Romantik Verona : Opera, Doğa, Mimari ve İtalyan mutfağının lezzetleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Romantik Verona : Opera, Doğa, Mimari ve İtalyan mutfağının lezzetleri"

Transkript

1 Romantik Verona : Opera, Doğa, Mimari ve İtalyan mutfağının lezzetleri 23 Haziran - 27 Haziran 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Murat YANKI Adını Venedik'ten alan Veneto bölgesinin içlerine doğru gidildiğinde, sizi olağanüstü güzelliklerin beklediğini göreceksiniz: Bu seyahatte, XIX. yüzyılda Sultan II. Mahmut tarafından Istanbul a davet edilerek Mehter takımının yerine Mızıka-i Hümayun u kuran Donizetti nin güzel kenti Bergamo dan yolculuğumuza başlayıp Romeo ve Juliet in romantik kenti Verona nın arenasında muhteşem bir opera izleyeceğiz. İtalya nın adeta Alpler e bir selamı gibi kuzeye uzanan Garda Gölü kıyısındaki Bardolino, Lazise, Sirmione kasabalarını, Rönesans mimarı Andrea Palladio nun tasarladığı yapıları ile Vicenza yı, Ortaçağ dan Rönesans a geçişi en iyi şekilde simgeleyen kentlerden biri Padova yı ve ilk defa damıtılan şarap posasından Grappa nın elde edildiği Bassano del Grappa'yı gezerek, İtalya nın gül kokulu şampanyası Prosecco nun peşinde 'Prosecco Bağları' boyunca dolaşacağız. Kuzeydoğu İtalya nın az bilinen fakat müthiş bir doğal ve kültürel mirasa sahip bu bölgesini şarapları, lezzetleri ve sanatıyla keşfe çıkıyoruz. Verona, açık hava Opera Festivali sayesinde, ilk defa bir Gurme Seyahatimize, keyifli bir ortamda müziğin zenginliğini de ekleme fırsatı bulduk. Verona Arenası nda Haziran sonu ile Eylül başı arasında gerçekleşen bu meşhur festivalde Aida (Fura del Baus) gösterisini izleyeceğiz. Arzu eden Opera severler, şimdiden yerlerini ayırtarak turun ilk akşamı Nabucco gösterisini izleyebilirler. Operayı en güzel sekilde seyredebilmeniz için, Poltronissime Gold kategorisinde arenanın en iyi yerlerini ayırttık.

2 Turun akışını kolaylaştırmak için Türk Hava Yolları ile Milano ya uçup, Venedik'ten geri dönüyoruz. Tur programı Verona nın yanı sıra UNESCO Dünya Mirası Listesi nde yer alan Vicenza ve Villa Barbaro yu da içermekte. Veneto'yu, tecrübeli bir rehber olmasının dışında, bir şarap uzmanı olmasıyla da tanınan dostumuz Murat Yankı yla keşfetme imkanı. Her zamanki gibi, özel seçilen restoran ve menülerle, yemeklerdeki içeceklerin dahil olduğu bir seyahat. TUR PROGRAMI 23 Haziran - Cuma İstanbul Milano Bergamo - Verona Türk Hava Yolları ile saat 07:35 hareketle saat 09:35 te Milano Malpensa havalimanına varış. Özel tur otobüsüyle hareket ederek, Kuzey İtalya nın biraz da Orta Avrupa görünüşlü şehri Bergamo ya doğru yola çıkış. Burası bir ortaçağ akropolünü barındıran güzel bir kent. Alp Sıradağları nın eteklerindeki Bergamo stratejik konumu sayesinde, vadi ve dağ arasındaki ticaret monopolü sağlamakta idi. Güçlü surlarının içindeki Bergamo nun yukarı şehri, ortaçağ, rönesans ve barok yapıları barındırmakta. Bu şehrin bir diğer mühim unsuru ise, Osmanlı nın müzik tarihinde önemli bir yer tutan Donizetti ailesinin kenti olması. Yukarı şehir gezisi sırasında, Donizettiano olarak adlandırılan Donizetti Müzesi ve çok güzel bir Barok bazilikası olan Santa Maria Maggiore yi ziyaretleri. La Pocca adı verilen kaleden eski ve yeni Bergamo nun enfes manzarasını seyredebilirsiniz. İtalya nın en hoş, küçük meydanlarından biri olan Piazza Vecchia da keyifli bir öğle yemeğinden sonra, İtalya nın en güzel şehirlerinden biri olan Verona ya doğru yola devam. Akşam üstü şehir merkezinde bulunan otelimize yerleşme. Akşam yemeğini, bu harika şehirde arzu ettiğiniz gibi dolaşabilmeniz, dilediğinizi yiyebilmeniz veya Arena da ilave bir gösteri seyredebilmeniz için serbest bıraktık. Bütün bu aktiviteler için rehberiniz size yardımcı olabilir. Geceleme otelde. 24 Haziran - Cumartesi Verona Vicenza Verona Sabah, Verona dan 40 kilometre uzaklıkta bulunan Vicenza gezisi için hareket. UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi ne alınan Vicenza klasik Roma mimarisinden esinlenen ünlü Rönesans mimarı Andrea Palladio nun izlerini taşımakta. Emsalsız bir görünüşe sahip Vicenza da Palladiana Bazilikası ve Loggia del Capitanio ile Piazza dei Signori Meydanı, Olimpico tiyatrosu, Corso Andrea Palladio, Palazzo Chiericati sarayı

3 gibi şehrin en güzel eserlerini ve alanlarını keşfedebilirsiniz. Gezinin ardından Verona ya dönüş. İtalya'nın vazgeçilmez lezzeti pizza dan oluşan geç bir öğle yemeği. Ardından, romantik Verona nın dar sokaklarında gezerek UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi ne alınan büyülü şehrin geçmişini tanıma: Shakespeare in aynı adlı eserinin kahramanları Romeo ve Juliet in izini sürerek, Juliet in yaşadığı iddia edilen evi görüp, antik Roma döneminden kalan Arenanın önünden geçerek kentin dar sokakları boyunca yürümek. Romanesk tarzda bir XXII. Yüzyıl yapısı olan San Zeno Maggiore kilisesi gezisi; kaynağını Alplerden alarak Verona dan geçen Adige Irmağı kıyısında yürüyüş. Daha sonra, akşam opera öncesi buluşmasına kadar şehirde serbest zaman. Akşam 2000 yıllık Roma Arenası nda, Avrupa nın en önemli opera festivallerinden birinde gerçekleşen Aida temsiline konuk oluyoruz. Geceleme otelde. 25 Haziran - Pazar Verona Garda Gölü Verona Sabah, Verona nın batısında bulunan İtalya nın en büyük gölü, Garda Gölü nün tam güneyine doğru hareket. Roma döneminden beri bir sayfiye yeri olan ve ünlü opera sanatçısı Maria Callas ın da tatillerini geçirdiği bir villasının bulunduğu Garda Gölü nün İncisi Sirmione ye varış. Üstünde yer aldığı 4 kilometre uzunluğundaki yarımadanın ucunda bulunan Sirmione nin tarihi merkezinde gezinti. Bu şirin kasabada dolaştıktan sonra ve gölde tekne turunun ardından, Garda Gölü nün doğusuna, etrafındaki surlarıyla adeta bir ortaçağ kasabası görünümünü veren Lazise ye doğru yola devam. Kentin daracık sokaklarında gezintinin ardından, tarihi merkezinde öğle yemeği. Son olarak göl kıyısındaki çok güzel bir kasaba olan Bardolino yu gezdikten sonra, Bardolino nun göle hakim tepelerinde bulunan Zeni şarap imalathanesindeki şarap müzesi gezisi. Garda Gölü nün güney doğu kıyısında yer alan İtalya nın önemli şarap apelasyonlarından biri olan Classico bölgesi şaraplarının tadımı. Daha sonra, Verona ya dönüş. Akşam yemeği, Ünlü ressam, yazar, şair ve sanatçıların uğrak yeri olan tarihi Antica Bottega del Vino restoranında. Geceleme otelde.

4 26 Haziran - Pazartesi Verona Padova - Verona Kahvaltının ardından, Ortaçağ dan Rönesans a geçişi en iyi şekilde simgeleyen kentlerden biri olan Padova yı gezmek üzere hareket. Şehri süsleyen Piazza Signori, Piazza delle Erbe gibi Ortaçağ meydanları ile Rönesans ın Avrupa daki öncü simgelerinden biri, Giotto nun eseri Scrovegni Şapeli karşısında hayran kalmamak mümkün değil. Bir yanda ortaçağ da, 1222 yılında kurulmuş olan İtalya nin ikinci eski üniversitesi, diğer yanda Ortaçağ düşüncesinden çekmediği kalmayan ve Engizisyon tarafından yargılanan Galileo nun bu üniveristede ders vermiş olması. Rönesansın ilk çıkış merkezlerinden biri olan Venedik in gölgesindeki bu kentte pek çok önemli yapıyı geziyoruz: ilk olarak Scrovegni şapeli ni ziyaret. Üstad Giotto nun şaheserlerinden, Rönesansın dünyadaki en eski örneklerinden biri olan ve Banker Scrovegni tarafından üstada ısmarlanmış bu kilisenin enfes freskleri XIV. yüzyılın en dikkat çekici örnekleri arasındadır. Geziye Battistero ile devam. Padova nın katedrali olan Duomo nun vaftizhanesi, XIV. yüzyıl sonlarında, dönemin Rönesans sanatçısı Giusto de Menabuoi nin çok güzel fresklerini barındırır. Piazza Signori ve Piazza delle Erbe yi gezdikten sonra, Truva Savaşı sonrası halkıyla birlikte yola çıkarak Padova ya ulaştığı ve bu kenti kurduğu söylenen Antenor un mezarının önünden geçerek San Antonio bazilikası na doğru yürüyüş. Burası, aslen Portekizli olduğu sanılan, ancak XIII. yüzyılda İtalya da, Padova da yaşayan azize adanmış, Hıristiyan dünyasının hac merkezlerinden biri olan bazilikayı gezdikten sonra tüm İtalya nın en güzel meydanlarından biri olan Prato della Valle yi görülmesi. Geziler esnasında yerel bir restoranda öğle yemeği. Gezilerin ardından Verona ya dönüş. Akşam yemeği, bölgenin tipik lezzetlerini tadabileceğiniz eski Maffei Palazzo sarayının içinde bulunan Maffei restoranında. Geceleme otelde.

5 27 Haziran - Salı Verona Bassano del Grappa - Maser - Prosecco Yolu - Venedik - İstanbul Kahvaltının ardından Verona dan ayrılıp kuzeye, Grappa adı verilen dünyaca ünlü İtalyan içkisinin doğum yeri olan Bassano del Grappa ya doğru yola çıkış. Kuzey İtalya nın en güzel kasabalarından birini keşfettikten ve en ünlü Grappa üreticilerinden biri tarafından kurulan Poli Grappa müzesini gezdikten sonra, İtalya nın en pitoresk şarap yollarından biri olarak bilinen Strada del Prosecco da ilerleyerek, İtalya nın en bilinen köpüklü şarabı Prosecco nun kalbi olan Valdobbiadene ye varış. Öğle yemeği, Prosecco ve diğer bölge şarapları tadımı eşliğinde Valdobbiadene yakınlarındaki tipik bir restoranda. Daha sonra, Maser e doğru yola devam. UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi ne alınan Villa Barbaro yu ziyaret. Andrea Palladio nun tasarladığı en büyük başyapıtlarından biri olan kırsal villa, Venedikli soylu diplomat, hümanist ve önde gelen bilim adamı Daniele Barbaro tarafından sipariş edilmiş. Villanın salon ve oda duvarlarının dekorasyonu ise Venedik Okulu nun XVI. yüzyıldaki en önemli ressamlarından biri olan Paolo Veronese tarafından yapılmış. Akabinde, Venedik Marco Polo havalimanına doğru yola devam. Türk Hava Yolları ile saat 20:25 hareketle 23:55 te İstanbul a varış. OTELLER Hotel Giberti 4* (Deluxe Rooms)

6 Uçak Dahil Tur Ücretleri İki kişilik odada kişi başı Tek kişilik oda farkı Euro (7.160,64 TL*) 225 Euro (850,21 TL*) Rezervasyon Şartları: Talebiniz üzerine tura kaydınız opsiyonlu olarak 7 gün tutulur. Bu süre sona ermeden toplam tur bedelinin % 25 ini kapsayan ön ödemeyi yaptığınız takdirde rezervasyonunuz kesinlik kazanacaktır. Opsiyon süresi sonunda ön ödeme yapılmadığı takdirde talebiniz otomatik olarak iptal edilecektir. Bakiye, yurtiçi gezilerde seyahatin başlamasından 30 gün öncesine kadar, yurtdışı gezilerde seyahatin başlamasından 45 gün öncesine kadar tamamlanmalıdır. Ödemelerin belirtilen süre içinde yapılmaması durumunda rezervasyon iptal olmuş sayılır. Ücrete dahil olan hizmetlerimiz İstanbul/Milano, Venedik/İstanbul ekonomi sınıfı uçak biletleri ; 3. ve 4. gün 2 akşam yemeği; 1. günden 5. güne kadar 5 öğle yemeği; Yemeklerde şarap, su ve kahve ikramı; Yukarıda belirtilen otelde oda+kahvaltı geceleme; Programdaki geziler ve ören yerleri girişleri; Aida operası bileti (Poltronissime Gold) Havaalanı vergileri; Rehberlik hizmetleri; Seyahat sigorta paketi*. Ücrete dahil olmayan hizmetlerimiz Programda belirtilmeyen geziler; Tur lideri bahşişi**; Her türlü kişisel harcama; Vize ücretleri. *Zorunlu paket tur sorumluluk sigortası yaş limiti olmaksızın tüm seyahat ücretlerine dahildir. Ancak, Dünyanın Renkleri özel seyahat sigortası 70 yaşına kadar olan yolcular için seyahat ücreti kapsamında olup, 70 yaş ve üzeri sigortalılara uygulanacak %100 ilave prim tur ücretinin kapsamı dışındadır. Prim miktarları aşağıda belirtimiş olup, bu ücretlerin seyahat tutarına artı olarak ilave edilmesi gerekmektedir. Kişi başı tur bedeli ile arası olan turlarda kişi başı +14,50 Kişi başı tur bedeli ile arası olan turlarda kişi başı +20,00 Kişi başı tur bedeli ile arası olan turlarda kişi başı +35,00 Kişi başı tur bedeli ile arası olan turlarda kişi başı +50,00

7 ** Turlarımızda, sizin takdirinize bağlı olduğunu düşündüğümüzden dolayı ücrete dahil etmediğimiz Tur Lideri bahşişi için günde, kişi başına 5$ düşünmek gerekir. Vize 1. İtalya için Schengen vizesi gerekmekte.

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ( 06 11 EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE 1. GÜN: 06 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL VENEDİK Sabah saat 08:50 de Atatürk

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ FLORANSA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE 1. GÜN: 23 HAZİRAN 2013 PAZAR İSTANBUL Saat 10:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı önünde buluşma - Bilet

Detaylı

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde... 19 Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama: Asırlar boyunca çağının çok önünde koşmuş bir kültür yuvası; muhteşem

Detaylı

Toskana. Bağlardan Vadilere Sonbahar Renkleri Eylül - 01 Ekim 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Murat YANKI

Toskana. Bağlardan Vadilere Sonbahar Renkleri Eylül - 01 Ekim 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Murat YANKI Toskana Bağlardan Vadilere Sonbahar Renkleri... 27 Eylül - 01 Ekim 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Murat YANKI Toscana geçmişten beri, Floransa ve Siena'nın sahip olduğu kültürel zenginlikler

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686!

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686! Venedik te Karnaval OrtaköyPortakalYokuşuNo53K1UlusİstanbulTel:02122363686 01.GÜN PIAVE) İSTANBUL-MİLANO-VERONA-GARDA-VENEDİK (NOVANTE DI 01 Şubat Atatürk Havalimanı nda saat 06.00 da buluşma. Bagaj ve

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: CAMİKEBİR MAH.SABUCALI SOK.NO:6/2 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297 www.madalyontur.com

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Isparta'nın Gül Bahçeleri Sagalassos & Göller Bölgesi. 26 Mayıs - 28 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır.

Isparta'nın Gül Bahçeleri Sagalassos & Göller Bölgesi. 26 Mayıs - 28 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Isparta'nın Gül Bahçeleri Sagalassos & Göller Bölgesi 26 Mayıs - 28 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Teoman ERTEKİN Ağlasun'un 7 km. kuzeyindeki Torosların sarp yamaçlarında ve 1600

Detaylı

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TELEFON: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Pegasus Tarifeli Seferi ile. İtalya. Roma-Floransa-Venedik-Verona. Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu

Pegasus Tarifeli Seferi ile. İtalya. Roma-Floransa-Venedik-Verona. Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu Pegasus Tarifeli Seferi ile İtalya Roma-Floransa-Venedik-Verona Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu 27 Mayıs - 03 Haziran 2016 (8 gün - 7 gece) Tur Programı

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

İsviçre İtalya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Cenevre. 2. Gün: Cenevre "Cenevre Tanıtım Turu ve Ekstra Lozan Turu"

İsviçre İtalya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Cenevre. 2. Gün: Cenevre Cenevre Tanıtım Turu ve Ekstra Lozan Turu İsviçre İtalya Turu 26.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.797,00 EUR 6.844,59TL TUR ÖZELLİKLERİ Yeşil Pasaporta Vizesiz 1. Gün: İstanbul Cenevre İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminali Setur deski

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile Sicilya Palermo&Katanya 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile PROGRAM OTELLER EKSTRA GEZİLER GEZİ ÜCRETLERİ 1.Gün/ 15 Ekim 2013 Istanbul Catania Palermo Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha

Detaylı

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-1750 TL

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-1750 TL Fırsat Turları-01-08-15-22 Mart, 18-25 Nisan, 02-09-23 Mayıs, 27 Haziran, 04-11-12-18-25 Temmuz, 01-08-15-22-29 Ağustos, 19-20-26 Eylül, 03-10- 17-24 Ekim, 07-21 Kasım, 05-19-26 Aralık 2015Hareketli turlarda

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

29 NİSAN - 01 MAYIS 2017 KUZEY YUNANİSTAN ŞARAP VE GASTRONOMİ TURU

29 NİSAN - 01 MAYIS 2017 KUZEY YUNANİSTAN ŞARAP VE GASTRONOMİ TURU 29 NİSAN 01 MAYIS 2017 KUZEY YUNANİSTAN ŞARAP VE GASTRONOMİ TURU 29 NİSAN SELANİK / HALKIDIKI Sabah 05:25 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde buluşma. Checkin işlemlerimizin ve pasaport

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI İtalya ve İsviçre Gölleri Turu ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1.Gün: İstanbul - Milano İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde GeziMod kontuarı önün de yetkili eşliğinde buluşma, saat 09.30`da

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya...

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Endülüs Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Tarih : 25-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Cordoba, Granada, Malaga, Sevilla Otel : 4* Ulaşım :

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA 1 FLORANSA & PİSA PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 9 saat 90 Bu gezimizde İtalya nın en ünlü iki kenti Floransa ve Pisa yı rehberlerimiz eşliğinde keşfedeceğiz. İlk durağımız

Detaylı

İTALYA GÖLLER BÖLGESİ

İTALYA GÖLLER BÖLGESİ İTALYA GÖLLER BÖLGESİ KÜLTÜR TURU 10-15 Eylül 2016 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 MİLANO(1) Milano'nun merkezi Duomo Meydanı ve Milan Katedrali'ni 2 3 VENEDİK (4) Özel tekneler ile dünyanın en romantik

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. İtalya. Roma-Floransa-Venedik-Verona-Milano

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. İtalya. Roma-Floransa-Venedik-Verona-Milano Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile İtalya Roma-Floransa-Venedik-Verona-Milano Como-Sirmione/Garda-Adalar-Pisa-Siena/Napoli/Pompei-Castel Gondolfu/Castel Romano 18 Haziran - 25 Haziran 2016 (8 gün -

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa Otel :

Detaylı

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik.

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Şebnem GÜZELOĞLU 21302293 TURK 102-25 İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Dünya üzerindeki insanların hepsine Yapmayı en çok istediğin şey nedir? diye sorsak, muhtemelen çoğundan alacağımız

Detaylı

Serra Yılmaz ile TOSCANA. 24 Mayıs 2017 / 4 Gece 5 Gün

Serra Yılmaz ile TOSCANA. 24 Mayıs 2017 / 4 Gece 5 Gün Serra Yılmaz ile TOSCANA 24 Mayıs 2017 / 4 Gece 5 Gün 1. Gün 24 Mayıs 2017 / Çarşamba İstanbul- Bologna- San Gimignano Siz değerli misafirlerimiz ile 06:30 da buluşmamızın ardından pasaport işlemlerimizi

Detaylı

CERN HAKKINDA. CERN, Avrupa'nın fizik alanında Amerika ve Rusya ile yarışa girmesini sağlamıştır.

CERN HAKKINDA. CERN, Avrupa'nın fizik alanında Amerika ve Rusya ile yarışa girmesini sağlamıştır. CERN HAKKINDA CERN, "Nükleer Araştırmalar için Avrupa Konseyi" anlamına gelen Fransızca Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire sözcüklerinin kısaltmasıdır. Bu kurum, İsviçre ve Fransa sınırında yer

Detaylı

Alsace Noel Pazarları

Alsace Noel Pazarları Alsace Noel Pazarları 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.724,78TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Colmar "Colmar Tanıtım Turu ve Setur Hoşgeldiniz Akşam Yemeği" Atatürk havalimanı Dış

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Toscana. Toscana (03-08 Mayıs 2011)

Toscana. Toscana (03-08 Mayıs 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! Toscana Toscana (03-08 Mayıs 2011) Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan İtalya nın merkezi diyebileceğimiz Toscana Bölgesinde, tarihi ve kültürel mirasın yanı sıra Rönesans

Detaylı

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150 TL

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150 TL Fırsat Turları-06-13-27 Aralık 2014, 10-17 Ocak, 07-14-21 Şubat, 07-14-21-28 Mart, 11 Nisan 2015 çıkışlı turlar için geçerlidir. FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. İtalya. Venedik-Verona-Milano-Floransa-Roma

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. İtalya. Venedik-Verona-Milano-Floransa-Roma Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile İtalya Venedik-Verona-Milano-Floransa-Roma Sirmione/Garda- Como-Adalar-Pisa-Siena/Napoli/Pompei-Castel Gondolfo/Castel Romano 14 Ağustos - 21 Ağustos 2016 (8 gün -

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

M/S Dnieper Princess ile. Dinyeper Nehir Turu

M/S Dnieper Princess ile. Dinyeper Nehir Turu M/S Dnieper Princess ile Dinyeper Nehir Turu Ukrayna'nın büyüleyici güzellikleri ve Dinyeper Nehri üzerinde mavi-yeşilin en güzel tonları nehir gemisi M/S Dnieper Princess ile 2008 yılında tamamen yenilenen

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli toprakların

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Como Gölü Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Milano Como "Milano Tanıtım Turu" 2. Gün: Como "Como ve Bellagio Turu"

Como Gölü Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Milano Como Milano Tanıtım Turu 2. Gün: Como Como ve Bellagio Turu Como Gölü Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.097,00 EUR 4.178,36TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Milano Como "Milano Tanıtım Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

İtalya Fransa. Ne Yapmalı? Vatikan da ters duran Adem i görün. Lavanta sabunlarından sevdiklerinize hediye alın. Türk Hava Yolları 11 18 Ekim

İtalya Fransa. Ne Yapmalı? Vatikan da ters duran Adem i görün. Lavanta sabunlarından sevdiklerinize hediye alın. Türk Hava Yolları 11 18 Ekim İtalya Fransa Türk Hava Yolları 11 18 Ekim Roma (2) Floransa (2) Venedik (1) Nice (2) 7 gece 8 gün Neden Gitmeli? Orta Çağ izlerinin aynen yaşandığı, günlük yaşamın stresinden uzakta yavaş akan bir hayatı

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2.

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2. Dalmaçya Kıyıları Adriyatik le İtalya ya karşıdan bakan tüm kıyıyı kendi zenginliği olarak yaşayan bir ülke Hırvatistan'dan Avrupa nın en büyük kültürel zenginliği İtalya'ya... Tarih : 10-10-2016-15-10-2016

Detaylı

+ UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan, şair Lord Byron'un Dünya'daki en güzel köy dediği Sintra'yı gezeceğiz

+ UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan, şair Lord Byron'un Dünya'daki en güzel köy dediği Sintra'yı gezeceğiz Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 6 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

İTALYA GÖLLER BÖLGESİ

İTALYA GÖLLER BÖLGESİ İTALYA GÖLLER BÖLGESİ KÜLTÜR TURU 21-26 Eylül 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 MİLANO(1) Milano'nun merkezi Duomo Meydanı ve Milan Katedrali'ni ziyaret ediyoruz. 2 VENEDİK (4) Özel tekneler ile dunyanın

Detaylı

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Hareket Tarihi ve Saatleri 09-17 Eylül 2016 TK 465 İstanbul - Odessa 07:40-09:05 TK 460 Kiev - İstanbul 21:00-23:15 Tur Programı ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KREMENÇUK-KANEV-KIEV

Detaylı

İtalya - Sicilya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Palermo. Marsala. Catania. Agrigento

İtalya - Sicilya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Palermo. Marsala. Catania. Agrigento İtalya - Sicilya Palermo İtalya - Sicilya Marsala Agrigento Akdeniz in en büyük adası ve eski zamanlardan günümüze aynı tarzını koruyarak gelmeyi başarmış şehirleriyle Sicilya, kültürel mirası, mimarisi,

Detaylı

RUHUN GIDASI SEYAHATLER

RUHUN GIDASI SEYAHATLER Ruhun Gıdası Seyahatler, yemek yazarı, yemek kültürü uzmanı ve müzmin gezgin Güzin Yalın tarafından geliştirilen, kültürün başta yemek ve müzik olmak üzere ruha gıda tüm boyutlarına ulaşmak amacıyla tasarlanmış

Detaylı

Tarih, Sanat, Kültür, Doğa, Lezzet TOSKANA Floransa (5) Pegasus ile 5 gece 29Ekim 03 Kasım 2017

Tarih, Sanat, Kültür, Doğa, Lezzet TOSKANA Floransa (5) Pegasus ile 5 gece 29Ekim 03 Kasım 2017 Tarih, Sanat, Kültür, Doğa, Lezzet TOSKANA Floransa (5) Pegasus ile 5 gece 29Ekim 03 Kasım 2017 Uçsuz bucaksız yeşil vadileri, zeytinlikler, kestane ağaçları, üzüm bağları, ortaçağ kaleleri ve kasabaları

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S Dnieper Princess Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev - Zaporoje - Odessa - Vilkovo - İzmail - Feteşti - Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki

Detaylı

Bayramda Lyon Break. Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE. 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI. Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon

Bayramda Lyon Break. Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE. 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI. Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon Bayramda Lyon Break Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon Avrupa nın cennet köşelerine keyifli bir yolculuk Fransa nın üçüncü büyük şehri

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu 01.09.2017'den itibaren kalkışlı 1.197,00 EUR 4.689,85TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bari "Bari Tanıtım Turu" Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş Terminali nde

Detaylı

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden)

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Eguisheim Colmar Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminali SETUR

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Paris, 11 13 Haziran 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İlk Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Işıkların şehri Paris, Euro 2016 coşkusuyla daha da

Detaylı

Tarih, Sanat, Kültür, Doğa, Lezzet TOSKANA. Floransa (5) Pegasus ile 5 gece Kasım 2017

Tarih, Sanat, Kültür, Doğa, Lezzet TOSKANA. Floransa (5) Pegasus ile 5 gece Kasım 2017 Tarih, Sanat, Kültür, Doğa, Lezzet TOSKANA Floransa (5) Pegasus ile 5 gece 08 13 Kasım 2017 Uçsuz bucaksız yeşil vadileri, zeytinlikler, kestane ağaçları, üzüm bağları, ortaçağ kaleleri ve kasabaları ile

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

25/06/2016 Cumartesi

25/06/2016 Cumartesi 23/06/2016 Perşembe İstanbul-Toulouse uçuşu 13.40 varış. Rocamadour'a doğru yola çıkıyoruz. Rocamadour hristiyanların haç için gittikleri ve falezler üzerine kurulmuş evlerden oluşan bir kasabadır. Geçmişi

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı