bakım moda dekorasyon 12 seyahat 19 teknoloji 27 kültür sanat Ağustos 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "bakım moda dekorasyon 12 seyahat 19 teknoloji 27 kültür sanat Ağustos 2012"

Transkript

1 moda 01 bakım 07 dekorasyon 12 seyahat 19 teknoloji 27 kültür sanat 30 Ağustos 2012

2 Moda MODANIN SÜPERSTARLARI Modaya artık onlar yön veriyor. Blogları okunmadan alışverişe çıkılmıyor, son trendler onlardan soruluyor. Hatta ünlü modacılar bile onlarla iş birliği yapmak istiyor. İşte karşınızda en etkili moda blogger ları.

3 Tavi Gevinson: 13 yaşında New York Moda Haftası nın özel konuğu olarak arz-ı endam ettiği moda dünyasında şu an en çok takip edilen blogger ların başında geliyor Gevinson. Kendisini bütün gün kapalı kapılar ardında oturup tuhaf ceketler ve güzel şapkalar giyen biri olarak tanımlayan Tavi Gevinson, blog macerasına 11 yaşında başlamış doğumlu Tavi nin ailesi, kızlarını New York Times ta görene kadar yaptığı işi onaylamasalar da şu an pek şikayetçi sayılmazlar. 15 yaşında Rookie Magazine i kuran blogger, web editörlüğüne de el atmış durumda. Kimdir Tavi Gevinson diyenler için: thestylerookie.com Bryan Grey Yambao: 31 yaşıındaki Filipinli blogger ın da tabii ki ne eğitimi ne de ilk işi moda. Daha önce web geliştiricisi olan, blog ismiyle Bryanboy un sitesini günde 5000 kişi ziyaret ediyor de blog u Filipinler in en iyi moda ve lifestyle blogu seçildikten sonra artan ünü The New York Post un onu 9 internet ünlüsü arasında göstermesiyle tavan yaptı. Özellikle Avusturalya gazeteleri ve internet siteleri tarafından sürekli modanın en büyük starı, fenomen blogger olarak tanımlanan Bryanboy, moda dünyasından birçok kişinin de dikkatini çekmiş durumda. Her ne kadar resmi bir açıklama olmasa da Fendi nin 2006 yılındaki iki reklamında Bryanboy un simge duruşuna referans verildiği biliniyor. Marc Jacobs daha da ileri giderek, Bryanboy un hakkında çok iyi şeyler söylediği bir el çantasına onun ismini verdi, BB ostrich bag. Bu enteresan blogger ın stiline göz atmak için: bryanboy.com

4 Alix Bancourt: Çoğu blogger ın aksine Alix Bancourt moda eğitimi almış bir Parisli yılında Alexander McQueen ve Chloé için çalışırken, interneti kendine çok daha yakın bulan Alix in blog ismi de yine Fransız bir müzik grubunun bir şarkısından galiyor, The Cherry Blossom Girl. Tuhaf, feminen ve romantik şeylerden ilham aldığını söyleyen blogger ın, 2010 yılında Paris Moda Haftası nda Scott Schuman tarafından çekilen fotoğrafı Crate & Barrel ın pazarlama kampanyalarında kullanıldı. Son olarak Etam la iç çamaşırı koleksiyonu için iş birliği yapan Bancourt, güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Pastel tonlarda, çiçek desenleriyle bezeli bir stil için: thecherryblossomgirl.com Meriç Küçük: Meriç Küçük, moda dünyasında bilinen adıyla Maritsa, Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji mezunu bir moda düşkünü. Annesi dikiş diken her kız çocuğu gibi o da çeşit çeşit kumaşların, aksesuarların arasında büyümüş. İçindeki moda aşkı da o yıllarda şekillenmiş. Çizim de yapan blogger, daha ziyade sokak modası üzerine yoğunlaşıyor. Blog sayfasının en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de fotoğraflar. Oldukça profesyonel gözüken site için fotoğrafçı için de bir teşekkür. Türkiye den bir blogger takip etmek için: maritsa.co

5 Bakım SADE GÜZELLİK Özellikle yaz aylarında abartılı makyajdan kaçınmalı, güneşten faydalanıp hoş bir renge bürünen cildinizin doğal ışıltısını ön plana çıkarmalısınız. Bunun için ipuçları ise bakım sayfalarımızda.

6 Yazın üzerinizde tiril tiril kıyafetlerle salınırken yüzünüzde abartılı bir makyajın olması hoş bir görüntü vermiyor; özellikle de sahil şeridindeyseniz. Zaten güneşin etkisiyle hoş ve sağlıklı bir renge bürünen cildiniz çok da fazla makyaj istemeyecektir. Siz de makyaj yaparken cildinizin ışıltısını ön planda tutacak ürünler kullanarak doğal ama bir o kadar da etkileyici bir makyaj yapabilirsiniz. Peki ama nasıl? Öncelikle yüz bakımını ihmal etmemek gerekiyor. Güneş sonrası uygulayacağınız nemlendiricilerle cildinizin kaybettiği nemi geri kazandırıp sağlıklı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Ardından kullanacağınız fondöten de günümüz trendlerine uygun bir şekilde hafif nemli ve doğal görünümlü olmalı. Hava koşulları nedeniyle zaman zaman oluşabilecek parlamalara karşın yine teninizi rengine uygun bronz pudraları tercih edebilirsiniz. Allık konusunda ise seçim zevkinize kalmış. Fazla bronz olmayan ciltler için bizim önerimiz pembe tonlarında allıklar. Bu renk tonu sağlıklı bir görüntü vermekle beraber hem sizi hem de cildinizi canlı gösterecektir. Eğer bronz bir cildiniz varsa şeftali tonlarını tercih edebilirsiniz. Elmacık kemikleri üzerinde yoğunlaştıracağınız uygulama yüzünüzün şeklini ön plana çıkaracaktır. Allık konusunda da fondötende olduğu gibi aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

7 Yaz makyajında gözler en önemli nokta. Cildinize fazla bir uygulama yapmadığınız için gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Burada kastettiğimiz gri ve siyaha bürünmüş gözler değil elbette. Yine yazın renklerine uygun, saten dokulu, uçuk pembe, fildişi, inci beyazı gibi natürel renklerde seçeceğiniz farı kirpiklerinize uygulayacağınız dolgun gösteren maskaralarla destekleyebilirsiniz. Kirpik diplerine süreceğiniz kalem ise makyajınıza derinlik katacaktır. Daha doğal bir görünüm için far fırçasıyla kalemi birazcık dağıtmanızda fayda var. Dudaklarda ise bir parlatıcı dahi yeterli olacaktır. Burada önemli olan nokta makyajın dengede olması. Öne çıkardığınız noktaları bile yaz makyajında fazla abartmamaya dikkat etmek lazım.

8 Dekorasyon Mutfaklarda Ultra Modern Trendler Değişen yaşam tarzlarıyla beraber mutfak dekorasyonunda öne çıkan trendler de değişiklik gösteriyor. Mutfaklar artık sadece zorunlu olarak girilen yerler değil, tam tersine vakit geçirilmek istenen yerler haline geliyor.

9 Değişen yaşam tarzlarıyla beraber mutfak dekorasyonunda öne çıkan trendler de değişiklik gösteriyor. Mutfaklar artık sadece zorunlu olarak girilen yerler değil, tam tersine vakit geçirilmek istenen yerler haline geliyor. Günümüz mutfaklarında sade çizgiler ve modern tarz ön plana çıkıyor... Yeni nesil mutfaklarda çizgiler sadeleşirken, teknoloji kendini malzeme seçimleri ve işlevsellik konusunda daha çok gösteriyor. Dekorasyonda minimalliğin ön planda olması, teknolojiyi ister istemez ön plana çıkarıyor. Renkli mutfak aletleri, ankastre ürünler ve dolap içi çözümleri metrekareden bağımsız olarak mutfakta hayatımızı kolalaştıran unsurlar olarak göze çarpıyor. Ultra modern çizgilerde öne çıkan detaylar ise şöyle özetlenebilir;

10 Rezidans ya da stüdyo tipi evlerde mutfaklarda hakim öğe teknoloji. Az yeri olanlar için hayat kolaylaştıran çözümler olmazsa olmazlardan. Renk olarak genelde mutfağın bir kısmında, ya alt ya üst dolaplarda veya tezgahta mutlaka modern görünümlü ahşap tonlar tercih ediliyor. Bu da mutfakta sıcak bir atmosfer yaratılmasına yardımcı oluyor. Tüm trendlerde olduğu gibi mutfak tasarımlarında da artık daha doğal malzemeler tercih ediliyor. Mutfaklar artık daha sakin, daha nötr olmaya başladı. Fazla dikkat çekmemesi için, dolap kulpları da kapak malzemesinden yapılıyor. Bu sayede küçük ev aletlerinden mutfaktaki oturma gruplarına kadar her yer renk kullanımı için elverişli hale geliyor. Üstelik bu alanlarda değişiklik yapmak çok daha kolay. Işık oyunları ve cam uygulamalarının mutfaklarda kullanımı her geçen gün artıyor. Fonksiyonel bir mutfak tüm depolama sorunlarınıza çözüm getiriyor. Bu konuda teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanıldığını söylemek yanlış olmaz. Dolap içi düzenleyiciler, askı aparatları, kiler dolapları fonksiyonel bir mutfak yaratırken en büyük yardımcılar.

11 Tasarım Harikası Mobilyalar Tasarımın dahi çocukları bildiğimiz mobilyalarla adeta oyun oynuyor. Belki alım gücümüzün ötesindeler ama yine de hayal gücümüzü canlandırmaya birebirler. Bu eğlenceli mobilya tasarımlarına beraber bakalım. HUMBERTO & FERNANDO CAMPANA Humberto & Fernando Campana kardeşlerin en büyük ilham kaynakları Brezilya nın sokak yaşantısı ve karnaval kültürü olunca da haliyle ortaya son derece renkli ve eğlenceli objeler çıkıyor. Kullanılan materyal tasarımlarda en önemli öğe olarak öne çıkarken form ve işlev onu takip ediyor. İkilinin en temel hedefi ise vadesini doldurmuş bir malzemeyi, işe yarar başka bir objeye, genellikle de ilginç koltuk ve sandalyelere dönüştürmek. JAIME HAYON İspanyol tasarım dahisi Jaime Hayon u porselen ev eşyası ve aksesuardan mobilyaya, restoran iç dekorasyonundan ayakkabıya kadar endüstrinin pek çok dalında görmek mümkün. Tasarımcının bu dünyadaki yerine ilişkin düşünceleri de tasarımları kadar sıradışı: İnsanlar, tasarımcının problem çözücü olduğunu söylerler. Ben ise şöyle diyorum: Tasarladığınız her yeni parça, aslında ortaya atılmış yeni bir problemdir.

12 STUDIO JOB Joob Smeets ve Nynke Tynagel in ortaklığı, modern zamanlar için sıra dışı mobilyalar ve iç mekan çözümleri ürettikleri Studio Job u kurdukları 2000 yılına uzanıyor. Günlük objelere birer sanat eseri inceliği katan, Alis Harikalar Diyarı ndan fırlamışa benzeyen heykelsi tasarımlarıyla dikkat çeken ikilinin geleneksel burjuva hayatının klasik objelerine takla attırdığı koleksiyonları sanat çevresinde oldukça dikkat çekiyor. ARNE GUINZE Belçikalı sanatçı Arne Quinze, 1999 da Primary Pouf (Asal Puf) ile tasarım dünyasına bomba gibi düştüğünden beri adına sıkça rastlamaya alıştığımız bir isim. Dünyayı gezerken kaydettiği görselliği asimetrik ve kaotik formlara dönüştüren tasarımcının Quinze & Milan için yarattığı mobilyaları, günümüzün hakim trendi olan minimalizme karşı, çılgın ve seksi, fütursuz ve eğlenceli, gürültücü ve gülünç bir karşı çıkışı sembolize ediyor.

13 Seyahat HENÜZ TATİLE ÇIKMADINIZ MI? Üzülmeyin. Havalar uzun bir süre daha sıcak kalmaya devam edecek. Eğer henüz nereye gideceğinize de karar vermediyseniz yurt içi ve yurt dışı plaj önerilerimiz emrinize amade.

14 Anse Source d Argent, Seyşel Adaları: Hint Okyanusu nda 115 adadan oluşan Seyşeller, tatilde doğal güzelliklerin ve uzak rotaların peşinde olanlar için biçilmiş kaftan. Anse Source d Argent plajı ise bölgenin en popülerlerinden. Zamanla, hava koşullarının da etkisiyle deforme olan büyük granit kayaların eşliğinde, pembeye çalan kumların üzerinde keyifli vakit geçireceğinize şüphemiz yok. Resifler nedeniyle sığ olan suları ise çocuklar için ideal bir yüzme ve oyun alanı sağlıyor. Buranın tek dezavantajı ise bir daha girdiğiniz hiçbir denizi belki de bu kadar sevemeyecek olmanız. Vernezza Plajı da ziyaretçileri hazır ve nazır bekler vaziyette. Son olarak da kendinizi tazelemeniz ve karnınızı doyurabileceğiniz bir mekan olan Pirata Cafe de bize sizden ufak bir tüyo olsun. Tulum Plajı, Meksika: Ülkenin doğusundaki Yucatán Yarımadası, batısında Meksika Körfezi nin, doğusunda ise Karayip Denizi nin yer aldığı, Cancún la taçlandırılmış bir turist cenneti. Cancún ile başlayıp güneye doğru uzanan Maya Riviera sının en nefes kesici noktası şüphesiz Tulum. Palmiyeler ve diğer tropik bitkilerle kaplı bu yamaçların arasında süzülen turkuaz sular ve beyaz kumlu plajlar nefes kesici güzellikte. Mayalar tarafından parlak renkli denizin kıyısına kurulmuş olan antik şehrin tapınakları, evleri, sarayları ise denizden çıkan kayalıkların üzerinde yükseliyor ve sizi bambaşka diyarlara sürüklüyor.

15 Porat Plajı, Hırvatistan: Son dönemde Türkiye den de oldukça fazla turist akınına uğrayan yerlerden biri Hırvatistan. Porat plajı ise hala kalabalıktan uzak, huzurlu bir sahil arayanlar için ideal. Vis adasının güneybatısında yer alan Bisevo Adası nda bulunan Porat, sahip olduğu birkaç mağara ve berrak deniziyle hem dalış hem de yüzme için ideal bir ortam sağlarken plajın rüzgara karşı savunmalı konumu ve bembeyaz kumları sizi adeta cennete davet ediyor. Patara, Kaş: Likya Uygarlığı nın en önemli kentlerinden biri olan Patara, hala Türkiye nin en güzel plajlarından birine sahip. 12 km uzunluğundaki kumsal, ince kumu ve sığ denizi ile hem çocuklu aileleri hem de sürekli aldığı rüzgar nedeniyle sörf tutkunu maceraperestleri kendine çekiyor. Ayrıca kumsal, Caretta Caretta kaplumbağalarının yumurta bıraktıkları alan olduğu için koruma altında tutuluyor. Upuzun kumsalda yürüyüş yapmak, antik Likya tapınaklarını görmek ve doğal güzelliklerle dolu bir plaj arayanlar için Patara ilk tercihlerden biri.

16 Ovabükü, Datça: zi oldukça sakin bir atmosferde karşılıyor. Benzer şekilde hemen yan koy olan Haytbükü de z ve berrak denizinden or. Amos, Marmaris: i birbirinden plana çıkıyor. Hisar Burnu tepesindeki kalıntılar ve seyrine doyulmaz manzara en az nımlamak daha mümkün.

17 İstanbul da deniz keyfinin adresi: BURC Beach Kilyos, İstanbul un merkezine yaklaşık 30 dakika uzaklıkta güney sahilleri tadında bir yer. le

18 Deniz ve güneşin yanında spor da yapmak isteyenlere burada birçok alternatif var. Kite board, katamaran, wind surf gibi su sporlarının yanı sıra beach volley ve beach soccer imkânlarından da yararlanabilirsiniz. BURC Beach Kilyos, Kite board, beach volley şampiyonası gibi organizasyonlara, konserlere ve hafta sonu gün batımı partilerine de ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 27 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında Dünya Kite Board Şampiyonası na ev sahipliği yapan Burc Beach te güneş, deniz, spor ve sürpriz aktivitelerle misafirler ve katılımcılar unutulmaz anlar yaşama fırsatı buldu. İstanbul kalabalığından kaçmak, mükemmel bir gün geçirerek kendinizi tatilde gibi hissetmek istiyorsanız, siz de bir gününüzü ya da hafta sonunuzu Burc Beach kaçamağıyla renklendirebilirsiniz.

19 Teknoloji GÜVENLİK DOKUNUŞU Biyometrik güvenlik ürünleriyle artık özel eşyalarınız tamamen size ait. Sadece sizin parmak izinizle hatta izlerinizle açılan kilitler, kimlik doğrulamayla açılan anahtarlar, USB ler ve daha fazlası. Bu ürünlerin çalışması için gereken tek şey sahipleri.

20

21 İş Bankası na The Banker dan Yenilikçilik Ödülü Teknolojide ve bilişim altyapısında gerçekleştirdiği yatırımların sonucunda geliştirdiği inovatif ürün ve hizmetleriyle uluslararası alanda birçok ödül alan Türkiye İş Bankası na bir ödül de The Banker dergisinden geldi. İş Bankası müşterilerinin daha güvenli ve hızlı işlem yapabilmeleri için Bankamatikler in ardından Biyokimlikli POS cihazlarında da hayata geçirdiği Parmak Damar Tanıma teknolojisi ile Bilgi Güvenliğinde Yenilikçilik kategorisinde ödüle layık görüldü. Eşsiz ve kopyalanması mümkün olmayan bir kod olan parmak damar haritasını bir güvenlik adımı olarak bankacılık sektörüne entegre eden İş Bankası, müşterilerinin parmak damar haritalarını tanıyan biometrik yazılımlar geliştirerek Bankamatiklerin ve Biyokimlikli POS cihazlarının daha da güvenli çalışmasına imkan sağlamış oldu.

22 Kültür Sanat Sizin İçin Seçtiklerimiz İskoçya Sokağı 44 Numara Alexander Mccall Smith Alexander McCall Smith in İskoçya Sokağı, Edinburgh da eski büyük burjuvaların kendilerini öğrenciler, şairler ve portre ressamlarıyla yan yana buldukları bohem ve kalabalık bir köşesi. 44 numara ise sokağın eksantrikleri ile başarısız tiplerinin çokça bulunduğu bir yer. Çapkınlar, acayip insanlar ve masumlardan oluşan pırıltılı karakterleriyle komik ve son derece keyif verici bir kitap olan İSKOÇYA SOKAĞI 44 NUMARA, McCall Smith in yerlisi olduğu Edinburgh u zekice ve isabetli bir şekilde ortaya koyuyor. İnsanın En Güzel Tarihi Andre Langaney Jean Clottes Jean Guilaine Dominique Simonnet Biz kimiz? Nereden geldik, nereye gidiyoruz? Aklımız ne zaman devreye girdi? Hayal gücümüz dünden bugüne nasıl bir değişim geçirdi? Eş, aile, toplum nasıl doğdu? Ya sanat ve aşk?.. İnsanın En Güzel Tarihi nde, Fransa nın kendi alanında uzman üç bilim adamı bu ve benzeri soruları yanıtlıyor, insana özgü üç perdelik komedinin üç keşifle ortaya çıktığını söylüyorlar: Toprağın, hayal gücünün ve gücün keşfi. Bunlar, bir bakıma insanın kendini doğadan ayırması, onu sömürgeleştirmesi ve sonra da kendi kültürünün tuzağına düşmesi anlamına geliyor. Bizler bugün otoriteyi, hiyerarşiyi göklere çıkarıyor, doğanın sesine hiç ama hiç kulak vermiyoruz. Evcilleştiğimizi söylüyoruz ama vahşi yanımızı hep koruyoruz. Acaba hâlâ tarihöncesi dönemde mi yaşıyoruz?..

23 İnternet Bağımlılığı Kültegin Ögel Facebook nasıl hayatımız oluyor? Neden oyunların başından kalkmıyor, e-postalarımıza bakmadan duramıyoruz? Neden chat yaparken küfrediyor, başka kimliklerle diğerlerini ve kendimizi aldatıyoruz? Bilgisayar teknolojisi insan hayatına girdiğinden ve internet toplumda yaygınlaştığından beri artık başka bir çağda yaşıyoruz. Diğer teknolojiler de hayatı etkiledi, ama internet tüm toplumsal yapıyı değiştirdi. Bununla birlikte insanın doğasında da değişimler yarattı. Sanalizm adını verebileceğimiz bir çağ, sanalist adını verebileceğimiz takipçileri ve onların bir yaşam tarzı oluştu. Sanalizm kendi hastalıklarını da yarattı: İnternet ve bilgisayar bağımlılığı! Eğer kapak yazısını buraya kadar okuyup, kendinizle veya bir yakınınızla ilgili kuşkular uyandıysa, kitabın 191. sayfasından başlayan testi hızlıca incelemenizi tavsiye ederiz. İnternet yoluyla kitap alacak okurlarımızın testi inceleme şansları olmasa da, e-kitap versiyonunun da mevcut olduğunu belirtmekte fayda var. Kira Kiralina Panait Istirati Panait Istrati romanlarında çoğunlukla yolculuklarını anlatır. Fakat gezdiği ülkeler değil, tanıdığı insanlar ön plandadır. Yapıtları kendi yaşamıyla bütün insan kardeşlerinin çektiklerinin son derece içten, dürüst, gösterişsiz karışımıyla oluşturulmuş; bir bakıma Balkanlar da yazılmış Memleketimden İnsan Manzaraları dır. Kira Kiralina da bir bölümü Romanya, bir bölümü ise Osmanlı İmparatorluğu nun İstanbul unda geçen olaylar müthiş bir tempoyla anlatılır. Annesini ve kız kardeşini arayan Stravro onları bulmak için diyar diyar dolaşır ve başına türlü belalar gelir. Istrati bu ilk romanını çileli öyküsüne karşın hiç acılaşmayan bir dille çatmayı başarmıştır.

24 I. Dünya Savaşı ve 20. Yüzyıl Jay Winter Geoffrey Parker Mary R. Habeck Bu kitaba katkıda bulunan yazarlar askeri tarih, uluslararası tarih ve kültür tarihini bir araya getiren çok geniş bir literatürden yararlanarak, 20. yüzyılın bütününü kavrayışımız açısından genel bir çerçeve sağlayan bir I. Dünya Savaşı analizi sunuyorlar. Jay Winter I. Dünya Savaşı ve 20. yüzyıl üzerindeki etkisi konusunda uzmanlaşmıştır. Yazar ve ortak yazar olarak imza attığı onu aşkın kitap arasında, Antoine Prost la birlikte kaleme aldığı ve 2011 de Blois Tarih Festivali nda yılın en iyi kitabı ödülünü kazanan René Cassin et les droits de l homme da vardır. Hamurabi Marc Van De Mieroop Hammurabi (saltanatı M.Ö ), bir zamanlar dünyanın en ileri toplumlarına ev sahipliği yapan Mezopotamya nın gelmiş geçmiş en büyük şahsiyetlerinden biridir. Onu bugünlere taşıyan asıl başarısı savaşçılığı değil, yaklaşık 300 yasadan oluşan ve kendisinden önce kanun derlemeleri yapan hükümdarlardan farklı olarak ülkesinin çeşitli yerlerine diktirdiği dikilitaşlarla kamuya ilan ettiği Hammurabi Kanunları dır. Kanunlarının temel mantığının çoktandır terk edilmiş olan göze göz, dişe diş yaklaşımı olması, onun kendini adil bir kral olarak görmesini ve adaleti hükümdarlığının asli unsurlarından biri olarak kabul etmesini engellememektedir. Hammurabi nin aynı zamanda bu algıyı halkına ve sonraki nesillere başarıyla aktardığı da ortadadır.

25 ÇOCUKLARINIZ İÇİN SEÇTİKLERİMİZ Çıkartmalı Kıyafetleriyle Moda Tasarımları Fiona Watt Nazenin, Lamia ve Deniz moda tasarımcısı olmak isteyen üç yakın arkadaş. Üçü de resim ve tasarım alanında çok yetenekli. Moda ve sanat üzerine araştırmalar yapıyor, bunu yaparken de çok eğleniyorlar. Çıkartmaları kullanarak, onların eğlencelerine sen de katılabilirsin. Danny Templar Piramit Serüveni Alec Sillifant & Resimleyen: Barrie Appleby Okullar tatil olunca Danny zamanını bilgisayar oyunlarıyla geçirmeye başlamıştı. Bu mahalleye yeni taşınmışlardı ve hiç arkadaşı yoktu. En sevdiği oyunlardan birini kazandıktan sonra, oyunda kurtardığı kahramanı kapıda görünce gözlerine inanamadı. Bu tuhaf görünüşlü kahraman acilen Mısır a gitmeleri ve çok değerli bir taşı bulmaları gerektiğini söylüyordu. Danny için inanılmaz bir serüven başlamıştı.

26 Denizyıldızı Kayası - Tuhaf Gemi Kelly Mckain Denizyıldızı Kayası nda heyecanlı bir macera başlıyor. Küçük denizkızı Spirulina denizde oynarken, bir gazete parçası bulur. Gazetede Denizyıldızı Kayası nın yakınlarında bir gemi batığı bulunduğu yazmaktadır. Spirulina dalıp bu gemiyi keşfetmek ister. Ancak kız kardeşleri bunu yapmasını istemez, çünkü batık gemide hayalet olabileceği söylenmektedir. Spirulina başta çok korkar, ancak olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir. Zaman Günlükleri 4 - Matris Görevi Roderick Hunt & Alex Brychta & David Hunt Neena çok zeki ve cesur bir kızdı. Ancak Zaman Ağı nın matris adlı parçasını bulmak için zamanda yolculuk yapmak onun bile gözünü korkutmuştu. Zaman Bekçisi Mortlock çocukları zaman makinesine götürdüğünde, makine Neena yı çok ilginç bir döneme gönderdi. Artık zamana karşı bir yarış başlamıştı.

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

Simla nın seçimi ürünleri

Simla nın seçimi ürünleri TASARIM ve ALIŞVERİŞ Simla nın seçimi ürünleri MUTLU ŞEHİR ANNELERİNDEN Simla nın seçimi ürünleri Üsküdar markası şehirden olduğu kadar genç tasarımcıların vizyonlarından da ilham almayı seviyor. Yetenekleriyle

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Fethiye Tatil ve Yöre Rehberi Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, Yakaköy, Kayaköy, Çalış gibi bir çok mevkiisi bulunan Fethiye tam anlamıyla bir tatil merkezidir.

Detaylı

Tatil ve Yöre Rehberi

Tatil ve Yöre Rehberi Tatil ve Yöre Rehberi Kalkan, Antalya ya bağlı olan çok şirin bir sahil kasabasıdır ancak bu ilin merkezinden 200 km. kadar uzaktadır. Özellikle İngiliz turistlerin ilgi gösterdiği Kalkan son yıllarda

Detaylı

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Hayallere inanmam, insan çok çalışırsa başarır Pelin Tüzün, Bebek te üç ay önce hizmete giren Şef makbul Ev Yemekleri nin

Detaylı

KIRILL ISTOMIN in. renkli dünyası ve DEKO TASARIM

KIRILL ISTOMIN in. renkli dünyası ve DEKO TASARIM DEKO TASARIM Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr Biliyorum ki dekoratör sözcüğü bugün pek de popüler değil, hatta modası geçmiş bir ifade fakat yine de kendimi dekoratör olarak tanımlamak bana daha

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi,

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, mevsim için yeni görüntüler Sınırlı sayıda üretilen ARTISTRY 2015 İlkbahar makyaj koleksiyonu ile yaratıcı olun, mevsime yeni bir görüntü ile başlayın. İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, çiçekler açıyor.

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 İlkbahar Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017-18

Detaylı

"Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden

Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden O O LY F RT L Kİ Ş E İS PO "Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden başlamıştır. Çocukluk döneminde,

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43 INDEX Yılların tecrübesiyle mobilya sektöründe kalıcı ve sağlam bir yer edinen Perla Sofa,her geçen gün artan hizmet kalitesi ve müşteri portföyü ile faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.sahip olduğu

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

HighLight Aydınlatma

HighLight Aydınlatma HighLight Aydınlatma İçindekiler Hakkımızda 3 Showroom-Ofis-Üretim Merkezi 5 İş Ortaklarımız 7-22 Hakkımızda Highlight; Fark yaratan aydınlatma tasarımları ile yaşam alanlarınıza canlılık katıyor... İstanbul-Büyükçekmece

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı?

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Online Mobilya Alıverişi Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Internetten mobilya almak isteyenlere, önemli ipuçları! 1 Mobilyayı daha ucuza ve yorulmadan almak Ekonomik fiyat Yorulmadan alışveriş

Detaylı

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 2019 yılında kendimize daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Fotoğrafla olan iletişimimizi artırmak istiyoruz. Fotoğrafın bir sanat

Detaylı

İşyeri Mağazalar Teras Café Bar & Restaurant. Studio Home Ofisler

İşyeri Mağazalar Teras Café Bar & Restaurant. Studio Home Ofisler Teras Kat Studio Home Ofisler İşyeri Mağazalar Teras Café Bar & Restaurant Yepyeni bir tasarım ile Flats - Home ofis`ler Ege ve Akdeniz`in Esintisi & Özel Shops Varoluş Biçimi; Alışılmış Çarşı ve Avm standartların

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında!

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! On5yirmi5.com Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! Bu kış neler giyeceğiz, merak edip durduk. Bir de baktık ki, o nefret edilen 80ler gelip bu kışta durmuş. Tabi modacılar sevmediğimiz o şeyleri baştan öyle

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

BEYAZ YALI Yalı dekorasyonu deyince, genellikle nostaljik çizgiler, eski ve yeniyi içiçe yaşatan dizaynlar, klasik, y a da y an klasik döşenmiş m ekanlar akla geliyor. Oysa, First için görüntüleûiğimiz

Detaylı

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI DEKO HOME Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr www.architecta-interiors.com DOROTHEE JUNKIN HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI Taşıdığı geleneksel ögeler ve karakteri korunurken, çağdaş

Detaylı

SONBAHAR & KIŞ 17/18

SONBAHAR & KIŞ 17/18 SONBAHAR & KIŞ 17/18 2017-18 Sonbahar Kış sezonu modada teknolojinin etkisini hissettiren büyük değişimlerle geliyor. Mammamia yeni sezondan itibaren, marka kimliğini yenileyerek her alanda enerjisini

Detaylı

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında! Her zevke hitap eden özel koleksiyonlardan dilediğinizi seçin, karar sizin... Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 Kış Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017 / 2018

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 Issue #: [Date] MAVİSEL YENER İLE RÖPOTAJ 1. Diş hekimliği fakültesinden mezunsunuz. Bu iş alanından sonra çocuk edebiyatına yönelmeye nasıl karar verdiniz?

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

Akdeniz in İncisi Antalya

Akdeniz in İncisi Antalya Akdeniz in İncisi Antalya Turizm zenginlikleri ve sahip olduğu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin başkenti kabul edilen Antalya, her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta. Yüksek

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

genç odası Özgün bir biçimde dekore edilen odalar, gençleri mutlu eder. Genç odası dekore edilirken mümkün olduğunca bilindik kalıplardan ve renklerden arınılmalı, daha özgün ve yenilikçi çözümlere yönelinmelidir.

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz Hakkımızda Yaşam alanlarını estetik ve zarafetle buluşturan Zavinna ailesi olarak 40 yıllık tecrübeyle mobilya kulpu ve aksesuarları üretiyoruz. Modern teknolojiyi ve güncel tasarım trendlerini yakından

Detaylı

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr Dijital Uygulamalar Rehberi bajsrcx www.filliboya.com.tr QR kodları akıllı cihazınıza okutun Filli Boya yı takip edin! Facebook Youtube Twitter Google Plus Linkedin Instagram Vimeo Bukombin Filli Boya

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Temmuz 2017 Rustik instagram/ facebook / kampanyapesinde Rustik Tarz Kelime anlamı köy evi veya köy görünüşü verilen, kırsal olan Rustik (kaynak: TDK), doğallığı

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR.

MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR. Kurumsal MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR. FRANK LLOYD WRIGHT 20. yüzyılın en önemli mimarlarından ve Modern Mimarlık tarihinin kurucularından biri olan Wright, Expresyonizm den Rasyonalizm e birden

Detaylı

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 index Mira Avangarde Trend Combo Angel 4-7 8-13 14-19 20-27 28-35 Nazar Eslem Ottoman 36-41 42-47 48-53 Chester Dilara Lady 54-61 62-67 68-73 4 5 Hayal kurmak önemlidir.

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

Ana Sponsor. Altın Sponsorlar. www.ayd.org.tr www.soysal.com.tr

Ana Sponsor. Altın Sponsorlar. www.ayd.org.tr www.soysal.com.tr Ana Sponsor Öğle Yemeği Sponsoru Güvenlik Sponsoru Altın Sponsorlar Sponsor Hulusi Belgü AYD Başkanı VIII. AVM Yatırımları Konferansı yla yeni bir heyecanı birlikte yaşıyoruz. Alışveriş merkezleri, perakende

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM

Detaylı

Minti Monti. Tilki Tilki Baksana. Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri TİLKİ OKULU

Minti Monti. Tilki Tilki Baksana. Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri TİLKİ OKULU Minti Monti Çocuklar için eğlenceli poster dergi Ücretsizdir Sonbahar 2012 Sayı:7 ISNN: 2146-281X Tilki Tilki Baksana Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri

Detaylı

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com : @irmakhandan What s yours? Bulunduğumuz çağın ekosisteminin özünde «paylaşmak» ve «konuşmak» yer alıyor. TÜKETİCİ HİKAYELERİ HİKAYELERİN GÜCÜ NEREDEN GELİYOR? EĞLENCELİ

Detaylı

İstanbul Boğaz Turları

İstanbul Boğaz Turları İstanbul Boğaz Turları İstanbul'un ayrılmaz parçası boğazın mis gibi havasını içinize çekin, mavisiyle huzur bulun ve Boğaziçi'nin tarihine tanıklık edin. Sizi, İstanbul'u ve boğazı doyasıya yaşamaya davet

Detaylı

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ Muazzam Interiors bir Getamarket Grup markasıdır. MUAZZAM DÜNYASINA HOŞ GELDINIZ Muazzam Interiros - İç Mimarlık olarak hedefimiz müşterilerimize kendilerini ait hissedebilecekleri

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı

ilham FOTOĞRAFLARINIZ VERSİN

ilham FOTOĞRAFLARINIZ VERSİN ilham FOTOĞRAFLARINIZ VERSİN İÇERİK NEDEN FOTOĞRAF? 3 NASIL FOTOĞRAFLAR ÇEKİLMELİ? 6 Dış Cephe 7 Lobi/Resepsiyon 8 Ortak Alanlar 9 Yemek 10 Olanaklar 11 Odalar 12 Manzara 15 NASIL FOTOĞRAF ÇEKİLİR: İPUÇLARI

Detaylı

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood Helena Center Helena Wood Art Elegance of The Wood HELENA WOOD ART. 1993 yılında sedef ve ahşap el sanatları sektörüne hizmet etmek üzere kurulmuştur. Türk el sanatlarının güzel sedef işlemelerinin en

Detaylı

İNAF GARİ ÇÖP DEFİLESİ

İNAF GARİ ÇÖP DEFİLESİ İNAF GARİ ÇÖP DEFİLESİ İnaf Gari adlı film öncesinde devam eden Çöp sanat etkinliklerine defile ile devam edildi. Bodrum da düzenlenen çöp sanat defilesinde, denizden çıkarılan çeşitli atıklar ve ağlarla

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI METALİN SANAT İLE BULUŞMASI Web : www.metadekor.com E-Posta : iletisim@metadekor.com Tel : +90 224 241 3090 Fab GSM : +90 533 739 1634 Fax : +90 224 242 9020 Adres : BTSO Organize Sanayi Bölgesi Lacivert

Detaylı

ipeksi bir mutluluk için...

ipeksi bir mutluluk için... ipeksi bir mutluluk için... Alesta Brest Estella Frame Mona Milena Valencia 6-13 14-21 22-29 30-37 38-45 46-53 54-61 Zeta Navara 61-73 74-79 İNDEKS Astor Anita Sunset 80-81 82-83 84-85 Smarty Legend Loft

Detaylı

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke On5yirmi5.com Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke İşte vize alma telaşı olmadan sadece pasaportunuzu yanınıza alarak gidebileceğiniz 10 popüler ülke. Yayın Tarihi : 3 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma :

Detaylı

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm İstanbul un loft stilindeki rezidans projelerinden birinde yer alan daire, Monlab Design ın kurucusu mimar Damla Kılıç Berberoğlu imzası taşıyor. Mimarın eşi ve kendisi için tasarladığı ev, yeni nesil

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

Enigma Genç Odası / Youngroom

Enigma Genç Odası / Youngroom Enigma Genç Odası / Youngroom Konforun bilmecesi çözüldü... Ahşabın sıcaklığı,geometrinin kusursuzluğu Enigma da buluştu.kullanışlı gardrobu, çalışma ünitesi ve dekoratif aynası ile farklı hissedeceğin

Detaylı

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION FASHION TWIST KOLEKSİYONUNDA ŞIK BİR OYUN! Eşsiz Twist koleksiyonundan beğendiğiniz parçayı seçin, birbirinden şık parçaları birleştirin ve KENDİ ÖZGÜN TARZINIZI YARATIN! Rengarenk göz alıcı elbiseler,

Detaylı

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır 1 E V İ rahatlık N İ Z D E mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır Bizimle aynı havayı, aynı duyguları, kısacası hayatı paylaşır. Rengi, dokusu ve her bir kıvrımıyla yaşam alanlarınıza stil katan Vanessa

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

NEW. Evinizdeki Konfor... COLLECTION. Comfort of your Home...

NEW. Evinizdeki Konfor... COLLECTION. Comfort of your Home... NEW COLLECTION Evinizdeki Konfor... Comfort of your Home... Yeni Nesil Rahatlık Konforlu Bir Yaşam Salon takımlarından Oturma Gruplarına, Maksi Takımlardan, Köşe Takımlarına kadar geniş bir ürün yelpazesinde

Detaylı

Yaşamın renklerinden çoğalan

Yaşamın renklerinden çoğalan B tarz Yaşamın renklerinden çoğalan Ebru-Salih Egeli çifti ve oğulları Efe nin yaşadığı, doğanın kucağındaki Zekeriyaköy evi üç kattan oluşuyor. Zamanla çeşitlenen gereksinimlerin özellikle mutfak ve banyolarda

Detaylı

paslanmaz çelik antik gümüş pirinç parlak krom parlak parlak bakır siyah mat antik bronz krom mat sizin renginiz hangis?

paslanmaz çelik antik gümüş pirinç parlak krom parlak parlak bakır siyah mat antik bronz krom mat sizin renginiz hangis? sizin renginiz parlak bakır siyah mat krom parlak pirinç parlak antik gümüş paslanmaz çelik antik bronz krom mat hangis? online.hafele.com.tr SEKTÖRDE BiR ilk! Akıllı adımları izleyin, seçenekleri tıklayın,

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

MONEMA Yemek Masası. Berjer

MONEMA Yemek Masası. Berjer MONEMA 1.412 840 Yemek Masası 1.786 1.250 Berjer Yeniliğe Yer Açın Geleneksel Motiflerden İlham Alan Tasarım Modern çizgilerle klasik motiflerin uyum içinde yorumlandığı yeni MONEMA koleksiyonu... Zamansız

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti

Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti SİNOPSİS Nobel Edebiyat Ödüllü yazar Orhan Pamuk, 2012 de İstanbul da, 2008 yılında yayınladığı Masumiyet Müzesi romanı ile aynı adı taşıyan bir müze açar. Müzenin içindeki eşyalar, romana konu olan ve

Detaylı

Basın bülteni 2016 WOODEX Fuari

Basın bülteni 2016 WOODEX Fuari İRAN'IN TAHRAN KENTİNDE DÜZENLENEN WOODEX FUARI İYİMSER BİR HAVADA GEÇTİ YAPTIRIMLARIN KALDIRILMASI SEKTÖRÜ RAHATLATTI SCHATTDECOR, YÜZEY YETKİNLİĞİ VE HİZMET ALANINDAKİ ÇÖZÜM ORTAĞI Andreas Bruckbauer,

Detaylı

Sessiz Koza. Minehead de yer alan bu keyifli yaşam alanını tarif etmek için samimi, sıcak ve huzurlu demek yeterli...

Sessiz Koza. Minehead de yer alan bu keyifli yaşam alanını tarif etmek için samimi, sıcak ve huzurlu demek yeterli... Sessiz Koza Minehead de yer alan bu keyifli yaşam alanını tarif etmek için samimi, sıcak ve huzurlu demek yeterli... Hazırlayan SELİN AKAL GÜLMEZ FOTOĞRAFLAR UNIQUE HOME STAY Ocak 2016 ALLDecor 133 EVLER

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı