GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor."

Transkript

1

2 GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor. yarışmasını düzenledi.yarışma Ankara ODTÜ'de gerçekleştirildi. Yarışmanın amacı trafik kazalarına dikkat çekmekti.

3 ÜLKEM ANADOLU LİSESİ 7. ve 8. sınıf velilerimiz Gediz Konferans ve Konser Salonumuzda bir araya geldiler.ülkem Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Mehmet Kalfaoğlu,2003 yılında kurulan ve 2008 yılında yeni binasında eğitim vermeye devam eden ODTÜ Geliştirme Vakfı Danışmanlığında Özel Manisa Ülkem Koleji'nin çağdaş ve yenilikçi felsefesiyle eğitim - öğretim yılında bünyesine eklediği Özel Manisa Ülkem Anadolu Lisesi ile büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini belirterek sözü Lise Rehber Öğretmenimiz Refia Yücel'e bıraktı.

4 ŞEHRİM BENİM EVİM BİLGİ YARIŞMASI... 3 Mayıs 2017 tarihinde Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve AR- GE Birimi işbirliğinde 5. sınıflar arasında Şehrim Benim Evim Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

5 DUBBİNG FEST 29 Nisan 2017 Cumartesi günü 5.6. ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşan takımlar bu yıl İzmirde dördüncüsü düzenlenen İngilizce Dublaj yarışması Dubbing Fest'e katıldılar. 5.sınıf öğrencilerimizden oluşan takımımız 3.oldu.

6 ANAOKULLARIMIZDA AÇIK SINIF ETKİNLİĞİMİZ Hazırlık C grubu minikleri ve velileri,ingilizce Öğretmenleri Eda Akçalı ile derslerini işleyerek sonrasında etkinlikte bulundular. Etkinlik miniklerin portfolyo sunumu ile sona erdi.

7 ANAOKULLARIMIZDA AÇIK SINIF ETKİNLİĞİMİZ Hazırlık D grubu minikleri ve velileri,ingilizce Öğretmenleri Saliha Bulgan ile derslerini işleyerek sonrasında etkinlikte bulundular. Etkinlik miniklerin portfolyo sunumu ile sona erdi.

8 VAKIFLAR HAFTASI Mayıs tarihleri arasında kutlanan Vakıflar Haftası,Sosyal Bilgiler zümremizin hazırladığı program ile kutlandı.

9 SATRANÇTA BAŞARILAR BİTMİYOR 18 Nisan - 03 Mayıs 2017 tarihlerinde Okul İçi Etkinlik programı çerçevesinde yapılan Ortaokul Satranç 2. Dönem Birinciliği yarışmalarında genel kategoride Özgün Korkmaz birinci,kadir Kaya ikinci,süleyman Faruk Karabacak üçüncü;kızlar kategorisinde Pırıl Ünlü birinci,zeynep Goner ikinci oldu.

10 DNA AFİŞ TASARIMI YARIŞMASI SONUÇLANDI Mayıs 2017 tarihlerinde Forum Magnesia AVM'de oylaması yapılan 3. DNA Afiş Tasarımı Yarışması nda Tutku Çalış ve Ceyda Umdu birinci,utku Ergün ikinci,gülse Altındağ ve Eren Yağız Erteker üçüncü oldu.

11 GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNE TEBRİKLER 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Ankara Ortaokulu'nda gerçekleştirilen 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor. yarışmasına Fen Bilimleri öğretmenimiz Gökhan Tufan eşliğinde katılan öğrencilerimiz Ata Sarı, Ali Can, Can Yaman belgelerini aldılar.

12 DUBBİNG FEST'TE DE BAŞARDIK 29 Nisan 2017 tarihinde 5.6. ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşan takımlar bu yıl İzmir'de 4. düzenlenen İngilizce Dublaj yarışması Dubbing Fest'e katıldılar. 5.sınıf öğrencilerimizden oluşan takımımız dereceye girerek 3.oldu. Aynı zamanda etkinlik kapsamında takım lideri öğretmenler arasında Lip Sync yarışması düzenlendi, İngilizce öğretmeniz Volkan İner de bu kategoride 1. oldu.

13 ANAOKULLARIMIZDA AÇIK SINIF ETKİNLİĞİMİZ Hazırlık A grubu minikleri ve velileri,ingilizce Öğretmenleri Ayça Gezer ile derslerini işleyerek sonrasında etkinlikte bulundular.

14 ÜLKEM KOLEJİ MATEMAKETTE ÖDÜLLERİ SİLİP SÜPÜRDÜ Ankara da,odtü Geliştirme Vakfı Ankara Özel Lisesi tarafından, ODTÜ GV Okulları arasında Matemaket matematiksel materyal geliştirme yarışması düzenlendi. Farklı üniversitelerden katılan akademisyenlerin yapmış olduğu değerlendirmelerin ardından okulumuz öğrencileri 1., 2. ve 3. lük derecelerinin tamamını almaya hak kazandılar.

15 SINIFLARIMIZDA AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİ 2-A,2-D, 2-E sınıf öğretmenlerimiz,aile katılım etkinliklerinde velileriyle buluştu.simetri konusuna paralel olarak,velileriyle birlikte simetrik maske yapan öğrenciler,daha sonra bunları eğlenceli şekilde sundular.

16 VAKIFLAR HAFTASINDA SEMİNER Darüşşafaka üyesi Sevinç Ertürk ve Elginkan Vakfı eğitmeni Kadir Çakmak,Vakıflar Haftası nedeniyle 5. sınıflarımızla Gediz Konferans ve Konser Salonu'nda bir araya geldiler;vakıflar hakkında bilgilendirmede bulundular.

17 MAYIS AVRUPA GÜNÜ 9 Mayıs Avrupa Günü kapsamında, okulumuz Avrupa Birliği Çalışmaları Kulübü öğrencileri, Avrupa Birliği ne üye ülkeleri tanıtmak, arkadaşlarını bilgilendirmek ve gün hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla kulüp saatlerinde boyadıkları tişörtleri sergilediler.

18 MUTLUGÜN OYUN ATÖLYESİ Yaratıcı Drama Eğitmeni Fatoş Mutlugün,Eğitim ve Kariyer Planlama Koçu Ertuğrul Mutlugün oyun atölyesinde öğrencilerimiz ile buluşmaya devam etti.öğrencilerimiz,dört adımdan oluşan oyun atölyesinde,kendini kontrol,oyuna hazırlık,enerji patlaması ve hep destek tam destek adımları altında eğlenerek öğrenmeye devam ettiler.

19 SINIFLARIMIZDA AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİ 2-B,2-C sınıf öğretmenlerimiz,aile katılım etkinliklerinde velileriyle buluştu.simetri konusuna paralel olarak,velileriyle birlikte simetrik maske yapan öğrenciler,daha sonra bunları eğlenceli şekilde sundular.

20 ANAOKULLARIMIZDA AÇIK SINIF ETKİNLİĞİMİZ Hazırlık B grubu minikleri,ingilizce Öğretmenleri Ayça Gezer ile derslerini işleyerek sonrasında etkinlikte bulundular.

21 ÜLKEM POTADA DURDURULAMIYOR Manisa Okul sporları tarafından düzenlenen Minik Erkekler Basketbol Turnuvası'nda okulumuz grubundan çıkarak final grubuna kalmış ve Manisa 3.sü oldu.

22 HALI VE KİLİM MOTİFLERİ ÇALIŞMASI 2. sınıf öğrencilerimizin, halı ve kilim motifleri çalışmaları okulumuzda sergilendi.görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gülçin Ağır öğrencilerinin çalışmalarında simetrik öğelere yer verdiğini hem keyifli bir etkinlik yaptıklarını hem de parmak jimnastiğinde bulunduklarını belirtti.

23 TOPLUM SAĞLIĞINDAN SEMİNER Toplum Sağlığı Merkezi doktorlarından Duygu Eskiizmir ve hemşire Serap Şule Oktay,Gediz Konferans ve Konser Salonunda 1.,2. ve 5. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Sağlıklı beslenme konusunun işlendiği seminer sonunda,öğrencilerden gelen sorular cevaplandı.

24 Öğrencimiz Onur Yorgancıoğlu Mayıs 2017 tarihlerinde Antalya 100.yıl tesislerinde yapılan Türkiye Okçuluk Şampiyonası'nda klasik yayda Türkiye üçüncüsü oldu.

25 Okuyan Okullar Projesi kapsamında Nisan ayında en çok kitap okuyan öğrencilerimiz belgelerini aldılar.

26 OKULUMUZ ORKESTRASINDAN YEŞİLÇAM KLASİKLERİNE YOLCULUK Gediz Konferans ve Konser Salonunda Müzik Zümremizin düzenlemiş olduğu "Yeşilçam Müzikleri" adını verdikleri konser, Ülkemli öğrencilerden büyük beğeni aldı.müzik öğretmenlerinin katılımı ile özverili bir çalışma hazırlayan öğrenciler film replikleri ile konserlerini renklendirdi.

27 STRATEJİ OYUNLARI TURNUVASI Manisa da Ülkem Koleji tarafından düzenlenen 3. Strateji Oyunları Turnuvası büyük ilgi gördü. İzmir,Samsun,Denizli ve Manisa nın çeşitli okullarından gelen öğrenciler,kendi kategorilerinde yarıştılar. İlköğretim kategorisinde 82 öğrenci, orta öğretim kategorisinde 64 öğrenci yer aldı. Öğrenciler pratik zekâlarını strateji becerileriyle birleştirerek hem eğlendiler hem de tatlı bir rekabet yaşadılar.

28 MAYIS GENÇLİK HAFTASINDA DOSTLUK MAÇI İbrahim Gül Spor Kompleksimizde 8. sınıf öğrencilerimiz ve lise öğrencilerimiz voleybol maçında karşılaştı. Centilmence geçen maçın ardından kazanan dostluk oldu.

29 LİSELİ GENÇLERİMİZDEN SERGİ 19 Mayıs Gençlik Haftasında Ülkem Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Görsel Sanatlar Öğretmenleri Kürşad Atça eşliğinde Mısır Sanatı, strafor baskı çalışması,kuru kafanın sanata dönüşümü ile ilgili eserler sergilediler.

30 MAYIS GENÇLİK HAFTASINDA DOSTLUK MAÇI İbrahim Gül Spor Kompleksimizde 8. sınıf öğrencilerimiz ve lise öğrencilerimiz basketbol maçında karşılaştı. Centilmence geçen maçın ardından kazanan taraf 8. sınıflar oldu.

31 MİNİK YÜREKLERDEN ZİÇEV'E DESTEK Küçük yaşlarda sosyal sorumluluk bilincini aşılamaya çalıştığımız okulumuzda, anaokulu seviyesinde ''Engelliler Haftası'' kapsamında bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attık. Çocuklarımız,minicik elleriyle kurabiye yapıp,öğrencilere ve öğretmenlerine sattılar. Elde edilen gelir ZİÇEV' e bağışlanacak.

32 ALKIŞLAR ORTAOKUL TİYATRO KULÜBÜNE Gediz Konferans ve Konser Salonu'nda ilkokul öğrencileri için ''Kralın Kayıp Saati'' adlı oyun sergilendi.türkçe zümresinin sergilediği oyunun dekorlarını Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülçin Ağır hazırladı.

33 ÖĞRETMENLERİMİZİN VOLEYBOL MAÇI 19 Mayıs Gençlik Haftasında İbrahim Gül Spor Kompleksimizde ortaokul öğretmenlerimiz ve lise öğretmenlerimiz voleybol maçında karşılaştı. Centilmence geçen maçta dostluk kazandı.

34 LİSELİ GENÇLERİMİZDEN EĞLENCELİ KERMES 19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle liseli gençlerimiz kermes düzenledi.kermesten elde edilen gelir,yardıma ihtiyacı olan okullara aktarılacak.

35 ALKIŞLAR ORTAOKUL TİYATRO KULÜBÜNE Gediz Konferans ve Konser Salonu'nda ortaokul öğrencileri için ''Kılçık Mahallesi' adlı oyun sergilendi.türkçe zümresinin sergilediği oyunun dekorlarını Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülçin Ağır hazırladı.

36 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

37 ÜLKEMLİ MEZUNLAR PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU 2003 yılında kurulan ve 2008 yılında yeni binasında hizmet vermeye başlayan okulumuz mezunları Pilav Gününde bir araya geldi.

38 OZ BÜYÜCÜSÜ OKULUMUZDA Dünyaca ünlü klasiklerden olan Oz Büyücüsü Gediz Konferans ve Konser Salonunda sergilendi.

39 OKUL AİLE BİRLİĞİMİZDEN GELENEKSEL LOKMA GÜNÜ

40 MAYIS ETİK GÜNÜ... Okulumuz öğrencileri Etik Günü hakkında bilgilendirildiler. Sosyal Bilgiler Zümremiz tarafından planlanan etkinlikle, öğrencilerimizin farkındalıklarını arttırmak amacıyla etik değerler üzerinde duruldu.

41 LİSEYE MERHABA TÖRENİ

42 ANA OKULU YIL SONU GÖSTERİSİ

43 BİLİM ŞENLİĞİ İbrahim Gül Spor Kompleksinde ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile fentatlon yarışması gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin, her sınıf seviyesinde oluşturdukları gruplarda işbirliği, ekip çalışması, plan yapma ve rakiplerle yarışma sonuçlarının görüldüğü fentatlonda Ülkemli gençler eğlenerek yarıştılar.

44 MANİSA GEZİSİ Müzeler haftası dolayısıyla 3.sınıf öğrencilerimiz tarihi cami ve müzeleri ziyarette bulundular.

45 İl Gençlik Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Eskrim Yarışmasında öğrencimiz Emre Aşıklar Manisa 2. si oldu.

46 YEŞİL BAYRAĞIMIZI YİNE ALDIK. Uluslararası Eko-Okullar programı kapsamında ve eğitim-öğretim yıllarında çevre konusunda yapılan başarı eğitim çalışmalarına karşılık Yeşil Bayrak aldık.

47 ODTÜ BİLİM TURNUVASI 12 Mayıs 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Ankara Ortaokulu'nda gerçekleştirilen ''ODTÜ Bilim Turnuvası''na katılım gösteren tüm öğrencilerimize belgeleri verildi.

48 STRAFOR BASKI RESİM SERGİMİZ Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Kürşad Atça 7. sınıf öğrencileriyle strafor çalışmasında bulundu.

49 YABANCI DİLLER HAFTASI İlkokul öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenleri sorumluluğunda öğle arasında İngilizce oyunlar oynadılar.

50 SPELLING BEE Yabancı Diller Haftası nedeniyle İngilizce zümremiz tarafından Gediz Konferans ve Konser Salonu'nda spelling bee düzenlendi.

51 YABANCI DİLLER HAFTASI İlkokul öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenleri sorumluluğunda öğle arasında İngilizce oyunlar oynadılar.

52 KUKLA KULÜBÜMÜZDEN MÜTHİŞ PERFORMANS Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen 9. Forum Bornova Kukla Oyunu yarışmasına katılan Kukla Kulübümüz performanslarını bu sefer Ülkemli arkadaşları için sergilediler.

53 EKMEĞİNİ ÇÖPE ATMA SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ... Tasarruf bilincinin kazandırılması ve kaynakların bilinçli bir şekilde kullanılması konusunda farkındalık yaratmak isteyen öğrencilerimiz, ailelerinden aldıkları destekle bayat ekmeklerden yaptıkları ikramlardan kermes oluşturdurdular.

54 YABANCI DİLLER HAFTASI Ortaokul öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenleri Soner Salı,Volkan İner ve Serra Özyazgan ile scrabble,hoop dreams,guitar hero oyunlarını oynayarak öğle arasında eğlenceli vakit geçirdiler.

55 YABANCI DİLLER HAFTASI Yabancı Diller Haftası etkinlikleri kapsamında Almanca Oyun Günü etkinliği düzenlendi. Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı oyunlar arkadaşları tarafından tüm gün boyunca oynandı.

56 MUTLUGÜNLER OYUN ATÖLYESİ Yaratıcı Drama Eğitmeni Fatoş Mutlugün,Eğitim ve Kariyer Planlama Koçu Ertuğrul Mutlugün oyun atölyesinde yine Ülkemlilerle bir araya geldi.

57 ALKIŞLAR OKUL ORKESTRAMIZA

58 OXFORD BIG READ YARIŞMASINDA EGE BÖLGESİ'NDE FİNALİST TÜRKİYE'DE BİRİNCİLİK Oxford Big Read yarışmasında öğrencimiz Şimal Geyik Türkiye birinciliği,öğrencilerimiz Ceren Çelebi,Ceren Ebret,Eda Yücedağ ise Ege bölge finalistliğini elde ettiler.

59 GAUSS MATH CONTEST YARIŞMASI'NDA DÜNYA 1. LİĞİ Matematik yarışmalarında dünya çapında başarılara imza atan okulumuzun 8'nci sınıf öğrencileri, uluslararası arenada ülkemize bir şampiyonluk daha getirdiler. Kanada'nın önde gelen üniversitelerinden Waterloo Üniversitesi tarafından düzenlenen Gauss Matematik Yarışması'nda yine Dünya 1.'si oldular.

60 PURPLE COMETMATH MEET YARIŞMASINDA TÜRKİYE 1. 'LİĞİ Öğrencilerimiz dünya genelinde uygulanan interaktif matematik yarışması olan Purple Comet Math Meet de ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek okul olarak Dünya 13.lüğünü ve Türkiye 1. liği elde etti.

61 KANGURU YARIŞMASINDAN DA BÜYÜK BAŞARI %1 lik dilime girebilmek bile büyük bir başarı sayılan bu yarışmada 4. sınıf öğrencimiz Emre Aşıklar kendi kategorisinde 3. oldu.

62 ACTIVE LEARN 3. ve 4. sınıflar arasında active learn çevrim içi en çok kitap okuyan öğrencilerimiz belgelerini aldılar.

63 RAZ KIDS 2. sınıflar arasında raz kids çevrim içi en çok kitap okuyan öğrencilerimiz belgelerini aldılar.

64 SATRANÇ TURNUVALARI Okul içi etkinlik programı çerçevesinde 8-29 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen 1. sınıflar 2. Dönem Satranç Birinciliği yarışmasında genel ve kızlar kategorisinde dereceye giren öğrencilerimiz madalya ve belgelerini Satranç Öğretmenimiz Aslan Goler'in elinden aldı.

65 SATRANÇTA BAŞARILAR BİTMİYOR Öğrencimiz Defne Çetin Çorum'da yapılan Küçükler Turnuvasında üçüncü,nehir Yazgan ise Manisa'da düzenlenen satranç turnuvasında üçüncü olmuştur.

66 BİLROTEK'TE TÜRKİYE 1. LİĞİ Bilim Sanat Merkezleri Festivali BİLROTEK Sürpriz Görev kategorisi Akıllı Makineler için (Robotik) Yazılım Geliştirme Yarışmasında öğrencilerimiz Kerim Can Kerey ve Emre Aşıklar Türkiye birincisi oldu.

67 İlkokullar arası yüzme yarışmalarında başarı gösteren öğrencilerimiz madalyalarını aldılar.

68 HALK SAĞLIĞINDAN FLORLAMA UYGULAMASI Halk Sağlığından gelen ekip anaokulu,1. ve 2. sınıf öğrencilerimize florlama uyguladıktan sonra diş sağlığının öneminden bahsederek,diş macunu ve diş fırçası hediye ettiler.

69 TEOG TA YİNE BAŞARDIK Nisan 2017 tarihinde 1 milyon 200 bin öğrencinin katılımıyla yapılan 2. dönem TEOG sınavı (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sonuçları MEB tarafından açıklandı. 7 FULL Öğrencilerimiz Zeynep Sude Bilgiç,Sueda Nur Yüksel,Hacı Emirhan Şen,Can Yaman,Can Barış Aydınyer,Begüm Duran ve Damla Küçükoğlu tüm soruları doğru cevapladı. 5 dersin ortalamaları göz önüne alındığında 100 puan üzerinden; -43 öğrencimiz puan arası -16 öğrencimiz puan arası -5 öğrencimiz puana arası -6 öğrencimiz puan arası -3 öğrencimiz puan arası -3 öğrencimiz puan arası -5 öğrencimiz 70 ve altı alma başarısını gösterdi.

70 QUILLING SERGİSİ Öğrencimiz İstemihan Güneşdoğdu ilk kişisel sergisini Prof.Dr Hüseyin Vural Sanat Galerimizde açtı.

71 YIL SONU RESİM SERGİSİ

72 Jandarma Komutanlığının kuruluşunun 178. yılı sebebiyle gerçekleştirilen şiir yarışmasında okulumuz 5/C sınıfı öğrencilerinden Öykü Öz dereceye girerek 2. oldu.öğrencimiz ödülünü Manisa Valisi Hakan Güvençer'in elinden aldı.

73 AB KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ SANAT GALERİSİNDE Okulumuz Avrupa Birliği Çalışmaları Kulübü öğrencileri kulüp öğretmenleri İpek Gücüyen rehberliğinde MOSB bünyesinde bulunan MOSart Sanat Galerisi'ni ziyaret ettiler.

74 HER PATİYE BİR MAMA 6-A sınıf öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenleri Olcay Alptekin önderliğinde bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Düzenledikleri kermeste, kendi yaptıkları el emeklerini satarak elde ettikleri gelirle hayvan barınağındaki hayvanlar için mama alarak bunları barınağa ulaştırdılar.

75 SPELLING BEE ŞAMPİYONLARI Her sene geleneksel olarak düzenlenen Yabancı Diller Haftası'nın vazgeçilmez yarışması Spelling Bee şampiyonları ödülleri ile buluştu. 5. sınıflarda Arda Eren Kartal, Emre Kankıran,Ceylin Ulukan,6. sınıflarda Selçuk Öz, Duygu Sevim Özelli,Gökçe Akıner, sınıflarda Can Yaman, Beril Efe ve İrem Gönlügür ödüllerini İngilizce öğretmenlerinin elinden aldılar.

76

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN 02.01.2017 Öğrencimiz Alparslan Dinç Palmiye Satranç Turnuvası 13 yaş altı kategorisinde beşinci oldu. 03.01.2017 SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM Trafik Denetleme Şube Müdürü görevlilerinden

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 13.02.2017 Öğrencimiz Zeynep Acar, 23-28 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 yaş kızlar grubunda 4. olarak Milli Takım Havuzuna girmeye

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ 02.11.2016 TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER,ŞEHİT,DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ'NE VEFA ÖRNEĞİ Lise Müdür Yardımcımız Mehmet Kalfaoğlu, Matematik Öğretmenimiz Serenay Şen 10-A sınıfı öğrencilerimizle

Detaylı

sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar.

sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar. ŞUBAT 2016 BÜLTENİ 08.02.2016 1. sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar. 10.02.2016 Aile katılım etkinliklerine önem veren okulumuz,2. sınıf velileriyle buluştu.velilerimiz

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN Forum Magnesia daki Anaokulu Resim Sergimiz büyük ilgi gördü. 2.sınıf öğrencilerimiz Anneler Günü nedeniyle annelerine bir sürpriz yaptılar. Anneleri için yazdıkları

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN

ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN 01.12.2016 4. SINIFLARIMIZDAN TARİHE YOLCULUK 4. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler dersindeki üniteleri 'Kurtuluştan Kuruluşa' konusunu pekiştirme amacıyla Çanakkale

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini

01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini 01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini tekrarlayan desenler kullanılarak odaklanmayı, yaratıcılığı ve

Detaylı

KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın

KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın 01.11.2018 KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın konuşması ile başladı.kızılay Manisa Şubesi yetkilisi İbrahim

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ

MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ 02.05.2016 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Sokak Oyunları Turnuvası'na 2-B sınıfımız Yağ Satarım Bal Satarım,3-C sınıfımız Mendil Kapmaca,4-A

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi.

01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi. 01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi. Öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmak için hoş ve rahat bir

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ 01.04.2016 Ortaokul Carpe Diem Kulübü öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manisa İl Halk Kütüphanesinde Karagöz ve Hacivat tiyatro gösterisini

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ A R A L I K O C A K

ÜLKEM KOLEJİ A R A L I K O C A K ÜLKEM KOLEJİ A R A L I K 2 0 1 7 - O C A K 2 0 1 8 A Y L I K B Ü L T E N 02-03.12.2017 ÖDÜLLÜ SINAV 14 Ocak 2018 Pazar günü,2 oturum halinde uygulanacak ödüllü sınav için kayıtlar Forum Magnesia AVM'deki

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ Hemşiremiz Nazile Türemiş,1. sınıf öğrencilerimize ''El Temizliği ve Hijyen'' konusunda sunum yaptı. Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı koordinatörlerimiz, Mahmut

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 4 ( 16 Kasım 07 Aralık 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 30 Kasım Pazartesi günü, okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Kaymakamlık Kupası Kros Yarışları yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencilerimiz

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ AĞUSTOS 15 1 2 b 4 5 6 7 9 10 11 12 13 15 16 BAŞLANGICI /.SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 1 22 / 1.SINIFLAR TANIŞMA 27 Dönüşümler için. 12. SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 2 / SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU 29 30 30

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

AĞUSTOS TARİH YAPILACAK ÇALIŞMALAR, SEMİNERLER VE SOSYAL ETKİNLİKLER GÖREVLİLER/AÇIKLAMA

AĞUSTOS TARİH YAPILACAK ÇALIŞMALAR, SEMİNERLER VE SOSYAL ETKİNLİKLER GÖREVLİLER/AÇIKLAMA AĞUSTOS 20-29.08.2014 Öğretmenlerimizin Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Tüm Öğretmenler 20-29.08.2014 Okulumuzun 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanması Tüm Öğretmenler 30.08.2014 30 Ağustos Zafer Bayramı

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2018 AYLIK BÜLTEN

ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2018 AYLIK BÜLTEN ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2018 AYLIK BÜLTEN 02.04.2018 SATRANÇTA KIZLAR YİNE BİRİNCİ 2017-2018 eğitim - öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan,29 Mart - 01 Nisan 2018 tarihleri arasında Manisa'da

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!!

SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!! 01.03.2017 SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!! 01.03.2017 8. SINIFLAR MOTİVASYON GEZİSİNDE TEOG sınavı öncesi 8. sınıflarımız müdür yardımcıları ve sınıf öğretmenleri ile birlikte stres attılar.

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği LİSELERARASI BASKETBOL ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği 12-14 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlendi.

Detaylı

BASKETBOLCULARIMIZ KAYSERİ İL KARMASINDA..

BASKETBOLCULARIMIZ KAYSERİ İL KARMASINDA.. Basketbolda doymuyoruz.. galibiyete Yıldız Kız Basketbol Takımımız Osman Kavuncu Ortaokulu ve Sema Yazar Ortaokulu ile yaptığı maçları farklı bir skorla kazanmıştır. Yoluna devam eden takımımızı tebrik

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR ÖĞRENCİLERİMİZ ALMANYA ADLI SERGİLEDİR ALMANYA OYUNU 26 Mayıs 2015 tarihinde Lise Almanca Drama Kulübü öğrencileri Başak Serra Can 9B, Muhammed Oğuz Durmazer 9C, Bilge Enç 9D, Betül Demirtaş 9D, Batuhan

Detaylı

EYLÜL 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3

EYLÜL 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 EYLÜL 2017 1 2 3 KURBAN BAYRAMI KURBAN BAYRAMI 2017-2018 EĞİTİM YILININ BAŞLAMASI KİTAP SATIŞININ BAŞLANGICI HZ. VE 9.SNF. VELİ BİLGİ. TOP. 17:00-18:00 4 5 6 7 8 9 10 YGS DENEME 1 İNGİLİZCE SEVİYE TESPİT

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor!

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! Türkiye genelinde 15 TED okulu tarafından gerçekleştirilen MEB İngilizce öğretmenlerine yönelik seminerlerin 3.kademesi

Detaylı

EYLÜL 2013 BEYKOZ DOĞA KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM. Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz

EYLÜL 2013 BEYKOZ DOĞA KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM. Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz EYLÜL 203 2 3 7 8 0 2 3 ANASINIFI VE.SINIF ORYANTASYON SCHULTÜTE OKULUN AÇILIŞI KİM OLDUĞUMUZ SORGULAMA ÜNİTESİ BAŞLANGIÇ 7 ORYANTASYON-HATIRLAMA HAFTASI 8 3- HAZIRBULUNUŞLUK SINAVI ORYANTASYON-HATIRLAMA

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2017-2018 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Y HA F. GÜN 18 EYLÜL 2017 Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE

ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE TED KAYSERİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri; Geleneksel Ankara Gezisi ni Okul Müdürü Raci ÜLKE, Müdür Yardımcısı Yonca MARAŞLI ve 5. Sınıf Şube

Detaylı

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ 26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencimiz Yiğit ASLAN, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasında 200 metre Serbest te

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖZEL BATI KOLEJİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2016 ---- Öğretmen hizmet içi seminerleri(09.10-16:10) ---- 8. sınıf öğrencilerimiz (TEOG kursu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 YILLIK

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi TED ANTALYA KOLEJİ Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK ÇALIŞMALAR TED Öğretmenlerine Oryantasyon Eğitimi ve Mesleki Eğitim Çalışmaları BAŞLAMA ve BİTİŞ TARİHLERİ 21-25

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ AY HAF GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 0 0 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *ÖĞRETMENLERİN OKULA GELİŞLERİ *YENİ ÖĞRETMENLER İÇİN ORYANTASYON 0 *AÇILIŞ TÖRENİ *0-0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI GENEL

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık TED Kayseri Koleji yöneticileri ve öğretmenlerinden oluşan 16 kişilik ekibimizle, 2 Nisan 2016 Cumartesi günü Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün EYLÜL 1 2 Okul Açılışı 1. ve 2. Sınıf Genel Veli Veli Oryantasyon Günü 3 4 5 7 9 3. ve 4. Sınıf Genel Veli Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün., 7., ve. Sınıflar Genel Veli Lise Genel Veli 5. Sınıf Genel

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI İLKOKUL / ORTAOKUL ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER

2014-2015 ÖĞRETİM YILI İLKOKUL / ORTAOKUL ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 2014-2015 ÖĞRETİM YILI / ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER OKULLU OLUYORUZ 1 2 3 4 5 6 7 ÖĞRETMENLER KURULU ECO SCHOOL İŞLEYİŞİ 8 9 10 11 12 13 14 2014-2015 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI HAZIRBULUNUŞLUK SINAVI

Detaylı

Sabah saatlerinde çalan yangın alarm sesi ile anaokulu,ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri plan dahilinde öğretmenleri başkanlığında okulu tahliye

Sabah saatlerinde çalan yangın alarm sesi ile anaokulu,ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri plan dahilinde öğretmenleri başkanlığında okulu tahliye Sabah saatlerinde çalan yangın alarm sesi ile anaokulu,ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri plan dahilinde öğretmenleri başkanlığında okulu tahliye ettiler. Mümkün olan en kısa sürede okulu boşaltan öğretmen

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

ÖZEL GELİŞİM İLKÖĞRETİM OKULU SBS BAŞARISI. SON 3 YILDIR İZMİR SIRALAMASI nda İLK 10 OKUL ARASINDA!... SBS PUANI (Ham Puan) 447,399 435,804 446,752

ÖZEL GELİŞİM İLKÖĞRETİM OKULU SBS BAŞARISI. SON 3 YILDIR İZMİR SIRALAMASI nda İLK 10 OKUL ARASINDA!... SBS PUANI (Ham Puan) 447,399 435,804 446,752 ÖZEL GELİŞİM İLKÖĞRETİM OKULU SBS BAŞARISI SON 3 YILDIR İZMİR SIRALAMASI nda İLK 10 OKUL ARASINDA!... 2010 2011 2012 SBS PUANI (Ham Puan) 447,399 435,804 446,752 OYP (Yerleştirme Puanı) 431,377 432,688

Detaylı