YARI-PREPARATİF YÜKSEK PERFORMANSLI SIVI KROMATOGRAFİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YARI-PREPARATİF YÜKSEK PERFORMANSLI SIVI KROMATOGRAFİ TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 YARI-PREPARATİF YÜKSEK PERFORMANSLI SIVI KROMATOGRAFİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. GENEL ŞARTLAR : 1. Cihaz normal laboratuvar koşullarında 220V, 50Hz şebeke ceryanı ile çalışmalı ve %10'luk değişimlerden etkilenmemelidir. 2. Cihaz, yedek parça ve aksesuarları ile diğer özellikleri açısından bir bütün olarak üretilmiş en yeni model olacaktır. Sistem tamamen modüler yapıda olmalıdır. İstenildiği zaman daha geniş ve değişik amaçlar için kullanılması gerektiğinde ilgili ünitelerin ilave edilmesine imkan vermelidir. Bütün modüller arasında( dedektör sinyali de dahil ) yüksek hızla haberleşme sağlanabilmesi için fiberoptik kablo kullanılmalıdır. İstenildiği takdirde ilave aksesuar ile Preparatif modundan Analitik moduna geçiş, valflar yardımı ile otomatik olarak yapılmalıdır. Sistem modülleri aşağıdaki özelliklerde olmalıdır; 3. Teklif veren firmalar TSE onaylı hizmet yeterlilik belgesini ihale komisyonuna vermelidir. 4. Cihazın kullanımı ve bakımı ile ilgili dokümanlar (kullanma kılavuzu, kullanma talimatı, katalogları vb.) orijinalleri ile birlikte eksiksiz olarak verilmelidir. 5. Cihaz, firma personelince, alıcının göstereceği yere kurulmalı, ve sonrasında çalışır ve kullanıma hazır vaziyette teslim edilmelidir. 6. Cihaz, katalogunda belirtilen standart aksesuarları, bağlantı parçaları, bağlantı kabloları ve emniyetli çalıştırılması için gerekli aksesuarları ile eksiksiz olarak verilmelidir. 7. Cihazla ilgili yapım ve işçilik kusurları bulunmamalıdır. Tüm donanımları ve bu donanımlarda kullanılacak cihaz ve malzemeleri ile birlikte yeni ve kullanılmamış, bütün yüzeyleri düzgün, yüzeylerde çapak, pürüz, çatlak, boşluk, ezik, boya kabarcığı gibi imalat hataları bulunmamalıdır. Ambalajdan çıkan bozuk, arızalı ve deformasyona uğramış tüm malzemenin sorumluluğu firmaya ait olacaktır. 8. Cihaz üretim ve işçilik hatalarına karşı kati kabul tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl süre ile garanti kapsamında olmalıdır. Garanti süresince arızalanan parçalar; cihaz ile verilen yedek parçalar kullanılmaksızın ücretsiz değiştirilmelidir. 9. Cihazın gerekli olan tüm kalibrasyonları güvenirlirliği kanıtlanmış metotlarla yerinde yapılmalıdır. 10. Yüklenici firma, garanti süresi bitiminden itibaren geçerli olmak üzere, ücreti karşılığı 10 yıl süre ile servis ve yedek parça sağlamayı kabul etmelidir.

2 2. İSTEK VE ÖZELLİKLER 2.1. TEKNİK ÖZELLİKLER 1. Sistem tamamen modüler yapıda olacak ve istenildiği zaman daha geniş ve değişik amaçlar için kullanılması gereken ünitelerin ilave edilmesine imkan verecektir. 2. Başlangıç olarak sistem aşağıdaki ünitelerden oluşmalıdır : a- 1 adet pompa ünitesi b- 1 adet Manuel Enjektör ve gerekli aksesuarları c- 1 adet UV-VIS Spektrofotometrik Dedektör d- 1 adet Kolon Tutucu e- 1 adet fraksiyon Toplayıcısı ve ilgili aksesuarları f- 1 er adet Analitik gradient mixer ünitesi ve Preparatif gradient mixer g- 1 adet kromatografik verilerin kaydı işlenmesi için orijinal yazılım programı ve bilgisayar ve Yazıcı ünitesi h- 1 adet en az 3 kanallı Degazer Ünitesi i- 1 adet sistem kontrol ünitesi 3. Sistemi oluşturan üniteler aşağıdaki özelliklerde olacaktır. POMPA ÜNİTESİ 1. Dual pistonlu olacaktır ve iki piston seri olarak çalışacaktır. Pistonun her hareketinde 23µL'lik hacim sisteme gönderilecektir. 2. Sabit akış hızı ve sabit basınç modlarında çalışabilecektir. 3. Akış hızı ml/dk ile 10 ml/dk arasında ayarlanabilir olmalıdır. 4. Akış hızı doğruluğu % ±2 veya ± 2µL olmalıdır. 5. Akış kararlılığı % ±0.3 veya RSD %0.1 olmalıdır. 6. Titreşim (Puls) basıncı 0.3 MPa (1.0 ml/dk ve 7 MPa da su çalışıldığında) olmalıdır. 7. Çalışma basınç aralığı 1-40 mpa arasında olmalıdır. 8. Emme filtresinin gözenek çapı maksimum 10 µm olmalıdır. 9. Sistemi korumak amacı ile max. ve min. basınç değerleri verebilmeli ve basınç değerlerinin altına düştüğünde veya üstüne çıktığında pompa otomatik olarak stop etmeli veya isteğe bağlı olarak akış hızını yarıya indirmeli ve kullanıcıyı uyarmalıdır. 10. Pompa 4-35 ºC arası ortam sıcaklığında çalışmaya uygun olmalıdır. 11. Pompadaki değişken akımı (pulsation) en aza indirmek için basınç geri beslemesi ile otomatik ayarlama ve mikro hacimde vuruş sistemleri olmalıdır. 12. Pompanın LCD (Sıvı Kristal) ekranı ve klavyesi (numerik ve foksiyon tuşlarından oluşan tuş takımı) olmalıdır. Klavye üzerinden akış hızı, maksimum ve minimum basınç değerleri, gradyen çalışma parametreleri ve pompa ile ilgili tüm parametreler girilebilmeli ve LCD ekrandan ilgili parametreler gözlenebilmelidir. 13. Pompa üzerinde 10 dosya kapasiteli bir hafıza bulunacak ve hafızaya alınan dosyalar çağrıldığında pompa kendini bu şartlara otomatik olarak set etmelidir. Pompa üzerindeki hafıza kapasitesi 320 basamaklı gradyen programını depolamaya yeterli olacaktır. 14. Programlama dijital göstergeden izlenerek pompa üzerindeki nümerik ve fonksiyon tuşları kullanılarak kolayca yapılabilmelidir.

3 15. İsteğe bağlı aksesuarlar ilavesi ile 1 adet pompa 4 adede kadar değişik mobil fazları kontrol edebilecek ve ikili, üçlü ve dörtlü gradyen çalışmalar yapabilecek seviyeye getirilebilmelidir. 16. Pompa üzerindeki LCD ekrandan pompanın seri numarası ve pompanın yazılımının (software) versiyonu okunabilmelidir. 17. Pompa üzerindeki LCD ekrandan pompanın toplam çalışma zamanı okunabilmelidir. 18. Pompa üzerindeki LCD ekrandan, o ana kadar her iki pistondan geçen toplam sıvı miktarı okunabilmeli ve istendiğinde (özellikle piston veya contasının değişiminden sonra) sıfırlanabilmelidir. 19. Herhangi bir parça (piston, piston contası gibi) değişiminden sonra ilgili parçanın seri numarası pompa üzerindeki klavyeden girilebilmeli ve pompa bu kaydı tarihi ile beraber hafızasında saklayabilmelidir ve istendiğinde bu kayda pompa üzerinden ulaşılabilinmelidir. 20. Pompa, sarf malzemelerinin (piston, piston contası gibi) değiştirilmesi gerektiği kullanıcıya bildirilmelidir. 21. Bakım tarihi ve yapılan bakımın türü pompa hafızasında saklanabilmelidir. 22. Pompa ile ilgili son 10 hata mesajı pompa hafızasında zamanları ile saklanabilmelidir. 23. Pompa klavyesi vasıtasıyla seçilen bir fonksiyon ile Salt Okunabilir Belleğinin (ROM) ve Okunabilir / Yazılabilir Belleğinin (RAM) kontrolünü yapabilmelidir. 24. Pompa klavyesi vasıtasıyla seçilen Akış Kontrol Fonksiyonu ile akış hızı doğruluğu otomatik olarak yapılabilmelidir. 25. Pompa klavyesi vasıtasıyla seçilen Kaçak Kontrolü Fonksiyonu ile pompanın herhangi bir mekanik aksamında kaçak olup olmadığı kontrolü otomatik olarak yapılabilmelidir. 26. Pompada sıvı kaçağı olduğunda, pompa ses ile ve LCD ekran üzerinde hata mesajı vererek kullanıcıyı uyarmalı, isteğe bağlı olarak akışı otomatik olarak durdurabilmeli veya akış hızını yarıya indirebilmelidir. 27. Pompanın pistonları seramik olmalı, isteğe bağlı olarak kuartz piston takılabilmelidir. UV-VIS SPEKTROFOTOMETRİK DEDEKTÖRÜ 1. Dedektörün dalgaboyu aralığı nm olmalıdır. 2. Dedektörde ışık kaynağı olarak Döteryum lamba kullanılmalıdır. 3. Spektral band genişliği 8 nm olmalıdır. 4. Dedektörün dalgaboyu doğruluğu en fazla ± 1 nm olmalıdır. 5. Dedektörün dalgaboyu tekrarlanabilirliği en fazla ± 0.1 nm olmalıdır. 6. Dedektörde gürültü sinyali seviyesi maksimum ± 0.5x10-5 AU olmalıdır. 7. Kayma değeri ( drift ) sabit oda sıcaklığında maksimum 1x10-4 AU/saat olmalıdır. 8. Dedektör 4-35 o C arası ortam sıcaklığında çalışabilmelidir. 9. Dedektörün linearitesi ASTM standartlarına göre 2.5 AU olmalıdır.

4 10. Cihazın üzerindeki akış hücresi 8µl iç haminde, ışık yolu 10mm olmalı, basınç dayanım değeri 12 MPa olmalıdır. İsteğe bağlı hücreler vasıtası ile hücrenin iç hacmi daha yüksek değerlere çıkabilmelidir. 11. Dedektörün akış hücresinin sıcaklığı ortam sıcaklığının 5 C üstünden 50 C ye kadar kontrol edilebilir olmalıdır. 12. Cihaz kolondan ayrılan bileşeni iki ayrı dalgaboyunda dedekte ederek her bir bileşen için max. absorbans dalgaboyunda çalışabilme imkanı olmalıdır. Dedektör piklerin saflığını tayin edebilmek için aynı anda iki farklı dalgaboyunda çalışabilme ve oran kromatogramı alabilme özelliğine sahip olmalıdır. Safsızlığın başlayıp bittiği yerler (retention time) olarak belirlenebilmelidir. 13. UV-VIS dedektör dalgaboyu taraması yapabilmeli ( wavelenght scanning ) bu sayede her bir bileşen için max. çalışma dalgaboyu kolayca bulunabilmelidir. Dalgaboyu tarama işlemi kullanıcının isteğine bağlı olarak 1-5 nm aralığında 5 farklı dilimleme şeklinde çalışma imkanı vermelidir. Ayrıca isteğe bağlı olarak ek bir sistem kontrol ünitesi vasıtası ile dalgaboyu taraması ekranda çizdirilebilmelidir. 14. Dalgaboyu tarama hızı 10-50nm/san.olmak üzere 5 farklı basamakta ayarlanabilmelidir. 15. Dedektör kendi üzerinden veya isteğe bağlı bir sistem kontrol ünitesine bağlanarak zaman programı içerisinde dalgaboyu tarama, event, polarity, lamba seçimi ve lamba ON/OF parametrelerinin zamana bağlı olarak istenilen değişikliği yapmaya imkan vermelidir. 16. Dedektör üzerindeki LCD ekrandan pompanın seri numarası ve dedektör yazılımının (software) versiyonu okunabilmelidir. 17. Dedektör üzerinden LCD ekrandan dedektör toplam çalışma zamanı okunabilmelidir. 18. Herhangi bir yedek parça (lamba gibi) değişiminden sonra ilgili parçanın seri numarası dedektör üzerindeki klavyeden girilebilmeli ve dedektör bu kayıt tarihi ile beraber hafızasında saklayabilmelidir ve istendiğinde ve bu kayda dedektör üzerinden ulaşılabilinmelidir. 19. Bakım tarihleri ve yapılan bakımın türü dedektörü hafızasından zamanları ile saklanabilmelidir. 20. Dedektör klavyesi vasıtası ile seçilen bir fonksiyonu ile Salt Okunabilir Belleğin ( ROM ) ve Okunabilir/Yazılabilir Belleğinin ( RAM ) kontrolünü yapabilmelidir. 21. Dedektörde sıvı kaçağı olduğunda, dedektör ses ile ve LCD ekran üzerinde hata mesajı vererek kullanıcıyı uyarmalıdır. 22. Dedektör üzerindeki LCD ekrandan, Döteryum lambanın çalışma zamanı ve değiştirilmesine ne kadar zaman kaldığı okunabilmelidir. 23. Dedektör üzerindeki klavye vasıtası ile, otomatik olarak dalgaboyu doğruluğu testi ve lamba enerji testi yapılabilmelidir. FRAKSİYON TOPLAYICISI 1. Sistem devamlı ve otomatik fraksiyon toplama yapabilmelidir. 2. Sistem fraksiyonları toplayabilme özelliğine sahip olmalıdır. 3. Sistem otomatik olarak retention zaman sapmalarını ayarlayarak sadece ilgili pik toplanmalıdır. 4. Sistemin toplama şişeleri sayısı en az 64 olacaktır. 5. Sistemin maximum akış hızı 150mL/dak olmalıdır.

5 6. Sistem 2 fraksiyom moduna sahip olmalıdır. Temel Mod (başlangıç parametrelerini kullanarak) Zaman Programlama Modu ( 14 farklı fonksiyona sahip ) 7. Sistem hafızada 10 toplama dosyası saklayabilmeli ve toplam program basamak sayısı 100 olmalıdır. 8. Aşağıda belirtilen aksesuarlar sistem ile birlikte verilmelidir. 1 adet Fraksiyon toplama başlığı (valfi ile birlikte) 1 adet 64 fraksiyon kapasiteli rack 100 adet Test tüp (cam), 32 ml BİLGİ İŞLEM ÜNİTESİ 1. Kromatogramların değerlendirilmesinde tekrar hesaplama ve manuplasyon yapma imkanına sahip olmalıdır. 2. Kantatif hesaplamalarda alan normalizasyon, düzeltilmiş alan normalizasyon, skala faktörlü düzeltilmiş alan normalizasyon, internal standart metodu çoklu-internal standart metodu, mutlak kalibrasyon eğrisi metodu, eksponansiyel hesaplama metotları kullanılmalıdır. Tepelerin gruplandırılması yapılabilmelidir. 2-noktalı kalibrasyon eğrisi metodu, en küçük kareler kalibrasyon eğrisi metotları uygulanabilmelidir. Kalibrasyon eğrileri ard-arda analizlerin ortalaması değerlerle çizilebilmelidir. 3. Piklerin tanımlanmasında kesin retention zaman, relative retention zamanı, multireferans metotları, zaman bandı, zaman penceresi, kullanılabilmelidir. 4. Bilgisayardan, program vasıtası ile isteğe bağlı olarak 4 ayrı LC sisteminin kontrolü mümkün olmalıdır. 5. Bilgisayardan, program vasıtası ile, metod validasyon ve sisteme uygunluk testi yapılabilmelidir. 6. Bilgisayrdan, program vasıtası ile, analiz devam ederken ilgilendiğimiz bileşime ait pik çıktığında, analiz süresini beklemeden ilgili pik hesaplanabilmeli ve print out alınabilmelidir. 7. Bilgisayardan, program vasıtası ile ünitelerin durumlarını gösteren validasyon raporu düzenlenebilmelidir. 8. Veri tamponlama fonksiyonu ile önemli analitik veriler beklenmedik iletişim hatalarına karşı 1 analiz için 24 saat olmak üzere korunmalıdır. 9. İsteğe bağlı olarak 2 adet kart monte edilebilmelidir. 10. Çalışma sıcaklığı 4-35 ºC arasında olmalıdır. 11. Bilgisayar ekranından bir bakışta bağlı ünitelerin bakım durumu görülebilmelidir. 12. İsteğe bağlı olarak kolon yönetim aygıtı (CDM) sayesinde kolon ile ilgili otomatik olarak bilgi alınabilmelidir. YEDEK PARÇA Sistem ile birlikte aşağıda belirtilen malzemeler verilecektir. 1 ad Analitik Protein Analiz Kolonu 300x4,6mm 1 ad Analitik Protein Guard Kolonu 300x4,6mm 1 ad Hydrophobic Interaction Column 8um 8,0 x 75mm

6 1 ad Analitik Protein Analiz Kolonu 300A 5um 25 x 0.46 cm 1 ad C18 Protein Guard Column 300A Guard Kolon 10x3,2mm 1 adet 5 ml Sample Loop Rezervuar Tablası 6-port valve, rotor assembly 1 set PC & Printer Pentium Bilgisayar/Printer sistemi en az aşağıdaki özelliklerde olmalıdır; PENTIUM Core 2 Duo 320 GB HDD 2 GB Ram DVD Rw Klavye, Mause ve Lazer Yazıcı. EĞİTİM 1. Cihazın kurulumu ve teslimi aşamasında firma tarafından cihazın kullanımı ve bakımı ile ilgili uygulamalı eğitim, birim sorumlusu yeterli görünceye kadar verilmelidir. 2. Firmanın söz konusu eğitimi verme yeterliliği ve belgesi (eğitici belgesi) ibraz edilmeli. 3. Verilen eğitimler ile ilgili olarak katılımcılar adına ayrı ayrı eğitime katılım ve ya eğitim sertifikası verilmelidir.

ONDOKUZ MAYISI İNİ Y1İRK İTESİ

ONDOKUZ MAYISI İNİ Y1İRK İTESİ ONDOKUZ MAYISI İNİ Y1İRK İTESİ P roje Y önetim O fisi B aşkan lığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.725 09/01/2017 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMANA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

HPLC SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Sistemi oiuşturan tüm modüller herhangi bir voltaj adaptörüne ihtiyaç duymadan 220 şebeke voltajı ile çalışmalıdır.

HPLC SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Sistemi oiuşturan tüm modüller herhangi bir voltaj adaptörüne ihtiyaç duymadan 220 şebeke voltajı ile çalışmalıdır. HPLC SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Sistemi oiuşturan tüm modüller herhangi bir voltaj adaptörüne ihtiyaç duymadan 220 şebeke voltajı ile çalışmalıdır. 2. Sistemi oluşturan modüller herhangi bir kontrol

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149 Sayfa : 1 2001046 ENJEKTÖR POMPA SETİ 2.000,00 ADET : 24149 ENJEKTOR POMPA SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Enjektörler hasta tedavisinde kullanılmak üzere perfüzyon pompalarına uyumlu olmalıdır 2. Enjektörlerin

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

6. Cihazla birlikte 2 (iki) adet ilave UV lambası verilmelidir. Bu lambalara ek olarak

6. Cihazla birlikte 2 (iki) adet ilave UV lambası verilmelidir. Bu lambalara ek olarak 1 ULTRA SAF SU SİSTEMİ (Tİp-2) TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Ultra saf su sistemi, her hangi bir ekleme olmadan doğrudan çeşme suyundan RO (ters ozmoz) ile ultra saf su üretebilen kompakt tek bir cihazdan oluşmalıdır.

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI. www.forbi.com.tr

Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI. www.forbi.com.tr Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI SU ANALİZ SPEKTROFOTOMETRESİ AQUALINE SU ANALİZ SPEKTROFOTOMETRESİ AQUALINE GENEL ÖZELLİKLERİ UV VIS ve VIS seçenekleri Diagnostik testleri yaparak analiz güvenliğini

Detaylı

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir.

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir. 1. KONU: Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü bünyesindeki fabrikalarda kullanılmak üzere Vorteks Sıcaklık Basınç Kompanzasyonlu Debimetre ve Elektromanyetik

Detaylı

Su Saflaştırma Sistemleri. Saf su cihazları Ultra saf su cihazları Saf ve Ultra Saf su yedek parçaları

Su Saflaştırma Sistemleri. Saf su cihazları Ultra saf su cihazları Saf ve Ultra Saf su yedek parçaları Su Saflaştırma Sistemleri Saf su cihazları Ultra saf su cihazları Saf ve Ultra Saf su yedek parçaları ULTRA SAF SU CİHAZI Opsiyonel Su Tankı Temel Aydınlatmalı geniş LCD ekran Gerçek zamanlı giriş suyu

Detaylı

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz, Lazer-Doppler Akımölçme (Flowmetre) yöntemi ile çalışmalıdır. 2. Cihaz, Mikro vasküler alanda kan akımı saptanması amacına uygun tasarlanmış olmalıdır. 3. Deney

Detaylı

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır.

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. 0.02-0.2 ml ARASI AYARLANABİLİR 1. Pipetlerin hacim aralıkları, hacim ayarlama değeri, ve hata payları aşağıdaki gibi olmalıdır: Sistematik Rasgele Hacim Hacim

Detaylı

Teknik Şartname Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Hususlar

Teknik Şartname Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Hususlar Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Hususlar 1. Teknik şartnamede yer alacak hükümler ve talep edilecek her husus; tereddüde, yanlış anlamaya ve bir isteğin diğeri ile çelişmesine imkân bırakmayacak

Detaylı

GENEL MÜZİK YAYIN VE ANONS SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GENEL MÜZİK YAYIN VE ANONS SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL MÜZİK YAYIN VE ANONS SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. GENEL : A.1. A.2. A.3. A.4. A.5. Sistem EN54-16 ve EN 60849 / IEC 60849 standartlarına tam olarak uymalıdır. Sistemi oluşturan tüm ekipmanlar ( CD,

Detaylı

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti, gerçek bir otomobildeki elektrik tesisatını incelemeye, oluşturulacak arızaları gözlemlemeye uygun yapıdadır. Tüm modüller

Detaylı

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu Teknik Şartname için yurt içinden satın alınacak Etilen Oksit Düşük Isı Gaz Sterilizasyon Cihazı nın Teknik özellik, kontrol

Detaylı

1-ANAEROBİK JAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-ANAEROBİK JAR TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-ANAEROBİK JAR TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Jar hacmi 2.5 L olmalıdır. 2. Jarın iç çapı 9-10 cm olmalıdır. 3. 12 adet petri kutusu alabilmelidir. 4. Jar mataryeli plastik olmalıdır. 5. Jara ait teklif sunan firmanın

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Revizyon Tarih/No /00 Gaz Kromatografisi Kütle Spektrofotometresi (GC/MS) Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Revizyon Tarih/No /00 Gaz Kromatografisi Kütle Spektrofotometresi (GC/MS) Teknik Şartnamesi 1 / 8 Gaz Kromatografi Kütle Spektrometre (GC/MS) cihazı analiz edilen maddeyi iyonize etmeli ve kütle/ yük (m/z) oranlarına göre ayırarak teşhis ve miktar tayinini sağlamalıdır. GENEL ÖZELLİKLER : 1.

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/0/202 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 202493 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/0/202 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Spectroquant Prove 100

Spectroquant Prove 100 Spectroquant Prove 100 Teknik bilgi dökümanı www.merckmillipore.com/prove100 Merck Millipore is a business of Ölçüm teknolojisi Dalgaboyu aralığı Lamba tipi Ölçüm modları Spektral bant genişliği Dalgaboyu

Detaylı

Sepacore Manuel Kontrollü FlaşKromatografisi

Sepacore Manuel Kontrollü FlaşKromatografisi Sepacore Manuel Kontrollü FlaşKromatografisi Sepacore - Modüler ve esnek genişletilmiş basınç aralığı Hızlı ve güvenilir ayrışma için ihtiyacınız olan, yüksek kaliteli bileşenler kullanarak basit bir işlemdir.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BAZI HUSUSLAR

TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BAZI HUSUSLAR TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BAZI HUSUSLAR 1. Teknik şartnamede yer alacak hükümler ve talep edilecek her husus; tereddüde, yanlış anlamaya ve bir isteğin diğeri ile çelişmesine

Detaylı

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ:

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: Kontrol panosu harici bir basınç, fark basınç, debi, sıcaklık, fark sıcaklık veya seviye referansından aldığı sinyali ayar değeri ile karşılaştırarak

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİLENEBİLİR ENERJİ LABORATUVARINA ALINACAK DENEY SETLERİ ŞARTNAMELERİ YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Genel Açıklamalar Deney setindeki tüm parçaların; en az 2(iki) yıl garantisi ve en az

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK KOAGÜLASYON TEST KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. KOAGÜLASYON CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 4 3. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME. Genel Çalışma Koşulları: 0-40 C. Sıcaklık

HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME. Genel Çalışma Koşulları: 0-40 C. Sıcaklık HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME Genel Çalışma Koşulları: Sıcaklık 0-40 C Nem 80% (31 C altında) 50% (40 C da) Elektrik Teknik şartnamede listelenen CİHAZ 1-12

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.24468 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 28/12/2015 İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:4

Zeyilname Zeyilname No:4 Zeyilname Zeyilname No:4 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 7 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:4 1/6 GİRİŞ 4x4 MOBİL HABERLEŞME ARACI ALIMI (GA4.18) ZEYİLNAME NO: 4 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

UYGULAMA NOTU. HPLC ile Gıda Ürünlerinde Fenolik Bileşen Analizi. Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografi HAZIRLAYAN

UYGULAMA NOTU. HPLC ile Gıda Ürünlerinde Fenolik Bileşen Analizi. Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografi HAZIRLAYAN UYGULAMA NOTU Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografi L018 HPLC ile Gıda Ürünlerinde Fenolik Bileşen Analizi HAZIRLAYAN Uzm. Kim. Ozan Halisçelik ve Kim. Ömer H. Turmuş Ant Teknik Cihazlar Ltd. Şti. KONU:

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler OT 150/150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

ı. BCR-ABL Mbcr Kiti(p210) 144 test

ı. BCR-ABL Mbcr Kiti(p210) 144 test C.B.Ü. TIP FAKÜLTESi TıBBi GENETiK ANABiLiM DAlı Moleküler Genetik Hematolojik Malignensi Translokasyon Testleri ve Cihaz Teknik Şartnamesi ı. BCR-ABL Mbcr Kiti(p210) 144 test 2. BCR-ABL mbcr Kiti(p190)

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Sipariş No: VĐD 2010/12 1 SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. GENEL Bu şartnamenin amacı; Đdari Şartname

Detaylı

DREW EXCELL-18 OTOMATİK KAN SAYIM CİHAZLARI. DANAM EXCELL Modelleri Standart olarak: Kan Sayımı Cihazları

DREW EXCELL-18 OTOMATİK KAN SAYIM CİHAZLARI. DANAM EXCELL Modelleri Standart olarak: Kan Sayımı Cihazları DREW EXCELL-18 OTOMATİK KAN SAYIM CİHAZLARI DANAM EXCELL Modelleri Standart olarak: 1 / 62 - 2 / 62 10, 16, 18 ve 22 parametreye sahiptirler. 3 / 62 - 4 / 62 Saatte 60 veya 70 test kapasiteye sahiptirler,

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [i1photo Pro 2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034)

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) 1. Buzdolabı raflarında asılı kalacak şekilde dizayn edilmiş 2. Sıcaklık ölçüm aralığı -20... +50 C olmalıdır

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde 24 Sülfat Kül Testlerinde Yakma Kalıntısı Testlerinde Isıl Dayanım Testlerinde Yaş Kimya Analizlerinde Hazırlık Aşamalarında Ambalaj Malzemesi Testlerinde İlaç endüstrisi Laboratuvarlarında Ar-Ge Laboratuvarlarında

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz yenidoğan, çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitelerinde, ameliyat sonrası gözlem odasında, acil servislerde ve polikliniklerde hasta parametrelerinin takibini

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 005 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [i1photo Pro 2] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler OT SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE ARIZA TESPİT SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D YATIK TİP BUHARLI STERİLİZATÖRLER NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp

Detaylı

HAZIRLAYAN. KAMİL GÜRSEL / Fizik Mühendisi ELİMKO LTD. ŞTİ.

HAZIRLAYAN. KAMİL GÜRSEL / Fizik Mühendisi ELİMKO LTD. ŞTİ. HAZIRLAYAN ISO 9001 KAMİL GÜRSEL / Fizik Mühendisi ELİMKO LTD. ŞTİ. OTOMATİK KONTROLDA GÜVENİLİR İSİM... 1 KALİTE SİSTEMLERİ Günümüzde tüm işletme ve firmalarda belli bir kalite anlayışı ile buna bağlı

Detaylı

1/1 Adres : Fevziçakmak Sk. 11/5-6 Kızılay Ankara Tel : Faks :

1/1 Adres : Fevziçakmak Sk. 11/5-6 Kızılay Ankara Tel : Faks : Model : ARTİS PORSELEN FIRINI Toplam Sayfa : 1 1. Maksimum sıcaklık 1200 0 C 'ye kadar çıkabilmelidir. 2. Cihazın programlanması ve kullanılması kolay 3. Cihaz 100 değişken ve saklanabilir ve parametreleri

Detaylı

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli NEM ANALİZİ VE KÜL TAYİN SİSTEMLERİ Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli 3 yeni prepash 340 serisi modli yüksek kalitede termogravimetrik analiz sunar ve önemli özellikleri benzersiz bir kombine

Detaylı

ALETLİ ANALİZ YÖNTEMLERİ

ALETLİ ANALİZ YÖNTEMLERİ ALETLİ ANALİZ YÖNTEMLERİ Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi (HPLC) Yrd. Doç. Dr. Gökçe MEREY SIVI KROMATOGRAFİSİ Hareketli fazın sıvı olduğu bu kromatografi türünde sabit faz bir dolgu maddesi üzerine

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

TANKFIxx QUALITY THAT LEADS

TANKFIxx QUALITY THAT LEADS TANKFIxx QUALITY THAT LEADS 2 TANKFIxx Dizel Yönetim Sistemi TANKFIxx Kod girişli dijital gösterge 3 Teknik veriler Teknik veriler Elektrik bağlantısı: Emme yanlı bağlantı: Basınç yanlı bağlantı: Pompa

Detaylı

BAYLAN ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI ISI SAYAÇLARI. Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş Açılı Glass LCD Ekran Uzun Ömürlü Ve Bakımsız Çalışma

BAYLAN ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI ISI SAYAÇLARI. Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş Açılı Glass LCD Ekran Uzun Ömürlü Ve Bakımsız Çalışma ISI SAYAÇLARI ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI MI-004 OIML R 75 3 Yıl Garanti ISO 9001 Muayene TS EN ISO/IEC 17020 AB-0068-M Test TS EN ISO/IEC 17025 AB-0177-T Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş

Detaylı

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 ECOPRESS 50/100/200 Tasarım Ve Operasyon Tüm ECOPRESS modellerinde elektro-hidrolik çalışma prensibine sahip olup hava gerektirmez ECOPRESS yağ basıncının arttırılması

Detaylı

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır.

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır. EK-1 DİJİTAL SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ : Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında Teklif edilen fotokopi makinesi dakikada en az

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/08/2010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20105354 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/08/2010 TARİHİ,

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ Servo Hidrolik Üniversal Yatay Çekme Test Sistemleri Servo Hidrolik Yatay Çekme Statik Test Sistemleri; çekme testlerinin uygulanmasında kullanılan makinalardan

Detaylı

Teknik Dokümanlar ve Kullanım Talimatları Ön Arıtma Sistemi

Teknik Dokümanlar ve Kullanım Talimatları Ön Arıtma Sistemi Teknik Dokümanlar ve Kullanım Talimatları Ön Arıtma Sistemi 4.17 Fosfatlama Bölgesi İçin Kimyasalları Dozajlama Kostik Soda İçindekiler 1 Dozaj Sistemi... 2 1.1 Açıklama... 2 1.2 Seviye İzleme Aygıtı LSA

Detaylı

Bilgisayar Donanımı. Temel Birimler ve Çevre Birimler. Öğr.Gör.Günay TEMÜR / KAYNAŞLI MESLEK YÜKSEOKULU

Bilgisayar Donanımı. Temel Birimler ve Çevre Birimler. Öğr.Gör.Günay TEMÜR / KAYNAŞLI MESLEK YÜKSEOKULU Bilgisayar Donanımı Temel Birimler ve Çevre Birimler Öğr.Gör.Günay TEMÜR / KAYNAŞLI MESLEK YÜKSEOKULU İçerik Bilgisayarın birimleri; Giriş Çıkış Depolama İşlem Donanım Bileşenleri ve Çalışma Prensipleri

Detaylı

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, TRT İngilizce Kanal Stüdyosu Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile

Detaylı

WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı

WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSDN014 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Optik mikroskop alımı şartnamesi Doküman

Detaylı

2- NO Alarm Çıkış Rölesi 3- Fark Basınç Girişleri mA çıkış 5- Çoklu çalışma için bağlantı giriş çıkışı 6- Beklemeye Alma Girişi

2- NO Alarm Çıkış Rölesi 3- Fark Basınç Girişleri mA çıkış 5- Çoklu çalışma için bağlantı giriş çıkışı 6- Beklemeye Alma Girişi Kontrol Paneli 1- Kapak cıvataları 2- Anahtar 3- Selenoid in aktif olduğunu belirten uyarı ışığı 4- LCD Ekran 5- Set tuşu 6- Yukarı tuşu 7- Aşağı tuşu Kullanıcı Parametrelerine ulaşmak için SET (=) tuşuna

Detaylı

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI EKONOMİ TURİZM KÜLTÜR VE SPOR BAKANLIĞI Dağlı Trading Ltd., Rekabet Gücünün Artırılması Mali Destek

Detaylı

Türkiye nin ilk fark basınç transmitteri imalatı,

Türkiye nin ilk fark basınç transmitteri imalatı, Enelsan Endüstriyel Elektronik Sanayii Anonim Şirketi ticari faaliyetlerinin yanı sıra geliştirdiği üretim ve sistem entegrasyonu faaliyetlerini 1976 dan beri Dilovası Organize Sanayi Bölgesindeki kendi

Detaylı

BIONEER MARKA ACCUPOWER EBV QUANTATIVE PCR KİTİ PROTOKOLÜ

BIONEER MARKA ACCUPOWER EBV QUANTATIVE PCR KİTİ PROTOKOLÜ BIONEER MARKA ACCUPOWER EBV QUANTATIVE PCR KİTİ PROTOKOLÜ Kullanılan Ekipmanlar : - Bioneer Marka ExiPrep16 Plus Model Tam Otomatik Nükleik Asit Ekstraksiyon Sistemi - Bioneer Marka ExiPrep Viral DNA/RNA

Detaylı

df[lc\ Ayarlanabilir polarite çevirici kullanan otomatik temizlenen elektrodlar

df[lc\ Ayarlanabilir polarite çevirici kullanan otomatik temizlenen elektrodlar Klor Jenaratörü 1 Tuzlu su klorlayıcı > Dezenfektan doğrudan TRi tuzlu su klorlayıcısı tarafından üretilmiştir > Siz uzakta olduğunuzda bile kusursuz su kalitesi > Basitleştirilmiş havuz bakımı > Havuzunuzun

Detaylı

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) AMAÇ Bu şartnamenin amacı, Yeni Haber Stüdyosu (KAE) Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile test ve eğitim

Detaylı

TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 2.FLOW SİTOMETRE CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 4 3.İHALE

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ I. KONU II. TEKNİK ŞARTNAMELER III. YEDEK PARÇA VE AKSESUARLAR IV GARANTİ SÜRESİ BAKIM ONARIM, KALİBRASYON

Detaylı

Kapasite (lt/min.) Nominal Güç (nom) Nominal Yük (max) Minimum Güç (min) Minimum Yük (min) Verim % Yakıt Alt Isıl Değeri (15 C - 1013 mbar) Gaz giriş basıncı Gaz debisi Brülör basıncı (max. min.) Enjektör

Detaylı

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı kontrol ünitesi, 0.75-7.5KW (1-10 HP) güç aralığındaki direk kalkışlı üç fazlı ikili derin kuyu pompalarının, hidrofor pompalarının ve drenaj pompalarının

Detaylı

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/01/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2012356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/01/2012 TARİHİ,

Detaylı

GNSS VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GNSS VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa:1#5 GNSS VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ 1.1. Kadastro hizmetlerinin merkez ve taşra birimlerince daha ekonomik, verimli ve kaliteli bir şekilde verilmesini sağlamak amacıyla 50 adet

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEKNİK TANIMLAR 3 2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3,4 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 YEREL AĞ OMURGA SİSTEMİNİN OLUŞTURULMASI VE FELAKET KURTARMA SİSTEMİNİN KURULMASINA YÖNELİK DONANIM ALIMI İHALESİ GC2.2-Bağcılar ZEYİLNAME NO: 1 GİRİŞ Orijinal

Detaylı

MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI

MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI OMRON ENCODER (JAPON) DİJİTAL MİKROMETRE MERCEK OTOMATİK TARET SİSTEMİ 6 İNÇ DİJİTAL FONKSİONEL

Detaylı

SONOMETER TM 500 Ultrasonik kompakt kalorimetre

SONOMETER TM 500 Ultrasonik kompakt kalorimetre SONOMETER TM 500 Ultrasonik kompakt kalorimetre Açıklama/Uygulama MID inceleme sertifikası No.: DE-13-MI004-PTB011 SONOMETER 500, binalarda özellikle konut sayaçlarında ısıtma uygulamaları için tasarlanmış

Detaylı

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU AGRİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU EKİM 2014 AKHİSAR 1 ) Kuluçka Makinesi Sürüm 14.04 ın Temel Özellikleri 1. Gelişim makineleri 115200,57600,38400,19200,9600

Detaylı

Analitik Kalite Güvence: Minimum gereksinimler

Analitik Kalite Güvence: Minimum gereksinimler Analitik Kalite Güvence: Minimum gereksinimler Dr. Hamide Z Şenyuva 16 17 Ekim 2007, Bursa İçerik Giriş- Analitik Kalite Güvence neden önemli? Formal Kalite Güvence Sistemleri Metot validasyonu İç Kalite

Detaylı

1.4. Cihaz demo amacıyla bile olsa hiçbir şekilde kullanılmamış olmalı ve orijinal fabrika ambalajında Enstitümüze teslim edilmelidir.

1.4. Cihaz demo amacıyla bile olsa hiçbir şekilde kullanılmamış olmalı ve orijinal fabrika ambalajında Enstitümüze teslim edilmelidir. 1 TAM OTOMATİK İMMÜNHİSTOKİMYA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU: Ankara Üniversitesi Kök Hücre Enstitüsü için aşağıda özellikleri yazılı ileri teknoloji ürünü tam otomotik immünhistokimya ve in-situ hybridizasyon

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 09/02/2018 00:00:00 Teklif No: 2018784 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/02/2018 TARİHİ, SAAT 15:00 'E/A KADAR

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06 1. KONU Bu şartname, Erişim Şebekelerinde Telekomunikasyon kablo, sistem ve binalarının topraklama sistemlerinin direnç ölçüleri yapmak üzere satın alınacak Kazıklı Tip ve Clamp Tipi Toprak Direnci Ölçü

Detaylı

Zivak Hakkında. İçerik TEK FİRMA - BENZERSİZ ÇÖZÜM

Zivak Hakkında. İçerik TEK FİRMA - BENZERSİZ ÇÖZÜM Zivak Hakkında TEK FİRMA - BENZERSİZ ÇÖZÜM Zivak Teknoloji klinik tanı pazarında faaliyet gösteren, LC-MS/MS ve HPLC sistemleri için kullanıma hazır analiz kitleri sağlayan üretici bir firmadır. Aynı zamanda

Detaylı

İlk Yayın Tarihi 29.04.2015 Ultra Derin Dondurucu Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi 29.04.2015 Ultra Derin Dondurucu Teknik Şartnamesi ŞRT.04 29.04.2015 Ultra Derin Dondurucu Teknik Şartnamesi /01 1. Cihaz -86 C sıcaklıkta çalışabilmelidir. 2. Cihazın kabinin yan duvarları en az 1 inç kalınlığında vakum panel ve köpük dolgu ile izole

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

OTOMATİK PİPETLER (TRANSFERPETTE S) :

OTOMATİK PİPETLER (TRANSFERPETTE S) : 704708 Micropipet Sabit, 10 ul, sarı 704716 Micropipet Sabit, 20 ul, sarı 704720 Micropipet Sabit, 25 ul, sarı 704728 Micropipet Sabit, 50 ul, sarı 704738 Micropipet Sabit, 100 ul, sarı 704744 Micropipet

Detaylı