Y I L M A Z İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Y I L M A Z İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ."

Transkript

1 Aydıntepe Mah. Evren Sk.No.4/2 Tuzla/Istanbul/Turkey Tel : Fax: info@yi.com.tr Web : Y I L M A Z İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

2 Şirket Profili 1997 yılında inşaat sektöründe kaliteli ve yenilikçi projelere imza atmak üzere kurulan YILMAZ İNŞAAT, kurulduğu günden bugüne ülkemizde ve dünyada gelişen teknoloji ile artan talepleri karşılamayı hedeflemiştir. Gerçekleştirdiği sayısız betonarme, çelik, su yapıları vb. projelere başarıyla imza atmış, uzman kadrosu ve tecrübesi ile sektörde kalıcı yerini almıştır. YILMAZ İNŞAAT, bugüne kadar gerçekleştirdiği betonarme, taahhüt ve mühendislik projelerinde olduğu gibi, sektörel gelişmeleri sizin adınıza takip etmekte, ihtiyacınız olan çözümleri size en uygun fiyat ve en yüksek kalite ile zamanında sunmaktadır.

3 Şirket Profili Stratejik Çözüm Ortaklığı fikrinden hareketle, bugüne kadar tamamladığımız projelerle, gerçekleştirdiğimiz her bir metrekare mühendislik çalışması, şirketimiz değerlerini, çalışanlarımızı ve çözüm ortağı olduğumuz firmaları daima yukarı taşımıştır. Bir şirketin en büyük sermayesinin çalışanları, mesleki ve ahlaki değerleri olduğunu savunan ticari anlayışımız, bizi yükselten en büyük değerimizdir.

4 Misyon - Vizyon YILMAZ İNŞAAT ın Misyonu; Teknolojiyi sürekli izleyerek, üstlendiği işleri tam zamanında, kusursuz ve kalıcı eserler olacak şekilde teslim etmek, Alanında sürekli gelişmek ve ilerlemek, Kar ve verimliliği, müşteri memnuniyeti ile birlikte sağlamaktır. Vizyonu ise; Deneyimli insan kaynağı ile, müşteri odaklı, güvenli ve kaliteli hizmet sağlayan yenilikçi bir firma olmak.

5 Faaliyet Alanlarımız Mimari, Betonarme ve Çelik Proje Hizmetleri Binalar Binalar ve Toplu Konutlar İş Merkezleri Hastaneler Oteller Yüksek Yapılar Ofis ve Yönetim Binaları Enerji Santralleri Hidroelektrik Santraller Termik Santraller Rüzgar Santralleri Endüstriyel Tesisler Çimento Fabrikaları Kağıt Fabrikaları Tekstil Fabrikaları Kimya ve Petrokimya Tesisleri Su Yapıları Barajlar Sulama Tesisleri Su ve Atık Su Dağıtım Şebekeleri Atık Su Arıtma Tesisleri Altyapı İnşaatları ve Çevre Düzenlemeleri Zemin Güçlendirme Çalışmaları

6 Devam Eden Projelerimiz İŞVEREN : MAYA-YILSAN ADİ ORTAKLIĞI PROJE ADI : ANATOLİUM MARMARA PROJESİ İŞİN TANIMI : m² İnşaat alanına sahip AVM+IKEA+KULE PROJESİ Ofis ve AVM +IKEA konseptiyle yükselecek proje 45 katlı olarak tasarlandı. Anatolium Marmara projesi 40 bin metrekare alanda inşa ediliyor m² kapalı inşaat alanına sahip proje 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek.

7 Devam Eden Projelerimiz İŞVEREN : MAYA-YILSAN ADİ ORTAKLIĞI PROJE ADI : ANATOLİUM MARMARA PROJESİ İŞİN TANIMI : m² İnşaat alanına sahip AVM+IKEA+KULE PROJESİ Konumu, tasarımı ve içerisinde İKEA bulundurmasından dolayı yeni cazibe merkezlerinden biri olacak projenin kaba inşaat işlerini YILMAZ İNŞAAT ANAYÜKLENİCİ demir, beton (malzemeli olarak) ve kalıp işlerini yapmaktadır.

8 İŞVEREN : HAK YAPI PROJE ADI : MEDİCAL PARK HASTANE İNŞAATI İŞİN TANIMI : m² İnşaat alanına sahip HASTANE PROJESİ 1993'ten günümüze Türkiye'de hastanecilik alanında faaliyet gösteren Medical Park Hastaneler Grubu, 15 ilde 22 hastane ile hizmet vermektedir. Bugün toplamda 428 bin 500 metrekareyi aşkın kapalı alanda, 166 ameliyathane, 3 bin 506 yatak kapasitesi ve 13 bin 507 çalışanıyla sektörün öncüsü konumundadır. Pendik E-5 güzergahında hastanelerine bir yenisi daha eklemeyi planlıyor.

9 İŞVEREN : HAK YAPI PROJE ADI : MEDİCAL PARK HASTANE İNŞAATI İŞİN TANIMI : m² İnşaat alanına sahip HASTANE PROJESİ Medical Park Hastane projesinin YILMAZ İNŞAAT ana yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatlarını projesine uygun olarak tamamlamıştır.

10 İŞVEREN : SAY İNŞAAT PROJE ADI : YOO İSTANBUL İŞİN TANIMI : m² alana sahip Residance Projesi İstanbul OrtaKöy de yapılcak olan Yooistanbul, sadece bir rezidans projesi değil, aynı zamanda benzersiz ortak alanların ve sosyal aktivite alanlarının paylaşıldığı bir mekândır. Geniş özel lobilerden lüks yaşam kulübüne kadar, zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu tazeleyecek pek çok olanak sunulmaktadır. YILMAZ İNŞAAT ana yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatlarını projesine uygun şekilde tamamlamıştır.

11 İŞVEREN : AKFEN GYO. / SANSET PROJE ADI : TUZLA IBIS OTEL PROJESİ İŞİN TANIMI : m² kapalı İnşaat alanına sahip Otel Projesi İstanbul Tuzla da inşa edilen Otel İnşaatı ; m² toplam inşaat alanı ve 200 odadan oluşacaktır. YILMAZ İNŞAAT otelin kaba inşaat işlerinden; beton, kalıp ve demir imalatlarını projeye uygun şekilde tamamlamıştır.

12 İŞVEREN : ŞÖLEN-YAYLA YATIRIM PROJE ADI : BALANCE GÜNEŞLİ İŞİN TANIMI : m² kapalı İnşaat alanına sahip Konut ve Ticaret Merkezi İstanbul Güneşli de inşa edilen Konut ve Ticaret Merkezi; m² inşaat taban alanına sahiptir. 6 Bloktan, 3 adet otopark katından ve 135 metre yüksekliğine sahip bir adet kuleden oluşmaktadır.

13 İŞVEREN : ŞÖLEN-YAYLA YATIRIM PROJE ADI : BALANCE GÜNEŞLİ İŞİN TANIMI : m² kapalı İnşaat alanına sahip Konut ve Ticaret Merkezi Projede, yüzme havuzu, güvenlik, otopark, teras kat bahçeleri, oyun alanları, yeşil alanlar, gibi bir çok sosyal olanak da yer alıyor. Projede,70 metrekare ile 1200 metrekare arasında ticari ofisler ve 70 metrekare ile 150 metrekare arasında rezidans ve home ofisler bulunuyor. Ard Germe gibi ileri inşaat teknolojilerin kullanıldığı bu şantiyede, Yılmaz İnşaat Ana yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden; beton, kalıp ve demir imatlarını projeye uygun şekilde tamamlamıştır.

14 İŞVEREN : BAY İNŞAAT PROJE ADI : BAY İNŞAAT Maslak Projesi İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Residence Projesi İstanbul Maslak merkezinde inşa edilmekte olan Maslak Projesi, m 2 arsa alanında, toplam m 2 inşaat alanında gerçekleştiriliyor. 460 residence daire, 14 penthouse, 92 home office, m 2 ofis alanı, m 2 alana yayılmış 5 yıldızlı otel ve m 2 konsept yaşam alanına sahip projede YILMAZ İNŞAAT ana yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton ile duvar imalatlarını projeye uygun bir şekilde tamamlamıştır.

15 İŞVEREN : PROMESA İNŞAAT PROJE ADI : LEVENT KULE Otel Projesi İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Otel Projesi İstanbul Levent de inşası tamamlanan Levent Kule Projesi, 4.250m 2 arsa alanında, toplam m 2 inşaat alanından oluşuyor. YILMAZ İNŞAAT ana yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatlarını projeye uygun olarak tamamlamıştır. tamam

16 İŞVEREN : BAY İNŞAAT PROJE ADI : İSTİNYE HILLPARK SUITES İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Konut Projesi Hilpark Sarıyer nin komşu sınırına inşa edilen Hillpark Suites İstinye, metrekarelik bir arsa alanında, 2 blokta, toplam 91 adet özel tasarlanmış daireden oluşmaktadır. 5 katta, 76 ile 412 metrekare arasında değişen, 1+1 den 5+1 e kadar 33 farklı tip daire bulunmaktadır.

17 İŞVEREN : BAY İNŞAAT PROJE ADI : İSTİNYE HILLPARK SUITES İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Konut Projesi İstanbul İstinye de yapılan İSTİNYE HILLPARK SUITES Projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak ton demir, m 2 kalıp, m 3 beton ve m 2 tuğla imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

18 İŞVEREN : BAY İNŞAAT PROJE ADI : İSTİNYE HILLPARK SUITES İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Konut Projesi

19 İŞVEREN : FİBA YÜKSEL İNŞAAT ANA YÜKLENİCİ : BAHADIR İNŞAAT PROJE ADI : ÇUBUKLU VADİ EVLERİ İŞİN TANIMI : Konut Projesi İstanbul`un merkezi noktalarına ulaşımı kolay, ancak tüm doğallığını korumuş belki de son bölgesi Beykoz Çubuklu`da 214 dönüm arsa üzerinde, 220 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen doğa ile bütünleşen, 8 değişik büyüklükte toplam 105 villadan oluşmaktadır.

20 İŞVEREN : FİBA YÜKSEL İNŞAAT ANA YÜKLENİCİ : BAHADIR İNŞAAT PROJE ADI : ÇUBUKLU VADİ EVLERİ İŞİN TANIMI : Konut Projesi İstanbul Beykoz da yapılan Çubuklu Vadi Evleri Projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak 105 adet villadan 18 adedinin kaba inşaat işlerinde 1.129,521 ton demir, m 2 kalıp ve m 3 beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır..

21 İŞVEREN : ÇARMIKLI-SARUHAN ORTAKLIĞI ANA YÜKLENİCİ : BAHADIR İNŞAAT PROJE ADI : SAVOY KONUTLARI İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Konut Projesi Savoy Konutları, yaklaşık m 2 büyüklüğündeki arazi üzerinde inşa edilen ve aynı büyüklükte 26 adet kitleden oluşacak, toplamda 304 daireden oluşan bir projedir. Projede 40 farklı iç plan bulunmakta olup; 110 m 2 ile 350 m 2 arasında, 2+1 den 5+1 e kadar farklı daire ve dubleks alternatifleri bulunmaktadır. Blokların ilk iki katı bahçe dubleks, son iki katı çatı dubleks ve üç ara katı simplex dairelerden oluşuyor.

22 İŞVEREN : ÇARMIKLI-SARUHAN ORTAKLIĞI ANA YÜKLENİCİ : BAHADIR İNŞAAT PROJE ADI : SAVOY KONUTLARI İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Konut Projesi İstanbul Etiler'de yapılan SAVOY KONUTLARI Projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

23 İŞVEREN : ÇARMIKLI-SARUHAN ORTAKLIĞI ANA YÜKLENİCİ : BAHADIR İNŞAAT PROJE ADI : SAVOY KONUTLARI İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Konut Projesi

24 ANA YÜKLENİCİ : YÜKSEL İNŞAAT PROJE ADI : ŞİŞLİ TAT CENTER İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip İş Merkezi Projesi ŞİŞLİ TAT CENTER Projesinde binaların toplam arsa alanı 9 bin metrekare olup, zemin altı AVM katları dahil her bir kule 26 katlıdır. 3 parselden oluşan m 2 net alan üzerine kurulan ve alışveriş merkezi ve büro katları olarak tasarlanmıştır. 198 parsel m 2 inşaat alanı,3 bodrum ve 7 zemin üstü olarak yapılmıştır. 226 parsel m 2 inşaat alanı,2 bodrum ve 21 kat zemin üstü olarak tamamlanmıştır. 227 parsel m 2 inşaat alanı, 8 bodrum ve 24 kat zemin üstü olarak tamamlanmıştır.

25 ANA YÜKLENİCİ : YÜKSEL İNŞAAT PROJE ADI : ŞİŞLİ TAT CENTER İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip İş Merkezi Projesi İstanbul Şişli de yapılan toplam ŞİŞLİ TAT TOWERS İş Merkezi projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak m 2 kalıp ve m 3 beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır..

26 İŞVEREN : YÜKSEL İNŞAAT PROJE ADI : ŞİŞLİ TAT CENTER İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip İş Merkezi Projesi

27 ANA YÜKLENİCİ : YÜKSEL İNŞAAT PROJE ADI : ETİLERTAT 2000 İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip İş Merkezi Projesi TAT 2000 İş Merkezi zemin altı 8 kat, zemin üstü her biri 32'şer katlı 2 bloktan oluşmakta ayrıca 5 katlı atrium,3 katlı fuaye blok bulunmaktadır. Ayrıca alışveriş merkezi ve büro katları da bulunmaktadır.

28 ANA YÜKLENİCİ : YÜKSEL İNŞAAT PROJE ADI : TAT 2000 İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip İş Merkezi Projesi İstanbul Etiler'de yapılan TAT 2000 İş Merkezi projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

29 İŞVEREN : YAPI KREDİ KORAY GYO VE GARANTİ GYO PROJE ADI : EVIDEA İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Konut Projesi Ümraniye, Alemdağ ormanlarına yakın bir konumda bulunan Evidea, hayatta keyif aldığımız ve şehir içinde yokluğunu hissettiğimiz her şeyin en ince ayrıntısına dek düşünüldüğü farklı bir yaşam alanı sunmaktadır. 70 m 2 'den 205 m 2 'ye kadar değişen, her santimetrekaresi ince ince düşünülerek tasarlanmış 474 üniteden oluşan Evidea'da, 1+1'den 4+1'e değişen alternatiflerde üniteler bulunmaktadır.

30 İŞVEREN : YAPI KREDİ KORAY GYO VE GARANTİ GYO PROJE ADI : EVIDEA İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Konut Projesi İstanbul Çekmeköy de yapılan EVIDEA Projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir,kalıp ve beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

31 İŞVEREN : YAPI KREDİ KORAY GYO VE GARANTİ GYO PROJE ADI : EVIDEA İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Konut Projesi

32 İŞVEREN : YÜKSEL İNŞAAT - AKFEN GYO A.Ş. ORTAKLIĞI PROJE ADI : NOVOTEL İBİS OTEL İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Otel Projesi Akfen Grup tarafından yaptırılan Zeytinburnu Turizm Kompleksi toplam 880 yatak kapasiteli ve 200 ü 4 Yıldızlı, 228 i 3 Yıldızlı olmak üzere 428 odalı Novotel ile Ibis Otel'den oluşmaktadır. 11 bin 720 metrekarelik arsa üzerinde toplam metrekare inşaat alanına sahip kompleksin tümü kazıklı temel üzerine oturtuldu.

33 İŞVEREN : YÜKSEL İNŞAAT - AKFEN GYO A.Ş. ORTAKLIĞI PROJE ADI : NOVOTEL İBİS OTEL İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Otel Projesi İstanbul Zeytinburnu nda yapılan NOVOTEL-İBİS OTEL Projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak otel inşaatının tüm kaba inşaat işlerinden ton demir, m² kalıp ve m³ beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

34 İŞVEREN : AKFEN GYO A.Ş. ANA YÜKLENİCİ : SANSET-İKOR A.Ş PROJE ADI : BURSA İBİS OTEL İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Otel Projesi BURSA İBİS OTEL, Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'nin (BUTTİM) yanındaki alana inşa edilmiş olup, 196 standart oda ve 4 engelli odası olmak üzere toplam 200 oda, 1 adet restaurant, 1 adet bar ve 1 adet toplantı salonu içermektedir.

35 İŞVEREN : AKFEN GYO A.Ş. ANA YÜKLENİCİ: SANSET-İKOR A.Ş PROJE ADI : BURSA İBİS OTEL İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Otel Projesi Bursa Osmangazi'de yapılan İBİS OTEL BURSA Projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak otel projesinin alt yapı ve kaba inşaat işlerini proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

36 İŞVEREN : SEL-TUR TURİSTİK İŞLETMELER YATIRIM A.Ş. ANA YÜKLENİCİ: YÜKSEL İNŞAAT A.Ş. PROJE ADI : CLUB BELIZIA TATİL KÖYÜ İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Otel Projesi Bodrum'da yapılan CLUB BELIZIA TATİL KÖYÜ Projesinde Yılmaz İnşaat yüklenici olarak Dubleks ve Tripleks villalar, Anfi Tiyatro, Tenis Kortları, Arıtma Tesisi Binaları, Yollar, 850 m 2 Yüzme Havuzu, Dolgu ve Çevre Düzenlenmesi ve İstinat Duvarlarını istenilen tarih ve bütçede proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

37 İŞVEREN : SEL-TUR TURİSTİK İŞLETMELER YATIRIM A.Ş. ANA YÜKLENİCİ: YÜKSEL İNŞAAT A.Ş. PROJE ADI : CLUB BELIZIA TATİL KÖYÜ İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Otel Projesi CLUB BELIZIA tatil köyünde toplamda 441 Oda, 1494 Yatak, 148 Club Odası, 2 Engelli Odası, 158 Aile Odası, 74 Suit, 293 Otel Odası bulunmaktadır.

38 İŞVEREN :ARK MAKİNA PROJE ADI : ARK ASANÖR İŞİN TANIMI : 8.088,14 m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Kocaeli Dilovası nda 8.088,14m 2 'lik bir inşaat alanına sahip ARK ASANSÖR FABİKA projesidir. YILMAZ İNŞAAT ana yüklenici olarak inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton ile duvar imalatlarını çelik ve dış cephe işlerini projelerine uygun şekilde tamamlamıştır.

39 İŞVEREN : KORDAĞITIM AMBALAJ ANA YÜKLENİCİ : BKS İNŞAAT PROJE ADI : KORDAĞITIM AMBALAJ İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi KORDAĞITIM, Hadımköy'deki metrekare kapalı alanda kurulu ana dağıtım deposunda kendi ürünlerini stoklarken, aynı zamanda özel anlaşmalarla müşterileri adına da depolama hizmeti vermektedir.

40 İŞVEREN : KORDAĞITIM AMBALAJ ANA YÜKLENİCİ : BKS İNŞAAT PROJE ADI : KORDAĞITIM AMBALAJ İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi İstanbul Hadımköy'de yapılan KORDA ANA DAĞITIM DEPOSU Projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatları ile istinat perdeleri, menfezler ve açık-kapalı kanalların imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

41 İŞVEREN : BEKAERT TEKSTİL SAN. ve TİC. A.Ş. ANA YÜKLENİCİ : TEKGEN İNŞAAT PROJE ADI : BEKAERT TEKSTİL İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Bekaert Tekstil Türkiye son tekstil teknolojisi ile dolu bir fabrikadır.fabrika müşterilerine hızlı ve güvenilir hizmet sunmak için özel olarak tasarlanmıştır.

42 İŞVEREN : BEKAERT TEKSTİL SAN. ve TİC. A.Ş. ANA YÜKLENİCİ : TEKGEN İNŞAAT PROJE ADI : BEKAERT TEKSTİL İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Tekirdağ Çorlu'da yapılan BEKAERT TEKSTİL FABRİKASI Projesinde Yılmaz İnşaat ana yüklenici olarak projeyi anahtar teslim şeklinde proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

43 İŞVEREN : BENAR KİMYA SAN. ve TİC. A.Ş. PROJE ADI : BENAR KİMYA İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi BENAR KİMYA 1988' den beri kimya sektörüne hizmet vermektedir. Gebze Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikada tekstil boyaları imalatı yapılmaktadır.

44 İŞVEREN : BENAR KİMYA SAN. ve TİC. A.Ş. PROJE ADI : BENAR KİMYA İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Kocaeli Gebze'de yapılan BENAR KİMYA FABRİKASI Projesinde Yılmaz İnşaat ana yüklenici olarak projeyi anahtar teslim şeklinde proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

45 İŞVEREN : FORD OTOSAN BİYOLOJİK VE ENDÜSTRİYEL ATIKSU PROJE ADI : FORD OTOSAN A.Ş. İŞİN TANIMI : ATIKSU TESİSİ Arıtma sistemi, fiziksel, kimyasal, biyolojik arıtmanın tüm adımlarını içeren ileri bir teknolojiye sahip olup, AB nin belirlemiş olduğu atık su deşarj parametre limitlerinin çok altında arıtım yapabilmektedir. Kocaeli Gölcük'te yapılan FORD OTOSAN BİYOLOJİK VE ENDÜSTRİYEL ATIKSU ARITIM TESİSİ Projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

46 İŞVEREN : DOĞUŞ ÇAY İŞLETMESİ SAN. TİC. A.Ş. PROJE ADI : DOĞUŞ ÇAY KÜP ŞEKER FABRİKASI İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Doğuş Çay, çay kategorisini desteklemek ve ürün portföyünü genişletmek amacıyla Gebze paketleme fabrikalarında, el değmeden Doğuş Şeker üretmeye başladı.

47 İŞVEREN : DOĞUŞ ÇAY İŞLETMESİ SAN. TİC. A.Ş. PROJE ADI : DOĞUŞ ÇAY KÜP ŞEKER FABRİKASI İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Kocaeli Gebze de yapılan DOĞUŞ ÇAY KÜP ŞEKER FABRİKASI Projesinde Yılmaz İnşaat ana yüklenici olarak projeyi anahtar teslim şeklinde proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

48 İŞVEREN : RENKO TEKSTİL SAN. TİC. LTD ŞTİ. PROJE ADI : RENKO TEKSTİL İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Renko Tekstil, iç giyim ve mayo ana malzemelerini üretmek amacı ile 1998 yılında kurulmuştur.istanbul Anadolu yakasındaki metrekarelik modern tesislerinde müşterilerine dünya standartlarında hizmet vermektedir.

49 İŞVEREN : RENKO TEKSTİL SAN. TİC. LTD ŞTİ. PROJE ADI : RENKO TEKSTİL İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi İstanbul Tuzla'da RENKO TEKSTİL FABRİKASI Projesinde Yılmaz İnşaat ana yüklenici olarak projeyi anahtar teslim şeklinde, proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

50 İŞVEREN : TOSB ( ŞEKERPINAR-GEBZE) PROJE ADI : AUTOLİV İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Autoliv in Taysad Organize Sanayi Bölgesindeki tesisinde yay ve direksiyon üretimleri yapılmaktadır. Kocaeli Gebze'de yapılan AUTOLİV FABRİKASI Projesinde Yılmaz İnşaat ana yüklenici olarak projeyi anahtar teslim şeklinde, proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

51 İŞVEREN : İZOCAM A.Ş PROJE ADI : İZOCAM TAŞYÜNÜ İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Kocaeli Gebze'de bulunan İZOCAM FABRİKASI YENİ FIRIN BİNASI TEVSİİ Projesini Yılmaz İnşaat ana yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

52 İŞVEREN : NOVA REKLAMCILIK DEK. SAN. VE TİC. A.Ş. PROJE ADI : NOVA REKLAM İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Nova Fabrika ve Ofis Binası Türkiye'nin en büyük ışıklı ve ışıksız tabela üreticisine ait genel merkez olarak inşa edilmiştir. L-formundaki plan düz açılı basit bir formda gelişmiştir. Düz çatılı üretim ünitesinin ön cephesinde yerleştirilmiş showroomlar, personel ve ziyaretçi yemek salonları ile birleşen 3 katlı ofis binası kompleksin tamamını oluşturmaktadır.

53 İŞVEREN : NOVA REKLAMCILIK DEK. SAN. VE TİC. A.Ş. PROJE ADI : NOVA REKLAM İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi İstanbul Gebze'de yapılan NOVA REKLAM FABRİKASI Projesinde Yılmaz İnşaat ana yüklenici olarak projeyi anahtar teslim şeklinde projeye esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

54 İŞVEREN : ROZAK DEMİR PROFİL TİC. ve SAN. A.Ş. PROJE ADI : ROZAK DEMİR DEPOSU (GEBZE) İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Rozak Türkiye nin çeşitli stratejik bölgelerindeki depolama tesisleri ile yapı sektöründen, makine imalatına, gemi sanayine kadar demir-çelik ürünlerine ihtiyaç duyulan her alanda ithal ve yerli ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. Standart ürünlerin yanı sıra proje bazında özel kalite ve ebatlarda malzeme temini yapmaktadır.

55 İŞVEREN : ROZAK DEMİR PROFİL TİC. ve SAN. A.Ş. PROJE ADI : ROZAK DEMİR DEPOSU (GEBZE) İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi İstanbul İkitelli'de yapılan ROZAK MERKEZ BİNA Projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir,kalıp ve beton imalatları ile Arıtma deposu ve İstinat duvarlarının imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

56 İŞVEREN : OMV SAMSUN ELEKTRİK ÜRETİM SAN. VE TİC. A.Ş. ANA YÜKLENİCİ : ENDEM İNŞAAT A.Ş. PROJE ADI :SAMSUN DOĞALGAZ ÇEVRİM SANTRALİ İŞİN TANIMI : Enerji Santrali Projesi Mavi Akım doğalgaz boru hattı çıkış noktasının yakınında, 890 MW gücüne sahip doğalgaz kombine çevrim santrali yüksek verimliliği ve düşük emisyon değerleriyle uzun yıllar boyunca Türkiye enerji sektörünün önemli bir yapı taşı olacaktır.

57 İŞVEREN : OMV SAMSUN ELEKTRİK ÜRETİM SAN. VE TİC. A.Ş. ANA YÜKLENİCİ : ENDEM İNŞAAT A.Ş. PROJE ADI :SAMSUN DOĞALGAZ ÇEVRİM SANTRALİ İŞİN TANIMI : Enerji Santrali Projesi Samsun Terme'de 444 dönümlük bir arazi üzerine yapılmakta olan DOĞALGAZ ÇEVRİM SATRALİ projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatları ile fore kazık imalatlarına devam etmektedir.

58 İŞVEREN : BAYMINA ENERJİ A.Ş. ANA YÜKLENİCİ : YÜKSEL İNŞAAT PROJE ADI : BAYMINA ENERJİ SANTRALİ İŞİN TANIMI : m² ENERJİ SANTRALİ PROJESİ BAYMİNA ENERJİ SANTRALİ'nde ortalama saha koşullarında santralin net çıkış gücü 770 MW'tır. Santral tam kapasitede çalıştırıldığında yıllık 6,3 milyar kwh elektrik enerjisini Türkiye Elektrik Enterkonnekte Sistemine aktarabilmektedir. Santral yılda yaklaşık bir milyar metreküp doğal gaz tüketmektedir.

59 İŞVEREN : BAYMINA ENERJİ A.Ş. ANA YÜKLENİCİ : YÜKSEL İNŞAAT PROJE ADI : BAYMINA ENERJİ SANTRALİ İŞİN TANIMI : m² ENERJİ SANTRALİ PROJESİ Ankara Temelli'de yapılan BAYMİNA ENERJİ SANTRALİ projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatlarını ve tüm alt yapı imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

60 İŞVEREN : NEŞE PLASTİK PROJE ADI : NEŞE PLASTİK İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Neşe Plastik artan üretim kapasitesi ile yapı/inşaat, ev dekorasyon, ambalaj, otomotiv, kırtasiye gibi sektörlere günün teknolojik gelişmelerini takip eden anlayışıyla ürünlerini sunmaktadır.

61 İŞVEREN : NEŞE PLASTİK PROJE ADI : NEŞE PLASTİK İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Kocaeli Çayırova TOSB'de yapılan NEŞE PLASTİK Fabrikası projesinde Yılmaz İnşaat ana yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir,kalıp ve beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

62 İŞVEREN : SERENAY AMBALAJ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. PROJE ADI : SERENAY AMBALAJ İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi 2003 yılında Avrupa Serbest Bölgesi nde kurulan Serenay Ambalaj kurulduğu günden itibaren ilk olarak İngiltere pazarı ve bu pazarın ürünleri olan kapaklı hamburger kaplarına yöneldi. Avrupa Serbest Bölgesinde aylık 200 ton üretim kapasitesine sahip olan Serenay Ambalaj, 15 Avrupa ülkesine ihracat gerçekleştirmektedir. Ürünler, genel olarak kapaklı fast food ve yemek kapları olmakla birlikte yine fast food sektöründe kullanılan bazı tabak ürünleri de ürün portföyünde yer almaktadır.

63 İŞVEREN : SERENAY AMBALAJ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. PROJE ADI : SERENAY AMBALAJ İŞİN TANIMI : m² inşaat alanına sahip Fabrika Projesi Çorlu ASB 'inde m 2 'lik bir alan içine yapılan SERENAY AMBALAJ Fabrikası Projesinden Yılmaz İnşaat ana yüklenici olarak projeyi anahtar teslim şeklinde ve proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

64 İŞVEREN : PAKEL KİMYA TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. PROJE ADI : PAKEL KİMYA Adana Yumurtalık Serbest Bölgesinde yapılan PAKEL KİMYA TANK SAHASI ile Muhtelif saha işleri uygulamasını Yılmaz İnşaat ana yüklenici olarak proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

65 İŞVEREN : ABB ELEKTRİK SAN. A.Ş. İŞİN TANIMI : Kartal ABB Tevsii işleri İstanbul Kartal'da bulunan ABB ELEKTRİK FABRİKASI TEVSİİ Projesinde Yılmaz İnşaat kaba inşaat işlerinden demir,kalıp ve beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

66 İŞVEREN : İPRAGAZ A.Ş. PROJE ADI : İPRAGAZ - BİZİMGAZ İŞİN TANIMI : Dolum deposu Tevsii İşleri İstanbul Hadımköy'de bulunan İPRAGAZ - BİZİMGAZ DOLUM TESİSİ'inde Yılmaz İnşaat TEVSİİ işlerini proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

67 İŞVEREN : DSİ ANAYÜKLENİCİ: LİMAK İNŞAAT SAN. ve TİC. A.Ş. PROJE ADI : MELEN ÇAYI PROJESİ İŞİN TANIMI : Arıtma Tesisi MELEN ÇAYI PROJESİ, İstanbul Boğazı'nın yaklaşık 170 km doğusunda Büyük Melen Çayı'ndan ham suyun alınıp, İstanbul'un 30 km kuzeydoğusunda dörtyüz dönümlük bir arazi üzerinde kurulmakta olan Cumhuriyet İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde arıtıldıktan sonra şehrin Avrupa yakasına iletilmesi ve arıtılmış suyun buradan şehre verilmesini kapsayan Türkiye'nin en büyük projelerinden biridir.

68 İŞVEREN : DSİ ANAYÜKLENİCİ: LİMAK İNŞAAT SAN. ve TİC. A.Ş. PROJE ADI : MELEN ÇAYI PROJESİ İŞİN TANIMI : Arıtma Tesisi İstanbul Beykoz'da yapılan MELEN ÇAYI Projesinde Yılmaz İnşaat alt yüklenici olarak kaba inşaat işlerinden demir, kalıp ve beton imalatlarını proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

69 İŞVEREN : DSİ ANAYÜKLENİCİ: YÜKSEL İNŞAAT. A.Ş. PROJE ADI : MELEN ÇAYI PROJESİ İŞİN TANIMI : Melen Regülatörü, Melen ve Cumhuriyet Pompaj Sist. İşin kapsamında 84 m uzunluğunda beton ve toprak dolgu regulatör, 116 m uzunlukta kapaksız beton dolu savak, 6,325 m uzunluğunda 2.5 m çapında çelik boru hattı, Melen Pompa İstasyonu, Cumhuriyet Pompa İstasyonu ile 2 adet 26,000 m³ kapasiteli betonarme terfi depoları bulunmaktadır.

70 İŞVEREN : AYGAZ A.Ş. PROJE ADI : AYGAZ İŞİN TANIMI : Dolum deposu Tevsii İşleri AYGAZ Firmasının ALİAĞA ile AMBARLI'da bulunan DOLUM, Yılmaz İnşaat TEVSİİ işlerini proje esaslarına uygun olarak tamamlamıştır.

solar 1997 DEN BUGÜNE 2.500.000 M² İNŞAAT ALANI İŞVEREN : Maya & Yılsan Adi Ortaklığı YER : KARTAL - İSTANBUL İŞİN TANIMI : 250.000 m² İnşaat alanına sahip AVM IKEA ve KULE PROJESİ İŞVEREN : YILMAZ

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

REFERANSLAR. Proje Alanı (m²) İşin Bitiş Tarihi Worthington Arıtaş Bandırma Projesi Anahtar Teslim İnşaatı. İşin Başlangıç Tarihi

REFERANSLAR. Proje Alanı (m²) İşin Bitiş Tarihi Worthington Arıtaş Bandırma Projesi Anahtar Teslim İnşaatı. İşin Başlangıç Tarihi İÇİNDEKİLER 03-04 Hakkımızda 05-06 Referanslar 07-18 Worthington Arıtaş Bandırma Projesi 19-22 Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürlüğü Projesi 23-26 Eko Sinerji Fabrika Binası İnşaatı 27-30 E-Kart İlave Ofis

Detaylı

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. REFERANSLARIMIZ Metrocity Kompleksi (İstanbul / Türkiye) ALT TAŞERONLUK İstanbul un finans ve ticaret merkezi olan Zincirlikuyu Maslak hattı üzerinde bulunan Metrocıty Kompleksi toplam 215.000 m2 kapalı

Detaylı

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ Hakkımızda Biz... RESUL Gayrimenkul İnşaat, 1996 yılında kaba ve ince inşaat yapmak amacıyla kurulmuştur. 1996 dan bu yana inşaat taahhüt işleri yapan ve genellikle ana üretici inşaat firmalarıyla çalışan

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

DEVAM EDEN İŞLER 66 ADA KARDELEN 3 BLOKLARI

DEVAM EDEN İŞLER 66 ADA KARDELEN 3 BLOKLARI SİTELER & KONUTLAR DEVAM EDEN İŞLER 66 ADA KARDELEN 3 BLOKLARI 62 ADA GARDENYA 4/1 4/2 BLOKLARI 3000 A RESIDENCE Proje Yönetim Hizmetleri Sabah Servisi Hizmetleri BOF PLAZA ÇAMALTI SİTESİ İNCİ RESIDENCE

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT www.temelkon.com.tr Temelkon 2017 www.temelkon.com.tr 1989 yılında kurulan Temelkon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

FİRMA HAKKINDA FİRMA BİLGİLERİ

FİRMA HAKKINDA FİRMA BİLGİLERİ FİRMA HAKKINDA SUUD İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ AHMET ÇAKIR tarafından 28 Haziran 2012 tarihinde kurulmuştur. Yaptığımız işleri inşaat malzemeli veya sadece işçilik olarak yapmaktayız.

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT, Endüstriyel tesislerde kayar kalıp, tırmanır kalıp, yapısal çelik gibi mühendislik ve uygulama işlerinde uzmanlaşan bir kadro ile ortak

Detaylı

62 ADA GARDENYA 4/1 4/2 BLOKLARI. İşin Niteliği : 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri Teknik İşletme Bakım & Onarım Hizmetleri Temizlik Hizmetleri

62 ADA GARDENYA 4/1 4/2 BLOKLARI. İşin Niteliği : 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri Teknik İşletme Bakım & Onarım Hizmetleri Temizlik Hizmetleri REFERANSLAR SİTELER & KONUTLAR 62 ADA GARDENYA 4/1 4/2 BLOKLARI 66 ADA KARDELEN 3 BLOKLARI 3000 A RESIDENCE Sabah Servisi Hizmetleri ÇAMALTI SİTESİ İNCİ RESIDENCE Kapalı Havuz Bakım Hizmetleri SELÇUKLU

Detaylı

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 1-GİRİŞ Bu raporun amacı; Kadıköy Ön Arıtma Tesisinin bulunduğu alanda yapılacak olan Biyolojik Atık Su Arıtma Tesis hakkında Teknik bilgilendirme yapılmasıdır. 2-KADIKÖY ÖN ARITMA TESİSİ %100 dış kaynaklı

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde HAKKIMIZDA Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde çok sayıda projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ŞİRKET KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA BOZO İNŞAAT 2000 yılında İzmit e 896 konut güçlendirme projesi ile inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu zamana kadar birçok yurt içi ve yurt dışı, inşaat

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder Yatırımın Yeni Adresi Bolluca YAKUT EVLERİ güven inşa eder Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. FİRMA TANITIMI COMPANY DESCRIPTION HAKKIMIZDA Lodos Çelik Konstrüksiyon İnşaat Yapı Makina Taah. San. ve Tic. A.Ş, çelik konstrüksiyon imalat ve montaj sektöründe faaliyetini

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR 444 94 91 INFO@ONA9.COM HAYELLERİNİZDEKİ WWW.ONA9.COM YAŞAM DRAGOS DA ŞEKİLLENİYOR EN GROUP Kuruluşu 1974 yılına dayanan firmamız modern teknolojiyi kullanarak yüksek standartta hizmet vermeyi kendine

Detaylı

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 3396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 34396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ HAKKIMIZDA ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FAALİYET ALANLARIMIZ Taahhüt e ği işlerde konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile yurt içinde ve yurt dışında modern sınai, cari, altyapı ve üstyapı

Detaylı

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın.

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın. Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın. En seçkin hayallere bile ulaşabilen, Ankara nın en yüksek konutları... Ankara nın Gökyüzüne Uzanan Elleri... Ankara da, hayallerinizin sınırlarını

Detaylı

AĞAOĞLU MASLAK 1453 İNŞAAT ALANI

AĞAOĞLU MASLAK 1453 İNŞAAT ALANI MODEL BİNA hakkımızda MODEL İNŞAAT 1993 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı Yurtiçi ve Yurtdışı Müteahhitlik hizmetleridir. Bu hedef doğrultusunda Yurtiçi ve Yurtdışında çok önemli projeler gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan

Detaylı

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit www.gortasmermergranit.com HAKKIMIZDA Görtaş Mermer Granit; uzun yıllar İnşaat sektöründe faaliyet göstermiş olan Abdurrahman ÇİMEN tarafından 1986 yılında kurulmuştur. 30 yıllık tecrube ve birikim ile

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ.

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. Firmamız Hakkımızda 1998 Yılında kurulan GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. mekanik tesisat uygulamaları alanında hizmet vermektedir. Yaptığı her işin arkasında durmayı prensip edinmiş firmamız endüstriyel

Detaylı

BESA İnşaat ve Metal San. Tic. Ltd. Şti.

BESA İnşaat ve Metal San. Tic. Ltd. Şti. BESA İnşaat ve Metal San. Tic. Ltd. Şti. Bahçelievler Basın Sitesi İSTANBUL - 27.10.2013 Sunum Mühendis / Yüklenici İş Güvenliği Uzmanı Şirket Tanıtımı Kuruluş Kurucumuz 1972 Besim SADIKER Çevre ve Şehircilik

Detaylı

İzmir Bergama. Adapazarı Kandıra. Kocaeli Kandıra. Aydın Denizli. İzmit Yalova. Eskişehir Bilecik. Bandırma Bursa

İzmir Bergama. Adapazarı Kandıra. Kocaeli Kandıra. Aydın Denizli. İzmit Yalova. Eskişehir Bilecik. Bandırma Bursa 1 SU-YAPI Mühendislik Mişavirlik A.. 1999 Bergama Altı Adet Köprüye Ait Temellerin Tasarımı Ve Geoteknik 2 Alaçatı Turizm Ve Yatırım A.. 1999 Alaçatı İstinat Duvarları Hakkında Değerlendirme 3 ESER Müşavirlik

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012 1/2 İŞİN ADI : Spil Dağı Milli Parkı Alt Yapı Yapım İşi İDARE : Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü YÜKLENİCİ : As İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İHALE BEDELİ : 11.890.000,00

Detaylı

www.fdsyapi.com Vizyon Dünya standartlarını yakalayarak uzmanlaşmış faliyet alanında öncü bir global şirket olmak,

www.fdsyapi.com Vizyon Dünya standartlarını yakalayarak uzmanlaşmış faliyet alanında öncü bir global şirket olmak, Hakkımızda FDS YAPI, 1999 yılından itibaren sanayi yapıları inşaatlarında bir çok projeyi başarı ile tamamlamış ve edindikleri tecrübeleri kurdukları yeni şirketleri ile günümüze aktararak devam ettirmek

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

Farkımız, adımıza duyduğumuz güven...

Farkımız, adımıza duyduğumuz güven... 2017 Farkımız, adımıza duyduğumuz güven... Hakkımızda Sukot Su Altı Hizmetleri ismiyle, 2001 yılında Aliağa-İzmir de su altı hizmetleri vermek üzere kurulan firmamız, zaman içerisinde hizmet kapsamını

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

OYAK BETON HAKKINDA OYAK BETON PROJELERİ ULAŞIM PROJELERİ

OYAK BETON HAKKINDA OYAK BETON PROJELERİ ULAŞIM PROJELERİ OYAK BETON HAKKINDA Çeyrek asra yakın bir süre OYAK Çimento Grubu fabrikalarının çatısı altında ikincil bir hizmet olarak sunulan hazır beton üretimi ve satışı, sektördeki hızlı gelişmelerin ve artan talebin

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Adres Ortabayır Mh. Bacadibi Sk. No : 2 / 6 Gültepe / Kağıthane Tel (0212) 264 07 78 Faks (0212) 264 07 78 E-posta info@notrelektrik.com.tr

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul Şube: Yahyakaptan Mah. Bahardalı Sok. D6 Blok A Girişi No: 2 D: 1 İzmit / Kocaeli Firma

Detaylı

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir.

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir. Firma Profili 2012 1 Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları, Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Hakkımızda.

Hakkımızda. Hakkımızda Dor Yapı kurulduğu günden bugüne geleneksel değer ve üretim ahlakını koruyarak, değişikliklere açık bakış açısı ile sürekli daha iyiye ulaşma azmi ve gayreti içindedir. Uzmanlığını inşaat alanı

Detaylı

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410 DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com TRİA ENERJİ 1992 DEN BERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN DİNAMİK BİR MÜHENDİSLİK ŞİRKETİDİR. VİZYONUMUZ Müşterilerimize verdiğimiz danışmanlık ve taahhüt işlerinde

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Şirketimiz Hakkında 2014 Hakkımızda Dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri üreten Avcıbaşoğlu İnşaat 2000'li yıllardan itibaren

Detaylı

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com Satış Ofisi: Dilek Sabancı Cad. Nergis-Günbatımı Sk. No: 17 Ataşehir-İSTANBUL Tel: (0216) 469 80 55 Merkez: Küçükbakkalköy Mah. Şerifali Cd. No: 12/A Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 575 27 89-90 Fax: (0216)

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

Ticaret Merkezi Referanslarımız

Ticaret Merkezi Referanslarımız Proje Adı Şehri CNR Fuar Alanı (Hall 2-3-4-5-6-7-8 ) İstanbul STANDALONE/EY2400 32 900 CNR Fuar Alanı (Hall 9/10) İstanbul STANDALONE/EY2400 22 750 Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Kayseri STANDALONE/EY3600

Detaylı

Misyon Yönetim Hizmetleri. Referans Listesi 2012

Misyon Yönetim Hizmetleri. Referans Listesi 2012 Misyon Yönetim Hizmetleri Referans Listesi 2012 66 ADA KARDELEN 3 BLOKLARI Haşere İlaçlama Hizmetleri : 13 Kişi : İSTANBUL / Ataşehir 3000 A RESIDENCE Sabah Servisi Hizmetleri Haşere İlaçlama Hizmetleri

Detaylı

YÖNETİM VE TEKNİK KADRO

YÖNETİM VE TEKNİK KADRO www.seninsaat.com.tr YÖNETİM VE TEKNİK KADRO YUSUF ŞEN Müh. / Yönetim Kurulu Başkanı İSMAİL AKDAŞ İnş. Müh. MURAT DEMİRLİ Rest. Uzm. Y. Mimar A. KADİR BALTA Dekorasyon ve İnce İşler Uzmanı AYLA DEMİRLİ

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

TANITIM KATALOĞU 2017

TANITIM KATALOĞU 2017 TANITIM KATALOĞU 2017 Yenişehir Mh. Sümbül Sok.No:6 Sweet Life Cent.A Bl.D:59 KURTKÖY-PENDİK / İSTANBUL Tel:0216 6840764 e-mail:info@hasinsaat.com web:www..hasproje.com HAS PROJE TAAHHÜT İNŞAAT VE TİCARET

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

Konya Sanayi Odası. Ocak 2013. Enis Behar Form Temiz Enerji enis.behar@formgroup.com twitter/enisbehar

Konya Sanayi Odası. Ocak 2013. Enis Behar Form Temiz Enerji enis.behar@formgroup.com twitter/enisbehar Konya Sanayi Odası Ocak 2013 Enis Behar Form Temiz Enerji enis.behar@formgroup.com twitter/enisbehar FORM TEMİZ ENERJİ FORM ŞİRKETLER GRUBU 6 farklı şirketten oluşmaktadır; İklimlendirme Cihazları Satışı

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ.

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. 1994 yılında AK İNŞAAT LTD.ŞTİ. olarak kurulan şirketimiz, inşaat sektöründe birçok projeye imza atmıştır.1994-1997 yılları arasında İstanbul un birçok bölgesinde

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş.

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş. TAHİNCİOĞLU HOLDİNG TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Tahincioğlu Holding in temeli, 1927 yılında, Mardin de atıldı. Tahincioğlu ailesinin tahin üretimine başlamasıyla ticari hayatının ilk adımlarını atan aile şirketi,

Detaylı

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; 199 1999 001 00 00 İnşaat Mühendisi Ahmet Tuncer Sarıaslan tarafından ATS Yapı İnşaat

Detaylı

Merve Kristal.

Merve Kristal. Merve Kristal www.mervekristal.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul +90 212 657 26 18 ŞİRKETİMİZİN HEDEFLERİ; KUASAR MEKANİK ŞİRKETİMİZİN KALİTE POLİTİKASI;

Detaylı

FİRMA TANITIM DOSYASI

FİRMA TANITIM DOSYASI FİRMA TANITIM DOSYASI ÇELİKÇİ İNŞAAT Taahhüt Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Kurucu ortaklarının kendi ihtisas alanlarında deneyimlerle kazanılmış olan bilgi birikimini daima yeni teknolojilerle hayata geçirebilmek

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji İÇERİK Bir Dünya Enerji 1. HAKKIMIZDA 1.1. VİZYON & MİSYON 1.2. KALİTE POLİTİKASI - ÇEVRE VE TOPLUM 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 3.1. ÜRETİM 3.2. PROJE GELİŞTİRME - KURULUM 3.3. AR-GE 4. ÇÖZÜM

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde Tarihçe Koordinat İnşaat firması 2015 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun Babalıklı, Mimar Cemal Akçer ve İş adamı Gökhan Uçar tarafından İnşaat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Mersin ilinde kurulmuştur.

Detaylı

REFERANSLAR MESA MESKEN SANAYİ A.Ş.

REFERANSLAR MESA MESKEN SANAYİ A.Ş. REFERANSLAR MESA MESKEN SANAYİ A.Ş. Mesa Dora Evleri 41803 m 2 alanlı 166 dairelik 2 bloktan oluşmaktadır. Mesa Mesken Sanayi A.Ş. tarafından tünel kalıp sistemini kullanılarak yapılmaktadır. İş Ka Yapı

Detaylı

Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı

Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı TİRE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İZMIR - TÜRKİYE Fiziki Tarif Söz konusu Gayrimenkul 125.000 m² lik bir arsa üzerinde 20.922,75 m² lik bir kapalı alana sahiptir. Gayrimenkul,

Detaylı

EKOL LOJİSTİK YALOVA RORO LİMANI

EKOL LOJİSTİK YALOVA RORO LİMANI EKOL LOJİSTİK YALOVA RORO LİMANI İş Veren: EKOL LOJİSTİK A.Ş. İşin Tanımı: Anahtar Teslim Rıhtım, İskele, Depolama, Gümrük ve Yardımcı Binaların İnşaatı Tarih : 2016-2017 Tutar: 27.500.000,00 USD EKOL

Detaylı