bir şekilde faturaların yazdırılmasının onayını almasına binaen üstteki ekran karşınıza çıkacaktır. Burada «yazdır» tuşunu tıkladığınız da artık bütün siparişleriniz Visera fatura sisteminden yazıcıya gönderilir. Yönetim de tanımladığınız fatura stok sayısına göre bir hiyerarşi oluşturan Visera, faturadaki ürün sayısından fazla ürün satırı olması durumunda fatura numarasını akıllıca artıracaktır. Normal de müşteri ve ürünlerin faturalara seçilmesi fatura gibi bir yoğunluğu olan yerlerde bir gün bile sürebilecekken Visera bu süreyi sadece yazıcı performansına orantılı olarak en fazla yarım saate indirmektedir.

32 Kaydedilen siparişlere fatura oluşturma İnternet sitesindeki siparişler Visera ya kayıt yapıldıktan sonra bu işlemle siparişleri; - Faturalananlar - Faturalanmayanlar - Hepsi seçeneklerine göre, tarih aralığı da belirterek listeleyebilirsiniz. Daha önceden faturası oluşturulmayan siparişleri «numaralı siparişin faturasını oluştur» tuşu tıklanarak, siparişin, faturasını hemen hazırlayabilirsiniz. Faturayı kaydettikten sonra da «veya bir fatura seç» tuşu tıklanarak siparişin faturayla bağını kurabilirsiniz. Böylelikle hangi siparişin faturasının hazırlandığını takip etmiş olacaksınız. Yanlış bir seçime binaen «fatura bağını kaldır» tuşu tıklanarak siparişin faturayla ilişkisi kesilir.

33 Siparişin detaylarının yazdırılması Visera Ticari Programı info@viserayazilim.com.tr

34 Siparişin detaylarının yazdırılması

35 Satış raporları Sisteme kayıt edilen siparişlerin satışlarını hareket olarak tek tek, günlük olarak, aylık olarak ve en çok satılan ürünlerin listesini çeşitli raporlarla alabilir, raporların doğrultusunda farklı kampanyalar yaparak, satışlarınızın artmasına sağlayabilirsiniz.

36 Satış raporları Sisteme kayıt edilen siparişlerin satışlarını hareket olarak tek tek, günlük olarak, aylık olarak ve en çok satılan ürünlerin listesini çeşitli raporlarla alabilir, raporların doğrultusunda farklı kampanyalar yaparak, satışlarınızın artmasına sağlayabilirsiniz.

37 Teslimat raporları Sitenizde ki siparişlerin Visera satış sistemine kayıt edilmesine müteakip, faturalanan ve faturası hazırlanmayan siparişlerin takibini bu raporları kullanarak alabilirsiniz. Ayrıca bu raporlarda siparişlere ait detaylar yan yana görülebilmektedir..

38 Üye raporları Üyelerin daha detaylı listesinin, «ülke - şehir» ve «ay-ülke-şehir» şeklinde gruplanarak, istatistiksel sonuçları raporlayıp, bölgesel ve yıl içinde katılımları dönemsel takip edip, üyelerinizin artması için çeşitli kampanyalar yapabilirsiniz.

39 Şimdi şöyle bir düşünün! Eğer Albert Einstein ın bir Visera sı olabilseydi sizce ne yapardı?

40 Sıra Siz de

İç Servis. Dış Servis. Serbest İç Servis Mağazaya Sipariş Ver Teslimat Montaj Bilgisayar Toplama Kalite Kontrolü Teslim Et

İç Servis. Dış Servis. Serbest İç Servis Mağazaya Sipariş Ver Teslimat Montaj Bilgisayar Toplama Kalite Kontrolü Teslim Et İç Servis Dış Servis Serbest İç Servis Mağazaya Sipariş Ver Teslimat Montaj Bilgisayar Toplama Kalite Kontrolü Teslim Et Hazırla Gönder Takip Et Teslim Al Montajını Yap Servis Girişi Müşterilerin getirdiği

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

Bu ekrana Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıldığında ekranda giriş yapabilmeniz için yetki almanız

Bu ekrana Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıldığında ekranda giriş yapabilmeniz için yetki almanız MHRS (MERKEZİ HASTANE RANDEVU SİSTEMİ) Kurum üzerinden MHRS entegrasyonunun yapılabilmesi için ; WEB Tabanlı Sistemimizi kullanan Kurumlar WebHBYS ekranından Menü / Program Parametreleri ekranından Sağlık

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ. 1 - GİRİŞ 1 2 - PORTAL / ANA SAYFA 1 2.1 Sisteme Giriş Yapılması 2 İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! SİSTEM YÖNETİMİ 1 - GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Sistem Yönetiminin

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

TecCom TecLocal Programı Kurulum ve Yapılandırma Rehberi

TecCom TecLocal Programı Kurulum ve Yapılandırma Rehberi TecCom TecLocal Programı Kurulum ve Yapılandırma Rehberi Giriş: TecLocal programı TecCom elektronik ticaret platformu üzerinden sisteme kayıtlı tedarikçi/distribütör firmalara bağlanmayı sağlayan ücretsiz

Detaylı

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ NOTERLİK BİLGİ SİSTEMİ Değişiklik Numarası: 1.2 02/11/2011 İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER... 2 ŞEKİL LİSTESİ... 3 TANIMLAR LİSTESİ... 4 KISALTMALAR LİSTESİ... 4 1.... 5 2. NA GİRİŞ... 6 3. YENİ DEFTER ONAY

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ NOTERLİK BİLGİ SİSTEMİ UYGULAMASI KULLANIM Değişiklik Numarası: 1.5 14/11/2011 İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER... 2 ŞEKİL LİSTESİ... 3 TANIMLAR LİSTESİ... 4 KISALTMALAR LİSTESİ... 4 1. UYGULAMASI... 5 2. UYGULAMASINA

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile ilgili her türlü teknik destek için Bilgi İşlem Daire

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura 23 Haziran 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Dış Ticaret, E-Fatura, Stok, Cari, Fatura İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÜZENLENMESİ 01 Temmuz 2017 tarihi itibari ile e-fatura

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

Web Hizmeti Bağlantıları

Web Hizmeti Bağlantıları Web Hizmeti Bağlantıları Web hizmeti için bağlantılar, Sistem Yönetmeni program bölümünde Yönetim menüsü altında yer alan Web Hizmeti Bağlantıları seçeneği ile kaydedilir. WEB Sayfası Tasarımları WEB sayfasında

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri

Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri İÇİNDEKİLER Yeni Adrese Tebligat Gönderilme Aşamaları (Barkodsuz)... 3 YENİ ADRESE TEBLİGAT GÖNDERİLMESİ... 3 1- Tebliğ Durumu

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI İŞYERİ HEKİMLERİNİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER E-REÇETE YAZABİLMELERİ İÇİN - E-imza sahibi olmak, Elektronik imza (e-imza) usb dongle cihazınızın bilgisayarınıza tanıtılması

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Versiyon 1 Güncelleme Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme Nedeni - PC Uygulaması, Windows platformundaki masaüstü PC ler üzerinde çalışır.

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı 1. Muhasebe Hesap Tanımları Asistte muhasebe kullanımını kolaylaştırmak amacıyla, Servisler/Servis Çalıştır/Muhasebe bölümüne Muhasebe Hesap Tanımları servisi eklenmiştir.

Detaylı

T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi. ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU

T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi. ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU 1 1. Sisteme Giriş Nokta Üniversite Otomasyonu sistemini kullanabilmek için öncelikle Windows işletim sisteminde bulunan

Detaylı

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 1. Özellikler...3 2. Kullanım...4 2.1. Ürün Satın Alma İşlemi.7 2.2. Üst Menüler..15 2.2.1. Siparişlerim..15 2.2.2. Favori Ürünler 17 2.2.3. Alarm Listem..17

Detaylı

Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması

Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması MEB in e-posta hizmetine Internet sitesi üzerinden girildiğinde sistemin çok yavaş çalıştığı veya açılmadığı gibi sorunlarla karşılaşılmaktadır. Bu nedenlerle

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ Bayt EntegrePro e-fatura modülü avantajları; -Yıllık güncelleme bedeli alınmıyor. -Firma dosyası sınırlaması yok. -Firma dosya sayısına bağlı

Detaylı

9 Ekim 2009. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Cari II

9 Ekim 2009. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Cari II 9 Ekim 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Cari II CARĐ BAZLI FĐYAT TANIMLAMA YÖNTEMLERĐ Cari bazlı fiyat takibi sayesinde programımız, her cari için ayrı ayrı fiyat tanımlamaya

Detaylı

HSE Radar İş Sağlığı ve Güvenliği Yazılımı

HSE Radar İş Sağlığı ve Güvenliği Yazılımı HSE Radar İş Sağlığı ve Güvenliği Yazılımı E-Reçete Uygulaması Kullanım Kılavuzu Versiyon 1.2.45.0 Doküman No: AGR.GUI.O.002E/T.REV1 Doküman Tipi: Eğitim Dokümanı Başlık: HSE Radar Eğitim Yönetimi Modülü

Detaylı

Excel Ürün Veri Yükleme Modülü

Excel Ürün Veri Yükleme Modülü Excel Ürün Veri Yükleme Modülü Exel Ürün Veri Yükleme Modülü bir Excel dosyası aracılığı ile neticaret sistemine yeni ürün yüklemesi ve/veya mevcut ürünlerin güncellenmesi işlemlerini gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Seri Takibi Yenilikleri

Seri Takibi Yenilikleri Seri Takibi Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Yeni Fonksiyon @6 Uygulama Yardımcı Programlar/ Şirket/Şube/Parametre Tanımlamaları bölümünde

Detaylı

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU İçindekiler Tablosu EDI AKTARIM UYGULAMASI... 2 1. EDI B2B Aktarımı... 2 2. Migros B2B Aktarım... 7 3. Metro E-İrsaliye Oluşturma... 9 1 EDI AKTARIM UYGULAMASI EDI

Detaylı

Genel Açıklama: Bu çalışmanın kullanıcılarımıza yararlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla, 22 Kasım 2012 Datasoft Yazılım

Genel Açıklama: Bu çalışmanın kullanıcılarımıza yararlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla, 22 Kasım 2012 Datasoft Yazılım Genel Açıklama: Datasoft Yazılım Personel Bordrosu Programı Personel Meslek Kodlarının Toplu girilmesi, değiştirilmesi Aylık Prim ve Hizmet Belgesi XML Dosyasında Meslek Kodlarının yazdırılarak, SGK E-Bildirge

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI YAZILIMI PERSONEL BAŞLANGIÇ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

İNSAN KAYNAKLARI YAZILIMI PERSONEL BAŞLANGIÇ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU Sayfa 1 / 5 İnsan Kaynakları Personel Formu; İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü, Destek Hizmetleri Koordinatörlüğü ve Bilgi İşlem Koordinatörlüğü arasındaki turnike, kart basımı, e-posta açılımı, giriş çıkış

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU ARMONİ PAZARLAMA PLASTİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU A- TERMİNAL SİPARİŞ SİSTEMİ B- TERMİNAL ELEKTRONİK POSTA GÖNDERME VE ALMA C- TERMİNAL APN BAĞLANTISI SİPARİŞ SİSTEMİ

Detaylı

MENÜ AYARLAMA 1. MENÜ AYARLAMA. [X] Fusion@6. [X] Fusion@6 Standard. [X] Entegre@6. [X] Yeni Fonksiyon

MENÜ AYARLAMA 1. MENÜ AYARLAMA. [X] Fusion@6. [X] Fusion@6 Standard. [X] Entegre@6. [X] Yeni Fonksiyon MENÜ AYARLAMA Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Yeni Fonksiyon @6 Uygulama Fusion@6 serisi ürünlerde ürün ana menüsü çeşitli temalarla görsel olarak

Detaylı

Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) DynEd Courseware (DynEd Eğitim Yazılımları Öğrenci Girişi )

Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) DynEd Courseware (DynEd Eğitim Yazılımları Öğrenci Girişi ) Okul Sorumlusu olarak giriş için : Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) Oturum Açma Kimliği : Okul Kurum Kodu Şifre : MEBBİS üzerinden almış olduğunuz Okul şifresi Kayıt

Detaylı

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu 2014 ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu İ.Ü. KURUMSAL OTOMASYON PROJESİ 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ... 2 2. KULLANICI OLUŞTURMA VE SİSTEME GİRİŞ... 2 3. BİLGİ İŞLEMLERİ... 4 3.1 LABORATUVAR

Detaylı

Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu

Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu Kets DocPlace Kurulumu Öncesinde Yapılması Gereken İşlemler Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 veya daha yeni işletim sistemlerinde Programlar

Detaylı

Genel Açıklama: Bu çalışmanın kullanıcılarıma yararlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla, 15 Ekim 2012 Datasoft Yazılım

Genel Açıklama: Bu çalışmanın kullanıcılarıma yararlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla, 15 Ekim 2012 Datasoft Yazılım Datasoft Yazılım Personel Bordrosu Programı Kanuni Raporlar Menüsünde Aynı Đşyeri Đçin Birden Fazla Aylık Prim ve Hizmet Belgesi XML Dosyasını Bir Defada Hazırlayıp, SGK E-Bildirge Sitesine Gönderilmesini

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Đşlemlerde Satıcıların 1 numaralı KDV Beyannamesinin Düzenlenme Kılavuzu Genel Açıklama: GIB (Gelir Đdaresi Başkanlığı) nın yayınladığı 117

Detaylı

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 da e-fatura ile ilgili Yapılan Değişiklikler 1. Cari Hesap Sistemi Parametreler; Cari Hesap Sistemi\Parametreler menüsünde yer alan

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi İçindekiler Tablosu GİRİŞ...2 I. BÖLÜM...3 HARCAMA BİRİMİ TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER...3 A. Kanıtlayıcı Belge Ekleme...3

Detaylı

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura 6 Ocak 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Özel Entegratör ile e-fatura Uygulaması e-fatura uygulama yöntemlerinden biriside; firmaların özel entegratörler vasıtası

Detaylı

Netsis 3 SMS Uygulaması

Netsis 3 SMS Uygulaması Netsis 3 SMS Uygulaması Güncelleme Tarihi: 09.11.2016 Genel Uygulama Müşteriler ile iletişimin son derece önemli olduğu günümüz koşullarında, bu amaca yönelik olarak Netsis tarafından getirilen çözümlerden

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ 1-)Kullanıcı,tarayıcının adres çubuğuna, bağlı bulunduğu ilin sytp linkini yazdığı zaman karşısına ilk olarak sağ taraftaki gibi bir ekran gelir. 2-)Sisteme üye olacak olan eczane kullanıcısı sağ taraftaki

Detaylı

İzibiz E-Defter Son Kullanıcı Kullanım Klavuzu

İzibiz E-Defter Son Kullanıcı Kullanım Klavuzu İçindekiler 1. Giriş... 2 2. Açılış... 2 3. Defter Sihirbazı... 3 4. İmzalama... 7 5. Berat Oluşturma... 7 6. Berat İmzalama... 8 7. GIB e Gönder... 8 8. Berat İndir... 8 9. Görüntüle... 9 10. Görüntüle...

Detaylı

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Partner ile SMS Yönetimi İÇİNDEKİLER Hukuk Partner ile SMS Yönetimi... 3 SMS Gönderimi ile ilgili Tanımlamalar... 3 SMS Gönderimine ilişkin yetkiler... 3 SMS Hesabı

Detaylı

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 19.11.2014 1 1.ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT Veri Transferi hali hazırda kullanmakta olduğunuz 3. parti yazılımlardan veri almak ve bu

Detaylı

Proje Uyarlama Adımları Dokümanı

Proje Uyarlama Adımları Dokümanı Proje Uyarlama Adımları Dokümanı Güncelleme Tarihi: 15.04.2013 İçerik 1. Kullanıcıların Tanımlanması (varsa Kanal Yapısı ve ilgili parametreleri ile beraber):... 3 2. Eposta Ayarlarının Yapılması:... 4

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

Mükellef Bilgileri Bildirimi tamamlanarak kullanıcılarımızın hizmetine sunulmuştur.

Mükellef Bilgileri Bildirimi tamamlanarak kullanıcılarımızın hizmetine sunulmuştur. Değerli Datasoft Kullanıcısı; Datasoft Yazılım, Genel Muhasebe Programı, Đşletme Defteri Programı ve BBS (Büro Bilgi Sistemi) Serbest Meslek Defteri programı Beyannameler menüsüne, Mükellef Bilgileri Bildirimi

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00)

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00) 1 1. GİRİŞ EKRANI VE ŞİFRE İŞLEMLERİ... 4 2. ANA SAYFA EKRANI... 6 3. KİŞİSEL BİLGİLER... 6 3.1. GENEL BİLGİLER EKRANI... 6 3.2. NÜFUS BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.3. ADRES BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.4. TELEFON

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1. EBYS ÜST YÖNETİCİ MODÜLÜ KULLANICI GİRİŞ ve E-İMZA İŞLEMLERİ

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1. EBYS ÜST YÖNETİCİ MODÜLÜ KULLANICI GİRİŞ ve E-İMZA İŞLEMLERİ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 EBYS ÜST YÖNETİCİ MODÜLÜ KULLANICI GİRİŞ ve E-İMZA İŞLEMLERİ KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İÇİNDEKİLER TABLOSU EBYS KULLANICI GİRİŞİ...3

Detaylı

Zoru Kolay Yapmak İçin...

Zoru Kolay Yapmak İçin... Zoru Kolay Yapmak İçin... 3308 Mesleki Eğitim Okullarında Öğrenci Takip Programı KURULUM Programı http://www.cetasey.com/userfiles/file/setup.exe adresinden bilgisayarınıza indirip kurun. Daha sonra programın

Detaylı

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ELEKTRONİK UYGULAMALAR PROJESİ FİRMA KAYIT KILAVUZU

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ELEKTRONİK UYGULAMALAR PROJESİ FİRMA KAYIT KILAVUZU 1. AÇIKLAMA Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Elektronik Uygulamalar Projesi Sistemi internet üzerinden çalışan bir sistemdir ve sisteme girişiniz internet üzerinden olacaktır. Ancak TİTCK'nın

Detaylı

E-Mutabakat. Ağustos 2018

E-Mutabakat. Ağustos 2018 E-Mutabakat Ağustos 2018 Logo e-mutabakat ile mutabakatlar; Daha zahmetsiz Daha pratik Elektronik ortamda raporlanabilen Yüksek oranda cevap alınabilen Şekildedir. BA-BS, cari ekstre, bakiye mutabakatlarınızın

Detaylı

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Ekim 2015 İçindekiler 1. HAL KAYIT SİSTEMİ NE GİRİŞ... 2 2. HAL HAKEM HEYETİ BAŞVURU OLUŞTURMA SÜRECİ... 2 2.1. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİLERİN

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

ÖZEL ENTEGRASYON MÜŞTERİSİ OLUŞTURMA

ÖZEL ENTEGRASYON MÜŞTERİSİ OLUŞTURMA İZİBİZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. ÖZEL ENTEGRASYON MÜŞTERİSİ OLUŞTURMA OPR-DIS-0001 Uygulama Prosedürü DOKÜMAN VERSİYONU 1.0.0 21.12.2013 İZİBİZ Bilişim Teknolojileri A.Ş. nin yazılı izni olmadan doküman

Detaylı

LOGO BUSINESS SOLUTIONS TURKCELL HİZMETLERİ BİLGİ DOKÜMANI

LOGO BUSINESS SOLUTIONS TURKCELL HİZMETLERİ BİLGİ DOKÜMANI 2011 LOGO BUSINESS SOLUTIONS TURKCELL HİZMETLERİ BİLGİ DOKÜMANI İÇİNDEKİLER TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Aboneler... 8 Mesaj Şablonları... 10 Toplu Mesaj Gönderimleri... 11 İş Akışlarında

Detaylı

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI GEREKSİNİMLER VE KURULUM YARDIMI GİRİŞ Facebook, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım web sitesidir,

Detaylı

Ürün kalemlerinin satırında sipariş aşaması sevk durumuna getirilir.

Ürün kalemlerinin satırında sipariş aşaması sevk durumuna getirilir. EPLATFORM FATURA KESİM İŞLEMLERİ Sipariş formu satış tarafından iletilir Workcube de sipariş numarasına göre sipariş bulunur Siparişin içerisine girilir, süreç kısmında süreç faturalandı seçilir. o İrsaliye

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı Defter Dökümleri Kılavuzu

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı Defter Dökümleri Kılavuzu Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı Defter Dökümleri Kılavuzu Uygulamanın Đçeriği: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı 19 Aralık 2012 tarih ve 28502 sayılı Resmi gazetede yayınladığı

Detaylı

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş... 2 1.1 DocPlace e-fatura Portalı Nedir?... 3 1.2 Sistem Gereksinimleri... 4 2. Başlarken... 5 2.1 Uygulamanın Başlatılması... 6 2.2 DocPlace e-fatura

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. Logo

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. Logo TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri Logo Mart 2012 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Aboneler... 10 Mesaj Şablonları... 12 Toplu Mesaj Gönderimleri... 13 İş Akışlarında SMS

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı