SIKÇA SORULAN SORULAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SIKÇA SORULAN SORULAR"

Transkript

1 SIKÇA SORULAN SORULAR 1. Hava Kuvvetleri nde sivil memurluğa başvurmak istiyorum. Nasıl başvurabilirim? Başvurular adresinden online olarak yapılmaktadır. Posta yoluyla başvurular kabul edilmemektedir. 2. Başvurumdaki bazı bilgilerim değişti ve güncellemek istiyorum. Nasıl yapabilirim? İlk başvurunuzda, sistem vasıtasıyla bir şifre belirleyeceksiniz. Belirlediğiniz bu şifre ile başvurular devam ettiği müddetçe, internet adresimizden bilgilerinizi güncelleyip kontrol edebilirsiniz. 3. Hava Kuvvetleri sivil memurluk sınavları nerede yapılmaktadır? yapılmaktadır. Halihazırda tek merkezde, Hava Teknik Okullar Komutanlığı (Gaziemir / İZMİR)'nda 4. Sınavlara katılabilmek için bankaya para yatırmaya gerek var mı? Hayır. Hiçbir sınav için bankalara para yatırmaya gerek yoktur sayılı Kanuna mı tabi olacağız? Sivil Memurlar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabidir. Bunun yanı sıra TSK bünyesinde görev yapmaları nedeniyle TSK İç Hizmet Kanunu, TSK Personel Kanunu vb. mevzuatta belirtilen hak ve yükümlülüklere sahiptir. 6. Sözleşmeli personel mi yoksa kadrolu personel mi alıyorsunuz? İlanda belirtilen unvanlarda atanacak memurlar kadrolu olarak daimi statüde görev yapacaktır. 7. İlanda belirtilen illerde kaç yıl kalmak zorundayız? Daha sonra istediğimiz şehre tayin olabilir miyiz? Sivil memur istihdam edilirken, ilk atandıkları görev yerinde uzun yıllar çalışacağı ve buradan emekli olacağı öngörülmektedir. Ancak Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında Görevli Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda atama isteğinde bulunmaları mümkündür. Atama isteğinde bulunabilmek için en az 4 yıl (bazı garnizonlarda en az 3 yıl) aynı garnizonda görev yapmış olmak gereklidir. Zorunlu çalışma süresinin tamamlanmış olması, memurun o yıl tayin olabileceği anlamına gelmez. Yönetmelik te

2 belirtilen bu süre memurun en erken atama isteyebileceği süreyi belirtmektedir. Atama işleminin gerçekleştirilebilmesi için özellikle; ayrılmak istenen yerde personel ihtiyacının ortadan kalkmış olması, atanmak istediği yerde sınıfına ve unvanına uygun kadro bulunması gereklidir. Özetle; memuriyete başladıktan sonra adayın istediği bölgeye atanabilmesi için Yönetmelik te belirtilen şartların gerçekleşmesi gereklidir. 8. İlanda belirtilen alanda memuriyete başladıktan sonra başka bir unvana geçiş / sınıf değişikliği yapabilir miyiz? Göreve başladıktan sonra bir üst öğrenimin tamamlanması vb. nedenlerle memurlar sınıf değişikliği talebinde bulunabilirler. Sınıf değişikliği işlemleri Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında Görevli Devlet Memurlarının Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği esaslarına göre yapılmaktadır. Bu sınavlara müracaat edebilmek için belirli süre görev yapmış olma, ihtiyaç duyulan alanlara ilişkin eğitim şartını taşımak gereklidir. Özetle; sadece bir üst öğrenimi tamamlamış olmak sınıf değişikliği için yeterli değildir. 9. Ne gibi sosyal haklara sahip olabileceğiz? Lojman, orduevi ve kamplardan yararlanabilecek miyiz? Hava Kuvvetleri Komutanlığı emrinde görevli sivil memurlar kendileri ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertleri (anne, baba, eş ve çocuk) askeri hastaneler ve diğer sağlık hizmetlerinden, servis araçlarından, birliklerde bulunan sosyal kolaylık tesislerinden yararlanırlar. Ayrıca sivil memurların kullanabilmesi için Ankara da bir sosyal tesis bulunmaktadır. 10. Göz problemim var. Kaç numaraya kadar göz bozukluklarını kabul ediyorsunuz? Adayın göz bozukluğunun numarası, renk körlüğü vb. farklı kriterlere göre muayenesi yapılmaktadır. Bu nedenle muayene yapılmadan sadece adayın kullandığı gözlük numarasını esas alarak değerlendirme yapmak doğru olmayacaktır. Adayların görev yapacağı unvanın özellikleri dikkate alınarak, sağlık durumunun elverişli olup olmadığı Askeri Hastaneler/Muayene Merkezleri tarafından tespit edilmektedir. 11. Ustalık/kalfalık belgem var ancak ilanda belirtilen öğrenim şartı bana uymuyor, başvurabilir miyim? İlanda belirtilen niteliklerin tamamının karşılanıyor olması gereklidir. Aksi halde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3 12. İlanda belirtilen okullar ile benzer nitelikte olan başka bir bölümden mezun oldum. Başvuru yapabilir miyim? İlanda belirtilen bölümlerden birinden mezun olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. 13. Mülakata gelirken uygulama sınavı için kendi araç ve gereçlerimi getirebilir miyim / getirmem gerekir mi? Herkesin eşit koşullar altında sınava girmesi gerektiğinden kendi araç ve gereçlerinizi kullanmanıza müsaade edilmeyecektir. Başvuru kılavuzunda yazılanlar haricinde hiç bir malzeme getirmenize gerek yoktur. 14. Sınav / mülakat yapılacak yere nasıl gelebilirim? Adresi tarif eder misiniz? Adaylara seçim aşamalarına katılmak için çağrı yaptığınızda, ulaşım imkânları ve kroki internet sitemizden yayımlanacaktır. 15. İlanda belirtilen okullardan mezun olmadım ancak bu alanda çok tecrübeliyim. Uygulama sınavı yapıldığında başarılı olacağıma inanıyorum. Müracaat edebilir miyim? İlanda belirtilen bölümlerden birinden mezun olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. 16. Ailemde çok sayıda asker var; birinci dereceden olmamakla birlikte ailemde şehit olan akrabalarım var. Bunlar benim için avantaj sağlar mı? Başvuru aşamasında adaylar KPSS puanlarına göre sıralanmakta ve en yüksek puan alan adaylar mülakat aşamasına davet edilmektedir. İlk başvuruda, yasal mevzuat gereği, sadece 1 inci dereceden şehit ve gazi yakınları için %10 ek KPSS puanı verilmektedir. Bu durum, mülakat aşamasında ise herhangi bir avantaj sağlamamaktadır. Askeri personel çocuklarına ise sınav ve seçim aşamalarında herhangi bir ayrıcalık uygulanmamaktadır. Başvuru ve giriş koşulları bütün adaylar için aynıdır. Bu aşamalarda adayın ailesine değil; bilgi, beceri, kendini ifade, özgüven vb. hususlarına önem verilmektedir. 17. Neden bazı alanlarda bayan sivil memur alınmıyor? Adayların görev yapacakları yerler göz önünde bulundurularak, kuvvet ihtiyaçları doğrultusunda, bayan ve erkek ayrımı yapılmıştır. Hv.K.K.lığının mevcut personel durumu incelendiğinde bir çok unvanda bayan memur sayısı erkek aday sayısından daha fazladır. 18. MYO mezunları tekniker unvanını kazanmaktadırlar. Ancak ilanda MYO mezunlarının teknisyen olarak alınacağı yazıyor. Bunun nedeni nedir? Maaşı tekniker olarak mı teknisyen olarak mı alacağız?

4 En yüksek donanıma sahip personeli temin edebilmek amacıyla görev yapılacak alan ile ilgili bir üst eğitime ve yeteneğe sahip personel temin edilmek istenmektedir. Hv.K.K.lığında sivil memur kadroları daha çok teknisyen olarak ihdas edilmiştir. Bununla birlikte, yürürlükte olan Yan Ödeme Kararnamesi gereğince söz konusu kadrolarda görev yapan MYO mezunu personele emsali teknikerler ile aynı maaş ve tazminat ödenmektedir. 19. Temin yapılacak illerin sayısı ile alım yapılacak memur sayısı neden örtüşmüyor? Her yıl yayımlanan Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile kurumlara verilen sivil memur alım sayısının kısıtlı olmasına rağmen bu kontenjandan daha fazla Hava Kuvvetleri Birliğinin sivil memur ihtiyacı bulunmaktadır. İlanda sivil memur ihtiyacı duyulan tüm kadro yerleri belirtilmiş olup sınava müracaat eden adayların tercihleri doğrultusunda atama yapılacaktır. 20. Birden fazla unvan için başvuru yapabilir miyim? Adaylar birden fazla alan ile ilgili öğrenim durumu vb. niteliklere sahip olmaları halinde birden fazla unvan için müracaatta bulunabilirler. 21. Uygulama sınavı ne şekilde yapılıyor? Sınavda neler soruluyor? Uygulama sınavında adayın görev yapacağı konu ile ilgili bilgi ve beceri seviyesi ölçülmektedir. Sınav kapsamında bu aşamaya kadar gelen adaylara ihtisasına göre araç, gereç, silah ve cihaz üzerinde uygulama sınavı yapılmakta ve adayın gireceği ihtisaslarda mesleğe hazır bulunuşluğunu ölçmek amaçlanmaktadır. Uygulama sınavı 100 puan üzerinden değerlendirilmekte ve asgari 70 puan geçer not olarak değerlendirilmektedir. Uygulama sınavından 70 ten düşük not alan adaylar, ilgili mevzuat gereği, diğer seçim aşamalarına devam edememekte ve elenmektedirler. 22. Mülakata gelirken hangi derslere daha çok çalışmalıyım? Uygulama gerektirmeyen alanlar için yapılacak mülakatta mesleğe yönelik soru soruluyor mu? Uygulama sınavı gerektirmeyen (Gıda Mühendisi, Veteriner vb.) unvanlar için yapılan mülakatlarda adayın yazılı sınavlar ile tespit edilemeyen, bireysel özelliklerini tanımak amacıyla sorular sorulmaktadır. Mülakat sınavları adayların konuşma ve kendini ifade edebilme yeteneği, mesleğe yönelik istekliliği ve psikolojik özelliklerini belirlemeye yönelik adayla yüz yüze yapılan, sözlü iletişim gerektiren ve soru cevap yöntemi uygulanarak gerçekleştirilen bir aşamadır. Mülakat esnasında yapılacak olan görüşmede; adayın konuşma yeteneği, ses tonu, heyecan durumu, çok yönlü düşünme, davranışlardaki denge, kendine güven gibi unsurlar gözlenerek elde edilen bilgiler mülakat komisyonunca değerlendirilecektir. Dolayısıyla mülakat sınavlarında adayın bu özelliklerini belirlemeye yarayacak sorular, konusunda uzman ve eğitimli personel tarafından sorulmaktadır.

5 Mülakat 100 puan üzerinden değerlendirilmekte ve asgari 70 puan geçer not olarak değerlendirilmektedir. Mülakattan, 70 ten düşük not alan adaylar, ilgili mevzuat gereği, diğer seçim aşamalarına devam edememekte ve elenmektedirler. 23. İnternetten formu doldurdum ancak sistem başvurumu kaydetmiyor, ne yapmalıyım? Bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurduğunuzu kontrol ediniz. Eğer eksiksiz doldurduğunuza eminseniz, sistemde anlık bir yoğunluk yaşanmış olabileceğinden daha sonra tekrar deneyiniz. 24. Başvuru formunu doldurdum ancak sisteme kaydedilip edilmediğini nasıl kontrol edebilirim? İlk başvurunuz esnasında, sistem tarafından size verilen şifre ile başvuru anasayfasında yer alan güncelleme ekranından giriş yapabilirsiniz. Eğer giriş yapıp bilgilerinizi görebiliyorsanız sisteme kaydınız yapılmış demektir. 25. Mülakatlara çağırma işlemleri neye göre yapılmaktadır? Başvuran adayların başvuruları, sınıf veya unvan bazında incelenerek, başvuru kriterlerini sağlayan adaylar KPSS puanı sırasına göre sıralanmaktadır. Temin edilecek miktarın beş ila yirmi katı kadar aday, puan sırasına göre mülakat/uygulama sınavına davet edilmektedir. Davet edilen adayların listesi internet aracılığı ( ile ilan edilemekte olup, adaylara posta / e-posta vb. vasıtalarla ayrıca bir tebligat yapılmayamamaktadır.

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SİVİL MEMUR ALIM İLANI (2013/2)

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SİVİL MEMUR ALIM İLANI (2013/2) 1. GENEL: HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SİVİL MEMUR ALIM İLANI (201/2) a. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Karargâhı ile Bağlı Birlik ve Kurumlarında istihdam edilmek üzere, Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR 1. Uzman erbaşlığa giriş şartları nelerdir? Yayımlanan başvuru kılavuzunda detaylı olarak belirtilmiştir. 2. Başvuru ve sınav tarihleri ile uygun öğrenim kolları nelerdir? Başvuru

Detaylı

MUVAZZAF ASTSUBAY TEMİNİ SIKÇA SORULAN SORULAR

MUVAZZAF ASTSUBAY TEMİNİ SIKÇA SORULAN SORULAR MUVAZZAF ASTSUBAY TEMİNİ SIKÇA SORULAN SORULAR 1. Muvazzaf astsubaylık için başvurular nasıl yapılmaktadır? Muvazzaf astsubay temini kapsamında başvurular sadece her temin döneminde www.kkk.tsk.tr/pertem/ana1.asp

Detaylı

MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY TEMİNİ SIKÇA SORULAN SORULAR

MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY TEMİNİ SIKÇA SORULAN SORULAR MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY TEMİNİ SIKÇA SORULAN SORULAR 1. Muvazzaf/sözleşmeli subaylık için başvurular nasıl yapılmaktadır? Muvazzaf/sözleşmeli subay temini kapsamında başvurular sadece her temin döneminde

Detaylı

Kara Kuvvetleri Komutanlğı Sivil Memur Alımı

Kara Kuvvetleri Komutanlğı Sivil Memur Alımı Kara Kuvvetleri Komutanlğı Sivil Memur Alımı Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki kurumların sivil memur ihtiyacı kapsamındaki hususlar burada anlatılmıştır. Sivil memur başvuru koşulları, yazılı sınav

Detaylı

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2014 YILI 1 İNCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2014 YILI 1 İNCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU T.C. DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI DENİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KOMUTANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI BAŞKANLIĞI BEYLERBEYİ/İSTANBUL DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2014 YILI 1 İNCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU LARI BİLGİLENDİRME

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR 1. Uzman erbaşlığa giriş şartları nelerdir? a. T.C. vatandaşı ve erkek olmak, b. Hv.K.K.lığı tarafından alımın yapılacak sınıf ve ihtisaslara ait başvuru kılavuzunda kaynak olarak

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ANKARA 2015 YILI DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU BAŞVURU TARİHLERİ : ( 16-24 KASIM 2015 ) Bu kılavuz Sahil Güvenlik Komutanlığında devlet memuru olmak için başvuru

Detaylı

Sivil Memur Başvuru Kılavuzu 2 0 1 4 / 1

Sivil Memur Başvuru Kılavuzu 2 0 1 4 / 1 Sivil Memur Başvuru Kılavuzu 2 0 1 4 / 1 Başvurular: 29 Aralık 2014 24 Nisan 2015 DİKKAT! Bu kılavuzu okumadan başvuru işleminizi yapmayınız. Bu kılavuzda yer alan kurallar, kılavuzun yayım tarihinden

Detaylı

SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ SIKÇA SORULAN SORULAR

SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ SIKÇA SORULAN SORULAR SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ SIKÇA SORULAN SORULAR 1. Sözleşmeli erlik için başvurular nasıl yapılmaktadır? Sözleşmeli er temini kapsamında başvurular sadece her temin döneminde www.kkk.tsk.tr/personeltemin/pertem.aspx

Detaylı

TASNİF DIŞI TASNİF DIŞI 1/8

TASNİF DIŞI TASNİF DIŞI 1/8 TASNİF DIŞI TASNİF DIŞI /8 TASNİF DIŞI 203 YILI DEVLET MEMURU LARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!. BAŞVURU VE SINAV SONRASI İŞLEMLERE AİT BÜTÜN KURALLAR BU KILAVUZDA AÇIKLANMIŞTIR. 2. BU KILAVUZDA YER

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU BAŞVURU TARİHLERİ : ( 27 Ekim 14 Kasım 2014 ) Bu kılavuz Sahil Güvenlik

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU BAŞVURU TARİHLERİ : ( 12-22 Kasım 2018 ) Bu kılavuz Sahil Güvenlik Komutanlığında devlet memuru olmak için başvuru yapacak/yapan adayları

Detaylı

1 - Dışişleri Bakanlığına sınavla, su ve çevre konularında görevlendirilmek üzere 1

1 - Dışişleri Bakanlığına sınavla, su ve çevre konularında görevlendirilmek üzere 1 Dışişleri Bakanlığından: DANIŞMAN GİRİŞ SINAVI DUYURUSU (SU VE ÇEVRE, ENERJİ) I. GENEL BİLGİLER 1 - Dışişleri Bakanlığına sınavla, su ve çevre konularında görevlendirilmek üzere 1 (bir) veenerji ile ilgili

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ANKARA 2017 YILI DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU BAŞVURU TARİHLERİ : ( 13 KASIM-06 ARALIK 2017 ) Bu kılavuz Sahil Güvenlik Komutanlığında devlet memuru olmak için

Detaylı

T.C. NİĞDE VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. NİĞDE VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. NİĞDE VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM HİZMETLERİ DIŞINDAKİ PERSONELİN İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI BAŞVURU VE YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU Bu kılavuz 12/10/2013 tarihli ve 28793 sayılı

Detaylı

HAVA ASTSUBAY MYO İLE İLGİLİ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI 1. Hava Astsubay Meslek Yüksekokuluna başvuru şartları nelerdir?

HAVA ASTSUBAY MYO İLE İLGİLİ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI 1. Hava Astsubay Meslek Yüksekokuluna başvuru şartları nelerdir? HAVA ASTSUBAY MYO İLE İLGİLİ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI 1. Hava Astsubay Meslek Yüksekokuluna başvuru şartları nelerdir? Hava Astsubay Meslek Yüksekokuluna aşağıdaki başvuru koşullarını sağlayan

Detaylı

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2013 YILI 2 NCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2013 YILI 2 NCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU TASNİF DIŞI T.C. DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI DENİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KOMUTANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI BAŞKANLIĞI BEYLERBEYİ/İSTANBUL DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 203 YILI 2 NCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU

Detaylı

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr 2015 Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI ŞEF KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

SORU 1: Aile Birliği mazeretine bağlı yer değiştirmeye kimler başvurabilir? a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A ve 4/B maddeleri kapsamında,

SORU 1: Aile Birliği mazeretine bağlı yer değiştirmeye kimler başvurabilir? a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A ve 4/B maddeleri kapsamında, SORU 1: Aile Birliği mazeretine bağlı yer değiştirmeye kimler başvurabilir? CEVAP 1: Öğretmenlerden eşleri; a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A ve 4/B maddeleri kapsamında, b) Sosyal Güvenlik

Detaylı

ARANAN NİTELİKLER. -Lisans Hemşirelik bölümü mezunu olmak KPSSP3 sınavı puanı

ARANAN NİTELİKLER. -Lisans Hemşirelik bölümü mezunu olmak KPSSP3 sınavı puanı DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz Hastanesinde giderleri Özel Bütçe Gelirlerinden ( 99 Hemşire ve 28 Sağlık Teknikeri ) karşılanmak üzere 657 Sayılı Devlet

Detaylı

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca Görevde Yükselme

Detaylı

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması,

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması, BİNGÖL VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI İçişleri Bakanlığı Bingöl Valiliği emrinde çalıştırılmak üzere ekli listede unvanı ve adedi belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına

Detaylı

Koruma Altında Yetişen Bireylerin

Koruma Altında Yetişen Bireylerin H A Y A T S E N D E D E R N E Ğ İ Koruma Altında Yetişen Bireylerin İstihdam Olanakları Kamuda İstihdam Özel Sektörde İstihdam İstihdam Olanakları Koruma altında yetişen bireyler farklı aralıklarla da

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU 2012 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU

T.C. ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU 2012 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU T.C. ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU 2012 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU 14.01.2006 tarihli ve 26049 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Adli Tıp Kurumu Personeli

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE SAYMANI KADROLARI İÇİN 2. ATAMA BAŞVURU KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

ARELSEM ve BİLİM İSTANBUL İŞBİRLİĞİ İLE

ARELSEM ve BİLİM İSTANBUL İŞBİRLİĞİ İLE ARELSEM ve BİLİM İSTANBUL İŞBİRLİĞİ İLE Kamu da Kariyer; Geleceğin Kamu Lideri İçin! KPSS KPSS Nedir? Kamu Personeli Seçme Sınavı Kamu kurumlarında görev alacak personeli belirlemek amacıyla yapılan bir

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE SAYMANI KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Ocak 2018, Erzincan 1 İçindekiler 1. SINAV TAKVİMİ... 2 2. UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ KAPSAMINDA ATAMA YAPILACAK KADROLAR...

Detaylı

İş İlan No ( )

İş İlan No ( ) 03.08.2018 Türkiye İş Kurumu - İşgücü İstemi Detayı İş İlan No (00004582397) Profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar. Türkiye İş Kurumu ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM

Detaylı

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Doğanhisar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk

Detaylı

ALINACAK KADROLU PERSONEL (AŞÇI) ALIM İLANI

ALINACAK KADROLU PERSONEL (AŞÇI) ALIM İLANI T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK KADROLU PERSONEL (AŞÇI) ALIM İLANI (2018-5. DÖNEM) 1. GENEL HUSUSLAR a) Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018 ÖNEMLİ NOT: 1024335,1024338 ve 1024339 NOLU İLANLAR İLE İLGİLİ GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Detaylı

2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI VE DİŞ TABİPLERİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen)

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI PERSONELİ İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU 2015 Bu Kılavuz 657 Sayılı Devlet Memurları

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATI ŞEF VE MEMUR KADROLARI İÇİN GÖREVDE YÜKSELME ATAMA BAŞVURU

Detaylı

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı

Detaylı

İ L A N. Adalet Bakanlığından

İ L A N. Adalet Bakanlığından İ L A N Adalet Bakanlığından Bakanlığımızca, ekte mahal ve sayısı belirtilen genel idare hizmetleri sınıfında bulunan 5-12 dereceli kadrolara, uygulama sınavını yapmak üzere Sınav Birimi olarak yetki verilen

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik, 2828 sayılı Kanunun ek 1 inci maddesi kapsamına girenlerin;

YÖNETMELİK. MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik, 2828 sayılı Kanunun ek 1 inci maddesi kapsamına girenlerin; 12 Haziran 2014 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29028 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (Devlet Personel Başkanlığı) ndan: SOSYAL HİZMETLER KANUNU KAPSAMINDA TANINAN İSTİHDAM HAKKININ KULLANIMINA

Detaylı

2 İşletme Müdürü GİH İşletme Müdür Yardımcısı GİH 186 1

2 İşletme Müdürü GİH İşletme Müdür Yardımcısı GİH 186 1 Görevde Yükselme Yazılı ve Sözlü Sınavı İlanı Orman Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında aşağıda unvanı, derecesi ve adedi yazılı münhal bulunan Başmühendis (kadastro-amenajman-etüd proje-araştırma),

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2019)

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2019) SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2019) 12/04/2014 tarih ve 28970 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli

Detaylı

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2015 YILI 1 İNCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU ALIMI BİLGİLENDİRME KILAVUZU

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2015 YILI 1 İNCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU ALIMI BİLGİLENDİRME KILAVUZU T.C. DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI DENİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KOMUTANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI BAŞKANLIĞI BEYLERBEYİ/İSTANBUL DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2015 YILI 1 İNCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU I BİLGİLENDİRME

Detaylı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI :

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında görevlendirilmek üzere boş bulunan

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI BAŞVURULAR HAKKINDA GENEL ŞARTLAR

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI BAŞVURULAR HAKKINDA GENEL ŞARTLAR ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ve Yükseköğretim

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU 2015 İLGİLİ MEVZUAT 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 652 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri

Detaylı

c) Tüm aşamalarda başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir.

c) Tüm aşamalarda başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK KADROLU PERSONEL (HİZMETLİ) ALIM İLANI (018-6. DÖNEM) 1. GENEL HUSUSLAR a) Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel

Detaylı

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul

Detaylı

2013 Yılı Eylül Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni

2013 Yılı Eylül Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni 2013 Yılı Eylül Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası İlan Metni Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ne göre 2013 Yılı Eylül Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle

Detaylı

2017 YILI EYLÜL DÖNEMİ İSTEĞE BAĞLI BAKANLIK VE BAĞLI KURULUŞLAR ARASI YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMA KURASI İLAN METNİ

2017 YILI EYLÜL DÖNEMİ İSTEĞE BAĞLI BAKANLIK VE BAĞLI KURULUŞLAR ARASI YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMA KURASI İLAN METNİ 2017 YILI EYLÜL DÖNEMİ İSTEĞE BAĞLI BAKANLIK VE BAĞLI KURULUŞLAR ARASI YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ne göre

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI Adli Tıp Kurumu Sözleşmeli Personel İstihdamı Sınav İlanı

T.C. ADALET BAKANLIĞI Adli Tıp Kurumu Sözleşmeli Personel İstihdamı Sınav İlanı T.C. ADALET BAKANLIĞI Adli Tıp Kurumu Sözleşmeli Personel İstihdamı Sınav İlanı 1)Adli Tıp Kurumu Taşra Teşkilatında 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe giren Sözleşmeli

Detaylı

ALINACAK KADROLU PERSONEL (HİZMETLİ) ALIM İLANI

ALINACAK KADROLU PERSONEL (HİZMETLİ) ALIM İLANI T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK KADROLU PERSONEL (HİZMETLİ) ALIM İLANI (2018-6. DÖNEM) 1. GENEL HUSUSLAR a) Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel

Detaylı

Millî Savunma Bakanlığından: GENELKURMAY BAŞKANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SİLAHLI KUVVETLER UZMAN YARDIMCISI TEMİNİ YAPILACAKTIR 1.

Millî Savunma Bakanlığından: GENELKURMAY BAŞKANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SİLAHLI KUVVETLER UZMAN YARDIMCISI TEMİNİ YAPILACAKTIR 1. Millî Savunma Bakanlığından: GENELKURMAY BAŞKANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SİLAHLI KUVVETLER UZMAN YARDIMCISI TEMİNİ YAPILACAKTIR 1. GENEL: Genelkurmay Başkanlığı Merkez Karargâhına sözlü giriş sınavı

Detaylı

2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni

2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni 2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası İlan Metni Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ne göre 2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ (Eczacı, Diş Tabibi Ve Uzman Diş Tabibi İle Emekli Olan Tabip Ve Uzman Tabipler Dahil) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek Madde 1

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI KILAVUZU

MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI KILAVUZU T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI KILAVUZU 2012 DİKKAT: Bu kılavuzu Bu kılavuzu dikkatle dikkatlice okuyunuz. okuduktan sonra

Detaylı

D U Y U R U I. ATAMA YAPILACAK KADROLARIN YER, UNVAN, SINIF, DERECE VE ADEDİNE GÖRE DAĞILIMI BULUNDUĞU YER UNVAN SINIF DERECE ADET

D U Y U R U I. ATAMA YAPILACAK KADROLARIN YER, UNVAN, SINIF, DERECE VE ADEDİNE GÖRE DAĞILIMI BULUNDUĞU YER UNVAN SINIF DERECE ADET D U Y U R U Diyanet İşleri Başkanlığından; Başkanlığımız merkez teşkilatında münhal bulunan Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeliği kadrolarına naklen (kurum içi) alım yapmak üzere sözlü sınav yapılacaktır.

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Bilgi İşlem Dairesinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6. maddesi ile bu maddeye dayanılarak yayımlanan Kamu Kurum

Detaylı

VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI

VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE KARİYER İMKANI Vergi Denetim Kurulu, mensuplarına kariyer imkanı sunan bir okuldur. Vergi Müfettişleri aldıkları eğitim ve edindikleri meslek ahlakı

Detaylı

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY BAŞVURU KILAVUZU

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY BAŞVURU KILAVUZU HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY BAŞVURU KILAVUZU 2013 YILI MUVAZZAF VE SÖZLEŞMELİ SUBAY TEMİNİ FAALİYET TAKVİMİ (*) S.Nu. Faaliyet Adı Yeri Tarihi 1 Başvuruların yapılması 15 Ocak

Detaylı

Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. Genel Müdürlüğünde (İstanbul) görevlendirilmek üzere Servis Görevlisi unvanında alım yapılacaktır.

Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. Genel Müdürlüğünde (İstanbul) görevlendirilmek üzere Servis Görevlisi unvanında alım yapılacaktır. Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. Genel Müdürlüğünde (İstanbul) görevlendirilmek üzere Servis Görevlisi unvanında alım yapılacaktır. ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.SERVİS GÖREVLİSİ İHTİYAÇ TABLOSU GÖREV YERİ

Detaylı

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU / 20..

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU / 20.. T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU 20... / 20.. Açıklama: Burs başvurusu yapan adayların bu formu doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra, ekleriyle birlikte, Biruni Üniversitesi

Detaylı

T.C. Dışişleri Bakanlığı Aday Meslek Memurluğu Giriş Sınavı Duyurusu, 28 Aralık 2018

T.C. Dışişleri Bakanlığı Aday Meslek Memurluğu Giriş Sınavı Duyurusu, 28 Aralık 2018 T.C. Dışişleri Bakanlığı Aday Meslek Memurluğu Giriş Sınavı Duyurusu, 28 Aralık 2018 I. GENEL BİLGİLER (1) Meslek Memurları, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında 1 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi çerçevesinde,

Detaylı

HİZMET STANDARDI TABLOSU

HİZMET STANDARDI TABLOSU HİZMET STANDARDI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLAN MA SÜRESİ 1 Akademik ve İdari Personelin Hususi Pasaport Çıkarma ve Temdit (Süre uzatma) 1- Personelin,

Detaylı

S.NO UNVAN SINIFI ADEDİ DERECESİ 1 Eğitim Uzmanı Merkez GİH Sayman GİH Şef (İdari)

S.NO UNVAN SINIFI ADEDİ DERECESİ 1 Eğitim Uzmanı Merkez GİH Sayman GİH Şef (İdari) Görevde Yükselme Yazılı Sınavı İlanı (İDARİ) Orman Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında aşağıda unvanı, derecesi ve adedi yazılı münhal bulunaneğitim Uzmanı, Sayman, Şef, Memur ve Şoför kadroları

Detaylı

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama

Detaylı

2015 Yılı Temmuz Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni

2015 Yılı Temmuz Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni 2015 Yılı Temmuz Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası İlan Metni Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ne göre 2015 Yılı Temmuz Dönemi

Detaylı

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI ADAY KONSOLOSLUK VE İHTİSAS MEMURLUĞU GİRİŞ SINAVLARI DUYURUSU

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI ADAY KONSOLOSLUK VE İHTİSAS MEMURLUĞU GİRİŞ SINAVLARI DUYURUSU T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI ADAY KONSOLOSLUK VE İHTİSAS MEMURLUĞU GİRİŞ SINAVLARI DUYURUSU I. GENEL BİLGİLER: (1) Dışişleri Bakanlığı konsolosluk ve ihtisas memurları, dış ilişkilerin yürütülmesi kapsamında

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 30590

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 30590 Resmi Gazete Tarihi: 09.11.2018 Resmi Gazete Sayısı: 30590 ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞ SINAVLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Temin Faaliyetleri 1/33

Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Temin Faaliyetleri 1/33 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Temin Faaliyetleri 1/33 2019 MSÜ Aday Belirleme Sınavı Başvuru İşlemleri Milli Savunma Bakanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) arasındaki

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI ŞEF KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

Türkiye'nin En İyi Kamu Personeli Alımı Uygulamamız. Türkiye'nin En Büyük Kamu Personeli Alımı Facebook Sayfamız

Türkiye'nin En İyi Kamu Personeli Alımı Uygulamamız. Türkiye'nin En Büyük Kamu Personeli Alımı Facebook Sayfamız Türkiye'nin En İyi Kamu Personeli Alımı Uygulamamız Türkiye'nin En Büyük Kamu Personeli Alımı Facebook Sayfamız Yeni Facebook İş İlanları Kariyer Sayfamız www.isilanlarikariyer.com Sitemizden izinsiz ilanlarımızı

Detaylı

Sözleşmeli Erbaş-Er Sıkça Sorulan Sorular ve Cevaplar

Sözleşmeli Erbaş-Er Sıkça Sorulan Sorular ve Cevaplar Sözleşmeli Erbaş-Er Sıkça lan lar ve lar : Sözleşmeli er başvuru şartları nelerdir? : Sözleşmeli er adayları başvuru şartları: * Türk vatandaşı olmak, * a) En az ilköğretim veya yurt dışındaki dengi okul

Detaylı

1 KPSSP124 İlahiyat Fakültesi+Hafız KPSSP124 İlahiyat Fakültesi 2.000

1 KPSSP124 İlahiyat Fakültesi+Hafız KPSSP124 İlahiyat Fakültesi 2.000 Diyanet İşleri Başkanlığından; Başkanlığımız taşra teşkilatındaki sözleşmeli pozisyonlara; 2018 yılı KPSS puan sırası esas alınarak her bir grup için tabloda belirtilen boş kadro sayısının 3 (üç) katı

Detaylı

T.C. Dışişleri Bakanlığı Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu Giriş Sınavları Duyurusu ( )

T.C. Dışişleri Bakanlığı Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu Giriş Sınavları Duyurusu ( ) T.C. Dışişleri Bakanlığı Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu Giriş Sınavları Duyurusu (15.10.2014) I. GENEL BİLGİLER: (1) Konsolosluk ve İhtisas Memurları, dış ilişkilerin yürütülmesi kapsamında görev,

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SOSYAL GÜVENLİK DENETMEN YARDIMCILIĞI SINAVI BAŞVURU E-KILAVUZU http://www.sgk.gov.tr/ MÜRACAAT VE SÖZLÜ SINAV TARİHİ MÜRACAAT TARİHLERİ SINAVA KATILACAKLARIN İLAN TARİHİ 24 Ekim

Detaylı

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 İş Başvurusu 1-Dilekçe, 2-Özgeçmiş, 3-CV 7 GÜN 2 İlk defa devlet memurluğuna alınma 1-ÖSYM Başkanlığından gelen atanacakların listesi, 3- Nüfus cüzdan sureti 5-Sağlık raporu 7-İkametgah belgesi, 8-Mal

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞRA TEŞKİLATINDA EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETLERİ SINIFI DIŞI DİĞER HİZMET SINIFLARINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN İLLER ARASI İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME

Detaylı

T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Birimi

T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Birimi T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Birimi TAŞRA TEŞKİLATINDA EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETLERİ SINIFI DIŞI DİĞER HİZMET SINIFLARINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME

Detaylı

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 20152016 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI / BAŞVURU KOŞULLARI 0 İÇİNDEKİLER 1. Başvuru Tarihi... 1 2. Başvuruda İzlenecek Yol... 1 3. İletişim Bilgileri...

Detaylı

Yazdır ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ >ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU >HUKUK BÖLÜMÜ >ADALET PR.

Yazdır ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ >ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU >HUKUK BÖLÜMÜ >ADALET PR. https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50743 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Arama Seçenekleri Üyelik Duyurular Tümünde ara İletişim Seçiniz Ara İlan No : 1009209 İlanın Çıkılacağı yer ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İlk Yayın Tarihi MH Onay Tarihi Revizyon Tarih/No -/00 YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İlk Yayın Tarihi MH Onay Tarihi Revizyon Tarih/No -/00 YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesindeki fakülte bünyesinde yer alan diploma programları arasında veya diğer

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2018)

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2018) SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2018) 12/04/2014 tarih ve 28970 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli

Detaylı

SÖZLEŞMELİ SUBAY BAŞVURU İŞLEMLERİ

SÖZLEŞMELİ SUBAY BAŞVURU İŞLEMLERİ SÖZLEŞMELİ SUBAY BAŞVURU İŞLEMLERİ BAŞVURU İŞLEMLERİNE GİRİŞ Başvurunuzu yazıcıya bağlı bir bilgisayardan yapınız. Başvuru işlemleri için www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel / Ögrenci Alımı

Detaylı

T.C. YARGITAY BAŞKANLIĞI. Sözleşmeli Personel Alım Sınavı Duyurusu

T.C. YARGITAY BAŞKANLIĞI. Sözleşmeli Personel Alım Sınavı Duyurusu T.C. YARGITAY BAŞKANLIĞI Sözleşmeli Personel Alım Sınavı Duyurusu Başkanlığımız bünyesinde istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca 06/06/1978

Detaylı

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Personel Dairesi Başkanlığı

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Personel Dairesi Başkanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@gtu.edu.tr Personel Dairesi Başkanlığı Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği

Detaylı

T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı nda 657 sayılı Devlet Memurları

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

10/09/2017 TARİHLİ SEÇME SINAV İLANINA İLİŞKİN SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS)

10/09/2017 TARİHLİ SEÇME SINAV İLANINA İLİŞKİN SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS) 10/09/2017 TARİHLİ SEÇME SINAV İLANINA İLİŞKİN SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS) 1. Muvafakat ile kamudan geçiş ne demektir? 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu na tabi personel, sınavda başarılı olmaları durumunda,

Detaylı

1. Sağlık Yüksekokullarının. Sağlık Bilimleri Fakültelerinin veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak.

1. Sağlık Yüksekokullarının. Sağlık Bilimleri Fakültelerinin veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'nde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun. maddesinin B fıkrasına

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda belirtildiği şekilde Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Genel Sekreterliği'ne 3 (üç) Uzman Yardımcısı, 1 (Bir) Bilgisayar

Detaylı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek üzere genel idare

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek üzere genel idare Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE8A5U3E4* Sayı :54011814/304.01/E. 95572 09/10/2018 Konu :KYK Bursu DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: Uyarılar: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası

Detaylı

TAHSİL DURUMU PUAN TÜRÜ. En az dört yıllık dini yükseköğrenim mezunu olmak.

TAHSİL DURUMU PUAN TÜRÜ. En az dört yıllık dini yükseköğrenim mezunu olmak. Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan, aşağıda sınıfı, unvanı, kadro derecesi ve adedi belirtilen "Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı" kadrolarına atama yapmak için iki aşamalı (yazılı

Detaylı

T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2016 Bu kılavuz; Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU BAŞVURU TARİHLERİ : ( 19-29 ARALIK 2016 ) Bu kılavuz Sahil Güvenlik Komutanlığında

Detaylı

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI ne yarışma sınavı İle 5431 Sayılı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanunun 25inci Maddesi uyarınca İdari Hizmet Sözleşmesinde

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 1- Hizmet veya Yeşil Pasaport Formu

Detaylı