Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. M-iQ Teknolojisi bulaşık yıkamanın geleceği.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. M-iQ Teknolojisi bulaşık yıkamanın geleceği."

Transkript

1 Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi M-iQ Teknolojisi bulaşık yıkamanın geleceği

2 M-iQ İnsanlar ve çevre için bütünsel temizleme teknolojisi

3 Hijyenik temizlik yapmak için ihtiyacınız olan, daha fazla su ve enerji değil, daha fazla fikirdir. Bu MEIKO nun felsefesidir. Sürekli olarak temizleme teknolojileri geliştiriyoruz ama çabamız teknolojiyi daha ileriye götürmekle sınırlı değil. Büyük resmi de göz önünde tutuyoruz: insanlar, doğa ve kaynaklar. Daha temiz bir dünya için sürdürülebilir temizleme teknolojisini savunuyoruz. Birbiriyle çelişkili talepleri uyumlu bir konsepte entegre etmeye çalışıyoruz. Bir yanda mutlak hijyen ve güvenlik, diğer yanda su ve enerji kullanımında tasarrufu hedefliyoruz. Maliyet bilincinin yanı sıra ekonomik ve en modern akıllı teknolojilerin kullanımını amaçlıyoruz. MEIKO, temizleme teknolojisinin tüm temel unsurlarını kapsayan bu zorlu mücadelenin başarıyla üstesinden geliyor. Ve sonuç: M-iQ. Temizleme teknolojisinin yeniden tanımı.

4 Üstün özellikleriyle M-iQ Bulaşık yıkama sistemlerinin gelişiminde bir kilometre taşı olan MEIKO nun M-iQ makinesi, maksimum temizlik, optimum verimlilik ve minimum kaynak tüketimi arasında mükemmel bir denge sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bulaşık yıkama teknolojisindeki bu temel ilerlemeler dört önemli MEIKO inovasyonuna dayanır: akıllı egzoz hava yönetimi, üst düzey filtre başarısı, uyumlu bir enerji konsepti ve CC-Touch cam kontrol paneliyle kullanıcı dostu işletim. M-iQ Enerji Konsepti Üç aşamalı ısı çıkışı Dinamik ayarlama Optimum enerji verimliliği M-iQ GreenEye-Technology > Çalışanlar ve makineler arasında ekip çalışması > Sorunsuz bulaşık yıkama süreci > Kapasitenin en iyi şekilde kullanımı sonucu önemli ölçüde tasarruf

5 M-iQ AirConcept Maksimum enerji verimliliği DIN standartlarına tam uygunluk Egzoz hava bağlantısı gerektirmez M-iQ Filtresi Çığır açan filtre sistemi Aktif kir giderme Maksimum proses verimliliği

6 M-iQ Giriş bölümü temizliği Başlangıçtan itibaren tertemiz MEIKO için hijyenik temizleme giriş bölümünde başlar. Yemek parçacıkları kuvvetli bir dalga hareketiyle sürekli temizlenir. Aynı herşeyi sürükleyen büyük bir sel gibi. Yıkama suyu biriktirilir ve gıda parçacıklarını kuvvetli bir dalga hareketiyle toplama filtresine gönderir.

7 M-iQ Filtresi Çevreyle uyum içinde M-iQ makinenin en çarpıcı ve temel özelliği M-iQ Filtresi'dir. Bu filtre sistemi su ve deterjan tüketimini ciddi miktarda azaltarak optimum temizlik sağlayan olanağanüstü bir özelliğe sahiptir. İşlem, filtrelenmiş gıda atıklarının etkin bir şekilde yıkama prosesinden uzaklaştırılmasına dayanır. Filtre, sudaki gıda kalıntılarını toplar ve ilave suya gerek olmadan belirli aralıklarla yıkayarak tankın dışına atar. Bu, mükemmel temizlik için benzersiz M-iQ çözümüdür. M-iQ Filtresi Çığır açan filtre sistemi Aktif kir giderme Maksimum proses verimliliği Üç katmanlı sistem tasarımı: kaba filtre, ince filtre ve M-iQ filtre ünitesi Gıda atıkları yıkama işlemi boyunca kaba filtre ve kendi kendini temizleyen ince filtre ile düzenli olarak filtre edilir. Periyodik ters yıkama biriken gıda atıklarını tanktan atar. Bu devrimsel nitelikte bir MEIKO inovasyonudur. Bu sayede gıda atıkları yıkama prosesinden uzaklaştırılır ve yıkama suyunun daha temiz ve etkili olması sağlanır. Bu işlem için ilave suya gerek yoktur.

8 M-iQ Enerji Konsepti Enerjiden hiç bu kadar tasarruf edilmemişti M-iQ makinedeki tüm prosesler, yenilikçi bir enerji yönetim ve kontrol süreciyle ısının geri kazanılması ve sisteme geri aktarılması için tasarlanmıştır. Özel ve dinamik olarak uyarlanabilen tasarımı sayesinde, M-iQ değerli bir kaynak olan enerjiyi dikkatlice kullanır. Böylece hem enerji maliyetleri düşer hem de bulaşıkhanenin sıcaklığında iyileşme sağlanır. M-iQ Enerji Konsepti Üç aşamalı ısı çıkışı Dinamik ayarlama Optimum enerji verimliliği Bir mükemmel konseptle üç olumlu etki: Isı geri kazanımı enerji tüketimini, egzoz hava çıkışını ve egzoz hava sıcaklığını ideal seviyelere indirir.

9 M-iQ Otomatik Temizleme Hiç kullanılmamış gibi tertemiz Gün boyu süren bir yıkama sonrasında bile M-iQ aktif olarak düşünmeye devam eder. Mevcut tank suyunu kullanarak bu kez de kendini temizler. En ufak gıda kalıntıları pompalanan son durulamayla M-iQ Filtresi üzerinden boşaltılır. Bu işlem makine tamamen boşalana kadar döngüsel olarak devam eder. Geriye elle temizlenmesi gereken, mavi renkle belirtilmiş çok az bir kısım kalır. Ancak öncesinde gerçekleşen otomatik temizleme sayesinde bu işlem hiç olmadığı kadar rahat, derinlemesine, hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılabilir. Kısacası bu makine kendi kendine bakar! M-iQ Otomatik Temizleme Yeni otomatik temizleme devresi M-iQ Filtresi ile takviye edilmiştir Temizlik için çok az efor gerektirir M-iQ nun akıllı kendini temizleme programı daha az işgücü gerektiriyor, böylece ekonomik verimlilikte artış sağlanıyor. Tank suyu M-iQ'yu, akıllı bir şelale gibi adım adım temizliyor.

10 M-iQ Yıkama Dinamiği %30 daha fazla temizleme gücü MEIKO nun iyi bilinen yüksek temizleme kapasitesi, M-iQ makinede önemli ölçüde arttırıldı ve optimize edildi. Makinenin yıkama dinamiği önceden mümkün olmayan seviyelere ulaştı. Üçte bir oranında azaltılan sarf malzeme ve enerji tüketimiyle maksimum temizleme gücü sağlandı. Tam anlamıyla temiz bir çözüm elde edildi! M-iQ Yıkama Dinamiği Yüksek basınçlı yıkama - daha az sarf malzeme tüketimi İdeal püskürtme geometrisi için bilgisayar tarafından tasarlanmış yeni yıkama nozulları %30 daha fazla temizleme gücü Güç merkezi: kendinden boşaltmalı paslanmaz çelik su pompası.

11 M-iQ Tank Yönetimi Hijyende yeni seviye Yeni tip M-iQ Filtresi benzersiz bir şekilde her tankta çalışır ve birlikte iyi bir ekip oluştururlar. Buradaki önemli nokta şudur: Sistem, yıkama yönünün tersine işler; böylece temiz taraf gerçekten temiz kalır ve kir parçacıkları hijyenik olarak temizlenmiş malzemelerden uzak bir yerde toplanır. Tankın su seviyesi dahi şansa bırakılmamıştır. Su, M-iQ Filtresi kullanılarak bitişik tanka veya operasyonun durumuna bağlı olarak su ihtiyacı olan herhangi bir tanka aktarılır. M-iQ Tank Yönetimi Akıllı su seviye kontrolü Kaynakların verimli kullanımı Ekonomik operasyon Akıllı kontrol: Yıkama yönünün tersine, arkadan öne doğru yapılan daimi atık tahliyesi sayesinde, temiz taraftaki tank her zaman temiz olarak kalır.

12 M-iQ AirConcept Benzersiz buluş M-iQ makine, MEIKO AirConcept olarak bilinen ve maksimum hijyen, DIN standartlarına tam uyum ve yüksek seviyelerde enerji verimliliği sağlayan yeni tip hava akış teknolojisi kullanır. Hava, makinenin sıcak, temiz kısmından soğuk yükleme alanına yönlendirilir. Böylece kontaminasyon önlenir ve aynı zamanda yıkama prosesi için ısı sağlanmış olur. Entegre ısı geri kazanım modülü, egzoz hava miktarını en aza indirerek ve bu havayı soğutarak, doğrudan egzoz hava bağlantısı gereksinimini ortadan kaldırır. Hijyenik ve çevresel faydalarının yanı sıra bu teknoloji, boşaltma alanında sıcak hava oluşmasını önleyerek daha rahat bir çalışma ortamı sağlar. M-iQ AirConcept Maksimum enerji verimliliği DIN standartlarına tam uygunluk Egzoz hava bağlantısı gerektirmez Isı akışı tersine çevrilir, sıcak buhar soğur ve M-iQ yeni yıkama için enerji elde eder.

13 M-iQ AirComfort Kurutma Sizin için biçilmiş kaftan M-iQ kurutmanın hava akışı, fonksiyonel dengeleme kapakları AirComfort ile yıkama bölümünden kesin olarak ayrılmıştır. AirComfort mükemmel kurutma sonuçları sağlarken aynı zamanda operasyonun her aşamasındaki enerji tüketiminde optimum seviyeyi korur. Bu çıkış kısmında büyük bir kullanım kolaylığı da sağlar. M-iQ AirComfort Kurutma Ayrıştırılmış hava akışı avantajı Kurutmada mükemmel sonuçlar Optimum enerji verimliliği Maksimum kullanım kolaylığı Avantaj I: M-iQ AirComfort kurutma bölümünün sağladığı mükemmel kurutma sonucu! Dengeleme kapakları sayesinde hava akışı yıkama bölümünden etkili bir şekilde ayrılır ve aynı zamanda makinenin çıkış ucunda ideal çalışma koşulları sağlanır. Buradan başlayan ve yıkama tankları boyunca dolaşan hava akışı çığır açan M-iQ AirConcept in temelini oluşturur. Avantaj II: M-iQ konteyner yıkarken de birinci sınıf kurutma sonuçları sağlar! Dengeleme kapakları değişken ve sabit hava akışları için, düşük operasyonel maliyetler sağlayan ilave hava ve optimum enerji dengesi oluşturarak, kurutma bölümünde ideal koşullar sağlar.

14 M-iQ Kontrol Konsepti İhtiyacınız olan tüm bilgi ihtiyacınız olan her an BlueVision kontrol sistemi yazılımı M-iQ nun beynidir. Tüm yıkama fonksiyonlarını CC-Touch cam ekran üzerinden, sadece o an için geçerli olan menü ögelerinin devrede olduğunu bilerek, güvenle yönetebilirsiniz. Kafa karıştıran veya gereksiz hiçbir bilgiyi ekranda göstermeyen CC-Touch kullanıcının makineyi yanlış çalıştırmasını önler. Kullanıcı dostu kontrol sistemi, operatörün her şeyin yolunda gittiğini kontrol etmesini sağlayan, grafiksel kullanıcı arayüzlü büyük bir TFT renkli ekran da içerir. Her kullanıcı grubu (mutfak yöneticileri, bulaşıkhane personeli, servis personeli vs.) bir düğmeye dokunarak ergonomik M-iQ ekranından kapsamlı bilgi toplayabilir ve bunları bir sonraki kullanım için kaydedebilir. Yetkili personel kontrol sistemine kolayca erişebilir ve otomatize edilmiş süreçleri optimize etmek için adımları sistematik olarak belirleyebilir. M-iQ renkli ekranı çok yüksek bir çözünürlüğe sahip olduğundan grafikler, simgeler ve yazılar olağanüstü parlaklık ve keskinlikte gösterilir. Kolay güvenilir güvenli. Makinenizin kontrol ünitesine kablosuz Bluetooth bağlantısı yapabilir ve tüm ana sistem verilerini mobil cihazınıza (CC-Log veri modülü) birkaç saniye içinde aktarabilir ve kaydedebilirsiniz. Buna DIN SPEC e göre tutulması gereken tüm operasyon verileri de dahildir. M-iQ Sistem Arıza Tanılama Doğrulanmış hijyen standartları Yıkama prosesi başlangıcının planlanması Garantili yıkama sonuçları Entegre sistem arıza tanılama fonksiyonuyla kullanıcılar mevcut durum hakkında her zaman bilgi sahibi olurlar. Bu fonksiyon M-iQ açılıp başlatıldığı an operatör ile diyalog kurar; dinamik süreç çubuğu ve durum ekranı ile, çalışmaya başlamak için makinenin tüm işlevlerinin hazır olduğu gösterilir. Ekran, ana proses verileri hakkında bilgi verdiği gibi, kullanıcıyı olası sapmalara ilişkin de uyarır. M-iQ, maksimum hijyen ve güvenilirlik sağlamak için, çalışma esnasında da sistem ve fonksiyonlarını sürekli kontrol eder. CC-Log veri modülü operasyonel verileri Bluetooth üzerinden aktarmak için rahat bir çözüm sunar.

15 M-iQ teknolojisi çevrimiçi (CC-Insight) veya mobil aygıttan (CC-Log) kapsamlı bilgi tarama seçeneği de sunar. Son özelliklerimizden biri de tek tık ile ekonomi yönetimi yapabilmenizdir (opsiyonel). Enerji ve kaynak tüketimlerinizin (su, deterjan, durulama maddesi) kesin ölçüm değerleri, yıkama prosesinizin verimliliği ve maliyeti hakkında detaylı bilgi verilir. Ekonomi yönetimi özelliğine sahip CC-Insight yazılım modülü sayesinde tüketim alışkanlıklarınızı grafikler veya tablolar halinde görebilirsiniz. Böylece makinenizin kapasite kullanımını ve çeşitli yıkama proseslerini analiz edip iyileştirmek için gerekli verileri alırsınız. M-iQ. Yüksek IQ seviyesine sahip bulaşık yıkama ihtiyaç duyduğunuz tüm verilere akıllı erişim olanağı. SSistemle ilgili tüm veriler, fonksiyonlar ve operasyon süreçleri, entegre KMM iletişim modülü nde saklanır ve görüntülenir. Operasyon koşulları analiz edilir, teşhis edilir ve gerektiğinde bilgisayarı kullanarak kolayca değiştirilebilir. Sağlıklı analizler: Ekonomi yönetimi içeren CC-Insight

16 M-iQ GreenEye-Technology Temiz bir geleceğe yeşil ışık M-iQ GreenCoach Her zaman doğru yolda Akıllı M-iQ GreenCoach sistemi, sapta, tepki ver, değerlendir, öner, izle ilkesine göre çalışır. Bu sistem makinenin konveyör bantı üzerinde bulaşıklar veya sepetler arasındaki boşlukları saptamasını sağlar. Bu duruma tepki olarak, durulama fonksiyonunu sadece bantın bulaşık bulunan kısımlarında çalıştırır ve bunu üç hattı da eşzamanlı izleyerek yapabilir. Banttaki tüm boşluklar en hassas şekilde ve tüm ayrıntılarıyla değerlendirilir ve sonuç olarak hem taze su hem de durulama ürününden yüzde 50 ye varan tasarruf imkanı sağlanır. Mükemmel bulaşık yıkama operasyonunun evrim süreci devam ediyor: MEIKO, M-iQ nun olağanüstü yıkama performansını, devrimsel nitelikteki GreenEye- Technology ile bir adım ileri taşır. Bu teknoloji ile insanlar ve makineler arasında, daha yüksek verimlilik, daha fazla şeffaflık ve daha keyifli bir çalışma ortamı sağlayan, gerçek bir ekip çalışması ilk kez mümkün oluyor. Işık yolu gösterir: M-iQ nun etkili ışık sistemi kullanıcılara bulaşık yıkama prosesinin daha pürüzsüz yapılması için yardım eder. Makinenin otomatik olarak gösterdiği pratik adımları izleyerek kapasite kullanımını iyileştirebilir ve kaynak tasarrufu yapabilirsiniz - aynı trafik lambalarının sağladığı dinamik bilgi gibi. Kullanıcılar, MiQ nun ne yaptığını ve yıkama prosesinin tam olarak nasıl gittiğini her zaman bilir. M-iQ, insanlar ve makineler arasında optimum ekip çalışması sağlayarak mükemmel yıkama sonuçlarına ve maliyet verimliliğinde yeni seviyelere ulaşır. > İnsanlar ve makineler arasında ekip çalışması > Sorunsuz yıkama süreci > Önemli ölçüde tasarruf sağlayan, kapasite kullanımı optimizasyonu Durulama fonksiyonu sadece bantın bulaşık bulunan kısımlarında harekete geçer. M-iQ GreenCoach yeşil gösterge lambası yükleme noktasında hangi hatlara bulaşık konulabileceğini gösterir. Bu sayede M-iQ her zaman optimum kapasitede çalışır. M-iQ GreenCoach Kapasite kullanımında boşlukları farkeder Dinamik ayarlama yapar Kullanıcıya somut öneriler sunar

17 M-iQ GreenFilter Temizlikte yepyeni bir aşama Mükemmelliği ulaşılamaz bir vizyon olarak değil, her gün üstesinden gelinmesi gereken bir zorluk olarak görüyoruz. Bu inanç sayesinde MEIKO mühendisleri yepyeni bir ilave filtre kademesi geliştirdiler: GreenFilter. Bu özellik bulaşık makinesindeki en küçük kir parçacığını bile ortadan kaldırır ve benzersiz bir temizlik seviyesine ulaşılır. Aktif GreenFilter sayesinde makine daha az taze su kullanarak en az yüzde 10 oranında tasarruf sağlar. Deterjan ve durulama ürününü de sadece gerektiği yerlerde kullanılır. M-iQ karmaşık görevleri yönetmek için dinamik bir yaklaşım sergileyerek kimyasalı konveyör bantının hızına ve bulaşıklar üzerindeki farklı kir yoğunluklarına göre ayarlanan miktarlarda dozajlar. GreenEye-Technology deterjan ve durulama ürünü sarfiyatını en aza indirir. Bu enerji giderleri için de geçerlidir, çünkü tüm yıkama prosesi sadece ihtiyacı olanı kullanılır. M-iQ GreenFilter Yeni ilave filtre kademesi İhtiyaca göre deterjan ve durulama maddesi dozajı En az %10 daha düşük su tüketimi Tasarruf Dozaj Bulaşık yıkama operasyonu

18 M-iQ Sinerjileri Büyük resim M-iQ devrim niteliğindeki GreenEye-Technology ile insanlarla makineler arasında yeni sinerjiler yaratır. Bulaşık yıkama prosesini sürekli iyileştirmek için daha dinamik ve şeffaf bir strateji kullanır. Sonuç eşsiz bir verimlilik seviyesi ve optimum kapasite kullanımıdır. Bu sinerjik etkiler makinenin bile ötesine geçerek tüm mutfak alanını kapsar: Operatörler ve M-iQ nun olağanüstü verimli işbirliği sayesinde iş yükü hafifleyen mutfak yöneticileri tamamen asıl görevlerine odaklanabilirler. Daha az denetleme yeterli olur ve yıkama alanı çevre dostu niteliklerini genişletir. GreenEye-Technolgy büyük resmi asla gözden kaçırmaz ve herşeyi kontrol altında tutar. Bu, daha temiz ve daha ekonomik bir gelecek için yeşil ışık yakmaktır! M-iQ Sinerjileri Personel ve makineler arasında verimli iş bölümü Benzersiz temizlik ve uygun maliyetler Mutfak yöneticilerine kolaylık

19 M-iQ Platform Konsepti Sizin için biçilmiş kaftan MEIKO, tırnaklı bulaşık makinesi yapımında geniş bir tecrübeye sahiptir. M-iQ MEIKO nun art arda gelen başarılarına bir örnektir. M-iQ tırnaklı bulaşık makinesi tabakları, fincanları ve tepsileri hızlı ve hijyenik bir şekilde temizler. Kullanıcı dostu özelliği ve yüksek performansı nedeniyle M-iQ gerek çalışanların gerekse işletme sahiplerinin favori tercihidir. M-iQ ekoloji ve ekonomiyi hassas bir şekilde birleştirir. Böylece hem kullanıcılar hem de çevre kazanır. M-iQ nun kullanımı için sistem tasarımları ne olursa olsun, modüler M-iQ teknolojisi tüm koşullarda kullanılabilir. M-iQ her yere uyar. Mevcut konveyör genişlikleri ve yükseklikleri, verimlilik ve optimum alan kullanımını sağlar. Başka bir deyişle: M-iQ her yerde evindedir. Üniversal kullanım: Karmaşık olmayan kullanımı ve uyumlu bant formları M-iQ yu çok amaçlı bir makine yapar. Farklı yükleme olanakları, parmak aralıkları ve otel, kafeterya ve hastaneler için çok sayıda özel bantları tüm taleplerin yerine getirilmesini sağlar. Geçiş yüksekliği 705 mm 585 mm 465 mm MEIKO her ihtiyaç için mükemmel çözümü sunar. MEIKO konveyörlü bulaşık makineleri bulaşıkhane koşullarına optimum uyum ve rahatlık sağlar. M-iQ konveyörlü makine de bu geleneği sürdürür. Mi-Q, farklı programlara göre temizlenmesi gereken çok çeşitli malzemeler olduğunda aktif rol oynar. Birçok farklı sepet konfigürasyonu ve ergonomik kullanım çalışanların işini kolaylaştırır. Geçiş genişliği 570 mm 750 mm 980 mm 1220 mm İster konveyörlü ister tırnaklı model olsun, M-iQ, konveyör ebatlarındaki ve bant genişliklerindeki seçeneklerle her zaman gereksinimlere uyum sağlar. Doğru seçim: Teknoloji insanlara hizmet eder; MEIKO ise insanlara ve çevreye. M-iQ, hijyenik temizleme yöntemleri, ekonomik operasyonu ve son derece düşük tüketim seviyeleriyle yeni standartlar oluşturur. Her sepette!

20 M-iQ GiO-TECH Konveyörlü ve tırnaklı M-iQ makinler için entegre ters osmoz teknolojisi GiO-TECH teknolojisi kullanılarak hemen hemen tüm mineraller (ayrıca bakteri ve virüsler) sudan uzaklaştırılır ve en saf son durulama suyu elde edilir. Demineralize su, sadece bardak yıkamak için değil, çatal bıçak, tabak ve tencerede parlak ve hijyenik bir son durulama için de gereklidir. GiO-TECH daha planlama aşamasında, basit ve az yer kaplayan kurulumuyla parlar! 1 Herşey tek tedarikçiden sağlanır Ayrı RO ünitesi alınması gerekmez Tek su bağlantısı yeterlidir İlave yer gerektirmez Daha fazla maliyet-bilinçli planlama yapılır MEIKO GiO-TECH planlama aşamasında parlıyor 2 MEIKO GiO-TECH servisiyle parlıyor GiO-TECH bulaşık makinesi kontrol ünitesiyle izlenebilir Ünite tek ebatta olduğu için yedek parça stoğunda ciddi azalma olur Servis çalışması sadece cihaz üzerinde gerekir Operasyon personeline gerek yoktur Satış sonrası maliyetlerde azalma olur Uzaktan arıza teşhisi mümkündür

21 GiO-TECH satış sonrası servis süreçlerinde, tüm makine ebatları için standart operasyonuyla parlar! GiO-TECH yapılan yatırımın hızlı geri dönüşü ve konuk memnuniyeti sağlayan muhteşem yıkama sonuçlarıyla müşteriler nezdinde de parlar. GiO-TECH yüksek seviyede temizlik sağlarken kaynakları koruyarak çevre ve hijyen açısından parlar. Sloganımıza uygun şekilde: MEIKO, temiz çözüm! MEIKO GiO-TECH çalışma prensibi μm cinsinden boyut insan saçı/kum/ pas tanecigi membran bakteri/ virüs böcek ilâcı/ agır metaller kalsiyum karbonat mineraller Partikül boyutlarının karşılaştırılması: Membrandan sadece saf su molekülleri geçebilir. su 3 MEIKO GiO-TECH müşterilerin gözünde parlıyo Parlak ve hijyenik olarak mükemmel temizleme sonuçları sağlanır Yıkanan malzemelerde daha az aşınma olur Personelin elle parlatma yapmasına gerek yoktur Yatırım ve operasyonel maliyetler azalır Mükemmel temizleme sonuçları, mutlu konuklar demektir 4 Daha az kimyasal tüketimi yapılır Daha fazla hijyen güvenliği sağlanır MEIKO GiO-TECH çevresel özellikleriyle parlıyor

22 M-iQ Çok satanlar Mevcut M-iQ model ve boyutlarına örnekler Konveyörlü makineye iki örnek: S ve M Tırnaklı makineye iki örnek: L ve XL Tek genişlik standart aralıktaki tüm gereksinimleri karşılar. Yatırım ve işletim giderlerinin karşılaştırılması M-iQ teknolojisi olmadan operasyonel maliyetler (geleneksel durulama yöntemleri) M-iQ teknolojisi ile operasyonel maliyetler Giderler Yatırım 1100/1130* Operasyonel maliyetler 920/950* *Makinenin kapasitesine bağlıdır

23 Teknik özelliklerde iyileştirme yapma hakkını saklı tutarız.

24 M-iQ Performans Verileri Mevcut format ve ebatlar M-iQ tırnaklı bulaşık makineleri Geçiş yüksekliği: 465 mm Geçiş genişliği Tabak kapasitesi DIN SPEC 10534'e göre 2 dakika temas süresi ile Konveyör hızı (1) DIN SPEC e göre 2 dakika temas süresi ile mm tabak/sa m/dk B-S P6 B-S B-S P8 B-S B-M V6 P6 (Çok satılan) B-M B-M V8 P6 (Çok satılan) B-M B-M V6 N02 P6 (Çok satılan) B-M B-M V8 N02 P8 (Çok satılan) B-M B-M V8 N33 P8 B-M B-L V8 N02 P8 B-L B-L V8 N24 P8 B-L B-L V8 N66 P8 B-L B-XL V8 N35 P8 B-XL B-XL V8 N66 P8 B-XL ,78 0,88 1,08 1,18 1,18 1,38 1,58 1,78 1,98 2,28 2,48 2,68 M-iQ konveyörlü bulaşık makineleri Geçiş yüksekliği: 465 mm Kullanılır genişlik: 570 mm Sepet ebadı: 500 x 500 mm Sepet kapasitesi DIN SPEC e göre 2 dakika temas süresi ile Konveyör hızı (1) DIN SPEC e göre 2 dakika temas süresi ile sepet/sa m/dk K-S54 P6 95 0,78 K-S54 P ,88 K-S54 N02 P ,98 K-M54 V6 P6 (Çok satılan) 130 1,08 K-M54 V8 P6 (Çok satılan) 141 1,18 K-M54 V8 P8 (Çok satılan) 155 1,28 K-M54 V8 N02 P8 (Çok satılan) 165 1,38 K-M54 V8 N22 P ,48 K-M54 V8 N33 P ,58 K-M54 V8 N44 P ,68 K-L54 V8 N02 P ,78 K-L54 V8 N22 P ,88 (1) İlave iki nakil hızı DIN -%10 ila DIN +%35 aralığında kirlilik derecesi, bulaşıklardaki yemek kalıntılarının bekleme süresi, yıkanan malzeme tipi ve buna benzer unsurlara göre çalışma ortamında ayarlanabilir. (2) Örnek tip yerleştirme düzeni ve çalıştırma moduna dayalı ortalama bir değerdir. Her özel kurulumun verileri ayrı kârlılık hesaplamalarından elde edilmelidir.

25 Durulama suyu miktarı Toplam bağlantı gücü (kurutma aşamaları dahil) Tüketim (2) (kurutma aşamaları dahil) Egzoz hava debisi (3) Toplam makine uzunluğu (giriş bölümü, kurutma bölümleri ve çıkış bölümü dahil) M-iQ GreenEye-Technology ile tam tam aralık yükleme yükleme optimizasyonu l/sa kw kw m³/sa mm ,1 25, ,8 33, ,1 25, ,8 33, % - 50 % 33,9 23, % - 50 % 39,6 32, % - 50 % 35,3 23, % - 50 % 41,1 32, % - 50 % 33,8 23, % - 50 % 39,6 32, % - 50 % 35,3 24, % - 50 % 41,1 32, % - 50 % 35,4 26, % - 50 % 41,9 32, % - 50 % 41,2 27, % - 50 % 46,6 32, % - 50 % 41,2 29, % - 50 % 46,6 33, % - 50 % 44,7 31, % - 50 % 50,2 36, % - 50 % 53,6 33, % - 50 % 62,5 38, % - 50 % 53,6 35, % - 50 % 62,5 40, Durulama suyu miktarı Toplam bağlantı gücü (kurutma dahil) Tüketim (2) (kurutma dahil) Egzoz hava debisiı (3) Makine uzunluğu (yükleme tüneli dahil), kurutma bölümü ve kontrol kabinli çıkış tüneli hariç Makine uzunluğu kurutma bölgesi hariç (giriş ve kontrol kabinli çıkış tüneli dahil) M-iQ GreenEye- Technology ile tam yükleme tam yükleme kw kw m³/sa mm mm l/sa ,0 25, ,0 25, ,0 25, % 33,8 23, % 35,2 23, % 35,2 23, % 35,2 24, % 35,3 25, % 35,3 26, % 35,3 27, % 41,0 27, % 41,0 28, (3) Egzoz hava sıcaklığı taze su giriş sıcaklığına bağlıdır. Maksimum 18 C taze su giriş sıcaklığı (S-Modellerde maks. 12 C), yüzde 90 bağıl nemde yaklaşık 25 C (S-Modellerde yaklaşık 22 C) egzoz hava koşulları oluşturur. VDI 2052 gerekliliklerini karşılamak için doğrudan egzoz hava bağlantısına gerek yoktur. Trifaze makine için elektrik besleme, NPE, 400 V, 50 Hz. Teknik özelliklerde iyileştirme yapma hakkını saklı tutarız.

26 M-iQ Modülleri/Bileşenleri Mevcut format ve ebatlar Giriş bölümleri / Giriş tezgahları M-iQ B ve M-iQ K Ön yıkama ve ana yıkama bölgeleri (M-iQ B örnek verilerek çok satılan modellerden alınmıştır) S M L XL

27 Son durulama bölgeleri Kurutma bölgeleri veya kontrol kabinli çıkış bölümleri Çıkış bölümleri / çıkış tezgahları 500 M-iQ K 800 M-iQ K 1445 M-iQ K 90 -curve 180 -curve straight curve curve M-iQ B Teknik özelliklerde iyileştirme yapma hakkını saklı tutarız.

28 DIN SPEC hijyen şartlarına uygun. MEIKO Maschinenbau GmbH & Co. KG Englerstr Offenburg Germany Tel. +49 (0) Faks +49 (0) info@meiko.de /TR/ Ürün iyileştirme süreçlerimizin bir parçası olarak özelliklerde değişiklik yapma hakkımızı saklı tutarız.

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Yeni bir nesil için konveyörlü bulaşık makineleri INTERNATIONAL www.meiko.com.tr UPster K MEIKO temiz çözümler dünyasına

Detaylı

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi Her şey pırıl pırıl Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz www.meiko.com.tr M-iClean premium sınıf tezgahaltı makineler:

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Pratik ve çok yönlü: MEIKO tutucu sistemleri

Pratik ve çok yönlü: MEIKO tutucu sistemleri Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Pratik ve çok yönlü: MEIKO tutucu sistemleri Tutucu sistemleri ürün portföyü www.meiko.com.tr Kullanıcı odaklı: MEIKO temizleme ve dezenfeksiyon makineleri

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

K 160 Sepet taşımalı makineler için yeni kompakt sınıf

K 160 Sepet taşımalı makineler için yeni kompakt sınıf Sepet taşımalı bulaşık makinesi K 160 Sepet taşımalı makineler için yeni kompakt sınıf Sepet taşımalı yeni K160 bulaşık makinesi ile saatte 130 sepet otomatik olarak yıkanır. K 160 konseptinde gözetilen

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi.

UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi www.meiko.com.tr UPster Olağanüstü temizliğe mükemmel giriş En

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi

M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi www.meiko.com.tr M-iClean Temizlikten gelen güzellik Dört dörtlük yenilikçi bulaşık yıkama teknolojisi Bulaşık yıkamak

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Buharlı kaynatma kazanı

Buharlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Her zaman biraz daha fazlası

Her zaman biraz daha fazlası Her zaman biraz daha fazlası YEŞİL Maksimum tasarruf: Düşük su tüketimi (2 lt/çevrim) Çok yüksek verimlilikte durulama (%33 daha düşük işletme maliyeti ve daha az sıcak su kullanımı) ENERJİ TASARRUF cihazı

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 27 ÖZELLiKLER Enerji Sınıfı A+ Sınıfı A sınıfından %10 a varan enerji tasarrufu sağlar. EkDurulama Bulaşık makineniz, bu opsiyon seçildiğinde 3 lt. kadar daha fazla su

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com EcoCCore Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut www.durr.com Temİzleme Prosesİne Değer Değer Katar Katar Parça yüzey kalitesine artan taleplerden dolayı, endüstriyel temizlik yöntemlerinin gittikçe karmaşıklaşan

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Elektrikli silindirik devrilir tavalar

Elektrikli silindirik devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

3 Tanklı HD - Buharlı

3 Tanklı HD - Buharlı Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük Electrolux Bulaşık Yıkama makineleri, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi arayan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI

MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI MED TRAY (Sıcak ve Soğuk Yemek Dağıtım) Aracı Nedir? MED TRAY aracının sıcak ve soğuk bölümü aynı anda çalışabilme özelliğine sahiptir. Isıtıcı ve soğutucu aynı

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi

Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi www.meiko.com.tr M-iClean Temizlikten gelen güzellik Dört dörtlük yenilikçi bulaşık yıkama teknolojisi Tüm MEIKO bulaşık

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen kaynatma kazanı

Elektrikli dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Bardak Yıkama Makinesi WT1

Bardak Yıkama Makinesi WT1 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı AWD 655 AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı ISO standardı EN-ISO 15883-12,

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip VISIC100SF Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

Elektrikli Chill Therm

Elektrikli Chill Therm Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. VISIC100SF-1300 1069478 www.sick.com/visic100sf

Detaylı

143 Yılı Aşan Deneyimi İle Dünyanın En Prestijli Su Teknolojileri Üreticisi. A.O.Smith den FREZYA 300S. Akıllı Ve Benzersiz Bir Ürün

143 Yılı Aşan Deneyimi İle Dünyanın En Prestijli Su Teknolojileri Üreticisi. A.O.Smith den FREZYA 300S. Akıllı Ve Benzersiz Bir Ürün 143 Yılı Aşan Deneyimi İle Dünyanın En Prestijli Su Teknolojileri Üreticisi Ters Osmoz Arıtma Sistemli Su Sebilleri İ SÜREKL HİJYEN Lİ GÜVEN IM KULLAN IM I ZDA Nİ ÜR ÜN AR KL YE FREZYA 300 YAK I NDA ST

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI

Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI ENERGY SAVING SOLUTION PROVIDER FOR COOLING SYSTEMS SOĞUTMA SİSTEMLERİNDE ÇÖZÜM SAĞLAYICINIZ Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI www.klimexs.com

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIKHANE Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIK MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + 2 hızlı Gövde, şase,panel ve ısıtıcı boyler yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir. Yıkama tankı otomatik

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini Mutfakta iyi sonuç elde etmek için iki temel prensibi dikkate almak gerekir: Özen ve kaliteli malzeme. Her zaman yüksek kalitede yemekler için taze malzemenin tek çözüm olduğu düşünülür. Ancak yeni dondurma

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ Bulaşık Bardak Yıkama Makinası Modeli : OBY 500 B İşlev:Setaltı Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Bardak Yıkama Makinası-Bardak Yıkama Makinesi Anılan Yıkama Kapasitesi (*) : 500 Bardak / Saat Yıkama Sepeti

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler

VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler Dış Üniteler 27 TEMEL ÖZELLİKLER Eş Zamanlı ve Geçerli V4+ Heat Pump sistemi göz önüne alınarak, VR4+ Heat Recovery sisteminde bir oda soğutulurken diğeri kutusu sayesinde ısıtılır ve bu sayede kullanıcı

Detaylı

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV Nem alma kapasitesi, 30 C / %80 bağıl nemde: 30 litre / 24saat Uygun olduğu maks. oda büyüklüğü: 90 m² / 225 m³ Çalışma aralığı, sıcaklık: 5 ila 35 C Çalışma

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı