10 yıllık altyapı sorunu çözüldü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "10 yıllık altyapı sorunu çözüldü"

Transkript

1 10 yıllık altyapı sorunu çözüldü Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, altyapısı tamamlanmadığı için 10 yıldır çalışma yapılamayan Topraksarnıç Mahallesi ndeki parke ve bordür çalışmalarını denetledi. Başkan Toru, ilçe genelinde altyapısı tamamlanan bölgelerde çalışmaların yoğun bir tempo ile devam edeceğini söyledi. Belediye çalışmalarının kontrolü ve hızlı bir şekilde sürdürülebilmesi için sık sık araziye çıkarak ekipleri denetleyen Başkan Fatma Toru, Toprak- sarnıç Mahallesi ndeki bordür ve parke çalışmalarını inceledi.

2 10 YILDIR ÇALIŞMA YAPILA- MIYORDU Topraksarnıç Mahallesi ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Toru, Mahallemizde son 10 yıldır asfalt, bordür ve parke anlamında ciddi bir çalışma yapılamadı. Bunun sebebi de, su hatlarının yenilenmesinin gerekliliği ve doğalgaz hatlarının döşenmesiyle ilgiliydi. Yaptığımız görüşmelerde; KOSKİ nin su hatlarını yenilediğini ve GAZNET in de doğalgaz hattını yaptığını öğrendik. Bunun üzerine ekiplerimiz Topraksarnıç Mahallesi nde çalışmalarını yoğunlaştırdı ve mahalle genelinde yaklaşık 15 bin metrekarelik bordür ve parke döşendi. 20 bin metrekarelik alanda daha bordür ve parke çalışmamız olacak. Bunun yanı sıra rögar yenilemesi ve asfalt tamiri çalışmalarımız da devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra bu mahallemize 20 bin metrekarenin üzerinde sıcak asfalt dökmüş olacağız. Çalışmalarımız artarak devam edecek dedi. HEDEFİMİZ: TEMİZ VE SAĞ- LIKLI ÇEVRE İlçe genelinde çalışmaların devam edeceğini kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Su, kanalizasyon ve doğalgaz altyapısı bitmiş mahallelerimizde çalışmalarımız hızlı bir tempo ile devam edecek. Çünkü halkımızın temiz ve sağlıklı çevre ihtiyacını belediyeler olarak en hızlı bir şekilde yerine getirmek vazifemizdir. Topraksarnıç Mahallemiz, inşallah bu düzenlemeden sonra çok daha güzel bir görüntüye kavuşmuş olacak ifadelerini kullandı.

3 Meram da modern temizlik Daha temiz ve modern bir Meram için yer altı çöp konteyneri uygulamasını yaygınlaştırdıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şu ana kadar 1200 adet yer altı çöp konteynerinin montajı yapıldı. Özellikle doğalgaz kullanımının yaygın olduğu bölgelerde bu uygulamayı artıracağız dedi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı mahallelerindeki yeni nesil yer altı çöp konteyneri montajlama çalışmalarını denetledi. Temizlik İşleri Müdürü Şaban Dişçi, uygulama hakkında Başkan Toru ya bilgi verdi. Daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre için temizlik hizmetlerine verdikleri öneme işaret eden Başkan Toru, İlçemizde şu ana kadar 1200 adet modern yer altı çöp konteynerinin montajı yapıldı. Genellikle doğalgaz kullanımının yaygın olduğu bölgelerde bu tip konteynerleri tercih ediyoruz. Her bir konteyner 5 metreküplük çöp almaktadır. Dolayısıyla buraya yerleştirilen 2 adet yer altı çöp konteyneri, yer üstünde bulunan 24 adet çöp konteynerinin aldığı çöpü alabilmektedir. Görüntü olarak daha güzel bir çevre oluşumuna katkı sunan bu sistem, kötü kokuları içinde tuttuğu gibi çöp suyu sızıntısına ve çöplerin etrafa yayılmasına da engel oluyor. Bu sistemi talep doğrultusunda sitelerin içine de kuruyoruz diye konuştu. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, doğalgaz ve telekom hattı nedeniyle yer altı çöp konteyneri yerleştiremedikleri sokaklara da metalden yapılan yer üstü çöp konteynerlerini yerleştirdiklerini sözlerine ekledi.

4 Kaldırım işgaliyle mücadelemiz sürecek Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, zabıta teşkilatının 188. kuruluş yıl dönümü nedeniyle belediyenin Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Toru, halkın huzur, güven ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için kaldırım işgaliyle mücadelelerinin devam edeceğini söyledi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, zabıta teşkilatının 188. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle Augustus Otel de kahvaltıda bir araya geldi. KARARLILIĞIMIZ DEVAM EDECEK Zabıta teşkilatının önemine değinen Başkan Toru, Sizler belediyenin bel kemiği ve omurgasını oluşturuyorsunuz. Halkımızın huzur, güven ve esenliği için sizlerin varlığı büyük önem taşımaktadır. Kaldırım işgalinin önlenmesi için seçimden sonra sizler yoğun bir çalışma temposuna girdiniz. Canınızı dişinize takarak gece gündüz çalıştınız. Kaldırım işgali ve seyyarla mücadele noktasında çok büyük çaba sarf ettiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin bu çabaları sayesinde vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Bu konudaki kararlılığımız devam edecek dedi. BÜYÜK BİR AİLEYİZ Tüm çalışanlarıyla birlikte Meram Belediyesi nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Toru, Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Hepimiz bir aileyiz. Çalışma ortamının daha iyi olması için bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum diye konuştu.

5 Kimsesiz değiller Meram Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik alanında uygulanan Yalnız Değilsiniz projesi kapsamında ilçede yalnız yaşayan yaklaşık 250 kişiye evde bakım hizmeti veriliyor. Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü nün Yalnız Değilsiniz projesi ile mahalle muhtarlarının da yardımı ile tespit edilen kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlıların evlerine gidilerek tüm ihtiyaçları gideriliyor. Şu anda proje kapsamında 250 kişiye evde bakım hizmeti veriliyor. Sağlık muayeneleri yapıldıktan sonra rahatsızlığı olanlar anlaşmalı hastanelerde tedavi ediliyor, ev temizlikleri yapılıyor ve ihtiyacı olanlara gıda paketi veriliyor. HER KESİME HİZMET ÜRETİYORUZ Yalnız Değilsiniz projesi ile kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlıların her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak onlara yalnız olmadıklarını hatırlattıklarını vurgulayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Yaşlılarımıza saygının toplumumuzda önemli bir yeri var. Biz de belediye olarak beşikten mezara kadar halkımızın her kesimine hizmet üretmeye itina gösteriyoruz. Mahalle muhtarlarımızın yardımı ile belirlediğimiz kimsesiz ve bakıma muhtaç 250 vatandaşımızın her türlü ihtiyacını belediye olarak karşılıyoruz. Bu vatandaşlarımızın evlerinin temizliği yapılıyor, ihtiyacı olanlara gıda yardımında bulunuyoruz. Sağlık problemi olanlar da belediyemiz tarafından özel bir hastanede tedavi ettiriliyor dedi.

6 Fen İşleri çalışmalarında yoğun tempo Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde yeni yol açma, yol genişletme, soğuk ve sıcak asfalt serimi, bordür, parke ve tretuvar çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile müteahhit firma ekipleri ilçenin farklı mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gödene Mahallesi nde yaklaşık 6 kilometre uzunluğunda soğuk asfalt serimi yapıldı. Yaylapınar ve Telafer mahallelerinde de soğuk asfalt çalışmaları devam ediyor. Yenibahçe Mahallesi nde satıh kaplama için altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yaylapınar Kaş, Yaka ve Büyükkovanağzı mahallelerinde asfalt tamiri; Selver ve Çarıklar mahallelerinde yol açımı, Osmangazi ve Yenice mahallelerinde parkebordür çalışması, Boruktolu ve Çomaklı mahallelerinde kumlama çalışmaları devam ediyor.

7 Çardaklar denetleniyor Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı gereği hayvan barınağı inşası ve hayvancılık yapmanın yasak olduğu alanlarda denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine hayvancılığın yasak olduğu bölgelerde bu tür faaliyetlerini sürdüren 43 besiciye ceza-i müeyyide uygulandı. Konuyla ilgili Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü nden yapılan açıklamada, Konya şehir merkezinde hayvancılığın yasak olduğu alanlarla ilgili İl Mahalli Çevre Kurul Kararı olduğu belirtilerek, 15 Mart 2011 tarih ve 2011/02 sayılı İl Mahalli Çevre Kurul kararı gereği; Meram ilçesinde Karaman Yolu ile Çevre Yolu nun birleştiği alandan başlayarak, Antalya Çevre Yolu Hatıp Kavşağı na kadar; oradan Termik Sokak ve Billur Sokağı takiben Beybes Caddesi, Ödül Sokak, Yeşil Bursa Sokağın devamından Antalya Çevre Yolu, oradan Dutlu Caddesi ne, takiben Yeni Değirmen Sokak, Dere Caddesi, Köyceğiz Caddesi nden Beyşehir Caddesi nin birleştiği alanın iç kısmında kalan yerleşim alanında hayvancılık yasaktır. Bu karar çerçevesinde Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, denetimlerini sürdürmektedir. Mayıs ayından beri yapılan denetimlerde 43 kişiye idari para cezası verilmiştir. Denetimlerimiz aralıksız sürecek denildi.

8 Ölçü ve tartı aletlerine denetim Meram Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki işyerlerinde ölçü ve tartı aletlerinin denetimlerini yapıyor. Ekipler esnafa ölçü tartı aletlerinin muayenesinin yapılması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Meram Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, ilçe genelindeki esnafı, ölçü ve tartı aletlerinin muayenesini yaptırmaları konusunda uyarıyor. İşyerlerinde denetim yapan ekipler, damgası kopmuş, bozumlu, periyodik muayenesi için zamanında müracaat edilmemiş ölçü ve tartı aletlerinin kullanılması, satışa arzı, damgaları iptal edilmiş ölçü aletlerinin tamirden sonra tekrar muayene ve damga yaptırılması gerektiğinin altını çiziyor. Meram Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü nden yapılan açıklamada; tartı aletlerinin üzerinde Türkçe etiketi, etiket üzerinde M, CE işareti, onaylanmış kuruluştan alınmış onay numarası, imalat yılı ve üretim tarihi, maksimum ve minimum değeri, e değeri, modeli, seri numarası, üreticinin unvanı ile onaylanmış kuruluştan alınan tip sistemine uygun beyan edilen damga planına uygun olarak kurşun mühür üzerine sıkma damgalı ve parçalanabilir sticker damgalı etiket bulunmasının yasal zorunluluk olduğu belirtildi. Cihazların belirtilen şartlara uymaması halinde idari ve adli cezaya tabii olacağı, ölçü ve tartı aletleri kullanıcılarının mağdur olmamaları için dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

9 12 madalya ile döndüler 6 ncısı düzenlenen Afşin Eshab-ı Kehf Wushu Bölge Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya katılan Meram Belediyesporlu 12 sporcu madalya kazandı. Afşin Belediyesi tarafından düzenlenen ve Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü Salonu ndaki şampiyonaya yaklaşık 200 sporcu katıldı. Afşin Eshab-ı Kehf Wushu Bölge Şampiyonası na 16 sporcu ile katılan Meram Belediyespor, 3 birincilik, 5 ikincilik ve 4 üçüncülük kazanarak 12 derece elde etti. Şampiyonada madalya kazanan sporcular şöyle: Reyhan Gül 1 (35 kg Minik Bayanlar Qinda branşı) Nurşah Çapın 1 (60 kg Genç Bayanlar Qinda branşı) Hazal Nas 1 (65 kg Genç Bayanlar Qinda branşı) Osman Gazi Araç 2 (28 kg Minik Erkekler Qinda branşı) Ömer Savaş 2 (60 kg Büyük Erkekler Sanda branşı) Yavuz Çatal 2 (56 kg Büyük Erkekler Sanda branşı) Ali Can Özbek 2 (65 kg Genç Erkekler Qinda branşı) Hatice Nur Keçe 2 (60 kg Genç Bayanlar Qinda branşı) Recep Araç 3 (28 kg Minik Erkekler Qinda branşı) Mücahit Kıymet 3 (35 kg Minik Erkekler Qinda branşı) Abdullah Aktaş 3 (41 kg Yıldız Erkekler Qinda branşı) M. Halis Özdemir 3 (45 kg Yıldız Erkekler Qinda branşı)

10

11

12

13

14

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

Sandıktan spor merkezi çıktı

Sandıktan spor merkezi çıktı Sandıktan spor merkezi çıktı Halkın görüşlerini önemseyen Meram Belediyesi, Konya da ilk defa plebisit uygulaması gerçekleştirdi. 4 mahallenin sakinleri sandık başına gitti, kullanacakları tesisi kendileri

Detaylı

nacak mahalleli, pusulada yer alan çocuk parkı, spor merkezi, gençlik merkezi, aile yaşam

nacak mahalleli, pusulada yer alan çocuk parkı, spor merkezi, gençlik merkezi, aile yaşam Meram Belediyesi nden Konya da bir ilk; Plebisit Meram Belediyesi, Konya da ilk defa plebisit uygulaması yapacak. 24 Ağustos ta 4 mahalleyi kapsayan ve 10 bin kişinin oy kullanacağı plebisit uygulamasıyla

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan günlük çalışma programı

Detaylı

ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU

ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMALAR Zabıta Müdürlüğü ekipleri her gün mesai başlangıcında, hazırlanan günlük çalışma

Detaylı

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜHİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜHİZMET STANDARTLARI TABLOSU YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜHİZMET STANDARTLARI TABLOSU VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜMÜZ (0422)-238-39-29) Telefonundan Veya Belediyemiz Çağrı Merkezi ( 444 8 9 10 )

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2016 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2016 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2016 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2016 İÇİNDEKİLER I- 2016 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan günlük çalışma programı

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 3. Hizmet Binası 4. Ulaşım İletişim - Vardiya 5. Teknolojik Alt Yapı

1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 3. Hizmet Binası 4. Ulaşım İletişim - Vardiya 5. Teknolojik Alt Yapı 1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 1 - Zabıta Müdürü 1 - Zabıta Amiri 1 - Zabıta Komiser Yardımcısı 12 - Zabıta Memuru 2 - Büro Memuru 5 - Özel Güvenlik 1- Araç Şoförü Olmak üzere İlçemizde mevcut

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

Hayırlı Ramazanlar. lendirerek, kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Hakk tan

Hayırlı Ramazanlar. lendirerek, kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Hakk tan Hayırlı Ramazanlar Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, idrak ettiğimiz Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Toru, Ramazan ayının tüm insanlık için hayırlar getirmesini temenni etti. 11 ayın

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

Gelirin Kodu Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler ,

Gelirin Kodu Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler , Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2009/31-12-2009 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2009 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI 15 18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Bodrum Dans Kulübü

Detaylı

SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU. HAZIRLAYANLAR Yrd. Doç. Dr. İrfan AKKOÇ Doç. Dr. Ömer TURUNÇ NİSAN- 2015 SELÇUK- İZMİR

SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU. HAZIRLAYANLAR Yrd. Doç. Dr. İrfan AKKOÇ Doç. Dr. Ömer TURUNÇ NİSAN- 2015 SELÇUK- İZMİR SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU HAZIRLAYANLAR Yrd. Doç. Dr. İrfan AKKOÇ Doç. Dr. Ömer TURUNÇ NİSAN- 2015 SELÇUK- İZMİR 1 SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU Selçuk belediyesi NİSAN ayı değerlendirme

Detaylı

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler 1.000,

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler 1.000, Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2010/31-12-2010 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2010 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler ,35 140,35 140, ,

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler ,35 140,35 140, , Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2014/31-12-2014 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

TÜM MOBİLYA VE İÇ DE- KORASYONU YÜKLENİCİ FİRMA ÜSTLENDİ. Açıklamada yeni hizmet binasındaki tüm eşyaların yenilendiği

TÜM MOBİLYA VE İÇ DE- KORASYONU YÜKLENİCİ FİRMA ÜSTLENDİ. Açıklamada yeni hizmet binasındaki tüm eşyaların yenilendiği MERAM BELEDİYESİ YENİ YERİNE TAŞINDI Meram Belediyesi, yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşındı. Belediye başkanlığından yapılan açıklamada, hizmet binası hakkında bilgi verilirken vatandaşların

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Eğitim Hizmetlerine İlişkin Kurumlar Hasılatı 1.000, Ekonomik Hizmetlere İlişkin Kurumlar

Eğitim Hizmetlerine İlişkin Kurumlar Hasılatı 1.000, Ekonomik Hizmetlere İlişkin Kurumlar Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2013/31-12-2013 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2013 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum.

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum. Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Bandırmalıların güveni ve desteği ile göreve gelen bu yüce meclis, halkımıza ve bu güzel kente hizmet yolunda bir yılı geride bıraktı. Geçen bir yıllık sürede, kentimizin

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

YÖNETMELİK TARTI ALETLERİ MUAYENE YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK TARTI ALETLERİ MUAYENE YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 30 Aralık 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29934 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından: YÖNETMELİK TARTI ALETLERİ MUAYENE YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/9/2013 tarihli

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI ÇALIŞMA RAPORU 2017 YILI ÇALIŞMALARI 1.Yapı Ruhsatı Verilmesi Ve Şehre Mimari Kimlik Kazandırılması 2.Zemin Etüt Çalışmaları, Riskli

Detaylı

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler 1.000, , , , ,

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler 1.000, , , , , Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2011/31-12-2011 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2011 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAZİRAN 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAZİRAN 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAZİRAN 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan günlük çalışma programı

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu,

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu, Miniklerden derece!.. SPOR JİMNASTİKÇİLER elde ettikleri başarılarla alkış topladı. 12-14 Ekim tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Türkiye Şampiyonası nda Beşiktaş temsilcisi minikler boy gösterdi.

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan günlük çalışma programı

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

Avukatlık Vekalet Ücreti Gelirleri 1.000, ,75 643,75 643, ,

Avukatlık Vekalet Ücreti Gelirleri 1.000, ,75 643,75 643, , Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2012/31-12-2012 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2012 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/64) : Belediye Meclisinin 01/10/2012 tarih ve 358 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Emniyet Müdürlüğünün 31/08/2012-623 ve 13/09/2012 tarih ve 667 sayılı yazıları ile; Çakırköyü

Detaylı

SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU

SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU 2014 A MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüz ün Görevi : İkinci ve Üçüncü Sınıf Gayrisıhhi Müesseselerin İşyeri Açılış Ruhsatlarını düzenlemek,

Detaylı

Yazışmalar, Talep ve Şikayetler, İlan,Rapor

Yazışmalar, Talep ve Şikayetler, İlan,Rapor ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ Yazışmalar, Talep ve Şikayetler, İlan,Rapor Birim içi yapılan yazışmalar: 1019 Resmi Kurumlarla yapılan yazışmalar: 1102 BİMER: 83 Talep ve Şikayetler: 2621 Sel mağduru olan vatandaşların

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Meram da dönüşüm başlıyor

Meram da dönüşüm başlıyor Meram da dönüşüm başlıyor Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçenin temel sorunu olan imar ve kentsel dönüşüm ile alakalı çalışmalara başlandığını ifade etti. İlk olarak Hacıfettah, Çaybaşı ve Aksinne

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ NİSAN 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ NİSAN 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ NİSAN 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET Toplum Projesi etkinliği olarak İngilizce öğretmenimiz, rehberlik öğretmenimiz ve biz, yani beş Tarsus lu öğrenci, belediyenin Tarsus ta yürüttüğü sosyal hizmetlerin neler

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 07/09/2009 2009/112 (2009/112: Belediye Meclisinin 01/09/2009 tarih ve 465 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; 2. Belediye Şehir

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve gereğinin yaptırılması sağlanmıştır. 3- Su ve kanal arızaları

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r Kızıl ziyaret ve Kaniya Dengi kaynaklarından 6 kilometre çelik boru döşendiği ve 5 adet kapitaj yapıldığını ifade eden Başkan Necmettin Dede, ayrıca Erikli Bağı ve Kumluk mevkiinde de 3 adet kapitaj yapıldığını

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 11 09/03/2012-16/03/2012. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 11 09/03/2012-16/03/2012. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 11 09/03/2012-16/03/2012 1- İlçemiz genelinde huzur ve sükunu bozanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 13 Kişi Hakkında Trotuarı işgal etmekten,

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ

TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ Aydem den yapılan açıklamaya göre13 ve 15, 16 Eylül tarihlerinde; Bodrum, Turgutreis, Yalı, Mazı ve Akyarlar mahallelerinde uygulanacak eklektrik

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ- / DENİZLİ Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu 1 SUNUŞ..3 I-OCAK- HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 4 A. Bütçe Giderleri 4 01. Personel

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

BAŞAK MAHALLESİ MAHALLE NÜFUSU 2.751 CADDE SAYISI

BAŞAK MAHALLESİ MAHALLE NÜFUSU 2.751 CADDE SAYISI 1 azağacı Laleci Mabud Konarsu Gülcü Üstel Üstel Arıbalı Avnidede ehit Mehmet Kayalıbağ Tiftik Balsırma Neyzen Surat Tiftik Balsırma Gülvatan Gülfani Çamlıkö k Atıfbey Balsırma Visal Visal Visal Tiftik

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd Karar Tarihi : 04.10.2016 Karar Tarihi: 20.10.2016 Karar No : 127 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: İlgi:Mustafa

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011 1. 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 13 Kişi Hakkında Tretuarı işgal etmekten,2 Kişi Hakkında Emre Aykırı Davranıştan, 3 Kişi

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 07.10.2016 Sayısı 58 Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15-16-19-20-21 ve 25 nolu parsellerin bulunduğu alanda yapılacak 1/1000 ölçekli İmar Plan Tadilatı için Malatya Büyükşehir Belediyesine yetki

Detaylı

MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01/04/ /04/2015 TARİHLERİ FAALİYET RAPORUDUR

MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01/04/ /04/2015 TARİHLERİ FAALİYET RAPORUDUR MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01/04/2015-30/04/2015 TARİHLERİ FAALİYET RAPORUDUR ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNCE YAPILAN DENETİMLER İlçemizde faaliyet gösteren 18 adet ekmek fırını, gramaj ve genel temizlik

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/54) : Belediye Meclisinin 01/08/2012 tarih ve 317 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Tureks Turizm Taş. Đnş. Akar. Đst. Tem. Đşl. Tic. ve San. A.Ş. yetkilisi Talip ŞANLI nın 25/06/2012

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU - 2013

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU - 2013 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU - 2013 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ : -Belediye Zabıta Müdürlüğü Kadrosu; 1 Zabıta Müdür Vekili, 8 Zabıta Memuru, 1 Daimi İşçi (Zabıta Memuru) 7 Personel Destek hizmeti, 3 Daire Memuru

Detaylı

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma 46 BELEDİYE 650.000.000,00 46 BALIKESİR İLİ 650.000.000,00 46 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000,00 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ 3.224.503,00 46 10 01 02 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.224.503,00 46 10 01

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01/03/2015-31/03/2015 TARİHLERİ FAALİYET RAPORUDUR

MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01/03/2015-31/03/2015 TARİHLERİ FAALİYET RAPORUDUR MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01/03/2015-31/03/2015 TARİHLERİ FAALİYET RAPORUDUR ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNCE YAPILAN DENETİMLER İlçemizde faaliyet gösteren 18 adet ekmek fırını, gramaj ve genel temizlik

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil Kodu

Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2016/31-12-2016 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖRNEK: 30 Gelirin Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil Kodu

Detaylı

Opportunities For Demographic Change

Opportunities For Demographic Change Dr. Osman Gürün Metropolitan municipality mayor of Muğla of Regions and Cities ANALİZLER / ANALYSIS ANALİZLER / ANALYSIS Türkiye büyük bir demografik değişim geçirmektedir. Bu değişim 21. yüzyılda da devam

Detaylı

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Bodrum Pazar Yeri ve çevresi yıkanıp

Detaylı

1- Yol Bozma,Kazma ve Hasar Ücretleri: Sıra Cinsi Değer Br.Fiyatı (TL/m 2 ) 1 Yağmur rogarı bozma ücreti Adet 393,00 TL 2 Yağmursuyu kanalı

1- Yol Bozma,Kazma ve Hasar Ücretleri: Sıra Cinsi Değer Br.Fiyatı (TL/m 2 ) 1 Yağmur rogarı bozma ücreti Adet 393,00 TL 2 Yağmursuyu kanalı KARAR TARİHİ: 30/01/2013 KARAR NO: 2013/001 Gerekli çoğunluk sağlandı. Toplantıda mevcut gündeme ilave gündem maddesi teklifi olup olmadığı soruldu. İlave gündem teklifinde bulunuldu Kazı kaplama tamiratların

Detaylı

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI 1 Giriş 15 Nisan 2000 tarih 24021 sayılı resmi gazete yayınlanarak yürürlüğe giren 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Ordu da, son günlerde doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan sorunlar ve sıkıntılar, Vali Orhan DÜZGÜN başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.

Ordu da, son günlerde doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan sorunlar ve sıkıntılar, Vali Orhan DÜZGÜN başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı. Ordu da, son günlerde doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan sorunlar ve sıkıntılar, Vali Orhan DÜZGÜN başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı. Valilik Toplantı Salonu nda gerçekleştirilen toplantıya,

Detaylı

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ .11.27 1/5 24 24 Yılı 24 Yılı 24 Yılı Net Vergi Gelirleri 20.468.00 7.728.9,34 20.466.637,65 28.195.595, 18.3.271,39 21.942,55 18.561.328,84 9.612.324,60 65,83 Mülkiyet Üzerinden Alınan Vergiler 13.700.00

Detaylı

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR GELDİ ARAYA Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinde görev yapan 92 mahalle muhtarıyla değerlendirme toplantısında

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 04.01.2016 KARAR NO: 1 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6.maddesi hükmü çerçevesinde

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ İçindekiler SİSTEM DİNAMİKLERİ ALTERNATİF DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ... 2 Aile Yapısı... 2 Çocuk ve Gençlerle ilgili Faaliyetler... 2 Eğitim Kültür...

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ. Çeşme/ İZMİR,2015

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ. Çeşme/ İZMİR,2015 ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRE BAŞKANLIĞI Çevre Koruma ve Kalite Kontrol Şube Müdürlüğü Çeşme/ İZMİR,2015 2 3 2014 YEREL SEÇİMLERDEN ÖNCE İlçe Sayısı: 5 Nüfus:

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER Çağdaş Holding bünyesinde yer alan Swissotel Resort Bodrum Beach personeli yaza merhaba partisinde buluştu. Muhteşem deniz ve ada manzarasıyla Bodrum un en güzel lokasyonunda

Detaylı