Hizmet Sürecini İzlemek İstemiyoruz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hizmet Sürecini İzlemek İstemiyoruz"

Transkript

1 Doküman No: P02- F06 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 05/05/2020 Revizyon No: 04 Revizyon Tarihi: 05/05/2015 Sayfa No: 1/1 KORDON KANI / GÖBEK KORDONU KAYIT BİLGİLERİ ANNENİN BİLGİLERİ: Adı Soyadı Baba Adı Doğum Tarihi Doğum Yeri TC Kimlik No Ev Telefonu Cep Telefonu Adresi Temsilci: BABANIN BİLGİLERİ: Adı Soyadı Cep Telefonu TC Kimlik No Adresi DOĞUM BİLGİLERİ: Doğumun Olduğu Hastane Şehir Sorumlu Doğum Hekimi Doğum Şekli Doğum Haftası BEBEĞİN BİLGİLERİ: Adı (Varsa) Cinsiyeti Doğum Tarihi Doğum Saati Doğum Ağırlığı AİLE SÜREÇ İZLEME BİLGİLERİ: Hizmet Sürecini İzlemek İstiyoruz Ebeveyn Adı Soyadı : Hizmet Sürecini İzlemek İstemiyoruz İmza: NOTLAR:

2 Doküman No: P02- F01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 11/08/2021 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 11/08/2016 Sayfa No: 1 / 5 KORDON KANI SAKLAMA SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ A.Ş. Adres : İTÜ Teknoloji Geliştirme Merkezi KOSGEB A Blok No: Maslak-İstanbul Telefon : (0212) Mobil : (0530) Faks : (0212) KORDON KANI HAK SAHİBİ: (ANNE/BABA/VASİ ) Anne : Baba : Vasi : Adres 1 : Adres 2 : Telefon 1 : Telefon 2 : Taraflar bu sözleşmeyi imzalamakla aşağıda yazılı 22 maddeyi kabul etmiş sayılırlar. Sözleşmede anne ve/veya baba ve/veya vasi ebeveyn, Onkim A.Ş. ise Kordon Kanı Bankası olarak anılacaktır. Taraflar yukarıdaki adreslerin kanuni ikametgâh adresi olduğunu, adreslerinde vaki değişiklikleri 14 (on dört) gün içerisinde birbirine bildirimde bulunmayı aksi takdirde bilinen adreslerine yapılacak bildirim ve tebliğlerin usulüne uygun sayılacağını kabul eder. 2) Sözleşmede imzası bulunan ebeveyn kendi ve doğmamış çocuğu adına, doktoruna ve Kordon Kanı Bankası na onun uygun gördüğü kişilere, kuruluşlara, çocuğunun doğumunu müteakip göbek kordon kanının alınması, transferi, gerekli görülen tüm testlerin ve işlemlerin yapılması, dondurulması ve saklanması yetkisini vermektedir. Kordon Kanı Bankası tıbbi veya yasal açıdan geçerli bir sebep olmadıkça 4.(dördüncü) maddede belirtilen yükümlülükleri yerine getirmekle sorumludur.

3 Doküman No: P02- F01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 11/08/2021 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 11/08/2016 Sayfa No: 2 / 5 KORDON KANI SAKLAMA SÖZLEŞMESİ 3) Kordon Kanı Bankası, Kordon Kanı Bankası'na ulaşmış olan kordon kanı'na testler yapmakla ve kordon kanının saklamaya uygun olduğunun tespitinden sonra dondurarak, sözleşme hükümleri gereğince sözleşme süresi bitene kadar saklamakla yükümlüdür. 4) Ebeveyn kordon kanının, çocuğun doğumu akabinde plasentanın gelmesini beklerken veya plasentanın gelmesine müteakip toplanacağı ve bu işlemin yaklaşık 2-3 dakika süreceği, kordon kanı toplanmasının bebeğe ve anneye herhangi bir rahatsızlık veya acı vermeyeceği ve doğum sürecini etkilemeyeceği anlatılmış olup; ebeveyne Kordon Kanı toplanırken mantar, bakteri ya da kontaminasyon veya anne kanı ile karışma riski olduğu ve toplama işleminin başarılı olacağına dair herhangi bir garanti olmadığı da bildirilmiştir. Ebeveyn kordon kanı toplama işlemi - yöntemi konusunda ayrıntılı olarak bilgilendirildiğini ve bu hususları kabul ettiğini beyan eder. 5) Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorunun izin vermesi ve aile ve gebelik öyküsünde kordon kanını saklamaya engel bir durumun olmaması kaydıyla, doğumdan 2 ay önce yapılacak bulaşıcı sarılık, AIDS, sifiliz ve diğer bazı bulaşıcı hastalık testlerinin (HbsAg, HCV, HIV, Sifiliz, CMV) uygun çıkması ve gebeliğin 35 haftayı tamamlamasından sonra kordon kanı saklatmaya uygun duruma gelmektedir. Bu husus kordon kanı hak sahibince açıkça okunmuş ve anlaşılmıştır. 6) Boşanma veya ebeveynlerin ölümü durumunda, Kordon Kanı Bankası mahkemenin ya da kanunların belirlediği yasal vasiyi, kayyım olarak tanır. 7) Bu sözleşme hükümleri kordon kanının Kordon Kanı Bankası na ulaşmasından, kan ile ilgili işlemler yapılıp saklanabilirliğinin Kordon Kanı Bankasınca uygun görülmesinden sonra yürürlüğe girecek ve diğer akdi sürelerden biri seçilmedi ise bir yıl (ilk saklama süresi) sürecektir. Sözleşme her bir saklama süresinin sona ermesinden itibaren 10 gün içinde ardışık saklama ücretinin ödenmesiyle otomatik olarak yenilenecektir. Ebeveyn ya da hak sahibinin saklama ücretini, yazılı ve sözlü uyarılara rağmen son ödeme tarihini takip eden 18 ay içerisinde ödememesi halinde, toplanmış kan ve doku üzerinde sahibi olduğu tüm hakları kaybeder. Anılan doku ve kana ilişkin tüm haklar kordon kanı bankasına geçmekle, sahibine ait kayıtlar gizlilik içerisinde korunması kaydıyla allojenik olarak saklanmaya devam edilir. 8) Kordon kanı toplama ve dondurma işlemine katılım ihtiyaridir. Sözleşmede belirlenen hüküm ve şartlar çerçevesinde ebeveyn işlemleri herhangi bir zamanda durdurabilir.

4 Doküman No: P02- F01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 11/08/2021 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 11/08/2016 Sayfa No: 3 / 5 KORDON KANI SAKLAMA SÖZLEŞMESİ 9) Bu sözleşme aşağıdaki durumlardan biri ile sona erer: a)kan testlerinin kordon kanının saklanmaya uygun olmadığını göstermesi b)ebeveynin kayıt ücreti, dondurma ve işlem ücreti veya yıllık saklama ücretini ödememiş veya eksik ödemiş olması, c)sözleşme süresi bitiminden en az 30 gün öncesinde Taraflardan birinin sözleşmeyi sona erdirdiğine dair yazılı bildirimde bulunması, herhangi bir sebep göstermesi gerekmeksizin 30 gün önceden aile veya ailenin herhangi bir ferdi tarafından feshe ilişkin bildirimde bulunması veya Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği Resmi Gazete: 5 Temmuz 2005 SALI - Sayı : nolu yazısı gereği durumlarda saklayan banka da sözleşme bitimine 30 gün kala yazılı olarak anlaşmayı bitirebilir. d) Kordon Kanı Bankası, herhangi bir kusuru olmaksızın mücbir sebepler (savaş, iç savaş, toplumsal terör, v.s.), ifa imkânsızlıkları, usul ve yasalarda yer alan sebepler, yasaklayıcı hüküm ve düzenlemeler nedeniyle kordon kanını saklama faaliyetini yerine getiremez ise sözleşme kendiliğinden sona erer. Ebeveyn, çocuk veya yasal vasiler bu durumda Kordon Kanı Bankasından maddi manevi tazminat, ücret iadesi vs her ne nam altında olursa olsun bir talepte bulunmayacağını kabul ve taahhüt eder. Bu durumda dondurulmuş olan kordon kanı ailenin anlaşma yapacağı yurt içinde başka bir kordon kanı bankasına, bedeli aile tarafından karşılanmak sureti ile nakil edilecektir. 10) Sözleşmenin sona ermesi halinde aile, kordon kanının bir başka saklama kuruluşunda muhafazası veya imhası yahut kendisine teslimine ilişkin talepte bulunabilir. Bu taleplerin yerine getirilmesi için ödenmesi gereken makul masraflar (hiç bir halde bu masrafların miktarı yıllık saklama ücretinden fazla olmayacaktır) aile tarafından karşılanır. Eğer sözleşmenin sona erme tarihinden itibaren 30 gün içinde aile tarafından bu masraflar karşılanmazsa, Kordon Kanı Bankası anılan kordon kanına ilişkin olarak imhası da dahil her türlü tasarruf yetkisine sahip olur. 11) Saklanan kordon kanı üzerinde, yalnız anne, baba ve çocuk hak sahibidir. Haciz ya da başka bir sözleşme ile bir dördüncü şahıs veya tüzel kişilik hak sahibi olamaz. 12) Kordon kanının, ileride herhangi bir hastalığın tedavisi için mutlaka uygun olduğu; yapılacak kordon kanı naklinin hastalığın tedavisinde başarılı olacağı ve kordon kanı naklinin kök hücre kullanılarak yapılan diğer tedavilere oranla çok avantajlı olduğu konusunda herhangi bir garanti verilmemiştir. Oldukça yeni ve deneysel bir yöntemdir konu tamamıyla tıbbi bilgi ve uygulamalarla zaman içinde olacak gelişmelere bağlıdır. Kordon Kanı Bankası veya herhangi bir görevlisi, konuyla ilgili genel belirlemelere sınırlama getirmeksizin, ebeveyne farklı bir tanıtımda veya teminatta bulunmamıştır.

5 Doküman No: P02- F01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 11/08/2021 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 11/08/2016 Sayfa No: 4 / 5 KORDON KANI SAKLAMA SÖZLEŞMESİ 13)Saklanan kordon kanının tıbbi amaçlar dışında geri alımı için, Kordon Kanı Bankası nı, en az 60 gün önceden yazılı şekilde haberdar etmek kaydı ile geri isteme hakkı, anne, baba, çocuktadır. 14) Ebeveyn, Kordon Kanı Bankası na kusur atfedilemeyecek zarar ve ziyanlardan dolayı, maddi ve manevi tazminat, ücret iadesi talep etmeyeceğini ve kendisinin müşterek müteselsil sorumlu olduğunu kabul ve taahhüt eder. 15)Ebeveyn Kordon Kanı Bankası nın; doğumu yaptıran doktor, doğumevi, hastane personeli laboratuar personeli, kordon kanını alanlar ve nakledenler dâhil, başkalarının işlerinden sorumlu olmadığını kabul eder. 16) Ücretler: Üç aşamalı alınır. a) Kayıt ücreti : Kordon kanı toplama kiti ve laboratuar tetkik ücretlerini kapsar. Kan kültürü sonucu mikrop üremişse kayıt ücreti geri iade edilmez. Kan kültürü sonucu temiz çıkan örneğe dondurma yapılır ve işlem ücreti alınır. b) Dondurma ve işlem ücreti: Kanın dondurulması için gerekli sarf malzemesi ve işlem ücretidir. c) Yıllık Saklama ücreti: Dondurulmuş kordon kanının azot tanklarında saklanma ücretidir.saklama ücreti yıllık 100 dur (yüz euro). 17) Kordon Kanı Bankası, ebeveyn tarafından ödenen ücretleri, 16-a bendi hariç olmak üzere şu hallerde iade edilecektir; a) Testlerin, toplama ve saklamanın tavsiye edilebilir olmadığını göstermesi; b) Alınan kordon kanı 60 ml'den az olduğu zaman kordon kanı saklanamaz. Ebeveynin dondurulmuş kordon kanını saklamaktan vazgeçmesi durumunda sözleşmenin sona ermesi ile ilgili kurallar geçerlidir. Yapılmış olan ödemeler iade edilmez. 18) Kordon kanının tedavi için gerekmesi halinde ebeveyn, kordon kanının naklini Kordon Kanı Bankası ndan yazılı bildirimle en az 7 gün önceden talep edebilir. Bildirim, kordon kanını kullanacak hastanenin ve doktorun adını, adresini ve onayını içermelidir. Kordon Kanı Bankası, standartlar uyarınca kordon kanını nakil ve transfer için hazırlar. Ebeveynin, kordon kanının hazırlanması ve transferine ilişkin masrafları ödemesini takiben Kordon Kanı Bankası nakli gerçekleştirir. 19) Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği nin (Resmi Gazete: 5 Temmuz 2005 SALI - Sayı : 25866) 19. Maddesinin 3. Bendine göre; kordon kanı hak sahibinin aksi beyanı olmaması durumunda kordon kanının saklama süresi 12 yıldır. Kordon kanı hak sahibinin aksi beyanı olmadığı taktirde saklama tarihinden 12 yıl sonra kordon kanı allojenik kullanıma açılacaktır. İş bu sözleşmenin bu şekilde imzalanmış olması aksi beyanın olmadığı anlamına gelmektedir.

6 Doküman No: P02- F01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 11/08/2021 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 11/08/2016 Sayfa No: 5 / 5 KORDON KANI SAKLAMA SÖZLEŞMESİ 20) Kordon kanı alınan bebek, 18 yaşına gelinceye kadar ailesi; 18 yaşından sonra veya kanunen daha erken reşit olma hallerinde kişinin kendisi saklamaya alınan kordon kanı ile ilgili olarak hukuksal hakka sahiptir. Otolog amaçla saklanan kordon kanı sahiplerinin ölümü halinde de hakları varislerine geçer. 21) Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği nin (Resmi Gazete: 5 Temmuz 2005 SALI - Sayı : 25866) 25. Maddesine göre; Kordon Kanı Bankası, sakladığı kordon kanı vericilerinin adres ve kimlik bilgileri ile HLA tipi bilgilerini kodlanmış halde ayrı ayrı saklamakta ve veri güvenliğini sağlamaktadır. Bununla ilgili tüm güvenlik tedbirleri alınmıştır. 22) Taraflar arasında doğacak ihtilaflarda İstanbul mahkemeleri ve icra daireleri yetkilidir. Bu sözleşmenin herhangi bir hükmünün geçersizliğinin kararlaştırılmasında diğer hükümler geçerliliklerini koruyacaktır. 23) Bu sözleşme 23 maddeden ibaret olarak 2 nüsha tanzimle, aile tarafından okunup, kabul ve taahhüt edilerek imza altına alınmıştır. Kabul ediyorum. / /20 Verici Ebeveyn İmzası ONKİM Kök Hücre Teknolojileri Tic. ve San. A.Ş. Mesul Müdür

7 Doküman No: P02- F01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 11/08/2021 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 11/08/2016 Sayfa No: 1 / 5 KORDON KANI SAKLAMA SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ A.Ş. Adres : İTÜ Teknoloji Geliştirme Merkezi KOSGEB A Blok No: Maslak-İstanbul Telefon : (0212) Mobil : (0530) Faks : (0212) KORDON KANI HAK SAHİBİ: (ANNE/BABA/VASİ ) Anne : Baba : Vasi : Adres 1 : Adres 2 : Telefon 1 : Telefon 2 : Taraflar bu sözleşmeyi imzalamakla aşağıda yazılı 22 maddeyi kabul etmiş sayılırlar. Sözleşmede anne ve/veya baba ve/veya vasi ebeveyn, Onkim A.Ş. ise Kordon Kanı Bankası olarak anılacaktır. Taraflar yukarıdaki adreslerin kanuni ikametgâh adresi olduğunu, adreslerinde vaki değişiklikleri 14 (on dört) gün içerisinde birbirine bildirimde bulunmayı aksi takdirde bilinen adreslerine yapılacak bildirim ve tebliğlerin usulüne uygun sayılacağını kabul eder. 2) Sözleşmede imzası bulunan ebeveyn kendi ve doğmamış çocuğu adına, doktoruna ve Kordon Kanı Bankası na onun uygun gördüğü kişilere, kuruluşlara, çocuğunun doğumunu müteakip göbek kordon kanının alınması, transferi, gerekli görülen tüm testlerin ve işlemlerin yapılması, dondurulması ve saklanması yetkisini vermektedir. Kordon Kanı Bankası tıbbi veya yasal açıdan geçerli bir sebep olmadıkça 4.(dördüncü) maddede belirtilen yükümlülükleri yerine getirmekle sorumludur.

8 Doküman No: P02- F01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 11/08/2021 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 11/08/2016 Sayfa No: 2 / 5 KORDON KANI SAKLAMA SÖZLEŞMESİ 3) Kordon Kanı Bankası, Kordon Kanı Bankası'na ulaşmış olan kordon kanı'na testler yapmakla ve kordon kanının saklamaya uygun olduğunun tespitinden sonra dondurarak, sözleşme hükümleri gereğince sözleşme süresi bitene kadar saklamakla yükümlüdür. 4) Ebeveyn kordon kanının, çocuğun doğumu akabinde plasentanın gelmesini beklerken veya plasentanın gelmesine müteakip toplanacağı ve bu işlemin yaklaşık 2-3 dakika süreceği, kordon kanı toplanmasının bebeğe ve anneye herhangi bir rahatsızlık veya acı vermeyeceği ve doğum sürecini etkilemeyeceği anlatılmış olup; ebeveyne Kordon Kanı toplanırken mantar, bakteri ya da kontaminasyon veya anne kanı ile karışma riski olduğu ve toplama işleminin başarılı olacağına dair herhangi bir garanti olmadığı da bildirilmiştir. Ebeveyn kordon kanı toplama işlemi - yöntemi konusunda ayrıntılı olarak bilgilendirildiğini ve bu hususları kabul ettiğini beyan eder. 5) Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorunun izin vermesi ve aile ve gebelik öyküsünde kordon kanını saklamaya engel bir durumun olmaması kaydıyla, doğumdan 2 ay önce yapılacak bulaşıcı sarılık, AIDS, sifiliz ve diğer bazı bulaşıcı hastalık testlerinin (HbsAg, HCV, HIV, Sifiliz, CMV) uygun çıkması ve gebeliğin 35 haftayı tamamlamasından sonra kordon kanı saklatmaya uygun duruma gelmektedir. Bu husus kordon kanı hak sahibince açıkça okunmuş ve anlaşılmıştır. 6) Boşanma veya ebeveynlerin ölümü durumunda, Kordon Kanı Bankası mahkemenin ya da kanunların belirlediği yasal vasiyi, kayyım olarak tanır. 7) Bu sözleşme hükümleri kordon kanının Kordon Kanı Bankası na ulaşmasından, kan ile ilgili işlemler yapılıp saklanabilirliğinin Kordon Kanı Bankasınca uygun görülmesinden sonra yürürlüğe girecek ve diğer akdi sürelerden biri seçilmedi ise bir yıl (ilk saklama süresi) sürecektir. Sözleşme her bir saklama süresinin sona ermesinden itibaren 10 gün içinde ardışık saklama ücretinin ödenmesiyle otomatik olarak yenilenecektir. Ebeveyn ya da hak sahibinin saklama ücretini, yazılı ve sözlü uyarılara rağmen son ödeme tarihini takip eden 18 ay içerisinde ödememesi halinde, toplanmış kan ve doku üzerinde sahibi olduğu tüm hakları kaybeder. Anılan doku ve kana ilişkin tüm haklar kordon kanı bankasına geçmekle, sahibine ait kayıtlar gizlilik içerisinde korunması kaydıyla allojenik olarak saklanmaya devam edilir. 8) Kordon kanı toplama ve dondurma işlemine katılım ihtiyaridir. Sözleşmede belirlenen hüküm ve şartlar çerçevesinde ebeveyn işlemleri herhangi bir zamanda durdurabilir.

9 Doküman No: P02- F01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 11/08/2021 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 11/08/2016 Sayfa No: 3 / 5 KORDON KANI SAKLAMA SÖZLEŞMESİ 9) Bu sözleşme aşağıdaki durumlardan biri ile sona erer: a)kan testlerinin kordon kanının saklanmaya uygun olmadığını göstermesi b)ebeveynin kayıt ücreti, dondurma ve işlem ücreti veya yıllık saklama ücretini ödememiş veya eksik ödemiş olması, c)sözleşme süresi bitiminden en az 30 gün öncesinde Taraflardan birinin sözleşmeyi sona erdirdiğine dair yazılı bildirimde bulunması, herhangi bir sebep göstermesi gerekmeksizin 30 gün önceden aile veya ailenin herhangi bir ferdi tarafından feshe ilişkin bildirimde bulunması veya Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği Resmi Gazete: 5 Temmuz 2005 SALI - Sayı : nolu yazısı gereği durumlarda saklayan banka da sözleşme bitimine 30 gün kala yazılı olarak anlaşmayı bitirebilir. d) Kordon Kanı Bankası, herhangi bir kusuru olmaksızın mücbir sebepler (savaş, iç savaş, toplumsal terör, v.s.), ifa imkânsızlıkları, usul ve yasalarda yer alan sebepler, yasaklayıcı hüküm ve düzenlemeler nedeniyle kordon kanını saklama faaliyetini yerine getiremez ise sözleşme kendiliğinden sona erer. Ebeveyn, çocuk veya yasal vasiler bu durumda Kordon Kanı Bankasından maddi manevi tazminat, ücret iadesi vs her ne nam altında olursa olsun bir talepte bulunmayacağını kabul ve taahhüt eder. Bu durumda dondurulmuş olan kordon kanı ailenin anlaşma yapacağı yurt içinde başka bir kordon kanı bankasına, bedeli aile tarafından karşılanmak sureti ile nakil edilecektir. 10) Sözleşmenin sona ermesi halinde aile, kordon kanının bir başka saklama kuruluşunda muhafazası veya imhası yahut kendisine teslimine ilişkin talepte bulunabilir. Bu taleplerin yerine getirilmesi için ödenmesi gereken makul masraflar (hiç bir halde bu masrafların miktarı yıllık saklama ücretinden fazla olmayacaktır) aile tarafından karşılanır. Eğer sözleşmenin sona erme tarihinden itibaren 30 gün içinde aile tarafından bu masraflar karşılanmazsa, Kordon Kanı Bankası anılan kordon kanına ilişkin olarak imhası da dahil her türlü tasarruf yetkisine sahip olur. 11) Saklanan kordon kanı üzerinde, yalnız anne, baba ve çocuk hak sahibidir. Haciz ya da başka bir sözleşme ile bir dördüncü şahıs veya tüzel kişilik hak sahibi olamaz. 12) Kordon kanının, ileride herhangi bir hastalığın tedavisi için mutlaka uygun olduğu; yapılacak kordon kanı naklinin hastalığın tedavisinde başarılı olacağı ve kordon kanı naklinin kök hücre kullanılarak yapılan diğer tedavilere oranla çok avantajlı olduğu konusunda herhangi bir garanti verilmemiştir. Oldukça yeni ve deneysel bir yöntemdir konu tamamıyla tıbbi bilgi ve uygulamalarla zaman içinde olacak gelişmelere bağlıdır. Kordon Kanı Bankası veya herhangi bir görevlisi, konuyla ilgili genel belirlemelere sınırlama getirmeksizin, ebeveyne farklı bir tanıtımda veya teminatta bulunmamıştır.

10 Doküman No: P02- F01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 11/08/2021 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 11/08/2016 Sayfa No: 4 / 5 KORDON KANI SAKLAMA SÖZLEŞMESİ 13)Saklanan kordon kanının tıbbi amaçlar dışında geri alımı için, Kordon Kanı Bankası nı, en az 60 gün önceden yazılı şekilde haberdar etmek kaydı ile geri isteme hakkı, anne, baba, çocuktadır. 14) Ebeveyn, Kordon Kanı Bankası na kusur atfedilemeyecek zarar ve ziyanlardan dolayı, maddi ve manevi tazminat, ücret iadesi talep etmeyeceğini ve kendisinin müşterek müteselsil sorumlu olduğunu kabul ve taahhüt eder. 15)Ebeveyn Kordon Kanı Bankası nın; doğumu yaptıran doktor, doğumevi, hastane personeli laboratuar personeli, kordon kanını alanlar ve nakledenler dâhil, başkalarının işlerinden sorumlu olmadığını kabul eder. 16) Ücretler: Üç aşamalı alınır. a) Kayıt ücreti : Kordon kanı toplama kiti ve laboratuar tetkik ücretlerini kapsar. Kan kültürü sonucu mikrop üremişse kayıt ücreti geri iade edilmez. Kan kültürü sonucu temiz çıkan örneğe dondurma yapılır ve işlem ücreti alınır. b) Dondurma ve işlem ücreti: Kanın dondurulması için gerekli sarf malzemesi ve işlem ücretidir. c) Yıllık Saklama ücreti: Dondurulmuş kordon kanının azot tanklarında saklanma ücretidir.saklama ücreti yıllık 100 dur (yüz euro). 17) Kordon Kanı Bankası, ebeveyn tarafından ödenen ücretleri, 16-a bendi hariç olmak üzere şu hallerde iade edilecektir; a) Testlerin, toplama ve saklamanın tavsiye edilebilir olmadığını göstermesi; b) Alınan kordon kanı 60 ml'den az olduğu zaman kordon kanı saklanamaz. Ebeveynin dondurulmuş kordon kanını saklamaktan vazgeçmesi durumunda sözleşmenin sona ermesi ile ilgili kurallar geçerlidir. Yapılmış olan ödemeler iade edilmez. 18) Kordon kanının tedavi için gerekmesi halinde ebeveyn, kordon kanının naklini Kordon Kanı Bankası ndan yazılı bildirimle en az 7 gün önceden talep edebilir. Bildirim, kordon kanını kullanacak hastanenin ve doktorun adını, adresini ve onayını içermelidir. Kordon Kanı Bankası, standartlar uyarınca kordon kanını nakil ve transfer için hazırlar. Ebeveynin, kordon kanının hazırlanması ve transferine ilişkin masrafları ödemesini takiben Kordon Kanı Bankası nakli gerçekleştirir. 19) Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği nin (Resmi Gazete: 5 Temmuz 2005 SALI - Sayı : 25866) 19. Maddesinin 3. Bendine göre; kordon kanı hak sahibinin aksi beyanı olmaması durumunda kordon kanının saklama süresi 12 yıldır. Kordon kanı hak sahibinin aksi beyanı olmadığı taktirde saklama tarihinden 12 yıl sonra kordon kanı allojenik kullanıma açılacaktır. İş bu sözleşmenin bu şekilde imzalanmış olması aksi beyanın olmadığı anlamına gelmektedir.

11 Doküman No: P02- F01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 11/08/2021 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 11/08/2016 Sayfa No: 5 / 5 KORDON KANI SAKLAMA SÖZLEŞMESİ 20) Kordon kanı alınan bebek, 18 yaşına gelinceye kadar ailesi; 18 yaşından sonra veya kanunen daha erken reşit olma hallerinde kişinin kendisi saklamaya alınan kordon kanı ile ilgili olarak hukuksal hakka sahiptir. Otolog amaçla saklanan kordon kanı sahiplerinin ölümü halinde de hakları varislerine geçer. 21) Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği nin (Resmi Gazete: 5 Temmuz 2005 SALI - Sayı : 25866) 25. Maddesine göre; Kordon Kanı Bankası, sakladığı kordon kanı vericilerinin adres ve kimlik bilgileri ile HLA tipi bilgilerini kodlanmış halde ayrı ayrı saklamakta ve veri güvenliğini sağlamaktadır. Bununla ilgili tüm güvenlik tedbirleri alınmıştır. 22) Taraflar arasında doğacak ihtilaflarda İstanbul mahkemeleri ve icra daireleri yetkilidir. Bu sözleşmenin herhangi bir hükmünün geçersizliğinin kararlaştırılmasında diğer hükümler geçerliliklerini koruyacaktır. 23) Bu sözleşme 23 maddeden ibaret olarak 2 nüsha tanzimle, aile tarafından okunup, kabul ve taahhüt edilerek imza altına alınmıştır. Kabul ediyorum. / /20 Verici Ebeveyn İmzası ONKİM Kök Hücre Teknolojileri Tic. ve San. A.Ş. Mesul Müdür

12 Doküman No: P02-F02 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 01 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 1 / 2 KORDON KANI VERİCİ ANNE İÇİN BİLGİLENDİRİLMİŞ OLUR FORMU Verici Bilgileri: Verici Anne Adı ve Soyadı: Verici Anne TC Kimlik Numarası: Verici Anne Dosya Numarası: Verici Anne Adresi: Verici Anne Telefon No: Kordon Kanı Sahibi Çocuğun Adı ve Soyadı: Kordon Kanı Sahibi Çocuğun Dosya Numarası: Sorumlu Doğum Doktorunun Adı ve Soyadı: Kordon Kanı Saklama Koşulu: Herkese Açık Bağış (Allojenik): Sadece Sahibi Çocuğa Ait (Otolog): Kordon kanı, hastalıklarının tedavisi için kök hücre nakline ihtiyaç duyan ya da duyacak olan hastalar için, kök hücre kaynağı olarak kullanılmak üzere saklanmaktadır. Gelecekte başka bazı amaçlarla kullanımı söz konusu olabilirse de, halen bu amaçla saklanmasına neden olabilecek kesin bilimsel veriler oluşmamıştır. Bugünkü bilimsel veriler, kordon kanının, bilinen bir hastalığı yoksa kendi çocuğunuz için kullanılmasının düşük bir ihtimal olduğunu ve kullanılması gerektiğinde de özellikle bazı hastalıkların tedavisinde, saklattığınız kök hücrelerinin başkalarına ait kök hücreler kadar etkili olamadığını da göstermektedir. Gelecekte çıkabilecek bazı rahatsızlıklar için kullanmak isteyeceğiniz kordon kanının, o rahatsızlıklara yönelik özellikleri şimdiden taşımaya başlamış olabileceği de bir gerçektir. Mevcut araştırmalara göre saklatmış olduğunuz kordon kanının çocuğunuz için kullanılma ihtimali kordon kanında bir kadardır.

13 Doküman No: P02-F02 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 01 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 2 / 2 KORDON KANI VERİCİ ANNE İÇİN BİLGİLENDİRİLMİŞ OLUR FORMU Kordon kanı bugünkü veriler ışığında 12 yıla kadar sağlıklı olarak saklanabilmektedir. Ancak mevcut yöntemlerle toplanan kordon kanları içerisindeki kök hücre miktarı 40 kg üzerindeki hastalar için yeterli olamamaktadır. Bu nedenle 12 yıllık bir saklama süresi sonunda, saklatmış olduğunuz kordon kanı sizin çocuğunuz için yetersiz kalabileceğinden, başka bir gerekçeyle saklanmasına devam edilmesi için başvurmazsanız, kordon kanı ihtiyaç duyan başka hastaların kullanımına açık olacaktır. İsterseniz daha önce de saklatmakta olduğunuz kordon kanını başkalarının kullanımına açabilirsiniz. Kordon kanınız 3 aşamalı olarak saklanmaya alınacaktır: 1. Aşama: Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorunuzun izin vermesi ve aile ve gebelik öykünüzde kordon kanını saklamaya engel bir durumun olmaması kaydıyla, doğumdan 2 ay önce yapılacak bulaşıcı sarılık, AIDS, sifiliz ve diğer bazı bulaşıcı hastalık testlerinizin (HbsAg, HCV, HIV, Sifiliz, CMV) uygun çıkması ve gebeliğinizin 35 haftayı tamamlamasından sonra kordon kanı saklatmaya uygun olduğunuza dair birinci aşamayı tamamlamış olacaksınız. 2. Aşama: Doğum esnasında doktorunuzun son onayı vermesi, boşalan gebelik kesesi suyunun (amniyon mayi) temiz olması, bebek kilosunun 2000 gr. dan fazla olması, en az 60 cc. kordon kanı alınması halinde ikinci aşamayı tamamlamış olacaksınız. 3. Aşama: Kordon kanı ilk iki aşamayı geçtikten sonra, bu kandan yapılacak analizlerde en az %90 canlılık ile 2 x106 canlı kök hücrenin tespit edilmesi ve yukarıda bahsedilen bulaşıcı hastalık testlerinin uygun çıkmış olması halinde geçici saklamaya, yapılan kültür testlerinde de saat sonunda sonuçların negatif çıkması ile de kalıcı saklamaya alınacaktır. Bu noktadan sonra alınan kordon kanını eğer otolog (çocuğunuzun kullanımı için saklatıyorsanız) toplama, işleme ve yıllık saklama ücretini ödemeyi kabul etmiş olacaksınız. Bu ücret sosyal güvenlik kuruluşları veya sigorta sistemleri tarafından karşılanmayacaktır. Otolog amaçlı saklanan kanların yıllık saklama ücretinin, son ödeme tarihini takip eden 18 ay içerisinde ödenmemesi halinde, kordon kanı allojenik kullanıma açılacaktır (Başkalarının adına kullanım yetkisi aşağıda tanımlanan koşullarda kanın saklandığı bankadan Ulusal Organ ve Doku Nakli Koordinasyon Sistemine devredilecektir). Ayrıca 12 yıl dolmadan önce de saklatmakta olduğunuz kordon kanını ihtiyaç duyanların kullanımına verebilirsiniz. 12 yıllık süre öncesinde onayınız olmaksızın hiçbir şart ve koşul altında kordon kanı ve vericiye ait bilgiler devredilemez ve kordon kanı verilemez. Otolog amaçlarla saklanan kordon kanı sahiplerinin ölümü halinde de hakları varislerine aittir. Kordon kanının bir başka kullanıcıya açılması halinde bir ücret talep edemeyeceğiniz gibi, alıcının ya da vasilerinin onayı olmadıkça kordon kanınıza ihtiyacı bulunan kişiyi tanıma hakkını da talep edemeyeceksiniz. Bilgilendirilmiş olur formunu okudum, anladım. Kabul ediyorum. / /20 Verici Ebeveyn İmzası

14 Doküman No: P02- F03 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 01 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 1/1 KORDON KANI TOPLANMASI İÇİN BİLGİLENDİRİLME ONAY FORMU Ben / Biz : kendim/kendimiz ve doğacak çocuğum/çocuğumuz adına Kordon Kanı Bankası nın çocuğumun/çocuğumuzun doğumundan sonra göbek bağı (kordon) kanının alınmasına, gerekli işlemlerin yapılmasına ve gelecekte kullanılmak üzere dondurularak saklanmasına izin veriyorum/veriyoruz. 1. Saklama Sözleşmesi çocuğum doğduktan sonra kordon kanına uygulanan testleri, yapılan işlemleri, dondurmayı ve saklamayı kapsamaktadır. Kordon kanının rutin olarak doğumdan sonra çöpe atıldığını biliyorum. Ben çocuğumun kordon kanının alınmasını ve gelecekte çocuğumun ya da bir aile bireyimin tedavisinde kullanılabilmek üzere saklanmasını tercih ediyorum. 2. Çocuğumun kordon kanının Kordon Kanı Bankası tarafından gönderilen kordon kanı alma/taşıma kitinde belirtildiği şekilde alınmasını rica ediyorum. Yetkili kişilerin kordon kanını plasenta dışarı atılmadan önce ya da atıldıktan sonra alacaklarını ve bu işlemin beş ile on dakika arasında süreceğini biliyorum. Kordon kanı toplanmasının bebeğe ve anneye herhangi bir rahatsızlık veya acı vermeyeceğini ve doğuma herhangi bir zararı olmadığını anlıyorum. Kordon kanı alınırken mantar, bakteri ile kontaminasyon ya da anne kanı ile karışma riski olduğunu ve alınma işleminin başarılı olacağı konusunda bir garanti olmadığını biliyorum. Bunlarla birlikte, bütün uygulama konusunda, Kordon Kanı Bankası nın yapacağı bütün işlemler hakkında ve imzalayacağım Göbek Bağı Kanı Dondurma ve Saklama Sözleşmesi ile ilgili tamamıyla bilgilendirildim. 3. Çocuğumun kordon kanının, Kordon Kanı Bankası tarafından işleme tabi tutulmasının ve saklanmasının sadece benim rızamla olduğunu ve alınma işlemlerinden Sözleşmedeki şartlara uygun biçimde vazgeçebileceğimi biliyorum. 4. Kordon Kanı Bankası, alınan bütün kordon kanlarında gerekli ve uygun gördüğü TESTLERİ YAPACAKTIR. Yukarıdaki sıralı dört maddedeki bilgileri./../.. tarihinde okudum ve konu hakkındaki aklıma gelen tüm sorular cevaplandırılmış olarak imzaladım. Annenin adı ve imzası: Babanın adı ve imzası:

15 Doküman No: P02- F04 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 01 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 1/1 TAAHHÜTNAME Bankanın iflası, tasfiyesinin istenmesi, kapatılması veya kendi iradesi ile faaliyetine son vermesi hallerinde, dondurulmuş olan kordon kanı, banka tarafından ailenin talep ettiği başka bir Kordon Kanı Bankasına nakledilir. Savaş gibi olağanüstü haller hariç diğer tabii afetler ve/veya kusur nedeniyle kordon kanının kullanılamaz hale gelmesi durumunda, kordon kanı toplanmış olan çocuğun tıbbi ihtiyacının doğması halinde, bankanın yurt içi ve yurt dışı kaynaklardan uygun dokunun tedariki için gerekli her türlü işlemi yapmayı ve masraflarını karşılamayı kabul ve taahhüt eder. Banka bu taahhüdünü, uygun sigorta poliçesi ile teyit etmiştir. Verici Bilgileri: Verici Anne Adı ve Soyadı: Verici Anne Kimlik Numarası: Verici Anne dosya Numarası: Verici Anne Adresi: Verici Anne Telefon No: Kordon Kanı Sahibi Çocuğun Adı ve Soyadı: Kordon Kanı Sahibi Çocuğun Dosya Numarası: Sorumlu Doğum Doktorunun Adı ve Soyadı: Kordon Kanı Saklama Koşulu: Herkese Açık Bağış (Allojenik): Sadece Sahibi Çocuğa Ait (Otolog): ONKİM Kök Hücre Teknolojileri Tic. ve San. A.Ş. Mesul Müdür Kabul ediyorum. / /20..

16 Doküman No: P02- F09 Yayın Tarihi: 18/12/2013 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 01 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 1/1 REFERANS LABORATUVAR KULLANIMI İÇİN AİLE ONAY FORMU Ben / Biz; ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ nde bebeğimize ait kordon kanına yapılan aşağıda adı geçen rutin analizlerin, ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ nde yapılmayan analizler, cihaz arızası gibi nedenlerden dolayı gerçekleştirilemediği durumlarda ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ nin Referans Laboratuvar kullanmasına izin veriyoruz. Analiz Adı Kan Sayımı Kan Kültürü CD 34 / 45 Sayımı CD 34 / 45 Canlılık Analizi Seroloji Testleri (HbsAg, HCV, VDRL, HIV,CMV) Annenin adı ve imzası: Babanın adı ve imzası:

17 Doküman No: P02- F16 Yayın Tarihi: 05/05/2015 Geçerlilik Tarihi: 05/05/2020 Revizyon No: 00 Revizyon Tarihi: - Sayfa No: 1/1 UYGUN OLMAYAN ÖRNEK ÇALIŞMA, SAKLAMA ve İMHA ONAY FORMU Ben / Biz; ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ nde bebeğimize ait kordon kanından elde edilen sonuçların, T.C. Sağlık Bakanlığı Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği ne (Sayı: Tarih: ) aykırı olan aşağıda işaretlemiş olduğum koşullarda bulunması durumunda çalışılmasını / saklanmasını / imha edilmesini / Ar-Ge amaçlı kullanılmasını kabul ediyorum. Spesifikasyon Adı Spesifikasyon Sonuç Kordon kanı miktarı 60 ml Min. 50 ml Hücre Miktarı 2 x 10 6 hücre 2 x 10 6 hücre Gebelik haftası 35 hafta 35 hafta Bebek ağırlığı 2000gr 2000gr Çalışılmasını / Saklanmasını İstiyorum Çalışılmasını / Saklanmasını İstemiyorum. İmha edilmesini kabul ediyorum İmhası durumunda Ar- Ge Amaçlı kullanılması için bağışlıyorum ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ nde bebeğimize ait kordon kanından elde edilen sonuçların, T.C. Sağlık Bakanlığı Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği ne (Sayı: Tarih: ) aykırı olan aşağıda koşullarda bulunması durumunda imha edilmesini kabul ediyorum. Spesifikasyon Adı Spesifikasyon Sonuç Kordon kanı miktarı 60 ml 50 ml Hücre Canlılığı % 90 % 90 Kan Kültürü Negatif Pozitif Anti- HBc (Hepatit B Antikoru) Negatif Pozitif HbsAg (Hepatit B Yüzey Antijeni) Negatif Pozitif HIV- 1 ve 2 Antikoru + p24 Antijeni Negatif Pozitif Anti-HCV (Hepatit C Virüsü Antikoru) Negatif Pozitif Anti CMV IgM (Sitomegalovirüs) (Kordon Kanında) Negatif Pozitif Anti CMV IgG (Sitomegalovirüs) (Anne Kanında) Negatif Pozitif Sifilis (RPR ve TpHA veya TpIgG) Negatif Pozitif Amniyon sıvısı Berrak Bulanık Annenin adı ve imzası: Babanın adı ve imzası:

18 Doküman No: P02- F21 Yayın Tarihi: 09/02/2017 Geçerlilik Tarihi: 09/02/2021 Revizyon No: 00 Revizyon Tarihi: - Sayfa No: 1/3 KORDON KANI HEKİM ONAY FORMU SORUMLU HEKİM Adı Soyadı Adresi Telefon Faks DOĞUMUN YAPILDIĞI HASTANE Hastane Adı Adresi DOĞUMLA İLGİLİ BİLGİLER Toplama Seti Lot No Doğum Şekli Normal ( ) Sezaryen ( ) Amniyon Sıvısı Berrak ( ) Kanlı ( ) Bulanık ( ) Herhangi bir doğumsal bozukluk var mı? Plasentanın 3 damarı var mı? Gestasyonel yaş Evet ( ) Belirtiniz:.. Evet ( ) Hayır ( ) Hayır ( ) Sayıyı Belirtiniz:.. Cinsiyet Kız ( ) Erkek ( ) Doğum Kilosu / Boyu Doğum Tarihi / Saati Doğumla ilgili varsa ek bilgi.. /.... /.. Kordon Kanı Alan Doktor Adı Soyadı (Kaşe) Tarih / İmza

19 Doküman No: P02- F21 Yayın Tarihi: 09/02/2017 Geçerlilik Tarihi: 09/02/2021 Revizyon No: 00 Revizyon Tarihi: - Sayfa No: 2/3 KORDON KANI HEKİM ONAY FORMU ANNE İLGİLİ BİLGİLER Adı Soyadı Kan Grubu Anne Yaşı Anne Protokol No Adresi Telefon Bebeğin Adı Soyadı Bebeğin Dosya Numarası Lütfen sorulara bebeğiniz ve kendi sağlığınızı düşünerek cevap veriniz. 1. Solunum sistemini ilgilendiren bir hastalık öykünüz var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise rahatsızlığınızın adını yazınız:.. 2. Cinsel yolla bulaşan hastalık öykünüz var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise rahatsızlığınızın adını ve geçirdiğiniz seneyi yazınız:.. 3. Sizde ve / veya ailenizde tüberküloz testi (+) olan var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise lütfen yakınlık derecesini yazınız:.. 4. Ailede daha önce tüberküloz tedavisi alan oldu mu? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise lütfen yakınlık derecesini yazınız:.. 5. Geçirilmiş kan hastalığı öykünüz var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise lütfen açıklayınız:.. 6. Daha önce kanser tanısı aldınız mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise lütfen tipini / yılını/ tedavi metodunu yazınız: 7. Ailede kanser öyküsü var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise lütfen akrabalık derecesini/ tipini / yılını/ tedavi metodunu yazınız: 8. Yakın zamanda size kan nakli yapıldı mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise kaç ünite / ne zaman yapıldı: 9. Bugüne kadar yapılan testlerde HIV (+) sonuç alındı mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise ne zaman ve ileri test yaptırdınız mı? 10. Geçirilmiş hepatit (Sarılık) öykünüz var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise tipi ve yılı :

20 Doküman No: P02- F21 Yayın Tarihi: 09/02/2017 Geçerlilik Tarihi: 09/02/2021 Revizyon No: 00 Revizyon Tarihi: - Sayfa No: 3/3 KORDON KANI HEKİM ONAY FORMU 11. Daha önce karaciğer hastalığı geçirdiniz mi? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise lütfen adını/ yılını yazınız: 12. Alkol kullanma alışkanlığı var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise sıklığı: 13. Sigara kullanma alışkanlığı var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise sıklığı: 14. Sürekli kullandığınız ilaç var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise ilaç adı / süre: 15. Hamilelik döneminde ilaç kullanımı var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise ilaç adı / süre: 16. Bu ilk gebelik mi? Evet ( ) Hayır ( ) Hayır ise kaçıncı gebelik: Sayı:.. sezaryen.. küretaj.. düşük 17. Amniyosentez öykünüz var mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise bu gebeliğinizde yaptırdınız mı? 18. Daha önce kan bağışı yaptınız mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise ne zaman? 19. Kan bağışı yapmak isteyip de geri çevrildiğiniz oldu mu? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise nedenini yazınız: 20. Bugüne kadar sıtma tedavisi için ilaç kullandınız mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise ne zaman / ne kadar süre ile 21. Daha önce kordon kanı saklattınız mı? Evet ( ) Hayır ( ) Evet ise ne zaman / nerede Verdiğim bilgilerin doğruluğunu taahhüt ediyorum. Anne Adı Soyadı Tarih / İmza

21 Doküman No: P02- F05 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 1/2 ÖDEME VE SÖZLEŞME SÜRELERİ 1) İLETİŞİM BİLGİLERİ Baba Adı: Anne Adı: Ev / İş Telefonu: Bebek Adı: Temsilci: Fatura Tarihi: Telefon: Telefon: E-Posta: Doğum Tarihi: Hastane: Fatura No: 2) SAKLAMA SÖZLEŞME SÜRESİ Yıl için saklama sözleşme süresi karşılıklı imza altına alınmış olup, istendiği takdirde devam eden yıllarda sözleşme uzatılacaktır. 3) TERCİH EDİLEN ÖDEME ŞEKLİ Seçenek Tutar Ödeme Ödeme Şekli 500.-TL Kit Bedeli 1250-TL Göbek Kordonu Saklama Bedeli 2750-TL Kordon Kanı Saklama Bedeli (Kit Bedeli (Nakit, K.K. Tek Çekim, Dahil) Banka Havalesi, Akbank TL Kordon Kanı ve Göbek Kordonu Saklama Yapı Kredi- Garanti 5 Bedeli taksit) Göbek Kordonundan Mezenkimal Kök Hücre Üretimi 1450-TL Göbek Kordonu Saklama Bedeli 2950-TL Kordon Kanı Saklama Bedeli 4200-TL Kordon Kanı ve Göbek Kordonu Saklama Diğer Banka Kartlarına 5 Bedeli Taksit Göbek Kordonundan Mezenkimal Kök Hücre Üretimi.. Yıllık Saklama Bedeli Peşin 4) KREDİ KARTI BİLGİLERİ Banka Adı : Kart No: Geçerlilik: Güvenlik Kodu : _ Kart Tipi: Amerikan Express Mastercard Visa

22 Doküman No: P02- F05 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 2/2 ÖDEME VE SÖZLEŞME SÜRELERİ 5) KREDİ KARTI ÖDEME İZNİ Ben,. Onkim A.Ş. tarafından verilen hizmet için yapılması gereken ödemelerin yukarıda numarasını verdiğim kredi kartımdan alınmasını ve bu konuda bütün sorumluluğu kabul ediyorum. 6) AÇIKLAMALAR Not:Otolog saklama için, ilk yıl bitiminden itibaren, Kordon kanı saklanması için yıllık sabit 100 Euro nun (veya karşılığı olan TL nın) ve Göbek kordonu saklanması için yıllık sabit 100 Euro nun (veya karşılığı olan TL nın) her yıl sözleşme tarihinden itibaren 1(bir) ay süre içinde belirtilen şirket hesaplarına yatırılması gerekmektedir. İmza : Tarih : Yukarıdaki ödeme planına uyulmadığı durumunda, Onkim A.Ş. İstanbul Mahkemeleri ve icra dairelerinde hukuki yollara başvuracaktır.

23 Doküman No: P02-PL01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 1/2 YILLIK ÖDEME PLANI 1. İLETİŞİM BİLGİLERİ Baba Adı: Anne Adı: Ev / İş Telefonu: Bebek Adı: Telefon: Telefon: E-Posta: Doğum Tarihi: Otolog kordon kanı saklanması için ilk yıl bitiminden itibaren her yıl, 100 Euro ya da karşılığı Türk Lirası nın, sözleşme tarihini izleyen 1(bir) ay içerisinde Onkim hesaplarına yatırılması ya da kredi kartından ödenmesi gerekmektedir. Otolog göbek kordonu saklanması için ilk yıl bitiminden itibaren her yıl, 100 Euro ya da karşılığı Türk Lirası nın, sözleşme tarihini izleyen 1(bir) ay içerisinde Onkim hesaplarına yatırılması ya da kredi kartından ödenmesi gerekmektedir. 2. KREDİ KARTI BİLGİLERİ Banka Adı : Kart No: Geçerlilik: Güvenlik Kodu : _ Kart Tipi: Amerikan Express Mastercard Visa 3. KREDİ KARTI ÖDEME İZNİ Ben,. Onkim A.Ş. tarafından verilen hizmet için yapılması gereken ödemelerin yukarıda numarasını verdiğim kredi kartımdan alınmasını ve bu konuda bütün sorumluluğu kabul ediyorum.

24 Doküman No: P02-PL01 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 02 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 2/2 YILLIK ÖDEME PLANI 4. ÖDEME PLANI 4.1. KORDON KANI ÖDEME PLANI (Yıllık 100 ) Banka Adı Fatura Tarihi Fatura No Tutar Tarih TOPLAM 4.2. GÖBEK KORDONU ÖDEME PLANI (Yıllık 100 ) Banka Adı Fatura Tarihi Fatura No Tutar Tarih TOPLAM İmza : Tarih : Yukarıdaki ödeme planına uyulmadığı durumunda, Onkim A.Ş. İstanbul Mahkemeleri ve icra dairelerinde hukuki yollara başvuracaktır.

25 Doküman No: P02- F07 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 01 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 1/1 KORDON KANI / GÖBEK KORDONU TESLİM TUTANAĞI Onkim Müşteri İlişkileri ve Lojistik Yetkilisi olarak aşağıda bilgileri bulunan Kordon Kanını ve / veya Göbek kordonunu elden teslim aldığımı beyan ederim. Anne Adı - Soyadı Baba Adı - Soyadı Bebek Adı - Soyadı Doğum Tarihi Hastane İl Kan Torbası Hasarlı Sağlam Aile/ Vasi Adına Teslim Eden Tarih / İmza Onkim Kök Hücre Teknolojileri Adına Teslim Alan Tarih / İmza

26 Doküman No: P02- F07 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 01/09/2019 Revizyon No: 01 Revizyon Tarihi: 01/09/2014 Sayfa No: 1/1 KORDON KANI / GÖBEK KORDONU TESLİM TUTANAĞI Onkim Müşteri İlişkileri ve Lojistik Yetkilisi olarak aşağıda bilgileri bulunan Kordon Kanını ve / veya Göbek kordonunu elden teslim aldığımı beyan ederim. Anne Adı - Soyadı Baba Adı - Soyadı Bebek Adı - Soyadı Doğum Tarihi Hastane İl Kan Torbası Hasarlı Sağlam Aile/ Vasi Adına Teslim Eden Tarih / İmza Onkim Kök Hücre Teknolojileri Adına Teslim Alan Tarih / İmza

27 Doküman No: P19- F01 Yayın Tarihi: 05/05/2015 Geçerlilik Tarihi: 05/05/2020 Revizyon No: 00 Revizyon Tarihi: - Sayfa No: 1/1 NUMUNE ALMA İZLENEBİLİRLİK FORMU Numune Alma Numunenin Tanımı: Kordon Kanı Göbek Kordonu Deri Biyopsi ve Periferik Kan Numune Alımının Yapıldığı Hastane: Numune Alım Tarihi: Numune Teslim Alma Saati: Numune Alımını Yapan Adı-Soyadı: Numune Alımını Yapan İmzası: Numune Kuryeye / Kargoya Teslimi Kurye / Kargo Firması Adı: Numune Teslim Saati: Numune Teslimatını Yapan Adı-Soyadı: Numune Teslimatını Yapan İmzası: Numunenin ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ ne Teslimi Numune Teslim Tarihi: Numune Teslim Saati: Numuneyi Teslim Alan Adı-Soyadı: Numune Alan İmzası:

Hizmet Sürecini İzlemek İstemiyoruz

Hizmet Sürecini İzlemek İstemiyoruz Doküman No: P02- F06 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 05/05/2020 Revizyon No: 04 Revizyon Tarihi: 05/05/2015 Sayfa No: 1/1 KORDON KANI / GÖBEK KORDONU KAYIT BİLGİLERİ ANNENİN BİLGİLERİ: Adı

Detaylı

Hizmet Sürecini İzlemek İstemiyoruz

Hizmet Sürecini İzlemek İstemiyoruz Doküman No: P02- F06 Yayın Tarihi: 07/03/2012 Geçerlilik Tarihi: 05/05/2020 Revizyon No: 04 Revizyon Tarihi: 05/05/2015 Sayfa No: 1/1 KORDON KANI / GÖBEK KORDONU KAYIT BİLGİLERİ ANNENİN BİLGİLERİ: Adı

Detaylı

KOSGEB A Blok No:

KOSGEB A Blok No: Revizyon No: 01 Revizyon Tarihi: 05/09/2017 Sayfa No: 1/5 1) TARAFLAR ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ A.Ş. Adres : İTÜ Teknoloji Geliştirme Merkezi KOSGEB A Blok No: 14-15-16 Maslak-İstanbul Telefon : (0212)

Detaylı

KORDON KANI BANKASI FORMU

KORDON KANI BANKASI FORMU KORDON KANI BANKASI FORMU Operasyon Kontrol Anne veya Baba Onay Onay Sayfa No:1/9 VERİCİ NO BAŞVURU TARİHİ VERİCİ (Bebek): T.C. Kimlik No Cinsiyeti Kız Erkek *T.C. Kimlik numarası bebeğin nüfus kağıdı

Detaylı

GÖBEK KORDONU SAKLAMA / GÖBEK KORDONUNDAN MEZENKİMAL KÖK HÜCRE ÜRETİMİ SÖZLEŞMESİ

GÖBEK KORDONU SAKLAMA / GÖBEK KORDONUNDAN MEZENKİMAL KÖK HÜCRE ÜRETİMİ SÖZLEŞMESİ Doküman No: P02- F10 Yayın Tarihi: 01/09/2014 Geçerlilik Tarihi: 12/03/2023 Revizyon No: 03 Revizyon Tarihi: 12/03/2018 Sayfa No: 1/5 GÖBEK KORDONU SAKLAMA / GÖBEK KORDONUNDAN MEZENKİMAL KÖK HÜCRE ÜRETİMİ

Detaylı

FİBROBLAST SİPARİŞ FORMU. T.C. Kimlik No: Cinsiyeti: K E

FİBROBLAST SİPARİŞ FORMU. T.C. Kimlik No: Cinsiyeti: K E Doküman No: P02- F14 Yayın Tarihi: 01/09/2014 Geçerlilik Tarihi: 14/04/2020 Revizyon No: 01 Revizyon Tarihi: 14/04/2015 Sayfa No: 1/2 FİBROBLAST SİPARİŞ FORMU Tarih:../ /.. HASTA BİLGİLERİ: Hastanın Adı

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Siz Sayın ailelerimize / hastalarımıza ait kişisel bilgiler, Şirketimiz ONKİM KÖK HÜCRE TEKNOLOJİLERİ TİC. ve SAN. A.Ş. tarafından, Kalite Yönetim Sistemi nde yer alan P02- F06 Kordon

Detaylı

Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği. Resmi Gazete: 5 Temmuz 2005 SALI - Sayı : BİRİNCİ KISIM. Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM

Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği. Resmi Gazete: 5 Temmuz 2005 SALI - Sayı : BİRİNCİ KISIM. Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği Resmi Gazete: 5 Temmuz 2005 SALI - Sayı : 25866 BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, Kordon

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 05.07.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25866

Resmi Gazete Tarihi: 05.07.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25866 Resmi Gazete Tarihi: 05.07.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25866 KORDON KANI BANKACILIĞI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

Yönetmelik. Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği

Yönetmelik. Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği Sağlık Bakanlığından: Yönetmelik Kordon Kanı Bankacılığı Yönetmeliği BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, Kordon Kanı Bankası

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU Şirket Adı / Ünvanı: Kartın üzerine basılmasını istediğiniz Şirket Adı: Boşluklar dahil en fazla 21 karakterdir. Şirket Tipi: Adi Şirket Limited Şirket Anonim Şirket Komandit

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ Tarih:.../../ Müşteri Müşteri Numarası :. :. KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ T. Garanti Bankası A.Ş. olarak biz ( Biz ), Konut Finansmanı Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) ve ekinde imzalanacak

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

BAŞVURU FORMU SERBEST MESLEK FAALİYETİ OLARAK TÜZEL KİŞİLİK ORTAKLIĞI

BAŞVURU FORMU SERBEST MESLEK FAALİYETİ OLARAK TÜZEL KİŞİLİK ORTAKLIĞI BAŞVURU SAHİBİNİN ADI SOYADI TC KİMLİK NO KARNE NO BİLGE KULLANICI KODU FAALİYET ADRESİ İKAMETGAH ADRESİ TEBLİĞ KAPSAMI FAALİYETLERİN NE ŞEKİLDE YÜRÜTÜLECEĞİ TÜZEL KİŞİNİN(*) TİCARET ÜNVANI VERGİ NUMARASI

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ

KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ Adı-Soyadı : Erkek Bayan Doğum Tarihi : / / T.C. Kimlik No : Mezun Olduğu Okul : Çalıştığı Kurum : Pasaport No : Pasaport Türü : Genel Yeşil Kırmızı Cep Telefon No : Ev

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ TTNET A.Ş (İŞLETMECİ) nin yeni ve mevcut İşyerim abonelerinin ( Abone ) 12 (on iki) ya da 24 (yirmi dört) ay boyunca taahhüt

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU. 11 Maddelik Araç Giydirme İşi İdari ve Teknik Şartnamesi tarafınızca okunmuş, anlaşılmış ve kabul edilmiştir.

TEKLİF MEKTUBU. 11 Maddelik Araç Giydirme İşi İdari ve Teknik Şartnamesi tarafınızca okunmuş, anlaşılmış ve kabul edilmiştir. 05.07.018 TEKLİF MEKTUBU Odamız tarafından şartnamede belirtilen özelliklerde Araç Giydirme işi odamız üyesi firmalardan kapalı zarf usulü teklif almak sureti ile yaptırılacaktır. Baskı fiyatlarının 10.07.018

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat SATIŞ SÖZLEŞMESİ FORMU Satış Tarihi: / / HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ. ÜYE HİZMETLERİ DEPARTMANI (Pazartesi-Cuma 08.30-17.30) Tel: (0216) 542 75 90 Fax: (0216) 330 25 87 (0216) 330

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU * Lütfen, tüm soruları yanıtlayınız Gerekli durumda ek kağıt kullanabilirsiniz * Tüm fatura asılları ve medikal belgeleri forma ekleyiniz Poliçe No: Başlangıç

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır. KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ Kefil ve Rehin Veren :. (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.) Alacaklı Müşteri Kefalet ve Rehin Miktarı : TÜRKİYE FİNANS

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3 GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale Kayıt Numarası 04/3364 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

ANASINIFI ( ) 1.SINIF ( ) DİĞER ( )

ANASINIFI ( ) 1.SINIF ( ) DİĞER ( ) ANASINIFI ( ) 1.SINIF ( ) DİĞER ( ) 2017-2018 ÖĞRETİM YILI NEJAT SABUNCU İLKOKULU E- OKUL ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ BİLGİLERİ T.C. Kimlik No(Öğrencinin) Doğum Yeri Doğum Tarihi Kan Grubu GENEL BİLGİLER

Detaylı

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası AKDENİZ ŞİFA OLİMPOS MEDİCAL PARK ANTALYA DOĞUM DAHİL ANTALYA ANADOLU HASTANELERİ GRUBU (DOĞUM DAHİL.) ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası Tamamlayıcı sağlık sigortası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :..

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :.. MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU Fotoğraf Yapıştırınız Form No: Müracaat Tarihi : / /. 1. Firmayı Temsil Edecek Üye Bilgileri Adı ve Soyadı: Doğum

Detaylı

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ TRANSFÜZYON MERKEZİ ÇALIŞMA PROSEDÜRÜ İÇİNDEKİLER 1.AMAÇ:... 2 2.KAPSAM:... 2 3.SORUMLULAR:... 2 4. UYGULAMA:...

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ TRANSFÜZYON MERKEZİ ÇALIŞMA PROSEDÜRÜ İÇİNDEKİLER 1.AMAÇ:... 2 2.KAPSAM:... 2 3.SORUMLULAR:... 2 4. UYGULAMA:... Sayfa Sayfa 1 / 5 İÇİNDEKİLER 1.AMAÇ:... 2 2.KAPSAM:... 2 3.SORUMLULAR:... 2 4. UYGULAMA:... 2 4.1. KAN VE KAN ÜRÜNLERİNİN İSTENMESİ:... 2 4.2. GELEN KAN İSTEMLERİNİN KARŞILANMASI:... 2 4.3. KAN ÜRÜNLERİNİN

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ DARÜŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM YILI KIRTASİYE MALZEMELERİ ALIM İŞİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi Başvuru Bilgileri Başvuru No Ad TCKN İletişim Bilgileri Ev Adresi İş Adresi Cep Telefonu İş Telefonu Ev Telefonu İletişim Telefonu İletişim Adresi İletişim Eposta Adresi KEP Adresi TÜKETİCİ KREDİSİ EK

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KAYIT SÖZLEŞMESİ (ÖZEL OKULLAR) ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ÖĞRENCİNİN ANNE BİLGİLERİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KAYIT SÖZLEŞMESİ (ÖZEL OKULLAR) ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ÖĞRENCİNİN ANNE BİLGİLERİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KAYIT SÖZLEŞMESİ (ÖZEL OKULLAR) Özel Okul Adı: Baba Adı Anne Adı Doğum Yeri ve Yılı Okula Kayıt veya Nakil Tarihi Sınıfı ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. Darüşşafaka Mh. Darüşşafaka Cd. No:5/9 34457 Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır.

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. TÜKETİCİ HAKLARI TESLİMAT- CAYMA İPTAL İADE KOŞULLARI TESLİMAT-TAŞIMA; ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. Kelepirgidiyor.com üzerindeki

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme İcraPro Bireysel icra takip yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir.

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

BAŞVURU MEKTUBU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA. Kimyasal-Kit ve Sarf Malzeme Alımı 32 kalem 34.

BAŞVURU MEKTUBU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA. Kimyasal-Kit ve Sarf Malzeme Alımı 32 kalem 34. İhalenin adı Başvuru sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik Numarası BAŞVURU MEKTUBU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

Gidiş Tarihi: Dönüş Tarihi: Müşteri Temsilcisi :. Kabul eden temsilci: Referans: Tarih / / Fotoğraf VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ

Gidiş Tarihi: Dönüş Tarihi: Müşteri Temsilcisi :. Kabul eden temsilci: Referans: Tarih / / Fotoğraf VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Tarih / / VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ a. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Vİize Merkezi Adnan Saygun Cd. Körkadı Sok. Turizm Sitesi 6. Blk D:4 Ulus İSTANBUL Müşteri. Adres b. KONU: İş bu sözleşmenin konusu vize

Detaylı

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar: Bir yanda Yakut Sok. Balkır İş Hanı. Kat 3, No. 58, Bakırköy-İstanbul adresinde mukim yuresgroup Yurtdışı Eğitim Servisi ile diğer yanda adresinde

Detaylı

Adı - SOYADI/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 4

Adı - SOYADI/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 4 İhale Kayıt Numarası 0/89660 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik Numarası BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA..

Detaylı

a) 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi,(adres ve telefon yazılacak)

a) 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi,(adres ve telefon yazılacak) BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER Kısmi zamanlı olarak işe başlayacak öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları, çalıştırılacak birim tarafından resmi yazı ile Daire Başkanlığımıza teslim edeceklerdir. Öğrencilerin

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

KURUMSAL SÖZLEŞME 1. TARAFLAR

KURUMSAL SÖZLEŞME 1. TARAFLAR KURUMSAL SÖZLEŞME 1. TARAFLAR İşbu sözleşme Kripteks Bilişim Teknolojileri ve Dan. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. (bundan sonra yüklenici olarak anılacaktır) tarafından aşağıdaki koşullar ve temeller çerçevesinde.

Detaylı

AZOT-PROTEİN TAYİN CİHAZI (KJELDAHL) ANALİZ İSTEK. Faks: e-posta:

AZOT-PROTEİN TAYİN CİHAZI (KJELDAHL) ANALİZ İSTEK. Faks: e-posta: ANALİZİ TALEP EDENİN Ad, Soyad: İmza: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: Faks: e-posta: MERLAB Analiz Hizmet Sözleşmesi Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarında yapılması istenen test

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU 1-Giriş İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formunda yer alan bilgiler, işbu formun tüketiciye verildiği tarihten

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye,

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Karne Hediyesi Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı adıma kayıtlı ve faturalı GSM hattı için imzaladığım

Detaylı

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME Madde 1 Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme bir tarafta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Sinema Genel Müdürlüğü (bundan sonra

Detaylı

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU TEDARİK SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR İş bu sözleşme, bir taraftan... adresinde mukim tedarikçi ve (bundan sonra tedarikçi diye anılacaktır.) ile diğer taraftan...adresinde mukim Sturm Makine San. Ve Tic. Ltd.

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi Mesafeli Satış Sözleşmesi İş bu, Mesafeli Satış Sözleşmesi, Aşağıda bilgileri bulunan Alıcı ve Satıcı arasında belirtilen şartlar çerçevesinde düzenlenmiştir. 1. Satıcı Bilgileri ( Sözleşme içerisinde

Detaylı

ANALİZ İSTEK FORMU. Faks: e-posta:

ANALİZ İSTEK FORMU. Faks: e-posta: ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: İmza: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: Faks: e-posta: MERLAB Analiz Hizmet Sözleşmesi Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarında yapılması istenen test

Detaylı

HASTANESİ KARDİYOLOJİ KLİNİĞİ İLAÇ KAPLI STENT İÇİN HASTANIN BİLGİLENDİRİLMİŞ ONAM (RIZA) BELGESİ

HASTANESİ KARDİYOLOJİ KLİNİĞİ İLAÇ KAPLI STENT İÇİN HASTANIN BİLGİLENDİRİLMİŞ ONAM (RIZA) BELGESİ HASTANESİ KARDİYOLOJİ KLİNİĞİ İLAÇ KAPLI STENT İÇİN HASTANIN BİLGİLENDİRİLMİŞ ONAM (RIZA) BELGESİ HASTANIN Adı Soyadı:..... Protokol Numarası:..... Doğum Tarihi:..... Telefon Numarası:.... Adresi:.....

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. : 1/7

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. :  1/7 Madde 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: A-İZOTERMO TERMAL YALITIM SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ Adres : Kurtköy Mahallesi Ankara Caddesi No: 289/21 Pendik/İSTANBUL Ticaret Sicil No : 55798-5 Vergi Dairesi : PENDİK

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü, Öğretmenler Cad, No: 14, 06530 ANKARA adresinde bulunan Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ BU SÖZLEŞME MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİĞİ ESAS ALINARAK 4822 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN KAPSAMINDA TÜKETİCİNİN MENFAATİ GÖZETİLEREK

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. 1.a) E1 International Investment Holding Gmbh, Mülheimer Straße Duisburg /Deutschland

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. 1.a) E1 International Investment Holding Gmbh, Mülheimer Straße Duisburg /Deutschland GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.a) E1 International Investment Holding Gmbh, Mülheimer Straße 39. 47058 Duisburg /Deutschland 1.b) MADDE 2 - TANIMLAR İş bu sözleşme metni içerisinde; 1.a) E1 International

Detaylı

TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme Yeni mah. sahil sok. güven apt. no: 14/1 adresinde mukim Protec Bilişim. (Bundan sonra Protec Bilişim olarak anılacaktır.) ile..... adresinde mukim......

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır)

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır) Türkiye Bankalar Birliği'nden: TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ RİSK MERKEZİ ÜYELERİNİN MÜŞTERİLERİNİN RİSK MERKEZİ NEZDİNDEKİ BİLGİLERİNİN KENDİLERİNE YA DA ONAY VERMELERİ KOŞULUYLA BELİRLEDİKLERİ GERÇEK VEYA

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün Firma : Yetkili Adı : Telefon : Mail Adresi : Firma Adresi : Vergi Dairesi ve Nu. : Tarih Konu :.. /.. /.. : Bakım Anlaşması Teklif Konusu : Bu Sözleşme,Vizyonsis Bilişim Hizmetleri (bundan sonra VİZYONSİS

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

ANALİZ İSTEK FORMU. Faks: e-posta:

ANALİZ İSTEK FORMU. Faks: e-posta: AKTİF RADON GAZI ÖLÇÜM SİSTEMİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: İmza: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: Faks: e-posta: MERLAB Analiz Hizmet Sözleşmesi Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarında

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Kredi Türü Kredinin Toplam Tutarı (Anapara Tutarı) (TL) Belirli Süreli Tüketici Kredisi Kredi Vadesi/Süresi (Ay) BSMV Oranı

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. (İHALE KOMİSYONU) BAŞKANLIĞI NDAN ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. NİN ENA ELEKTRİK ÜRETİM LİMİTED

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAKACIK REZİDANS 5 ADET ASANSÖR FENNİ MUAYENE EKSİKLİKLERİ TAMAMLANMASI İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA

Detaylı