AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ"

Transkript

1 2017 AKILLI EV SİSTEMLERİ

2 Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Yılların birikimi ile araç güvenlik sistemlerinde Türkiye ve dünya piyasasında zirvede olan şirketimiz, Wulian Smarthome markası ile Akıllı Ev Sistemlerinde de günümüzün gelişen teknolojilerini güvenliğiniz ve konforunuz için hizmetinize sunmaktadır. Şirketimiz yıllardır süren AR-GE çalışmalarını tamamlamış bulunmakta ve herkesin evi akıllı olabilsin diye kaliteyi en ekonomik fiyatlarla siz kıymetli müşterilerimizin kullanımına sunmaktadır. Centrum ailesi olarak satış, garanti ve satış sonrası müşteri memnuniyetinizin güvencesi Çeyrek Asırlık başarılı özgeçmişimizdir. SAYGILARIMIZLA

3 Akıllı IP Kamera Sesli ve Işıklı Siren CenmaX Perde Motoru Pır Hareket Sensörü Klima Kontrol Termostat Duvar İçi Akıllı Anahtar Sayaçlı Seyyar Priz Zigbee Ağı Sinyal Tekrarlayıcı Akıllı Su Sensörü Akıllı IP Kamera (Hub) Akıllı IR Kumanda Perde/Kepenk

4 WULIAN by CENMAX AKILLI EV SİSTEMLERİ EVİNİZİN GÜVENLİĞİ VE AİLENİZİN KONFORU İÇİN CenmaX Akıllı Ev Sistemleri evinizde CenmaX Akıllı Ev Sistemleri evinizde/iş yerinizde kırma, veya iş yerinizde güvenlik ve konfor dökme olmadan, mevcut priz ve anahtarlarınız değişmeden, sağlayan sade ve kurulumu sizin tarafınızdan yapılabilecek kadar kolay ve EKONOMİK ev otomasyon tadilatsız ve maliyetsiz bir şekilde uygulanabilir ürünlere sahiptir. Cenmax Akıllı Ev Sistemlerinde aylık ya da yıllık abonelik yoktur. Evinizde/İş yerinizde internet bağlantısı olması yeterlidir. Android IOS akıllı telefon ve tabletleriniz ile smarthome sistemleridir. Sistemimizde yangın, uygulamamızı yükleyip dilediğiniz yerden kendi gaz kaçağı, su baskını, hırsızlık vb. temel yazdığınız senaryolar ile evinizi yönetebilirsiniz. güvenlik önlemleri ile birlikte, Kurulumu sade ve basittir. Kılavuzları takip ederek kolaylıkla aydınlatma, ısıtma, soğutma, izleme vb. konularda da sizlere kablosuz ürünlerin montajını yapabilirsiniz. Emsalsiz fiyatlar ile evinize kurallar koyarak gerek evinizde gerek uzaktan evinizi yönetebilirsiniz. çözüm sunarak hayatınızı Elektrikle çalışan bütün cihazları kontrol etmenizi sağlayan kolaylaştırır. sistem aynı zamanda gereksiz enerji tüketimini önler ve enerji tasarrufu sağlar.

5 AKILLI IP KAMERA Akıllı telefon ve tabletlere yükleyeceğiniz mobil smarthome uygulaması ile dilediğiniz anda uzaktan izleme imkanı sağlayan AKILLI IP KAMERA CenmaX Akıllı IP Kamera aynı zamanda hub (ağ geçidi) özelliğine sahiptir. Diğer akıllı ev cihazları için ağ geçidi oluşturur. Sisteme eklenecek her cihaz bu kamera üzerinden kaydedilir. Zigbee kapalı devre çalışan, düşük güçlü, basit, düşük veri hızına sahip, hesaplı ve güvenilir haberleşme sistemidir. Kamerayı evin herhangi bir köşesine koyup tek tuşla ayarlarını yapabilirsiniz. 720P HD görüntü kalitesinde olan kamera, normal kameralara göre 3 kat daha fazla netlik sağlar. Kameraya takılan SD karta görüntü kaydı yapar. Görüntüleri geriye dönük olarak istediğiniz zaman dilimini seçip kayıttan izleyebilirsiniz. İnsan sağlığına zararsız infrared gece görüş aydınlatmasına sahiptir.

6 AKILLI INFRARED KUMANDA Akıllı Infrared Kumanda, evinizde/iş yerinizde kumanda ile çalışan cihazların kumandalarını öğrenme ve uygulama üzerinden yönetme özelliğine sahip bir üründür. Bağlı olduğu ağ geçidi üzerinden akıllı telefon ya da tabletlerinize yüklediğiniz Wulian AKILLI INFRARED KUMANDA Smarthome mobil uygulaması ile ister evden uzakta, ister evdeyken kullanabilir,cihazlarınızı açıp/kapatabilirsiniz. AES-128 bit şifrelenmiş çok güvenli iletişim sistemi sayesinde sorunsuz haberleşme. Yüzlerce IR kumanda tuşu öğrenebilme. Birden fazla infrared kumandayı öğrenebilir ve bu sayede kumanda karmaşasını ortadan kaldırır. Evinizdeki IR uzaktan kumandalı cihazları internet üzerinden kontrol edebilmenizi sağlar. ( Klima, TV, Müzik Seti vb. )

7 AKILLI KAPI KONTAĞI DUVAR İÇİ AKILLI ANAHTAR Akıllı Kapı Kontağı kurulu olduğu ortamda, kapı / pencere açılıp kapandığında AKILLI KAPI KONTAĞI bağlı olduğu ağ geçidi üzerinden akıllı telefon/tabletlerinize Wulian Smarthome uygulaması ile alarm mesajı gönderir. Kapının açılıp kapanmasını gerçek zamanlı ya da geriye dönük olarak uygulama üzerinden izleyebilirsiniz. Düşük güç tüketimi ile enerji tasarrufu sağlar Akıllı siren gibi diğer güvenlik parçaları ile birlikte kullanıldığında ev alarmı sistemi olarak da işlev görecektir. Duvar İçi Akıllı Anahtar, evinizde/iş yerinizde bulunan her türlü sıva altı anahtarı, akıllı anahtara dönüştürür. Bağlı olduğu ağ geçidi üzerinden Wulian Smarthome uygulaması aracılığı ile akıllı telefon/tabletlerinizden kontrol edebilirsiniz. Işıklarınızı evinizden yada uzaktayken uygulama üzerinden açıp kapatabilirsiniz. ( Profesyonel montaj gerektirir. ) DUVAR İÇİ AKILLI ANAHTAR

8 KABLOSUZ AKILLI GAZ DEDEKTÖRÜ Kablosuz Akıllı Gaz Dedektörü, kurulu bulunduğu ortamda yanıcı herhangi bir gaz algıladığında bağlı olduğu ağ geçidi üzerinden, akıllı telefon/tabletlerinize Wulian Smarthome uygulaması aracılığı ile alarm mesajı gönderir. Cihaz aynı zamanda sesli ve ışıklı olarak uyarı vermektedir. AKILLI GAZ DEDEKTÖRÜ Otomatik sensör kompanzasyonu ve kendini test özelliği sayesinde güvenilir ve stabil çalışır, yanlış alarm oranı çok düşüktür. Otomatik ısı dengeleme özelliği sayesinde yanlış alarmları engeller. Yüksek parazit engelleyici ve otomatik hassasiyet ayarlama özellikleri sayesinde yanıcı gazları anında tespit edebilir. Estetik tasarım ve hafifliğin yanı sıra, darbeye dayanıklı sağlam dış koruma malzemesi ile üretilmiştir. Cihaz 220V şebeke elektriği ile çalışır.

9 KABLOSUZ AKILLI SU SENSÖRÜ Kablosuz Akıllı Su Sensörü, kurulu olduğu ortamda su AKILLI SU SENSÖRÜ tespit ettiği an bağlı olduğu ağ geçidi sayesinde Wulian Smarthome uygulaması üzerinden akıllı telefon/tabletlerinize alarm mesajı gönderir. Cihaz Üzerinde bulunan gösterge ledi cihaz su tespit ettiğinde kırmızı olarak yanıp söner. Cihaz iletken sıvı veya su içerisinden alındıktan sonra alarm mesajı göndermeyi keser. Uygulama üzerinde kural belirleyerek varsa Akıllı Vana kapatılabilir ve evinizi/ iş yerinizi su baskınlarından korur.

10 AKILLI SEYYAR PRİZ Evinizde/iş yerinizde bulunan prizleri Akıllı Prize dönüştürür. Kırma, dökme tadilat gerektirmez. Duvarda bulunan prize Akıllı Seyyar Prizi takmanız yeterlidir. Bağlı olduğu ağ geçidi üzerinden Wulian Smarthome uygulaması aracılığı ile cihazı akıllı telefon/tabletlerinizden açıp kapatabilirsiniz. AKILLI SEYYAR PRİZ Uluslararası alanda kabul görmüş aşırı yük koruması sistemine sahiptir. Toplam harcanan elektrik miktarını ve anlık çekilen miktarı görüntüleyebilmektedir. Bağlı cihazların elektrik beslemesini akıllı telefon/tablet uygulaması sayesinde kapatıp açabilir. Enerji tasarrufu için Otomatik zamanlama oluşturarak bağlı cihazlar akıllı hale getirilebilir. Açma ve kapama durumları gerçek zamanlı olarak izlenebilir. Senaryolara eklenebilir ve bu sayede istenilen durumlar oluştuğunda açılıp kapanması sağlanır. Tamamen kullanıcı tarafından montajı yapılabilecek bir üründür, akıllı ve kullanıcı dostu uygulama sayesinde kullanımı son derece basittir.

11 SESLİ VE IŞIKLI SİREN Sesli ve Işıklı Siren diğer akıllı cihazlar ile bağlantılanabilir bir üründür. SESLİ VE IŞIKLI SİREN Hareket Dedektörü, Kapı Kontağı, Gaz Dedektörü, Su Dedektörü vs. cihazlar ile bağlantılantığında bu dedektörlerden gelen uyarılara sesli ve ışıklı tepki verir. Mobil Smarthome uygulaması ile cihazı kontrol edebilir, hangi koşullarda ne kadar süre ile çalacağını ayarlayabilirsiniz.

12 PIR HAREKET SENSÖRÜ PIR Hareket Sensörü, kurulu durumdayken kapsama alanı içerisinde bir hareket tespit ettiğinde bağlı bulunduğu ağ geçidi üzerinden Wulian Smarthome uygulaması aracılığı ile akıllı telefon/tabletlerinize anında alarm mesajı gönderir. PIR HAREKET SENSÖRÜ Akıllı telefon/tablet uygulaması üzerinden izlenebilir ve yönetilebilir. Kurulu durumdayken kapsama alanı içerisinde hareket tespit edildiğinde bağlı bulunduğu cep telefonu/tablet uygulamasında anında alarm mesajı ulaştırır. Ayrıca Akıllı Siren gibi diğer güvenlik parçaları ile birlikte kullanıldığında Ev Alarm sistemi olarak da işlev görecektir. Güvenli ve hızlı kablosuz iletişim sistemi sayesinde hatasız çalışarak yanlış alarm ihtimalini en aza indirir. Otomatik ayarlama özelliği sayesinde sıcaklık değişimleri sebebiyle oluşabilecek hassasiyet sorunları oluşmaz. Kapsama açısı oldukça geniştir ve kullanıcı tarafından açısı rahatlıkla ayarlanabilir. Modern tasarımı sayesinde tüm ortamlara uyum sağlar.

13 KABLOSUZ ÇOK FONKSİYONLU PIR HAREKET SENSÖRÜ Çok Fonksiyonlu PIR Hareket Sensörü, hareket algılama, bulunduğu ortamdaki ÇOK FONKSİYONLU PIR HAREKET SENSÖRÜ ısıyı,nemi ve ışık yoğunluğunu ölçme özelliklerine sahiptir. Bağlı olduğu ağ geçidi üzerinden Wulian Smarthome uygulaması aracılığı ile akıllı telefon/tabletlerinizden cihazı yönetebilmenizi sağlar. Cihaz kurulu olduğu durumlarda bir hareket algıladığında akıllı telefon/ tabletlerinize alarm mesajı gönderir. Akıllı telefon/tablet uygulaması üzerinden izlenebilir ve yönetilebilir. Kurulu durumdayken kapsama alanı içerisinde hareket tespit edildiğinde bağlı bulunduğu cep telefonu/tablet uygulamasında anında alarm mesajı ulaştırır. Ayrıca Akıllı Siren gibi diğer güvenlik parçaları ile birlikte kullanıldığında Ev Alarm sistemi olarak da işlev görecektir. Güvenli ve hızlı kablosuz iletişim sistemi sayesinde hatasız çalışarak yanlış alarm ihtimalini en aza indirir. Otomatik ayarlama özelliği sayesinde sıcaklık değişimleri sebebiyle oluşabilecek hassasiyet sorunları oluşmaz. Kapsama açısı oldukça geniştir ve kullanıcı tarafından açısı rahatlıkla ayarlanabilir. Modern tasarımı sayesinde tüm ortamlara uyum sağlar.

14 AKILLI PERDE KONTROL KUMANDASI AKILLI TERMOSTAT PERDE KONTROL KUMANDASI Bağlı olduğu ağ geçidi üzerinden, Wulian Smarthome uygulaması aracılığı ile akıllı telefon/tabletlerinizden yönetilebilen bir üründür. Kullanıcıların sahip oldukları motorlu perde veya motorlu kepenklerin akıllı cihazlar üzerinden ya da ürün üzerinde bulunan tuşlarla açıp kapatabilmelerini sağlar. Senaryolara eklenerek belirlenen saatte veya istenilen koşullarda açılıp kapanması mümkündür. AKILLI TERMOSTAT Uyumlu olduğu klima,kombi,merkezi ısıtma/soğutma sistemlerini bağlı olduğu ağ geçidi üzerinden Wulian Smarthome uygulaması aracılığı ile akıllı telefon/tabletlerinizden kontrol etmenizi sağlar. Uygulama üzerinden istediğiniz yer ve zamanda ortam ısısını ayarlayabilir, ısıtma soğutma sistemlerinizi açıp/kapatabilirsiniz.

15 DUVAR TİPİ SENARYO KUMANDASI EL TİPİ SENARYO KUMANDASI DUVAR TİPİ SENARYO KUMANDASI 6 tuşludur. Oluşturmuş olduğunuz senaryoları Duvar Tipi Senaryo Kumandasına atayabilir, tek tuş / tuşlar aracılığı ile senaryolarınızı açıp/kapatabilirsiniz. Bağlı olduğu ağ geçidi üzerinden Wulian Smarthome uygulaması aracılığı ile akıllı telefon/tabletlerinizden cihazı kontrol edebilirsiniz. El Tipi Senaryo Kumandası, Akıllı ev sisteminde oluşturduğunuz senaryoları uzaktan kumanda ile yönetmenizi sağlayan bir üründür. Kumanda 4 tuşludur. Kumandada bulunan iki tuş senaryo atamak içindir. Diğer iki tuş Akıllı Kapı Kilitini açıp kapatmanızı sağlar. Bağlı bulunduğu ağ geçidi üzerinden Wulian Smarthome uygulaması aracılığı ile akıllı telefon/tabletlerinizden cihazı kontrol edebilirsiniz. EL TİPİ SENARYO KUMANDASI

16 KABLOSUZ AKILLI VANA ZIGBEE AĞI SİNYAL TEKRARLAYICI Evinizde/İş yerinizde bulunan KÜRESEL Gaz Vanaları ve Su Vanalarını KABLOSUZ AKILLI VANA mobil uygulama üzerinden açıp/kapatmanızı sağlar. Oluşturacağınız kurallara bağlı olarak Akıllı Gaz Dedektörü veya Akıllı Su Sensörü bir sızıntı algıladığında Akıllı Vana ya kapatma emri gönderirler. Kural oluşturmasanız bile Gaz Dedektörü veya Su Sensörü sızıntı algıladığında akıllı telefon/tabletlerinize alarm mesajı gönderdiğinde veya dilediğiniz anda Wulian Smarthome uygulaması ile Akıllı Vanayı kapatabilirsiniz. ZIGBEE AĞI SİNYAL TEKRARLAYICI Wulian Smarthome uygulamamızda kullanılan Zigbee Sisteminin cihazlararası sinyalini güçlendiren cihazdır.

17 KABLOSUZ AKILLI KAPI KİLİDİ PARMAK İZİ ŞİFRELİ KABLOSUZ AKILLI KAPI KİLİDİ KAMERA & PARMAK İZİ ŞİFRELİ Akıllı telefon/tabletlerinizden APP üzerinden kapı açma. KABLOSUZ AKILLI KAPI KİLİDİ PARMAK İZİ ŞİFRELİ Hassas dokunmatik ekran. Yüksek güvenlikli kilit silindiri. Enerji tasarruflu düşük voltaj alarmı. Şifre veya Parmak İzi ile çalışma. Ergonomik kapı kolu. Paslanmaz AN2 çelik kilitleme sistemi. Pil bitmelerine karşı 9V pil girişi. KABLOSUZ AKILLI KAPI KİLİDİ KAMERA & PARMAK İZİ ŞİFRELİ Yüksek hassasiyetle parmak izi tanıma. 100 derece infrared gece görüşü. Tek tuş evde, dışarda senaryo kontrolü. Olağan dışı durumlarda fotoğraf çekme ve APP üzerinden fotoğrafı alarm mesajı olarak gönderme. Direkt WIFI ve ZIGBEE haberleşme desteği. Akıllı telefon/tabletlerinizden APP üzerinden kapı açma. Görüntü ve ses desteği. 0,45 saniyede parmak izi tanıma. <0,1% hata oranı. Kapı zili özelliği.

18 MP43 PERDE MOTORU Perde Motoru Sistemi mevcut perdelerinizi motorlu perdeye dönüştürür. Yana açılır perdeler için üretilmiştir. Uzaktan Kumanda ile veya Akıllı Perde Kontrol Kumandası ile perdelerinizi kontrol PERDE MOTORU SİSTEMLERİ edebilmenize olanak sağlar. Süper sessiz çalışma. Elektrik kesintisinde perde elle açılıp kapanabilir. Kablosuz alıcı ve kuru kontak bağlantısı. Fazla yükte otomatik koruma. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilme, yarım açabilme, hafızaya alınan noktalara kadar açıp kapatabilme, yön değiştirebilme. E şsiz debriyaj sistemi sayesinde her koşulda tam fonksiyonda çalışma.

19 IOS APP ANDROID APP akilliev.cenmax.com cenmaxsatis.com

20 Çobançeşme Mah. Eren Sk. No: Bahçelievler / İSTANBUL ( pbx ) info@cenmax.com.tr

AKILLI EV SİSTEMLERİ

AKILLI EV SİSTEMLERİ AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Yılların

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ Kablosuz Home Prestige Sisteminin Temel Özellikleri 1. Güvenlik Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

CenmaX. Akıllı Seyyar Priz. Kullanım Kılavuzu. Model: WL-ZSKMNPW Serisi

CenmaX. Akıllı Seyyar Priz. Kullanım Kılavuzu. Model: WL-ZSKMNPW Serisi CenmaX by Akıllı Seyyar Priz Kullanım Kılavuzu Model: WL-ZSKMNPW Serisi Cenmax Akıllı seyyar prizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Genel Özellikler - Mevcut priz üzerine takılarak normal prizi akıllı

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı Klimalar için elektrik tasarruf cihazı %20 - %40 arasında enerji tasarrufu 9.000 48.000 btu duvar, pencere, dolap, tavan klimaları ve ufak güç merkezli klimalara uygun Isıtma ve soğutma konumunda etkili

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

www.teknimaelektronik.com

www.teknimaelektronik.com www.teknimaelektronik.com Ücretsiz Eğitim Seminerleri, Kurulum, Teknik Yardım ve Satış Sonrası Destek İçin; 0212 547 48 03 Numaralı Telefondan, info@teknimaelektronik.com Mail Adresinden İrtibata Geçiniz

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar.

WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar. WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar. Akıllı zile basıldığında ev içerisindeki zil aksesuarı çalar ve bu sırada

Detaylı

Düşünsenize... Hoş Geldiniz...

Düşünsenize... Hoş Geldiniz... Düşünsenize... Evinizle bağınız nerede olursanız olun hiç kopmayacak. Işıklarınız ihtiyacınız kadar aydınlatsa, Oda ısısı istediğiniz seviyeye ayarlansa ve televizyonunuz açılsa yada yoğun bir işgünün

Detaylı

AKILLI INFRARED KUMANDA APP KULLANIM KILAVUZU DİKKAT! LÜTFEN TÜM ADIMLARI DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUP UYGULAYINIZ.

AKILLI INFRARED KUMANDA APP KULLANIM KILAVUZU DİKKAT! LÜTFEN TÜM ADIMLARI DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUP UYGULAYINIZ. AKILLI INFRARED KUMANDA APP KULLANIM KILAVUZU DİKKAT! LÜTFEN TÜM ADIMLARI DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUP UYGULAYINIZ. AKILLI INFRARED KUMANDA AĞ GEÇİDİNE NASIL EKLENİR? WULIAN SMARTHOME UYGULAMASINA ÖNCEDEN

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP, kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan, normal bir çalışma ortamında termostatla verici arasında 30 m.ye kadar radyofrekans iletişimi sağlayarak

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ

YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ SF-90 Linux işletim sistemi Sensörlü gece görüşü led aydınlatma 2 W Haporlör BAĞLANTI 10/100 Mbps ETHERNET IP 65

Detaylı

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri 1. Giriş Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemi ilk kurulumda modüler olarak eklenip çıkartılabilen 3. Bölümde detayları verilen bileşenlerden oluşur. Fiyatlar daire alanına

Detaylı

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz)

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) Danışman Meltem Turhan Yöndem Hazırlayan Hüseyin Serkan Özaydin İstanbul-2017 1.Akıllı Ev Sistemi Nedir?

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

ODA SICAKLIK KONTROLÜ SİSTEMLERİ

ODA SICAKLIK KONTROLÜ SİSTEMLERİ EVOHOME ZON KONTROL SİSTEMLERİ Radyo Frekanslı Kablosuz Kontrol Sistemi 8 zona kadar ortam sıcaklığının kontrolü 6 sıcaklık seviyesi Donma koruması Otomatik/manuel seçimi Tatil modu SPDT kontaklı 24..230V/50-60Hz

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu 1 EE101-TX EE101-RX 2 Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı, kombiniz ile veya diğer ısıtma cihazları ile kullanabileceğiniz, evinizin konforunu artıran modern bir ısı kontrol

Detaylı

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu DSC WLS-4945 KABLOSUZ MANYETİK KONTAK 75 mm x 31 mm x 22 mm Pencere ve kapılarda uygulanan kablosuz bir üründür, 1 adet 3V CR-2 lityum pil ile çalışır ve pil ömrü minimum 2

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti)

IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti) New Remote Control Rewote Nedir? IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti) Rewote pazarda mevcut bulunan alıcılı motorları mobil uygulama vasıtasıyla yönetmeyi sağlayan bir IoT ürünüdür. Rewote donanım

Detaylı

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 wlsn nedir? Bosch Güvenlik Sistemleri nin kablosuz Local Security Network wlsn çözümü, en sok teknoloji

Detaylı

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği Görüntülü Kapı Zili Kayıt ve izleme özelliği SD kart kullanabilme özelliği Türkçe Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu AYP223BE Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz!! Genel Özellikler Görüntülü kapı

Detaylı

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Komple güvenirlik için sağlam motor Çalışma güvenliği için ileri teknoloji Çevre ile uyumlu, modern ve zarif tasarım Çok yönlülük Globe otomasyon sistemi,

Detaylı

ÖZEL ÜRÜNLER VİLLA TİPİ SETLER APARTMAN TİPİ X5 SİSTEMİ AKILLI EV ve OTOMASYON SİSTEMİ KABLOLU AKILLI EV SİSTEMİ ÖZEL ÜRÜNLER

ÖZEL ÜRÜNLER VİLLA TİPİ SETLER APARTMAN TİPİ X5 SİSTEMİ AKILLI EV ve OTOMASYON SİSTEMİ KABLOLU AKILLI EV SİSTEMİ ÖZEL ÜRÜNLER ÖZEL ÜRÜNLER VİLLA TİPİ SETLER APARTMAN TİPİ X5 SİSTEMİ AKILLI EV ve OTOMASYON SİSTEMİ KABLOLU AKILLI EV SİSTEMİ ÖZEL ÜRÜNLER Satış Kodu: AYPSV220 Tek Yollu Motorlu Su Vanası Satış Kodu: AYPKD430 Hareket

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A)

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A) ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A) ATEL TEKNOLOJİ ve SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Hilal Mah. 677. Cad. No: 9 06550 Çankaya ANKARA / TÜRKİYE T : +90 312 441 42 20 F : +90 312 441 42 18 www.astronomikrole.com

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ IPACK ENDÜSTRİYEL GAZ ÖLÇÜMLEME VE KONTROL SİSTEMLERİ Endüstriyel işletmelerde kullanılan yanıcı parlayıcı patlayıcı ve/veya toksik gazların anlık veya sürekli olarak tespiti

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com H ayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media

Detaylı

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com AKILLI TASARIM Günümüz akıllı teknolojilerine ayak uyduran yenilikçi bir tasarım. Nigra ailesi, enerji verimliliği

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı

SONUÇ RAPORU EK: Ürüne CLEVER adı verilmiştir. Geliştirilen model C15 olarak tanımlanmıştır.

SONUÇ RAPORU EK: Ürüne CLEVER adı verilmiştir. Geliştirilen model C15 olarak tanımlanmıştır. SONUÇ RAPORU EK: İŞ FİKRİ ÇIKTISI HAKKINDA BİLGİLER ve TEKNİK DETAYLAR (Bu bölümde çıkan ürüne ait teknik resim, prototip fotoğrafları, uygulama şekilleri, eğer ürün piyasaya sunulmuşsa teknik özellikleri-kapasitesi,

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri + Havalı, sulu ve karışık ısıtma soğutma sistemlerine uygun bireysel konfor ürünleri Oransal oda sıcaklığı kontrol

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ

DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ www.desi.com.tr DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ Akıllı, Güçlü, Küçük MOTORLU SİLİNDİRLER Motorlu Silindir Pencere ve Kapı Alarmı Kablosuz Kontrol Cihazları Elektromekanik Kilit Şarj Edilebilir Batarya ISM

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Kalite. Kalite Belgeleri

Kalite. Kalite Belgeleri Kalite Kalite Belgeleri CenmaX Oto Alarm CenmaX Oto Alarm Sistemleri Standart Özellikleri Süper mikro işlemcili yazılım sayesinde KOLAY KULLANIM. İki adet Antiscan UZAKTAN KUMANDA (9xx modeller hariç)

Detaylı

STOPLAN Alarmlı Otomatik Emniyet Kelepçe Sistemi. E- Katalog

STOPLAN Alarmlı Otomatik Emniyet Kelepçe Sistemi. E- Katalog EMKOTEK AR-GE YAZILIM DANIŞMANLIK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ STOPLAN Alarmlı Otomatik Emniyet Kelepçe Sistemi E- Katalog ŞİRKET VE VİZYONUMUZ Şirket : EMKOTEK AR-GE YAZILIM

Detaylı

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Magic Pass cihaz cihaz bağlantı ve kullanıma yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Güvenli, kullanışlı, enerji tasarruflu... 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Dış ortam hareket ve varlık dedektörü (PIR), Standart

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

Güvenliğin ve yangına karşı korunmanın önemli olduğu yerlerde METAXROLL yangın kepenk sistemleri en iyi tercihtir.

Güvenliğin ve yangına karşı korunmanın önemli olduğu yerlerde METAXROLL yangın kepenk sistemleri en iyi tercihtir. Yangın Kepengi Güvenliğin ve yangına karşı korunmanın önemli olduğu yerlerde METAXROLL yangın kepenk sistemleri en iyi tercihtir. METAXROLL yangın kepenk sistemleri yangın duvarlarında yangın kapılarını

Detaylı

TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001

TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001 TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu

Detaylı

Elektronik Kontrol Paneli

Elektronik Kontrol Paneli Elektronik Kontrol Paneli L-ION-EF21 Mikrokontrolör esaslı dijital teknoloji Gelişmiş kullanıcı arabirimi 2x16 Dijital LCD gösterge Kullanışlı Türkçe menü yapısı Parametre ayarları ile çok çeşitli sistemlere

Detaylı

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU Eylül 201 1. Giriş Kullandığınız ürün yüksek teknolojiyi kullanarak üretilmiş, üstün tasarıma sahip bir üründür. Bu gelişmiş teknolojili sistem size, karışık kodları ezberlemek

Detaylı

CenmaX. Duvar içi Akıllı anahtar (Çift çıkış) Kullanım kılavuzu. Model: WL-ZGCENPW-S082-01

CenmaX. Duvar içi Akıllı anahtar (Çift çıkış) Kullanım kılavuzu. Model: WL-ZGCENPW-S082-01 CenmaX by Duvar içi Akıllı anahtar (Çift çıkış) Model: WL-ZGCENPW-S082-01 Kullanım kılavuzu Ürün özellikleri - Bu cihaz Akıllı IP Kamera (HUB) ile birlikte kullanılmalıdır. Tek başına kullanılmaz! - Kuruluma

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi kullanımı ve arıza tespit ve onarımına yönelik

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

LS 900 Kullanma Klavuzu

LS 900 Kullanma Klavuzu SİSTEM Otomasyon & Elektrik Sipariş ve Teknik Sorularınız İçin 0212 577 57 91-92 Alarm ve Kamera Sistemleri LS 900 Kullanma Klavuzu Adres: Rami Kışla Cad. Emintaş Binatlı San. Sit. No: 9 / 30 Eyüp / İstanbul

Detaylı

Ortam İzleme Sistemi

Ortam İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Ortam Sistemi Retmon EMS Nedir? Ortam parametrelerini ölçmek, izlemek, kaydetmek ve kontrol altında tutmak için kullanılan veri toplama ve uyarı sistemidir. Veri Toplama Terminali

Detaylı

OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI

OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI EKONT Otomatik kapı kontrol cihaz her türlü tam otomatik kapı otomasyonu uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmış, çok fonksiyonelli ve her türlü güvenlik önlemleri düşünülmüş

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler;

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; Ana Menü Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; 1- Genel 2 - Disk Yönetimi 1-1) Sistem Zamanı 3 - Kayıt Oynatma 1-2) Zaman Senkronizasyon 4 - Kayıt Modu 1-3) Tarih Formatı 4-1) Sürekli Kayıt 1-4) Dil 4-2)

Detaylı

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 )

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 ) SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme Paket Sistem Fiyatları Temmuz.0 No ACIKLAMA Adet GSM Modülü Alternatif- ( x ) ( Ekranlı, tuştakımlı, DTMF kontrollü, giriş, çıkışlı ) GSM Modülü -: SMS yada telefon

Detaylı

Rotary vana motoru AMB 162, AMB 182

Rotary vana motoru AMB 162, AMB 182 Teknik bilgi föyü Rotary vana motoru AMB 162, AMB 182 Açıklama Ana Veriler: Nominal voltaj: 2 ve 3 noktalı: 230 V AC, 50/60 Hz V AC, 50/60 Hz; modülasyonlu: V AC/DC; Çıkış torku 5, 10 ve Nm; Dönüş açısı

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI

Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI AKILLI EV SISTEMLERI Akıllı Ev Sistemleri ne Hoşgeldiniz Akıllı Ev Sistemleri ile eviniz hiç olmadığı kadar konforlu olacak. Evinizdeki bütün cihazları tek merkezden kontrol etme imkanı sunan Akıllı Ev

Detaylı

Uzaktan Kumandalı Kablosuz Motorlu Silindir KULLANMA KILAVUZU URC 60

Uzaktan Kumandalı Kablosuz Motorlu Silindir KULLANMA KILAVUZU URC 60 Uzaktan Kumandalı Kablosuz Motorlu Silindir KULLANMA KILAVUZU URC 60 UZAKTAN KUMANDALI SİLİNDİR ve MONTAJI Açma Silindir Topuz Tam Tur Kilitleme Tur Kilitleme Topuz Vidası Gösterge Kapıdaki silindiri çıkartın.

Detaylı

Fan Coil Kontrol Vanaları

Fan Coil Kontrol Vanaları Fan Coil Kontrol Vanaları Fan Coil Kontrol Vanaları PN20 Küresel Kontrol Vanaları Min. 4 C - Max 95 C (Glikol

Detaylı

ednet Smart Home Hızlı Kurulum Kılavuzu

ednet Smart Home Hızlı Kurulum Kılavuzu ednet Smart Home Hızlı Kurulum Kılavuzu 84295 84297 Güvenlik önlemleri TR ednet smart home cihazlarını şunlar için sadece belirtilen sıcaklıklar arasında kullanın: Sensörler ve Aktörler: 0 ~ 40 C Kullanmadığınız

Detaylı

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER Ekin Endüstriyelin Isıtma-Soğutma sanayisine sunduğu paket sistem çözümleri ile uygulamacı firmalar ve son kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540

NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540 NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540 Kullanıcı Klavuzu (Sık Kullanılanlar) Kuruluma başlamadan önce mutlaka fabrika ayarlarına yükleyip kuruluma başlayınız. Eğer yazılım güncellemesi yaparsanız güncellemeden

Detaylı

Zariflik, sadelik ve ince dizayn...

Zariflik, sadelik ve ince dizayn... Zariflik, sadelik ve ince dizayn... IUK50 3,5 ekran genişliği ile hands-free özellikli kolay iletişim, Dokunmatik yüzeyli Ultra ince estetik tasarım, OSD menü yardımı ile 10 farklı nokta ile iletişim sağlayabilme,

Detaylı

Serviscell Mobil Veli Uygulaması

Serviscell Mobil Veli Uygulaması Serviscell Mobil Veli Uygulaması KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Önsöz 2 Menü 3 Bildirimler 5 Servis Aracı 8 Ayarlar 9 SAYIN VELİMİZ; Hacettepe Teknokent bünyesinde geliştirilen Serviscell sisteminin öncelikli

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ

SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ SMOOVE, DUVARA MONTE KUMANDA ÜNİTELERİNİN GÖRÜNÜMÜNDE DEVRİM YARATIYOR. YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ VE ESTETİK İLE KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLER SUNUYOR. Dokunmatik

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri

Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri Sanayi kapıları için otomasyon sistemleri Sanayi kapıları için otomasyonlar DITEC in geniş bir yelpazede yer alan ürünleri ve tahrik grupları, mevcut ve yeni giriş veya erişim sistemlerinin gerekli sanayi

Detaylı