Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı"

Transkript

1 Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı

2 VAKFIN AMAÇLARI Vakıf, başta TALASEMİ olmak üzere tüm kalıtsal kan hastalıkları ve edinsel kan hastalıkları konularında dünya standartları düzeyinde uygulama, eğitim ve bilimsel araştırmalar yapmak amacı tarihinde kurulmuştur.

3 VAKFIN ÇALIŞMALARI A. Hastane Kurma Çalışmaları B. Araştırma Merkezi Çalışmaları (AKHAV-TAG) C. Adem Tolunay Talasemi ve Kan Merkezi D. Bilimsel çalışmalar E. Eğitsel çalışmalar F. Sosyal çalışmalar G. Yurt dışı çalışmalar

4 A. Hastane kurma çalışmaları Vakıf amacına uygun olarak, Türkiye'de ilk örnek olacak KAN HASTALIKLARI HASTANESİ ni Antalya da yapmayı planlamıştı.

5 A. Hastane kurma çalışmaları KAN HASTALIKLARI HASTANESİ ni için EHA tatil köyünde dev organizasyon 25 Sanatçı, TRT de Canlı Yayın 10 kanalda yayın

6 A. Hastane kurma çalışmaları Hastane için, Çalkaya da arsa tahsisi yapıldı. Hastane, yalnız ülkemize değil Avrupa Ülkelerinden gelecek hastalara da hizmet verecek şekilde planlandı. Alman Stefan Morsch Vakfı ile işbirliği yapıldı.

7 A. Hastane kurma çalışmaları Bu amaçla yaptığı çalışmaların özeti: ve tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel iki defa ziyaret edilerek, Talasemi sorunları ve Kan Hastanesi konusunda brifing verildi ve destek sözü alındı.

8 VAKFIN ÇALIŞMALARI A. Hastane Kurma Çalışmaları B. Araştırma Merkezi Çalışmaları (AKHAV-TAG) C. Adem Tolunay Talasemi ve Kan Merkezi D. Bilimsel çalışmalar E. Eğitsel çalışmalar F. Sosyal çalışmalar

9 B. AKHAV-TAG Çalışmaları Vakfımız kamu hizmeti yapması ve kurulacak hastanenin alt yapısını oluşturması amacı ile şehir merkezinde tarihinde AKHAV- TAG (Tanı-Araştırma-Genetik) Laboratuarlar Grubu nu kurmuştur.

10 B. AKHAV-TAG Çalışmaları Bu merkezden elde edilen gelirler, talasemili ve diğer kan hastalarının sosyal ve eğitim çalışmalarına harcanmaktadır.

11 VAKFIN ÇALIŞMALARI A. Hastane Kurma Çalışmaları B. Araştırma Merkezi Çalışmaları (AKHAV-TAG) C. Adem Tolunay Talasemi ve Kan Merkezi D. Bilimsel çalışmalar E. Eğitsel çalışmalar F. Sosyal çalışmalar

12 C. Adem Tolunay Talasemi ve Kan Merkezi 22 Ekim 2006 tarihinde Hastane bahçesine kurulacak olan Talasemi merkezi için basında duyuru yapıldı. Bir trilyon veriniz adınız yaşasın

13 C. Adem Tolunay Talasemi ve Kan Merkezi 22 Ekim 2006 tarihinde Basında duyurduğumuz sese İşadamı Adem Tolunay kulak verdi. Hastaneye gelerek projeyi, yeri ve hastaları gördü. 11 Kasım 2006 da Projede kısmı değişiklikler yapıldı.

14 Adem Tolunay Talasemi ve Kan Merkezi TEMEL ATMA TÖRENİ

15 c. Adem Tolunay Talasemi ve Kan Merkezi q Merkez tarihinde açıldığında %20 kapasite ile çalışır iken şu anda %100 kapasite ile çalışmaktadır.

16 VAKFIN ÇALIŞMALARI A. Hastane Kurma Çalışmaları B. Araştırma Merkezi Çalışmaları (AKHAV-TAG) C. Adem Tolunay Talasemi ve Kan Merkezi D. Bilimsel çalışmalar E. Eğitsel çalışmalar F. Sosyal çalışmalar

17 D.Bilimsel Çalışmaları 1994 yılında Antalya Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Talasemi Merkezine sürekli olarak katkı yapmaya devam etmiştir. Akdeniz Ü. Tıp F. Tıbbı Biyoloji ve Genetik AD ile ortak çalışmalar yürütmektedir.

18 D.Bilimsel Çalışmaları 2000 yılından beri, 2 yıldan bir düzenlenen 6 Uluslararası Talasemi Yaz Okulları na destek vermiştir ( )

19 D. Bilimsel Çalışmaları Vakıf başkanımız Prof. Dr. Duran Canatan Başkanlığında 12. Dünya Talasemi Kongresi Mayıs 2011 tarihlerinde Antalya da düzenlenmiştir.

20 E. Eğitsel çalışmalar UTGK 2000 yılından beri, her yıl düzenlenen 10 Ulusal Talasemi Gençlik Kamplarına destek

21 E. Eğitsel Çalışmaları Vakfımız kuruluşundan beri Antalya ve çevresinde bulunan Radyo ve televizyonlarda, Okullarda, Belediyelerde, Sivil toplum örgütlerinde düzenli olarak eğitim çalışmalarını sürdürmektedir.

22 E. Eğitsel Çalışmaları Vakfımız organizasyonu ile, 22 Kasım-16 Aralık 2010 tarihlerinde Antalya Valiliği izni ve kaymakamların desteği ile 16 ilçede muhtarlara ve nikah kıyan memurlara talaseminin önlenmesi konusunda Prof. Dr. Duran Canatan ve Prof. Dr. İbrahim Keser tarafından eğitimler verildi.

23 E. Eğitsel Çalışmalar Sağlık Taramaları Köylerde Okullarda Kale içinde Köprüçay ırmağı çevresindeki Yeşilbağ, Değirmenözü, Çaltepe, Beşkonak ve Kumköy köylerinde anemi taramaları gerçekleştirildi.

24 E. Eğitsel çalışmalar 1. Prof. Dr. Muzaffer Aksoy Projesi ü Antalya Valiliği İl Halk Sağlığı Müdürlüğü izni ile, ü İbradı Kaymakamlığı desteği ile, ü Talasemi Federasyonu, Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı, İbradı Vakfı iş birliğinde, ü Kan Hastalıkları ve talasemi konusunda dünya çapında hizmetler vermiş olan İbradılı hocamız Prof. Dr. Muzaffer Aksoy anısına Hocalarımızı Doğdukları Yerlerde Anıyoruz projesi Eylül 2012 tarihlerinde Ibradı da gerçekleştirildi.

25 E. Eğitsel Çalışmalar Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ASMEK lerde kurs gören kadınlara eğitimler BİRİM ADI TARİH GÜN SAAT KATILIMCI KİŞİ Asmek Pazartesi 14:00 15 Çaybaşı Asmek Pazartesi 15:00 35 Atatürk Asmek Salı 14:00 50 Aksu Asmek Çarşamba 15:00 40 Lara Asmek Perşembe 14:00 35 Asmek Pazartesi 14:00 50 Asmek Çarşamba 14:00 50 Asmek Cuma 14:00 50 Karşıyaka Asmek Pazartesi 14:00 40 Kepez Asmek Salı 14:00 60 Varsak Asmek Çarşamba 14:00 25

26 E. Eğitsel Çalışmalar Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ASMEK lerde kurs gören kadınlara eğitimler

27 E. Eğitsel Çalışmalar Antalya Kepez Belediyesi iş birliği ile, AKMEK lerde kurs gören kadınlara eğitimler KASIM ARALIK 2013

28 E. Eğitsel Çalışmalar Antalya Kepez Belediyesi iş birliği ile, AKMEK lerde kurs gören kadınlara eğitimler

29 E. Eğitsel Çalışmalar Antalya Kepez Belediyesi iş birliği ile, AKMEK lerde kurs gören kadınlara eğitimler

30 E. Eğitsel Çalışmalar Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Zeytinköy Derneği iş birliği ile ZEYTİNKÖY de NİSAN MAYIS HAZİRAN 2013 tarihlerinde üç ay süre ile ücretsiz eğitim, muayene ve tarama projesi

31 E. Eğitsel Çalışmalar Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Zeytinköy Derneği iş birliği ile ZEYTİNKÖY de NİSAN MAYIS HAZİRAN 2013 tarihlerinde üç ay süre ile ücretsiz eğitim, muayene ve tarama projesi

32 F. Sosyal çalışmalar Her yıl 8 Mayıs Dünya Talasemi Gününde etkinlikler yapılmaktadır.

33 Dünya Talasemi Günü

34 F. Sosyal çalışmalar 15 yıl Aralık ayında Geleneksel Talasemi Yeni Yıl Eğlence Programı Antalya Valiliği ve Büyükşehir Belediye desteği ile ile düzenlenmiştir.

35 F. Sosyal çalışmalar Geleneksel Talasemi Yeni Yıl Eğlence Programları

36 Adso yeni yıl konseri

37 Adso yeni yıl konseri

38 F. Yurtdışı çalışmaları Azerbaycan Haydar Aliyev VakT Talasemi Merkezi için yapılan çalışmalar Vakıf Başkanımız Prof. Dr. Duran Canatan Azerbaycan- Baku de Talasemi Merkezinin çalışması için ve Talasemi Önleme Projesi için Haydar Aliyev Vakfı Başkanı Mihriban Aliyeva nın danışmanı olarak özel bir protokol ile çalışmaları yürütmektedir.

39 F. Yurtdışı çalışmaları Musul Talasemi Merkezi için yapılan çalışmalar 17 Mart 2010 tarihinde Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı Musul Sağlık Müdürlüğü heyeti ile, Musul Talasemi Merkezi ve Talasemi Önleme Projesini yürütmek üzere bir ön protokol yapılmıştır.

40 F. Yurtdışı Çalışmaları SuriyeTalasemi Merkezi için yapılan çalışmalar 5-12 Kasım 2011 tarihlerinde Akdeniz Kan Hastalıkları VakT Suriye Sağlık Müdürlüğünde gelen Dr Nanja Mansura eği\m vermiş\r.

41 F. Yurtdışı Çalışmaları ALMANYA YA PROJE DESTEĞİ 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde Almanya dan gelen mimarlara AEAH ADEM TOLUNAY TALASEMİ MERKEZİNDE brifing verilmiş\r.

42 BASINA TEŞEKKÜR 15 yıldan beri vaktmızı ve talasemiyi en çok yazan muhabir, gazete, ajans ve medya temsilcilerine plaket ve şükran belgesi vermek üzere, 15 Aralık 2011 tarihinde RİXOS DOWNTOWN otelde, basın ödül gecesi düzenlendi.

43

44 SONUÇ TALAS EMMİ PROJESİ Akdeniz Kan Hastalıları Derneğinin, Akdeniz Kan Hastalıkları VakT ile beraber yürüfüğü, İç İşleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı taratndan PRODES kapsamında desteklenen Talas Emmi Yerel Yöne^cilerle El Ele projesi, 18 Kasım 2015 tarihinde SERİK ilçesinde başlaildı, 02 Haziran 2016 tarihinde ELMALI ilçesinde tamamlandı

45 SONUÇ TALAS EMMİ PROJESİ Sıra ile SERİK, MANAVGAT, ALANYA, GAZİPAŞA, KEMER, KUMLUCA FİNİKE, KEMER, DEMRE, KAŞ, MURATPAŞA, KONYAALTI, KEPEZ, DÖŞEMEALTI, AKSU, AKSEKİ, İBRADI, GÜNDOĞMUŞ, KORKUTELİ ELMALI ilçelerinde kaymakamların organizasyonu ile ilçe yöne\cilerine, muhtarlara, imamlara, sağlık çalışanlarına ve halka yönelik seminer gerçekleş\rilmiş\r.

46 SONUÇ TALAS EMMİ PROJESİ Akdeniz Kan Hastalıkları Derneği ve Akdeniz Kan Hastalıkları VakT ile birlikte yürütülen proje çerçevesinde yaklaşık 1265 kailımcıya ulaşılmışir. Proje başlama tarihinden i\baren yapılan eği\m toplanilarına en yoğun kailım Talasemi hastalarınında çoğunlukta yer aldığı Kumluca ve Finike ilçelerinde sağlanmışir. En az kailım ise Muratpaşa ilçesinde olmuştur.

47 TALAS EMMİ

48

49 SONUÇ TALASEMİNİN ANTALYA DA DURUMU 1994 ANTALYA DEVLET HASTANESİ TALASEMİ MERKEZİNİN KURULMASI 1994 ANTALYA VALİLİĞİNİN İL HIFZISSIHA KURUL KARARI İLE EVLENEN ÇİFTLERE TEST ÖNERMESİ 1996 AKDENİZ KAN HASTALIKLARI VAKFI KURULMASI EĞİTİM ÇALIŞMALARININ BAŞLAMASI 1996 AKDENİZ Ü. TIP FAKÜLTESİ GENETİK VE DOĞUM ÖNCESİ TANI MERKEZİNİN ÇALIŞMALARA BAŞLAMASI 2010 ANTALYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ADEM TOLUNAY TALASEMİ MERKEZİ KURULMASI 2015 EVLENEN ÇİFTLERİN %95 NİN TARANMASI TALASEMİLİ HASTA DOĞUMUNUN %95 AZALMASI

50 SONUÇ Antalya Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü ile 1996 yılında Antalya da başlattığımız Önce talasemi testi sonra nikah kampanyası ile, şehir merkezinde talasemili hasta doğumunu %95 azaltılmıştır. Bu proje 2003 yılından itibaren, Sağlık Bakanlığı tarafından 41 ilde uygulanmaktadır.

51 SONUÇ Antalya Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü ile, 1998 yılında Antalya da başlattığımız Talasemi Çiçekleri Solmasın kampanyası ile talasemili hastaların kan temini sağlanmaktadır yılından beri bu proje tüm Türkiye de Türk Kızılay Derneği ile uygulanmaya başlamıştır

52 AB ERASMUS + PROJE ADI: Kısa adı: EQUALITY: EŞİTLİK TALASEMİK GENÇLERE DAHA KALİTELİ BİR YAŞAM SUNMAK İÇİN ENDOKRİN KOMPLİKASYONLARIN TANISI VE TEDAVİSİ

53 AB ERASMUS + Proje ortakları: Avrupa: İtalya'dan Casa di Cura Quisisana, Almanya'dan University Hospital Ulm Bulgaristan'dan Specialized Hospital for Active Treatment of Children "Prof. Ivan Mitev" Sofia

54 AB ERASMUS + Proje ortakları: Antalya : Antalya Valiliği Avrupa Birliği Projeleri ve Dış İlişkiler Bürosu CEUPA Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi, Akdeniz Kan Hastalıkları Derneği,

55 AB ERASMUS + Projemizin amacı: Talasemili hastaların hayat standartlarının yükseltilmesi, yaşam sürelerinin uzatılması ve farkındalık yaratılmasıdır.

56 AB ERASMUS + Projenin eğitim yeri: İtalya

57 AB ERASMUS + Projenin uygulama yeri: Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adem Tolunay Talasemi Merkezi

58 AB ERASMUS + Proje Uygulaması: Türkiye den ve Avrupa'dan toplam 20 doktor ve hemşirenin İtalya'da eğitici eğitimi programlarına katılarak talasemi konusunda mesleki kapasitelerini ve yeterliliklerini arttırmaları planlanmaktadır.

59 AB ERASMUS + Proje Uygulaması: Antalya Valiliği, Uzun yıllardan beri yürüttüğü Avrupa Birliği projelerinden edindiği deneyim ışığında söz konusu çokuluslu projenin program kurallarına göre sağlıklı ve başarılı bir şekilde yürütülmesine destek sağlayacak.

60 AB ERASMUS + Proje Uygulaması: Antalya Valiliği, proje kimliği ve logosunun oluşturulması, yaygınlaştırma materyallerinin basımı, açılış ve kapanış konferansı organizasyonu yaygınlaştırma ve kıymetlendirme faaliyetlerini yerine getirecek.

61 AB ERASMUS + Proje Uygulaması: Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı projenin koordinatör ve sahipliği toplantıların organizasyonu projenin bütçe organizasyonu web sitesi yapımı e-magazin ve e-kitap hazırlanması, eğitim seminerleri düzenlenmesi

62 AB ERASMUS + Proje Uygulaması: Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hasta takiplerinin yapılması Takip kartlarının ve Akış çizelgelerinin geliştirilmesi,

63 AB ERASMUS + Proje Uygulaması: Akdeniz Kan Hastalıkları Derneği Talasemik hastalar için mobil uygulamanın geliştirilmesi

64 AB ERASMUS + Proje Uygulaması: İtalya- Ferrera: Casa di Cura Quisisana Prof.Dr. Vincenzo de Sanctis Dünyada ICET-A başkanı ICET-A: International Complication of Endocrine in Thalassemia Adult Doktor ve hemşirelere eğiticilerin eğitimi verilmesi

65 AB ERASMUS + Proje Uygulaması: Almanya Ulm University: Prof. Dr. Holger Cairo ICT(information and communications technology) tabanlı eğitim modülünün geliştirilmesi görevlerini yürütecek.

66 AB ERASMUS + Proje Uygulaması: Bulgaristan Sofya Specialized Hospital for Active Treatment of Children "Prof. Ivan Mitev" Prof. Dr. Iva Stovea proje izleme ve değerlendirme faaliyetlerinin yürütülmesi

67 AB ERASMUS + Proje Bütçesi Euro Ortakların hizmetlerine göre paylaştırılmıştır. Tüm bütçe proje hizmetlerin de harcanacaktır.

68 AB ERASMUS + Proje Süresi: 2 YIL BAŞLAMA: BİTİŞ:

69 AB ERASMUS + Bugüne kadar yapılan etkinlikler: 1. Yerel Ortaklar Toplantısı Tarih: Yer: Antalya Valiliği

70 AB ERASMUS + Bugüne kadar yapılan etkinlikler: 2. Yerel Ortaklar Toplantısı Tarih: Yer: Antalya Valiliği

71 AB ERASMUS + Bugüne kadar yapılan etkinlikler: 3. Yerel Ortaklar Toplantısı Tarih: Yer: Antalya Valiliği

72 AB ERASMUS + Bugüne kadar yapılan etkinlikler: 4. Yerel Ortaklar Toplantısı Tarih: Yer: Antalya Valiliği

73 AB ERASMUS + Bugüne kadar yapılan etkinlikler: 5. Yerel Ortaklar Toplantısı Tarih: Yer: Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

74 YÖNETİM Kurulu Üyeleri Başkan: Prof. Dr. Duran Canatan II. Başkan: Av. Ali Rıza Tıraş Genel Sekreter: Mustafa Ülgüt Sayman: Hayri Oruç Üye: Dr. Zekiye Özdemir Üye: Dr. Özlem Erinekçi Üye: Gürsel Kaya

75 Talasemi çiçekleri solmasın Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı Kışla Mh. Güllük Cd. Antelsan İş Merkezi 8/3 ANTALYA Tel:

Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı

Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı 05.07.1996 VAKFIN AMAÇLARI Vakıf, başta TALASEMİ olmak üzere tüm kalıtsal kan hastalıkları ve edinsel kan hastalıkları konularında dünya standartları düzeyinde uygulama,

Detaylı

Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı 02.01.2015-31.12.2015 ÇALIŞMA RAPORU

Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı 02.01.2015-31.12.2015 ÇALIŞMA RAPORU Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı 02.01.2015-31.12.2015 ÇALIŞMA RAPORU Antalya Kepez Belediyesi Kurs Merkezlerinde (AKMEK) lerde kurs gören kadınlara Kadının genetik ve kan sağlığı konusunda, Çocuk Genetik

Detaylı

HARCAMALARIN %'LİK DAĞILIMI

HARCAMALARIN %'LİK DAĞILIMI 05.06.2015 2013 2014 DEĞİŞİM BÜTÇE TOPLAMI 1.374.417.547,00 1.578.286.317,00 %14,83 ÜCRETLER 950.082.864,00 1.052.355.622,00 %10,76 KAMU PERSONELİ SAĞLIK 629,00 2.427,00 %285,85 KAMU PERSONELİ İLAÇ 243,00

Detaylı

ANTALYA SAĞLIK İSTATİSTİĞİ MERKEZ ILÇE ALANYA

ANTALYA SAĞLIK İSTATİSTİĞİ MERKEZ ILÇE ALANYA SAĞLIK İSTATİSTİĞİ ANTALYA MERKEZ ILÇE 1.161.148 ANTALYA 2.158.265 ALANYA 276.277 IBRADI 2.865 GÜNDOGMUS 8.162 AKSEKI 13.083 DEMRE 25.718 ELMALI 38.563 KEMER 42.421 FINIKE 46.530 GAZIPASA 48.134 KORKUTELI

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Antalya Kurban Kesim Yerleri Listesi Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi İletişim

Antalya Kurban Kesim Yerleri Listesi Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi İletişim Antalya Kurban Kesim Yerleri Listesi Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi İletişim 1 Antalya Akseki AKSEKİ MEZBAHANESİ UZUNYOL BULVAR MEVKİİ / AKSEKİ 0242 678 1008 2 Antalya Alanya Eşgilik Düğün salonu kurban

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AFET KOORDİNASYON MERKEZİ (AFKOM) ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNETMELİK

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AFET KOORDİNASYON MERKEZİ (AFKOM) ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Sorumluluklar ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı; Antalya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi ne bağlı olarak görev yapacak olan Antalya

Detaylı

TAMAMLAYICI TERAPİLERLE AVRUPA BİRLİĞİ SATANDARTLARINDA HEMŞİRELİK BAKIMINI GELİŞTİRME (BestCARE) PROJESİ KAPANIŞ KONFERANSI ANTALYA DA YAPILDI

TAMAMLAYICI TERAPİLERLE AVRUPA BİRLİĞİ SATANDARTLARINDA HEMŞİRELİK BAKIMINI GELİŞTİRME (BestCARE) PROJESİ KAPANIŞ KONFERANSI ANTALYA DA YAPILDI TAMAMLAYICI TERAPİLERLE AVRUPA BİRLİĞİ SATANDARTLARINDA HEMŞİRELİK BAKIMINI GELİŞTİRME (BestCARE) PROJESİ KAPANIŞ KONFERANSI ANTALYA DA YAPILDI Antalya Valiliği'nin ortak olarak yeraldığı Avrupa Birliği

Detaylı

T.C. ANTALYA VAL L Ğ 112 AC L ÇAĞRI MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ nce Yürütülen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı nın 2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı

T.C. ANTALYA VAL L Ğ 112 AC L ÇAĞRI MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ nce Yürütülen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı nın 2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı T.C. ANTALYA VAL L Ğ 112 AC L ÇAĞRI MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ nce Yürütülen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı nın 2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı Kapsamında Desteklenen İçişleri Bakanlığı İller İdaresi

Detaylı

ANTALYA DA EĞLENCE YERLERİNDEN KAYNAKLANAN GÜRÜLTÜ VE KONTROLÜ

ANTALYA DA EĞLENCE YERLERİNDEN KAYNAKLANAN GÜRÜLTÜ VE KONTROLÜ Çevresel Gürültü DirekJfinin Uygulama Kapasitesi için Teknik Yardım Projesi Technical Assistance for Implementa6on Capacity for the Environmental Noise Direc6ve ANTALYA DA EĞLENCE YERLERİNDEN KAYNAKLANAN

Detaylı

MEVCUT İLÇE BELEDİYELERİNDE İÇME SUYU TARİFELERİ

MEVCUT İLÇE BELEDİYELERİNDE İÇME SUYU TARİFELERİ MEVCUT İLÇE BELEDİYELERİNDE İÇME SUYU Mesken 2,15 TL İşyeri 3,56 TL Resmi Daireler 1,72 TL İnşaatlar 3,56 TL Dernek ve Vakıflar 1,72 TL 2,60 TL Bahçe ve Seralar 2,15 TL 1,94 TL 1,03 TL Park ve Bahçeler

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI ORGANİZASYONU BASKETBOL GENÇLER GRUPLAR VE FİKSTÜR GENÇ ERKEKLER (G.E.)

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI ORGANİZASYONU BASKETBOL GENÇLER GRUPLAR VE FİKSTÜR GENÇ ERKEKLER (G.E.) 201-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI ORGANİZASYONU BASKETBOL GENÇLER GRUPLAR VE FİKSTÜR GENÇ ERKEKLER (G.E.) A GRUBU B GRUBU C GRUBU D GRUBU 1 ANTALYA ANADOLU LİSESİ 1 SAİME SALİH KONCA A.L. 1 F.

Detaylı

1. Bölüm. Giriş. 39 Dünden Bugüne Antalya

1. Bölüm. Giriş. 39 Dünden Bugüne Antalya 1. Bölüm Giriş 39 40 1. Yayın Serüveni a. Bakanlığın Önerisi B İ R İ N C İ Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü nün 25/04/2007 tarih ve 71415 sayılı yazıları ile, Ülkemizin

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Çankaya Mahallesi Ada 2 Parselde İmar Planı Değişikliği

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Çankaya Mahallesi Ada 2 Parselde İmar Planı Değişikliği T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 08 / AĞUSTOS Toplantı Tarihi ve Günü 01-08-2018 / Çarşamba İlgili Müdürlük KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ Karar No 2 5 6 Evrakın Özü Çankaya

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. ANTALYA VALİLİĞİ (Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. ANTALYA VALİLİĞİ (Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü) f EXPO T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü lüf k Sırvmav'ntn Yüzüncü Yılı Sayı : 65543643-1507 M Konu : 2013 Yılı Müzeler Günü 3.Q./04/2014 ANTALYA VALİLİĞİ (Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)

Detaylı

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Mevcut Havuz ve Göletler Tablosu

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Mevcut Havuz ve Göletler Tablosu Bölge Müdürlüğü Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Mevcut Havuz ve Göletler Tablosu İli İşletmesi Şefliği Bütçesi Kim tarafından yapıldığı Havuz, gölet veya STÇ Kapasitesi (ton) Helikopterin su alıp alamayacağı

Detaylı

GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019

GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019 GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019 GEÇİŞ HAREKETLERİ İKİNCİ EL KONUTA TAŞINMA 2018 DE ARTTI 132.899 121.407 2017 2018 66.531 60.922 %9 -%8 Yeni Konuta Taşınma İkinci El Konuta Taşınma Antalya,

Detaylı

ANTALYA MERKEZ İLÇELERDEKİ İÇME SUYU TARİFELERİ

ANTALYA MERKEZ İLÇELERDEKİ İÇME SUYU TARİFELERİ ANTALYA MERKEZ İLÇELERDEKİ İÇME SUYU TARİFELERİ Mesken 2,26 TL 3,56 TL Resmi Daireler 1,72 TL İnşaatlar 3,56 TL Dernek ve Vakıflar 1,72 TL 2,60 TL Bahçe ve Seralar 2,26 TL 1,94 TL 1,03 TL Park ve Bahçeler

Detaylı

Antalya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar

Antalya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar On5yirmi5.com Antalya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar 2015-2016 yılı Antalya Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu

Detaylı

İLİMİZDE DÜZENLENEN SPOR FAALİYETLERİ 25-31 Aralık 2015

İLİMİZDE DÜZENLENEN SPOR FAALİYETLERİ 25-31 Aralık 2015 OKULSPORLARI YILDIZ KIZLAR ATATÜRK S.S. OKULSPORLARI 18:30 ATATÜRK S.S. KEPEZ BLD.(A) - MANAVGAT BAŞARI KOL. KÜÇÜK ERKEK 20:00 ATATÜRK S.S. U DES.G.S.K. - ATATÜRK İ.Ö.O. KÜÇÜK KIZ 11:00 DÖŞEMEALTI S.S.

Detaylı

TOPLUMSAL ETKİNLİKLER MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ

TOPLUMSAL ETKİNLİKLER MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ 05.01.2016 ODA YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİN TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARETİ 22.02.2016 TOPLUMSAL ETKİNLİKLER VERGİ HAFTASI NEDENİYLE VERGİ DAİRESİ BAŞKANI HALİL

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ

AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ 100.Yıl Şubesi 2484301 Akdeniz Bulvarı Şubesi 2431556 Akdeniz Sanayi Sitesi Şubesi 2216980 Antalya Şubesi 2499700 Antalya Ticari Şube 3110666 Aspendos Bulvarı Şubesi 3107050

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEMUR KADROLARININ TAHSİSİ HAKKINDA YÖNETMELİK

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEMUR KADROLARININ TAHSİSİ HAKKINDA YÖNETMELİK ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEMUR KADROLARININ TAHSİSİ HAKKINDA YÖNETMELİK Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Antalya Büyükşehir Belediyesinde istihdam edilen 14/7/1965 tarihli ve 657

Detaylı

MERSİN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ KURUM VE İŞLETİCİ TİC. A.Ş.

MERSİN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ KURUM VE İŞLETİCİ TİC. A.Ş. MERSİN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ KURUM VE İŞLETİCİ TİC. A.Ş. PROJE ADI: PROJE KODU: AVRUPA DA İŞ BAŞINDA EĞİTİM MODELLERİ VE EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ PROJESİ 2014-1-TR01-KA200-013401 KOORDİNATÖR KURUM:

Detaylı

ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARİHLİ 12. SINIFLAR PERFORMANS TAKİP SINAVI PUAN TÜRLERİNE GÖRE İLÇE SIRALAMALARI

ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARİHLİ 12. SINIFLAR PERFORMANS TAKİP SINAVI PUAN TÜRLERİNE GÖRE İLÇE SIRALAMALARI PUAN TÜRLERİNE GÖRE İLÇE SIRALAMALARI PUAN ORTALAMASI YGS -1 PUAN TÜRÜ YGS -2 PUAN TÜRÜ YGS -3 PUAN TÜRÜ YGS -4 PUAN TÜRÜ YGS -5 PUAN TÜRÜ YGS -6 PUAN TÜRÜ Sıra İlçe Adı ORTALAMA Sıra İlçe Adı YGS-1 Sıra

Detaylı

Hüseyin Girenes Fen 78 471.290490.21519. Hasan Çolak 180 416.030472.145117 Anadolu Lisesi ANTALYA ALANYA. A. Fevzi Alaettinoğlu 210 382.406401.

Hüseyin Girenes Fen 78 471.290490.21519. Hasan Çolak 180 416.030472.145117 Anadolu Lisesi ANTALYA ALANYA. A. Fevzi Alaettinoğlu 210 382.406401. ANTALYA İLİNDE BULUNAN ANADOLU LİSELERİ TABAN PUANLARI İl Adı İlçe Adı Kontenjan Kont Taban Tavan Yüzdelik Adı Sayı Puan Puan Dilim ANTALYA AKSEKİ Akseki 120 372.140407.088231 Hüseyin Girenes Fen 78 471.290490.21519

Detaylı

ANTALYA İLİ KURBAN KESİM YERLERİ

ANTALYA İLİ KURBAN KESİM YERLERİ ANTALYA İLİ KURBAN KESİM YERLERİ Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi 1 Antalya Akseki AKSEKİ MEZBAHANESİ UZUNYOL BULVAR MEVKİİ / AKSEKİ / ANTALYA 2 Antalya Aksu PINARLI EĞİTİM VE KÜLTÜRE HİZMET DERNEĞİ HİLMİYE

Detaylı

26 NİSAN 2012 TARİHLİ PERFORMANS TAKİP SINAVI 10. SINIFLAR 6 PUAN TÜRÜ ORTALAMASINA GÖRE OKUL BAŞARILARI S.N. İLÇE OKUL ADI ORTALAMA 381,751 2

26 NİSAN 2012 TARİHLİ PERFORMANS TAKİP SINAVI 10. SINIFLAR 6 PUAN TÜRÜ ORTALAMASINA GÖRE OKUL BAŞARILARI S.N. İLÇE OKUL ADI ORTALAMA 381,751 2 1 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 381,751 2 Konyaaltı ÖZEL TOROS AKDENİZ FEN LİSESİ 365,798 3 Muratpaşa Adem-Tolunay Anadolu Lisesi 346,092 4 Muratpaşa ÖZEL ENVAR FEN LİSESİ 344,812 5 Muratpaşa ÖZEL

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2009 Yılı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2010 Yılı 12 Aralık 2009 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

15-18 MART 2015. Limak Limra Hotels

15-18 MART 2015. Limak Limra Hotels 15-18 MART 2015 Limak Limra Hotels KONGRE DAVET YAZISI Sayın Yetkili, Yerel Kalkınma Derneği; Global Düşün, Yerel Hareket Et felsefesini benimsemiş, kamu yararına hareket eden ve ülkemizde sürdürülebilir

Detaylı

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar SAYI 1 Yurttaşım Sorumluluklarımın Farkındayım - TR2009/0136.01-02/287 SORUMLU YURTTAŞIM Seçilecek 45 öğrenci 45 öğrencinin seçeceği 12 öğrenci arkadaşı Öğretmen, yönetici ve çalışanlar ile toplamda 577

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Kültür Şube Müdürlüğü

Kültür Şube Müdürlüğü Kültür Şube Müdürlüğü Yaygın Kültür Eğitim Şube Müdürlüğü Şube Müdürlüğü Kuruluş Amacı Antalya halkının sosyal ve kültürel alanlardan aktif olarak faydalanmasına yönelik stratejiler geliştirerek bu amaca

Detaylı

HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş. nin II. Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Kasım 2014 Çarşamba günü Tarihi Havagazı

Detaylı

Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü

Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü Kuruluş Bilgileri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı na bağlı olarak faaliyet gösteren Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü, 2005 yılında kurulmuştur.

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar No 304 Evrakın Özü İmar Planı Değişikliği Karar Tarihi

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar No 304 Evrakın Özü İmar Planı Değişikliği Karar Tarihi T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 10/EKİM Toplantı Tarihi ve Günü 01-10-2018 / Pazartesi İlgili Müdürlük K E N T S E L T A S A R IM M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü Karar No 304 Evrakın

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEMUR KADROLARININ TAHSİSİ HAKKINDA YÖNETMELİK

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEMUR KADROLARININ TAHSİSİ HAKKINDA YÖNETMELİK Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Antalya Büyükşehir Belediyesinde istihdam edilen 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak görev yapan Devlet memuru personele

Detaylı

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRIMLASI(B CETVELİ)

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRIMLASI(B CETVELİ) ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRIMLASI(B CETVELİ) 01 Vergi Gelirleri 39.350.000 3 Dahilde Alınan Mal ve Hizmet Vergileri 20.500.000 2 Özel Tüketim Vergisi 100.000 52 Elektrik

Detaylı

SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ( ) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN

SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ( ) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI (2017-2018) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN Faaliyet Zaman Sorumlu Kurum/Kuruluşlar Destekçi Kurum/Kuruluşlar Göstergeler Stratejik Öncelik 7.1: Erken yaşta

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 5216 ve 5393 sayılı Belediye yasasının 48. maddesine dayanılarak Tuşba Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararıyla kurulmuş

Detaylı

İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği SESSİZ GÜÇ.

İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği SESSİZ GÜÇ. İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği SESSİZ GÜÇ ied@ied.org.tr BİZ KİMİZ? 2004 de Bakırköy de kurulduk. 14 yıllık sivil toplu deneyimi Bir velimizin işitme engelli oğlu için sosyal faaliyet arayışları

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

Antalya'da burs veren vakıflar

Antalya'da burs veren vakıflar On5yirmi5.com Antalya'da burs veren vakıflar Antalya'da burs vrene vakıflar ve adresleri Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2012 Cuma (oluşturma : 2/10/2017) 1)ADALYA EĞİTİM SAĞLIK VE KÜLTÜR VAKFI (ADASEK) YEŞİLBAHÇE

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR (AKSU) BELEDİYESİ 579 ADA 2 PARSEL

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR (AKSU) BELEDİYESİ 579 ADA 2 PARSEL PLAN DEĞİŞİKLİĞİ ONAMA SINIRI f f l TİCARET ALANI I I I I.... «=j PLAN DEĞİŞİKLİĞİ ONAMA SINIRI M M AKARYAKIT VE SERVİS İSTASYONU ALANI ANTALYA BÜYÜKŞEHİR (AKSU) BELEDİYESİ PINARLI MAHALLESİ 579 ADA 2

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü AKSEKİ H 1437 / M 2016 YILI RAMAZAN İMSAKİYESİ

T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü AKSEKİ H 1437 / M 2016 YILI RAMAZAN İMSAKİYESİ AKSEKİ 01 RAMAZAN 06 HAZIRAN PAZARTESİ 03 41 05 26 12 59 16 48 20 18 21 54 02 RAMAZAN 07 HAZIRAN SALI 03 41 05 26 12 59 16 48 20 19 21 55 03 RAMAZAN 08 HAZIRAN ÇARSAMBA 03 40 05 26 12 59 16 48 20 19 21

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN KARARLARININ 6360 SAYILI BÜYÜKŞEHİR KANUNU KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN KARARLARININ 6360 SAYILI BÜYÜKŞEHİR KANUNU KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN KARARLARININ 6360 SAYILI BÜYÜKŞEHİR KANUNU KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ Levent HANSU (Şehir Y.Plancı) Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Şehir ve Bölge Planlama

Detaylı

12 Proje Açılış Toplantısı Faaliyeti Fotoğraf/Photographs belgeleri/(s:10)

12 Proje Açılış Toplantısı Faaliyeti Fotoğraf/Photographs belgeleri/(s:10) 12 Proje Açılış Toplantısı Faaliyeti Fotoğraf/Photographs belgeleri/(s:10) 12 Proje Açılış Toplantısı Faaliyeti Fotoğraf/Photographs belgeleri/(s:11) 12 Proje Açılış Toplantısı Faaliyeti Fotoğraf/Photographs

Detaylı

1-7 NİSAN KANSER HAFTASI

1-7 NİSAN KANSER HAFTASI 1-7 NİSAN KANSER HAFTASI 1-7 nisan Kanser haftası nedeniyle Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, bir açıklama da bulundu. Bu konuda ki açıklama metni aynen şöyle: 01-07 Nisan Tüm Dünyada halkı

Detaylı

Toplam. 7 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 119 23.27 4.90 1.83 22.05. 12 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi 231 21.98 5.31 2.71 20.

Toplam. 7 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 119 23.27 4.90 1.83 22.05. 12 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi 231 21.98 5.31 2.71 20. TÜRK EDEBİYATI DERSİ NET SAYILARINA GÖRE OKUL SIRASI Kurum Adı : Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Ortaöğretim (1239082) Sınav Türü : PTS / PERFORMANS TAKİP SINAVI Sınav Açıklaması : Performans Takip

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI

MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI 1 NOLU TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANI :Üçgen Mahallesi, Sosyal Güvenlik Kurumu Ek Hizmet Binası yanı 99 sokak üzeri. :99 sokak üzerinden hareketle,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.09.2012 16.10.2012 BÜYÜKŞEHİR YASA TASARISI MECLİSTE-08 EKİM 2012 ÇEVRESİNDEKİ İLÇELER İLE TOPLAM NÜFUSLARI BÜYÜKŞEHİR OLABİLECEK KAPASİTEDE OLAN ALANYA NIN DA İÇİNDE

Detaylı

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması.

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. Faaliyetler Zamanlama Finansman /bütçe İşbirliği yapılacak kurum kuruluşlar İzleme değerlendirme

Detaylı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Vektör Mücadele Çalışmaları. Halil ÇAKIR, Mustafa GÖKTEPE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Vektör Mücadele Çalışmaları. Halil ÇAKIR, Mustafa GÖKTEPE Antalya Büyükşehir Belediyesi Vektör Mücadele Çalışmaları Halil ÇAKIR, Mustafa GÖKTEPE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA İl geneli

Detaylı

AKDENİZ KAN HASTALIKLARI VAKFI. Vakfımızın kurulduğu günden bugüne kadar yaptığı başlıca hizmetler:

AKDENİZ KAN HASTALIKLARI VAKFI. Vakfımızın kurulduğu günden bugüne kadar yaptığı başlıca hizmetler: AKDENİZ KAN HASTALIKLARI VAKFI Vakfımızın Çalışmaları: Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı, başta talasemi ve hemoglobinopatiler olmak üzere tüm kalıtsal kan hastalıkları ve edinsel kan hastalıkları konularında

Detaylı

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI ÇALIŞMA ALANI MÜDAHALE AKTİVİTE SÜRE UYGULAYICI İHTİYAÇ KAYNAK RİSK ALTINDAKİ ÇOCUKLARA ULAŞMA / SOSYAL MOBİLİZASYON

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. ANTALYA DÖŞEMEALTI Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi ,737. ANTALYA MURATPAŞA Antalya Anadolu Lisesi ,434

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. ANTALYA DÖŞEMEALTI Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi ,737. ANTALYA MURATPAŞA Antalya Anadolu Lisesi ,434 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 120 491,737 Antalya Anadolu Lisesi 204 484,434 Namık Karamancı Fen Lisesi 150 479,120 Adem-Tolunay Anadolu Lisesi 204 478,570 Hüseyin Girenes

Detaylı

Toplam. 2 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 87 6.46 2.99 0.54 5.72. 10 Muratpaşa Adem-Tolunay Anadolu Lisesi 146 4.45 3.56 1.99 3.

Toplam. 2 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 87 6.46 2.99 0.54 5.72. 10 Muratpaşa Adem-Tolunay Anadolu Lisesi 146 4.45 3.56 1.99 3. FİZİK DERSİ NET SAYILARINA GÖRE OKUL SIRASI Kurum Adı : Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Ortaöğretim (1239082) Sınav Türü : PTS / PERFORMANS TAKİP SINAVI Sınav Açıklaması : Performans Takip Sınavı L2

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Çalışan Sağlığı Uzmanlık ve Bilimsel Performansının Güçlendirilmesi Projesi

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Çalışan Sağlığı Uzmanlık ve Bilimsel Performansının Güçlendirilmesi Projesi Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Çalışan Sağlığı Uzmanlık ve Bilimsel Performansının Güçlendirilmesi Projesi Strengthening the Occupational Health Expertise and Scientific Performance of Public Health of Turkey

Detaylı

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü. Proje Açılış ve Eğitim Toplantısı 29 Eylül 2015

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü. Proje Açılış ve Eğitim Toplantısı 29 Eylül 2015 Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Açılış ve Eğitim Toplantısı 29 Eylül 2015 Proje Açılış ve Okul Koordinatörleri Eğitim Toplantısı 29/09/2015 Giriş Edes Programı Hakkında Bilgi Edes Programına Okullar

Detaylı

İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ 1. Açılış, yoklama ve saygı duruşu 2. Divan seçimi 3. Faaliyet raporunun okunması 4. Denetçi raporunun okunması 5. Hesaplarının tetkiki,

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

Proje Açılış Toplantısı

Proje Açılış Toplantısı Proje Açılış Toplantısı 08.12.2012 2012-1-TR1-LEO02-37903 YEREL MEDYANIN AB STANDARTLARINDA DEMOKRASİYE KATKISI: Genç Gazeteciler Avrupa daki Yerel Medya Yapısını Öğreniyor Proje Sahibi Balıkesir Gazeteciler

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

1. BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

1. BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 1. BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Kaliteli ve örnek belediyecilik anlayışıyla tarihi ve modern kentimiz Talas a hizmet veren belediyemizin gerçekleştirdiği çalışmaları kitle iletişim araçları

Detaylı

İLİMİZDE DÜZENLENEN SPOR FAALİYETLERİ 29 Ocak-05 Şubat 2016

İLİMİZDE DÜZENLENEN SPOR FAALİYETLERİ 29 Ocak-05 Şubat 2016 29.01.2016 17:00 29.01.- 06.02.2015 13:00 15:00 ALANYA GOLD CİTY OTEL 1.SAHA MANAVGAT STARLİGHT CONVENTİON CENTER THALASSO&SPA ALİMA YENİ MALATYASPOR - PFC MONTANA ÖZEL MÜSABAKA FUTBOL SATRANÇ TÜRKİYE

Detaylı

HABERLER & ETKİNLİKLER. Administrator tarafından yazıldı. Pazartesi, 21 Mart :24

HABERLER & ETKİNLİKLER. Administrator tarafından yazıldı. Pazartesi, 21 Mart :24 - Proje kapanış toplantısı 21-22 Eylül 2012 de, Charite Üniversitesi nden (Berlin, Almanya) Prof. Dr. Wolfram Ebell in özel katılımıyla Antalya Türkiye de gerçekleştirildi. - Eylül 2012 de, Türkiye de

Detaylı

9 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi

9 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi PUAN BAZINDA OKUL BAŞARILARI (YGS-4 SIRALI) Kurum Adı : Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Ortaöğretim (1239082) Sınav Türü : PTS / PERFORMANS TAKİP SINAVI Sınav Açıklaması : Performans Takip Sınavı L2

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Adı Soyadı: İZZET BOZKURT ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Doğum Tarihi: 23.07.1966 izzet.bozkurt@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik ve Halkla

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 18.05-16.06.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 16.06.2009 Sayı: 06/07 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ 1 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ İRAN İZLENİMLERİ 2 İRAN SEYAHATİ KRİZ VARSA

Detaylı

[ANTALYA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ]

[ANTALYA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ] [ANTALYA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ] 20152016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULSPORLARI ORGANİZASYONU FUTSAL YILDIZLAR Gruplar ve Fikstür YILDIZ ERKEKLER A GRUBU B GRUBU C GRUBU D GRUBU 1 MOBİL O.O.

Detaylı

HEMOGLOBİNOPATİ KONTROL PROGRAMI

HEMOGLOBİNOPATİ KONTROL PROGRAMI TALASEMİ VE HEMOGLOBİNOPATİLER T.C. Sağlık Bakanlığı AÇSAP Genel Müdürlüğü HEMOGLOBİNOPATİ KONTROL PROGRAMI Toplumların geleceği o toplumu oluşturan bireylerin nitelikleri ile doğrudan ilişkilidir. Toplumu

Detaylı

Toplam. 2 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 88 27.22 5.71 7.07 25.80. 11 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi 179 21.18 6.27 12.56 19.

Toplam. 2 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 88 27.22 5.71 7.07 25.80. 11 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi 179 21.18 6.27 12.56 19. MATEMATİK DERSİ NET SAYILARINA GÖRE OKUL SIRASI Kurum Adı : Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Ortaöğretim (1239082) Sınav Türü : PTS / PERFORMANS TAKİP SINAVI Sınav Açıklaması : Performans Takip Sınavı

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz.

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. 158 Personelimizle İstanbullu hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. ÇÖZÜM BİZİM İŞİMİZ 2.976.726 Başvuruyu Çözümledik BEYAZ MASA 1994 yılından bu yana 24 saat hizmet anlayışıyla, kendisine ulaşan tüm istek,

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (DEVLET ÜNİVERSİTESİDİR)

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (DEVLET ÜNİVERSİTESİDİR) DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi: ANTALYA Sınavsız geçişle ilgili diğer bilgileri ve yerleştirme

Detaylı

ANTALYA İLİ 2012 YILI YATIRIM PROGRAMI

ANTALYA İLİ 2012 YILI YATIRIM PROGRAMI ANTALYA İLİ 2012 YILI YATIRIM PROGRAMI S.N KURUM SEKTÖRÜ ADI (İL - İLÇESİ) Başlama-Bitiş YILI YATIRIMI 1 Adalet Bakanlığı DKH Alanya Adalet Binası Genel Onarımı 2 Adalet Bakanlığı DKH Adalet Binası Genel

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.04.2017 30.05.2017 19. DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK-24-25 NİSAN 2017 HER YIL FARKLI BİR ÜLKEDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ

Detaylı

21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ?

21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ? 21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ? Sayın Yönetim Kurulu Başkanı ve / veya Sayın Genel Müdür Dikkatine, Türk Plastik Sanayicileri

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

İbrahim ÖZKAN AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 27 OCAK PAZAR ANTALYA

İbrahim ÖZKAN AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 27 OCAK PAZAR ANTALYA AKSEKİ İbrahim ÖZKAN 10 Mayıs 1981 tarihinde Akseki de doğdu. 1997 yılında İmam Hatip Lisesini bitirip aynı yıl iş hayatına atıldı. 1997 yılından itibaren serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik bürosunda

Detaylı

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI 1. Amaç Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurullarının amacı, uyuşturucu ile mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek ve hazırlanan eylem

Detaylı

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ KURULUŞ ve AMAÇ: Madde 1 T.C. Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma

Detaylı

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü. 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Faaliyet Raporu

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü. 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Faaliyet Raporu Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Faaliyet Raporu Ankara-2014 2013 T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

ANTALYA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI

ANTALYA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI ANTALYA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI ANTALYA ADAY SAYILARI TEMEL YGS PUANLARI FEN BİLİMLERİ TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER MATEMATİK YGS'ye Giren

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

HAZİRAN 2017 FAALİYETLER

HAZİRAN 2017 FAALİYETLER HAZİRAN 2017 FAALİYETLER EĞİTİM ve ETKİNLİKLER Hastanın Sesi projesi Hasta Hakları Bilgilendirme Eğitimleri devam ediyor 19-21 Haziran 2017 Evrensel Hasta Hakları Derneği nin yürütmekte olduğu Hastanın

Detaylı

LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTE DURUM TABLOSU. Geçici Kabulü Yapılan Üretim Tesisleri

LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTE DURUM TABLOSU. Geçici Kabulü Yapılan Üretim Tesisleri AKORSAN 50 13 Oluşturulmamış Güneş 2 1990 DAĞBELİ SAĞ SOL Toplam 2 1990 Güneş 16 12412 DAĞBELİ SOL Toplam 16 12412 Güneş 1 10 4 48 ODABAŞI Toplam 1 10 4 48 Güneş 1 8 3 948 1 180 YEŞİLBAYIR Toplam 1 8 2

Detaylı

23 Mart Mart 2015

23 Mart Mart 2015 23 Mart - 29 Mart Mart 9 1 10 2 3 4 5 6 7 8 11 9101113 12 13 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Nisan 13 23 Mart Pazartesi 24 Mart Salı 25 Mart Çarşamba 26 Mart Perşembe 27 Mart Cuma Dünya Tiyatrolar Günü 13:00

Detaylı

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI ÇALIŞMA ALANI MÜDAHALE AKTİVİTE SÜRE UYGULAYICI İHTİYAÇ KAYNAK RİSK ALTINDAKİ ÇOCUKLARA ULAŞMA / SOSYAL MOBİLİZASYON

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı Erasmus+ KA1: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği KA2: İyi ve Yenilikçi Uygulamalar için İşbirliği Stratejik Ortaklıklar

Detaylı

DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü

DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü PROJE AMAÇLARI AMAÇ 1 Madde Bağımlılığını Önleme Konularında Doğru, Güncel ve Standart Bilgilendirme ve Eğitimlerin Sağlanması AMAÇ 2 Bursa İli Yıldırım

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/06/2017-79163 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELCBASCU* Sayı : 61939645-103-E.79163 14/06/2017 Konu : 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Akademik

Detaylı