HARRAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HARRAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ"

Transkript

1 HARRAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

2 Proje Türleri-Limitleri Proje Türleri Kaynak Destek Tutarı Rapor Dönemi Sonuç Raporu Yüksek Lisans Tez Bap 7.000,00 6 Ayda Bir 3 Yıl Doktora Tez Bap ,00 6 Ayda Bir 3 Yıl Tıpta Uzmanlık Tez Bap ,00 6 Ayda Bir 3 Yıl Münferit Bap ,00 6 Ayda Bir 3 Yıl Yeni Ürün ve Teknoloji Geliştirme BAP-Ortaklı ,00 6 Ayda Bir 3 Yıl Entegre Bap ,00 6 Ayda Bir 3 Yıl Eş Finansman BAP-Ortaklı %30 6 Ayda Bir 3 Yıl Lisans Öğrenci Projeleri Bap 3.000,00 6 Ayda Bir 1 Yıl Patent Bap 6.000,00 6 Ayda Bir 2 Yıl Faydalı Model Geliştirme BAP-Ortaklı ,00 6 Ayda Bir 1Yıl KB KB 6 Ayda Bir Protokol KACKA KB ,00 6 Ayda Bir Protokol GAP-KİB KB ,00 6 Ayda Bir Protokol SODES KB ,00 6 Ayda Bir Protokol TÜBİTAK TÜBİTAK 6 Ayda Bir Protokol Bilimsel Etkinlik Projeleri BAP 1.500, ,00 6 Ay

3 2016 Faaliyet Devre den Kabul Biten Devam Eden Kabul Bütçe Harcanan Kalan Bütçe Proje Türü Doktora Tezi , , ,00 Ek Destek ,10 Entegre Proje , , ,97 EŞ FİNANSMAN PROJESİ , , ,66 Kongre Projeleri , , ,46 Münferit , , ,75 PATENT PROJELERİ ,16 Tıpta Uzmanlık , , ,53 Yayın Teşvik Projesi , , ,93 Yüksek Lisans Tez Projesi , , ,44 BAP TOPLAM , , ,00 DPT , , ,12 TÜBİTAK , , ,04 SODES ,00 0, ,18 SAN-TEZ ,00 0, ,00 GAP , , ,37 BM AİLE SAĞLIĞI , ,96 0,00 Uluslararası , , ,48 K. Kalk. AJANSI , , ,00 TOPLAM , , ,19 Genel Toplam , , ,19

4 Proje Yöneticisi (Yürütücüsü): Projeyi teklif eden, hazırlanmasından ve yürütülmesinden sorumlu olan öğretim üyeleri ile doktora, tıpta uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış araştırmacılar.

5 YÜRÜTÜCÜ BÖLÜM BŞK. YÜKSEK LİSANS DOKTORA TEZ PROJELERİ ENSTİTÜ MÜD: BAP KOORD. KURULU KURUL KARARI BAP SEKRETERYA

6 Tez Projeleri: Enstitülerde yüksek lisans, doktora, sanatta yeterlik eğitimini sürdürmekte olan öğrenciler ile tıpta uzmanlık öğrencilerinin bir öğretim üyesinin yöneticiliğinde yürüttükleri araştırma projeleridir. Tez öğrencisi haricinde En fazla bir yardımcı araştırmacı yazılabilir. Yüksek lisans, doktora, sanatta yeterlik tez projeleri. Bölüm Başkanlanının imzasını mütakip bölüm üst yazıyla ilgili enstitüye proje gönderilir. Enstitü müdürü başvuru formunu imzaladıktan sonra ilgili komisyon kararını ekleyerek EBYS üzerinden BAP Koord. Kurulu sekretaryasına Gönderir. Enstitü müdürlüğünce EBYS üzerinden BAP Koord. Kurulu sekretaryasına gelen projeler ilk kurul toplantısına alınır ve görüşülür..

7 BAP KOORD. KURULU YÜRÜTÜCÜ TIPTA UZMANLIK TEZ PROJELERİ Tıpta uzmanlık projelerinde Bölüm başkanı ve Dekanın imzası alındıktan sonra BÖLÜM BŞK. EBYS üzerinden BAP Koord. Kurulu Sekretaryasına gelen projeler ilk kurul toplantısına alınır ve görüşülür. BAP SEKRETERYA DEKAN YO. MÜD. KURUL KARARI Etik Kurul kararı ve ilgili kurul kararıda eklenerek EBYS üzerinden BAP Koord. Kurulu Sekretaryasına Gönderilir.

8 NOT: Yürütücünün bir projesi bitmeden ikinci projesini sunamaz. Devam eden projesinin sonuçlanmasını müteakip ikinci projeyi sunabilir. İkinci projesini de sonuçlanmasından sonra yeni bir proje sunabilmek için, önceki iki projesinden en az birinden Uluslararası veya Ulusal İndeksli dergilerden birinde yayın yapması zorunludur. Önceki iki projeden yayın yapılmaması durumunda yeni proje desteği verilmeyecektir. YÜRÜTÜCÜ Araştırma Projeleri Münferit, Entegre, Yeni Ürün ve Teknoloji Geliştirme, Lisans Öğrenci ve Eş Finansman projeleri. BÖLÜM BŞK. DEKAN YO. MÜD. BAP SEKRETERYA AP KOORD. KURULU BAP Koord. Kurulu sekretaryası hakemlerden gelen projeler ilk kurul toplantısına alınır ve görüşülür. Biri Harran Üniversitesinden İkisi Diğer Üniversitesinden Üç Hakemin Olumlu Görüşü Üzerine Dekanlık veya Müdürlükçe EBYS üzerinden BAP Koord. Kurulu sekretaryasına gelen projeler incelenmek üzere hakemlere gönderilir.

9 Bilimsel Etkinlik Projeleri Harran Üniversitesi öğretim üyeleri, doktora, tıpta uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış araştırmacılar tarafından üretilen bilimsel/sanatsal çalışmaların sonuçlarının ulusal ve/veya uluslararası kongre ve sempozyumlarda sunulması veya ulusal ve/veya uluslararası bilimsel/sanatsal etkinliklere için yapılacak harcamaları karşılamak üzere sunulan özel projelerdir. Kongre başvurusu BAP toplantı tarihinden önce olmak zorundadır. Proje Öneri Formu Kabul Metni Formu Katılacağı kongre tarihi BAP toplantı tarihinden sonra olmak zorunda. Bölüm başkanı ve Dekanın YO Müdürünün imzası alıdıktan sonra EBYS üzerinden BAP Koord. Kurulu Sekretaryası Gönderilir. EBYS üzerinden BAP Koord. Kurulu sekretaryasına gelen projeler ilk kurul toplantısına alınır ve görüşülür..

10 Yurt İçi Projeler 1.500,00TL Bilimsel Etkinlik Projeleri Yurt Dışı Projeler 3.000,00TL Proje Limiti İle Bir kaç Bilimsel Etkinliğe Katılmak Mümkündür. Bilimsel Etkinlik Projelerinde Avans verilebilecek. Avans kapatma süresi 2 aydır. 2 ayı geçmesi halinde faiz işlenecektir. Geçici Görev Yolluğu Uçak veya Otobüs Faturası Avans İstek formu doldurulup, BAP Mutemedine teslim edildikten sonra İlgili proje yürütücüsünün hesabına avans miktarı aktarılacaktır. Katılım Faturası ve Para Yatırdığına Dair Banka Dekontu Konaklama Faturası Yevmiyenin 1.5 katı Yurtiçi İçin Fakülte veya Müdürlükten alınan kurul kararı. Yurtdışı için Rektörlükten alınan izin belgeleri Yabancı Dildeki Tüm Evraklar Türkçeye Çevrilmesi Gereklidir. Proje yürütücüsü otomasyon sistemi üzerinden Geçici Görev Yolluğu düzenler, ilgili belgeler ve Faturaları ile birlikte BAP mutemetliğine teslim eder. BAP mutemedi ilgili avansı kapatır.

11 Satınalma İşleyişi Otomasyon üzerinden teknik şartname yüklenerek Malzeme Talebi yapılılır TL üzeri alımlarda 22/A vergi borcu yokyur yazısı alınır. BAP Koord. ne gelen satınalma telebi üzerine İhale Onay belgesi düzenlenir. Talep satınalma uzmanına gönderilir. Talepler için sistem üzerinden duyuruya çıkılır, gelen teklifler üzerine en uygun fiyat veren firmalardan ürünlerin alımı gerçekleşir. Hizmet alımlarında taşınır gişlemleri yapılmaz. Taşınır Girişlerde KDV dahil fiyatlar yazılır. Gelen malzemeler ve fatura proje yürütücüsüne tesliedilir. Yürütücü taşınır işlemlerini yapmak üzere fakültesinin Taşınır işlem yetkilisine, Taşınır girişlerini yaptırtır.

12 Taşınır Mallar Tüketim Satın alınan taşınır mallar, 28/12/2006 tarihli ve 2006/11545 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Taşınır Mal Yönetmeliği gereğince taşınır işlem fişi düzenlenerek üniversitemiz envanter kayıtlarına alınır. Bu kapsamda edinilen dayanıklı taşınırlar, bunları kullanacak proje yürütücüsüne ya da belirleyeceği kişiye taşınır teslim belgesi ile teslim edilir. Tüketime yönelik mal ve malzemeler ise taşınır işlem fişi düzenlenerek doğrudan proje yürütücüsünün kullanımına verilir. Tüketim malzemeleri Taşınır girişleri yapıldıktan sonra, çıkış fişi hazırlanır ve yürütücüye imzalatılır. Ürünler yürütücüye teslim edilir. BAP Koord. Ödeme evrakları hazırlar Yürütücünün imzalarnı tamamlamasının ardından ödemelerin yapılması için SGDB gönderilir.

13 Taşınır Mallar Demirbaş: İlgili Fakülte Taşınır Girişleri için, Rektörlük Özel Kalem adına KBS sistemine Taşınır Yetkililerine verilen şifre ile girişler yapılır, Girişleri yapılan TİF ler KBS sistemi üzernden HYS sistemine göderilir. Demirbaşlar; İlgili Yürütücüye veya belirleyecegi bir kişiye zimmetlenir. İki Nüsa Taşınır giriş fişi ve bir nüsa zimmet fişi BAP Koord. Fatura ve borcu yoktur yazısı teslim edilir.

14 Proje başvuruları Google Chrome kullanılarak Uzantılı Şifreniz İle Giriş Yapılır.

15 BASVURU SLAYTI EKLE Proje başvuruları

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36 Entegre Bilimsel Araştırma Projeleri: Harran Üniversitesinde birden fazla bilim alanının bir araya gelmesiyle müştereken hazırlanan, temel araştırmaların yanı sıra bölgenin veya ülkenin öncelikli sorunlarını esas alan; aynı zamanda Üniversitenin ileri araştırmaları için temel alt yapı oluşturulmasına yönelik kapsamlı orijinal projelerdir.

37 Yeni Ürün ve Teknoloji Geliştirme Projesi: Harran Üniversitesinde öğretim üyeleri, doktora, tıpta uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış araştırmacılar tarafından uluslararası ünün geliştirme ve teknolojilerini takip etme, uygun teknolojiyi belirleme, seçme, işletmeye entegre etme, çalıştırma, üretme, bakım ve onarımını yapabilme, üretim süreçleri ve girdileri yerel şartlara uyarlama gibi çok yönlü faaliyetleri içeren, Yeni Ürün veya Teknoloji geliştirmek şartıyla hazırlanan bilimsel araştırma projeleridir. En fazla beş yardımcı araştırmacı eklenebilir.

38 Lisans Destek Projeleri: Harran Üniversitesinde öğretim üyeleri, doktora, tıpta uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış araştırmacılar tarafından yürütülen lisans öğrencilerinin bilimsel çalışmalara teşvik edilmesi amacıyla hazırlanan bilimsel nitelikte projeleri, En fazla üç lisans öğrencisi yardımcı araştırmacı olarak eklenebilir.

39 Bilimsel Etkinlik Destek Projeleri: Harran Üniversitesi öğretim üyeleri, doktora, tıpta uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış araştırmacılar tarafından üretilen bilimsel/sanatsal çalışmaların sonuçlarının ulusal ve/veya uluslararası kongre ve sempozyumlarda sunulması veya ulusal ve/veya uluslararası bilimsel/sanatsal etkinliklere Dogrudan katılım için yapılacak harcamaları karşılamak üzere sunulan özel projelerdir.

40 Sözleşmeli Personel Çalıştırma Yılı yatırım programında yer alan rektörlük bilimsel araştırmaları isimli projeler için ilgili üniversitelerin komisyonlarınca, Yılı Yatırım Programının teknolojik araştırma sektöründe yer alan diğer tüm projeleri için ise Kalkınma Bakanlığınca yapılacak değerlendirme sonucuna göre başkaca herhangi bir kurumdan izin veya vize alınmaksızın ve Maliye Bakanlığı ile Devlet Personel Başkanlığı tarafından belirlenen ücret tavanlarını aşmayacak şekilde projelerde sözleşmeli personel çalıştırılabilir. İlgili mevzuatı gereğince yapılması gereken zorunlu ödemeler, toplam proje maliyeti içinde kalmak kaydıyla ödenebilir.

HARRAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ HARRAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2015-2017 Proje Türleri-Limitleri Proje Türleri Kaynak Destek Tutarı Rapor Dönemi Sonuç Raporu Yüksek Lisans Tez Bap 7.000,00 6 Ayda Bir

Detaylı

ı) Muhasebe Yetkilisi: Muhasebe biriminin yönetiminden ve yetkili mercilere hesap vermekten sorumlu yetkiliyi,

ı) Muhasebe Yetkilisi: Muhasebe biriminin yönetiminden ve yetkili mercilere hesap vermekten sorumlu yetkiliyi, YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BÜTÇELERİNDE BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İÇİN TEFRİK EDİLEN ÖDENEKLERİN ÖZEL HESABA AKTARILARAK KULLANIMI, MUHASEBELEŞTİRİLMESİ İLE ÖZEL HESABIN İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN ESAS VE USULLER

Detaylı

d) Gerçekleştirme görevlisi: Harcama yetkilisi tarafından belirlenen kişiyi ya da

d) Gerçekleştirme görevlisi: Harcama yetkilisi tarafından belirlenen kişiyi ya da YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BÜTÇELERİNDE BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İÇİN TEFRİK EDİLEN ÖDENEKLERİN ÖZEL HESABA AKTARILARAK KULLANIMI, MUHASEBELEŞTİRİLMESİ İLE ÖZEL HESABIN İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN ESAS VE USULLER

Detaylı

Amaç ve kapsam. Dayanak

Amaç ve kapsam. Dayanak YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BÜTÇELERİNDE BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İÇİN TEFRİK EDİLEN ÖDENEKLERİN ÖZEL HESABA AKTARILARAK KULLANIMI, MUHASEBELEŞTİRİLMESİ İLE ÖZEL HESABIN İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN ESAS VE USULLER

Detaylı

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ BAP KOORDİNASYON BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ BAP KOORDİNASYON BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI BAP KOORDİNASYON BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI PROJE ÖNERİSİ PROJE KAYIT VE KONTROL DEĞERLENDİRME RED KABUL SÖZLEŞME SATIN ALMA DEĞİŞİKLİK TALEPLERİ TALEBİN ALINMASI KONTROLÜ VE DEĞERLENDİRMESİ EK SÜRE-EK ÖDENEK

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. İş Akışı Adımları

İŞ AKIŞ ŞEMASI. İş Akışı Adımları İŞ AKIŞ ŞEMASI Doküman No BPİAŞ- 1015 İlk Yayın Tarihi 01.01.2017 Revizyon Tarihi - Revizyon No - Sayfa Sayısı 1/14 İş Akışı Adımları Sorumlu İlgili Dokümanlar Proje başvuru kabul tarihi kararı alma Bap

Detaylı

d) Gerçekleştirme Görevlisi: Harcama yetkilisi tarafından belirlenen kişiyi ya da

d) Gerçekleştirme Görevlisi: Harcama yetkilisi tarafından belirlenen kişiyi ya da YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BÜTÇELERİNDE BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İÇİN TEFRİK EDİLEN ÖDENEKLERİN ÖZEL HESABA AKTARILARAK KULLANIMI, MUHASEBELEŞTİRİLMESİ İLE ÖZEL HESABIN İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN ESAS VE USULLER

Detaylı

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) YÖNERGESİ. Amaç ve Kapsam: Dayanak:

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) YÖNERGESİ. Amaç ve Kapsam: Dayanak: T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam: Madde 1- Bu yönerge, Ardahan Üniversitesi nde Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) kapsamında Ardahan Üniversitesi öğretim

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı. 2.1.Ekders Ücret Ödeme Süreci. Aşama 1. Aşama 3. Aşama 4. Aşama 6 Aşama 5

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı. 2.1.Ekders Ücret Ödeme Süreci. Aşama 1. Aşama 3. Aşama 4. Aşama 6 Aşama 5 Aşama 6 Aşama 5 Aşama 4 2.1.Ekders Ücret Ödeme Süreci Öğretim Elemanı Bölüm lık Mali İşler / Satınalma Birimi Gerçekleştirme Görevlisi Strateji G. Daire Başkanlığı Ek ders ücreti alacak öğretim üyeleri

Detaylı

MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI

MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ İŞ ANALİZİ ŞEMALARI AVANS VE MAHSUP İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI DESTEK HİZMETLERİ ŞEFLİĞİ DEKANLIK HARCAMA YETKİLİSİ DEKAN YARDIMCILIĞI GERÇEKLEŞTİRME

Detaylı

T.C MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) KOMİSYONU ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ

T.C MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) KOMİSYONU ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ T.C MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) KOMİSYONU ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu yönerge; Muş Alparslan Üniversitesi öğretim üyeleri ile doktora ya

Detaylı

2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci

2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci Aşama 6 Aşama 5 Aşama 4 2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci Bölüm Başkanlığı Gerçekleştirme Görevlisi Strateji G. Daire Başkanlığı Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından yıllık Uzmanlık Ders Müfredatı ve

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MALİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ SÜREÇ ŞEMALARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MALİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ SÜREÇ ŞEMALARI MALİ İŞLERİ SÜREÇ ŞEMALARI MALİ İŞLERİ SÜREÇ ŞEMALARI 1. Avans ve Mahsup İşlemleri Süreç Şeması... 2 2. 4734 Sayılı 19. Madde Açık İhale Tüzel Kişiler Satınalma İşlemleri Süreç Şeması... 3 3. 4734 Sayılı

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ İDARİ PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ. Görevleri

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ İDARİ PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ. Görevleri Sayfa 1 / 7 Adı Soyadı Seçil SEVER Görev Unvanı Kadro Unvanı Görevleri 5018 Sayılı Kanun Gereğince Gerçekleştirme Görevlisi Görevlerini 2547 Sayılı Kanun Gereğince Belirlenen Görevleri Kurulu Kararları

Detaylı

AVANS VE YOLLUK İŞLEMLERİ

AVANS VE YOLLUK İŞLEMLERİ AVANS VE YOLLUK İŞLEMLERİ Dilşad BULANIK,2014 TANIMLAR Harcama yetkilisi: Bütçeyle ödenek tahsis edilen her bir harcama biriminin en üst yöneticisini, Muhasebe birimi: Muhasebe hizmetlerinin yapıldığı

Detaylı

BAP NEDİR? ODÜ-BAP, Ocak 2012 den bu güne faaliyetlerini artırarak yürütmektedir.

BAP NEDİR? ODÜ-BAP, Ocak 2012 den bu güne faaliyetlerini artırarak yürütmektedir. ODÜ-BAP 2018-2019 BAP NEDİR? Üniversite kaynaklarının öğretim elemanları tarafından hazırlanan, katma değeri yüksek, bilimsel/sanatsal/sosyal içerikli projeleri kapsamında kullanılmasını düzenleyen bir

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları DOSYA NO : 27668066-11.1 işlev Rektörlük Makamından Gelen Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalısmalarıyla ilgili yazının birime ulaşması. EVRAK KAYIT BİRİMİ Bir önceki yılda

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI MAYIS 2016 Üniversitemizde Yürütülen Projeler ve Destekleyen Kuruluşlar PROJELER DESTEKLEYEN KURULUŞ BAP TUBĠTAK AB SAN-TEZ DĠĞER KURUMLARCA DESTEKLENEN PROJELER

Detaylı

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ 2017 YILI PROJE DÖNEMİ UYGULAMA ESASLARI ARAŞTIRMACI BİLGİLENDİRME KLAVUZU

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ 2017 YILI PROJE DÖNEMİ UYGULAMA ESASLARI ARAŞTIRMACI BİLGİLENDİRME KLAVUZU T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ 2017 YILI PROJE DÖNEMİ UYGULAMA ESASLARI ve ARAŞTIRMACI BİLGİLENDİRME KLAVUZU 2017 DESTEKLENECEK PROJE TÜRLERİ ve DESTEK MİKTARLARI

Detaylı

2018 YILI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME VE YÜRÜTME İLKELERİ

2018 YILI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME VE YÜRÜTME İLKELERİ 2018 YILI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME VE YÜRÜTME İLKELERİ 2018 yılı Bilimsel Araştırma Projelerinin kabulü ve desteklenmesine ilişkin BAP Komisyonu kararlarında dikkate alınacak ilkeler şunlardır:

Detaylı

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları DOSYA NO : 49800447-11.1 işlev Rektörlük Makamından Gelen Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalısmalarıyla ilgili yazının birime ulaşması. EVRAK KAYIT BİRİMİ Bir önceki yılda

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ. Brifing Raporu Bilimin Işığında

SİİRT ÜNİVERSİTESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ. Brifing Raporu Bilimin Işığında SİİRT ÜNİVERSİTESİ Bilimin Işığında BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ Brifing Raporu 2017 Kuruluş Birimimiz, üniversitemizin araştırma faaliyetlerini arttırmak ve bu bağlamda araştırmacılara

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ 2014 YILI UYGULAMA ESASLARI

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ 2014 YILI UYGULAMA ESASLARI YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ 2014 YILI UYGULAMA ESASLARI A. Genel İlkeler Destek Programlarına Kimler Başvurabilir: Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğretim üyeleri,

Detaylı

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ 2016 PROJE DÖNEMİ UYGULAMA ESASLARI ARAŞTIRMACI BİLGİLENDİRME KLAVUZU

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ 2016 PROJE DÖNEMİ UYGULAMA ESASLARI ARAŞTIRMACI BİLGİLENDİRME KLAVUZU T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ 2016 PROJE DÖNEMİ UYGULAMA ESASLARI ve ARAŞTIRMACI BİLGİLENDİRME KLAVUZU ARALIK 2015 DESTEKLENECEK PROJE TÜRLERİ ve DESTEK MİKTARLARI

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ İŞLEM SÜREÇLERİ

SİİRT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ İŞLEM SÜREÇLERİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ İŞLEM SÜREÇLERİ 1 İÇİNDEKİLER 2 1. GİRİŞ 3 1.1. Amaç 3 1.2. Kapsam 3 1.3. Süreç Yönetim Esasları 3 2. SÜREÇ BELİRLEME VE GÖZDEN GEÇİRME 4 2.1. Süreç Belirleme

Detaylı

2. Destek Programlar Çerçevesinde Yürütülen Projeler

2. Destek Programlar Çerçevesinde Yürütülen Projeler IŞIK ÜNİVERSİTESİ PROJE YÜRÜTME YÖNERGESİ KAPSAM Bu esaslar, Işık Üniversitesi akademik ve idari birimleri ile bunların mensupları ve öğretim elemanlarınca yürütülen, kısmen veya tamamen yurt içi ve yurt

Detaylı

İŞ AKIŞI ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞI ŞEMASI FORMU Birimin Adı: Taşınır Kayıt Birimi 130.14.1 Sürecin Adı ve Kodu Ambar Giriş Çıkış İşlemleri İhtiyaç Bildiren Birim Harcama Yetkilisi Taşınır Kayıt İşlemleri İhtiyaç Bildiren Birim Harcama Yetkilisi İlgili

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 18.01.2011 tarih ve 2011/25 sayılı Senato Kararı ile değişiklik yapılmıştır. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL VE TARİH-COĞRAFYA FAKÜLTESİ EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL VE TARİH-COĞRAFYA FAKÜLTESİ EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Ders Yükü Formlarının Alınması Kontrol Edilmesi Formların Programa Girişlerinin Yapılması Ayın Bitmesi İle Birlikte Ders Yükü Formları Teslim Alınır., 9, 9, 88 Sayılı

Detaylı

BAP Proje İşletme Prosedürü

BAP Proje İşletme Prosedürü BAP Proje İşletme Prosedürü Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu Teknoloji Transfer Ofisi 2016 Yazan(lar) : Tarih : İlker KÖSE TTO Direktörü Onaylayan(lar) : Tarih : Prof. Dr. Ömer Ceran Genel Sekreter

Detaylı

Dayanıklı Taşınır İçin Taşınır Teslim Belgesi Düzenlenir. Sarf Malzemeler için Tüketim Çıkışı yapılır. düzenlenir.

Dayanıklı Taşınır İçin Taşınır Teslim Belgesi Düzenlenir. Sarf Malzemeler için Tüketim Çıkışı yapılır. düzenlenir. BAP-TÜBİTAK-SANTEZ BİRİMİ TAŞINIR KAYIT VE KONTROL İŞ AKIŞ SÜRECİ 1. Yükseköğretim Kurumları Bilimsel Araştırma Projeleri Hakkındaki Yönetmelik 2. Bilimsel Projeler Hakkında Yönetmelik Faaliyet İle İlgili

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI DOĞRUDAN TEMİN İŞ AKIŞ SÜRECİ

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI DOĞRUDAN TEMİN İŞ AKIŞ SÜRECİ EVE İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI DOĞRUDAN TEMİN İŞ AKIŞ SÜRECİ Birimlere Ait Satın Alma İstek/Talep Yazılarının Gelmesi Birimleri İlgili Birime Geri Gönderilir. Gelen Satın Alma İsteği Yazıları

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Avans Kredi İşlemleri 55 dk Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Avans verilecek şahıs ya da kurumun tespiti yapılıp yönetim kurulu kararı alınır. Harcama belgesi tanzim edilir. Yapılacak harcama ya da ödemeye

Detaylı

Yükseköğretim Kurumları. Bilimsel Araştırma Projeleri Hakkında Yönetmelik

Yükseköğretim Kurumları. Bilimsel Araştırma Projeleri Hakkında Yönetmelik Yükseköğretim Kurumları Bilimsel Araştırma Projeleri Hakkında Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu Yönetmelik, yükseköğretim kurumlarında öğretim üyeleri

Detaylı

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ. Hazırlık

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ. Hazırlık T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI AVANS KREDİ İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ Hazırlık Talep Yazılır, Değerlendirmeye Alınır. Harcama Talimatı Hazırlanır. Piyasa

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ SATIN ALIMA İŞLEMLERİ SÜRECİ SÜREÇ ADI: Malzeme Satın Alım Süreci SÜREÇ NO 1 TARİH 2017 SÜRECİN SORUMLULARI SÜREÇ ORGANİZASYON İLİŞKİSİ ÜST SÜRECİ SÜRECİN AMACI SÜRECİN SINIRLARI SÜREÇ ADIMLARI SÜREÇ PERFORMANS

Detaylı

PROJE KESİN RAPORUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ PROJENİN SONLANDIRILMASI

PROJE KESİN RAPORUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ PROJENİN SONLANDIRILMASI PROJE BAŞVURUSU PROJENİN HAVUZA KOMİSYON TOPLANTISI GÜNDEM HAZIRLANMASI KOMİSYON TOPLANTISI SATIN ALMA İŞLEMLERİ PROTOKOL İMZALANMASI PROJENİN KABUL EDİLMESİ GÜNDEMİN KOMİSYONDA VE PROJEYE UYGUN ONAY BELGESİ

Detaylı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı OSMANİY KORKUT ATA ÜNİVRSİTSİ MÜHNDİSLİK FAKÜLTSİ Tahakkuk Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika SORUMLULAR İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı

Detaylı

PROJE TÜRLERİNE GÖRE BAŞVURU KOŞULLARI

PROJE TÜRLERİNE GÖRE BAŞVURU KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ(SBÜ) BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ(BAP) KOORDİNATÖRLÜĞÜ BİRİMİ PROJE UYGULAMA ESASLARI VE ARAŞTIRICI UYGULAMA KILAVUZU 1- Projelerin desteklenmesi ile ilgili her konuda SBÜ

Detaylı

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder.

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. DEKAN ÜST BİRİM REKTÖR DEKAN ALT DEKAN YARDIMCISI FAKÜLTE SEKRETERİ Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenli ve başarılı

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih:

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih: T.C. RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU MALI İŞLR BİRİMİ SATIN ALMA İŞLMLRİN İLİŞKİN SÜRÇ AKIŞI Doküman No: KFS-ST 8.2.5.3 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: 1. Amaç 2. Kapsam

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Birim Adı : Mali İşler Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan Personel : Sunay

Detaylı

T.C. ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ UYGULAMA YÖNERGESİ Kapsam ve dayanak Madde 1 Bu Yönerge, Orta Doğu Teknik Üniversitesi bünyesinde Bilimsel Araştırmalar ödeneğinden destek

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI BİRİM: BAĞLI OLDUĞU BİRİM: İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETERLİK GÖREVİN KISA TANIMI: Üniversitemiz birimlerinin hizmetlerini en iyi şekilde

Detaylı

Prof. Dr. Özgen Ü. Çolak BAP Koordinatörü

Prof. Dr. Özgen Ü. Çolak BAP Koordinatörü Prof. Dr. Özgen Ü. Çolak BAP Koordinatörü Bilimsel Araştırma Proje Türleri Proje Başvuruları Proje Değerlendirme Projelerin yürütülmesi Projelerin Sonuçlandırılması 2013 Başvuruları I) Yüksek Lisans Tez

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU Birimin Adı Sürecin Adı Evrak İşlemleri Süreci Kod: 232 Fakülte Sekreteri tarafından Resmi Yazının havalesi Cevap yazısı gerekli EVET Havale edilen personelin cevap yazısının yazılması

Detaylı

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İş Akış Şemaları: Ek Çalışma Bordrosunun Hazırlanması İşlemleri

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İş Akış Şemaları: Ek Çalışma Bordrosunun Hazırlanması İşlemleri Ek Çalışma Bordrosunun Hazırlanması İşlemleri DOSYA NO: 25549607-11-3 Nöbet çizelgesi kapsamında Fazla Çalışma Yapan Personelin isimlerinin ve çalışma günleri ile saatlerinin Fakülte Sekreterliğinden alınması

Detaylı

M.ALİ İŞLEMLER SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI

M.ALİ İŞLEMLER SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI M.ALİ İŞLEMLER SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI I-İHTİYACIN ORTAYA ÇIKMASI Devlet Konservatuvarı birimlerinde ihtiyaç duyulan mal veya hizmet alımına ilişkin talep, birim çalışanlarınca harcama yetkilisine bildirilir.yılı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) BİLİMSEL ETKİNLİKLERDE GÖREVLENDİRME VE HARCAMA YÖNERGESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) BİLİMSEL ETKİNLİKLERDE GÖREVLENDİRME VE HARCAMA YÖNERGESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) BİLİMSEL ETKİNLİKLERDE GÖREVLENDİRME VE HARCAMA YÖNERGESİ AMAÇ VE KAPSAM MADDE 1- Bu Yönerge, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEU) bünyesinde

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Doğrudan Temin İşlemleri Süreci İş Akış Şeması (Mali İşler Birimi)

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Doğrudan Temin İşlemleri Süreci İş Akış Şeması (Mali İşler Birimi) BÜLNT CVİT ÜNİVRSİTSİ UYGULAMALI BİLİMLR YÜKSKOKULU Doğrudan Temin İşlemleri Süreci İş Akış Şeması DOĞRUDAN TMİN İŞLMLRİ SÜRCİNİ BAŞLAT Birimlerden teknik şartnameleri ile birlikte gelen satınalma talepleri

Detaylı

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Personel Ödemeleri İşlemleri Satın Alma, İhale İşlemleri 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 2489 Sayılı Kefalet Kanunu 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 2914 Sayılı

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU-DEĞERLENDİRME-DESTEK MANİSA-2014

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU-DEĞERLENDİRME-DESTEK MANİSA-2014 CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ BAP KOORDİNASYON BİRİMİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU-DEĞERLENDİRME-DESTEK MANİSA-2014 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ NEDİR? Yükseköğretim Kurumları nda

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ YÖNERGESİ UYGULAMA ESASLARI

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ YÖNERGESİ UYGULAMA ESASLARI EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ YÖNERGESİ UYGULAMA ESASLARI Bilimsel araştırma projeleri ek süreler dâhil en çok otuz altı ay içerisinde

Detaylı

BAP KOORDİNASYON BİRİMİ

BAP KOORDİNASYON BİRİMİ BAP KOORDİNASYON BİRİMİ MAL MALZEME VE HİZMET ALIMLARI PERSONEL ÖDEMELERİ SEYAHAT DESTEĞİ Y.Doç. Dr. HÜSNÜ DAL NECMİYE ERDEM 11.12.2017 KKM A Salon BAP KOORDİNASYON BİRİMİ 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu

Detaylı

SATINALMA İŞLEMLERİ ( ) 7 gün 120 dk Periyodu: İhtiyaç Oluştuğunda

SATINALMA İŞLEMLERİ ( ) 7 gün 120 dk Periyodu: İhtiyaç Oluştuğunda SATINALMA İŞLEMLERİ (15.12.2015) 7 gün 120 dk Periyodu: İhtiyaç Oluştuğunda 1 gün 3 Gün 1 gün 1 gün 1 saat 10 Dakika 10 Dakika 1 gün Satın alınacak malzemenin cinsini özelliğini (veya teknik bilgilerini)

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYAKAPTAN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYAKAPTAN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYAKAPTAN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ MUHASEBE VE YAZI İŞLERİ Maaş Bilgi sisteminde personel bilgileri kontrol edilir ve güncellenir. Kesintiler girilir, hesaplama işlemi

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Akademik ya da idari personelin ayrılış yazısı geldikten sonra maaş nakil bildirimi hazırlanarak imzaya sunulur.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Akademik ya da idari personelin ayrılış yazısı geldikten sonra maaş nakil bildirimi hazırlanarak imzaya sunulur. Ömer alidemir Üniversitesi ĞİTİM FAKÜLTSİ Akademik/İdari Personel Nakil Bildirimi İşlemleri TOPLAM SÜR 47 dakika İŞ SÜRCİ Akademik ya da idari personelin ayrılış yazısı geldikten sonra maaş nakil bildirimi

Detaylı

İÜ Dil Merkezi DİL MERKEZİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ. Bu prosedürün amacı, Dil Merkezi nde süreç ve faaliyetlerin işleyişine yönelik bir sistem oluşturmaktır.

İÜ Dil Merkezi DİL MERKEZİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ. Bu prosedürün amacı, Dil Merkezi nde süreç ve faaliyetlerin işleyişine yönelik bir sistem oluşturmaktır. Sayfa No : 1 / 7 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, nde süreç ve faaliyetlerin işleyişine yönelik bir sistem oluşturmaktır. 2. KAPSAM Bu prosedür Kurs Takviminin Oluşturulması Süreci, Öğrencilerin Ön Kayıtlarının

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. MÜNDİSLİK FAKÜLTSİ Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı ve işe başlama yazısı, gerekli bilgiler (aile durumu

Detaylı

ESOGÜ BAP 2015 YILI UYGULAMA ESASLARI

ESOGÜ BAP 2015 YILI UYGULAMA ESASLARI ESOGÜ BAP 2015 YILI UYGULAMA ESASLARI A TÜRÜ ARAŞTIRMA PROJELERİ 1. Projeler için belirlenen üst limit A1 türü projelerde 10.000,00 TL, A2 türü projelerde 25.000,00 TL'dir. 2. Başvurular: 2015 Yılı İçin

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İDARİ HİZMETLER TALİMATI

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İDARİ HİZMETLER TALİMATI 1. AMAÇ ve KAPSAM Bu talimatın amacı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı gelen-giden evrak, taşınır kayıt, zimmet ve devir işlemleri süreci, sayım işleri süreci, taşınır imha süreci, görevlendirme

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ 4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU NUN 3 ÜNCÜ MADDESİNİN F BENDİ HÜKÜMLERİNE DAYANILARAK HAZIRLANAN 1.12.2003 TARİHLİ 2003/6554 SAYILI KARARNAME HÜKÜMLERİ

Detaylı

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı: İdarede 5018 sayılı Kanunun 60 ıncı maddesinde belirtilen görevleri yürüten birimi ifade eder.

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı: İdarede 5018 sayılı Kanunun 60 ıncı maddesinde belirtilen görevleri yürüten birimi ifade eder. MALİ İŞLEMLERİN SÜREÇ AKIM ŞEMASI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1- Mali işlemlerin süreç ve akım şemasının amacı, Iğdır Üniversitesi harcama birimlerinin faaliyetlerinin

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERTSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERTSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERTSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu yönerge, İstanbul AREL Üniversitesinde tam zamanlı

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SİNOP ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SİNOP ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, Sinop Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı, Proje Yönetimi Ofisinin teşkili

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME, TASARIM VE YENİLİK PROJELERİ İLE FAALİYETLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı,

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İstek Yetkilisinden gelen taşınır istek belgeleri alınarak incelenir. İstenen taşınırlar depoda yeterli miktarda var mı? 5 dk.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İstek Yetkilisinden gelen taşınır istek belgeleri alınarak incelenir. İstenen taşınırlar depoda yeterli miktarda var mı? 5 dk. Taşınır Mal Giriş ve Çıkış İşlemleri (a-taşınır Mal Çıkış İşlemleri) 30 dk. İstek Yetkilisinden gelen taşınır istek belgeleri alınarak incelenir. İstenen taşınırlar depoda yeterli miktarda var mı? Çıkış

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

Amaç ve Dayanak. Tanımlar ve Proje Türleri

Amaç ve Dayanak. Tanımlar ve Proje Türleri YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Dayanak Amaç ve dayanak MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 4684 sayılı Kanunla

Detaylı

BAP EL KİTABI. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı. Ağustos

BAP EL KİTABI. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı. Ağustos BAP EL KİTABI Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Ağustos 2018 1 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER a) Araştırmacı: Bilimsel araştırma projesinin yürütülebilmesi

Detaylı

İş Akış Şeması. İlgili makam onayı ile görevlendirme yapılır. Görevlendirme ile verilen görev yerine getirilir.

İş Akış Şeması. İlgili makam onayı ile görevlendirme yapılır. Görevlendirme ile verilen görev yerine getirilir. T.C. ANKARA ÜNİVRSİTSİ SAĞLIK KÜLTÜR V SPOR DAİR BAŞKANLIĞI YOLLUK İŞLMLRİ İŞ AKIŞ SÜRCİ 1. 5018 sayılı kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu Faaliyet İle İlgili Mevzuat: 2. 6245 sayılı harcırah kanunu

Detaylı

BİRİM :Başkent Meslek Yüksekokulu ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması

BİRİM :Başkent Meslek Yüksekokulu ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması Her ayın 1 ile 8 i arasında KBS sistemi üzerinden değişiklikler (terfi, icra kefalet, sendika) kaydedilir ve maaş hesaplama işlemleri yapılır Harcama birimi ödeme

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MUHASEBE BİRİMİ AYLIK BAKIM FATURALARININ ÖDENMESİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MUHASEBE BİRİMİ AYLIK BAKIM FATURALARININ ÖDENMESİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI AYLIK BAKIM FATURALARININ ÖDENMESİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI İlgili ayın sonunda o aya ait bakım faturası alınır. 1. Hak ediş formu hazırlanıp firma, muhasebe memuru, gerçekleştirme görevlisi ve harcama yetkisinin

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Evrak Kaydı Yazıişleri Müdürlüğünden Başkanlığımız

Detaylı

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ Bu Süreç İçerisinde Tanımlananlar; 10- BÜTÇE HAZIRLAMA İŞLEMLERİ SÜRECİ 11- MALZEME SATIN ALIMI İŞLEMLERİ SÜRECİ 12- AYLIK EK DERS ÜCRETLERİ ÖDEME SÜRECİ 13-

Detaylı

SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI

SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI DOĞRUDAN TEMİN YOLUYLA MAL ALIMI TEMEL SÜREÇ ve ALT SÜREÇLERİ Ortaya çıkan ihtiyaca göre, satın alınması düşünülen mal ile ilgili bilgilerin (katalog, resim, teknik

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. Ömer alisdemir Üniversitesi MİMARLIK FAKÜLTSİ Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün dakika İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı ve işe başlama yazısı,

Detaylı

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder.

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder. MÜDÜR SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÜST BİRİM REKTÖR İŞ ÜNVANI MÜDÜR ALT MÜDÜR YARDIMCISI YÜKSEKOKUL SEKRETERİ TEMEL GÖREV Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI S.N. HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Ders Kayıtları ÖBİSİS Programından 1 hafta Giriş yapılarak

Detaylı

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) KOORDİNASYON BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) KOORDİNASYON BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) KOORDİNASYON BİRİMİ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - Bu Yönergenin amacı; Bezmialem Vakıf Üniversitesi

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN DESTEKLENEN BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ KONULAR

AMASYA ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN DESTEKLENEN BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ KONULAR AMASYA ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN DESTEKLENEN BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ KONULAR A) YURT İÇİ /YURT DIŞI GEÇİCİ GÖREV YOLUĞU Yurtiçi/ yurtdışı geçici görev yolluklarının ödenmesinde; Merkezî

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası Gündem tekliflerinin alınması Birimlerden gelen teklifler tarafından değerlendirilir ve Rektöre arz edilir. Gelen evrak Gündemin yazılması in incelemesinden

Detaylı

Mal Teslim Alma İş Akış Şeması

Mal Teslim Alma İş Akış Şeması Mal Teslim Alma İş Akış Şeması Fatura ve Muayene Kabul Komisyonu Oluru Satınalma birimi tarafından düzenlenen fatura ve muayene kabul komisyonu olurlarının Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisine gelir Malın

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ YÖNETMELİĞİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu Yönetmelik, yükseköğretim kurumlarında yürütülen bilimsel

Detaylı

T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI HARCAMA YETKİLİSİ GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ

T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI HARCAMA YETKİLİSİ GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ T.C SAĞLIK KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI HARCAMA YETKİLİSİ GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ SATINALMAVE TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SATINALMA BÜROLARI TAHAKKUK BÜROSU TKKY BÜROSU BÜRO 1 BÜRO 2 MÜBAYAA Gülcay ÇALIŞKAN

Detaylı

YURT DIŞI GEÇİCİ GÖREV YOLLUK İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜRECİ FORMU

YURT DIŞI GEÇİCİ GÖREV YOLLUK İŞLEMİ İŞ AKIŞ SÜRECİ FORMU İŞ AKIŞ SÜRECİ İŞLEM ( Süreç Akış Şeması ) Uygun Uygun Değil DÖNÜLECEK SÜREÇ ADIMI SORUMLULAR İLGİLİ MEVZUAT- YASA- YÖNETMELİK DOKÜMAN (vb.) 1 Öğretim elemanı tarafından yurt dışı görevlendirmelerde en

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ YÖNERGESİ

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ YÖNERGESİ GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu Yönergenin amacı; Galatasaray Üniversitesi öğretim üyeleri ile doktora

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI DOĞRUDAN TEMİN YOLUYLA MAL ALIMI TEMEL SÜREÇ ve ALT SÜREÇLERİ Ortaya çıkan ihtiyaca göre, satın alınması düşünülen mal ile ilgili

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KAYNAK AKTARIMI VE KULLANIMI YÖNERGESİ

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KAYNAK AKTARIMI VE KULLANIMI YÖNERGESİ KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KAYNAK AKTARIMI VE KULLANIMI YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1 - Bu yönergenin amacı, Yükseköğretim Kurulu tarafından desteklenen ve Kastamonu Üniversitesi

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ PROJE BAŞVURU FORMU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ PROJE BAŞVURU FORMU TÜRKİYE CUMHURİYETİ YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ PROJE BAŞVURU FORMU 1. TANITICI BİLGİLER 1.1 Proje Alanı 1.2 Proje Başlığı 1.3 Proje Türü 1.4

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ

SİİRT ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ SİİRT ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Yönetim ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1)Bu Yönergenin amacı, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58.Maddesine

Detaylı

Hazırlayan: Lefagat ÇIRÇIR Sevgi KILAVUZ Fakülte Sekreter V.

Hazırlayan: Lefagat ÇIRÇIR Sevgi KILAVUZ Fakülte Sekreter V. n Adı: Sürecin Adı ve Kodu Ek Ders İşlemleri İş Akışı 48-8.2 EK DERS İŞLEMLERİ Akademik takvime uygun olarak dönem başında Bölüm Başkanlıkları tarafından verilecek dersler ve bu dersleri verecek öğretim

Detaylı

OMÜ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ BAŞKANLIĞI

OMÜ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ BAŞKANLIĞI OMÜ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ BAŞKANLIĞI İÇİNDEKİLER 1- OMÜ BAP DESTEK TÜRLERİ 2- PROJE BAŞVURULARI 3- PROJE BAŞVURULARININ HAZIRLANMASI AŞAMASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR 4- PROJE BAŞVURULARININ HAZIRLANMASI

Detaylı

Her ayın 1 ile 8 i arasında KBS sistemi üzerinden değişiklikler (terfi, icra kefalet, sendika) kaydedilir ve maaş hesaplama işlemleri yapılır

Her ayın 1 ile 8 i arasında KBS sistemi üzerinden değişiklikler (terfi, icra kefalet, sendika) kaydedilir ve maaş hesaplama işlemleri yapılır BİRİM : ĞİTİM BİLİMLRİ FAKÜLTSİ ŞMA ADI: MAAŞ İŞLMLRİ İŞ AKIŞ ŞMASI er ayın 1 ile 8 i arasında KBS sistemi üzerinden değişiklikler (terfi, icra kefalet, sendika) kaydedilir ve maaş hesaplama işlemleri

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ PROJE BAŞVURU FORMU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ PROJE BAŞVURU FORMU TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ PROJE BAŞVURU FORMU 1. TANITICI BİLGİLER 1.1 Proje Alanı Proje alanı seçmek için tıklayınız 1.2 Proje

Detaylı

PROJE YÖNETİMİ OFİSİ BAŞKANLIĞI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ

PROJE YÖNETİMİ OFİSİ BAŞKANLIĞI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ BAŞKANLIĞI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLERİ Proje Kodu: 1901-Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Destekleme Programı Projeleri Proje Özelliği: Proje yürütücülerinin OMÜ içinden

Detaylı

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Mali İşlemlerin Süreç Akış Şeması BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Mali İşlemlerin Süreç Akış Şeması BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Mali İşlemlerin Süreç Akış Şeması BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1 Malî işlemlerin süreç ve akış şemasının amacı, Strateji Geliştirme

Detaylı

PROJE BAŞVURU PROSEDÜRÜ

PROJE BAŞVURU PROSEDÜRÜ Doküman No BPF-1041 İlk Yayın Tarihi 01.09.2018 PROJE BAŞVURU PROSEDÜRÜ Revizyon Tarihi Revizyon No Sayfa 1/7 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Kırklareli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) komisyonu

Detaylı

Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı

Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu (Bilgisayar İşletmeni) Yüksekokul Sekreteri

Detaylı

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi. Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi. BAP02 Hızlı Destek Projesi

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi. Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi. BAP02 Hızlı Destek Projesi BAP01 Temel Araştırma Projesi BAP02 Hızlı Destek Projesi Öğretim nın kurum dışı destekli proje sayılarını ve yüksek etki değerli dergilerde makale sayılarını artırmaya yönelik olarak desteklenen araştırma

Detaylı