EK 1- Staj Başvuru Formu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EK 1- Staj Başvuru Formu"

Transkript

1 EK 1- Staj Başvuru Formu Sayın İlgili, Aşağıda bilgileri verilen öğrencimizin mezun olabilmesi için Bölümümüz Lisans Öğretim Planında yer alan ve 25 iş günü olan stajını yapması gerekmektedir. Adı geçen öğrencinin aşağıda belirtilen dönemlerde uygun gördüğünüz tarihler arasında stajını kurumunuzda yapmasını onaylıyorsanız lütfen ekteki formu doldurup bize iletiniz. Öğrencimizin stajını Kurumunuzda yapabilmesi için tarafınızdan kabul edilmesi ve bölüm tarafından onaylanması durumunda, staj başlangıç ve bitiş tarihlerinin staja başlama tarihinden en az 15 gün önce Dekanlığımıza bildirilmesi halinde öğrencimiz için 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu gereği Sosyal Sigortalar Kurumu Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi düzenlenerek İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigorta Primi Dekanlığımız tarafından karşılanacaktır. Öğrencinin Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi, kendisi tarafından staja başladığı gün teslim edilecektir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim..../.../ Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu Başkanı ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI Staj Dönemleri I. Dönem :.. II. Dönem :..

2 EK 2- İş yeri Tanıtım Formu Öğrenci Bilgilerim İşyerinin Adı İşyerinin İşyerinde İşyerinde Çalışan Öğrenci Adı Soyadı Öğrenci No TC Kimlik No Cep Telefonu...(...)... Ev Adresi İŞYERİ İLE İLGİLİ BİLGİLERİ Adresi Telefon No... (...)... Faks No... (...)... E- İşyerinin Faaliyet Alanı Mevcut Olan Birimler Evet Hayır İmalat, Montaj Ar-Ge, Kalite - Kontrol Diğer Toplam çalışan sayısı Elektrik Elektronik Mühendisi Sayısı Teknik Eleman Sayısı Atelye Stajı Fabrika ve Organizasyon Stajı Staj Türü C.B.Ü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu mühendisiniz var mı? Sigortam işyeri tarafından karşılanacak mı? Genel sağlık sigortasından faydalanıyor mu? Kurum/ Kuruluş Ünvanı.. AYI...İŞ GÜNÜ Staja Başlama Staj Tarih Bilgileri** STAJ YETKİLİSİ Stajın Bitiş.../.../....../.../... AYI..İŞ GÜNÜ Stajın Süresi (İşgünü) Evet Hayır Onay Kurum/ Kuruluş Yetkilisi (Ad Soyad, Kurum/Kuruluş Kaşesi, Tarih ve İmza) Kurum/Kuruluş Haftalık Çalışma Süresi 4 Gün **Tabloda hangi ay kaç iş günü staj yaptığınızı belirtiniz. BÖLÜM STAJ KOMİSYONU ONAYI Staj Komisyonu Başkanı 5 Gün Staj Komisyonu Üyesi Tarih Olur Tarih Olur.../.../....../.../... NOT: Öğrencinin Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi, kendisi tarafından staja başladığı gün teslim edilecektir. 6 Gün 7 Gün

3 Çok Zayıf Zayıf Orta İyi Çok İyi EK 3- Pratik Çalışma ve Gizli Sicil Fişi Buraya vesikalık resim yapıştırınız ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI İŞYERİ GÖRÜŞLERİ Öğrencimiz hangi birimlerinizde, hangi işlerde ne görev aldı, kısaca açıklarmısınız? Firmanın Öğrencinin Stajını Değerlendirmesi Aşağıdaki her bir değerlendirme için yandaki verilen beş seçenekten sadece bir tanesini işaretleyerek fikrinizi belirtiniz Matematik, Fen ve mühendislik bilgilerini uygulayabilme becerisi ne düzeydedir? 2 3 Deney tasarlama, deney yapma ve deney sonuçlarını analiz etme ve yorumlama becerisi ne düzeydedir? İstenen gereksinimleri karşılayacak biçimde bir sistemi, parçayı yada süreci tasarlama becerisi var mı, ne düzeydedir? 4 Disiplinlerarası takımlarda çalışabilme becerisi var mı? 5 Mühendislik problemlerini tanımlama, formüle etme ve çözme becerisi var mı? 6 Mesleki ve etik sorumluluk bilinci var mı? 7 Etkin iletişim kurma becerisi var mı, çalışanlarla uyumlu mu? 8 Mühendislik çözümlerinin, evrensel ve toplumsal boyutlarını görebiliyor mu? 9 Yaşam boyu öğrenmenin gerekliliği bilinci ve bunu gerçekleştirebilme becerisi var mı? 10 Çağın sorunları hakkında bilgisini ne düzeyde buluyorsunuz? 11 Mühendislik uygulamaları için gerekli olan teknikleri ve modern araçları kullanma becerisi ne düzeydedir? 12 BÜTÜN BUNLARA GÖRE GENEL OLARAK STAJI YARIŞMAYA ADAY GÖSTERİRMİSİNİZ? Evet Hayır İŞYERİ STAJ YETKİLİSİ Kurum/ Kuruluş Ünvanı Staja Başlama Stajın Bitiş.../.../....../.../... Stajın Süresi (İşgünü) Onay Kurum/ Kuruluş Yetkilisi (Ad Soyad, Kurum/Kuruluş Kaşesi, Tarih ve İmza)

4 EK 4- Puantaj Formu.../ / Tabloda verdiğim bilgilerin doğrultusunda stajımı yerine getireceğime taahhüt ediyorum. İmza Adı Soyadı FAKÜLTE. OKUL NUMARASI.. BÖLÜM/YARIYIL... TELEFON E.POSTA.. Talep edilen toplam staj süresi (İş günü) : Öğrencinin Staj Yapacağı Haftada Gün Sayısı:... Öğrencinin Staj Yaptığı Günler( Öğrencinin devam ettiği günler Firma Yetkilisi tarafından işaretlenecektir) 1.hafta Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2.hafta Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 3.hafta Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 4.hafta Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 5.hafta Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar ATÖLYE STAJI FABRİKA ORGANİZASYON STAJI Kurum/ Kuruluş Ünvanı Staja Başlama Stajın Bitiş.../.../....../.../... Stajın Süresi (İşgünü) Onay Kurum/ Kuruluş Yetkilisi (Ad Soyad, Kurum/Kuruluş Kaşesi, Tarih ve İmza)

5 EK 5- Staj Raporu Onay Sayfası ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI STAJ TÜRÜ Atölye Fabrika Org. YAPILAN ÇALIŞMALAR HAFTA ÇALIŞTIĞI BÖLÜM YAPTIĞI İŞ BAŞLAMA ÇALIŞMA SÜRESİ BİTİŞ 1.../.../....../.../ /.../....../.../ /.../....../.../ /.../....../.../ /.../....../.../... Onay Kurum/ Kuruluş Yetkilisi (Ad Soyad, Kurum/Kuruluş Kaşesi, Tarih ve İmza)

6 Çok Zayıf Zayıf Orta İyi Çok İyi EK 6- Öğrencinin Yaptığı Stajı Değerlendirme Formu ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI :... :... STAJ YERİ ADI BULUDUĞU İL : :... STAJ TÜRÜ Atelye Fabrika Org. Aşağıdaki her bir değerlendirme için yandaki verilen beş seçenekten sadece bir tanesini işaretleyerek fikrinizi belirtiniz. Stajın Sağladığı Kazanımlar 1 2 Deney tasarlama, deney yapma ve deney sonuçlarını analiz etme ve yorumlama becerisi kazandırdı İstenen gereksinimleri karşılayacak biçimde bir sistemi, parçayı ya da süreci tasarlama becerisi kazandırdı Disiplinlerarası takımlarda çalışabilme becerisi kazandırdı 4 Mühendislik problemlerini tanımlama, formüle etme ve çözme becerisi kazandırdı 5 Mesleki ve etik sorumluluk bilinci kazandırdı 6 Etkin iletişim kurma becerisi, çalışanlarla uyumlu çalışma yeteneği kazandırdı 7 Mühendislik çözümlerinin, evrensel ve toplumsal boyutlarını görebilme yeteneği kazandırdı 8 Yaşam boyu öğrenmenin gerekliliği bilinci ve bunu gerçekleştirebilme becerisi kazandırdı 9 Çağın sorunları hakkında bilgi düzeyimi ve ilgimi artırdı 10 Mühendislik uygulamaları için gerekli olan teknikleri ve modern araçları kullanma becerisi kazandırdı Staj Yerinin Değerlendirilmesi 2 Stajınızı staj esaslarına uygun olarak sürdürme olanağı sağlandı mı? 3 Staj yaptığınız işletmenin farklı bölümlerinde çalışma olanağı verildi mi? 4 Staj yaptığınız kurum/kuruluşta sizinle bir mühendis/teknisyen yeterince ilgilendi mi? 5 Stajınız kendinizi mühendis adayı olarak görmenize yardımcı oldu mu? BÜTÜN BUNLARA GÖRE GENEL OLARAK STAJ YAPTIĞINIZ KURUM/KURULUŞTA STAJ YAPILMASINI ÖNERİR MİSİNİZ? Evet Hayır

7 Çok Zayıf Zayıf Orta İyi Çok İyi EK 7 - Öğretim Üyesinin Öğrencinin Stajını Değerlendirme Formu BU KISIM BÖLÜM TARAFINDAN DOLDURULACAKTIR Öğretim Üyesinin Öğrencinin Stajını Değerlendirmesi Aşağıdaki her bir değerlendirme için yandaki verilen beş seçenekten sadece bir tanesini işaretleyerek fikrinizi belirtiniz Matematik, Fen ve mühendislik bilgilerini uygulayabilme becerisi ne düzeydedir? 2 3 Deney tasarlama, deney yapma ve deney sonuçlarını analiz etme ve yorumlama becerisi ne düzeydedir? İstenen gereksinimleri karşılayacak biçimde bir sistemi, parçayı yada süreci tasarlama becerisi var mı, ne düzeydedir? 4 Disiplinlerarası takımlarda çalışabilme becerisi var mı? 5 Mühendislik problemlerini tanımlama, formüle etme ve çözme becerisi var mı? 6 Mesleki ve etik sorumluluk bilinci var mı? 7 Etkin iletişim kurma becerisi var mı, çalışanlarla uyumlu mu? 8 Mühendislik çözümlerinin, evrensel ve toplumsal boyutlarını görebiliyor mu? 9 Yaşam boyu öğrenmenin gerekliliği bilinci ve bunu gerçekleştirebilme becerisi var mı? 10 Çağın sorunları hakkında bilgisini ne düzeyde buluyorsunuz? 11 Mühendislik uygulamaları için gerekli olan teknikleri ve modern araçları kullanma becerisi ne düzeydedir? 12 BÜTÜN BUNLARA GÖRE GENEL OLARAK STAJI YARIŞMAYA ADAY GÖSTERİRMİSİNİZ? Staj Komisyonu Başkanı STAJ DEĞERLENDİRME (Bu kısım bölüm tarafından değerlendirilecektir, lütfen boş bırakınız) Evet Staj İle İlişkilendirilmiş Öğretim Üyesi Tarih Onay Tarih Onay Hayır.../.../....../.../... Açıklama (Eğer stajı başarılı bulmadı iseniz önerileriniz nedir?)

8 EK 8 - Staj Evrakları Kontrol Formu Staj Evrakları Kontrol Formu (Bu form, bölüm sekreterliğine teslim edilecek olan staj zarfının (24x32cm lik sarı zarf) üzerine yapıştırılıp imzalanacaktır.) Staj Belgelerinin eksik olması durumunda stajımın değerlendirmeye alınmayacağını biliyorum. Aşağıda belirtilen Staj Belgelerini usulune uygun olarak hazırlayıp Staj Zarfına eksiksiz koyduğumu taahüt ederim. ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI TARİH İMZA :../ / :.. STAJ TÜRÜ STAJ 1 STAJ 2 STAJ 1 STAJ 2 Staj Raporu (Ciltli olarak) Staj Raporunu içeren CD (Staj Türü,Ad Soyad ve Numara belirtilmiş olmalıdır.) Kapalı ve mühürlü zarf içinde Pratik Çalışma ve Gizli Sicil Fişi (Ek 3) ve Puantaj Formu (Ek 4) Staj Raporu Onay Sayfası (Ek 5) (Bu sayfa, staj raporunda kapaktan sonra gelmelidir.) Öğrencinin Yaptığı Stajı Değerlendirme Formu (Ek 6) Öğretim Üyesinin Öğrencinin Stajını Değerlendirme Formu (Ek 7) (Ad Soyad ve staj türü yazılıp diğer kısımlar boş halde zarfın içine konulmalıdır) Raporun tüm sayfalarında yetkililerin onayı vardır. Raporun Son Kapağında mühür/kaşe ve imza bulunmaktadır. Staj Raporu (Ciltli olarak) Staj Raporunu içeren CD (Staj Türü,Ad Soyad ve Numara belirtilmiş olmalıdır.) Kapalı ve mühürlü zarf içinde Pratik Çalışma ve Gizli Sicil Fişi (Ek 3) ve Puantaj Formu (Ek 4) Staj Raporu Onay Sayfası (Ek 5) (Bu sayfa, staj raporunda kapaktan sonra gelmelidir.) Öğrencinin Yaptığı Stajı Değerlendirme Formu (Ek 6) Öğretim Üyesinin Öğrencinin Stajını Değerlendirme Formu (Ek 7) (Ad Soyad ve staj türü yazılıp diğer kısımlar boş halde zarfın içine konulmalıdır) Raporun tüm sayfalarında yetkililerin onayı vardır. Raporun Son Kapağında mühür/kaşe ve imza bulunmaktadır. VAR VAR YOK YOK

9 EK 9 Stajyer Bilgi Formu S.No Numarası Öğrenci Kimlik Bilgileri TC No Adı Soyadı Kurum Adı Başlama TC REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı 2014 YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİ LİSTESİ Bitiş Staj Bilgileri Staj Süresi Öğrenci Adres Bilgileri Haziran Temmuz Ağustos Eylül Top. Adres Tel Sigortam işyeri tarafından karşılanacaktır. Genel sağlık siğortasından faydalanıyor mu? Staj Türü Evet Hayır Evet Hayır Staj 1 Staj Ayşe...A.ş X X Bu form yukarıdaki örnekte verildiği gibi dijital olarak doldurulacaktır. Belgenin formatını (sütun genişliği, yüksekliği, yazı karakteri vb.) değiştirmeden kişsel bilgilerinizi doldurunuz. Sigortanızın iş yeri tarafından karşılanıp karşılanmadığı kısmını ve Staj türünüzü (x) işareti mutlaka ile belirtiniz. Staj 1 ve Staj2 için eem@cbu.edu.tr Konu kısmına numaranızı ve isminizi yazarak gönderiniz. Tel: Faks:

10 EK 10- Dış Kapak MÜHENDİSLİĞİ Staj türünü Yazınız Staj Raporu Stajyer Öğrencinin; Adı ve Soyadı : Adınızı ve Soyadınızı Yazınız Numarası : Numaranızı Yazınız Staj Yaptığı Firma : Firmayı Belirtiniz Staj Dönemi : Staj Dönemini Belirtiniz Fotoğrafınızı Yapıştırınız Tel: Faks:

EK 1- Staj Başvuru Formu

EK 1- Staj Başvuru Formu EK 1- Staj Başvuru Formu Sayın İlgili, Aşağıda bilgileri verilen öğrencimizin mezun olabilmesi için Bölümümüz Lisans Öğretim Planında yer alan ve 20 iş günü olan stajını yapması gerekmektedir. Adı geçen

Detaylı

STAJ BİLGİLENDİRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Ceyda SÖBELİ

STAJ BİLGİLENDİRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Ceyda SÖBELİ STAJ BİLGİLENDİRME Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Ceyda SÖBELİ ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU 22.12.2014 / 23.12.2014 ÜSİTEM Üniversite-Sanayi

Detaylı

STAJ BĐLGĐLENDĐRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Elif ÜÇOK

STAJ BĐLGĐLENDĐRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Elif ÜÇOK STAJ BĐLGĐLENDĐRME Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Elif ÜÇOK ENDÜSTRĐYEL ĐLĐŞKĐLER VE STAJ KOMĐSYONU 13.03.2014 / 17.03.2014 GIDA MÜHENDĐSLĐĞĐ BÖLÜMÜ

Detaylı

ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU

ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU STAJ BİLGİLENDİRME Yrd. Doç. Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd. Doç. Dr. Aytunga BAĞDATLI Yrd. Doç. Dr. İsmail EREN Arş. Gör. Dr. Alev Yüksel AYDAR Arş. Gör. Müzeyyen BERKEL KAŞIKCI Arş. Gör. Betül BOZATLI ENDÜSTRİYEL

Detaylı

ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU

ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU STAJBİLGİLENDİRME Dr. Öğr. Üye. Nural KARAGÖZLÜ Dr. Öğr. Üye. Aytunga BAĞDATLI Dr. Öğr. Üye. İsmail EREN Arş. Gör. Dr. Müzeyyen BERKEL KAŞIKÇI Arş. Gör. Betül BOZATLI ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU

Detaylı

STAJ BİLGİLENDİRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Aytunga BAĞDATLI Araş. Gör. Dr. Tuncay YILMAZ Araş. Gör.

STAJ BİLGİLENDİRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Aytunga BAĞDATLI Araş. Gör. Dr. Tuncay YILMAZ Araş. Gör. STAJ BİLGİLENDİRME Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Aytunga BAĞDATLI Araş. Gör. Dr. Tuncay YILMAZ Araş. Gör. Alev Yüksel AYDAR ENDÜSTRĠYEL ĠLĠġKĠLER VE STAJ KOMĠSYONU 15.01.2016 GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Staj Kabul Belgesi Form1a SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih:.. /. /.. Nolu, öğrenciniz......, şantiye / büro stajını kurumumuzda/şirketimizde /.... tarih aralığında yapması uygundur.

Detaylı

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ Aşağıda işaretlediğim kurumdan veya ailemden sağlık yardımı almaktayım/herhangi bir sağlık yardımı almıyorum. 1- Genel Sağlık Sigortası Kapsamındayım 2- Annem veya

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ 01.06.2017 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ Fotoğraflı 3 adet SGK Formunu, Staj yapacağınız firmaya onaylatacaksınız. Sayın Firma Yetkilisi, T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı / Ref. : 98001321/ 06012014-4 Konu / Subj. : Öğrenci Staj hk İLGİLİ MAKAMA Yüksekokulumuz Bölümü.programı sınıf

Detaylı

İĞİ STAJ B STAJ BİLG LGİLER LERİ YAZ STAJ DÖNEMİ

İĞİ STAJ B STAJ BİLG LGİLER LERİ YAZ STAJ DÖNEMİ İNŞAAT MÜHEM NDİSL İĞİ BÖLÜMÜ STAJ B STAJ BİLG LGİLER LERİ 2018-2019 YAZ STAJ DÖNEMİ İsteğe bağlı staj İsteğe bağlı staj yapacaklar USİTEM sayfasından başvuruda bulunacaklar ve staj komisyonu başkanına

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu staj esasları, Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğrencilerinin

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI T.C FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI STAJ BİLGİLERİ Fotoğraf ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Bölümü Öğrenci No İŞYERİ / KURUM Adı Adresi Telefon ve Faksı e-posta Adresi İŞYERİ / KURUM YETKİLİSİ Adı Soyadı ve Ünvanı İmza

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SALİHLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SALİHLİ MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SALİHLİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTER İ T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SALİHLİ MESLEK YÜKSEKOKULU Fotoğraf Mühür ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Programı Okul No. Sınıfı

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu staj esasları, Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğrencilerinin

Detaylı

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ. STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE İZLENECEK YOL DİKKAT Staj yapacak öğrencilerin programda okutulan dört dönem derslerini en az bir kez almış ve bu derslerin devam şartlarını yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı ve Soyadı Numarası Bölümü Programı Adresi Telefonu E-Posta :. :.. :.. :... :.. :.. :.. STAJ YAPILAN KURUMUN Adı Adresi

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Fakülte No Bölümü Staj Yeri Başlama ve Bitiş Tarihi Çalışmadığı Gün Sayısı Geçerli Toplam İş Günü Staj Kabul Onayı Öğrenci

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konuralp Yerleşkesi 81620 Düzce Tel: 0380 542 11 33 Faks: 0380 542 11 34 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 0 FOTO STAJ DEFTERİ Adı Soyadı :... Numarası :... Bölümü ve Yarıyılı :... YAPILAN STAJ Kurum Yapılan Çalışma

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı/Ref. : 98001321/ 06012014-4 Konu/ Subj. : Öğrenci Staj hk İLGİLİ MAKAMA Yüksekokulumuz. Bölümü programı... sınıf...

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 05/05/2017-172377 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LN00A7* Sayı :74933216-304.01- Konu :Staj hk. JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İstanbul Üniversitesi

Detaylı

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta İŞYERİ ADI SOYADI ÜNVANI FAALİYET ALANI TELEFON ve Web ADRES KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu staj esasları, Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğrencilerinin

Detaylı

9. Formları, adresinden veya kütüphanedeki bilgisayarlardan alabileceklerdir.

9. Formları,   adresinden veya kütüphanedeki bilgisayarlardan alabileceklerdir. EK 1 İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2017-2018 E Ğ İ T İ M Ö Ğ R E T İ M Y I L I STAJ İŞLEMLERİ VE AŞAMALARI Staj işlemleri; 2 aşamadan oluşmaktadır. Staj Başvuru ve Onay İşlemleri Staja Başlama

Detaylı

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ :

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ SÜRESİ : Staj yeri değişikliği hariç, (Staj yeri değişikliği yeni bir staj başvurusu

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü İş Günü Sayısı Başlama Tarihi İmza ÇALIŞMA

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜNEYSINIR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜNEYSINIR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜNEYSINIR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ADI SOYADI PROGRAMI : NUMARASI :.. İŞ YERİNİN ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Bölümü Çalışma Devresi (EDÖ) Fotoğraf Pratik Çalışmanın Başladığı

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyad ı :... Bölümü/Programı :... Sınıfı :... Numarası :...

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİÜNİVERSİTESİ FENEDEBİYATFAKÜLTESİDEKANLIĞI ÖĞRENCİSTAJDOSYASI 201.-201.ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİNİN AdıSoyadı: Bölümü : Numarası : Sınıfı : www.bilecik.edu.tr BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

STAJ BAŞVURU SÜRECİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ STAJ SÜRECİ AKIŞ ŞEMASI. Staj Yönergesi ve Staj Kılavuzunu inceleyiniz.

STAJ BAŞVURU SÜRECİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ STAJ SÜRECİ AKIŞ ŞEMASI. Staj Yönergesi ve Staj Kılavuzunu inceleyiniz. STAJ BAŞVURU SÜRECİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ STAJ SÜRECİ AKIŞ ŞEMASI Staj Yönergesi ve Staj Kılavuzunu inceleyiniz. Uygun staj yerinizi bulunuz. Staj Başvuru Beyanı Formunu Staj yapacağınız

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.../.../ İLGİLİ MAKAMA Yüksekokulumuzun... Programı.. sınıf. no lu öğrencisi.... un mezun olabilmesi için Trakya Üniversitesi Önlisans ve Lisans

Detaylı

STAJ İŞ VE DEVAM TAKİP ÇİZELGESİ

STAJ İŞ VE DEVAM TAKİP ÇİZELGESİ Ek.3- Staj İş ve Devam Takip Çizelgesi STAJ İŞ VE DEVAM TAKİP ÇİZELGESİ İŞ NO TARİH YAPILAN İŞİN ADI BİRİM SORUMLUSU İMZA 1.GÜN 2.GÜN 3.GÜN 4.GÜN 5.GÜN 6.GÜN 7.GÜN 8.GÜN 9.GÜN 10.GÜN 11.GÜN 12.GÜN 13.GÜN

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü EK 1.. /.. /. KİMYA BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞINA Bölümümüz numaralı öğrencisiyim. Düzce Üniversitesi, Fen- Edebiyat Fakültesi Staj Yönergesi nde belirtilen önkoşulları sağladığımdan dolayı ( 1 ) tarihleri arasında

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ TC ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ HOPA MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER ÖĞRENCİNİN BÖLÜMÜ PROGRAMI : YÖNETİM VE ORGANİZASYON : İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ ADI SOYADI : SINIF YARIYIL :

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU T.C. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU EK- 1 Resim Yapıştırınız. Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ILGAZ TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÇANKIRI 2018 myo.karatekin.edu.tr ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ILGAZ TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ

Detaylı

DÖRTYOL MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

DÖRTYOL MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ 20./20. ÖĞRETİM YILI ADI-SOYADI PROGRAMI NUMARASI :. :. :. (Ek-1) T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİMİN YAPILACAĞI İŞYERİ TANITIM BELGESİ İŞ YERİ BİLGİLERİ

Detaylı

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ KİMLİK BİLGİLERİ T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU Adı Soyadı :...Baba Adı... Doğum Yeri ve Tarihi:... T.C. Kimlik No :... Ev Adresi :......İl / İlçe... Telefon No Ev :...Cep :...

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTER İ T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU Fotoğraf Mühür ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Programı Okul No. Sınıfı : : : : STAJ

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MÜHENDİSLİK STAJ ESASLARI

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MÜHENDİSLİK STAJ ESASLARI MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MÜHENDİSLİK STAJ ESASLARI Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu staj esasları, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MÜHENDİSLİK STAJ ESASLARI

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MÜHENDİSLİK STAJ ESASLARI MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MÜHENDİSLİK STAJ ESASLARI Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu staj esasları, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Staj yeri öğrenci tarafından bulunur. 2. Sosyal Güvenlik Kurumu na gidilerek Durumunu Bildirir Belge alınarak hazır edilir. 3. Staj yeri program danışmanına onaylatılır. 4. Staj

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER 1.ADIM: STAJ YAPILACAK OLAN İŞ YERİNDEN STAJ YAPILMASININ UYGUN OLDUĞUNA DAİR İŞYERİ STAJ ONAY BELGESİ

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi

Detaylı

T.C. Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi STAJ DEFTERİ

T.C. Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi STAJ DEFTERİ Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi STAJ DEFTERİ [Staj defteri, staj sicil formu (form B, bölüm başkanlığına posta ile gönderilebileceği gibi açılmayacak şekilde kapatılmış, ağzı kaşelenmiş veya

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKLU MÜDÜRLÜĞÜNE

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKLU MÜDÜRLÜĞÜNE NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKLU MÜDÜRLÜĞÜNE Stajımı, aşağıda belirttiğim işyerinde yapmak istiyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim. ÖĞRENCİNİN: T.C. Kimlik No Adı, Soyadı Öğrenci

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form No: 1.Öğrenci Başvuru Dilekçesi.. /../ T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Yüksekokulunuz Programı. numaralı öğrencisiyim. Zorunlu staj yapmak istediğim işletmeye verilmek

Detaylı

Staj Takvimi. İşlem Son Tarih Açıklama

Staj Takvimi. İşlem Son Tarih Açıklama Staj Takvimi İşlem Son Tarih Açıklama Kabul Belgelerinin Yüksekokula Ulaştırılması 1 Haziran 2015 Staj Başvuru Formu (Ek 1-1 Nüsha) İşyeri Kabul Formu (Ek 2-1 Nüsha) (Avukatsa en az 5 yıl süreyle baro

Detaylı

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU - STAJYER ÖN BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ KİMLİK BİLGİLERİ Adı Soyadı :...Baba Adı:... Doğum Yeri ve Tarihi:...--.../.../.../... T.C. Kimlik No :... Ev Adresi :...... İl / İlçe... Telefon No Ev :...Cep :... Özürlülük

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Ek-1 İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 5510 SAYILI SOSYALSİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI KANUNU KAPSAMINDA STAJ YAPAN ÖĞRENCİYE AİT BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015 Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Nisan 2015 Staj Başvuru İşlemlerinizin Aksamaması için Yapılması Gerekenler Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK Staj Formu (3

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNETMELİĞİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNETMELİĞİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNETMELİĞİ 1. Bu yönetmelik Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin ilgili maddeleri

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ADI SOYADI BÖLÜMÜ OKUL NUMARASI STAJ DOSYASI 2017 1 E-Posta sbmyo@siirt.edu.tr SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU

Detaylı

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form 1: / /20. T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Meslek Yüksekokulunuzun Programı..nolu öğrencisiyim. Sosyal güvencem : ( )SSK ( )BAĞKUR ( )EMEKLİ SANDIĞI ( )Sosyal Güvencem

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : Adı ve Soyadı Numarası ÖĞRENCİNİN Bölümü Fotoğraf Programı Pratik Çalışmanın Başladığı

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu staj yönergesi, Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin teorik bilgilerini pratikle geliştirmek

Detaylı

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KLAVUZU

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KLAVUZU ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KLAVUZU 1.Staj Süresi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde en az 40 (kırk) iş günü staj yapma zorunluluğu vardır. Staj, esas olarak eğitim öğretimin fiilen

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. BÖLÜM BAŞKANLIĞINA T.C. ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SB1. /../20... BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Yüksekokulunuz. Programı.. Öğretim.. numaralı öğrencinizim.yapmakla yükümlü olduğum. İş günü stajımı ekte sunduğum işyerinde.../.../20..

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi STAJ DEFTERİ BÖLÜMÜ ADI, SOYADI ÖĞRENCİ NUMARASI ÖĞRENCİNİN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI

Detaylı

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL ÖĞRENGİNİN ADI SOYADI :... BÖLÜMÜ :... PROGRAMI :... SINIFI :... NUMARASI :... MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

STAJ DEFTERİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. KARABÜK-2017 İmalat Stajı. Ad Soyad: Bölüm: Numara:

STAJ DEFTERİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. KARABÜK-2017 İmalat Stajı. Ad Soyad: Bölüm: Numara: KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Ad Soyad: Bölüm: Numara: Stajın yapıldığı yıl ve staj türü belirtilecek. (İmalat/ Yönetim Stajı) KARABÜK-2017 İmalat Stajı KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : NUMARASI : E-MAIL ADRESİ : TELEFON NUMARASI: STAJ YAPILAN

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : ELEKTRİK VE ENERJİ PROGRAMI : ELEKTRİK Adı ve Soyadı Numarası ÖĞRENCİNİN Bölümü ELEKTRİK

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI :

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : Adı ve Soyadı Numarası ÖĞRENCİNİN Bölümü Programı Çalışma Devresi (Staj) 1 2 Pratik

Detaylı

Z O R UNL U S T A J F O RMU

Z O R UNL U S T A J F O RMU STAJ DOSYASI Z O R UNL U S T A J F O RMU İlgili makama, T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ EK A İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK & MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Training Diary ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI Name Surname NUMARASI Student ID Number BÖLÜMÜ Department STAJ DERS KODU Course Code

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Mezun Bilgi Formu

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Mezun Bilgi Formu YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Mezun Bilgi Formu Bu çalışma; Program Çıktılarının mezunlarımız tarafından ne ölçüde sağlandığının belirlenebilmesi amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ 1- Staj Yapacağın Kurum ile Konuşup Sözlü Onay Al. 2- Staj Başvuru Formundan Üç Adet Çıktı Al. 3- Staj Başvuru Formundaki Kendin ile İlgili

Detaylı

EK-1 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ SİCİL FİŞİ

EK-1 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ SİCİL FİŞİ EK-1 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ SİCİL FİŞİ ÖĞRENCİNİN Fotoğrafı Adı Soyadı : Öğrenci No : Doğum Yeri : Doğum Tarihi : Staja Başlama Tarihi :.././.

Detaylı

Pratik Çalışmanın Başladığı Tarih. Pratik Çalışmanın Bittiği Tarih. Kaç İş Günü Çalışma Yaptığı PRATİK ÇALIŞMALARI İNCELEME KOMİSYONUNUN KANAATİ

Pratik Çalışmanın Başladığı Tarih. Pratik Çalışmanın Bittiği Tarih. Kaç İş Günü Çalışma Yaptığı PRATİK ÇALIŞMALARI İNCELEME KOMİSYONUNUN KANAATİ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : Adı Soyadı ÖĞRENCİNİN Bölümü/Programı Numarası Çalışma Devresi (Staj) 1 2 Pratik Çalışmanın

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ. Cumayeri Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ. Cumayeri Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Cumayeri Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 201-201 ÖĞRETİM YILI FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI:. BÖLÜMÜ:.. PROGRAMI:.. SINIFI: NUMARASI:.. İŞ YERİNİN ADI:. ADRESİ:. EĞİTİM

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖĞRENCİ YÖNLENDİRME KLAVUZU Değerli öğrencimiz; Dönem içerisinde Staj I-II ve Klinik Uygulama

Detaylı

STAJ REHBERİ Staj Başlangıcında Yapılacak İşlemler: Staj Dosyasının Hazırlanması: Staj Sonrası Yapılacak İşlemler:

STAJ REHBERİ Staj Başlangıcında Yapılacak İşlemler: Staj Dosyasının Hazırlanması: Staj Sonrası Yapılacak İşlemler: Ek. Staj Rehberi STAJ REHBERİ Staj Başlangıcında Yapılacak İşlemler: 1- Öğrenimleri devam eden öğrencilerin stajlarını yarıyıl veya yaz aylarında yapması esastır. Ancak öğrenci bütün derslerinden başarılı

Detaylı

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak).

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). 2. Ek 2: Staj yapılacak kuruma imzalatılacak.

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ŞANLIURFA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 2016 ÖĞRENCİNİN Staj süresi (6 Hafta) 30 İş günü Adı Soyadı Numarası Programı Staja Başlama ve Bitiş

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Trakya Üniversitesi Edebiyat

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ CEYLANPINAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 2017 ÖĞRENCİNİN Staj süresi (6 Hafta) 30 İş günü Adı Soyadı Numarası Programı Staja Başlama ve Bitiş Tarihleri Tarımsal

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ - (ADYÜ) STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ - (ADYÜ) STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA Fotoğraf Sayı: Fakültemiz/YO/MYO öğrencilerinden olup, aşağıda kimlik bilgileri yazılı öğrencimiz... gün süre

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Ek 2. İş Yeri Eğitimi Dosyası Kapak Sayfası T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ YERİ EĞİTİMİ RAPOR DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Programı : Numarası : Fotoğraf (Zorunlu) ADI

Detaylı

: 1.Gözlem Eğitimi Kabul Dilekçesi

: 1.Gözlem Eğitimi Kabul Dilekçesi : 1.Gözlem Eğitimi Kabul Dilekçesi TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO HİZMETLERİ ve SEKRETERLİK BÖLÜMÜ BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI Sayı/Ref. : Konu/Subj.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU POSTA HİZMETLERİ UZEM PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. KİMLİK NO ADI SOYADI NUMARASI PROGRAMI SINIFI STAJ YAPILAN YER BÖLÜM STAJ SORUMLUSU ONDOKUZ

Detaylı

Rektör Akçadağ Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü STAJ YERİ UYGUNLUK FORMU

Rektör Akçadağ Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü STAJ YERİ UYGUNLUK FORMU STAJ YERİ UYGUNLUK FORMU Aşağıda adı, soyadı ve numarası yazılı öğrencinizin işyerimizde/ kurumumuzda stajını yapması uygun görülmüştür. Bilgilerinize arz/rica ederim. STAJ YAPACAK ÖĞRENCİNİN ADI ve SOYADI

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI Ad Soyad Numara Sınıf Öğretim Yılı Bölüm Staj Başlama ve Bitiş Tarihi Tel Faks Adres 0332 236 21 48-49 0332 236 21 50 Necmettin Erbakan Üniversitesi

Detaylı

Bölümünüz.no.lu sınıf Öğrencisiyim. Ekte staj dosyası ve raporunu eksiksiz Teslim ediyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim.

Bölümünüz.no.lu sınıf Öğrencisiyim. Ekte staj dosyası ve raporunu eksiksiz Teslim ediyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim. (STAJ DOSYASI VE RAPORU TESLİM DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ) (Form No: 1) GAZİ ÜNİVERSİTESİ BAŞKANLIĞI NA Bölümünüz.no.lu sınıf Öğrencisiyim. Ekte staj dosyası ve raporunu eksiksiz Teslim ediyorum. Gereğini saygılarımla

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ CEYLANPINAR TARIM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 2018 ÖĞRENCİNİN Staj süresi (6 Hafta) 30 İş günü günügünü Adı Soyadı Numarası Programı Staja Başlama ve Bitiş

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI 1. BÖLÜMÜ... PROGRAMI STAJ DOSYASI YENİ ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINIZI YAPIŞTIRINIZ FOTOĞRAF ÜZERİ İŞYERİ KAŞESİ İLE ONAYLANACAKTIR. STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI VE SOYADI :.......................... PROGRAMI :..........................

Detaylı

: KONRTOL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ

: KONRTOL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ STAJYER ÖĞRENCİNİN BÖLÜMÜ PROGRAMI : ELEKTRONİK VE OTOMASYON : KONRTOL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ ADI SOYADI : SINIF-YARIYIL : ÖĞRENCİ NO : 201 / 201 T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ HOPA MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

[ EK-1 STAJ ZORUNLULUK BELGESİ] ... /... /... Sayı: Konu: İlgili Makama,

[ EK-1 STAJ ZORUNLULUK BELGESİ] ... /... /... Sayı: Konu: İlgili Makama, [ EK-1 STAJ ZORUNLULUK BELGESİ]... /... /... Sayı: Konu: İlgili Makama, Acıbadem Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi uyarınca, Tıp Mühendisliği Bölümü 4. ve 6. Yarıyıl derslerini tamamlamış

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Kadınhanı / KONYA İLGİLİ MAKAMA

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Kadınhanı / KONYA İLGİLİ MAKAMA T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Kadınhanı / KONYA Sayı : 21802742-360/ Konu : Staj İLGİLİ MAKAMA Müessesenizde staj yapacak öğrenciye ait staj defteri ekte sunulmuştur.

Detaylı

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ AMAÇ ve KAPSAM MADDE 1 - Bu Yönerge, Mevlana Üniversitesi İşletme Fakültesine bağlı bölüm öğrencilerinin okulda edindikleri teorik bilgilerini uygulamaya

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ DEFTERİ

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ DEFTERİ T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ DEFTERİ T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ÖĞRENCİNİN Fotoğraf Mühür Adı Soyadı :... Programı :... Okul No. :... Sınıfı :... STAJ

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : ELEKTRİK VE ENERJİ PROGRAMI : ELEKTRİK Adı ve Soyadı Numarası ÖĞRENCİNİN Bölümü ELEKTRİK

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı :... Sınıfı :... Numarası :...

Detaylı