EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İŞE YENİ BAŞLAYAN ve GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ OLAN ÇALIŞANLARIMIZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İŞE YENİ BAŞLAYAN ve GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ OLAN ÇALIŞANLARIMIZ"

Transkript

1 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İŞE YENİ BAŞLAYAN ve GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ OLAN ÇALIŞANLARIMIZ

2 YÖNETİCİLERİMİZ ABİT KEMAL NAKİPOĞLU Kayseri Okulları Müdürü olarak göreve başlayan Abit Kemal Nakipoğlu, Gazi Üniversitesi Eğitim Enstitüsü Almanca Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Almanca Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Okulumuzdaki görevine başlamadan önce Özel Sağnak Okulu nda Müdür olarak çalışmış olup Şirin Kreşi nin sahibidir. NİHAT ÖZDEN Kayseri Okulları Müdürü olarak görev yapan Nihat Özden, Şubelerle İletişim ve Koordinasyon Birimine İdari Koordinatör olarak atanmıştır. MURAT GÜRSOY Ankara Ortaokulu Beden Eğitimi Zümre Sorumlusu olarak görev yapan Murat Gürsoy, Ankara Okul Takımları ve Sportif Etkinlikler Koordinatörü olarak atanmıştır. EBRU PINAR Şubelerle İletişim ve Koordinasyon Birimi Sosyal Bilgiler Koordinatörü olarak göreve başlayan Ebru Pınar, Hacetepe Üniversitesi Tarih Bölümü mezunudur. 20 yıllık mesleki deneyimi vardır. CANAN YESBEK Kayseri Ortaokulu Matematik Öğretmeni olarak görev yapan Canan Yesbek, Kayseri Ortaokulu Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

3 TERFİLER NAZAN ÖZMACUN Ankara Lise Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yapan Nazan Özmacun, Ankara Lise Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı olarak atanmıştır. ADİL RODOSLU Ankara Ortaokulu Rehber Öğretmeni olarak görev yapan Adil Rodoslu, Ankara Ortaokulu PDR Zümre Sorumlusu olarak atanmıştır. ENGİN KARAASLAN Ankara Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Engin Karaaslan, Ankara Ortaokulu Beden Eğitimi Zümre Sorumlusu olarak atanmıştır. GÜNEŞ ÖNCEL Ankara Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak görev yapan Güneş Öncel, Ankara Ortaokulu Sanat Dersleri Zümre Sorumlusu olarak atanmıştır.

4 GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ ASLIHAN ARIKAN Ankara Lise İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Aslıhan Arıkan, görevine Ankara İlkokul da devam edecektir. BİLGEN EGE ÖZALKAN Ankara Lise Matematik Öğretmeni olarak görev yapan Bilgen Ege Özalkan, görevine Ankara Ortaokul da devam edecektir. YAĞMUR KÖSEM Kayseri Okulu İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Yağmur Kösem, görevine Ankara İlkokul da devam edecektir. MERVE ACAR Denizli Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Merve Acar, görevine tam zamanlı olarak devam edecektir. MUSTAFA SALLAYICI Mersin Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Mustafa Sallayıcı, görevine tam zamanlı olarak devam edecektir.

5 İLKOKUL ÖĞRETMENLERİMİZ ANKARA FERHUNDE DEMİRKOL Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Ferhunde Demirkol, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü mezunudur. 21 yıllık mesleki deneyimi vardır. VOLKAN ERDOĞAN Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Volkan Erdoğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 10 yıllık mesleki deneyimi vardır. DERYA TETİK Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Derya Tetik, Belçika Xios Hogeschool Limburg Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 4 yıllık mesleki deneyimi vardır. AYŞEGÜL KARŞU MOROVA Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Ayşegül Karşu Morova, Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 9 yıllık mesleki deneyimi vardır. DİDEM ŞİRİN KAYA Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Didem Şirin Kaya, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 3 yıllık mesleki deneyimi vardır.

6 ÖZGE NEFŞİOĞULLARI Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Özge Nefşioğulları, Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 9 yıllık mesleki deneyimi vardır. CANDAŞ DEMİR İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan Candaş Demir, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 17 yıllık mesleki deneyimi vardır. İLKSEN ESER ÇINAR İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan İlksen Eser Çınar, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 10 yıllık mesleki deneyimi vardır. GİZEM GÖNEN İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan Gizem Gönen, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 4 yıllık mesleki deneyimi vardır.

7 ORTAOKUL ÖĞRETMENLERİMİZ ANKARA SEHER AYGÜL HACOĞULLARI İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan Seher Aygül Hacoğulları, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. 24 yıllık mesleki deneyimi vardır. KORAY KARA İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan Koray Kara, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 10 yıllık mesleki deneyimi vardır. NURGÜL UZUN İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan Nurgül Uzun, Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Bilkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri alanında yapmıştır. 8 yıllık mesleki deneyimi vardır. DİLARA YAPAR DEMİRCİLER İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan Dilara Yapar Demirciler, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünde yapmıştır. 5 yıllık mesleki deneyimi vardır. AYŞE ESRA BAYKAN Türkçe Öğretmeni olarak göreve başlayan Ayşe Esra Baykan, Erciyes Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Başkent Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği alanında yapmıştır. 6 yıllık mesleki deneyimi vardır. MEHMET YERLİ Fen Bilimleri Öğretmeni olarak göreve başlayan Mehmet Yerli, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 12 yıllık mesleki deneyimi vardır.

8 BURCU ÖZDEN Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başlayan Burcu Özden, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 11 yıllık mesleki deneyimi vardır. MİRAY ERBERBER Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak göreve başlayan Miray Erberber, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ev Ekonomisi Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Başkent Üniversitesi Eğitim Bilimleri alanında yapmıştır. 16 yıllık mesleki deneyimi vardır. GÜLER DURAL Rehber Öğretmen olarak göreve başlayan Güler Dural, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında yapmıştır. 7 yıllık mesleki deneyimi vardır. EMİNE SERAP BINAR ATAK Rehber Öğretmen olarak göreve başlayan Emine Serap Binar Atak, Ankara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Ankara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında yapmıştır. 9 yıllık mesleki deneyimi vardır. MERVE ÇÜRÜK Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başlayan Merve Çürük, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İngilizce İlahiyat Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansına Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dinler Tarihi alanında devam etmektedir. 1 yıllık mesleki deneyimi vardır. ECE TEKE Müzik Öğretmeni olarak göreve başlayan Ece Teke, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansına Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müzik Eğitimi Bilim Dalı nda yapmıştır. 4 yıllık mesleki deneyimi vardır. İREM ÖZTÜRK Müzik Öğretmeni olarak göreve başlayan İrem Öztürk, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği alanında yapmıştır. 4 yıllık mesleki deneyimi vardır.

9 LİSE ÖĞRETMENLERİMİZ ANKARA ESEN DİNÇEL TEMUR Rehber Öğretmen olarak göreve başlayan Esen Dinçel Temur, Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Ankara Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yapmıştır. 20 yıllık mesleki deneyimi vardır. BERRAK GÖRBİL Rehber Öğretmen olarak göreve başlayan Berrak Görbil, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Dokuz Eylül Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında yapmıştır. 17 yıllık mesleki deneyimi vardır. OĞUZ GÜMÜŞ Matematik Öğretmeni olarak göreve başlayan Oğuz Gümüş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 19 yıllık mesleki deneyimi vardır. HATİCE ASYA GEYLAN Biyoloji Öğretmeni olarak göreve başlayan Hatice Asya Geylan, Gazi Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri alanında yapmıştır. Doktorasına Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri alanında devam etmektedir. 12 yıllık mesleki deneyimi vardır. ELİF KARA Fizik Öğretmeni olarak göreve başlayan Elif Kara, Boğaziçi Üniversitesi Fizik Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Yüksek Lisanslarına Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü ve Eğitimde İnsan Kaynakları Geliştirme Bölümü nde devam etmektedir. SİMİN YEŞİLKAYA Fransızca Öğretmeni olarak göreve başlayan Simin Yeşilkaya, Hacettepe Üniversitesi Mütercim- Tercümanlık Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Hacettepe Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği alanında yapmıştır. 8 yıllık mesleki deneyimi vardır. ZEHRA GÜNEY Almanca Öğretmeni olarak göreve başlayan Zehra Güney, Lisans ve Yüksek Lisansını Johann Wolfgang Goethe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı, Pedagoji ve Didaktik Yandal Bölümlerinde yapmıştır. 19 yıllık mesleki deneyimi vardır.

10 ÖĞRETMENLERİMİZ DENİZLİ ANDREW WILLIAM OWENS İngilizce Native Speaker olarak göreve başlayan Andrew William Owens, Clemson Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. GÖZDE KIYMAZ Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Gözde Kıymaz, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 1 yıllık mesleki deneyimi vardır. MERVE ŞAHİN Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Merve Şahin, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 1 yıllık mesleki deneyimi vardır. BURCU YAĞIZ Matematik Öğretmeni olarak göreve başlayan Burcu Yağız, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Matematik Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Bilkent Üniversitesi Matematik Öğretmenliği alanında yapmıştır. 3 yıllık mesleki deneyimi vardır. ŞEYMA TATAR Matematik Öğretmeni olarak göreve başlayan Şeyma Tatar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunudur. EBRU MIZRAK Matematik Öğretmeni olarak göreve başlayan Ebru Mızrak, Niğde Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Orta Öğretim Alan Öğretmenliği alanında yapmıştır. 11 yıllık mesleki deneyimi vardır.

11 RAZİYE ÜNAL Türkçe Öğretmeni olarak göreve başlayan Raziye Ünal, Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 5 yıllık mesleki deneyimi vardır. ELİF KILIÇ Türkçe Öğretmeni olarak göreve başlayan Elif Kılıç, Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Pedagojik Formasyonunu Pamukkale Üniversitesi nden almıştır. 3 yıllık mesleki deneyimi vardır. ORAL YURTTAŞ Fen Bilimleri Öğretmeni olarak göreve başlayan Oral Yurttaş, Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 13 yıllık mesleki deneyimi vardır. NİMET ÖZKAN GÜN Almanca Öğretmeni olarak göreve başlayan Nimet Özkan Gün, Hacettepe Üniversitesi Almanca Öğretmenliği Bölümü ve Mannheim Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 1 yıllık mesleki deneyimi vardır. FARUK DEMİR Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başlayan Faruk Demir, Dicle Üniversitesi İlahiyat Bölümü mezunudur. 1 yıllık mesleki deneyimi vardır.

12 METİN ÖZALTUN Ek dersli Matematik Öğretmeni olarak göreve başlayan Metin Özaltun, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü mezunudur. AYŞEN AYAN Ek dersli Biyoloji Öğretmeni olarak göreve başlayan Ayşen Ayan, Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü mezunudur. DAMLA AKÇAY Ek dersli Coğrafya Öğretmeni olarak göreve başlayan Damla Akçay, Çanakkale 18 Mart Ünviversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü mezunudur. YELİZ YENİGÖR Ek dersli Felsefe Öğretmeni olarak göreve başlayan Yeliz Yenigör, Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Felsefe Grubu Öğretmenliği alanında yapmıştır.

13 ÖĞRETMENLERİMİZ MERSİN EBRU ZEREN Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Ebru Zeren, Atatürk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 4 yıllık mesleki deneyimi vardır. MİNE ÇETİN Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Mine Çetin, Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 2 yıllık mesleki deneyimi vardır. ŞEYDA AZAN Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Şeyda Azan, Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. MERİÇ İBAR İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan Meriç İbar, Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. 2 yıllık mesleki deneyimi vardır. İNCİ TUNCEL İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan İnci Tuncel, Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 2 yıllık mesleki deneyimi vardır. ÖZGE CEREN DARUĞA Rehber Öğretmen olarak göreve başlayan Özge Ceren Daruğa, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü mezunudur.

14 DENİZ ERİŞİŞ Matematik Öğretmeni olarak göreve başlayan Deniz Erişiş, Maltepe Üniversitesi Matematik Bölümü mezunudur. 6 yıllık mesleki deneyimi vardır. YUSUF VEYSEL BAŞAR Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başlayan Yusuf Veysel Başar, Mersin Üniversitesi Tarih Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Mersin Üniversitesi Tarih alanında yapmıştır. 14 yıllık mesleki deneyimi vardır. SEYFULLAH TOPAK Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başlayan Seyfullah Topak, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Yaygın Din Öğretimi ve Uygulamaları Bölümü mezunudur. 1 yıllık mesleki deneyimi vardır. MEHMET KAFES Ek dersli Fizik Öğretmeni olarak göreve başlayan Mehmet Kafes, Atatürk Üniversitesi Fizik Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 11 yıllık mesleki deneyimi vardır.

15 ÖĞRETMENLERİMİZ KAYSERİ ŞÜKRAN ASLAN İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan Şükran Aslan, Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. 4 yıllık mesleki deneyimi vardır. UĞUR YETGİN İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan Uğur Yetgin, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. 4 yıllık mesleki deneyimi vardır. ŞERİFE TOPAL Matematik Öğretmeni olarak göreve başlayan Şerife Topal, Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü mezunudur. 11 yıllık mesleki deneyimi vardır. AHMET KARAKILIÇ Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başlayan Ahmet Karakılıç, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü mezunudur. 12 yıllık mesleki deneyimi vardır.

16 İDARİ ÇALIŞANLARIMIZ FATMA NUR YÜKSEL İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Fatma Nur Yüksel, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Çankaya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi alanında yapmıştır. SEDA BİLEN Mersin Okulları nda Kütüphane Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Seda Bilen, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü mezunudur. SEDA BÜBER Ankara İlkokul da Eğitici Anne olarak göreve başlayan Seda Büber, Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. TUĞBA KILIÇ Ankara İlkokul da Eğitici Anne olarak göreve başlayan Tuğba Kılıç, Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur.

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI DİL-1. www.dogrutercih.com

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI DİL-1. www.dogrutercih.com LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI DİL-1 Dosya : 1112/01 KASIM 2011 Bu dosyada yer alan yükseköğretim programları : Alman Dili ve Edebiyatı Almanca Öğretmenliği Amerikan Kültürü ve Edebiyatı

Detaylı

Bilim. ALES - Sözel Ve 50% Mülakat 30% Girmedi YDS Asil BAŞARILI

Bilim. ALES - Sözel Ve 50% Mülakat 30% Girmedi YDS Asil BAŞARILI 2018-2019 - GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YARATICI DRAMA EĞİTİMİ (YL) (2016) ( T.li ) YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ LİSTESİ S.No Türk/Yaba Alan ncı Dışı Ad Soyad Üniversite Fakülte / Yüksek Okul Bölüm

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2011 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 14 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 107 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 2 ORTA DOĞU TEKNİK

Detaylı

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Beden Eğitimi (B) Öğretmenliği 1 209812 39 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 1 185582 61 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 2 162701

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) İngilizce Öğretmenliği DİL-1 62 62 420,91 491,13 280,62 338,84 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) Fransız Dili ve Edebiyatı DİL-1 52 52 244,77 351,51 ADNAN MENDERES

Detaylı

AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ

AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ 386 1399 385 388 19 1250 385 218............................................................ GAZİ ÜNİVERSİTESİ 32.06 1 33.16 1 6.86 2 83.06 1............................................................

Detaylı

Bilim. Mülakat 50% SERMAYE PİYASASI Girmedi YDS Asil BAŞARILI

Bilim. Mülakat 50% SERMAYE PİYASASI Girmedi YDS Asil BAŞARILI 2017-2018 - GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ (YL) (2016) YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ LİSTESİ S.No Türk/Yaba Alan ncı Dışı Ad Soyad Üniversite Fakülte / Yüksek Okul Bölüm Mezuniyet Not Yüzlük

Detaylı

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI S. N. ADI SOYADI ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE BÖLÜM 1 OĞUZCAN EREN FATİH ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Tıp (Burslu) 2 ÖMER ÖZ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Tıp

Detaylı

2014 ALINTERĐ LĐSTESĐ (EŞĐT AĞIRLIK)

2014 ALINTERĐ LĐSTESĐ (EŞĐT AĞIRLIK) 1 3 Dilara Dilek CENGİZ LYS 4 Ayrancı 8 9 Zeynep Fatıma Betül RAYLAZ 2 Gazi And. si 5 İrem ALPUT Canan AĞCİL Rahime Helin YÜNGÜL 6 Ayrancı 7 Büşra ATAMAN Hira Oğuzhan AYDIN Ceren ÇALIKOĞLU Ezgi KUYRUKÇU

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık TM-3 52 52 416,64 463,57 412,35 412,42 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Psikoloji TM-3 62 62 415,67 454,89 408,47 410,20

Detaylı

ÜNİVERSİTE PROGRAM EN KÜÇÜK PUAN ( TABAN PUAN) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 462,659 ABANT İZZET BAYSAL Ü. (BOLU) Sosyoloji 382,533

ÜNİVERSİTE PROGRAM EN KÜÇÜK PUAN ( TABAN PUAN) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 462,659 ABANT İZZET BAYSAL Ü. (BOLU) Sosyoloji 382,533 1 2 2010 ÖSYS KLAVUZUNA GÖRE TÜRKİYE DEKİ FELSEFE - FELSEFE GRUBU ÖĞRT - SOSYOLOJİ VE REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PROGRAMLARI TABAN PUNLARI KARŞILAŞTIRMASI ÜNİVERSİTE PROGRAM EN KÜÇÜK PUAN Rehberlik

Detaylı

2014 ALINTERĐ LĐSTESĐ (EŞĐT AĞIRLIK)

2014 ALINTERĐ LĐSTESĐ (EŞĐT AĞIRLIK) 1 5 7 Zeynep Fatıma Betül RAYLAZ Hira Oğuzhan AYDIN ALINTERĐ LĐSTESĐ (EŞĐT AĞIRLIK) Ayrancı And. si Ulus Gazi 2 Gazi And. si 3 Büşra ATAMAN Canan AĞCİL Rahime Helin YÜNGÜL ATATÜRK si Gazi And. si İrem

Detaylı

Fakülte/MY. Fakültesi. Mühendisliği. Fakültesi. Necatibey. Fakültesi DOKUZ EYLÜL. Fakültesi. Mühendislik. Fakültesi ORDU. Fakültesi.

Fakülte/MY. Fakültesi. Mühendisliği. Fakültesi. Necatibey. Fakültesi DOKUZ EYLÜL. Fakültesi. Mühendislik. Fakültesi ORDU. Fakültesi. Sayfa : 1-6 Adı 27566513768 BATUHAN SAMANTIR NORMAL 108710015 Sınıf RECEP TAYYİP ERDOĞAN (RİZE) 60589519508 AYŞE GÜRCAN NORMAL 108610273 Gıda Mühendisliği PAMUKKALE 45817614354 AYŞE EMRE NORMAL 101510241

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Sosyoloji (İngilizce) 52 TM-3 454,

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Sosyoloji (İngilizce) 52 TM-3 454, GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Hukuk Fakültesi 26 TM-3 520,627 64 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) 14 TM-3 508,646 125 BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Hukuk Fakültesi (Tam Burslu)

Detaylı

YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI ARKEOLOJİ BÖLÜMÜ LİSTESİ Ç.Ü.Arkeoloji Türü/ Gülseven ATAŞLI Çukurova Ekonometri 1.sınıf/1.yarıyıl 2016 TM-3/ 305,20987 TM-3/ 258,05974 Binnur ÇABUK Dokuz Eylül Almanca Öğrt. 1.sınıf/1.yarıyıl 2016 TM-3/

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 2015 YILI MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞENLER

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 2015 YILI MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞENLER MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 2015 YILI MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞENLER SIRA Ad Soyad Program Adı Üniversite Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ABDULMELİK TOPTAŞ ONUR POLAT Mimarlık Maliye ULUDAĞ

Detaylı

Bilim. Mülakat 50% 30% Girmedi YÖKDİL Asil BAŞARILI

Bilim. Mülakat 50% 30% Girmedi YÖKDİL Asil BAŞARILI 2018-2019 - GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM PROGRAMLARI VE ÖĞRETİM (YL) (2016) ( T.li ) YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ LİSTESİ S.No Türk/Yaba Alan ncı Dışı Ad Soyad Üniversite Fakülte / Yüksek Okul

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ(BOLU) İlköğretim Matematik Öğretmenliği MF-1 62 62 382,96 457,21 259,14 305,59 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ(BOLU) Matematik (İngilizce) MF-1 72 72 279,93 372,86 ABANT

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ Merkez Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ Merkez Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü 2009-2010 AÖL - 12. Sınıf / A Şubesi FEN BİLİMLERİ ALANI DAL YOK 20101110 ZAFER BAYRAM 20101127 ERDİ ÖZTÜRK 20101161 METEHAN KAYA 20101173 SIRAT ÖZENER 20101189 ALİM ŞEKER 20101206 MUSTAFA ENES KARAMAN

Detaylı

UniversiteTuru FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru TabanPuanKontenjanOgretimTuruOgretimTuru BasariSirasi Ankara Üniversitesi Devlet Dil ve Tarih

UniversiteTuru FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru TabanPuanKontenjanOgretimTuruOgretimTuru BasariSirasi Ankara Üniversitesi Devlet Dil ve Tarih UniversiteAdi UniversiteTuru FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru TabanPuanKontenjanOgretimTuruOgretimTuru BasariSirasi Ankara Üniversitesi Devlet Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı

Detaylı

Felsefe Grubu Asil Liste DEU

Felsefe Grubu Asil Liste DEU Felsefe Grubu Asil Liste DEU 1 AYŞE DURMUŞ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSITESİ EDEBİYAT FAKÜLTESI 3.2 81.33 1.6.1993 2012 2016 2 ZEHRA KESKİNOĞLU DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ 3.14 79.93 14.9.1992 2012

Detaylı

DR. BİNNAZ EGE DR. RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ 2013 YILI ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI ADI - SOYADI KAZANDIĞI ÜNİVERSİTE KAZANDIĞI BÖLÜM

DR. BİNNAZ EGE DR. RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ 2013 YILI ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI ADI - SOYADI KAZANDIĞI ÜNİVERSİTE KAZANDIĞI BÖLÜM SIRA NO 1 2 3 ADI - SOYADI KAZANDIĞI ÜNİVERSİTE KAZANDIĞI BÖLÜM ONUR ASLAN ALİ RIZA AKGÜN SILA DENİZ ÇALIŞGAN 4 İSMAİL TAYLAN YEŞİLYURT 5 HASAN FURKAN TUNÇAY 6 SABRİ FURKAN YILMAZ 7 MERT DEMİREL 8 9 ÜLKER

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2010 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 1 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 9 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008)

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008) TASARI KURSLARI 2004 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252,800 248,822 267,253 255.397 272,642 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği

Detaylı

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre)

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Sıra No Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin Üniversite 1 Sabancı Üniversitesi (İSTANBUL) Vakıf Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Bölüm

Detaylı

c. Muhtemel Münhal Yeri : Güzelyurt Türk Maarif Koleji + Erenköy Lisesi (1)

c. Muhtemel Münhal Yeri : Güzelyurt Türk Maarif Koleji + Erenköy Lisesi (1) KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ VE MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI MUHTEMEL ÖĞRETMEN MÜNHALLERİ COĞRAFYA

Detaylı

YILLARI YERLEŞTI RME I STATI STI KLERI

YILLARI YERLEŞTI RME I STATI STI KLERI 2009-2015 YILLARI YERLEŞTI RME I STATI STI KLERI NİHAT KÖSE ~ 1 ~ SON YEDİ YILIN ÖSYM YERLEŞTİRME İSTATİSTİKLERİ VE SONUÇLARI 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Öğrenci oranı S. Y Öğrenci oranı S.Y Öğrenci

Detaylı

SIRA NO PROJE NO AD SOYAD İKAMET İLİ ÜNİVERSİTE BÖLÜM

SIRA NO PROJE NO AD SOYAD İKAMET İLİ ÜNİVERSİTE BÖLÜM 1 2013-1-TR1-COM04-47097 Adem TOPRAK ZONGULDAK Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 2 2013-1-TR1-COM04-46886 Adem CELEP MANİSA Anadolu Üniversitesi Almanca Öğretmenliği 3 2013-1-TR1-COM04-46419

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 00062 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP (İNGİLİZCE) 00033 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP 00125 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00230 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00077 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00011 ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Bilim. Mülakat 50% 30% Girmedi YÖKDİL Asil BAŞARILI

Bilim. Mülakat 50% 30% Girmedi YÖKDİL Asil BAŞARILI 2018-2019 - GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM PSİKOLOJİSİ (YL) (2016) ( T.li ) YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ LİSTESİ S.No Türk/Yaba Alan ncı Dışı Ad Soyad Üniversite Fakülte / Yüksek Okul Bölüm Mezuniyet

Detaylı

PFE108, PFE208 Muaf. 24 BURCU AKBABA İŞLETME PFE108, PFE208 Muaf 25 ŞEYDA ŞEN TARİH PFE108, PFE208 Şartlı Muaf

PFE108, PFE208 Muaf. 24 BURCU AKBABA İŞLETME PFE108, PFE208 Muaf 25 ŞEYDA ŞEN TARİH PFE108, PFE208 Şartlı Muaf ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI MUAFİYET DURUMU ADI SOYADI BÖLÜMÜ MUAF MUAF DEĞİL 1 BÜŞRA BAŞ SOSYOLOJİ - PFE108, PFE208 2 FATMA

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Dil ve Tarih Coğrafya Fak. Antropoloji TM-3 325,416 283,745 57 218.000 4 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Devlet BURDUR Fen-Edebiyat Fak. Antropoloji TM-3 289,322 243,240

Detaylı

Abant zzet Baysal Üniversitesi Bilim Dallar. Yay n

Abant zzet Baysal Üniversitesi Bilim Dallar. Yay n Tablo 2.2. Türkiye Kurumlarının 1981-2006 döneminde 24 ayrı bilim dalında yaptığı toplam YS, AS Abant zzet Baysal Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri 1 0 0,00 Bitki ve Hayvan Bilimleri 49 59 1,20 Biyoloji

Detaylı

Bilim ALES - Sözel Ve 50% 0% Mülakat 30 % ÜDS Asil BAŞARILI

Bilim ALES - Sözel Ve 50% 0% Mülakat 30 % ÜDS Asil BAŞARILI 2015-2016 - GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME (YL) ( T.li ) YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ LİSTESİ S.No Türk/Yaba Alan ncı Dışı Ad Soyad Üniversite Fakülte / Yüksek Okul Bölüm Mezuniyet

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Sınıf Öğretmenliği TM-2 113 113 371,81 391,92 348,99 353,41 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Kamu Yönetimi TM-2 82 82 332,89 366,36 284,58 284,58 ABANT İZZET

Detaylı

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR KONTENJANI 2004 DGS 2005 DGS 2006 DGS 2007 DGS GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252.800 248.822 267.253

Detaylı

TASARI AKADEMİ YAYINLARI

TASARI AKADEMİ YAYINLARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile ve Tüketici Bilimleri 4 EA 2 4 249412 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 4 EA 5 15 220 228166 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)

Detaylı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı 2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA BİRİNCİLİĞİ NDAN LER TÜRÜ LİSANS PROGRAMI EK LA EK DİL 1 Amerikan Kültürü ve Edebiyatı EGE ÜNİVERSİTESİ 2 1 1 1 4921 DİL 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programları

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programları 100150077 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 5007 Biyoloji 50 SAY 100150110 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 5011 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 10 EA 100150137 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 5013 Din Kültürü

Detaylı

ANİBAL ANADOLU LİSESİ 2015 LYS YERLEŞME SONUÇLARI

ANİBAL ANADOLU LİSESİ 2015 LYS YERLEŞME SONUÇLARI ANİBAL ANADOLU LİSESİ 2015 LYS YERLEŞME SONUÇLARI 1 ABDULLAH KASIM MUTLU YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Ücretli) 2 ARMAĞAN DİLEK KÖSEOĞLU

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE ADI PROGRAM ADI Kontenjan

ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE ADI PROGRAM ADI Kontenjan SIRALAMA ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE ADI PROGRAM ADI Kontenjan Küçük Puan Büyük Puan Puan Ortalama 1 BOĞAZİÇİ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği 57 538,801 558,362 548,582 2 KOÇ Mühendislik Fakültesi

Detaylı

2007 ÖSS SONUÇLARI. UB Öğrencilerinin Yerleştirildikleri Puanların İstatistikleri Puan İstatistikleri

2007 ÖSS SONUÇLARI. UB Öğrencilerinin Yerleştirildikleri Puanların İstatistikleri Puan İstatistikleri 007 ÖSS SONUÇLARI Öğrencilerinin Yerleştirildikleri Puanların İstatistikleri Puan İstatistikleri SAY EA- Öğrenci Sayısı Ortalama,9,8 En Düşük Puan 0,90 8,68 En Yüksek Puan 7, 6,0 Öğrencilerinin Yerleştirildikleri

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ATATÜRK ANADOLU LİSESİ (ANKARA - POLATLI) 2018 YILI SON

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ATATÜRK ANADOLU LİSESİ (ANKARA - POLATLI) 2018 YILI SON Ad Soyad Program Adı Üniversite Adı Fakülte/MYO Adı MUSTAFA RAMAZAN AYDIN BARIŞ PEHLİVAN İnşaat Teknolojisi ESKİŞEHİR OSMANGAZİ Sivrihisar Meslek Türk Dili ve Edebiyatı ERCİYES (KAYSERİ) Edebiyat ZELİHA

Detaylı

Şube 1 - Biyoloji Grubu - Kontenjan: 20. Diger Universiteler Kontenjan: 19. Yüzde Karşılığı SONUÇ BİYOLOJİ ,533 ASiL.

Şube 1 - Biyoloji Grubu - Kontenjan: 20. Diger Universiteler Kontenjan: 19. Yüzde Karşılığı SONUÇ BİYOLOJİ ,533 ASiL. Şube 1 - Biyoloji Grubu - Kontenjan: 20 Diger Universiteler Kontenjan: 19 Sıra Adı Soyadı Üniversite Fakülte Bölüm 1 GÖZDE KAYNAK 2 BEHİCAN BAHAR DÖNMEZ 3 SELVİ NİSAN GÖK NEVŞEHİR GİRESUN Not Ortalaması

Detaylı

4 DİL-1 1 2560 515 455,69566. Burslu) 2014-ÖSYS EK PUANLI BAŞARI SIRASI 2014-ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN 2014-ÖSYS BAŞARI SIRASI GENEL KONT.

4 DİL-1 1 2560 515 455,69566. Burslu) 2014-ÖSYS EK PUANLI BAŞARI SIRASI 2014-ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN 2014-ÖSYS BAŞARI SIRASI GENEL KONT. Öğrencilerin tercihlerine yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Buradan elde edilen bilgileri, ÖSYM'nin resmi bilgileri ile karşılaştırmadan KESİNLİKLE KULLANMAYINIZ. Bilgiler arasında farklılık olması

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SONUCU O.Ö.Ö 394,02348 ASİL MENDERES ÜNİ. AYŞE ARSLAN ADNAN MENDERS

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ SONUCU O.Ö.Ö 394,02348 ASİL MENDERES ÜNİ. AYŞE ARSLAN ADNAN MENDERS ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM YILI TABAN PUANA GÖRE EK MADDE I YATAY GEÇİŞE HAK KAZANANAN ADAYLARIN LİSTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ Adı Soyadı ÖZGE ALÇI ADNAN O.Ö.Ö 394,02348

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 16 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP FAKÜLTESİ (İNGİLİZCE) 19 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP FAKÜLTESİ 125 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 236 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 10 ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Bilim. Mülakat 30% Girmedi YDS Asil BAŞARILI

Bilim. Mülakat 30% Girmedi YDS Asil BAŞARILI 2017-2018 - GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM PROGRAMLARI VE ÖĞRETİM (YL) (2016) YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ LİSTESİ S.No Türk/Yaba Alan ncı Dışı Ad Soyad Üniversite Fakülte / Yüksek Okul Bölüm Mezuniyet

Detaylı

KASIM 2009 DA YÖK ÜN 2008 YAYIN SAYILARI VE LİSTEYE YENİ EKLEDİĞİ ÜNİVERSİTELERLE İLGİLİ VERİLER DE KULLANILARAK YENİ SIRALAMA İLAN EDİLECEKTİR

KASIM 2009 DA YÖK ÜN 2008 YAYIN SAYILARI VE LİSTEYE YENİ EKLEDİĞİ ÜNİVERSİTELERLE İLGİLİ VERİLER DE KULLANILARAK YENİ SIRALAMA İLAN EDİLECEKTİR TÜRK ÜNİVERSİTELERİ NİN AKADEMİK PERFORMANSA GÖRE SIRALAMASI TOPLAM PUAN TABLOLARI (HAZİRAN - 2009 ) Tabloların hazırlanmasında kullanılan 9 indikatörle ilgili tüm verilere www.uralalkbulut.com.tr adresindeki

Detaylı

Mühendislik Grubu Asil Liste DEU

Mühendislik Grubu Asil Liste DEU Mühendislik Grubu Asil Liste DEU 1 ÇAĞRI ÖZDİM 2 GİZEM GALELİ 3 AHMET ÖZMEN 4 HAKAN AYTEKİN DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME 91.24 91.24 4.3.1989 2007 2011 DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME 82.93 82.93 15.5.1988 2006 2011

Detaylı

PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) 2014 ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (7) PUAN TÜRÜ (4) ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAM ALAR (6)

PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) 2014 ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (7) PUAN TÜRÜ (4) ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAM ALAR (6) PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) PUAN TÜRÜ (4) GENEL KONT. (5) ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAM ALAR (6) 2014 ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (7) 100110496 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON ÖZEL ALAN KONTENJANI. Prof. Dr. Mustafa TOPRAK DEKAN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON ÖZEL ALAN KONTENJANI. Prof. Dr. Mustafa TOPRAK DEKAN DOKUZ EYLÜL BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON 1 11561 AYTÜL BÜYÜKSARAÇ DOKUZ EYLÜL DEVLET KONSERVATUVARI OPERA 95,48 95,480 2 1962 ORHAN ÖZDEMİR YAKIN DOĞU FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ EDEBİYAT

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları Türk T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretim Rehberlik

Detaylı

2013 Atamalarında Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine Başvurabilecek Alanlar

2013 Atamalarında Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine Başvurabilecek Alanlar www.bte.org.tr - bilgi@bte.org.tr 2013 Atamalarında Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine Başvurabilecek Alanlar Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının Öğretmen Olarak Atanacakların Atamalarına Esas Olan

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Aktüerya Bilimleri MF-1 411,216 337,320 72 66.100 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Astronomi ve Uzay Bilimleri MF-1 241,591 197,251 72 315.000

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI MUAFİYET DURUMU ADI SOYADI BÖLÜMÜ MUAF

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI MUAFİYET DURUMU ADI SOYADI BÖLÜMÜ MUAF ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI MUAFİYET DURUMU ADI SOYADI BÖLÜMÜ MUAF MUAF DEĞİL 1 BÜŞRA BAŞ SOSYOLOJİ - PFE108, PFE208 2 FATMA

Detaylı

T.C MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

T.C MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BÖLÜM/PROGRAM : İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI KONTENJAN : 10 1 ÖZNUR CANIŞ 2 EMRE GÖRSE 3 DAMLA TOROSLU 4 FATMA ÖZER 5 SEHER TOSUN 6 SELDA BELET 7 YUSUF YAMAN 8 DİDEM ÇELİK 9 KEREM BOZOĞLU

Detaylı

ASLI ÜZÜMCÜOĞLU Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik İlkokul Bölümü. E-Posta: E-Posta:

ASLI ÜZÜMCÜOĞLU Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik İlkokul Bölümü. E-Posta: E-Posta: ASLI ÜZÜMCÜOĞLU Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik İlkokul Bölümü E-Posta: asli.uzumcuoglu@itugvo.k12.tr DUYGU MÜNEVİS Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anaokulu Bölümü Koordinatörü E-Posta: duygu.munevis@itugvo.k12.tr

Detaylı

HUKUK GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP

HUKUK GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP LARIN MEZUN OLDUĞU/OLACAĞI ACİL YARDIM VE AFET 71 1208 71 3167 ---- ---- 66 1936 ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ÇANAKKALE ONSEKİZ MART

Detaylı

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük T.C. Ad Soyad Fakülte Bölümü 1 Ahmet GÜNDÜZ 79,46 15,892 60,46898 30,234 61 18,3 64,42649 ASIL 2 68,03 13,606 63,50815 31,754 51 15,3 60,660075 ASIL 3 Gürkan AKSOY Gazi Üniversitesi 67,8 13,56 63,49614

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ 05 Eylül 208 Çarşamba KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRESİ 208-209 ÖĞRETİM YILI KYK KREDİ YURTLAR BAŞVURULARI ADANA 60264058 AYCAN ERÇİKA

Detaylı

PFE108, PFE208 Muaf. 24 BURCU AKBABA İŞLETME PFE108, PFE208 Muaf

PFE108, PFE208 Muaf. 24 BURCU AKBABA İŞLETME PFE108, PFE208 Muaf ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI MUAFİYET DURUMU ADI SOYADI BÖLÜMÜ MUAF MUAF DEĞİL 1 BÜŞRA BAŞ SOSYOLOJİ - PFE108, PFE208 2 FATMA

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ (GAZİANTEP - ŞAHİNBEY) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ (GAZİANTEP - ŞAHİNBEY) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ Yerleştirme Dönemi Program Kodu Program Adı Üniversite Adı Fakülte/MYO Adı Yerleştiği Tercih Sırası Puan Türü Puan OBP METEB Durumu Kont. Türü Ek Puan Durumu NORMAL 104210032 İngiliz Dili ve Edebiyatı

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI HİDAYET AYDOĞAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ (KAYSERİ - TALAS) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI HİDAYET AYDOĞAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ (KAYSERİ - TALAS) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI HİDAYET AYDOĞAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ (KAYSERİ - TALAS) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ SIRA NO Ad Soyad Yerleştirme Dönemi Program Kodu Program Adı Üniversite

Detaylı

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (İngilizce) (Başarı Burslu)

Detaylı

Tablo 6. Toplam Akademik Performans Puan

Tablo 6. Toplam Akademik Performans Puan Tablo 6. Toplam Akademik Performans Puan ÜNİVERSİTE Makale Atıf Toplam Yayın Doktora Ogretim Uyesi/Ogrenci TOPLAM PUAN 1 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 156.44 184.57 195.39 155.32 46.65 738.39 2 ORTA DOĞU TEKNİK

Detaylı

Sonuç Adı Soyadı. Üniversite Başvurduğu Bölüm Pedagojik Formasyon Alanı Not Ort. Durumu

Sonuç Adı Soyadı. Üniversite Başvurduğu Bölüm Pedagojik Formasyon Alanı Not Ort. Durumu İSMAİL KOÇHAN Mezun Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi 2,72 Kazandı MUHAMMED SALMAN ŞAHİN Mezun Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi 2,70

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 201-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 201-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 201-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LARI BÖLÜM/PRORGAM ADI : ARKEOLOJİ BİRİNCİ / PUAN PUAN ÖSYS ( / * 60) İKİNCİ TÜRÜ YILI + ( / 4 * 40) AYŞE ATA SELÇUK

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜNLERİ VE SAATLERİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜNLERİ VE SAATLERİ SINIF ÖĞRETMENLERİ YÖNETİM / KOORDİNATÖR / REHBER ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI Nazmi ERCAN Lise Müdür Yardımcısı Tüzün ULUKAN Ortaokul Müdür Yardımcısı 7-8 Gürkan PİŞKİN Ortaokul

Detaylı

Bilim. Mülakat 30 % ANTROPOLOJİ Asil BAŞARILI

Bilim. Mülakat 30 % ANTROPOLOJİ Asil BAŞARILI 2015-2016 - BAHAR DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YETİŞKİN EĞİTİMİ (YL) YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ LİSTESİ S.No Türk/Yaba Alan ncı Dışı Ad Soyad Üniversite Fakülte / Yüksek Okul Bölüm Mezuniyet Not Yüzlük

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ANABİLİM DALI BİLİM DALI Ales Puan Türü Türk Uyruklu Ünip

Detaylı

BÖLÜM/ANABİLİM DALI ÜNİVERSİTE KONTENJAN AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 3

BÖLÜM/ANABİLİM DALI ÜNİVERSİTE KONTENJAN AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 3 BÖLÜM/ANABİLİM DALI ÜNİVERSİTE KONTENJAN AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 3 AĞAÇİŞLERİ ENDÜSTRİSİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 3 ALMAN

Detaylı

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı IĞDIR İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI - İLAHİYAT FAKÜLTESİ SEKRETERLİĞİ 26/09/2018 16:50-92614251-000-E.464 *00345595* 00345595 T.C. IĞDIR REKTÖRLÜĞÜ KONU: Formasyon Ders Programı. 2018/2019 Eğitim Öğretim

Detaylı

Kimya Grubu Asil Liste DEU. Kimya Grubu Asil Liste DEU Harici

Kimya Grubu Asil Liste DEU. Kimya Grubu Asil Liste DEU Harici Kimya Grubu Asil Liste DEU 1 DUYGU KAMIŞ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN KİMYA 2.96 75.73 14.2.1992 2011 2016 2 NAGİHAN KAYA DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN KİMYA 2.89 74.1 17.2.1993 2011 2016 3 ZEKİ TOK DOKUZ

Detaylı

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS sonuçlarına göre yerleştirme puanı en yüksek 100 adayın, puan türlerine göre yerleştirildikleri yükseköğretim

Detaylı

2014 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2014 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) ADNAN MDERES (AYDIN) ADNAN MDERES (AYDIN) ADNAN MDERES (AYDIN) ADNAN MDERES (AYDIN) AKDİZ (ANTALYA) AKDİZ (ANTALYA) AKDİZ (ANTALYA) AKDİZ (ANTALYA) AKDİZ

Detaylı

TARİH GRUBU MEZUN ASİL LİSTE. Fen Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi

TARİH GRUBU MEZUN ASİL LİSTE. Fen Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Mezun TARİH GRUBU MEZUN ASİL LİSTE 1 RANA ECE KARAHAN Ege Edebiyat 90.9 2 ÖZGE ERBAY Uşak 3 PINAR SAVUL Niğde 4 BURÇİN BİÇKİ 5 EMİNE ARSLANOĞULLARI 6 ÇAĞRI DOĞAN 7 MERVE ÜNLÜ Muğla Sıtkı Koçman Afyon Kocatepe

Detaylı

Gitmek İstediği. Sınıf

Gitmek İstediği. Sınıf CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ/GÜZ+BAHAR GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURU LİSTESİ Fakülte- Sıra No Ad Soyad öğrenci No T.C Kimlik No Yüksekokulu- Meslek Yüksekokulu Bölüm

Detaylı

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN SIRALAMA

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN SIRALAMA KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizik (İngilizce) (Tam Burslu) 8 MF-2 449,007 12.600 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Kimya (İngilizce) (Tam Burslu) 8 MF-2 427,353 21.400 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizik

Detaylı

2011 - TABLO 7: TÜM ÜNİVERSİTELERİN GENEL PUAN TABLOSU

2011 - TABLO 7: TÜM ÜNİVERSİTELERİN GENEL PUAN TABLOSU 2011 - TABLO 7: TÜM ÜNİVERSİTELERİN GENEL PUAN TABLOSU Puanlarla ilgili açıklamalar tablonun sonunda verilmektedir. SIRA ÜNİVERSİTE 1 2 3 HACETTEPE ORTA DOĞU TEKNİK İSTANBUL 2010 Yılı Makale Puanı 1 Toplam

Detaylı

SIRA NO PROJE NO ADI SOYADI BÖLÜMÜ ÜNİVERSİTE EŞLEŞTİĞİ ÜLKE

SIRA NO PROJE NO ADI SOYADI BÖLÜMÜ ÜNİVERSİTE EŞLEŞTİĞİ ÜLKE 1 2013-1-TR1-COM04-47097 Adem TOPRAK İngilizce Öğretmenliği Anadolu Üniversitesi POLONYA 2 2013-1-TR1-COM04-46886 Adem CELEP Mütercim Tercümanlık Anadolu Üniversitesi POLONYA 3 2013-1-TR1-COM04-46419 Adnan

Detaylı

Sınıf. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2,77 1. Türkçe Öğretmenliği 3,24 1 Akdeniz Üniversitesi Güz+Bahar 0539 507 48 52 KABUL

Sınıf. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2,77 1. Türkçe Öğretmenliği 3,24 1 Akdeniz Üniversitesi Güz+Bahar 0539 507 48 52 KABUL CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ/GÜZ+BAHAR GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURU LİSTESİ Fakülte- Sıra No Ad Soyad öğrenci No T.C Kimlik No Yüksekokulu- Meslek Yüksekokulu Bölüm

Detaylı

ÖSYM YILI PUANI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SINIF ÖĞRETMENLİĞİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ÖSYM YILI PUANI

ÖSYM YILI PUANI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SINIF ÖĞRETMENLİĞİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ÖSYM YILI PUANI 2014-2015 GÜZ YARI MERKEZİ YERLEŞTİRME I İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI SİNEM KAHRAMAN EMRE AKPINAR HİLAL ERDOĞAN ADEM BİLMEZ TUĞBA YILDIRIM HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KOCAELİ ÜNİV.EĞİTİM

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanlarına Göre BÖTE Bölümü Yatay Geçiş Sonuçları Başvurduğu Program

Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanlarına Göre BÖTE Bölümü Yatay Geçiş Sonuçları Başvurduğu Program Adı Soyadı Üniversite Okuduğu Program BÖTE Bölümü Yatay Geçiş Sonuçları Başvurduğu Program Giriş Yılı Puan Türü Adayın Sonuç Açıklamalar 1 Yasemin KORKMAZ Necmettin Erbakan Üni. BÖTE BÖTE 2017 MF-1 274,57629

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Tekstil Mühendisliği (İÖ)

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Tekstil Mühendisliği (İÖ) Sıra Adı Soyadı Program Adı 1 ALİ ULUSOY MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği 2 GAMZE ÖZER NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ (TEKİRDAĞ)/Çorlu Mühendislik Fakültesi/Biyomedikal

Detaylı

T.C. Atatürk Üniversitesi

T.C. Atatürk Üniversitesi T.C. Atatürk Üniversitesi 24.01.2011 Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2010-2011 Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Programlarına 1.Yerleştirme Sonuçları Bilgisayar Ve Öğretim Teknolojileri Anabilim Dalı - Doktora

Detaylı

TC. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞE BAŞVURAN ÖĞRENCİLER

TC. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞE BAŞVURAN ÖĞRENCİLER Sıra No Adı Soyadı TC. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞE BAŞVURAN ÖĞRENCİLER Anadolu Üniversitesi Hukuk Taban Puanı Öğrencinin

Detaylı

İngilizce Öğretmenliği BÖTE BÖTE. ilköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği

İngilizce Öğretmenliği BÖTE BÖTE. ilköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği 1 ALİYE UÇAR İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İngilizce Öğretmenliği 2 EĞİTİM FAKÜLTESİ İngilizce Öğretmenliği Asil-1 2 AHMET GÖKALP SAYIM ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İngilizce Öğretmenliği 2

Detaylı

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2012 ÖSYS ANALİZİ A-LYS PUAN ANALİZİ SINAVA GİREN ÖĞRENCİ SAYISI SINAVA GİREN ÖĞRENCİ SAYISI 116

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2012 ÖSYS ANALİZİ A-LYS PUAN ANALİZİ SINAVA GİREN ÖĞRENCİ SAYISI SINAVA GİREN ÖĞRENCİ SAYISI 116 CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2012 ÖSYS ANALİZİ ÖSYS YE BAŞVURAN ADAY SAYISI 170 LYS PUANI HESAPLANAN ÖĞRENCİ SAYISI 167 YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI 158 YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİ SAYISI 12 YERLEŞME ORANI % 94 A-LYS

Detaylı

ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BESLENME VE DİYETETİK BİYOLOJİ COĞRAFYA

ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BESLENME VE DİYETETİK BİYOLOJİ COĞRAFYA Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Diğer Üniversitelerin Mezun Durumunda Olan Yedek Lisans Öğrencileri ve Mezunları Listesi ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI ASIL 1 558 ALİ COŞKU YÜKSEL DİĞER ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI MEZUN

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Boğaziçi (İngilizce) Puan Küçük Büyük TM-3 72 451,404 483,791 5980 Hacettepe TM-3 67 425,767 481,887 14400 İstanbul TM-3 57 425,623 509,868 14500 Bahçeşehir (İngilizce) (Tam TM-3 6 422,725 445,145 15800

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİNDE ÇİFT ANADAL/YANDAL BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLER MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDE 201517009 Aslıhan BALCI Mekatronik Mühendisliği 201512019

Detaylı

İnönü Üniversitesi Farabi Değişim Programı Anlaşmalı Üniversite ve Bölümleri

İnönü Üniversitesi Farabi Değişim Programı Anlaşmalı Üniversite ve Bölümleri İnönü Farabi Değişim Programı Anlaşmalı Üniversite ve Bölümleri Üniversite Bölüm Ö.L L Y.L D Dicle Adalet 2 Süleyman Demirel Adalet 3 Bülent Ecevit Ağırlama Hizmetleri 2 Kırıkkale Ağız Diş Çene Hastalıkları

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ Öğrenci, öğretmen ve veliyi okul sisteminin birer parçası gibi düşünüyor ve tüm çalışmalarımızı bu yönde planlıyoruz. Bu nedenle yıl boyunca sizlerin desteği ve işbirliği bizim için çok önemli. Bu işbirliğini

Detaylı

FARABİ KURUM KODLARI

FARABİ KURUM KODLARI FARABİ KURUM KODLARI İstanbul 1. Boğaziçi D34-FARABİ-01 2. Galatasaray D34-FARABİ-02 3. İstanbul Teknik D34-FARABİ-03 Eskişehir 1. Anadolu D26-FARABİ-01 2. Eskişehir Osmangazi D26-FARABİ-02 Konya 1. Selçuk

Detaylı