TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Aydın TÖMER ile Marburg Üniversitesi Arasında İkili Anlaşma Yapıldı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Aydın TÖMER ile Marburg Üniversitesi Arasında İkili Anlaşma Yapıldı"

Transkript

1 Aydın TÖMER ile Marburg Üniversitesi Arasında İkili Anlaşma Yapıldı Aydın TÖMER ve Almanya da yer alan Philip Marburg Üniversitesi arasında 15 Haziran 2017 tarihinde Üniversitemiz A Blok VIP Salonunda ikili bir anlaşma imzalandı. Görüşmelerde Marburg Üniversitesinden Dr. Songül Rolffs ve Dr. Leslie Tramontini hazır bulunurken, Üniversitemizi Selman Arslanbaş, Pınar Elbasan, Ayşe Deniz Özkan, Emrah Boylu ve Ovais Vohra temsil etti. Anlaşma çerçevesinde öğrenci ve öğretim elemanı değişimi, ortak yayınlar ve araştırmalar gibi konular görüşüldü. Merkez Müdürü: Selman ARSLANBAŞ Tel: selmanarslanbas@aydin.edu.tr Eğitim Koordinatörü: Öğr. Gör. Emrah BOYLU Tel: emrahboylu@aydin.edu.tr

2 Aydın TÖMER Eğitim Koordinatörü Emrah Boylu Bayburt Üniversitesi Öğrencilerine Seminer Verdi Aydın TÖMER Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Emrah Boylu tarafından Bayburt Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak Türkolojinin Çalışma Alanları konusunda 5 Mayıs 2017 tarihinde seminer verildi. Seminerde öğrencilere bir Türkolog da bulunması gereken özellikler, üniversitelerin Türkçe öğretimi merkezlerindeki iş imkânları gibi konularda bilgi verildi.

3 VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! Türkiye de Uluslararası Öğrenci Olmak Sempozyumu- Sorunlar, Çözümler ve Hedefler İAÜ TARMER (Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi), İAÜ TÖMER (Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi), İAÜ ISSA (Uluslararası Öğrenci ve Personel İşleri Koordinatörlüğü) ve İAÜ EURAS (Avrasya Üniversiteler Birliği) ortaklığı ile Kasım 2017 tarihlerinde İAÜ Halit Aydın Kampüsünde düzenlenecek olan sempozyuma dört temel alanda ve toplam 45 başlıkta bildiri alınacak. Dil olarak hem Türkçe hem de İngilizce olacak sempozyumun temel alanları şu şekilde: 1) Geçmişten Günümüze Türkiye deki Uluslararası Öğrenci Hareketliliği 2) Türkiye de Öğrenim Gören Uluslararası Öğrencilerin Sosyal Hizmet Sorunları 3) Türkiye de Öğrenim Gören Uluslararası Öğrencilerin Sosyal Uyum Problemleri 4) Türkiye de Öğrenim Gören Uluslararası Öğrencilerin Dil Öğrenme Sorunları Bu dört temel alanda açılan toplan 45 bildiri başlığı ve tüm sempozyum detayları için, hem TR hem de ING versiyonu olan bir web sitesi hazırlandı.

4 İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! Bildirilerin Son Kabul Tarihi: 30 Ekim 2017 Kabul Edilen Bildirilerin İlan Tarihi ise 6 Kasım 2017 dir. Sempozyumun amacındaki sosyal içerikle de uyumlu olarak, Katılım (bildiri sunumu) ücretsiz olacaktır Sempozyuma katılım ve konuşmacı talebi kapsamında Dışişleri Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, TİKA, YÖK, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu UDEF, Türkiye Diyanet Vakfı, Türkiye Maarif Vakfı, Eğitim Ekonomisi İş Konseyi, İBB Gençlik Meclisi, Yunus Emre Enstitüsü, Türkiye Ulusal Ajansı gibi kurumlara resmî davet yazıları gönderilmiş ve Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu, Türkiye Diyanet Vakfı, Türkiye Maarif Vakfı, Yunus Emre Enstitüsü, İBB Gençlik Meclisi, Türkiye Ulusal Ajansı, Uluslararası Kültür ve Dil Araştırmaları Derneği, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu gibi çeşitli kuruluşlardan katılım onayları alınmaya başlanmıştır. Sempozyumun web adresinde yer alan 60 kişilik bilim kuruluna olan eklemeler ise devam etmektedir.

5 Aydın TÖMER Müdürü Selman Arslanbaş, Tvnet te Tercih Rehberi Programının Canlı Yayın Konuğu Oldu İstanbul Aydın Üniversitesinin 100 ün üzerinde ülkede 500 e yakın üniversiteyle kurduğu iş birliğiyle öğrencilere uluslararası bir vizyon sunduğunu belirten İAÜ Uluslararası İlişkiler Direktör Yardımcısı ve Aydın TÖMER Müdür Vekili Selman Arslanbaş, Çok dilli, çok kültürlü, çok sosyal bir kampüse sahibiz. Tabiri caizse, Birleşmiş Milletleri temsil eden bir üniversiteyiz. ifadelerini kullandı. Arslanbaş, 260 a yakın tercih merkezimizle, ana kampüsümüzle ve 100 e yakın rehber öğretmenimizle adayların beklendiğini sözlerine ekledi. Ayrıca uluslararasılaşmaya çok önem veren Üniversitemizin 4 bin 500 uluslararası öğrencisi olduğuna dikkat çeken Arslanbaş, bu rakamın bu alanda ABD ve Avrupa nın koyduğu orandan daha yüksek olduğuna vurgu yaptı.

6 Aydın TÖMER Eğitim Koordinatörü Emrah Boylu MEB ve İstanbul DİLMER Tarafından Düzenlenen Sertifika Programında Seminer Verdi Aydın TÖMER Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Emrah Boylu tarafından tarihinde MEB ve İstanbul Üniversitesi DİLMER tarafından düzenlenen sertifika programı kapsamında "Yabancılara Türkçe Öğretiminde Kullanılabilecek Bazı Yöntem ve Teknikler" konulu seminer verildi.

7 Avrasya Yüksek Öğrenim Zirvesi (EURIE) Kapsamında Dünyada Türkçe Öğretimi Paneli Düzenlendi Mart 2017 tarihleri arasında ikincisi gerçekleştirilen EURIE Zirvesinin tek Türkçe paneli olan Dünyada Türkçe Öğretimi Aydın TÖMER tarafından organize edildi. Stanford Üniversitesinden Saadet Ebru Ergül ün moderatörlüğünü yaptığı panele İstanbul Aydın Üniversitesi TÖMER Müdürü Selman Arslanbaş ın yanı sıra, Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Eğitim Müdürü Kerim Sarıgül konuşmacı olarak katıldı.

8 Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı ile Birlikte Türkçe Kursları Düzenlendi Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı ile yapılan protokol kapsamında 600 Suriyeli gence Üniversitemiz Kampüsünde çeşitli seviyelerde Türkçe eğitimi verildi. Proje, liseli gençlerin Türkiye ye adaptasyonu meselesi göz önünde bulundurularak, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle desteklendi.

9 Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ile Ortak Proje Düzenlendi YTB projesi kapsamında A1, A2, B1, B2 ve C1 seviyelerinde Hatay ve Osmaniye de organize edilen kurslarda 100 Suriyeli gence Türkçe eğitimi verildi. Suriyeli Ev Hanımlarına Türkçe Kursları Verildi Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkanlığının katkılarıyla, Suriyeli 20 ev hanımına yönelik A1 ve A2 düzeyinde ücretsiz Türkçe kursları verildi.

10 Romanya da Türkçe Dersi Verildi tarihleri arasında Romanya Dimitrie Cantemir Üniversitesinde Aydın TÖMER Okutmanlarından Ömer Faruk Işık tarafından Türkçe dersleri yürütüldü. Yoğun ilginin yaşandığı derslerde kültür aktarımı üzerinde de özellikle duruldu. Birleşmiş Milletler Projesi Kapsamında Suriyeli Çocuklar İçin Türkçe Kursları Başladı Birleşmiş Milletler ile yürütülen proje kapsamında Suriyeli minikler ders başı yaptı. Oyunlarla, şarkılarla Türkçeyi eğlenceli bir ortamda Aydın TÖMER okutmanları eşliğinde öğrenmeye başladılar.

11 Yazma-Konuşma Kulüpleri Düzenlendi Tüm akademik yıl boyunca Aydın TÖMER öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen kulüplerle öğrencilerin yazma ve konuşma becerileri geliştirildi. Aydın TÖMER öğrencilerinin ücretsiz olarak faydalandığı bu kulüplerde, Türkçe okutmanları tarafından hem eğlenceli hem de öğretici etkinlikler yaptırıldı. Sayı 1 / Temmuz 2017 Aydın TÖMER de Türkçe Seviye Tespit Sınavları Devam Ediyor Her cumartesi saat te gerçekleştirilen Türkçe Seviye Tespit Sınavı yoğun bir katılımla düzenli bir şekilde sürdürüldü.

12 Aydın TÖMER Dil Dergisinin 3. Sayısı Çıktı 3. sayısı çıkarılan Aydın TÖMER Dil Dergisine, M. Sarper ALAP Pakistanlılara Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretiminde Her İki Dilde Yer Alan Benzer Sözcüklerin Öğretime Katkıları, Nilgün ERKARDAS, Türkçede Ezgi Çalışmalarına Farklı Bir Yaklaşım, Fatih KANA, Zeynep ÖZEKİNCİ, İsmail KIZILDAĞ, M. Furkan UZAN Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretiminde Günümüz Popüler Şarkıların Dilin Doğru Kullanımına Etkisi, Mualla MURAT ve Aslıhan KOÇAER Yabancılara Türkçe Öğretiminde İleri Seviyede Anlamsal Boyutta Dil Öğretiminin Önemi başlıklı makaleleriyle katkıda bulundular.

13 Aydın TÖMER Eğitim Koordinatörü Emrah Boylu, Misafir Editör Yardımcısı Oldu Aydın TÖMER Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Emrah Boylu, misafir editörlüğünü Doç. Dr. Fahri Temizyürek in üstlendiği International Journal of Language Academy nin Türkçenin Eğitimi ve Öğretimi özel sayısında misafir editör yardımcısı oldu.

14 Geleneksel El Sanatları Atölyeleri Organize Edildi Aydın TÖMER öğrencilerine yönelik olarak, Geleneksel El Sanatları Atölyeleri gerçekleştirildi. Bu kapsamda tarihinde Ebru Atölyesi, tarihinde Karagöz Gösterimi, tarihinde Kukla Gösterimi, Cam Boyama Atölyesi, Üniversitemiz Moda Tasarımı Bölümüyle birlikte ise tarihinde Keçe Atölyesi organize edildi. Aydın TÖMER in yaşayarak Türkçe öğrenmek ilkesine paralel olarak gerçekleştirilen bu çalışmalarda, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelmiş öğrenciler, yalnızca Türkçe öğrenmekle kalmayarak, Türkiye nin geleneksel sanatlarını da yakından tanıma fırsatı buldular.

15 Okutmanlarımızdan Figen Yılmaz ın Dünyayla Söyleşen Şair Ataol Behramoğlu- Yaşamı Ve Şiiri Başlıklı Kitabı Yayımlandı Okutmanlarımızdan Figen Yılmaz ın dünyaca ünlü şair Ataol Behramoğlu nu konu alan monografik çalışması kitapçılarda yerini aldı. Figen Yılmaz ayrıca Ataol Behramoğlu ile birlikte Nisan 2017 tarihinde TÜYAP İzmir Kitap Fuarında ve 9. Kadıköy Kitap Günlerinde kitabının tanıtımını yaptı. ve Her Zamanki Gibi Eğlenmeyi Bildik Aydın TÖMER okutmanları tarafından Üniversite içinde ve dışında düzenlenen çeşitli aktivitelerle, öğrencilerimiz hoş vakit geçirdi.

İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor!

İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! Türkiye de Uluslararası Öğrenci Olmak Sempozyumu- Sorunlar, Çözümler ve Hedefler İAÜ TARMER (Toplumsal Araştırmalar

Detaylı

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER Ağustos 2017 Bülteni - SAYI: 1 TARMER, II. HALİT AYDIN BİLİM VE ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ ni Düzenliyor Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma

Detaylı

ŞUBAT 2018 BÜLTENİ - SAYI: 4

ŞUBAT 2018 BÜLTENİ - SAYI: 4 ŞUBAT 2018 BÜLTENİ - SAYI: 4 YAYIN KURULU T.C. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevellî Heyet Başkanı) Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (İAÜ Rektörü) Selman ARSLANBAŞ (İAÜ TÖMER Müdürü) selmanarslanbas@aydin.edu.tr

Detaylı

NİSAN 2018 BÜLTENİ - SAYI: 6

NİSAN 2018 BÜLTENİ - SAYI: 6 NİSAN 2018 BÜLTENİ - SAYI: 6 YAYIN KURULU T.C. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevellî Heyet Başkanı) Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (İAÜ Rektörü) Selman ARSLANBAŞ (İAÜ TÖMER Müdürü) selmanarslanbas@aydin.edu.tr

Detaylı

T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ. TÜRKİYE DE ULUSLARARASI ÖĞRENCİ OLMAK SEMPOZYUMU - 29 Kasım Protokol Konuşmaları (

T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ. TÜRKİYE DE ULUSLARARASI ÖĞRENCİ OLMAK SEMPOZYUMU - 29 Kasım Protokol Konuşmaları ( T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE DE ULUSLARARASI ÖĞRENCİ OLMAK SEMPOZYUMU - 29 Kasım 2017 Protokol Konuşmaları (10.00-11.15) Yer: A Blok Konferans Salonu Sempozyum Düzenleme Kurulu Adına Prof.

Detaylı

EYLÜL 2018 BÜLTENİ - SAYI: 9

EYLÜL 2018 BÜLTENİ - SAYI: 9 EYLÜL 2018 BÜLTENİ - SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevellî Heyet Başkanı) Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (İAÜ Rektörü) Öğr. Gör. Emrah BOYLU (İAÜ TÖMER Müdürü) emrahboylu@aydin.edu.tr

Detaylı

HAZİRAN 2018 BÜLTENİ - SAYI: 8

HAZİRAN 2018 BÜLTENİ - SAYI: 8 HAZİRAN 2018 BÜLTENİ - SAYI: 8 YAYIN KURULU T.C. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevellî Heyet Başkanı) Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (İAÜ Rektörü) Öğr. Gör. Emrah BOYLU (İAÜ TÖMER Koordinatörü) emrahboylu@aydin.edu.tr

Detaylı

KASIM 2018 BÜLTENİ - SAYI: 11

KASIM 2018 BÜLTENİ - SAYI: 11 KASIM 2018 BÜLTENİ - SAYI: 11 Sayı 11 / Ekim 2018 YAYIN KURULU T.C. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevellî Heyet Başkanı) Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (İAÜ Rektörü) Öğr. Gör. Emrah BOYLU (İAÜ TÖMER Müdürü)

Detaylı

MART 2018 BÜLTENİ - SAYI: 5

MART 2018 BÜLTENİ - SAYI: 5 MART 2018 BÜLTENİ - SAYI: 5 YAYIN KURULU T.C. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevellî Heyet Başkanı) Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (İAÜ Rektörü) Selman ARSLANBAŞ (İAÜ TÖMER Müdürü) selmanarslanbas@aydin.edu.tr

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü 7 Haziran da Yenişehir CNR EXPO Fuar Alanı nda gerçekleşen ve hedefi milletin ihtiyacı olan sayı ve kalitede insan yetiştirebilmek için

Detaylı

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER Kasım 2017 Bülteni - SAYI: 4 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet Başkanı Prof. Dr.

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ Doç.Dr. Yunus KOÇ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM ÜYESİ SAYILARI/İSTATİSTİKLER Görevlendirme: 1 profesör (yabancı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent.

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent. ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Serpil ALPTEKİN Doğum Tarihi: 24-11-1974 Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Özel Eğitim, Zihinsel Gazi Üniversitesi, Gazi (1992-1996) Engellilerin

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi TÖMER

Hacettepe Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi TÖMER Hacettepe Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi TÖMER MERKEZİN KISA TARİHÇESİ 1982 - Türkçe Dersleri Düzenleme Başkanlığı 1983 - Yabancılara Türkçe Öğretimi Birim Başkanlığı

Detaylı

ARALIK 2018 BÜLTENİ - SAYI: 12

ARALIK 2018 BÜLTENİ - SAYI: 12 ARALIK 2018 BÜLTENİ - SAYI: 12 YAYIN KURULU T.C. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevellî Heyet Başkanı) Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (İAÜ Rektörü) Öğr. Gör. Emrah BOYLU (İAÜ TÖMER Müdürü) emrahboylu@aydin.edu.tr

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Etkinlikler FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nün düzenlediği XX.Yüzyıl Türk Şiirinin Anlatılmasındaki Güçlükler isimli panel 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10:00

Detaylı

Bölgesel Yükseköğretimde Uluslararasılaşma Toplantısı. Kerim SARIGÜL

Bölgesel Yükseköğretimde Uluslararasılaşma Toplantısı. Kerim SARIGÜL Bölgesel Yükseköğretimde Uluslararasılaşma Toplantısı Kerim SARIGÜL 1 SUNUM İÇERİĞİ YUNUS EMRE VAKFI / YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ 1. TÜRKÇE KURSLARI 2. TÜRKÇENİN SEÇMELİ YABANCI DİL OLARAK OKUTULMASI PROJESİ

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN NİSAN 2018 / SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Etkinlikler Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından 18 Mart 2015 tarihinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ İAÜ Uluslararası EXPOMED Eurasia Sağlık Fuarı nda Yerini Almıştır 30 Mart 2 Nisan 2017 - Medikal cihaz, ekipman

Detaylı

Türkçe Yeterlik Sınavlarının Madde Yazımı Bakımından Durumu ve Yabancılara Türkçe Öğretimi Açısından Önemi

Türkçe Yeterlik Sınavlarının Madde Yazımı Bakımından Durumu ve Yabancılara Türkçe Öğretimi Açısından Önemi Prof. Dr. Ali YAKICI Arş. Gör. Metin IŞIKOĞLU Türkçe Yeterlik Sınavlarının Madde Yazımı Bakımından Durumu ve Yabancılara Türkçe Öğretimi Açısından Önemi Araş. Gör. Dr. Meral GÖZÜKÜÇÜK Prof. Dr. Hüseyin

Detaylı

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir.

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA AİT FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİN AÇIKLAMASI 26.09.2014 tarihinde İAÜ Florya Yerleşkesinde İstanbul

Detaylı

Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001)

Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001) Adı ve Soyadı : Gökhan TENİKLER Doğum Tarihi : 11/10/1974 Medeni Durumu : Evli Uyruğu : T.C. Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001) EĞİTİM DURUMU İlk ve Ortaöğrenimini İzmir de Tamamlamıştır.

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI Erasmus Kurum Koordinatörü Üniversite ile Ulusal Ajans arasındaki iletişimin ve koordinasyonun sağlanması İkili Anlaşmalar: AB Programları çerçevesinde

Detaylı

Pınar ELBASAN. İstanbul Aydın Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörü. Ulusal Ajans Erasmus+ Yükseköğretim için Yeni Başlayanlar Toplantısı

Pınar ELBASAN. İstanbul Aydın Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörü. Ulusal Ajans Erasmus+ Yükseköğretim için Yeni Başlayanlar Toplantısı Pınar ELBASAN İstanbul Aydın Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörü Ulusal Ajans Erasmus+ Yükseköğretim için Yeni Başlayanlar Toplantısı Akdeniz Üniversitesi 11.06.2015 İÇERİK 1 Proje Yönetim Döngüsü

Detaylı

ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED)

ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) BAŞVURU FORMU Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya Müdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir. (8) Bilimsel Etkinliğe Katılım Şekli

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ SAĞLIK PROGRAMLARI ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 17 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ MAYIS AYI BÜLTENİ

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYI BÜLTENİ 31 MAYIS 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Okulum Beni Anlıyor Yeteneğimi Destek Odası İle Destekliyor Projesi Lansman Toplantısı Düzenlendi 12 destek eğitim odası donatılan, 20 toplamda 200 özel yetenekli öğrencinin öğretmenleri tarafından verilecek

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ. Hırvatistan Hollanda İngiltere İran İtalya Japonya Karadağ Katar Kazakistan KKTC Kosova Lübnan Macaristan Makedonya Malezya

YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ. Hırvatistan Hollanda İngiltere İran İtalya Japonya Karadağ Katar Kazakistan KKTC Kosova Lübnan Macaristan Makedonya Malezya 2017 YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ Yunus Emre Vakfı; Türkiye yi, Türk dilini, tarihini, kültürünü ve sanatını tanıtmak; bununla ilgili bilgi ve belgeleri dünyanın istifadesine sunmak; Türk dili, kültürü ve sanatı

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER Aralık 2017 Bülteni - SAYI: 5 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet Başkanı Prof. Dr.

Detaylı

Hesap Sahibi: Sakarya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Hesap Sahibi: Sakarya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (TÖMER) İş Tanımı, Ücretlendirme ve Ek ödemelere İlişkin Usul ve Esaslar (15.09.2017 tarih ve 597 sayı ve 38 Nolu Üniversite Yönetim Kurulu Kararı

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

Pınar ELBASAN İstanbul Aydın Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörü

Pınar ELBASAN İstanbul Aydın Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörü Pınar ELBASAN İstanbul Aydın Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörü Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği Proje Yönetim Toplantısı Çanakkale 18 Mart Üniversitesi - 26-27 Eylül 2016 İÇERİK

Detaylı

Stratejik Niyet Hiyerarşisi

Stratejik Niyet Hiyerarşisi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Stratejik Niyet Hiyerarşisi (Vizyon-Misyon-Amaç-Hedefler) 6 VİZYONUMUZ: Çağdaş ve evrensel değerlere bağlı eğitim-öğretim ve bilimsel faaliyetleriyle ulusal ve uluslararası

Detaylı

İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ

İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ 1 İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ FAALİYET RAPORU (Eylül 2014 Haziran 2015) 1.) İstanbul Barosu Yönetim Kurulu nun 15.01.2015 tarihli Kararı ile; Sağlık Hukuku Merkezi Başkanlığı görevine Av. Ümit

Detaylı

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009 2009 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 2001 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi. İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Yrd. Doç. Dr. Murat TURNA Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (4100) KÜTAHYA Telefon: 468 Faks: E-posta: murat.turna@dpu.edu.tr

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi İsmail SAFİ

Dr. Öğr. Üyesi İsmail SAFİ Dr. Öğr. Üyesi İsmail SAFİ Eğitim: Ph. D., Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Ankara Üniversitesi, 2005 M. Sc., Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ankara Üniversitesi, 1998 B. S, Kamu Yönetimi, Hacettepe Üniversitesi,

Detaylı

Genç Doğa Derneği Kapadokya sürdürülebilir kalkınma ve Gençlik Derneği SOSDER-Sosyal faaliyetleri engellenmiş çocuklar Derneği Genç Bilişim Derneği

Genç Doğa Derneği Kapadokya sürdürülebilir kalkınma ve Gençlik Derneği SOSDER-Sosyal faaliyetleri engellenmiş çocuklar Derneği Genç Bilişim Derneği ÖZGEÇMİŞ 1. Soyadı : ULUDOĞAN 2. Adı : MUSTAFA 3. Doğum Tarihi : 20.10.1962 4. Uyruğu : T.C. 5. Öğrenim : FAKÜLTE Öğrenim Ç.Ü.Ziraat Fakültesi (1980-1985) ODTU SEM (02.1999-10.1999) BİLGİ Ü. (09.2006-06.2007)

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2010-2014)

STRATEJİK PLAN (2010-2014) STRATEJİK PLAN (2010-2014) Stratejik Öncelik Alanı 1: Araştırma Odaklılık Stratejik 1,1: YDY O ndaki akademisyenleri, sosyal davranışlar ve insan davranışlarını anlama konularındaki araştırmalarında desteklemek.

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN ŞUBAT 2018 / SAYI: 7 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya M üdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir.

Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya M üdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir. ONU/ s. ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) BAŞVURU FORMU > b Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya M üdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir. Başvuru Sahibi Bilgile

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ SUNUMU

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ SUNUMU YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2018-2019 AKADEMİK YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ SUNUMU WELCOME TO BARTIN UNIVERSITY SCHOOL OF FOREIGN LANGUAGES Değerli Öğrencilerimiz; Üniversitemize hoş geldiniz. Üniversitemiz,

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 3 Sayı: 22 Aralık 2016 SAĞLIK HİZMETLERİ Erasmus Uluslararası Kredi Hareketliliği (Ka107) Bilgilendirme Toplantısı

Detaylı

Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti

Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu Toplantısı TOBB Plaza da

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN AĞUSTOS-EYLÜL 2018 / SAYI: 12 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî

Detaylı

Karadeniz Teknik Üniversitesi. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Karadeniz Teknik Üniversitesi. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi 2009 yılında kurulan Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Üniversitemiz kampüsiçerisinde

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ HEDEF YÖNETİM TABLOSU

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ HEDEF YÖNETİM TABLOSU T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 HEDEF YÖNETİM TABLOSU STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Süreçlerini Evrensel Bilim Anlayışına Uygun Olarak Geliştirmek HEDEF 1.1. Öğrenci Niteliğini Geliştirmek

Detaylı

BACADER e-bülten NİSAN 2018

BACADER e-bülten NİSAN 2018 BACADER e-bülten NİSAN 2018 DTK DERGİSİ BACADER DEN KÖŞESİNDE YAYINLANAN KÖŞE YAZILARIMIZ DTK Dergisi BACADER DEN köşesinin Nisan sayısında TS 7363 İLE BACALARI ANLAMAK - III başlıklı köşe yazımız yayınlandı.

Detaylı

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

Detaylı

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ;

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Bölüm Profili Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Lisans Programlarında hazırlık sınıfı dahil 281 öğrenci, Yüksek lisans programlarında 75 i tezli (69 u Türkçe

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ 1 Aralık 2014 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı: 29192 ORDU ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR PANEL Etkinlikler TARİH BÖLÜMÜ/ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ UYG. AR. MERKEZİ Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ve Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 3

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler ÖZGEÇMİŞ (CV) % I-Kimlik Bilgileri 1. Adı Soyadı: Miktat BEKTAŞ 2. Doğum Yeri: Konya 3. Doğum Tarihi: 01.01.1957 4. T.C. Kimlik No: 14546585334 II-İletişim Bilgileri 1. Adres: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Detaylı

İstanbul Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi. Marmara Üniversitesi. Yrd. Doç. Yeni Türk Dili Bartın Üniversitesi 2011

İstanbul Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi. Marmara Üniversitesi. Yrd. Doç. Yeni Türk Dili Bartın Üniversitesi 2011 1. Adı Soyadı: NEVNİHAL BAYAR 2. Doğum Tarihi: 27. 02. 1970 3. Unvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı İstanbul Üniversitesi 1991 Y. Lisans

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

AVRUPA VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER MERKEZİ

AVRUPA VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER MERKEZİ ERASMUS+ KA107 ÖĞRENCİ SEMİNERİ 2016-2017 BAHAR DÖNEMİ AVRUPA VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER MERKEZİ (AVUMER) Özellikle yurtdışında bulunan kurum ve üniversitelerle ilişki kurmak ve bu kurumlarla Üniversitemiz

Detaylı

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU YURT DIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KURULUŞ VE FAALİYET YÖNERGESİ

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU YURT DIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KURULUŞ VE FAALİYET YÖNERGESİ T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU YURT DIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KURULUŞ VE FAALİYET YÖNERGESİ Konu Madde 1- Bu Yönergenin konusu, Plato Meslek Yüksekokulu nun Yurt Dışı Yükseköğretim

Detaylı

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ 15 Mart 2018 Harran Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda, 15 Mart Perşembe günü Harran Üniversitesi Ekonomi Kulübünün

Detaylı

Bülten. Yaz Sosyal Bilimler Enstitüsü

Bülten. Yaz Sosyal Bilimler Enstitüsü Bülten Yaz 2018 Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal YTÜ Bilimler Enstitüsü Bülteni Bülten Tarihi Yaz 2018 Sayı 4 YTÜ - YTB İşbirliği Protokolü ile ile Yurt Dışındaki Türk Çocuklarına Türkçe Öğretimi Yüksek

Detaylı

Tarih Sayı Konu. Bilgilerinizi ve Borsanızca görevlendirilecek temsilcinizin iletişim bilgilerinin Birliğimize iletilmesini rica ederim.

Tarih Sayı Konu. Bilgilerinizi ve Borsanızca görevlendirilecek temsilcinizin iletişim bilgilerinin Birliğimize iletilmesini rica ederim. L ANKARA TİcARET BORSASı GENEL SEKRETERLİÖİNE MACUN MAH. ı7ı.sokak NO:4 YENİMAHALLE ANKARA Tarih Sayı Konu 31.01.2014 04ı ıı 17. TKG Programı TOBB TÜRKiYE ODALAR VE BORSALAR BiRLiGi 23C~ Balkanlar, Doğu

Detaylı

BACADER e-bülten ARALIK 2013

BACADER e-bülten ARALIK 2013 BACADER e-bülten ARALIK 2013 011 ISKAV 2013 OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYETİ GENEL KURUL TOPLANTISI NA KATILDIK ISKAV Mütevelli Heyeti Olağan Genel Kurulu 02 Aralık 2013 tarihinde yapıldı. Kurula Derneğimiz adına

Detaylı

ADI SOYADI GÖREVİ. Müdür ASTLARI

ADI SOYADI GÖREVİ. Müdür ASTLARI MÜDÜR Dr.Öğr.Üyesi Fehmi TURGUT Rektör Yardımcısı ASTLARI Yüksekokulun tüm akademik ve idari birimleri T.C. Karadeniz Teknik Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç, ilke ve talimatlara uygun

Detaylı

1. PROFESÖR KADROSUNA YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ

1. PROFESÖR KADROSUNA YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATAMA EK KOŞULLARI (Senato Karar Tarihi: 22.05.2018 - Karar No: 2018-20-01) (YÖK Genel Kurul Tarihi: 31.05.2018) Ankara Yıldırım

Detaylı

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi.

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi. 2015 YILI FAALİYET RAPORU OCAK 7 Ocak 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesi, Merkezi Finans ve İhale Birimi ile yapılan görüşmeler sonrasında 7 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldı. ŞUBAT 1 Şubat 2015

Detaylı

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012 İTO BİLİŞİM Sayı 37 Ekim 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012 Ülkemizin 2023 yılında dünyanın en büyük 10

Detaylı

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ulusal Konsorsiyum Projesi Kapsamında Berlin Wildau Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ziyaret

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 237 Tarih : 14.05.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK(Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP(Üye)

Detaylı

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Mirac Türker Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Ev Telefonu : 90 (216) 366 44 65 Cep Telefonu : 90 (530) 498 74 85 E-Posta : miracakoz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin yılları arasında eğitim, gençlik ve spor alanlarında uyguladığı hibe destek programıdır.

Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin yılları arasında eğitim, gençlik ve spor alanlarında uyguladığı hibe destek programıdır. Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin 2014-2020 yılları arasında eğitim, gençlik ve spor alanlarında uyguladığı hibe destek programıdır. İZÜ ve Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik KA-103 Projesi Personel

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER Doğum Yeri ve Yılı : Bandırma / 977 Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Yabancı Dili : İngilizce Çalışma Alanı : Eğitim Sosyolojisi Mail Adresi : esma.esgin@bayar.edu.tr Tel

Detaylı

EDEBİYAT. Edebiyat okumak bakmak ve görmek arasındaki hassas çizgiyi anlamayı sağlayan bir yolculuğa çıkmaktır. (By Oleg Shuplyak)

EDEBİYAT. Edebiyat okumak bakmak ve görmek arasındaki hassas çizgiyi anlamayı sağlayan bir yolculuğa çıkmaktır. (By Oleg Shuplyak) Hoş geldiniz. 19. YIL EDEBİYAT Edebiyat okumak bakmak ve görmek arasındaki hassas çizgiyi anlamayı sağlayan bir yolculuğa çıkmaktır. (By Oleg Shuplyak) NEDEN EDEBİYAT? Edebiyat en iyi dil öğrenme yoludur.

Detaylı

319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com. Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C.

319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com. Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C. KIŞISEL BILGILER Bora Akince 319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C. İŞ DENEYIMI 02.2012- Genel

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 02/2014 devam etmekte: Yrd.Doç.Dr.; Avrasya Üniversitesi, Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi

ÖZGEÇMİŞ. 02/2014 devam etmekte: Yrd.Doç.Dr.; Avrasya Üniversitesi, Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı Leyla AYDEMİR 2. Adres Sancak Mah. Adnan Kahveci Cad. No: 59 B Blok Kat 6 No:21 Yomra/Trabzon 3. Doğum Tarihi 12.01.1980 4. E-Mail: leyla-oezdemir@hotmail.com 5. Öğrenim Durumu 10/2008

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Doktora Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Yüksek Lisans

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Doktora Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Yüksek Lisans Dr. Esra KARAKUŞ TAYŞİ Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta: Web: esra.karakus@dpu.edu.tr

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi, Yabancı

İstanbul Aydın Üniversitesi, Yabancı ANADOLU BİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜMÜZ PROF. DR. MUSTAFA ÇIKRIKÇI BAŞKANLIĞINDA AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İMTIYAZ SAHIBI Dr. Mustafa AYDIN İAÜ Mütevelli

Detaylı

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler EYPRO BÜLTENİ Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Merkezi engelli bireylerin bağımsız yaşama koşullarına erişme ve kent yaşamına

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 27/11/2018-E.166216 *BEAML3YF1* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Türkiye Maarif

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler w İçindekiler Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları İhtisas Programları Anadolu Seminerleri Kurumsal Yönetim Kütüphanesi Yayınlar Zirve ve Paneller

Detaylı

2103 yılı faaliyet raporu

2103 yılı faaliyet raporu Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Eğitim ve Öğretim Grubu 2103 yılı faaliyet raporu Grubumuz son olarak 23.11.2013 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında üyeliğe kabul

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

2008 YILI FAALİYET RAPORU

2008 YILI FAALİYET RAPORU Bireysel, Kurumsal ve Toplumsal Sorun Çözme Becerilerini Geliştirir www.beyaznokta.org.tr BEYAZ NOKTA GELİŞİM VAKFI 2008 YILI FAALİYET RAPORU Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Simon Bolivar Cad., No 19/3, 06550

Detaylı

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ 2010 FAALİYET RAPORU Diyabet 2020 Çalıştayı 16-17 Ocak tarihleri arasında Diyabetle Yaşam Derneği Bodrum, Şişli, Kahraman Maraş ve İskenderun şubelerinden temsilciler ile Diyabet

Detaylı

Haberler / News. Balkan Ülkeleri Kütüphanelerarası

Haberler / News. Balkan Ülkeleri Kütüphanelerarası Bilgi Dünyası 2008, 9(2):570-572 Haberler / News ÜNAK'08 "Bilgi: Farklılık ve Farkındalık" Toplantısı 2002 yılından beri her yıl farklı üniversitelerde gerçekleştirilen ÜNAK Genel Toplantıları bu yıl 9-11

Detaylı