ŞİŞME OYUN ALTERNATİFLERİ 2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŞİŞME OYUN ALTERNATİFLERİ 2017"

Transkript

1 ŞİŞME OYUN ALTERNATİFLERİ 2017

2 KORSAN KAYDIRAK EBAT : 5m X 3.5m X 6.7m Dev korsanın bir şişme kaydırağa dönüştüğü oyun. İki bölümden oluşan bu kaydırakta önce korsanın tepesine tırmanan çocuklar zirveye ulaştıktan sonra dev korsanın kucağından aşağıya doğru kayarlar.

3 MERDANE EBAT : 6m X 6m 6 Kişi aynı anda merdaneye girerse kim çıkar? Bu inanılmaz zevkli oyunda kendinizi gösterin. Zıplamak mı kolay eğilmek mi zor?

4 TIRMANMA PİRAMİDİ Ebat: 8.6m x 8.6m x 6.2m Geniş şişme yatağı ve yüksek yan duvarları sayesinde çok güvenli ve eğlenceli bir tırmanış yapabilirsiniz. Dört taraftan da aynı anda tırmanılabilen piramit, takım veya bireysel yarışlar için ideal bir oyundur.

5 ZIPLAYAN TOPLAR EBAT : 12m x 5m Bu sefer su yok ama yumuşak yataklar var. Zıplarken düşmemek, düşerken zıplamak tercih sizin. Karşı kıyıya ilk varan kazanır...

6 SARAY ZIPZIP EBAT : 6m x 5m x 3.5m Saray Zıpzıp oyunu rengarenk yapısı, şişme olarak tasarlanmış sütunları, 3 boyutlu görselleri ile herkesin ilgisini çekebilecek bir platform olmaktadır. Saray zıpzıp oyununda çocuklarınız ve hatta siz anne ve babalar geniş bir sarayın içerisinde yolculuğa çıkacak ve bu platform üzerinde dilediğinizce zıplayacaksınız. Şişme oyunlar kategorisinde yer alan bu oyun şişme yapılara sahip olduğundan dolayı aynı zamanda da kaygan bir yapıya sahip olmaktadır.

7 YUMRUK DUVARI EBAT : 6m x 6m x 3.5m Televizyonların vazgeçilmez oyunu, parkurun en zorlu etaplarından biri yumruk yemeden geçen parkuru tamamlıyor.

8 PALYAÇO KAYDIRAK EBAT : 4.5m x 4.5m Palyaço Kaydırak oyunu tam çocukların istediği tarzda bir şişme oyun olmaktadır. Palyaço kaydırak oyununda kaygan bir zemin ve zorlu merdivenler çocukları bekliyor olacak. Birçok açılışta kiralanan palyaço kaydıran oyununda merdivenlerden penguen yürüyüşü ile çıkan çocuklar süper kaygan bir kaydıraktan kayarak en son nokta olan şişme zeminde kendilerini bulacaklar. Şeklinden dolayı palyaço ismini alan kaydırak da bulunan canlı renkler çocukların ilgisini oldukça fazla çekiyor.

9 DALGA SÖRFÜ EBAT : 4.5m x 4.5m Dalgalarda yaşayabileceğiniz sörf keyfini kumda yaşayabilmeniz için. Elektronik kontrollü her yöre istediğiniz hızla dönebilir ve size gerçek rodeo keyfini yaşatır.

10 KALE KAYDIRAK EBAT : 4.5m x 4.5m Kale Kaydırak, çift taraflı kaydırak özelliği ile eğlencenizi ikiye katlayın. Diğer kaydıraklara göre daha keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz.

11 TIRMANMA DUVARI EBAT : 6m x 4m x 5m Tırmanma duvarı ile güvenle dağcıların yaşadığı heyecanı yaşayın. Zirvede sizi sürprizler bekliyor.

12 BUNGEE RUN EBAT : 10.6m x 3.6m x 3.6m Belinize bağlı esnek bir ip ile rakibinizden önce şişme kulvarın ucuna ulaşarak cırt cırtlı yastıkçığı ortadaki bandın en ileri noktasına yapıştırmaya çalışıyorsunuz. Kolay gibi gözükse de, esnek bir ipe bağlı olduğunu unutanlar kendilerini kısa bir süre sonra başlangıç noktasında bulabilirler. Ne kadar hızlı koşarsanız o kadar güçlü geri çekileceksiniz.

13 VOLEYBOL & BASKETBOL EBAT : 12m x 4m 2 takım halinde şişme zemin üzerinde istediğiniz gibi zıplayarak ve uçarak voleybol ve Basketbol oynayabilmeniz için.

14 HAYVANAT BAHÇESİ EBAT : 9m x 8m x 5m Çocukların eğlenerek keyifli saatler geçireceği çok amaçlı bir şişme oyun alanı olan Hayvanat Bahçesi, içinde yer alan kaydırak ve engelli parkurları ile çocukların saatlerce güzel vakit geçireceği eğlenceli bir oyun alanı. Şişme Hayvanat Bahçesi, yumuşak yapısı ile güvenilir ve tehlikesiz bir yapı iken, güvenle teslim edilerek zürafadan oluşan kaydırak kayarak ya da içinde yer alan parkurlarında keyifli zaman geçirecekleri bir merkez olacak.

15 GÜLLE EBAT : 7.5m x 7.5m Binaları yıkan gülle ile arkadaşlarınızı yıkmayı deneyin. Son kalan kazanır.

16 CANLI LANGIRT EBAT : 12m x 6.3m x 0.8m 5 er kişilik takım halinde oynanan bu oyunda katılımcılar bellerinden kemerle çubuklara bağlanır ve sadece sağa sola hareket edebilir halde klasik langırt düzeninde futbol oynarlar. Bel hizasındaki yan duvarlar küçük yaştaki oyuncuların da katılımına olanak vermektedir.

17 CANLI LANGIRT (YANLARI KAPALI) EBAT : 12m x 6m x 3m 5 er kişilik takım halinde oynanan bu oyunda katılımcılar bellerinden kemerle çubuklara bağlanır ve sadece sağa sola hareket edebilir halde klasik langırt düzeninde futbol oynarlar. Yanlarının kapalı olmasıyla topun kaçması engellenir ve çevreyi rahatsız etmeden oyun oynanır.

18 KORSAN GEMİSİ EBAT : 12m x 6m x 6m Kendinizi korsan filmlerinin içinde hissedeceksiniz. Korsanlarla kıyasıya mücadele için onlardan kayarak kurtulun.

19 ŞUT BECERİSİ EBAT : 4.5m x 7.2m x 4m Şut Becerisi oyunu başta erkekler olmak üzere birçok kişinin ilgisini çeken ve eğlenceli oyun türüdür. Şişme bir parkurdan oluşan şut becerisi oyununda 1 ile 5 arası rakamlar yapışmış halde bulunur ve yarışmacılar belirlenen çizgiden şut atarak en yüksek sayıyı bulmaya ve oyunun galibi olmaya çalışırlar.

20 ALAATTİN KAYDIRAK EBAT : 7m x 4m x 6m Alaattin Desenli kaydırak. Kemerin altından geçerken bir dilek tutun.

21 RODEO EBAT : 6.5m x 5m x 2.7m Güç, denge ve konsantrasyonunuzu geliştirecek ve aynı zamanda da çok eğlenceli olan Rodeo oyununda amaç; şişme zemin üzerinde yer alan kızgın boğanın üzerinde kalabilme mücadelesi vermek. Vahşi Batı görünüşünde olan alanda şişme çit, kovboy ve kaktüs görüntüleri ve güvenliğinde kızgın boğanın üzerinde kalma mücadelesi keyifli ve eğlenceli zamanlar yaşatacak.

22 JURASİC KAYDIRAK EBAT : 7m x 4m x 6m Yine rengarenk bir kaydırak. Çocuklar ormanın içinden kayarak geçsin.

23 OLİMPİK PARKUR EBAT : 3m x 12m x 2.5m Olimpik Parkur şişme oyunu; birçok eğlencenin yapılabileceği bir eğlence aracı olmaktadır. Sadece çocukların değil; aynı zamanda da büyüklerin dahi, ilgisini çekebilecek ve de oynadıkça tekrar oynama istediği uyandıracak bir şişme oyun parkuru olmaktadır. Olimpik parkur oyunun da şişme yapılardan oluşan birçok engel ve zemin bulunmaktadır. Devasa bir büyüklüğe sahip olan olimpik parkur oyununda çok eğleneceksiniz.

24 ENGELLİ PARKUR EBAT : 9m x 3m x 4m İşte size tam bir takım oyunu. Kayarak başladığınız yarış engelleri aşarak bitsin.

25 SARAY KAYDIRAK EBAT : 6.5m x 4.5m x 5.8m Saray Kaydırak oyunu; şişme oyunlardan en eğlencelileri arasında yer almaktadır. Saray kaydırak oyununda dev bir sarayın içerisine girecek olan davetli ya da misafirleriniz; aynı zamanda da sarayın içinde kaybolma tehlikesi yaşayacaklar. Saray kaydırak parkurunda amaç; şişme engellerden ve şişme parkurdan oluşan saraydan çıkabilmek olmaktadır. Saraydan çıkmanın tek yolu da sarayın sonunda bulunan dev kaydıraktan kaymak olacaktır.

26 KULÜBE ZIPZIP EBAT : 6m x 3.5m x 3.5m Çocuklar için farklı bir zıpzıp. Sevimli evlerinin içine girip doyasıya oynasınlar. İçinde hayal güçlerini kullanarak eğlensinler...

27 GLADYATÖR EBAT : 5.5m x 5.5m x 1.5m Gladyatör oyunu her yaştan yarışmacıyı kendisine çeken şişme bir oyundur. Gladyatör oyununda parkur üzerine çıkan yarışmacılar bulunur. Yarışmacılardan birisi mavi takım, diğeri ise; kırmızı takım olmaktadır. Yarışmacıların elinde şişme balyozlar bulunur ve dengede durmaya çalışan gladyatör yarışmacılarından biri; diğerini düşürmeye çalışırlar.

28 KID S ISLAND EBAT : 4.5m x 4.5m Çocuklar için güvenli bir oyun alanı. Sevimli İneklerin arasında İstedikleri kadar zıplasınlar

29 STARS KAYKAY EBAT : 3m x 5m x 4m Stars Kaykay oyunu; engelli basamaklardan ve ardından da kaydıraktan oluşan şişme bir oyundur. Stars Kaykay oyunu başta küçük çocuklar olmak üzere hem oynayanı eğlendiren hem de Stars Kaykay izleyicisine keyifli dakikalar yaşatan bir oyundur. Şişme yapılardan oluşan bu oyun da kesinlikle bir güven tehlikesi yoktur. Şişme olduğundan dolayı düşen çocukların canı asla acımaz.

30 ALAATTİN ZIPZIP EBAT : 4.5m x 4.5m Sevimli hayvanlar ile eğlenecek çocukların burada hayal güçleri gelişecek. Tabi ki doyasıya eğlenerek...

31 EĞLENCELİ ŞATO EBAT : 6m x 6.8m x 3.7m Bu şatonun kapıları herkese açık, içine girip zıplayıp, engellerden geçerek kaymaya ne dersiniz?

32 TAVŞAN ZIPZIP EBAT : 4m x 3.5m x 2.5m Sevimli bir tavşan karakterine bürünmüş bir oyun alanı sizleri bekliyor. Üzerinde istediğiniz kadar zıplayın.

33 EĞLENCELİ ZIPZIP EBAT : 3.6m x 4.6m x 2.6m Göz alıcı renklerde şişme sütunları olan ve çocukların enerjilerini eğlenceli bir şekilde boşaltmalarını sağlayan bir zıpzıp.

34 DENGE OYUNU EBAT : 5.5m Denge Oyunu ortasında yer alan platform üzerinde mücadele ederek havadaki ödülü kapın ve düşmeden kazanan taraf siz olun. Tabi ki durabilirseniz.

35 AT YARIŞI & MİNİ BOWLİNG EBAT : 2.5m x 4m x 2.5m Çocukların istediğinde at yarışları yapmaları, parkur içinde gezmeleri ve mini bowling oynamaları için ideal eğlenceli bir oyun parkıdır. At Yarışı ve Mini Bowling parkuru çok amaçlı bir parkurdur. Kaygan yapıya sahip olan bu parkurda oyuncak atlarınızı yarıştıran çocuklar aynı zamanda da mini bir bowling yarışı yapabilir ya da kaygan zemini sayesinde eğlenceli yürüyüşler yapabilirler. Canlı renkleri sayesinde çocukların ilgisini fazlasıyla çeken at yarışı ve mini bowling parkurunda eğlence garantili saatler yaşanmaktadır.

36 PENALTI KALESİ EBAT : 3m x 6m x 4m İstediğiniz kadar uçmak serbest. Artık siz de gerçek bir kalecinin hissettiklerini hissedeceksiniz.

37 TIRTIL KAYDIRAK EBAT : 5m x 3m x 2.8m Dev tırtıla tırmanıp zirveye ulaştığınızda, aşağıya kayarak eğlencenin tadına varmalısınız. Tırtıl Kaydırak oyunu; tırtıl şeklinde şişirilen platformdan oluşmaktadır. Genellikle küçük çocuklara yönelik gibi dursa da firmamız tarafından kiralanan tırtıl kaydırak oyunun boyut olarak yetişkinlere yönelik olduğunu da söyleyebiliriz. Tırtıl kaydırak oyunu iki aşamadan oluşur. İlk aşamada; tırtıl kaydırağa tırmanırsınız; ikinci aşamada da tırmandığınız tırtıldan aşağı doğru kayarsınız.

38 2 li BASKETBOL EBAT : 4.3m x 3m x 3.4m Basket keyfini siz de yaşayın potaya basmak o kadar da zor olmasa gerek.

39 SUMO GÜREŞİ EBAT : 3m x 3m Sumo Güreşi; insanların hem oynamaktan zevk aldığı, hem de izlemekten zevk aldığı bir eğlence oyunudur. Yaş farkı gözetmeksizin herkesi güldüren Sumo Güreşi oyununda sumo kıyafetlerinin giyilmesinin ardından sumo ringine çıkılır ve ring de 2 farklı kişi olur. Bu kişiler sumo ringinde birbirlerini düşürmek için uğraşmaktadırlar. İlk düşen sumo oyunu kaybeder ve diğer sumo galip gelir.

40 PATATO GAME EBAT : 3.8m x 1.5m Böyle bir deneyimi daha önce yaşamadınız tam bir el becerisi tam bir takım oyunu.

41 DEV DART EBAT : 2m x 1.5m x 2.7m Elinizdeki renkli ve yapışkan toplarla en yüksek puanı toplamak için karşınızda büyük bir dart panosu var. Kuyruklu toplarla en düzgün atışı yapan en yüksek sayıyı toplar ve kazanır.

42 LİMBO EBAT : 6m Partilerin vazgeçilmezi, Limbo Ağacı...

43 TOP HAVUZU EBAT : 4m x 4m x 1m Rengarenk topların arasında kendinizi kaydırmak ve diğer kişiler ile birlikte yarış yapmak kim istemez ki? Çocuğunuzun doğum gününde arkadaşları ile hem farklı hem de eğlenceli bir doğum günü yaşaması için top havuzu kiralayarak ona bir sürpriz yapmaya ne dersiniz?

44 TOP HAVUZU (KAPALI) EBAT : 3.5m x 3.5m x 2.5m Rengârenk topları ve güvenli yüksek kapalı filesi ile eğlenceli bir oyun.

45 SÜPER JUMPER EBAT : 12m x 12m x 7m Süper Jumper oyunu heyecanı ve yüksek enerjiyi bir arada barındıran bir şişme oyun türü olmaktadır. Süper jumper oyununda bulunan platform içerisinde 4 farklı trambolin yer almaktadır. Bu rampolinlerin her birine 1 kişi geçer ve kişiler bellerinden platforma bağlanırlar. Her türlü korumaya sahip olan süper jumper oyununda yarışmacılar trambolin aracılığı ile en yükseğe zıplamaya çalışmaktadırlar.

46 TRAMBOLİN EBAT : 3.6m Trambolin; sadece eğlence aktivitelerinde değil; aynı zamanda da parklarda, spor alanlarında ve merkezlerinde, okul bahçelerinde, anaokulu ve kreşlerde herkes tarafından sevilen bir oyundur. Trambolin oyununda yaylı bir zeminde en yükseğe zıplamak için diğer yarışmacılar ile yarışmaya hazır mısınız? Trambolin kiralama hizmetimiz kapsamında her türlü etkinlik ya da merkezinize trambolin alabilir ve eğlence anlayışınıza geleneksel ancak; çok zevkli bir hava katabilme fırsatına erişirsiniz.

47 YASTIK SAVAŞI EBAT : 4m x 4m x 2.5m Rekabetin, eğlencenin ve kıyasıya mücadelenin bir arada yaşandığı oyunlardan bir tanesi; yastık savaşı oyunu olmaktadır. Yastık savaşı oyununda şişme yapının üzerinde iki farklı kişi çıkar ve elinde yastıklar bulunur. Bu yastıklar ile birbirlerini iterler ve şişme yapının altına düşürmeye çalışmaktadırlar. En önce düşen kişi oyunu kaybeder.

48 ASLAN ZIPZIP EBAT : 3m x 4m x 2.1m Hayvan resimlerinin olduğu eğlenceli şişme sütunları ile göz alıcı renkleri olan cıvıl cıvıl bir zıpzıp.

49 ZIPLA YAPIŞ EBAT : 6.4m x 4m x 3m Kolay giyilebilen cırt cırtlı kostümlerle Zıpla Yapış duvarına koşuyor ve esnek zeminde zıplayarak kendinizi yumuşak duvara bırakıyorsunuz. Ne kadar yükseğe zıplayabileceğiniz yeteneklerinize bağlı. Eğer sizi cırt cırtlı duvarımızdan çıkaracak kimse yoksa nereye yapıştığınıza dikkat etseniz iyi olur! Zıpla Yapış duvarından kurtulmak sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Cırt cırtlı zeminin üzerinden ürün toplama, zemin üzerinde belirtilen hedeflere puan veya ürün yapıştırma şeklinde de oynanabilir. Satış tanıtım etkinlikleri için idealdir.

50 AHTAPOT ÇADIR EBAT : 9m 6 kollu şişme ahtapot çadır güneşli havalarda oldukça geniş bir gölge alanı oluşturmakta, yağmurlu havalarda ise insanları ıslanmaktan korumaktadır. Çocuk Köşesinin vazgeçilmezi. Şişme olması dolayısı ile çok kolay bir şekilde kurulup, kaldırılabilmektedir.

51 ŞİŞME AYAK BİLARDOSU EBAT : 5m x 8m x 1.2m Artık Bilardoyu ayağınıza getirdik. Kurallar aynı heyecan farklı, Futbol ve Bilardonun Birleşim Noktası

52 AYAK BİLARDOSU (KAPALI MEKAN) EBAT : 4m x 7m x 0.6m Artık Bilardoyu ayağınıza getirdik. Kurallar aynı heyecan farklı, Futbol ve Bilardonun Birleşim Noktası

ŞİŞME ÇOCUK OYUNLARI ALTERNATİFLERİ 2017

ŞİŞME ÇOCUK OYUNLARI ALTERNATİFLERİ 2017 ŞİŞME ÇOCUK OYUNLARI ALTERNATİFLERİ 2017 KORSAN KAYDIRAK EBAT : 5m X 3.5m X 6.7m Dev korsanın bir şişme kaydırağa dönüştüğü oyun. İki bölümden oluşan bu kaydırakta önce korsanın tepesine tırmanan çocuklar

Detaylı

HEM YETİŞKİN HEMDE UFAK ARKADAŞLARIMIZ İÇİN BİRBİRİNDEN FARKLI ŞİŞME OYUNLAR İLE EGLENİYORUZ

HEM YETİŞKİN HEMDE UFAK ARKADAŞLARIMIZ İÇİN BİRBİRİNDEN FARKLI ŞİŞME OYUNLAR İLE EGLENİYORUZ HEM YETİŞKİN HEMDE UFAK ARKADAŞLARIMIZ İÇİN BİRBİRİNDEN FARKLI ŞİŞME OYUNLAR İLE EGLENİYORUZ ZIP ZIP PARKUR ZIP ZIP TİMSAH DEV ŞİŞME KAYDIRAK Belinize bağlı esnek bir ip ile rakibinizden önce şişme kulvarın

Detaylı

2016 OYUN, EKİPMAN VE HİZMET LİSTESİ

2016 OYUN, EKİPMAN VE HİZMET LİSTESİ 2016 OYUN, EKİPMAN VE HİZMET LİSTESİ HİZMETLERİMİZ Şişme Oyun Grupları Osmanlı Sokak Satıcıları Çardak Standlar Panayır Yiyecekleri Üniversite Şenlikleri Havai Fişek Gösterileri Kültürel Tiyatro Hizmetleri

Detaylı

ENSEY AJANS ORGANİZASYON ANİMASYON GRUPLARI 1: ANİMATÖR : ÇOCUK ANİMASYON EKİBİ (PALYAÇOLAR VE DİĞER KOSTÜMLÜ ANİMATÖRLER) FİYAT / KİŞİ: 200,00.

ENSEY AJANS ORGANİZASYON ANİMASYON GRUPLARI 1: ANİMATÖR : ÇOCUK ANİMASYON EKİBİ (PALYAÇOLAR VE DİĞER KOSTÜMLÜ ANİMATÖRLER) FİYAT / KİŞİ: 200,00. ENSEY AJANS ORGANİZASYON ANİMASYON GRUPLARI 1: ANİMATÖR : ÇOCUK ANİMASYON EKİBİ (PALYAÇOLAR VE DİĞER KOSTÜMLÜ ANİMATÖRLER) FİYAT / KİŞİ: 200,00. TL 2: JONGLÖR : TOP, LOBUT, TOP, HALKA, SOPA GİBİ OBJELER

Detaylı

Hizmetlerimiz. Teknik Hizmetlerimiz:

Hizmetlerimiz. Teknik Hizmetlerimiz: Vizyon & Misyon: Şirketimiz, festival, konser, defile, tanıtım, kongre-bayi toplantısı ve her türlü özel organizasyonlarda günün teknolojisine en uygun teknik donanım ve profesyonel kadrosuyla hizmet vermektedir.

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

AKASYA SİTESİ 2.GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ KATILIM KURALLARI

AKASYA SİTESİ 2.GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ KATILIM KURALLARI AKASYA SİTESİ 2.GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ KATILIM KURALLARI 2017 1 DEĞERLİ KATILIMCIMIZ; İkincisini düzenlediğimiz ve geleneksel olarak her yıl yapmayı planladığımız Akasya Sitesi 2. Geleneksel Spor Şenliğini

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI HAZİRAN AYI BÜLTENİ HAZİRAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Babalar günü hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Babalarımızın bizim için neler yaptığını tartıştık.

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

Olimpiyat Sporlarıyla İlgili Bilmeceler

Olimpiyat Sporlarıyla İlgili Bilmeceler Hazırlayan: Tuğba Can Okçuluk Uzaktaki hedefe yapılan atışlarla, Toplayan en yüksek puanı, Kazanır madalya, Avcılığa dayanan bu spor dalında. Atletizm Yüz metre koşusu, üç bin metre koşusu, Maratonu, dekatlonu,

Detaylı

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 Anahtarların kenarından kalemle çizdik ve anahtarların şeklini çıkardık. Her anahtarın girinti ve çıkıntılarının farklı olduğunu gördük. Aile bireylerimizi

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

PİKNİKÇİ ÜRÜN VE HİZMET FİYATLARI LİSTESİ. 02163162962 www.organizefikirler.com ORGANİZE FİKİRLER TURİZM REKLAM LTD.ŞTİ

PİKNİKÇİ ÜRÜN VE HİZMET FİYATLARI LİSTESİ. 02163162962 www.organizefikirler.com ORGANİZE FİKİRLER TURİZM REKLAM LTD.ŞTİ 2013 PİKNİKÇİ ÜRÜN VE HİZMET FİYATLARI LİSTESİ 02163162962 www.organizefikirler.com ORGANİZE FİKİRLER TURİZM REKLAM LTD.ŞTİ İNTERAKTİF OYUNLAR OYUN AÇIKLAMASI YAŞ GURUBU ENERJİ İHTİYACI ÖLÇÜLERİ GÜN ADET

Detaylı

Ürün Kataloğu

Ürün Kataloğu Ürün Kataloğu 2017 20.03.2017 19.500 TL+KDV Tırtıl Tren 1 çekici kafa ardına bağlanan 5 vagon ünitesinden oluşmaktadır. Mermer, granit, fayans, seramik vb düz zeminler üzerinde çalıştırılmaktadır. Nakliye

Detaylı

CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ

CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ EKİM 2014 AYLIK REHBERLİK BÜLTENİ Çocuğumla Nasıl Oyun Oynayacağım? Oyun nedir? Oyun, çocukların dünyayı algılamalarını, hayal ile gerçek dünya arasında köprü kurmalarını

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017

AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017 AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017 ARELMEDSpor Festivali 2017 ile dünden bugüne Arel Eğitim Kurumlarından mezun olmuş tüm mezunlarımızı, ailelerini ve arkadaşlarını keyifli bir hafta sonu etkinliğine

Detaylı

Kiralanabilir Oyun İçerikleri

Kiralanabilir Oyun İçerikleri Kiralanabilir Oyun İçerikleri UÇMA SİMÜLATÖRÜ UÇMA SİMÜLATÖRÜ Kullanıcılar kol ve bacak güçleri ile simülatör üzerinde tutunurlar ve dengeleri ile VR gözlük üzerinde yayınlanan 360 deneyim oyununu oynarlar.

Detaylı

Ürün numarası: Petank seti. Oyun kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 95091AB2X3VIII

Ürün numarası: Petank seti. Oyun kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 95091AB2X3VIII Ürün numarası: 358 480 Petank seti tr Oyun kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 950912X3VIII 2017-10 Değerli Müşterimiz! Petank Fransa'da oule (Pétanque) olarak bilinir güney Fransa'nın çok popüler oyunlarındandır.

Detaylı

GİRİŞ... 1 ATLETİZM OYUNLARI... 9 DÜZ KOŞU OYUNLARI...

GİRİŞ... 1 ATLETİZM OYUNLARI... 9 DÜZ KOŞU OYUNLARI... İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 1 ATLETİZM OYUNLARI... 9 DÜZ KOŞU OYUNLARI... 11 Bayrak Yarışı I... 12 Bayrak Yarışı II... 14 Bayrak Yarışı III... 16 Mekik Koşusu... 18 Numaralı Koşu Oyunu... 20 Alçak Çıkıştan Koşu...

Detaylı

Bir Hayalim Var. Eģlenceli/Yaratıcı Ögrenci Aktiviteleri ve Piknik Organizasyonu.

Bir Hayalim Var. Eģlenceli/Yaratıcı Ögrenci Aktiviteleri ve Piknik Organizasyonu. Bir Hayalim Var Eģlenceli/Yaratıcı Ögrenci Aktiviteleri ve Piknik Organizasyonu www.fıtnesstanbull.com Piknik Organizasyonu ve Okul Aktiviteleri Özellikle havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte gündeme

Detaylı

neler

neler www.broevent.com bizkimiz? Bro event ülkemizdeki en önemli spor organizasyonlarını planlayan ve yöneten, deneyimli kadrosu ile Türk sporunun gelişmesinde hizmet ederken sektöründe en yüksek müşteri hizmetleri

Detaylı

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI?

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? DOĞUM GÜNÜ ANNE N OLUR BİR DOĞUM GÜNÜ DAHA Çocuğunuzun arkadaşlarıyla doyasıya eğleneceği doğum günü kutlamalarını Captune World Party Room

Detaylı

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar Ahşap Eğitici Oyuncaklar Hem eğlenceli, hem eğitici! Yenilikçi tasarımlar, canlı renkler, eğlenceli grafikler. El göz koordinasyonu, ince motor becerileri, Görsel algılama ve sosyal beceriler, Erken dönem

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

RESİMLİ FİYAT LİSTESİ FİYATLARIMIZA K.D.V DAHİL DEĞİLDİR NS-327 EBAT 65*30*42 CM NS-328 EBAT 60*30*31 CM NS-329 EBAT 60*30*30 CM

RESİMLİ FİYAT LİSTESİ FİYATLARIMIZA K.D.V DAHİL DEĞİLDİR NS-327 EBAT 65*30*42 CM NS-328 EBAT 60*30*31 CM NS-329 EBAT 60*30*30 CM NİSAN EĞİTİM ARAÇLARI PARK VE BAHÇE EKİPMANLARI Hasanpaşa Mah.Söğütlüçeşme Cad.186/12 Kadıköy/İSTANBUL 0 216 418 17 41-0533 224 98 65-0533 639 17 74 www.anaokuluatolyesi.com anaokuluatolyesi@gmail.com

Detaylı

ÖZEL VEGA ANAOKULU Öğretim Yılı 3 YAŞ KELEBEKLER SINIFI

ÖZEL VEGA ANAOKULU Öğretim Yılı 3 YAŞ KELEBEKLER SINIFI ÖZEL VEGA ANAOKULU 2015 2016 Öğretim Yılı 3 YAŞ KELEBEKLER SINIFI Kendini İfade Etme Biçimimiz KONU BAŞLIĞI: Oyun ve Ben ANA FİKİR : Oyunlarla hem eğlenirim hem de duygularımı paylaşırım TARİH: 15.02-15.04.

Detaylı

Pac-Man Robotu Yarışması

Pac-Man Robotu Yarışması GYTE Robotik Grubu Pac-Man Robotu Yarışması Kurallar ve Bilgilendirme Pac-Man Robotu nun Amacı Otonom robotların üzerinde bulunan sensörler yardımı ile platform üzerinde bulunan ışıkları verilen süre içerisinde,

Detaylı

UÇMA SİMÜLATÖRÜ KAMERALI BASKETBOL

UÇMA SİMÜLATÖRÜ KAMERALI BASKETBOL UÇMA SİMÜLATÖRÜ KAMERALI BASKETBOL Uçma Simülatörü Kullanıcılar kol ve bacak güçleri ile simülatör üzerinde tutunarak, VR gözlük üzerinde yayınlanan 360 deneyim oyununu oynar. Hazırlanan simülatör sistemi,

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

yayın no: 147 SİVRİ ZEKA - 2

yayın no: 147 SİVRİ ZEKA - 2 yayın no: 147 SİVRİ ZEKA - 2 Genel yayın yönetmeni: Ergün Ür Yayınevi editörü: Özkan Öze Tashih: Fatma Özlem Aydın - Soner Kotan İç düzen/kapak: Zafer Yayınları Isbn: 978 605 5523 63 3 Sertifika no: 14452

Detaylı

bugün Đstanbul başta olmak üzere tüm ülkede full ve part time ekiplerden oluşan personeli ile ulusal ve bölgesel markalara hizmet vermektedir.

bugün Đstanbul başta olmak üzere tüm ülkede full ve part time ekiplerden oluşan personeli ile ulusal ve bölgesel markalara hizmet vermektedir. Sayın ; Yetkili CRTC GROUP Reklam, Tanıtım, Organizasyon, Dekorasyon, Gayrimenkul Hizmetleri olarak 2009 yılında faaliyete başlamış genç, dinamik bir firmayız. Tanıtım ve organizasyon konusunda tam hizmet

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU 1. İstasyon: Çıkış çizgisinden parkura başladıktan sonra aday

Detaylı

ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI

ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 8660 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 420 x 480 cm. Kod; 8666 Ahşap Oyun Grubu Çift Kuleli, Tünelli

Detaylı

1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler.

1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler. DAR ALAN OYUNU (4 BÖLGELİ GEÇİŞ OYUNU) YAŞ GURUBU: 10-14 1. Saha dört eşit parçaya bölünmüş durumdadır.ancak oyuncular bu bölumlerin sadece üçünü kullanabilirler. 2. Takımlar pozisyonlarına göre sahayı

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU 2013-2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

Turbo Badminton Seti. Oyun talimatları Tchibo GmbH D Hamburg 79696AB3X3V

Turbo Badminton Seti. Oyun talimatları Tchibo GmbH D Hamburg 79696AB3X3V Turbo Badminton Seti Oyun talimatları Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 79696AB3X3V 2014-10 Değerli Müşterimiz! Turbo Badminton, çok iyi reflekslere ve hıza dayanan, dinamik bir oyundur. Aslen badmintondan oluşur,

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYAT, VIP KURTKÖY ÜN İÇİNDE. Hayatı en güzel şekilde yaşamak isteyenler için, VIP Kurtköy ü tasarladık. Tamamı 20.000 m² alan üzerine kurulan VIP

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE HAYALLERİMİZİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ HAYALLERİMİZ BİRLİKTE YEŞERECEK KALEMLERDEN ÇIKAN TOHUMU YETİŞTİRİRKEN, YUVANIZ İÇİN BİZLER ÇALIŞIYOR OLACAĞIZ. ÇEKİRDEK OLARAK SİZİN

Detaylı

Birimi (Adet, Saat, m2, m3, Ton, Gün vb.) 600 Kişilik Salon

Birimi (Adet, Saat, m2, m3, Ton, Gün vb.) 600 Kişilik Salon Harç, ) i 600 Kişilik Şehir Tiyatroları 600 Kişilik (Odalar, Dernekler, Vakıflar v.b) Gündüz ( 08.00-17.00 arası ) 1.100,00 18% 1.210,00 Şehir Tiyatroları 600 Kişilik (Odalar, Dernekler, Vakıflar v.b)

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

www.foratoys.com e-mail : foratoys@hotmail.com Tel : 0312 353 07 06 Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm.

www.foratoys.com e-mail : foratoys@hotmail.com Tel : 0312 353 07 06 Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 3695 Çok Fonksiyonlu Ahşap Aktivite Seti Kurulum alanı; 800 x 700 cm. 1 Kod; 8656 Ahşap Oyun Grubu 2 Kuleli, 2 Kaydıraklı Kurulum alanı; 500

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır.

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır. AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır. Görseller tanıtım amaçlıdır. Cihan İnşaat ve Konut Yapı uygulama aşamasında gerekli gördüğü değişiklikleri

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal

Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal keyfi, ödüllü oyunlar, turnuvalar,animasyon gösterileri,yelken

Detaylı

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Ucuz Tatilin Bir Yöntemi Olarak Erken Rezervasyon Posted: 16 Dec 2014 02:57 AM PST Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Yaz döneminde

Detaylı

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI 3 Satış ve Tanıtım Ofisi Esenşehir Mah. Sarıgazi Yolu Cad. Kanuni Sok. No: 3 Y. Dudullu - Ümraniye 34773 İstanbul T. (0216) 527 26 03-04 - 06 F. (0216) 527 26 05 C. 0530 464 12 56 info@momyapi.com.tr Akşam

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Tatil panosu köşesi Değerler eğitimi köşesi 100. gün etkinlikleri köşesi Yapboz köşesi Sevgi köşesi Diş sağlığı

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

Hareket. 1-4 yaş arası

Hareket. 1-4 yaş arası emeklemek sürünmek zıplamak yuvarlanmak takla atmak tırmanmak atlamak koşmak kaymak kıyameti koparmak sallanmak oynamak emeklemek sürünmek zıplamak yuvarlanmak takla atmak tırmanmak atlamak koşmak kaymak

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

Bizim sloganımız mutlu müşteri portföyü sizleri de bu mutlu müşteri listemizden görmekten onur duyarız.

Bizim sloganımız mutlu müşteri portföyü sizleri de bu mutlu müşteri listemizden görmekten onur duyarız. Sayın ; Yetkili WORLD ORGANIZASYON Reklam, Tanıtım, Dekorasyon, Gayrimenkul Hizmetleri olarak 2005 yılında faaliyete başlamış genç, dinamik bir firmayız. Tanıtım ve organizasyon konusunda tam hizmet anlayışıyla

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

ÇOCUK VE OYUN 4.HAFTA

ÇOCUK VE OYUN 4.HAFTA ÇOCUK VE OYUN 4.HAFTA Oyun Evreleri Çocukların, yaşlarına ve gelişim özelliklerine göre farklılık gösteren oyun evreleri birçok araştırmacı tarafından incelenerek farklı şekillerde açıklanmıştır. Bütün

Detaylı

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR Potada anlamlı galibiyet BEŞİKTAŞ Erkek Basketbol Takımı, Lietuvso Rytas ı deplasmanda 73-67 mağlup etti. Siemens Arena da oynanan karşılaşmaya Beşiktaş, Vidmar, Jerrells, Markota, Muratcan ve Christopher

Detaylı

Madde 2. Takımlar Her takım 4 oyuncudan oluşur (3 oyuncu sahada, bir oyuncu yedek).

Madde 2. Takımlar Her takım 4 oyuncudan oluşur (3 oyuncu sahada, bir oyuncu yedek). 3x3 Resmi Oyun Kuralları Ocak 2015 Resmi FIBA Basketbol oyun kuralları sadece bu belgede belirtilen 3x3 oyun kuralları için değil bütün oyun durumları için geçerlidir. Madde 1. Saha ve Top Müsabaka 3x3

Detaylı

PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2

PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2 PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2 PSİKO-MOTOR GELİŞİMİ DESTEKLEMEYE YÖNELİK ETKİNLİKLER HEDEFLENEN BECERİLER Kendi vücudunu ve yeteneklerini keşfedebilme Duygu ve düşüncelerini psikomotor hareketler yolu ile ifade

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

İçerik X 10 X 4 X 10 X 13 X 14 X 14 X 14 EDULUDO 1,2,3 Sayılar, SAYILARI OYUNLA KEŞFET EDULUDO, çocuğunuza erken öğreniminde eşlik eden eğlenceli, eğitsel bir koleksiyondur. EDULUDO SAYILAR, artan zorluk

Detaylı

ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015-2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler

Detaylı

Yakınlarda yapılan bir araştırma Koreli çocukların hayatlarının çok yoğun olduğunu ortaya koydu.

Yakınlarda yapılan bir araştırma Koreli çocukların hayatlarının çok yoğun olduğunu ortaya koydu. Çocukların Oyun Oynamaya Hakları Var Güney Kore de, 24 saat açık 30,000 dükkân bulunduğunu görenler, ülkenin dükkânlarla olduğunu düşünür. Ama elli milyon nüfusa sahip bu ülkede 60.000, yani dükkânların

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Siriustown Antalya Kundu da Sİrİustown la Yaşamın Keyfİne Varın! Doğa, kültür ve tarih kokan Antalya da Siriustown Residence ile sunulan kaliteli yaşam ayrıcalıkları

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı. Etkinlik Havuzu KASIM AYI +3 YAŞ

ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı. Etkinlik Havuzu KASIM AYI +3 YAŞ ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik Havuzu KASIM AYI +3 YAŞ AYIN TEMASI Kızılay Haftası 10 Kasım Atatürk Haftası Sonbahar Mevsimi Öğretmenler Günü Kızılay savaş, deprem,

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Oyun Tasarımı. 4. Ders

Oyun Tasarımı. 4. Ders Oyun Tasarımı 4. Ders Geçtiğimiz hafta 1. Lens: Öz Deneyim 2. Lens: Şaşırtma 3. Lens: Eğlence "Oynamak" nedir? Oynamak taşkın enerjinin amaçsızca harcanmasıdır. (Friedrich Schiller) "Oynamak" nedir? Oynamak,

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: ZEYNEP TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;23.03.2015-27.03.2015 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı. Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi

Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı. Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi Mini Aktivite Doğa ile Doğal Oyun E- Kitabı Mini Aktivite Anne Çocuk Etkinlik Merkezi www.miniaktivite.com info@miniaktivite.com 0216 527 0060 Doğa ile Doğal Oyun Sonbaharın bize getirdiklerini bir bütün

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER Herkes ev sahibi oluncaya kadar...

northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER Herkes ev sahibi oluncaya kadar... northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER 520 KONUT luk yepyeni bir KENT Herkes ev sahibi oluncaya kadar... 50 44 51 45 52 46 43 53 55 54 49 48 47 35 34 42 33 41 32 40 39 38 31 30 37 36 22 29 21 11 28

Detaylı

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR. BİR EV İNŞA ETMEK yükselen sütunlardan fazlası.. çabayla.. özveriyle.. dikkat ve özenle.. modern mimarisi.. hayal ettiğiniz standartlarda sunduğu yaşam kalitesiyle.. hayatı dopdolu yaşatacak sosyal donatılarıyla..

Detaylı

ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014

ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014 ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014 SEVGİ GÜLEN DİŞLER SÜT Sevgi nedir? Sevgini nasıl gösterirsin? Birinin seni sevdiğini nasıl anlarsın? Kendimde en çok sevdiğim şeyler. Arı grubu neleri seviyor? Arkadaşına

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı KONSEPT PROJE 5 Akay İnşaat ın yeni gözdesi Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık

Detaylı

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Uzun Plaj üzerinde ideal bir konumda yer alan bu otel, pek çok mağaza, butik, kafe, bar, restoran ve gece kulübüne

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

Serbest Yazma Konuları. Yrd. Doç. Dr. Aysegul Bayraktar

Serbest Yazma Konuları. Yrd. Doç. Dr. Aysegul Bayraktar Serbest Yazma Konuları Yrd. Doç. Dr. Aysegul Bayraktar Biletinize piyango çıksaydı ne(ler) yapardınız? Favoriniz olan film nedir ya da favoriniz olan film karakteri kimdir? Neden? Hayalimdeki ev. Kendini

Detaylı

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda Üniversitemiz çalışanları arasında birlik ve beraberliği ile birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI bünyesinde Personel Halı

Detaylı

2. Sınıf Cümle Oluşturma Cümle Bilgisi

2. Sınıf Cümle Oluşturma Cümle Bilgisi Penguenler Güney Kutup Bölgesi'nde yaşayan penguenler çok soğuk ve dondurucu olan kutuplarda rahatlıkla yaşayabilirler. Bunu sağlayan, penguenlerin derisinin altında bulunan kalın yağ tabakasıdır. Bu tabaka,

Detaylı