ParexGroup A.Ş. Saygılarımızla, Tatlısu mah.şenol Güneş bulvarı Mira Tower no:2 Daire:30 Ümraniye / Istanbul / Turkey. Phone :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ParexGroup A.Ş. Saygılarımızla, Tatlısu mah.şenol Güneş bulvarı Mira Tower no:2 Daire:30 Ümraniye / Istanbul / Turkey. Phone : +90 216 365 55 88"

Transkript

1 Parex Group International ın 27 ülkedeki 60 a yakın Fabrikalarında üretimleri yapılarak Projeniz için onayınıza sunulan, kalıp yağları, yapısal ve standart tamir harçları, ankraj, teras ve ıslak hacim izolasyon malzemeleri, radye temel ve perdeler için kristalize kapiler su geçirimsiz beton katkıları, havuzlar, su depoları için sürme likid tip izolasyon malzemeleri, granit seramik yapıştırıcıları, derz dolgu malzemeleri, yardımcı malzemeler ile ısı yalıtım mantolama malzemeleri ve uygulama detayları ek te bilgilerinize sunulmuştur. Arzu ettiğiniz ürünler ile ilgili daha kapsamlı dokümanlar ile TSE, CE, Green Label, Green Building, FLL, Leed, Uluslar arası test kuruluşlarından, kalite test belgeleri gibi evraklar tarafınıza iletilecektir. Saygılarımızla, ParexGroup A.Ş. Tatlısu mah.şenol Güneş bulvarı Mira Tower no:2 Daire:30 Ümraniye / Istanbul / Turkey Phone : Fax : Web : info@geserparex.com :

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 GESEREPOXY YD-360 ( Epoksi Esaslı İki Bileşenli Yapıştırma, Dolgu ve Tamir Malzemesi ) Tanımı Epoksi esaslı, iki bileşenli, tiksotropik, solventsiz, hızlı kürlenen, yapıştırıcı, dolgu ve tamir malzemesidir. Kullanım Alanları Beton, çimento sıva, asbest/çimento ve metal seramik veya polyester yüzeylerdeki lokal tamiratlarda ve yapıştırma işlemlerinde Fayans, seramik, granit vb. gibi kaplamaların yapıştırılmasında ve derz dolgularında, Fayans üstü fayans kaplama uygulamalarında Self levelling uygulamaları öncesi altyapıdaki çatlak ve hasarlı bölgelerin tamiratlarında Kolon montajı ve tamiratında ve filiz ekimlerinde yatay ve düşey uygulamalarında Özellikler / Avantajlar Kimyasal ve mekanik dayanımı yüksektir Kuru veya nemli yüzeylere mükemmel yapışabilen ve düşey yüzeylerde 1 cm ye kadar olan kalınlıklarda akma yapmayan bir yapıştırıcı ve onarım harcıdır Solventsiz oluşundan dolayı yangın tehlikesi yoktur Sağlığa zararı yoktur Seyreltik asitlere, seyreltik ve konsantre alkalilere, deterjan ve dezenfektanlara, bitkisel, madensel ve hayvansal yağlara, tatlı su ve deniz suyuna, motorin, benzin, alkol ve daha birçok solvente dayanıklıdır Teknik Özellikleri Renk Kirli Beyaz Yoğunluk 1,78 gr/cm³±0,02 Katı Madde Miktarı Volumetrik % 100 Elektrik İletkenlik 10¹³ Ohm Isı İletkenlik Katsayısı 0.3 kcal/mh C Termal Genleşme Çekme Dayanımı 37 N/mm² Sıkıştırma Dayanımı 72 N/mm² Karışım Oranı Ağırlıkça 63 kısım Ana Malzeme + 37 kısım sertleştirici Kap Ömrü 20 C de yaklaşık 45 dakika; 30 C de yaklaşık 25 dakika Kuruma Süresi (20 C de) Yüzeysel kuruma 30 dakika Tam kuruma 24 saat Yüzey Hazırlığı Uygulama yapılacak yüzey kalıp yağı, toz, boya, kir, deterjan vb. gibi tutunmayı önleyici maddelerden arındırılmalıdır. Uygulama Ana malzeme karıştırıldıktan sonra sertleştirici ilave edilerek homojen oluncaya değin 2-3 dakika karıştırılır. Karışımın kap ömrü süresince uygulanabilecek miktardan fazla malzeme hazırlanmamalıdır. Alt zemin hazırlığı yapılmış yüzeye karışım spatula veya mala yardımıyla uygulanır. Astar uygulaması gereksiz olup nemli yüzeylerde malzemenin zemine fırça ile yedirilerek uygulanması gereklidir. Katlar arasında 20 C de saat beklenilmeli, üzerine gelecek son katlar için en az 24, en fazla 48 saat beklenilmelidir. Sarfiyat 1,8 kg/m²/mm kalınlık

14

15 K11 CWA Kristalize Beton Su Geçirimsizlik Katkısı Temel radye,perde,havuz,su depoları,baraj,otopark gibi pozitif ve negatif suya maruz kalan yerlerde, beton mikseri içerisine şantiye sahasında direk katılarak betonu tamamiyle su geçirimsiz hale getiren ve başkaca hiçbir su izolasyon ve koruma işlemi gerektirmeyen, betonu ömrü boyunca gelecek su ve kimyasal ataklara karşı koruyan, beton reçetesi içindeki çimento ağırlığının sadece binde 8 i oranında beton mikserine katılarak zaman ve işçilikten büyük tasarruf sağlayan Greenbuilding belgeli, TÜV onaylı içme suyu toksisite, beton su geçirimsizlik ve dayanım raporları bulunan, Dünyada yüzlerce büyük proje referansına sahip K11 CWA ( crystalline waterproofing Admixture ) malzemesi kullanmakla, projelerinizde gereken her türlü garanti, uluslararası sigorta ve supervizörlük hizmetinin Parex Group tarafından sağlanmaktadır Not: K11 CWA, grobeton üzerinde radye betonun sadece 25 cm lik kısmına katılmaktadır.

16 K11 CWA betona en yaygın olarak şantiyede katılır

17 K11 CWA kullanmanın avantajları. Uygulanması kolaydır. Sarfiyatı çok düşüktür. ( beton bünyesindeki çimento ağırlığının sadece binde 8 i ) 1 m2 beton yüzeyindeki maksimum sarfiyatının 800 gr dan az olması sayesinde emsallerinden enaz üç kat ekonomiktir. Projenizde zaman / maliyet tasarrufu sağlar. Yaygın olarak kullanılan her türlü beton karışımına uygundur. Betonun basınç dayanımını artırır. Yüksek hidrostatik basınca dayanıklıdır. (20 bar) Betonu ömrü boyunca korur. Beton yüzeyi hasar görse bile koruma özellikleri değişmeden kalır. Kimyasal saldırılara direnir.(ph 3-11) Klorür nüfuz etmesini ve karbonatlaşmayı azaltır. Toksik değildir. (içme suyu izin belgeli) Sıfır uçucu organik bileşik içerir.(voc) 0,4 mm ye kadar çatlakları onarır. İnşaat demiri korozyonunu önler. Betonun dayanıklılığını artırır. Uygulandığı betonun üzerine diğer izolasyonlarda olduğu gibi koruma betonu gerektirmez. GREEN BUILDING sertifikasına sahiptir.

18 K11 CWA KATILMIŞ BETON 28 GÜN SONRA TAMAMEN SU GEÇİRİMSİZ HALE GELİR

19

20 Parex SwellBand Suya maruz kaldığında şişerek su geçirgenliğini önler. Parex SwellBand Parex Swellband Soğuk derzden gelen su ile şişerek su geçişini engeller

21 FORE KAZIKLI TEMELLERDE K11 CWA İLE SU YALITIMI: YÜZEY HAZIRLIĞI: Betonarme üzerindeki tüm gevşek parçalar kırılarak temizlenir.çatlak ve boşluklar Geserpair 730 tamir harçları ile doldurulur. YALITIM YAPILMASI: Kazık başlarının etrafına uygun kalıp yapılarak içine LANKO 702 Calfarge, genleşme özelliğine sahip rötresiz, sülfata, deniz suyuna ve aşındırıcı tuzlara karşı yüksek mukavemete sahip döküm harcı uygulanır. Kazık başlarının etrafına bentonit esaslı su tutucu band ( Parex Swellband) uygulanarak bandın etrafına Geserpair 730 tamir harcları veya Geserepoxy YD-360 ile pah yapılır. Kazık başının tamamına ve 30 cm çapındaki çevresine K11 MATRYX çimento esaslı kristalize su izolasyon malzemesi 1,5 kg/m2 sarfiyat ile sürülür. Donatılar epoksi esaslı LANKO PSC 605 2K ile korozyona karşı astarlanır. Fore kazıkların üzerine dökülecek radye betonunun ilk cm lik kısmına K11 CWA katkısı, çimento ağırlığının %0,8 i oranında şantiye ortamında miksere karıştırılarak uygulanır.

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54 GESERBRUT BRÜT BETON YÜZEYLER İÇİN PERFORMANS ARTIRICI ASTAR Tanımı Akrilik kopolimer esaslı, etkili bir bağlayıcılık ve tutunma özelliğine sahip, tek bileşenli, brüt beton yüzeyler için astar malzemesidir. Kullanım Alanları İç mekânlarda, düşey yüzeylerde ve tavanlarda Alçı, kireç ve çimento esaslı sıva malzemelerinin brüt beton yüzeylere uygulanmasında geçiş astarı olarak Özellikler / Avantajlar Kolay uygulanır Çimento ve alçı esaslı malzemelerin brüt betona aderansını sağlar Çimento ve alçı esaslı malzemelerin hızlı su kaybını önler Teknik Özellikleri Akrilik kopolimer esaslı Kimyasal Yapısı Renk Beyaz homojen emülsiyon Yoğunluk 1,18±0,02 kg/l Kuruma Süresi 2 saat - Bu değerler +23±2 ºC sıcaklık ve %50±5 bağıl nemli ortam koşulları için verilmiştir. Yüzey Hazırlığı Uygulama yüzeyleri her türlü yağ, kir, pas, toz, eski kaplamalar, oynak parçacıklar vb. gibi yapışmayı engelleyecek maddelerden temizlenmiş olmalıdır. Uygulama Astar kullanımından önce çalkalanmalı ve yüzeye fırça veya rulo ile uygulanmalıdır. Sarfiyat Tek katta gr/m² Ambalaj 16,5 kg lık plastik kovalarda Depolama Ömrü Açılmamış orijinal ambalajında kuru bir ortamda, direkt güneş ışığı ve dondan korunarak saklandığı takdirde, son kullanma tarihi üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Güvenlik Önlemleri / Uyarılar +5ºC ile +30ºC arasında kullanılmalıdır. Dondan korunmalıdır. Başka katkı ilave edilmemelidir. Kullanılan aletler uygulamadan sonra su ile temizlenmelidir. Sağlık ve Güvenlik hakkında daha fazla bilgi için güvenlik veri broşürünü inceleyiniz.

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir.

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. İKİ BİLEŞENLİ ÇİMENTO + AKRİLİK ESASLI SÜPER ELASTİK SU YALITIM ÜRÜNÜ Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. KULLANIM ALANLARI

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları.

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları. ASIR 001 - DERZ DOLGU Çimento esaslı, polimer katkılı elastik özellikli, yüksek performanslı geniş ve derin uygulanabilen derz dolgusudur. Suya ve dona dayanıklıdır, ısı farklılıklarının yoğun olduğu yerlerde

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Bitümento BT2K 600 Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Kullanım Yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi zemin altı

Detaylı

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI:

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI: SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOSU SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Doğal zemine oturan veya tabliyeye oturan teras tipi havuzlarda, depolarda, su gören betonarme yüzeylerin İZOTEX markalı Su Yalıtım Membran

Detaylı

AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi

AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi 1 / 3 AQUACEMENT 2K 207 Çift Bileşenli Süper Elastik İzolasyon Malzemesi Su Yalıtım Sistemleri / Çimento + Akrilik Esaslı Bayındırlık Poz No: 04.477/2 TANIMI Çimento ve akrilik esaslı, süper elastik, çift

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

TEKNOBOND 100. Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventli Astar. Ürün Tanımı:

TEKNOBOND 100. Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventli Astar. Ürün Tanımı: TEKNOBOND 100 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventli Astar Ürün Tanımı: Normal hizmet koşullarına ve kimyasallara dayanıklı, epoksi reçine esaslı, iki bileşenli, beton, metal, ahşap, sıva ve alçı yüzeylere

Detaylı

KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ

KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ Hasar Tespiti Yüzey Hazırlığı Malzemelerin Seçimi Uygulama Kürleme Ekipmanlar 1. YÜZEY HAZIRLIĞI Ekipmanlar 1- Mastar / Cetvel 2- Beton kalemi 3- Kırıcı 4- Tel fırça 5- Spiral

Detaylı

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K 600 PLUS Polimer modifiye, Bitüm Kauçuk esaslı, iki bileşenli, su yalıtım malzemesi Kullanım yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi

Detaylı

60120 KANEPOX SEALER-120

60120 KANEPOX SEALER-120 TANIM KULLANIM YERİ Epoksi reçine esaslı, iki bileșenli, solvent içermeyen, modifiye poliamid sertleștirici ile kürlenen beton astarıdır. Nemli betona dahi uygulanabilen, yüksek ıslatıcılıkta, düșük viskoziteli

Detaylı

ARFEN İNŞAAT TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Atatürk Sanayi Bölgesi Ömerli Mahallesi Hakkı İleri Caddesi Gülce Sokak No:22 Hadımköy-Arnavutköy / İSTANBUL

ARFEN İNŞAAT TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Atatürk Sanayi Bölgesi Ömerli Mahallesi Hakkı İleri Caddesi Gülce Sokak No:22 Hadımköy-Arnavutköy / İSTANBUL www.arfen.com Üç Bileşenli Darbe Dayanımlı Epoksi Tamir Harcı Ürün Tanımı: Solvent içermeyen, 3 bileşenli, özel gradasyonlu agregalar ve yüksek dayanımlı epoksi reçinelerin birleşiminden oluşan tamir harcıdır.

Detaylı

Construction. 2-bileşenli tiksotropik epoksi yapıştırıcı ve tamir harcı. Ürün Tanımı 1 1/4. Deneyler

Construction. 2-bileşenli tiksotropik epoksi yapıştırıcı ve tamir harcı. Ürün Tanımı 1 1/4. Deneyler Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 26.03.2013 Revizyon no: 02 Identification no 01 04 02 03 001 0 000001 Sikadur 31 Sikadur 31 2-bileşenli tiksotropik epoksi yapıştırıcı ve tamir harcı Construction Ürün Tanımı

Detaylı

2-bileşenli tiksotropik epoksi esaslı yapıştırıcı

2-bileşenli tiksotropik epoksi esaslı yapıştırıcı Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 16/02/2007 Identification no: 01 04 02 03 001 0 000039 Sikadur -31 CF Normal 2-bileşenli tiksotropik epoksi esaslı yapıştırıcı Construction Ürün Tanımı Kullanım Alanları Özellikleri/

Detaylı

TEKNOLATEX 500. Bayındırlık Poz No: /1-i. Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı. Ürün Tanımı:

TEKNOLATEX 500. Bayındırlık Poz No: /1-i. Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı. Ürün Tanımı: TEKNOLATEX 500 Bayındırlık Poz No: 04.613/1-i Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı Ürün Tanımı: Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı. Kullanım

Detaylı

TEKNOSELF. Kendiliğinden Yayılan Hazır Zemin Kaplama Harcı. Ürün Tanımı:

TEKNOSELF. Kendiliğinden Yayılan Hazır Zemin Kaplama Harcı. Ürün Tanımı: TEKNOSELF Bayındırlık Poz No: 04.613/3-c Kendiliğinden Yayılan Hazır Zemin Kaplama Harcı Ürün Tanımı: Tek bileşenli, sentetik polimer katkılı, yapışma gücü arttırılmış ince uygulamalar için özel formüle

Detaylı

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri Yalıtım Çözümleri inovatif yapı çözümleri Bodrum, Temel ve Perde Yal t m 13 Hızlı sertleşen, lifli, 3 mm ile 50 mm arasında uygulanabilen su yalıtım sıvası Yasal onay belgeli Özellikler INTRASIT RZ1 55HSP

Detaylı

TEKNOMER 600 1K. Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi. Ürün Tanımı:

TEKNOMER 600 1K. Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi. Ürün Tanımı: TEKNOMER 600 1K Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Tek bileşenli, kullanıma hazır, sıvı olarak tatbik edilen, kalitesi yükseltilmiş, sürekli elastik

Detaylı

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar:

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Teknik Data MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Tanım: İki bileşenli, MMA (Metilmetakrilat)esaslı, mekanik ve kimyasal etkilere, atmosfer

Detaylı

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı. TEKNOLATEX 500 Bayındırlık Poz No: 04.613/1-i Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı Ürün Tanımı: Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Detaylı

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı. TEKNOLATEX 500 Bayındırlık Poz No: 04.613/1-I Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı Ürün Tanımı: Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

DİLATASYON SU YALITIMI

DİLATASYON SU YALITIMI DİLATASYON SU YALITIMI 1. Genel Farklı yapısal hareketlerin karşılanabilmesi için yapılar arasında bırakılan dilatasyon derzlerinin su yalıtımı büyük önem taşımaktadır. Yapılarda meydana gelen kaçakların

Detaylı

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK)

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) 1. Genel Altı yaşam alanı ve üzeri otopark (veya üzerinde mekanik etkiler olan tüm alanlar) olarak kullanılan yapıların su yalıtımı ve kaplama sistemi olarak

Detaylı

POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION

POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION INSULEX SU B2X POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION MORTAR TANIMI Polimer bitüm esaslı, iki bileşenli, çok elastik, su bazlı, elyaf takviyeli,

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER 2000 EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM Epocell PR, çift bileşenli solventsiz epoksi astarıdır. Yüzeye derinlemesine nüfuz ederek yüzeyi sağlamlaştırır ve epoksi kaplaması için tutunma yüzeyi oluşturur.

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır.

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır. ISI YALITIM LEVHA YAPIŞTIRICISI/3333 Tanımı Isı yalıtım levhaları için, çimento esaslı yapıştırma harcı Uygulama alanı -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada

Detaylı

Kristalize Teknolojisi Parex K11 Kristalize Sistemler

Kristalize Teknolojisi Parex K11 Kristalize Sistemler Kristalize Teknolojisi Parex K11 Kristalize Sistemler İçerik Parex K11 CWA 6-10 Parex K11 Slurry 11-12 Parex K11 Matryx 13-14 Su yalıtımı işi, niş piyasaların çokluğuyla karakterize edilir. Pazar segmentlerinin

Detaylı

MasterFlow 960 TIX. Düşük Sıcaklıklarda Bile Kullanılabilen, Yapısal Sabitlemeler İçin Geliştirilmiş, Çok Hızlı Priz Alan, Çimento Esaslı Ankraj Harcı

MasterFlow 960 TIX. Düşük Sıcaklıklarda Bile Kullanılabilen, Yapısal Sabitlemeler İçin Geliştirilmiş, Çok Hızlı Priz Alan, Çimento Esaslı Ankraj Harcı TANIMI MasterFlow 960 TIX, çimento esaslı, tek bileşenli, macun kıvamlı, ağır yüklere maruz kalan donatıların sabitlenmesi için kullanılan, hazırlanışı ve uygulaması kolay, ankraj ve montaj malzemesidir.

Detaylı

Çimento esaslı, tek bileşenli, rötresiz, elyaf takviyeli, polimer katkılı, dayanımı ve esnekliği arttırılmış yapısal ince tamir harcı.

Çimento esaslı, tek bileşenli, rötresiz, elyaf takviyeli, polimer katkılı, dayanımı ve esnekliği arttırılmış yapısal ince tamir harcı. TEKNOREP 200 Bayındırlık Poz No: 04.613/3a Elyaf Donatılı Polimer Modifiyeli Yapısal İnce Tamir Harcı Ürün Tanımı: Çimento esaslı, tek bileşenli, rötresiz, elyaf takviyeli, polimer katkılı, dayanımı ve

Detaylı

Master Panel NOVA 5TM Çatı

Master Panel NOVA 5TM Çatı Master Panel NOVA 5TM Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılırken beş hadveli formuyla geniş açıklıkların güvenle geçilmesini

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F lfa hibrit polimer esasli tek komponentli içme suyu depolari için su yalıtım malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda,

Detaylı

Elyaf Donatılı Polimer Modifiyeli Kalın Uygulamalar İçin, Yapısal Tamir Harcı

Elyaf Donatılı Polimer Modifiyeli Kalın Uygulamalar İçin, Yapısal Tamir Harcı TEKNOREP 300 Bayındırlık Poz No: 04.613/3b Elyaf Donatılı Polimer Modifiyeli Kalın Uygulamalar İçin, Yapısal Tamir Harcı Ürün Tanımı: Çimento esaslı, tek bileşenli, rötresiz, elyaf takviyeli, polimer katkılı,

Detaylı

Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri

Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 73 Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri TamirArt 5-30 Mastar 10 Kalekim Astar Kalekim Dolgulu Astar İzoLine Astar 74 Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 4001 TamirArt

Detaylı

AQUAMAT. Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı. Teknik broşür. Açıklama. Renkler: gri, beyaz, açık mavi

AQUAMAT. Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı. Teknik broşür. Açıklama. Renkler: gri, beyaz, açık mavi Teknik broşür AQUAMAT Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı Açıklama AQUAMAT, çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcıdır. DIN 48'e göre 7 atm'e kadar su

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akıcı Dolgu Harcı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akıcı Dolgu Harcı Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ERGF 910 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akıcı Dolgu Harcı Tanımı Tardigrade ERGF 910, epoksi esaslı, iki bileşenli,

Detaylı

Yapısal takviye için yapıştırıcı

Yapısal takviye için yapıştırıcı Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 20/08/2009 Revizyon no: 0 Identification no 01 04 01 04 001 0 000001 Sikadur 30 Sikadur 30 Yapısal takviye için yapıştırıcı Construction Ürün Tanımı Kullanım Alanları Özellikleri

Detaylı

ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI

ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Islak hacimler gibi akışkan ve basınçlı suyun olmadığı mekanlarda İZOTEX markalı Su Yalıtım

Detaylı

Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma hazır astar ve su yalıtım malzemesi

Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma hazır astar ve su yalıtım malzemesi TEKNOMER 400 ASTAR Bayındırlık Poz No: 04.615/1 Su Bazlı, Bitüm Kauçuk Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma

Detaylı

TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI

TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Toprak altında kalan betonarme perde yüzeylerin dıştan İZOTEX markalı Su Yalıtım Membranı ile yüzeye yapıştırılması suretiyle su yalıtımının yapılması

Detaylı

Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar

Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 06.01.2009 Revizyon no.: 0 Identification no: 01 07 03 01 023 0 000001 Sika -Su Tutucu Bantlar Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar Construction Ürün Tanımı Kullanım

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Tardigrade ERAP 950, epoksi esaslı, iki bileşenli, solventsiz yapıştırma harcıdır.

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Tardigrade ERAP 950, epoksi esaslı, iki bileşenli, solventsiz yapıştırma harcıdır. Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ERAP 950 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yapıştırma Harcı Tanımı Tardigrade ERAP 950, epoksi esaslı, iki bileşenli,

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA. www.absalci.com.tr

YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA. www.absalci.com.tr YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA www.absalci.com.tr YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 TAMİR HARCI İNCE ABS T30 TAMİR HARCI KALIN ABS SA12 ASTAR ABS BRÜT BETON ASTARI ABS T05 TAMİR

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

Tardigrade EPST 100, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, solventsiz, astar ve emprenye malzemesidir.

Tardigrade EPST 100, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, solventsiz, astar ve emprenye malzemesidir. Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade EPST 100 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz Astar Tanımı Tardigrade EPST 100, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, solventsiz, astar ve emprenye

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

TEKNOFAY. Seramik Yapıştırıcısı. Ürün Tanımı:

TEKNOFAY. Seramik Yapıştırıcısı. Ürün Tanımı: TEKNOFAY Bayındırlık Poz No: 04.013/1 Seramik Yapıştırıcısı Ürün Tanımı: Çimento esaslı, polimer katkılı yapışma gücü arttırılmış, kullanıma hazır, seramik ve fayans yapıştırma harcıdır.ts EN 12004 e uygun

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Enjeksiyon Malzemesi

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Enjeksiyon Malzemesi Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ERIR 980 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Enjeksiyon Malzemesi Tanımı Tardigrade ERIR 980, epoksi esaslı, iki

Detaylı

YAPIDAKİ GÖRÜNMEZ GÜÇ. Polimer modifiyeli Bitüm esaslı Su Yalıtım Malzemesi (Tek bileşenli)

YAPIDAKİ GÖRÜNMEZ GÜÇ. Polimer modifiyeli Bitüm esaslı Su Yalıtım Malzemesi (Tek bileşenli) YAPIDAKİ GÖRÜNMEZ GÜÇ ARDEX BU-T Yüksek uygulama güvenliği Dikey yüzeylerde akmayacak şekilde tiksotropik Esnek ve çatlak köprüleme özellikli Yüksek ısı direnci Soğuk havalarda da yüksek esneklik ve elastikiyet

Detaylı

MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN CE

MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN CE MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN 12004 CE ÜRÜN TANIMI Kayma özelliği azaltılmış, açık bekletme süresi uzatılmış, çimento esaslı seramik yapıştırma harcıdır KULLANIM ALANLARI

Detaylı

Beton Tamir ve Koruma Sistemleri Parex Tamir ve Koruma

Beton Tamir ve Koruma Sistemleri Parex Tamir ve Koruma Beton Tamir ve Koruma Sistemleri Parex Tamir ve Koruma İçerik Beton Tamir ve Koruma 5 Beton Canlı Bir Malzeme 6 Çelik Nasıl Korozyona Uğrar 7 Parex İle Güvenli Beton Onarımı 9-10 Parex Yüzey Koruma Sistemleri

Detaylı

MasterSeal P 625. Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kuru, Nemli ve Islak Yüzey Astarı TANIMI

MasterSeal P 625. Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kuru, Nemli ve Islak Yüzey Astarı TANIMI TANIMI MasterSeal P 625, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, kuru, nemli, ıslak beton ve çimento esaslı mineral yüzeylerde de kullanılabilen astar malzemesidir. TS EN 13813 ve TS EN 1504-2,

Detaylı

Master Panel 1000 R7M Çatı

Master Panel 1000 R7M Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R7M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli

Detaylı

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır!

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır! Baumit FineTop (UniversalPutz Fein) Kaplama Ürün Đç ve dış cepheler için, kullanıma hazır, nefes alma kabiliyetine sahip, ince katmanlı (son kat) kaplama. Elle veya makineli olarak uygulanabilir. Özel

Detaylı

Çift komponentli, solventsiz, sürekli elastik yapısını koruyan, hibrit reçinelerden oluşan su izolasyon malzemesidir.

Çift komponentli, solventsiz, sürekli elastik yapısını koruyan, hibrit reçinelerden oluşan su izolasyon malzemesidir. TEKNOMER 600 2K Bayındırlık Poz No: Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Çift komponentli, solventsiz, sürekli elastik yapısını koruyan, hibrit reçinelerden oluşan su izolasyon malzemesidir. Kullanım Alanları:

Detaylı

2011/3 Önerilen Fiyat Listesi

2011/3 Önerilen Fiyat Listesi 2011/3 Önerilen Fiyat Listesi 1 1.1 M010116 1.2 M010218 1.3 M010315 1.4 M010415 1.5 M010518 1.6 M010615 1.7 M010715 1.8 M010715 1.9 M010815 1.10 M010920 1.11 M011015 1.12 M011110 1.13 M011215 1.14 M011215

Detaylı

İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR

İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR Teknik broşür AQUAMAT Çimento esaslı su yalıtım harcı Açıklama AQUAMAT, çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcıdır. EN 12390-8'e göre 5 atm'a kadar

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Tardigrade EPWB 180, epoksi esaslı, iki bileşenli, su bazlı, düşük viskoziteli astar ve emprenye malzemesidir.

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Tardigrade EPWB 180, epoksi esaslı, iki bileşenli, su bazlı, düşük viskoziteli astar ve emprenye malzemesidir. Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade EPWB 180 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Su Bazlı Astar Tanımı Tardigrade EPWB 180, epoksi esaslı, iki bileşenli, su bazlı,

Detaylı

Yapı Kimyasalları 2014

Yapı Kimyasalları 2014 Yapı Kimyasalları 2014 su YAPIŞTIRMA HARÇLARI CERMICOL EXTRA Karo seramik yapıştırıcısı Çimento esaslı tüm yüzeylere kolay uygulama özelliği ile mükemmel yapışma, Kaymaz, yukarıdan aşağıya karo döşemede

Detaylı

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten...

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Su geçirmez Isı geçirmez Ses geçirmez Yanmaz İNDEKS SERAMONT 4 SERAMONT BİNA MANTOLAMA ISI-SES-SU YALITIM HARCI 6 SERAMONT U-BİNA MANTOLAMA

Detaylı

YEŞİL ÇATI VE TERAS BAHÇELERDE SU YALITIMI YAPILMASI

YEŞİL ÇATI VE TERAS BAHÇELERDE SU YALITIMI YAPILMASI YEŞİL ÇATI VE TERAS BAHÇELERDE SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Yeşil Çatı ve Teras Bahçelerin, İZOTEX Su Yalıtım Membranı kullanılarak su izolasyonun yapılması işidir. YÜZEY HAZIRLIĞI: Mevcut perde dış yüzünde

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akışkan Ankraj ve Yapıştırma Harcı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akışkan Ankraj ve Yapıştırma Harcı Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ERAC 920 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Akışkan Ankraj ve Yapıştırma Harcı Tanımı Tardigrade ERAC 920, epoksi

Detaylı

Master Panel 1000 R5T Çatı

Master Panel 1000 R5T Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R5T Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen

Detaylı

Restorasyon Harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, tras, düşük beyaz çimento içeriği, sıva kumu, perlit, katkı maddeleri.

Restorasyon Harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, tras, düşük beyaz çimento içeriği, sıva kumu, perlit, katkı maddeleri. Baumit SanovaEinlagenTrassputz Restorasyon Harcı Ürün Düşük kapiler su çekme özelliğine sahip, elle ve makineyle uygulanabilen, EN 998-1 normlarına uygun, Uluslararası Eski Eserlerin Korunması Bilim ve

Detaylı

TEKNOFAY EX. Bayındırlık Poz No: / /4. Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı. Ürün Tanımı:

TEKNOFAY EX. Bayındırlık Poz No: / /4. Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı. Ürün Tanımı: TEKNOFAY EX Bayındırlık Poz No: 04.013/1-04.013/4 Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı Ürün Tanımı: Yüksek elastikiyet ve yapışma gücüne sahip C2TE sınıfı porselen, seramik, granit seramik, cotto,

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yarı Elastik, Self Levelling Kaplama

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yarı Elastik, Self Levelling Kaplama TANIMI MasterTop BC 375 N, poliüretan esaslı, iki bileşenli, solventsiz, endüstriyel self levelling zemin kaplama malzemesidir. KULLANIM YERLERİ MasterTop BC 375 N, MasterTop 1324 serisi poliüretan kaplama

Detaylı

Master Panel 1000 R5M Çatı

Master Panel 1000 R5M Çatı Master Panel 1000 R5M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli sac), üst yüzeyi ise PVC membranlı veya TPO membranlı olarak üretilir. Böylece şantiyede

Detaylı

TEKNODEKO STANDART. Bayındırlık Poz No: /d. Dekoratif Sıva. Ürün Tanımı:

TEKNODEKO STANDART. Bayındırlık Poz No: /d. Dekoratif Sıva. Ürün Tanımı: TEKNODEKO STANDART Bayındırlık Poz No: 04.476/d Dekoratif Sıva Ürün Tanımı: Beyaz çimento esaslı, tek bileşenli, polimer katkılı olup, su itici özelliğine sahip, binaların dış duvar ve ısı yalıtım sistem

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

Tek bileşenli, özel polimerler ile modifiye edilmiş, yüksek elastikiyete sahip, su bazlı, geri dönüşümü yüksek, su yalıtım malzemesidir.

Tek bileşenli, özel polimerler ile modifiye edilmiş, yüksek elastikiyete sahip, su bazlı, geri dönüşümü yüksek, su yalıtım malzemesidir. TEKNOMER 400 W Bayındırlık Poz No: 04.615/1 Su Bazlı, Bitüm Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Tek bileşenli, özel polimerler ile modifiye edilmiş, yüksek elastikiyete sahip, su bazlı, geri dönüşümü

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS)

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade EPAS 190 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Anti Statik Astar Tanımı Tardigrade EPAS 190, epoksi esaslı, iki bileşenli,

Detaylı

UYGULAMA ŞARTNAMESİ. POZ NO. BT-003/-004 DÜZENLEME 2011 ÖLÇÜ BİRİMİ m 2 DETAY BETOCRETE C-16 /-C-17/-C-21 UYGULAMA METODU (Syf.1)

UYGULAMA ŞARTNAMESİ. POZ NO. BT-003/-004 DÜZENLEME 2011 ÖLÇÜ BİRİMİ m 2 DETAY BETOCRETE C-16 /-C-17/-C-21 UYGULAMA METODU (Syf.1) UYGULAMA ŞARTNAMESİ POZ NO. BT-003/-004 DÜZENLEME 2011 ÖLÇÜ BİRİMİ m 2 DETAY BETOCRETE C-16 /-C-17/-C-21 UYGULAMA METODU (Syf.1) Genel: BETOCRETE C-Serisi katkılar (BETOCRETE C-16/C-17 ve C-21) kullanıma

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

TEKNOBOND 900. Hızlı Kürlenen Akrilat Esaslı Grout Harcı. Ürün Tanımı:

TEKNOBOND 900. Hızlı Kürlenen Akrilat Esaslı Grout Harcı. Ürün Tanımı: TEKNOBOND 900 Hızlı Kürlenen Akrilat Esaslı Grout Harcı Ürün Tanımı: Solventsiz, akrilat esaslı, iki bileşenli (sertleştirici ve özel gradasyonlu toz bileşen içinde), zemin kaplama, süratli ankraj ve çabuk

Detaylı

HAKKIMIZDA 1950 li yıllardan günümüze taş ocakçılığı, endüstriyel ham maddeler, mermer ve madencilik sektörlerine ömrünü adamış bir duayen olarak kabul edilen babamız, Genel Müdürümüz Mustafa İnkaya nın

Detaylı

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 AQUAPANEL UNIVERSAL 8mm PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 2 A- SİSTEM TANIMI: Mevcut duvar sistemlerinin

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya Baumit NanoporColor (NanoporFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cepheler için, kullanıma hazır, silikat esaslı bir mineral boyadır. Özel olarak bu amaçla geliştirilmiş mikro yapıdaki yüzeyinin yanı sıra özel, nano

Detaylı

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ...

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... ThermoPlast Hakkında Firmamız, binaların yalıtımı amacı ile petrol türevi hammaddeler ile üretilen MANTOLAMA sistemlerine muadil olarak,

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası Sayfa: 1 / 6 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ECSP 260 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası Tanımı Tardigrade ECSP 260, epoksi esaslı, iki

Detaylı

İnce yatak metodu uygulamaları için yüksek performanslı, esnek, çimento esaslı seramik yapıştırıcı

İnce yatak metodu uygulamaları için yüksek performanslı, esnek, çimento esaslı seramik yapıştırıcı Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 05.11.2008 Revizyon no.: 1 Identification no: 01 07 01 01 001 0 000071 Sika Ceram-205 T (Sika Ceram 201) İnce yatak metodu uygulamaları için yüksek performanslı, esnek, çimento

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Modifiye Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yüksek Performans Astarı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Modifiye Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yüksek Performans Astarı Sayfa: 1 / 6 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade EPHP 150 Modifiye Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yüksek Performans Astarı Tanımı Tardigrade EPHP 150, modifiye

Detaylı

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama Baumit GranoporTop (GranoporPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, yapay reçine bazlı ince kat kaplama (son kat kaplama). Dış ve iç cepheler için, tane veya çizgi sıva dokularına sahip bir

Detaylı

E n d ü s t r i y e l Ü r ü n l e r

E n d ü s t r i y e l Ü r ü n l e r Endüstriyel Ürünler www.pionero.com.tr PIONERO Kavasoğulları İnşaat Taahhüt, Ticaret Sanayi, İthalat ve İhracat Limited Şirketi ünvanı ile firmamız, Epoxy Zemin Kaplama işlerinde Türkiye genelinde yüzlerce

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

EKOBEYAZ. yapı kimyasalları. Hem ekonomik, hem yüksek beyazlık!

EKOBEYAZ. yapı kimyasalları. Hem ekonomik, hem yüksek beyazlık! EKOBEYAZ yapı kimyasalları Hem ekonomik, hem yüksek beyazlık! Çimsa Ekobeyaz Çimento Yapı Kimyasalları Uygulamaları Beyaz Portland Çimentosu, 100 yılı aşkın süredir dünyada; gerek estetik görüntüler elde

Detaylı

OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI

OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI SIVA UYGULAMASI KAPLAMA UYGULAMALARI 1 derz yerleri kapatılmalıdır. derz yerleri alkali dayanımı yüksek derz bandı ve derz dolgusu kullanılarak kapatılmalıdır. TEKNİK

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto Isı Yalıtım Levhası Sıva Harcı Kale Silastar Promanto Dübel Promanto

Detaylı

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar: Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı,yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı.

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı. EREN ENERJİ ÇATALAĞZI 1360 MW TERMİK SANTRAL PROJESİ LİMAN İNŞAATIN DA KULLANILACAK FARKLI ÇELİK BORULAR DURATEK ÜRÜNLERİ Liman iskele ayağı olarak kullanılacak çelik borular, farklı çap, boru et kalınlığı

Detaylı

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su.

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su. Baumit ArtlineFarbe Dekoratif Tasarım Boyası Ürün Dış ve iç cepheler için, organik bağlayıcılı, kullanıma hazır bir boyadır. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı

Detaylı