ERİŞİLEBİLİR İSTANBUL ÇALIŞMALARI BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ERİŞİLEBİLİR İSTANBUL ÇALIŞMALARI BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI"

Transkript

1 ERİŞİLEBİLİR İSTANBUL ÇALIŞMALARI BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

2 BAĞCILARIN ÖZÜRLÜ PROFİLİ Olan Nüfus içerisinde Bağcılar Belediyesi Tarafından Yaptırılmış Hane Halkı Araştırmalarına Göre kişi özürlü olarak tespit edilmiştir. Bunların kendi içerisindeki dağılımı; %47 i Ortopedik %17 si Görme %9 ü İşitme - Konuşma %17 si Zihinsel %10 si Diğer olarak belirlenmiştir.

3 FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YAPILMIŞ ve PLANLANAN ÇALIŞMALARIMIZ PARKLAR Park Girişleri Özürlü Çocuk Oyun Grupları Park İçi Yollar Özürlü Rampaları BİNALAR Bina Giriş rampaları Özürlü Asansörleri Özürlü Wc-Lavabo YOLLAR Kaldırım Rampaları Akıllı Yollar Kaldırımlarda Bulunan Kent Mobilyaları

4 Yapılmış Kamu Binası Çalışmaları ENGELLİLER SARAYI Oturum alanı 2560 m² olan binanın toplam kullanım alanı m² dir. Binanın yapılmasındaki AMAÇ özürlülere mesleki eğitim vermek ve piyasaya nitelikli eleman kazandırmaktır.

5 Yapılmış Kamu Binası Çalışmaları Sanayi ve hizmet sektörüne kalifiye meslek elemanı yetiştirmek Okula gitmekte zorlanan (Evden zor çıkan, ulaşım sorunu yaşayan) özürlülere Evde istihdam sağlamak.

6 Yapılmış Kamu Binası Çalışmaları Teras katta üzerinde yürünebilen cam döşeme ile iç mekanda aydınlık bir alan sağlanmış; dış mekan ise kullanıma kazandırılmıştır.

7 Engelliler Sarayı Fonksiyonları 1. Desen Atölyesi 2. Ahşap Boya Atölyesi 3. Ahşap Atölyesi 4. Radyo Yayın Ses Teknik Odası 5. Ses Kayıt Odası 6. Minyatür Atölyesi 7. Telkari Atölyesi 8. Hat Atölyesi 9. Tezhip Atölyesi 10. Ebru Atölyesi 11. Cam Atölyesi 12. Grafik Eğitim Odası 13. Bilgisayar Eğitim Odası 14. Yabancı Dil Eğitim Odaları

8 Engelliler Sarayı Fonksiyonları 19. Resim Atölyesi 20. Kağıt Atölyesi 21. Kitap Basım Odası 22. Görme Engelli Odası 23. Konuşma Engelli Odası 24. Engelli Aile Rehabilitasyon Odası 25. Kütüphane 26. Yüzme Havuzu ve Fizyo Terapi Birimi 27. Eczane 28. Satış Birimi 29. Seminer Salonları 30. Çok Amaçlı Salon 31. Restoran 32. Oyun Salonları 33. Bay Bayan Kuaför Salonu

9 Yapılmış Kamu Binası Çalışmaları ENGELLİLER REHABİLİTASYON MERKEZİ Bağcılar Engelliler Rehabilitasyon Merkezi 5 katlı bina ve parktan oluşmaktadır. Rehabilitasyon merkezinde idari odaların yanında, 1 bekleme Salonu, 1 iş-uğraşı odası, 12 bireysel terapi odası, 2 duyu algı odası, Okuma yazma sınıfı, 3 fizyoterapi odası, 3 grup odası aynı zamanda bilgisayar odası yemekhane, personel dinlenme odası ile, eğitim odası bulunmaktadır. Rehabilitasyon merkezinde Özürlü vatandaşlarımız dan hiçbir ücret alınmamaktadır.

10 Bağcılar Özürlüler Merkezi Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından Yaptırılmış olun bina İstanbul Büyükşehir Belediyesine devredilmiştir

11 Parklarımızda Yapılmış Çalışmalar ENGELLİLER PARKI Engelliler Sarayı ve Engelliler Rehabilitasyon binalarımızın arasında kalan ve tamamen engellilerin kullanımına yönelik düzenlenmiş bir parktır.

12 Özürlüler için tasarladığımız parkta kullanılan çocuk oyun elemanları özürlü çocuklar için tasarlanmıştır. Bu oyun elemanları Bağcılar genelinde parklarımızda da planlanacak ve özürlü çocuklar evlerinin yanındaki parklarda kendilerini farklı hissetmeden arkadaşları ile oyun oynamanın keyfini yaşayacaklardır.

13

14 Parkta tüm noktalara rampalarla ulaşım sağlanıyor. Park girişleri de dahil olmak üzere tüm alanda özürlülerin hareketine engel olacak kent mobilyaları, çiçeklik ve aydınlatmalar bulunmamaktadır. Zeminde kullanılan Andezit döşeme ile de düz bir yüzey oluşturulması hedeflenmiştir.

15 Bağcılar genelinde kafeteryalar dahil park içi ulaşımda rampa uygulamaları yapılmış; özürlü ulaşımı sağlanmıştır. Koca Yusuf Parkı Merkez Aile Parkı Namık Kemal Parkı

16 Bağcılar Tramvay Hattı Yıldıztepe Parkı Tramvay ulaşım aksında yine rampalarla özürlü ulaşımı sağlanmaktadır. Yıldıztepe Parkı

17 Hürriyet Pazar Yeri Kapalı Pazar alanı girişlerini ve içini engelli vatandaşlarımıza uygun olarak düzenledik. Ayrıca engelli wc leri tasarladık.

18 Sağlık Ocakları ve Aile Hekimlikleri Kendi yaptığımız sağlık ocaklarını bina dışına rampalar ve uygun girişler, bina içine asansörler yaptık. Mevcut sağlık ocaklarına ve aile hekimliklerine engelli rampaları yaptık.

19 Camilerimizin, kafeterya ve kütüphalerimizin girişlerini eğim ve rampa uygulamaları ile uygun hale getirdik. Ayrıca engelli wc ler yaptık.

20 Sosyal Tesisler Ve Nostalji Bahçeleri Sosyal Tesislerimizi ve bağlı park alanlarının girişlerini ve bağlantı yollarını uygun biçimde tasarladık.

21 Prestij Cadde Düzenlemeleri Caddelerimizi akıllı yollar ve uygun eğim düzenlemeleri ile engelsiz bir hale getirdik.

22 Bilgi evlerimizin tamamını asansörlü ve engelli rampalı ve engelli wc li olarak tasarladık ve uyguladık. 22 Muhtarlık binamıza rampa yapıldı.

23 Kadın Aile Kültür Ve Sanat Merkezi Bahçe girişini avlu içinde ki hareket mekanlarını rampalar ve basamaksız girişlerle uygun halde düzenledik. Bina içi hareket için asansörler kullandık.

24 Bağcılar Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Otistik Çocuklar Okulu Otistik Çocuklar Okulu Otistik Çocuklar Okulu Servis Aracı

25 Yollarımızda Yapılmış Çalışmalar Kaldırımlarımız da yaptığımız rampa çalışmaları ile özürlü vatandaşlarımızın ulaşmak istedikleri yere yardım almadan ve hiçbir zorlukla karşılaşmadan ulaşmasını hedefledik. Yine kullandığımız zemin malzemeleri ile de daha düz bir zemin elde ettik.

26 Yaya kaldırım uygulama örnekleri Uygulamasını yaptığımız tüm tretuvarlar da baba ya da zincirli baba kullanımı kesinlikle tercih edilmemiştir.

27 Otobüs Duraklarının bulunduğu yerlerde gerekli kaldırım genişliğini sağlamayı amaçladık. Ağaç dibi düzenlemelerde, yine zeminle hem yüz tutularak özürlü araçlarının takılmasını önlemeye çalıştık.

28 ÇARŞI CADDESİ Sancaktepe mahallesinde yaptığımız uygulamamız da tüm cadde boyunca ve yan yol bağlantıları da dahil engelsiz bir ulaşım ve alışveriş hedeflenmiştir.

29 Kamu Binalarında Yapılmış Çalışmalar Kamuya ait binaların girişinde ve bina içlerinde de yenilemeler ve tadilatlar yaparak özürlü vatandaşlarımız için uygun hale getirdik. Bağcılar Belediye Başkanlığı ve Kadın ve Aile Sağlığı merkezinin girişlerinde yapılmış düzenleme görülmektedir.

30 Fevzi Çakmak Mahallesi Sağlık Ocağı Yenigün Mahalle Konağı Merkez Mahalle Konağı Kazım Karabekir Sağlık Ocağı

31 Okullarda Yapılmış Çalışmalar Yeni binalarımızda girişler ve her katta ulaşım planlanarak yapılmış ve uygulanmıştır. Eski okullarımızda ise ihtiyaç ve talepler doğrultusunda ilave asansör ve rampa yapılmıştır. Ayrıca her okulumuza, özürlü Wc leri de ilave edilmiştir.

32 İHALE SÜRECİNDE OLUP YAPILMASI PLANLANAN ÇALIŞMALARIMIZ PARK PROJELERİMİZ Parkta özürlü vatandaşlarımız, kafeterya tüm oyun grubu ve oturma alanlarına hiçbir sorun yaşamadan rampalarla ulaşabilmektedir.

33 CADDE DÜZENLEME PROJELERİMİZ Bağcılar İlçesi genelinde Cadde ve Sokaklar bazında yaptığımız düzenleme projeleri kapsamında özürlülerin, tüm yollarda karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz.

34 ÖRNEK UYGULAMAMIZ

35 OKUL PROJELERİMİZ Bağcılar genelinde yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan tüm okullar için; Giriş rampaları, Özürlü Wc leri, Özürlüler için Asansör Tasarımlarımızda yer almaktadır.

36 Engelliler Sarayı Fonksiyonları

37 BAĞCILAR GENELİNDE ŞU ANDA Standartlara uygun özürlü girişi rampası bulunan binalarımız ; Eğitim kurumunun % 60 ı Parklarımızın % 72 si Muhtarlık binalarımızın % 100 Mahalle Konaklarımızın % 70 i Sağlık Ocaklarımızın%88 i Emniyet binalarımızın %75 i

38 HEDEFLERİMİZ Bağcılar genelinde ; 2011 Yılı Sonuna Kadar Bütün Kamu Binası Parklar Yol ve Kaldırımları Özürlüler İçin Uygun Hale Getirmek.

39 HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

40 ÖZÜRLÜLER KOORDİNASYON BİRİMİ Bağcılar ilçesinde özürlüler ile ilgili çalışmaları uyumlu bir şekilde sürdürmek için, Belediyemiz bünyesinde Özürlüler Koordinasyon Birimi kurulmuştur. Özürlüler Koordinasyon Birimi nin yaptığı çalışmaları ; Sağlık Hizmetleri ve Sportif Faaliyetler Yapım ve Ulaşılabilirlik Çalışmaları Eğitim ve Kültür Etkinlikleri olmak üzere 3 başlıkta toplamak mümkündür.

41 SAĞLIK HİZMETLERİ ve SPORTİF FAALİYETLERİ Özürlünün toplum içinde Rehabilitasyonu Projesine destek verilerek 500 özürlünün sürekli tedavi görmesi sağlandı. 114 özürlü haftada 1 kez Rehabilitasyon merkezinde hidroterapi görüyor. 521 adet özürlü arabası ve akülü araba dağıtıldı. 574 özürlü vatandaşımıza Hasta Bezi verildi. 40 görme özürlü tedavi edildi. 6 göz kayması, 7 katarakt ameliyatı yapıldı. 89 işitme özürlüye 178 adet kulaklık verildi. 7 adet gözlük verildi. 120 özürlü ücretsiz tedavi ettirildi. 90 kişinin ilaçları alındı. Aylık 120 aileye Aile Danışmanlığı eğitimi veriliyor. Her ay öğrenci grup eğitimi almaktadır. Zihinsel Engelli 128 kişiye bireysel ders verildi. 210 özürlüye fizyoterapi hizmeti verildi. Yürüme Engelli 10 vatandaşımıza Medikal Malzeme Yardımı yapıldı. Özürlülerden oluşan Bağcılar Engelliler Gençlik Spor Kulübü kuruldu.

42 33.Uluslararası Avrasya Maratonunda Bayanlar kategorisinde 1.lik ve 2.lik, Erkekler kategorisinde 2.lik ve 3.lük ödüllerini aldık. 2.Karadeniz Oyunlarında 100 m., 400 m., 800 m., 1500m.de 1.lik ve 2.lik ödüllerini aldık. Maltepe Üniversitesi nin düzenlediği yarışmada 2 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalya aldık. Antalya da yapılan Maraton yarışmasında bayanlarda 1.,2. ve 3.lük; erkeklerde 2. ve 3. lük ödülü alındı. Avrasya Maratonunda kızlarda ve erkeklerde 1.lik, 2.lik ve 3.lük ödüllerini aldık Atletizm Türkiye Şampiyonasında 15 altın, 8 gümüş, 5 bronz madalya aldık. İtalya daki Akdeniz Oyunları nda bayanlarda 800 m.de 3.lük elde ettik. Basketbol da 2. lig A grubunu 3. olarak bitirdik.

43 YILLARI EĞİTİM ve KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ Engelliler Sarayı nda hizmet veren akademimizde 487 özürlü vatandaşımıza Engellilere yönelik 15 farklı branşta Temel Eğitim ve Mesleki Eğitim verilmektedir. Türkiye Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası nda 3 Türkiye Şampiyonluğu, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük, Uluslararası Antalya 42 km Tekerlekli Sandalye Maratonu nda bayanlarda birincilik ve ikincilik, erkeklerde birincilik, ikincilik ve üçüncülük, Samsun da düzenlenen Engelliler Türkiye Şampiyonasına katılan Engelliler Kulübü sporcuları 13 altın olmak üzere toplam 35 madalya kazandı. Uluslararası İtalya Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası nda 6 altın, 3 gümüş ve 2 Bronz madalya kazandı. 275 özürlüyle, Florya Özürlüler Kampında kamp yapıldı. 55 özürlü ile Tiyatro Kursu açıldı. Daha sonra bu sayı 90 ulaştı. Tiyatro Kursu na devam eden öğrencilerimiz tarafından Tahta Kaşıklar ve Çanakkale Geçilmez adlı oyunlar, 15 İlköğretim ve 5 Ortaöğretimde sahnelendi.

44 YILLARI EĞİTİM ve KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ 2004 ten itibaren yılda bir Engelliler Şurası düzenlendi. Engelliler Meclisi 9.Şurası yapıldı. 45 Özürlüden oluşan Özürlüler Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu seçildi. 12 özürlüye Okuma-Yazma Kursu verildi. 150 Özürlü ve ailesi ile Konya gezisi yapıldı.30 kısmi zihinsel engelli öğrenci Galata Kulesi ve Miniatürk gezisi yapıldı. 74 engelli vatandaşımız ve aileleri ile Bursa Gezisi yapıldı. 40 özürlüye Bilgisayarlı Muhasebe Kursu ve Bilgisayar operatörlüğü Kursu verildi. Bunlarda 12 özürlüye istihdam sağlandı. 3 sefer olmak üzere, toplam 1200 özürlüyle piknik yapıldı. Geleneksel Engelliler Şöleni tertip edildi. 550 kişilik özürlü grubu sinemaya götürüldü. Bağcılar İTO Otistik Engelliler Okulu nda eğitim gören 70 öğrenci Yunus Gösteri Merkezi İstanbul Dolphinarium a götürüldü. 113 kişinin Yaşama Destek Projesi kapsamında Evde yalnız yaşayan ve (engellilerin), bakıma muhtaç kişilerin evlerine genel temizlik hizmeti verildi.

45 Özürlüler Tekerlekli Sandalye Atletizm Takımı Özürlüler Pikniği Geleneksel Özürlüler Şöleni

46

47 ÖNERİLER : Engelli vatandaşlarımızın yardım almadan bir yerden bir yere ulaşabilmeleri için Ana arterlerde, standartları sağlanan yollarda sinyalizasyonlu yaya geçişlerinin yapılması Kentsel dönüşüme ağırlık verilmesi

48 TEŞEKKÜR EDERİZ

ENGELSİZ ERİŞİM ENGELSİZ ERİŞİM

ENGELSİZ ERİŞİM ENGELSİZ ERİŞİM ENGELSİZ ERİŞİM Dünyada 600 milyon dan fazla insan engelli olarak kabul ediliyor. Ülkemizde ise özel bakıma ve eğitime ihtiyacı olan 8,5 milyon civarında engelli insanımız bulunmaktadır.sadece Zeytinburnu

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

İçindekiler. S a y f a 3

İçindekiler. S a y f a 3 KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI 2011 S a y f a 2 S a y f a 3 İçindekiler GİRİŞ...4 ÖZÜRLÜLER KOORDİNASYON MERKEZİ...5 ORGANİZASYON ŞEMASI...6 HİZMETLERİ...7 ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

Çukurova İlçesi Ulaşılabilirlik Raporu

Çukurova İlçesi Ulaşılabilirlik Raporu Çukurova İlçesi Ulaşılabilirlik Raporu Proje Koordinatörü: Aydın SARIGÜL Mimar: Seçil SEÇAL Çukurova Kalkınma Ajansı 2013 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan bu yayının

Detaylı

1. Özürlülere Yönelik Hizmetler

1. Özürlülere Yönelik Hizmetler 1. Özürlülere Yönelik Hizmetler Özürlülerin; kapasitelerini geliştirmek, yaşam koşullarını iyileştirmek, bağımsızlaşmalarına destek olmak, toplumsal gelişmelerden pay almalarına yardımcı olarak üretime

Detaylı

T.C. MALTEPE BELEDİYESİ ÖRNEK ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMASI: ÇAM SOKAK ENGELSİZ ERİŞİM PİLOT BÖLGE PROJESİ

T.C. MALTEPE BELEDİYESİ ÖRNEK ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMASI: ÇAM SOKAK ENGELSİZ ERİŞİM PİLOT BÖLGE PROJESİ T.C. MALTEPE BELEDİYESİ ÖRNEK ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMASI: ÇAM SOKAK ENGELSİZ ERİŞİM PİLOT BÖLGE PROJESİ 1. MALTEPE ERİŞİLEBİLİRLİK SORUNLARI Maltepe ilçesi 400.000 den fazla nüfusu ile İstanbul un en büyük

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ 2001 Yılı Faaliyetleri 2000-2001 dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim 2001 tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol,

Detaylı

ERİŞİLEBİLİR ESENLER

ERİŞİLEBİLİR ESENLER ERİŞİLEBİLİR ESENLER İçindekiler; 1. Erişilebilirlik ve Erişilebilir Kent Kavramı 2) Esenler İlçesinde Erişilebilirlik (Erişilebilir Esenler) 2.1. Erişilebilir Mahalle (Yavuz Selim Mahallesi) 2.2. Erişilebilir

Detaylı

HERKES ĐÇĐN ERĐŞĐLEBĐLĐR ĐSTANBUL BEYLĐKDÜZÜ BELEDĐYE BAŞKANLIĞI

HERKES ĐÇĐN ERĐŞĐLEBĐLĐR ĐSTANBUL BEYLĐKDÜZÜ BELEDĐYE BAŞKANLIĞI BEYLĐKDÜZÜ BELEDĐYE BAŞKANLIĞI ERĐŞĐLEBĐLĐRLĐK VE ÖZÜRLÜLER ĐÇĐN YAPILAN FAALĐYETLER Belediyemiz 2009 Yerel Seçimlerinde üç beldenin birleşmesi ile çalışmalarına ilçe olarak başlamıştır. Đlçemizde yaklaşık

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

VE ENGELLĠLERE YÖNELĠK YAPILAN FAALĠYETLER

VE ENGELLĠLERE YÖNELĠK YAPILAN FAALĠYETLER BEYKOZ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ERĠġĠLEBĠLĠRLĠK VE ENGELLĠLERE YÖNELĠK YAPILAN FAALĠYETLER ERİŞİLEBİLİR BEYKOZ Belediyemiz Aktiviteleri Şubat Ayı Akülü Araç Dağıtımı... 15 Adet Araç İhtiyaç Sahiplerini Buldu.

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 TARİHÇE: Vakıflar köyü 1900 yılında Bulgaristan Hasköy'den gelen Mümin Ağa tarafından kurulmuştur. Tipik Trakya köy yerleşimi özelliklerini

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Belediyemizin çok yönlü sosyal birimi olarak 2008 yılında çeşitli aktiviteler ve hizmetlerle çalışmalarını başarıyla gerçekleştirmiştir.

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU Faaliyet Adı AKDENİZ, EGE,DOĞU ANADOLU,İÇ ANADOLU, KARADENİZ VE MARMARA BÖLGESİ BASKETBOL ŞAMPİYONASI Faaliyet Tarihi 20-23 EKİM 2014 Yeri Alanya Konaklama Yeri * Özkaymak Select Resort Otel 07410 Avsallar/Antalya

Detaylı

ÖĞRENCİLERE ENGELLİLER İLE İLGİLİ TOPLUMSAL BİLİNÇ OLUŞTURULMASI

ÖĞRENCİLERE ENGELLİLER İLE İLGİLİ TOPLUMSAL BİLİNÇ OLUŞTURULMASI Faaliyet Ve Proje Bilgileri Özürlülük sadece belli bir kesimin çalışma konusu değildir, tüm toplumun her alanını ilgilendiren sosyal bir konudur. Özürlü bireyleri ihtiyaç sahibi olarak değil, eşit haklara

Detaylı

PENDİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

PENDİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI PENDİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI 1- Müdürlüğümüz tarafından maliyeti 200.000,00 TL olan Özürlüler Koordinasyon Merkezi binası 2008 yılında yapılmış ve faaliyete

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI NİSAN 2018 İHTİYAÇ PROGRAMI 1 İHTİYAÇ PROGRAMI ÖZETİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ

Detaylı

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123 TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 19 KASIM 2012-30 EKİM 2014 YILLARI ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4.Olağan Mali Genel Kurulunda delegelerimizin bilgisine sunulmak

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 08.10.2018 KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 1) Çocuklar Ve Yetişkinler İçin Oluşturulan Kış Spor Okulu Eğitimleri Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Acıbadem Yüzme

Detaylı

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280.

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bağcılar da Toplam Yatırım 280.000 Milyon YTL (İkiyüz Seksen Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ

ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ Stratejik Plan ve Zincirlikuyu Planlama Projesi Saygın Can Oğuz Y. Şehir Plancısı Tepebaşı Belediyesi İmar Müdürlüğü saygin.oguz@tepebasi.bel.tr Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısı

Detaylı

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 TARİHÇE: PAŞAKÖY MAHALLESİ Osmanlı döneminde doğrudan Paşa ya tahsis edilmiş olan bir alandır. Burada Paşa nın çitliği yer almaktaydı.

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ İçindekiler SİSTEM DİNAMİKLERİ ALTERNATİF DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ... 2 Aile Yapısı... 2 Çocuk ve Gençlerle ilgili Faaliyetler... 2 Eğitim Kültür...

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

İÇİNDEKİLER DÜNYADA, AVRUPA'DA VE TÜRKİYE'DE ENGELLİLİK DURUMU 2. ENGELLİ KULLANICILARIN SINIFLANDIRILMASI... 26 2.1. ZİHİNSEL ENGELLİLER...

İÇİNDEKİLER DÜNYADA, AVRUPA'DA VE TÜRKİYE'DE ENGELLİLİK DURUMU 2. ENGELLİ KULLANICILARIN SINIFLANDIRILMASI... 26 2.1. ZİHİNSEL ENGELLİLER... İÇİNDEKİLER Sayfa İÇİNDEKİLER.......i TABLOLAR LİSTESİ..vi ŞEKİLLER LİSTESİ... vii RESİMLER LİSTESİ. KISALTMALAR DİZİNİ......xx GİRİŞ... 1 BİRİNCİ BÖLÜM ENGELLİLİK TANIMI DÜNYADA, AVRUPA'DA VE TÜRKİYE'DE

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ ŞUBAT 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ ŞUBAT 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ ŞUBAT 2015 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla gazete msjı, anons ve sms metni hazırlandı. 14 Şubat Sevgililer Günü için web sitesi kapak açılışı hazırlandı.

Detaylı

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 TARİHÇE: 20. Yy da iskan görmüş bir mahalledir. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun

Detaylı

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER ATATÜRK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür İşleri Birimi Sosyal İşler Birimi Yazı İşleri ve Arşiv Birimi Temizlik Hizmetleri Birimi YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI - İl Özel İdareleri bünyesindeki kültür varlıklarının

Detaylı

ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU

ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU ENGELSİZ İŞYERİ 1 ÇANKAYA BELEDİYESİ ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU SUNUŞ Dünyanın pek çok ülkesinde marketlerde alış-veriş yapmak, istediği sinema ve tiyatroya gitmek, eğlence yerlerinde

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU

ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU ENGELSİZ İŞYERİ 1 ÇANKAYA BELEDİYESİ ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU SUNUŞ Dünyanın pek çok ülkesinde marketlerde alış-veriş yapmak, istediği sinema ve tiyatroya gitmek, eğlence yerlerinde

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI HİZMETLERİ

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI HİZMETLERİ KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014-2016 YILI HİZMETLERİ HAZIRLAYANLAR Züver ÇETİNKAYA Cevdet KABAKÇI Cengiz BERBEROĞLU Ümit DUYULER Erhan DALYAN SAYFA VE KAPAK TASARIM Ümit DUYULER GRAFİK TASARIM

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

SOSYAL TESĐSLER SLER AVRUPA YAKASI ĐÇĐN N SUNUM

SOSYAL TESĐSLER SLER AVRUPA YAKASI ĐÇĐN N SUNUM SOSYAL TESĐSLER SLER AVRUPA YAKASI ENGELLĐ MĐSAFĐLERĐMĐZ ĐÇĐN N SUNUM ANA MEYDAN ALAKART RESTAURANT ŞAHĐN TEPESĐ KAFETERYA HAVUZLU BAHÇE DÜĞÜN SALONU ĐDEAL DÜĞÜN SALONU KIR DÜĞÜN SALONU YAYA GĐRĐŞĐ UYARI

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

KOCAELİ AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI

KOCAELİ AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Yüzme İl Temsilciliği İşbirliği İle Gerçekleştirdiği Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası 18

Detaylı

1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ

1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ 1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ PARSEL ALANI : 15.225 m² OTOPARK TABAN OTURUMU : 13.342 m² KONGRE MERKEZİ TABAN OTURUMU : 6764 m² YAPI İNŞAAT ALANI : 61.706 m² PROJENİN AMACI: İstanbul un 2010 Kültür

Detaylı

YARIŞLAR KANDIRA CEBECİ

YARIŞLAR KANDIRA CEBECİ YARIŞLAR KANDIRA CEBECİ Yarışma Tarihi : 18 Ağustos 2013 Pazar Yer : Cebeci Mavi Bayrak Halk Plajı Kandıra Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 16 Ağustos 2013 Cuma Saat 17:00 Program : 07:45 Toplanma ve Hareket

Detaylı

ULAŞ MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER. Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684

ULAŞ MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER. Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684 Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684 TARİHÇE: 1937 yılında Bulgaristan dan göç eden vatandaşlar tarafından kurulmuş. Kasabanın ilk yerleşim birimleri

Detaylı

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 TARİHÇE: PINARBAŞI MAHALLESİ Pınarbaşı Köyünü Kırcaali ve Harmanlı yöresinden göç eden aileler kurmuştur. Burası daha önce çiftlik arazisidir.

Detaylı

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; ulusal ve uluslararası spor hizmet ve faaliyetlerinde üstün başarı gösteren veya derece alan ve

Detaylı

TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM. Birol AYDIN Federasyon Başkanı

TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM. Birol AYDIN Federasyon Başkanı Faaliyet Adı 2 NCİ BÖLGE (AKDENİZ VE KARADENİZ BÖLGESİ) ATLETİZM ŞAMPİYONASI Faaliyet Tarihi 24-26 MART 2014 Yeri ANTALYA Konaklama Yeri *Sealife Hotel Konyaaltı Sahil Şeridi Antalya / Türkiye Tel: (242)

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

ÇEVRE İNCELEMESİ ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ. HAZIRLAYAN: Cem ÖNER

ÇEVRE İNCELEMESİ ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ. HAZIRLAYAN: Cem ÖNER ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ HAZIRLAYAN: Cem ÖNER A) MUALLA ZEYREK İLKOKULUNUN TARİHÇESİ 1989-1990 Öğretim yılında 210 öğrenci ile eğitim-öğretime başlayan okulumuz, 1993-1994

Detaylı

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM.

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Avcılar da Toplam Yatırım 169 Milyon YTL (Yüz Altmış Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM. Birol AYDIN Federasyon Başkanı

TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM. Birol AYDIN Federasyon Başkanı Faaliyet Adı 1.BÖLGE MASA TENİSİ (AKDENİZ,İÇANADOLU VE KARADENİZ) ŞAMPİYONASI Faaliyet Tarihi 24-26 MART 2015 Yeri ANTALYA-KEMER Konaklama Yeri Yarışma Tesisi * Limak Limra Park Otel Turizm Cad. No:15

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark

DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark Şekil 4.7.9.11.7 Konut girişleri özel durumu olan engelli vatandaşların erişimlerine olanak sağlayacak nitelikte olmayıp

Detaylı

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bahçelievler de Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL (213.520 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI BASKAN DAN Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelecekte mutlu, başarılı, yaratıcı ve iletişim becerileri yüksek bireyler olması için onların okul dışı zamanlarını da en iyi şekilde planlamamız gerekmektedir.

Detaylı

Engelliler için tasarım ölçütleri

Engelliler için tasarım ölçütleri BÖLÜM-22 Engelliler için tasarım ölçütleri Engellilerin evden çıkıp, engelle karşılaşmadan tüm sosyal ve kültürel aktivitelere katılmaları başlıca amaçtır. Bu standart iş ve günlük yaşantılarını sürdürürken

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

ENGELLİLERE YÖNELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖRNEĞİ

ENGELLİLERE YÖNELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖRNEĞİ ENGELLİLERE YÖNELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖRNEĞİ MUTLU AİLELER MUTLU ÇALIŞANLAR BAŞARILI VE MUTLU SPORCULAR... PEKİ YA ENGELLİLERİN VE AİLELERİNİN MUTLULUKLARI?

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

ATAŞEHİR yılı itibariyle nüfusu kişiye ulaşmıştır.

ATAŞEHİR yılı itibariyle nüfusu kişiye ulaşmıştır. ATAŞEHİR ATAŞEHİR İLÇESİ 25.84 km 2 yüzölçümüne sahip olan ilçemiz güneyinde Maltepe, güney batısında Kadıköy, batısında Üsküdar, kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy ve doğusunda Sancaktepe ilçelerine

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

KARNE ŞENLİĞİ VE EK HİZMET BİNAMIZIN AÇILIŞI

KARNE ŞENLİĞİ VE EK HİZMET BİNAMIZIN AÇILIŞI MAVİ HALİÇ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ AYLIK E-BÜLTENİ OCAK 2016 SAYI:2 YIL:2 KARNE ŞENLİĞİ VE EK HİZMET BİNAMIZIN AÇILIŞI Mavi Haliç Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde eğitim gören Suriyeli öğrencilere

Detaylı

2016 YILI İL SPOR MERKEZLERİ VE ENGELLİLER İL SPOR MERKEZLERİ UYGULAMALARINA AİT RAPOR VE İSTATİSTİKÎ BİLGİLER

2016 YILI İL SPOR MERKEZLERİ VE ENGELLİLER İL SPOR MERKEZLERİ UYGULAMALARINA AİT RAPOR VE İSTATİSTİKÎ BİLGİLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI İL SPOR MERKEZLERİ VE ENGELLİLER İL SPOR MERKEZLERİ UYGULAMALARINA AİT RAPOR VE İSTATİSTİKÎ BİLGİLER 2016 ANKARA İL SPOR MERKEZLERİ Büyüyen

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

YEŞİLTEPE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSEYİN DOĞRU. Cadde Sayısı: 28 Sokak Sayısı: 111 Nüfus: 14436

YEŞİLTEPE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSEYİN DOĞRU. Cadde Sayısı: 28 Sokak Sayısı: 111 Nüfus: 14436 Mahalle Muhtarı HÜSEYİN DOĞRU Cadde Sayısı: 28 Sokak Sayısı: 111 Nüfus: 14436 TARİHÇE: 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun ve kanun hükmündeki kararname ile Ergene

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ NE

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ NE Tarih: 24.02.2011 Sayı: 2011/0244 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ NE Konu: 24.01.2011 tarihinde askıya çıkarılan EYÜP İlçesi, Rekreasyon Alanı

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KÜLTÜR SANAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA MÜRACAATTA İSTENEN/BELGELER 1 Salon Tahsisi (HAMAMİZADE

Detaylı

VARTO HÜRRİYET İLKOKULU

VARTO HÜRRİYET İLKOKULU VARTO HÜRRİYET İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İÇİNDEKİLER 1. I.BÖLÜM: OKUL GENEL BİLGİLERİ 2. II. BÖLÜM: BİNA, DONANIM VE PERSONEL BİLGİLERİ 3. III. BÖLÜM: MEVCUT BİNA DONANIM DURUMLARI I.BÖLÜM

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

Antalya-Finike. Bağyaka İlkokulu Müdürlüğü. Brifing Dosyası

Antalya-Finike. Bağyaka İlkokulu Müdürlüğü. Brifing Dosyası Antalya-Finike Brifing Dosyası 2017-2018 İÇİNDEKİLER 1- EĞİTİM VERİLERİ...2 2- EĞİTİM GÖSTERGELERİ...5 3- EĞİTİM FIRSATLARI. 8 4- EĞİTİM YATIRIMLARI... 8 5- SOSYAL ETKİNLİKLER..8 ANTALYA-Finike 1 1- Eğitim

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

KOCAELİ AÇIKSU YÜZME ŞAMPİYONASI

KOCAELİ AÇIKSU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ AÇIKSU YÜZME ŞAMPİYONASI 2016 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Yüzme Federasyonu

Detaylı

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02.

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02. KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ Akademik Unvanı : OKUTMAN Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.0.975 Uyruğu : TC Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel : (53)

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

VELİMEŞE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERKUL. Cadde Sayısı: 15 Sokak Sayısı: 261 Nüfus: 8844

VELİMEŞE MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERKUL. Cadde Sayısı: 15 Sokak Sayısı: 261 Nüfus: 8844 Mahalle Muhtarı MEHMET ERKUL Cadde Sayısı: 15 Sokak Sayısı: 261 Nüfus: 8844 TARİHÇE: Bir kasaba/ belde olarak resmi anlamda 12 Mayıs 1974 yılında kurulmuştur. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede

Detaylı