ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Yüksek Lisans Tez Başlığı (özeti ekte) ve Tez Danışman(lar)ı :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Yüksek Lisans Tez Başlığı (özeti ekte) ve Tez Danışman(lar)ı :"

Transkript

1 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: PROF. DR. NÜKET GÜZ Doğum Tarihi: 1951 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Fransız ve Roman Dilleri İstanbul Üniversitesi 1973 ve Edebiyatları Doktora Fransız ve Roman Dilleri ve Edebiyatları İstanbul Üniversitesi 1981 Yüksek Lisans Tez Başlığı (özeti ekte) ve Tez Danışman(lar)ı : Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : Şiirsel İşlev ve Yapısal Çözümleme Verlaine in Fétes Galantes ı, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız ve Roman Dilleri ve Edebiyatları Kürsüsü, İstanbul, Danışman: Prof.Dr. Süheyla Bayrav Görevler: Yönetilen Yüksek Lisans Tezleri : Nilüfer Sarı, Description fonctionnelle d un idiolecte: L Iron parlé en Turquie; Etude phonologique (Türkiye Sınırları İçerisinde Konuşulan İron Diyalektiğinin Bireysel Dil Düzleminde İşlevsel Yöntem Aracılığıyla Betimlenmesi-Sesbilimsel İnceleme), İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yabancı Diller Eğitimi Anabilim Dalı, Fransız Dili Eğitimi Bilim Dalı, İstanbul, Rengin Küçükerdoğan, Description fonctionnelle d un idiolecte: L Arménien Istanbouliote-Etude Phonologique (İstanbul Ermenicesinin Bireysel Dil Düzleminde İşlevsel Yöntem Aracılığıyla Betimlenmesi-Sesbilimsel İnceleme), İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yabancı Diller Eğitimi Anabilim Dalı, Fransız Dili Eğitimi Bilim Dalı, İstanbul, Ahmet Ayhan, L Aoriste, İ.Ü.Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yabancı Diller Eğitimi Anabilim Dalı, Fransız Dili Eğitimi Bilim Dalı, İstanbul, Aslı Yapar, Türkçe nin Ünlü Uyumu, İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yabancı Diller Eğitimi Anabilim Dalı, Yabancı Dil Olarak Türkçe Bilim Dalı, İstanbul, Işıl Zeybek, Topluluğa Seslenme: Tüsiad, Müsiad Örneği. İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, 2000.

2 Murat Güreşçi, Yakın Geleceğin Etkili Reklam Ortamı: İnternet (Türkiye Örneği), İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, Candan Çelik, Reklam Ortamları Tasarımı ve Reklamverenin Ajans Seçimi, İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, Serdar Dayanık, 2000 li Yıllarda Halkla İlişkilerde Toplam Kalite Yönetimi Felsefesi, İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, Adnan Tınarlıoğlu, İşletmelerin Stratejik Yönetiminde PR ın Etkili İletişimi, İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, Levent Nacar, Uydu Yayıncılığı ve Kitlelerarası İletişim (Türksat Milli Haberleşme Uyduları Sistemi), İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, Bahar Eroğlu, Örgütiçi İletişim Süreci Olgu ve Öğeleri Arasındaki Etkileşim ve Bu Süreçte Örgütiçi Halkla İlişkilerin Kullanımı (Danışman Halkla İlişkiler Örgütlerinde Uygulama Örnekleri), İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, Yönetilen Doktora Tezleri/Sanatta Yeterlik Çalışmaları : Rengin Küçükerdoğan, Reklam Görüntüsünde Dilsel ve Görsel İletinin Çözümlenmesi İçin Bir Yöntem Önerisi: Uygulama Örneği, Nilüfer Sarı, Devingen Reklam Görüntülerinde Gösterge Çözümlemesi: Üç Reklam Örneği, Halime Yücel, Televizyon Reklamlarında İnsan ve Nesne İlişkisi, İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, Ahmet Ayhan, Aktörel Eleştiri Yaklaşımı ve Reklam Söylemi, İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, Veli Polat, Siyasal İletişim ve Seçim Araştırmalarında Genörnek Denemesi, İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, Emine Yavaşgel, Bir İletişim Değişkesi Siyasal İletişim (Siyasal ve Kültürel Farklılık Söylemi Açısından Demokratik Kimlik Arayışı İçerisindeki Cumhuriyet Türkiyesi nde Çağcıllaşma Siyaseti Üzerine Yorumcu Toplumbilimsel Yaklaşım), İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Bilim Dalı, Nayyat Tarhanyan, Küreselleşme Sürecinde Avrupa Birliği nin Görsel-İşitsel Alanda Ürettiği Siyasalar ve Yansımaları, İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Avrupa Topluluğu Anabilim Dalı, Projelerde Yaptığı Görevler : Güneydoğuda Halkla İlişkiler ve Uygulamaları, 24 Aralık 1999, Genel Kurmay Başkanlığı, Ankara. Radyo 2000 Araştırmasında Proje Sorumlusu, İletişim Vakfı, İstanbul, Aralık 1999.

3 İdari Görevler : Görev Görev Yeri Yıl Unvanı Başkan Edebiyat Fakültesi Yabancı Diller Eğitim Bölümü Fransız Dili Eğitimi Anabilim Dalı, İstanbul Üniversitesi Dekan İletişim Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Yardımcısı Dekan İletişim Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Başkan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, İletişim Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Başkan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı, İletişim Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Dekan Sanat ve Tasarım Fakültesi, İstanbul Kültür Üniversitesi Başkan İletişim Sanatları Bölümü, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İstanbul Kültür Üniversitesi Başkan Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Dekan Sanat ve Tasarım Fakültesi, Beykoz Üniversitesi Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler : Québec Göstergebilim Okulu (Société Sémiotique de Québec) Uluslararası Göstergebilim Derneği (Association Internationale de Sémiotique) Fransız Göstergebilim Derneği (Association Française de Sémiotique) İLAD (İletişim Araştırmaları Derneği) Ödüller : Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından Medya Kirliliği adlı panele katılımından dolayı; 15 Ocak 2003.

4 Son iki yılda verdiği lisans ve lisansüstü düzeydeki dersler (Önlisans dersleri): Akademik Yıl Dönem Dersin Adı Haftalık Öğrenci Saati Sayısı Kredi Güz Etkili Konuşma ve Diksiyon 2 24 Güz Fotoğrafçılık ve Görsel Algı 2 17 Güz Fonetik ve Diksiyon 2 43 Güz Phonetics and Diction 2 24 Güz İletişim 2 65 Bahar Tasarım Kültürü 2 21 Halkla İlişkiler Kampanyaları ve Bahar Uygulamaları 3 19 Bahar Kişisel Bakım ve Zerafet 2 40 Bahar Dünya Kültürleri 2 26 Bahar Dünya Kültürleri 2 60 Bahar İletişim 2 53 Bahar Grooming 2 23 Güz Etkili Konuşma ve Diksiyon 2 22 Güz Fotoğrafçılık ve Görsel Algı 2 19 Güz Fonetik ve Diksiyon 2 52 Güz İletişim ve Sanat I 2 15 Bahar Tasarım Kültürü 2 18 Halkla İlişkiler Kampanyaları ve Bahar Uygulamaları 3 18 Bahar Kişisel Bakım ve Zerafet 2 48 Bahar Dünya Kültürleri 2 59 Bahar Dünya Kültürleri 2 36 Güz Etkili Konuşma ve Diksiyon 2 21 Güz Fotoğrafçılık ve Görsel Algı 2 14 Güz Fonetik ve Diksiyon 2 36 Güz Fonetik ve Diksiyon 2 28 Güz Phonetics and Diction 2 20 Güz İletişim ve Sanat I 2 11

5 Son iki yılda verdiği lisans ve lisansüstü düzeydeki dersler: Akademik Yıl Dönem Dersin Adı Haftalık Öğrenci Saati Sayısı Kredi Güz Göstergebilim (İstanbul Üniv. Doktora) 4 6 Göstergebilim Uygulamaları (İstanbul Bahar Üniv. Doktora) 4 6 Güz Göstergebilim (İstanbul Üniv. Doktora) 4 6 Göstergebilim Uygulamaları (İstanbul Bahar Üniv. Doktora) 4 6 Public Speaking (İstanbul Teknik Üiv. Güz Lisans) 3 10 ESERLER A. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler : B. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler : B1. N. Güz, Cybéle, mére des dieux et figüre de la femme, AISV Kongresi, AISV yay., B.2. N. Güz, S. Gündeş, D. Özden, H. Torun, Turtles can fly, AISV yay., B.3. N. Güz, R. Küçükerdoğan, N. Sarı, S. Gündeş ve S. Er, Différents aspects du signe temporel dans le Coran, 70. ACFAS Science et Savoir Kongresi, Kanada Laval Üniversitesi, Signes des Temps, Temps, Temporalité et Historicité, Presses de I Université de Laval, Québec, B.4. N.Güz, S. Gündeş, R. Küçükerdoğan, N. Sarı, N. Ve B. Küçükerdoğan, La spatialité et I identité d une metropole: Istanbul, SEMIO 2001 Kongresi, Fransa-Limogesi Coll.Nouveaux Actes Sémiotiques, Limoges, Haziran B.5. Le Rôle de la femme dans le média, (Kitle İletişim Araçlarında Kadının Yeri ve Önemi), Balkan Kadınlar Birliği nce Bükreş de Kasım 1993 tarihleri arasında düzenlenen seminerde Fransızca olarak sunulan bildiri. B.6. La position finale de la communication de masse, (Kitle İletişimin Son Durumu), AFEMOTI (Association Française Pour I Etude de la Méditerrannée Orientale et du Monde Turco-Iranien) tarafından / 06 / 1995 tarihleri arası düzenlenen Le Paysage audio-visuel turc adlı Yuvarlak Masa toplantısında 12 Haziran 1995 de Paris de Fransızca olarak yapılan konuşma. B7. N. Güz, Sequences of Life at Serail (Key Note Speaker), Internatıonal Semiotics Conference, İstanbul Üniversitesi, 7-10 Mayıs 2015 İstanbul.

6 B8. N. Güz, S. Gündeş, D. Özden, H. Torun, Representation of Space in Hierarchical Way: Feeling the Space of the Past Through Signs Again in Ottoman Miniature, Semiotics And Systems of Value: New Spaces and New Visual Modalities, European Regional Congress of AISV-IAVS Lisbon, Portugal, September C. Yazılan Ulusal ya da Uluslararası Kitaplar Veya Kitaplarda Bölümler : C1. N.Güz, S.,Er, İnternetin Çağrışımsal Alanı, İletişim ve, Prof.Dr.Ersan İlal e Armağan Kitabı içinde, İlad Yayınları, 2014, ss D. Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler : E. Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan bildiriler: E1. Küresel İletişim, Dünya Basın Konseyleri Birliği (WAPC) nin sınırötesi yayınlardan kaynaklanan sorunları görüşmek üzere İstanbul da Mart 1996 tarihleri arasında düzenlediği yuvarlak masa toplantısında sunulan bildiri. E.2. Tele-elektronik Demokrasi, Açık Sistem Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenen Açık Sistem 96 adlı sempozyumda 8 Mayıs 1996 tarihinde sunulan bildiri. E.3. Açık Toplum, Demokrasi ve Televizyon, EBU-TRT işbirliğiyle 2-3 Ekim 1996 tarihlerinde Ankara da düzenlenen 2000 li Yıllara Doğru Radyo-Televizyon Yayıncılığı konulu konferansa gönderilen bildiri. E.4. Babil Kulesinin Tepesindeki Uzlaşma, TÜSİAD ve Kal-Der tarafından Lütfi Kırdar Konferans Merkezi nde düzenlenen 5. Kalite Kongresinin Uzlaşma, İletişim, Dil başlıklı oturumda 14 Kasım 1996 da sunulan bildiri. E.5. İletişim ve Medya, 25 Nisan 1998, Adıyaman Belediye Salonu. E.6. Özgür düşüncenin oluşumunda pozitif bilimler il dogmatik düşüncenin çatışması Mayıs 1998, Moda Koleji, İstanbul. E.7. Araştırmada Aktöre 24 Kasım 1999, The Marmara Oteli- Taksim, Araştırmacılar Pazarlama ve Kamuoyu Araştırmacıları Derneği tarafından düzenlenen Araştırma Zirvesi- 1999, 21. Yüzyıla Girerken Değişimin Dinamikleri adlı toplantıda sunulan bildiri. E.8. Türk Dili ve Kitle İletişim Araçlarında Türk Dilinin Kullanımı 8 Aralık 1999, Onuncu Ölüm Yıldönümünde Prof. Dr. Berke Vardar ın Anma Toplantısı, İ.Ü. Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı E Nisan 1999, Kitle İletişim Araçlarında Kadın adlı panelde Moderatör, İ.Ü İletişim Fakültesi

7 E.10. Türkiye Cumhuriyeti nin Kuruluşu ve Devrimleri, İ. Ü Fen Fakültesi E.11. TRT Dış Yayınlar Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce Düzenlenen ECO Kitle İletişim Semineri (25-26/10/1995), 25 Ekim 1995, İstanbul. E.12. Halkla İlişkiler Eğitimi 1995 de gerçekleştirilen Halkla İlişkiler Zirvesi nde yapılan konuşma. E.13. Türk Dili Nereye Gidiyor, 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı nca düzenlenen seminerde 5 Mart 1994 tarihinde sunulan bildiri. E.14. Makro ve Mikro Kriz- Kriz Dönemlerinde Halkla İlişkiler, 30 Kasım 1994 de gerçekleştirilen Halkla İlişkiler Kongresi nde sunulan bildiri. bildiri. bildiri. E.15. Medyada Saygınlık, 30 Ocak 1995 tarihinde Gazeteciler Cemiyeti nde sunulan E.16. Medya ve İletişim, 30 Ocak 1995 tarihinde Gazeteciler Cemiyeti nde sunulan E.17. Kalite Perspektifinde Gümrük Birliği ne Girerken Tüketici Haklarını Koruma, Renault Mais tarafından 15 Mart 1995 de düzenlenen Forum da yapılan konuşma. F. Diğer yayınlar : Yayımlanan Yapıt: F.1. GÜZ, N. Küçükerdoğan, R., Küçükerdoğan, B. ve Zeybek, I., Etkili İletişim Terimleri, İnkilap Yayınları, İstanbul, 2002, 664 sayfa. F.2. N. GÜZ, Ulusal Savunma ve Ulusal Güvenlik Yapılanmasında İletişim Stratejileri, İstanbul, Harp Akademileri Yayını, F.3. N. GÜZ, Sesler ve Kurallar, İstanbul, Der Yay F.4. B. VARDAR (yönetiminde), Başlıca Dil Terimleri, (Sözlük), İstanbul, İ.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu Yay., F.5. B. VARDAR (yönetiminde), Dilbilim ve Dilbilgisi Terimleri (Sözlük), İstanbul, İ.Ü Yabancı Diller Yüksekokulu Yay., F.6. B. VARDAR (yönetiminde), Dilbilim ve Dilbilgisi Terimleri Sözlüğü Ankara, T.D.K Yay., Yayınlanacak Yapıtlar:

8 F.7 GÜZ, N., Sarı, N., Küçükerdoğan R., 2003 (Yayımlanacak), Kadın Dehası: Hannah Arendt, Kadın Dehası: Melanie Klein ve Kadın Dehası: Colette, Julia Kristeva nın üç ciltlik yapıtı, İstanbul, Om Yayınları. F8. GÜZ, N., Küçükerdoğan, R. ve Sarı, N., 2004 (Yayımlanacak), Dünya Sanat Tarihi (Universal History of Art), İstanbul, İnkilap Yayınları. Uluslararası Toplantıda Sunulan Bildiri: Yapıttan Bölüm Yazarlığı: F9. GÜZ, N., Küçükerdoğan, R., Sarı, N. ve Gündeş, S., Televizyon: Demokrasi ve Ötesi, İnkılap Yayınları, İstanbul, (Yayımlanacak) Makaleler: F.10. N. GÜZ, Araştırma Etiği Nedir?, İ.Ü İletişim Fakültesi Dergisi, Sayı IX. F.11. N. GÜZ, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı nın Ardından, İ.Ü. Spor Dergisi Sayı:3 Ocak F.12. N. GÜZ, Sizin y2k nız var mı?, İletim. İ.Ü. İletişim fakültesi Uygulaması Gazetesi, Haziran 1999, Yıl:11, Sayı. 61. F.13. N. GÜZ, Ne varsıl bir ülkede yaşıyoruz, İletim İ.Ü İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi, Haziran 1999, Yıl:11, Sayı. 61. F.14. N. GÜZ, İlişkiler bozuldu, 23 Ekim 1999 Hürriyet Gazetesi Cumartesi. F.15.N. GÜZ, Ne dediler?, Gündem: Fikir e Bomba, İletim İ.Ü İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi Aralık 1999, Sayı:62. F.16. N. GÜZ, En büyük Türk Medyası, İletim İ.Ü İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi Nisan 1999, Yıl:13, Sayı:59. F.17. N. GÜZ, Bir boyacının sevisi ya da çılgınlığı (Seçimler ve Biz...), İletim İ.Ü İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi Mart 1999, Sayı:58. Sayı 1. F.18. N. GÜZ, Spor ve İletişim, İletim İstanbul Üniversitesi Spor Dergisi, Nisan 1999, F.19. N. GÜZ, Ben de Kosava lıyım, İletim İ.Ü İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi Mayıs 1999, Sayı:60. F.20. N. GÜZ, Dert bizde, derman ellerimizde, İletim İ.Ü İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi, Şubat 1999, Sayı:57.

9 1998. F.21. N. GÜZ, İlk izlenimi olumlu kılma yolları, İletişim Fakültesi Dergisi, Sayı: XIII, F.22. N. GÜZ, Telsiz Mikrofon, İletim İ.Ü. İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi, 7 Ocak F.23. N. GÜZ, Gündoğumunun ya da sabahın sahipleri, İletim İ.Ü. İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi, 1 Mart F.24. N. GÜZ, İstanbul un Öfkesi, İletim İ.Ü. İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi, 1 Temmuz F.25. N. GÜZ, Cendere Köprüsü, Karakuş Tepesi, Bir Şiirdir Anadolu, İletim İ.Ü. İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi, 1 Mayıs F. 26. N. GÜZ, Uğurlar Olsun, İletim İ.Ü. İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi, 1 Temmuz F.27. N. GÜZ, Evrensellik, Yerellik, Özgürlük ve Ekin, 4. Boyut Kültür ve Sanat Dergisi, İlkbahar 1998, Sayı:19. F.28. N. GÜZ, İletişim Süreci ve Temel Ögeler, İletişim Fakültesi Dergisi, Sayı:7, F.29. N. GÜZ, Ak Yüzünde Kurşun Çiçeği Açan Bebeler, İletim İ.Ü. İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi, Aralık 1998, Sayı:56. F.30. N. GÜZ, Bilim, İdeoloji, Cumhuriyet ve Atatürk, İletim İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetesi, 29 Ekim-10 Kasım F.31. N. GÜZ, Gül Bahçesi Değil, İletim İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetesi, 30 Eylül F.32. N. GÜZ, Sertifikalı Gazeteler, Ödüllü Televizyonlar, Radyolar, İletim İstanbul Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetesi, 15 Nisan F.33. N. GÜZ, Yazılı Basında Tematik Yönelim, İletim İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetesi. F.34. N. GÜZ, Kendine Yeniden Dönmek, 4. Boyut Dergisi, Sayı:18, 20 Nisan F.35. N. GÜZ, Kurumsal Yaklaşımla Görünüm, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Dergisi, Sayı:4, F.36. N. GÜZ, Küresel İletişim, Özgür Basın, Basın Konseyi Bülteni, Nisan-Mayıs 1996, Sayı:84-85, S.10. F.37. N. GÜZ, Örtülü-gizli reklam ve ortak çalışma anlayışı, Özgür Basın, Basın Konseyi Bülteni, Ağustos-Eylül 1996, Sayı:88-89, S.10.

10 F.38. N. GÜZ, Açık Toplum, Demokrasi, Kitle İletişim Araçları, Yeni Türkiye Dergisi, Ankara, Sayı:11, Eylül-Ekim 1996, S: F.39. N. GÜZ, Babil Kulesinin Tepesindeki Uzlaşma, 5. Kalite Kongresinde sunulan bildirileri içeren Özgeçmişler ve Tebliğler adlı yapıt, TÜSİAD/Kal-Der Yay., İstanbul, F.40. N. GÜZ, Toplumsal Yapının Göstergelerini Yansıtan Kitle İletişim Araçları, İ.Ü. İletişim Fakültesi Dergisi, Sayı:3, F.41. N. GÜZ, Cumhuriyeti seviyorum, çünkü Atatürk ü seviyorum, İletim İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetesi, 29 Ekim F.42. N. GÜZ, İletişim Sorunları, Radyo-TV Yayınları Hakkında Türk-İtalyan Sempozyumu, İ.Ü. İletişim Fakültesi Yayını, F.43. N. GÜZ, Halkla İlişkiler ve Dil, İ.Ü. İletişim Fakültesi Dergisi, İstanbul, 1993, S. F.44. N. GÜZ, Esas Kız Esas Oğlana Kavuşuyor mu ya da Esas Kızın Esas Oğlana Olan Tutkusu ya da Metin-Filmin Sözdizimsel Çözümlemesi, Sinema Yazıları, İstanbul, İ.Ü. İletişim Fakültesi Yay., F.45. N. GÜZ, Halkla İlişkiler Uzmanı mı Yoksa İletişim Uzmanı mı ya da Uzman Hekim mi, Yoksa Pratisyen Hekim mi?, 4. Boyut Dergisi, İstanbul, İ.Ü. İletişim Fakültesi Yay., Yaz 1993 Sayısı. F.46. N. GÜZ, Gazetecilik Eğitimi Nereden Nereye, İletim Gazetesi, İstanbul, İletim, İ.Ü. İletişim Fakültesi Yay., F.47. N. GÜZ, Berlin in Berlin Sinemaya Gitmek ya da Eleştiri Yapmak ya da Film Çözümleyebilmek, İletim, İ.Ü. İletişim Fakültesi Yay., F.48. N. GÜZ, Basın Dili İçin Bir Reçete Verilebilir mi?, İletim, İstanbul, İ.Ü. Basın Yayın Yüksekokulu Yay., F.49. N. GÜZ, Sinema Çözümlemesi, Sinemaya Yazıları, İstanbul, İ.Ü. İletişim Fakültesi Yay., 1992, S F.50. N. GÜZ, Göstergebilim Üzerine, 4. Boyut Dergisi, İstanbul, İ.Ü. İletişim Fakültesi Yay., 1992, S.52. F.5l. N. GÜZ, "Dost Gorünümünde Bir Fellini", 4. Boyut Dergisi. Sayı4, İstanbul, İ.Ü. Basın Yayın Yüksek Okulu Yay., 1991, S F.52. N. GÜZ, George Orwell ve 1984". 4. Boyut Dergisi. istanbul, İ.Ü. Basın Yayın Yüksek Okulu Yay., 1991, S

11 F.53. N. GÜZ, Çok Yönlü Bir Sanatçı", 4. Boy ut Dergisi, İstanbul, İ.Ü. Basın Yayın Yüksek Okulu Yay., Mayıs 1991, S F.54. N. GÜZ, "Ne İdi Yaşamı Anlamlı Kılan", 4. Boyut Dergisi, Sayı2, İstanbul, İ.Ü. Basın Yayın Yüksek Okulu Yay., 1990, S F.55. N. GÜZ, "Bir Oyun ve Tiyatronun Eğitimdeki Yeri", 4. Boyut Dergisi. Sayı3, istanbul, İ.Ü. Basın Yayın Yüksek Okulu Yay., 1990, S F.56. N. GÜZ, "Siir Dili, Celal Sılay'ın Bir fiiir: Pencere Gündüz Ev Gece", Dilbilim VIII, F.57. N. GÜZ, "Dil Edimi ve Bildirişim", İ.Ü. Basm Yayın Yüksek Okulu Yıllığı I, 1988, S F.58. N. GÜZ, "Siirsel i$1ev ve Yapzsal r;oziimleme. Verlaine'in Fetes galantes'z (Bir Biçimsel Çözümleme Denemesi)", Dilbilim VII, istanbul, İ.Ü. Edebiyat Faktiltesi Yay., 1987, S F.59. N. GÜZ, "Andre Martinet, Syntaxe generate", (Tanıtım Yazısı), Dilbilim VII, istanbul, İ.Ü. Edebiyat Fakültesi Yay., 1987, F.60. N. GÜZ, "P. Eluard, La Pragmatique linguistique", (Tanıtım Yazısı), Dilbilim VII, İstanbul, İ.Ü. Edebiyat Fakültesi Yay., 1987, S F.61. N. GÜZ, "Yabancı Dil Ögretimi ve Çeviri Araştırmaları", İ.Ü. Bülteni, İ.Ü. Yay., İstanbul, 1987, s F.62. N. GÜZ, ''Atatürk ve Türk Kadını", İ.Ü. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Yıllığı II, 1987, S F.63. N. GÜZ, "Metin İncelemeleri", T.C. İ.Ü. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Yıllığı I, İstanbul, T.C. İ.Ü. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Yay., 1986, S F.64. N. GÜZ, "Yabancı Dil Ögretiminde Uzmanlık Metinleri", İstanbul Üniversitesi Yıllığı I-II, İstanbul, İ.Ü. Yay., 1986, S

12 F.65. N. GÜZ, "Yabancı Dil Ögretiminde Yazınsal Betiklerden Yararlanma Sorunu", Türk Dili Dergisi, Dil Öğretimi Özel Sayısı, Ankara, T.D.K. Yay., 1984, S F.66. B. VARDAR (yönetiminde), "20. Yüzyıl Dilbilimi (Kuramcılardan seç meler)", Ankara, T.D.K. yay., F.67. N. GÜZ, "Yazınsal çözümleme ve Bir Okuma Önerisi", Dilbilim IV, İstanbul, İ.Ü. Y.D.Y.O. Yay., 1981, S F.68. N. GÜZ, "Şiirsel İşlev ve Yapısal Çöziimleme, Verlaine'in Fetes Galantes'z", (Doktora Tezi), F.69. N. GÜZ, "G. Genette, Introduction a l' archit exte", (Tanıtım Yazısı), Dilbilim IV, İstanbul, İ.Ü. Y.D.Y.O. Yay., 1980, S F.70. N. GÜZ, "Approche poetique et enseignement de la langue", F.D.E., Ankara, S F.71.N. GÜZ, "Olmak/Gorünmek", 4. Boyut Dergisi, İ.Ü. İletiş im Fakültesi Yay., S. 56. F.72. N. GÜZ, "Yazılı Anlatımda Bir Uygulama", Dilbilim IV, istanbul, İ.Ü. Y.D.Y.O. Yay., 1979, S F.73. N. GÜZ, "La France en Direct Yönteminde Tümce Yazıları", Dilbilim III, istanbul, İ.Ü. Y.D.Y.O. Yay., 1978, S F.74. N. GÜZ, "R. Barthes, Fragments d'un discours amoureux", (Tanıtım Yazısı), Dilbilim Ill, İ.Ü. Y.D.Y.O. Yay., 1978, S F.75. N. GÜZ, K. imer, Dilde Değişme Gelişme ve Gelişme Açısından Türk Dil Devrimi", (Tanıtım Yazısı), Dilbilim II, İstanbul, İ.Ü. Y.D.Y.O. Yay., 1977, S F.76. N. GÜZ, "R. Barthes, Le Plaisir du texte", (Tanıtım Yazısı), Dilbilim II, istanbul, İ.Ü. Y.D.Y.O. Yay., 1977, S F.77. N. GÜZ, "İşidin Ey Yarenler lşık Bir Güneş i Benzer", Dilbilim I, İstanbul, İ.Ü. Y.D.Y.O. Yay., 1976, S F.78. N. GÜZ, "D. De/as, J Filliolet, Linguistique et poetique", (Tanıtım Yazısı), Dilbilim II, İstanbul, İ.Ü. Y.D.Y.O. Yay., 1976, S Çeviriler:

13 Bkz.Yayımlanacak Yapıtlar Seminerler, Sunuşlar: F.79. GÜZ, N., Cumhuri yet' in 80. Yıl Etkinlikleri, 29 Ekim 2003, ikü. F.80. GÜZ, N., Cumhuriyetin Getirdikleri, 24 Ekim 2003, itü, Rotary Taksim. F.81. GÜZ, N., Cumhuriyetimizin Bugünü, 22 Ekim 2003, Galatasaray Rotary. F.82. GÜZ, N., Atatürk ü Anlama ve Anlatma, 20 Kasım 2003, İKÜ. F.83. GÜZ, N., Cumhuriyet ve Atatürk, 4 Kasım 2003, İ.K.Ü F.84. GÜZ, N., 11Ni san 2003, Notre Dame de Sion. Çalışmalarıma Yapılan Atıflar: Doktora Tezime Yaptlan Atıflar: Yüksek Lisans Tezime Yapılan Atıf: Yayım Kurulu Üyeliği: Üniversite Dışı Görevler: F.85. Prof.Dr. Nükhet Güz'ün hazırlayıp sunduğu "Sanat ve Kültür Yaşamı" program yayın döneminde Sky-Türk 'te yayınlanmıştır. F.86. Prof. Dr. Nükhet Güz'ün önderliğinde İ stanbul Kültür Üniversitesi için hazırlanan ve 57 Yerel kanalda yayınlanan " Üniversite Yolunda" programında yapımcı-sunucu. F.87. Prof.Dr. Nükhet Güz'ün önderliğinde Kanal E için hazırl a nan "7 Üstü 7" adlı haber izlencesi. 22 Ekim 1995'de yayına başlayan "7 Üstü 7" ikinci yayın döneminde de izleyicileriyle birlikte. Sunuculuğunu Prof.Dr. Nükhet GÜZ üstlendiği izlenceye bugüne kadar birçok ünlü konuk katılmıştır. F.88. Prof.Dr. Nükhet GÜZ'ün önderliğinde Kanal E için hazırlanan kültür ve sanat izlencesi "Ekin Rüzgarı", 1996'nın yeni yayın döneminde izleyicilerinin karşısına çıkmıştır. F.89 Yeni Günaydın Gazetesi'nde 27 Ağustos 1993'den itibaren iki yıl süreyle köşe yazarlığı.

14 F döneminde, yurtdışına yönelik yayımlanan "Cumhuri yet Hafta"da köşe yazıları yayınlandı. F.91. "Medeni Kanun, Medya, Kadm ve Televizyon", tarihinde TRT 2'de yayınlanan program.

Projelerde Yaptığı Görevler : Güneydoğuda Halkla ĠliĢkiler ve Uygulamaları, 24 Aralık 1999, Genel Kurmay BaĢkanlığı, Ankara.

Projelerde Yaptığı Görevler : Güneydoğuda Halkla ĠliĢkiler ve Uygulamaları, 24 Aralık 1999, Genel Kurmay BaĢkanlığı, Ankara. Bahar Eroğlu, Örgütiçi ĠletiĢim Süreci Olgu ve Öğeleri Arasındaki EtkileĢim ve Bu Süreçte Örgütiçi Halkla ĠliĢkilerin Kullanımı (DanıĢman Halkla ĠliĢkiler Örgütlerinde Uygulama Örnekleri), Ġ.Ü. Sosyal

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Prof. Dr. Nükhet GÜZ ÖZGEÇMĠġ Adı Soyadı: Nükhet GÜZ Doğum Tarihi: Ankara- 1951 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Fransız ve Roman Dilleri ve Edebiyatları Edebiyat Fakültesi Ġstanbul

Detaylı

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 İletişim Bilgileri: Tel. 0216 4002222 / 2976 E-mail : nejla.polat@uskudar.edu.tr 4. Öğrenim Durumu: Derece Lisans

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 ÖZGEÇMİŞ İletişim Bilgileri: Tel.: 0212 4445001/1547 4. Öğrenim Durumu: E mail: nejla.polat@yeniyuzyil.edu.tr Derece Bölüm/Program

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim T.C. Galatasaray Üniversitesi 2004. Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları Bölümü

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim T.C. Galatasaray Üniversitesi 2004. Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: İrem Kahyaoğlu 2. Doğum Tarihi: 23/05/1986 3. Ünvanı: Öğr. Gör. 4. Öğrenim Durumu: e-posta: iremkahyaoglu@plato.edu.tr Tel: 533 669 37 95 Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: EROL ÇANKAYA 2. Doğum Tarihi: 15.XI.1953 3. Ünvanı: DR 4. Öğrenim Durumu: DOKTORA Derece Alan Üniversite Yıl Lisans A.Ü. SİYASAL BİLGİLER 1979 İKTİSAT VE MALİYE Y. Lisans SİYASET

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2. Doğum Tarihi: 07/12/ Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 2. Doğum Tarihi: 07/12/ Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Hale Yaylalı 2. Doğum Tarihi: 07/12/1970 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Radyo-Televizyon Bölümü İstanbul Üniversitesi 1992 Y. Lisans

Detaylı

Hasan Asan, (2014). Olimpiyat Oyunları Afişlerinin Göstergebilimsel Çözümlemesi: 1896-2016 Yılları Arasındaki Afişler, İstanbul Arel Üniversitesi

Hasan Asan, (2014). Olimpiyat Oyunları Afişlerinin Göstergebilimsel Çözümlemesi: 1896-2016 Yılları Arasındaki Afişler, İstanbul Arel Üniversitesi 1. Adı Soyadı : Safiye Kırlar Barokas 2. Doğum Tarihi : 21.04.1950 3. Unvanı : Doçent 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İktisat Anadolu Üniversitesi 1989 Y.Lisans İletişim Radyo

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: MİNE DEMİRTAŞ İletişim Bilgileri: Tel: 0216 626 10 50 / 2746 Mail :minedemirtas@maltepe.edu.tr Adres:Marmara Eğitim Köyü İletişim Fakültesi Doğum Tarihi:10.02.1959 Öğrenim Durumu:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010 Adı Soyadı: AYBİKE SERTTAŞ Unvanı: Ph.D Öğrenim Durumu: Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010 Televizyon Yüksek Lisans İletişim Bilimleri/Radyo

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans (1) Sanatları-SİNEMA Bölümü

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans (1) Sanatları-SİNEMA Bölümü Adı Soyadı: Günseli Pişkin Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans (1) Sahne ve Görüntü DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1986 Sanatları-SİNEMA Bölümü Lisans () Buca Eğitim Fakültesi DOKUZ EYLÜL

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Felsefe Đstanbul Üniversitesi 1991 Y. Lisans Avrupa Topluluğu nun Đstanbul Üniversitesi 1994

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Felsefe Đstanbul Üniversitesi 1991 Y. Lisans Avrupa Topluluğu nun Đstanbul Üniversitesi 1994 ÖZGEÇMĐŞ Adı Soyadı: Nazan Alioğlu Doğum Tarihi: 14 Ocak 1969 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Felsefe Đstanbul Üniversitesi 1991 Y. Lisans Avrupa Topluluğu nun Đstanbul

Detaylı

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr.

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr. 1. Adı Soyadı : Meysure Evren ÇELİK 2. Doğum Tarihi : 05/09/1977 3. Ünvanı : Dr.Öğr.Üye. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme İstanbul Üniversitesi İşletme 1999 Fakültesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: TUĞÇE (ÇEDİKÇİ) ÇEVİK Doğum Tarihi: 6 Mart 1982 Öğrenim Durumu: YÜKSEK LİSANS Email: tugcecedikci@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İktisadi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Naim Demirel Doğum Tarihi: 10.10.1963 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hukuk Fakültesi İstanbul Üniversitesi 1984 Y. Lisans Hukuk

Detaylı

7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler 1. Adı Soyadı : HALE TORUN 2. Doğum Tarihi : 07.07.1972 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tarih Marmara Üniversitesi 1994 Y.Lisans Radyo Televizyon ve

Detaylı

YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ

YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Berna Kılıçoğlu 2. Doğum Tarihi: 12/07/1985 3. Ünvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans e-posta: bernakucuk@ayvansaray.edu.tr Tel: 0212 444 76 96

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Seyfettin ASLAN Doğum Tarihi: 16.03.1968 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İİBF, Kamu Yönetimi Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1992

Detaylı

Seyhan Aksoy, Televizyon Reklamlarında Ailenin Sunumu, Akdeniz Üniversitesi S.B.E., Halkla İlişkiler ve Tanıtım A.B.D., Antalya, 2008.

Seyhan Aksoy, Televizyon Reklamlarında Ailenin Sunumu, Akdeniz Üniversitesi S.B.E., Halkla İlişkiler ve Tanıtım A.B.D., Antalya, 2008. 1 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gülseren ŞENDUR ATABEK 2. Doğum Tarihi: 05.05.1967 3. Unvanı: Doçent 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Televizyon-Sinema-Fotoğraf Bölümü Dokuz Eylül Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Aybike SERTTAŞ 2. Doğum Tarihi : 1 Temmuz 1980 3. Unvanı : Yrd.Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Arel Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İletişim

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Adem Yücel İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 2 Ağustos 1981 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim

Detaylı

Doç.Dr. Elif Asude TUNCA. Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Üniversite Cad. Karmi Kampüsü, PK.5 Girne/KKTC

Doç.Dr. Elif Asude TUNCA. Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Üniversite Cad. Karmi Kampüsü, PK.5 Girne/KKTC Doç.Dr. Elif Asude TUNCA Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Üniversite Cad. Karmi Kampüsü, PK.5 Girne/KKTC ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Elif Asude TUNCA Doğum Tarihi: 12 Nisan 1970 Ünvanı: Doç.Dr.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Nazan Alioğlu Doğum Tarihi: 14 Ocak 1969 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Felsefe İstanbul Üniversitesi 1991 Y. Lisans

Detaylı

5. Akademik Unvanlar ÖZGEÇMİŞ

5. Akademik Unvanlar ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Aslı GÜNGÖR 2. Doğum Tarihi : 17 Şubat 1975 3. Unvanı : Yrd.Doç.Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Arel Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Radyo-TV

Detaylı

Plato Meslek Yüksekokulu, Kurumsal İşbirlikleri Koordinatörü, Eylül 2012-

Plato Meslek Yüksekokulu, Kurumsal İşbirlikleri Koordinatörü, Eylül 2012- AHU SAMAV UĞURSOY ahusamav@plato.edu.tr Doğum Tarihi ve Yeri : 27 Temmuz 1978, İstanbul Halen Çalıştığı Kurum Adı : Plato Meslek Unvanı : Kurumsal İşbirlikleri Yöneticisi, Halkla ilişkiler ve Tanıtım Program

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : İsmet Galip Yolcuoğlu Doğum Tarihi : 27 Haziran 1967 Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sosyal Hizmetler Y.O. Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ DERECE ALAN ÜNİVERSİTE YIL. Lisans Hukuk İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Y. Lisans Radyo-Televizyon- Sinema Marmara Üniversitesi 1985

ÖZGEÇMİŞ DERECE ALAN ÜNİVERSİTE YIL. Lisans Hukuk İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Y. Lisans Radyo-Televizyon- Sinema Marmara Üniversitesi 1985 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı : JALE SARMAŞIK 2. Doğum Tarihi : 25 Ekim 1950, İstanbul 3. Unvanı : Profesör Dr. 4. Öğrenim Durumu : DERECE ALAN ÜNİVERSİTE YIL Lisans Hukuk İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Detaylı

Yüksek. Eğitim bilimleri. Eğitim bilimleri

Yüksek. Eğitim bilimleri. Eğitim bilimleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Salih Bolat 2. Doğum Tarihi:.7.1956. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Lisans Sosyal Politika Yüksek Lisans Eğitim bilimleri Doktora Eğitim bilimleri Üniversite

Detaylı

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YIL KODU BİRİNCİ YARIYIL BES - 105 Beden Eğitimi ve Spor 0 2 0 GZT - 101 Temel Gazetecilik 3 0 3 GZT - 105 Yazılı ve Sözlü Anlatım 2 2 3 HİL - 107 İşletme Bilimine Giriş 3 0 3 HİL - 111 Sosyal

Detaylı

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi www.arel.edu.tr 1. Adı Soyadı : Pınar EREN 2. Doğum Tarihi : 30.03.1979 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. İletişim : İstanbul Arel Üniversitesi,

Detaylı

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans. Hacettepe Psikoloji Bölümü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Psikoloji

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans. Hacettepe Psikoloji Bölümü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Psikoloji ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Umut ŞAH Doğum Tarihi: 1984 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans Edebiyat Fakültesi Hacettepe Psikoloji Bölümü Üniversitesi 2002-2006

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Bahar GÜDEK Doğum Tarihi: 30 Ekim 1977 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi Erciyes Üniversitesi 1996-2000 Müzik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı:

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı: 1. Adı Soyadı :Asuman KUTLU ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi :06 Nisan 1983 3. Unvanı :Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngiliz Dili ve Edebiyatı İstanbul Üniversitesi 2005 Yüksek Lisans

Detaylı

4. Yayınlar 5.1 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan sunumlar

4. Yayınlar 5.1 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan sunumlar 1. Adı Soyadı: İzlem Ali Kanlı 2. Ünvanı: Dr.. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Ankara Üniversitesi 02 Yüksek Lisans Kültürel Politikalar University of East Anglia 05 Doktora

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4.

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : 10.07.1956 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Fakültesi İstanbul

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aylin Çankaya Doğum Tarihi: 23.04.1982 Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Felsefe/Lisans Pamukkale

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Nihal KARTAL e-mail: nihal.kartal@kemerburgaz.edu.tr Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Doktora devam Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Hacettepe

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Profesörlük (1988): Ankara Üniversitesi Kitle İletişim (Radyo-Televizyon) Anabilim dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Profesörlük (1988): Ankara Üniversitesi Kitle İletişim (Radyo-Televizyon) Anabilim dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı-Soyadı : Aysel Aziz 2. Doğum Tarihi : 5.3.1941 3. Ünvanı : Öğretim üyesi 4. Öğrenim Durumu :Prof. Dr. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Diplomasi ve Dış Münasebetler Şubesi Ankara Üniversitesi

Detaylı

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: AHMET KEMAL BAYRAM Doğum Tarihi: 16.05.1970 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans FELSEFE Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1993 Y. Lisans KAMU YÖNETİMİ Dokuz Eylül

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Larisa Zakharova Yeter Doğum Tarihi: 03 Ekim 1970 Vatandaşlığı: T.C. Tel.: 0531 544 35 26 E-mail: larysazakharova@beykent.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Detaylı

7. Yayınlar 7.1 Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

7. Yayınlar 7.1 Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Veli Yılmaz 2. Doğum Tarihi : 25.11.1948 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğretim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Subay Kara Harp Okulu 1969 Y. Lisans Kurmaylık Kara Harp

Detaylı

E-mail : belkisuslusoy@beykent.edu.tr ÖZGEÇMİŞ: Adı Soyadı: Belkıs SARAÇ USLUSOY Doğum Tarihi: 25 Ekim 1975 Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. ÖĞRENİM DURUMU: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar: Yardımcı Doçentlik Tarihi : 30.04.2002 Doçentlik Tarihi : Profesörlük Tarihi :

ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar: Yardımcı Doçentlik Tarihi : 30.04.2002 Doçentlik Tarihi : Profesörlük Tarihi : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Neşe ÇAPRAZ 2. Doğum Tarihi : 21.09.1959 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Orta Öğrenim: İstanbul Erkek Lisesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Selçuk Üniversitesi 2015 Doktora

ÖZGEÇMİŞ. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Selçuk Üniversitesi 2015 Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Gökhan TEKİN 2. Doğum Tarihi : 07.04.1990 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu :Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Halkla İlişkiler ve Tanıtım Selçuk Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: MEHMET SAİT ŞAHİNALP Doğum Tarihi: 21. 04. 1973 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Coğrafya Öğretmenliği Marmara Üniversitesi 1992-1996

Detaylı

Yüksek. Eğitim Bilimleri. Eğitim Bilimleri

Yüksek. Eğitim Bilimleri. Eğitim Bilimleri ÖZGEÇMİŞ T.C.No. 1014884 1. Adı Soyadı: Salih Bolat 2. Doğum Tarihi:.7.1956. Ünvanı: Yrd.Doç..Dr 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Lisans Sosyal Politika Yüksek Lisans Eğitim Bilimleri Doktora Eğitim Bilimleri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : BİLGİN ORHAN ÖRGÜN Doğum Tarihi : 13 AĞUSTOS 1969 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İŞLETME Kara Harp Okulu 1989 Y. Lisans 1 İKTİSADİ

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI (NORMAL ÖĞRETİM İKİNCİ ÖĞRETİM)

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI (NORMAL ÖĞRETİM İKİNCİ ÖĞRETİM) T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI (NORMAL ÖĞRETİM İKİNCİ ÖĞRETİM) KOD I.DÖNEM T U K ACTS KOD II.DÖNEM T U K ACTS HİT 101 İletişim Bilimi 2 0

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖĞR.GÖR. ELİF SUNGUR Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü İletişim Bilgileri: elifsungur@maltepe.edu.tr +90216 626 10 50 2744 İletişim Fakültesi B 505 Eğitim Bilgileri: Lisans Yüksek Lisans Doktora Derece

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Öğr. Gör. Uzm. Berin Bayraklı Doğum Tarihi: 01.01.1967 Öğrenim Durumu: Yüksek Lİsans Yabancı Dil: İngilizce Medeni Durum: Evli-2 çocuk sahibi Derece Bölüm/Program

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA)

ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA) ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA) 1) Adı, Soyadı Ġsmail Kapan 2) Doğum Tarihi 01.04.1956 3) Unvanı Yardımcı Doç. Dr. 4) Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hukuk Ġstanbul Üniversitesi 1982 Yüksek

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2009(Devam ediyor) Yüksek Lisans Radyo-TV- Sinema İstanbul Üniversitesi 2001 Lisans Radyo-TV-Sinema İstanbul Üniversitesi 1997

ÖZGEÇMİŞ. 2009(Devam ediyor) Yüksek Lisans Radyo-TV- Sinema İstanbul Üniversitesi 2001 Lisans Radyo-TV-Sinema İstanbul Üniversitesi 1997 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Cansu Özdenak Kandemir Doğum Tarihi: 07.01.1977 Ünvanı: Öğretim Görevlisi Öğrenim Durumu: Doktora Öğrencisi Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Radyo TV- Sinema İstanbul Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lisans Gazetecilik İstanbul Üniversitesi 1993

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lisans Gazetecilik İstanbul Üniversitesi 1993 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Şükrü SİM Doğum Tarihi: 28-04-1969 Öğrenim Durumu: Doç. Dr. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik İstanbul Üniversitesi 1993 Y. Lisans

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Çetin DOĞAN 2. Doğum Tarihi : 28.01.1964 3. Unvanı : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İktisat Bölümü Bradford Üniversitesi, 1993 İngiltere

Detaylı

İletişim Fakültesi Reklamcılık Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Reklamcılık) Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 142 U : 5 Kredi : 97 ECTS : 240 T+U : 147

İletişim Fakültesi Reklamcılık Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Reklamcılık) Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 142 U : 5 Kredi : 97 ECTS : 240 T+U : 147 11 Yılı Müfredatı () YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ1 HAZIRLIK SINIFI 1. YARIYIL T U L 1 8511 9 TÜRK DİLİ I 851 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP 9 TARİHİ I 851 9 EKONOMİYE GİRİŞ 8515 9 İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Eğitim İletişimi ve Anadolu Üniversitesi İletişim 1997 Bilimleri Fakültesi Yüksek Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Eğitim İletişimi ve Anadolu Üniversitesi İletişim 1997 Bilimleri Fakültesi Yüksek Lisans Adı Soyadı : Aslı GÜNGÖR ERAL Doğum Tarihi: 1975 Unvanı: Yrd. Doç. Dr. (İlk atama:2009) Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Eğitim İletişimi ve Anadolu Üniversitesi İletişim 1997

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi Yüksek Lisans Özel Hukuk Ankara Üniversitesi 1982

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi Yüksek Lisans Özel Hukuk Ankara Üniversitesi 1982 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Mustafa TİFTİK 2. Doğum Tarihi : 15.10.1953 3. Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Lisans Üstü Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi 1976 Yüksek Lisans

Detaylı

Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.

Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu. Yard.Doç.Ahmet Süreyya KOÇTÜRK Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Fakültesi www.arel.edu.tr. Adı Soyadı : Ahmet Süreyya KOÇTÜRK. Doğum Tarihi : 4/06/95 3. Unvanı : Yard.Doç.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: MELEK ÇAM İletişim Bilgileri: Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 6771630-3856 Mail: melek.cam@okan.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı :Bayram KAYA Doğum Tarihi:18.12.1954 Yabancı Dil: İngilizce GSM: +905337479092 e-posta :bkaya54@yahoo.combkaya54@gmail.com, kaya@media.ankara.edu.tr Öğrenim Durumu

Detaylı

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı :

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Erol ÖZDEN Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Tarih Lisans Resim_İş Bl. Resim-İş Öğr. Marmara Üniversitesi 1984 Yüksek Lisans (2809 Sayılı Kanunun Geçici Marmara Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: : Gökhan Uğur 2. Doğum Tarihi: Ünvanı: Doç. Dr. 4. Yabancı Dil Durumu: İngilizce ÜDS: 90 / IELTS: 6.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: : Gökhan Uğur 2. Doğum Tarihi: Ünvanı: Doç. Dr. 4. Yabancı Dil Durumu: İngilizce ÜDS: 90 / IELTS: 6. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: : Gökhan Uğur 2. Doğum Tarihi: 21.10.1980 3. Ünvanı: Doç. Dr. 4. Yabancı Dil Durumu: İngilizce ÜDS: 90 / IELTS: 6.5 Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Fakültesi Marmara

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Ankara Üniversitesi 1991 Lisans İletişim Fakültesi/Gazetecilik Gazi Üniversitesi 1995

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Ankara Üniversitesi 1991 Lisans İletişim Fakültesi/Gazetecilik Gazi Üniversitesi 1995 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Derya Erdem 2. Doğum Tarihi : 20.09.1972 3. Unvanı 4. Öğrenim Durumu : Yrd. Doç. Dr. : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Ankara Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1989

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1989 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Kamil UNUR Doğum Tarihi: 01 02 1967 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1989 Otelcilik Y. Turizm

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Halil Seyidoğlu Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1943 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Uluslararası İlişkiler Ankara Siyasal Bilgiler

Detaylı

EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Abdulkuddüs BİNGÖL 2. Doğum Tarihi : 28 Mart Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5.

EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Abdulkuddüs BİNGÖL 2. Doğum Tarihi : 28 Mart Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Abdulkuddüs BİNGÖL 2. Doğum Tarihi : 28 Mart 1952 3. Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Artvin Çoruh Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl

Detaylı

Y. Lisans Kurmaylık Kara Harp Akademisi Doktora İnkılâp Tarihi Ankara Üniversitesi Unvan Alan Üniversite Yıl Doçent Profesör

Y. Lisans Kurmaylık Kara Harp Akademisi Doktora İnkılâp Tarihi Ankara Üniversitesi Unvan Alan Üniversite Yıl Doçent Profesör ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Veli Yılmaz 2. Doğum Tarihi : 25.11.1948 3. Unvanı : Doktor 4. Öğretim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Subay Kara Harp Okulu 1969 Y. Lisans Kurmaylık Kara Harp Akademisi

Detaylı

Yardımcı Doçent Grafik Tasarım Marmara üniveritesi 1986. Doçent Grafik Tasarım Marmara Üniversitesi 2005

Yardımcı Doçent Grafik Tasarım Marmara üniveritesi 1986. Doçent Grafik Tasarım Marmara Üniversitesi 2005 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Selahattin GANİZ 2. Doğum Tarihi : 22 / 11 / 1948 3. Unvanı : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Doktora / Sanatta Yeterlik Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Marmara Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Yönetim Kara Harp Okulu 1985 Yüksek Lisans Uluslararası ilişkiler Beykent Üniversitesi 2005

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Yönetim Kara Harp Okulu 1985 Yüksek Lisans Uluslararası ilişkiler Beykent Üniversitesi 2005 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Atahan Birol KARTAL Doğum Tarihi: 14.04.1967 Unvanı : Yrd.Doç.Dr. Mail : atahankartal@beykent.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Yönetim Kara Harp Okulu

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Hasan AYDIN, Belediyelerde Toplam Kalite Yönetimi - Şişli Belediyesi Örneği,, Mahalli İdareler ve

ÖZGEÇMİŞ. Hasan AYDIN, Belediyelerde Toplam Kalite Yönetimi - Şişli Belediyesi Örneği,, Mahalli İdareler ve 1. Adı Soyadı : Fatih Turan YAMAN ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi : 26.08.1977 3. Unvanı : Öğretim Üyesi (Yrd. Doç. Dr.) 4. Öğrenim Durumu : Doktora (PhD) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi Uludağ

Detaylı

1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU. 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr.

1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU. 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. ÖZ GEÇMİŞ-CV 1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 16.03.1979 tarihinde Malatya da doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini ve ayrıca üniversite lisans ve yüksek lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Ege Üniversitesi 1986-1990 Y. Lisans Halk Sağlığı Erciyes Üniversitesi 1992-1995

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Ege Üniversitesi 1986-1990 Y. Lisans Halk Sağlığı Erciyes Üniversitesi 1992-1995 1. Adı Soyadı: Ümit ERTEM 2. Doğum Tarihi: 20.04. 1969 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Ege Üniversitesi 1986-1990 Y. Lisans Halk Sağlığı

Detaylı

Tablo 11. Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Not: Kod 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117

Tablo 11. Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Not: Kod 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 Tablo 11. Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Not: Bu tablo ile ilgili koşul (111, 112, 113, 114, 115, 116), kısaltmalar ve tanımlar dokümanın sonunda yer almaktadır. Kod Bilim Alanı Koşul No

Detaylı

Doç.Dr. HATİCE HALE BOZKURT

Doç.Dr. HATİCE HALE BOZKURT Doç.Dr. HATİCE HALE BOZKURT İletişim Fakültesi Ve Reklamcılık Bölümü Ve Reklamcılık Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1990-1994 Lisans Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi 1994-2000 Yüksek Lisans Marmara

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Unvan Alan Üniversite Yıl Profesör Sinema-TV Marmara Doçent Sinema-TV Marmara 1999 Yrd.Doç. Sinema-TV Marmara 1991

ÖZGEÇMİŞ. Unvan Alan Üniversite Yıl Profesör Sinema-TV Marmara Doçent Sinema-TV Marmara 1999 Yrd.Doç. Sinema-TV Marmara 1991 ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Bülent VARDAR. Doğum Tarihi : 5/7/96. Unvanı : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü, Sinema-TV-Fotografi Anasanat Dalı, 98

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Mustafa Cem KIRANKABEŞ Doğum Tarihi: 19 Aralık 1971 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Marmara

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. : Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Tülay GÖRÜ DOĞAN İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü : 0322 338 67 77 / 253 : tulaygoru@hotmail.com,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Ayten Koç Öğrenim Durumu: Doktora/S.Yeterlik/ Tıpta Uzmanlık Matematik Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans Tez Başlığı (özeti ekte) ve Tez Danışman(lar)ı

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Son Dönem Korku Sinemasında Vampir Karakterinin Dönüşümü Danışman: Yrd. Doç. Dr. Melek Atabey

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Son Dönem Korku Sinemasında Vampir Karakterinin Dönüşümü Danışman: Yrd. Doç. Dr. Melek Atabey 1. Adı Soyadı: Ulaş Işıklar 2. Doğum Tarihi: 01/01/1977 3. Unvanı: Doktor Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Doktora 5. Çalıştığı Kurum: T.C. İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: IŞIL DOĞRUER İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: isil.dogruer@okan.edu.tr 2.

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Dokuz Eylül Üniversitesi 1990

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Dokuz Eylül Üniversitesi 1990 AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Önder PAKER 2. Doğum Tarihi: 27.05.1960 3. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tiyatro Dokuz Eylül Üniversitesi 1982 Yüksek Lisans

Detaylı

: Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü Başıbüyük Maltepe-İstanbul : behiceekici@hotmail.com

: Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü Başıbüyük Maltepe-İstanbul : behiceekici@hotmail.com ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : BEHİCE EKİCİ İletişim Bilgileri Adres Mail 2. Doğum Tarihi : 20.10.1963 3. Unvanı : Yard. Dr. 4. Öğrenim Durumu : : Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Nazan Alioğlu Doğum Tarihi: 14 Ocak 1969 Öğrenim Durumu: Doçent Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Felsefe İstanbul Üniversitesi 1991 Y. Lisans

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Fen Bilimleri Enstitüsü İstatistik

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Fen Bilimleri Enstitüsü İstatistik ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Adil Korkmaz Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1956 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Elektrik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Bölümü

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Serdar YAMAN Doğum Tarihi: 06/10/1991 Doğum Yeri: Uludere / Şırnak Akademik Unvanı: Öğretim Görevlisi İş Telefonu: +90 486 616 59 08 (Dahili Hat:123)

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 1. SINIF NORMAL VE İKİNCİ ÖĞRETİM

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 1. SINIF NORMAL VE İKİNCİ ÖĞRETİM UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2017-2018 YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI SİYASAL İLETİŞİM Prof.Dr. MURAT MUSTAFA ÖNTUĞ KAMUOYU VE ARAŞTIRMALARI KÜLTÜRLERARASI İLETİŞİM Dr. Öğr. Üyesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Prof. Dr. Ebru (Güzelcik) URAL Doğum Tarihi : 11 Mayıs 1971 Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Lisans İngiliz Dili ve Edebiyatı Bilkent Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

ÖZGEÇMİŞ. 7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gonca ATICI 2. Doğum Tarihi: 07.05.1975 3. Unvanı: Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngilizce İktisat İstanbul Üniversitesi 1997 Y. Lisans Para-Banka

Detaylı

C 01 C 02 C 03 C 04 C05 C06 C07 C106 C109 C110. * Final sınav süresi 75 dakikadır. 10:00 BTU100 BTU110 11:00 İTA431 PROJE 12:00 13:00 15:00 16:30

C 01 C 02 C 03 C 04 C05 C06 C07 C106 C109 C110. * Final sınav süresi 75 dakikadır. 10:00 BTU100 BTU110 11:00 İTA431 PROJE 12:00 13:00 15:00 16:30 FAKÜLTESİ 06 Ocak 2018, Cumartesi / 10:00-11:15 (ENG 131, CENG 101) 07 Ocak 2018, Pazar / 10:00-11:30 (ENG 231, CENG 201) 06 Ocak 2018, Cumartesi / 10:00-11:30 (ENG 143) 07 Ocak 2018, Pazar/ 10:00-11:30

Detaylı

Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY

Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1968 İSTANBUL T: 212440000012742 F: yzay@istanbul.edu.tr

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray 1976-1984

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray 1976-1984 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: ESRA DEMİRBAŞ 2. İletişim Bilgileri Demirbas.esra1@gmail.com 3. Doğum Tarihi: 10.03.1965 4. Unvanı: Öğretim Görevlisi 5. Öğrenim Durumu: SBE İşletme- Doktora (6 Haziran 2014) Derece

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Barış Çoban Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1975 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İngiliz Dili Eğitimi İstanbul Üniversitesi 1996 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Okutman, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Afyon Kocatepe Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Okutman, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Afyon Kocatepe Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ayşin ŞİŞMAN 2. Doğum Tarihi : 15.12.1972 3. Unvanı : Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tarih Eğitimi Uludağ Üniversitesi 1993 Y.

Detaylı