Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar."

Transkript

1 SKTBBarkod Programı Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. Cironuzu takip eder, kârınızı görürsünüz En çok saatan ürünlerinizi takip eder, satmayan ürünleri tespit edersiniz Hangi müşterinize en çok ve en az neler sattığınızı görürsünüz Müşterilerinizin açık hesaplarını takip eder hiçbir alacağınızı kaçırmazsınız Stoğunuzu takip eder kayıp ve kaçağınızı sıfırlarsınız Tüm bu özelliklere ek olarak şu sıra dışı hizmetlere de ilave ücret ödemeden sahip olursunuz: Türkiye nin her yerinden yılın 365 günü ücretsiz uzaktan destek alabilir, Verilerinize uzaktan ulaşıp işletmenizi uzaktan takip edebilir, Güncellemeleri otomatik olarak alıp programınızı sürekli güncel tutabilirsiniz

2 Programın Özellikleri SKTBBarkod programını diğerlerinden birkaç adım öne çıkaran özelliklerden bazıları şu başlıklar altında sıralanabilir: Uyumlu cihazlarla kullanıldığında tüm tek boyutlu ve 2 boyutlu barkodları (data matrix, qr code, vs.) okuyup işleyebilir. Son derece kolay kullanımlıdır, kolay öğrenilir ve günlük işlemlerinizi kısaltır ve onları daha kolay yapmanızı sağlar. Ciro, kâr, mâliyet, veresiye, stok ve müşteri bilgilerinizi eksiksiz tutmanızı sağlar, tüm kaybınızı ve kaçağınızı sıfırlamanıza yardımcı olur. SKTB Web Hizmeti desteğiyle ilk kurduğunuz andan itibaren binlerce çeşit ürünün barkodunu tanır, tüm ürünlerinizi kaydetmenize veya ilave ücretlerle barkod paketleri satın almanıza gerek kalmaz. Zaman içinde yeni çıkan ürünler de sisteme girilir ve siz ilave tanımlama yapmadan o ürünleri okutabilirsiniz. İş zekası temelli raporlar ile rapor verileri program çalışmadığı zamanlarda arka planda hesaplanır ve görüntülemek istediğinizde önceden hesaplanmış olarak gelir, can sıkıcı beklemeler yaşamazsınız. Raporlardaki dönemsel karşılaştırma özelliğiyle günlük, üç günlük, haftalık, aylık, yıllık ve iki tarih arası raporlar çekebilir, bunları başka dönemlerle karşılaştırabilir, PDF veya e-tablo formatına çevirip program içinden e-posta gönderebilirsiniz. Otomatik güncelleyici programın güncellemelerini otomatik olarak indirip yükler, programınız daima güncel kalır, güvenlik tehditlerine karşı yamalarını eksiksiz alır ve kendisi uygular. Dosya şifreleme gibi saldırılara karşı uzaktan yedekleme hizmeti alıp tehditlere karşı güvende olabilirsiniz.

3 Lisanslama SKTBBarkod programının esnek lisanslama özelliği sayesinde aylık, yıllık ve ömürlük ödeme seçenekleri ve otuz gün deneme sürümü özelliğine sahiptir. Ayrıca birden fazla şirket ve birden fazla kullanıcı tarafından da kullanılabilir (her kullanıcı için ayrı ücretlendirme yapılır).

4 Otomatik Güncelleyici Yatırımınızı riske atmayın, güvenlik tehditleri ve çeşitli türden saldırılar her geçen gün işletme sahiplerine daha da büyük zararlar vermekte! SKTB Barkod programı güvenlik güncellemelerini ve program iyileştirmelerini otomatik olarak yükleyerek sizi güncel ve güvende tutar.

5 Yüksek Görsellik ve Kolay Kullanım Sizin veya çalışanlarınızın bilgiye kolay ulaşması, işlemlerini çabucak yapabilmesi için hiçbir işlem üç tıklamadan daha çok sürmez. Varmak istediğiniz yere en fazla üç tıkla ulaşırsınız. Mevcut menu yerleşimi (her kullanıcıya göre değişebilir) yine de size karışık geliyorsa sık kullandığınız düğmelerden kendi kısayol menünüzü oluşturup onu kullanabilirsiniz.

6 Tüm Alışveriş Tek Ekrandan Yönetilir Alışverişinizi, müşteri bilgilerini, ödeme bilgilerini ve diğer tüm detayları tek bir ekrandan yönetebilirsiniz. Sade, şık, göz yormayan ve verilerin tutarlı ve uyumlu yerleştirilmesiyle hazırlanmış yüksek görsellikli alışveriş ekranı tüm işlerinizi tek yerden organize etmeye yardımcı olur.

7 Ürün Verileri Girmek mi? Ne Gerek Var? Tüm ürün verilerini girmek çok zahmetli, yorucu ve hatalara açık bir süreçtir. Bu verileri topluca bir yerden alsanız bile zaman içinde yeni ürünler çıkacağından önünde sonunda veri giriş işine devam etmeniz gerekir. SKTB Barkod programı barkod modülü SKTB Web Hizmeti sayesinde piyasadaki binlerce ürünü merkezi veritabanında saklar. Siz ilk okutmanızda sadece fiyat girerek ürün bilgilerini SKTB sunucularından alabilirsiniz. Not: Okuttuğunuz fakat henüz sisteme girilmemiş barkodlar SKTB Web Hizmeti tarafından toplanır ve SKTB Destek Birimi ne iletilir. Böylece etiketinizin ürününün bulunarak ivedilikle sisteme girmesi sağlanır.

8 Hızlı, Görsel, Karşılaştırmalı Raporlar Tümleşik iş zekası modülü sayesinde raporları oluşturmak için gerekli hesaplamalar programın kullanılmadığı zamanlarda arka planda yapılarak rapor çıktısını görüntülemek istediğinizde beklemelerin önüne geçilir. Ayrıca tüm verileri günlük, 3 günlük, haftalık, aylık, yıllık veya iki tarih arası olarak çekip birbiriyle karşılaştırabilirsiniz. Raporlar istendiğinde yazıcıya gönderilebilir, PDF veya Excel dosyaları olarak saklanabilir, program içinden e-posta ile gönderilebilir. Programın ürettiği raporlar şunlardır: Ciro raporu, Kâr raporu, Mâliyet raporu, Mâliyet / Satış Karşılaştırma Raporu, Ürün Satış Raporu, İadeler Raporu ve Müşteri Performans Raporu

9 Müşterilere Yakın Markaj Müşterilerinizin alışverişlerini, ödemelerini, borcunu ve eğilimlerini dikkatle takip edip toplu ödeme almak gibi tüm işlemleri tek ekrandan yapabilirsiniz. Burada satış sonrası ilişkilerinizi sıcak tutmak için gerekli bilgileri de bir arada bulabilirsiniz. Böylece zaman kaybetmez, tüm gerekli bilgilere tek yerden ulaşırsınız.

10 Toplu veya Tekli Fatura Yazdırma SKTB Barkod programı fatura yazmanız gerektiğinde firmanıza özel tasarlanmış şekilde yazıcı çıktısı üretebilmektedir. Bunu ister yazıcıya gönderebilir, ister PDF olarak bilgisayarınıza kaydedip saklayabilir ister de program içinden e-posta yoluyla elektronik ortamda gönderebilirsiniz.

11 Okuyan Çocuklara Destek Olun Satın aldığınız veya satın alınmasına aracılık ettiğiniz tüm SKTB ürünlerinden Okuyan Çocuklar adlı iyilik hareketine pay gitmektedir. Bu hareket, ülkemizin dört bir yanında eğitimde fırsat eşitliği yakalayamayan öğrencilere ve onların okullarına eğitim malzemesi yardımı yapmaktadır. Detayları buradan takip edebilirsiniz.

12 İlginizi Çekti mi? Belki de bizzat görürseniz daha iyi olur. O halde ne duruyorsunuz? Hemen aşağıdaki bağlantıyı kullanarak programı bilgisayarınıza indirin ve 30 gün ücretsiz deneme sürümünüzü hemen talep edin! Detaylar ve daha fazla açıklama sizi şurada bekliyor:

SKTBBarkod Satış Ortaklığı Modeli

SKTBBarkod Satış Ortaklığı Modeli SKTBBarkod Satış Ortaklığı Modeli SKTB ürününün müşterisi olarak eğer satın aldığınız ürün ve destek hizmetinden memnun kaldıysanız başka potansiyel müşterilere de ürünümüzü tavsiye etmenizi isteriz. Eğer

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Bölüm:............................ Programın Amacı ve Size Katacakları 2.Bölüm:........................... Programın Genel Özellikleri 3.Bölüm:............................

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI İNŞAAT MUHASEBE & ŞANTİYE MALİYET YÖNETİMİ www.noayazilim.com İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI NOA YAZILIM» Şantiye Gelir & Gider & Hakediş» Cari Hesap Takibi & Borç & Alacak» Fatura & İrsaliye & Stok & İmalat»

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI

KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI KALFA, işletmeler için hazırlanmış profesyonel bir Satış, Stok ve Muhasebe programıdır. Satışlarınızı barkod okuyucu ile veya barkod okuyucu olmadan yapabilirsiniz. Avrupa

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı)

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı) Müşterilerinize sürekli isim ve adres sormaktan artık vazgeçin...! MeliPOS Paket Sipariş Takip Sistemi sayesinde müşterilerinizi bilgisayarınıza kolayca kayıt edebilir, siparişlerini alabilir, yazdırabilir,

Detaylı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı SİNAN KARAGÖZ Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARIN DA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

Giriş. Basit Muhasebe Nedir?

Giriş. Basit Muhasebe Nedir? Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 4 Fatura Şablonu Oluşturma... 6 Hesap Ekstresi... 8 Müşteri Raporu... 9 KDV Raporu...10 Gelirler...11 Giderler...12 Fatura...13 Yeni Fatura...14 Yeni Müşteri / Firma

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı 2016 BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış noktalarında (market, mağaza, kırtasiye, kuruyemişçi, hediyelik

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

CRM Yazılımı - Anasayfa

CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı - CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel Bilgileri *. Müşteri Bilgileri *. Kartvizit Bilgileri *. Çözüm Ortakları *. Ajanda *. Randevu Bilgileri *. Hatırlatma Bilgileri

Detaylı

Argox Yazıcılar İçin Bartender Programı Üzerinden Etiket Tasarımı Yardım Dosyası

Argox Yazıcılar İçin Bartender Programı Üzerinden Etiket Tasarımı Yardım Dosyası Argox Yazıcılar İçin Bartender Programı Üzerinden Etiket Tasarımı Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 18.08.2017 Copyright 2017 AKINSOFT 1 - Çalışma Şekli Hakkında Kısa Bilgi AKINSOFT WOLVOX

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU ARMONİ PAZARLAMA PLASTİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU A- TERMİNAL SİPARİŞ SİSTEMİ B- TERMİNAL ELEKTRONİK POSTA GÖNDERME VE ALMA C- TERMİNAL APN BAĞLANTISI SİPARİŞ SİSTEMİ

Detaylı

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 Doğrudan Temin Sistemi (DTS) Hakkında Doğrudan Temin Sistemi Nedir? Üniversitemiz harcama birimleri tarafından yapılan doğrudan temin alımlarının

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Sipariş yönetim uygulaması Netsim ERP ile uyumlu Android uygulamasıdır.genel itibariyle sipariş işlemleri,stok işlemleri,finans işlemleri raporlama gibi işlemlerinizi telefon

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü 1 Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü Eczanem Otomasyon Sistemi Sms Modülü, değişik gönderim seçeneklerine ile her ihtiyaca göre mesaj gönderim

Detaylı

MTP KULLANIM KLAVUZU

MTP KULLANIM KLAVUZU MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler... 1 ANA MENÜ... 2 Firma Ve Müşteri Bilgilerini Güncelleme... 3 Maliyet Hesaplamaları... 4 AYARLAR... 6 TEKLİF HAZIRLAMA... 6 Teklif Ekranı...

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu

Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu Piconn CHEF Modülleri MASA ADİSYONU SELF SERVİS PAKET SERVİS Masa Adisyonunda ilgili garson masaya gelerek masa başında müşteri siparişlerini alır. Restoran katları,

Detaylı

Ücretsiz Kurs - Eğitim Süresi Hesaplama Programı v YENİ SÜRÜM (Güncelleme: Eylül 2016)

Ücretsiz Kurs - Eğitim Süresi Hesaplama Programı v YENİ SÜRÜM (Güncelleme: Eylül 2016) Ücretsiz Kurs - Eğitim Süresi Hesaplama Programı v5.04 2016-2017 YENİ SÜRÜM (Güncelleme: Eylül 2016) 1 EYLÜL 2016'DEN - 30 AĞUSTOS 2017'YA KADAR TATİL GÜNLERİNİ İÇEREN YENİ SÜRÜM 2016-2017 eğitim öğretim

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine

TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine Konu : TEBEOS GÜNCELLEMELERİ HAKKINDA Tarih : 16-03-2015 Sayı : 0006/16032015 TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine Sayın Meslektaşlarımızdan gelen öneriler doğrultusunda düzenlenmiş TEBEOS Programınızın

Detaylı

İçindekiler Tablosu Yazarkasa Aktarım Programı.....3

İçindekiler Tablosu Yazarkasa Aktarım Programı.....3 İçindekiler Tablosu Yazarkasa Aktarım Programı.....3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Yazarkasa Aktarımı Ana Modülleri...3 2.1.1. Satış Aktarımı.6 2.1.2. Malzeme Aktarımı..8 2.1.3. Aktarım Log Raporu...9

Detaylı

Allianz ım Mobil Uygulaması

Allianz ım Mobil Uygulaması Allianz ım Mobil Uygulaması 1 Allanz ım Giriş Ekranı Allianz ım uygulamasını telefonunuza indirip, T.C.K.N ve parola oluşturup sisteme giriş sağlayabilirsiniz. Şifrenizi unutursanız, Şifremi Unuttum butonuna

Detaylı

2005-2009 Tarihleri Arasında Avkom da Yazdığım Programlar 1 Avkomix Başlama Tarihi: Haziran 2007 Database LKS (Muhasebe Programından Gelen Veriler, Fatura, Konsinye, Banka, vb.) AvkomERP.mdb (Kendi veritabanımız,

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU I. İçindekiler 1. PROJE SİSTEMİ WEB ADRESİ... 2 2. GİRİŞ EKRANI... 2 3. KAYIT VE SİSTEME GİRİŞ...

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

DÖNER KANAT TEKNOLOJİ MERKEZİ (DKTM) PROJE SİSTEMİ

DÖNER KANAT TEKNOLOJİ MERKEZİ (DKTM) PROJE SİSTEMİ DÖNER KANAT TEKNOLOJİ MERKEZİ (DKTM) PROJE SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon Numarası V-04 SUNAN Bilgi Yönetimi Sistemleri Müdürlüğü İÇİNDEKİLER 1. Amaç... 1 2. Kapsam... 1 3. Kısaltmalar

Detaylı

Hızlı Sipariş Sistemleri

Hızlı Sipariş Sistemleri Hızlı Sipariş Sistemleri Smart Order TAG Nedir? Smart Order TAG, akıllı ve temazsız sipariş alma sistemidir. Sistem İşletmenizin ağ ı üzerinde çalışmaktadır. Harici bir uygulama ile çalışmaz, web tabanlıdır.

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

Web tabanlı altyapı sayesinde her cihazdan erişilebilir ve düzenlenebilir dokümanlar oluşturulup anında paylaşılabilir.

Web tabanlı altyapı sayesinde her cihazdan erişilebilir ve düzenlenebilir dokümanlar oluşturulup anında paylaşılabilir. Eğitimde Google Doküman Uygulamaları 1.1 Google Uygulamalarına Giriş Google Doküman uygulamaları, hem öğretmenler, hem öğrenciler, hem de veliler için birçok farklı özellik sağlar. Kelime işleme, elektronik

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

ÇOK ÖNEMLİ GÜVENLİK VE YEDEKLEME UYARISI

ÇOK ÖNEMLİ GÜVENLİK VE YEDEKLEME UYARISI ÇOK ÖNEMLİ GÜVENLİK VE YEDEKLEME UYARISI Bir müşterimizin server sistemine kötü niyetli bir "hacker" girerek kayıtları şifrelemiş ve "3500 $ para öderseniz bilgilerinizi kurtarırız" şeklinde bir mail göndermiş.

Detaylı

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan Harita Güncelleme Bu broşür DAİİCHİ marka Navigasyon ünitesine sahip olan Hyundai modellerimizin, Navigasyon programındaki haritanın güncelleme işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirme amacıyla

Detaylı

TekSoft Ajanda Pro yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır.

TekSoft Ajanda Pro yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. Ajanda Kurulumu TekSoft Ajanda Pro yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. Kurulum programı çalışınca aşağıdakine benzer

Detaylı

AMP DOĞRUDAN TEMİN PROGRAMI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

AMP DOĞRUDAN TEMİN PROGRAMI TEKNİK ÖZELLİKLERİ AMP DOĞRUDAN TEMİN PROGRAMI TEKNİK ÖZELLİKLERİ KAPSAM AMP Doğrudan Temin programı 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 22. Maddesinde belirtilen şartlar doğrultusunda yapılacak doğrudan teminlere ilişkin uygulama

Detaylı

Linux Ubuntu Kurulumu

Linux Ubuntu Kurulumu Linux Ubuntu Kurulumu Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2016 2017 Bahar Yarıyılı https://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=kurulum https://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=ubuntu_linux_kurulum_rehberi Öğr.Gör.Murat

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Partner ile SMS Yönetimi İÇİNDEKİLER Hukuk Partner ile SMS Yönetimi... 3 SMS Gönderimi ile ilgili Tanımlamalar... 3 SMS Gönderimine ilişkin yetkiler... 3 SMS Hesabı

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

ONLINE MUHASEBE PROGRAMI

ONLINE MUHASEBE PROGRAMI ONLINE MUHASEBE PROGRAMI Pc, Tablet, Telefon veya Web de Aynı Anda Online Çalışan Muhasebe Programı Stok, Cari, Fatura, İrsaliye, Sipariş, Kasa, Banka, Çek, Senet, İş Emri-Servis, Kurlar, Raporlar. Online

Detaylı

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 HAL OTOMASYONU Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 Program İçeriği 1 Hal Programı Giriş Ekranı...5 2 Hal Programı Ana Ekran ve Üst menü...6 3 Üst Menü...7 3.1 STOK...7 3.1.1 STOK KART KAYITLARI...8 3.1.2 STOK

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Anasayfa tedarik.aldora.com.tr Aldora Mobilya Intuitive SAY (Satın Alma Yönetimi) Karşılama Ekranı 1 / 35

Anasayfa tedarik.aldora.com.tr Aldora Mobilya Intuitive SAY (Satın Alma Yönetimi) Karşılama Ekranı 1 / 35 Anasayfa tedarik.aldora.com.tr Aldora Mobilya Intuitive SAY (Satın Alma Yönetimi) Karşılama Ekranı 1 / 35 Kayıtlı Kullanıcı Girişi Değerleri tedarikçimiz; Kayıtlı Kullanıcı Girişi ekranından önceden göndermiş

Detaylı

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir.

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir. Netsis 3 Netsis 3 Netsis 3, Netsis ERP ürün ailesinin 3. Boyuta taşınmış yeni arayüz ve işlevleriyle karşımıza çıkan yeni yüzüdür. 3. Boyut, Logo ürün ailesi için ortak bir hedefi işaret eder, çünkü yapılan

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

Sürüm Notları berqos Sürüm 4.0

Sürüm Notları berqos Sürüm 4.0 berqos Sürüm 4.0 AKIŞ REHBERİ İlgili sayfaya ulaşmak için başlığa tıklamanız yeterli olacaktır. GİRİŞ DESTEKLENEN MODELLER YÜKSELEBİLECEK SÜRÜMLER VE YEDEK DOSYALARI SÜRÜMLE GELEN YENİLİKLER ÖNEMLİ NOTLAR

Detaylı

ELEKTRİK SİSTEMLERİ MODÜLÜ

ELEKTRİK SİSTEMLERİ MODÜLÜ ELEKTRİK SİSTEMLERİ MODÜLÜ Serbest Tüketiciye yönelik Toptan Enerji Satışı yapan firmaların faaliyetlerini yürütmeleri amacı ile kullanılan bir modüldür ve Bu sayede; Tüketici ile yapılan sözleşmelerin

Detaylı

(OKS)

(OKS) Otomatik BES Şube ile firmanıza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, firmanız ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Otomatik

Detaylı

Giriş. Bu işlem için kullanılan ara yüz aşağıda gösterilmiştir:

Giriş. Bu işlem için kullanılan ara yüz aşağıda gösterilmiştir: Giriş İşletmeniz e-fatura/e-irsaliye Uygulamasına geçmek zorunda ise kullanabileceğiniz tek ücretsiz yöntem https://portal.efatura.gov.tr/efatura/egiris.jsp adresi ile erişebileceğiniz Gelir İdaresi Başkanlığı

Detaylı

PARAŞÜT TEN. Büyüyen İşletmeler için e-faturaya Ücretsiz Geçiş Kılavuzu

PARAŞÜT TEN. Büyüyen İşletmeler için e-faturaya Ücretsiz Geçiş Kılavuzu PARAŞÜT TEN Büyüyen İşletmeler için e-faturaya Ücretsiz Geçiş Kılavuzu Kitabın Adı Büyüyen İşletmeler için e-faturaya Ücretsiz Geçiş Kılavuzu Editör Tasarım İllüstrasyonlar Katkıda Bulunanlar Tunca Üçer

Detaylı

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU 1 GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Gümrüklerde İthal Araç İncelemesi başvurusu yapabilmek için TSE 360 sistemine kayıt olunması ve başvuruda

Detaylı

PERSONEL TAKİP SİSTEMİ

PERSONEL TAKİP SİSTEMİ PERSONEL TAKİP SİSTEMİ PERSONEL TAKİP 1.0 1- PROGRAMIN AMACI : Bu Program Personellerin Giriş Çıkışlarını Yorumlayarak Puantaj Oluşturmak için Tasarlanmıştır. Personellerin Giriş Ve Çıkışlarında Yapmaları

Detaylı

Programa girişte veritabanının otomatik güncellenmesi ETAUTLALTER uygulaması ile veritabanlarının tekli ve topla güncellenmesi

Programa girişte veritabanının otomatik güncellenmesi ETAUTLALTER uygulaması ile veritabanlarının tekli ve topla güncellenmesi 30 Ocak 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL, ETA:SB İlgili Modül/ler : Genel VERİTABANI GÜNCELLEME İŞLEMİ (ETAUTLALTER) Programlarımızda yapılan geliştirmeler sonucunda, veritabanlarına ilave

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA GENEL BİLGİ AKINSOFT programı, fatura tahsilatı yapan tüm işletmelere hitap etmektedir. Program içerisinde

Detaylı

Turquaz. Açık kodlu muhasebe yazılımı http://www.turquaz.com. Turquaz Proje Grubu

Turquaz. Açık kodlu muhasebe yazılımı http://www.turquaz.com. Turquaz Proje Grubu Turquaz Açık kodlu muhasebe yazılımı http://www.turquaz.com Turquaz Proje Grubu Konu Başlıkları 1. Turquaz Proje Grubu 2. Programın fikri 3. Geliştirme aşaması 4. Programın içeriği 5. Yapılacaklar 6. Dizayn

Detaylı

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ TEKNİK DOKÜMAN-RAPORLAR V1.2.1.169 GENEL RAPORLAR NASIL TAKİP EDİLİR? 2 3 Raporlar ana başlığında kasa personellerinizin satışlarını, günlük hasılatları, satılan ürünleri, yoğunluk

Detaylı

ATILIM BĐLGĐSAYAR LTD.ŞTĐ. PERSONEL BORDRO TAKĐP SĐSTEMĐ KULLANIM KĐTAPÇIĞI

ATILIM BĐLGĐSAYAR LTD.ŞTĐ. PERSONEL BORDRO TAKĐP SĐSTEMĐ KULLANIM KĐTAPÇIĞI ATILIM BĐLGĐSAYAR LTD.ŞTĐ. PERSONEL BORDRO TAKĐP SĐSTEMĐ KULLANIM KĐTAPÇIĞI Personel Bordro Programımız, basit işlemler ile birlikte kolay kullanım olanağı sunar. Đnternet tabanlı bağlantı sistemi ile

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2)

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2) Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2) Genel Açıklama: 1.1. KDV TEVKĐFATININ NĐTELĐĞĐ KDV tevkifatı

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Yazılım Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Akaryakıt vardiya alımında,ilgili vardiya tarihindeki satış

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birim Modülü

İÇİNDEKİLER. Birim Modülü Birim Modülü Birim Modülü İÇİNDEKİLER Birim Modülü Tanımlamaları... 3 1. Birim Menüsü Tanımlaması... 3 2. Birim Uygulaması Tanımlaması... 3 3. Kullanıcı bazında Yetkili Birimlerin tanımlanması... 4 4.

Detaylı

T.C. KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü. REHBERLİK SERVİSİ BİLGİ İŞLETİM SİSTEMİ (RESBİS v2)

T.C. KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü. REHBERLİK SERVİSİ BİLGİ İŞLETİM SİSTEMİ (RESBİS v2) T.C. KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü REHBERLİK SERVİSİ BİLGİ İŞLETİM SİSTEMİ (RESBİS v2) Her hakkı mahfuzdur. Kayseri/Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Detaylı

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. Personel Modülü Kullanım Kılavuzu

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. Personel Modülü Kullanım Kılavuzu Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Personel Modülü Kullanım Kılavuzu 1 1. GİRİŞ... 3 2. YÖNETİCİ GİRİŞİ... 4 3. PERSONEL TANIMLARI... 4 3.1 Personel Tanımlarına Erişim... 4 3.2 Personel

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

PIRLANTALI ÜRÜNLER EKSPERTİZ/İADE-DEĞİŞİM SÜRECİ PROSEDÜRÜ

PIRLANTALI ÜRÜNLER EKSPERTİZ/İADE-DEĞİŞİM SÜRECİ PROSEDÜRÜ PIRLANTALI ÜRÜNLER EKSPERTİZ/İADE-DEĞİŞİM SÜRECİ PROSEDÜRÜ Hazırlayan Kontrol Onay İK ve Kurumsal Gelişim Direktörü Genel Müdür Sayfa No :1/13 AMAÇ ATASAY KYS içinde müşteri tarafından iade,taş büyütme

Detaylı

Kayıt Yenileme. Ödeme İşlemleri

Kayıt Yenileme. Ödeme İşlemleri Kayıt Yenileme Ödeme İşlemleri AĞ USTOS 2018 İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 SİSTEME GİRİŞ... 2 TAKSİTLİ ÖDEME... 5 PEŞİN ÖDEME... 17 HATA OLMASI DURUMUNDA NE YAPACAĞIM? (İŞLEMLERİN HER HANGİ BİR YERİNDE)...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı