CARTA PROMAX MAKİNE ADAKULE OFİS PROJESİ ARALIK İSTANBUL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CARTA PROMAX MAKİNE ADAKULE OFİS PROJESİ ARALIK 2014 - İSTANBUL"

Transkript

1 CARTA PROMAX MAKİNE ADAKULE OFİS PROJESİ ARALIK İSTANBUL

2 YBM TASARIM ARALIK 2014 İSTANBUL

3 PROMAX MAKİNE ADAKULE OFİS - İSTANBUL Projenin Adı : PROMAX MAKİNE OFİS Projenin Yeri ve Yılı : Maltepe İstanbul, 2014 Projenin Arsa Alanı Projenin İnşaat Alanı Projenin Büyüklüğü : m2 : m2 : 96 Adet ofis / rezidans Projenin Tasarımcısı : ÜMRAN YAPI Projenin Yüklenicisi : ÜMRAN YAPI Projenin Uygulamacısı : YBM TASARIM

4 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL Projenin Konumu

5 PROMAX MAKİNE OFİS - İSTANBUL OFİS İÇERİSİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER Öncelikle 4+1 konut tipi teslim alınan proje, YBM TASARIM tarafından Promax firmasının istediği şekilde yeniden projelendirildi. Çalışmalar Eylül 2014 tarihinde başladı ve yirmi gün sürdü. Şirket ortaklarının üst düzey müşterilerini ağırladıkları adalar manzarasına hakim, pazarlamaya yönelik bir yönetici ve toplantı odası mantığı temel prensip alındı.

6 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL OFİS İÇERİSİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER Tasarım çalışmalarında öncelikle misafirlerin konforu, modern ve rahat bir sunum ortamı ile satış ekibinin huzurlu çalışabileceği argümanlar değerlendirildi. Promax yöneticileri YBM TASARIM dan, giriş + WC + Yönetici odaları + Toplantı odası kapsamında etkileyici ve sanatsal tasarımlar ile bezenmiş bir bütünsel çalışma istediler. Bu bağlamda giriş bölümünde CARTA paneller ve ahşap bir heykel çalışma, WC de CARTA duvar karoları, yönetici odalarında konsepti tamamlayan heykeller ve CARTA tavan panelleri ile toplantı odasında da yine CARTA paneller yardımıyla bir bütünlük oluşturuldu.

7 PROMAX MAKİNE OFİS - İSTANBUL CARTA DEKORATİF CAM PANELLERİN KONUMU CARTA Dekoratif Cam Paneller, Ofis içerisinde; Kayar Toplanır Cam Paneller 5 Adet Sabit Cam Paneller 6 Adet Tavan İçi Havuz Cam Panelleri 14 Adet Cam Kapılar 2 Adet Sürme Kapılar 2 Adet Mekan Bölücü Cam Paneller 1 Adet Duvar Dekoratif Cam Paneller 3 Adet Banyo Duvar Cam Karoları 46 Adet Kolon Cam Kaplamaları 3 Adet Toplantı Masası Camı 1 Adet Cam Tabela ve İşaretlemeler 3 Adet kullanılmıştır.

8 PROMAX MAKİNE OFİS - İSTANBUL PROMAX OFİS VE CARTA DEKORATİF CAM PANELLERİN TASARIMI PROMAX ofisin tasarlanması esnasında ofis çalışanlarının ihtiyaçları, firma sahiplerinin beklentileri ve ofisin kullanım amacı ön planda tutuldu. CARTA dekoratif cam panellerin tasarımın içerisinde son derece vurucu etki sağlaması için öncelikle serbest çizimler ve tasarımlar, daha sonra detaylı bir maket çalışması yapıldı. Çalışmaların her safhasında 3 boyutlu uygulamalar ve CARTA panel uygulamaları ile ilgili etkiler değerlendirildi. Hazırlanacak olan CARTA panellerin cam kalınlıkları, ebatları, seçilecek renkler konusunda YBM TASARIM ekibi yoğun çalışmalar konusunda karar verdi ve özel numune çalışmaları ile uygulamanın son detaylarını oluşturdu.

9 PROMAX MAKİNE OFİS - İSTANBUL CARTA DEKORATİF CAM PANELLERİN TASARIMI CARTA dekoratif cam panellerin tasarımında öncelikle kurum kimliğine dikkat edildi. Ağırlıklı olarak yeşil rengin tercih edildiği tasarımlarda farklılık yaratan esintiler de uygulandı. Bölücü panellerin tamamında, 90 ve sürme kapılarda renklendirme yapılmadı. Hareketli ve sabit CARTA panellerin deseni Promax için YBM TASARIM tarafından özel hazırlandı. Banyoda kullanılan CARTA dekoratif cam karolarının her biri özel kalıpla üretildi. Ölçüleri duvar ölçüsü hesaplanarak kesilmeden uygulandı. Benzer desenli karolar farklı ebatlarda aynı prensiple lavabo tezgah üzerinde ve dolap üzerinde de uygulandı. Tavandaki CARTA paneller özel olarak tasarlandı ve renklendirildi.

10 PROMAX MAKİNE OFİS - İSTANBUL CARTA DEKORATİF CAM PANELLERİN İMALATI CARTA Panellerin desen ve bezeme seçiminden sonra, YBM TASARIM ekipleri ofis tadilat çalışmalarına başladı. Aynı zamanda CARTA panellerin kalıp, cam hazırlıkları, pişirme ve boyama çalışmaları yapıldı. Yaklaşık olarak 90 adet CARTA dekoratif cam panelin imalatı aynı zamanda gerçekleştirildi. Desenlerin özel hazırlanması ile firmaya özgü bir konsept oluşturuldu. DORMA RS sistem ile uygulanan CARTA panellerde TENSION, havalandırma etrafında kullanılan kolonun kaplaması olan panellerde SAHARA, girişteki kolon etrafında SEAWEED ve WC de duvarlarda kullanılan panellerde PERU desenleri seçildi. Tavanlarda kullanılan balık desenleri için fırça ucu bezeme tekniği kullanıldı.

11 PROMAX MAKİNE OFİS - İSTANBUL YBM TASARIM - PROMAX OFİS TADİLAT ÇALIŞMALARI Çalışmalarımıza öncelikle yıkım ve kırım çalışmaları ile başlandı. Mekanların alçıpan panellerle bölümlendirilmesinden sonra zemindeki parke ve seramik uygulamaları yapıldı. Alçıpan tavan uygulamaları, elektrik ve su tesisatları ile klima ve havalandırma tesisatları aynı sürede tamamlandı. Boyadan önce sıva ve tamir uygulamaları bitirildi. Bu çalışmaları bölücü cam panellerin, hareketli bölmelerin ve diğer detayların tamamlanması izledi. Son olarak CARTA dekoratif cam panellerin uygulamaları, marangozlarımızın, elektrikçilerimizin ve diğer ekiplerimizin iş birliği ile tamamlandı. Bütün çalışmalar tamamlandıktan sonra ekiplerimiz son kat boya uygulaması ve perdelerin takılmasını takiben, Promax firmasına artık ofislerini taşıyabilecekleri müjdesini verdi.

12 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / CARTA SABİT CAM PANELLER Cam Panel Ölçüleri Panel Deseni Panel Bezeme : Ekstra Clear (Pilkington) TEMPERLİ : 800 x 2340 x 8 mm. 6 adet CARTA dekoratif cam panel uygulama : ÖZEL TASARIM : NATUREL CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulaması Yönetici odalarının giriş bölümüne bakan kısmında proje için YBM TASARIM tarafından hazırlanan özel tasarım CARTA dekoratif cam paneller uygulandı.

13 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / KAYAR TOPLANIR CAM PANELLER CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulaması Sabit CARTA panellerle aynı ölçülerde ve nitelikte çalışıldı. Yönetici odalarının biri ile toplantı odasının arasında hareketli bölücü duvar olarak kullanıldı. Kullanım amacı, gerektiğinde toplantı odasını yönetici odasına katarak kullanım alanını arttırmaktı.

14 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / TAVAN İÇİ HAVUZ CAM PANELLERİ Cam Panel Ölçüleri : Ekstra Clear (Pilkington) TEMPERLİ : 420 x 1260 x 5 mm. 14 adet Panel Deseni Panel Bezeme : ÖZEL TASARIM : Fırça ucu bezeme CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulaması Yönetici odalarının tavanlarında oluşturulan alçıpan havuzların içerisinde, YBM TASARIM tarafından hazırlanan özel tasarım CARTA dekoratif cam paneller uygulandı.

15 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / CAM KAPILAR Cam : Ekstra Clear (Pilkington) TEMPERLİ CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulaması Panel Ölçüleri : 800 x 2340 x 8 mm. 2 adet CARTA dekoratif cam panel uygulama Panel Deseni : ÖZEL TASARIM Panel Bezeme : NATUREL (Panelde menteşe ve kilit uygulanacak alanlarda yüzeye desen yapılmadı) Yönetici odalarının giriş bölümüne bakan kısmında proje için YBM TASARIM tarafından hazırlanan özel tasarım CARTA dekoratif cam kapı panelleri uygulandı. Kapılarda Alman WSS aksesuarlar kullanıldı.

16 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / SÜRME KAPI Cam : Ekstra Clear (Pilkington) TEMPERLİ CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulaması Panel Ölçüleri : 800 x 2240 x 8 mm. 2 adet CARTA dekoratif cam panel uygulama Panel Deseni : PSN.018 TENSION Panel Bezeme : NATUREL (Panelde mekanizmanın camı tutacağı alanlarda yüzeye desen yapılmadı) Toplantı odasından çıkılan ve kahve molası için tasarlanan özel bölümü ayırması için sürme kapı uygulaması tercih edildi. Yer kazanım amacıyla, kullanılan kapıda Alman DORMA RS mekanizma kullanıldı.

17 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / MEKAN BÖLÜCÜ CAM PANEL Cam : Ekstra Clear (Pilkington) TEMPERLİ CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulaması Panel Ölçüleri : 740 x 2320 x 8 mm. 1 adet CARTA dekoratif cam panel uygulama Panel Deseni : ÖZEL TASARIM Panel Bezeme : NATUREL (Panelde bazaların içinde kalacak olan alanlarda yüzeye desen yapılmadı) Toplantı odasına giden koridor üzerinde, bekleme bölümüne aydınlık vermek amacıyla kullanılan panelde özel desen uygulandı ve montaj için özel tasarım masif ahşap bazalar kullanıldı.

18 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / DUVAR DEKORATİF CAM PANELLER Cam : Ekstra Clear (Pilkington) TEMPERLİ CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulaması Panel Ölçüleri : 450 x 2300 x 8 mm. 2 adet - 900x2300x8 mm. 1 adet CARTA panel Panel Deseni : ÖZEL TASARIM Panel Bezeme : Metalik orman yeşili ve gümüş varak boya uygulanmıştır (Panelde ahşap çerçeve ve çakıl içerisinden gizli LED aydınlatma uygulanmıştır) Giriş bölümünde mekana etki kazandırmak amacıyla hazırlanan özel tasarım CARTA çalışma, aynı alandaki mekan bölücü panelin desenine benzer bir çalışmadır. Çalışma firma konsept renkleriyle bezenmiştir.

19 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / BANYO DUVAR CAM KAROLARI Cam : Round Float CARTA Dekoratif Cam Karo Uygulaması Panel Ölçüleri : 280 x 380 x 6 mm. 36 adet - 320x420x6 mm. 10 adet CARTA cam karo Panel Deseni : PSN. 010 PERU Panel Bezeme : Metalik orman yeşili ve gümüş varak boya birlikte uygulanmıştır (Her cam karo için farklı kalıp kullanılmıştır, karoların hiç biri diğerine benzememektedir) Farklı bir etki yaratılması istenen WC de, PERU desenli dekoratif cam karolar duvara uygulandı. Alttan çakıl içerisinde gizli LED aydınlatmalı tasarımı, lavabo ve dolap üzerindeki geniş ölçülü karolar tamamlamaktadır.

20 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / KOLON CAM KAPLAMALARI Cam : Ekstra Clear (Pilkington) (SEAWEED Paneller TEMPERLİ) CARTA Dekoratif Cam Karo Uygulaması Panel Ölçüleri : 280 x 2300 x 10 mm. 2 adet - 700x1250x6 mm. 3 adet CARTA cam karo Panel Deseni : PSN.013 SAHARA - PSN. 014 SEAWEED Panel Bezeme : SAHARA için PCG.007 BODRUM, SEAWEED için özel renkler kullanıldı (Havalandırma içerisinde, gizli LED aydınlatma uygulaması yapılmıştır) Giriş bölümünde ortadan geçen havalandırma kanalını kamufle etmek amacı ile SAHARA desenli bir ahşap kolon uygulaması yapılmıştır. Gerçek kolon etrafı ise ahşap bazalı SEAWEED desenli cam panel ile çevrelenmiştir.

21 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / TOPLANTI MASASI CAMI Cam : ROUND FLOAT CARTA Dekoratif Cam Karo Uygulaması Panel Ölçüleri : 900 x 2100 x 19 mm. 1 adet CARTA cam masa Panel Deseni : ÖZEL TASARIM MASA Panel Bezeme : KURUMSAL RENKLER (Kenarları düz, camın ortası desen almış özel CARTA dekoratif cam masa paneli) Promax firması sahiplerinin özel istekleri üzerine üretilen oldukça geniş ölçülerdeki CARTA panel, camı hazırlandıktan sonra firmanın kurumsal renkleri ile bezenmiştir. Masanın yüzeyi, üzerinde çalışmaya uygun şartlarda üretilmiştir.

22 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / CAM TABELA VE İŞARETLEMELER Cam Panel Ölçüleri Panel Deseni Panel Bezeme : Ekstra Clear (Pilkington) : 220 x 420 x 5mm. 2 adet x 520 x 5mm. 1 adet CARTA cam logo : ÖZEL TASARIM KURUMSAL LOGO : KURUMSAL RENKLER CARTA Dekoratif Cam Karo Uygulaması Promax firması için özel üretilen işaretlemeler, ikisi ofis dışında, diğeri içeride olmak sureti ile uygulanmıştır. (Kurumsal renklerle bezenmiş camlar kenarlarından kulp delikleri açılmak sureti ile hazırlandı) Renkler degrade çalışılmıştır.

23 PROMAX MAKİNE OFİS İSTANBUL / HEYKEL ÇALIŞMALARI Heykel çalışmalarımız girişte ve yönetici odalarında dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Çalışmalarımızda emeği geçen ve projemize destek veren bütün firmalara YBM TASARIM olarak teşekkür ediyoruz.

24 İletişim: Merdivenköy Mah. Mandıra Cad. Şanlı Sok. 6/A GÖZTEPE İSTANBUL Tel: E-posta: info@ybmtasarim.com

İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ AGELESS KLİNİĞİ PROJESİ HAZİRAN 2015 - İSTANBUL

İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ AGELESS KLİNİĞİ PROJESİ HAZİRAN 2015 - İSTANBUL CARTA İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ AGELESS KLİNİĞİ PROJESİ HAZİRAN 2015 - İSTANBUL Projenin Adı : AGELESS KLİNİĞİ Projenin Yeri ve Yılı : Fulya İstanbul, 2015 Projenin Arsa Alanı Projenin İnşaat Alanı Projenin

Detaylı

CARTA VANİKÖY / CK EVİ PROJESİ AĞUSTOS 2014 - İSTANBUL

CARTA VANİKÖY / CK EVİ PROJESİ AĞUSTOS 2014 - İSTANBUL CARTA VANİKÖY / CK EVİ PROJESİ AĞUSTOS 2014 - İSTANBUL CK EVİ İSTANBUL Projenin Adı : CK EVİ Projenin Yeri ve Yılı : Vaniköy İstanbul, 2014 Projenin Arsa Alanı Projenin Büyüklüğü : 137.000 m2 (Site Alanı)

Detaylı

CARTA VIP HOTEL - AŞKABAT PROJESİ OCAK TÜRKMENİSTAN

CARTA VIP HOTEL - AŞKABAT PROJESİ OCAK TÜRKMENİSTAN CARTA VIP HOTEL - AŞKABAT PROJESİ OCAK 2015 - TÜRKMENİSTAN OLİMPİYAT KÖYÜ AŞKABAT, TÜRKMENİSTAN VIP HOTEL / AŞKABAT - TÜRKMENİSTAN Projenin Adı : VIP HOTEL Projenin Yeri ve Yılı : Aşkabat Türkmenistan,

Detaylı

CARTA SEDNA TEKSTİL MERKEZ. CARTA Dekoratif Cam Pano. Haziran 2015 - İSTANBUL

CARTA SEDNA TEKSTİL MERKEZ. CARTA Dekoratif Cam Pano. Haziran 2015 - İSTANBUL CARTA SEDNA TEKSTİL MERKEZ CARTA Dekoratif Cam Pano Haziran 2015 - İSTANBUL Projenin Adı : SEDNA Tekstil Merkez Ofis Projenin Yeri ve Yılı : Çekmeköy İstanbul, 2015 Projenin Arsa Alanı Projenin İnşaat

Detaylı

CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulamalarına Bazı Örnekler

CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulamalarına Bazı Örnekler CARTA Dekoratif Cam Panel Uygulamalarına Bazı Örnekler Tuğla desenli dekoratif cam duvar uygulaması. Noktasal tutucular ile gizli taşıyıcı sisteme bağlantı. Zeminde kaide içine gömülü cam paneller. TASARIM:

Detaylı

CARTA YBM TASARIM ÇALIŞMA PRENSİPLERİ İSTANBUL

CARTA YBM TASARIM ÇALIŞMA PRENSİPLERİ İSTANBUL CARTA YBM TASARIM ÇALIŞMA PRENSİPLERİ 2014 - İSTANBUL Bakü Cumhurbaşkanlığı Oval Ofis Detayı YBM TASARIM - CARTA TASARIM SÜRECİ Biz CARTA dekoratif cam panelleri yaratırken, tasarım ortaklarımızla uzun

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR 1. Kırım, Sökme ve Temizlik Zemin katta duvarda yer alan ahşaplar sökülecek, projeye

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... İZMİR Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... ÇEŞME Antik çağlardan günümüze uzanan eşsiz tarihi, sakin ve huzurlu yapısı,

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım.

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. 1 Felsefemiz İşverenin hayallerini referans alarak tasarımda fark yaratmak, kişiye özel ve projenin gerektirdiği konsepti

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

BEYKOZ KIZ & ERKEK EĞİTİM KAMPÜSLERİ İÇ MEKAN KONSEPT SUNUMU

BEYKOZ KIZ & ERKEK EĞİTİM KAMPÜSLERİ İÇ MEKAN KONSEPT SUNUMU BEYKOZ KIZ & ERKEK EĞİTİM KAMPÜSLERİ İÇ MEKAN KONSEPT SUNUMU KIZ EĞİTİM KAMPÜSÜ VAZİYET PLANI KIZ EĞİTİM KAMPÜSÜ LİSE BİNASI - ZEMİN KAT PLANI KIZ EĞİTİM KAMPÜSÜ LİSE BİNASI - 1.KAT PLANI KIZ EĞİTİM KAMPÜSÜ

Detaylı

www.sanberkinsaat.com

www.sanberkinsaat.com www.sanberkinsaat.com Alesta apartmanı Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de, doğanın içinde yer alan 1066,85 m² alan üzerinde 12 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Alesta apartmanında 3 adet iş yeri (

Detaylı

MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ. STRIPE 100 mm / DERZLİ SİSTEM LEDGE 80 mm/ OMEGALI SİSTEM GLAZE 40 mm / CAM CAMA SİSTEM

MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ. STRIPE 100 mm / DERZLİ SİSTEM LEDGE 80 mm/ OMEGALI SİSTEM GLAZE 40 mm / CAM CAMA SİSTEM www.ortho.com.tr HAKKIMIZDA Alüminyum, cam ve ahşap imalat sektörlerinin önemli bir merkezi olan Ankara da bulunan firmamız, sektördeki tecrübesini ve potansiyelini Modüler Bölme Duvar Sistemleri imalatına,

Detaylı

Locksmith Software Technologies Ofisi

Locksmith Software Technologies Ofisi PROJE Locksmith Software Technologies Ofisi Açık ofis, esnek mekanlar Locksmith Software Technologies Ofisi PROJE KÜNYESI Proje Yeri: Çankaya, Ankara İşveren: Locksmith Software Technologies Proje Tarihi:

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER ANKARA ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ GGY 214 YAPI BİLGİSİ VE MALİYET ANALİZLERİ DERSİ Dersin Sorumlu Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Arzuhan Burcu GÜLTEKİN

Detaylı

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır.

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. F Blok H Blok G Blok DBlok EBlok I Blok BBlok CBlok J Blok ABlok KBlok L Blok M Blok Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. www.unbayinsaat.com

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok I Blok J Blok H Blok G Blok EBlok KBlok L Blok F Blok CBlok M Blok DBlok BBlok ABlok www.unbayinsaat.com Her köşesi konforunuz ve size özel bir yaşam alanı düşünülerek tasarlanmış 13 blok toplam 144 lüks

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE geçmişten gelen gücümüzle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz... Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret anlayışımız, vazgeçilmez değerlerimizle, Bölgenin değerlerine

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara.

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. www.vetroart.com.tr Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. Gündelik yaşantımızda birçok alanda kullandığımız camın tarihi MÖ 3000 yıllarına dayanmakta, M.Ö 2500 yılına ait olduğu belirlenen Antik

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr

www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Sitesi; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00 mž açık otoparkdan oluşmaktadır.

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları 2012 T E L E F O N 0312 348 90 30 dekomaks.com.tr Maksimum hız Maksimum kalite Maksimum estetik Hakkımızda 2006 dan günümüze... Dekomaks,

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017. Birim Fiyat Tutarı 1

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017. Birim Fiyat Tutarı 1 Sayı : / 012 Konu : Teklif Mektubu Hakkında T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017 Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

Y e n i k e n t.

Y e n i k e n t. Y e n i k e n t www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Park; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080003017 ELİF TÜRKMEN AĞUSTOS / 2014 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : Elif TÜRKMEN NUMARASI : 10080003017

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Temmuz 2017 Rustik instagram/ facebook / kampanyapesinde Rustik Tarz Kelime anlamı köy evi veya köy görünüşü verilen, kırsal olan Rustik (kaynak: TDK), doğallığı

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

OFİS KONTEYNER: 700 cm MASA 3 MASA 4 MASA 1 MASA 2 GİRİŞ DOLAP SERVİS DOLABI

OFİS KONTEYNER: 700 cm MASA 3 MASA 4 MASA 1 MASA 2 GİRİŞ DOLAP SERVİS DOLABI OFİS KONTEYNER: 700 cm ETAJER ETAJER DOLAP ETAJER ETAJER DOLAP 1 2 3 4 250 cm SERVİS DOLABI PLAN GİRİŞ 240 cm 240 cm CARAVANS TRAILERS CONTAINERS OFİS KONTEYNER: Model Ölçüler Özellikler : SOYKAR KONTEYNER.

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP PANEL PANEL ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Fabrikamız Üretim Müdürlüğü İş Takip Çalışma Ofisi ve Tabanca Ambarı tadilatı işi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER A. YIKIM, SÖKÜM VE ÖRÜM İŞLERİ 1) Planda kesik çizgilerle belirtilen duvar yıkılacaktır.

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI BACKER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI OYSTER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI DMO ÜRÜNLERİ 2009

NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI BACKER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI OYSTER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI DMO ÜRÜNLERİ 2009 14500 FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI 21500 NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI MASA; TOPLANTILI; 322,5x105xh75cm. boyutlarındadr. (dikdörtgen modülü 210x105cm.) Üst tablalar 48mm. (30+18) MDF üzeri doğal

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada! Yenı nesil Yasam 4 Yürüyüş mesafesindeki, Alışveriş merkezi, Okulu, Spor tesisi, Hastanesi ve Ulaşım kolaylığı ile... Bağcılar Güneşli de Yeni nesil yaşam merkezi hayata geçiyor! Yaşamınızda isteyeceğiniz

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL ADI 1 Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları Projenin içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. Projeye uygun Fitness Salonu Site içi

Detaylı

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor.

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor. Şirket Profilimiz Misyonumuz 2001 yılında İstanbul Şişli de kurulan Sander Ltd. Şti. olarak, 2011 yılı itibariyle kurumsallaşmamızı tamamlamış biçimde, 5000 m 2 lik tesislerimizde, tecrübeli ve eğitimli

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

Yaşamın renklerinden çoğalan

Yaşamın renklerinden çoğalan B tarz Yaşamın renklerinden çoğalan Ebru-Salih Egeli çifti ve oğulları Efe nin yaşadığı, doğanın kucağındaki Zekeriyaköy evi üç kattan oluşuyor. Zamanla çeşitlenen gereksinimlerin özellikle mutfak ve banyolarda

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080003029 GÖZDE ÖZGÜR 17 HAZİRAN 2013 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :GÖZDE ÖZGÜR NUMARASI :10080003029

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI Burada hazırlanan akustik malzeme pozları örnektir. İncelenmesi amacıyla bilgilerinize sunulmuştur. Size özel pozların oluşturulması

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Sizi hayalini kurduğunuz eve davet ediyoruz... Değerli dostlarımız. ZEYKO İNŞAAT A.Ş. güvencesiyle Köşk te ilk projemiz olan Zeytinkent Sitesine siz değerli

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP MONOBLOK MONOBLOK ALT DOLAP

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan Askı çubuk aralığı 1200 mm Panel 600 mm 600 mm Modüler Asma Tavan Sistemleri; tavandan geçen her türlü tesisatı gizlemek; aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR KAPILAR DORMA AGILE KAYAR KAPILAR Sürme cam kapıların mimarideki kullanımına paralel olarak, mekanizmalarının dış görünüşünün önemi de gün geçtikçe daha belirgin hale gelmektedir. Bu özellik otellerde,

Detaylı

Yonca. Gövde Mdf Lake Boyalı, Kapaklar Mdf Lake Boyalı Kulp Desenli Metalik Kromaj Kaplama, Ayak Beyaz Abs Çanak Yaprak Lavabo

Yonca. Gövde Mdf Lake Boyalı, Kapaklar Mdf Lake Boyalı Kulp Desenli Metalik Kromaj Kaplama, Ayak Beyaz Abs Çanak Yaprak Lavabo 2013 Collection Daima Kalite... Yonca 100 Gövde Mdf Lake Boyalı, Kapaklar Mdf Lake Boyalı Kulp Desenli Metalik Kromaj Kaplama, Ayak Beyaz Abs Çanak Yaprak Lavabo Alt Üst 95 55 194 Üst Dolap 95 10 80 Alt

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler İNDEKS Kayar Kapı Aksesuarları Kayar Kapı Gömme Kulplar Genel Bilgiler TIGER Kayar Kapı Donanımları ALU 80 A ALU 80 A Softmaster ALU 200 ALU 80 GLK (Cam Kapı) ALU 80 T-Fold (Katlanır) 9.01 9.02-9.03 9.04-9.05

Detaylı

yaşam alanlarınız özelleşiyor...

yaşam alanlarınız özelleşiyor... YarınınKayseri si yaşam alanlarınız özelleşiyor... Yarının Kayseri si Sümer de Biz bir hayalinizi Konum Sümer Mevkii, şehir merkezine yakın olmasıyla stratejik bir bölgede bulunuyor. Bu bölge, üniversite

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

DYNAMIC. Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli. Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu

DYNAMIC. Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli. Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu DYNAMIC Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli Yaş Aralığı: 12-24 Yaş Sertifikaları: TSE Kıyafetlerin hava alması için havalandırma

Detaylı

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor Önce düşler vardı Hayatlara renk katacak farklı projeler inşa etmek için "Meteor İnşaat" olarak çıktığımız bu yolda bir yaşam alanının nasıl olması gerektiğini düşlerken, sizlerin isteklerini göz önüne

Detaylı

Yeni bir yaşam için...

Yeni bir yaşam için... Yeni bir yaşam için... 1 2 ÖZTOP kimdir? Hilmi ÖZTOP tarafından kurulan ÖZTOP TİCARET, 1972 ylından beri, kaliteli, sağlam ve güvenilir yapıların inşasında tercih edilen inşaat malzemelerinin satışını

Detaylı

ERVES iadres, 2103 m 2 arsa içerisinde, 15 adet 3+1 daireden oluşmaktadır.

ERVES iadres, 2103 m 2 arsa içerisinde, 15 adet 3+1 daireden oluşmaktadır. ERVES iadres, 2103 m 2 arsa içerisinde, 15 adet 3+1 daireden oluşmaktadır. Üç cephesi açık ve aydınlık; konsept mutfak ve banyo tasarımları ile özel bir proje. Konum ERVES iadres, tamamen yeni ve merkeze

Detaylı

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER İçindekiler A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER 20 A Serisi Zemin Aydınlatma Taşları Renk Seçenekleri Kırmızı Yeşil Mavi

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark projesi, arsasının Ankara nın büyüme ekseni Eşkişehir Yolu üzerinde konumlanması sebebiyle çevrenin gelecekteki gelişimi göz önünde bulundurularak planlanmış. Alışveriş

Detaylı

E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM

E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM organik mimarisi ile doğaya saygılı bir yaşam alanı butik bir otel, spa merkezi ve evler bir arada Yemyeşil bir doğa ve masmavi Ege denizinin

Detaylı

acrux özelleştirilebilen aydınlatma armatürlü akustik paneller tasarım BCN DESIGNSTUDIO

acrux özelleştirilebilen aydınlatma armatürlü akustik paneller tasarım BCN DESIGNSTUDIO acrux özelleştirilebilen aydınlatma armatürlü akustik paneller tasarım BCN DESIGNSTUDIO 2 acrux acrux 1 fikir & konsept 2 paneller 3 uygulama 4 detaylar içerik 3 1 özelleştirilebilen aydınlatma armatürlü

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ Elazığ ili SODES 2012-23-826 nolu Her Genç Gelecektir Projesi kapsamında İnşaat-Tadilat mal alımına ve onarımına ilişkin SODES 2011 Uygulama

Detaylı

YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ. İstikbal markası ile serimize dahil edilen Barok Yatak Odası Takımı nın tanıtım bilgilendirmesi aşağıdaki

YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ. İstikbal markası ile serimize dahil edilen Barok Yatak Odası Takımı nın tanıtım bilgilendirmesi aşağıdaki YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu : Yeni Ürün Bilgilendirmesi Hk. Sayı No : 2013-029 13.04.2013 gibidir. İstikbal markası ile serimize dahil edilen Barok Yatak Odası Takımı nın tanıtım bilgilendirmesi aşağıdaki

Detaylı