Yeteneğinizi paylaşın

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeteneğinizi paylaşın"

Transkript

1 Yeteneğinizi paylaşın Mucize şudur; ne kadar çok paylaşırsanız, sahip olduklarınız o kadar çoğalır. LEO SANAL SINIFI SİZİN İÇİN HAZIR! Eğer öğretmen, eğitmen ya da özel danışman iseniz, sizin için eşsiz bir platformumuz var. Platformumuzda eğitmen olmak için eğitim vermeye yönelik formal niteliklere hatta öğretmenlik deneyimine ihtiyacınız yok. Sizin için gerekli olan tek şey kendi alanınızdaki konuyu iyi kavramış olmanız ve buna merak duymanızdır. Sunulan konulara ilişkin sınırlama getirmiyoruz. Öğretmeye hevesli iseniz, İş Dünyası,Pazarlama, Tasarım, Kişisel Gelişim, Bilgi Teknolojisi, Video Kameramanlığı, Fotoğrafçılık, Dil, Sağlık, hatta hobinizi bile öğretebilirsiniz. LEO sanal sınıfında bize katılın; kendi evinizin konforunda ve tercih ettiğiniz dilde bilginizi dünyayla paylaşarak muhteşem bir deneyim yaşayın. T U T O R S

2 LEO Sanal Sınıf Platformu LEO Sanal Sınıfı farkli cografyalardan eğitmenler ile öğrencileri nerede olursa olsunlar çevrimiçi bağlantı ile ilgi duyulan herhangi bir konu hakkında, biraraya getirmek için oluşturulmuş bir platformdur. Hevesli ve bilgi sahibi olan LEO Üyeleri bu platform kanalıyla eğitmen olarak kaydolabilir, kişisel profilini, ders tanımını oluşturabilir ve çevrimiçi bir ders programı belirleyebilir. LEO Sanal Sınıf platformunu eşsiz kılan tüm üyelere sunduğu eşsiz firsattır; insanları platformumuza çekerek onların öğrenci olarak katılmalarını sağlama ve öğrenci katılımı sayesinde komisyon elde etme imkanı sunmaktadır.

3 Neden Eğitmen olarak yer almalısınız?? Sizin için neler vadediyor? Tutku ve bilginizi paylaşma Büyüyen eöğrenme endüstrisinde pay sahibi olma Çevrimiçi eğitim vermenin kolaylığı Dünyanın her yerinden öğrencilerle bağlantı Masrafsız eğitim vermek Ek gelir imkanı eöğrenme akımının bir parçası olmak Sayısız raporlar, araştırmalar ve çalışmalar çevrimiçi öğrenme endüstrisinde hiç bir yavaşlama belirtisi olmadığını göstermektedir. Nitekim, eğitim gereksinimlerini sağlamak için giderek daha çok birey, şirket ve kuruluş eöğrenme ve Sanal Sınıftan yararlanıyor çünkü bunun kolaylığını ve etkinliğini bilmektedirler. İşte yılı için eöğrenme ile ilgili bazı önemli istatistikler ve gerçekler, hatta bazıları sizi hayretler içinde bırakabilir! Dünyadaki eöğrenme Endüstrisi Pazarı. Dünyadaki eöğrenme piyasasının 2015 e gelindiğinde 107 milyar $ a erişeceği beklenmektedir. Dünyada kendi başına ilerleyen eöğrenme pazarı senesinde 32.1 milyar $ lık ciroya ulaştı, 5 yılda bileşik yıllık büyüme oranı yaklaşık % 9.2. Bu şu demektir: senesinde kendi kendine ilerleme kaydeden eöğrenme piyasası tahmini olarak 49.9 milyar $ tutarında cirolar öngörmelidir. En yüksek Büyüme Oranı olan 10 Ülke. Büyüme oranları her ülkenin eöğrenmeyi nasıl benimsediğini ortaya koymaktadır. Aynı zamanda bu oranlar kazanç fırsatlarını da ortaya çıkarabildiğinden önemli bir göstergedir. Kendi kendine ilerleme kaydeden eöğrenmedeki büyüme oranları ülkelere göre şöyledir 4 : Hindistan: 55%, Çin: 52%, Malezya: 41%, Romanya: 38%, Polonya: 28%, Çek Cumhuriyeti: 27%, Brezilya: 26%, Endonezya: 25%, Kolombiya: 20%, Ukrayna: 20%. LEO Sanal Sınıf Platformu muzda yer alarak büyüyen bu akımın bir parçası olacaksınız. Çevrimiçi öğrenmenin pek çok avantajları vardır

4 Çevrimiçi eğitim vermenin avantajları Dersler hem eğitmenlere hem de eğitim alanlara en uygun olan zamanlarda olabilmektedir. Eğitmenler ve eğitim alanlar aynı mekanda olmak zorunda değillerdir. Hatta aynı ülkede ve aynı yerel saatte de olmak zorunda değildirler. Sadece ortak bir dillerinin olması gereklidir. Zaman, mekan ve dil bakımından esneklik farklı disiplinlerden ve kültürlerden olan öğrencilerle bağlantıda olma imkanları sağlar. Tüm Dünya ile Bağlantı Paylaşmanın gücünden yararlanın. Geleneksel sınıf ortamında hem eğitmen ile öğrenci arasında hem de öğrenci ile öğrencinin canlı, interaktif etkileşimini istiyoruz. Bu da sanal sınıflarımızla artık mümkündür. Bildiğimiz geleneksel sınıf ortamında olduğu gibi siz öğrenciler sadece eğitmeni görüp işitmeyecek, aynı zamanda derste olan başka Çevrimiçi ders verilmesi başka hiçbir şekilde yüz yüze derslere katılamayan eğitmenleri ve öğrencileri biraraya getirmektedir. Çevrimiçi teknolojileri, yüksek risk ve maliyet içeren ya da kaynakların yetersiz kaldığı çalışmalar da yapılsa, başka hiçbir şekilde var olması ve gerçekleşmesi mümkün olamayan öğrenme biçimlerini mümkün kılmaktadır Kaynaklara erişim ve dijital formatta paylaşım daha kolay olabilmektedir. Çevrimiçi öğrenim, eğitim vermenin idari yönlerini daha etkin ve düzgün hale getirmektedir. öğrencilerle ve eğitmenle mesajlaşarak söyleşi de yapabileceksiniz. Dünyanın değişik bölgelerinden ve ülkelerinden öğrencilerin aynı anda biraraya gelmeleri sanal sınıfın bildiğimiz geleneksel olandan çok daha iyi olmasını sağlayacaktır.

5 LEO sanal sınıfında kimler eğitim verebilir? Ders vermek için öğretmenlik eğitimi almış olmanız gerekmiyor. Gereken tek şey bilgiye, öğretme hevesine ve bunu paylaşma arzusuna sahip olmanızdır. Şu ana kadar kimleri eğitmen olarak kaydettiğimize göz gezdirin.. Irem Aysegul Insel Irem Ayşegül İnsel, İstanbul Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi, Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü öğretim görevlisidir. Kitle İletişimine Eleştirel Yaklaşımlar, Reklam Yönetimi ve İlkeleri, Yaratıcı Markaların Oluşturulması ve Görsel İmgeleme için Yaratıcı Düşünme Stratejileri dersleri vermektedir. LEO Sanal Sınıf Platformundaki ilk dersi İşyeri İletişiminde Üstesinden Gelmeniz Gereken 11 Engel hakkındadır. Aysegül diyor ki İletişime engel olan bu bariyerlerin aşılması başarılı olmamız, potansiyellerimizin tamamına erişebilmemiz, yetki sahibi olmak ve yetkilendirmek için fırsatlar elde etmemiz, iyi dostlar edinmemiz, ekipte yer alanların verimli olmaları, çalışanların daha iyi olmaları ve ilham veren liderler olması için temel zorunluktur. Dou Wang Dou Wang Üst Düzey IT danışmanı, Pazarlama uzmanı ve Serbest çalışan bir Eğitmendir yılından bu yana 14 yıldır IBM, Motorola ve HP firmalarında Satış Müdürü olarak çalışmıştır. Dou Wang IBM PC Anıları ve Sözün Sihiri adlı kitapların yazarıdır. JustICan Inc. şirketinin kurucusudur, esas itibariyle Birey Potansiyelinin Geliştirilmesine odaklanmıştır. İnternette pazarlama ve satış hakkında dersler verecektir.

6 Mohammad Salman Mohammad Salman, İngiltere deki Hull Üniversitesi nde, Elektrik/ Elektronik Mühendisliği Lisans ve Yüksek Lisans Derecelerini tamamladı, esasen Elektrik, Elektronik Bilgisayar Mühendisliği ne odaklanmıştır. Kendi Mühendislik alanında motivasyonu olan bir profesördür ve en önemlisi kişisel gelişim ve NLP e dayalı eğitimlerde müthiş bir girişimcidir. Kişisel Gelişim Becerileri, Mühendislik, Donanım/Yazılım Araçları, Araştırma ve Geliştirme hakkında dersler verecektir. Samah El Shater Samah El-Shater Mısır da Beşeri Bilimler Fakültesi nde farklı alanlarda eğitimlerini tamamladı den 2002 e kadar İngilizce öğretmeni ve eğitmen olarak çalıştı. Daha sonra turizm alanında İnsan Kaynakları Departmanı nda çalıştı. Bu görevini beş yıldızlı otellerde Staj ve Geliştirme Müdürü olana kadar sürdürdü. İşletme, İnsan Kaynakları, Yaşam koçluğu, pazarlama ve İngilizce dersleri verecektir. Ahmed Mohamed Mahmoud Abd El Meguid Ahmed, Mısır da ilham verici ve motivasyon ile ilgili konferanslarda konuşmacıdır, elektrik mühendisi olarak kendi iş alanında ve aynı zamanda network pazarlamasında koçluk ve ekip oluşturmaya ilişkin çok iyi bir deneyime sahiptir. Orta Doğu da network pazarlamasını başlatanlar arasında önde gelenlerden biridir. Kendi fırsatlarınızı kendiniz yaratabileceğinizden ve başkalarının bunu sizin için yapmalarını beklemeniz gerekmediğinden başarılı olmanın ve yaşamdan keyif almanızın en iyi yolunun girişimcilik olduğuna inanmaktadır. Ekip Kurma, Liderlik, Kişisel Gelişim Becerileri, Motivasyon ve Internet Pazarlaması hakkında dersler verecektir.

7 Kişisel hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebileceğimizi düşünüyorsanız, LEO Sanal Sınıfta aramıza katılın! Eğitmen olmanız kolaydır! Misyonumuz öğrenme ve eğitme yoluyla insanların hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktır. Misyonumuzu destekleyebilirsiniz. İnsanların kendi ilgi alanlarında bilgi ve becerilerini arttırmaya yardımcı olacak, her konuda deneyimi veya merakı olan bireyler için eşsiz fırsatlarımız vardır. İş Dünyası, Pazarlama, Tasarım, Kişisel Gelişim, Bilgi Teknolojisi, Video Çekimi, Fotoğrafçılık, Dil, Sağlık, hobiler ya da başka konular hakkında çevrimiçi eğitim verebiliyorsanız, lütfen linkini ziyaret edin ve eğitmen olarak kaydolun. Eğitmen olarak, Eğitmen Panelinizden profilinizi kolayca oluşturabilir, ders programlayabilir ve hikayenizi yükleyebilirsiniz Öğrenmek, zaten bildiklerimizi keşfetmektir. Yapmak, bildiğinizi ortaya koymaktır. Öğretmek ise sadece başkalarının sizin bildiğiniz kadar iyi bildiklerini onlara hatırlatmaktır. Hepiniz öğrenen, yapan ve eğitensiniz. Richard Bach Kayıtlı olan e-posta adresinize profilinizi nasıl oluşturacağınıza ve dersinizi nasıl programlayacağınıza ilişkin tanıtımlar içeren ler almaya başlayacaksınız. İlk dersinizden önce sınıf modülünü nasıl kullanacağınız hakkında bir eğitim toplantısına da davet edileceksiniz. Eğitmenlere vereceğimiz ilk eğitimimiz çok yakında gerçekleşecektir, o yüzden geç kalmayın. Sadece linkini ziyaret edin ve kaydınızı yapın. Unutmayın, dersleriniz tüm dünyada 100,000 in üzerinde LEO Üyesine açık olacaktır. Dersinizin kendi öğrencileriniz için en mükemmel öğrenme deneyimi olmasını temin etmek açısından bizler her zaman sizin yanınızda olacağız.

TEKNİK İNCELEME Sosyal Bir İşletme Olma: IBM in Hikayesi IDC NİN GÖRÜŞLERİ. Sponsor: IBM. Ocak 2011

TEKNİK İNCELEME Sosyal Bir İşletme Olma: IBM in Hikayesi IDC NİN GÖRÜŞLERİ. Sponsor: IBM. Ocak 2011 TEKNİK İNCELEME Sosyal Bir İşletme Olma: IBM in Hikayesi Sponsor: IBM Erin Traudt Ocak 2011 Richard Vancil IDC NİN GÖRÜŞLERİ Son yıllarda müşteri odaklı sosyal ağ uygulamaları ve platformlarının sayısındaki

Detaylı

Enerji sektöründe riske dayalı karar verme artıyor! House da buluştu

Enerji sektöründe riske dayalı karar verme artıyor! House da buluştu ISSN: 1309-0054 Sayfa 8 Farklı bir bakış açısına mı ihtiyacınız var? Enerji sektöründe riske dayalı karar verme artıyor! Sayfa 10 The Kasım 2014 - Ocak 2015 Deloitte Times www.deloitte.com.tr Vergisel

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN İYİ İŞVERENLERİ

TÜRKİYE NİN EN İYİ İŞVERENLERİ 2014 TÜRKİYE NİN EN İYİ İŞVERENLERİ 2014 1 İçindekiler En İyi İşveren Olarak Farkınızı Ortaya Çıkarın Avrupanın En İyi İşverenleri Hoşgeldiniz 4-5 Türkiye nin En İyi İşverenleri 50-500 Kategorisi Metodoloji

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN DİNAMİK ŞİRKETLERİNDEN BİRİ MİSİNİZ?

TÜRKİYE NİN EN DİNAMİK ŞİRKETLERİNDEN BİRİ MİSİNİZ? TÜRKİYE NİN EN DİNAMİK ŞİRKETLERİNDEN BİRİ MİSİNİZ? AllWorld Network, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ortaklığında, Türkiye

Detaylı

Aynılaşma ve farklılaşma:

Aynılaşma ve farklılaşma: Kendisini Farklılaştıran Üniversite Öğrencisi Dünyayı da Farklılaştırır Prof. Dr. Erhan Erkut MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Türkiye de ortalama bir lise

Detaylı

İLKÖĞRETİM ÖĞRETMEN ADAYLARININ MESLEKİ VE ÖZEL ALAN YETERLİKLERİ

İLKÖĞRETİM ÖĞRETMEN ADAYLARININ MESLEKİ VE ÖZEL ALAN YETERLİKLERİ EĞİTİM FAKÜLTELERİNİN ÖĞRETMEN YETİŞTİRME KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ İLKÖĞRETİM ÖĞRETMEN ADAYLARININ MESLEKİ VE ÖZEL ALAN YETERLİKLERİ Editörler Yrd. Doç Dr. Abdurrahman EKİNCİ Öğrt. Gör. Ömer

Detaylı

İMZADAN SONRA BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KÜRESEL İLKELER SÖZLEŞMESİ NE KATILIM REHBERİ

İMZADAN SONRA BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KÜRESEL İLKELER SÖZLEŞMESİ NE KATILIM REHBERİ THE LOGO İMZADAN SONRA BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KÜRESEL İLKELER SÖZLEŞMESİ NE KATILIM REHBERİ BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KÜRESEL İLKELER SÖZLEŞMESİ 2000 yılında başlayan Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi

Detaylı

KONYA TİCARET ODASI TÜRKİYE DE YÜKSEKÖĞRETİM, AB YE UYUM SÜRECİNDE TÜRKİYE DE YÜKSEKÖĞRETİMİN DURUMU VE KONYA YA İKİNCİ BİR ÜNİVERSİTE İHTİYACI

KONYA TİCARET ODASI TÜRKİYE DE YÜKSEKÖĞRETİM, AB YE UYUM SÜRECİNDE TÜRKİYE DE YÜKSEKÖĞRETİMİN DURUMU VE KONYA YA İKİNCİ BİR ÜNİVERSİTE İHTİYACI KONYA TİCARET ODASI TÜRKİYE DE YÜKSEKÖĞRETİM, AB YE UYUM SÜRECİNDE TÜRKİYE DE YÜKSEKÖĞRETİMİN DURUMU VE KONYA YA İKİNCİ BİR ÜNİVERSİTE İHTİYACI Etüd-Araştırma Servisi Nisan 2008 İÇİNDEKİLER GİRİŞ...1 BİRİNCİ

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KARMER) KARİYER PLANLAMA VE GELİŞTİRME EL KİTABI

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KARMER) KARİYER PLANLAMA VE GELİŞTİRME EL KİTABI TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KARMER) KARİYER PLANLAMA VE GELİŞTİRME EL KİTABI Kariyeriniz yaşamınızdır ANKARA, 2011 KARİYER PLANLAMA VE GELİŞTİRME EL KİTABI

Detaylı

Horizons. BYOD (Kendi Cihazını Getir): Küresel Bir Perspektif. Çalışanların Yön Verdiği Yenilikten Faydalanmak. Yönetici Özeti

Horizons. BYOD (Kendi Cihazını Getir): Küresel Bir Perspektif. Çalışanların Yön Verdiği Yenilikten Faydalanmak. Yönetici Özeti BYOD (Kendi Cihazını Getir): Küresel Bir Perspektif Çalışanların Yön Verdiği Yenilikten Faydalanmak Joseph Bradley Jeff Loucks James Macaulay Richard Medcalf Lauren Buckalew Yönetici Özeti BYOD'nin (Kendi

Detaylı

sektörü için dijital ilaç çağı olacak 675.000

sektörü için dijital ilaç çağı olacak 675.000 Petrol fiyatı aşağı, Türkiye ekonomisi yukarı? ISSN: 1309-0054 Sayfa 3 Sayfa 9 Sayfa 11 The Şubat - Mart 2015 Deloitte Times www.deloitte.com.tr Healthcare and Life Sciences Predictions 2020 A bold future?

Detaylı

PAZARLAMA PLANI EL KİTABI

PAZARLAMA PLANI EL KİTABI PAZARLAMA PLANI EL KİTABI SEDEF ÇETİNEL ANKARA-2005 ÖNSÖZ Baş döndürücü gelişmelerin yaşandığı içinde bulunduğumuz bilişim çağında ülkelerin karşılaştığı en önemli sorunlardan birisi şüphesiz işsizliktir.

Detaylı

İndeks, Türkiye nin yerli ve yabancı seçkin konuşmacı profiline sahip tek konuşmacı ajansı.

İndeks, Türkiye nin yerli ve yabancı seçkin konuşmacı profiline sahip tek konuşmacı ajansı. İndeks, Türkiye nin yerli ve yabancı seçkin konuşmacı profiline sahip tek konuşmacı ajansı. Konuşmacı isimleri alfabetik sıraya göre dizilmiştir. İndeks Konuşmacı Ajansı Kataloğu pdf dokümanının çözünürlüğü,

Detaylı

İş aramak planlı yapılması gereken ve zaman alan bir iştir. Bu nedenle öncelikle iş arama yönteminizi oluşturmanız gerekir.

İş aramak planlı yapılması gereken ve zaman alan bir iştir. Bu nedenle öncelikle iş arama yönteminizi oluşturmanız gerekir. İŞ ARAMA TEKNİKLERİ REHBERİ İşini severek yaparsan hayatta bir gün dahi çalışmış olmazsın. İş aramak, hayatınızın dönüm noktalarından birine atacağınız ilk adımdır. Bu adımı ne kadar sağlam atarsanız iş

Detaylı

YOL GÖSTERİCİ İLKELERİMİZ

YOL GÖSTERİCİ İLKELERİMİZ YOL GÖSTERİCİ İLKELERİMİZ 50 yıldır, Yeşil Bülten serisinde John Deere'in iş yapma biçimi açıklanmakta ve değerlerini uygulamaya geçirmektedir. Bültenler, uzun süreli misyonumuzu veya hayatları toprağa

Detaylı

Key words: Viral marketing, marketing on internet, word-of-mouth communication.

Key words: Viral marketing, marketing on internet, word-of-mouth communication. Viral Pazarlama veya İnternet Üzerinde Ağızdan Ağıza Reklam: Kuramsal Bir Çerçeve* Viral Marketing Or Word-Of-Mouth Advertising On Internet: A Theoretical Framework Yrd.Doç.Dr.Metin ARGAN** Öğr.Gör. Mehpare

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKÎ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) KİŞİSEL GELİŞİM İŞ ORGANİZASYONU ANKARA 2006 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen modüller; Talim

Detaylı

BİLGİ TOPLUMU İSTATİSTİKLERİ

BİLGİ TOPLUMU İSTATİSTİKLERİ BİLGİ TOPLUMU İSTATİSTİKLERİ Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı Bilgi Toplumu Dairesi Başkanlığı DPT Yayın No: 2826 BİLGİ TOPLUMU İSTATİSTİKLERİ 2011 Haziran 2011 ISBN: 978-975-19-5171-7 Devlet Planlama

Detaylı

Dalgaları aşmak ya da gelgite yakalanmak? Gelişen Bilgi Ortamını Yönetmek

Dalgaları aşmak ya da gelgite yakalanmak? Gelişen Bilgi Ortamını Yönetmek Dalgaları aşmak ya da gelgite yakalanmak? Gelişen Bilgi Ortamını Yönetmek EĞİLİM RAPORU NDAN AÇILIMLAR IFLA HAKKINDA IFLA kütüphanecilik ve bilgi mesleğinin küresel sesidir Uluslararası Kütüphane Dernekleri

Detaylı

KÜLTÜR VE TURİZM TANITIMINDA BİR ARAÇ OLARAK İNTERNET KULLANIMI. Hazırlayanlar: Mustafa ÇAKIR Ali Erdem YALÇİN

KÜLTÜR VE TURİZM TANITIMINDA BİR ARAÇ OLARAK İNTERNET KULLANIMI. Hazırlayanlar: Mustafa ÇAKIR Ali Erdem YALÇİN KÜLTÜR VE TURİZM TANITIMINDA BİR ARAÇ OLARAK İNTERNET KULLANIMI Hazırlayanlar: Mustafa ÇAKIR Ali Erdem YALÇİN Kültür ve Turizm Tanıtımında Bir Araç Olarak Internet Kullanımı ÖNSÖZ... II ÖZET... III GİRİŞ...

Detaylı

OSMANİYE İL TURİZM STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI

OSMANİYE İL TURİZM STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI OSMANİYE İL TURİZM STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI 1 2 OSMANİYE İL TURİZM STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI ÖNSÖZ Turizm sektörü son yıllarda gelişmekte olan ve gelişmiş ülkeler için giderek daha büyük bir önem kazanmaktadır.

Detaylı

REKTÖRÜMÜZÜN MESAJI ÖĞRENCİ KONSEYİ BAŞKANI MESAJI KAMPÜS'TEN NOTLAR YENİ BİR ORYANTASYONUN ARDINDAN ÖZGÜN, DİSİPLİNLER ARASI VE ARAŞTIRMAYLA

REKTÖRÜMÜZÜN MESAJI ÖĞRENCİ KONSEYİ BAŞKANI MESAJI KAMPÜS'TEN NOTLAR YENİ BİR ORYANTASYONUN ARDINDAN ÖZGÜN, DİSİPLİNLER ARASI VE ARAŞTIRMAYLA SAYI 30 KIŞ 2011 İÇİNDEKİLER KULE 30 KOÇ ÜNİVERSİTESİ ADINA SAHİBİ Prof. Dr. Umran İnan YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ Ayça Yürük EDİTÖR Enis Demirbağ GÖRSEL YÖNETMEN Levent Pakdamar KATKIDA BULUNANLAR Leyla Atay,

Detaylı

2015-2018 BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI

2015-2018 BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI 2015-2018 BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI BİLGİ TOPLUMU DAİRESİ BAŞKANLIĞI Aralık 2014 T.C. KALKINMA BAKANLIĞI 2015-2018 BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI Aralık 2014 Ankara İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER...1

Detaylı

KOBİ LERİN TEMEL SORUNLARI VE SAĞLANAN DESTEKLER

KOBİ LERİN TEMEL SORUNLARI VE SAĞLANAN DESTEKLER T.C. SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI K O S G E B KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI KOBİ LERİN TEMEL SORUNLARI VE SAĞLANAN DESTEKLER Yrd. Doç. Dr. Tahir AKGEMCİ Haziran

Detaylı

2014-2018 Bilgi Toplumu Stratejisi ve Eylem Planı (Taslak)

2014-2018 Bilgi Toplumu Stratejisi ve Eylem Planı (Taslak) 2014-2018 Bilgi Toplumu Stratejisi ve Eylem Planı (Taslak) Mayıs 2014 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER...1 ŞEKİLLER LİSTESİ...2 TABLOLAR LİSTESİ...2 KUTULAR LİSTESİ...3 KISALTMALAR...4 I. GİRİŞ...9 II. BİLGİ TOPLUMU

Detaylı

BÜYÜK DÜŞÜN, KÜÇÜK BAŞLA, HEMEN HAREKETE GEÇ!

BÜYÜK DÜŞÜN, KÜÇÜK BAŞLA, HEMEN HAREKETE GEÇ! BÜYÜK DÜŞÜN, KÜÇÜK BAŞLA, HEMEN HAREKETE GEÇ! Kaliṫeli, kapsayıcı eği tiṁ i çiṅ gençli kle ortaklıklarınızı güçlendiṙiṅ; öyle ki tüm gençler yaşamda başarıya giḋen En I yi yol olarak eği tiṁle i lgi li

Detaylı

2023'E DOĞRU TÜRKİYE'DE ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANELERİ. Mevcut Durum, Sorunlar, Standartlar ve Çözüm Önerileri

2023'E DOĞRU TÜRKİYE'DE ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANELERİ. Mevcut Durum, Sorunlar, Standartlar ve Çözüm Önerileri 2023'E DOĞRU TÜRKİYE'DE ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANELERİ Mevcut Durum, Sorunlar, Standartlar ve Çözüm Önerileri ANKARA, 2014 2023'e Doğru Türkiye'de Üniversite Kütüphaneleri Mevcut Durum, Sorunlar, Standartlar

Detaylı

Ekler 1. Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi (2 Yıllık) İş Takvimi 2. Gönül Elçisi Başvuru Formu 3. Gönül Elçisi Aylık Faaliyet Raporu Formu

Ekler 1. Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi (2 Yıllık) İş Takvimi 2. Gönül Elçisi Başvuru Formu 3. Gönül Elçisi Aylık Faaliyet Raporu Formu İçindekiler Önsöz 1. Hoşgeldiniz 2. Neden Gönüllülük? 3. Gönüllülük a. Gönüllülük Nedir? b. Gönüllüler Neden Önemlidir? c. Neden Gönüllü Olunur? d. Neden Gönüllü Olunmaz? e. Gönüllü Ne Yapar? f. Gönüllü

Detaylı

Bu kitapçık kimler içindir? Bu kavram nasıl gelişti: sanat, eğitim ve seyahat. Dil ve Kentin Tanıtımı

Bu kitapçık kimler içindir? Bu kavram nasıl gelişti: sanat, eğitim ve seyahat. Dil ve Kentin Tanıtımı Bu kitapçık kimler içindir? adlı bu kitapçık bir şehirdeki işaretleri fotoğraflayarak, bir lisanı öğretmek ve öğrenmek için bir yöntem sunmaktadır. Mevcut kaynaklarınızı en iyi şekilde değerlendirecek

Detaylı

ÖRGÜTLERDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

ÖRGÜTLERDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 2846 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 1803 ÖRGÜTLERDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Yazarlar Prof.Dr. Ramazan GEYLAN (Ünite 2, 6) Prof.Dr. Deniz TAŞÇI (Ünite 4, 5) Doç.Dr.

Detaylı