Foreks Günlük Bülten 30 Eylül 2015

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Foreks Günlük Bülten 30 Eylül 2015"

Transkript

1 Foreks Günlük Bülten 30 Eylül 2015 Beş gün süren satış dalgası dün durdu. Geçtiğimiz hafta küresel ekonomik yavaşlama endişelerinin yanına olumsuz şirket haberleri de eklenince S&P 500 endeksi 2011 den bu yana en kötü çeyrek dönem performansını göstermeye hazırlanıyor. Gösterge endeks Mayıs ayında görmüş olduğu zirve seviyenin yüzde 12 altında işlem görüyor. Ayın son işlem gününde ise Asya ve ABD Vadelilerinde toparlanma göze çarpıyor. Aynı rahatlamayı Gelişmekte Olan Para Birimlerinde ve AUD-NZD de de gözlemliyoruz. IMF ve S&P uyardı. Financial Times ın haberine göre IMF nin Global Finansal İstikrar Raporunda, Şirketlerin borçluluk durumlarının geçmişe göre daha düşük seviyelerde seyretmesine rağmen FED ve Diğer Merkez Bankalarının faiz arttırım sürecine gittiği dönemde, gelişmekte olan piyasalarda bazılarının olumsuz etkilenmesini beklediklerini belirtti. Benzer uyarıların dün S&P den de geldiğini gördük. Almanya Enflasyon Verisi Açıklandı. Federal İstatistik Kurumu nun Salı günü yaptığı açıklamaya göre Avrupa nın en büyük ekonomisi Almanya da tüketici fiyatları Eylül ayından bir yıl önceye göre yüzde 0.2 geriledi. Almanya nın enflasyonu, Ocak ayından bu yana ilk kez negatife dönmüş oldu. Her ne kadar ECB gerçekleşmelerden çok beklentiler üzerine politikalarını üretse de oluşan küresel endişeler paralelinde Bankanın son çeyrekte de genişlemeci politikasına devam etmesi bekleniyor. Ekonomik Veri Takvimi Yoğun. Bu hafta açıklanacak olan ABD ISM ve İstihdam verileri ile döviz piyasalarının, düşen borsa endeksleri, kredi piyasalarındaki endişeler ve düşen enflasyon verilerinin, ardından yön bulacağını düşünüyoruz. Beklentilerin altında gelecek olan ABD verileri faiz artış beklentilerini bir sonraki yıla taşıyabilir. Ancak bu noktada ECB ve BOJ un aksiyon almaları beklenebilir. Ancak kuvvetli veriler piyasada USD ın yeniden hızlı bir şekilde değer kazanmasını sağlayabilir. Bugün Özel Sektör İstihdam verisinin 190K seviyesinde, Chicago PMI verisinin ise 54.4 seviyesinden 53.2 e gerilemesi bekleniyor. Ayrıca güvercin tavrı ile bilinen ve oy hakkı bulunan NY Fed Başkanı Dudley saat 15:00 da konuşma yapacak. J.Yellen ise saat 22:00 da. İngiltere tarafında da ikinci çeyrek büyüme verisinin revize edilmeden %0.7 ve Cari Açık verisinin de 22 Bn seviyesinde açıklanması bekleniyor.

2 Ekonomik Takvim 30 Eylül 2015 Tarih Saat Döviz Açıklanacak Veri Beklenti Önceki 30 Eylül :00 GBP Nationwide Konut Fiyat Endeksi (Aylık) (Eyl) 0.4% 0.3% 30 Eylül :00 EUR Almanya Perakende Satışlar (Aylık) (Ağu) 0.2% 1.4% 30 Eylül :00 TRY Dış Ticaret Dengesi (Aylık) (Ağu) -4,88 B -7,03 B 30 Eylül :55 EUR Almanya İşsizlik Oranı (Aylık) (Eyl) 6.4% 6.4% 30 Eylül :30 GBP Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYIH) (Çeyreklik) (2.Çeyrek) 0.7% 0.7% 30 Eylül :00 EUR Avro Bölgesi Tüfe (Yıllık) (Eyl) 0.0% 0.1% 30 Eylül :15 USD ADP Özel Sektör İsitihdam Raporu (Aylık) (Eyl) 190 K 190 K 30 Eylül :45 USD Chicago Satın Alma Müdürleri Endeksi (Aylık) (Eyl) 53,6 54,4

3 EUR/USD 30 Eylül 2015 Saatlik Grafik Teknik Görünüm Dün Almanya nın Tüfe rakamının beklentinin altında kalmasıyla EUR/USD paritesi 1,1190 seviyesine kadar gerilese de global risk iştahında ki dünkü azalış ile FOMC faiz arttıramaz kampı tekrar piyasaya hakim oldu ve parite tekrar 1,1270 noktasına kadar yükseldi. Teknik olarak kısa vadeli ortalamaların üstünde gezen fiyata karşın, kısa vadeli MACD göstergelerinde zayıflama sinyali almaktayız. Paritenin 1,1294 direncini aşması halinde yükselişin 1,1370 seviyelirine kadar sürmesini beklemekteyiz. Destek ve Dirençler R Eylül Günlük Yüksek R Eylül Günlük Yüksek R Eylül Günlük Yüksek Spot S Eylül Günlük Düşük S Eylül Günlük Düşük S Eylül Günlük Düşük Kısa Vadeli MACD Trend: YATAY Ocak Mart 2015 Günlük Strateji: Kısa vadeli MACD göstergelerinde zayıflama sinyali gözlemlenmektedir

4 GBP/USD 30 Eylül 2015 Saatlik Grafik Teknik Görünüm Destek ve Dirençler Dün akşam saatlerinde İngiltere Merkez Bankası Başkanı Carney in para politikası konusunda yorumda bulunmaması gözlerin bugün 11:30 da açıklanacak 2.çeyrek büyüme rakamlarına çevrilmesine yol açtı. Teknik olarak 50 saatlik ortalamanın önemli bir direnç olarak çalışmasıyla paritinin düşüş eğlimini sürdürdüğünü görmekteyiz. Orta vadeli MACD göstergeleri alıma dönmeden yükselişler satış fırsatı olmaya devam edecektir. R Eylül Günlük Yüksek R Temmuz-15 Eylül Günlük Düşük R Eylül Günlük Yüksek Spot 1,5165 S Eylül Günlük Düşük S % Fibo Düzeltmesi S Nisan Günlük Yüksek Kısa Vadeli MACD Trend: AŞAĞI Ocak Mart 2015 Günlük Strateji: Büyüme verisi öncesinde parite üzerinde baskı devam ediyor.

5 USD/JPY 30 Eylül 2015 Saatlik Grafik Teknik Görünüm Destek ve Dirençler Global risk iştahındaki oynaklık, USD/JPY paritesinin 119,00-121,00 aralığına sıkışmasına yol açmaktadır. Sabah açıklanan Japonya sanayi üretimi ve perakende satış rakamları beklentilerin altında kalmasıyla piyasanın tahminleri dahilinde olan yeni parasal genişleme senaryosuna paralellik arz etmektedir. Teknik olarak kısa vadeli MACD göstergeleri alaım sinyali üretmektedir. 119,00-121,00 sıkışmasının kırılmasıyla alışların hızlanacağını tahmin etmekteyiz. R Ağustos Günlük Yüksek R Eylül Yüksek R Eylül Günlük Yüksek Spot S Günlük HO S May/04 Eyl Düşük S Nis/26 Ağu Günlük Düşük Kısa Vadeli MACD Trend: YUKARI Ocak Mart 2015 Günlük Strateji: Kısa vadeli teknik göstergeler ALIM yönünde sinyal üretmektedir..

6 USD/TRY 30 Eylül 2015 Saatlik Grafik Teknik Görünüm Destek ve Dirençler Dün gelen Glencore haberi ile piyasalardaki algının riskoff moduna girmesi bono ve hisse tarafında baskı yarattı. Asya borsalarında başlayan satış dalgasının Avrupa ve Amerika seanslarınada taşınması, dxy (dolar endeksi) nin 96 seviyesinin altına sarkmasına neden oldu. Teknik açıdan dün verdiğimiz günlük pivot seviyesi olan nın kırılması ile seviyesine kadar geri çekilen USDTRY de 200 saatlik ortalama olan seviyesinden destek bulmaya çalışıyor. Yaşanan düzeltme hareketinde momentumun zayıfladığı gözlemlenen kotasyonda satışların devam etmesi durumunda 3.00 seviyesi psikolojik destek olarak takip edilmeli. R Psikolojik Direnç R Tarihi En Yüksek Seviye R Eylül Günlük Yüksek Spot :30 S Saatlik Ortalama S Bollinger Orta Bant S Eylül Günlük Düşük Kısa Vadeli MACD Trend: YATAY Eylül Ocak 2015 Günlük Strateji: Kısa vadeli göstergeler sat sinyali üretse de satışların momentum kaybedeceğini düşünmekteyiz.

7 XAU/USD 30 Eylül 2015 Saatlik Grafik Teknik Görünüm Son 2 gündür 1124/35 bandı arasında yatay hareketler gözlemlediğimiz sarı metal iki seviyeyide kırmakta zorlanıyor. Saatlik grafikte yaşanan her yükselişte bir önceki barın yükseğini geçilememesi dikkat çeken xauusd teknik açıdan karmaşık sinyaller üretmeye devam etmesine karşın aşağı yönlü beklentimizi sürdürmekteyiz. Olası düşüşlerde 1124 seviyesinin kırılması Temmuz/Ağustos hareketinin yüzde 38.2 fibonacci düzeltmesi olan 1112 seviyesini gündeme getirecektir. Bu seviyeninde kırılması halinde 1100 psikolojik destek olarak karşımıza çıkarken olası yükselişlerde 100 günlük hareketli ortalama olan 1147 en major direnç olarak yakından takip edilmeli. Destek ve Dirençler R Günlük HO R Saatlik HO R Saatlik HO Spot 1124 S Tem/Ağu 38.2% Fibo Düzeltmesi S Saatlik HO S Psikolojik Destek Kısa Vadeli MACD Trend: AŞAĞI Ocak Temmuz 2015 Günlük Strateji: Kısa vadeli göstergeler sat sinyali üretmektedir.

8 Bir Bakışta Piyasalar 30 Eylül 2015 Önemli Teknik Değerler Pivot Destek ve Direnç Seviyeleri

9 Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş Emirhan Cad. No: 109 Atakule Kat: Balmumcu /Istanbul Tel: (212) Ata Online Menkul Kıymetler A.Ş. Emirhan Cad. No: 109 Atakule Kat: 1 Asma Kat Balmumcu/İstanbul Tel : Fax : (212) Ata Portföy Yönetimi A.Ş. Emirhan Cad. No: 109 Atakule Kat: Balmumcu/İstanbul Tel : (212) Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada Bu bültende yer alan yer bilgilere alan bilgiler dayanılarak Ata Yatırım yatırım tarafından kararı verilmesi bilgilendirme beklentilerinize amacıyla uygun hazırlanmıstır. sonuçlar doğurmayabilir. Yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danısmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danısmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim sirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müsteri Grafikler üzerinde yer alan arasında ortalamalar imzalanacak yatırım günlük danısmanlığı basit ortalama sözlesmesi, alım-satım çerçevesinde okları ise sunulmaktadır. MacD (12,26) günlük Burada ortalamaların yer alan yorum «0» ve çizgisini tavsiyeler, yukarı yorum veya ve aşağı tavsiyede geçilmesi yöntemiyle hesaplanarak eklenmektedir. bulunanların Grafiğin kisisel sağ alt görüslerine kısmında dayanmaktadır. yer kutularda yer Bu alan görüslere yeşil-kırmızı iliskin renkler bilgiler ise güvenilirliğine MacD (12,26) inanılan göstergesinin kaynaklardan «0» seviyesini elde edilmis ve ortalamaların olup, Ata Yatırım birbirini bu aşağı yukarı kırılmasıyla belirlenir. bilgilerin doğruluğu hakkında garanti vermemektedir. Bu görüsler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu durumda, ortaya çıkabilecek sonuçlardan dolayı Ata Yatırım sorumluluk kabul etmez. Ata Yatırım, hiçbir sekil ve surette ön ihbara ve /veya ihtara gerek kalmaksızın söz konusu bilgileri, tavsiyeleri değistirebilir, ortadan kaldırabilir. Ata Yatırım, mesajın ve bilgilerinin size, değisikliğe uğrayarak, geç

Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015 ABD Perakende satıslar Ağustos ayında yüzde 0.2 artış gösterirken Temmuz ayı verisi yukarı yönlü revize edildi. Açıklanan data her ne kadar beklentilerin altında artış

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 28 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 28 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 28 Eylül 2015 Merkez bankalarının politika kararlarında belirleyici faktörlerden biri olarak yakından takip edilen Çin Ekonomisinde özel sektörün açıkladığı İmalat PMI üst üste onuncu

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 22 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 22 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 22 Eylül 2015 ABD de İkinci El Konut Satışları son üç ay yaşanan ivmelenmeden sonra Ağustos ayında yıllık bazda yüzde 4.8 düşüşle 5.31 milyona geriledi. Geçtiğimiz hafta yeni konut

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 11 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 11 Eylül 2015 Foreks Bülten 11 Eylül 2015 ABD de Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre işsizlik sigortası maaşına başvuruda bulunanların sayısı 5 Eylül ile sonlanan haftada 6 bin kişi azalarak 275k oldu.

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 14 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 14 Eylül 2015 Foreks Bülten 14 Eylül 2015 İngiltere Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Üyesi Kristin Forbes Cardiffte katıldığı bir konferansta Sterlindeki değer kazanımlarının enflasyon üzerindeki etkisinin önceki

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 17 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 17 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten İngiltere de Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre İşsizlik mayıs-temmuz döneminde yüzde 6.2 den 5.5e geriledi. Data sonrası sterlinde yukarı yönlü sert

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 21 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 21 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 21 Eylül 2015 Geride bıraktığımız haftada ABD tarafından gelecek faiz kararı piyasalar tarafından yakından takip edildi. FED parasal normalleşme için piyasa beklentileri dahilinde

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 29 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 29 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 29 Eylül 2015 Yurtdışı Borsalarda Satış Baskısı... Dünyanın en büyük İngiltere-İsviçre ortaklığı emtia ticaret ve madencilik şirketi Glencore Plc'nin hisseleri yüzde 31 kadar gerileyerek,

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 5 Ekim 2015

Foreks Günlük Bülten 5 Ekim 2015 Foreks Günlük Bülten 5 Ekim 2015 ABD İstihdam Verisi beklentilerin çok uzağında kaldı. Kazakistan Merkez Bankası ndan sert adım geldi. ABD'de tarım dışı istihdam Eylül ayında 142.000 ile beklentinin çok

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 02 Ekim 2015

Foreks Günlük Bülten 02 Ekim 2015 Foreks Günlük Bülten 02 Ekim 2015 ISM İmalat beklentileri karşılamadı, bugün İstihdam verisi zamanı... Yurtdışı piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak olan ABD tarım dışı istihdam verisine çevrildi. Fed

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 18 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 18 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 18 Eylül 2015 İsviçre Merkez Bankası (SNB) para politikasında herhangi bir değişikliğe gitmedi ve politika faizini beklentiler dahilinde -0.75 % düzeyinde sabit tuttu.karar sonrası

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 15 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 15 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 15 Eylül 2015 Küresel piyasalarda haftanın ilk işlem gününü veri akışı açısından oldukça sakin tamamladık. ABD tarafında önemli bir veri yoktu ve Avrupa da Euro Bölgesi Sanayi Üretimi

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 10 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 10 Eylül 2015 Foreks Bülten 10 Eylül 2015 ABD tarafında İş İmkanları ve Personel Değişimi(JOLTS) Temmuz ayında 5.2m olan piyasa beklentisinin oldukça üzerinde 5.75m açıklanarak iş gücü piyasası hakkında olumlu sinyaller

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 07 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 07 Eylül 2015 Foreks Bülten 07 Eylül 2015 Amerika Birleşik Devletlerinde Tarım Dışı İstihdam Ağustos ayında 173k artış gösterirken işsizlik oranı yüzde 5.1 düzeyine geriledi. Açıklanan verinin 215k olan piyasa beklentilerinin

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 23 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 23 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten Çin'de özel sektörün açıkladığı imalat sanayi satın alma yöneticileri endeksi, (PMI) Eylül ayında beklentilerin altında kalarak 47.0 seviyesine indi. Altı yılın en düşük verisinin

Detaylı

ECB Başkanı Draghi Güvercin Kalmaya Devam Ediyor

ECB Başkanı Draghi Güvercin Kalmaya Devam Ediyor Mario Draghi ile Değer Kaybeden EUR Global Risk İştahındaki Azalma ile Hayat Buldu 13 Kasım 2015 FOMC Yetkililerinin Para Politikası Hakkında Düşünceleri... New York Fed Başkanı William Dudley Aralık'ta

Detaylı

IMF Büyüme Tahminini Düşürdü. Küresel büyüme tahmini yüzde 3.3'ten yüzde 3.1'e düşürüldü.

IMF Büyüme Tahminini Düşürdü. Küresel büyüme tahmini yüzde 3.3'ten yüzde 3.1'e düşürüldü. IMF Büyüme Tahminini Düşürdü. 7 Ekim 2015 Dış Ticaret Verisi 5 Ayın Zirvesinde. ABD nin ticaret açığı, ithalatın hız kazanması ve diğer ülkelerde büyümenin zayıflamasının ardından yurtdışına satışların

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 6 Ekim 2015

Foreks Günlük Bülten 6 Ekim 2015 Foreks Günlük Bülten 6 Ekim 2015 ABD den üst üste olumsuz veriler geliyor... ABD de ISM hizmetler endeksi Eylül ayında 56.9 a gerileyerek hizmet sektöründeki büyümümenin momentum kaybettiğini gözler önüne

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 03.09.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 06.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

21 Ekim 2015. AMB: Kredi standartları varlık alım programı ile iyileşiyor. Ekonomik Ajanda: Merkez Bankası Ajandası:

21 Ekim 2015. AMB: Kredi standartları varlık alım programı ile iyileşiyor. Ekonomik Ajanda: Merkez Bankası Ajandası: AMB: Kredi standartları varlık alım programı ile iyileşiyor. 21 Ekim 2015 Noyer: Varlık Alımı Meyvelerini Veriyor Avrupa Merkez Bankası Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Christian

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 22.05.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 18.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

16 Aralık 2014 Salı 12/16/2014

16 Aralık 2014 Salı 12/16/2014 16 Aralık 2014 Salı 12/16/2014 EURUSD MACD sıfır çizgisine yakın seyrederken, stokastik momentum aşırı satım bölgesinden dönüş sinyalleri veriyor. Geçtiğimiz hafta başından itibaren yaşanan düzeltme hareketleriyle

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 07.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 31.03.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

13 Ocak 2015 Salı 1/13/2015

13 Ocak 2015 Salı 1/13/2015 1/13/2015 EURUSD Stokastik momentumun aşırı satım bölgesinde seyrettiği EURUSD de yaşanan satış hareketleri devam ediyor. Cuma günü alımların etkili olduğu paritede, 1.1720 seviyesi, 2005 Kasım ayı en

Detaylı

Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki

Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,10598 1,56122 123,55 2,75923 1094,79 Yüksek 1,10839 1,56896 124,02 2,77479 1102,03 Düşük 1,09669 1,55877 123,33 2,75323 1090,5 Kapanış 1,09831 1,56032

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 05.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 03.06.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 31.07.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

ABD Case Shiller ulusal konut fiyat endeksi Temmuz'da %4.7 yükseldi. GBPUSD 1.5130 1.5160 1.5190 1.5110 1.5210 1.5100 1.5235

ABD Case Shiller ulusal konut fiyat endeksi Temmuz'da %4.7 yükseldi. GBPUSD 1.5130 1.5160 1.5190 1.5110 1.5210 1.5100 1.5235 GÜNLÜK EKONOMİ TAKVİMİ SAAT ÜLKE VERİ ÖNEM BEKLENEN ÖNCEKİ 09:00 EUR Almanya Perakende Satışları (Yıllık) (Ağu) AZ 3,1% 3,3% 09:45 EUR Fransa Tüketici Giderleri (Aylık) (Tem) ORTA 0,1% 0,4% 09:45 EUR Fransa

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Mart 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Mart 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Pound Dolar Teknik Analiz Haftanın son işlem gününde

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Ekim 2015 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Ekim 2015 Perşembe Günlük Bülten 15 Ekim 2015 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yeni işlem gününde piyasalar hem yurt içinde hem de yurt dışında gün içinde açıklanacak önemli verileri bekliyor.

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 03.07.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 29 Mayıs 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 29 Mayıs 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Dolar Yen Teknik Analiz Pound Dolar Teknik Analiz Ekonomik veriler açısından

Detaylı

20 Mart 2015 Cuma 3/20/2015

20 Mart 2015 Cuma 3/20/2015 20 Mart 2015 Cuma 3/20/2015 EURUSD 20 Mart 2015 Cuma FED Başkanı Yellen dan gelen açıklamalar sonucunda 1.0700 seviyelerinden işlem gören parite için aşağı yönlü teknik görünüm sürüyor. Geçtiğimiz Şubat

Detaylı

12 Şubat 2015 Perşembe

12 Şubat 2015 Perşembe 2/12/2015 EURUSD MACD sıfırın altında seyretmeye devam ediyor. Cuma günü ABD İstihdam verisi ile satışların yaşandığı paritede, 28 Ocak tan beri kırılamayan 1.1262, 26 Ocak dibi olan 1.1097 den önceki

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 15 Ağustos 2017 Salı Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,41 artışla 109.537,36 puandan tamamladı. Günlük Bülten BIST 100 endeksi önceki kapanışa göre 2.574,26

Detaylı

10 Şubat 2015 Salı 2/10/2015

10 Şubat 2015 Salı 2/10/2015 2/10/2015 EURUSD MACD sıfırın altında seyretmeye devam ediyor. Cuma günü ABD İstihdam verisi ile satışların yaşandığı paritede, 28 Ocak tan beri kırılamayan 1.1262, 26 Ocak dibi olan 1.1097 den önceki

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 29 Nisan 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 29 Nisan 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalar bugün açıklanacak olan Fed kararını

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 24.06.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 31 Temmuz 2015 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 31 Temmuz 2015 Cuma Günlük Bülten 31 Temmuz 2015 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Dün ABD ve Avrupa tarafında açıklanan veri akışının etkisiyle hareketli geçen günün ardından yeni günde Euro Bölgesi

Detaylı

Gündem 30.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 30.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1245 1,5174 119,920 3,0580 1132,15 Yüksek 1,1281 1,5204 120,160 3,0687 1134,78 Düşük 1,1194 1,5129 119,252 3,0336 1124,56 Kapanış 1,1253 1,5151 119,741

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 05.06.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 20.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

14 Ocak 2015 Çarşamba

14 Ocak 2015 Çarşamba 1/14/2015 EURUSD Stokastik momentumun aşırı satım bölgesinde seyrettiği EURUSD de yaşanan satış hareketleri devam ediyor. Cuma günü alımların etkili olduğu paritede, 1.1720 seviyesi, 2005 Kasım ayı en

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Mart 2016 Salı. Küresel piyasalarda geçtiğimiz hafta itibariyle artan risk

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Mart 2016 Salı. Küresel piyasalarda geçtiğimiz hafta itibariyle artan risk Günlük Bülten 8 Mart 2016 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda geçtiğimiz hafta itibariyle artan risk Günlük Bülten iştahının pozitif etkileri takip edilirken, haftanın bugünkü

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 11.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 13.05.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Eylül 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Eylül 2015 Salı Günlük Bülten 8 Eylül 2015 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Küresel Piyasalarda sabah erken saatlerde Çin tarafında açıklanan ekonomik veriler takip edildi. Ağustos ayı ihracat

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 4 Ağustos 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 4 Ağustos 2016 Perşembe Günlük Bülten 4 Ağustos 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Dün yine hareketli bir günü geride bıraktık. Yurt içinde açıklanan enflasyon verileri önemli gelişmelere neden oldu. Enflasyon

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 15.07.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Ağustos 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Ağustos 2016 Cuma Günlük Bülten 5 Ağustos 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler İngiltere Merkez Bankası kararları piyasalar açısından oldukça önemli oldu. Piyasa beklentisi ile aynı 25 baz puanlık

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 27.02.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Eylül 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Eylül 2016 Cuma Günlük Bülten 30 Eylül 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Küresel piyasalar dün ABD ve Euro Bölgesinden gelen veriler ile FeD Başkanlarının konuşmalarıyla hızlı bir günü geride

Detaylı

Gündem 16.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 16.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1320 1,5427 120,193 3,0585 1109,10 Yüksek 1,1329 1,5457 120,653 3,0692 1109,52 Düşük 1,1259 1,5330 119,402 3,0228 1102,65 Kapanış 1,1270 1,5344 120,417

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Haftaya yeni günün ilk saatlerinde açıklanan Japonya verileriyle başladık. TSI 01:50 de gelen ve beklentilerin altında açıklanan büyüme rakamları üst üste 2.

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 01 Nisan 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 01 Nisan 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Küresel piyasalar gün içi açıklanan makro ve mikro

Detaylı

EURUSD [Euro - US Dolar] Teknik Analiz

EURUSD [Euro - US Dolar] Teknik Analiz G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Dolar Yen Teknik Analiz Pound Dolar Teknik Analiz Veri gündemi açısından

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 29.04.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 29 Nisan 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 29 Nisan 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 29 Nisan 2014 28.04.2014 Açılış Kapanış % USD 1,38403 1,38503 0,05 ALTIN 1304,05 1296,5 0,58 USDTRY 2,13408 2,13248 0,07 TRY 2,95079 2,94228 0,29 USDJPY 102,178 102,482 0,30 GBPUSD

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 9 Haziran 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 9 Haziran 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 9 Haziran 2014 06.06.2014 Açılış Kapanış % USD 1,36601 1,36433 0,12 ALTIN 1253,35 1253,05 0,02 USDTRY 2,09633 2,07559 0,98 TRY 2,86251 2,83273 1,04 USDJPY 102,406 102,488 0,08 GBPUSD

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 04 Kasım 2014 Salı. İçindekiler

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 04 Kasım 2014 Salı. İçindekiler G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Kritik gelişmelerin yaşandığı geçen haftada canlanan küresel piyasalarda dikkatler Cuma günü açıklanacak

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 05.08.2013 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 11.06.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 09.01.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

FED Bej Kitap raporuna göre ABD de ılımlı ekonomik aktivite büyümeye devam ediyor.

FED Bej Kitap raporuna göre ABD de ılımlı ekonomik aktivite büyümeye devam ediyor. Ekonomik Gündem Yurt içinde sıkıntılı gelişmelerin devam etmesi ve ara ara artan siyasi tansiyon ile birlikte ülke güvenlik risklerindeki tırmanış, Dolar/TL paritesinde etkili olmaya devam ediyor. FED

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 08.01.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 06 Mayıs 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 06 Mayıs 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Dün açıklanan hareketli veri gündeminin ardından

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Kasım 2015 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Kasım 2015 Perşembe Günlük Bülten 5 Kasım 2015 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün takip edilen yoğun veri gündemi ve Fed yetkililerinden gelen açıklamaların ardından yeni

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 26 Ekim 2015 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 26 Ekim 2015 Pazartesi Günlük Bülten 26 Ekim 2015 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Geçtiğimiz hafta hareketli veri gündeminin takip edildiği küresel piyasalarda yeni haftada da geçen haftanın

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Kasım 2015 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Bülten 9 Kasım 2015 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yeni haftaya başlarken geçtiğimiz hafta ABD tarafında açıklanarak güçlü gelen istihdam rakamlarının etkilerinin

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Kasım 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Kasım 2016 Çarşamba Günlük Bülten 30 Kasım 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalar dün makro ekonomik veri olarak yoğun bir günü geride bıraktı. Almanya Kasım TÜFE ve ABD

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 08 Temmuz 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 08 Temmuz 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 08 Temmuz 2014 07.07.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,35957 1,36043 0,06 ALTIN 1319,73 1319,60 0,01 USDTRY 2,13241 2,12844 0,18 EURTRY 2,89974 2,89612 0,12 USDJPY 102,062 101,856 0,20

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 27 Haziran 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 27 Haziran 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 27 Haziran 2014 26.06.2014 Açılış Kapanış % USD 1,36282 1,36095 0,13 ALTIN 1319,01 1316,37 0,20 USDTRY 2,13066 2,12497 0,26 TRY 2,90446 2,89413 0,35 USDJPY 101,861 101,728 0,13 USD

Detaylı

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 31 Ekim 2014 Cuma. Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 31 Ekim 2014 Cuma. Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz i Piyasa Gündemi Yeni güne sabahın erken saatlerinde Japonya dan gelen parasal genişleme haberleriyle uyandık. BOJ un sürpriz şekilde parasal genişleme kararının ardından piyasalarda volatil hareketler

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Aralık 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Bülten 2 Aralık 2015 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Küresel piyasaların odaklandığı Cuma günü açıklanacak ABD tarım dışı istihdam verisi öncesinde piyasalarda takip

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Mayıs 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Mayıs 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın son işlem gününde takip edilecek ekonomik

Detaylı

Çin den sonra Avustralya ekonomisinde ki büyüme yavaşlama eğilimi içerisinde girdi.

Çin den sonra Avustralya ekonomisinde ki büyüme yavaşlama eğilimi içerisinde girdi. Ekonomik Gündem Küresel piyasalar Çin ile yatıp kalkmaya başladılar. Yeni ayın ilk işlem gününde Çin imalat sanayi verisini son 3 yılın en düşüğünde gelmesi global borsa endekslerinde yeni satışların tetiklenmesine

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 30 Nisan 2015 Perşembe

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 30 Nisan 2015 Perşembe G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Dolar Yen Teknik Analiz Pound Dolar Teknik Analiz Küresel piyasalarda dün

Detaylı

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212)

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212) GÜNLÜK EKONOMİ TAKVİMİ SAAT ÜLKE VERİ ÖNEM BEKLENEN ÖNCEKİ 10:00 TRY Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYİH) (Yıllık) (4. Çeyrek) ORTA 2,3% -1,8% 10:00 TRY Ticaret Açığı (Şub ) AZ -4,31B 11:00 EUR Almanya İşsizlik

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 25 Ağustos 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 25 Ağustos 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 25 Ağustos 2014 22.08.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,32803 1,32430 0,28 ALTIN 1276,52 1280,00 0,27 USDTRY 2,17700 2,17479 0,10 EURTRY 2,89177 2,88089 0,37 USDJPY 103,845 103,876

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı Ekonomik Gündem Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nın attığı döviz likidite adımları TL varlıklarına destek olurken seçimlere sayılı günler kala FBI'ın Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton'un

Detaylı

Teknik Bülten 15 Aralık 2016 Perşembe

Teknik Bülten 15 Aralık 2016 Perşembe Güne Başlarken ABD Merkez Bankası FED, gösterge faiz olan federal fon oranını 25 baz puan artırarak, yüzde 0.25-yüzde 0.50'den yüzde 0.50-yüzde 0.75'e yükseltti. Fed yetkililerinin tahminlerinden oluşan

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Kasım 2016 Salı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Kasım 2016 Salı Günlük Bülten 29 Kasım 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi nin iyimser konuşması piyasada rahatlamaya neden olurken İtalya Referandumu

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 4 Ağustos 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 4 Ağustos 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 4 Ağustos 2014 01.08.2014 Açılış Kapanış % USD 1,33903 1,34273 0,27 ALTIN 1282,41 1293,01 0,82 USD 2,14111 2,13180 0,43 2,86718 2,86319 0,13 USDJPY 102,792 102,566 0,21 GBPUSD 1,68849

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 16 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Fed bu toplantısında da piyasanın beklentileri doğrultusunda faiz artışına gitmedi. Büyüme beklentisi %2,2

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 17.12.2014 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

Teknik Bülten. 28 Nisan 2016 Perşembe

Teknik Bülten. 28 Nisan 2016 Perşembe Güne Başlarken FED in para politikalarını belirleyen Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) Nisan toplantısı sona erdi. Faiz oranı %0.25-0.50 aralığında bırakıldı. Karar 1'e karşı 9 oyla alındı. Kansas

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 26.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

25 Şubat 2015 Çarşamba

25 Şubat 2015 Çarşamba 2/25/2015 EURUSD MACD sıfırın altında seyretmeye devam ediyor. 28 Ocak tan beri kırılamayan 1.1262, 26 Ocak dibi olan 1.1097 den önceki ilk önemli destek noktası olarak önemini koruyor. 3 Şubat zirvesi

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Nisan 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Nisan 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Nisan 2014 09.04.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,37969 1,38550 0,42 ALTIN 1308,45 1311,65 0,24 USDTRY 2,09558 2,10241 0,32 EURTRY 2,89117 2,91312 0,75 USDJPY 101,811 101,991 0,17

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Eylül 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Eylül 2015 Çarşamba Günlük Bülten 23 Eylül 2015 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz oranlarında değişikliğe gitmedi. Fed ten gelecek

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma Günlük Bülten 3 Haziran 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Avrupa Merkez Bankası dün gerçekleştirdiği para politikası toplantısında piyasanın beklediği gibi faiz değişikliğine

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 28 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 28 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 28 Eylül 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,61 düşüşle 101.218,30 puandan tamamladı. BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 2.711,04 puan azalırken,

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Ağustos 2015 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Ağustos 2015 Pazartesi Günlük Bülten 3 Ağustos 2015 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yurt içinde ve yurt dışında açıklanacak ekonomik verilere odaklandığımız haftanın ilk işlem gününde yurt içinde

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 25.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 28 Mayıs 2015 Perşembe

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 28 Mayıs 2015 Perşembe G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Veri gündemi açısından sakin geçen dünkü gündemin

Detaylı