KPSS BAŞVURU KILAVUZU Gebze Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KPSS BAŞVURU KILAVUZU Gebze Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı"

Transkript

1 KPSS BAŞVURU KILAVUZU Gebze Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Sonucu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Üniversitemize Yerleşen Adaylar İçin Hazırlanmıştır. 2017

2 İçindekiler 1. GENEL BİLGİLER BAŞVURU Başvuru İçin Gerekli Belgeler Genel Belgeler Başvuru Bilgileri BAŞVURUDA GECİKME OLABİLECEK MAZERETLER Askerlik Görevini Yapmakta Olanlar; Hastalık Sebebiyle Başvuruda Bulunamayanlar; BAŞVURULARIN GEÇERSİZ SAYILACAĞI DURUMLAR ATAMALARIN YAPILMASI GÖREVE BAŞLAMA BİLGİ FORMU DOLDURULMASI BAŞVURU FORMUNUN DOLDURULMASI... 6 Ek-1 KPSS BİLGİ FORMU... 7 Ek-2 BAŞVURU DİLEKÇESİ... 8 Ek-3 MAZERET DİLEKÇESİ... 9 Ek-4 GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU... 10

3 1. GENEL BİLGİLER Bu Kılavuz; 2016 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı na girip, 21 Haziran - 03 Temmuz 2017 tarihinde yapılan tercihler neticesinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından Üniversitemize yerleştirilen adayların atama işlemlerinin yapılabilmesi için hazırlanmıştır. Üniversitemiz internet sayfasında ve bu kılavuzda yer alan bilgiler tebliğ hükmünde olup, adaylara herhangi bir tebligat yapılmayacaktır. 2. BAŞVURU 2.1. Başvuru İçin Gerekli Belgeler Genel Belgeler Tüm kadrolar için geçerli olan belgeler; Diploma veya Mezuniyet Belgesi (Aslı ya da Onaylı Çıkış Belgesi) (Yurtdışında Alınan Diplomalar için YÖK Denklik Belgesi) (Onaylı) 6 Adet Resim (Son 6 Ay İçerisinde Kılık Kıyafet Yönetmeliğine Uygun Çekilmiş) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ÖSYM den Kazandığınıza Dair Belgelerin Bilgisayar Çıktısı KPSS Bilgi Formu (Ek-1) Dilekçe (Ek-2) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 adet) (Ek-4) (Fotoğraflı) Adli Sicil Belgesi (e-devlet sisteminden alınan evrak kabul edilecektir.) Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) Hazırlık Sınıfı Belgesi (Lise de Hazırlık Sınıfı Okunması Durumunda Adaylar tarafından eklenecektir.)

4 2.2. Başvuru Bilgileri BAŞVURU TARİHİ : 04 Ağustos 2017 BAŞVURU YERİ : Gebze Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Gebze\KOCAELİ BAŞVURU ŞEKLİ : Üniversitemize yerleştirilen adayların başvuru tarihinde (04 Ağustos 2017) saat da aşağıda kılavuzda yer alan başvuru belgeleri ile birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Başvuru tarihinin dışında başvuruda bulunan veya posta yolu ile belgelerini Üniversitemize intikal ettiren ya da başvuru tarihinde kılavuzun 2.3. maddesinde belirtilen durumlar dışında herhangi bir sebeple başvuruda bulunmayan adayların atama işlemleri yapılmayacak ve adaylar hak iddia edemeyecektir. ÖNEMLİ NOT: Herhangi bir sebeple başvuru tarihi öncesinde (kılavuzda belirtilen başvuru evrakları ile birlikte) şahsen veya posta yolu ile Üniversitemize başvuruda bulunan adayların ayrıca, 04 Ağustos 2017 Cuma günü saat 14:00 da Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurması gerekmektedir. İLETİŞİM BİLGİLERİ ADRES : Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Gebze/KOCAELİ İNTERNET ADRESİ : E-POSTA ADRESİ : personel@gtu.edu.tr TELEFON : (Bil. İşl. Büşra Merve ERDEN) (Bil. İşl. Adem KOÇ) FAKS :

5 2.3. BAŞVURUDA GECİKME OLABİLECEK MAZERETLER Askerlik Görevini Yapmakta Olanlar; Başvuru tarihine kadar Ek-3 Mazeret Dilekçesi ile birlikte Askerlik Durum Belgesini başvuru yerine ulaştırmaları gerekmektedir (Elden, posta yolu veya faks ile gönderilebilir). Bu durumda olan adayların askerlik süresi boyunca hakları saklı tutulmakta olup, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 82. ve 83. maddeleri uyarınca terhis tarihlerinden en geç 30 gün içerisinde atanabilmeleri için başvuru belgeleri ile birlikte başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Aksi takdirde hak iddia edemeyeceklerdir Hastalık Sebebiyle Başvuruda Bulunamayanlar; Adayın hasta olması ve başvuru tarihinde raporlu olması durumunda, Ek-3 Mazeret Dilekçesi ile birlikte hastalık raporunun başvuru tarihine kadar başvuru yerine ulaştırmaları gerekmektedir (Elden, posta yolu veya faks ile gönderilebilir). 3. BAŞVURULARIN GEÇERSİZ SAYILACAĞI DURUMLAR Yanlış, yanıltıcı ve yalan beyanda bulunanlar ile KPSS Tercihleri esnasında tercih edilen kadro için istenilen genel ve özel şartları ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımadığı tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacak olup, atama işlemleri gerçekleştirilmeyecektir. 4. ATAMALARIN YAPILMASI Başvuru belgelerini belirtilen tarihte teslim eden ve yapılacak inceleme (Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması vb. işlemler) neticesinde atanmasında bir sakınca bulunmayan adayların atama işlemlerinin ivedilikle yapılması planlanmaktadır. 5. GÖREVE BAŞLAMA Atama işlemlerinin tamamlanmasının ardından adaylar; I. İstekleri halinde aynı gün atama yazıları tebliğ edilerek göreve başlayabilirler, II. a) İkamet yeri Kocaeli dışında olan adaylar atama yazılarının kendilerine tebliğ tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde göreve başlamak zorundadırlar. b) İkamet yeri Kocaeli olanlar ise atama yazılarının kendilerine tebliğ edildikten sonraki ilk iş günü göreve başlamak zorundadırlar.

6 6. KPSS BİLGİ FORMU DOLDURULMASI Tüm adayların Ek-1 KPSS Bilgi Formu nu eksiksiz olarak doldurmaları ve fotoğraf yapıştırmaları gerekmektedir. KPSS Bilgi Formu bu kılavuzun altında ve bilgisayar ortamında doldurulması için Üniversitemiz internet sayfasında Word belgesi olarak bulunmaktadır. 7. BAŞVURU DİLEKÇESİNİN DOLDURULMASI Tüm adayların Ek-2 Başvuru Dilekçesi ni eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir. Başvuru Dilekçesi bu kılavuzun altında ve bilgisayar ortamında doldurulması için Üniversitemiz internet sayfasında Word belgesi olarak bulunmaktadır.

7 Ek-1 KPSS BİLGİ FORMU KPSS BİLGİ FORMU Resim (Son Altı Ayda Çekilmiş) Kişisel Bilgiler Adı Soyadı Yaşadığı Yer (İlçe/İl) Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer (İlçe/İl) Cep Telefon Nu Ulaşabileceğimiz Bir Yakınınızın Telefon Nu T.C. Kimlik Nu Doğum Yeri (İlçe/İl) Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) Medeni Durum E-Posta Adresi Eğitim Bilgileri (En Son Mezun Olduğunuz Okul) Mezuniyet Tarihi Okul Adı Bölüm Eğitim Bilgileri (Eğitime Devam Ettiğiniz Okul) Başlama Tarihi Okul Adı Bölüm Çalışma Bilgileri (Daha Önce Çalıştığınız İşler) Çalışma Tarihleri Görev İşyeri Adı MEZUNİYET ALANI DIŞINDA YETENEKLİ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ALANLAR (Örn. Resim, Müzik vs) İlgi Alanı Açıklama

8 Ek-2 BAŞVURU DİLEKÇESİ GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Dairesi Başkanlığı) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından Üniversitenize (KPSS 2017/01 ile) yerleştirilmiş bulunmaktayım. Atama işlemlerimin yapılabilmesi için gerekli evraklar ekte sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. Ad Soyad İmza Tarih KİŞİSEL BEYAN : Sağlık Durumu ( ) Sabıka Kaydı ( ) EKLER : Ek-1 Mezuniyet Belgesi (Aslı ya da Noter Onaylı Çıkış Belgesi) Ek-2 6 Adet Resim (Son 6 Ay İçerisinde Kılık Kıyafet Yönetmeliğine Uygun Çekilmiş) Ek-3 Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Ek-4 ÖSYM den Kazandığınıza Dair Bilgisayar Çıktısı Ek-5 KPSS Bilgi Formu (Ek-1) Ek-6 Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Ek-4) Ek-7 Adli Sicil Belgesi (e-devlet sisteminden alınan evrak kabul edilecektir.) Ek-8 Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) Ek-9 Hazırlık Sınıfı Belgesi (Lise de Hazırlık Sınıfı Okunması Durumunda Adaylar tarafından eklenecektir.)

9 Ek-3 MAZERET DİLEKÇESİ GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Dairesi Başkanlığı) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından Üniversitenize yerleştirilmiş bulunmaktayım. Ancak aşağıda belirttiğim mazeretimden dolayı başvurumu gecikmeli yapacağım. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. Ad Soyad İmza Tarih MAZERET DURUMU Evet Askerlik Hastalık Not: Mazeret durumunuz ne ise Evet satırının altındaki kutucuğu X ile işaretlemeniz gerekmektedir. EKLER : Ek-1 Askerlik Durum Belgesi (Mazeret Durumunuz Askerlik İse) Ek-2 Hastalık Raporu (Mazeret Durumunuz Hastalık İse)

10 Ek-4 GÜVENLIK SORUŞTURMASI VE ARŞIV ARAŞTIRMASI FORMU SOYADI VE ADI : 1-İKAMETGÂH (MERNİS) ADRESİ : 2-HALEN OTURMA ADRESİ : FOTOĞRAF 3-ÖĞRENİM DURUMU : (EN SON BİTİRDİĞİ ÜNİVERSİTE-FAKÜLTE - YÜKSEKOKUL-OKULUN ADI VE YERİ) GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU TARİHTEN-TARİHE... /... 4-AİLEYE DAİR BİLGİLER SOYADI-ADI DOĞUM YERİ VE TARİHİ UYRUĞU YAŞAYANLARIN ADRESİ Babasının Annesinin Eşinin Kardeşlerinin (18 Yaşından Büyük Olanlar) 5-EN SON ÇALIŞTIĞINIZ YER:.... İŞİN ÇEŞİDİ TARİHTEN-TARİHE İŞVERENİN ADRESİ AYRILIŞ NEDENİ 6-HAKKINIZDA VERİLMİŞ BULUNAN MAHKÛMİYET KARARI VEYA HALEN DEVAM EDEN CEZA DAVASI BULUNUP- BULUNMADIĞI. VAR: YOK: Yukarıdaki Bilgilerin Doğru Olduğunu Bildiririm. Tarih ve İmza T.C.KİMLİK NO : KÖYÜ : SOYADI : CİLT NO : ADI : SIRA NO : BABA ADI : AİLE SIRA NO : ANA ADI : VERİLİŞ SEBEBİ : DOĞUM YERİ : VERİLİŞ TARİHİ : DOĞUM TARİHİ : SERİ NOSU : MEDENİ HALİ : KAYITLI OLDUĞU UYRUĞU : NÜFUS İDARESİ DİNİ : ASKERLİK HİZMETİ İLİ : a)başlama Tarihi : İLÇESİ : b)terhis Tarihi : MAHALLESİ : CEZALAR : NÜFUS CÜZDAN SURETİ NÜFUS CÜZDANI SURETİNİ ONAYLAYANIN (İLGİLİ KURUM YETKİLİSİ TARAFINDAN ONAYLANACAKTIR.) SOYADI ADI GÖREVİ İMZA MÜHÜR TARİH : * BU FORM DAKTİLO VEYA BİLGİSAYAR İLE DOLDURULACAK, ANLAMSIZ KISALTMALAR YAPILMAYACAKTIR. * Kardeş sayısı için ayrılan bölümün yetersiz olması durumunda satır eklemek suretiyle ilave yapılabilir. * Formun birden fazla sayfaya taşması durumunda sayfaların alt kısmı ilgili tarafından paraflanarak onaylanacaktır.

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Gebze Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Gebze Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı KPSS BAŞVURU KILAVUZU Gebze Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Sonucu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Üniversitemize Yerleşen Adaylar

Detaylı

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Sonucu Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Üniversitemize Yerleşen Adaylar İçin Hazırlanmıştır. Personel

Detaylı

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Sonucu Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Üniversitemize Yerleşen Adaylar İçin Hazırlanmıştır.

Detaylı

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi KPSS BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Sonucu Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Üniversitemize Yerleşen Adaylar İçin Hazırlanmıştır.

Detaylı

KPSS SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ADAYLAR İÇİN BAŞVURU KILAVUZU

KPSS SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ADAYLAR İÇİN BAŞVURU KILAVUZU KPSS SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ADAYLAR İÇİN BAŞVURU KILAVUZU ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Persnel Dairesi Başkanlığı İÇİNDEKİLER 1. GENEL BİLGİLER 1 2. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ GELGELER.. 2 2.1. Genel Belgeler

Detaylı

GENEL AMAÇLI DİLEKÇE ÖRNEĞİ. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü) ANKARA

GENEL AMAÇLI DİLEKÇE ÖRNEĞİ. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü) ANKARA Ek 1 GENEL AMAÇLI DİLEKÇE ÖRNEĞİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü) ANKARA Aşağıda belirtmiş olduğum taleplerimle ilgili olarak gerekli işlemin yapılmasını arz ederim.

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ İÇİN MÜRACAAT FORMU

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ İÇİN MÜRACAAT FORMU ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ İÇİN MÜRACAAT FORMU BİRİNCİ BÖLÜM 1- Adınız ve Soyadınız : 2- Babanızın ve Annenizin Adı : 3- Doğum Yeri ve Tarihi (Gün, Ay, Yıl) : 4- Tabiiyetiniz (Doğuştan mı? Sonradan mı?)

Detaylı

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA (Personel Dairesi Başkanlığı) ANKARA

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA (Personel Dairesi Başkanlığı) ANKARA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA (Personel Dairesi Başkanlığı) ANKARA Devlet Personel Başkanlığınca, Bakanlığınız. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü emrine.... kadrosuna 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞINDAN

T.C. ADALET BAKANLIĞINDAN T.C. ADALET BAKANLIĞINDAN Bakanlığımız bünyesinde çalıştırılmak üzere Ek-1 listede sınıfı ve sayısı belirtilen mütercim, mühendis, şoför kadroları ile çocuk ağır ceza, çocuk ve aile mahkemelerinde çalıştırılmak

Detaylı

DUYURU. Atama evrakları, sağlık ve adli sicil beyanlarına ilişkin örnek dilekçeler aşağıda gösterilmiştir.

DUYURU. Atama evrakları, sağlık ve adli sicil beyanlarına ilişkin örnek dilekçeler aşağıda gösterilmiştir. DUYURU Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca yapılan KPSS 206/2 yerleştirmeleri sonucunda Bakanlığımız kadrolarına atanmaya hak kazanan personelin atamalarının yapılabilmesi için, aşağıda belirtilen

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI. Birim Adı: İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI. Birim Adı: İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı KPSS 2017/2 YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE KURUMUMUZ KADROLARINA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARA İLİŞKİN DUYURU KPSS 2017/2 Yerleştirme sonuçlarına

Detaylı

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Ocak 2018, Erzincan 1 İçindekiler 1. GENEL BİLGİLER... 2 2. BAŞVURU... 2 2.1. Başvuru İçin Gerekli Belgeler...

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA/GEÇİCİ İŞÇİ POZİSYONLARINA GEÇİŞTE BAŞVURU FORMU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA/GEÇİCİ İŞÇİ POZİSYONLARINA GEÇİŞTE BAŞVURU FORMU EK-1 Başvuranın MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA/GEÇİCİ İŞÇİ POZİSYONLARINA GEÇİŞTE BAŞVURU FORMU Vatandaşlık Kimlik No Adı - Soyadı Doğum Yeri ve Tarihi Öğrenim Durumu

Detaylı

İLAN T.C. ADALET BAKANLIĞI CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN T.C. ADALET BAKANLIĞI CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN T.C. ADALET BAKANLIĞI CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN 1) Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Ek-1 listede belirtilen yerlerdeki 9-5 dereceli kadrolara

Detaylı

*Her bir Başvuru formu ayrı ayrı düzenlenmiş olup, ilan metni ekinde bulunmaktadır. Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu HASTANESİ

*Her bir Başvuru formu ayrı ayrı düzenlenmiş olup, ilan metni ekinde bulunmaktadır. Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu HASTANESİ *Her bir Başvuru formu ayrı ayrı düzenlenmiş olup, ilan metni ekinde bulunmaktadır. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz Farabi Hastanesi Başhekimliğinde,

Detaylı

TIPTA UZMANLIK SINAVI SONUCUNA GÖRE FAKÜLTEMİZDE UZMANLIK EĞİTİMİNE BAŞLAYACAKLARIN HAZIRLAMASI GEREKEN BELGELER

TIPTA UZMANLIK SINAVI SONUCUNA GÖRE FAKÜLTEMİZDE UZMANLIK EĞİTİMİNE BAŞLAYACAKLARIN HAZIRLAMASI GEREKEN BELGELER TIPTA UZMANLIK SINAVI SONUCUNA GÖRE FAKÜLTEMİZDE UZMANLIK EĞİTİMİNE BAŞLAYACAKLARIN HAZIRLAMASI GEREKEN BELGELER A- Dokuz Eylül Üniversitesi Kadrosunda Göreve Başlayacak Olanlar İçin: 1- Doktor Bilgi Bankasından

Detaylı

MALAZGİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI ALINACAK PERSONEL UNVANLARI ARANAN ŞARTLAR (EĞITIM)

MALAZGİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI ALINACAK PERSONEL UNVANLARI ARANAN ŞARTLAR (EĞITIM) MALAZGİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1-SINAVIN AMAÇ VE KAPSAMI: 1.1) 5393 sayılı Belediye Kanununun 49. maddesi gereğince kadro karşılığı teknik hizmetler sınıfında 3 adet sözleşmeli

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ YENİ KAYITLAR HAKKINDA

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ YENİ KAYITLAR HAKKINDA TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ YENİ KAYITLAR HAKKINDA 09 Eylül / 20 Eylül 2013* ( Yurtdışı Kontenjanından Yerleşenler İçin ) *Yapılacak Özel Yetenek Sınavı Sunucunda Yerleşme

Detaylı

TUS 2018 (1.DÖNEM) İLKBAHAR DÖNEMİ - AÇIKTAN / YENİDEN ATANMALAR DİLEKÇE ÖRNEĞİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

TUS 2018 (1.DÖNEM) İLKBAHAR DÖNEMİ - AÇIKTAN / YENİDEN ATANMALAR DİLEKÇE ÖRNEĞİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA TUS 2018 (1.DÖNEM) İLKBAHAR DÖNEMİ - AÇIKTAN / YENİDEN ATANMALAR DİLEKÇE ÖRNEĞİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 2018 Yılı İlkbahar Dönemi (1. Dönem) Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı yerleştirme

Detaylı

KİMLİK VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

KİMLİK VE İLETİŞİM BİLGİLERİ EK-1 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI ATAMA BAŞVURU FORMU T.C. KİMLİK NO ADI SOYADI TEBLİGAT ADRESİ KİMLİK VE İLETİŞİM BİLGİLERİ CEP TELEFONU EV TELEFONU E-POSTA ADRESİ SAĞLIK, ADLİ SİCİL VE ASKERLİK

Detaylı

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Ocak 2018, Erzincan 1 İçindekiler 1. SINAV TAKVİMİ... 2 2. UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ KAPSAMINDA ATAMA YAPILACAK KADROLAR...

Detaylı

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz;

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz; Değerli Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm burs başvurular 5 Eylül 2018 21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, belirtilen belgelerin bu süreler içerisinde vakıf

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Türkiye İstatistik Kurumu Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere sınavla, Merkez Teşkilatına, aşağıda okul bölümü, puan türü ve

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52736

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52736 01.11.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52736 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1011180 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemiz birimlerine,

Detaylı

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda boş bulunan 6 ncı dereceli 10 (on) Avukat kadrosu için giriş sınavı yapılacaktır. İ- SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

Detaylı

Untitled Document EK-1 GEÇİCİ HALLERDE VERİLECEK ÖZEL GÜVENLİK BİLGİLENDİRME FORMU ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİĞİN YAPILACAĞI YERİN

Untitled Document EK-1 GEÇİCİ HALLERDE VERİLECEK ÖZEL GÜVENLİK BİLGİLENDİRME FORMU ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİĞİN YAPILACAĞI YERİN Untitled Document EK-1 GEÇİCİ HALLERDE VERİLECEK ÖZEL GÜVENLİK BİLGİLENDİRME FORMU İZNİ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİĞİN YAPILACAĞI YERİN ADRESİ ETKİNLİĞİN BAŞLAMA TARİHİ ETKİNLİĞİN BİTİŞ TARİHİ 1 / 54 ETKİNLİĞİN

Detaylı

GELİR UZMAN YARDIMCILARININ ATAMA İŞLEMLERİ İLE DİĞER ÖZLÜK İŞLEMLERİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

GELİR UZMAN YARDIMCILARININ ATAMA İŞLEMLERİ İLE DİĞER ÖZLÜK İŞLEMLERİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR GELİR UZMAN YARDIMCILARININ ATAMA İŞLEMLERİ İLE DİĞER ÖZLÜK İŞLEMLERİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR A) ATAMA İŞLEMLERİ Asil listedeki kişilerin adreslerine iadeli taahhütlü olarak belge isteme yazısı

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ve Öğretim Üyesi Dışındaki

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı 19.03.2013 DUYURU ÖMSS 2013 Yerleştirme Sonuçlarına göre Kurumumuza yerleştirilenler ile ilgili duyuru ve ekleri ilişiktedir. İlgililere

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden:

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI 2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının

Detaylı

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ(EN GEÇ) 1 Yatay Geçiş İşlemleri 2-ÖSYM

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Kurumumuz merkez teşkilatı kadrolarında çalıştırılmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 ve 9 uncu derecelerden 200 adet Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı kadrosuna,

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı: Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş Yardımcısı, 60 kişi, - Hukuk,

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kamu Hizmet Standartları Tablosu

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kamu Hizmet Standartları Tablosu T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER KAYIT İLE İLGİLİ İŞLEMLER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA

Detaylı

İ L A N. Adalet Bakanlığından

İ L A N. Adalet Bakanlığından İ L A N Adalet Bakanlığından Bakanlığımızca, ekte mahal ve sayısı belirtilen genel idare hizmetleri sınıfında bulunan 5-12 dereceli kadrolara, uygulama sınavını yapmak üzere Sınav Birimi olarak yetki verilen

Detaylı

15/06/2017 SENATO 2017/06-VII BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI YÖNERGESİ

15/06/2017 SENATO 2017/06-VII BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI YÖNERGESİ 15/06/2017 SENATO 2017/06-VII BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı Bitlis

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı: Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş Yardımcısı, 30 kişi, - Hukuk,

Detaylı

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul

Detaylı

BİLİŞİM DESTEK UZMANI ASİL KAZANAN ADAY BİLİŞİM DESTEK UZMANI YEDEK KAZANAN ADAY BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMANI ASİL KAZANAN ADAY

BİLİŞİM DESTEK UZMANI ASİL KAZANAN ADAY BİLİŞİM DESTEK UZMANI YEDEK KAZANAN ADAY BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMANI ASİL KAZANAN ADAY TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINCA 2-3-4-5/12/2014 TARİHLERİNDE SÖZLÜ SINAVI YAPILAN SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAVINDA BAŞARILI OLAN ADAYLARA AİT LİSTE

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ ( DUS )

DİCLE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ ( DUS ) DİCLE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ ( DUS ) ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ATAMALARINDA İSTENEN EVRAKLAR AÇIKTAN VE N A K L E N (Halen Kamu Kurumlarında Çalışmakta

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (Öğrenci İşleri Birimi) Hizmetin Tamamlanma Süresi

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (Öğrenci İşleri Birimi) Hizmetin Tamamlanma Süresi Sıra No Hizmetin Adı Belge Hazırlama Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, İlgili makama yazısının verilmesi 1- Öğrenci Kimliği 1 gün 2 Yeniden Kimlik Belgesi

Detaylı

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINA ÖSYM TARAFINDAN KPSS-2012-1 SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLENLERİN İŞ TALEP FORMU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINA ÖSYM TARAFINDAN KPSS-2012-1 SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLENLERİN İŞ TALEP FORMU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN 2012/1 KPSS SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU A- GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR Kurumumuz hizmetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için merkez teşkilatımızda boş bulunan 5 adet mütercim

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : İlanın Çıkılacağı yer 1013518 (İlan Özel Şartında güncelleme yapılmıştır.)

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Görev Sürelerinin Uzatılması 2 Görevlendirmeler 3 Ders Kayıtları 4 Valilik

Detaylı

HİZMET STANDARDI TABLOSU

HİZMET STANDARDI TABLOSU HİZMET STANDARDI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLAN MA SÜRESİ 1 Akademik ve İdari Personelin Hususi Pasaport Çıkarma ve Temdit (Süre uzatma) 1- Personelin,

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz

Detaylı

KPSS 2016/2 TERCİH KLAVUZU İLE TÜİK BAŞKANLIĞI MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATINA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN DİKKATİNE

KPSS 2016/2 TERCİH KLAVUZU İLE TÜİK BAŞKANLIĞI MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATINA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN DİKKATİNE KPSS 20162 TERCİH KLAVUZU İLE TÜİK BAŞKANLIĞI MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATINA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN DİKKATİNE KPSS 20162 tercih klavuzu ile adaylardan alınan tercihlere göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Detaylı

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olmak.

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olmak. *Her bir Başvuru formu ayrı ayrı düzenlenmiş olup, ilan metni ekinde bulunmaktadır. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz nde,657 Sayılı Kanunun

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü. Sayı : B.10.0.SEG.0.72.00.03-774.99/ 12051 01/10/2009 Konu : Lisans Tamamlama Programı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü. Sayı : B.10.0.SEG.0.72.00.03-774.99/ 12051 01/10/2009 Konu : Lisans Tamamlama Programı T.C. Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü Sayı : B.10.0.SEG.0.72.00.03-774.99/ 12051 01/10/2009 Konu : Lisans Tamamlama Programı GENELGE 2009/ 57 İlgi: 05/08/2009 tarih ve 2009/48 sayılı genelge. Bakanlığımız

Detaylı

T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KO HİZMETİ ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere sınavla merkez teşkilatına; hukuk, siyasal bilgiler, iktisat,

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 İş Başvurusu 1-Dilekçe, 2-Özgeçmiş, 3-CV 7 GÜN 2 İlk defa devlet memurluğuna alınma 1-ÖSYM Başkanlığından gelen atanacakların listesi, 3- Nüfus cüzdan sureti 5-Sağlık raporu 7-İkametgah belgesi, 8-Mal

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınav İlanı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınav İlanı T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınav İlanı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında Genel İdare Hizmetleri

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kamu Hizmet Standartları Tablosu

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kamu Hizmet Standartları Tablosu T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER KAYIT İLE İLGİLİ İŞLEMLER ÜNİVERSİTEYE YGS, LYS İLE YERLEŞEN

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 1- Hizmet veya Yeşil Pasaport Formu

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI YARIŞMA SINAVI İLE AVRUPA BİRLİĞİ İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI YARIŞMA SINAVI İLE AVRUPA BİRLİĞİ İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI YARIŞMA SINAVI İLE AVRUPA BİRLİĞİ İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI I. GENEL BİLGİLER Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzmanlığı Yönetmeliği kapsamında Merkez

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER Hususi pasaport çıkarma ve temdit (Süre uzatma) talepleri Hizmet

Detaylı

Öğretim Elemanı Kadrolarına Atanmada İstenilen Belgeler

Öğretim Elemanı Kadrolarına Atanmada İstenilen Belgeler Öğretim Elemanı Kadrolarına Atanmada İstenilen Belgeler ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER 1) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2) Diploma Fotokopileri 3) Askerlik Durum Belgesi (Terhis, Tecil veya Muaf Olduğunu Belirten

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI Lisansüstü Programlara Başvurularının Alınması Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Dekanlığı Kamu Hizmet Standartları Tablosu

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Dekanlığı Kamu Hizmet Standartları Tablosu Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri Hizmetin Ortalama Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Üniversiteye Kayıt (ÖSYM tarafından Yerleşen Öğrencilerin Kaydı) https://obs.balikesir.edu.tr/preregistration/checkstudent

Detaylı

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI ne yarışma sınavı İle 5431 Sayılı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanunun 25inci Maddesi uyarınca İdari Hizmet Sözleşmesinde

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. Kayıt Tarihleri ve Yerleri 2. Kayıt için gerekli belgeler

Detaylı

Millî Savunma Bakanlığından: GENELKURMAY BAŞKANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SİLAHLI KUVVETLER UZMAN YARDIMCISI TEMİNİ YAPILACAKTIR 1.

Millî Savunma Bakanlığından: GENELKURMAY BAŞKANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SİLAHLI KUVVETLER UZMAN YARDIMCISI TEMİNİ YAPILACAKTIR 1. Millî Savunma Bakanlığından: GENELKURMAY BAŞKANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SİLAHLI KUVVETLER UZMAN YARDIMCISI TEMİNİ YAPILACAKTIR 1. GENEL: Genelkurmay Başkanlığı Merkez Karargâhına sözlü giriş sınavı

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME (ÖSYM) PUANI İLE (EK MADDE-1) YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TANIMI DAYANAĞI ELEKTRONİK 1 912.02.00.00-912.03.00.00 hususi veya hizmet pasaportu çıkarma ve yenileme talepleri

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Lisansüstü Başvurular 2 Yabancı Uyruklu Lisansüstü Başvurular KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1-ALES

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. Başkent Üniversitesinden: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. FAKÜLTE BÖLÜM UNVAN KADRO SAYISI

Detaylı

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Üyesi alınacaktır.

Detaylı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden;

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden; Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden; Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi,

Detaylı

1. Sağlık Yüksekokullarının. Sağlık Bilimleri Fakültelerinin veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak.

1. Sağlık Yüksekokullarının. Sağlık Bilimleri Fakültelerinin veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'nde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun. maddesinin B fıkrasına

Detaylı

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 3.Maddesi ile 09 Kasım 08 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan ve Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Detaylı

BİRİMİ: SARIGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK2) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

BİRİMİ: SARIGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK2) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER SIRA NO HİZMETİN ADI BİRİMİ: SARIGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK2) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRECİ (EN GEÇ) 1 İzin İşlemleri 1- İzin formu (Hastalık

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ALES Puan Türü Özel Öğrenci (Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezsiz Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezli Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Doktora) Doktora Yüksek Lisans (Tezsiz II.Öğretim) Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU:

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: AKADEMİK PERSONEL ALIMI (ÖNCELİKLİ ALANLARDAKİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Detaylı

BURSİYER BİLGİ FORMU KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: YAŞINIZ:. İLETİŞİM BİLGİLERİ E-POSTA

BURSİYER BİLGİ FORMU KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: YAŞINIZ:. İLETİŞİM BİLGİLERİ E-POSTA BURSİYER BİLGİ FORMU Bursiyer Sicil No :. (İnci Vakfı tarafından doldurulacaktır) FOTOĞRAF KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: (ESKİ KİMLİK KARTLARI KULLANICILARI): (YENİ KİMLİK KARTLARI KULLANICILARI):

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ 30.01.01 İlk Kayıt YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ 1 ÖSYM ı ile mizi kazanan öğrencilerin kayıt ÖSYM Kılavuzu 1- ÖSYM Sonuç Belgesi - Ön Kayıt Bilgileri

Detaylı

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Değer Üreten Üniversite Düzce

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Lisansüstü Başvurular 2 Yabancı Uyruklu Lisansüstü Başvurular 1-ALES

Detaylı

Yazdır ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ >ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU >HUKUK BÖLÜMÜ >ADALET PR.

Yazdır ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ >ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU >HUKUK BÖLÜMÜ >ADALET PR. https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50743 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Arama Seçenekleri Üyelik Duyurular Tümünde ara İletişim Seçiniz Ara İlan No : 1009209 İlanın Çıkılacağı yer ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

PERSONEL ALIMI İLANI ÖZEL BİLGİLERİ Sınav başvuru formu (Bakanlığımız

PERSONEL ALIMI İLANI ÖZEL BİLGİLERİ Sınav başvuru formu (Bakanlığımız ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI PERSONEL VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI haberleşme uzman yardımcısı 2 (iki) havacılık uzay teknolojileri uzman yardımcısı alımı ilanı BİK İlan No : ILN00454084

Detaylı

İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Türkiye iş Kurumu Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatına sözlü sınav ile Genel idare Hizmetleri Sınıfında 6, 7 ve 8 inci dereceli kadrolarda istihdam edilmek

Detaylı

Kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak merkezi sınav ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik

Kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak merkezi sınav ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik 3-Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil dınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puanı muadili bir puan almış olması gerekir. (Meslek Yüksekokulları

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU T.C. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU EK- 1 Resim Yapıştırınız. Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

Dicle Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve

Dicle Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve Dicle Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyesi

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12. T.C. STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.2018 / 372-9 Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, M.Ü. Adalet Meslek Yüksekokulu (AMYO), Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programında öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI YÖNERGESİ

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI YÖNERGESİ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi nde bulunan gizlilik

Detaylı

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması,

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması, BİNGÖL VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI İçişleri Bakanlığı Bingöl Valiliği emrinde çalıştırılmak üzere ekli listede unvanı ve adedi belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540 17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009006 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Personelin terfi işlemleri Herhangi

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI:

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI: GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI: Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına göre Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği ve

Detaylı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrencilerin kesin kayıt işleminden

Detaylı

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1- SINAVIN AMAÇ ve KAPSAMI: T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1.1) İdaremizin ihtiyaç duyduğu Mühendislik branşlarında; 5302 sayılı İl Özel

Detaylı

Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ

Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ İlan Bilgileri Akademik İlanlar Modülü İlan Listeleme Arşiv ÖYP Arşiv İlan No : 30061 Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ Üniversite İlan çıkılan Yer Seçiniz Gönderilme Durumu Gönderildi YÖK Karar Durumu İlanın

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATI N ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı