İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ÖSYS YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI ÖSYS YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU"

Transkript

1 İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ÖSYS YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Ağustos 2015

2 2015-ÖSYS SONUCUNDA YERLEŞENLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 1. GİRİŞ 2015-ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri, kayıt bürolarımızda Ağustos 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Kayıtlar belirtilen tarihler arasında her gün saat 09:30 ile 17:00 arasında yapılacaktır. 2. KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER 1) 2015-ÖSYS Yerleşme Sonuç Belgesi internet çıktısı 2) Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi: Bu belgelerin fotokopileri kayıt sırasında Üniversitemizce Aslı Gibidir şeklinde onaylandıktan sonra asılları iade edilecektir. 3) Nüfus Cüzdanının Aslı ve Fotokopisi: Bu belgenin fotokopisi kayıt sırasında Üniversitece Aslı Gibidir şeklinde onaylandıktan sonra aslı iade edilecektir. 4) Fotoğraf, 6 adet. 5) Askerlik durumu beyan formu, (Kayıt esnasında, kayıt bürosunda doldurulacaktır) (1996 ve daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmemektedir) 6) Öğrenim ücreti onayı, ((bkz. bu kılavuzdaki 4.Başlık ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME YÖNTEMLERİ İLE İLGİLİ TEMEL BİLGİLER) bu onayı almak için kayıt sırasında ÖDEME NOKTASI masasına uğramalısınız) 7) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programına kayıt olacak olan öğrencilerin; ÖSYS Kılavuzunda yer alan Bk 233 gereği, (Üniversitelerin Tıp Fakültelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almaları ve kayıt sırasında getirmeleri; program gereği 2. sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması sebebiyle kayıt tarihinde 17 yaşını tamamlamış olmaları; erkek öğrencilerde 1.65 m den, kız öğrencilerde 1.60 m den kısa olmamak, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmak; kurtarma ve taşıma işlerinde iki kişilik bir ekipte çalışırken sedyedeki bir hastayı ekip arkadaşı ile birlikte taşıyabilecek beden ve fizik yeterliliğine sahip olmaları) gerekmektedir. Bu programa kayıt olacak öğrencilerin kayıt sırasında İlk ve Acil Yardım Programı Kayıt Koşullarına Uygunluk Formu nu doldurmaları gerekir. Kayıtlarla İlgili Açıklamalar: 1) Öğrenciler kayıt işlemlerini şahsen yapmalıdır. Posta ile kayıt yapılmaz. Geçerli mazereti olan öğrencinin noter vekaletnamesi ile vekil göstereceği kişi, öğrencinin kayıt işlemlerini yürütebilecektir. 2) Halen bir yükseköğretim kurumunda kayıtlı olan öğrencilerin kesin kayıt işlemlerini yapabilmeleri için kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumundan ilişkilerini kesmeleri zorunludur. 3) Eksik belge ile kayıt yapılmaz.

3 4) Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. 5) Belirtilen tarihler arasında kayıt yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. 6) Üniversitemiz, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir. ADRES BİLDİRİM FORMU ÖSYM ile yazışmalarınızda kullandığınız adres, Üniversitemiz veri tabanına aktarılacak olup size ait iletişim adresi (daimi adres) olarak geçmiştir. Tebligat adresiniz, sizinle ilgili çok önemli olabilecek yazışmaların, duyuruların iletilmesinde kullanılacak adrestir. Eğer daimi adresiniz ÖSYM ile yazışmalarda kullandığınız adres değil ise, Kayıt Bürosundan kayıt sırasında alacağınız Adres Bildirim Formunda gerekli değişikliği yaparak kayıt evrakı ile birlikte görevlilere teslim ediniz. Üniversitemiz, iletişim adresi değişiklikleri nedeniyle öğrencilere ulaşmayan bilgi ve belgelerden doğan olumsuzlukların sorumluluğunu üstlenmemektedir. Bu yüzden, hangi nedenle olursa olsun, öğreniminiz süresince adres değişikliklerinizi, değişikliği izleyen 15 gün içinde Öğrenci İşleri Direktörlüğü ne bildirmeniz gerekmektedir. Kaydınızı yaptırmış olmanız, adres konusunda Üniversitenin bu uyarısının size tebliğ edildiği anlamına gelmektedir. 3. KAYIT TARİHLERİ. Fen-Edebiyat Fakültesi Hukuk Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Eczacılık Fakültesi Ağustos 2015 Tıp Fakültesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fak. Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 4. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME YÖNTEMLERİ İLE İLGİLİ TEMEL BİLGİLER ÖDEME SİSTEMİ Öğrenim Ücretleri DENİZBANK Şubeleri aracılığı ile tahsil edilmektedir. Türkiye nin herhangi bir DENİZBANK Şubesinde Öğrenci TC Kimlik numarası üzerinden işlemler yapılır. 2 ödeme opsiyonu bulunmaktadır: 1- DenizBank Garantili Taksitlendirme Sistemi (KMH) ile 10 Eşit Taksit Halinde ve Her Ayın 20 si işgünü olacak şekilde standart ödeme planı yapılmaktadır.

4 2- DenizBank Şubeleri, DenizBank İnteraktif Hesap ve DenizBank ATM leri ile Kurum Ödemesi seçilerek % 3 peşin ödeme indirimli şekilde defaten, toplu ödeme yapılabilmektedir. Kredi kartı, Nakit, EFT-Havale, Senet ve ÇEK ödeme kabul edilmemektedir. Lütfen yukarıdaki 2 yöntemden birini tercih ediniz. Öğrenci Sistemimizde tam otomasyona geçildiğinden, sadece DenizBank ödeme sistemi üzerinden tahsilat kabul edilmektedir. Not: Üniversitede DenizBank Şubesi kurulacaktır. Ancak kayıt yoğunluğu dikkate alınarak diğer şubelerden de hizmet alınabilir. Lütfen banka işlemleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki yetkililer ile temasa geçiniz. DenizBank Florya Şubesi Yetkilileri; (Dahili) 171 Okan Polat ve 172 Kübra Demir PROGRAM ÜCRETLERİ akademik yılı program ücretleri ( Akademik yılında ilk defa kayıt yaptıracak öğrenciler için) FAKÜLTE / MYO Burssuz (Ücretli) * % 25 Burslu * %50 Burslu * % 75 Burslu * Tıp Fakültesi ve Tıp Fakültesi İngilizce Hazırlık Programı Eczacılık Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ve bu fakültelerin İngilizce Hazırlık Programları, Hukuk Fakültesi, Hukuk Fakültesi İngilizce/Almanca Hazırlık Programı Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - 34,425 TL 22,950 TL TL TL TL TL TL TL TL TL * KDV Dahil Ücretlerdir. FATURA Faturalar hizmet alan öğrenci adına kesilir. Faturalar ödemelerden bağımsız olarak eğitimöğretim yılının başlaması ve ders ekleme-bırakma süresi sonunda aylık olarak kesilir. Ödemelerin peşin yapılması, faturanın tümünün kesilmesini sağlamaz. Fatura hizmet ifasının tamamlanması neticesinde, ödemeden bağımsız olarak ve hizmetin sonunda aylık olarak düzenlenir.

5 KAYIT İPTAL İŞLEMİ Ödemeler yapıldıktan sonra, derslerin başlama süresine kadar kayıt iptali yapılması durumunda program ücretinin %5 i oranında cezai kesinti yapılır. Üniversitenin web-sitesinde belirtilen ders ekleme-bırakma süresine kadar kayıt iptali yapıldığında o yarıyıla ait %50 oranında cezai kesinti yapılır. Ders ekleme bırakma süresi sonrasında kayıt iptali yapılması durumunda ilgili yarıyıla ait ödeme iadesi yapılmaz. 5. KAYIT YERİNDEKİ İŞLEMLER Tüm fakülte/meslek yüksekokulu kayıtları Mahmutbey Yerleşkesi nde gerçekleştirilecektir. Kayıt işlemleri sırasında uğrayacağınız bürolar ve bu bürolarda yapmanız gereken işlemlerin sırası aşağıya çıkarılmıştır: 1. ÖDEME ONAYI: Ödeme Onayı almak için ÖDEME noktasına gidiniz. 2. BELGE KONTROL-KAYIT: Ödeme onayı aldıktan sonra belge kontrol masalarında belgelerinizi kontrol ettiriniz, kontrollerden sonra kesin kayıt masalarına gidiniz. 3. KESİN KAYIT: Ödeme işlemleri tamamlanmış, belgeleri kontrol edilmiş olan öğrencilerin kesin kayıtlarının yapıldığı bu masalarda yapılır. 4. İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI KAYIT VE BİLGİ MASASI: Kesin kayıt sonrasında İngilizce Yeterlik Sınavına katılmak için bu masaya uğrayınız. 5. ÖĞRENCİ KONUKEVİ: Tel: İstanbul Kemerburgaz Üniversitesinin konukevi öğrencilerin tüm gereksinimlerine cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. 398 yatak kapasiteli konukevi binası İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mahmutbey Yerleşkesine 2 dakika (250 metre) yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Bir, iki, üç ve dört kişilik seçenekleri bulunan odalarının her birinde kişiye özel çalışma masası, giysi dolabı, buzdolabı, telefon, banyo ve tuvalet mevcuttur. Konukevimizde, ayrıca ortak kullanıma açık etüt odası, bilgisayar salonları, yemekhane, kafeteryalar, spor salonu, televizyon odası, dinlenme salonu, bavul odası/depo alanı ve çamaşırhane yer alır. Öğrenci konuk evimizde 24 saat güvenlik ve internet hizmeti de sağlanır. Konukevimizde acil durumlarda ve öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu her an onlara yardım edecek sorumlular ve refakatçiler görev alır. Konukevi için sözleşmeler yıllık yapılmaktadır. Konukevi yeni öğrenci başvurusu:üniversitemize yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için konukevi başvuruları web sitemi üzerinden Konukevi Başvurusu linki tıklayarak yapılır. Kontenjan sınırlı olduğu için yerleştirmeler başvuru sırasına göre yapılır. Ancak şehir dışından olan, şehrin uzak noktalarından gelen ve engelli öğrencilerimize öncelik tanınır. ODA TİPİ TL (Aylık) USD (Aylık) TL (Yıllık) USD (Yıllık) 1 Kişilik TL 650 USD TL USD 2 Kişilik TL 500 USD TL USD 3 Kişilik 900 TL TL - 4 Kişilik 800 TL 400 USD TL USD Yıllık ödeme tutarı 9 ay üzerinden yapılmıştır. Odaların Depozito ücreti:500 TL dir.

6 6. KAYIT YERİNE ULAŞIM Çilek Tur Ücretli Servis Hizmeti Çilek Tur un akademik yılında hizmet vereceği servis güzergahları aşağıda belirtilmiştir. Yenibosna-Üniversite Hattı: (Her 15 dakikada bir karşılıklı hareket edecektir.) Yenibosna dan Üniversite den Başlangıç Saati 08:15 08:30 Bitiş Saati 15:30 17:40 Beşiktaş -Mecidiyeköy-Ayvansaray-Üniversite Hattı: (Her saati 45 geçe karşılıklı hareket edecektir.) Mecidiyeköy Migros Ayvansaray Beşiktaş önündenve Otobüs İskele den Bank Asya Durağından Üniversite den önünden Başlangıç Saati 07:45 07:55 08:05 09:45 Bitiş Saati 15:45 15:55 16:05 17:40 Mahmutbey Metro-Üniversite Hattı: Mahmutbey Metro Üniversite den 08:00 13:05 08:10 13:15 08:20 13:25 08:30 13:35 08:40 13:45 08:50 13:55 09:00 14:05 13:00 17:00 13:10 17:10 13:20 17:20 13:30 17:40 13:40 13:50 14:00 Servis hizmetinden yararlanmak için D Blok giriş katta bulunan Çilek Tur noktasından Çilek Kart temin etmeniz yeterli olacaktır. İETT Hatları

7 97E Kazlıçeşme - İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi -Güneşli 141M Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi -Mecidiyeköy 98M İSTOÇ Bakırköy Tramvay Hatları: Kabataş tan kalkan tramvayla, Karaköy-Eminönü-Sirkeci-Sultanahmet- Aksaray-Topkapı hatlarını kullanarak Bağcılar a gelip minibüs ya da taksi ile üniversiteye ulaşabilirsiniz. Metrobüs Hatları: Anadolu yakasından Söğütlüçeşme, Avrupa yakasından Zincirlikuyu ve Avcılar dan hareket eden metrobüs ile Yenibosna durağına gelerek, İSTOÇ istikametine giden minibüs ya da otobüslerle üniversiteye ulaşabilirsiniz. Marmaray: Anadolu yakasından Marmaray ile Kazlıçeşme ye gelinerek, Kazlıçeşme den 97E numaralı İETT otobüsü ile üniversiteye ulaşabilirsiniz. Minibüs Hatları: Şirinevler-Giyimkent Hattı: (Şirinevler, Yenibosna, Beşyol, Radar, Bağlar Mah, Güneşli, Evren Mah, 212 AVM, Üniversite, Çetaş, Fatih Mah, Yavuz, Yüzyıl Köprüsü, Oto Center, Tekstilkent, Giyimkent) Bakırköy Adliyesi-İstoç Hattı: (Bakırköy Adliyesi, Bahçelievler Mah.(Ömür Plaza),Haznedar, Çamlıkahve, Parseller, Bağcılar Meydan, Papaz Köprüsü, Güneşli Meydan, Evren, 212 AVM, Üniversite, İstoç) Bağcılar Devlet Hastanesi-İstoç Hattı: (Bağcılar Devlet Hastanesi, Bağcılar Meydan, Papaz Köprüsü, Güneşli, Evren Mahallesi, 212 AVM, Üniversite, İstoç) Şirinevler-İstoç Hattı: (Şirinevler, Yenibosna, Beşyol, Radar, Güneşli Meydan, Hürriyet, 212 AVM, Üniversite, İstoç) Bakırköy Meydan-Hacıbostan Hattı: (Bakırköy Meydan, İncirli Caddesi, E-5, Şirinevler, Mahmutbey Caddesi, Kocasinan Merkez, Bağcılar Belediyesi, Güneşli Meydan, Evren Mahallesi, 212 AVM, Üniversite, Hacıbostan) Araç ile Ulaşım: Üniversite TEM otoyoluna yaklaşık 400 metre mesafededir. Ankara istikametinden gelişte Güneşli istikametini gösteren oktan itibaren sağa girilmeli, İSTOÇ ve Üniversite yönlendirme yazıları takip edilmelidir. Edirne istikametinden gelişte, Mahmutbey gişelerinden geçtikten sonra Mahmutbey yönlendirme okundan sağa giriş yapılmalıdır. Üniversite binası yolun güneyinde bulunmaktadır. 7. İNGİLİZCE DİL YETERLİK SINAVI Ağustos 2015 tarihlerinde İngilizce Dil Yeterlik Sınavı (1.Aşama) yapılacaktır. Konuyla ilgili olarak kayıt sırasında Yabancı Diller Yüksekokulu Masasına uğrayarak Seviye Belirleme Sınavı için kayıt yaptırmalı ve Sınavla ilgili bilgi edinebilirler. 1.Aşama Sınavı, çoktan seçmeli sorulardan oluşan ve temel ve orta öncesi düzeylerde dil bilgisi, kelime bilgisini ölçen bir sınavdır.

8 Öğrencilerin, İngilizce Hazırlık Programından muaf olabilmeleri için İngilizce Yeterlik Sınavından (2.Aşama) en az %60 oranında başarılı olmaları gerekmektedir. İngilizce Yeterlik Sınavında (2.Aşama) ileri düzeyde okuma, dinleme ve yazma becerileri ölçülür. Sınav, 2-3 adet çeşitli uzunluklarda okuma metni 2-3 dinleme metni ve kompozisyon yazımı bölümlerinden oluşur. Okuma metinlerini ana fikir bulma, detayları anlama, referans, kelimenin anlamını çıkarma vb çoktan seçmeli sorular takip eder. Dinleme metinlerinde öğrencilerin dinleme esnasında ana fikir bulma, detayları anlama gibi soruları cevaplamaları, not tutmaları, tutulan notları kullanarak çoktan seçmeli ana fikir ve detay sorularını cevaplamaları beklenir. Yazma Sınavında ise üniversite düzeyinde bir öğrencinin fikir üretebileceği bir konuda temel kompozisyon yazma kuralları çerçevesinde doğru ve çeşitli dil bilgisi ve kelime bilgisi kullanarak kompozisyon yazmaları beklenir. Sınav örneğine ve sınava ait olan ses dosyasına linkinden ulaşılabilir. İngilizce Hazırlık Programından muaf olmak isteyen öğrenciler, Üniversitemizin internet sayfasında ilan edilen uluslararası dil sınavlarından yeterli puanı aldığını gösteren belgeyi kesin kayıdın hemen sonrasında Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü ne teslim etmelidir. Derslerin başlamasından sonra girilecek uluslararası dil sınavlarının sonuçları kabul edilmeyecektir. 8. AKADEMİK TAKVİM İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi eğitim-öğretim yılı Akademik Takvimine adresindeki Kemerburgaz da Eğitim başlığının altından ulaşabilirsiniz. Dersler tüm programlarda 14 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Kayıtlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Kayıtlarda görüşmek üzere Adres : İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Öğrenci İşleri Direktörlüğü Mahmutbey Dilmenler Cad. No:26 Pk Bağcılar/İSTANBUL Tel : (212) Öğrenci İşleri e-posta adresleri: aysenur.fidan@kemerburgaz.edu.tr ozkan.ozer@kemerburgaz.edu.tr can.yilmaz@kemerburgaz.edu.tr serkan.eren@kemerburgaz.edu.tr yucel.diker@kemerburgaz.edu.tr Ödemelerle ilgili sorularınız için: muhasebe@kemerburgaz.edu.tr Lütfen banka işlemleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki yetkililer ile temasa geçiniz. Denizbank Florya Şubesi Yetkilileri;

9 (Dahili) 171 Okan Polat ve 172 Kübra Demir

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞENLER KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Eylül 2015 2015-DGS SONUCUNDA YERLEŞENLER İÇİN KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ. 2014-2015 AKADEMİK YILI Ek-Yerleştirme KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ. 2014-2015 AKADEMİK YILI Ek-Yerleştirme KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI Ek-Yerleştirme KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Ekim 2014 2014-EK YERLEŞTİRME SONUCUNDA YERLEŞENLER İÇİN KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI DGS-KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI DGS-KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI DGS-KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Eylül - 2014 2014-DGS SONUCUNDA YERLEŞENLER İÇİN KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr 1. GİRİŞ

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU (İLK DEFA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT OLACAK OLAN ÖĞRENCİLER İÇİNDİR)

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU (İLK DEFA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT OLACAK OLAN ÖĞRENCİLER İÇİNDİR) İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU (İLK DEFA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT OLACAK OLAN ÖĞRENCİLER İÇİNDİR) Öğrenci İşleri Direktörlüğü Temmuz 2014 2014-ÖSYS SONUCUNDA YERLEŞENLER

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014/2015 AKADEMİK YILI KÖLN / KEMERBURGAZ ÇİFT DİPLOMALI HUKUK LİSANS PROGRAMI KAYIT KILAVUZU 1 I. KAYIT TARİHLERİ 2014 - LYS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından Köln/Kemerburgaz

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2011-2012 AKADEMİK YILI EK-KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2011-2012 AKADEMİK YILI EK-KONTENJAN KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2011-2012 AKADEMİK YILI EK-KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Ekim 2011 2011-2012 AKADEMİK YILI EK-KONTENJAN -KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr I.

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI EK YERLEŞTİRME SONUCU YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI EK YERLEŞTİRME SONUCU YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI EK YERLEŞTİRME SONUCU YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Ekim 2013 2013-2014 AKADEMİK YILI

Detaylı

ĠSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNĠVERSĠTESĠ 2011-2012 AKADEMĠK YILI KAYIT KILAVUZU

ĠSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNĠVERSĠTESĠ 2011-2012 AKADEMĠK YILI KAYIT KILAVUZU ĠSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNĠVERSĠTESĠ 2011-2012 AKADEMĠK YILI KAYIT KILAVUZU Öğrenci ĠĢleri Direktörlüğü Eylül 2011 2011-2012 AKADEMĠK YILI KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr I. GĠRĠġ Özel Yetenek Sınavı

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 AKADEMİK YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Ağustos 2013 2013-2014 AKADEMİK YILI DGS -KAYIT KILAVUZU

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ Sİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Eylül 2012 2012-2013 AKADEMİK YILI LYS -KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr I. GİRİŞ 2012-LYS sonuçlarına göre

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU İSTANBUL KEMERBURGAZ Sİ 2012-2013 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU Öğrenci İşleri Direktörlüğü Eylül 2012 2012-2013 AKADEMİK YILI LYS -KAYIT KILAVUZU www.kemerburgaz.edu.tr I. GİRİŞ 2012-LYS sonuçlarına göre

Detaylı

2013-2014 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

2013-2014 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU 2013-2014 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Ekim 2013 2013 2014 AKADEMİK YILI LYS KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2013-LYS sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ EK KONTENJAN KESİN KAYIT BİLGİLERİ

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ EK KONTENJAN KESİN KAYIT BİLGİLERİ 2018-2019 EK KONTENJAN KESİN KAYIT BİLGİLERİ Lokman Hekim Üniversitesi ne Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerinin Kesin kayıt işlemleri, 01 05 EKİM 2018 tarihleri arasında, sabah veya öğleden sonra saatlerinde

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Ek kontenjan ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 31 Ağustos - 04 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime

Detaylı

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ KESİN KAYIT BİLGİLERİ

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ KESİN KAYIT BİLGİLERİ LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 KESİN KAYIT BİLGİLERİ Lokman Hekim Üniversitesi ne Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerinin Kesin kayıt işlemleri, 3 7 Eylül 2018 tarihleri arasında, sabah veya öğleden sonra

Detaylı

Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz.

Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz. Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz. BVU Adres: Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093 Fatih/İstanbul Telefon:

Detaylı

2. -Kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2. -Kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz. Sevgili öğrencimiz; 2015-ÖSYS Ek yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanmış bulunmaktasınız. Öğrenim hayatınızın en önemli aşamalarından biri olan yüksek öğrenim için Üniversitemizi

Detaylı

2014-2015 AKADEMİK YILI DGS KAYIT KILAVUZU

2014-2015 AKADEMİK YILI DGS KAYIT KILAVUZU 2014-2015 AKADEMİK YILI DGS KAYIT KILAVUZU EYLÜL 2014 2014 2015 AKADEMİK YILI DGS KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2014-DGS sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

2014-2015 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

2014-2015 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU 2014-2015 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU EKİM 2014 2014-2015 EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2014-Ek Kontenjan sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen

Detaylı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrencilerin kesin kayıt işleminden

Detaylı

2013-2014 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU

2013-2014 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU 2013-2014 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU AĞUSTOS 2013 2013 2014 AKADEMİK YILI LYS KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2013-LYS sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2016 SON GÜNCELLEME: 23.08.2016/15:30 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2016 SON GÜNCELLEME: 10.08.2016 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2015 SON GÜNCELLEME: 29.07.2015 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS 2013 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 2 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YENİ KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YENİ KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YENİ KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER 1) a) Adayın mezun olduğu liseden aldığı diplomanın aslı b) Aday, daha önce bir başka

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2014 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan (lise) aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 11.09.2015 / 15:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. Kayıt Tarihleri ve Yerleri 2. Kayıt için gerekli belgeler

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER BARTIN ÜNİVERSİTESİ -2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU 28 Temmuz- 05 Ağustos tarihleri arasında isteyen öğrenciler E-kayıt (elektronik kayıt) yapabileceklerdir. Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu

Detaylı

2014-2015 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU

2014-2015 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU 2014-2015 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU TEMMUZ 2014 2014 2015 AKADEMİK YILI LYS KAYIT KILAVUZU www.yeniyuzyil.edu.tr 1. GİRİŞ 2014-LYS sonuçlarına göre ÖSYM ce Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2013 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan (lise) aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

5. Öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti ön kayıt sisteminde fotoğrafın altında belirtilen öğrenci numarası ile Halk Bankası şubelerine yatırılacaktır.

5. Öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti ön kayıt sisteminde fotoğrafın altında belirtilen öğrenci numarası ile Halk Bankası şubelerine yatırılacaktır. ÖSYM YERLEŞTİRMESİ İLE İLK KAYIT KESİN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemizde eğitim görmeye hak kazanan adaylar, kesin kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak ilan edilen kesin kayıt tarihlerinde Ege Üniversitesi

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2016 Son Güncelleme: 17.10.2016 / 14:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ SON GÜNCELLEME: 24.08. / 11:30 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ KESİN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemize 2016-ÖSYS sonucu yerleşen adayların aşağıda belirtilen tarihler arasında yerleştikleri Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulunun öğrenci işleri bürosuna bizzat gelerek

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır.

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır. Dikey geçiş ek yerleştirme ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, tarihine kadar yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt (üniversiteye gelerek kayıt) yapacaktır. Bu süre içerisinde kayıt için

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2017 SON GÜNCELLEME: 13.09.2017 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE Sevgili Adaylar; Aydın Adnan Menderes Üniversitesine Hoşgeldiniz. Kayıt işlemine başlamadan önce duyuruları dikkatle

Detaylı

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Değer Üreten Üniversite Düzce

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS) DEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2017 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2014 2015 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2014 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır.

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır. Dikey geçiş ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 04-10 Ekim 2017 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt (üniversiteye gelerek kayıt) yapacaktır. Bu süre içerisinde kayıt

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Ek Yerleştirme Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 30.10.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER...

Detaylı

EK YERLEŞTİRME İLE KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER

EK YERLEŞTİRME İLE KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER Ek yerleştirmelerde e-devlet üzerinden kayıt (e-kayıt / elektronik kayıt) yapılmayacak olup öğrencilerin, yerleştiği akademik birime (fakülte / meslek yüksekokul) tarihleri arasında bizzat başvurarak (üniversiteye

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 26.09.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B.

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 09.11.2015 / 10:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2013 2014 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2013 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2018 SON GÜNCELLEME: 27.08.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C.

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Değerli Öğrencilerimiz, 2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Üniversitemizi tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılı bir üniversite öğrencisi olmanızı diliyoruz. Üniversiteli olmanın heyecanını

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kayıt Kabul Şube Müdürlüğü AYDIN İKTİSAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kayıt Kabul Şube Müdürlüğü AYDIN İKTİSAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 08/08/2017-E.43915 *BE6L36M9U* T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kayıt Kabul Şube Müdürlüğü Sayı : 77485673-301.01.01 Konu : Kesin Kayıt

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 21.09.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2017 Son Güncelleme: 03.10.2017 / 10:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 2018 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda Fakültemize yerleşen adaylar, 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında fakültemiz öğrenci

Detaylı

5. İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş Mütevelli zarfa yerleştiriniz.

5. İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş Mütevelli zarfa yerleştiriniz. 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR, İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ KAYIT GÜNLERİNDE EMİNÖNÜ YERLEŞKEMİZE BEKLİYORUZ... İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 ÖĞRETİM

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU Dikey geçiş ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen

Detaylı

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi Ek yerleştirmelerde e-devlet üzerinden kayıt (e-kayıt / elektronik kayıt) yapılmayacak olup öğrencilerin, yerleştiği akademik birime (fakülte / meslek yüksekokul) tarihleri arasında bizzat başvurarak (üniversiteye

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2014 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 07.08.2015 İÇİNDEKİLER A. SONUÇLARIN ÖĞRENİLMESİ... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 2018 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar, 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında yerleştikleri

Detaylı

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!!

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!! Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!! * Elektronik Kayıt yapmayı tercih eden öğrencilerimiz, PTT Şubelerinden edinecekleri e- devlet şifresi ile 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında https://turkiye.gov.tr

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS) DEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme

Detaylı

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt işleminizi gerçekleştirirken

Detaylı

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARINA KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ TEMEL İLKE VE KURALLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU FORMU TEMEL İLKE VE KURALLAR 1. Kurum içi yatay

Detaylı

Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Detaylı

2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KESİN KAYIT İŞLEMLERİ KESİN KAYIT ÖNCESİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KESİN KAYIT İŞLEMLERİ KESİN KAYIT ÖNCESİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KESİN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemizde eğitim görmeye hak kazanan adaylar, kesin kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak ilan edilen kesin kayıt tarihlerinde

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

Detaylı

0212 /fsmvu. /fsmvu. www.fsm.edu.tr

0212 /fsmvu. /fsmvu. www.fsm.edu.tr 2013-2014 0212 /fsmvu /fsmvu www.fsm.edu.tr 2013-2014 YENİ KAYIT REHBERİ Yeni Kayıtlar 02-06 Eylül 2013 tarihleri arasında HALİÇ YERLEŞKESİ nde YAPILACAKTIR. Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak olan öğrenciler

Detaylı

Değerli Öğrencimiz; Hepinize başarılarla dolu, güzel anılar biriktireceğiniz bir üniversite yaşamı diliyorum. Üniversitemize hoş geldiniz.

Değerli Öğrencimiz; Hepinize başarılarla dolu, güzel anılar biriktireceğiniz bir üniversite yaşamı diliyorum. Üniversitemize hoş geldiniz. Değerli Öğrencimiz; Hedeflediğiniz başarıya ulaşmak için geçirdiğiniz zorlu bir sınav döneminin ardından Yeditepe Üniversitesi ailesinin en yeni üyeleri olarak aramıza katıldınız. Sizleri ve bu başarıyı

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2015-2016 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!)

Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!) Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!) Kayıt Çeşitleri : 1) Elektronik Kayıt (EKayıt) : Elektronik kayıt (EKayıt) zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır. İsteyen

Detaylı

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe 2011 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09:00 17:00 saatleri arasında, Atalar Mh. Şehit Hakan Kurban Cd. No: 44 34865 Kartal- İSTANBUL

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 27.07.2018/ 10:00 İÇİNDEKİLER A. SONUÇLARIN ÖĞRENİLMESİ...

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU 2012-ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemiz birimlerine yerleştirilen tüm öğrencilerin kayıtları aşağıdaki tabloda belirtilen

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenciler 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri 1.Aşama: Kayıt Tarihi ve Yeri TARİH 08-12 Eylül 2014 Kesin Kayıt 15-17 Eylül 2014 Yedek Aday Kaydı İŞLEM Nuh Naci Yazgan Üniversitesi

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI A- TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI Adayın; 1- Lisans diplomasına sahip olması, 2- ALES

Detaylı

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER 2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME (ÖSYM) PUANI İLE (EK MADDE-1) YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

7143 SAYILI AF KANUNUNDAN YARARLANANLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

7143 SAYILI AF KANUNUNDAN YARARLANANLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 7143 SAYILI AF KANUNUNDAN YARARLANANLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 18 Mayıs 2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 Sayılı Kanunun 15.maddesi ile 2547 sayılı Kanuna eklenen

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI 2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizi yeni kazandınız. Sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz. Kayıt sürecinin daha rahat geçmesi için

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin Başvuru Tarihi. Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin. Kontenjan. Özel Yetenek Sınavı Tarihi.

Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin Başvuru Tarihi. Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin. Kontenjan. Özel Yetenek Sınavı Tarihi. Beden Eğitimi Yüksekokulu Beden Eğitimi HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Beden Eğitimi Yüksekokulu Beden Eğitimi, Eğitim Fakültesi Müzik ve Resim-İş ile Devlet Konservatuarı Geleneksel

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS KESİN KAYIT KİTAPÇIĞI

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS KESİN KAYIT KİTAPÇIĞI 2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS KESİN KAYIT KİTAPÇIĞI "Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizi yeni kazandınız. Sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz. Kayıt sürecinin daha rahat geçmesi için

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç)

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç) YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç) YURT DIŞI KONTENJANINDAN ÖĞRENCİ ALIMI, ÖZEL YETENEK SINAVI, YATAY GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2009 2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI Lisansüstü Programlara Başvurularının Alınması Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci

Detaylı

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder. MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLECEK 2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU Marmara Üniversitesi ile Mimar Sinan

Detaylı