SGK GERĠ ÖDEME ĠÇĠN; (31 Mayısa kadar )

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SGK GERĠ ÖDEME ĠÇĠN; (31 Mayısa kadar )"

Transkript

1 SGK GERĠ ÖDEME ĠÇĠN; (31 Mayısa kadar ) Hastadan ücreti alınır. Düzenlenen Rapora uygun olarak Fatura kesilir. Faturaya ürünün Sut kodu yazılır. Faturaya ürün üzerindeki veya kutu üzerindeki barkot kesilip yapıģtırılır. UBB Ürün durum belgesi eklenir.

2 TĠTUBB KAYDI OLMAYAN TĠTUBB kaydı için meslektaģlarımızın dilekçe doldurup imzalayarak Türkiye Ġlaç Tıbbi Cihaz Kurumu na (Söğütözü Mah Sokak No:5 P.K Çankaya /Ankara) teslim etmesi gerekmektedir. Eczane kaydının TĠTCK tarafından tamamlanmasından sonra sisteme girmek için gereken kullanıcı adı ve Ģifre eczanenin ĠTS ye kayıtlı mail adresine kurum tarafından gönderilecektir.

3 TĠTUBB KAYIT DĠLEKÇE TÜRKĠYE ĠLAÇ TIBBĠ CĠHAZ KURUMU TIBBĠ CĠHAZ KAYIT VE KOORDĠNASYON DAĠRE BAġKANLIĞI KAYIT VE KONTROL BĠRĠMĠ NE ANKARA...adresinde faaliyette bulunan... GLN numaralı... ECZANESĠ sahip ve mesul müdürüyüm. Türkiye Ġlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası sistemine eczane bilgilerimin aktarımının yapılmasını istiyorum. Gereğinin yapılması hususunda bilgilerinize arz ederim. ECZACININ ADI SOYADI ECZANE KAġESĠ ĠMZA

4 E imza için; google da teb e imza yazıp arıyoruz.

5 TEB in sitesinde E imza duyurusu ve sözleģme formu bulunmaktadır.

6 sitesinde yapılacak adımlar yazılıdır.

7 Bayilik baģvurusu için Google da UBB yazıp arıyoruz.

8 Kullanıcı giriģinden giriyoruz.

9 E imza bölümüne tıklıyoruz.

10 Ġmzala tuģuna tıklıyoruz.

11 ġifremizi girip giriģ yapıyoruz.

12 Bayilik baģvurusuna tıklıyoruz.

13 Firma adını yazıp Ara tuģuna basıyoruz.

14 Firma detayı seçip altta bayi baģvurusu tuģuna tıklıyoruz.

15 Formdaki 3 bilgiyi dolduruyoruz.

16 BaĢvuruyu tamamla diyoruz.

17 Onay sonrası Bayilik belgesi almak için Bayilik taleplerimize girilir.

18 Ek 3/C-2 HAZIR ORTEZ

19 Ek 3/C-3 DĠĞER ORTEZ

20 Ek-3/C-4 TIBBĠ SARF

21 SUT EġLEġTĠRME

22 SGK SÖZLEġMESĠ SGK ile TEB arasında yapılan ilaç temini protokolüne Tıbbi malzeme temini sözleģmesi ( Ek 6 ) eklenmiģtir. TEB tarafından sözleģme yapım aģamaları ayrıntılı olarak duyurulacaktır. SözleĢmenin yürütümünden sorumlu Kurumun taģra teģkilatı tarafından, eczane mesul müdürüne MEDULA sistemi Ģifresi verilecek olup bu Ģifre ile ürün girilecektir.

23 MEDULA ÜRÜN GĠRĠġĠ AĢağıdaki linki tıklayarak SGK ġahıs ödemeleri bölümüne giriyoruz. gin.jsp

24 KULLANICI BĠLGĠLERĠMĠZLE GĠRĠġ YAPIYORUZ.

25 RAPOR KAYIT TIKLIYORUZ.

26 TC NO VE RAPOR TARĠHĠNĠ GĠRĠP SORGULUYORUZ

27 BĠLGĠLERĠ DOLDURUYORUZ.

28 KAYDET TUġUNA BASIYORUZ

29 REÇETE GĠRĠġ YAPILIYOR

30 ÜRÜN BARKODUNU GĠRĠP ÜRÜNÜ EKLĠYORUZ.

31 HASTA ĠġLEM FORMU VE REÇETE ÇIKTISINI ALIYORUZ.

32 REÇETE ÇIKTISI

33 HASTA ĠġLEM FORMU

34 ÇIKTILARIN KULLANILMASI Reçete, MEDULA-Tıbbi Malzeme Provizyon Sistemine kayıt edilerek, sistemden iki adet çıktı alınır, bir kopya teslim edildiğine dair reçete arkasına eklenir, diğer kopya hasta/hasta yakınına bilgi amaçlı verilir. MEDULA sisteminden alınan Hasta ĠĢlem Formu hasta/hasta yakınına imzalatılarak Kurum tarafından yapılan inceleme denetimlerde ibraz edilmek üzere saklanır.

35 REÇETE ARKASI KAġE ÖRNEĞĠ

36 REÇETE ARKASI

37 BELGELERĠN GÖNDERĠMĠ REÇETE VE RAPOR ASILLARI SGK YA GÖNDERĠLECEKTĠR. REÇETE ARKASINA KAġE BASILIP ĠMZA ALINACAK BARKOD REÇETEYE YAPIġTIRILACAKTIR. EKRANDAN ALINAN REÇETE ÇIKTISI REÇETEYE EKLENECEKTĠR.

38 FATURA KESĠLMESĠ AY SONUNDA SORUMLU MÜDÜR ġġfresġyle GĠRĠLEREK DÖNEM SONLANDIR TUġUNA BASILIP ĠCMAL LĠSTESĠ ALINIYOR. FATURALANDIR BUTONUNA BASARAK FATURA LĠSTESĠ ALINIP FATURA KESĠLĠYOR. HER GRUP ĠÇĠN AYRI OLARAK BU ĠġLEMLER YAPILIYOR.

39 3 GRUP TIBBĠ MALZEME AYRI DOSYALARDA 1. GRUP TIBBĠ SARF (KIRMIZI) 2. GRUP HASTA BEZĠ (MAVĠ) 3. GRUP HAZIR ORTEZ (SĠYAH) AYRI AYRI KLASÖRLERDE ECZANE SÖZLEġMESĠ DÖNEM FATURA TESLĠM ÜST YAZISI ĠLE (EK-6/6) SGK YA TESLĠM EDĠLĠR.

40 REÇETE KABUL VE TESLĠM SÜRELERĠ Eczane tarafından, reçetelerin düzenlenme tarihinden itibaren 5 (beģ) iģgünü içerisinde yapılan hasta müracaatları kabul edilecektir. Kabul edilen reçetenin sisteme kaydı yapılacak ve 10 (on) iģ günü içerisinde tamamlanarak hastaya teslim edilmiģ olacaktır.

41 BARKOD YAPIġTIRILMASI Reçetede yer alan malzemenin adedi kadar barkod numarası ve etiket aslının reçete ekinde ibraz edilmesi esastır Ancak, ambalajı üzerindeki barkodların çıkarılamadığı/çıkarıldığı zaman sterilizasyonun bozulacağı steril ambalajlı malzemeler/cihazlar için reçete arkasına barkod numarasının yazılması ve barkod çıkarıldığında sterilizasyonu bozulur ifadesinin bulunması gereklidir.

42 GENEL BĠLGĠLER Eczane, hizmet verdiği hastalara iliģkin tüm bilgi ve belgeleri en az 10 (on) yıl süreyle saklamak zorundadır. Eczanenin, üretici ve/veya distribütör firmalarca TĠTUBB kayıt bildirim iģleminin tamamlanmıģ olması gerekmektedir. Eczanenin TĠTUBB a kayıtlı bayilikleri ile ilgili belgelerin bir örneğinin fatura ekinde Kuruma ibrazı zorunludur.

43 HASTA BEZĠ 1.Hastanın mesane ve rektum kontrolü olmadığını belirten ilgili hekimden(nöroloji,üroloji) onaylı rapor alınması gerekmekte ve alınan raporda tıbben uygunluk kaģesinin bulunmasına dikkat edilmelidir. 2.Hasta raporu aldıktan sonra aile hekimine ilaç yazdırır gibi hasta bezi reçetesi yazdırılır.reçete de doktorun kaģesi ve imzası bulunmalıdır. 3.Devlet tarafından belirlenen hasta bezlerinde günlük en fazla doz 4 adettir.hasta bezleri 1 aylık alınabildiği gibi 2 aylık da alınabilmektedir. Buna göre doktordan alınan reçetenin üzerinde 1 aylık 120 adet ya da 2 aylık 240 adet yazısı mutlaka olmalıdır. 4.Doktora reçete yazdırılan her ay hasta raporunun bir adet fotokopisi çekilerek üzerinde doktorun kaģesi,imzası ile o günün tarihi atılıp aslı gibidir ibaresi yazdırılması gerekmektedir.

44 HASTA BEZĠ ÖDEME Hasta bezleri için devletin yaptığı ödeme 0,90 TL+KDV dir. 1 aylık bez alındığında 127,44 TL, 2 aylık bez alındığı takdirde ise 254,88 TL devlet ödeme yapmaktadır. 18 yaģından küçük çocuklarda devletin yaptığı ödeme 0,70 TL + KDV dir. Hasta bezlerinde Barkod istenmemektedir.

45 YÖNLENDĠRME Eczaneler hastayı sağlık hizmeti sunucusuna veya hekime, aynı Ģekilde sağlık hizmeti sunucuları veya hekimler de hastayı belli eczaneye yönlendiremez. Eczane sahibi ve mesul müdürleri eczanelere hasta gönderilmesine yönelik olarak her ne Ģekilde olursa olsun, diğer sağlık hizmeti sunucuları ve üçüncü Ģahıslarla açık veya gizli iģbirliği yapamaz, simsar ve benzeri yönlendirici personel bulunduramaz, reçete toplama ve yönlendirme yapamaz.

46 MEDĠKALLERĠN SÖZLEġMESĠNDE YÖNLENDĠRME MADDESĠ SatıĢ merkezleri hastayı sağlık hizmeti sunucusuna veya hekime, aynı Ģekilde sağlık hizmeti sunucuları veya hekimler de hastayı belli satıģ merkezine yönlendiremez. SatıĢ merkezi sahibi veya ortakları ile sorumlu müdürleri satıģ merkezlerine hasta gönderilmesine yönelik olarak her ne Ģekilde olursa olsun, diğer sağlık hizmeti sunucuları ve üçüncü Ģahıslarla açık veya gizli iģbirliği yapamaz, simsar ve benzeri yönlendirici personel bulunduramaz, reçete toplama ve yönlendirme yapamaz.

47 MEDĠKALLERDE YÖNLENDĠRME CEZASI SözleĢmenin (4.9.1.) maddesinin ihlalinin, Kurumca yapılan denetim, inceleme, teftiģ sonucunda iģbirliğinin tespiti halinde (onbeģbin) TL ceza koģulu uygulanarak satıģ merkezi yazılı olarak uyarılır. Bir sözleģme dönemi içerisinde aynı fiilin tekrarı halinde (otuzbin) TL ceza koģulu uygulanarak sözleģme feshedilir ve 1(bir) yıl süreyle sözleģme yapılmaz.

48 DÜNYADA ORTOPEDĠK MALZEMELERĠN SATIġI Avrupa da çoğu ülkede Ortopedik malzemeler hem Medikallerde hem de Eczanelerde satılmaktadır. Örneğin Almanya da Ölçü ve Prova Gerektiren ürünler Protez Ortez yapım yerlerinde Ölçü ve Prova Gerektirmeyen hazır Ortopedik malzemeler ise Eczane ve Medikallerde satılmaktadır. Özellikle Eczane zincirleri bu konuda etkindir.

49 DÜNYADA ORTOPEDĠ MALZEMESĠ SATIġI Sudan da Ortopedi malzemesi satıģı sadece Eczanelerde yapılmaktadır. Kenya ve Nijerya da satıģlarda En etkin yöntem Eczanelerledir. Libya Mısır gibi Kuzey Afrika ülkelerinde Toptan dağıtım firmaları genelde Eczaneler kanalıyla satıģ yapmaktadır. Ortadoğu ülkelerinde satıģlar genelde doğrudan hastaneler yapılmaktadır.

50 SUDAN DA ECZANEDE ORTOPEDĠ STANDI

51 KENYA DA ECZANEDE YÜRÜME GEREÇLERĠ

52 NĠJERYA ECZANEDE STAND

53 AZERBAYCAN ECZANE

54 KIRGIZĠSTAN HASTANE ĠÇĠ ORTOPEDĠ FĠRMASI

55 AZERBEYCAN ECZANE EĞĠTĠM TOPLANTISI

56 REÇETE ÖRNEKLERĠ; PATELLA DESTEKLĠ DĠZLĠK

57 F-8 UCBL TABANLIK

58 O-13 DĠNAMĠK ATEL

59 REÇETE ÖRNEKLERĠ

60 REÇETE ÖRNEKLERĠ

61 REÇETE ÖRNEKLERĠ

62 F-5 MANTAR TABANLIK VE N-52 BALENLĠ AYAK BĠLEKLĠĞĠ

63 TABANLIK

64 N-58 VE D-8B

65 EL BĠLEK ATELĠ

66 EL BĠLEK ATELĠ

67 EL BĠLEK ATELĠ

68 EL BĠLEK ATELĠ (ĠKĠ ELE DE)

69 EPĠNLĠ MANTAR TABANLIK VEYA SĠLĠKON TABANLIK

70 M-2 LUMBOSACRAL KORSE (OMURGA KĠREÇLENMESĠ)

71 M-6 POSTUREKS

72 EĞĠTĠM PROGRAMIMIZ BĠTMĠġTĠR. BĠZĠ SABIRLA DĠNLEDĠĞĠNĠZ ĠÇĠN TEġEKKÜR EDER, SAĞLIKLI, BEREKETLĠ, HAYIRLI GÜNLER DĠLERĠZ.

ÇAĞDAŞ ECZACILAR LAB. A.Ş.

ÇAĞDAŞ ECZACILAR LAB. A.Ş. SGK Geri Ödeme İçin Şuan Uygulanan Hastadan ücreti alınır. Düzenlenen Rapora uygun olarak Fatura kesilir. Faturaya ürünün Sut kodu yazılır. Faturaya ürün üzerindeki veya kutu üzerindeki barkot kesilip

Detaylı

MEDİKAL MALZEME REÇETESİ KARŞILARKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

MEDİKAL MALZEME REÇETESİ KARŞILARKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR MEDİKAL MALZEME REÇETESİ KARŞILARKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1. REÇETEDE BULUNMASI GEREKEN BİLGİLER Reçeteyi düzenleyen sağlık hizmeti sunucusunun adı veya MEDULA tesis kodu, Hasta adı soyadı, T.C. Kimlik

Detaylı

EK SÖZLEġMESĠ. Sayfa 1 / 5

EK SÖZLEġMESĠ. Sayfa 1 / 5 EK-6 SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU KAPSAMINDAKĠ KĠġĠLERĠN TÜRK ECZACILARI BĠRLĠĞĠ ÜYESĠ ECZANELERDEN TIBBĠ MALZEMELERĠN TEMĠNĠ SÖZLEġMESĠ 1. TARAFLAR, KONU, DAYANAK VE TANIMLAR 1.4.Tanımlar ĠĢ günü: Ulusal,resmi

Detaylı

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu Medikal Malzeme Satış Kılavuzu A Ulusal Bilgi Bankası (UBB) nedir? Tıbbi Cihaz Yönetmeliği direktifleri olan (93/42/EEC) Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC) ve Vücut

Detaylı

ANTALYA SAĞLIK SOSYAL GÜVENLĠK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI

ANTALYA SAĞLIK SOSYAL GÜVENLĠK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI SIRA NO HĠZMET ADI BAġVURUDA ĠSTENĠLEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ) 1 Sağlığa ĠliĢkin (Eczane, Hastane, Optik Vb.) Kurum Ġçi Ve Kurum DıĢından Gelen Talepleri Değerlendirmek, Sağlık Verilerinin

Detaylı

Ödemelerin Yönetimi İl Müdürlüğü Yazısı / Talep Dilekçesi 30 iģ günü

Ödemelerin Yönetimi İl Müdürlüğü Yazısı / Talep Dilekçesi 30 iģ günü SÜREYYAPAġA SAĞLIK SOSYAL GÜVENLĠK MERKEZĠNDE YAPILAN ĠġLEMLER VE ĠSTENEN BELGELER SIRA NO HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANM A SÜRESĠ (EN GEÇ) 1 Ödemelerin Yönetimi İl Müdürlüğü

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KOCAELİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KOCAELİ SAĞLIK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ HİZMET STANDARTLARI

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KOCAELİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KOCAELİ SAĞLIK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Şahıs Fatura Ödemeleri SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KOCAELİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KOCAELİ SAĞLIK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Protez ve

Detaylı

İl Müdürlüğü Yazısı / Talep Dilekçesi Ödemeleri. Ödemelerin Yönetimi İl Müdürlüğü Yazısı / Talep Dilekçesi 40 dakika

İl Müdürlüğü Yazısı / Talep Dilekçesi Ödemeleri. Ödemelerin Yönetimi İl Müdürlüğü Yazısı / Talep Dilekçesi 40 dakika KAHRAMANMARAġ SAĞLIK SOSYAL GÜVENLĠK MERKEZĠNDE YAPILAN ĠġLEMLER VE ĠSTENEN BELGELER SIRA NO HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANM A SÜRESĠ (EN GEÇ) 1 ġahıs Fatura İl Müdürlüğü Yazısı

Detaylı

22 iģ günü Ödemeleri. İl Müdürlüğü Yazısı / Talep Dilekçesi

22 iģ günü Ödemeleri. İl Müdürlüğü Yazısı / Talep Dilekçesi ġanliurfa SAĞLIK SOSYAL GÜVENLĠK MERKEZĠNDE YAPILAN ĠġLEMLER VE ĠSTENEN BELGELER SIRA NO HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANM A SÜRESĠ (EN GEÇ) 1 ġahıs Fatura İl Müdürlüğü Yazısı

Detaylı

MEDULA. https://medsahis.sgk.gov.tr/sahis/pages/login.jsp

MEDULA. https://medsahis.sgk.gov.tr/sahis/pages/login.jsp MEDULA https://medsahis.sgk.gov.tr/sahis/pages/login.jsp MEDULA EKRANI Medula Medikal Medula Medula . Kaydet edilir, iki. Biri hastaya teslim ekinde Kuruma fatura edilir. (elektronik ortamda tutulabilir).

Detaylı

OPODER TİTUBB SİSTEMİNE ISMARLAMA ORTOPEDİK PROTEZ ORTEZ KAYIT İŞLEMİ. Aralık 2015 (TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI)

OPODER TİTUBB SİSTEMİNE ISMARLAMA ORTOPEDİK PROTEZ ORTEZ KAYIT İŞLEMİ. Aralık 2015 (TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI) TİTUBB SİSTEMİNE (TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI) ISMARLAMA ORTOPEDİK PROTEZ ORTEZ KAYIT İŞLEMİ Aralık 2015 Kayıt Sistemine ön hazırlık DOSYA İÇERİĞİ Ismarlama ortopedik protez ortez

Detaylı

Her grup için ekte gönderilen fatura üst yazısı ve Eczane Sözleşmesi Dönem fatura Teslim Üst Yazısı( Ek-6/6) eklenir.

Her grup için ekte gönderilen fatura üst yazısı ve Eczane Sözleşmesi Dönem fatura Teslim Üst Yazısı( Ek-6/6) eklenir. ECZANE MEDİKAL FATURALARININ TESLİMİ hk. 1. grup reçeteleri : Tıbbi Sarf Malzeme Reçeteleri 2. grup reçeteleri : Hasta Altbezi Reçeteleri (Örnekleme yöntemine tabii reçeteleri) 3. grup reçeteleri : Hazır

Detaylı

SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANM A SÜRESİ (EN GEÇ)

SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANM A SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANM A SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Ödemelerin Yönetimi İl Müdürlüğü Yazısı / Talep Dilekçesi 30 iş günü 2 3 4 5 6 Eczacıların Talep Ve Şikayetlerinin

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN EK PROTOKOL 2018/1

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN EK PROTOKOL 2018/1 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN EK PROTOKOL 2018/1 Madde 1-01/04/2016 tarihinde yürürlüğe giren Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki

Detaylı

ECZANE PROVİZYON SİSTEMİ

ECZANE PROVİZYON SİSTEMİ ECZANE PROVİZYON SİSTEMİ Internet tarayıcısı adres alanına http://online.demirhayat.com.tr/eczane.aspx yazılarak programa girilir. Aşağıdaki logon ekranından mevcut kullanıcı adı ve şifreniz ile sisteme

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN

Detaylı

TIBBİ MALZEME SÖZLEŞME

TIBBİ MALZEME SÖZLEŞME TIBBİ MALZEME SÖZLEŞME AKIŞ ÜRÜN GURUPLARI REÇETE KARŞILAMA PROSEDÜRLERİ REÇETE İŞLEME PLANI Tıbbi cihaz: İnsanda kullanıldıklarında aslî fonksiyonunu farmakolojik, immünolojik veya metabolik etkiler ile

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN TIBBİ MALZEMELERİN TEMİNİ SÖZLEŞMESİ

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN TIBBİ MALZEMELERİN TEMİNİ SÖZLEŞMESİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN TIBBİ MALZEMELERİN TEMİNİ SÖZLEŞMESİ EK-6 1. TARAFLAR, KONU, DAYANAK VE TANIMLAR 1.1 Taraflar Bu sözleşmenin tarafları,

Detaylı

( NOT: Mavi renkli metinler 2012/EK-1 protokole, Kırmızı renkli metinler 2013/EK-1 protokol metnine aittir.)

( NOT: Mavi renkli metinler 2012/EK-1 protokole, Kırmızı renkli metinler 2013/EK-1 protokol metnine aittir.) ( NOT: Mavi renkli metinler 2012/EK-1 protokole, Kırmızı renkli metinler 2013/EK-1 protokol metnine aittir.) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN TIBBİ MALZEMELERİN TEMİNİ SÖZLEŞMESİ

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN TIBBİ MALZEMELERİN TEMİNİ SÖZLEŞMESİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN TIBBİ MALZEMELERİN TEMİNİ SÖZLEŞMESİ EK-6 1. TARAFLAR, KONU, DAYANAK VE TANIMLAR 1.1 Taraflar Bu sözleşmenin tarafları,

Detaylı

TIBBİ SEKRETER EĞİTİMİ

TIBBİ SEKRETER EĞİTİMİ TIBBİ SEKRETER EĞİTİMİ MALZEME Etiket Barkod UBB UBB onayı Kamu Ġhale Kaydı (KĠK) KĠK kaydı uyumu Ġstekli adı(satmaya yetkili firma) Malzeme SUT kodu SGK MALZEME İNCELEME KRİTERLERİ UBB ONAYI VAR MI? KĠK

Detaylı

Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR? Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR? Tıbbi malzeme reçetesi karşılayacak olan meslektaşlarımızın reçete arkasına eklenmesi gereken

Detaylı

HASTANE OTOMASYON PROGRAMI E-REÇETE KULLANIM REHBERİ. Öncelikle"SGK Kurumsal Hekim Şifresi" Alınması Gereklidir

HASTANE OTOMASYON PROGRAMI E-REÇETE KULLANIM REHBERİ. ÖncelikleSGK Kurumsal Hekim Şifresi Alınması Gereklidir HASTANE OTOMASYON PROGRAMI E-REÇETE KULLANIM REHBERİ DÜZENLEYEN : MELTEM DİNÇ KÖKMEN Öncelikle"SGK Kurumsal Hekim Şifresi" Alınması Gereklidir 03.12.2012 tarihinden itibaren yatan hastalarda e-reçete uygulamasına

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL 1.TARAFLAR, KONU, DAYANAK VE TANIMLAR 1.1.Taraflar Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türk

Detaylı

Genel Sağlık Sigortası MEDULA KASIM-2006

Genel Sağlık Sigortası MEDULA KASIM-2006 Sosyal Güvenlik G Kurumu Sağlık k Geri Ödeme Sistemi Genel Sağlık Sigortası MEDULA KASIM-2006 Hedefler Hizmet Sunucunun iç iş süreçlerine en az müdahale Tüm Hizmet Sunucularını kapsayan bütünleşik bir

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI DUYURU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI DUYURU 23.05.2012 E-REÇETE SIK SORULAN SORULAR 01.07.2012 tarihi itibariyle e-reçete uygulaması başlayacaktır. Konu ile ilgili olarak SGK nın yazılım çalışmaları tamamlanmıştır. Elektronik reçetelerin oluşturulacağı

Detaylı

1.4.2. Kurum taşra teşkilatı: Kurumla sözleģmeli eczanenin reçetelerini teslim ettiği ve Kurum tarafından web sayfasında duyurulan birimi,

1.4.2. Kurum taşra teşkilatı: Kurumla sözleģmeli eczanenin reçetelerini teslim ettiği ve Kurum tarafından web sayfasında duyurulan birimi, SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL VE EK PROTOKOLLER ( 2012/1 VE 2013/1 Ek protokoller ) İŞLENMİŞ GÜNCEL HALİ 1.TARAFLAR,

Detaylı

EK2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU GÜMÜŞHANE SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

EK2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU GÜMÜŞHANE SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI EK2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU GÜMÜŞHANE SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI 1 ĠĢyeri Tescili 2 Teminat iadesi ĠliĢiksiz belgesi BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1. ĠĢyeri

Detaylı

TIBBI MALZEME REÇETELERİ

TIBBI MALZEME REÇETELERİ SISOFT HEALTHCARE INFORMATION SYSTEMS SĠSOFT SAĞLIK BĠLGĠ SĠSTEMLERĠ TIBBI MALZEME REÇETELERİ Sayfa No : 2 / 15 DEĞİŞİKLİK N0 TARİH YAYIN VE DEĞİŞİKLİK İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN 0 05.10.2018 Yürürlüğe

Detaylı

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Evrak Tarih ve Sayısı: 28/12/2018-9556 *BD0689575212* TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Sayı : 41.A.00/ Konu : Yardımcı Eczacılar için 2019 Yılı Birinci Başvuru Dönemi İşlemleri Ankara, BÖLGE ECZACI

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI DUYURU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI DUYURU E-REÇETE SIK SORULAN SORULAR (26.06.2012/EK-1) 13.07.2012 HEKİMLERİN YAPTIĞI İŞLEMLER AÇISINDAN İLETİLEN SORULAR 1) E-reçete oluştururken İlaç açıklama alanının kullanılamaması Eczanelerde Kuruma en çok

Detaylı

ERTÜRK YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK VE BAĞIMSIZ DENETĠM A.ġ.

ERTÜRK YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK VE BAĞIMSIZ DENETĠM A.ġ. 05.05.2014 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2014/72 KONU: İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Desteklenmesi Hakkında. Giriş : 24.12.2013 tarih ve 28861 sayılı Resmî Gazetede

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ BAŞHEKİMLİĞİ PROGRAM DESTEK BİRİMİ. E-Reçete Uygulaması

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ BAŞHEKİMLİĞİ PROGRAM DESTEK BİRİMİ. E-Reçete Uygulaması İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ BAŞHEKİMLİĞİ PROGRAM DESTEK BİRİMİ E-Reçete Uygulaması e-reçete Uygulaması 01.07.2012 tarihi itibariyle e-reçete uygulaması başlayacaktır. e-reçete yazacak

Detaylı

HASTANE OTOMASYON PROGRAMI E-REÇETE KULLANIM REHBERİ. Öncelikle"SGK Kurumsal Hekim Şifresi" Alınması Gereklidir

HASTANE OTOMASYON PROGRAMI E-REÇETE KULLANIM REHBERİ. ÖncelikleSGK Kurumsal Hekim Şifresi Alınması Gereklidir HASTANE OTOMASYON PROGRAMI E-REÇETE KULLANIM REHBERİ DÜZENLEYEN : MELTEM DİNÇ KÖKMEN Öncelikle"SGK Kurumsal Hekim Şifresi" Alınması Gereklidir 01.07.2012 tarihinden itibaren e-reçete uygulamasına geçilecektir.

Detaylı

KAMU PERSONELİNİN GENEL SAĞLIK SİGORTASI KAPSAMINA ALINMASI İLE İLGİLİ DUYURU

KAMU PERSONELİNİN GENEL SAĞLIK SİGORTASI KAPSAMINA ALINMASI İLE İLGİLİ DUYURU KAMU PERSONELİNİN GENEL SAĞLIK SİGORTASI KAPSAMINA ALINMASI İLE İLGİLİ DUYURU Bilindiği üzere Kurumumuzca 18/12/2009 tarih ve 27436 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Personelinin Genel Sağlık Sigortası

Detaylı

HASTANE OTOMASYON PROGRAMI E-REÇETE KULLANIM REHBERİ. Öncelikle"SGK Kurumsal Hekim Şifresi" Alınması Gereklidir

HASTANE OTOMASYON PROGRAMI E-REÇETE KULLANIM REHBERİ. ÖncelikleSGK Kurumsal Hekim Şifresi Alınması Gereklidir HASTANE OTOMASYON PROGRAMI E-REÇETE KULLANIM REHBERİ Öncelikle"SGK Kurumsal Hekim Şifresi" Alınması Gereklidir 01.07.2012 tarihinden itibaren e-reçete uygulamasına geçilecektir. E-reçete uygulaması ile

Detaylı

Medisoft E-Reçete Bildirimleri Kullanım Kılavuzu

Medisoft E-Reçete Bildirimleri Kullanım Kılavuzu www.talyabilisim.net Sayfa 1 Ayarlar: E-Reçete için ilk önce sistemimizdeki tanımlı olan ilaç rehberini güncellememiz gerekmektedir. Güncelleme için gerekli olan ilaç rehberini; http://www.iegm.gov.tr/default.aspx?sayfa=fiyat_listesi

Detaylı

TIBBİ MALZEME TEMİNİ FİRMA SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ DUYURU

TIBBİ MALZEME TEMİNİ FİRMA SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ DUYURU TIBBİ MALZEME TEMİNİ FİRMA SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ DUYURU Genel Sağlık sigortalısı ve bakmakla yükümlü olduğu kişiler için sağlık hizmeti sunucuları tarafından reçete ve sağlık raporu düzenlenmesi suretiyle

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü GENELGE 2010/ 11

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü GENELGE 2010/ 11 Sayı : B.13.2.SGK.0.11.03.05 20/01/2010 Konu : İlaç Takip Sistemi ile Karekodlu ürünlerin bedellerinin ödenmesi. GENELGE 2010/ 11 Ülkemizde ruhsatlı/izinli beşeri tıbbi ürünleri kullanacak kişilerin sağlığı

Detaylı

SANAYİ SİCİL BİLGİ SİSTEMİNDE KULLANICI ADI İLE SİSTEME GİRİŞ

SANAYİ SİCİL BİLGİ SİSTEMİNDE KULLANICI ADI İLE SİSTEME GİRİŞ SANAYİ SİCİL BİLGİ SİSTEMİNDE KULLANICI ADI İLE SİSTEME GİRİŞ Kırmızı yazı ile belirtilmiģ olan Kullanıcı Adı ve Parola alanları doldurulup GiriĢ yazısına basarak sisteme giriģ yapabilirsiniz. ġekil 1

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Sayı : B.13.2.SGK.0.11.02.01/ 22/08/2012 Konu: Hasta Tarafından Temin Edilen Tıbbi Malzeme Bedellerinin Geri Ödeme ĠĢlemleri GENELGE 2012/ 31 Kurumumuz sigortalı ve hak sahiplerinin kullanmasına lüzum

Detaylı

Medula Eczane E-Reçete Web Servislerinin Kullanım Kılavuzu (Test amaçlıdır, ödemeye esas teşkil etmeyecektir)

Medula Eczane E-Reçete Web Servislerinin Kullanım Kılavuzu (Test amaçlıdır, ödemeye esas teşkil etmeyecektir) T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU Medula Eczane E-Reçete Web Servislerinin Kullanım Kılavuzu (Test amaçlıdır, ödemeye esas teşkil etmeyecektir) Sürüm 1.0 NİSAN 2012 Amaç Hastanelerin ve Aile Hekimliklerinin

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KAPSAMINDAKİ KİŞİLERİN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÜYESİ ECZANELERDEN İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL 1.TARAFLAR, KONU, DAYANAK VE TANIMLAR 1.1.Taraflar Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türk

Detaylı

verileceğinden reçete silinmesi durumunda ilaca ait tüm bilgilerinde kaybolacağı unutulmamalıdır.

verileceğinden reçete silinmesi durumunda ilaca ait tüm bilgilerinde kaybolacağı unutulmamalıdır. Reçete girilmesi ve hastaya ilaçların verilmesi 3 aşamadan oluşmaktadır. 1. AŞAMA 2.AŞAMA 3.AŞAMA 1.AŞAMA Reçete Giriş Reçete SUT Uygunluk Kontrolü Karekod Bilgisi Kontrolü(Satış Bildirimi) Satış Onay

Detaylı

T.C. TIBBI CIHAZ VE MALZEME SÖZLESME DUYURUSU

T.C. TIBBI CIHAZ VE MALZEME SÖZLESME DUYURUSU T.C. ADANA V ALILIGI Il Saglik Müdürlügü TIBBI CIHAZ VE MALZEME SÖZLESME DUYURUSU Bakanligimizdan ödeme gücü olmayan vatandaslarin tedavi giderlerinin Devlet tarafindan karsilanmasi ve yesil kart uygulamasi

Detaylı

KOBĠ FĠNANSMAN DAĠRESĠ BAġKANLIĞI

KOBĠ FĠNANSMAN DAĠRESĠ BAġKANLIĞI KOBĠ FĠNANSMAN DAĠRESĠ BAġKANLIĞI 2016 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı Kapsamında Yapılacak ĠĢlemler KOBĠ, vergi numarası ile yazılım sistemindeki BaĢvuru Formunu doldurur. (19 Eylül 3

Detaylı

ECZANE DENETİM FORMU

ECZANE DENETİM FORMU ECZANE DENETİM FORMU ECZANENİN ADI ECZANE SAHİP VE MESUL MÜDÜRÜNÜN ADI SOYADI ECZANENİN ADRESİ MESUL MÜDÜRÜNÜN ADI SOYADI(ECZANEYE MESUL MÜDÜR TAYİN EDİLDİ İSE) ECZANE TEL : ECZANE SAHİP VE MESUL MÜDÜRÜNÜN

Detaylı

ORTEZ-PROTEZLERİ lsmarlama OLARAK ÜRETEN VE/VEY A UYGULAYAN MERKEZLER SÖZLEŞMESi İLE İLGİLİ DUYURU

ORTEZ-PROTEZLERİ lsmarlama OLARAK ÜRETEN VE/VEY A UYGULAYAN MERKEZLER SÖZLEŞMESi İLE İLGİLİ DUYURU ORTEZ-PROTEZLERİ lsmarlama OLARAK ÜRETEN VE/VEY A UYGULAYAN MERKEZLER SÖZLEŞMESi İLE İLGİLİ DUYURU Genel Sağlık sigortalısı ve bakmakla yükümlü olduğu kişiler için sağlık hizmeti sunucuları tarafından

Detaylı

SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU KAPSAMINDAKĠ KĠġĠLERĠN TÜRK ECZACILARI BĠRLĠĞĠ ÜYESĠ ECZANELERDEN ĠLAÇ TEMĠNĠNE ĠLĠġKĠN PROTOKOL EK PROTOKOLÜ

SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU KAPSAMINDAKĠ KĠġĠLERĠN TÜRK ECZACILARI BĠRLĠĞĠ ÜYESĠ ECZANELERDEN ĠLAÇ TEMĠNĠNE ĠLĠġKĠN PROTOKOL EK PROTOKOLÜ SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU KAPSAMINDAKĠ KĠġĠLERĠN TÜRK ECZACILARI BĠRLĠĞĠ ÜYESĠ ECZANELERDEN ĠLAÇ TEMĠNĠNE ĠLĠġKĠN PROTOKOL 2018-1 EK PROTOKOLÜ 1.TARAFLAR, KONU, DAYANAK VE TANIMLAR 1.4.7. Mevzuat: Kanun,

Detaylı

TEKİL ÜRÜN ALMA BİLDİRİMİ ve TÜKETİCİYE VERME BİLDİRİMİ KULLANIM KILAVUZU

TEKİL ÜRÜN ALMA BİLDİRİMİ ve TÜKETİCİYE VERME BİLDİRİMİ KULLANIM KILAVUZU TEKİL ÜRÜN ALMA BİLDİRİMİ ve TÜKETİCİYE VERME BİLDİRİMİ KULLANIM KILAVUZU ÜTS Nedir? Ürün Takip Sistemi (ÜTS) Projesi: Ülkemizde üretilen veya ithal edilen tüm tıbbi cihazların ve kozmetik ürünlerin üretim

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. f) 1992 ve daha eski doğumlu erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. f) 1992 ve daha eski doğumlu erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ 2014-2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT ĠÇĠN GEREKLĠ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

2009/5 SAYILI TEBLĠĞ GEREĞĠ BĠREYSEL DÜZEYDEKĠ FUAR DESTEK BAġVURULARINDA BĠRLĠĞE ĠBRAZ EDĠLECEK BELGELER

2009/5 SAYILI TEBLĠĞ GEREĞĠ BĠREYSEL DÜZEYDEKĠ FUAR DESTEK BAġVURULARINDA BĠRLĠĞE ĠBRAZ EDĠLECEK BELGELER 2009/5 SAYILI TEBLĠĞ GEREĞĠ BĠREYSEL DÜZEYDEKĠ FUAR DESTEK BAġVURULARINDA BĠRLĠĞE ĠBRAZ EDĠLECEK BELGELER 1- Birliğimize hitaben talebinizi bildiren, firma antetli kağıdına yetkililerce imzalı dilekçe,

Detaylı

ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ İŞLEM BASAMAKLARI VE MEDULA GİRİŞ İŞLEMLERİ

ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ İŞLEM BASAMAKLARI VE MEDULA GİRİŞ İŞLEMLERİ ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ İŞLEM BASAMAKLARI VE MEDULA GİRİŞ İŞLEMLERİ Birliğimiz ile SGK arasında 3 Mayıs 2017 tarihinde imzalanan, Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi

Detaylı

TIBBİ MALZEMELERİN TEMİNİ SÖZLEŞMESİ KILAVUZU

TIBBİ MALZEMELERİN TEMİNİ SÖZLEŞMESİ KILAVUZU TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ II.BÖLGE www.aeo.org.tr TIBBİ MALZEMELERİN TEMİNİ SÖZLEŞMESİ KILAVUZU EDİTÖR Prof. Dr. Mustafa ASLAN Ecz. Cem ÖZCİVANOĞLU Ecz. Kemal İKİDAĞ HAZİRAN, 2017 ANKARA Yayın No: 18 TIBBİ

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) 1. Sisteme Giriş İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu Sisteme giriş yapılabilmesi OSGB/Firma yetkilisi tarafından sisteme kaydınızın yapılması

Detaylı

Ecza Takip Kurulum ve Kulanım Bilgileri

Ecza Takip Kurulum ve Kulanım Bilgileri Ecza Takip Kurulum ve Kulanım Bilgileri 1- www.eczatakip.com adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız. 2- Kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen ekrandan R.A.M

Detaylı

SGK TIBBI MALZEMELER İLİŞKİN DÖNEM SONLANDIRMA VE FATURALANDIRMA İŞLEMLERİ

SGK TIBBI MALZEMELER İLİŞKİN DÖNEM SONLANDIRMA VE FATURALANDIRMA İŞLEMLERİ SGK TIBBI MALZEMELER İLİŞKİN DÖNEM SONLANDIRMA VE FATURALANDIRMA İŞLEMLERİ https://medsahis.sgk.gov.tr/sahis/pages/login.jsp SAYFASINA GİRİŞ YAPILIR ODAMIZ ARACILIĞI İLE VERİLEN KULLANICI ADI : T.C. KİMLİK

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ECZ238 ECZANE STAJI I DEFTERİ

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ECZ238 ECZANE STAJI I DEFTERİ ECZ238 ECZANE STAJI I DEFTERİ İSTANBUL-2018 Fotoğraf ECZ238 ECZANE STAJI I DEFTERİ Öğrencinin Adı-Soyadı:... No:... ECZ238 Eczane Stajı I - Öğrenme Hedefleri 1. Staj yapılan eczane hakkında genel bilgiler;

Detaylı

SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU

SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Sağlık ve yardım Takip

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU GENEL SAĞLIK İGORTASI Genel Müdürlüğü Tıbbi Malzeme Daire Başkanlığı Op. Dr. Mustafa ÖZTÜRK Tıbbi Malzeme Daire Başkanı Ortez ve protezler Tıbbî araç ve gereçler Kişi kullanımına

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Sayı : B.13.2.SGK.0.11.05.03/367 08/06/2011 Konu : Yol ve gündelik giderleri GENELGE 2011/47 Yol ve gündelik giderlerine ait iģlemler değiģik tarihlerde yayımlanan genelge ve genel yazılar ile yürütülmüģtür.

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı ile Türk Eczacıları Birliği

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı ile Türk Eczacıları Birliği Yurtdışı Sigortalılarının İlaç Temini Hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı ile Türk Eczacıları Birliği arasında 02.07.2007 tarihinde imzalanan 2007 Yılı SGK Protokolü kapsamında sözleşmeli eczanelerce

Detaylı

T.C. Sağlık Bakanlığı. Renkli Reçete Uygulaması Hekim Kullanım Kılavuzu

T.C. Sağlık Bakanlığı. Renkli Reçete Uygulaması Hekim Kullanım Kılavuzu T.C. Sağlık Bakanlığı Renkli Reçete Uygulaması Hekim Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Amaç... 2 2.Renkli Reçete Kullanım Bilgileri... 2 2.1 Kullanıcı Giriş Ekranı... 2 2.2 Doktor Reçete Yazma Modülü...

Detaylı

İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ SERBEST ECZANE STAJI STAJ DEĞERLENDİRME RAPORU

İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ SERBEST ECZANE STAJI STAJ DEĞERLENDİRME RAPORU İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ SERBEST ECZANE STAJI STAJ DEĞERLENDİRME RAPORU DERECELENDİRMESİ ÇOK İYİ 5 İYİ 4 ORTA 3 ZAYIF 2 YETERSİZ 1 İKİNCİ DÖNEM 1 Staj yapılan eczane hakkında genel bilgileri bilir: Eczacının

Detaylı

KBS MALĠ ĠSTATĠSTĠK VERĠ GĠRĠġ ĠġLEMLERĠ

KBS MALĠ ĠSTATĠSTĠK VERĠ GĠRĠġ ĠġLEMLERĠ KBS MALĠ ĠSTATĠSTĠK VERĠ GĠRĠġ ĠġLEMLERĠ Soner ÖZKIR Maliye Uzmanı Genel Yönetim Mali Ġstatistik ġubesi 18-23/11/2012 ANTALYA SUNUM TANIġMA SUNUMUN AMACI KBS GENEL BĠLGĠ MALĠ ĠSTATĠSTĠK MODÜLÜ GENEL BĠLGĠ

Detaylı

n SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALTINOVA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

n SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALTINOVA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALTINOVA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMET ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Banka/Ptt Şube Değişikliği SİGORTALILIK DURUMU

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER: ADIMLAR 1 2 3 4 5 AÇIKLAMALAR Tez adının Türkçesi ve İngilizcesi Enstitü Yönetim Kurulu tarafından kabul edilen şekilde olmalıdır (Öğrenci Tez adı bilgisini AKSİS

Detaylı

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU 1 TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURUSU Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve kullanıcı adı ve şifre ile giriş

Detaylı

AŞI VE ANTİSERUMLARDA KAREKOD UYGULAMASI. ġanliurfa SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BULAġICI HASTALIKLAR ġube MÜDÜRLÜĞÜ

AŞI VE ANTİSERUMLARDA KAREKOD UYGULAMASI. ġanliurfa SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BULAġICI HASTALIKLAR ġube MÜDÜRLÜĞÜ AŞI VE ANTİSERUMLARDA KAREKOD UYGULAMASI ġanliurfa SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BULAġICI HASTALIKLAR ġube MÜDÜRLÜĞÜ www.asinet.gov.tr adresinden giriģ ekranına ulaģınız. 1. Kullanıcı Adı: Kullanıcı adını büyük harflerle

Detaylı

SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER

SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER 01.02.2009 tarihinden itibaren geçerli olacak olan değişikliklerle; Özel hastaneler muayene ücretine katılım payını kendileri tahsil edecekler, kullanım dozu

Detaylı

TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine

TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine Konu : TEBEOS GÜNCELLEMELERİ HAKKINDA Tarih : 03-10-2014 Sayı : 0005/03102014 TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine Sayın Meslektaşlarımızdan gelen öneriler doğrultusunda düzenlenmiş TEBEOS Programınızın

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI AMASYA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞOVA SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI AMASYA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞOVA SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI AMASYA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞOVA SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMET ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

Detaylı

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU 1 GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Gümrüklerde İthal Araç İncelemesi başvurusu yapabilmek için TSE 360 sistemine kayıt olunması ve başvuruda

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNA

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNA T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Sayı : 31678769-700 Konu : e-nabız Sistemine Geçici Şifre Tanımlanması TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNA e-nabız sistemi ile ilgili Genel Müdürlüğümüze

Detaylı

2017 SGK TIBBİ MALZEME TEMİNİ SÖZLEŞMESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 16/06/2017

2017 SGK TIBBİ MALZEME TEMİNİ SÖZLEŞMESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 16/06/2017 2017 SGK TIBBİ MALZEME TEMİNİ SÖZLEŞMESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 16/06/2017 2017 SGK İLAÇ ALIM PROTOKOL REVİZYONU İLE 1. REÇETE HİZMET BEDELİ ARTIŞI 2. CEZA FESİH İTİRAZ KOMİSYONU KURULMASI 3. AFAD PROTOKOLU

Detaylı

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ SUNULAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM. Kayıt ve Bildirim Sistemi

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ SUNULAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM. Kayıt ve Bildirim Sistemi Resmi Gazete Tarih: 14.10.1999; Sayı: 23846 AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ SUNULAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Kayıt İKİNCİ BÖLÜM Kayıt ve Bildirim Sistemi Madde 27 - Sağlık kuruluşuna başvuran

Detaylı

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ONLINE SINAV SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ONLINE SINAV SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ONLINE SINAV SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. KAYIT OLMA VE GĠRĠġ... 2 1.1 KAYIT FORMUNUN DOLDURULMASI... 2 1.2 SĠSTEME GĠRĠġ... 3 1.3 ġġfre HATIRLATMA... 3 2. BAġVURU

Detaylı

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ SİSTEME GİRİŞ okulsportal.gsb.gov.tr Yukarıda belirtilen adresten Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemine tıklayarak oturum açma sayfasını görebiliriz. OKUL SPORLARı

Detaylı

Klinik veya poliklinik defterinde ilgili hasta bilgileri ekrandayken alt butonlardan Reçete butonuna basarak reçete formuna erişin.

Klinik veya poliklinik defterinde ilgili hasta bilgileri ekrandayken alt butonlardan Reçete butonuna basarak reçete formuna erişin. Klinik Poliklinik E-Reçete Modülüne Giriş Klinik veya poliklinik defterinde ilgili hasta bilgileri ekrandayken alt butonlardan Reçete butonuna basarak reçete formuna erişin. Klinik ve poliklinik reçete

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ MADDE 1 24/3/2013 tarihli ve 28597 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Sosyal Güvenlik

Detaylı

TIBBİ CİHAZ SATIŞ, REKLAM VE TANITIM YÖNETMELİĞİ NİN UYGULANMASINA İLİŞKİN KILAVUZ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Tanımlar

TIBBİ CİHAZ SATIŞ, REKLAM VE TANITIM YÖNETMELİĞİ NİN UYGULANMASINA İLİŞKİN KILAVUZ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Tanımlar TIBBİ CİHAZ SATIŞ, REKLAM VE TANITIM YÖNETMELİĞİ NİN UYGULANMASINA İLİŞKİN KILAVUZ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Kılavuz, 15/05/2014 tarihli ve 29001 sayılı Resmî Gazete de

Detaylı

ANALİTİK BÜTÇE PROGRAMI ve İHALE ONAY BELGESİ

ANALİTİK BÜTÇE PROGRAMI ve İHALE ONAY BELGESİ ANALİTİK BÜTÇE PROGRAMI ve İHALE ONAY BELGESİ İBRAHİM ARAÇ ARİF ÖZER DÖNER SERMAYE BÜTÇE BİRİMİ 1 DÖNER SERMAYE ANALİTİK BÜTÇE PROGRAMI http:// analitikbutce. saglik.gov.tr Kullanıcı adımızı ve şifremizi

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Eczanelerden Medikal Malzemelerin Temini

Eczanelerden Medikal Malzemelerin Temini Eczanelerden Medikal Malzemelerin Temini Sunum İçeriği 1. Protokol (Tıbbi Malzemelerin Temini Sözleşmesi) 2. Kısa Kavramlar 3. ÜTS İle İlgili İşlemler 4. Medula işlemleri Protokol SOSYAL GÜVENLİK KURUMU

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü GENELGE 2011/ 46

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü GENELGE 2011/ 46 Sayı : B.13.2.SGK.0.11.05.03 / 366 08/06/2011 Konu : Yurt dıģı tedavi iģlemleri GENELGE 2011/ 46 Bilindiği üzere yurt dıģı tedavi iģlemleri değiģik tarihlerde yayımlanan genelge ve genel yazılar ile düzenlenmiģtir.

Detaylı

1. AYAKTAN HASTA TEDAVİ SÜRECİ. Ön büro - Yeni randevu - Randevu arama işlemleri takip edilerek kayıt ekranına ulaşılır.

1. AYAKTAN HASTA TEDAVİ SÜRECİ. Ön büro - Yeni randevu - Randevu arama işlemleri takip edilerek kayıt ekranına ulaşılır. 1. AYAKTAN HASTA TEDAVİ SÜRECİ ÖN BÜRO HASTA KAYIT HASTA ARAMA PROTOKOL ARAMA YENİ HASTA LİSTESİ 1.1. ÖN BÜRO Hasta kayıt işlemi randevulu hasta kayıt ve randevusuz hasta kayıt olmak üzere iki ayrı şekilde

Detaylı

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü Page 1 of 6 4 Aralık 2010 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27775 Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: TEBLİĞ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ MADDE 1

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sigortalı Emeklilik ĠĢlemleri Daire BaĢkanlığı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sigortalı Emeklilik ĠĢlemleri Daire BaĢkanlığı T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sigortalı Emeklilik ĠĢlemleri Daire BaĢkanlığı Tarih: 16/05/2008 Sayı : B.13.2.BKG.0.11.00.02/364114 Konu : 2022 sayılı Kanunun

Detaylı

SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU OPTĠK SÖZLEġMESĠ

SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU OPTĠK SÖZLEġMESĠ SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU OPTĠK SÖZLEġMESĠ 1. TARAFLAR, KONU VE TANIMLAR 1.1. Taraflar Sosyal Güvenlik Kurumu ile ünvanlı optisyenlik müessesesi sahibi ve müessesenin mesul müdürü... dir. 1.2. Konu Kurum

Detaylı

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI İŞYERİ HEKİMLERİNİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER E-REÇETE YAZABİLMELERİ İÇİN - E-imza sahibi olmak, Elektronik imza (e-imza) usb dongle cihazınızın bilgisayarınıza tanıtılması

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU. HİZMET SUNUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GSS Yazılımları Daire Başkanlığı MEDULA UYGULAMALARI ALİ GELENLER

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU. HİZMET SUNUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GSS Yazılımları Daire Başkanlığı MEDULA UYGULAMALARI ALİ GELENLER SOSYAL GÜVENLİK KURUMU HİZMET SUNUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GSS Yazılımları Daire Başkanlığı MEDULA UYGULAMALARI ALİ GELENLER SUNUM PLANI TANIM TARİHÇE AMAÇ-HEDEF MEDULA Hastane Uygulamasının Yapısı MEDULA Hastane

Detaylı

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ELEKTRONİK UYGULAMALAR PROJESİ FİRMA KAYIT KILAVUZU

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ELEKTRONİK UYGULAMALAR PROJESİ FİRMA KAYIT KILAVUZU 1. AÇIKLAMA Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Elektronik Uygulamalar Projesi Sistemi internet üzerinden çalışan bir sistemdir ve sisteme girişiniz internet üzerinden olacaktır. Ancak TİTCK'nın

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 15.08.2013 Kontrole tabii ilaçların kayıp, zayi vb. durum halinde 01 Eczaneden yeniden temini için madde 5.12 eklendi. Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan:

Detaylı

İLAÇ PROVİZYON SİSTEMİ SAĞLIK TESİSİ KULLANIM KILAVUZU TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. MEMUR VE HİZMETLİLERİ EMEKLİ SAĞLIK YARDIM SANDIĞI

İLAÇ PROVİZYON SİSTEMİ SAĞLIK TESİSİ KULLANIM KILAVUZU TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. MEMUR VE HİZMETLİLERİ EMEKLİ SAĞLIK YARDIM SANDIĞI İLAÇ PROVİZYON SİSTEMİ SAĞLIK TESİSİ KULLANIM KILAVUZU TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. MEMUR VE HİZMETLİLERİ EMEKLİ SAĞLIK YARDIM SANDIĞI TCHEALTH Bilgi Teknolojileri A.Ş Sürüm 1.1 Kasım 2017 1 İçindekiler

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ ECZANE İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ ECZANE İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa No : 1 / 9 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı İÜ İstanbul Tıp Fakültesi nde kullanılacak ilaç ve tıbbi malzemelerin belirlenmesi, Satın Alma Prosedürü ne uygun olarak talebin yapılması, talep edilen nitelik

Detaylı

KORHABER ONLINE E BÜLTEN ABONELİĞİ TANITIM VE KULLANIM REHBERİ

KORHABER ONLINE E BÜLTEN ABONELİĞİ TANITIM VE KULLANIM REHBERİ 12.9.2011 SELLER MEDYA VE YAYINCILIK KORHABER ONLINE E BÜLTEN ABONELİĞİ TANITIM VE KULLANIM REHBERİ Telif Hakları SELLER MEDYA ve YAYINCILIK DEĞERLĠ KORHABER ONLĠNE ABONELERĠ online.korhaber.com Bilgi

Detaylı

EK-1 ĠSGB VE OSGB LERDE BULUNACAK ASGARĠ MALZEME LĠSTESĠ

EK-1 ĠSGB VE OSGB LERDE BULUNACAK ASGARĠ MALZEME LĠSTESĠ 1 EK-1 ĠSGB VE OSGB LERDE BULUNACAK ASGARĠ MALZEME LĠSTESĠ a) Steteskop, b) Tansiyon aleti, c) Otoskop, ç) Oftalmoskop, d) Termometre, e) Işık kaynağı, f) Küçük cerrahi seti, g) Paravan, perde v.b, ğ)

Detaylı

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Süreci

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Süreci 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Süreci Başvuru Koşulları: Başvurular 18 Kasım - 20 Aralık 2013 tarihleri arasında http://bilimiz.tubitak.gov.tr adresi üzerinden alınacaktır. Özel okullara

Detaylı

T.C. SĠNOP ÜNĠVERSĠTESĠ SU ÜRÜNLERĠ FAKÜLTESĠ ÖĞRENCĠ STAJ UYGULAMA ESASLARI

T.C. SĠNOP ÜNĠVERSĠTESĠ SU ÜRÜNLERĠ FAKÜLTESĠ ÖĞRENCĠ STAJ UYGULAMA ESASLARI T.C. SĠNOP ÜNĠVERSĠTESĠ SU ÜRÜNLERĠ FAKÜLTESĠ ÖĞRENCĠ STAJ UYGULAMA ESASLARI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanım Amaç ve Kapsam MADDE 1- Bu Yönerge, Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğrencilerinin

Detaylı