T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31"

Transkript

1 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: Toplantı No: 31 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Ergün YOLCU Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat ÖZGEN, Prof.Dr.Arzu KİHTİR, Prof.Dr.Ceyhan KANDEMİR, Doç.Dr.Veli Polat, Doç.Dr.Güven BÜYÜKBAYKAL'ın katılmaları ile toplandı. Raportör olarak Fakülte Sekreteri Selim Eker oy hakkı olmaksızın toplantıya katıldı. Bir önceki toplantıya ait tutanak okunarak kabul edildi. Gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. GÜNDEM: MADDE 1: İstanbul Üniversitesi Uluslar arası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığından tarih ve sayılı yazı ile gelen akademik yılı güz / güz+bahar döneminde Erasmus Öğrenim Hareketliliği çerçevesinde Fakültemize gelen öğrencilerin öğrenci bilgilerinin Otomasyon Sistemine işlenmesi hakkında görüşme. MADDE 2: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ile İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi arasında yapılan protokol gereği yürütülen Beceri Eğitimi projesi kapsamında eğitim videoları çekimleri adına tahakkuk eden Ağustos 2015 ayı taksidi TL ödemenin dağıtımının yapılması hakkında görüşme. MADDE 3: Fakültemize ders vermek üzere görevlendirme isteğinde bulunan Yabancı Uyruklu Kaz Rahman'ın dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 4: Fakültemiz Radyo Televizyon ve sinema Bölümü Öğrencisi Sergen Armağan'ın 3.yaırıyılda aldığı canlandırma Film dersinden başarısız olduğu ve kaldığı 5.yarıyılda seçmeli olan bu dersin yerine Çağdaş Dünya Sineması dersini aldığı ve geçtiği bu sebeple ff güzüken Canlandırma Film dersinin transkribinden kaldırılması ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 5: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Uzaktan Eğitim Öğrencisi Ertan Meriç'in 7.dönemden aldığı Gösterge Bilim dersinin kaldırılması ile muaf olduğu tek dersi kalan AB ve medya politikaları dersinin tek ders sınavına girebilmesi için harç sisiteminin açılması ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 6: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Bölüm Başkanlığı Muafiyet Komisyonundan gelen rapor hakkında görüşme.

2 MADDE 7: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanlığı Muafiyet Komisyonundan gelen rapor hakkında görüşme. MADDE 8: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Bölüm Başkanlığı Muafiyet Komisyonundan gelen rapor hakkında görüşme. MADDE 9: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi İsa Demir'in Türkiyenin Yönetsel Yapısı dersini alarak kaldığı ders intibağı nedeniyle Kültürlerarası İletişim dersini aldığı transkribinde ff gözüken bu dersinin transkribinden kaldırılması ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 10: Yabancı Diller Bölümünde C koşullu Türkçe eğitimini tamamlayan aşağıda isimleri yazılı Fakültemiz öğrencilerinin otomasyon sisteminde devamlı öğrenci statüsüne getirilmeleri hakkında görüşme. Adı Soyadı Kalandan Samandarov (Türkmenistan) Asmahanifah Ahmad (Endenozya) Karina Svınonova (Rusya Federasyonu) Shaıma Mobarez (Afkanistan) Abdoul Yaome Fondo (Benin) MADDE 11: Fakültemiz ile Erasmus Eğitim Programı kapsamında anlaşmalı Uniwersytet Wroclawski (polonya)'da öğretim yılı bahar yarıyılında öğretim yılında öğrenimini tamamlayan Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Dilare Dede'nin durumunu değerlendiren gazetecilik Bölümü Erasmus koordinatörlüğünden gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 12: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve tanıtım Bölümü Uzaktan Eğitim öğrencisi Sefer Burak Demirci'nin kendi isteği ile kayıt silme talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 13: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi Gözde Çalışkan'ın Beden eğitimi 1 ve Beden eğitimi 2 dersini alarak geçtiği fazladan seçmiş olduğu Güzel Sanatlar dersinin trasnkripten kaldırılması ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 14: Fakültemiz ile Erasmus Eğitim Programı kapsamında anlaşmalı Uniwersytet Wroclawski (polonya)'da öğretim yılı bahar yarıyılında öğretim yılında öğrenimini tamamlayan Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Gözde Çalışkan'ın durumunu değerlendiren Gazetecilik Bölümü Erasmus Koordinatörlüğünden gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 15: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencisi Fırat Köseoğlu'nun eğitim öğretim yılı güz döneminde Universidad San Jorge İspanya'da tamamlamış olduğu eğitimin ders eşleştirmesi ile ilgili Erasmus Koordinatörü Doç.Dr.Güven Büyükbaykal'dan gelen yazı hakkında görüşme.

3 MADDE 16: Suriye Mısır Yemen Üniversitelerinden yatay geçişe müracaat eden öğrencilerin durumlarını değelendiren Radyo Televizyon Sinema Bölümü komisyonundan gelen rapor hakkında görüşme. MADDE 17: eğitim öğretim yılı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümüne kurumlar arası yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin durumlarını değelendiren komisyon raporu hakkında görüşme. MADDE 18: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi Hatice Kübra Gülgör'ün Türkiyenin Yönetsel Yapısı dersini alarak kaldığı ders intibağı nedeniyle Kültürlerarası İletişim dersini aldığı transkribinde ff gözüken bu dersinin transkribinden kaldırılması ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 19: Fakültemiz Gazetecilik bölümü öğrencisi Yunus Emre Ertani'nin Türkiye ve Dünya Ekonomisi dersini alarak başarılı olduğu ders intibakı yapılan Ekonomiye Giriş dersinden muaf tutulması ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 20: Fakültemiz radyo Televizyon ve sinema Bölümü mezuniyet komisyonundan gelen aşağıda isimleri yazılı öğrenciler hakkında görüşme. Adı Soyadı Tolga Özcan Murat Tahtacı Çağdaş Keskin Timuçin Diler MADDE 21: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Uzaktan eğitim öğrencisi Salih Katipoğlu'nun mezuniyet durumunu değerlendiren Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü komisyondan gelen rapor hakkında görüşme. MADDE 22: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Simge Tüfekçi'nin 5.yarıyılda aldığı Web Tasarımı dersini alarak kaldığı yerine Kişisel İmaj Yönetimi dersini seçerek geçtiği aynı zamanda fazladan seçmiş olduğu Küresel Medya ekonomisi dersinin ve transkirpte FF gözüken Web Tasarımı dersinin kaldırılması ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 23: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Uzaktan Eğitim öğrencisi Seray Akkoyun'un kendi isteği ile kaydını sildirme talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 24: Fakültemiz Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencisi Onur Devrim'in araştırma Yöntemleri dersini alarak CC ile geçtiği FF olarak güzüken bu dersin transkribinde düzeltilmesi talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 25: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Uzaktan Eğitim öğrencisi Büşra Akın'ın kendi isteği ile kaydını sildirme talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme.

4 MADDE 26: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Fatma Ersoy'un 3.yarıyıldan almış olduğu Gazetecilik için Mesleki İngilizce dersini alarak kaldığı bir sonraki sene onun yerine felsefe dersini aldığı ve kaldığı transkribinde ff olarak gözüken Felsefe dersinin transkripten kaldırılması ve Gazetecilik için Mesleki İngilizce dersi yerine başka bir ders seçme talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 27: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencisi Saliha Hun'un başka bir üniversiteye kayıt yaptırması nedeniyle kayıt silme isteği ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 28: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Tuana Simin GÜNAY, eğitimininin 6. yarıyılını eğitim yılı güz döneminde Wroclaw Üniversitesi (Uniwersytet Wroclawski) Polonya'da tamamlaması ile ilgili Erasmus Koordinatörülüğünden gelen ders eşleştirme listesi hakkında görüşme. MADDE 29: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Araştırma Görevlisi Tuğçe Ertem Eray'ın kurumsal açıdan Çatışma ve Çözüm Yolları: halkla İlişkiler ve Rol ve Fonksiyonları açısından bir inceleme başlıklı doktora tezi litaretür taramasını gerçekleştirmek amacıyla ekim 2/15 tarihleri arasında davet edildiği Universtiy of Michgan Ross School of Business kütüphanesinden yararlanmak üzere maaşlı izinli görevli sayılması ile ilgili bölüm başkanlığından gelen yazı hakkında görüşme. MADDE 30: Fakültemiz Gazetecilik bölümü Çift anadal programına müracaat eden İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisi Metin Dursun'un dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 31: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Fatih Deniz'in yanlışlıkla tercih ettiği Şehir ve Kültür İstanbul dersinin transkripten kaldırılması ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 32: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Uzaktan Eğitim öğrencisi Anıl Berk Zamandar'ın kendi isteği ile kaydını sildirme talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 33: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Aslı Yapar Gönenç in nolu Gazetecilik Bölümü öğrencisi Burak Derya'nın Dergicilik dersi vize sınavı ile ilgili vermiş olduğu not değişikliği dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 34: Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğe eklenen Ek Madde: 1 kapsamında eğitim öğretim yılı güz yarıyılında Fakültemizin kapanan ikinci öğretim programlarına Rektörlüğümüz tarafından kontenjan açılması neticesinde yatay geçiş başvuruları olduğu görülmüştür. Öğrencilerin herhangi bir hak kaybına uğramamaları için kayıt olacak öğrencilerin durumları hakkında görüşme.

5 KARARLAR MADDE 1: Yapılan görüşmeler sonunda İstanbul Üniversitesi Uluslar arası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığından tarih ve 57018/1467 sayılı yazı ile gelen akademik yılı güz / güz+bahar döneminde Erasmus Öğrenim Hareketliliği çerçevesinde Fakültemize gelen öğrencilerin öğrenci bilgilerinin Otomasyon Sistemine işlenmesine ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 2: Yapılan görüşmeler sonunda İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ile İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi arasında yapılan protokol gereği yürütülen Beceri Eğitimi projesi kapsamında yapılan eğitim videoları çekimleri için görevlendirilen Doç.dr.Gülin Terek Ünal ve Yrd.Doç.Dr.İlkay Nişancı'nın 2015 Ağustos ayı ücretlerinin Fakültemiz Döner sermaye İşletme Birimi üzerinden yürütülmesine 2547 sayılı Kanunun 58.maddesi ile Yüksek Öğretim Kurumlarında Döner Sermaye Gelirlerinden Yapılacak Ek Ödemenin Dağıtılmasında Uygulanacak Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik uyarınca Fakültemizin döner sermaye hizmetlerinden elde edilen gelirlerinden; aylık gelir gider dengesi gözetilerek kanun kesintileri [KDV, mal ve hizmet alımları, her türlü bakım onarım, kiralama, devam etmekte olan projelerin tamamlanmasına yönelik inşaat işleri ve diğer ihtiyaçlar ile yönetici payı için %30, (eğer bir döner sermaye hizmetinde Fakülte imkanları kullanılmıyorsa bu oran %15 olarak uygulanır.) Üniversitemizin bünyesinde yürütülen bilimsel araştırma projelerinin finansmanı için % 5 ve Hazine payı %1] ayrıldıktan sonra kalan miktarın katkı oranları dikkate alınarak döner sermeye hizmetini yapan öğretim elemanına aşağıdaki şekilde ek ödeme olarak ödenmesi uygun görülmüştür. Ağustos 2015 Ayı Katkı Giderleri : ,51 Fakülte İmkanları Kullanılmadan Yapılan Katkılı Gelirler : ,51 Fakülte İmkanları Kullanılarak Yapılan Katkılı Gelirler : Hazine Payı (%1) : % 5 İ.Ü.Bilimsel Görüş ve Araştırma Payı : 1.116,53 %15 Fakülte Payı : 3.349,58 %30 Fakülte Payı : Katkı Miktarı : Fakülte payından Dekan, Dekan Yardımcılarına Ayrılan Miktar : Aralık Ayı Dağıtılacak Katkı Miktarları : KATKI PAYI İSİM LİSTESİ Ünvan Adı Soyadı Mesai İçi Bürüt Miktar Bürüt Miktar Yrd.Doç.Dr. İlkay NİŞANCI 9.437, ,10 Doç.Dr. Gülin Terek ÜNAL MADDE 3: Fakültemize ders vermek üzere görevlendirme isteğinde bulunan Yabancı Uyruklu Kaz Rahman'ın dilekçesinin 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 34.maddesi uyarınca görevlendirilmesinin kabulüne ve rektörlüğe arzına karar verildi.

6 MADDE 4: Fakültemiz Radyo Televizyon ve sinema Bölümü Öğrencisi Sergen Armağan'ın 3.yarıyılda aldığı canlandırma Film dersinden başarısız olduğu ve kaldığı 5.yarıyılda seçmeli olan bu dersin yerine Çağdaş Dünya Sineması dersini aldığı ve geçtiği bu sebeple ff güzüken Canlandırma Film dersinin transkribinden kaldırılması ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 5: Fakültemiz Radyo Televizyon ve sinema Bölümü Uzaktan Eğitim Öğrencisi Ertan Meriç'in 7.dönemden aldığı Gösterge bilim dersinin kaldırılması ile bu dersten muaf olduğu tek dersi kalan AB ve Medya Politikaları dersinin tek ders sınavına girebilmesi için Yönetmelik gereği harcını ödemek koşuluyla tek ders sınavına girebilmesine karar verildi. MADDE 6: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Muafiyet Komisyonundan gelen raporun kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 7: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Muafiyet Komisyonundan gelen raporun kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 8: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Bölüm Başkanlığı Muafiyet Komisyonundan gelen raporun kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 9: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi İsa Demir'in Türkiyenin Yönetsel Yapısı dersini alarak kaldığı ders intibağı nedeniyle Kültürlerarası İletişim dersini aldığı transkribinde ff gözüken Türkiyenin Yönetsel Yapısı dersinin transkribinden kaldırılması ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 10: Yabancı Diller Bölümünde C koşullu Türkçe eğitimini tamamlayan aşağıda isimleri yazılı Fakültemiz öğrencilerinin otomasyon sisteminde devamlı öğrenci statüsüne getirilmelerinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. Adı Soyadı Kalandan Samandarov (Türkmenistan) Asmahanifah Ahmad (Endenozya) Karina Svınonova (Rusya Federasyonu) Shaıma Mobarez (Afkanistan) Abdoul Yaome Fondo (Benin) MADDE 11: Fakültemiz ile Erasmus Eğitim Programı kapsamında anlaşmalı Uniwersytet Wroclawski (polonya)'da öğretim yılı bahar yarıyılında öğrenimini tamamlayan Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Dilara Dede'nin durumunu değerlendiren gazetecilik Bölümü Erasmus koordinatörlüğünden gelen raporun kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi.

7 MADDE 12: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve tanıtım Bölümü Uzaktan Eğitim öğrencisi Sefer Burak Demirci'nin kendi isteği ile kayıt silme talebi ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine karar verildi. MADDE 13: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi Gözde Çalışkan'ın Beden eğitimi 1 ve Beden eğitimi 2 dersini alarak geçtiği fazladan seçmiş olduğu Güzel Sanatlar dersinin transkripten kaldırılması ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 14: Fakültemiz ile Erasmus Eğitim Programı kapsamında anlaşmalı Uniwersytet Wroclawski (polonya)'da öğretim yılı bahar yarıyılında öğrenimini tamamlayan Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Gözde Çalışkan'ın durumunu değerlendiren Gazetecilik Bölümü Erasmus Koordinatörlüğünden gelen yazının kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 15: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencisi Fırat Köseoğlu'nun eğitim öğretim yılı güz döneminde Universidad San Jorge İspanya'da tamamlamış olduğu eğitiminin ders eşleştirmesi ile ilgili Erasmus Koordinatörü Doç.Dr.Güven Büyükbaykal'dan gelen yazının kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 16: Suriye Mısır Yemen Üniversitelerinden yatay geçişe müracaat eden öğrencilerin durumlarını değelendiren Radyo Televizyon Sinema Bölümü komisyonundan gelen raporun kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 17: eğitim öğretim yılı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümüne kurumlar arası yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin durumlarını değerlendiren komisyon raporunun kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 18: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi Hatice Kübra Gülgör'ün Türkiyenin Yönetsel Yapısı dersini alarak kaldığı ders intibağı nedeniyle Kültürlerarası İletişim dersini aldığı transkribinde ff gözüken Türkiyenin Yönetsel Yapısı dersinin transkribinden kaldırılması ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 19: Fakültemiz Gazetecilik bölümü öğrencisi Yunus Emre Ertani'nin Türkiye ve Dünya Ekonomisi dersini alarak başarılı olduğu ders intibakı nedeniyle ismi değişen Ekonomiye Giriş dersinden muaf tutulması ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi.

8 MADDE 20: Fakültemiz radyo Televizyon ve sinema Bölümü mezuniyet komisyonundan gelen aşağıda isimleri yazılı öğrencilerin mezun edilmelerinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. Adı Soyadı Tolga Özcan Murat Tahtacı Çağdaş Keskin Timuçin Diler MADDE 21: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Uzaktan eğitim öğrencisi Salih Katipoğlu'nun mezuniyet durumunu değerlendiren Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü komisyonundan gelen raporun kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 22: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Simge Tüfekçi'nin 5.yarıyılda aldığı Web Tasarımı dersini alarak kaldığı yerine Kişisel İmaj Yönetimi dersini seçerek geçtiği aynı zamanda fazladan seçmiş olduğu Küresel Medya ekonomisi dersinin ve transkirpte FF gözüken Web Tasarımı dersinin kaldırılması ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 23: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Uzaktan Eğitim öğrencisi Seray Akkoyun'un kendi isteği ile kaydını sildirme talebi ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 24: Fakültemiz Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencisi Onur Devrim'in araştırma Yöntemleri dersini alarak CC ile geçtiği FF olarak güzüken bu dersin transkribinde düzeltilmesi talebi ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 25: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Uzaktan Eğitim öğrencisi Büşra Akın'ın kendi isteği ile kaydını sildirme talebi ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 26: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Fatma Ersoy'un 3.yarıyıldan almış olduğu Gazetecilik için Mesleki İngilizce dersini alarak kaldığı bir sonraki sene onun yerine felsefe dersini aldığı ve kaldığı transkribinde ff olarak gözüken Felsefe dersinin transkripten kaldırılması ve Gazetecilik için Mesleki İngilizce dersi yerine başka bir ders seçme talebi ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 27: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencisi Saliha Hun'un başka bir üniversiteye kayıt yaptırması nedeniyle kayıt silme isteği ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi.

9 MADDE 28: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Tuana Simin GÜNAY, eğitimininin 6. yarıyılını eğitim yılı güz döneminde Wroclaw Üniversitesi (Uniwersytet Wroclawski) Polonya'da tamamlaması ile ilgili Erasmus Koordinatörlüğünden gelen ders eşleştirme listesinin kabul edilmesine ve Uluslararası akademik İlişkiler Kuruluna bildirilmesine karar verildi. MADDE 29: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Araştırma Görevlisi Tuğçe Ertem Eray'ın kurumsal açıdan Çatışma ve Çözüm Yolları: halkla İlişkiler ve Rol ve Fonksiyonları açısından bir inceleme başlıklı doktora tezi litaretür taramasını gerçekleştirmek amacıyla ekim 2015 tarihleri arasında davet edildiği Universtiy of Michgan Ross School of Business kütüphanesinden yararlanmak üzere maaşlı izinli görevli sayılması ile ilgili bölüm başkanlığından gelen uygun görüş doğrultusunda kabul edilmesine ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 30: Fakültemiz Gazetecilik bölümü Çift Anadal programına müracaat eden İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisi Metin Dursun'un dilekçesinde belirttiği mazeretleri ile ilgili durumunu değerlendirmek üzere Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Ali Murat Vural'ın incelemeci olarak görevlendirilmesi ve inceleme sonucunun da bir sonraki yönetim kurulunda değerlendirilmesine karar verildi. MADDE 31: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Fatih Deniz'in yanlışlıkla tercih ettiği Şehir ve Kültür İstanbul dersinin transkripten kaldırılması ile ilgili dilekçenin kabulüne ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 32: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Uzaktan Eğitim öğrencisi Anıl Berk Zamandar'ın kendi isteği ile kaydını sildirme talebi ile ilgili dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 33: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Aslı Yapar Gönenç in nolu Gazetecilik Bölümü öğrencisi Burak Derya'nın Dergicilik dersi vize sınavı ile ilgili vermiş olduğu not değişikliği dilekçesinin kabul edilmesine ve otomasyon sistemine işlenmesine karar verildi. MADDE 34: Yapılan görüşmeler sonunda Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğe eklenen Ek Madde: 1 kapsamında eğitim öğretim yılı güz yarıyılında Fakültemizin kapanan ikinci öğretim programlarına Rektörlüğümüz tarafından kontenjan açılması neticesinde yatay geçiş başvuruları olduğu görülmüştür. Öğrencilerin herhangi bir hak kaybına uğramamaları için kayıt olacak öğrencilerin, müracaat ettikleri programların birinci öğretim programına kayıtlarının aktarılmasına ve bundan sonra kapanan ikinci öğretim programlarına Ek Madde: 1 kapsamında yatay geçiş kontenjanı açılmaması için Rektörlüğe arzına karar verildi.

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.09.2015 Toplantı No: 30 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.10.2018 Toplantı No: 31 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Ergün YOLCU Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 22

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 22 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 30.06.2015 Toplantı No: 22 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 05

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 05 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 10.02.2015 Toplantı No: 05 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 20.01.2015 Toplantı No: 02 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Doç.Dr.Ergün Yolcu Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 36

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 36 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 04.11.2015 Toplantı No: 36 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.09.2014 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.06.2014 Toplantı No: 24 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 14

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 14 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.04.2016 Toplantı No: 14 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.03.2016 Toplantı No: 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 30.09.2014 Toplantı No: 38 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Doç.Dr.Ergün Yolcu Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 10

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 10 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.03.2015 Toplantı No: 10 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 11.10.2016 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 4

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 4 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.02.2016 Toplantı No: 4 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 32

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 32 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 27.09.2016 Toplantı No: 32 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 09.09.2014 Toplantı No: 35 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 13.10.2015 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 41

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 41 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 29.11.2016 Toplantı No: 41 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Ali

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 29

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 29 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 06.12.2013 Toplantı No: 29 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 12.11.2015 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 23.09.2014 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 06

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 06 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 14.02.2017 Toplantı No: 06 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 6

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 6 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.02.2016 Toplantı No: 6 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 09

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 09 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 14.03.2017 Toplantı No: 09 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.01.2017 Toplantı No: 02 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.08.2014 Toplantı No: 33 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 16

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 16 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 05.05.2015 Toplantı No: 16 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 15

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 15 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 21.04.2015 Toplantı No: 15 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 12

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 12 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 31.03.2015 Toplantı No: 12 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 05.08.2014 Toplantı No: 28 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.02.2015 Toplantı No: 07 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç)

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç) YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Tıp Fakültesi hariç) YURT DIŞI KONTENJANINDAN ÖĞRENCİ ALIMI, ÖZEL YETENEK SINAVI, YATAY GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 03

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 03 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 27.01.2015 Toplantı No: 03 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 215 Tarih : 17.04.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KONU : 13.02.2013 tarih ve 9/1 say. YKK. 13 /02/ 2013 REKTÖRLÜĞÜ (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 13.02.2013 tarih ve 9/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. KARAR 1-2011-2012

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.09.2008 2008/12 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS/ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS/ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS/ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ (24.09.2018 05.01.2019) Çift Anadal Yandal Kontenjan Önerilerinin Üniversitemiz Senatosu nun onayına

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.09.2013 Toplantı Sayısı: 32 Karar sayısı : 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu 04.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

ÖN LİSANS - LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ

ÖN LİSANS - LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMi 01.08.2017 07.08.2017 24.07.2017 26.07.2017 Önlisans programlarına ve YGS, LYS ve eşdeğeri sınavlar ile lisans programlarına ÖSYM ile yerleştirilen öğrencilerin kayıtları (YÖK Başkanlığı'nca

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08/02/2012 Toplantı Sayısı : 2012 / 07 Karar Sayısı : 11 Toplantıya katılanlar : Prof. Dr. Halit KESKİN ( Başkan) Prof.

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU SIRA NO 3020000 Kayıt ÖSYM ile gelen öğrencilerin kesin kayıtlarının yapılması (Madde-9) Diplomanın aslının

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Ders Kaydı ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. 2 Ders Ekle sil Danışmanı ile ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. Ders Muafiyetleri

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 23.06.2017 18 112-127 2017/112 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 23.06.2017 tarihinde saat

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARLARI TABLOSU 2- Öğrenci ön kayıt bilgileri formu (ogi.yildiz.edu.tr) 3- Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi 1 2 Kayıt evrakları (Yabancı Uyruklular) 3 Dikey Geçiş Kayıt evrakları 4 Ek Yerleştirme Kayıt evrakları 1- Başvuru

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Kamu Hizmet Standartları Tablosu

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Kamu Hizmet Standartları Tablosu T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Kamu Hizmet Standartları Tablosu EĞİTİM-ÖĞRETİM İŞLERİ SIRA NO 1 Akademik Takvim HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Eğitim ve

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YANDAL İLE DEĞİŞİM PROGRAMLARINA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YANDAL İLE DEĞİŞİM PROGRAMLARINA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YANDAL İLE DEĞİŞİM PROGRAMLARINA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1 (1) Bu yönergenin

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEME DAĞITIM USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEME DAĞITIM USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEME DAĞITIM USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 - (1) Bu usul

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.03.2017 Toplantı No: 07 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması. Bölüm Açma İşlemleri 3 gün 40 dk İlgili Öğretim Üyesi Açılması düşünülen Bölüm ile ilgili Yök ün belirlediği kriterlere uygun dosyanın ilgili Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanması ve dosyanın incelenmek

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU SIRA NO ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE DIŞ ORTALAMA ELEKTRONİK 1 30200 Kayıt ÖSYM ile gelen öğrencilerin kesin

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA 1 in Fakülte web sayfası e Belge-Bilgi üzerinden istedikleri belgelerin Sağlama Hizmetlerinin (öğrenci belgesi, transkript,

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI 2016.04.01. Felsefe Bölüm Başkanlığının, Araştırma Görevlisi (ÖYP) Mehmet Şirin CAN ın, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35 inci maddesine göre Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. : Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölüm Sekreterliği Görevi

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. : Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölüm Sekreterliği Görevi T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Ana Proses Adı : Teknoloji Fakültesi Alt Proses Adı : Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölüm Sekreterliği Görevi : Birim Sorumlusu

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Akademik

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 186 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK VE DERS MUAFİYETİ UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu uygulama esaslarının amacı; Erciyes Üniversitesi Hukuk

Detaylı

03-07 Eylül 2018 Bölümler tarafından ders programlarının belirlenmesi. 21 Eylül 2018 Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Türkçe Yeterlik Sınavı

03-07 Eylül 2018 Bölümler tarafından ders programlarının belirlenmesi. 21 Eylül 2018 Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Türkçe Yeterlik Sınavı 03-10 Eylül 2018 19 Eylül 2018 03-23 Eylül 2018 12 Eylül 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık sınıfı okuyacak öğrenciler için Yabancı

Detaylı

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır.

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. Toplantıda Bulunanlar Prof. Dr. Sema OKTUĞ Dekan Prof. Dr. Nadia ERDOĞAN Prof. Dr. Zehra ÇATALTEPE

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİN SINIF İNTİBAKLARI VE DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Esasların

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO ADI İSTENEN BELGELER 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ORTALAMA ELEKTRONİK OLARAK 1. 105.01 Öğretim Programlarının Hazırlanması Yarıyıl başlarında o yarıyılda uygulanacak olan öğretim programlarının hazırlanması Eğitim Öğretim Yönetmeliği Madde 14 İşleri Her

Detaylı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA Mezuniyet Dilekçesi Bölümünüz. no lu öğrencisiyim. Mezun olabilmek için bütün derslerimi tamamladım. Durumumun incelenerek mezuniyet işlemlerinin yapılması için gereğini arz ederim.... EKLER : 1- Nüfus

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 050.03.02 050.01.03 050.01.01 050 040.05 040 010 HİZMETİN YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 Mevzuat İşleri Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin tümünün yasal dayanakları

Detaylı

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Kütüphane ve Dokümantasyon

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12 Üniversitemiz Senatosu 26.06.2015 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE I ORTALAMA ELEKTRONİK OLARAK 1. 105.01 Ders Programlarının

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SAKARYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON İŞ TANIMI, ÜCRETLENDİRME VE EK ÖDEMELERE İLİŞKİN ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE (05.10.2017 tarih, 489 sayılı ve 01 numaralı Üniversite Senato Kararı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 16.02.2017 5 26-43 2017/26 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 16.02.2017 tarihinde saat

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ Üniversite Senatosunun 08.08.2017 tarih ve 11 nolu toplantı tutanağının ekidir. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM

AKADEMİK TAKVİM Mayıs 2017 05.05.2017-05.09.2017 Güz Yarıyılı Özel Öğrenci Başvurusu için Son Gün Temmuz 2017 01.07.2017-29.12.2017 Lisansüstü Güz Dönemi Doktora Yeterlik Sınavları Ağustos 2017 21.08.2017-18.09.2017 Güz

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI 1-Güler BEYHAN Daire Başkanı Direkt:0266 612 14 00 Dahili: 1215 Lisans Şube Müdürlüğü 1-Sevim AYHAN-Şube Müdür V. Dahili:1217 1)

Detaylı

HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 3021201 lığı Disiplin Kurulu 3021103 lığı İşleri Daire 3021102 lığı İşleri Daire 3020412 lığı Sınav Kağıdı İnceleme Komisyonu 3020403 lığı İntibak Komisyonu 3020106 lığı İşleri Daire 30201 lığı İşleri

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ 1. YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ, ÖZEL YETENEK SINAVI, YATAY GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL VE YANDAL İÇİN BAŞVURULAR Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Kontenjanlarına Başvurular İÜYÖS Sonucuna Göre Yabancı Uyruklu

Detaylı

FIRAT ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠMĠ*

FIRAT ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠMĠ* GÜZ YARIYILI *Enstitüler ve Tıp Fakültesi hariç FIRAT ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠMĠ* 23Ağustos-23 Ekim 2013 :Fakülte/Yüksekokul/MYO dan Farabi değişim programıyla gelen 26Ağustos

Detaylı

Ek Madde-1 Kapsamında Merkezi Yerleştrme Puanı ile Yatay Geçiş İçin Başvurular

Ek Madde-1 Kapsamında Merkezi Yerleştrme Puanı ile Yatay Geçiş İçin Başvurular İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ (Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Cerrahpaşa Tıp

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

1-Öğrencinin, yatay geçiş başvurusunda bulunabilmesi için bir yükseköğretim kurumunda kayıtlı olması gerekir.

1-Öğrencinin, yatay geçiş başvurusunda bulunabilmesi için bir yükseköğretim kurumunda kayıtlı olması gerekir. 1 - FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

Detaylı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU- SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YATAY GEÇİŞ İLKELERİ A-FAKÜLTE İÇİ VE FAKÜLTELER ARASI YATAY GEÇİŞ İLKELERİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YATAY GEÇİŞ İLKELERİ A-FAKÜLTE İÇİ VE FAKÜLTELER ARASI YATAY GEÇİŞ İLKELERİ A-FAKÜLTE İÇİ VE FAKÜLTELER ARASI 02 Mayıs 2014 tarih ve 28988 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak bazı maddelerinde değişiklik yapılan 24 Nisan 2010 tarih ve 27561 sayılı Yükseköğretim Kurumlarında Ön

Detaylı

T. C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T. C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T. C. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı; Niğde Ömer Halisdemir

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 11.09.2013 Toplantı Sayısı: 33 Karar sayısı : 10 Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ Başlangıcı Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca Fakültelerde Kısmi Zamanlı olarak çalışacak öğrenci kontenjanı belirlenir Öğrenciler Dekanlığa

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 12/3 say. YKK.

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 12/3 say. YKK. KONU : 06.03.2013 tarih ve 12/3 say. YKK. 06 /03/ 2013 Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.03.2013 tarih ve 12/3 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. - Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na - Adı geçen Öğrenciye

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.11.2007 2007/26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA 1 302.01 Yeni Kayıt ÖSYS sınav sonuçlarına göre yerleştirilen öğrencinin kaydının yapılması işlemidir. Anadolu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 06/05/2015-136517 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELM4KZA5* Sayı :53891476-103- Konu :2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi İŞLETME FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :06/02/2014 Perşembe Toplantı Sayısı :453 01-Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Erdal DİKMEN in Amerika ya 02-Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Önder ŞİMŞEK in Üniversitemize

Detaylı

(4) Disiplin cezası almış olanlar yatay geçiş başvurusu yapamazlar.

(4) Disiplin cezası almış olanlar yatay geçiş başvurusu yapamazlar. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim Kurumları

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 31.07.2013 Toplantı Sayısı: 29 Karar sayısı : 7 Fakültemiz Yönetim Kurulu 31.07.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı