Çözüm Sağlayıcılara yönelik Partner Ready Program Rehberi FY2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çözüm Sağlayıcılara yönelik Partner Ready Program Rehberi FY2017"

Transkript

1 Çözüm Sağlayıcılara yönelik Partner Ready Program Rehberi FY2017

2 Sayfa 2 İçindekiler 3 Çözüm sağlayıcılara yönelik Partner Ready'ye Hoş geldiniz Yılı İçin Ne Gibi Yenilikler Var? 12 Üyeliğe Genel Bakış 14 Partner Ready for Networking 17 Ödüllendirmeye genel bakış 27 Büyümeyi Hızlandırın: PFG, talep oluşturma teşvikler ve satış desteği 34 Belgelendirme ve Öğrenme 41 Mali Servisler 48 Uluslararası Çözüm Sağlayıcı Avantajları (EG) 49 Partner Ready Portalı 58 Yasalara ve Düzenlemelere Uyum 59 Ek 1: İş Ortağı Avantaj tablosu 61 Ek 2: Özel Avantaj ve Kriter tabloları

3 Sayfa 3 Çözüm sağlayıcılara yönelik Partner Ready'ye Hoş geldiniz Hewlett Packard Enterprise'ın iş ortağı programı Bu kılavuz sisteme entegre olan, satış yapan ve katma değerli hizmetler sunan Hewlett Packard Enterprise Çözüm Sağlayıcılara FY2017'ye (01 Kasım Ekim 2017) ait iş ortağı programımızdan en iyi şekilde nasıl faydalanacakları hakkında genel bir bakış sunmak için tasarlanmıştır. Partner Ready kaynakları, ödüller ve Şartlar ve Koşullar (Ş'ler ve K'ler) hakkında tüm detaylar için Partner Ready Portalını ziyaret edin. İş Ortaklıkları bizi ileriye taşır Hewlett Packard Enterprise, hem büyük hem de küçük ölçekli işletmeler üzerine odaklanmıştır. Özde yenilikçi olmaya devam ediyoruz; bu bizim DNA'mızda var. Ama bunun yanı sıra müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla uzun süreli ilişkiler kurarak iş ortaklıklarımıza öncelik tanıyoruz. Önceliği daima iş ortaklarımıza tanıyoruz; çünkü bir hedefe kilitlenmiş olarak birlikte çalışan insanların değerini ve bu işbirliğinin dünya üzerindeki etkisini çok iyi biliyoruz. Her şey, müşterek müşterilerimizin işletmelerini daha ileriye, daha hızlı bir şekilde taşımakta bitiyor. Bu, takım çalışmasında bizi sürekli geliştirme ve sahip olduğumuz Partner Ready Programına yenilik getirme konusunda ilham veren düşünce. 30 yılı aşkın bir süredir sizin ve iş ortaklarımızın dünyaya ilham vermesini sağlayan çözümler, destek, motivasyon ve ödüller sunmak için çabalıyoruz. Söz konusu işbirliğinin avantaj ve sonuçlarını Partner Ready Programında bulacaksınız.

4 Sayfa 4 Transformation zu einer Hybrid-Infrastruktur Verbessern der Produktivität am Arbeitsplatz Schützen Ihres digitalen Unternehmens Unterstützen der datenorientierten Organisation Dijital dönüşüme hız veriyoruz Hewlett Packard Enterprise ın amacı kuruluşların BT ve iş stratejisinin ayrılmaz bir bütün olduğu bu yeni çağda başarılı olması için dijital dönüşümlerini hızlandırmaya yardımcı olmaktır. Hewlett Packard Enterprise, kuruluşların insanları, süreci ve teknolojiyi kuşatan dijital dönüşümlerine hız vermelerine yardımcı olacak dört alan üzerine odaklanmış kapsamlı bir modele sahiptir: Bir karma altyapıya geçin Dijital girişimi koruyun Veri güdümlü kuruluşları güçlendirin İş yerinde üretkenlik için olanak sağlayın HPE Dönüşüm Alanı Çözüm Paketleri hakkında bilgi edinebilir ve müşterileriniz ile yapacağınız görüşmeleri kolaylaştıracak en yeni materyallerine ve eğitim setinine buradan erişebilirsiniz. Dönüşüm sürecinin her aşamasında müşterilerimizin ihtiyaçlarını cevap vermek için tüm unsurları iş ortaklarımızla yürüttüğümüz işbirliğinde bir araya getiriyoruz. Hedefimiz, fikir ekonomisi kapsamında rekabet eden ve başarılı olan yeni ürün, hizme, iş modeli ve deneyimleri teşvik edici iş hizmetleri sunmaktır. Bu dört Dönüşüm Alanının her biri için, iş ortakları görüşmelerini yönlendirecek, daha fazla kazanç sağlayacak ve müşterilerinin en fazla önemsediği iş ile ilgili getirileri sunacak web tabanlı eğitimlere, çözüm briflerine, hızlı başvuru kartlarına, çözüm tasarımı ve konfigürasyon kılavuzlarına; yani bizim Dönüşüm Alanı ( DA ) Çözüm Paketleri olarak tanımladığımız paketlere erişebilirler. İş Ortaklarının birden fazla iş modeline sahip olmasına olanak tanıma Partner Ready Programı, her tip iş ortağını desteklemek için ortak bir altyapı sunar. Sisteme entegre olmuş ve satış yapan bir Çözüm Sağlayıcı ve Hizmet Sağlayıcı gibi özellikle birden fazla işletme modeliniz varsa, Hewlett Packard Enterprise ile daha kolay yakın ilişki kurabilirsiniz.

5 Sayfa 5 Geliştirilmiş HPE Partner Ready Programı ile kârınızı maksimize edin Müşterilerin Fikir Ekonomisinde kazanmasına yardımcı olmak için HPE Dönüşüm Alanına bağlı kalın Çözüm Sağlayıcılar Danışmanlık Ortakları Teknoloji Ortakları Orijinal Malzeme Üreticileri (OEM) Hizmet Sağlayıcılar Barındır Perakende satış Bütünleştir Partner Ready Programı Yönet Geliştir Danış En iyisi sınıf faydaları Dönüştür altyapıya geçin İş yerinde üretkenlik için olanak sağlayın Dijital girişiminizi koruyun Veri güdümlü kuruluşları güçlendirin Çözüm Sağlayıcılar 2017'de, ağ oluşturma ve bütünleştirici çözümler gibi hızla gelişen alanlara ilişkin yeni avantajlar ekledik. Bununla birlikte, Hewlett Packard Enterprise ile kurduğunuz ilişki kapsamında yapmış olduğunuz tüm yatırımlar HPE ile birlikteliğinize devam ettiğiniz için FY2017'de korunmaya devam edecektir. Partner Ready Programının sağladığı avantajlar: Büyüme: Zengin talep oluşturma ve gelir artışını hızlandıran olanak tanıma araçları. Tahmin edilebilirlik: Gelirt artışınıza ve sertifikasyon yatırımınıza göre artış gösteren iş ortağı ödeme avantajları. Yenilik: Eğitim, sertifikalar ve diğer araçlar takımlarınızın Karma BT, Büyük Veri Platformu, Bilgi Yönetişimi, BT Operasyon Yönetimi, HPE Güvenliği, İş Gücü Verimi ve Uygulama Dağıtım Yönetimine odaklı, gelişmiş çözümleri satmasına, tasarlanmasına ve sunmasına imkan tanır.

6 Sayfa 6 Olanak tanıma Müşterek iş planları İş ortağı tarafından sunulan hizmetler Teknik eğitim ve belgelendirme HPE satış ve satış öncesi desteği Satış eğitimi ve olanak tanıma Satış araçları Partner Ready Portalı ve araçları Servis Sağlayıcı İş Ortakları (Iaas, PaaS, SaaS): Dünyanın en büyük ve en güvenilir BT çözüm sağlayıcısı olan Hewlett Packard Enterprise bulut bilişim ve hibrid BT tüketim modellerine geçişi kolaylaştırmak üzere eşsiz bir şekilde konumlandırılmıştır. Partner Ready Programı altyapı, yazılım ve hizmetlerin pan-hpe portföyünü geliştiren Servis Sağlayıcı İş Ortakları için daha fazla avantaj sunar. HPE'nin işbirliğine dayalı satış, PGF, ortak pazara giriş ve iş planı alanındaki yatırımları Partner Ready üyelik katmanlarıyla uyumlu hale getirilmiştir. Servis Sağlayıcı İş Ortaklarına yönelik Partner Ready teklifleri, pan-hpe teknoloji portföyünü, yazılım ve hizmetleri geliştiren iş ortakları için giderek artan sayıda avantaj sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Partner Ready Hizmet Sağlayıcı Programı nın bir üyesi olmak size şunları sağlar: Yüzde yüz iştirakli Hewlett Packard Enterprise ortamıyla veri merkezi alanındaki yeteneğinizi sergileyebilecek. Pazarlama sürenizi hızlandırabilecek ve Servis Sağlayıcı Partner Ready çözümlerini geliştirmek suretiyle farklı tekliflerin avantajlarından ilk yararlanan siz olacaksınız. Küresel satış gücü ve HPE iş ortağı ekosistemi aracılığıyla satış hacminizi hızlı ve etkin şekilde artırabileceksiniz. Sektörün öncü yazılımına erişebilecek ve hızla değişen piyasada müşterilerinizin farklı ihtiyaçlarına cevap vermenizi sağlayacak şekilde tasarlanmış esnek finans seçeneklerinden yararlanabileceksiniz. Servis Sağlayıcılara yönelik iş ortağı programı ve özel adlandırmalar hakkında daha fazla bilgi edinmek için Partner Ready Portalı üzerindeki Partner Reafy Servis Sağlayıcı Kılavuzuna bakın. Bu kılavuzun geri kalan kısmında Çözüm Sağlayıcılara yönelik Partner Ready Programıyla ilgili bilgilere odaklanılmıştır.

7 Sayfa 7 OEM Bütünleştiriciler Buluttan veri merkezine ve işyeri uygulamalarıyla sektörün en kapsamlı portföyü sayesinde, sahip olduğumuz teknoloji ve hizmetler, dünyadaki OEM müşterilerin BT'yi daha etkin, daha verimli ve daha güvenli hale getirmelerine yardımcı olmaktadır. HPE, bütünleştirici İş Ortaklarının dünya standartlarında eksiksiz bir çözüm ve destek portföyü ile pazara sürüm süresini hızlandırırken araştırma ve geliştirme (AR-GE), test, destek ve işletme maliyetlerini azaltarak daha rekabetçi olmalarına yardımcı olur. OEM Bütünleştirici Programı, kalifiye HPE satıcılarının OEM'lerini başarıyla desteklemelerini ve özel koşullara ve programlara sahip yeni OEM müşterileri edinmelerini sağlar. Söz konusu program satış konusunda uzmanlaşmış HPE Yetkili İş Ortaklarını tanımlar, teçhizatlandırır ve ödüllendirir. Avantajları Ortaklık ihtimallerinizi keşfedebiirsiniz. HPE OEM web sitesini inceleyerek ortaklık potansiyelinizi maksimize edebilirsiniz. Bizi takip edin: OEM Blog OEM programının bileşenleri: Kazandırdığı haklar: HPE ürünlerini satmak Küresel temelde satın alma ve satma Son kullanıcı doğrulaması olmaksızın özel fiyat alma Ürün portföy aralığı: Sunucular, Depolama, Ağ Oluşturma, Hizmetler Tüm BT ekipmanı için tek bir kaynak Spesifik OEM ürünleri: Dondurulmuş STB'ler Uzun ömürlü ürünler Ürün değişikliği Marka değiştirme Markalanmamış STB'ler Yaşam döngüsü yönetimi OEM Integrator iş ortaklığınızı başlatmak için daha fazla bilgi için İş Ortağı İşletme Yöneticisiyle görüşün.

8 Sayfa 8 İttifak İş Ortakları Yazılım Geliştiriciler ve Sistem Bütünleştiriciler Müşterek çözümler ile karşılıklı başarı sağlamaya odaklı Yıllar boyunca stratejik ittifak iş ortaklarımız ile kurduğumuz güçlü ilişkilerimiz müşterilerin ihtiyaçlarına cevap veren ve onların BT ve iş sonuçları almasına yardımcı olan yenilikçi, en iyi performans gösteren çözümler ortaya çıkarmıştır. Bugün Hewlett Packard Enterprise ın Serbest Yazılım Satıcıları (ISV ler) ve Sistem Bütünleştiricileri (SI lar) ile ortaklıkları hiç olmadığı kadar güçlü ve daha sıkı. Elde edilen sonuç, yukarıda gösterilen dört önemli dönüşüm alanının her birinde güçlü çözümler geliştirilmesini ve pazarlanmasını sağlayan eşsiz, yenilikçi bir beceri olmuştur. Sistem Bütünleştiriciler Ödül kazandıran birinci sınıf bütünleştirme hizmetleri Hewlett Packard Enterprise, Hewlett Packard Enterprise çözümlerine yönelik danışmanlık ve katma değerli bütünleştirme hizmetleri sunan Sistem Bütünleştirici (SI) İş Ortakları'na çeşitli mali avantajlar ve başka faydalar sağlar. Sistem Bütünleştirici simgeleri Partner Ready üyelik düzeyleriyle uyumlu olacak şekilde yeniden yapılandırılmıştır. SB'ler satış, aracı üzerinden satış ve doğrudan satış iş modellerine yönelik avantajlardan yararlanır. Aşağıda listelenen önemli avantajlar, üyelik kademesine göre belirlenmektedir: Yönetim Sponsoru Girişime dayalı fon sağlama Tahsis Edilmiş/Atanmış Müşteri Yöneticisi Çözüm Merkezi erişimi İş Ortağı Bulucu listesi Hizmet Sağlayıcılar Ödül kazandıran birinci sınıf hizmetler Technology Partners Programı için AllianceOne'ın yerini alan yeni Technology Partners Programı için Partner Ready, bağımsız yazılım satıcılarının ve bağımsız donanım satıcılarının, HPE ile birlikte ürün entegrasyonlarını daha kolay birleştirmesine, geçerli kılmasına ve pazarlamasına imkan verir. Öngörülebilir iş ortağı deneyimi sunan bu program, HPE ve iş ortaklarımızın inovasyonu, dönüşüm ve değeri hızlandırmak için ortak müşterilerinin ihtiyaç duydukları çözümleri geliştirmelerine yardımcı olmak için teknoloji iş ortaklarına doğru araçları, prosesleri ve kaynakları sunar ve bunun sonucunda, müşterek yüksek gelir ve pazar payı kazanılır.

9 Sayfa 9 Yüksek Performanslı Hesaplama Topluluğu HPC Pulse HPC (Yüksek Performanslı Hesaplama) işinizi büyütmenizde size yardımcı oluyor Yüksek Performanslı Hesaplama (HPC), endüstri için kritik bir beceridir. Kullanıcıların daha rekabetçi ve üretken olmasını sağlar ve pazara sürüm süresini kısaltır. HPC, pek çok alanda kullanılmaktadır: yaşam bilimleri, mühendislik, astrofizik, hava durumu tahmini, mali modelleme ve dijital içerik oluşturma vb. Başlıca son kullanıcılar arasında araştırma siteleri, devlet daireleri, büyük ölçekli şirketler ve eğitim enstitüleri yer almaktadır. Hewlett Packard Enterprise büyüyen HPC pazarına yönelmek ve her endüstride kümeden buluta kadar daha fazla uygulamada daha hızlı sonuçlar almak için kendisini bayiler, Serbest Yazılım Satıcıları veya Sistem Bütünleştiriciler (ISV'ler veya SI'ler) gibi kanal iş ortakları ile yakın iş birliği içinde çalışmaya adamıştır. Yukarıdakiler doğrultusunda Hewlett Packard Enterprise HPC ürünlerini ve çözümlerini satmanıza yardımcı olacak bilgileri ve olanak tanıma faaliyetlerini içeren Avrupa, Orta Doğu ve Asya kanalımızı sunmak üzere Intel ile birlikte HPC Pulse programını hizmete sunduk Önemli avantajları arasında şunlar yer almaktadır: HPC üzerinden Hewlett Packard Enterprise ve Intel ile düzenli iletişim/ güncelleştirmeler Ön talep ile ücretsiz katılım ve katkıda bulunma Etkinlikler/promosyonlar/HPC eğitimi için erken bildirim ve erişim Hewlett Packard Enterprise araçlarına ve varlıklarına kolay erişim Hewlett Packard Enterprise/Intel Çözüm Merkezi Grenoble dan İstifade Edin Merkezi Grenoble, Fransa da bulunan Yetkinlik Merkezi Uzmanlarına ulaşın HPC topluluğunun bir parçası olun Müşteri tabanı ile birlikte fırsatlar oluşturacak kanal için talep oluşturma fonlarına özel erişim Daha fazla bilgi için Partner Ready üyelik atamaları, üyelik durumu denkleştirmeleri, raporlama koşulları ve diğer üyelik koşulları hakkında tüm detaylar için Partner Ready Portalı nın Partner Ready kısmına göz atın.

10 Sayfa yılı için ne gibi yenilikler var? Geribildiriminize, danışma konseyi oturumları ve iş ortağı müzakerelerine dayanılarak, Kasım ayında büyüme, öngörülebilirlik ve yenilik alanlarında Partner Ready Programında iyileştirmeler yaptık. Büyüme Kasım ayında, Partner Ready iş ortağının büyümesine ivme kazandıran birçok yeni program tanıttı: Yeni EG Yetkinliği: Partner Ready'nin bu yeni bileşeni iş ortaklarımızın benzersiz beceri ve yeterliliklerini tanımlanan HPE çözüm alanları üzerinden tanıyıp, ödüllendirir ve iş ortaklarımızın kendi hızlarında gelişmelerine olanak tanır. Yeni, ek Hizmet imkanları: Teknoloji Hizmetleri ekibimiz hem yeniden satış hem de hizmet sunumu için, ortakların kullanımına açık hizmet ve destekleri genişletmeye ve aynı zamanda ortakların zorlayıcı ödül planı yoluyla hem bağlama faaliyeti hem de sözleşmeye bağlı hizmetler üzerine odaklanmasını tanıyıp ödüllendirmeye devam etmektedir. Yeni Networking Partner Ready: önceki Aruba PartnerEdge programı sektör lideri Ağ Oluşturma programına yönelik her iki taraftan, örneğin yeni bir Platinum seviyesini ve zorlayıcı bir finansal teklifi sunmak için ağ oluşturma uzmanlığının ve aynı zamanda ortakların özel Ağ Oluşturma yetkinliklerine ulaşarak gittikçe artan faydaları elde edebileceği Partner Ready Networking (Ağ Oluşturma) Yetkinliklerinin genişletilmesi gibi durumlardan en iyi şekilde faydalanmak açısından basit bir formülle Ağ Oluşturma için Partner Ready Programı içine entegre edilmiştir. Ağ oluşturma iş ortaklarımız özellikle ağ oluşturma içeriği ve araçlarına odaklanan sadeleştirilmiş kullanıcı deneyiminin keyfini çıkarabilirler. Silver Yazılım Uzmanlığına Giden Yollar: Silver Yazılım İş Ortaklığı statüsüne giden yolu sadeleştirdik ve dört Silver Yazılım Uzmanlık seçeneğiyle bir araya getirdik: Silver BT Yönetim Uzmanı ve Uygulama Teslimatı Yönetimi Uzmanı, Silver HPE Güvenlik Uzmanı, Silver Bilişim Yönetim Uzmanı ve Silver Büyük Veri Platformu Uzmanı.

11 Sayfa 11 Yenilik Yetkinlikler Müşteriler, karmaşık iş gerekliliklerini karşılaması için Çözüm Sağlayıcılardan kapsamlı bir çözüm talep etmektedir. HPE'nin yeni Yetkinlikleri stratejik kategorilerde satış ve dağıtım çözümlerine ilişkin yeterlilik sergileyen iş ortaklarını kabul etmektedir. HPE Yetkinlikleri, onaylı iş ortaklarımızı ayırt edecek ve sektörde güvenilirlik inşa edecek ve iş ortaklarının başarılı olup, yeni ve var olan müşterilere ek iş olanakları sunacak şekilde tasarlanmıştır. Bir veya daha fazla yeterliliği elde eden iş ortakları HPE ürünleri ve çözümleriyle ilgili daha fazla deneyim nedeniyle yüksek satışlardan yararlanmanın yanı sıra farklı avantajlara da erişebilirler: Yetkinlik çözümüyle ilgili HPE'nin tercih edilen iş ortağı olarak promosyon Çözüm olanağı ve satış ve teknik personelinizi devreye sokacak Satış ve Teknik araçları değerlendirme. İş Ortağının Markalaşması ve pazarlama: Yetkin olduğunuz alana bağlı Partner Ready Yetkinlik logosunu göstererek çözüm uzmanlığınızı pazarlayın. HPE ayrıca Partner Ready bulucu aracı kapsamındaki yetkinlikleri de kapsar, böylelikle müşteriler ihtiyaç duydukları çözüm deneyimine sahip iş ortaklarını hızlı bir şekilde bulabilirler. Pazar Geliştirme Fonları: Yetkin iş ortakları, sahip oldukları çözüm uygulamasını tanıtma konusunda PGF için uygundur. Daha fazla bilgi için, Competencies section of the HPE Partner Ready Portal.

12 Sayfa 12 Üyeliğe Genel Bakış Üyelik düzeyleri Çoğu şirket Hewlett Packard Enterprise Yetkili İş Ortağı olarak sözleşme yapıp işi kabul ettiğinde, genellikle İş Ortağı olarak giriş düzeyinde başlarlar. Satış ve teknik sertifikalarda artan yatırımın yanı sıra artan Hewlett Packard Enterprise satış geliri sayesinde, Silver'den Gold'a ve sonunda en üst düzey Platinum İş Ortaklığına geçebilirsiniz. Her üyelik kolu, kendi koşullar ve ödüller grubuna sahiptir. Bununla birlikte, Partner Ready Programı en büyük ödüller Hewlett Packard Enterprise ile kurdukları ilişkide en büyük yatırımları yapan iş ortaklarına verilecek şekilde yapılandırılmıştır. Her yeni üyelik düzeyi ile daha fazla ve değeri daha yüksek avantajlara erişim hakkı elde edersiniz. Bununla birlikte üyelik avantajları birikerek çoğalır, yani bir üst kola geçtiğinizde önceki düzeylerden elde ettiğiniz avantajları muhafaza edersiniz. Uzmanlıklara Genel Bakış Seviye Değer teklifi Avantajlar ("Daha Fazlası için Daha Fazla" Konsepti) Platinum Partner Gold Partner HPE ürünlerini/hizmetlerini kullanarak çözüm satın ve geliştirin Tüm EG BU'lar/Ağ Oluşturma / Yazılımlar çapında engin uzmanlık HPE ile en yüksek işbirliği HPE ürünlerini/hizmetlerini satmak için ileri düzeyde beceriler Son müşteriler için tasarım çözümleri HPE hesabı takımıyla ve uzmanlarla derin işbirliği En yüksek düzeyde çekirdek ödüllendirme Hızlandırıcı ödüllendirmeye erişim Yönetim sponsoru En yüksek hesap yönetim ve kapsam seviyesi Yüksek çekirdek ödüllendirme Aktif üyelik markası promosyonu Uluslararası Anlaşma Desteği Silver Partner Kurumla ilgili İB'ye özel bilgi ve çözüm satışı HPE Fikri Mülkiyetine erişim HPE hesabı takımıyla ve uzmanlarla işbirliği 1 dolardan başlayan çekirdek ödüllendirme Comp avantajlara dayalı (YİF) anlaşma kaydı Satış öncesi ve Pazar Geliştirme Fonlarına erişim Business Partner Giriş seviyesi üyeliği Çapraz portföy erişimi Bölgesel küçük ve orta ölçekli müşterilere odaklanma Özel fiyat ve ticaret koruması Partner Ready Portalına, promosyonlarına, eğitimine erişim İş Ortağı Bulucuda listelenmiştir

13 Sayfa 13 İş Ortağı, Çözüm Sağlayıcılar için Partner Ready üyeliğinin giriş düzeyidir. (İş Ortaklarının avantajları hakkında daha fazla bilgi için, Ek 1'e bakın.) EG (Ağ Oluşturma) ve Yazılım odaklı Çözüm Sağlayıcılar Silver düzeyinden başlamak üzere Partner Ready Uzmanlık simgeleri kazanarak bir sonraki üyelik düzeyine geçmek için Uzman yolunu izler. Partner Ready Uzmanlıkları, size rekabet üstünlüğü ve belirli uzmanlık alanlarınızı ön plana çıkarma becerisi kazandırır. Müşterilerinize yüksek değer sunmanın yanı sıra tekliflerinizi diğerlerinden ayırmanıza ve kârlılığınızı arttırmanıza olanak sağlar. Uzman İş Ortakları münferit çalışanları onaylayarak, odaklanmış Hewlett Packard Enterprise eğitim etkinliklerine katılarak ve HPE gelir gereksinimlere tatmin ederek kendilerini uzman olarak ayırt etmektedir. Bu çabaların tanınması amacıyla HPE, önemli avantajlar sunar Partner Ready Çerçevesi UZMANLIKLAR (ÜRÜNLER) Platinum Birleştirilmiş Altyapı: Platinum Ağ Oluşturma Platinum Yazılım Teknoloji/ Ortak (ISV/SI) Sunucu Depolama Ağ bağlantısı Hizmetler Veri Merkezi Ağ Oluşturma Teknoloji/ Ortak (ISV/SI) Hizmet Sağlayıcı (EG ve HPE Yazılım) Bulut Oluşturucu (EG ve HPE Yazılım) Sunucu Depolama Ağ bağlantısı Hizmetler Veri Merkezi Ağ Oluşturma Teknoloji/ Ortak (ISV/SI) Hizmet Sağlayıcı (EG ve HPE Yazılım) Bulut Oluşturucu (EG ve HPE Yazılım) Hizmet Sağlayıcı (EG ve HPE Yazılım) HPE İş Ortağı BT Operasyonları Yönetimi Uygulamalar Teslimat Yönetimi Büyük Veri Platformu Bilgi Yönetişimi Bilgi Yönetimi HPE Güvenlik Fortify HPE Güvenlik ArcSight HPE Güvenlik - Veri Güvenliği BT Operasyonları Yönetimi Büyük Veri Platformu Bilgi Yönetimi ve Yönetişimi Uygulamalar Teslimat Yönetimi HPE Güvenliği + YETKINLIKLER (ÇÖZÜMLER) YENİ - ortağa yetkinlik sağlar Ortağa yardımcı olacak hazır çerçeve sunar Çözüm Getirir - Ortak Uygulamaları ve Dönüşüm Alanlarına göre karşılıklı yetkinlikler kurar Uzmanlık Bilgileri: Yukarıda liste halinde sunulan uzmanlıkların her biriyle ilgili tüm ayrıntılar Ek 2'deki matrislerde yer almaktadır.

14 Sayfa 14 Partner Ready for Networking Yeni Partner Ready for Networking, sınıfının en iyisi ağ oluşturma programı sunmak için Aruba PartnerEdge Programının ve HPE Partner Ready Programının en değerli unsurlarını bir araya getirir. Bu yeni Partner Ready bileşeni müşterilerin en zorlu iş ve ağ oluşturma güçlüklerini çözüme kavuşturan önde gelen mobil ve bulut kampüsü, dal ve IoT çözümlerini sunarak iş ortaklarının büyümesini hızlandıracaktır. Ağ Oluşturmada Uzmanlaşma Ağ Oluşturma Yetkinlikleri Platinum Partner Gold Partner Silver Partner Ağ Oluşturma Ağ Oluşturma Ağ Oluşturma Kablosuz Lan ve Kampüs Değiştirme Kablosuz Lan ve Kampüs Değiştirme Kablosuz Lan veya Kampüs Değiştirme ClearPass Güvenlik Çözümü Mobil Bağlantı Çözümü Amaçlar Ağ Oluşturmanın geleceğine yönelik rekabetçi üstünlük Dijital çalışma ortamına geçişe yön veren fikirlerle birlikte yenilikçi mobil ve bulut mimari Öngörülebilir karlılık Çapraz satış ve uzman yetenekler ile marjı yükseltme becerisi İş yapma kolaylığı İş ortaklarının daha verimli olmasını sağlamak üzere iş ortakları için tasarlanmış anlaşılır ve basit gereklilikler

15 Sayfa 15 Fırsat Yeni Partner Ready for Networking programı Aruba PartnerEdge ve HPE Partner Ready Networking İş Ortaklarının mevcut statülerini elde etmek için eğitim ve belgelendirme ile ilgili eğitimlere yaptıkları eski yatırımları saygı gösterip, bu yatırımları korumakla birlikte artık iş ortaklarımızın beklentisi olan kolay iş yapabilme olgusuyla birlikte WLAN'dan kampüse ve güvenlik ve hizmetlere uzanan kapsamlı çözüme yönelik gelişmiş bir karlılık öngörüsü sunuyor. Hedefimiz, Partner Ready for Networking topluluğunda hep birlikte daha iyiye stratejisini desteklemek ve tüm ağ oluşturma portföyünde satışa yatırım yapan iş ortaklarını teşvik edip, onlara ödüller sunmaktır. Aruba'nın yenilikçi Mobilite çözümlerinin Ağ Oluşturma ile birleştirilmesi tüm Partner Ready for Networking iş ortakları için engin bir piyasa fırsatı sunmaktadır. Avantajları Önde gelen ağ oluşturma çözümleri teknolojisinde rekabet üstünlüğü. Çapraz satış, uzmanlaşmış kabiliyet ve hizmetlere dayalı maaş alma imkanı. İş ortaklarının daha verimli olmasını sağlayan anlaşılır ve basit gereklilikler ve gelişmiş araçlar. Partner Ready for Networking sitesine ne şekilde erişim talebinde bulunulacağını öğrenmek için bu Kılavuzun Partner Ready Portal bölümüne bakın. Daha fazla bilgi için, Partner Ready Portalındaki özel Partner Ready for Networking Program sayfasına gidin.

16

17 Sayfa 17 Ödüllendirmeye Genel Bakış Hewlett Packard Enterprise'ın sektör lideri Partner Ready ödülleri, üyelik düzeyine İş Birimine ve Ödeme teklifine göre farklılık gösterir. Tüm iş grupları, Platinum en yüksek ödeme oranına sahip olmak üzere üyelik düzeyine göre Taban Ödemelerine dayanır.

18 Sayfa 18 Görünmeyen ve Görünen Avantajlar Bazı teklifler görünmeyen avantajlar sağlar (indirimler); diğerleri görünen avantajlar sağlar (genellikle iskontolar veya marjlar). Görünmeyen avantajlar, Hewlett Packard Enterprise tarafından Çözüm Sağlayıcı iş ortaklarına doğrudan ödenen indirimlerdir. Görünmeyen indirimler işleme bağlıdır; yani ödeme satışın HPE'ye bildirilmesinden sonra yapılır. Görünen avantajlar ön onaylı anlaşma kayıtlarında son kullanıcı müşteriye yapılan satış sırasında iş ortakları tarafından artış marjları veya iskontolar olarak kazanılır. Avantaj hesaplamaları Hewlett Packard Enterprise BU'ya göre değişir. Avantajlar için iş ortaklarının potansiyel olanakları Anlaşma Kayıt Aracına kaydetmeleri ve bunları önceden onaylatmaları gerekir.

19 Sayfa 19 FY2017 Partner Ready ödeme avantajları Aşağıdaki listeler, mevcut tüm Partner Ready ödeme tekliflerini ve sağladıkları avantaj tipini göstermektedir. Uzman ödemesinin görünmeyen indirim veya görünen iskonto veya ikramiye olarak ödenebileceğini ancak birkaçına demo ekipman veya araçlara erişim gibi avantajları sunulacağını unutmayın. BU Uzmanlığına göre ayrıntılı tablolar Ek 2'de de yer almaktadır. HPE Mali Hizmetler kanal ödemesi HPE Mali Hizmetleri, kanal iş ortaklarına marjlarını %3 %4 ve daha fazla artırmalarını sağlayan birden fazla teşvik sunar. Ayrıntılar için, bu kılavuzun HPE Mali Hizmetler bölümünde kanal teşvikleri iş koluna bakınız. EG Ödemesi 1 dolardan Ödenen Enterprise Group Çekirdek Ödüllendirme, hedef veya üst sınır yok. EG, üç aylık satış geliri hedefini aşan kalifiye iş ortaklarına da indirim imkanı tanıyan Hızlandırıcı Ödemesinde bulunur. ÖDEMELER PROGRAMI UYGUN IŞ ORTAKLARI AVANTAJ DETAYLARI Uzman Çekirdek Ödüllendirme (Görünmeyen avantajlar) Uzman Çekirdek Ödüllendirme (Görünen avantajlar) Hızlandırıcı Ödemeleri Tüm EG Uzmanları (Bulut Uzmanları ve Hizmet Sağlayıcılar hariç) Tüm EG Uzmanları EG Gold (İB ye göre farklılık gösterir) ve Platinum Uzmanlar Sabit oran, görünmeyen indirim Liste Fiyatına bağlıdır Çeyrek dönem ödemeleri Nitelikli yeni iş fırsatlarında iskontolar Satış sonuçlandığında görünen ödemeler olarak ödenir Satışların büyümesi nedeniyle iş ortaklarını ödüllendirir İş ortakları liste fiyatına göre önceden belirlenen üç aylık satış hedefini aşmalıdır

20 Sayfa 20 Yazılım Ödemeleri ÖDEMELER PROGRAMI UYGUN IŞ ORTAKLARI AVANTAJ DETAYLARI Hewlett Packard Enterprise Yazılım İş Grubu Sermayeli Bonus (Görünmeyen avantajlar) Uzman Çekirdek Ödüllendirme (Görünmeyen avantajlar) Tüm BI Operasyonları Yönetimi, Uygulama Teslimatı Yönetimi, Büyük Veri Platformu, Bilgi Yönetişimi ve Bilgi Yönetimi uzmanları Gold ve Platinum SW İş Ortakları Sabit oran, görünmeyen indirim Tüm bonuslar net-to-hewlett Packard Enterprise lisans değeri kullanılarak hesaplanır Sabit oranlı indirim Net Fiyata Bağlıdır Tüm BI Operasyonları Yönetimi, Uygulama Teslimatı Yönetimi, Büyük Veri Platformu, Bilgi Yönetişimi ve Bilgi Yönetimi Hewlett Packard Enterprise Güvenlik in otomatik ödemeleri her çeyrekte yapılır YİF Silver, Gold ve Platinum SW iş ortakları Hewlett Packard Enterprise Güvenlik için iskontolar* BT Operasyonları Yönetimi, Uygulama Teslimat Yönetimi ve Büyük Veri Platformu, Bilgi Yönetişimi için görünmeyen indirim Liste Dışı Fiyatı** Net yeni anlaşma kaydedilmeli ve onaylanmalıdır* Nihai Kullanıcıya Özel Pazarlıığı Yapılan İndirim (Özel amaçlı) Uzman nitelik koşullarını karşılayan ve programa uygun Hewlett Packard Enterprise Yazılım ürünü* satışını yapmaya yetkili Platinum, Gold ve Silver İş Ortakları * En güncel bilgiler için bölgesel Avrupa, Orta Doğu ve Asya Partner Ready rehberine bakın ** Hewlett Packard Enterprise Liste Fiyatı belirli bir Hewlett Packard Enterprise ürünü için önerilen perakende satış fiyatıdır. Ağ Oluşturma Ödemesi ÖDEMELER PROGRAMI UYGUN IŞ ORTAKLARI AVANTAJ DETAYLARI Uzman Çekirdek Ödüllendirme (Görünen avantajlar) Uzman Çekirdek Ödüllendirme (Görünmeyen avantajlar) Anlaşma Kaydı Ödemesi Yetkinlik Ödemesi Platinum Ağ Oluşturma, Gold Ağ Oluşturma, Silver Ağ Oluşturma, EG İş Ortağı Platinum Ağ Oluşturma, Gold Ağ Oluşturma, Silver Ağ Oluşturma Platinum Ağ Oluşturma, Gold Ağ Oluşturma, Silver Ağ Oluşturma, EG İş Ortağı Platinum Ağ Oluşturma, Gold Ağ Oluşturma, Silver Ağ Oluşturma * Hewlett Packard Enterprise Liste Fiyatı belirli bir HPE ürünü için önerilen perakende satış fiyatıdır. Aşağıdakiler için görünen indirimler (Özel Fiyatlandırma) Hewlett Packard Enterprise Güvenlik BT Operasyonları Yönetimi, Uygulama Teslimat Yönetimi ve Büyük Veri Platformu, Bilgi Yönetişimi için görünmeyen indirim Bilgi Yönetimi Liste Dışı Fiyatı** Fiyat teklifi sırasında uygulanır Eğer SW liderlik ekibi tarafından onaylanırsa bazı durumlarda SW YİF ile birleştirilebilir Görünen iskonto Liste Fiyatına bağlıdır* Sabit oran, Görünmeyen indirim Liste fiyatı üç aylık ödemelere dayalıdır Liste Fiyatına bağlı görünen iskonto* Herhangi bir promosyon veya standart dışı fiyatlandırmayla istiflenebilir değil; sadece standart iskontoyla istiflenebilir Sabit oran, Görünmeyen indirim Liste fiyatı üç aylık ödemelere dayalıdır

21 Sayfa 21 Hızlandırıcı Ödemesi (Sadece EG) Hızlandırıcı Ödemeleri, altı aylık satış hedefini aştıklarında koşulları sağlayan iş ortaklarına indirim sağlar. Hızlandırıcı Ödemeleri vasıtasıyla Giriş Grubu (EG), koşulları sağlayan iş ortaklarına büyüdükleri zaman kazanç potansiyellerini maksimize etme fırsatı sunarak daha tahmin edilebilir, sabit oranlı Çekirdek Ödemeler programımıza kıyasla daha yüksek veya hızlandırılmış indirim oranları sunar. Hızlandırıcı uygunluk gereklilikleri ve ödemeleri Hewlett Packard Enterprise İş Birimine göre farklılık gösterir. EG Hızlandırıcı ödülleri yapısı: ISS Hızlandırıcı Çekirdek ödeme dahil, indirim yüzdesi (1. $ aşan satış eşiği ve üst sınır %150 eşikte)

22 Sayfa 22 Partner Ready Anlaşma Kaydı Hewlett Packard Enterprise, iş ortaklarımızın işimizi karşılıklı olarak büyütmemize yardımcı olurken oynadıkları kritik role değer verir ve bazı iş ortaklarını bu çabaları karşılığında iskontolar veya ek marjlar ile ödüllendirir. Partner Ready Programı, avantajları almak için kayıt gerektiren pek çok anlaşmaya dayalı teklif sunar. Anlaşma Kayıt Aracı İş Ortaklarının fırsatları göndermesi, durumlarını incelemeleri veya güncelleştirmeleri ve kayıt avantajlarını talep etmeleri için Anlaşma Kayıt Aracı nı kullanması gerekir. Kayıt aracındaki raporları bir Excel dosyasına da indirebilirsiniz. Partner Ready, anlaşma kayıtları ve hak talepleri oluşturmak, göndermek ve yönetmek amacıyla Anlaşma Kayıt Aracı nı nasıl etkili bir şekilde kullanacağınızı öğrenmenize yardımcı olmak için eğitim rehberleri ve web seminerleri sunar. Yeni HPE Anlaşma Kayıt Programı Yeni İş Fırsatı iskontosu üzerinde altı aylık anlaşma koruması sunarak, fırsatları tanımlayan ve yeni müşteri hesaplarıyla anlaşma yapan iş ortaklarına yönelik avantajları genişletiyor. Ürünlerimizin satışında harcadığınız satış öncesi zamanı koruyan HPE şimdi size dilediğiniz korumayı sunuyor. Yeni müşteri anlaşmalarından, YİF* aracılığıyla hem görünen iskontadan hem de satış öncesi zaman yatırımınızı daha iyi korumanıza olanak tanıyan İkramlı Fiyat (PP) ile anlaşma korumasından yararlanırsınız. PP sayesinde, sadece korunan satıcı OPG fiyatı alır. Diğer satıcılar NDP/ TPL fiyatı alır İkramlı Fiyat spesifik bir hesap ve İB için geçerlidir ve 6 ay süreyle verilecektir (bu süre uzatılabilir). Uygunluk: İkramlı Fiyat, tüm HPE Partner Ready Uzmanlarına ve (İş Ortakları, Silver, Gold ve Platinum ) NBO Silver ve Platinum İş Ortaklarına açıktır. Katılımcı ülkeler için programın Şart ve Koşullarına bakın. Anlaşma kaydına Partner Ready Portalı üzerinden erişilebilir. Erişim ve destek: Anlaşma Kayıt Aracı na erişmek için Partner Ready Portalı na gidin: Şunu arayın: Anlaşma Kaydı Veya şuraya tıklayın: Çalışma Alanım / Avantajlar ve Ödüller / Yeni İş Fırsatı / Git *HPE Yazılımı için, yalnızca HPE Güvenlik ortakları ile sınırlıdır.

23 Sayfa 23 Ağ Oluşturma için Anlaşma Kaydı Ağ Oluşturma için Anlaşma Kaydı, iş ortaklarını fırsat yakalama ve bunları sözleşmeyle bağlamak konusunda iş ortaklarını ödüllendirmek için tasarlanmış bir satış avantajıdır. Ağ oluşturma anlaşmaları Ağ Oluşturma Anlaşma Kaydı aracı veya HPE Anlaşma Kayıt aracı ile kaydedilebilir ve iş ortağı tarafından veya distribütör aracılığıyla talep edilebilir. Anlaşma kaydı avantajları, program Şartları ve Koşullarını (Ş'ler ve K'ler) karşılayan anlaşmalar için ön kayıt yaptıran ve HPE onayı almış uygun iş ortaklarına verilir. Ödeme genellikle görünen avantaj biçiminde ödenir. Uygunluk: Ağ Oluşturma için Anlaşma Kaydı Platinum Ağ Oluşturma, Gold Ağ Oluşturma, Silver Ağ Oluşturma ve EG İş Ortağına açıktır. Ek bilgi için, lütfen partner.hpe.com/aruba üzerinden Partner Ready Portalının Ağ Oluşturma için Partner Ready sitesini ziyaret edin. HPE Güvenlik Anlaşma Kaydı HPE Güvenlik içeriği, Anlaşma Kayıt Aracı'na aktarılana kadar iş ortakları Güvenlik YİF'lerini Hewlett Packard Enterprise sitesine kaydetmeye devam etmelidir. (Not: Erişim sağlamak için, HPE Güvenlik İş Ortağı olmalı veya bir HPE Güvenlik İş Ortağı olarak kayıt olmalısınız.) HPE Güvenlik sitesi, bir anlaşmanın nasıl kaydedileceğine ilişkin kapsamlı talimatlar ve videolar sunar. Büyük Veri Platformu, Bilgi Yönetişimi ve Bilgi Yönetimi ve anlaşma kaydı Bazı Hewlett Packard Enterprise Büyük Veri Platformu, Bilgi Yönetişimi ve Bilgi Yönetimi ve anlaşma kaydı programları için anlaşma kaydı gerekir kaydın gerekli olup olmadığı hakkında daha fazla bilgi için lütfen Hewlett Packard Enterprise Yazılım İş Ortağı İş Müdürünüze ulaşın veya aşağıdaki adrese e-posta gönderin:

24 Sayfa 24 Yeni İş Fırsatı Ödemeleri Partner Ready Yeni İş Fırsatı (YİF) Ödemesi, net-yeni müşteriler ile iş ortağı tarafından belirtilen, dolaylı veya perakende satış fırsatlarını anlaşmaya bağlayan iş ortaklarını ödüllendirir. YİF avantajları, tüm program Şartları ve Koşullarını (Ş'ler ve K'ler) karşılayan anlaşmalar için ön kayıt yaptıran ve HPE onayı almış uygun iş ortaklarına verilir. Avantajlar, satılan ürünlere ve Partner Ready iş ortaklarının üyelik statüsüne göre farklılık gösterir. YİF, iş ortaklarına HPE'yi tercih etmes için aşağıdaki avantajları sunar: Artırılmış kârlılık Daha yüksek fiyat uygulama esnekliği Pazara erişiminizi genişletme maliyetlerini telafi etme fırsatı Diğer pek çok Partner Ready ödemeler programının üzerine eklenebilir avantajlar Yeni İş Fırsatları iş birimi (İB) tarafından bölümlere ayrılmıştır ve her bir sözleşme tipine özeldir. Tüm YİF teklifleri, iş ortağı sorumluluklarının tam ifşası, anlaşma kaydı gereklilikleri, validasyon kriterleri ve Şartlar ve Koşullar'ın (Ş'ler ve K'lar) tam listesi için Partner Ready Portal sitesini ziyaret edin.

25 Sayfa 25 Yazılım İş Ortağı Sermayeli Bonus Yazılım İş Ortağı Sermayeli Bonus, iş ortaklarını yakaladıkları ve anlaşmaya bağladıkları fırsatlar için ödüllendirmek amacıyla tasarlanmış bir perakende satış avantajıdır. Hewlett Packard Enterprise Yazılım, programa uygun tüm Yazılım ürünleri için bir İş Ortağı Sermayeli Bonus sunar. İş ortaklarının bonusu kazanması için yeni veya var olan bir müşteri hesabında yeni bir lisans fırsatını anlaşmaya bağlaması gerekir. Ödüller İş Ortağı Sermayeli Bonus, onaylı İş Ortağı Sermayeli anlaşma kayıtlarında teşvik primi öder. Eğer Yazılım Çözüm Sağlayıcı Müdür tarafından onaylanmışsa, iş ortakları aynı fırsat üzerinden hem Yeni İş Fırsatı (YİF) avantajları hem de Yazılım İş Ortağı Sermayeli Bonus iskontoları kazanabilir. İş Ortağı Sermayeli bonus, anlaşma kayıt aracı ile kaydedilip, onaylanmalı ve görünmeyen indirim Liste dışı fiyat olarak ödenmelidir. Daha fazla bilgi için lütfen Yazılım İş Ortağı ulaşın. Uygun iş ortakları Yalnızca Yazılım Uygulamaları, BT Operasyonları, Büyük Veri Platformu, Bilgi Yönetimi ve Bilgi Yönetişimi Çözümleri lisanslarını satma yetkisi verilen (ITM için yerine getirilmiş tüm koşullarla birlikte) Silver, Gold ve Platinum Uzman İş Ortakları başvuru yapmaya uygundur. Yazılım Partner Ready Programı Ödemeleri Rehberi kısmında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Bir kopyasını istemek için Ödeme Araçları Avantaj Cetveli Ödeme bilgilerini Partner Ready Portalı üzerindeki tek bir konumdan, merkezi Avantaj Bildirimi aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz. Söz konusu bildirim, Hewlett Packard Enterprise tarafından ödenen Pazar Geliştirme Fonları (PGF), Uzman Tabanı ve Hızlandırıcı Ödeme avantajlarını Yılı nda da korunmaya devam ediyor. Ayrıca iş ortaklarının aşağıdaki önemli bilgileri görüntülemesine olanak tanır: Hızlandırıcı Ödemeleri hedefleri Spesifik HPE Mali Çeyreğine ilişkin öngörüleri kapsayan ödeme sonuçları Ödeme ayrıntıları Ürün yelpazesi ayrıntıları Partner Ready ödemelerine ilişkin mesajlar PGF tahsisleri EFT Kayıt Formu

26 Sayfa 26 Partner Ready Satış Araçları Hizmetler Puan Kartları Avantaj Cetveli ni yalnızca şirketinizin İş Ortağı Portal Yönetimi Kullanıcısı (PPMU) görüntüleyebilir. Bir PPMU olmak için şirketinizin İş Ortağı Portal Yöneticisi nin (PPA) size özel erişim hakkı tanıması gerekir. Daha fazla bilgi ve rehberlik için lütfen İş Ortağı İş Müdürü nüzü (PBM) arayın. Elektronik Fon Transferi Elektronik Fon Transferi (EFT) is Hewlett Packard Enterprise'ın indirimler ve Pazar Geliştirme Fonları dahil olmak üzere tüm Partner Ready Program avantajlarına yönelik tercih edilen ödeme yöntemidir. Tüm iş ortaklarını aşağıda belirtilen nedenlerden ötürü EFT kullanmaya teşvik ederiz: Daha sık yapılan ödemelerde nakit akışını artırır Ödemeler 4 5 gün önceden alınabilir Çeklerde kayıp veya eksik yaşanmaz Eposta ile proaktif ödeme bildirimi İş ortakları avantaj ödemelerini EFT aracılığıyla almak için oturum açmalıdır. Kayıt işlemi kolaydır ve iş ortaklarının istedikleri zaman kaydolmalarına olanak tanır. EFT için oturum açmayan iş ortakları ödemeleri sadece üç ayda bir çek ile alabilirler. HPEFS kanal ödemeleri HPE Mali Hizmetleri, kanal iş ortaklarına marjlarını %3 %4 ve daha fazla artırmalarını sağlayan birden fazla teşvik sunar. Ayrıntılar için, bu kılavuzun HPE Mali Hizmetler bölümünde kanal teşvikleri iş koluna bakınız.

27 Sayfa 27 Büyümeyi hızlandırın: PGF, Talep Oluşturma, Teşvikler ve Satış Desteği Her iş ortağı, başarılı olmak için doğru araçlara ihtiyaç duyar. Hewlett Packard Enterprise'ın iş ortaklarının işlerini pazarlamalarına, yeni potansiyel müşteriler edinmelerine, müşteri taleplerini yönlendirmelerine ve büyümeyi hızlandırmaya yardımcı olacak kaynak dizisini bir araya getirmesinin amacıdır. Partner Ready PGF için uygunluk, talep oluşturma hizmetleri, teşvikler ve satış destek araçları üyelik statüsüne göre belirlenir. Bu kısımda açıklanan avantajların, araçların ve kaynakların pek çoğu, aksi belirtilen durumlar dışında tüm Partner Ready üyelik düzeylerinde mevcuttur. Planlı Pazar Geliştirme Fonları Hewlett Packard Enterprise'a ait Pazar Geliştirme Fonları (PGF) programı, hem sizin hem de Hewlett Packard Enterprise için önemli iş potansiyeline sahip ortak geliştirilmiş planlara dayalı faaliyetleri teşvik hususunu vurgulaması nedeniyle Planlı MDF olarak adlandırılmaktadır. Planlı PGF sayesinde, karşılıklı faydaya dayalı işi teşvik eden ve iş ortağı tarafından sunulan planlara karşılık fon verir. PGF yatırımlarımızdan en etkin şekilde yararlanmak için, Hewlett Packard Enterprise fon taleplerini yarıyıl fonlama döneminden önce kabul edip, onaylayacaktır. En yüksek potansiyel müşterek fırsatlarımızdan PGF'ye yatırım yapmak, söz konusu önemli fonların şirketlerimiz için en iyi sonucun elde edilmesini sağlayacak faaliyetlere yatırım yapılmasını sağlayacaktır. Pazarlama Hizmetleri Temsilcilik modeli Hewlett Packard Enterprise dünyanın her bölgesinde Pazarlama Hizmetleri Temsilcilik(MSA) modelinden yararlanmaktadır. MSA, kampanya yürütme ve iş ortaklarımız için talep oluşturma dahil olmak üzere pazarlama faaliyetlerini destekleyen uzman bir Ortak Pazarlama geliştirdiğimizi gösteriyor.

28 Sayfa 28 Uygun iş ortakları PGF, Hewlett Packard Enterprise'ın ülke/alt bölge Çözüm Sağlayıcı satış ve pazarlama kuruluşları tarafından Platinum, Gold ve Silver İş Ortaklarına tahsis ve taahhüt edilmiştir. PGF fon taahhütleri iş ortaklarının bölgesel Çözüm Sağlayıcı ekipler ile birlikte geliştirdiği planların beklenen Yatırım Getirisine (ROI) ve iş ortağının bir önceki PGF fonu sağlanan faaliyetlerinden iyi sonuçlar aldığına dair geçmiş performansına dayanarak yapılacaktır. Teklif edilen fon sağlama isteklerini yerine getirme ölçütleri, Hewlett Packard Enterprise'ın stratejik yönü ve yatırımdan alınacak potansiyel getiri ile uyum esas alınır. Uygun talep oluşturma faaliyetleri PGF, PGF, Hewlett Packard Enterprise ürünleri, hizmetleri ve çözümlerine yönelik talebi artıran faaliyetlere harcanmalıdır. Bu faaliyetler arasında reklam, kataloglar, müşteri eğitimi, brifingler, seminerler ve web seminerleri, müşteri değerlendirmeleri, doğrudan posta gönderimi veya telefonla pazarlama kampanyaları, tanıtım ve geliştirme ekipmanları, Hewlett Packard Enterprise Şampiyonları, merchandising, mağaza içi perakende satış için pazarlama faaliyetleri, satış teşvikleri, fuarlar ve etkinlikler, arama motoru bazlı pazarlama, sosyal medya ve eğitim yer alabilir. Uygun ve uygun olmayan faaliyetlerin tam listesi için Partner Ready Portalının PGF bölümünü ziyaret edin. İş ortakları spesifik faaliyetler için PGF'larını talep edebilir ve Program Kılavuzları altında yer alanpgf bölümündeki, Uygun Faaliyetler Matrisi nde belirtildiği gibi, Maliyet Kanıtı (POC) ve Uygulama Kanıtı (POE) belgelerini sunabilirler. Müşterek İş Planlaması Hewlett Packard Enterprise, HPE ve PGF hakkı kazanmış iş ortaklarının karşılıklı fayda sağlayan pazar geliştirme hedefleri belirlemesine ve hedeflenen faaliyetleri imza aşamasından önce belirlemesine olanak tanıyan iş birliğine dayalı bir süreç kullanmaktadır. Hewlett Packard Enterprise, pek çok PGF hakkı kazanmış iş ortağına yardımcı olacak satış kaynakları tahsis eder ve bir HPE onaylı müşterek iş veya pazarlama planının geliştirilmesini, dokümantasyonunu ve imzasını destekleyecek çevrim içi bir Pazar Geliştirme Fonları aracı sağlar.

29 Sayfa 29 Talep oluşturma araçları ve hizmetleri Ortak Pazarlama Bölgesi Hewlett Packard Enterprise Ortak Pazarlama Bölgesi (OPB) tüm iş birimlerinin (İB'ler) ortak markalı pazarlama içeriğini ve şablonlarını tek bir platformda sunan küresel bir kanal pazarlama aracıdır. OPB, iş ortaklarının otomatik, ortak markalı pazarlama varlığı oluşturma yoluyla HPE markasının gücünden faydalanmasına olanak sağlar. OPB ile iş ortakları, harika varlıklarla yeni satış fırsatları oluşturmak ve durumlarını bir Hewlett Packard Enterprise iş ortağı olarak yükseltmek için pazarlama alanına yaptığımız kayda değer yatırımdan faydalanabilir. Web İçeriği Sendikasyon Programı The Hewlett Packard Enterprise Web İçeriği Sendikasyon Programı (eski adıyla Çözümler Vitrini) Hewlett Packard Enterprise ürün içeriğinin web siteleriniz altında birleştirilmesine yönelik özel bir kaynaktır. Promosyonlar Hewlett Packard Enterprise, iş ortaklarına ürünlerimiz için talep oluşturacak çeşitli promosyonlar sunmaktadır. Promosyonlar kısa süreli olabilir ve sınırlı stok tutma birimi grubu (STB ler) için geçerli olabilir veya uzun süreli olup içerisinde tüm ürün yelpazesi yer alabilir. Uygunluk ve iş ortağı ödeme şartları her teklifin Promosyon Özeti nin Ş ler ve K ler bölümünde belirtilmektedir.

30 Sayfa 30 Satış destek araçları Tanıtım Ekipmanları Partner Ready Tanıtım (Demo) Ekipmanları Programı, müşteri tanıtımları ve geliştirme için veya iş ortağı eğitim merkezlerinde kurum içi kullanımla sınırlı kavram kanıtlama amacıyla ekipman satın aldıklarında veya kiraladıklarında uygun iş ortaklarına oldukça önemli oranda indirim sunar. Bu indirim, Yetkili Distribütörlerden satın alınan veya HPE Mali Hizmetlerinden veya üçüncü şahıs kiralama şirketinden kiralanan çok çeşitli Hewlett Packard Enterprise ürünlerinde geçerlidir. İş ortağının şirket içi üretim ortamında kullanılan ekipman bu indirim için uygun değildir ve Partner Ready Tanıtım Ekipmanı Programı ile satın alınan Enterprise Group ürünleri son kullanıcı lokasyonlarında yer alamaz. Lütfen daha fazla bilgi edinmek için İş Ortağı İş Müdürünüze ulaşın.

31 Sayfa 31 Teklif Ağı Teklif Ağı, standart ve kişisellleştirilmiş müşteri tekliflerini yerinizden kalkmadan profesyonel, okuyucu dostu formatlarda hızlı ve kolayca hazırlamanızı sağlar. Teklif Ağı aşağıdaki avantajları sunar: Tüm Hewlett Packard Enterprise İş Gruplarına ait güncellenen içeriğe sürekli merkezi erişim sağlar. Hewlett Packard Enterprise bilgi ve sunumunun tutarlılığını ve doğruluğunu sağlar. Teklif hazırlama süresini kısaltır. Kolay revizyon ve hızlı güncellemeler için birden fazla formatta indirilebilir içerik sunar. Windows için Satış Kurucu'dan (SBW) fiyat teklifi yüklemenize olanak tanır. Her zaman, her yerden, masrafsız erişim imkanı tanır. iquote iquote, satış deneyimini kolaylaştıran ve iş ortaklarına Hewlett Packard Enterprise ürünlerini ve çözümlerini tek bir noktadan yerleştirme, yapılandırma, fiyat teklifi verme ve son olarak Hewlett Packard Enterprise ürün ve çözümlerini tek bir yerden satın alma yetkisi sunan çevrim içi bir satış olanağı tanıma programıdır. Bununla birlikte iquote hızlı ve doğru bir pan-hpe çözümü sunarak teknisyenleri özgür kılar. Perakende Satış Ortakları Distribütör Ortaklar iquote Hızlı. Doğru. Kolay.

32 Sayfa 32 iquote, Hewlett Packard Enterprise distribütörlerinin web sitelerinde bulunur ve gerçek zamanlı mevcudiyet ve fiyat uygulaması sağlar. Otomatik ekleme işlevi, sürekli olarak yüksek fiyatlı teknoloji satarak ve Hewlett Packard Enterprise ve üçüncü şahıs seçeneklerini ve hizmetlerini ekleyerek size gelirinizi ve marjınızı maksimize etme potansiyeli sunar. iquote, distribütörünüzün iquote sürümünü kullandığınızda ücretsiz bir hizmettir. Nadiren fiyat teklifi verdiğinizden daha fazla satış yaparsınız, bu yüzden distribütörünüzden iquote u isteyin. iquote Universal, Partner Ready Portalı ndan edinilebilir ve dağıtım stoğu, fiyat uygulaması ve tedarik bilgileri olmadan distribütörünüzün iquote uyla aynı kullanıcı deneyimini sunar. Standart Fiyat Uygulaması Görüntüleyici Standart Fiyat Uygulaması Görüntüleyici, iş ortaklarına fiyat uygulaması ve ürün yaşam döngüsü durumu için tek bir kaynak sağlar. Tüm Partner Ready üyeleri bu özelliği kullanım hakkına sahiptir ve Standart Fiyat Uygulaması Görüntüleyici'yi kullanmaya teşvik edilir. İş Ortağı avantajları ve işlevi: Standart Fiyat Uygulaması Görüntüleyici, ürün ve fiyat uygulaması verileri için birden çok sitede arama yapma ihtiyacını ortadan kaldırır. Görüntüleyicinin becerileri çok kapsamlıdır, kullanımı kolaydır ve Elektronik Veri Değişimi (EDI) ve bir e-posta otomatik abonelik hizmeti ile erişilebilir tüm ürün, fiyat uygulaması ve mevcudiyet bilgilerinin hemen hemen gerçek zamanlı güncel durumunu verir. Araç, HPE iş ortakları için zamandan tasarruf sağlayan pek çok avantaj sunar: İş ortağına özel sözleşmeye dayalı Liste ve Satın Alma (standart iskonto) Fiyat Uygulaması sağlar. İş ortağının sözleşmeye bağlı iskontosunu (PA iskontosu) içerir ve rakamları sunar. Belirli ürüne, ürün yelpazesine göre veya tüm sözleşme üzerinden, özelleştirilmiş fiyat uygulaması ve ürün sorgusu yapılmasını sağlar. Görünürlüğü artıracak araçlar Yeni iş fırsatı karşınıza her yerden çıkabilir. Bu nedenle Partner Ready, bir Hewlett Packard Enterprise Yetkili İş Ortağı olarak değerinizin reklamını yapan programlar ile iş ortaklarının görünürlüğünü artırmasına yardımcı olur.

33 Sayfa 33 İş Ortağı Bulucu Geçerli bir İş Ortağı Anlaşmasına ve itibarlı Partner Ready üyeliğine sahip tüm Hewlett Packard Enterprise Yetkili İş Ortakları otomatik olarak İş Ortağı Bulucu ya dahil edilir. İş Ortağı Bulucu (hpe.com üzerinde İş Ortağı Bul olarak belirtilmektedir) potansiyel müşterilerin bulundukları bölgede hizmet veren Hewlett Packard Enterprise iş ortaklarını bulmasına yardımcı olur. Gelişmiş arama becerileri ile müşteriler, ürün veya iş ortağı uzmanlığı gibi bir ölçüt listesinden seçim yapar. Bulucu, daha sonra istenen ürünleri, hizmetleri veya desteği sağlamak için gerekli niteliklere sahip bir aday listesi oluşturur. İlgili uzmanlığa ve Yetkinliklere sahip Platinum ve Gold İş Ortakları, müşterinin ihtiyaçlarını karşılayacak en yüksek sertifika ve beceri düzeyini elde ettiklerinden listenin başında yer alır. İş Ortağı İşaretleri Tüm dünyadaki iş ortakları, durumlarını İş, Silver, Gold veya Platinum İş Ortağı olarak yükseltmek için yeni Hewlett Packard Enterprise işaretlerinden faydalanabilir. Bu işaretler müşteri teminatı ve web siteleri gibi iş varlıklarının bünyesine kolayca dahil edilebilmeleri için dosyalar şeklinde indirilebilir ve Hewlett Packard Enterprise markasıyla bağınızı güçlendirir. Partner Ready üyelik işaretlerini edinmek için şirketinizin İş Ortağı Portal Yöneticisi nin (PPA) öncelikle İş Ortağı İşaret Anlaşması nı imzalaması gerekir. Anlaşma kabul edildikten sonra PPA nız işaret dosyalarını birkaç gün içerisinde indirebilir. Business Partner Gold Partner Silver Partner Platinum Partner Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?

34 Sayfa 34 Belgelendirme ve Öğrenme FY2017 programımız, çalışanlarınıza esnek, sürekli öğrenim fırsatlarının yanı sıra HPE çözümlerini azami düzeyde önermeleri, satmaları, sunmaları ve desteklemeleri için yetki sağlayacak gerekli eğitimleri ve sertifikaları sağlayacak şekilde yapılandırılmıştır. Zamanınız değerlidir. Müşterileriniz, günümüzdeki yüksek değişim hızına ayak uyduran güncel bilgiler ve çözümler talep ediyor. Yıl boyunca güncel kalarak ödül kazanın ve bugüne kadar hiç olmadığı kadar güçlü iş sonuçları elde edin. Dünya Standartlarında Eğitim HPE ve Dönüşüm Alanında Başarıya Götüren İş Ortağı Rolleri İle Uyumlu 1 Müşteriyi 2 Fırsatı 3 Fırsat Koşullarını 4a Geliştirin ve 4b Görüşün ve 5 Kazanın ve 6 Kazanın ve 7 Yönetin ve Anlayın Doğrulayın Karşılayın Teklif Yapın Anlaşmaya Bağlayın Yerleştirin Genişletin Muhafaza Edin Satış Onaylı TA Çekirdeği Satış Satın Teknik Sertifikalar Satış Onaylı TA Core Sales Certifications TA Çekirdeği Mimar Bütünleştirici Kazanın Teknik Sertifikalar Satış Onaylı Sales Certifications TA Core TA Çekirdeği Destek ve Danışmanlık Hizmeti Sunumu Teslimat Genişletin

35 Sayfa 35 Sertifikalar Hewlett Packard Enterprise, becerilerinizi geliştirecek ve müşterileriniz için değerinizi artıracak eşsiz fırsatlar sunar. Partner Ready Sertifika ve Öğrenme Programı, HPE teknolojilerini ve çözümlerini planlamak, bütünleştirmek ve uygulamaya koymak için gerekli yetkinlikleri elde etmenize ve doğrulamanıza yardımcı olan birinci sınıf bir satış ve teknik sertifika programıdır. Partner Ready sertifikaları Partner Ready Uzman Partner Ready Uzman simgelerini kazanmaya giden ağ geçitleridir. Satış Sertifikası 2016, Platinum, Gold ve Silver İş Ortaklarının fırsatları tespit etmelerine ve güçlü bir satış öngörüleri programı oluşturmaları için gereken tek bir EG satış sertifikasını ekledik. Belgelendirme, satış uzmanlarının Yeni Fikir Ekonımisi alanında Dönüşüm Alanı bilgilerini artırmaları yoluyla verimli iş sonuçları ve memnun müşteriler edinmelerini sağlamıştır. Bu temeli esas alan FY17 Satış Sertifikası BT İş Sohbetleri iş ortaklarının Karma Altyapı bilişim modeli dilinde tanınmaya odaklanmalarını sağlayacaktır. Satış öngörüleri planınızı nasıl genişleteceğinizi öğrenecek ve müşterilerin başa çıkmaya çalıştıkları mevcut aksaklıkları öğrenerek daha değerli görüşmeler yapabileceksiniz. Farklı sektörlerdeki müşteri yönetim ekiplerinin karşı karşıya kaldıkları temel sorunları gözden geçirildiği İşletme Değer Çerçevesi'ne ilişkin bir özete yer verilmiştir. Ayrıca, HPE Finans ve Teknoloji Hizmetlerinden nasıl yararlanacağınızı da öğreneceksiniz. FY17 Satış Sertifikanızı aldıktan sonra, uzmanlık alanlarınız ile uyuşan spesifik çözüm alanlarındaki becerilerinizi geliştirmek için yıl boyunca devam eden Öğrenme Planları ve Bilgi Kredileri ile öğrenme faaliyetlerinizi geliştirin. 1Ana ASE'lerle ilgili son HPE anketine göre 2Pearson Vue Teknik Sertifikalar Son yapılan bir ankette, HPE Ana Akredite Çözüm Uzmanı (Ana ASE) uzmanları, üst düzey bir teknik sertifikaya sahip olmanın işlerini daha iyi yapmalarına yardımcı olduğunu ve daha büyük anlaşmalar yapıp, daha yüksek oranlarda kazandıklarını fazlasıyla kabul etmektedir1. Sektördeki rakiplerimiz de aynı fikri paylaşmaktadır. Pearson Vue2'ye göre, sektör sertifikası almış öğrencilerin %65'i mesleki imaj ve itibarları üzerinde pozitif bir etki yaşamaktadır. HPE Teknik Sertifikaları çok çeşitli teknolojilerde mevcuttur. İster Büyük Veri, ister Güvenlik, Bulut, Sunucular, ister Depolama, Ağ oluşturma ile veya yeni teknolojilerle ilgilenin, HPE sayesinde seçim yapabileceğiniz çok çeşitli teknik sertifika mevcuttur. Daha fazlasını öğrenin, daha fazla büyüyün. Uzmanlığınız derinleşirken, müşterilerinize ve işvereninize daha fazla değer kazandıracak ve kendinize ve kariyerinize olan güveniniz artacaktır.

36 Sayfa 36 EG ve Yazılım Sertifika seviyeleri Profesyonel Onaylı Ürün Akredite Teknik Uzman (ATP) Uzman Akredite Çözüm Uzmanı (ASE) Master Ana Akredite Çözüm Uzmanı (Ana ASE) İşe, kurucu nitelikteki ATP sertifikasını alarak başlayabilir veya Mimarlar veya Bütünleştiriciler için HPE ASE statüsüne uzanabilir ve ardından Ana ASE onaylı uzmanlığına geçiş yapabilirsiniz. Her bir yeni sertifika seviyesiyle, daha özel ve giderek daha değerli avantajlara sahip olursunuz. Ağ oluşturma sertifika seviyeleri Profesyonel Aruba Onaylı Mobilite Ortağı (ACMA) Aruba Onaylı ClearPass Ortağı (ACCA) HPE Akredite Teknik Uzmanı (ATP) Uzman Aruba Onaylı Mobilite Uzmanı (ACMP) Aruba Onaylı ClearPass Uzmanı (ACCP) Aruba Onaylı Sözleşme ve Analitik Uzmanı (ACEAP) HPE Akredite Çözüm Uzmanı (ASE) Master Aruba Onaylı ClearPass Uzmanı (ACCX) Aruba Onaylı Design Uzmanı (ACDX) Aruba Onaylı Mobilite Uzmanı (ACMX) HPE Ana Akredite Çözüm Uzmanı (Ana ASE)

37 Sayfa 37 İstediğiniz sonuçları alın Çok geniş öğretim seçeneklerinden birini seçin: Yetkili eğitim iş ortaklarımızdan biriyle özel, eğitmen eşliğinde sınıf eğitimi (ILT). Uzaktan eğitim veya çevrimiçi eğitmen eşliğinde eğitim (vilt). Yoğun çalışanlar için esnek Web-tabanlı eğitim (WBT). Öğrenme planları EG öğrencileri için gerekli becerileri kazanmak için özel olarak tasarlanmış bir öğrenme faaliyetleri eğitim programı ile size yol gösterecek yeni ve güncellenmiş öğrenim planları mevcuttur tamamı seçtiğiniz iş rolüne, şu anki uzmanlık düzeyinize ve ilgili olduğunuz ürün/ çözüm alanına uygun şekilde hazırlanmıştır. Bilgi Kredileri (yalnızca EG) Müşteriler, iş ortaklarının yıl boyunca güncel bilgi ve becerilere sahip olmasını talep eder. HPE uzmanlık işaretlerini almak sürekli öğretim faaliyetleri aracılığıyla mükemmeliyete olan adanmışlığınızı göstermeniz anlamına gelir. HPE uzman simgelerini kazanmak bu yıl HPE etkinlikleri, yeni ürün tanıtım seminerleri (NPI) ve sertifikadan daha fazlasını ifade eden daha pek çok seçenek gibi çeşitli öğrenme fırsatları ile becerilerinizi derinleştirmeye olan bağlılığınızı gösterdiğiniz anlamına gelmektedir. Şirketinizin Uzman statüsünü ve gelecekteki avantajlarını güvenceye almak için, yıl boyunca Bilgi Kredilerinin kazanılması gerekir. İş ortağınızın çalışanları, iş ihtiyaçlarınıza en uygun olan uzun bir faaliyet listesinden seçim yapma konusunda özgür ve esnektir. Yıl boyunca yeni faaliyetler eklendi. Daha fazla bilgi için, mylearninghpe.com/knowledgecredits adresini ziyaret edin (oturum açmalısınız). Öğrenme Kaynakları Aşağıdaki araçlar münferit iş ortağı çalışanları, müdürleri ve İş Ortağı Eğitim Müdürleri (PEM ler) tarafından kullanılır. My Learning My Learning Hewlett Packard Enterprise eğitimi, Bilgi Kredisi ve sertifika kaynakları için bir kişisel eğitim portalı işlevi görür. My Learning ile ilgi alanlarınızı ve uzmanlık düzeyinizi seçip, uygun bilgi kredisi faaliyetlerini belirleyebilir, kişiselleştirilmiş bir öğrenim planı oluşturabilir ve sertifika önerileri alabilirsiniz. Zaten Partner Ready sertifikasına sahipseniz yalnızca HPE sertifikalı profesyoneller için mevcut güncellemeleri ve erişim araçlarını, kaynakları ve iskontoları kolayca takip edebilirsiniz.

38 Sayfa 38 İş Ortağı Eğitim Takvimi İş Ortağı Eğitim Takvimi, BT becerileri kazanmanıza, muhafaza etmenize ve en iyi düzeye getirmenize yardımcı olmak için tasarlanmış kapsamlı bir eğitim programıdır. Hemen İş Ortağı Eğitim Takvimi'ni görüntüleyin. Yetkili kullanıcılar için aşağıdaki araçlar mevcuttur. İş Ortağı Öğrenme Yönetim Aracı İş Ortağı Öğrenme Yönetim Aracı, şirketinizin İş Ortağı Eğitim Müdürü'nün (PEM) çalışanların gerçek zamanlı öğrenme geçmişine erişmesine ve şirketinizin eksik sertifika ve Bilgi Kredisi gereksinimlerini değerlendirmesine olanak tanır. İş Ortağı Öğrenme Yönetim Aracına erişim, My Learning portalı üzerinden İş Ortağı Portal Yöneticisi (PPA) veya PEM ile sınırlıdır. Şirket çalışanlarına öğrenme planları ve sertifika atamalarına olanak tanıyan geniş kullanıcı izni sayesinde PEM'ler en detaylı görünüme ve erişime sahiptir. İş Ortağı Eğitim Müdürü HPE İş Ortağı Eğitim Müdürü, şirketiniz bünyesinde HPE Öğrenme Yönetim Aracı'na erişim hakkı vermek istediğiniz bir kişidir. Bu kişi ayrıca HPE iş ortağı eğitimindeki ve belgelendirmesindeki herhangi bir değişikliğe ilişkin olarak şirketinizin sesi olacaktır, çünkü PEM'lere iletişim ve PEM seminerleri yoluyla düzenli olarak güncel bilgi sağlanır. PEM'e özel rol erişim hakkını almak için şirketinizin PPA'sına (İş Ortağı Portal Yöneticisi) danışın. PEM'ler, My Learning bölümünde oturum açarak Eğitim Müdürü Eğitim Rehberi ve Öğrenme Yönetim Aracı'na erişebilirler. HPE Partner Ready Belgelendirme ve Öğrenme konusunu sosyal medyada takip edin: Twitter Facebook LinkedIn Google+ Topluluk

39 Sayfa 39 Sizi bir sonraki basamağa taşıyan araçlar Hewlett Packard Enterprise Fikri Mülkiyetine Erişim, Kullanma ve Koruma 1. Şirketinizin Hewlett Packard Enterprise Yetkili İş Ortağı olarak sahip olduğu rol, HPE'nin fikri mülkiyetine erişim sağlayabilir. İş ortakları Ana İş Ortağı Anlaşması ve ilgili ekleri ile işbu Partner Ready Program Rehberi'nde belirtildiği gibi HPE'nin fikri mülkiyetine uygun şekilde erişmeli, kullanmalı ve korunmasına yardımcı olmalıdır. Hewlett Packard Enterprise, HPE ürünleri veya hizmetleri satın alan müşterilere yönelik satış ve hizmet sunumunda kullanılan tüm HPE fikri mülkiyetinin münhasır sahipliğini elinde bulundurur. Fikri mülkiyet Hewlett Packard Enterprise'ın sahip olduğu veri sayfaları, teminat, satış kılavuzları, hizmet sunum kılavuzları, bellenim, yazılım güncellemeleri/ yükseltmeleri ve indirmeler ve yazılım araçları dahil ancak bunlarla sınırlı değildir. 2. Hewlett Packard Enterprise'ın fikri mülkiyetine erişim, HPE ile kurdukları sözleşmeye dayalı ilişkiye ve katıldıkları iş ortağı programına göre belirli aktif iş ortaklarına verilir. Eğer bir Yetkili Hizmet Sunumu İş Ortağı iseniz, Hewlett Packard Enterprise'ın fikri mülkiyetini oluşturan materyal ve araçlar yalnızca HPE'nin izin verdiği hizmet ve destek sağlama amaçları doğrultusunda kullanılmalı ve HPE'nin izin vermediği herhangi bir ürün veya hizmeti geliştirmek, üretmek veya dağıtmak için kullanılmamalıdır. Yetkili Hewlett Packard Enterprise Hizmet Sunum İş Ortağı olmak için, iş ortakları Hewlett Packard Enterprise Hizmet Sunumu İş Ortağı Ek Sözleşmesini uygulamaya koymalıdır. Yetkili Hizmet Sunumu İş Ortağı olmayan iş ortaklarının Hewlett Packard Enterprise tarafından söz konusu amaçlar doğrultusunda bir HPE fikri mülkiyetinin kullanımı dahil olmak üzere, herhangi bir ürün veya hizmeti geliştirmelerine, üretmelerine ve dağıtımını yapmalarına izin verilmez. Dolayısıyla, sınırlı erişim ve kullanımla ilgili koşullar dahil, HPE tarafından yazılı olarak onaylanmadıkça, HPE'nin fikri mülkiyetine erişime ve kullanıma izin verilmez.

40 Sayfa 40 İş Ortağı Anlaşması/Anlaşma Ekleri HPE İş Ortağı Anlaşması (İş Ortağı Anlaşması), şirketinizi bir HPE Yetkili İş Ortağı olarak tayin eden, Şartlara ve Koşullara sahip yasal sözleşmedir. İş Ortağı Anlaşması onaylandığında şirketiniz, satış hareketlerinizi genişletmek için sözleşme ekleri imzalayarak ilişkinizi geliştirme fırsatı yakalar. Konum Kimliği Konum Kimliği, Hewlett Packard Enterprise ın İş Ortağı Anlaşması onaylandığında her yeni yetkili iş ortağı konumuna atadığı benzersiz, sekiz haneli sayısal bir tanımlayıcıdır. Bazı durumlarda Partner Ready araçlarına ve kaynaklarına erişmek için iş ortaklarından Konum Kimliklerini vermeleri istenebilir. Konum Kimliğinizi bulmak için Partner Ready Portalı'na gidin ve herhangi bir sayfanın en üst sağ köşesinde yer alan adınızın yanındaki aşağı oka tıklayın. HPE Partner Ready Program Kaynakları Hewlett Packard Enterprise, iş ortaklarının Avrupa, Orta Doğu ve Asya daki Partner Ready Programı hakkında bilgi edinmesine yardımcı olmak için her Mali Yılın başında Partner Ready Portalı nda aşağıdaki belgeleri yayınlar. Bu belge, Hewlett Packard Enterprise Partner Ready Program Rehberi, iş ortağı avantajları ve sorumlulukları hakkında bir genel bakış sağlar; amacı, şirketinizin Hewlett Packard Enterprise gelirini nasıl maksimize edebileceğinizi ve Partner Ready'nin sunması gereken tüm araçlardan ve kaynaklardan nasıl faydalanabileceğinizi hızlı bir şekilde öğrenmenize yardımcı olmaktır. FY17 Partner Ready Belgelendirme ve Öğrenme Ölçütleri Rehberi tüm İş Ortağı Programı belgelendirme koşulları için en kaynaktır. HPE Partner Ready Program Şartları, Partner Ready üyeliğini kapsayan tüm Şartlar ve Koşulların tam açıklamasını verir. HPE Partner Ready Hizmet Sağlayıcı Rehberi Hizmet Sağlayıcı Uzmanı simgeleri hakkında ayrıntılı bilgi verir. Yazılım Çözüm Sağlayıcılarına yönelik FY17 HPE Partner Ready Program Rehberi içerisinde Hewlett Packard Enterprise Yazılım uzmanlıkları, ödemeler ve diğer program avantajları hakkında tüm bilgiler yer almaktadır. HPE İş Ortağı Ödemeler Programı Şartları Enterprise Group EG iş ortağı ödemeleri programları hakkında tüm bilgileri sağlar.

41 Sayfa 41 HPE Finansal Hizmetler Müşteriler, hem işletmenin güvenli ve randımanlı bir şekilde işlemesi hem de yenilik yapma ve büyüme kapasitesini bulması için sınırlı BT kaynaklarını büyütme konusunda sıkıntı yaşarlar. Bunun sonucunda, BT'yi edinme, ödeme ve kullanma yöntemleri değişir ve daha fazlasını, daha esnek bir şekilde yapmanın yollarını ararlar. Müşteriler sadece BT kaynaklarını tüketme biçimiyle değil aynı zamanda işletmelerinin hedeflerini destekleyen esnek ödeme modelleri isterler. HPE Finansal Hizmetler bu talebi karşılayan BT yatırım çözümleri ve tüketim modelleri sunmanızı sağlar. Müşterinin projeye ilişkin gecikmelerinin ve engellerin üstesinden gelmenize ve ek marj kazanırken daha fazla işi, daha hızlı bir şekilde bitirmenize yardımcı olabiliriz. Müşterinin satın alma alışkanlıklarının değişken olması nedeniyle, iş modelinizi piyasanın hareketine göre gelişmenizi sağlayacak, daha fazla hizmet odaklı çözümleri içerecek şekilde genişletmenizi sağlayabiliriz. HPE gibi, Platinum, Gold, Silver ve İş Ortakları şeklinde aynı adlandırma kuralını kullanacağız. HPEFS Platinum, Gold, Silver ve İş Ortağı statüsünün kazanılması için belirli kriterlere uygunluk gerekmektedir. Daha fazla bilgi ve yardım için bölgenizdeki HPE Finansal Hizmetler kanal temsilcisiyle irtibat kurun. HPE Finansal Hizmetler'in çözüm sağlayıcı iş ortaklarına yardım edebileceği birkaç yol Daha fazla satış Büyük ilk nakdi masrafları ortadan kaldırarak anlaşmanın büyüklüğünü %20 %35 oranında artırın Çözümleri aylık ödemeli hale getirerek yazılım ve hizmet alımını maksimize edin Yenileme yaparak sürekli gelir akışına olanak tanıyın Ek satışları kolaylaştıran proaktif kredi limiti Daha fazla kazanç %3 ek marja veya daha fazlasına kadar kazanın Oranları yükseltin ve kazancınızı kontrol edin İş ortakları için cazip teşvik programlarından faydalanın Nakit akışını artırın Müşteri kabulünden sonraki 48 saat içinde hızlı ödeme yapıyoruz Düşük alacak gün sayısı (DSO) Müşteriler bize aylık ödemeler yaparken HPEFS sizin için anında tam gelir tahakkuku olanağı sağlar

42 Sayfa 42 HPEFS Çözüm Sağlayıcı teşviklerin özeti Margin Uplift 0.5 % - 5% Partner option to uplift Partner Connection %1 Sadece vasıflı iş ortaklarına yöneliktir İş ortakları her işlemde marjı artırma ve aylık ödemeye dahil etme opsiyonuna sahiptir. İşlemin portaldan yararlanılarak kendi kendine tamamlanmasına yönelik İş Ortağı Bağlantı teşviki. Channel Rewards Program %0,5 %1,75 Çözüm Sağlayıcı Ödülleri vasıflı iş ortakları için geçerlidir. Sadece vasıflı iş ortaklarına yöneliktir Typical total incentive 3 % - 4% İş ortağının peşin ödemede indirimden yararlanmak için uygunluğuna ilişkin daha fazla bilgi için HPE Finans Hizmetleri Çözüm İş Ortağı temsilcisine danışın.

43 Sayfa 43 Temel Program ve Teklifler Ticari faaliyetlerinizi optimize edin Abonelik Aylık kullanım ücreti karşılığında birim başı modele göre donanım, yazılım, aksesuar ve hizmet paketi. KÜÇÜK ÖLÇEKLI İŞ ORTA ÖLÇEKLI İŞ BÜYÜK ÖLÇEKLI ENTERPRISE Teknolojiyi Yenileme Geçiş yapmak için disiplinli bir modele sahip yeni sistemler edinin ve BT'yi düzenli olarak yenileyin. Dönüşüme hız verin Büyümeniz sırasında Ödeme Gecikmeleri ve Ödemeler Hızlandırılmış Geçiş Varlık Geri Kazanımı Teslimat öncesi geçiş ve kademelendirme dönemlerini kolaylaştırmak için ödemeleri 90 güne kadar erteleyin. Eski altyapıdan yeni altyapıya geçişte yardımcı olacak temel eski teknolojiyi kullanmaya devam ederken sermaye oluşturun. Teknoloji dönüşümünü ve gelişmiş proses kontrolü sağlamak için sahip olunan eski varlıkların uçtan uca geri çekilmesini yönetin. Gelişmekte olan ihtiyaçlar için çevikliği artırın Önceden tedarik etme İhtiyacın önünde teknoloji gönderilmiş, yapılandırılmış ve kullanıma hazır. Dağıtımla birlikte ödemelere başlayın. Sunucular için Esnek Varlık Dönüşü Kullanılmayan teknolojiyi ayarlamak ve iade etmek için yerleşik BT edinme riskini azaltın.

44 Sayfa 44 Yeni ve genişletilmiş hizmet odaklı iş modellerine doğru evrilen iş ortaklarına yönelik destek Sunduğumuz çözümler gelir tahakkuku, müşteri kredisi risk ve varlık yönetimi gibi zorlukların üstesinden gelmeyi amaçlayan iş ortaklarına yardımcı olmaktadır. Pazara giriş ve iş modeli ihtiyaçlarınıza uyum sağlamak için sizinle çalışma yöntemimizi özel olarak tasarlayabiliriz: HPEFS, büyük nakdi masraflar olmadan müşterilere tam hizmet odaklı teklif paketi verebileceğiniz BT yatırım çözümleri sunabilir. HPEFS siz geri kalan BT hizmet çözümünü sağlarken müşterinize finansman sağlayarak satış yapmak amacıyla sizinle iş birliğinde bulunabilir. HPEFS siz müşteriniz için tam çözüm paketi sunarken müşteri kredi riskini üstlenerek sizin aracılığınızla müşteri finansmanı sağlayabilir. Çözüm İş Ortağı satış temsilcilerimiz bu seçenekleri sağladıkları avantajlar ile birlikte sizinle detaylı bir şekilde görüşebilir. Model ile Satış Modele Satış Model Vasıtasıyla Satış Ortak HPEFS HPEFS HPEFS Ekipman ve Hizmetler Finans anlaşması Finans anlaşması Finans anlaşması Hizmet Sağlayıcı Hizmet anlaşması Credit Risk Hizmet Sağlayıcı Hizmet anlaşması Müşteri Müşteri Müşteri

45 Sayfa 45 Talep oluşturmayı destekleyen bütünleştirici pazarlama HPE Finansal Hizmet çözümlerinin HPE'nin Ortak Pazarlama Bölgesi gibi talep oluşturma kampanyaları ve araçlarıyla bütünleştirilmesi satış ve pazarlama süreçlerinizi kolaylaştırmanıza yardımcı olur. HPE Dönüşüm Alanlarıyla bütünleşme, müşterilerin dönüşümü hızlandıracak kapasiteyi bulmalarını sağlayan çözüm ve tüketim modelleri sunar. Finansal Hizmetlerin HPE üç aylık promosyonları ve programlarlarıyla bütünleştirilmesi Değer Yaratır HPE Finansal Hizmetler fiyat uygulama ve kredi web hizmetlerinden yararlanarak hem kendiniz hem de müşterileriniz için değer oluşturun. Doğrudan sipariş yönetim sistemlerinden ve mağazalarınızdan hizmetlerimize erişebilirsiniz. Müşterinizle daha kolay ve hızlı şekilde anlaşma yapmak için Web Hizmetlerimizi kullanın. Bütünleştirme Kolaylığı Web hizmetleri teknolojisi şirketinizin uygulamalarında HPE Finansal Hizmetler kredi derecelendirmesi ve fiyatlandırma motoru işleviyle kolayca bütünleşir. Satış temsilcinizin finansal hizmet sunmak için artık ayrı bir sistemde oturum açmasına gerek kalmaz. Web Hizmetlerimiz, faaliyette olan iş gücüne yönelik mobilite dahil birçok cihaz ile uyumludur.

46 Sayfa 46 HPE Finansal Hizmetler İş Ortağı Bağı. İş Ortağı Bağı portalı üzerinden HPEFS ile kolay iş yapma imkanı İş Ortağı Bağı portalı Partner HPEFS ve müşterinizle yapacağınız satış anlaşmasını kolaylaştırır ve otomatikleştirir. Partner Ready Portalı üzerinden bir e-hizmet ile erişilen İş Ortağı Bağ,ı her noktadan erişilen yardım ve uzmanlığı sayesinde sözleşmede hızlı ve kolay şekilde fiyat teklifinde bulunmanızı sağlar. Hızlı teklif verme Müşterilerin kiralama opsiyonlarıyla ilgili sorularına hızlı bir şekilde yanıt veren Çevrimiçi Hesaplayıcımızı kullanın. HPE Finansal Hizmetleri ile irtibat kurun Uzmanlarımız müşterilerinin her türlü sorununu hızlı ve etkin şekilde çözer. Kredi uygulaması Müşteriniz adına hızlı bir şekilde kredi uygulaması oluşturur ve yaşam döngüsü boyunca uygulamayı takip eder (başvuru, geri çekme, red, onay). Pazarlama ve Promosyonlar Portal üzerinden tüm özel teklifleri görme ve finans ürünlerinin pazarlama ve satışına yönelik araçlara erişim imkanı. Sabit fiyat teklifi Müşterilerinize opsiyonlarla birlikte sunulacak şartları oluşturur ve kaydeder. Her bir opsiyon için teklif belgesini PDF formatında indirebilirsiniz. Raporlama Analiz için bugüne kadar yapılan işlemler. Teklifler ve Sözleşmeler Bir fiyat teklifini birkaç saniye içinde kolaylıkla onaylanmış teklife dönüştürür. HPE ve İş Ortağı web sitelerine gömülüdür İş Ortağı Bağı fiyat teklifi ve kredi kontrol işlevi iş ortağı ve HPE web sitelerine ve araçlarına gömülebilir.

47 Sayfa 47 Ayrıntılar için HPE Finansal Hizmetler'in işinizi geliştirmeye nasıl yardımcı olabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için HPE Finansal Hizmetler Kanal İş Ortağı El Kitabına göz atın: EMEA için HPE Finansal Hizmetler Kanal İş Ortağı El Kitabı Eğitim (Bilgi Kredileri) HPE Finansal Hizmetleri, çözümlerimiz ve müşterilerin değişken ihtiyaçlarını karşılama ve daha fazla başarılı olma konusunda sizden nasıl yararlanacağımız hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlayan üç videodan oluşan, HPEFS ile İş Sonuçları Almaya Yönelik İş Ortaklığı (ID ) temalı kısa bir eğitim kursu hazırladık. Sertifika sahibi katılımcılar kursu tamamlamak için her İş Birimi (Sunucular, Saklama, Ağ Oluşturma, Hizmetler, Cloud) için 3 bilgi kredisi kazanabilmektedir. 5 İş Birimi üzerinden Uzman işaretine sahip iş ortakları için çalışan personel maksimum 15 Bilgi Kredisi kazanabilmektedir. Öğrenme aracı bağlantısı EĞITIM VIDEOLARI HPEFS ile çalışmanın sağladığı avantajlar (4 dakika) HEDEFLER HPEFS'nin tekliflerinin nasıl satış değerinizi artırmanızı, müşterilerin BT sorunlarını çözmelerini ve sizi güvenilir bir danışman kıldığını öğrenin. HPEFS ile Finans hakkında bilgi edinme (8 dakika) HPEFS'den Yenilikçi Teklifler (7 dakika) HFEFS çözümlerinin BT altyapılarını modernize edecek esneklik ve yatırım kapasitesini vererek kurumların BT yükseltme ihtiyaçlarına nasıl cevap verdiğini öğrenin. HPEFS, Tech Refresh & Subscription'dan 2 yenilikçi BT yatırım çözümü hakkında bilgi edinin.

48 Sayfa 48 Uluslararası Çözüm Sağlayıcı Avantajları (EG) EMEA EG Bölgesel Programı Bölgesel avantajlar, münferit bir ülkede herhangi bir yerel statü ve avantaja övgü olarak iş ortaklarının EMEA bölgesindeki mevcut varlıkları geliştirme ve güçlendirmelerine olanak tanıyacak şekilde tasarlanmıştır. Satış sözleşmeleri yapmamız kaydıyla bölgesel iş ortağı olarak ülkenizi ilgili bölge dahilinde her ülkede temsil edebilirsiniz. Bölgesel EMEA Gold İş Ortağı statüsü, aynı katılımcı iş biriminden, EMEA bölgesinde bulunan en az iki ülkede Gold iş ortağı statüsü gerektirmektedir. Bölgesel EMEA Gold İş Ortağı statüsü sayesinde, iş ortağı EMEA Bölgesindeki iki veya daha fazla ülkede, çeşitli konumlardan müşterilerine hizmet verebilmektedir. Lütfen daha fazla bilgi edinmek için İş Ortağı İş Müdürünüze ulaşın.

49 Sayfa 49 Partner Ready Portalı Hewlett Packard Enterprise Partner Ready Programının üyesi olarak, gelişmiş teknolojiye sahip Partner Ready Portalına ve sizi satış döngüsünün her aşamasında destekleyecek şekilde tasarlanmış birçok kaynağa erişebilirsiniz. Bu portal Hewlett Packard Enterprise ile iş yapmak için tek küresel geçittir. İşiniz, ortaklık düzeyiniz ve rolünüz için ve ayrıca iş yapma tarzınız için de özelleştirilebilecek, kişiselleştirilmiş bir iş ortağı deneyimi için hatırlaması kolay, tek bir küresel URL (partner.hpe.com) üzerinden oturum açın. Portal ürün, program, fiyatlandırma ve eğitim bilgileri ile tüm Partner Ready ödeme ve teşvik tekliflerinin yanı sıra talep oluşturma, pazarlama ve satış destek araçlarına istediğiniz zaman erişim sunar. Hesap Planlama Satış (İstenecek Talep) Müşterek iş planlama Pazar geliştirme fonları (PGF) Talep oluşturun Fırsat oluşturun Anlaşmayı kaydedin (isteğe bağlı) Yapılandırın, fiyat belirleyin ve fiyat teklifi yapın Hak talepleri ve ödemeler Yenilemeleri yönetin partner.hpe.com Sizin için neler var? HPE'nin Salesforce.com, iş ortağı araçları ve sunuculardan, depolamaya, ağ oluşturmaya, yazılım ve hizmetlere kadar tüm ürünleriyle bütünleşik durumdaki Hewlett Packard Enterprise ile iş yapmanın tek, küresel ağ geçidi Kullanıcıların günlük faaliyetleri bulmasına ve tamamlamasına yardımcı olan iş ortağından ilham almış, görev bazlı gezinti İşiniz ve profilinizle uyumlu, en sık kullandığınız iş araçlarına tek bir fare tuşuyla erişim için özelleştirilebilir Panom İşiniz ve profiliniz ile uyumlu güncel, ilgili içerik Her tür cihazdan dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde ulaşılabilirlik

50 Sayfa 50 Nasıl kayıt olunur Mevcut iş ortağı için çalışan Yeni Kullanıcı: Kullanıcı Hesabınızı oluşturmak için, partner.hpe.com adresine gidin. URL'ye yer işareti koymanız önerilir: Bu oturum açma ekranında kullanıcı adı ve parolanın altındaki Buradan kaydolun düğmesine tıklayın Bu sayfada bulunan Kullanıcı Kayıt Rehberindeki adımları yerine getirerek formu doldurun Gönder düğmesine tıklayın Partner Ready Portalda oturum açmanız için Parolanızı oluşturmaya yönelik bir e-posta alacaksınız Kuruluşunuzun İş Ortağı Portal Yöneticisi (PPA) talebinize ilişkin otomatik olarak bilgilendirilecektir HPE ile iş yapmak için Yeni İş Ortağı kaydı: Yeni bir iş ortağı olarak kaydolmak için, partner.hpe.com adresine gidin Bu oturum açma ekranında kullanıcı adı ve parolanın altındaki Buradan kaydolun düğmesine tıklayın Formu doldurun ve bu sayfada bulunan İş Ortağı Kayıt Rehberindeki diğer adımları yerine getirin Söz konusu adımların şirket belgelerinin sunumuyla birlikte yasal inceleme ve varsa iş ortaklığı sözleşmeleri veya program koşullarının elektronik kabulünü kapsadığını unutmayın Tüm tarafların onayının ardından, Partner Ready Portalında oturum açmanız için size bir eposta gönderilir Yukarıda yer alan Yeni Kullanıcı olarak nasıl kayıt olunur bölümünü izleyerek şirketinizdeki diğer kullanıcılar eklenebilir

51 Sayfa 51 Her ortaklık tipi için Partner Ready Portal deneyimi Partner Ready Portalı, ilgili portal deneyimi ile her HPE iş ortaklığına olanak tanımak için tek bir platform sunar. İster genel çözüm sağlayıcısı, ister daha odaklı ağ oluşturma sağlayıcısı, ister perakendeci veya OEM olun, işinizi hedefleyen bir portal deneyimi yaşarsınız. Ve iş ortaklığı tipinize bağlı olarak ana Patrner Ready Portalı ile birtakım spesifik alt sitelerimiz arasında geçiş yapabilirsiniz. Ağ Oluşturma için Anlaşma Kaydı Ağ Oluşturma için Anlaşma Kaydı, iş ortaklarını fırsat yakalama ve bunları sözleşmeyle bağlamak konusunda iş ortaklarını ödüllendirmek için tasarlanmış bir satış avantajıdır. Ağ oluşturma anlaşmaları Ağ Oluşturma Anlaşma Kaydı aracı veya HPE Anlaşma Kayıt aracı ile kaydedilebilir ve iş ortağı tarafından veya distribütör aracılığıyla talep edilebilir. İş Ortağı Avantajları: Anlaşma kaydı avantajları, tüm program Şartları ve Koşullarını (Ş'ler ve K'ler) karşılayan ağ oluşturma anlaşmaları için ön kayıt yaptıran ve HPE onayı almış uygun iş ortaklarına verilir. Partner Ready for Networking 1 Kasım 2016'dan itibaren, Partner Ready for Networking programına kayıt yaptıran iş ortakları ana Partner Ready Portalının alt sitesi olan Partner Ready for Networkinf sitesine partner.hpe.com/aruba üzerinden erişebilecektir. Sizin için neler var? HPE ağ oluşturma iş ortakları, müşterilerinin yeni nesil mobil ağları kolaylıkla dağıtmalarına imkan tanıyan en basit ve en güvenli ağ oluşturma çözümlerini sunmak için Aruba'nın dünya sınıfı kablosuz çözümleri ile HPE'nin aktarma portföyünü bir araya getirelebilecek. HPE Ağ Oluşturma İş Ortakları 1 Kasım 2016'dan itibaren, HPE Partner Ready Portalındaki Aruba Ağ Oluşturma Ürünlerine ve araçlarına erişerek bu kapsamlı iş fırsatından yararlanabilecektir.

52 Sayfa 52 Siteye erişim için başvuru: Navigasyon menüsündeki Programlar'a tıklayarak Partner Ready for Networking sitesine erişebilirsiniz. Kısa formu doldurun ve form onaylandığında, siteye erişebilirsiniz. Oturum açma: Partner Ready Portal da(prp) her zamanki gibi partner.hpe.com HPE Ağ Oluşturma işini, panonuzdaki mevcut ürünlere ve araçlara erişerek veya her zamanki gibi Ürünler sekmesine giderek gerçekleştirin. Ana mega menüsünün Sitelerim sekmesindeki bağlantı üzerinde Partner Ready for Networking sitesine giderek Aruba Ağ Oluşturma Ürünlerine erişin. İş Ortakları varsayılan oturum açma tercihlerini Profil Tercihleri aşağı açılır listesinden de ayarlayabilirler. İşleri yürütmek için, partner.hpe.com/aruba üzerinden Partner Ready for Networking sitesine doğrudan bağlanın Partner Ready for Networking sitesi, benzer navigasyon ve özelleştirilebilir pano işlevi sunan Partner Ready Portalı ile aynı platformda tasarlanmıştır. İş Ortakları Aruba markasını, Aruba ürün setini ve Aruba'ya özgü iş ve satış araçlarını fark edeceklerdir. Oturum açma kimlik bilgileri portal ve alt site için aynı kalacaktır. URL ye Yer İşareti Koyun: partner.hpe.com/aruba

53 Sayfa 53 Video öğreticiler Partner Ready Portalı, kullanımı kolay olması amacıyla iş ortakları ile iş birliği içinde dikkatli bir şekilde tasarlanmıştır. Yeni portal deneyiminizden en iyi şekilde faydalanmanıza yardımcı olacak video kaynaklar mevcuttur. Bunlara erişmek için herhangi bir Pagenın en altında yer alan Portal Kaynakları altında Portal Öğreticileri üzerine tıklayın. Gezintiye, panonuzu nasıl özelleştireceğinize ve diğer portal ögelerine daha yakından bakan daha kapsamlı modülleri seçmeden önce iki dakikalık genel bakış videosunu izlemek için menüyü kullanın. Panom kısmı tek tuşla erişimi kişiselleştirmenize izin verir En sık kullandığınız Hewlett Packard Enterprise iş araçlarına tek tuşla erişimden en iyi şekilde faydalanmak için ana sayfanızda Panom bölümünün altındaki bağlantıya tıklayarak panonuzu özelleştirmek için birkaç dakikanızı ayırın. Kullanabileceğiniz bir araçlar listesi gösterilir ve yalnızca Ekle tuşuyla panonuza dilediğiniz kadar araç ekleyebilirsiniz. Araçları eklemeyi tamamladığınızda araçları çalışmak istediğiniz şekilde konumlandırmak üzere sürükleyip bırakabileceğiniz panonuzu görmek için çıkış yapmanız yeter.

54 Sayfa 54 Global Ürün Kataloğu Partner Ready Portalının temel özelliklerinden biri HPE'nin Genell Ürün Kataloğuna ve sizi çözüm sağlayıcı olarak konumlandıran ürün ve hizmetlere hızlı erişimdir. Katgorilere göz atın ve SKU numaralarını, ürün özelliklerini, liste fiyatlarını ve erişilebilirliği, garanti bilgilerini ve daha fazlasını görmek için aşağıya kayın. İş Ortağı Portal Yöneticisi Partner Ready Portal ile yardım her zaman elinizin altında. Kayıt olurken veya ek satış araçlarına erişirken yardıma ihtiyacınız olursa şirketinizin İş Ortağı Portal Yöneticisine (PPA) ulaşabilirsiniz. PPA, Partner Ready Portalı üzerinde şirket profilini ve diğer bilgileri muhafaza eden ve güncelleştiren bir iş ortağı çalışanıdır. PPA nın sorumlulukları arasında bunlara ek olarak yeni kullanıcılar oluşturmak, sorumlulukları atamak, diğer kullanıcıların doğru erişim haklarına sahip olduğundan emin olmak ve kullanıcıları devre dışı bırakmak yer almaktadır. Şirketinizin İş Ortağı Anlaşması ekleri ve Uzman İş Ortağı İşareti Anlaşması gibi özel bilgilerine yalnızca PPA nız erişebilir. (NOT: PPA'lar bu sözleşmelere erişebilmelerine karşın yalnızca yönetim düzeyindeki çalışanlar bunları imzalama yetkisine sahiptir). Buna ek olarak PPA lar bazı araçlara özel erişim hakkına sahiptir. Erişim ve destek Şirketinizin PPA sını belirlemek için: Herhangi bir portal sayfasının en üstünde adınızın yanındaki aşağı oka tıklayın. Şuraya tıklayın: Profil Tercihleri / Kişilerim. Veya bir dizi destek seçeneğine erişmek için her sayfanın sağ tarafında bulunan Destek Al simgesine tıklayın. PPA ların rollerini ve çeşitli görevleri nasıl yerine getireceklerini anlamalarına yardımcı olacak 30 dakikalık bir eğitim modülü mevcuttur. Bunlara erişmek için herhangi bir sayfanın en altında yer alan Portal Kaynakları altında Portal Öğreticileri üzerine tıklayın.

55 Sayfa 55 Avrupa, Orta Doğu ve Asya İş Ortağı Destek Merkezi HPE programları ve ürünleriyle ilgili genel yardımın yanı sıra satış teminatı ve iş planlaması hakkında bilgi edinmek isteyen iş ortakları için Hewlett Packard Enterprise İş Ortağı Destek Merkezi mevcuttur. Destek ekibiyle şu şekilde irtibat kurabilirsiniz: Oturum açma ekranı dahil, her portal sayfasının sağ tarafından bulunan Destek Al düğmesine tıklayın. Bir destek bileti gönderebilir veya bir HPE Destek Acentasıyla görüşebilirsiniz. İş Ortağı Hesap Yönetimi Desteği Akıllı iş birliği, gerçek anlamda başarılı ortaklıklar kurulmasını sağlar. Bu nedenle Hewlett Packard Enterprise, iş ortağı durumunuza bağlı olarak kişiselleştirilmiş destek sunmaktadır. Bazı Platinum İş Ortakları bir. Yönetim Sponsoru ile çalışma hakkına sahipken bazı Gold İş Ortakları'na tahsis edilmiş bir İş Ortağı İş Müdürü (PBM), Kanal Müdürü veya başka bir Hewlett Packard Enterprise temsilcisi atanır. Giriş Düzeyi ve Silver İş Ortakları, hesap desteği için İş Ortağı Destek Merkezi'ne veya tercih ettikleri distribütöre güvenebilir. Bir müşterinin Hewlett Packard Enterprise tanımlı hesap sınıflandırması hakkında bilgi talep etmek için adresine bir eposta gönderin. Profil Tercihleri Sizinle nasıl iletişim kuracağımızı ve size nasıl bilgi sağlayacağımızı özelleştirmek için Partner Ready Portalı üzerinden kişisel tercihlerinizi belirleyebilirsiniz: Herhangi bir portal sayfasının en üstünde adınızın yanındaki aşağı üzerine tıklayın. Profil Tercihleri / Aboneliklerim üzerine (sayfanın sağ tarafındaki mavi kutucuğa) tıklayın. Hewlett Packard Enterprise ın sizinle nasıl iletişim kurmasını istediğinizi seçin. Kişisel bilgilerim bölümünde yer alan bilgileri gözden geçirerek iletişim bilgilerinizin doğru olduğundan emin olabilirsiniz.

56 Sayfa 56 Kanal İletişimleri HPE İş Ortağı NewsFlash HPE İş Ortağı NewsFlash son dakika haberleri, son gelişmeleri size daha konsolide, daha hedefe yönelik ve daha kişiselleştirilmiş bir şekilde sunuyor. Partner NewsFlash iş ortaklarına aşağıdaki avantajları sunar: İki Aylık Uyarılar EG, Yazılım ve Hizmetler haberlerine odaklı Kişiselleştirilmiş yalnızca Hewlett Packard Enterprise iş ihtiyaçlarınıza özel Özelleştirilmiş yalnızca istediğiniz içeriği almanız için haberleri kendinize göre ayarlamanızı sağlar Kolay erişim e-postayla iletilir; Partner Ready Portalı'nda Partner Ready Portalı Bizden almak istediğiniz haberleri daha ayrıntılı şekilde özelleştirmek için Uyarı veya Hub bölümündeki Profil bağlantısına tıklayın. Abonelikler buraya tıklayarak yönetilebilir. Sosyal Medyada HPE En beğendiğiniz konuları HPE Blog Hubında tartışabilir, Facebook, Twitter ve LinkedIn e bağlanabilir veya YouTube da video izleyebilirsiniz. Facebook Twitter LinkedIn YouTube

57

58 Sayfa 58 Yasalara ve Düzenlemelere Uyum Yolsuzlukla mücadele kanunlarına uyum, işimizi tüm kültürlerde ve ülkelerde güven, saygı ve dürüstlük çerçevesinde yürütmemiz açısından Hewlett Packard Enterprise ın önemli bir parçasıdır. Bununla birlikte bu kanunlara uyum olumlu itibarımızı korumamızı sağlar, müşterilerimizi memnun eder ve HPE'nin değerli iş ortağımız olan sizlerle ilişkisini geliştirir. Hewlett Packard Enterprise İş Ortağı Yasalara ve Düzenlemelere Uyum Programı, İtinalı Değerlendirme Anketi ve Kilit Personel Listesi'nin periyodik doldurulması Hewlett Packard Enterprise Yolsuzluğa Karşı Mücadele Uyum Beyannamesi'nin gönderilmesi ile gerçekleştirilir. Ayrıca, programın koşullarının yerine getirilmesi Partner Ready Programı'na katılım için zorunludur.

59 Sayfa 59 Ek 1: İş Ortağı Avantaj Tablosu İş Ortağına Genel Bakış İş Ortağı, iş ortakları için Partner Ready üyeliğinde giriş düzeyidir. Pek çok İş Ortağı, esas itibarıyla küçük ve orta ölçekli müşterilere İşlem hacmine dayalı ürün satışına odaklıdır. Enterprise Group (EG) ve Yazılım (SW) İş Ortakları Tüm İş Ortakları işlem hacmine dayalı iş ortakları olarak başlarken, Silver düzeyinden başlayan EG ve Yazılım odaklı iş ortakları Partner Ready Uzman simgeleri kazanarak bir sonraki üyelik düzeyine çıkmak için Uzman yolunu kullanır. Partner Ready Uzman simgeleri hakkında daha fazla bilgi için Uzman İş Ortağına Genel Bakış bölümüne bakın. Business Partner Business Partner AVANTAJLARI EG SW Özel Fiyat Uygulaması İsteğe Bağlı Fiyat Uygulaması Promosyonlar İç içe geçme ve Büyüme PBM İşaret ve Sertifikalar İş Ortağı Bulucu Tanıtım Ekipmanı OPB Partner Ready Portalı ÖLÇÜTLER EG SW İş Ortağı Anlaşması Program şartlarının elektronik ortamda kabulü Gelir Eşiği Toplam Satış Onaylı Bireyler Anahtar: = İş Ortakları, avantajlar için başvurmaya uygundur ancak katılmak için tüm ek nitelik ölçütlerini karşılamaları gerekir.

60 Sayfa 60 Depo Tedarikleri İş Ortağına Genel Bakış Depo Tedarikleri İş Ortağı, depo tedarikleri ürün satışlarında uzmandır. Açıkça bu belirli satış sonrası hizmet koluna odaklanma hedefi ve Hewlett Packard Enterprise değer teklifi ile mümkün olduğunda donanıma bağlanarak depo tedarikleri satış sonrası hizmetleri sunma uzmanlığınız nedeniyle ödüllendirilirsiniz. Business Partner AVANTAJLARI Uzman Taban (İndirim) Özel Fiyat Uygulaması Promosyonlar PBM İşaret ve Sertifikalar İş Ortağı Bulucu Tanıtım Ekipmanı Eğitim Partner Ready Portalı Depo Tedarikleri ÖLÇÜTLER Depo Tedarikleri İş Ortağı Anlaşması Depo Tedarikleri bire bir eğitim Anahtar: = Depo Tedarikleri İş Ortakları, avantajlar için başvurmaya uygundur ancak katılmak için tüm ek nitelik ölçütlerini karşılamaları gerekir.

61 Sayfa 61 Ek 2: Uzman Avantajları ve Kriter tabloları Bu ekte iş grubuna göre düzenlenmiş, her bir Uzman işareti yer almaktadır. Uzman İş Ortağına Genel Bakış Uzmanlığınız, yarışta sizi diğerlerinden ayıran şeydir. Partner Ready Uzmanlıkları, size rekabet üstünlüğü ve belirli uzmanlık alanlarınızı ön plana çıkarma becerisi kazandırır. Müşterilerinize yüksek değer sunmanın yanı sıra tekliflerinizi diğerlerinden ayırmanıza ve kârlılığınızı arttırmanıza olanak sağlar. FY17 için geniş Hewlett Packard Enterprise portföyünden faydalanmanızı sağlayacak Hewlett Packard Enterprise Uzmanlık simgesi sayısını artırdık böylece Yeni İş Tarzı'nda mücadele etmeye hazır olacaksınız. Uzman İş Ortakları münferit çalışanlara sertifika veren, konu odaklı Hewlett Packard Enterprise eğitim etkinlikleri düzenleyen ve Hewlett Packard Enterprise gelir gereksinimlerini karşılayan uzmanlar olarak kendilerini diğerlerinden ayırır. Bu çabaları tasdik etmek için Hewlett Packard Enterprise, önemli avantajlar sunar. Aşağıdaki tanımlar her tabloda karşılaşacağınız terimleri anlamanıza yardımcı olacaktır.

62 Sayfa 62 H1 FY2017 Uzman Simgeleri Bulut Enterprise Group (EG) Yazılım (SW) Bulut Oluşturucu Birleştirilmiş Altyapı Sunucu Ağ bağlantısı Depolama Hizmetler Hizmet Sağlayıcı Ağ Oluşturma için Veri Merkezi Yazılım Uygulamalar Sunum Yönetimi BT Operasyonları Yönetimi ArcSight Fortify Veri Güvenliği Büyük Veri Platformu Gold Bilgi Yönetimi Gold Bilgi Yönetişimi SILVER GOLD PLATINUM Silver Bilgi Yönetimi ve Yönetişimi Gelir Eşiği: Pek çok simge, iş ortaklarının katılmak için bir gelir eşiğinin üzerine çıkmasını gerektirir. Aksi belirtilmedikçe, gelir eşiğinde uygun PL'lerin satışından elde edilmiş satış gelirleri ve komisyonlar da dahil olmak üzere Toplam Yıllık Satış Geliri veya iş ortağının toplam yıllık net geliri esas alınır. Satış Onaylı: Simge sayısı, bir simgenin gerektirdiği satış sertifikasını kazanması gereken minimum satış personeli sayısını temsil eder. Bilgi Kredileri (yalnızca EG ve HPFS): Bir simgenin gerektirdiği bilgi kredisi sayısı bu rehberde yer almamaktadır, bunun yerine lütfen FY17 Partner Ready belgelendirme ve öğrenme ölçütleri rehberine bakın. Teknik Onaylı: Simge sayısı, bir simgenin gerektirdiği satış sertifikasını kazanması gereken minimum teknik personel sayısını temsil eder. İş Planı: Bazı iş ortaklarının satışları büyütmeyi teşvik eden Partner Ready avantajlarını tam olarak kullanmasını sağlamak için Hewlett Packard Enterprise ile müşterek planlamada yer alması gerekir.

63 Sayfa 63 Simge ve kısaltma anahtarı Uzman Avantajlar ve Ölçütler tabloları, her simge için mevcut belirli avantajları gösteren simgeler ve kısaltmalar kullanır. Ancak Uzman İş Ortakları her avantajdan faydalanmak için tüm nitelik ölçütlerini karşılamalıdır. $$$ = Ödeme oranı düzeyi: $$$ Platinum düzeyi avantajlar/ $$ Gold için/$ Silver için = İş ortaklarının bu avantaja erişim hakkı vardır ancak katılmak için tüm ek koşulları karşılamaları gerekir = Müşterilerin iş ortaklarına bağlanmasına yardımcı olan İş Ortağı Bulucu ve diğer araçlardaki öncelik listesi OPB = Ortak Pazarlama Bölgesi ve diğer Partner Ready talep oluşturma ve ortak pazarlama araçları PGF = Pazar Geliştirme Fonları PBM = İş Ortağı İş Müdürü, İş Ortağı Satış Uzmanı, Kanal Müdürü veya diğer atanmış HPE satış kaynakları (yerinde veya dışarıdan) PIPP = İş Ortağı Şirket İçi Satın Alma Programı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın.

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. Yammer Kullanım Örneği Kataloğu Yammer, güncelleştirmeleri paylaşmanızı,

Detaylı

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk yazılımınızı satın alma yönteminiz değişiyor Autodesk, kademeli olarak yazılımlarının sadece Abonelik seçenekleri ile satın alınabileceği bir modele geçiyor.

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

Tedarik Zincirinde Satın Alma ve Örgütsel İlişkiler

Tedarik Zincirinde Satın Alma ve Örgütsel İlişkiler Tedarik Zincirinde Satın Alma ve Örgütsel İlişkiler Arş.Gör. Duran GÜLER Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Satın Alma ve Tedarik Satın Alma: Üretimde kullanılmak ya da yeniden satmak

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir.

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir. CEMEA PayPal İş Ortağı Programı, sizler gibi ticaret ortaklarının, mağazaların artan iş ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olur. Program üyeliğinin faydaları ve şartları hakkında ayrıntılı bilgi almak

Detaylı

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım Kısaca Müşteri İlişkileri Yönetimi Genel Tanıtım Başar Öztayşi Öğr. Gör. Dr. oztaysib@itu.edu.tr 1 MİY Genel Tanıtım 2 MİY Genel Tanıtım İçerik Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir? Neden? Tipleri Nelerdir?

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Başarınızı hızlandırın

Başarınızı hızlandırın Broşür Başarınızı hızlandırın HP Yazıcı ve Bilişim Hizmetleri Uzmanlığı 2 Pazarınızı ele geçirmek için yeni bir işbirliği fırsatı Erişiminizi genişletin Kapasitenizi artırın İşinizi büyütün Gelişmenizi

Detaylı

PC Dağıtımı Olması Gerektiği Gibi. Derya Güngörmüş : Service Sales Executive

PC Dağıtımı Olması Gerektiği Gibi. Derya Güngörmüş : Service Sales Executive PC Dağıtımı Olması Gerektiği Gibi Derya Güngörmüş : Service Sales Executive Dell EMC Hizmetleri Dijital teknolojilerinizin hızlı adaptasyon ve optimizasyonunu sağlıyoruz DANIŞMANLIK Veri, analitik, uygulamalar,

Detaylı

Yazılım Destek Hizmeti

Yazılım Destek Hizmeti Veri sayfası Yazılım Destek Hizmeti HP Care Hizmetleri kapsamında Care Pack ve Sözleşmeli Hizmetler Hizmetin sağladığı avantajlar Sorun çözme amacıyla HP teknik kaynaklarına Yazılım güncellemelerini ayrı

Detaylı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı APSİYON Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, toplu yaşam alanları için geliştirilmiş bulut tabanlı yönetim sistemidir. Bu dairenin sahibi kim? Dairede kimler yaşıyor? 500TL üzeri borcu olan kimler

Detaylı

Broşür Yeni BT Tarzı için Ortaklık. FY15 için HP PartnerOne Programı 1 Kasım 2014

Broşür Yeni BT Tarzı için Ortaklık. FY15 için HP PartnerOne Programı 1 Kasım 2014 Broşür Yeni BT Tarzı için Ortaklık FY15 için 1 Kasım 2014 HP, iş ortaklarının bir nesilde bir defa ortaya çıkacak bu büyüme fırsatını yakalamasına yardımcı olmak için çığır açan yenilikler ve sektör lideri

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden. sizi ve işinizi önemsiyoruz.

British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden. sizi ve işinizi önemsiyoruz. British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden sizi ve işinizi önemsiyoruz. 1) İtibarınızı arttırın, taahhüdünüzü gösterin! Üyelik logosunu; web sitenizde, teklif ve ihale dokümanlarınızda, reklam kampanyalarınızda,

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın Kurumunuzun yarınını belirleyecek kararları verirken en iyi iş zekası araçlarını kullanın. *BUSINESS INTELLIGENCE İş Zekası Çözümleri

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

Microsoft Ürün ve Hizmet Sözleşmesi Müşteri Senaryoları

Microsoft Ürün ve Hizmet Sözleşmesi Müşteri Senaryoları Microsoft Ürün ve Hizmet Sözleşmesi Müşteri Senaryoları Bulut Hizmetleri ve Yazılım Güvencesi (SA) Örnek müşteri senaryosu 1. Microsoft bulut hizmetleri Müşteri, işgücünün tamamı veya bir kısmı için, 0ffice

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem Aktif Müşteri 1.000+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 5.000+ Kişilik Ekosistem 85.000+ Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

BM Fotoğrafı/Larry Barns GLOBAL IMPACT METLIFE TA KURUMSAL SORUMLULUK

BM Fotoğrafı/Larry Barns GLOBAL IMPACT METLIFE TA KURUMSAL SORUMLULUK BM Fotoğrafı/Larry Barns GLOBAL IMPACT METLIFE TA KURUMSAL SORUMLULUK Kurumsal sorumluluk; riskleri minimize edecek, mali gücü muhafaza edecek ve finansal taahhütlerimizi uzun vadede yerine getirmemize

Detaylı

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş Windows Azure Sunumu Y. Bora Kaykayoğlu 11-13 Ocak 2018 Kahramanmaraş 25 Cloud Platformları Big Data Bulut Teknolojisi Veri, görsel vs Bulut (Cloud) Teknolojisi; Tüm dünyaya yayılmış ve birbirlerine bağlanarak

Detaylı

Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri]

Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri] İş Planı ÖNEMLİ NOT Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri] Firma Bilgileri Firma İsmi İlgili Kişi / Pozisyonu İş Adresi Telefon / Faks Numaraları E-Posta / Web

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Yakında Geliyor. Yeni Deneyim. Daha iyi sonuçlar.

Yakında Geliyor. Yeni Deneyim. Daha iyi sonuçlar. Yakında Geliyor 2019 SDL Trados Studio 2019 Yakında Geliyor! Dünyanın en oturmuş BDÇ aracı olan SDL Trados Studio 2019 ile yepyeni bir deneyim yaşayacaksınız. 30 yılı aşkın bir süredir profesyonel çevirmenlere

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Sade. Öngörülebilir. Kârlı.

Sade. Öngörülebilir. Kârlı. Sade. Öngörülebilir. Kârlı. Telif Hakkı 2017 Dell Inc. Tüm Hakları Saklıdır. Şu özelliklere sahip bir İş Ortağı Programı sunmayı taahhüt ediyoruz... Sade. Öngörülebilir. Kârlı. Dell EMC Partner Program

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. halka arzı ile ilgili önemli bilgiler aşağıdaki tabloda bilgilerinize sunulmuştur. Halka Arz Detayları

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Bulut Bilişim Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Ediz TÜRKOĞLU 05-07-8509 Özlem GÜRSES 05-07-8496 Savaş YILDIZ 05-07-8569 Umut BENZER 05-06-7670 İ çerik İçerik...2 Bulut Bilişim Nedir?...3

Detaylı

İş dünyası İngilizce konuşur.

İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyasına yönelik yepyeni bir ürün: Market Leader and Speakout by Wall Street English Çalışanlarınızın İngilizce seviyesi ne olursa olsun iş yaşamına yönelik İngilizcelerini

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

KARGEM DEN KARLILIK VE VERİMLİLİĞE %100 ETKİLİ YARATICI EĞİTİMLER

KARGEM DEN KARLILIK VE VERİMLİLİĞE %100 ETKİLİ YARATICI EĞİTİMLER MAĞAZA MAĞAZA Mağaza Yöneticileriniz 2012 ye hazır mı? Hepimiz biliyoruz ki, perakende sektörünün kalbi mağazalarda atar. Müşteri mağazadadır, ürün mağazada görücüye çıkar, en büyük hareketlilik mağazada

Detaylı

MIS 325T Servis Stratejisi ve Tasarımı Hafta 7:

MIS 325T Servis Stratejisi ve Tasarımı Hafta 7: MIS 325T Servis Stratejisi ve Tasarımı Hafta 7: Servis değerinin yaratılması, talep yönetimi, Servis kataloğu ve portföyünün yönetimi, SSA, OSA, Hazır bulunurluk ve kapasite yönetimi, BT servis süreklilik

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 katma değerli 5 yıldızlı hizmet anlayışı Endüstriyel dikiş teknolojisi yüzyıllardan beri hemen hemen hiç değişmemiştir. Makineler son derece

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Küme Yönetim Rehberi Notları. Sanayi Geliştirme Merkezi SANGEM

Küme Yönetim Rehberi Notları. Sanayi Geliştirme Merkezi SANGEM Küme Yönetim Rehberi Notları Sanayi Geliştirme Merkezi SANGEM Küme Stratejileri 1) İnovasyonu güçlendirme ve yaygınlaştırma 2) İşbirliğini ve bağlantılı çalışmayı güçlendirme ve yaygınlaştırma 3) Uluslararasılaşmayı

Detaylı

Örgütsel Yenilik Süreci

Örgütsel Yenilik Süreci Örgütsel Yenilik Süreci TEKNOLOJİ VE İNOVASYON YÖNETİMİ -Hafta 5 Örgütsel Yenilikçilik Süreci-Planlaması Dr. Hakan ÇERÇİOĞLU 1 2 1 Örgütsel Yeniliğin Özellikleri Örgütsel bağlamda yenilik, örgütü ve üyelerini

Detaylı

ISSAI UYGULAMA GİRİŞİMİ 3i Programı

ISSAI UYGULAMA GİRİŞİMİ 3i Programı ISSAI UYGULAMA GİRİŞİMİ 3i Programı 3i Programme Taahhütname ARKA PLAN BİLGİSİ Temel denetim alanları olan mali denetim, uygunluk denetimi ve performans denetimini kapsayan kapsamlı bir standart seti (Uluslararası

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 YILSONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 YILSONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 YILSONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 6 Şubat 2013 Güçlü Büyüme ve Karlılık 2012 de Devam Etti Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom,

Detaylı

HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri

HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri HP Hizmetleri Teknik veriler HP CloudSystem Matrix ortamınızı yükseltirken, ortamınızdaki her bileşenin uygun ve ilgili ürün yazılımı sürümüne yükseltildiğinden

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Yatırımcı Sunumu. Mayıs 2018

Yatırımcı Sunumu. Mayıs 2018 Yatırımcı Sunumu Mayıs 2018 NOTICE 2 2018 İLK ÇEYREK GÖSTERGELER ŞİRKETİN ORTAKLIK YAPISINDAKİ DEĞİŞİM Doğan Holding'in hisselerinin raporlama tarihinden sonra Demirören Medya'ya devri BAZI ORTAKLIKLARIN

Detaylı

HP Hizmet olarak Aygıt. Teknolojiden nasıl faydalanacağınızı yeniden keşfedin

HP Hizmet olarak Aygıt. Teknolojiden nasıl faydalanacağınızı yeniden keşfedin HP Hizmet olarak Aygıt Teknolojiden nasıl faydalanacağınızı yeniden keşfedin HP Hizmet olarak Aygıt (DaaS), dünya standartlarındaki bilgisayarları ve aksesuarları, yaşam döngüsü hizmetlerini ve HP nin

Detaylı

Joyce Mullen OUR COMMITMENT TO YOU. Joyce Mullen. Başkan, Global Kanallar, OEM Çözümleri ve IoT

Joyce Mullen OUR COMMITMENT TO YOU. Joyce Mullen. Başkan, Global Kanallar, OEM Çözümleri ve IoT OUR COMMITMENT TO YOU Sizden aldığımız geri bildirimlere dayanarak Dell EMC Partner Program ı daha da Sade. Öngörülebilir. Kârlı. olması için iyileştirmeye devam edeceğiz. Dell EMC de güçlü iş ortaklıklarının

Detaylı

İŞLETME 2020 MANİFESTOSU AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK

İŞLETME 2020 MANİFESTOSU AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK İŞLETME 2020 MANİFESTOSU AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK Daha kapsayıcı bir toplum için sözlerini eyleme dökerek çalışan iş dünyası ve hükümetler AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK Avrupa da önümüzdeki

Detaylı

Bizim Toptan Özden DÜNDAR CFO

Bizim Toptan Özden DÜNDAR CFO Bizim Toptan Özden DÜNDAR CFO 1 Bir bakışta Bizim Toptan Türkiye nin mağaza sayısı ve coğrafi yaygınlık açısından EN BÜYÜK Cash & Carry Şirketi Güçlü ortaklık yapısı ile Borsa İstanbul da işlem gören TEK

Detaylı

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç - Önceki müşteri tekliflerine nasıl ulaşabilirim? - Servisim kaçta nereden kalkıyor? - Bilgisayarım bozuldu kim onarabilir? - Bu dosyanın çıktısını

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Yatırımcı Sunumu 2014 Birinci Çeyrek Finansal Sonuçlar

Yatırımcı Sunumu 2014 Birinci Çeyrek Finansal Sonuçlar Yatırımcı Sunumu 2014 Birinci Çeyrek Finansal Sonuçlar M. Buğra Koyuncu İcra Kurulu Başkanı Gülnur Anlaş İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Hukuk ve Mali İşler 9 Mayıs 2014 Yasal Uyarı Bu sunum, Şirket hakkında

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Yatırımcı Sunumu 2013 Yıl Sonu

Yatırımcı Sunumu 2013 Yıl Sonu Türkiye nin Teknoloji Markası Yatırımcı Sunumu 2013 Yıl Sonu M. Buğra Koyuncu İcra Kurulu Başkanı Gülnur Anlaş İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Hukuk ve Mali İşler 14 Şubat 2014 Yasal Uyarı Bu sunum, Şirket

Detaylı

TÜRK TELEKOM GRUBU 2010 YIL SONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

TÜRK TELEKOM GRUBU 2010 YIL SONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOM GRUBU 2010 YIL SONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 8 Şubat 2010 Başarılı bir 2010 Yılı Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom, 2010 yıl sonu finansal

Detaylı

Gönüllü Çağrısı! Tescil Merkezi Dizin Hizmeti (RDS) İncelemesi (eski adıyla WHOIS2)

Gönüllü Çağrısı! Tescil Merkezi Dizin Hizmeti (RDS) İncelemesi (eski adıyla WHOIS2) Gönüllü Çağrısı! Tescil Merkezi Dizin Hizmeti (RDS) İncelemesi (eski adıyla WHOIS2) Hoşgeldiniz! Tescil Merkezi Dizin Hizmeti veya RDS (önceden WHOIS) İncelemesinin ne hakkında olduğunu öğrenmekle ilgileniyor

Detaylı

KÜRESEL ÇALIŞMALAR YERELDEN KÜRESEL E YÜKSEK KALİTE

KÜRESEL ÇALIŞMALAR YERELDEN KÜRESEL E YÜKSEK KALİTE KÜRESEL ÇALIŞMALAR YERELDEN KÜRESEL E YÜKSEK KALİTE Hakkımızda Hakkımızda Küresel Çalışmalar uluslararası teknoloji-etkin eğitim ve beceri çözümlerinin en başarılı sağlayıcılarından biridir. Uluslararası

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

UKS EĞİTİM LİSTESİ 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2

UKS EĞİTİM LİSTESİ 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2 I-GENEL YÖNETİM EĞİTİM PROGRAMI 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2 4 ETKİN TAKIM KURMA, YÖNETME VE TAKIMDAŞLIK EĞİTİMİ 3 5 İŞ GELİŞTİRME EĞİTİMİ

Detaylı

ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu

ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu Final ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu Giriş Bu doküman ISO 14001:2004 ve ISO 14001:2015 şartları arasındaki eşleştirmeyi sunmaktadır. Doküman yalnızca

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

Power BI. Neler Öğreneceksiniz?

Power BI. Neler Öğreneceksiniz? Power BI Kendi kendinize iş zekasını keşfedin. Verilerinizi analiz edin, etkileşimli raporlar oluşturun ve bulgularınızı firmanız genelinde paylaşın. Neler Öğreneceksiniz? Bu iki günlük eğitim, güçlü görseller

Detaylı