T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07"

Transkript

1 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: Toplantı No: 07 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat ÖZGEN, Prof.Dr.Ali Murat VURAL, Prof.Dr.Ceyhan KANDEMİR, Doç.Dr.Murat İRİ, Doç.Dr.Güven BÜYÜKBAYKAL, Yrd.Doç.Dr.Ümit SARI'nın katılmaları ile toplandı. Raportör olarak Fakülte Sekreteri Selim EKER oy hakkı olmaksızın toplantıya katıldı. Öğrenci Temsilcisi Kürşat TANRIKULU'da öğrencilerle ilgili maddelerde bulunmak üzere davet edildi. Bir önceki toplantıya ait tutanak okunarak kabul edildi. Gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. GÜNDEM: MADDE 1: Aşağıda belirtilen dersleri veren Fakültemiz öğretim elemanlarının, öğrencilerin notlarını sisteme giremediği veya sehven girilen notların düzeltilmesi talebi ile ilgili dilekçeleri hakkında görüşme. Ders veren öğretim üye ve elemanlar Prof.Dr.Pınar ERASLAN YAYINOĞLU Yrd.Doç.Dr.Süleyman TÜRKOĞLU Dersin Adı Medya Yönetimi ve Organizasyonu Medya Atölyesi MADDE 2: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Mezuniyet Komisyonundan tarihinde gelen ve öğrencilerinin mezuniyet durumu ile ilgili yazı hakkında görüşme. MADDE 3: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Mezuniyet Komisyonundan tarihinde gelen ve öğrencilerinin mezuniyet durumu ile ilgili yazı hakkında görüşme. MADDE 4: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Bölüm Mezuniyet Komisyonundan tarihinde gelen ve öğrencilerinin mezuniyet durumu ile ilgili yazı hakkında görüşme. MADDE 5: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı ENES BÖLÜK'ün Şehir Kültür İstanbul dersini alması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 6: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Özgür Oysal'ın Beden Eğitimi I ve II derslerinden geçtiği için Güzel Sanatlar I dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 7: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Yavuz ŞAHİN'in Uygulamalı Girişimcilik dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme.

2 MADDE 8: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Orhan ÇIĞ'ın Uygulamalı Girişimcilik dersinin transkriptinden kaldırılması için Danışmanı Yrd.Doç.Dr.İlkay NİŞANCI'nın talebi ile ilgili dilekçe hakkında görüşme. MADDE 9: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Esel Oral'ın Radyo Uygulamaları dersinin transkriptinden kaldırılması için Danışmanı Yrd.Doç.Dr.İlkay NİŞANCI'nın talebi ile ilgili dilekçe hakkında görüşme. MADDE 10: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Behram YILDIZ'ın fazladan aldığı Şehir ve Kültür İstanbul dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 11: İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinin tarih ve sayılı yazı ile gelen no lu öğrencimiz Nadide ÇELİK in kayıt dondurma isteği ile ilgili yazı hakkında görüşme. MADDE 12: İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi no lu öğrencimiz Kadir ORAL ın kayıt dondurma isteği ile ilgili yazı hakkında görüşme. MADDE 13: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Meral ATİLA'nın kayıt dondurma isteği ile ilgili yazı hakkında görüşme. MADDE 14: İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi no lu öğrencimiz Mustafa Emir SALTAT ın kayıt dondurma isteği ile ilgili yazı hakkında görüşme. MADDE 15: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Cem ULUSOY'un fazladan aldığı Reklam Çözümlemesi dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 16: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Yağmur ARTUT'un fazladan aldığı Reklam Çözümlemesi dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 17: Fakültemiz eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılı vize ve mazeret sınav tarihlerinin belirlenmesi hakkında görüşme. MADDE 18: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Esra TAN'ın dilekçesi ile ilgili muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazısı hakkında görüşme.

3 MADDE 19: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Abdoul Yacine FONDO'nun dilekçesi ile ilgili muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazısı hakkında görüşme. MADDE 20: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Elif Nur BAYRAM'ın dilekçesi ile ilgili yandal komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazısı hakkında görüşme. MADDE 21: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı İrem TURHAN'ın dilekçesi hakkında muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazısı hakkında görüşme. MADDE 22: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Beyza Binnur Dönmez in, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında anlaşmalı Universidad San Jorge (İspanya) de almış olduğu notların sisteme işlenmesi hakkında görüşme. MADDE 23: Fakültemiz Uzaktan Eğitim Gazetecilik Bölümü numaralı Vildan KEKEÇ in 2016/2017 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyıl kayıt dondurma talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 24: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Kadir Mert ARSLAN'ın yanlışlıkla aldığı Beden Eğitimi II dersinin transkriptinden kaldırılması yerine Güzel Sanatlar II dersin alması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 25: Fakültemiz Uzaktan Eğitim Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Zeynep ÇAYIR'ın fazladan aldığı Reklam Çözümlemesi dersinin transkripten kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 26: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Ebru GÖNGÖR'ün yanlışlıkla aldığı Güzel Sanatlar II dersinin transkriptinden kaldırılması yerine Beden Eğitimi II dersini alması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 27: Fakültemiz Uzaktan Eğitim Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Uğur TEMEL'in yanlışlıkla aldığı Güzel Sanatlar II dersinin transkriptinden kaldırılması yerine Beden Eğitimi II dersini alması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 28: Fakültemiz Uzaktan Eğitim Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı ÖZLEM DOĞAN'ın yanlışlıkla aldığı Güzel Sanatlar II dersinin transkriptinden kaldırılması yerine Beden Eğitimi II dersini alması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme.

4 MADDE 29: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Orhun Doğuş YILMAZ'ın Afet Kültürü dersini aldığı ve kaldığı yerine Yazım Teknikleri seçmeli dersini alması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 30: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Betül ŞEN'in Reklam Filmi dersini aldığı ve kaldığı yerine Belgesel Film dersini alarak geçtiği için Reklam Filmi dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 31: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Rukiye TANDOĞAN'ın dilekçesi ile ilgili muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazısı hakkında görüşme. MADDE 32: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Büşra ÇATAK'ın dilekçesi ile ilgili muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazısı hakkında görüşme. MADDE 33: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Şerif CAN'ın dilekçesi ile ilgili yatay geçiş komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazısı hakkında görüşme. MADDE 34: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Kürşat TOPALOĞLU'nun dilekçesi ile ilgili yatay geçiş komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazısı hakkında görüşme. MADDE 35: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Berivan DAYANIKLI'nın dilekçesi ile ilgili muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazısı hakkında görüşme. MADDE 36: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Merve YENİDÜNYA'nın dilekçesi ile ilgili muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazısı hakkında görüşme. MADDE 37: Harçlarını zamanında yatıramayan aşağıda ad soyad ve numaraları yazılı öğrencilerin harçlarını yatırabilmeleri için harç yatırma sisteminin açılması talebi ile ilgili dilekçeleri hakkında görüşme. Ad Soyad Numaralar Betül ŞEN Uğur BEKTAŞ Ege KAVAZ Duygu KULA Hüseyin AKSU Ümit TAŞLICA Berkan KEPENEK Gözde ÜMİT Baran MUTKİLİOĞLU Uğur KAVAKLI Mahmut ESMER Mehmet COŞAN

5 MADDE 38: Fakültemiz Gazetecilik Bölüm Başkanlığından gelen mezuniyet komisyon raporları hakkında görüşme. Ad Soyad Numaralar Beyza Binnur DÖNMEZ Ece BAŞAR Naime CEBE Elçin EREN Büşra ÖZBELLİ MADDE 39: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim elemanı Araş.Gör.Pınar ASLAN'ın Avrupa Birliğinin ERASMUS +KA2 Yükseköğretimde Stratejik Ortaklık Programı kapsamında "Joint Online Programme for Professional Development in Innovative Management, Leadership and Strategic Communication- Macedonia, Slovenia and Turkey" başlıklı projede yer almaktadır Temmuz 2017 tarihleri arasında Makedonya'da gerçekleştirilecek öğrenci kampı, değerlendirme ve konsorsuyum toplantılarına masrafları söz konusu proje kapsamında ödenmesi talebi ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 40: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim elemanı Araş.Gör.Oğuz KUŞ'un Avrupa Birliğinin ERASMUS +KA2 Yükseköğretimde Stratejik Ortaklık Programı kapsamında "Joint Online Programme for Professional Development in Innovative Management, Leadership and Strategic Communication- Macedonia, Slovenia and Turkey" başlıklı projede yer almaktadır Temmuz 2017 tarihleri arasında Makedonya'da gerçekleştirilecek öğrenci kampı, değerlendirme ve konsorsuyum toplantılarına masrafları söz konusu proje kapsamında ödenmesi talebi ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 41: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim Üyesi Öğr.Gör. Fatih ÖZKOYUNCU'nun Avrupa Birliğinin ERASMUS +KA2 Yükseköğretimde Stratejik Ortaklık Programı kapsamında "Joint Online Programme for Professional Development in Innovative Management, Leadership and Strategic Communication- Macedonia, Slovenia and Turkey" başlıklı projede yer almaktadır Temmuz 2017 tarihleri arasında Makedonya'da gerçekleştirilecek öğrenci kampı, değerlendirme ve konsorsuyum toplantılarına masrafları söz konusu proje kapsamında ödenmesi talebi ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 42: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim Üyesi Prof.Dr.Seda MENGÜ'nün Avrupa Birliğinin ERASMUS +KA2 Yükseköğretimde Stratejik Ortaklık Programı kapsamında "Joint Online Programme for Professional Development in Innovative Management, Leadership and Strategic Communication- Macedonia, Slovenia and Turkey" başlıklı proje yürütücü olarak Temmuz 2017 tarihleri arasında Makedonya'da gerçekleştirilecek öğrenci kampı, değerlendirme ve konsorsuyum toplantırlarına masrafları söz konusu proje kapsamında ödenmesi talebi ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 43: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim elemanı Araş.Gör.Rabia ZAMUR TUNCER'in The Eastern Mediterranean University-Center for Women Studies tarafından düzenlenen 6 th International Conference on gender Studies; " Gender, Confilict, War and Peace" başlıklı bildiriyi

6 22-26 Mart 2017 tarihleri Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek konferansta sunmak ve masrafları ÖYP bütçesinden ödenmesi talebi ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 44: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim Üyesi Doç.Dr.Burcu KAYA ERDEM'in The Eastern Mediterranean University-Center for Women Studies tarafından düzenlenen 6 th International Conference on gender Studies; " Gender, Confilict, War and Peace" başlıklı bildiriyi Mart 2017 tarihleri Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek konferansta sunmak ve Fakülte bütçesinden ödenmesi talebi ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 45: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim Üyesi Doç.Dr.Necati Güven BÜYÜKBAYKAL'ın INTE 2017 ( International Conference on New Horizons in Enducation) Temmuz 2017 tarihleri arasında Almanya Berlin'de gerçekleştirilecek konferansa katılma talebi ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 46: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim Üyesi Doç.Dr.Ayşe Ceyda ILGAZ BÜYÜKBAYKAL'ın INTE 2017 ( International Conference on New Horizons in Enducation) Temmuz 2017 tarihleri arasında Almanya Berlin'de gerçekleştirilecek konferansa katılma talebi ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 47: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Gazetecilik Bölümünden tarihinde mezun olan Şükran BİLİR in kaybettiği lisans diplomanın yerine Duplikatanın (İkinci Nüsha) hakkında görüşme. MADDE 48: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Burcu ZEYBEK'in tarihinde sona erecek görev süresinin aynı tarihten itibaren 3 ay süre ile uzatılması ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazı hakkında görüşme. KARARLAR: MADDE 1: Yapılan görüşmeler sonunda aşağıda belirtilen dersleri veren Fakültemiz öğretim elemanlarının, öğrencilerin notlarını sisteme giremediği veya sehven girilen notların düzeltilmesi talebi ile ilgili dilekçelerinin kabulüne karar verildi. Ders veren öğretim üye ve elemanlar Prof.Dr.Pınar ERASLAN YAYINOĞLU Yrd.Doç.Dr.Süleyman TÜRKOĞLU Dersin Adı Medya Yönetimi ve Organizasyonu Medya Atölyesi MADDE 2: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Eğitim öğretim güz yarıyılı yıl sonu sınav sonuçlarına göre Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerin mezuniyetleri ile ilgili mezuniyet komisyonundan gelen raporun kabulüne karar verildi. MADDE 3: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Eğitim öğretim güz yarıyılı yıl sonu sınav sonuçlarına göre Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerin mezuniyetleri ile ilgili mezuniyet komisyonundan gelen raporun kabulüne karar verildi. MADDE 4:

7 Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Eğitim öğretim güz yarıyılı yıl sonu sınav sonuçlarına göre Gazetecilik Bölümü öğrencilerin mezuniyetleri ile ilgili mezuniyet komisyonundan gelen raporun kabulüne karar verildi. MADDE 5: numaralı ENES BÖLÜK'ün Şehir Kültür İstanbul dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi. MADDE 6: numaralı Özgür Oysal'ın Beden Eğitimi I ve II derslerinden geçtiği için Güzel Sanatlar I dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi. MADDE 7: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Yavuz ŞAHİN'in Uygulamalı Girişimcilik dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi. MADDE 8: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Orhan ÇIĞ'ın transkriptinde FF gözüken Uygulamalı Girişimcilik dersinin transkripten kaldırılmasının kabulüne karar verildi. MADDE 9: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Esel Oral'ın Radyo Uygulamaları dersinin transkriptinden kaldırılmasının kabulüne karar verildi. MADDE 10: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Behram YILDIZ'ın fazladan aldığı Şehir ve Kültür İstanbul dersinin transkripten kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi. MADDE 11: Yapılan görüşmeler sonunda İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi no'lu öğrencimiz Nadide ÇELİK'in İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 29.maddesinin"g" bendi koşullarını taşımadığından dolayı okul kaydının dondurulma talebinin reddine karar verildi. MADDE 12: Yapılan görüşmeler sonunda İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi no'lu öğrencimiz Kadir ORAL'ın İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 29.maddesinin"g" bendi koşullarını taşımadığından dolayı okul kaydının dondurulma talebinin reddine karar verildi. MADDE 13: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Meral ATİLA'nın İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 29.maddesinin"g" bendi koşullarını taşımadığından dolayı okul kaydının dondurulma talebinin reddine karar verildi. MADDE 14:

8 Yapılan görüşmeler sonunda İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi no lu öğrencimiz Mustafa Emir SALTAT ın 2016/2017 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılı kayıt dondurma talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi. MADDE 15: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Cem ULUSOY'un yanlışlıkla fazladan aldığı Reklam Çözümlemesi dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi MADDE 16: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Yağmur ARTUT'un fazladan aldığı Reklam Çözümlemesi dersinin transkripten kaldırılması talebi ile dilekçesinin kabulüne karar verildi. MADDE 17: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılı vize sınavlarının (ara sınav) Mart 2017, Mazeret sınavı dilekçelerinin Mart 2017 ve Vize Mazeret Sınavlarının Nisan 2017 tarihleri arasında yapılmasına karar verildi. MADDE 18: numaralı Esra TAN'ın dilekçesi hakkında muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazının kabulüne karar verildi. MADDE 19: numaralı Abdoul Yacine FONDO'nun dilekçesi hakkında muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazının kabulüne karar verildi. MADDE 20: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Elif Nur BAYRAM'ın dilekçesi hakkında yandal komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazının kabulüne karar verildi. MADDE 21: numaralı İrem TURHAN'ın dilekçesi hakkında muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazının kabulüne karar verildi. MADDE 22: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Beyza Binnur Dönmez in, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında anlaşmalı Universidad San Jorge (İspanya) de almış olduğu notların sisteme işlenmesinin kabulüne karar verildi MADDE 23: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Uzaktan Eğitim Gazetecilik Bölümü numaralı Vildan KEKEÇ in 2016/2017 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyıl kayıt dondurma talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi

9 MADDE 24: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Kadir Mert ARSLAN'ın yanlışlıkla aldığı Beden Eğitimi II dersinin transkriptinden kaldırılması yerine Güzel Sanatlar II dersini alması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi MADDE 25: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Uzaktan Eğitim Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Zeynep ÇAYIR'ın fazladan aldığı Reklam Çözümlemesi dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi MADDE 26: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Ebru GÖNGÖR'ün yanlışlıkla aldığı Güzel Sanatlar II dersinin transkriptinden kaldırılması yerine Beden Eğitimi II dersini alması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi MADDE 27: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Uzaktan Eğitim Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Uğur TEMEL'in yanlışlıkla aldığı Güzel Sanatlar II dersinin transkriptinden kaldırılması yerine Beden Eğitimi II dersini alması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi MADDE 28: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Uzaktan Eğitim Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı ÖZLEM DOĞAN'ın yanlışlıkla aldığı Güzel Sanatlar II dersinin transkriptinden kaldırılması yerine Beden Eğitimi II dersini alması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi MADDE 29: numaralı Orhun Doğuş YILMAZ'ın Afet Kültürü dersinin transkriptinden kaldırılması yerine Yazım Teknikleri seçmeli dersini alması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi MADDE 30: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi numaralı Betül ŞEN'in Reklam Filmi dersini aldığı ve kaldığı yerine Belgesel Film dersini alarak geçtiği için Reklam Filmi dersinin transkriptinden kaldırılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi. MADDE 31: numaralı Rukiye TANDOĞAN'ın dilekçesi hakkında muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazının kabulüne karar verildi. MADDE 32: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Büşra ÇATAK'ın dilekçesi hakkında muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazının kabulüne karar verildi

10 MADDE 33: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Şerif CAN'ın dilekçesi hakkında yatay geçiş komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazının kabulüne karar verildi. MADDE 34: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü yatay geçiş komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazının kabulüne karar verildi. Adı Soyadı No Kürşat TOPALOĞLU Berfin YILDIZ Pınar AKAN MADDE 35: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Berivan DAYANIKLI'nın dilekçesi hakkında muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazının kabulüne karar verildi. MADDE 36: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Merve YENİDÜNYA'nın dilekçesi hakkında muafiyet komisyonu ve bölüm başkanlığından gelen yazının kabulüne karar verildi. MADDE 37: Yapılan görüşmeler sonunda aşağıda bilgileri verilen Fakültemiz öğrencilerinin dilekçelerinde belirtilen mazeret nedeniyle katkı payı/öğrenim ücreti yatıramadıkları ve kayıt yenileyemedikleri anlaşılmış olup, adı geçenlerin mazeretlerinin İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 8 inci maddesinin birinci fıkrası ve 9 uncu maddesinin ikinci fıkrasındaki yetkiye dayanılarak katkı payı/öğrenim ücretini yatırma ve kayıt yenileme isteklerinin kabulüne karar verildi. Ad Soyad Numaralar Betül ŞEN Uğur BEKTAŞ Ege KAVAZ Duygu KULA Hüseyin AKSU Ümit TAŞLICA Berkan KEPENEK Gözde ÜMİT Baran MUTKİLİOĞLU Uğur KAVAKLI Mahmut ESMER Mehmet COŞAN

11 MADDE 38: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölüm Başkanlığından gelen öğrenci mezuniyet komisyon raporunun kabul edilmesine ve belirtilen derslerin öğrenciler tarafından alınmasına karar verildi. Ad Soyad Numaralar Beyza Binnur DÖNMEZ Ece BAŞAR Naime CEBE Elçin EREN Büşra ÖZBELLİ MADDE 39: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim elemanı Araş.Gör.Pınar ASLAN'ın Avrupa Birliğinin ERASMUS +KA2 Yükseköğretimde Stratejik Ortaklık Programı kapsamında "Joint Online Programme for Professional Development in Innovative Management, Leadership and Strategic Communication- Macedonia, Slovenia and Turkey" başlıklı projede yer almaktadır Temmuz 2017 tarihleri arasında Makedonya'da gerçekleştirilecek öğrenci kampı, değerlendirme ve konsorsuyum toplantılarına masrafları söz konusu proje kapsamında ödenmesi talebi ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazının kabulüne ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 40: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim elemanı Araş.Gör.Oğuz KUŞ'un Avrupa Birliğinin ERASMUS +KA2 Yükseköğretimde Stratejik Ortaklık Programı kapsamında "Joint Online Programme for Professional Development in Innovative Management, Leadership and Strategic Communication- Macedonia, Slovenia and Turkey" başlıklı projede yer almaktadır Temmuz 2017 tarihleri arasında Makedonya'da gerçekleştirilecek öğrenci kampı, değerlendirme ve konsorsuyum toplantılarına masrafları söz konusu proje kapsamında ödenmesi talebi ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazının kabulüne ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 41: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim Üyesi Öğr.Gör. Fatih ÖZKOYUNCU'nun Avrupa Birliğinin ERASMUS +KA2 Yükseköğretimde Stratejik Ortaklık Programı kapsamında "Joint Online Programme for Professional Development in Innovative Management, Leadership and Strategic Communication- Macedonia, Slovenia and Turkey" başlıklı projede yer almaktadır Temmuz 2017 tarihleri arasında Makedonya'da gerçekleştirilecek öğrenci kampı, değerlendirme ve konsorsuyum toplantılarına masrafları söz konusu proje kapsamında ödenmesi talebi ile ilgili ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazının kabulüne ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 42: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim Üyesi Prof.Dr.Seda MENGÜ'nün Avrupa Birliğinin ERASMUS +KA2 Yükseköğretimde Stratejik Ortaklık Programı kapsamında "Joint Online Programme for Professional Development in Innovative Management, Leadership and Strategic Communication- Macedonia, Slovenia and Turkey" başlıklı proje yürütücü olarak Temmuz 2017 tarihleri arasında Makedonya'da gerçekleştirilecek öğrenci kampı, değerlendirme ve konsorsuyum toplantırlarına masrafları söz konusu proje kapsamında ödenmesi talebi ile ilgili ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazının kabulüne ve Rektörlüğe arzına karar verildi.

12 MADDE 43: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim elemanı Araş.Gör.Rabia ZAMUR TUNCER'in The Eastern Mediterranean University-Center for Women Studies tarafından düzenlenen 6 th International Conference on gender Studies; " Gender, Confilict, War and Peace" başlıklı bildiriyi Mart 2017 tarihleri Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek konferansta sunmak ve masrafları ÖYP bütçesinden ödenmesi talebi ile ilgili ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazının kabulüne ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 44: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim Üyesi Doç.Dr.Burcu KAYA ERDEM'in The Eastern Mediterranean University-Center for Women Studies tarafından düzenlenen 6 th International Conference on gender Studies; " Gender, Confilict, War and Peace" başlıklı bildiriyi Mart 2017 tarihleri Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek konferansta görevlendirilmesine, Mart 2017 tarihler arasında Kıbrıs'a yolluklu yevmiyesiz uçak ile gidip gelmesine ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 45: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim Üyesi Doç.Dr.Necati Güven BÜYÜKBAYKAL'ın INTE 2017 ( International Conference on New Horizons in Enducation) Temmuz 2017 tarihleri arasında Almanya Berlin'de gerçekleştirilecek konferansa konuşmacı olarak BEK kabul numarası ile katılmasına Temmuz 2017 tarihleri arasında seyahat (uçak ile) kayıt, yolluklu yevmiyeli olarak görevli izinli sayılmasına ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 46: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim Üyesi Doç.Dr.Ayşe Ceyda ILGAZ BÜYÜKBAYKAL'ın INTE 2017 ( International Conference on New Horizons in Enducation) Temmuz 2017 tarihleri arasında Almanya Berlin'de gerçekleştirilecek konferansa konuşmacı olarak BEK kabul numarası ile katılmasına Temmuz 2017 tarihleri arasında seyahat (uçak ile) kayıt, yolluklu yevmiyeli olarak görevli izinli sayılmasına ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 47: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Gazetecilik Bölümünden tarihinde mezun olan Şükran BİLİR in kaybettiği lisans diplomanın yerine Tarihli sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kaybedilen Diploma ve Sertifikaların Yerine Verilecek Duplikata (İkinci Nüsha)lar Hakkında Yönetmeliğin 4 maddesi gereğince Duplikatanın (İkinci Nüsha) verilmesine ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 48: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Burcu ZEYBEK'in tarihinde sona erecek görev süresinin aynı tarihten itibaren 3 ay süre ile uzatılması ile ilgili Bölüm Başkanlığından gelen yazı doğrultusunda kabul edilmesine ve Rektörlüğe arzına karar verildi.

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 06

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 06 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 14.02.2017 Toplantı No: 06 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 09

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 09 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 14.03.2017 Toplantı No: 09 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.03.2016 Toplantı No: 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 4

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 4 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.02.2016 Toplantı No: 4 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 12.11.2015 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 41

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 41 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 29.11.2016 Toplantı No: 41 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Ali

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.01.2017 Toplantı No: 02 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 05

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 05 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 10.02.2015 Toplantı No: 05 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 36

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 36 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 04.11.2015 Toplantı No: 36 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 10

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 10 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.03.2015 Toplantı No: 10 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.10.2018 Toplantı No: 31 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Ergün YOLCU Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 11.10.2016 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 15

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 15 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 21.04.2015 Toplantı No: 15 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 14

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 14 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.04.2016 Toplantı No: 14 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 32

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 32 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 27.09.2016 Toplantı No: 32 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 20.01.2015 Toplantı No: 02 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Doç.Dr.Ergün Yolcu Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 12

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 12 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 31.03.2015 Toplantı No: 12 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 22

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 22 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 30.06.2015 Toplantı No: 22 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.06.2014 Toplantı No: 24 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.09.2015 Toplantı No: 30 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 30.09.2014 Toplantı No: 38 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Doç.Dr.Ergün Yolcu Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 16

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 16 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 05.05.2015 Toplantı No: 16 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 23.09.2014 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.02.2015 Toplantı No: 07 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 13.10.2015 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 6

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 6 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.02.2016 Toplantı No: 6 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 05.08.2014 Toplantı No: 28 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 38

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 38 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.11.2015 Toplantı No: 38 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 09.09.2014 Toplantı No: 35 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.09.2014 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.08.2014 Toplantı No: 33 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 15.09.2015 Toplantı No: 31 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Ergün YOLCU Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 186 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 03

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 03 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 27.01.2015 Toplantı No: 03 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 24.08.2017 tarihinde Saat 12:30 da Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 29

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 29 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 06.12.2013 Toplantı No: 29 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 215 Tarih : 17.04.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 06.04.2017 17 359-385 Fakülte Yönetim Kurulu 06.04.2017 tarihinde saat 12:00'de Dekan

Detaylı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA Mezuniyet Dilekçesi Bölümünüz. no lu öğrencisiyim. Mezun olabilmek için bütün derslerimi tamamladım. Durumumun incelenerek mezuniyet işlemlerinin yapılması için gereğini arz ederim.... EKLER : 1- Nüfus

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 21 Mart 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 14.03.2018

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.09.2013 Toplantı Sayısı: 32 Karar sayısı : 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu 04.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 16.02.2017 5 26-43 2017/26 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 16.02.2017 tarihinde saat

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 23.06.2017 18 112-127 2017/112 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 23.06.2017 tarihinde saat

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KONU : 13.02.2013 tarih ve 9/1 say. YKK. 13 /02/ 2013 REKTÖRLÜĞÜ (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 13.02.2013 tarih ve 9/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. KARAR 1-2011-2012

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI D A Ğ I T I M Üyesi bulunduğunuz Fakültemiz Yönetim Kurulu 27 Eylül 2017 Çarşamba günü saat: 14.00 te aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Katılımınız hususunda gereğini rica

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.11.2007 2007/26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08/02/2012 Toplantı Sayısı : 2012 / 07 Karar Sayısı : 11 Toplantıya katılanlar : Prof. Dr. Halit KESKİN ( Başkan) Prof.

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı)

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) KONU : 06.02.2013 Tarih ve 7/1 Say.Y.K.K. REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.02.2013 tarih ve 7/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 31.07.2013 Toplantı Sayısı: 29 Karar sayısı : 7 Fakültemiz Yönetim Kurulu 31.07.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK.

SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK. SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK. Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 02.05.2013 tarih ve 19/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI 2016.04.01. Felsefe Bölüm Başkanlığının, Araştırma Görevlisi (ÖYP) Mehmet Şirin CAN ın, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35 inci maddesine göre Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 12/3 say. YKK.

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 12/3 say. YKK. KONU : 06.03.2013 tarih ve 12/3 say. YKK. 06 /03/ 2013 Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.03.2013 tarih ve 12/3 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. - Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na - Adı geçen Öğrenciye

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 11.09.2013 Toplantı Sayısı: 33 Karar sayısı : 10 Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.09.2008 2008/12 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 10/03/2015 tarih

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 412 TOPLANTI TARİHİ : 31.10.2016 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTI

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ

HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ara sınavlarına mazeretleri nedeniyle katılamayan Fakültemiz öğrencilerinin mazeret sınavı dilekçeleri, Uşak Üniversitesi Öğrencilerin Mazeretli Sayılma ve Mazeret

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.05.2017 751 01-10 Yüksekokul Yönetim Kurulumuz Öğr. Gör. Semih DOĞRUKOL başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR:

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 4 20-32 2018/20 Gündem onaylandı. 2018/21 Üniversitemiz Rektörlüğünün 28.12.2017tarih ve 90212838-929-E.132082 sayılı yazısı

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ORTALAMA ELEKTRONİK OLARAK 1. 105.01 Öğretim Programlarının Hazırlanması Yarıyıl başlarında o yarıyılda uygulanacak olan öğretim programlarının hazırlanması Eğitim Öğretim Yönetmeliği Madde 14 İşleri Her

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TEKLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.07.2017 354 01-03 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır.

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. Toplantıda Bulunanlar Prof. Dr. Sema OKTUĞ Dekan Prof. Dr. Nadia ERDOĞAN Prof. Dr. Zehra ÇATALTEPE

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 14/1 say. YKK.

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 14/1 say. YKK. KONU : 20.03.2013 tarih ve 14/1 say. YKK. Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 20.03.2013 tarih ve 14/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. KARAR 1- Fakültemiz öğrencilerinin,

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ UK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 197 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 06.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Bekir Erol AK BAŞKAN Prof. Dr. Salih AYDEMİR Prof. Dr. Tahir POLAT Prof. Dr. İzzet AÇAR Doç. Dr. Osman ÇOPUR Doç.Dr. Sabri YURTSEVEN Fak. Sek. Servet SARI RAPORTÖR Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.08.2017 628 16 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE I ORTALAMA ELEKTRONİK OLARAK 1. 105.01 Ders Programlarının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 08 Ağustos 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz bölümlerine yapılan 2017-2018

Detaylı

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 08 Nisan 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.04.2019

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 8

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 8 T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: 12.04.2016 Toplantı Sayısı: 8 Konservatuvar Yönetim Kurulu 12.04.2016 tarihinde saat 11.30 da Okul Müdürü Prof.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17/08/2017 762 01-20 Yüksekokul Yönetim Kurulumuz Öğr. Gör. Şadi TÜLÜ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi 2018/393 Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 28.08.2018 31 393-416 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 08.08.2018 tarihli 30. oturumunda alınan kararların

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1-İlgiliden dilekçe 2-Davet yazısı 3-7 güne kadar Dekan /Müdür onayı,15 güne kadar Rektör onayı ve gündelikli yolluklu ise ilgili Yönetim Kurulu kararı Rektör onayı

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16.00 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-72 2017-73 2017-74 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr.Harun

Detaylı

İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1-İlgiliden dilekçe 2-Davet yazısı 3-7 güne kadar Dekan /Müdür onayı,15 güne kadar Rektör onayı ve gündelikli yolluklu

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 29.05.208 36 0 0- Mezuniyetler hk. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 23.02.2017 05 2017 05/01-24 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 23

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 23 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 07.07.2015 Toplantı No: 23 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı