Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 mucizeye inananlarýn tercihi...

2 boyalý saçlar için bakým salt free COLOR SHINE

3 Code: MIZZ BRAZIL COLOR SHINE SHAMPOO CREAM With Keratin for color treated hair with UV Filters BOYALI SAÇLAR ÝÇÝN ÞAMPUAN (TUZ-PARAFÝN ÝÇERMEZ) Boyalý saçlar için özel olarak üretilmiþtir. Formülündeki Keratin ve UV filtreleri sayesinde saç rengini atmosferik, mekanik iþlemler ve dýþ etkenlere karþý korur. Boya sonrasý düzenli kullanýmda saçtan boyanýn akmasýný engeller. Deniz ve havuz sularýnýn saçlara verdiði olumsuz etkileri ortadan kaldýrýr. Code: MIZZ BRAZIL COLOR SHINE CONDITIONER With Keratin for color treated hair with UV Filters BOYALI SAÇLAR ÝÇÝN BAKIM KREMÝ Saç kuruluðu ve renkli saç oksidasyonunu önlemek için Keratin ve UV filtreleri ile birlikte formüle edilmiþtir. Saça yaptýðý bakým etkisiyle saç renginin parlaklýðýný ve canlýlýðýný uzun süre korur. Yapýlan boyanýn ömrünü uzatýr, ilk günkü gibi canlý ve ýþýl ýþýl saçlara kavuþmanýzý saðlar. Saçlara yumuþaklýk, parlaklýk ve yoðun nem kazandýrarak saçý içten dýþa besler. Code: MIZZ BRAZI LCOLOR SHINE LEAVE-IN With Keratin for color treated hair with UV Filters BOYALI SAÇLAR ÝÇÝN DURULANMAYAN KREM Durulanmayan koruyucu saç kremi saç kuruluðunu ve boyalý saç oksidasyonunu önleyerek saç liflerini iyileþtirmek için keratin ve UV filtreleri ile formüle edilmiþtir. Saça daha uzun süre parlaklýk, canlýlýk ve nem kazandýrýr. Uygulandýðýnda saç üzerinde 24 saat etki saðlar. Deniz ve havuz sularýnýn olumsuz etkilerini ortadan kaldýrýr. Yazýn güneþ ýþýnlarýnýn, kýþýn ise hava kirliliðinin saçlara verdiði zararý engeller. Code: MIZZ BRAZIL COLOR SHINE MASK After color protective BOYA SONRASI KORUYUCU MASKE Keratin ile formüle edilmiþtir. Saçý nemlendirir, besler ve parlaklýðýný geri kazandýrýr. Ýdeal boyama iþleminden sonra kullaným için uygundur. Yeniden yapýlandýrýcý formülü sayesinde saç saðlýðýný geri kazandýrarak ekstra parlaklýk verir ve boya iþleminde açýlan pul tabakanýn kilitlenmesini saðlayarak boyanýn ömrünü uzatýr. Renk canlýlýðý uzun süre kalýcý olur. Saçlara uygulanan kimyasal iþlemlerin olumsuz etkilerini ortadan kaldýrýr.

4 keratin terapi iþlemi görmüþ saçlar için bakým salt free EVER RELAXED

5 Code: MIZZ BRAZIL EVER RELAXED DETANGLER SHAMPOO CREAM for before and after chemical KÝMYASAL ÝÞLEM ÖNCESÝ VE SONRASI ÝÇÝN ÞAMPUAN Kuru, yýpranmýþ ve nemini kaybetmiþ saçlarýn ýþýltýsýný, pürüzsüz ve ipeksi yumuþaklýðýný geri kazandýrmak için Kolajen ve Keratin içerikli aktif maddeler ile formüle edilmiþtir. Keratin terapi iþlemi görmüþ saçlar için idealdir. Keratin iþleminin ömrünü uzatýr ve saç saðlýðýný korur. Ýçeriðindeki Kolajen saça elastikiyet katarak saç kýrýlmalarýný engeller. Code: MIZZ BRAZIL EVER RELAXED DETANGLER CONDITIONER HASARLI SAÇLAR ÝÇÝN YOÐUN BAKIM KREMÝ Asi, dalgalý ve kývýrcýk söz dinlemeyen saçlarýn kontrolünü saðlar. Hasar görmüþ saçlarý kökten uca güçlendirerek parlaklýk ve canlýlýk kazandýrmak için Keratin ve Kolajen proteinleri ile formüle edilmiþtir. Keratin iþlemi görmüþ saçlarda daha uzun süre saçlarýn düz kalmasýný ve ipeksi bir yumuþaklýkta olmasýný saðlar. Yoðun nem vererek saç kýrýlmalarýný engeller. Code: MIZZ BRAZIL EVER RELAXED LEAVE-IN DURULANMAYAN SAÇ KREMÝ Hava kirliliði, oksidasyon ve kimyasal iþlemlerden dolayý yýpranan saçlara yüksek koruma saðlar. Ayrýca mekanik ve kimyasal iþlemlerin saça verdiði zararlarý ortadan kaldýrarak saçlara pürüzsüz ipeksi bir görünüm verir. Kimyasal iþlem görmüþ saçlarda onarýcý etkiye sahiptir. Gün boyu koruma saðlayarak saçý içten dýþa onarýr. Keratin iþlemi sonrasý kullanýldýðýnda düzleþtiricinin etkisini arttýrýr. Deniz ve havuz sularýnýn düzleþtirme iþlemine verdiði zararlarý engeller. Asi, dalgalý ve kývýrcýk söz dinlemeyen saçlarýn kontrolünü saðlar. Code: MIZZ BRAZIL EVER RELAXED REPAIR DEEP MOISTURE MASK DERÝNLEMESÝNE NEM VE ONARIM MASKESÝ Asi, dalgalý ve kývýrcýk söz dinlemeyen saçlara yoðun nem vererek kontrol saðlar. Keratin terapi iþlemi sonrasý yapýlan iþlemin ömrünü uzatýr ve korur. Kimyasal süreçlerden, yüksek ýsý ve diðer olumsuz etkilerden zarar görmüþ saç tellerini derinden beslemek için formüle edilmiþtir. Bu ürün saçýn kolayca þekillendirilmesi, saðlýklý ve pürüzsüz ipeksi bir görünümü saðlamasý yönünde etkilidir. Saçlara içten dýþa onarým ile hayat kazandýrýr.

6 sýk yýkanan saçlar için günlük bakým salt free EVERY DAY

7 Code: MIZZ BRAZIL EVERY DAY SHAMPOO CLASSES Daily use ALOE VERA'LI GÜNLÜK KULLANIM ÞAMPUANI Aloe Vera ve Kolajen doðal özler ile formüle edilmiþtir. Aloe Vera'nýn muhteþem nem verme özelliði sayesinde saç liflerini dipten uca besler ve canlandýrýr. Hassas saç ve saç derisine yumuþaklýk ve canlýlýk kazandýrýr. Özel formülü sayesinde saçý kurutmaz ve sýk kullaným için uygundur. Kimyasal iþlemlerin saça verdiði zararlarý ortadan kaldýrýr. Code: MIZZ BRAZIL EVERY DAY ESSENTIAL HYDRATING CONDITIONER ALOE VERA'LI NEMLENDÝRÝCÝ SAÇ KREMÝ Ýçerdiði yoðun Aloe Vera sayesinde günlük kullanýmlarda saçý aðýrlaþtýrmadan güçlendirir ve saçlarýnýza ipeksi yumuþaklýkta bir görünüm saðlar. Kimyasal iþlemler ne kadar hassas yapýlýrsa yapýlsýn saçýn doðal yapýsýný etkiler. Aloe Vera'lý Nemlendirici Saç Kremi kimyasal iþlemler sonrasýnda saçlarý saðlýðýna kavuþturmak için formüle edilmiþtir. Saçlarýn nem dengesini saðlar, yumuþatýr ve canlandýrýr. Ýçeriðindeki vitaminlerle saçýn doðal yapýsýna geri dönmesini saðlar. Code: MIZZ BRAZIL EVERY DAY MOLD SHINE STYLING LOTION - LEAVE-IN DURULANMAYAN SAÇ KREMÝ Zengin besleyici formülü sayesinde saçý kolayca þekillendirerek saça daha iyi form verir. Ayrýca zararlý olan dýþ etkenlere karþý saça mükemmel bir koruma saðlar. Kullanýldýðýnda gün boyu saç telleri üzerinde çalýþarak bakýmý artýrýr. Transparan yapýsý sayesinde saça hava aldýrýr. Code: MIZZ BRAZIL EVERY DAY DEEP MASK ALOE VERA ALOE VERA ÖZLÜ YOÐUN BAKIM MASKESÝ Kimyasal iþlemlerden ötürü zarar görmüþ saçlara içeriðinde bulunan Aloe Vera sayesinde yoðun nemlendirme ve zenginleþtirilmiþ formülü sayesinde saça ipeksi yumuþaklýkta bir görünüm saðlar. Saç içerisindeki kýlcal lifleri güçlendirerek saç tellerini içten dýþa yeniler.

8 sýk iþlem gören saçlar için yoðun bakým salt free INTENSIVE CARE

9 Code: MIZZ BRAZIL INTENSIVE CARE SHAMPOO After straightening treatment YIPRANMIÞ SAÇLAR ÝÇÝN BAKIM ÞAMPUANI Keratin ve doðal yaðlar gibi özel aktif maddelerle formüle edilmiþtir. Yoðun bakým þampuaný saçý kimyasallardan arýndýrarak daha uzun süre canlý, parlak ve ipeksi yumuþaklýkta bir görünüm saðlar. Yýpranmýþ saçlarda bakým özelliði ile olumsuz etkileri ortadan kaldýrarak saçýn bakýmýnda ilk adýmdýr. Code: MIZZ BRAZIL INTENSIVE CARE HYDRATING CONDITIONER After straightening treatment YIPRANMIÞ SAÇLAR ÝÇÝN BAKIM KREMÝ Saçý tedavi eden Keratin, hindistan cevizi, avokado, hurma, doðal yaðlar ve doðal özler ile saçýn canlýlýðýný geri kazandýrmak için formüle edilmiþtir. Saç kuruluðunu önler ve kimyasal iþlemlere karþý koruma saðlayarak yoðun parlaklýk ve yumuþaklýk verir. Saçýn daha uzun süre pürüzsüz kalmasýna yardýmcý olur. Kimyasal iþlemlerin saçlara verdiði zararlarý onarýr. Doðal saçlarda havanýn ve mekanik iþlemlerin olumsuz etkilerini ortadan kaldýrýr. Code: MIZZ BRAZIL INTENSIVE CARE LEAVE-IN FINISH After straightening treatment DURULANMAYAN YOÐUN BAKIM KREMÝ Saç üzerindeki kimyasal etkileri ortadan kaldýrarak saç kurutma makinesi ve düzleþtirici ýsýlarýnýn saç üzerinde oluþturduðu olumsuz etkilere karþý saçý korumak için termal aktif maddeler ile formüle edilmiþtir. Durulanmayan yoðun bakým kremi kütikül yapýya derinlemesine nüfuz ederek saçýn nem dengesini oluþturur ve daha uzun süre düz, parlak ve ipeksi bir görünümde kalmasýna yardýmcý olur. Saç tellerine gün boyu koruma saðlar. Code: MIZZ BRAZIL INTENSIVE CARE MASK After straightening treatment YOÐUN TEDAVÝ MASKESÝ Saçý tedavi eden Keratin, hindistan cevizi, avokado, hurma, doðal yaðlar ve doðal özler ile saçýn canlýlýðýný geri kazandýrmak için formüle edilmiþtir. Saç kuruluðunu önler ve kimyasal iþlemlere karþý tedavi ederek saça yoðun parlaklýk ve yumuþaklýk verir. Saçýn daha uzun bir süre pürüzsüz kalmasýna yardýmcý olur. Kimyasal iþlemlerin saçlara verdiði zararlarý tedavi eder. Doðal saçlarda havanýn ya da mekanik iþlemlerin olumsuz etkilerini ortadan kaldýrýr.

10 boyalý saçlar için yeniden yapýlandýran renk sabitleyici bakým salt free INTENSIVE COLOR

11 Code: MIZZ BRAZIL INTENSIVE COLOR SHAMPOO Color protector shampoo for longer coloration durability BOYALI SAÇLAR ÝÇÝN YOÐUN BAKIM ÞAMPUANI Kimyasal iþlem görmüþ saçlarda renk kalýcýlýðý normale oranla daha azdýr. Saç tellerindeki pul tabaka daðýlmýþ ya da etkilenmiþ olabilir, bu da renk kaybýna yol açar. Boyalý Saçlar Ýçin Yoðun Bakým Þampuaný iki iþlemi bir arada uygulayan bir sisteme sahiptir. Saçlarýnýzý yoðun bakýmla tedavi eder, renk kaybýný ortadan kaldýrýr. Boyalý saçlarý korumak, nem saðlamak ve rengin uzun süre kalýcýlýðýný artýrmak içindir. Saçlardaki deformasyonu önleyerek saçlarýn daha uzun süre canlý ve parlak olmasýný saðlar. Code: MIZZ BRAZIL INTENSIVE COLOR LEAVE-IN Nutri color for longer coloration durability BOYALI SAÇLAR ÝÇÝN KORUYUCU YOÐUN BAKIM, DURULANMAYAN SAÇ KREMÝ Ýþlem görmüþ saçlar için nemlendirici ve canlandýrýcý durulanmayan saç kremi saçta uzun süre bakým ve koruma saðlar. Güneþ, deniz ve havuz sularýnýn olumsuz etkilerinden saçý ve saç rengini korur. Saça yoðun bakým saðlayarak gün boyu saç telleri üzerinde çalýþýr. Koruyucu olarak kullaným için uygundur. Islak veya kuru saçta uygulanabilir. Code: MIZZ BRAZIL INTENSIVE COLOR CONDITIONING AND HYDRATING MASK For longer coloration durability BOYALI SAÇLAR ÝÇÝN YOÐUN BAKIM MASKESÝ Güçlü nemlendirici, antioksidan ve canlandýrýcý aktif maddeler ile formüle edilmiþtir. Özel koruyucu formülü sayesinde boyanýn saçta daha uzun süre kalmasýný saðlar ve saçlarý besleyerek canlandýrýr. Kimyasal iþlem görmüþ saçlarda renk kalýcýlýðý azdýr. Saç tellerindeki pul tabaka daðýlmýþ ya da etkilenmiþ olabilir, bu da renk kaybýna yol açar. Boyalý Saçlar Ýçin Yoðun Bakým Maskesi iki iþlemi bir arada uygulayan bir sisteme sahiptir. Saçlarýnýzý yoðun bakýmla tedavi ederek renk kaybýný ortadan kaldýrýr.

12 dalgalý ve bukleli saçlar için koruyucu bakým salt free INTENSIVE CURLY

13 Code: MIZZ BRAZIL INTENSIVE CURLY SHAMPOO Nutrition and cleansing ASÝ VE SÖZ DÝNLEMEYEN BUKLELÝ SAÇLAR ÝÇÝN BAKIM ÞAMPUANI Dalgalý kývýrcýk saçlar diðer saçlara göre daha fazla nemini kaybederek hassaslaþýrlar. Bu tip saçlar dýþ etkenlerin olumsuz etkilerinden daha çabuk etkilenir. Kýsa sürede kýrýlma ve deformasyona uðrar. Mizz Brazil Intensive Curly serisi bu tür saçlarýn rahat þekil almasýný ve bakýmý üst düzeyde saðlamak için özel bitkisel ekstratlarla formüle edilmiþtir. Ýçerdiði bitkisel aktif maddeler sayesinde saçlarý nemlendirerek uðradýðý zararlarý ortadan kaldýrýr. Code: MIZZ BRAZIL INTENSIVE CURLY LEAVE-IN Nutri curls YOÐUN BAKIM VE KORUMA SAÐLAYAN DURULANMAYAN BAKIM KREMÝ Saç tellerine diðer aþamalara ek olarak nüfuz eder. Ürün içeriðindeki bitkisel aktif maddelerle birlikte saç telleri üzerinde ipeksi bir film tabakasý oluþturur ve gözle görülür bir bakým, koruma, yumuþaklýk ve anýnda parlaklýk saðlar. Ýçeriðindeki antioksidan bileþenlerle birlikte saçlarý güneþ ýþýnlarýnýn yaþlandýrýcý etkilerine karþý korur. Code: MIZZ BRAZIL INTENSIVE CURLY ULTRA HYDRATING MASK ULTRA CANLANDIRICI MASKE Tamamen bitkisel içeriði ile saç liflerini onarýr. Zararlý güneþ ýþýnlarýndan koruyarak saçlarýn yumuþak ve parlak bir görünüme sahip olmasýný saðlar. Yoðun bakým yaparak saçý yeniden yapýlandýrýr, esneklik kazandýrýr, içten dýþa besler ve güç verir. Dalgalý kývýrcýk saçlar diðer saçlara göre daha fazla nemini kaybederek hassaslaþýrlar. Bu tip saçlar dýþ etkenlerin olumsuz etkilerinden daha çabuk etkilenir, kýsa sürede kýrýlma ve deformasyona uðrar. Mizz Brazil Intensive Curly serisi bu tür saçlarýn rahat þekil almasýný ve bakýmý üst düzeyde saðlamak için özel bitkisel ekstratlarla formüle edilmiþtir.

14 karma saçlar dipleri yaðlý ve uçlarý kuru saçlar için dengeleyici bakým salt free OIL SCALPS AND DRY ENDS

15 Code: MIZZ BRAZIL OIL SCALPS AND DRY ENDS MIXED SHAMPOO CREAM YAÐLI VE KARMA SAÇLAR ÝÇÝN DENGELEYÝCÝ ÞAMPUAN Dipleri yaðlý, uçlarý kuru saçlar için bakým þampuaný. Ýçeriðinde bulunan Mango Yaðý, kolajen, protein ve aktif maddeler ile formüle edilmiþtir. ph oranýný düzenleyerek saçlarýn sebum üretimini dengeler. Hidrolize edilmiþ buðday proteinleri saç uçlarýndaki kurumayý önler. Saçlarý dipten uca canlandýrýr ve güç katar. Code: MIZZ BRAZIL OIL SCALPS AND DRY ENDS SEALANT FINISHING SERUM ÝNCE TELLÝ SAÇLAR ÝÇÝN DENGELEYÝCÝ SERUM Yüksek nemlendirici ve yumuþatýcý formülü sayesinde ince telli saçlarda dolgun, pürüzsüz ipeksi bir görünüm saðlar. Saçýn kolayca þekillendirilmesine yardýmcý olur. Tuzlu su, klor, saç kurutma makinesi, saç düzleþtiricileri ve UV ýþýnlarýnýn saç üzerinde býraktýðý olumsuz etkilere karþý maksimum koruma saðlar. Ýnce telli saçlarýn daha dolgun ve hacimli olmasýný saðlar.

16 tropikal yapýlandýrýcý ve onarýcý bakým yaðlarý INTENSIFIER REPARATIVE

17 Code: MIZZ BRAZIL INTENSIFIER REPARATIVE MONOI TAHITI YIPRANMIÞ SAÇLAR ÝÇÝN BÝTKÝSEL TROPÝKAL BAKIM YAÐI Monoi de Tahiti, Fransýz Polonezya adalarý ve Tahiti'de üretilen çok özel ve doðal bir yað. Monoi yaðýnýn ilk yapýmý 2000 yýl öncesine dayanýyor. Ada yerlileri tarafýndan saç ve cilt tedavisinde kullanýlmýþ ve halen kullanýlmaktadýr. Tedavi özelliði kanýtlanmýþ olan Monoi yaðý günümüzde modern dünya tarafýndan keþfedilerek birçok alanda kullanýlmaktadýr. Bu yaðýn en önemli özelliði saç tellerini sararak içten dýþa onarým yapmaktýr. Monoi yaðý özellikle kimyasal iþlem, boyama, renk açma gibi kimyasal iþlemler ve yüksek ýsýya maruz kalmýþ ve deforme olmuþ saçlarda muhteþem bir tedavi saðlar. Ýçeriðindeki E vitamini ve doymamýþ yað asitleri saçlarý onararak güçlendirir, kýrýlmalarý önleyerek saç diplerinde hücre uyarýcý sistemle uzamayý hýzlandýrýr. Code: MIZZ BRAZIL INTENSIFIER REPARATIVE FRUTOS DO SOL DE MARROCOS ÖZEL BESLEYÝCÝ BÝTKÝSEL TROPÝKAL BAKIM YAÐI Amazon Ormanlarýnýn zengin vitamin ve minerallerini içeren bitki örtüsü kullanýlarak hazýrlanmýþtýr. Çok özel aðaçlarýn yaðlarýndan elde edilmiþ formül saça her türlü mineral, amino asit, vitamin ve proteini kazandýrarak yeniden yapýlandýrýr. Zengin içerikli bitkisel tropikal bakým yaðý nemlendirici doðal bitki ve meyvelerden formüle edilerek saç tellerini onarýr ve içerdiði antioksidan vitaminler sayesinde saçýn nem oranýný dengeler. Saçlarýn hassas olan uçlarýný güçlendirir. Saç kýrýlmalarýný engelleyerek güçlü saç tellerine sahip olmanýzý saðlar. Anti statik etkisi elektriklenmeyi önler. Daha parlak ve canlý saçlara kavuþmanýz için özel bir iksirdir.

18 nemlendirici ve stres karþýtý bakým salt free PURY LINE

19 Code: MIZZ BRAZIL PURY LINE PURY REFRESHY SHAMPOO Anti pollution NEMLENDÝRÝCÝ VE STRES KARÞITI CANLANDIRICI ÞAMPUAN Sadece saçýnýzý yýkamak atmosferde bulunan zararlý gaz ve partikülleri saçýnýzdan arýndýrmaz. Nemlendirici ve Stres Karþýtý Canlandýrýcý Þampuan içerdiði oligoelementler vasýtasýyla saçýnýzdaki günlük stres ve kirliliði tamamen arýndýrýr. Saçlara yoðun nem vererek ekstra parlaklýk kazandýrýr. Code: MIZZ BRAZIL PURY LINE PURY CREAM DEFENSE HAIR MASK Anti pollution YOÐUN NEM MASKESÝ Saç kirliliðinin etkilerini ortadan kaldýrarak lifleri nemlendirir. Canlý, koruyucu ve besleyici özelliðiyle saçýn ipeksi bir görünüme sahip olmasýný saðlar. Ýçerdiði yoðun vitamin ve mineraller sayesinde saç tellerine içten dýþa yoðun nem verir. Nem kazanan saç telleri çabuk kýrýlmaz ve dýþ etkenlerden hasar görmezler.

20 dekolore iþlemi görmüþ sarý saçlar için bakým salt free VITA BLONDE

21 Code: MIZZ BRAZIL VITA BLONDE SHAMPOO Bleached and damaged hair SARI SAÇLAR ÝÇÝN ÞAMPUAN Özel Amino Repair teknolojisi sayesinde içerdiði bitkisel peptitler ve besinler bileþenleri ile formüle edilmiþtir. Sarý Saçlar Ýçin Þampuan kimyasal iþlemlerden hasar görmüþ ve dekolore edilmiþ saçlarýn kýlcal liflerini yeniden oluþturarak onarýr. Derinlemesine hidrasyon yaparak saçýn form almasýný ve bir sonraki uygulama için hazýr hale getirilmesini saðlar. Code: MIZZ BRAZIL VITA BLONDE CONDITIONER Bleached and damaged hair SARI VE RÖFLELÝ SAÇLAR ÝÇÝN KREM Özel Amino Repair teknolojisi sayesinde içerdiði bitkisel peptitler ve besinler bileþenleri ile formüle edilmiþtir. Biyolojik formüller sayesinde saçý onarýr ve saç tellerinin doðal esnekliðine kavuþmasýný saðlar. Sarý ve Röfleli Saçlar Ýçin Krem kimyasal iþlemlerden hasar görmüþ ve dekolore edilmiþ saçlarýn kýlcal liflerini yeniden oluþturarak onarýr. Code: MIZZ BRAZIL VITA BLONDE LEAVE-IN CONDITIONER With UV filters for bleached and damaged hair SARI SAÇLAR ÝÇÝN DURULANMAYAN KREM Özel Amino Repair teknolojisi sayesinde içerdiði bitkisel peptitler ve besinler bileþenleri ile formüle edilmiþtir. Sarý Saçlar Ýçin Durulanmayan Krem kimyasal iþlemlerden hasar görmüþ ve dekolore edilmiþ saçlarýn kolayca þekillenmesine ve saçýn kütikül yapýsýnýn yenilenmesine yardýmcý olur. Termal aktif formülü sayesinde saça nemli, parlak ve düz bir görünüm verir. Saç kurutma makinesi ve düzleþtiricilerin oluþturduðu yüksek ýsýdan saç tellerini korur ve güneþin zararlý UV ýþýnlarýný filtreleyerek olumsuz etkileri en az seviyeye indirir. Code: MIZZ BRAZIL VITA BLONDE MASK For bleached and damaged hair SARI VE DEKOLORE SAÇLAR ÝÇÝN YOÐUN BAKIM MASKESÝ Özel Amino Repair teknolojisi sayesinde içerdiði bitkisel peptitler ve besinler bileþenleri ile formüle edilmiþtir. Sarý ve Dekolore Saçlar Ýçin Yoðun Bakým Maskesi kimyasal iþlemlerden hasar görmüþ ve dekolore edilmiþ saçlarýn kaybettiði amino asitleri geri kazandýrarak ilk uygulamada saçýn parlaklýðýný artýrýr ve güçlendirir. Sarý saçlar hassastýr ve kimyasal iþlemlerden çabuk etkilenir. Bu tür kimyasal etkileþimleri ortadan kaldýrarak saça içten dýþa bakým saðlar. Canlandýrýcý etkisi anýnda fark edilir. Boyanýn kalýcýlýðýný artýrarak saçlarýn ipeksi bir yumuþaklýkta olmasýný saðlar.

22 the professional hair treatment

23 deðiþim ve dönüþümün mucidi...

24 çok aþýrý yýpranmýþ saçlarý geri kazandýran tedavi sistemi salt free SMART ACTIVE PROFESSIONAL

25 Code: MIZZ BRAZIL SMART ACTIVE PPC50 Hair fortifier with collagen and keratin KOLAJEN VE KERATÝN ÝÇERÝKLÝ SAÇ TEDAVÝSÝ En geliþmiþ teknoloji ile saç telleri onarýmý için devrim niteliðinde bir tedavi sistemi geliþtirdik. Bu uygulama, aþýrý derecede hasar görmüþ saçlarý içten dýþa onararak saç saðlýðýný geri kazandýrýr. Kolajen ve Keratin yapý taþlarýný geri yükleyerek saçlarý içten dýþa yeniden yapýlandýrýr. Saç kýrýlmalarýný ve kopmalarýný tamamen önler. Zengin miktarda içerdiði kolajen ve keratin sayesinde saçýn esnekliðini artýrýr ve ipeksi yumuþaklýkta bir görünüm saðlar. Keratin (animo asitler), Keratin mikro filamentleri ve kolajen bu ürünün temel maddeleridir. Saçýn orta katmaný korteks (fiber) ve mikro fiberlerdeki yýpranmalarý onararak saçýn ortadan kopmasýný engeller ve saç çökmelerini onarýr, tam bakým saðlar. Saç tellerini içten dýþa yeniden yapýlandýrarak saç liflerinin tüm Keratin bölgelerini tedavi eder. Yoðun yýpranmýþ saçlar için önerilmektedir. Ýlk uygulamada gözle görülen etki saðlar. Code: MIZZ BRAZIL SMART ACTIVE ACTIVE BLEND Internal and external capillary fiber restructure ÞOK TEDAVÝ Bu üründeki ana madde LUNA MATRIX'tir. Saç kimyasýnýn eksiklerini belirler, saç tellerinin kaybolan kütlesini geri kazandýrma etkisine sahiptir. Kimyasallara maruz kalan saç tellerini yapýlandýrarak yeni deformasyon oluþmalarýný engeller. Saç tellerinin tekrar saðlýklý hale gelmesini saðlar. Güçlü içerik ile elde edilen sonuçlar týpký plastik cerrahisi iþlemleri kadar baþarýlýdýr. Þok Tedavi saçlarýn iç ve dýþ kýlcal liflerini yeniden yapýlandýran Smart Active System ile formüle edilmiþtir. Ayrýca mekanik, oksidatif ve termal zararlara karþý ekstra koruma saðlayarak doðal ipeksi yumuþaklýkta bir görünüm oluþturur. Code: MIZZ BRAZIL SMART ACTIVE GLOSS TERMIC Thermal active gloss TERMAL AKTÝF SABÝTLEYÝCÝ Yeni nesil ürünlerimizden biri olan Smart Active Gloss Termic güçlü bir nem tutucudur. Termal Aktif Sabitleyici tedavinin sonunda kullanýlýr ve yapýlan iþlemin sabitlenmesini saðlar. Isý ile birleþtiðinde tedaviyi sabitler. Saçta meydana gelen önemli amino asit kayýplarýný engeller. Ayrýca saç tellerini tedavi ederek daha fazla yumuþaklýk hissi oluþturur ve atmosferde bulunan serbest radikallerin etkilerine karþý saçý korur. Tüm Mizz Brazil Professional Tedavi Sistemi sonrasýnda kullanýlmalýdýr. Code: MIZZ BRAZIL OIL SCALPS AND DRY ENDS SEALANT FINISHING For straightt and oil hair leave-in with UV filters DENGELEYÝCÝ VE CANLANDIRICI ÝKSÝR SERUM Yoðun nemlendirici ve yumuþatýcý formülü ile saçýnýza kolayca þekillendirilen pürüzsüz ipeksi bir görünüm saðlar. Uv ýþýnlarý, tuzlu su, klor, saç kurutma makinesi ve düzleþtiricilerin ýsýl iþlemlerinden ötürü saç üzerinde oluþan olumsuz etkilere karþý koruma saðlar. Profesyonel kullanýmda katalizör görevi sayesinde bakýmýn saça adaptasyonunu artýrýr.

26 elastikiyetini kaybeden kuru saçlar için tedavi sistemi salt free FOUR STEPS PROFESSIONAL

27 Code: MIZZ BRAZIL FOUR STEPS CLEANSE ANTI RESIDUE SHAMPOO STEP 1 TEDAVÝ SERÝSÝ ADIM 1 Four Steps Bakým Serisinin tedaviye baþlangýç ürünüdür. Özel formülasyonu sayesinde saçlarý temizlerken kaybedilen mineralleri geri kazandýrýr ve kimyasal kalýntýlardan saçý tamamen arýndýrýr. Yapýlacak olan tedavi iþlemine saçlarý hazýrlar ve tedavi etkisinin artmasýný saðlar MIZZ BRAZIL FOUR STEPS CUTICLE PROTECTOR ANTI STATIC FINISHER STEP 4 TEDAVÝ SERÝSÝ ADIM 4 Profesyonel Bakým Setinin son ürünüdür. Yapýlan iþlemleri içeriðinde bulunan amino asitler ile tedaviyi sabitleyecek ve saçýn bakýmýný artýracak þekilde formüle edilmiþtir. Saçlarýn daha güçlü olmasý için atmosferik dýþ etkenlere karþý ekstra koruma saðlar. Saçlara esneklik vererek kýrýlmalarýn önüne geçer. Anti statik özelliði ile saç elektriklenmelerini önler. Code: MIZZ BRAZIL FOUR STEPS HAIR RECONSTRUCTOR STEP 2 TEDAVÝ SERÝSÝ ADIM 2 Doðal özler ve esansiyel yaðlar ile formüle edilmiþtir. Mizz Brazil Hair Reconstructor kýlcal liflere nem kazandýrmak ve iyileþtirmek için keratin ile zenginleþtirilmiþtir. Saçlarýn parlaklýk ve elastikiyetini yitirmesi ve kimyasal uygulama veya diðer atmosferik olumsuz etkilere maruz kalmasýndan ötürü kaybettiði saðlýðý geri kazandýrýr. Code: MIZZ BRAZIL BIO ACTIVE Hair regenerator with Keratin KERATÝN TEDAVÝ Keratin Tedavi içerdiði keratin, pro-vitamin B5, amino asitler ve esansiyel yaðlar sayesinde saçlarýn yapýsýný onarýr. Profesyonel tedavi serisinin en önemli aktörüdür. Saçlarýn yapýsýný yüksek oranda onarýr ve deðiþtirir. Saðladýðý esneklik, parlaklýk ve yumuþaklýk ile saç kýrýlmalarýný azaltýr ve saçýn ph dengesini yeniden yapýlandýrýr. Kütikül yapýnýn tedavisi için ideal bir üründür. Code: MIZZ BRAZIL FOUR STEPS VITA SHINE HAIR REVITALIZER STEP 3 TEDAVÝ SERÝSÝ ADIM 3 Zengin Keratin içeriði sayesinde saçlarý onarýr. Canlýlýk ve parlaklýk için özel fomülasyona sahiptir. Saçlarýn ana yapý taþý olan amino asit yönünden oldukça zengindir. Saç tellerini tedavi ederek içten dýþa yeniler. Code: MIZZ BRAZIL OIL SCALPS AND DRY ENDS SEALANT FINISHING For straight and oil hair leave-in with UV filters DENGELEYÝCÝ VE CANLANDIRICI ÝKSÝR SERUM Yoðun nemlendirici ve yumuþatýcý formülü ile saçýnýza kolayca þekillendirilen pürüzsüz ipeksi bir görünüm saðlar. Uv ýþýnlarý, tuzlu su, klor, saç kurutma makinesi ve düzleþtiricilerin ýsýl iþlemlerinden ötürü saç üzerinde oluþan olumsuz etkilere karþý koruma saðlar. Profesyonel kullanýmda, katalizör görevi sayesinde bakýmýn saça adaptasyonunu artýrýr.

28 yoðun nemlendirici tedavi sistemi ve anti stress salt free PURY LINE PROFESSIONAL

29 Code: MIZZ BRAZIL PURY LINE PURY REFRESHY SHAMPOO Anti pollution YOÐUN NEM TEDAVÝSÝ ÝÇÝN CANLANDIRICI ÞAMPUAN Sadece saçýnýzý yýkamak atmosferde bulunan zararlý gaz ve partikülleri saçýnýzdan arýndýrmaz. Yoðun Nem Tedavisi için Canlandýrýcý Þampuan içerdiði oligoelementler sayesinde saçýnýzdaki günlük stres ve kirliliði tamamen arýndýrýr, saçlara yoðun nem verir ve bakýma hazýrlar. Code: MIZZ BRAZIL PURY LINE CREAM DEFENSE HAIR MASK Anti pollution YOÐUN NEM MASKESÝ Saç kirliliðinin etkilerini ortadan kaldýrarak lifleri nemlendirir. Canlý, koruyucu ve besleyici özelliði ile saçýn ipeksi bir görünüme sahip olmasýný saðlar. Saçlarýn boy ve uçlarýný canlandýrarak güçlendirir. Saçlara yoðun nem ve vitamin kazandýrýr. Profesyonel tedavi sisteminde üçüncü adýmdýr. Code: MIZZ BRAZIL PURY LINE POWER RESTORE Internal and external reconstruction of the hair fiber SAÇ TEDAVÝ ÝKSÝRÝ Çok fonksiyonlu polimerler ve özel katmanlý jel sistemi sayesinde saç liflerinin iç ve dýþ katmanýný geri kazandýrmak için geliþtirilmiþtir. Bu saç tedavi iksiri besin kaynaklarý ve kimyasal iþlemler sýrasýnda kaybedilen esansiyel amino asitleri yenileyici özelliðe sahiptir.

30 yýpranmýþ saçlar için kombine tedavi sistemi salt free EVERY DAY PROFESSIONAL

31 Code: MIZZ BRAZIL EVERY DAY SHAMPOO Proteins deep cleansing DERÝNLEMESÝNE TEMÝZLEME ÞAMPUANI Kolajen zengini bu ürün saça zarar vermeden saç tellerinde derinlemesine temizlik yapýlmasýna olanak saðlar. Bakým maddelerinin daha iyi emilimi için pul tabakayý aralar. Code: MIZZ BRAZIL EVERY DAY HAIR BALSAM PROTEINS CONDITIONER KOLAJEN PROTEÝNLERÝ ÝÇEREN SAÇ KREMÝ Kolajen proteinleri ile formüle edilmiþtir. Hasarlý saçlarý geri kazandýrarak parlaklýk, canlýlýk ve dayanýklýlýðý arttýrýr. Saçlarý gün boyu koruyarak atmosferik olumsuz etkilerden korur. Saçlara yapýlan fön, maþa gibi yüksek ýsýlý iþlemlerin olumsuz etkilerini yok eder. Code: MIZZ BRAZIL EVERY DAY DEEP MASK ALOE VERA ALOE VERA ÖZLÜ YOÐUN BAKIM MASKESÝ Kimyasal iþlemlerden ötürü zarar görmüþ saçlara içeriðinde bulunan Aloe Vera sayesinde yoðun nemlendirme saðlar. Kýlcallaþmýþ lifleri güçlendirerek saç tellerini içten dýþa yeniler. Aloe Vera ile zenginleþtirilmiþ formülü sayesinde saça ipeksi yumuþaklýkta bir görünüm saðlar. Profesyonel bakýmda saçlarýn yeniden yapýlanmasý ve güçlü anti oksidan özelliði ile saçýn canlanarak güç kazanmasýný saðlar. Code: MIZZ BRAZIL BIO ACTIVE Hair regenerator with keratin KERATÝN TEDAVÝ Keratin Tedavi içerdiði keratin, pro-vitamin B5, amino asitler ve esansiyel yaðlar sayesinde saçlarýn yapýsýný onarýr. Profesyonel tedavi serisinin en önemli aktörüdür. Saçlarýn yapýsýný yüksek oranda onarýr ve deðiþtirir. Saðladýðý Esneklik, parlaklýk ve yumuþaklýk ile saç kýrýlmalarýný azaltýr ve saçýn ph dengesini yeniden yapýlandýrýr. Kütikül yapýnýn tedavisi için ideal bir üründür. Code: MIZZ BRAZIL OIL SCALPS AND DRY ENDS SEALANT FINISHING DENGELEYÝCÝ VE CANLANDIRICI ÝKSÝR SERUM Yoðun nemlendirici ve yumuþatýcý formülü ile saçýnýza kolayca þekillendirilen pürüzsüz ipeksi bir görünüm saðlar. Uv ýþýnlarý, tuzlu su, klor, saç kurutma makinesi ve düzleþtiricilerin ýsýl iþlemlerinden ötürü saç üzerinde oluþan olumsuz etkilere karþý koruma saðlar. Profesyonel kullanýmda katalizör görevi sayesinde bakýmýn saça adaptasyonunu artýrýr.

32 Ýlayda Kozmetik ve Kuaför Malzemeleri Yukarý Dudullu Mh. Natoyolu Cad. Þirin Sokak No. 14/A Ümraniye - Ýstanbul / Turkey Tel : Fax : mail : info@mizzbrazil.com.tr

Formaldehyde free PERFECT RESTORE TEKNOLOJÝYÝ SAÐLIKLA BÝRLEÞTÝRDÝ NANO HAIR TEKNOLOJÝSÝ SAYESÝNDE FORMALDEHYDE VE KANSEROJEN MADDELER ÝÇERMEZ. PERFECT RESTORE ÝLE ARTIK DÜZLEÞTÝRME ÝÞLEMÝ 3 GÜNDE DEÐÝL

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER Neden Care Line Salon Konsepti? Sağlıklı saçlar için tasarlanmış kusursuz salon programı Temel Mineraller Saç ve saçlı deriyi besleyen 5 temel mineral kombinasyonu.

Detaylı

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI Renklerin Coşkusu COLOR EMOTION RENKLERİN DUYGUSU Kaaral profesyonel saç renklendirme ürünü Bacò nun renkleri, duyguları harekete geçirirken, saçlar sağlıklı, yumuşak ve ışıltılı

Detaylı

baborganic - kusursuz güzelliðe doðal dokunuþ

baborganic - kusursuz güzelliðe doðal dokunuþ baborganic - kusursuz güzelliðe doðal dokunuþ Olaðanüstü eserlerin zemininde her zaman basit fikirler yatar. Leo N. Tolstoy Kusursuz Güzelliðe Organik Dokunuþ baborganic Günümüzde yaþadýðýmýz olumsuz çevresel

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi!

Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi! www.orenda.gen.tr Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi! Cansız, mat ve dökülen saçlar için hazırlanmış, saç bakım ailesinin yeni bir üyesi olan Orenda Magic Power Serum

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Kedinizin yeni mamasý

Kedinizin yeni mamasý Kedinizin yeni mamasý Kedinizin yeni mamasý DFC Yem Ýç ve Dýþ Tic. Ltd. Þti. Yeþillik Cd. Modeko Selgeçen Ýþ Mrk. No: 23/P-2, Karabaðlar - ÝZMÝR Tel: 232 254 464 Fax: 232 254 463 www.dfcyem.com www.molly.com.tr

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

PROFESSIONAL ÜRÜN PORTFÖYÜ. TÜKET C BROfiÜRÜ YEN LENEN SYSTEM SP. THE SCIENCE OF PERSONALIZED CARE. FROM

PROFESSIONAL ÜRÜN PORTFÖYÜ. TÜKET C BROfiÜRÜ YEN LENEN SYSTEM SP. THE SCIENCE OF PERSONALIZED CARE. FROM SP. THE SCIENCE OF PERSONALIZED CARE. FROM WELLA PROFESSIONALS STUDIO STANBUL Nispetiye Caddesi Ay Y ld z fl Merkezi No: 4 Kat: 3 1. Levent T: 0212 278 90 07 YEN LENEN SYSTEM PROFESSIONAL ÜRÜN TÜKET C

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

Yeni nem programı. hpm* Ha. b1055. Boletus extract. bpm. Exclusively in beauty institutes & spas.

Yeni nem programı. hpm* Ha. b1055. Boletus extract. bpm. Exclusively in beauty institutes & spas. Yeni nem programı Ha. hpm* Ha. bpm * b1055. * Boletus extract. Exclusively in beauty institutes & spas. Hydra3Ha_Tr.indd 1 11.02.2016 15:53:48 İyi nemlendirilmiş cilt daha genç görünür ve dış etkenlere

Detaylı

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN.

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN. SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN www.perfectmeturkiye.com Belıso Dünyanın bir çok ülkesinde tüketicinin sık kullandığı saç serilerine sahip olan Polonya firmasıdır. Perfect.Me serisi Londra tesislerinde

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3.

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3. ADIM 1-3 ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ LR ZEITGARD ANTI AGE YÖNETİMİ 35 1. ADIM TEMİZLEME ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. 2. ADIM ANTI-AGE ZEITGARD tamamlayıcı Anti-Age bakım

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Tüm Cilt Tipleri için Yüksek Anti-Aging Etkili Bakım Serisi SKIN ACTIVE Stok Kodu Barkod No Ürün Adı Açıklama Fiyatı TL NEO3010 732013300104 Skin Active Exfoliating

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik A.Ş 2014 yılında kurulmuş olup kozmetik ürünleri, bitkisel ekstreler ve etken molekül üretiminde sektöre yön veren lider firmalardan biridir.

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ MONOI RİTÜELİ Saçınıza yönelik uyum ve denge Günlük güzellik ritüelleri, güç, enerji ve canlılık kazandıran sonsuz nazik hoşluklar. Kişisel saç bakımı ihtiyaçlarınızı

Detaylı

2018 YILI ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK DÖNEM GÜVENSİZ KOZMETİK ÜRÜNLER LİSTESİ (TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL) Lot No/Seri No. Scinic Dual Rubber Maske Sıkılaştırıcı

2018 YILI ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK DÖNEM GÜVENSİZ KOZMETİK ÜRÜNLER LİSTESİ (TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL) Lot No/Seri No. Scinic Dual Rubber Maske Sıkılaştırıcı 2018 YILI ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK DÖNEM GÜVENSİZ KOZMETİK ÜRÜNLER LİSTESİ Firma/ Sahibi /Seri 1 A.S. Watson Güzellik ve Bakım. Tic. A. Ş. Scinic Dual Rubber Maske Sıkılaştırıcı Güney Kore ün formülasyonunda aykırı

Detaylı

Ürün Tanıtım Kataloğu

Ürün Tanıtım Kataloğu SHILIBA O DOĞAL KİŞİSEL BA KIM ÜRÜNLE Rİ Ürün Tanıtım Kataloğu Kendi Güzelliğinizin Uzmanı Olun S H I L I B A O D OĞ A L Kİ Ş İ S E L B A KI M Ü R Ü N L E R İ Kendi Güzelliğinizin Uzmanı Olun Altıntepe

Detaylı

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ UZMANLIĞIMIZ Cilt bakımı uzmanlığımız 50 seneye yakın süredir gerçekleştirdiğimiz ürün geliştirme ve gelişmiş cilt bakımı araştırmalarından gelmektedir. Bugün farklı teknik tecrübeleri

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU 2017

YILBAŞI KATALOĞU 2017 YILBAŞI KATALOĞU 2017 Levi Kolye Pirinç kaplamadan ithal Hint ürünü Gümüş, altın, siyah renk kombinasyonları 66,00 TL 42,95 TL Ürün Kodu: 3998 Ürün Kodu: 3999 Ürün Kodu: 4000 Tüm gözler üzerinizde olsun...

Detaylı

Trend pazarında erkek akımı

Trend pazarında erkek akımı Care Line Man Trend pazarında erkek akımı İçerik: Mineraller ve doğal ekstreler Saç güçlendirici ajanlar Saçlı deri için onarıcı ürünler Şekillendirici ürünlerde destekleyici ajanlar Trend pazarında erkek

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

YALITIM & izolasyon POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK POLYUREA POLİÜRETAN ENJEKSİYON HİZMET KATALOĞU

YALITIM & izolasyon POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK POLYUREA POLİÜRETAN ENJEKSİYON HİZMET KATALOĞU YALITIM & izolasyon POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK POLYUREA POLİÜRETAN ENJEKSİYON HİZMET KATALOĞU 2018 POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK Ýki ana bileþen Poliol ve ýzosiyanatýn belirli sýcaklýk ve yüksek basýnç koþullarýnda

Detaylı

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ CLEANSER (Ref. No: 710 ve 710.1) Bu hafif kıvamdaki temizleme sütü; kiri, yağ fazlasını ve makyaj artıklarını cildinizden yumuşak bir şekilde arındırır. 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ

Detaylı

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml 2 3 Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men 580-1: Hazal -100 ml 580-2: VIE -100 ml 580-3: Blue -100 ml 580-4: Sport -100 ml 580-5: Active -100 ml 4 570-1-Sport -50 ml 570-2-Blue -50 ml 570-3-VIE -50 ml

Detaylı

Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gýda... gibi sektörlerde kullanýlan hafif, orta

Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gýda... gibi sektörlerde kullanýlan hafif, orta Mikro Dozaj Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gýda... gibi sektörlerde kullanýlan hafif, orta ve aðýr hizmet tipi modellerimizle Türk

Detaylı

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA.

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. İLERİ FORMÜL ENERJUVE Amway'e özel patentli* bir komplekstir. Özel güçlendirici lipit çeşitleri kreatini güçlendirir ve hasarlı saçta bulunan negatif yükü nötrleştirmek

Detaylı

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA PARLAK RENK

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA PARLAK RENK ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA PARLAK RENK MARAES KALICI SAÇ BOYASI Maraes Kalıcı Saç Boyası, saç lifine fazladan parlaklık ve nemlendirme sağlarken, kafa derisi için hassas olanlar için renklendirme ürünleri

Detaylı

LABORATUVAR - FABRİKA

LABORATUVAR - FABRİKA FARMONA DOĞAL KOZMETİK FARMONA NIN HİKAYESİ Farmona Doğal Kozmetik Laboratuvarı Üretim Tesisi, 1997 yılında Güney Polonya nın Krakow şehrinde inşa edilmiştir. Farmona nın güvenilirliği ve modern yapısından

Detaylı

Bütün talepleri karþýlýyacak en optimal ürünler: Seramik döþemesi için ARDEX.

Bütün talepleri karþýlýyacak en optimal ürünler: Seramik döþemesi için ARDEX. Bütün talepleri karþýlýyacak en optimal ürünler: Seramik döþemesi için ARDEX. Sorunlar yok: Sadece çözümler var! Yüksek kalitedeki özel-yapý malzemeleri ile ilgili ARDEX ilk adresinizdir. Ürün yelpazesi

Detaylı

Kalite Güvence Sistemi Belgesi.... Sulamada dünya markasý.

Kalite Güvence Sistemi Belgesi.... Sulamada dünya markasý. Kalite Güvence Sistemi Belgesi... Sulamada dünya markasý. Borular Sulama Borularý & Spagetti Borular Aþýndýrýcý sývýlara karþý yüksek derecede dayanýklýdýr. Güneþin UV ýþýnlarýna karþý dayanýklý ve esnektir.

Detaylı

ORGANİK BOYA İLE MÜKEMMEL BESLEME, GÜÇLÜ KORUMA VE MUHTEŞEM RENKLER

ORGANİK BOYA İLE MÜKEMMEL BESLEME, GÜÇLÜ KORUMA VE MUHTEŞEM RENKLER ORGANİK BOYA İLE MÜKEMMEL BESLEME, GÜÇLÜ KORUMA VE MUHTEŞEM RENKLER ANTİK BİLGELİK, MODERN RİTÜELLER İnsanlık tarihinin başlangıcında, Polonezya daki köylerin ileri gelenleri, volkanik toprakların üzerindeki

Detaylı

QS 2 Kuvars Kumu Bostik Kuvars Kumu QS 2, yýkanmýþ, elenmiþ ve kurutulmuþ doðal kuvars kumudur. 0,2-0,8 mm boyutlarýndadýr. Yýkanmýþtýr. Elenmiþtir. Kurutulmuþtur. Granülometri (mm) Kuru 0,2-0,8 ~ 1,5

Detaylı

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi Dermosed Ürün Kataloğu 2018-2019 Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi katıyor. Uzman ekip kadrosuyla

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi BABOR SKINOVAGE PX Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi Doğal güzelliğin sınırlarını zorlamak için tasarlanmış bir cilt bakımı sistemi. SKINOVAGE PX cildinizin doğal

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

Modüler Proses Sistemleri

Modüler Proses Sistemleri Ürünler ve Hizmetlerimiz 2011 Modüler Proses Makineleri Modüler Proses Sistemleri Proses Ekipmanlarý Süt alým tanklarý Süt alým degazörleri Akýþ transfer paneli Vana tarlasý Özel adaptör Tesisat malzemeleri

Detaylı

Saðlýklý Vücut Þekillendirme

Saðlýklý Vücut Þekillendirme design your body Saðlýklý Vücut Þekillendirme "Güzelliðin sayýsýz tanýmlamasý vardýr. Biz güzelliðin saðlýk, rahatlýk ve göz alýcý dýþ görünüþ kombinasyonunun yarattýðý bir oluþum olduðunu düþünüyoruz.

Detaylı

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel MAKYAJ COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan Bir Cilt Görünümü Açık Fildişi 80439 Naturel 80440 Bronz 80441 COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan

Detaylı

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi,

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, mevsim için yeni görüntüler Sınırlı sayıda üretilen ARTISTRY 2015 İlkbahar makyaj koleksiyonu ile yaratıcı olun, mevsime yeni bir görüntü ile başlayın. İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, çiçekler açıyor.

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Ballorex Dynamic. Basýnç Baðýmsýz Kontrol Vanasý. Precision made easy

Ballorex Dynamic. Basýnç Baðýmsýz Kontrol Vanasý. Precision made easy Ballorex Dynamic Basýnç Baðýmsýz Kontrol Vanasý Precision made easy Dinamik balanslama ile toplam debi kontrolü Precision made easy Ballorex Dynamic yeni nesil basýnçtan baðýmsýz balans ve kontrol vanasýdýr.

Detaylı

askindr., which is on sale at the drugstores in Japan

askindr., which is on sale at the drugstores in Japan askindr., which is on sale at the drugstores in Japan SEIN DNI CO.,LTD. PRESIDENT CHUNG,IL CHONG SEOUL,KOREA http://www.askindr.com MADE IN KOREA CATALOGUE-1/4 CATALOGUE-2/4 CATALOGUE-3/4 CATALOGUE-4/4

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı

P R O F E S Y O N E L. Ev Dýþý Tüketim Ürün Broþürü

P R O F E S Y O N E L. Ev Dýþý Tüketim Ürün Broþürü Ev Dýþý Tüketim Ürün Broþürü Klor Bazlý Aðartýcý ve Hijyen Ürünü Endüstriyel çamaþýr yýkama uygulamalarý ve yýkanabilir yüzeyler için genel amaçlý hijyen için üretilmiþ klor bazlý aðartýcý ve hijyen ürünüdür.

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

Tislamid. Poliamid Çözümleri

Tislamid. Poliamid Çözümleri Tislamid Poliamid Çözümleri Tislamid Poliamid kompaundlarý, mükemmel güç ve dayaným özellikleri sebebiyle farklý sektörlerde en yaygýn kullanýlan mühendislik plastiklerinden biridir. Tisan, poliamid esaslý

Detaylı

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ M ERH ABA M UTLU Cİ L T V I TAMIN C ISILT I VER E N NEMLEN DIRICI YOĞUN VE STRESLİ YAŞAMLAR, SAĞLIKLI GÖRÜNEN CİLTLER Isıltılı cilt ile ilgili olarak dünya genelinde her ay internette yarım milyona yakın

Detaylı

Tehlikeli Atýk Çözümünde EKOVAR...

Tehlikeli Atýk Çözümünde EKOVAR... ARA DEPOLAMA www. ekovar.com info@ ekovar.com Hilal Mah. 50. Sokak, 4. Cad. No: 8/8 Yýldýz - Çankaya / ANKARA Tel : +(90) 312 442 13 05 +(90) 312 442 11 43 Faks : +(90) 312 442 13 06 Tehlikeli Atýk Çözümünde

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

ÜRÜNLER SH Q SH QC SH C Taným Zemin Sertleþtirici - Kuvars Agregalý Zemin Sertleþtirici Kuvars ve Korund Agregalý Zemin Sertleþtirici - Korund Agregalý Kullanýldýðý Yerler Sürtünmeye maruz kalan zeminlerde.

Detaylı

9. SINIF KURS KÝMYA MÜFREDAT PROGRAMI

9. SINIF KURS KÝMYA MÜFREDAT PROGRAMI 9. SINIF KURS KÝMYA MÜFREDAT PROGRAMI 01. KÝMYA BÝLÝMÝ 01-A, 01-B, 01-C, 01-D, 01-E 01-F Simyadan Kimyaya Madde Elementler ve Bileþikler 6 10 02. ATOM BÝLGÝSÝ ve PERÝYODÝK SÝSTEM 02-A, 02-B, 02-C, 02-D,

Detaylı

Rapor edilen iðne batma yaralanmalarýnýn %56 sý güvenlikli ürünler kullanýlarak önlenebilir den fazla patojen bulaþabilir.

Rapor edilen iðne batma yaralanmalarýnýn %56 sý güvenlikli ürünler kullanýlarak önlenebilir den fazla patojen bulaþabilir. Rapor edilen iðne batma yaralanmalarýnýn %56 sý güvenlikli ürünler kullanýlarak önlenebilir. 7 20 den fazla patojen bulaþabilir. 8 En büyük tehlike Hepatit B, Hepatit C ve HIV dir. Yaralananlarýn %40 ý

Detaylı

ISI YALITIMI SU YALITIMI SES YALITIMINDA KESÝN ÇÖZÜM POLYURETHANE SIVA. E rt A AS ÝNÞAAT TURÝZM ORGANÝZASYON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ

ISI YALITIMI SU YALITIMI SES YALITIMINDA KESÝN ÇÖZÜM POLYURETHANE SIVA. E rt A AS ÝNÞAAT TURÝZM ORGANÝZASYON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ ISI YALITIMI SU YALITIMI SES YALITIMINDA KESÝN ÇÖZÜM POLYURETHANE SIVA E rt A AS ÝNÞAAT TURÝZM ORGANÝZASYON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ Neden Sprey Poliüretan? Sprey poliüretan sert köpük, reaksiyon süresi hýzlandýrýlmýþ

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

Olebond. Uygulamalar. Maleik Anhidrit

Olebond. Uygulamalar. Maleik Anhidrit Olebond Olebond, Tisan Mühendislik Plastikleri tarafýndan tescillendirilmiþ, maleik anhidrit aþýlanmýþ polimerlerinin markasýdýr. Bu ürün grubu, esas polimere maleik anhidritin tepkimeli ekstrüzyon yöntemi

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

HAKAN GÜLGÜN. Sevgili üyelerimiz, 2013 yılında da Propa nın Hayat Ağacı başarılı ekipler ile büyümeye devam etti.

HAKAN GÜLGÜN. Sevgili üyelerimiz, 2013 yılında da Propa nın Hayat Ağacı başarılı ekipler ile büyümeye devam etti. 0 Sevgili üyelerimiz, 0 yılında da Propa nın Hayat Ağacı başarılı ekipler ile büyümeye devam etti. PH Farma 0 te yirminci yılını doldururken, Propa ise yedinci yılının ortalarına geldi. 007 yılı sonrası

Detaylı

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ 03 2018 Sayfa 10 Sayfa 11 Sayfa 12 Sayfa 13 20600 LR ALOE VIA Aloe Vera Acil Yardım Spreyi 78,90 20601 LR ALOE VIA Aloe Vera Konsantre 63,90 20602 LR ALOE VIA Aloe Vera

Detaylı

WORLD PROFESYONEL BAKIMI EVİNİZE TAȘIYORUZ SET İNDİRİMLERİ

WORLD PROFESYONEL BAKIMI EVİNİZE TAȘIYORUZ SET İNDİRİMLERİ WORLD PROFESYONEL BAKIMI EVİNİZE TAȘIYORUZ 08 2017 SET İNDİRİMLERİ KENDİM İÇİN İYİ BİR ŞEYLER YAPMANIN TAM ZAMANI! LR ile evde kendinizi ufak bir tatile çıkarın! Tüm gün dinlenin ve hayatın zevkine varın.

Detaylı