HAZiRAN / Haziran2012 Kültürel ve Sosyal Etkinlikler Bülteni İZMİT BELEDİYESİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAZiRAN / 2012. Haziran2012 Kültürel ve Sosyal Etkinlikler Bülteni İZMİT BELEDİYESİ. www.izmit.bel.tr"

Transkript

1 HAZİRAN 2012 KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLER BÜLTENİ HAZiRAN /

2 Merhaba Sevgili Hemşehrilerim İleri ülkelerdeki her türlü medeni ve ekonomik gelişme, kültürel ve sanatsal yatırımla doğrudan ilişkilidir. Yeni zamanın sosyal belediyeciliği kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyet ve yatırımı adeta zorunlu bir görev olarak önümüze koymaktadır. Bizler kimliğimizi kültürümüzden aldığımızın bilincinde olarak sosyal faaliyetlere son derece önem veren bir belediyecilik yapıyoruz. Çünkü toplumsal sorumluluklar bizim kültürümüzün çok önemli bir parçasıdır. İşte mayıs ayında planladığımız ve uyguladığımız faaliyetlerin çoğunluğu da bu sosyal sorumluluk projelerinden oluşmaktadır. Engelliler haftasındaki etkinlikten Kertil Tekke Hıdrellez kutlamalarımıza, Çardakta Buluşalım, Gelin Tanış Olalım isimli komşuluğu pekiştirme amaçlı orjinal çalışmamızdan tarihi köklerimize yolculuk yaptığımız Hasret-i Fatih tiyatro oyunumuza, Dünya Süt Günü etkinliklerimizden spor salonları açılışlarımıza kadar pek çok yeni faaliyeti siz kıymetli İzmitlilere sunduk. Türkiye de bir ilk olan Her Çocuğun Bisikleti Olsun diyerek yola çıktığımız 5500 bisiklet dağıtım töreni kusursuz bir organizasyonla gerçekleşti. İnşallah Haziran ayı içinde de pek çok faaliyet ve şenlik havasında geçecek açılış programlarımızda sizlerle buluşacağız. Çocuk Hakları Okulu açılışımız, Çok Amaçlı Salon ve Emekli Evleri açılışlarımız, şiirli bir geceyle süsleyeceğimiz Fevziye Parkı açılışımız bunlardan bazıları. 28 Haziran İzmit in kurtuluş günü etkinlikleri, Çevre Haftası faaliyetlerimiz ve İzmek Kurslarımızın dönem sonu sergi açılışı ve sertifika törenleri sizlerin beğenisine sunacağımız çalışmalarımızdan olacak. Haziran ayının da siz çok değerli halkımız için kültürel, sanatsal ve sosyal yönden faydalı geçmesini diler, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.

3 ÇOK AMAÇLI SALON AÇILIŞ TÖRENLERİ Tarih : 04 Haziran 2012 Pazartesi Saat : Yer : Muallim Naci Lisesi / Malta Mahallesi Tarih : 12 Haziran 2012 Salı Saat : Yer : Bilim Sanat Merkezi / Kocatepe Mah. Kuruçeşme 5-12 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ İzmit okulları için belediyemiz tarafından yapılan yatırımlar devam ediyor. Muallim Naci Lisesi ve Bilim Sanat Merkezi nde planlanan Çok Amaçlı Salon açılışlarımıza tüm eğitim gönüllülerini bekliyoruz. ÇOCUK MECLİSİ TOPLANTISI Tarih : 04 Haziran 2012 Pazartesi Saat : Yer : İzmit Belediyesi Meclis Salonu Bisiklet Dağıtım Töreni Tarih : 05 Haziran 2012 Salı Saat : Yer : Perşembe Pazar Alanı Çevre Yürüyüşü Tarih : 06 Haziran 2012 Çarşamba Saat : Yer : İzmit Bld. - Merkez Bankası Çevre Günü Programı Tarih : 06 Haziran 2012 Çarşamba Saat : Yer : Seka Park İzmit Belediyesi Çevre Ödül Töreni Tarih : 06 Haziran 2012 Çarşamba Saat : Yer : Seka Park Ambalaj Atık Yarışması Bitkisel Atık Yarışması Elektronik Atık Yarışması Atık Pil Yarışması İzmit Belediyesi Çocuk Meclisi 3. toplantısını belediye meclis salonunda yapıyor. Çocuk Meclisi üyelerimizin yaptığı çalışmaları izlemek isteyen çocuk dostlarını toplantımıza bekliyoruz. Doğal çevrenin kirlenmesi bütün ülkelerin ortak sorunu haline gelmiştir. Çevre kirlenmesi hepimizin günlük yaşayışını etkileyen bir olaydır. Dünya Çevre Gününde tüm çevrecileri Seka Park alanındaki kutlamalara bekliyoruz.

4 MESNEVİ OKUMALARI Tarih : 05 Haziran 2012 Salı Saat : Yer : Saatçi Ali Efendi Konağı ÇOCUK HAKLARI OKULU AÇILIŞ TÖRENİ Tarih : 07 Haziran 2012 Perşembe Saat : Yer : Yenişehir Mah. / Yavuz Selim Parkı İçi Saatçi Ali Efendi Konağı nda her ayın ilk haftası Salı akşamları Mevlevi Üstadı Mustafa ÖZBAĞ ın sunumuyla Mesnevi sohbetleri yapılıyor. Bay ve bayan misafirlerin ağırlanabildiği Mesnevi sohbetlerine tüm halkımızı bekliyoruz. KONAKTA FASIL Tarih : 06 Haziran 2012 Çarşamba Saat : Yer : Saatçi Ali Efendi Konağı Çocukların sokakta çalışmasını önlemek, çocukların sorunlarına kalıcı çözümler üretmek ve hakları konusunda çocuklarımızı bilgilendirmek amacı ile İzmit Belediyesi olarak 23 Nisan 2010 tarihinde Çocuk Hakları Masasını kurduk yılından bu zamana kadar ilçemizdeki tüm ilköğretim okullarında çocuklara haklarının anlatıldığı eğitimler verdik. Bu güzel çalışmaları bir üst düzeye taşımak hedefi ile çocuk hakları okulumuzu açıyoruz. Orjinal bir tasarımla oluşturulan Yenişehir Yavuz Selim Çocuk Parkı ile birlikte açılışını planladığımız okulumuzun ilk eğitim gününde aramızda olmanızdan mutluluk duyacağız. Türk Sanat Müziği ne gönül verenler, Şef İrfan YAKAR yönetiminde icra edilen fasıl programında buluşuyor. Tarihi konakta Sanat Müziği dinlemenin zevkini ve ayrıcalığını yaşamak için sizleri bu keyifli geceye davet ediyoruz.

5 ÇOCUK KOROSU KONSERİ Tarih : 10 Haziran 2012 Pazar Saat : Yer : Halk Eğitim Merkezi Salonu RESİM SERGİSİ Tarih : Haziran 2012 Açılış saat : Yer : İzmit Sanat Galerisi (Cumhuriyet Parkı İçi) İzmit Belediyesi çocuk korosu şef Şule ÇAYCI yönetiminde muhteşem ezgi şöleni ile dinleyenlere müzik ziyafeti veriyor. Uzun bir çalışma döneminden sonra hayranlık bırakan enerjileri ile İzmit li müzikseverlerle buluşacak olan çocuk koromuzu izlemeye tüm halkımızı bekliyoruz. HAYDİ, ÇOCUKLAR SiNEMAYA Cep Sinemaları ücretsizdir 1.HAFTANIN FİLMLERİ GENE - FUSION BARBIE MARIPOSA SUPERMAN BUZ DEVRİ -3 SCOOBY DOO -2 Tarih : Haziran Seans Saat: Seans Saat: Seans Saat: Seans Saat:15.00 Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden Tuğçe Sanal ve Melike Koç un birlikte hazırlamış olduğu yağlı boya resim sergisi açılışına sanat severleri bekliyoruz. EMEKLİ KOROSU Tarih : 17 Haziran 2012 Pazar Saat : Yer : Süleyman Demirel Kültür Merkezi Filmin Konusu; Geleceğin gladyatörleri, özel olarak tasarlanmış arenalarda, özel genetik yapılara sahip dev yaratıklarla bir savaş oyunu oynuyor. Tüm CEPSİN lerde. İzmit Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi İrfan Yakar Yönetiminde Emekli Evi sakinlerimizden oluşan Emekliler Koromuz Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdikleri bir konser veriyor. Farklı bir tat isteyen sanat müziği severler ile bu güzel müzik gecesinde buluşalım.

6 HAYDİ ÇOCUKLAR HAVUZA SEZON AÇILIŞI Tarih : 18 Haziran 2012 Pazartesi Saat : Yer : Mimar Sinan İlköğretim Okulu (Yeni Bina) MAHALLEDE GÜNÜMÜZ VAR Tarih : 20 Haziran 2012 Çarşamba Saat : Yer : Gündoğdu Mahalle Konağı Belediyemiz 5 13 yaş ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik 20 ayrı bölgede kurulan havuzlarda, çocuklarımızın serinlemesi yanında yüzme eğitimini de planlanmıştır. Okul bahçelerinde kurulan havuzlarda eğitim almak isteyen çocukları kayıt masalarına bekliyoruz. Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bahçesine kurulan havuz başında Haydi Çocuklar Havuza diyerek sezonu açıyoruz. HAYDİ, ÇOCUKLAR SiNEMAYA Cep Sinemaları ücretsizdir İzmitli Kadınlar günlerini artık evde yapmıyor. Dostlarla buluştukları neşeli bir ortamda el emeği ikramlarını paylaşıyorlar. TÜRKÜ GECESİ Tarih : 20 Haziran 2012 Çarşamba Saat : Yer : Saatçi Ali Efendi Konağı 2.HAFTANIN FİLMLERİ GREEN LANTERN THE LITTLE ENGINE THAT COULD ADVENTURES CLUTCH POWERS HULK PITIRCIK Tarih : Haziran Seans Saat: Seans Saat: Seans Saat: Seans Saat:15.00 Filmin Konusu; Evrende barışı korumayı amaçlayan galaksiler arası bir hava filosunun üyesi olan, kendini dünya işlerinin dışında bırakarak, gizemli yeşil bir yüzüğe adamış bir test pilotunun hikayesinin anlatıldığı güzel bir film. Tüm CEPSİN lerde. İzmit Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun ülkemizin dört bir tarafından derlenen türküleri seslendirdiği Türkü Gecesi nde buluşalım.

7 KURTULUŞ KUPASI SATRANÇ TURNUVASI AÇILIŞ TÖRENİ Tarih : 21 Haziran 2012 Perşembe Saat : Yer : Hasan Gemici Spor Salonu ÖDÜL TÖRENİ Tarih : 24 Haziran 2012 Pazar Saat : Yer : Hasan Gemici Spor Salonu BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI FİNALİ Tarih : 21 Haziran 2012 Perşembe Saat : Yer : Doğu Kışla Spor Tesisleri Kaynaşma ve dostlukların pekişmesi düşüncesi ile düzenlenen birimler arası futbol turnuvası final maçı ve kupa töreniyle son buluyor. Bu heyecanlı geceye birlikte şahit olmak isteyen futbolseverleri Doğukışla ya bekliyoruz. HAYDİ, ÇOCUKLAR SiNEMAYA Cep Sinemaları ücretsizdir 3.HAFTNANIN FİLMLERİ SANTA APPRENTİCE RAIPONCE GNUMEO JULIET UNEVIE DECHAT CHIP DALE Tarih : Haziran Seans Saat: Seans Saat: Seans Saat: Seans Saat:15.00 Filmin Konusu; Emeklilik zamanı gelen noel baba, yerine birini yetiştirmek için adaylar arasından uygun bir çırak seçer. Tüm CEPSİN lerde. İzmit in Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında İzmit Belediyesi olarak Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası düzenliyoruz. Akıl sporu satranç ile ilgilenenler bu heyecanlı yarışta buluşuyor.

8 66 ÇARDAKTA BULUŞUYORUZ Tarih : 24 Haziran 2012 Pazar Saat : Yer : Malta Mahallesi İZMİT İN KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ Tarih : 28 Haziran 2012 Perşembe Yer : Bağçeşme Şehitlik Alanı, Yürüyüş Yolu Korteji ve Doğukışla Parkı Çardakta Buluşalım Gelin Tanış Olalım projesi kapsamında komşuluk ilişkilerini pekiştirmek amacıyla Malta Mahallesinde bulunan 66 çardakta aynı anda buluşuyoruz. Çeşitli ikramların sunulacağı çardakların sıcak ortamında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız. ÖĞRETMEN OKURSA HERKES OKUR Tarih : 27 Haziran 2012 Çarşamba Saat : Yer : Saatçi Ali Efendi Konağı Konuklar : Mehmetçik İlköğretim Okulu Öğretmenleri İzmit imizin çeşitli okullarında eğitim veren öğretmenlerimiz ayda bir kez toplanarak seçilen kitap hakkında değerlendirme yapıyor. Toplantılara her ay ayrı bir yazarın kitabını okuyan öğretmenler katılmaktadır. Bu ayki etkinlikte Ahmet Ümit in İstanbul Hatırası adlı kitabı konuşulacak. İkindi namazına müteakip Bağçeşme Şehitliğinde Mevlid-i Şerif Okunması ve Pilav Dağıtımı Belediye önü toplanma ve Doğukışla Parkı na Kortej Yürüyüşü (Saat : 18.30) Doğukışla Parkı nda Mehteran, Şiir, Halk Oyunları ve çeşitli etkinliklerden oluşan program. Kurtuluş Günü Etkiliklerimize tüm İzmit lileri bekliyoruz.

9 BİSİKLETLE ŞEHİR TURU Tarih : Her hafta sonu Pazar günleri Saat : Yer : Bisiklet Trafik Eğitim Pisti (Yahya Kaptan Mah.) TULUM VE AKORDEON DİNLETİSİ Tarih : Her P.tesi Akordeon Çarşamba ve C.tesi günleri Tulum Yer : Yürüyüş yolu, Cumhuriyet Parkı ve Sabri Yalım Parkı Saat : arası Her hafta sonu bisiklet severler bir araya gelerek, şehir turu ile sağlıklı bir gezi yapıyor. Bisiklet gezisi sonrası kahvaltı ikramımızın olduğu etkinliğimize İzmit i Seviyoum, Bisiklete Biniyorum diyen tüm bisiklet severleri bekliyoruz. MEHTERAN KONSERLERİ 15 Haziran Cuma 2012 Cuma Namazı Sonrası - Fevziye Camii Avlusu 23 Haziran Cumartesi 2012 Saat : Belsa Plaza Önü Her hafta Pazartesi Akordeon, Çarşamba ve Cumartesi Tulum dinletisi İzmit Belediyesi Müzik Duraklarında. Yürüyüş yolu, Cumhuriyet Parkı ve Sabri Yalım Parkındaki müzik dinletilerinde birlikte olalım... ÇELLO, YAN FÜLÜT VE GİTAR DİNLETİSİ Tarih : Perşembe ve Cuma günleri Yer : Yürüyüş yolu, Cumhuriyet Parkı ve Sabri Yalım Parkı Saat : arası Tarihe yolculuk edeceğimiz İzmit Mehteran Bölüğü Konserlerinde siz değerli halkımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Gitar, Yan Flüt ve Çello santçılarımız perşembe ve cuma günleri müzik duraklarımızda müzik severlerle buluşuyor.

10 EĞİTİM SEMİNERLERİ KİŞİSEL BAKIM VE HİJYEN KONULU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ EĞİTİMCİ : Kevser KARAKAYA (İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hijyen Eğitimcisi ) EĞİTİMCİ : Serap Sözer (Eğitimci Psikolog) 01 Haziran 2012 Cuma Saat : İzmit Belediye Spor Tesisleri KONU : Sporda Başarı ve Performans 13 Haziran 2012 Çarşamba Saat : Belsa 9.Kat Toplantı Salonu KONU : Çatışma Çözme Eğitimi 07 Haziran 2012 Perşembe Saat : Belsa 9.Kat Toplantı Salonu KONU : İletişim Eğitimi 15 Haziran 2012 Cuma Saat : İzmit Sanat Merkezi KONU : Evlilik ve Aile Hayatı PROJE YAPILANDIRMA EĞİTİMİ 7 Haziran 2012 Perşembe Saat : Tüysüzler Mahalle Konağı 21 Haziran 2012 Perşembe Saat : Yahya Kaptan Mahalle Konağı 14 Haziran 2012 Perşembe Saat : Yenimahalle Mahalle Konağı 28 Haziran 2012 Perşembe Saat : Gündoğdu Mahalle Konağı EĞİTİMCİ : Ömer KAYA KONU : Fikir Aşamasından Sonuca Proje Yapılandırması KADINLAR MATİNESİ 26 Haziran 2012 / Salı Saat : Belsa 9.Kat Toplantı Salonu 27 Haziran 2012 Çarşamba Saat : İzmit Sanat Merkezi 13 Haziran 2012 Çarşamba - Saat 14:00 Alikahya Düğün Salonu

11 HASTA HAKLARI EĞİTİMİ EMEKLİEVİ DOĞUM GÜNLERİ EĞİTİMCİ : Emine SARI (İl Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları Koordinatörü) 12 Haziran 2012 Salı Saat : Gündoğdu Mah. Emeklievi 13 Haziran 2012 Çarşamba Saat : Yahya Kaptan Mah. Emeklievi 19 Haziran 2012 Salı Saat:14.00 Tüysüzler Mah. Emeklievi 21 Haziran 2012 Perşembe Saat:14.00 Yenimahalle Emeklievi 7 Haziran 2012 Perşembe Saat 14:00 Tüysüzler Mahalle Konağı 14 Haziran 2012 Perşembe Saat 14:00 Yenimahalle Mahalle Konağı 26 Haziran 2012 Salı Saat 14:00 İzmit Sanat Merkezi 11 Haziran 2012 Pazartesi Saat 14:00 Yahya Kaptan Hanımeli Kültür Merkezi 21 Haziran 2012 Perşembe Saat 14:00 Yahya Kaptan Mahalle Konağı 28 Haziran 2012 Perşembe Saat 14:00 Gündoğdu Mahalle Konağı Vatandaşların sağlık hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanmaları için modern tıp yönetiminin bir gereği olan hasta hakları konusunda bilinçlenmeleri hedeflenen seminerlerimizde hasta ve hasta yakınlarını bilgilendiriyoruz. İzmit Belediyesi Emeklievlerinde sosyal aktivitelerde bulunan emeklilerimiz ile birlikte olmak ve onların mutluluklarını paylaşmak için her ay doğum günleri düzenlenmektedir. İLLÜZYON GÖSTERİLERİ Tarih : Her hafta Cuma ve Cumartesi günleri Yer : Belsa / B-Blok Karşısı Saat : Çocukların beğenisini toplayan İllüzyonist Kamuran Türkmen 30 dakikalık yeni ve güzel illüzyon gösterileriyle çocuklara olduğu kadar büyüklere de eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

12 ENGELLİLER İÇİN DOĞUM GÜNÜ Tarih : 27 Haziran 2012 Çarşamba Saat : Yer : Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi İZMEK MESLEK EDİNDİRME KURSLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SERGİ VE SERTİFİKA TÖRENLERİ HAYDİ, ÇOCUKLAR SiNEMAYA Filmin Konusu; Denizanası Sahaları; bikini Bottom ın yakınındaki yeşil alan. Bu sahada denizanaları bulunur. Sünger Bop ve Patrik sık sık oraya denizanası avlamaya giderler Tüm CEPSİN lerde. Cep Sinemaları ücretsizdir 4.HAFTNANIN FİLMLERİ LOONEY TUNES 7 BEETHOVENS KEDİLER VE KÖPEKLER NEHİR MACERASI PLUMFEROS Tarih : Haziran Seans Saat: Seans Saat: Seans Saat: Seans Saat:15.00 SN TARİH SAAT YER Çukurbağ Kurs Merkezi Gültepe Kurs Merkezi Saatçi Ali Efendi Konağı Kursu (Sanat Sokağı) Gündoğdu Mahalle Konağı Yenidoğan Kültür Merkezi Hanımeli Kültür Merkezi Ekim İlköğretim Okulu Yenimahalle İlköğretim Okulu Kılıçaslan İlköğretim Okulu Kozluk Kurs Merkezi Zabıtan Kurs Merkezi Kadıköy Kurs Merkezi İZMİT BELEDİYESİ İzmek Kurs Merkezi

13

ŞUBAT 2012 KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ŞUBAT 2012 KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ŞUBAT 2012 ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ www.izmit.bel.tr Değerli Hemşerilerim, Kültürel değerler geniş halk kitlelerini saygın bir millet yapar; onları bütünleşmiş bir irade haline getirir. Bununla birlikte büyük

Detaylı

Kültürel ve Sosyal Etkinlikler Bülteni MAYIS / 2012 MAYIS 2012 KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLER BÜLTENİ. www.izmit.bel.tr İZMİT BELEDİYESİ

Kültürel ve Sosyal Etkinlikler Bülteni MAYIS / 2012 MAYIS 2012 KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLER BÜLTENİ. www.izmit.bel.tr İZMİT BELEDİYESİ MAYIS 2012 KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLER BÜLTENİ MAYIS / 2012 www.izmit.bel.tr Sevgili MHemşehrilerim; a y ı s 2 0 1 2 Paha biçilmez kültürel ve sosyal mirasımıza layıkı ile sahip çıkmak, onu hep canlı

Detaylı

AKIF. martikibin12 KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ MART / 2012 İZMİT BELEDİYESİ MART 2012 KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ. www.izmit.bel.

AKIF. martikibin12 KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ MART / 2012 İZMİT BELEDİYESİ MART 2012 KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ. www.izmit.bel. SÜLEYMAN DEMİREL 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA martikibin12 MART 2012 BÜLTENİ MART / 2012 MEHMET AKIF Özel P r o g r a m ı MART 11PAZAR2012 19:00 KÜLTÜR MERKEZİ...

Detaylı

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI Tarih 23 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 10.00 Anıt Meydanı *Mehteran Bölüğü Gösterisi *Ahilik Haftası Açılış Töreni Saat: 10.45 Ahi Evran-ı Veli Külliyesi *Ahi Evran-ı Veli

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var On5yirmi5.com Bayrampaşa'da Erzincanlı Var Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayına da dopdolu giriyor. Bu ayki etkinliklerde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI S. N. ETKİNLİĞİN TARİHİ ETKİNLİĞİN SAATİ YAPILACAK ETKİNLİĞİN ADI 1 22.05. 19.00 TİYATRO GÖSTERİMİ 2 25.05. 10.00

Detaylı

2 RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ

2 RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ Kıymetli hemşehrilerim, Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri güzelliğiyle, bereketiyle rahmet olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif e bir kez daha nail olmak kısmet oldu. Siz değerli hemşehrilerimizin

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

T E M M U Z

T E M M U Z 12-13-14 Türkiyemizin en köklü festivalidir Silivri Yoğurt Festivali. 57 yıldır süren bu sosyal ve kültürel etkinliğimiz sayesinde bölge halkımızın barış, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularını perçinleyen,

Detaylı

sular kültür etkinlikleri Katkılarıyla

sular kültür etkinlikleri Katkılarıyla sular vadisi 2010 kültür etkinlikleri MAYIS HAZİRAN Katkılarıyla sular vadisi kültür etkinlikleri 2010 29 Mayıs Cumartesi / 17:30 Açılış Programı/Sunucu Mehmet Can Protokol Konuşmaları - Kokteyl - Mehteran

Detaylı

SEYİTNİZAM BİLGİ EVİ YAZ DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 02 06 Temmuz 2012

SEYİTNİZAM BİLGİ EVİ YAZ DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 02 06 Temmuz 2012 02 06 Temmuz BİLGİ EVLERİ ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI (Beştelsiz Bilgi Evi) BİLGİ EVLERİ ARASI BİLGİ YARIŞMASI (Yeşiltepe Bilgi Evi) BİLGİ EVLERİ ARASI SATRANÇ TURNUVASI (Sümer Bilgi Evi) BİLGİ EVLERİ

Detaylı

Geleneksel 14 üncü Altın Dokunuşlar Sergisi ve Bilgi Şöleni

Geleneksel 14 üncü Altın Dokunuşlar Sergisi ve Bilgi Şöleni Geleneksel 14 üncü Altın Dokunuşlar Sergisi ve Bilgi Şöleni SELÇUKLU BAŞKENTİ KONYA İnsana hizmeti merkeze alan belediyecilik faaliyetlerimizin kurumsal ifadesi olan KOMEK 2004 ten beri eğitim faaliyetlerini

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 1 AĞUSTOS PAZARTESİ 2 AĞUSTOS SALI 3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 4 AĞUSTOS PERŞEMBE 5 AĞUSTOS CUMA 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS PAZAR 8 AĞUSTOS PAZARTESİ 9 AĞUSTOS SALI 10 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 11 AĞUSTOS PERŞEMBE 12 AĞUSTOS CUMA

Detaylı

HOŞGELDİN İZMİT TE RAMAZAN GECELERİ YA ŞEHR-İ RAMAZAN AĞUSTOS 2011 KÜLTÜR SANAT BÜLTENİ İZMİT BELEDİYESİ AĞUSTOS 2011 KÜLTÜR SANAT BÜLTENİ

HOŞGELDİN İZMİT TE RAMAZAN GECELERİ YA ŞEHR-İ RAMAZAN AĞUSTOS 2011 KÜLTÜR SANAT BÜLTENİ İZMİT BELEDİYESİ AĞUSTOS 2011 KÜLTÜR SANAT BÜLTENİ 02 SALI İZMİT TE GECELERİ HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ BÜLTENİ 01 PAZARTESİ İZMİT TE GECELERİ İzmit i Seviyorum Bisiklete Biniyorum Sloganıyla yola çıktık. İzmit te 15 kilometreyi bulan bisiklet yolunun 1.etabını

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Faaliyet Arama Sonucu

Faaliyet Arama Sonucu Faaliyet Arama Sonucu 1 2 3 4 5 6 Kurum Bilgileri Faaliyetin Bilgileri Faaliyeti Veren : Edebiyat Öğretmeni-Kısa Film Çalışması Katılımcı Sayısı : 7 Kurs-Faaliyet Saati : 8 Ay/Dönem : ARALIK / 2012-2013

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ 1- da yapılan programlar 40 dk., tören alanında yapılan programlar ise 20 dk. Geçemez. 2- da yapılacak törenlerde hangi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı 1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı Engelli vatandaşlarımıza kültürel ve sosyal anlamda daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş, kendileri veya yakınları ile birebir görüşerek yeterli

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

sular vadisi kültüretkinlikleri3 Sular Vadisi Başakşehir Katkılarıyla

sular vadisi kültüretkinlikleri3 Sular Vadisi Başakşehir Katkılarıyla sular vadisi kültüretkinlikleri3 2011 Katkılarıyla 1 HAZİRAN 8 2 6 HAZİRAN Başakşehir sular vadisi kültüretkinlikleri2011 18 Haziran Cumartesi / 20:30 Kur an Ziyafeti-Konser Kur an Tilaveti - KonserTaner

Detaylı

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın! diyerek kütüphanemizi zenginleştirdik Eğirdir MYO öğrencilerinin "Saklama, Bağışla!"

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü 01.06.2014 Pazar 10.00 130. yıl Geleneksel Aşure Günü Kutlamaları Istanbul Lisesi 02.06.2014 Pazartesi 9.30 Istanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası Bahçe Açılışı Açılış Konuşmaları Gösteriler Istanbul

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız.

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız. Ben 1919 yılı Mayıs ayı içinde Samsun a çıktığım gün, elimde maddi hiçbir güç yoktu. Yalnız büyük Türk Ulusunun Soyluluğunda doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir güç vardı. İşte ben bu

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Şubat 2016 Kıymetli hemşehrilerim, Yeni yılda da heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevsim kış olmasına rağmen dur durak bilmiyoruz. Bütün mesaimiz; şehrimizin güzelleşmesi,

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

5.Sınıf 6.Sınıf 7.Sınıf 8.Sınıf 1 Perşembe. Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu

5.Sınıf 6.Sınıf 7.Sınıf 8.Sınıf 1 Perşembe. Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu EYLÜL 2016 1 Perşembe Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 2016-2017 Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası 5-9 Eylül / Rehberlik

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ŞEKER 1 ŞEKER 20 ŞEKER 21 ŞEKER 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31

Detaylı

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 6 TEMMUZ 2011 ÇARŞAMBA Toplu Sabah Kahvaltısı-İNCİ PARK Tüm Katılımcı Konuklar Festival Açılış Yürüyüşü Belediye Önünden Anıta 14:20 Açılış Töreni-ANIT

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Belediyemizin çok yönlü sosyal birimi olarak 2008 yılında çeşitli aktiviteler ve hizmetlerle çalışmalarını başarıyla gerçekleştirmiştir.

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012 İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012 1) Açılış. 2) Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2011 2012 Öğretim Yılı faaliyetleri ile

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu 10.30 Açılış - Protokol Konuşmaları - Halk Oyunu Gösterisi Yer: Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Önü Takı Tasarımı, Ebru ve Rölyef Sergisi (2 Gün) Yer: Merkez Kütüphane Sergi Salonu 9 MAYIS 2016 PAZARTESİ

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31 EYLÜL 2012 1 2 3 4 5 KAYIT

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr ocak 2016 ocak 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Üzerinde yaşamaktan mutluluk duyduğumuz ve insan odaklı hizmet anlayışımızla birçok

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2017-2018 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Y HA F. GÜN 18 EYLÜL 2017 Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı

İŞ TAKVİMİ ORTAK YAZILI TARİHLERİ(1.YAZILILAR) DERSLER UYGULANACAK SINIFLAR TARİHLER TÜRKÇE 4,5,6,7,8 3.11.2014 MATEMATİK 4,5,6,7,8 4.11.2014 FEN VE TEKNOLOJİ 4,5,6,7,8 5.11.2014 SOSYAL BİLGİLER 4,5,6,7

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 1-7 NISAN DÜNYA KANSER GÜNÜ 1 NISAN DÜNYA MIZAH GÜNÜ 4-10 POLIS GÜNÜ VE HAFTASı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Polis Teşkilatının

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI 1 ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI 16 KASIM 2018 CUMA 1. Valilik Ziyareti, Tarih : 16 Kasım 2018 Cuma Saat : 10:00 2. Diyanet Yayınları Kitap Sergisi: : 16 Kasım 2018 Cuma : Anadolu

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Temmuz Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No: Altınordu/ORDU.

Temmuz Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No: Altınordu/ORDU. Temmuz 2017 Temmuz 2017 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Yıllarca özlenen ve sabırla beklenen yatırımlara Büyükşehir Belediyemizle birlikte

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ 4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ Değerli Tuzlalılar; Bilim, Kültür, Sanat ve Spor günlerinin dördüncüsünde yeniden bir aradayız. Üretmenin gururunu, paylaşmanın

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (-- ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ 31 Mart 06 -İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim,

Detaylı