Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin!"

Transkript

1 ONLINE OYUN NASIL OYNANIR? Online maçlara başlamak için aşağıdaki adımları takip etmen yeterli. Bir kere başlayınca ne kadar kolay ve pratik olduğunu göreceksin: 0. FORMANI VE RENKLERİNİ BELİRLE Oyunun ana menüsünü kullanarak sanal albüm, kart kodlarının aktivasyonu, takım oluşturma, puan durumu, saha seçimi, turnuvalar ve amblem forma rengi seçimi bölümlerine ulaşabilirsin. Amblemini istediğin gibi özelleştirme imkânın bulunuyor. Rakiplerini sadece gücünle değil muhteşem logonla da etkilemek istemez misin? Eğer puanını artırır ve üst düzey bir ADRENALYN XL oyuncusu olursan çıktığın her seviyede (Çaylak, Amatör, Deneyimli, Profesyonel, Süper Oyuncu) farklı ve yeni seçeneklerin geldiğini göreceksin! 1. KARTLARI ETKİNLEŞTİR Bu bölümde bayilerden aldığın kartların arkasındaki aktivasyon kodlarını kullanarak sanal kartlarını etkinleştirebiliyor ve onları sanal destene katabiliyorsun. Bazı durumlarda kartları etkinleştirmek için belli bazı görevleri önceden belirlenmiş bir zaman dilimi içerisinde yapman gerekiyor. Bunu başarırsan ekstra puanlar da kazanıyorsun. 2. TAKTİĞİNİ BELİRLE Bu bölümde elindeki kartlarla kurabileceğin maksimum güçlü takımı oluşturma imkanın bulunuyor. Takımının özelliğine göre bir taktik ve oyun stratejisi belirlemen gerekli. Bu bölümde yeni kartlar ısmarlama ve yeni oyuncuların saldırı veya savunma gücüne göre takımını tekrar güçlendirmen de mümkün. Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin! - Değerler toplamı: Bazı oyun türlerinde saldırı, orta saha ve savunma kartlarının puanlarının belli bir üst limiti oluyor. Böyle durumlarda takımı ortalama olarak en güçlü hale getirmen için epey uğraşman gerekebiliyor. Bazı turnuva türlerinde oyuncular sadece kendilerinde üstün (veya düşük) puana sahip rakiplerle karşılaşmayı seçebiliyorlar.

2 3. OYUN ALANI Tüm online ADRENALYN XL oyuncuları sitenin bu bölümünde buluşuyorlar. Burada var olan maçlara katılabilir, yeni maçlar tasarlayıp rakiplerini davet edebilirsin. O anda oyun alanında bulunan oyunculardan dileyen senin çağrına yanıt verebilir. Dostluk maçı mı, yoksa puan maçı mı yapmak istediğine sen karar vereceksin. Dostluk maçlarında kim yenerse yensin kart ve puan kaybedilmiyor ve sıralamadaki yerin değişmiyor. Bu arada, kendini geliştirmek için bilgisayara karşı da farklı zorluk seviyelerinde maçlar yapabilirsin. Bu yıl oyun alanını üçe ayırdık. Her alanın farklı bir özelliği var: SINIR YOK: Tüm kartlarını kullanabilirsin. RASTGELE 8: Bilgisayar kartlarının arasından sekiz tanesini rastgele seçiyor. 2 YE 2: İki oyuncuya karşı iki oyuncu! Her oyun alanında rakiplerini belirlerken belli deneyim puanı, saldırı, savunma puanı vs. gibi sınırlamalar koyup sadece kendi istediğin gruptaki rakiplerle karşılaşma yapman da mümkün. 4. SIRALAMA online Adrenalyn xl oyununun sıralama sistemi şöyle: İlk başta, tüm oyuncuların 1000 puanı oluyor ve profesyonel maçlarda aldıkları galibiyet veya mağlubiyetlerle bu puanlarını artırabiliyor veya azaltabiliyorlar. Eğer kendilerinden yüksek puanlı rakipleri yenerlerse, kendilerinden düşük puanlı rakiplere göre daha fazla puan kazanıyorlar. Kendinden düşük puanlı, amatör kullanıcıları yenmek kolay, ancak onlardan alacağın puanlar her zaman sınırlı olacaktır. Bu yüzden sıralamada hızlıca yükselmek istiyorsan risk alıp daha deneyimli oyuncuların karşısına çıkmanı ve onları yenmeni öneriyoruz. Bu arada, özel bir koleksiyoncu sıralamamız da var. Burada, bayiden ne kadar çok kart alır ve etkinleştirirsen, o kadar yukarıda görünüyorsun. Turnuva sıralamasına gelince Online ADRENALYN XL oyunu içerisindeki turnuvalara ne kadar çok katılır ve kazanırsan, bu sıralamada üst sıralarda olma şansın da o derece artıyor.

3 5. OYUN KURALLARI 5.1. TAKIMINI SEÇ Adrenalyn XL ile oyuna başlamadan önce bir takım seçmelisin. Toplamda 14 oyuncuya ihtiyacın var. 11 tanesi asıl takım, 3 tanesi de yedek olacak. Takımında her pozisyondan en az bir oyuncu ve bir kaleci bulundurmayı unutma! 5.2. FORMASYON SEÇ Takımını seçtiğine göre şimdi 4-4-2, 4-3-3, gibi bir formasyon seçmen gerekli. Takımına en uygun formasyonu seçmelisin. Eğer defans oyuncuların iyiyse defansa yönelik, hücum oyuncuların iyiyse hücuma yönelik bir formasyonu tercih etmelisin OYUNA HAZIRLIK Oyun formasyonuna karar verdikten sonra kartlarını oyun alanında işaretli yerlere ters olarak koy (defans bölümüne defans oyuncularını, orta sahaya orta saha vs.) Her kartın arkasında yardımcı bir işaret bulunur. Oyun sırasında oyun alanına koyduğun kartlarla bakmak yasaktır. Ama oyunda başarılı olmak için hangi pozisyona hangi oyuncuyu yerleştirdiğini aklında tutsan iyi olur! 5.4. OYUN TÜRÜ Her oyunda üç farklı türden birini kullanman mümkün: a) SINIR YOK: Adından da anlaşılabileceği gibi bu türde kullanacağın kartların sınırı yoktur. En çok güvendiğin kartların istediğin kadarını kullanabilirsin. b) RASTGELE 8: Bilgisayar senin ve rakibinin kartlarının arasında 8 tanesini rastgele seçer ve dizer. İşte bu oyun türünde kartların gücü değil teknik direktör olarak senin ADRENALYN XL yeteneğin ön plana çıkıyor! c) 2 YE 2: Bu maçlarda bir arkadaşınla takım oluşturuyor ve iki kişilik başka bir rakibe karşı mücadele ediyorsun. Oyunun sonunda aynı taraftaki oyuncuların puanları toplanıyor ve kazanan taraf belli oluyor DOSTLUK MU, PROFESYONELLİK Mİ? Oyuna başlamadan önce oyunun türüne karar verin. Dostluk maçı mı Turnuva mı? Eğer dostluk maçı oynanıyorsa kartlar kenara konur ve geri verilir, Turnuva oynanıyorsa kartları kazanan alır.

4 5.6. SINIRLAMA OLACAK MI? Oyunu oluşturup rakipleri beklemeye başlamadan önce bu oyuna hangi tür oyuncuların gelebilmesini istediğini de belirleyebilirsin. Puan sınırlaması, sıralama sınırlaması, kartların toplam değerinin sınırlaması vs. gibi birçok seçenek bulunuyor BİLGİSAYARA KARŞI ANTRENMAN Eğer gerçek maçlara çıkmadan önce biraz antrenman yapmak ve oyuna alışmak istiyorsan, bilgisayarın senin için sunduğu beş farklı zorluk seviyesinden birini seçerek antrenmanlar yapabilirsin. Özellikle son iki zorluk seviyesini oynamanı öneririz. Gerçek hayattaki zorlu rakiplerin nasıl oynadığını görmek açısından bu iki seviye hem çok gerçekçi hem de çok yararlıdır BAŞLAMA VURUŞU Bilgisayar maça hangi tarafın başlayacağına karar verir. Oyuncu ilk kartını seçer ve saldırı mı yoksa savunma mı yoksa orta saha mı oynayacağını belirler. Rakibi, bu karta karşı hangi kartı kullanacağını ve kartın hangi puanıyla oynayacağına karar verir. Eğer karşı taraf saldırıyorsa, bu taraf savunma yapmalıdır, ya da tam tersi. Orta saha ile geliyorsa, ona orta saha ile yanıt vermek gereklidir. Kartlar açılır, hangisinin puanı yüksekse golü o taraf atmış sayılır ve bir sonraki tura geçilir. Oynana kartlar bir kenara konur ve maç bitene kadar onlara dokunulmaz. Eğer eşitlik olursa kartların özel değerlerine bakılır. Yine bir eşitlik söz konusu ise o kartlar boş geçmiş olarak değerlendirilir OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ Aynen gerçek maçlarda olduğu gibi son anda maça giren bir yedek maçın kaderini değiştirebilir. Bu yüzden değişiklikleri tam yeri ve zamanında yapman gereklidir. Kartlar maç sırasında değil, hamle yapılmadan önce değiştirilir. Eski kartla bir daha oynanmaz, oyun boyunca bir kenarda durur TUZAK YOK! Yeni kurallara göre internet üzerinden aynı oyuncuya karşı bir hafta içerisinde üç kereden fazla oynamak mümkün değildir. Böylece, birden fazla oyuncu yaratıp bunları birbiriyle kapıştırarak puanını artırmak isteyen uyanıklara karşı önlem almış oluyoruz. Bu arada maçların hepsi kontrol ediliyor ve bir hile sezilirse iki tarafın da puanı otomatik olarak başlangıç değeri olan 1000 e indiriliyor.

5 5.11 MyPanini Adrenalyn XL Kartları adresine gelerek kendi Adrenalyn XL kartını tasarlayabilirsin. MyPanini Adrenalyn XL kartını ürettiğinde sana özel bir etkinleştirme kodu geliyor. Bu kart senin profiline ekleniyor ve kartlarının gücünü artırmak için kullanabiliyorsun. MyPanini Adrenalyn XL kartlarının getirdiği ekstra puanları aşağıda görebilirsin: Eğer savunma oyuncularının %20 sini topladıysan her oyuncuya +1 puan eklenecek Eğer savunma oyuncularının %40 ını topladıysan her oyuncuya +2 puan eklenecek Eğer savunma oyuncularının %60 ını topladıysan her oyuncuya +3 puan eklenecek Eğer savunma oyuncularının %80 ini topladıysan her oyuncuya +4 puan eklenecek Eğer savunma oyuncularının %100 ünü topladıysan her oyuncuya +5 puan eklenecek Eğer orta saha oyuncularının %20 sini topladıysan her oyuncuya +1 puan eklenecek Eğer orta saha oyuncularının %40 ını topladıysan her oyuncuya +2 puan eklenecek Eğer orta saha oyuncularının %60 ını topladıysan her oyuncuya +3 puan eklenecek Eğer orta saha oyuncularının %80 ini topladıysan her oyuncuya +4 puan eklenecek Eğer orta saha oyuncularının %100 ünü topladıysan her oyuncuya +5 puan eklenecek Eğer forvet oyuncularının %20 sini topladıysan her oyuncuya +1 puan eklenecek Eğer forvet oyuncularının %40 ını topladıysan her oyuncuya +2 puan eklenecek Eğer forvet oyuncularının %60 ını topladıysan her oyuncuya +3 puan eklenecek Eğer forvet oyuncularının %80 ini topladıysan her oyuncuya +4 puan eklenecek Eğer forvet oyuncularının %100 ünü topladıysan her oyuncuya +5 puan eklenecek

Madde 2. Takımlar Her takım 4 oyuncudan oluşur (3 oyuncu sahada, bir oyuncu yedek).

Madde 2. Takımlar Her takım 4 oyuncudan oluşur (3 oyuncu sahada, bir oyuncu yedek). 3x3 Resmi Oyun Kuralları Ocak 2015 Resmi FIBA Basketbol oyun kuralları sadece bu belgede belirtilen 3x3 oyun kuralları için değil bütün oyun durumları için geçerlidir. Madde 1. Saha ve Top Müsabaka 3x3

Detaylı

Sonuçlanmamış bir cephede rakibinizin dilediğiniz bir birlik kartını alın ve kendi tarafinıza geçirerek istediğiniz bir cepheye yerleştirin.

Sonuçlanmamış bir cephede rakibinizin dilediğiniz bir birlik kartını alın ve kendi tarafinıza geçirerek istediğiniz bir cepheye yerleştirin. İçerİk: Sonuçlanmamış bir cephede rakibinizin dilediğiniz bir birlik kartını alın ve kendi tarafinıza geçirerek istediğiniz bir cepheye yerleştirin. 60 Birlik Kartı 10 Taktik Kartı 9 ahşap Cephe Piyonu

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 28.07.2013 Doğu_Takım_Şmp_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım

Detaylı

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 2013 YILI SONBAHAR DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI VE OYUN KURALLARI Hastanemiz personelleri arasında düzenlenmesi planlanan geleneksel " Sonbahar

Detaylı

www.koycegiz-beachhandball.com

www.koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ HENTBOL ŞAMPİYONASI 6-10 TEMMUZ 2009 www. koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ

Detaylı

AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017

AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017 AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017 ARELMEDSpor Festivali 2017 ile dünden bugüne Arel Eğitim Kurumlarından mezun olmuş tüm mezunlarımızı, ailelerini ve arkadaşlarını keyifli bir hafta sonu etkinliğine

Detaylı

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli

Detaylı

AÇIK ELEME KURALLARI

AÇIK ELEME KURALLARI AÇIK ELEME KURALLARI 1. YÜKSELME LİGİ AÇIK ELEMELERİNE GENEL BAKIŞ Yükselme Ligi açık elemeleri, 4 haftalık mücadele boyunca takımların her hafta puan topladığı ve en üst sıradaki üç takımın YL lig aşamasına

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 20.07.2012 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Tenis Ligi Talimatı

Detaylı

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 1 KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Çocuklar, Yıldızlar ve Gençler Takım Şampiyonasının

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Yıldızlar tenis liglerinin düzenlenmesini, idari

Detaylı

FUTSAL BRANŞ TALİMATI

FUTSAL BRANŞ TALİMATI K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTSAL BRANŞ TALİMATI 1- Müsabakalar Uluslararası

Detaylı

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı FKMD AKPORT LOJİSTİK Halı Saha Turnuvasında oynanan tüm Halı Saha Futbol Müsabakalarının

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI İLK YAYIN TARİHİ DEĞİŞİKLİK TARİHİ TALİMAT SERİ NUMARASI 18.08.2011 20.06.2017 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası ve Bireysel

Detaylı

OYUN KURALLARI KICK-OFF

OYUN KURALLARI KICK-OFF OYUN KURALLARI KURALLAR SAHADA 5 ER KİŞİDEN 3 TAKIM YER ALIR. OYUN 5 ER KİŞİDEN OYNANIR, KALECİ YOKTUR. OYUN 5 DAKİKA SÜRER. İLK GOLÜ ATAN TAKIM KARŞI TAKIMDAN BİR KİŞİ EKSİLTME HAKKI KAZANIR. İLK GOLDEN

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

HEDEF-2 Renk uyumuna göre grup içi uygulama yapabilme. KAZANIMLAR

HEDEF-2 Renk uyumuna göre grup içi uygulama yapabilme. KAZANIMLAR DİZİOS HEDEF-1 Dizios oyunu tanır. Kurallarını uygulayabilme. 1. Dizios oyununu tanır ve adını söyler. 2. Kutu içeriğini ve oyun kurallarını bilir. 3. Kartların üzerindeki renkleri belirtir. 4. Oyunun

Detaylı

BATTLEGROUNDS A GENEL BAKIŞ

BATTLEGROUNDS A GENEL BAKIŞ Battlegrounds Türkiye deki diğer takımlarla yarışabileceğin yeni bir League of Legends deneyimi. Dereceli sıralamanın neresinde olduğun fark etmez. 30. seviyedeysen, Battlegrounds internet sitesinde beş

Detaylı

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda Üniversitemiz çalışanları arasında birlik ve beraberliği ile birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI bünyesinde Personel Halı

Detaylı

Ultimate Frizbi (Ultimate Frisbee)

Ultimate Frizbi (Ultimate Frisbee) ULTIMATE TÜRKİYE Ultimate Frizbi (Ultimate Frisbee) Ultimate sporu, çapı 27 cm ve ağırlığı 175 g olan bir diskle yapılan bir takım sporudur. Dünya standartlarında bir ultimate sahasının uzunluğu 100 m,

Detaylı

ATG AVRUPA ŞAMPİYONASI OYUNCU SEÇME TURNUVASI

ATG AVRUPA ŞAMPİYONASI OYUNCU SEÇME TURNUVASI ŞEHİR ANKARA İLÇE YARIŞMA ADI BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHİ 09.06.2018 09.00 PLACE AVM APPLICATION DEADLINE 08.06.2018 23.00 SYSTEM 7 Set İsviçre Sistemi TIME APPLICATION TÜRK MANKALASI 10 dk. ORGANIZATION

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

FKMD FUTSAL TURNUVASI 2013 MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI

FKMD FUTSAL TURNUVASI 2013 MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI FKMD FUTSAL TURNUVASI 2013 MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı, FKMD Futsal Turnuvasında oynanan tüm Futsal Müsabakalarının hazırlığı, oynanması ve tescili ile

Detaylı

ŞEHĐT ÖMER HALĐSDEMĐR SEZONU PENDĐK ĐLÇE OKUL SPOR ŞENLĐKLERĐ SATRANÇ TURNUVA YÖNERGESĐ

ŞEHĐT ÖMER HALĐSDEMĐR SEZONU PENDĐK ĐLÇE OKUL SPOR ŞENLĐKLERĐ SATRANÇ TURNUVA YÖNERGESĐ ĐLĐ ĐSTANBUL ĐLÇESĐ PENDİK YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BĐTĐŞ TARĐHĐ SON TARĐHĐ BAŞVURU DÜŞÜNME SÜRESĐ ORGANĐZASYON 07 PENDİK ĐLÇE OKUL SPOR ŞENLĐKLERĐ SATRANÇ TURNUVASI 0-0-0-05/MAYIS/ 07 YERĐ 8 Nisan 07 Saat:6.00

Detaylı

VOLEYBOL OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ PRATİK BİLGİLER

VOLEYBOL OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ PRATİK BİLGİLER VOLEYBOL OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ PRATİK BİLGİLER HAZIRLAYAN CELALETTİN LÜTFİ BEKTAŞ 2017 1 Voleybol,File ile ikiye bölünmüş bir Oyun Alanı üzerinde İki (2) Takım tarafından oynanan bir Spordur. Voleybol Oyununun

Detaylı

AÇIK ELEME KURALLARI

AÇIK ELEME KURALLARI AÇIK ELEME KURALLARI 1. YÜKSELME LİGİ AÇIK ELEMELERİNE GENEL BAKIŞ Yükselme Ligi açık elemeleri, 4 haftalık mücadele boyunca takımların her hafta puan topladığı ve en üst sıradaki üç takımın YL lig aşamasına

Detaylı

Y N G. Kris Burm G I P F

Y N G. Kris Burm G I P F ris Burm G I P F Bir birleşimin ürünü Son söz: GIPF projesinin yedinci oyunu. 2 oyuncu için. GIPF projesi başlarken 6 oyundan oluşması planmış olsa da yedinci oyun olan LYNG, projenin bir sentezi olarak

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ TENĠS BRANġ AÇIKLAMALARI

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ TENĠS BRANġ AÇIKLAMALARI 1. YarıĢmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı FUTBOL TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ Mütevelli Heyeti Onay Tarihi: 11.01.2009 Sayı: 02 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTSAL BRANŞ AÇIKLAMALARI

2014-2015 ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTSAL BRANŞ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

FUTBOL AÇIKLAMALAR. Gençler kategorisi kız ve erkek takımları arasında oynanacaktır. Yıldız Kız/Erkek :(

FUTBOL AÇIKLAMALAR. Gençler kategorisi kız ve erkek takımları arasında oynanacaktır. Yıldız Kız/Erkek :( K.K.T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon ġubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim ve

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

2015 2016 ETKĐNLĐK DÖNEMĐ ĐSTANBUL KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR TAKIM SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESĐ

2015 2016 ETKĐNLĐK DÖNEMĐ ĐSTANBUL KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR TAKIM SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESĐ ĐLĐ ĐSTANBUL ĐLÇESĐ ÇEŞĐTLĐ YARIŞMA ADI 2016 Đstanbul Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Turnuvası BAŞLAMA-BĐTĐŞ TARĐHĐ 9 Ocak - 10 Nisan 2016 YERĐ Çeşitli SON BAŞVURU TARĐHĐ 5 Ocak 2016, Salı SĐSTEM

Detaylı

ŞKULU BİR ATMOSFERDE HIZLI REFLEKSLERİN OYUNU - 2-8 OYUNCU - 6 YAŞ VE ÜZE

ŞKULU BİR ATMOSFERDE HIZLI REFLEKSLERİN OYUNU - 2-8 OYUNCU - 6 YAŞ VE ÜZE COŞKULU BİR ATMOSFERDE HIZLI REFLEKSLERİN OYUNU - 2-8 OYUNCU - 6 YAŞ VE ÜZERİ Oyunun Kuralları Dobble, nedir? Dobble her bir kartta 50 sembolden 8 inin yer aldığı 55 karttan oluşan bir oyundur. Her bir

Detaylı

ESBBL 3x3 Oyun Kuralları

ESBBL 3x3 Oyun Kuralları ESBBL 3x3 Oyun Kuralları Kasım 2018 ESBBL 3x3 Resmi Oyun Kuralları nda belirtilmeyen her durum için en son yayınlanan FIBA Resmi Basketbol Oyun Kuralları geçerlidir. Madde 1. Saha ve Top 1.1. Müsabaka

Detaylı

VETERAN MASA TENĠSÇĠLERĠ DERNEĞĠ

VETERAN MASA TENĠSÇĠLERĠ DERNEĞĠ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ TY.2012.03 YAYIN NO: 01 YAYIN TARĠHĠ: 16.04.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 16 / 04 /2012

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI

MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI 2018-2019 1. Oyun Sahası 1.1 Ölçüler 1.2 Oyun sahasının yüzeyi 1.3 Oyun alanındaki çizgiler 1.4 Bölgeler ve sahalar 1.5 Isı ve Aydınlatma 2. File ve Direkler 2.1 Filenin yüksekliği

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 1. KAPSAM: Kulüplerarası Tenis Ligi nin düzenlenmesi, idari ve teknik konularda uygulanacak usul ve esaslar bu talimatta belirlenmiştir. Ligin oynanması sırasında

Detaylı

Bö lü m 7: Hesap Tablöları

Bö lü m 7: Hesap Tablöları Bö lü m 7: Hesap Tablöları Könü 2: Förmü ller ve Grafik Biçimlendirme Hazırlayan: Serdar Engin Koç Bü könü bittiğinde; Grafikleri biçimlendirebilecek Hesap tablösüna girilen verileri alfabetik ölarak veya

Detaylı

MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI

MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI 2017-2018 1. Oyun Sahası 1.1 Ölçüler 1.2 Oyun sahasının yüzeyi 1.3 Oyun alanındaki çizgiler 1.4 Bölgeler ve sahalar 1.5 Isı ve Aydınlatma 2. File ve Direkler 2.1 Filenin yüksekliği

Detaylı

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI İçindekiler Sayfa No. 1.0 Amaç-Kapsam 2 2.0 Tanım 2 3.0 Sorumluluklar -Kısaltmalar 2 4.0 Uygulama 2,3,4.5 Hazırlayan : İzvet Turnuva Tertip Komitesi Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik

Detaylı

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI 1- TURNUVANIN AMACI: Necmettin Erbakan Üniversitesi Akademik ve İdari Personelin birlikte sosyal bir aktivite içerisinde yer alması ve aynı zamanda

Detaylı

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2018 2019 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 )

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 ) KAMPÜS STADYUMU BOZOK ÜNİVERSİTESİ 06 07 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 0.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( 0- NİSAN 07 ) BOZOK ÜNİVERSİTESİ FUTBOL MÜSABAKA MAÇ LİSTESİ 0:00 MÜH. MİM.FAK. SAĞLIK YÜKSEKOKULU :30 BESYO SORGUN

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

Go taşı ve tahtası. - Oyunun başında tahta boştur. - Oyuna önce siyah başlar. - Oyuncular sırayla taşlarını tahtaya

Go taşı ve tahtası. - Oyunun başında tahta boştur. - Oyuna önce siyah başlar. - Oyuncular sırayla taşlarını tahtaya Go Şimdi Go oyununun kurallarını öğrenmeye başlıyoruz. Kurallar dediğimize bakmayın, aslında pek kuralı da yok. Pekçok kaynak Go'nun aslında bir tek temel kuraldan oluştuğunu söyler. Go oyunu 19 yatay,

Detaylı

AKASYA SİTESİ 2.GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ KATILIM KURALLARI

AKASYA SİTESİ 2.GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ KATILIM KURALLARI AKASYA SİTESİ 2.GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ KATILIM KURALLARI 2017 1 DEĞERLİ KATILIMCIMIZ; İkincisini düzenlediğimiz ve geleneksel olarak her yıl yapmayı planladığımız Akasya Sitesi 2. Geleneksel Spor Şenliğini

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI DERNEĞİ [MENDİL KAPMACA OYUN KURALLARI]

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI DERNEĞİ [MENDİL KAPMACA OYUN KURALLARI] 2011 GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI DERNEĞİ [MENDİL KAPMACA OYUN KURALLARI] MENDİL KAPMACA OYUN KURALLARI OYUN ALANI 1. Oyun Alanı: Bu oyun açık alanda veya kapalı spor salonlarında oynanabilir. Oyun alanının

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.02 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: xx.xx.xxxx Hazırlayan : Erman Bozkurt, Sezayi Özel, Sabri İskit, Oktay Deniz Kurt Onay : Sezayi Özel Onay : Işık ERTUFAN Değişiklik

Detaylı

http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads

http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads Visual Studio 2012'nin kurulumunu, Visual Studio'nun kullanımını ve Windows Store'da basit bir proje hazırlanmasını anlatacağım. Hepsinden önce Visual Studio ortamından biraz bahsedelim. Visual Studio

Detaylı

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE EQUILIBRIO ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Equilibrio Şampiyonası

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE EQUILIBRIO ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Equilibrio Şampiyonası YARIŞMA ADI 2019 Türkiye Equilibrio Şampiyonası BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ 27-28 Nisan 2019 TURNUVA YERİ BURSA SON BAŞVURU TARİHİ 12 NİSAN 2019 1- GENEL HÜKÜMLER 1.1.Yönerge, 2018-2019 etkinlik döneminde yapılacak

Detaylı

Takım Maçı ve IMP Skorlaması

Takım Maçı ve IMP Skorlaması Takım Maçı ve IMP Skorlaması Takım maçının tanımı? 4 lü takım maçı, 6 oyuncudan kurulu iki takımın, birer çiftleri ile 2 masada karşılaşarak, aynı anda 4 oyuncusu ile, oynayan ya da oynamayan bir kaptanın

Detaylı

PAMUKKALE İLÇE GENELİ İLKOKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI

PAMUKKALE İLÇE GENELİ İLKOKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI PAMUKKALE İLÇE GENELİ İLKOKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI 2019 T.C. PAMUKKALE KAYMAKAMLIĞI TEKNOLOJİNİN BİLİNÇLİ VE GÜVENLİ KULLANIMIPROJESİ PAMUKKALE GENELİ İLKOKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 12. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 12. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ 12. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. Kemal POLAT ÜYE : Prof. Dr. Recep KÜRKÇÜ ÜYE : Daire Başkanı Taşkın YILMAZ ÜYE : Şube Müdürü Cemal OKTAY ÜYE : Doç.

Detaylı

TAKIM & OYUNCU HAFTALIK BİLGİLENDİRME RAPORU

TAKIM & OYUNCU HAFTALIK BİLGİLENDİRME RAPORU Konu Antreman sırasında arkadaşlık seviyesi TAKIM & OYUNCU HAFTALIK BİLGİLENDİRME RAPORU Antrenör : Kemal Fazıl Evcimik Tarih : 10.09.2017 Grup : U12/U13 YAPILAN ÇALIŞMALAR Pazartesi Salı Hazırlık maçı

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.03 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: 16.04.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 16 / 04 /2012

Detaylı

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KULAMİ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Kulami Şampiyonası

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KULAMİ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Kulami Şampiyonası YARIŞMA ADI 2019 Türkiye Kulami Şampiyonası BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ 27-28 Nisan 2019 TURNUVA YERİ BURSA SON BAŞVURU TARİHİ 12 NİSAN 2019 1- GENEL HÜKÜMLER 1.1.Yönerge, 2018-2019 etkinlik döneminde yapılacak

Detaylı

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR Potada anlamlı galibiyet BEŞİKTAŞ Erkek Basketbol Takımı, Lietuvso Rytas ı deplasmanda 73-67 mağlup etti. Siemens Arena da oynanan karşılaşmaya Beşiktaş, Vidmar, Jerrells, Markota, Muratcan ve Christopher

Detaylı

Pi Sayısıyla Oyun Oynayalım

Pi Sayısıyla Oyun Oynayalım Pi, hiç bitmeyen basamaklarıyla pek çok insanın ilgisini çekmiş bir sayı. Bir oyunla pi sayısının ilk basamağını tanımak ister misiniz? Oyunun Kuralları 1. Oyun kişiyle oynanır.. Oyunu oynamak için buradaki

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FUTBOL AÇIKLAMALAR

2013-2014 ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FUTBOL AÇIKLAMALAR 2013-2014 ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FUTBOL AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri

Detaylı

2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR

2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR 2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR YEREL LİGLERİN KATEGORİLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER: A) BÜYÜKLER: 2012-2013 Sezonunda İl Tertip Komitelerince, amatör küme büyükler kategorisinde

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/6 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.01 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: 09.01.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 09.01.2012

Detaylı

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1- KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde oynattığı profesyonel lig müsabakalarından sonraki kupa müsabakalarının ismi Türkiye Kupası dır.

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR 1-Müsabakalar Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü ndeki Büyük Spor Salonu nda oynanacaktır. 2-Müsabakalarda Forma renkleri ve modelleri

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası takım şampiyonasının düzenlenmesini, idari ve teknik

Detaylı

SİX KAZANIMLAR KAZANIMLAR

SİX KAZANIMLAR KAZANIMLAR SİX Hedef-1: Six oyununu tanıyorum. Six oyunu kurallarını merak eder. Anlatılanları dikkatle dinler. Oyunun karşılıklı yenmeye dayalı olduğunu bilir. Oyun içeriğinde bulunan taş sayılarını belirtir. Altıgen

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ÖĞRENCİ BASKETBOL 2. Sağlık Bilimleri Fakültesi 3. Artvin MYO 4. Arhavi MYO 5. Borçka Acarlar MYO BASKETBOL TURNUVASI GRUPLAR 1 Borçka

Detaylı

EŞİTLİK BOZMA SİSTEMLERİ

EŞİTLİK BOZMA SİSTEMLERİ EŞİTLİK BOZMA SİSTEMLERİ OYUNCULARIN KENDİ PUANLARINI KULLANAN SİSTEM Kademeli Hesaplama Yöntemi (Progresive) Her tur sonunda oyuncunun elde ettiği puanların toplanması ile elde edilen yeni puan, oyuncunun

Detaylı

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME

Detaylı

KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE

KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlimizdeki ortaokulların 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak Ortaokullar Arası Akıl Oyunları Ligi adı altında etkinlik yapmayı planlamaktayız. Yarışmaya ait

Detaylı

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE Q-BITZ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Q- Bitz Şampiyonası

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE Q-BITZ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Q- Bitz Şampiyonası YARIŞMA ADI 2019 Türkiye Q- Bitz Şampiyonası BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ 27-28 Nisan 2019 TURNUVA YERİ BURSA SON BAŞVURU TARİHİ 12 NİSAN 2019 1- GENEL HÜKÜMLER 2-1.1.Yönerge, 2018-2019 etkinlik döneminde yapılacak

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/6 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.03 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: 16.04.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: No Tarih Değişiklik Kapsamı 01 16.04.2012 İlk yayın 21.10.2013

Detaylı

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi AMAÇ: Genç sporcuların; hedeflerini yukarı çekmek, başarıyı korumak yerine gelişmeye yönlendirmek, kendilerine en uygun turnuva seçimlerini yapmaları konusunda yol

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Süper Lig grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin bir alt-kategorisi

Detaylı

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU Yönetim Bilgi Sistemleri ELMA RAPORLAMA PORTALI KULLANIM KILAVUZU 1. Yeni programımıza erişmek için http://elma.hdisigorta.com.tr linkine tıklayınız. 2. Kullanıcı adı

Detaylı

TTF HAFTA SONU LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ

TTF HAFTA SONU LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ TTF HAFTA SONU LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ AMAÇ: Sporcuların seviyelerine uygun maçları, kısa zamanda yapmalarını sağlamak. YÖNTEM: Turnuvalar 2 hafta içi, 2 hafta sonu olmak üzere en fazla 4 gün sürecektir.

Detaylı

Oyuncuların Kendi Puanlarının Kullanıldığı Yöntemler

Oyuncuların Kendi Puanlarının Kullanıldığı Yöntemler Yarışma sonunda, değişik dereceler için birden çok oyuncunun eş puanla yarışmayı tamamladığı görülebilir. Unvan, derece sıralaması, ödül listesi veya yeterlilik listesi için iyi bir yöntemle kimin daha

Detaylı

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Temmuz 2012 Turgut Özal Üniversitesi web sitesi yönetim paneline aşağıdaki link yardımıyla ulaşabiliriz. http://www.turgutozal.edu.tr/webmin/ Karşımıza

Detaylı

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi AMAÇ: Genç sporcuların; hedeflerini yukarı çekmek, başarıyı korumak yerine gelişmeye yönlendirmek, kendilerine en uygun turnuva seçimlerini yapmaları konusunda yol

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ FUTBOL BRANġ AÇIKLAMALARI

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ FUTBOL BRANġ AÇIKLAMALARI 1. YarıĢmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ 18 Ocak 2016 DÜŞÜNME SÜRESİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2015 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası 23 Ocak 29 Ocak 2016 YERİ Manavgat/ANTALYA 90

Detaylı

MARMARİS İNDİGO GRAND PRİX-2 14.GELENEKSEL ATATÜRK VE CUMHURİYET KUPASI YÖNERGESİ

MARMARİS İNDİGO GRAND PRİX-2 14.GELENEKSEL ATATÜRK VE CUMHURİYET KUPASI YÖNERGESİ İLİ MUĞLA İLÇESİ MARMARİS YARIŞMA ADI MARMARİS İNDİGO BAŞLAMA-BİTİŞ 4-5 Kasım ve 11- TARİHİ 12 Kasım 2017 YERİ MARMARİS İNDİGO SATRANÇ CAFE İSVİÇRE SİSTEMİ SON BAŞVURU TARİHİ 3 Kasım 2017 SİSTEM A Kategorisi

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.01 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: 09.01.2012 Hazırlayan : Levent Pelen - Sabri İskit - Oktay Deniz Kurt - Sezayi Özel Onay : Sezayi Özel Onay : Işık ERTUFAN Değişiklik

Detaylı

KAYSERİ SATRANÇ İL TEMSİLCİLİĞİ ETKİNLİK DÖNEMİ KAYSERİ SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ

KAYSERİ SATRANÇ İL TEMSİLCİLİĞİ ETKİNLİK DÖNEMİ KAYSERİ SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ İLİ KAYSERİ İLÇESİ MELİKGAZİ 2014-2015 KAYSERİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER 1. GENEL HÜKÜMLER: 13 14 20 21 ARALIK 2014 YERİ ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ

Detaylı

Sedna Mobile TourSale

Sedna Mobile TourSale Sedna Mobile TourSale Sedna Mobile Toursale Android cihazlar üzerinde çalışmaktadır. Rehberin sahada kolay satış yapması, biletlerin sisteme online olarak işlenmesi ve iş yükünün hafifletmesi düşünülerek

Detaylı

YENİ HANDİCAP ALACAK OYUNCULAR İÇİN KURAL SORULARI

YENİ HANDİCAP ALACAK OYUNCULAR İÇİN KURAL SORULARI YENİ HANDİCAP ALACAK OYUNCULAR İÇİN KURAL SORULARI 1. Bir oyuncunun çantasında bulunan yedek toplar o oyuncunun ekipmanı olarak değerlendirilir. 2. Bir oyuncu saha sınırları içerisinde bulunan topuna saha

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI 2013 ANKARA 1 KATILAN ÜNİVERSİTELER Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.02 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: 21.03.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 21 / 03 /2012İlk

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı