GÜNEY AFRİKA & BEYOND

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜNEY AFRİKA & BEYOND"

Transkript

1 GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ & ZIMBABWE & ZAMBIA & BOTSWANA 23 AĞUSTOS 03 EYLÜL 2017

2 GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ & ZİMBABVE & ZAMBİYA & BOTSVANA 23 AĞUSTOS 03 EYLÜL Ağustos 2017 Çarşamba 01:55 Gidiş - 03 Eylül 2017 Pazar 05:00 İstanbul Varış CAPE TOWN ( 4 ) ÜMİT BURNU ŞARAP BAĞLARI MASA DAĞI ROBBEN ADASI ZAMBİYA ( 3 ) VICTORIA ŞELALELERİ ZİMBABVE BOTSVANA ( 2 ) NEHİR SAFARİLERİ KARA SAFARİLERİ JOHANNESBURG ( 1 )

3 1.Gün 23 Ağustos 2017 Çarşamba : İstanbul Cape Town İstanbul Atatürk Havalimanı Travel Dreams kontuarında buluşmanın ardından Türk Hava Yolları TK 44 uçuşu ile 01:40 da Güney Afrika Cape Town için hareket ediyoruz. Direkt yolculuğumuz 11 saat 15 dakika sürecek. Yerel saat ile 12:10 da Cape Town a vardıktan sonra otelimize yerleşiyoruz. Yorgunluğumuzu atmak için Cape Town un en ünlü bölgesi Waterfront da yer alan otelimizde dinlenmek için serbest zamanımız olacak. Waterfont da çok sayıda restoran, yerel mağazalar, alış veriş merkezi bulunuyor. Akşam yemeğini Waterfront da yerel restoranda alıyoruz. Gezimizin Birinci Gecesi Cape Town, 5* Table Bay Hotel ( 1 ) 2.Gün 24 Ağustos 2017 Perşembe : Cape Town Masa Dağı Robben Adası Sabah kahvaltısının ardından tüm gün sürecek Cape Town şehir turu ve Robben Adası gezimiz başlıyor. İlk önce Cape Town un simgesi olan Masa Dağı na gideceğiz. Aracımızdan inip kısa yürüyüşün ardından teleferiğe bineceğimiz noktaya ulaşıyoruz. Sonrasında etkileyici manzara eşliğinde teleferik ile Masa Dağı nın tepe noktasına çıkacağız. Yüksekliği 1085 metre olan Masa Dağı ndan tüm Cape Town şehrini ve muhteşem Atlas Okyanusunu fotoğraflayabileceksiniz. Tepe noktasında bulunan kafede kahve içip biraz dinlendikten sonra yine teleferikle geri döneceğiz. Sonrasında Cape Town eski şehir merkezini geziyoruz. Eski merkezde Afrika da olduğunuzu hissetmeye başlayacaksınız. Parlemanto Sarayı, ünlü Long Caddesi, Katedral göreceğimiz yerler arasında. Öğle yemeğini eski merkezde yerel restoranda alacağız. Yemeğin ardından Waterfront a geri dönüyor Robben Adası na gitmek için tekneye biniyoruz. Robben Adası turu toplam üç saat sürüyor. Nelson Mandela nın 18 yılını geçirdiği hapishanenin bulunduğu ada yaklaşık yarım saatlik uzaklıkta. Adada bizi bekleyen otobüslerle, diğer turistlerle birlikte önce genel olarak adayı geziyoruz. Penguenlerin de bulunduğu koyda inip Cape Town a bu kez adadan bakıyoruz. Sonrasında yine toplu gruplar halinde hapishanenin içini gezeceğiz. Görev yapan rehberler genellikle zamanında siyasi suçlar yüzünden hapishanede yatmış kişiler oluyor. Mandela nın da hayatının önemli bir bölümünü geçirdiği odayı gördükten sonra iskeleye gidiyor ve tekne ile Cape Town a geri dönüyoruz. Otelde kısa süre dinlenmenin ardından akşam yemeğini yerel restoranda alıyoruz. Gezimizin İkinci Gecesi Cape Town, 5* Table Bay Hotel ( 2 )

4 3.Gün 25 Ağustos 2017 Cuma : Cape Town Ümit Burnu Kahvaltının ardından Ümit Burnu yapacağız. Afrika nın ucu, sayısız efsaneye konu olmuş Ümit Burnu turumuz tam gün sürüyor. Bu turumuzda ilk önce deniz kenarında yer alan balıkçı kasabası Simon Town a gideceğiz. İngilizlerin kurduğu kasaba renkli evleri ve keyifli sokakları ile ilginizi çekecek. Sonrasında ise kumsalda zaman zaman binlercesinin bir arada yer aldığı penguenleri görmek için Boulders Koyu na gideceğiz. Okyanus kenarında özel yapılmış patikalardan ilerleyerek yüzlerce turistle birlikte penguenleri yakında görebileceğiz. Sonrasında ise panoramik kara yolunu takip ederek Ümit Burnu Milli Parkı na gidiyoruz. Büyükçe olan parkta çok sayıda hayvan yaşıyor. Uzun yürüyüşler ve izin verilen bölümlerde kamp yapmak için ideal. Biz parkın içinden aracımızla geçip direkt en uca deniz fenerinin olduğu yere geçeceğiz. Otobüsümüzden indikten sonra en uca yürüyerek de gidebilirsiniz ya da kısa bir teleferik yolculu ile de. Biz teleferik ile çıkacağız ancak yol üzeri manzaralar çok etkileyici, dileyen misafirlerimiz yürüyüş yapmayı seçebilirler. Turun ardından Cape Town otelimize geri dönüyoruz. Öğle Yemeği tur sırasında yerel restoranda alınıyor. Gezimizin Üçüncü Gecesi Cape Town, 5* Table Bay Hotel ( 3 ) 4.Gün 26 Ağustos 2017 Cumartesi : Cape Town Stellenbosch Franschoek Kahvaltının arından ünlü Güney Afrika şaraplarının peşinden gidiyoruz. Bu turumuz sadece şarap severleri ilgilendirmiyor. Fransız ve Hollandalılar tarafından kurulan Güney Afrika nın en eski şehirlerinden Stellenbosch ve Franschoek mutlaka görülmesi gereken kasabalar. Tarihi evleri, rengarenk doğası ve tabi şarap bağları ile küçük bir Fransız kasabasında olduğunuzu hissedeceksiniz. Cape Town a yaklaşık bir saatlik mesafede olan bu kasabaların merkezlerini gezeceğiz, önemli şarap bağlarında tadımlar yapacağız ve yol üzerinde birkaç kez manzarayı fotoğraflamak için duracağız. Öğle yemeğini ise çok hoş bir yerel restoranda alacağız. Öğleden sonra Cape Town da alışveriş yapmak için serbest zamanımız olacak. Akşam yemeğimiz müzik ve şovlar eşliğinde yerel restoranda. Gezimizin Dördüncü Gecesi Cape Town, 5* Table Bay Hotel ( 4 )

5 5.Gün 27 Ağustos 2017 Pazar : Cape Town Livingstone Zambiya Kahvaltının ardından öğle saatlerine kadar serbest zamanımız olacak. Sonrasında Cape Town Havalimanı na gidiyor, Kenya Havayolları KQ 783 uçuşu ile 14:25 te Livingstone için hareket ediyoruz. Direkt uçuşumuz 2 saat 50 dakika sürecek. Yerel saat ile 17:15 ta Zambiya Livingstone a varmış olacağız. Vize işlemlerinin ardından havalimanından ayrılıyor ve 15 dakikalık mesafede yer alan otelimize geçiyoruz. Royal Livingstone Hotel, Victoria Şelaleleri bölgesinin en iyi oteli olarak biliniyor. Akşam yemeğini otelde alacağız. Gezimizin Beşinci Gecesi Livingstone, Royal Livingstone Hotel ( 1 ) 6.Gün 28 Ağustos 2017 Pazartesi : Victoria Şelaleleri Zambiya Mukuni Village Geç kahvaltının ardından Victoria Şelalesinin Zambiya tarafını gezeceğiz. Dünyanın en büyük şelalesi olan Victoria Şelalesi ni görmek için en doğru zamandayız. Otelin hemen yanında bulunan şelaleyi gezmek yaklaşık bir saatimizi alacak. Zambiya tarafında şelalenin tam karşına geçebileceğimiz bir köprü üzerinde yürüyeceğiz. Ayrıca ünlü Zambiya Zimbabve sınırında yer alan üzerinden trenlerin de geçebileceği köprü manzarasını da en iyi görebileceğimiz yerdeyiz. Şelale gezisinin ardından Zambiya tarafında yer alan, bölgenin ilk sahipleri, yüzlerce yıldır aynı yerde aynı şartlar altında yaşayan Mukuni Köyü ne gideceğiz. Basit evlerinde çiftçilik ve hayvancılık yaparak geçinen köylülerin yaşamlarına tanık olacağız, evlerden birinin içine gireceğiz. Köy gezimizin ardından Mukuni halkına da gelir sağlayan Mukuni Big 5 özel parkına gideceğiz. Bu özel parkta aslanlar ve çitalar ile birlikte yürüme ve sevme şansınız var. ımıza park girişi, rehber eşliğinde park gezisi ve çitlerin ardından aslanları sevmek dahil. Birlikte yürümek ya da yavruları beslemek istiyorsanız ek ücretler ödemeniz gerekecek. Keyifli günümüzün ardından otelimize geri dönüp öğle yemeğini alıyoruz. Sonrasında akşama kadar dinlenmek için serbest zamanımız olacak. Akşamüzeri ise otelden ayrılıyor, günbatımını da izleyeceğimiz Tekne gezisine gidiyoruz. Tekne gezisi yaklaşık iki saat sürüyor. Nehir üzerinde su aygırları, timsah gibi hayvanları görmek mümkün. Ayrıca teknede atıştırmalıklar veriliyor. Gezimizin Altıncı Gecesi Livingstone, Royal Livingstone Hotel ( 2 )

6 7.Gün 29 Ağustos 2017 Salı : Zimbabve Victoria Şelalesi Helikopter Turu Kahvaltının ardından Victoria Şelalesi ni en iyi şekilde görebilmek için Helikopter Turu yapacağız. Yaklaşık on beş dakika sürecek olan turda şelalenin hem Zimbabve hem de Zambiya tarafını gökyüzünden fotoğraflayabileceksiniz. Sonrasında ise aracımız ile Zimbabve tarafına geçeceğiz. Zimbabve tarafında şelale yürüyüş yolu daha uzun, farklı yönlerden görüp fotoğraflama şansınız var. Şelalenin keyfini çıkardıktan sonra öğle yemeğini yerel restoranda alacağız. Gezimizin ardından Zambiya tarafına tekrar geçiyor otelimize gidiyoruz. Akşam yemeği otelde Gezimizin Yedinci Gecesi Livingstone, Royal Livingstone Hotel ( 3 ) 8.Gün 30 Ağustos 2017 Çarşamba : Zambiya Botsvana Kahvaltının ardından otelimizden ayrılıp yine başka ülkeye bu kez Botsvana ya gidiyoruz. Özel aracımızla yolculuğumuz yaklaşık bir saat sürecek. Ardından Botsvana Zambiya sınırını oluşturan nehir üzerinden karşıya geçecek ve Botsvana ya girmiş olacağız. Sonrasında ise safariler yapacağımız, gerçek Afrika nın keyfine varacağımız lüks lodge otelimiz Chobe Game Lodge a yerleşeceğiz. Öğle yemeğini burada aldıktan sonra öğleden sonra Afrika da nadir yapılabilen nehir safarisine başlayacağız. Nehir safarisi sırasında çok sayıda su aygırını yakından göreceğiz. Ayrıca nehir kenarında su içmeye gelen başta filler olmak üzere çok sayıda hayvanı da göreceğiz. Otelimizin kendi iskelesi bulunuyor. Sadece otel misafirleri için otelin kendi teknesi ile yapacağımız geziyi unutamayacaksınız. Güneşi batırdıktan sonra otelimize geri dönüp akşam yemeğini alacağız. Gezimizin Sekizinci Gecesi Botswana, Chobe Game Lodge ( 1 )

7 9.Gün 31 Ağustos 2017 Perşembe : Botsvana Chobe Milli Parkı Sabah erken saatte kalkıyor ve atıştırmalık kahvaltının ardından kara safarisine başlıyoruz. Botswana nın en büyük üçüncü parkı olan Chobe, hem kara hem nehir safarisinin yapılabildiği çok özel bir park. Özellikle filleri ile ünlü olan parkta Afrika da görebileceğiniz en büyük filler bulunuyor. Ayrıca kuş gözlemcileri için yüzlerce farklı kuş çeşidi sizleri bekliyor. Bunların dışında su aygırları, bufalo, aslan, leopar, çok sayıda zebra ve zürafa, farklı ceylan türleri görebileceğiniz diğer canlıların bazıları. Otelimiz Chobe Game Lodge, milli park içerisinde yer alan tek otel. Bu nedenle otelden adımımızı attığımız an safariye başlamış olacağız. Safarinin ardından otelimize geri dönüyor ve kahvaltımızı alıyoruz. Öğle yemeğini de yine otelde alacağız. Öğleden sonra ise nehir kenarında yer alan lüks otelimizde dinlenme zamanı. Akşamüzeri yeniden safariye çıkacağız. Sabah ve akşamları farklı hayvanları görmek mümkün. Akşamüzeri özellikle su içmeye nehir kenarına gelen çok sayıda hayvanı yakından görebileceğiz. Safarinin ardından otelimize dönüyor ve akşam yemeğini alıyoruz. Gezimizin Dokuzuncu Gecesi Botsvana, Chobe Game Lodge ( 2 )

8 10.Gün 01 Eylül 2017 Cuma : Botsvana Johannesburg Sabah safarisi yapıp doğal hayata dahil olmak için bir şansımız daha var. Safarinin ardından kahvaltımızı alıyor sonrasında Botsvana Kasane Havalimanı na gidiyoruz. South African Airways SA 8307 uçuşu ile 14:00 te Johannesburg için hareket ediyoruz. Direkt yolculuğumuz 1 saat 55 dakika sürecek. Yerel saat ile 15:55 te Johannesburg a varışımızın ardından Sandton bölgesinde yer alan otelimize yerleşiyoruz. Sandton da çok sayıda alışveriş merkezi yer alıyor. Alışveriş için serbest zamanımız olacak. Akşam yemeğini yerel restoranda alacağız. Gezimizin Onuncu Gecesi Chobe Game Lodge ( 2 ) 11.Gün 02 Eylül 2017 Cumartesi : Johannesburg İstanbul Kahvaltının ardından Johannesburg şehir turu yapacağız. Güney Afrika Cumhuriyeti nin en büyük kenti olan Johannesburg, aynı zamanda Kahire ve Lagos un ardından 4.5 milyonluk nüfusu ile Afrika nın en büyük üçüncü şehri. Çevresindeki altın ve gümüş madenleri sayesinde hızla büyümüş olan Johannesburg, Güney Afrika direniş hareketi öncüsü Nelson Mandela nın da doğduğu yer. Johannesburg, Güney Afrika nın ticari üssü konumunda. Şehirde çok sayıda uluslararası kuruluş bulunuyor. Gökdelenler, farklı mutfakları deneyimleyebileceğiniz restoranlar, sanat galerileri, müzeler ile önemli bir şehir olan Johannesburg aynı zamanda alış veriş cenneti. Johannesburg şehir turu sırasında siyah halkın yaşadığı, küçük mahallelerin oluşturduğu Soweto ve Nelson Mandela nın evi, Rosebank göreceğimiz yerler arasında. Öğle yemeğini tur sırasında yerel restoranda alacağız. Yemeğin ardından havalimanına gidiyoruz. Türk Hava Yolları TK 43 uçuşu ile 18:20 de İstanbul için hareket edeceğiz. Yolculuğumuz 9 saat 40 dakika sürüyor. Yerel saat ile ertesi sabah 03 Eylül Pazar 05:00 te İstanbul da olacağız. Geceleme Uçakta

9 OTELLER TABLE BAY HOTEL CAPE TOWN Masa Dağı'nın ve Atlantik Okyanusu'nun güzel manzaraları eşliğinde, gurme yemeklerden tadacağınız Table Bay Hotel, spa ve fitness salonu, odalarda da yararlanabileceğiniz ücretsiz wi-fi erişimi ve Cape Town un en güzel yeri Waterfront da yer alması sebebiyle de en çok tercih edilen otellerden Şıklığı ve kalitesinden ödün vermeyen bu tesis, odalarından restoranlarına, havuz başındaki barlarından lobisine kadar misafirlerine özel hissettirecek her şeye sahip ROYAL LIVINGSTONE HOTEL Victoria Şelalesi Zambiya tarafında Livingstone kasabasında yer alan otel, Victoria Şelalesi Milli Parkı nın içerisinde yer alıyor. Nehir kenarında yer alan otel bölgenin en iyi oteli olarak biliniyor. Lüks odalarının yanı sıra, nehir üzerinde yer alan restoran ve kafelerinde keyifli zaman geçirebilirsiniz.

10 OTELLER CHOBE GAME LODGE BOTSWANA Yüksek kemerli, ferah ve huzur veren bir otel Chobe Game Lodge, büyük yüzme havuzu, dış terasa sahip şık barı, Chobe Nehri nin muhteşem manzarasına sahip güvertesi ve bu alanlara konuşlanmış şık restoranlarıyla hizmetinizde Afrika oymaları ve tik ağacından yapılmış mobilyalarla tarihi güzelliğini korumayı başarmış odalar, rahatınız ve mutluluğunuz için sizleri bekliyor. INTERCONTINENTAL SANDTON TOWERS JOHANNESBURG Ödüllü Intercontinental Johannesburg Sandton Towers, ziyaretçilerine lüks ve keyifli bir konaklama imkanı sunuyor. Şık ve zarif bir şekilde dekore edilmiş odaları, spa salonu, leziz ikramların yapıldığı restoranları, köpüklü havuzu ve tam donanımlı fitness salonuyla misafirlerin tüm taleplerine cevap veren bir otel Bitişiğindeki Sandton City alışveriş merkezine doğrudan erişim imkanına sahip bu otel konum olarak da aynı bölgedeki diğer otellerle karşılaştırıldığından misafirlerinden tam not alıyor.

11 TUR FİYATI Çift Kişilik Odalarda Kişi Başı Tek Kişilik Odalarda Konaklama : Euro : Euro FİYATA DAHİL OLANLAR Türk Hava Yolları İstanbul Cape Town / Johannesburg İstanbul Uçak Bileti Yerel Havayolları ile Cape Town Livingstone / Kasane Johannesburg Uçuşları Cape Town, 5* Table Bay Hotel 4 gece Kahvaltı Dahil Konaklama Livngstone, 5* Royal Livingstone Hotel 3 Gece Kahvaltı Dahil Konaklama Botswana, Özel Chobe Game Lodge 2 Gece Tam Pansiyon Konaklama Johannesburg, 5* Intercontinental Hotel 1 Gece Kahvaltı Dahil Konaklama da belirtilen tüm transferler Cape Town, Şehir Turu, Masa Dağı Çıkışı, Ümit Burnu Gezisi, Stellenbosch ve Franschoek Gezileri & Şarap Bağları Turu, Robben Adası Gezisi Victoria Falls Şelale Turu, Helikopter Turu, Tekne Turu Botswana, 2 Kara Safarisi, 1 Nehir Safarisi Johannesburg Şehir Turu da belirtilen 8 Öğle, 9 Akşam Yemeği Yerel Asistanlık ve Rehberlik Hizmetleri Seyahat Sağlık Sigortası Özel Seyahat Kiti Zimbabve, Zambiya Vize Ücretleri ve Ayak Bastı Paraları Yurtdışı çıkış harcı Türkçe Rehberlik Hizmetleri FİYATA DAHİL OLMAYANLAR da Belirtilmeyen Geziler Uçaklarda fazla bagaj ücretleri da Belirtilmeyen Yemekler, Tüm Yemeklerdeki İçecekler ( Botswana Hariç ) Kişisel Harcamalar Gümüşsuyu Dümen Sokak, Gümüş Palas Apartmanı No 1 Daire 4, Beyoğlu İstanbul info@traveldreams.com.tr T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türsab Belge No A

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün Dünya üzerinde her ülkenin görülmeye değer bir yanı vardır mutlaka ama Güney Afrika vahşi doğayı ayaklarınızın altına

Detaylı

GÜNEY AFRİKA & BEYOND

GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ & ZIMBABWE & ZAMBIA & BOTSWANA 23 AĞUSTOS 03 EYLÜL 2017 GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ & ZIMBABWE & ZAMBIA & BOTSWANA 23 AĞUSTOS 03 EYLÜL

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu

Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu Güney Afrika & Viktoria Şelaleleri Turu İki uç arası en uç nokta.. Tarih : 21-01-2018-28-01-2018 Şehirler : Botswana, Cape Town, Johannesburg, Zimbabwe Otel : 4*, 4*Superior Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

1.GÜN İSTANBUL-JOHANNESBURG-PİLANESBERG

1.GÜN İSTANBUL-JOHANNESBURG-PİLANESBERG YILBAŞINDA, ZAMBEZI QUEEN GEMİSİ İLE AFRİKA DA NEHİRDEN SAFARİ GÜNEY AFRİKA BOTSVANA - NAMİBYA-ZİMBABVE BÜTÜN TURLAR DAHİL, EKSTRA TUR YOK AFRİKA DA DÖRT ÜLKE, CHOBE VE ZAMBEZİ NEHİRLERİ BOYUNCA AFRİKA

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu

Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu KENYA & TANZANYA SAFARİ TURU Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu KENYA & TANZANYA SAFARİ TURU NAIROBI & MASAI MARA & SERENGETI & NGORONGORO 11 GECE 12 GÜN

Detaylı

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA & BÜKREŞ 25 Nisan Salı 30 Nisan Pazar 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 18 Temmuz Salı 23 Temmuz Pazar 29 Ağustos Salı 3 Eylül Pazar 10 Ekim Salı 15 Ekim

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 27.01.2017-04.02.2017 Cape Town 3 Gece Cape Town Strand Tower Hotel 4* 2 Gece Lagoon Beach Hotel 4* Elgin Valley 2 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 27.01.2017

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

BÜYÜLEYİCİ NAMİBYA Deniz Kenarından Kum Tepelerine, Çölden Milli Parklara Büyüleyici Namibya

BÜYÜLEYİCİ NAMİBYA Deniz Kenarından Kum Tepelerine, Çölden Milli Parklara Büyüleyici Namibya BÜYÜLEYİCİ NAMİBYA Deniz Kenarından Kum Tepelerine, Çölden Milli Parklara Büyüleyici Namibya BÜYÜLEYİCİ NAMİBYA WINDHOEK NAMİBYA ÇÖLÜ SWAKOPMUND DAMARALAND ETOSHA MİLLİ PARKI OKONJIMA RESERVE 13 GECE 14

Detaylı

Güney Afrika. Güney Afrika

Güney Afrika. Güney Afrika Güney Afrika Pilapesberg Suncity Pretoria Johannesburg Güney Afrika Eğlence, dinlenme, sükûnet, nefis yemekler, ilginç aktiviteler, güzel bir doğa, safari Boulders Plajı nda penguenlerle yüzmek, Kruger

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 06 KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 CUMA 06 KASIM 2017 PAZARTESİ 11 GÜN 10 GECE 27 Ekim 2017 Cuma 06:00 Gidiş 06 Kasım 2017 Pazartesi 23:50 Türkiye Varış AIR

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde Setur görevlisi ve rehberiniz ile buluşma.

1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde Setur görevlisi ve rehberiniz ile buluşma. 1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde Setur görevlisi ve rehberiniz ile buluşma. 2. GÜN: İSTANBUL-JOHANNESBURG Da Vinci Hotel veya benzeri Uçağa biniş işlemlerinin ardından

Detaylı

Cape Town Ümit Burnu Stellenbosch Place Robben Adası Cape Town Victoria Şelaleleri Chobe Johannesburg Fiziksel Zorluk

Cape Town Ümit Burnu Stellenbosch Place Robben Adası Cape Town Victoria Şelaleleri Chobe Johannesburg Fiziksel Zorluk GÜNEY AFRİKA ZİMBABVE BOTSVANA Tarih: 31 Haziran - 9 Temmuz 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 31 Mayıs - EK122 - İstanbul Atatürk - 19:25» Dubai Int - 1:00 EK 772 - Dubai Int - 03:50» Cape Town Int - 11:35 Dönüş:

Detaylı

1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde rehberiniz ve Setur görevlileri ile buluşma.

1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde rehberiniz ve Setur görevlileri ile buluşma. 1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde rehberiniz ve Setur görevlileri ile buluşma. 2. GÜN: İSTANBUL-JOHANNESBURG Da Vinci Hotel veya benzeri Uçağa biniş işlemlerinin

Detaylı

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara Kenya Lake Nakuru Nairobi Masai Mara Kenya Muhteşem iklimi ve doğasıyla dünyanın en önemli ekosistemlerinden biri olarak kabul edilen, mistik kabile yaşamları ve eşsiz safari imkânları sunan, yüzlerce

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN WINDHOEK SOSSUSVLEI SWAKOPMUND DAMARALAND ETOSA MİLLİ PARKI Namibya Namibya Güneybatı Afrika'da bir ülkedir. Güneybatı

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

BÜYÜLÜ AFRİKA. Güney Afrika Zimbabwe Botswana Cape Town Pilanesberg-Johannesburg- Victoria Şelaleleri Botswana 15 NİSAN 25 NİSAN 2017

BÜYÜLÜ AFRİKA. Güney Afrika Zimbabwe Botswana Cape Town Pilanesberg-Johannesburg- Victoria Şelaleleri Botswana 15 NİSAN 25 NİSAN 2017 BÜYÜLÜ AFRİKA Güney Afrika Zimbabwe Botswana Cape Town Pilanesberg-Johannesburg- Victoria Şelaleleri Botswana 15 NİSAN 25 NİSAN 2017 Afrika nın modern metropolü Cape Town un muhteşem şehir hayatı, denize

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız...

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Büyük Göçler Kenya Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Tarih : 02-07-2016-08-07-2016 Şehirler : Masai Mara, Nairobi,

Detaylı

Türk Hava Yolları İle. Güney Afrika. Cape Town, Sun City, Pilanesberg, Johannesburg. Vizesiz. 29 Ekim - 05 Kasım 2016 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları İle. Güney Afrika. Cape Town, Sun City, Pilanesberg, Johannesburg. Vizesiz. 29 Ekim - 05 Kasım 2016 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları İle Güney Afrika Cape Town, Sun City, Pilanesberg, Johannesburg Vizesiz 29 Ekim - 05 Kasım 2016 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 29 Ekim 2016, Cumartesi İstanbul - Cape Town Atatürk

Detaylı

Türk Hava Yolları İle. Güney Afrika. Güney Afrika Turu. Johannesburg-Sun City-Pilanesberg-Cape Town. 25 Şubat - 04 Mart 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları İle. Güney Afrika. Güney Afrika Turu. Johannesburg-Sun City-Pilanesberg-Cape Town. 25 Şubat - 04 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları İle Güney Afrika Güney Afrika Turu Johannesburg-Sun City-Pilanesberg-Cape Town 25 Şubat - 04 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 25 Şubat 2017, Cumartesi Buluşma : 24 Şubat

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 09.04.2016-17.04.2016. Elgin Valley. 1 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 09.04.2016-17.04.2016. Elgin Valley. 1 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 09.04.2016-17.04.2016 Cape Town Elgin Valley Stellenbosch 5 Gece Cape Town Lodge Hotel 4* 1 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 1 Gece Protea Hotel Şarap Çiftliği

Detaylı

SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI

SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Seyşeller Seyşeller Afrika ya bağlı, Hint Okyanusu nda yer alan bir ada ülkesidir. Bu adaya, THY in direkt seferleri

Detaylı

Sömestir Güney Afrika

Sömestir Güney Afrika Türk Hava Yolları İle Sömestir Güney Afrika Sömestire Özel Güney Afrika Turu Cape Town-Sun City-Pilanesberg-Johannesburg 28 Ocak - 04 Şubat 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ocak 2017, Cumartesi

Detaylı

Kurban Bayramı Güney Afrika Turu 3

Kurban Bayramı Güney Afrika Turu 3 Kurban Bayramı Güney Afrika Turu 3 http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-guney-afrika-turu-3/ Süre:8 GECE 10 GÜN (09-17 Eylül 2016) 9-17 Eylül 2016 Kurban Bayramı Güney Afrika Turu.

Detaylı

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Nairobi (2) / Amboseli (3) BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir yaşayabileceksiniz.

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ

BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ GÜNEY AMERİKA BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ 22 ŞUBAT 06 MART 2018 GÜNEY AMERİKA BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ 22 ŞUBAT 06 MART 2018 22 Şubat 2018 Perşembe 10:35 Gidiş - 06 Mart 2017 Pazar 17:55 İstanbul Varış

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Değerli Dostlarımız,

Değerli Dostlarımız, Değerli Dostlarımız, Uzun yıllardır birlik ve beraberliğimiz devam ediyor bundan sonrada devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Yorucu geçen 2016 yılının ardından siz değerli dostlarımıza bir nebzede olsa

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

ROMA Lezzet turu Nisan Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı

ROMA Lezzet turu Nisan Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı ROMA Lezzet turu 27-30 Nisan 2018 27 Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı Marcus Gavius Apicius un Roması ndan bu yana Roma mutfağı ile ilgili

Detaylı

Tur Programı. İki uç arası en uç nokta..

Tur Programı. İki uç arası en uç nokta.. Güney Afrika Ve Dünyaca Ünlü Garden Route İki uç arası en uç nokta.. Tarih : 24-08-2017-04-09-2017 Şehirler : Cape Town, Johannesburg, Knysna, Oudtshoorn, Pilanesberg Otel : 4*, 5* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Tanzanya & Zanzibar. Tanzanya & Zanzibar

Tanzanya & Zanzibar. Tanzanya & Zanzibar Tanzanya & Tanzanya & Arusha Lake Manyara Dar Es Salaam Klimanjero Hava alanı Ancak belgesellerde görebileceğiniz türden bir tatil hayal ediyorsanız, Tanzanya & turumuz size hitap ediyor demektir. Büyüleyici

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız..

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. İzlanda Ve Kuzey Işıkları Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. Tarih : 02-03-2017-07-03-2017 Şehirler :

Detaylı

BÜYÜLÜ AFRİKA. Güney Afrika Zimbabwe Botswana Cape Town Pilanesberg-Johannesburg- Victoria Şelaleleri Botswana 30 AĞUSTOS 09 EYLÜL 2017

BÜYÜLÜ AFRİKA. Güney Afrika Zimbabwe Botswana Cape Town Pilanesberg-Johannesburg- Victoria Şelaleleri Botswana 30 AĞUSTOS 09 EYLÜL 2017 BÜYÜLÜ AFRİKA Güney Afrika Zimbabwe Botswana Cape Town Pilanesberg-Johannesburg- Victoria Şelaleleri Botswana 30 AĞUSTOS 09 EYLÜL 2017 Afrika nın modern metropolü Cape Town un muhteşem şehir hayatı, denize

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Güney Afrika. Kurban Bayramı'nda Güney Afrika. Johannesburg - Pilanesberg - Sun City - Cape Town

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Güney Afrika. Kurban Bayramı'nda Güney Afrika. Johannesburg - Pilanesberg - Sun City - Cape Town Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Güney Afrika Kurban Bayramı'nda Güney Afrika Johannesburg - Pilanesberg - Sun City - Cape Town 11 Eylül - 20 Eylül 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 11

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo)

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.520,00 EUR 5.789,53TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Oslo Bergen Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

GÜNEY AFRİKA, KRUGER DA SAFARİ VE VİKTORYA ŞELALESİ

GÜNEY AFRİKA, KRUGER DA SAFARİ VE VİKTORYA ŞELALESİ GÜNEY AFRİKA, KRUGER DA SAFARİ VE VİKTORYA ŞELALESİ KÜLTÜR TURU 19-29 Eylül 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 (1,2,3,4) UNESCO Du nya Mirası Listesi nde yer alan Dog u ve Batı Cape Flora Alanı nın

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa Otel :

Detaylı

Bayramda Lyon Break. Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE. 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI. Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon

Bayramda Lyon Break. Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE. 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI. Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon Bayramda Lyon Break Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon Avrupa nın cennet köşelerine keyifli bir yolculuk Fransa nın üçüncü büyük şehri

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Kanallardan Denizine, Yeraltından Gökyüzüne İsyan Bayrağı Yükselten; Buda'ya saygıda Kusur Etmeyen Sisler İçinde Kanallarda Yolculuk Eden Bir Geni Vietnam.. Tarih

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.236,13TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

PROVENCE & LAVANTA BAHÇELERİ

PROVENCE & LAVANTA BAHÇELERİ PROVENCE & LAVANTA BAHÇELERİ Michelin Yıldızlı Tatlar & Gurme Sofralar 27 Temmuz 2016 / 5 Gece 6 Gün Fransa...Her köşesi ayrı tarih, her köşesi ayrı kültür. Bu sefer sizleri eflatunun her tonu ile bezenmiş

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

BÜYÜK KEŞİF 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017

BÜYÜK KEŞİF 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 BÜYÜK KEŞİF AVUSTRALYA & YENİ ZELLANDA 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 TUR PROGRAMI 1.GÜN (22.06.2017) İSTANBUL MELBOURNE Melbourne e varış sizi bekleyen özel aracınız ile otelinize transfer. Odalara yerleşme.

Detaylı

YILBAŞINDA, ZAMBEZI QUEEN GEMİSİ İLE AFRİKA DA NEHİRDEN SAFARİ GÜNEY AFRİKA BOTSVANA - NAMİBYA-ZİMBABVE

YILBAŞINDA, ZAMBEZI QUEEN GEMİSİ İLE AFRİKA DA NEHİRDEN SAFARİ GÜNEY AFRİKA BOTSVANA - NAMİBYA-ZİMBABVE YILBAŞINDA, ZAMBEZI QUEEN GEMİSİ İLE AFRİKA DA NEHİRDEN SAFARİ GÜNEY AFRİKA BOTSVANA - NAMİBYA-ZİMBABVE BÜTÜN TURLAR DAHİL, EKSTRA TUR YOK AFRİKA DA DÖRT ÜLKE, CHOBE VE ZAMBEZİ NEHİRLERİ BOYUNCA AFRİKA

Detaylı

İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 REYKJAVIK (1,5) Panoramik şehir turumuzu yapacak ve dönüşte alış veriş için serbest zamanımız olacak. ÚLFLJÓTSVATN (4) Sólheimajökull

Detaylı