2017 İZMİR KONAK BELEDİYESİ YEKMEK HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2017 İZMİR KONAK BELEDİYESİ YEKMEK HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 2017 İZMİR KONAK BELEDİYESİ YEKMEK HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde 1- İşin Konusu: 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 212. Maddesi ile tarih ve Sayılı Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliğine göre yiyecek Yardımı yapılması Madde 2- İşin Tanımı: Konak Belediyesi bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi memur personel ile sözleşmeli çalışan personelin yemek ihtiyacının karşılanması için öğle yemeği hizmet alımı işi. Madde 3- Uygulamaya İlişkin Hususlar 3.1- Günlük yemek listesi 4 (dört) çeşit; -Çorba çeşitleri -Etli yemek çeşitleri -Pilav, makarna veya börek -Tatlı, meyve çeşitleri veya salata, cacık, yoğurt, ayran vb. olarak hazırlanacaktır çeşitten oluşan yemek listesi için, ek-1 de belirtilen yemek gruplarına göre oluşan örnek menü ile ek-2 deki yemek grupları ve ek-3 de kişi başı yemeklere katılması gereken asgari çiğ girdi miktarları dikkate alınarak maliyetler hesaplanacaktır Verilecek yemekler aşağıdaki şekilde belirlenecektir. a) A Yemek Grubunda yer alan etli yemekler; parça etli yemeklerde kemikli pişmiş et 250 gr. Kemiksiz pişmiş et ortalama kişi başına 200gr. Olacaktır. a.1) Bakliyat; mercimek, nohut, barbunya, bamya vs. gibi ürünlerden oluşacaktır. Baklagillerden yapılan yemek kişi başı 100gr. Üzerinden verilecek ve içerisinde en az pişmiş 50 gr et olacaktır. a.2) Sebze yemekleri; kıymalı bezelye, kıymalı ıspanak, patlıcan musakka, kabak musakka, taze fasulye, pişmiş 50 gr. Net kıyma, 150 gr. Sebze olacaktır. a.3) Haftada bir gün sebze yemeği, baklagil yemeklerde kişi başına pişmiş et oranı 50 gr. Olacak, yaş sebze miktarı 150 gr. Olacaktır. a.4) Haftada 3 (üç) gün kırmızı et, 1 (bir) gün beyaz et yemeği verilecektir. a.5) Haftada bir gün kıymadan yapılan köfte çeşitleri pişmiş olarak kişi başına ortamla 130 gr. Tekabül edecektir. b) B Yemek Grubunda yer alan pirinç pilavı, makarna, börek veya zeytinyağlı soğuk yemek olacaktır. (Pirinç ve bulgur 80 gr. kuru halde olacaktır.)

2 c) C yemek Grubunda yer alan çorbalar; hazır paket çorba kesinlikle kullanılmayacaktır. Mevsimsel şartlara göre hazırlanacaktır. Çorba tereyağlı ve kemik sulu olacaktır. d) D Yemek Grubunda yer alan mevsiminde göre salata, tatlı, meyve, yoğurt, cacık, ayran ve çeşitleri olacaktır. Taze meyve verilmesi durumunda verilen ürünler kişi başına en az 250 gr. olacaktır. Yoğurt ve ayranlar kapalı kaplarda sunulacaktır Tatlılarda kesinlikle katı yağ ve tatlandırıcılar kullanılmayacaktır Yemekler belirtilen saatlerde, cinsine göre sıcak veya soğuk olarak zamanında servise hazır olacaktır. Fırınlanması gereken yemekler mutlaka fırınlanacaktır. Salatalık, sebzeler ile meyveler iyice temizlenip yıkanacak, ekmekler servise yeteri kadar sunulacaktır Kullanılacak olan tüm gıda maddelerinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından üretim izinli olması gerekmektedir Yemeklerde kullanılacak yağlar TSE Garanti Belgesine haiz kolesterolsüz ve vinterize olacaktır. Yemekler de iç yağı, don yağı, kuyruk yağı vb. kesinlikle kullanılmayacaktır Yüklenici firma tarafından yemek yapımı için alınacak gıda maddeleri sağlık şartlarına hıfsızsıhha ve Belediye nizamlarına uygun olacaktır. İdarece uygun bulunmayan gıda maddeleri derhal reddedilecektir. Et, balık ve tavuk mamullerinde gerekirse veteriner raporu istenecektir İdare gerek gördüğü taktirde yemek numunelerini ve gıda maddelerini yetkili kuruluşlara tahlil için gönderecek ve tahlil ücretlerini yüklenici ödeyecektir. Ayrıca steril kaplarda günlük olarak alınacak yemek numuneleri 48 saat saklanacaktır İdare gıda kontrolü ile ilgili isteklerini ve tereddütlerini yükleniciye bildirdiğinde yerine getirmekle yükümlüdür Yüklenici, İdarenin Konak Belediyesinde çalışan personeline yemek hizmeti vermekle yükümlüdür Yüklenici tarafından verilecek olan yemek hizmeti, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından bildirilen personel listelerinde göre yapılacaktır Yüklenici, bu şartnamede belirtilen yerlerde ve niteliklerde olması gereken yemek hizmetini ihale dökümanında belirtilen hükümlere uygun olarak yerine getirmekle sorumlu olup, bu konuda gerekli olan malzeme, ekipman ve teknolojiyi kullanarak ihale konusu olan yemek hizmetinin zamanında yapılmasını ve alınan yemek hizmetinin idare tarafından kontrol ve kabulünün kolay ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesini için tüm tedbirleri almakla mükelleftir.

3 Madde 4- Yemek için kullanılacak Malzemeler: 4.1- Sebzeler ve Meyveler: Yemeklerde kullanılan sebze ve meyveler taze, normal büyüklükte ürüne has özellikler taşıyacaktır. Üretimde kullanılan yaş sebze ve meyveler çürük, ezik olmayacaktır Etler: Dana ve koyun etlerinin mezbahada kesilip, yetkili veteriner tarafından muayene edilip, damgalanmış olması mecburidir. Etler, kirli, kanlı olmayacaktır. Tavuk etleri, kesimhanelerde veteriner kontrolü altında kesilip, temizlenmiş olacaktır. Etlerde morarma, ekşime, koku olmayacaktır Diğer Gıdalar: Ürünler orijinal ambalajında olacak, ambalaj yırtık, kirli, paslı olamayacak, etiketi okunabilir olacaktır. Etiket üzerinde üretici firmaya ait isim, adres, üretim yeri, seri no, son kullanım tarihi, parti no, mutlaka olacaktır. Gıda maddeleri kirlenmiş, kokuşmuş nitelikleri ve görünümü bozulmuş olmayacaktır Sebze ve meyveler mevsimine uygun zamanda kullanılacaktır Yemek imalatında kullanılacak malzemelerin tamamı yükleniciye aittir. Madde 5- Diğer Hususlar : 5.1- Yüklenici firma yetkilileri ve çalışanları Belediye personeli ile bir sorun olması halinde hiçbir şekilde münakaşaya ve tartışmaya girmeyecek, yazılı bir rapor halinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne bildirilecektir Yüklenici işlerin yürütülmesinde, işinde ve mesleğinde uzman eğitimli sertifikalı veya diplomalı elemanları çalıştıracaktır. 5.3-İdarenin koyduğu kural ve kaidelere uymayan disiplinsiz, kusurlu davranışlarda bulunmak personeli idarenin bildirmesi halinde derhal değiştirecektir Servis hizmetleri ve servis için gerekli olan tüm malzemeler (peçete,baharat,tuz vb.) yükleniciye aittir. 5.5 Servis hizmetleri kaliteli, temiz ve gerekli itina gösterilerek yapılacaktır. 5.6 Yemeklerin pişirilip hazırlanması ile servis ve servis sonrası hizmetlerde hijyenik şartlara uyulması yüklenici tarafından sağlanacaktır.bu konuda sorumluluk yükleniciye aittir. 5.7 Yüklenici çalıştıracağı personelin portör muayenelerini 6 ayda bir yaptıracak ve personeli saç, sakal, kıyafetlerin temizliği ve gerekli temizlik şartlarına uymalarını sağlayacaktır.bu şartları sağlamayan personelin çalışmasına idarece izin verilmeyecektir. 5.8 Yüklenici gıda zehirlenmelerine karşı koruyucu önlemleri almak uygulamak ve personelin eğitimini yapmak zorundadır. 5.9İdare gıda kontrolü ile ilgili isteklerini ve tereddütlerini yükleniciye bildirdiğinde yerine getirmekle yükümlüdür. EKLER: 1) 2 haftalık örnek menü listesi (1 Sayfa) 2) Yemek grupları (1 Sayfa) 3) Kişi başına yemeklere katılması gereken asgari çiğ girdi miktarları (4 Sayfa)

4 2 HAFTALIK YEMEK MENÜSÜ (EK-1) GÜNLER A YEMEK GRUBU B YEMEK GRUBU C YEMEK GRUBU D YEMEK GRUBU PAZERTESİ 1 Grup Etli Baklagil Yemekleri 1.Grup Pilav veya Börek Kırmızı Mercimek Çorbası 1.Grup Tatlılar SALI 2. Grup Etli Sebze Yemekleri 2. Grup Pilav veya 1.Grup Makarna İşkembe Çorbası 1.Grup Tatlılar ÇARŞAMBA 3.Grup et Yemekleri 2.Grup Pilav veya 1. Grup Makarna Domates Çorbası Hazır Satınalma Tatlılar PERŞEMBE 4. Grup Et Yemekleri 1. Grup Pilav Şehriye Çorbası Meyveler CUMA 2. Grup Tavuk veya 1. Grup Makarna Sebze Çorbası 1.Grup Tatlılar Balık Yemeği CUMARTESİ 4.Grup Et Yemekleri 2.Grup Pilav Tarhana Çorbası Meyve PAZARTESİ 1. Grup Etli Baklagil Yemekleri 1. Grup Pilav veya Börek Ezogelin Çorba 1.Grup Tatlılar SALI 2. Grup Etli Sebze Yemekleri 2. Grup Pilav veya 2. Grup Makarna Kremalı Mantar Çorbası Hazır Satınalma Tatlılar ÇARŞAMBA 3. Grup Et Yemekleri 2. Grup Makarna Yeşil Mercimek Çorbası 1. Grup Tatılar PERŞEMBE 4.Grup Et Yemekleri 1. Grup Pilav Domates Çorbası 1. Grup Tatlılar CUMA 2. Grup Tavuk veya Balık Yemeği 2. Grup Pilav Şehriye Çorbası 1. Grup Tatlılar CUMARTESİ 4.Grup Et Yemekleri 2.Grup Pilav Tarhana Çorbası Meyve

5 YEMEK GRUPLARI (EK2) ÇORBALAR 3.GRUP ETLİ YEMEKLER BÖREKLER 1 Kırmızı Mercimek Çorbası 34 Kuru Köfte 66 Peynirli Börek 2 Sebze Çorbası 35 Kadınbudu Köfte 67 Kıymalı Börek 3 Tarhana Çorbası 36 Rosto Köfte 68 Ispanaklı Börek 4 İşkembe Çorbası 37 Salçalı Köfte 69 Sigara Böreği 5 Domates Çorbası 38 Terbiyeli Köfte 6 Ezogelin Çorba 39 Orman Kebabı TATLILAR 1.(GRUP) 7 Şehriye Çorbası 40 Sebzeli Kebap 70 Aşure 8 Kremalı Mantar Çorbası 41 Sebzeli Köfte 71 Sütlaç 9 Kuşkonmaz Hazır Çorba 42 İzmir Köfte 72 Süpangle 10 Yeşil Mercimek Çorbası 73 Şekerpare 4. GRUP ETLİ YEMEKLER 74 Tulumba 1.GRUP ETLİ YEMEKLER 43 Et Kavurma 75 Tel Kadayıf 11 Etli Kuru Fasulye (Kuşbaşılı) 44 Tas Kebap 76 Kemalpaşa 12 Pastırmalı Kuru Fasulye 45 Dana Haşlama 77 Revani 13 Sucuklu Kuru Fasulye 46 Kuzu Haşlama 78 Kabak Tatlısı 14 Etli Nohut (Kuşbaşılı) 47 Mantarlı Et Sote 15 Etli Patates 48 Sosisli Mantar Sote 2.TATLILAR (2.GRUP) 16 Kıymalı Ispanak 49 Arnavut Ciğer 79 Tahin-Pekmez 17 Etli Kapuska 80 Tahin Helvası 1.GRUP PİLAVLAR 1.GRUP ETSİZ YEMEKLER 50 İç Pilav HAZIR SATINALMA TATLILAR 3.(GRUP) 18 Zeytinyağlı Barbunya Plaki 51 Özbek Pilavı 81 Cevizli Baklava 19 Karışık Kızartma (Yoğurtlu) 82 Şöbiyet 20 Karışık Kızartma (Yoğurtsuz) 2. GRUP PİLAVLAR 83 Bülbül Yuvası 21 Yumurtalı Menemen 52 Pirinç Pilavı 84 Saray Burma 22 Çılbır 53 Bulgur Pilavı 23 Yumurtalı Ispanak GARNİTÜRLER 24 İmam Bayıldı 1.GRUP MAKARNALAR 85 Piyaz 54 Salçalı Makarna 86 Patates Püresi 2.GRUP ETLİ YEMEKLER 55 Spagetti (Sade) (Salçalı) 87 Turşu 25 Etli Taze Fasulye 88 Karışık Salata 26 Kıymalı Bezelye 2.GRUP MAKARNALAR 89 Salata 28 Etli Türlü 56 Kıymalı Makarna 90 Komposto 29 Domates-Biber Dolma 57 Fırın Makarna 91 Yoğurt (170 gr.) 30 Patlıcan Musakka 58 Yoğurtlu Makarna 92 Cacık 31 Karnıyarık MEYVELER 32 Patlıcan Kebap 1.GRUP TAVUK VE BALIK YEMEKLERİ 93 Elma 33 Kabak Musakka (Kuşbaşılı) 60 Dardanel Ton Balığı (Piyazlı) 94 Üzüm 61 Makarnalı Dardanel Ton B. 95 Şeftali 96 Kiraz 2.GRUP TAVUK VE BALIK YEMEKLERİ 97 Vişne 62 Tavuk Tandır 98 Erik 63 Fırın Tavuk 99 Kayısı 64 Tavuk Haşlama 100 Kavun 65 Balık Izgara 101 Karpuz 102 Çilek 103 Yeni Dünya

6 KİŞİ BAŞINA YEMEKLERE KATILMASI GEREKEN ASGARİ ÇİĞ GİRDİ MİKTARLARI (EK-3) ÇORBALAR 7.ŞEHRİYE ÇORBASI 16.KIYMALI ISPANAK 1. KIRMIZI MERCİMEK Ç. Şehriye 20 gr. Ispanak 170gr. Kırmızı Mercimek 20.GR Margarin yağı 5 gr. Dana Eti 60gr. Ayçiçek Yağı 7 gr. Yumurta 1/10ad Kuru Soğan 20gr. Tuz 2gr. Limon 1/8 ad. Margarin Yağı 10gr. Salça 3gr. Salça 5gr. Tuz-Salça 2+3gr. Un 10 gr. Maydanoz-Tuz 1/4+2gr. Limon 1/4 ad. Kuru Soğan 5 gr. 8.KREMALI MANTAR Ç. 17.ETLİ KAPUSKA Kremalı mantar hazır ç. 20gr. Dana eti 60 gr. Lahana 200gr. 2. Sebze Çorbası 9.Kuşkonmaz Çorbası Kuru Soğan 17gr. Havuç 7gr. Kuşkonmaz Hazır Ç. 20gr. Margarin Yağı 10 gr. Pırasa 7gr. Salça 5gr. Kereviz 10gr. 10.Yeşil Mercimek Çorbası Tuz-K.biber 2+1+1gr Patates 10gr Yeşil Mercimek 20gr. 1.GRUP ETSİZ YEMEKLER Lahana 10gr Ayçiçek Yağı 10gr Pirinç 5gr. Salça 3gr. 18.Z.YAĞLUBARBUNYA PLAKİ Ayçiçek yağı 7gr. Tel Şehriye 5gr. Barbunya 50gr. Salça 3gr. Tuz 3gr. Kuru Soğan 15gr. Tuz 2gr. Limon 1/4ad. Havuç 15gr. Un 5gr. Patates 15gr. Konserve Bezelye 10gr. 1.Grup Etli Yemekler Zeytinyağı 20gr. Domates 7gr. Limon 1/4ad. Çarliston Biber 5gr. 11.Etli Kuru Fasülye Salça 3gr. Dana Eti 60gr. Tuz-K.biber 2+1+1gr Kuru Fasulye 75gr. 19. Karışık Kızartma (Yoğurtlu) 3.TARHANA ÇORBASI Margarin Yağı 8gr Patlıcan 60gr. Tarhana 20gr. Kuru Soğan 20gr. Sivribiber 60gr. Salça 2gr. Salça 5gr. Kabak 50gr. Kırmızı Biber 0.5gr. Tuz 3gr. Yoğurt 50gr. Tuz 2gr. Ayçiçek Yağı 40gr. Ayçiçek Yağı 7gr. Un 5gr. 12.Pastırmalı Kuru F. Pastırma 30gr. 4.İŞKEMBE ÇORBASI Kuru Fasulye 75gr. 20.Karışık Kızartma (Yoğurtsuz) Un 10gr. Margarin Yağı 8gr. Patlıcan 60gr. Yoğurt 5gr. Kuru Soğan 20gr. Sivribiber 60gr. Kırmızı Biber 0.5gr. Salça 5gr. Kabak 50gr. Tuz 2gr. Tuz 3gr. Domates 50gr. Ayçiçek Yağı 5gr. Ayçiçek Yağı 40gr. İşkembe 50gr 13.SUCUKLU Kuru F. Tuz-K.biber 2+1+1gr Sirke 2gr. Sucuk 25gr. 21.Yumurtalı Menemen Sarımsak 1gr. Kuru Fasulye 75gr. Yumurta 1ad. Yumurta 1/2ad. Margarin Yağı 8gr. Sivribiber 20gr. Kuru Soğan 20gr. Domates 60gr. 5.DOMATES ÇORBASI Salça 5gr. Kuru Soğan 20gr. Un 10gr Tuz 3gr. Ayçiçekyağu 10gr. Tuz 2gr. 14.ETLİ NOHUT (Kuşbaşılı) 22.Çılbır Ayçiçek Yağı 7gr. Dana Eti 60gr. Yoğurt 125gr. Salça 10gr. Nohut 75gr. Yumurta 1/4ad Kırmızı Biber 0.5gr. Margarin Yağı 8 gr. Ayçiçek Yağı 10gr. Kaşar peyniri 5gr. Salça 5gr. Tuz-Kbiber 2+1+1gr. Tuz 3gr. 6.EZOGELİN ÇORBA Bulgur 10gr. 15. ETLİ PATATES 23.YUMURTALI ISPANAK Kırmızı Mercimek 5gr. Dana Eti 60gr. Ispanak 150gr. Un 10gr. Patates 200gr. Yumurta 1ad. Salça 4gr. Kuru Soğan 10gr. Kuru Soğan 50gr. Dana Eti 5gr. Margarin Yağı 8gr. Margarin Yağı 10gr. Nane+K.biber gr Salça 5gr. Tuz-Salça 2+3gr. Ayçiçek Yağı 5gr. Tuz 3gr. Tuz 2gr. Limon 1/8 ad.

7 24.İMAM BAYILDI 30.PATLICAN MUSAKKA 36.ROSTO KÖFTE Patlıcan 200gr. Salça 5gr. Dana Eti 210gr. Kuru Soğan 20gr. Tuz 3gr. Ayçiçek Yağı 30gr. Ayçiçek Yağı 20gr. Dana Eti 60gr. Patates 50gr. Maydanoz 1/10ad. Margarin Yağı 40gr. Domates 20gr. Domates 30gr. Maydanoz 1/20ad. Çarliston Biber 10gr. Zeytinyağı 20gr. Ayçiçek Yağı 5gr. Salça 5gr. Tuz-Kbiber 2+1+1gr. Un 5gr. Patlıcan 150gr. Tuz 2gr. 2.Grup Etli Yemekler 31.KARNIYARIK Yumurta 1/5ad. 25.ETLİ TAZE FASÜLYE Dana Eti 40gr. Maydanoz 1/12ad. Dana Eti 60gr. Çarliston Biber 20gr. Taze Fasulye 170gr. Salça 5gr. 37.SALÇALI KÖFTE Domates 40gr. Domates 20gr. Salça 5gr. Kuru Soğan 20gr. Ayçiçek Yağı 40gr. Dana Eti 150gr. Salça 3gr. Tuz 1gr Yumurta 1/10ad. Margarin Yağı 8gr. Maydanoz 1/20ad. Ayçiçek Yağı 30gr. Tuz 3gr. Karabiber 0.5 gr. Un 10gr. Patlıcan 200gr. Patates 50gr. 26.KIYMALI BEZELYE 32.PATLICAN KEBAP Domates 25gr. Dana Eti 60gr. Salça 5gr. Çarliston Biber 10gr. Konserve Bezelye 160gr. Tuz 2gr. Maydanoz 1/12ad. Kuru Soğan 20gr. Ayçiçek Yağı 40gr. Margarin Yağı 8gr. Domates 25gr. 38.TERBİYELİ KÖFTE Salça 5gr. Dana Eti 70gr. Pirinç 10gr. Patates 30gr. Kuru Soğan 15gr. Yumurta 1/12ad. Havuç 25gr. Maydanoz 1/10ad. Ayçiçek Yağı 5gr. Domates 20gr. Çarliston Biber 10gr. Dana Eti 150gr. Ayçiçek Yağı 5gr. Patlıcan 150gr. Karabiber 1gr. Tuz 3gr. Un 10gr. Çarliston Biber 10gr. 33.KABAK MUSAKKA(KUŞBAŞILI) Yoğurt 5gr. Kabak 200gr. Kuru Soğan 5gr. 27.ETLİ TÜRLÜ Dana Eti 50gr. Maydanoz 1/12ad. Dana Eti 60gr. Yeşil Biber 15gr. Türlü Konserve 160gr. Ayçiçek Yağı 40gr. 39.ORMAN KEBABI Patates 40gr. Kuru Soğan 15gr. Ayçiçek Yağı 10gr. Havuç 25gr. Tuz-K.biber 2+1+1gr. Dana Eti 210gr. Kuru Soğan 10gr. Patates 50gr. Salça 5gr. 3.GRUP ETLİ YEMEKLER Domates 25gr. Ayçiçek Yağı 5gr. Çarliston Biber 10gr. Maydanoz-Tuz 1/4+2gr. 34.KURU KÖFTE Kereviz 15gr. Dana Eti 150gr. Kuru Soğan 10gr. 28.KIYMALI YUMURTA Yumurta 1/10ad. Tuz-K.biber 2+1+1gr. Dana Eti 150gr. Ayçiçek Yağı 35gr. Yumurta 1ad. Karabiber-Kimyon gr. 40.SEBZELİ KEBAP Ayçiçek Yağı 3gr. Kuru Soğan 5gr. Et 220gr. Salça 5gr. Maydanoz 1/12ad. Kuru Soğan 15gr. Kuru Soğan 40gr. Tuz 3gr. Bezelye 30gr. Kara Biber 1gr. Patates 50gr. Maydanoz -Tuz 1/4+2gr 35.KADINBUDU KÖFTE Margarin Yağı 5gr. Pirinç 10gr. Salça 5gr. 29.DOMATES BİBER DOLMASI Un 15gr. Tuz 5gr. Dana Eti 60gr. Tuz 3gr. Maydanoz 1/20ad. Dolmabiber 70gr. Nane-K.biber gr. Ayçiçek Yağı 8gr. Domates 40gr. Yumurta 1/3ad. Domates 20gr. Pirinç 50gr. Ayçiçek Yağı 35gr. Kuru Soğan 15gr. Kimyon 1gr. 41.SEBZELİ KÖFTE Margarin Yağı 7gr. Maydanoz 1/12 ad. Et 150gr. Salça 3gr. Dana Eti 180gr. Kuru Soğan 15gr. Maydanoz 1/20ad. Kuru Soğan 10gr. Bezelye 30gr. Ayçiçek Yağı 5gr. Patates 10gr. Tuz-K.biber 2+1+1gr. Ayçiçek Yağı 10gr. Tuz-K.biber 2+1+1gr. Domates-Havuç-Soğan 2+1+1gr.

8 42.İZMİR KÖFTE 1.GRUP PİLAVLAR 57.FIRIN MAKARNA Et 150gr. Pirinç 80gr. Margarin 7gr. Kuru Soğan 20gr. Kuru Soğan 5gr. Tuz 3gr. Margarin Yağı 5gr. Şam Fıstığı 2gr. Ayçiçek Yağı 2gr. Salça 5gr. Kuş Üzümü 2gr. Maydanoz 1/20ad. Ayçiçek Yağı 10gr. Dana Ciğeri 20gr. Spagetti Makarna 55gr. Patates 90gr. Margarin 5gr. Un 5gr. Un 10gr. Ayçiçek Yağı 7gr. Yumurta 1/20ad. Tuz-K.biber 2+1+1gr Tuz-K.biber 2+1+1gr. Kaşar Peyniri 10gr. Yoğurt 15gr. 4.GRUP ETLİ YEMEKLER 51.ÖZBEK PİLAVI Yufka 15gr. Pirinç 70gr. Süt 10gr. 43.ET KAVURMA Kuru Soğan 5gr. Et 220gr. Dana Eti 20gr. 58.Yoğurtlu Makarna Kuru Soğan 5gr. Konserve Bezelye 15gr. Margarin 5gr. Margarin Yağı 5gr. Havuç 20gr. Tuz 3gr. Salça 5gr. Margarin 5gr. Ayçiçek Yağı 3gr. Patates 70gr. Ayçiçek Yağı 7gr. Maydanoz 1/10ad. Tuz 5gr. Tuz 4gr. Fiyonk Makarna 55gr. Yoğurt 60gr. 44.TAS KEBAP 2.GRUP PİLAVLAR 59.MANTI Et 220gr. Hazır Mantı 65gr. Kuru Soğan 20gr. 52.PİRİNÇ PİLAVI Salça 5gr. Margarin Yağı 8gr. Pirinç 80gr. Ayçiçek Yağı 5gr. Salça 5gr. Margarin 15gr. Tuz 4gr. Patates 60gr. Tuz 3gr. Yoğurt 50gr. Tuz 5gr. Şehriye 10gr. Margarin 5gr. Tuz-K.biber 2+1+1gr. 45.DANA HAŞLAMA 1.GRUP TAVUK VE BALIK Y. Et 220gr. 53.Bulgur Pilavı Kuru Soğan 20gr. Bulgur 80gr. 60.Dardanel Ton Balığı(Piyazlı) Margarin Yağı 8gr. Kuru Soğan 20gr. Dardanel Ton Balığı 50gr. Havuç 20gr. Margarin 10gr. Kuru Fasülye 50gr. Patates 75gr. Nane-K.Biber gr. Kuru Soğan 25gr. Maydanoz-Tuz-Limon 1/4+2+1 Tuz 3gr. Sirke 2gr. +4gr Domates 20gr. Tuz 4gr. 46.KUZU HAŞLAMA Salça 3gr. Limon 1/4ad. Kuzu Eti 220gr. Maydanoz 1/12ad. Kuru Soğan 20gr. 1.GRUP MAKARNALAR Margarin Yağı 8gr. 61.Makarnalı Dardanel Ton Balığı Havuç 20gr. 54.Salçalı Makarna Dardanel Ton Balığı 50gr. Patates 70gr. Salça 5gr. Salça 5gr. Maydanoz-Tuz-Limon 1/4+2 Margarin 5gr. Margarin Yağı 5gr. +1/4gr. Tuz 3gr. Tuz 3gr. 47.MANTARLI ET SOTE Ayçiçek Yağı 3gr. Ayçiçek Yağı 3gr. Dana Eti 75gr. Maydanoz 1/20ad. Maydanoz 1/20ad. Mantar 75gr. Fiyonk Makarna 55gr. Fiyonk Makarna 55gr. Salça 5gr. Ayçiçek Yağı 5gr. 55.SPAGETTİ MAKARNA 62.TAVUK TANDIR Patates 30gr. Salça 4gr. Patates 60gr. Tuz-K-biber 2+1+1gr. Margarin 5gr. Tuz 2gr. Tuz 2gr. Ayçiçek Yağı 20gr. 48.SOSİSLİ MANTAR SOTE Ayçiçek Yağı 3gr. Tavuk Eti 200gr. Sosis 75gr. Spagetti 55gr. Maydanoz 1/10ad. Mantar 75gr. Domates 20gr. Salça 5gr. 2.GRUP MAKARNALAR Ayçiçek Yağı 10gr. Patates 30gr. 56.KIYMALI MAKARNA Un-KuruSoğan-Çarliston Biber Salça 3gr gr. Margarin 3gr. 49.ARNAVUT CİĞER Tuz 3gr. Dana Ciğeri 150gr. Ayçiçek Yağı 2gr. Un 10gr. Maydanoz 1/20ad. Ayçiçek Yağı 40gr. Yüzük Makarna 55gr. Tuz 5gr. Dana Eti 15gr. K.biber-K.biber-Çarliston Biber Kuru Soğan 5gr. Soğan gr.

9 63.FIRIN TAVUK TATLILAR 78.KABAK TATLISI Patates 60gr. Bal Kabağı 250gr. Tuz 2gr. 70.AŞURE Toz şeker 80gr. Ayçiçek Yağı 20gr. Aşurelik Buğday 10gr. Ceviz İçi 3gr. Tavuk Eti(But) 230gr. Kuru Fasülye 4gr. Domates 25gr. Nohut 5gr. 2.GRUP TATLILAR Çarliston Biber 10gr. Kuru Üzüm 5gr. Un 3gr. Kuru Kayısı 5gr. 79.TAHİN-PEKMEZ Margarin Yağı 5gr. Kuru İncir 5gr. Tahin 40gr. Nişasta 6gr. Pekmez 60gr. 64.Tavuk Haşlama Toz Şeker 50gr. Patates 60gr. Ceviz İçi 3gr. 80.TAHİN HELVASI Tuz 4gr. Limon Tuzu 3gr. Tahin Helvası 80gr. Tavuk Eti(But) 220gr. Margarin Yağı 5gr. 71.SÜTLAÇ HAZIR SATINALMA TATLILAR Yumurta 1/12ad. Pirinç 10gr. 81.Cevizli Baklava 125gr. Limon 1/12ad. Nişasta 10gr. 82. Şöbiyet 125gr. Maydanoz 1/12ad. Vanilya 0.10gr. 83.Bülbül Yuvası 125gr. Toz Şeker 40gr. 84.Saray Burma 125gr. 65.BALIK IZGARA Süt 80gr. Çanakkale Hamsisi 250gr. 72.SÜPANGLE GARNİTÜRLER Ayçiçek Yağı 40gr. Toz Şeker 40gr. 85.PİYAZ Kakao 2gr. Kuru Fasülye 50gr. BÖREKLER Praline 3gr. Kuru Soğan 25gr. 66.PEYNİRLİ BÖREK Nisaşta 10gr. Sirke 2gr. Yumurta 1/20ad. Hindistan Cevizi 1gr. Zeytinyağı 8gr. Margarin 8gr. Süt 80gr. Tuz 4gr. Ayçiçek Yağı 5gr. 73.ŞEKERPARE Limon 1/4ad. Beyaz Peynir 15gr. Toz Şeker 65gr. Maydanoz 1/12ad. Yoğurt 5gr. İrmik 25gr. 86.PATATES PÜRESİ Maydanoz 1/20ad. Un 25gr. Patates 80gr. Yufka 100gr. Yumurta 1/7ad. Yumurta 1/6ad. 67.KIYMALI BÖREK Pudra Şekeri 7.5gr. Süt 20gr. Yumurta 1/20ad. Kabartma Tozu 0.50gr. Tuz-K.biber-K.biber 2+1+1gr. Margarin 8gr. Vanilya 0.10gr. Ayçiçek Yağı 5gr. Ayçiçek Yağı 10gr. 87.TURŞU Yoğurt 50gr. Muhtelif Turşu 100gr. Maydanoz 1/20ad. 74.TULUMBA 88.KARIŞIK SALATA Yufka 100gr. Yumurta 1/8gr. Domates 10gr. Kuru Soğan 15gr. Nişasta 1gr. Salatalık 50gr. Tuz 2gr. Un 30gr. Taze Soğan 10gr. Dana Eti 20gr. Vanilya 0.10gr. Zeytinyağı 5gr. Limon Tuzu 0.10gr. Sivribiber 20gr. 68.ISPANAKLI BÖREK Ayçiçek Yağı 40gr. Limon Tuz Maydanoz 1/4+2+1/4ad. Yumurta 1/20ad. Toz Şeker 60gr. Margarin 8gr. 89.SALATA Ayçiçek Yağı 5gr. 75.TEL KADAYIF Domates 50gr. Yoğurt 5gr. Tel Kadayıf 25gr. Salatalık 50gr. Yufka 100gr. Margarin Yağı 6gr. Taze Soğan 10gr. Kuru Soğan 15gr. Toz Şeker 65gr. Zeytinyağı 8gr. Tuz 2gr. Ceviz İçi 3gr. Sivribiber 20gr. Ispanak 60gr. Hindistan Cevizi 2gr. Limon 1/4ad. Marul 30gr. 69.SİGARA BÖREĞİ 76.KEMALPAŞA Tuz 4gr. Yumurta 1/20ad. Toz Şeker 65gr. Margarin 5gr. Kemalpaşa 5ad. 90.KOMPOSTO Ayçiçek Yağı 25gr. Meyve(Yaş=50gr.Kuru=10gr.) 60gr. Yufka 100gr. 77.Revani Şeker 50gr. Beyaz Peynir 20gr. Kabartma Tozu 0.20gr. Maydanoz 1/10ad. Vanilya 0.10gr. Toz Şeker 85gr. Un 25gr. Yumurta 1/3ad. Hindistan 1gr.

ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ

ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ ÖĞLE YEMEĞİ AKŞAM YEMEĞİ DİYET TOYGA ÇORBASI TARHANA ÇORBA TOYGA ÇORBASI 1.11.2015 HAŞLAMA ET KIYMALI ISPANAK-YOĞURTLU HAŞLAMA ET PAZAR BULGUR PİLAVI

Detaylı

OBASAN GIDA SANAYİİ TARAFINDAN SUNULAN YEMEKLERİN BİR PORSİYONLARININ YAKLAŞIK KALORİ DEĞERLERİ

OBASAN GIDA SANAYİİ TARAFINDAN SUNULAN YEMEKLERİN BİR PORSİYONLARININ YAKLAŞIK KALORİ DEĞERLERİ OBASAN GIDA SANAYİİ TARAFINDAN SUNULAN YEMEKLERİN BİR PORSİYONLARININ YAKLAŞIK KALORİ DEĞERLERİ ÇORBALAR Beyaz Tel Şehriye Çorba 122 Mercimek Çorba 197 Domatesli Arpa Şehriye Çorbası 147 Romen Çorba 160

Detaylı

2015 YILLI ŞUHUT DEVLET HASTANESİ YEMEK LİSTELERİ

2015 YILLI ŞUHUT DEVLET HASTANESİ YEMEK LİSTELERİ 2015 YILLI ŞUHUT DEVLET HASTANESİ YEMEK LİSTELERİ HAZİRAN AYI 01.Haz Çay Etli Biber Dolma Tas Kebabı 17.Haz Çay Et Bezelya Zeytinyağlı Fasulye Peynir Mercimek Çorba Bulgur Pilavı Peynir-Domates Börek Makarna

Detaylı

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ 05 MART 2018 PAZARTESİ 06 MART 2018 SALI 07 MART 2018 ÇARŞAMBA 08 MART 2018 PERŞEMBE 09 MART 2018 CUMA SÜT MEYVE SUYU BİTKİ ÇAYI MEYVE SUYU SÜT BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİR

Detaylı

MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ

MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ GÜZ DÖNEMİ MENÜ MODELİ-1 PAZARTESİ / * / / / / / / / ÇARŞAMBA / / / / PERŞEMBE / / Etli dolma/ Hoşaf / / CUMA / / / GÜZ DÖNEMİ MENÜ ÖRNEĞİ - 1 PAZARTESİ Yayla çorba

Detaylı

Tarih Gün Öğün. Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe

Tarih Gün Öğün. Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe Tarih Gün Öğün Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe Öğle Mercimek Çorba Karışık Dolma Makarna Meyve Yoğurt Akşam Kulaklı Çorba

Detaylı

YEMEK LİSTESİ VE GRAMAJ TABLOSU S.NO YEMEK ADI MALZEMELERİ PORSİYON GRAMAJ BİRİMİ

YEMEK LİSTESİ VE GRAMAJ TABLOSU S.NO YEMEK ADI MALZEMELERİ PORSİYON GRAMAJ BİRİMİ EK A YEMEK LİSTESİ VE GRAMAJ TABLOSU S.NO YEMEK ADI MALZEMELERİ PORSİYON GRAMAJ BİRİMİ.... 1 ÇOBAN KAVURMA.... 2.. PATATES.. 2 SULU İZMİR KÖFTE YEŞİL BİBER. SALÇA... 2... 0,25 Adet Maydanoz 10 Demet 3

Detaylı

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM HASTA VE ÖĞLE Beyaz Peynir Şehriye Çorbası Kremalı Mantar Çorbası Şehriye Çorba Etli Taze Fasulye Hasanpaşa Köfte Çay 1 Siyah Zeytin Tavuk Izgara Etli Taze Fasulye Yoğurt Şehriyeli Pirinç Pilavı Bulgur

Detaylı

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal TARİH: SABAH KAHVALTISI: ÖĞLE YEMEĞİ: 10 EYLÜL PAZARTESİ Kahvaltı Tabağı 1,Peynirli Poğaça, Portakal Suyu 535 Patlıcan oturtma,pirinç pilavı, cacık, karpuz 733 11 EYLÜL SALI Kahvaltı Tabağı 2,Tereyağlı

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 1 Ocak 2 Ocak Mercimek Çorba (134 kcal) Kaşarlı Fırın Tavuk

Detaylı

YAŞ GRUPLARINA GÖRE PORSİYON MİKTARLARI

YAŞ GRUPLARINA GÖRE PORSİYON MİKTARLARI 1 Acem Pilavı Açık Bal Açık Çokokrem Açık Reçel Açık Süt Ankara Tava Armut Armut Tatlısı Aşure CİĞER (KG) ÇAM FISTIĞI (KG) KARANFİL (KG) KEKİK (KG) KUŞ ÜZÜMÜ (KG) TARÇIN (KG) SÜZME BAL (KG) ŞOKELLA-SARELLA

Detaylı

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016 AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016 Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Kantin ve Kafeteryalar Şube Md. 01.02.2016 02.02.2016 Salı 03.02.2016 Çarşamba 04.02.2016 Perşembe 05.02.2016

Detaylı

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ İlkokul Öğrencilerimiz İçin; Tereyağı, Reçel, Fıstık Ezme, 01 Ara, Cumartesi Lokum, Süt Ortaokul Ve Liseye Açık Büfe Kahvaltı Verilmektedir. 02 Ara,

Detaylı

Lütfen aşağıdaki soruları DEÜ Yemekhane koşullarını düşünerek yanıtlayınız.

Lütfen aşağıdaki soruları DEÜ Yemekhane koşullarını düşünerek yanıtlayınız. Bu anket çalışması DEÜ Endüstri Mühendisliği 4. Sınıf öğrencileri tarafından DEÜ Kantin ve Kafeteryalar Beslenme Birimi nde Menü Planlama Karar Destek Sistemi konulu projede kullanılmak üzere yapılmaktadır.

Detaylı

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka*

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka* 01/11/16-Salı 02/11/16-Çarşamba 03/11/16-Perşembe 04/11/16-Cuma K Beyaz Peynir* K Kaşar Peyniri* K Üçgen Peynir* K Beyaz Peynir* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Haşlanmış

Detaylı

EK 1: YEMEK ÇEŞİTLERİ VE PORSİYON GRAMAJLARI

EK 1: YEMEK ÇEŞİTLERİ VE PORSİYON GRAMAJLARI EK 1: YEMEK ÇEŞİTLERİ VE PORSİYON GRAMAJLARI ÇİFTLİK KEBABI BOLU KEBABI ET YEMEKLERİ ROSTO (KEMİKSİZ BUT) BAHÇEVAN KEBAP ROSTO (KEMİKSİZ BUT) 100 GR 100 GR 80 GR DOMATES 25 GR DOMATES 30 GR DOMATES 40

Detaylı

ESKİŞEHİR İLİ LOKANTALAR FİYAT TARİFESİ

ESKİŞEHİR İLİ LOKANTALAR FİYAT TARİFESİ ŞEHİR İLİ LOKANTALAR TARİFESİ 24.09.2013 ŞEHİR İLİ LOKANTALAR TARİFESİ ÇORBALAR % % % % İşkembe 200 4,25 TL 5,10 TL 20 4,00 TL 4,80 TL 20 3,75 TL 4,50 TL 20 3,50 TL 4,20 TL 20 Tuzlama-Paça 200 6,25 TL

Detaylı

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar 02 / 05 / 2016 03 / 05 / 2016 04 / 05 / 2016 05 / 05 / 2016 06 / 05 / 2016 Peynirli Poğaça Rol Ekmek Peynirli Fırın Ekmek Rol Ekmek Rol Ekmek Siyah Zeytin Beyaz Peynir Tahinli Pekmez Beyaz Peynir Kaşar

Detaylı

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ MART AYI YEMEK LİSTESİ

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ MART AYI YEMEK LİSTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 02 MART 2015 03 MART 2015 04 MART 2015 05 MART 2015 06 MART 2014 EZOGELİN ÇORBA 125 TARHANA ÇORBA 125 YOĞURT ÇORBA 125 MERCİMEK ÇORBA 125 DOMATES ÇORBA 125 IZGARA KÖFTE 250

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma SÜT IHLAMUR ÇAYI SİYAH ÇAY NAR ÇİÇEĞİ ÇAYI SÜT ELİF BÖREĞİ KAŞARLI OMLET SOSLU SOSİS HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

İFTAR MENÜ 1. Serpme İftarlıklar Gül reçeli, çam balı, tereyağı, ramazan pidesi

İFTAR MENÜ 1. Serpme İftarlıklar Gül reçeli, çam balı, tereyağı, ramazan pidesi İFTAR MENÜ 1 Serpme İftarlıklar İftar Tabağı yeşil zeytin, beyaz peynir, kaşar peynir, kısır ve hurma Ezogelin çorba Saray usulü piliç sarma Tereyağlı pilav, baharatlı domates ve sote sebze ile Cevizli

Detaylı

MUHALLEBİ. İÇİNDEKİLER MİKTAR KARBONHİDRAT(g.) Süt 250 12.5 Pirinç unu 20 16 Şeker 20 20 Vanilya 1 - TOPLAM: 48 g. SÜTLAÇ

MUHALLEBİ. İÇİNDEKİLER MİKTAR KARBONHİDRAT(g.) Süt 250 12.5 Pirinç unu 20 16 Şeker 20 20 Vanilya 1 - TOPLAM: 48 g. SÜTLAÇ MUHALLEBİ İÇİNDEKİLER MİKTAR KARBONHİDRAT(g.) Süt 250 12.5 Pirinç unu 20 16 Şeker 20 20 Vanilya 1 - TOPLAM: 48 g. SÜTLAÇ Pirinç 20 16 Süt 250 12.5 Şeker 30 30 TOPLAM: 59 g. SÜTLÜ İRMİKLİ PUDİNG İrmik 10

Detaylı

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ TARİH KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ GÜN SABAH ÖĞLE AKŞAM AY EKİM DÖRDÜ NCÜ ÜĞÜN 01.10.2016 CUMARTESİ Salatalık +Çay Tavuklu Lebeniye +Bulgur Pilavı

Detaylı

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma SÜT KUŞBURNU ÇAYI FIR.KAŞ. BİBERLİ EKMEK FIRIN PATATES ZEYTİN HAŞHAŞLI KAŞAR PEYNİRİ ZEYTİN REÇEL BEYAZ PEYNİR CEVİZ TAHİN - PEKMEZ, K.KAYSI MAHLUTA ÇORBA DOMATES

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 2014 YILI KASIM AYI NORMAL YEMEK LİSTESİ (01.30/11/2014) GÜNLER KAHVALTI ÖĞLE AKŞAM 01/11/2014 ETLİ KURU FASULYE SADE PİRİNÇ PİLAVI TAVUK SOTE CEVİZLİ ERİŞTE KEMALPAŞA 02/11/2014 KIYMALI LU MANTI ZEYTİNYAĞLI

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ 01.03.2019 CUMA SABAH ARA ÖĞÜNÜ MİNESTRONE ÇORBA YOĞ. HAVUÇ TARATOR KURUYEMİŞ SANDİVİÇ ŞEHRİYE ÇORBA SOSLU KIRMIZI LAHANA

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ EKİM AYI YEMEK LİSTESİ 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ EKİM AYI YEMEK LİSTESİ 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 MERCİMEK ÇORBA 125 YAYLA ÇORBA 125 ETLİ KURU FASULYE 300 IZGARA KÖFTE/PATATES 300 PİRİNÇ PİLAVI 225 SOSLU MAKARNA 225 MEYVE / REVANİ 75 / MEYVE /

Detaylı

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir)

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir) RAMAZAN BÜFESİ 1 120 TL (%18 KDV eklenecektir) İftariyelik (Serpme) Beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar, pastırma, sucuk, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, hurma, ceviz, gül reçeli, portakal reçeli, tereyağı,

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI EYLÜL-HAZİRAN DÖNEMİ EYLÜL AYI YEME 2012-2013 ÖĞRETİM YILI EYLÜL-HAZİRAN DÖNEMİ EKİM AYI YEME

2012-2013 ÖĞRETİM YILI EYLÜL-HAZİRAN DÖNEMİ EYLÜL AYI YEME 2012-2013 ÖĞRETİM YILI EYLÜL-HAZİRAN DÖNEMİ EKİM AYI YEME 2012-2013 ÖĞRETİM YILI EYLÜL-HAZİRAN DÖNEMİ EYLÜL AYI YEME 17.09.2012 18.09.2012 19.09.2012 20.09.2012 Etli Taze Fasulye Tavuk Sote Kırmızı Mercimek Çorbası Domates Çorbası Domates Soslu Makarna Pirinç

Detaylı

GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ GÜNCEL DOKÜMAN TAKİP LİSTESİ

GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ GÜNCEL DOKÜMAN TAKİP LİSTESİ GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ GÜNCEL DOKÜMAN TAKİP LİSTESİ DOKÜMAN NO İLK YAYIN TARİHİ REVİZYON TARİHİ REVİZYON NO SAYFA NO SON REVİZYON TARİHİ REVİZYON NO TOTM-LST-025 01.04.2013 DOKÜMAN NO DOKÜMAN ADI

Detaylı

ARALIK 2016 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2016 YEMEK LİSTESİ 28 KASIM PAZARTESİ OCTOBER MONDAY 29 KASIM SALI NOVEMBER TUESDAY 30 KASIM ÇARŞAMBA NOVEMBER WEDNESDAY 01 02 Naneli yoğurt çorbası 173 kcal Kıymalı bezelye 226 kcal Su böreği 450 kcal Domates çorbası 163

Detaylı

Böbrek Hastalıklarında BESLENME. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ Hayat sağlıkla güzeldir. BESLENME ve DİYET POLİKLİNİĞİ

Böbrek Hastalıklarında BESLENME. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ Hayat sağlıkla güzeldir. BESLENME ve DİYET POLİKLİNİĞİ Böbrek Hastalıklarında BESLENME TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ Hayat sağlıkla güzeldir BESLENME ve DİYET POLİKLİNİĞİ Böbrek Hastalıklarında BESLENME Diyetiniz günlük enerji gereksiniminize

Detaylı

Tahıllı ve Unlu Gıdalar (100 gr için) Kalori Et ve Et Ürünleri Kalori. yufka 152 Pişmiş Et-Balık-Tavuk (100gr)

Tahıllı ve Unlu Gıdalar (100 gr için) Kalori Et ve Et Ürünleri Kalori. yufka 152 Pişmiş Et-Balık-Tavuk (100gr) beyaz ekmek 68 tavuk 215 beyaz un 368 kuzu pirzola 263 biskuvi 418 ördek 404 cavdar ekmegi 55 hindi 160 çikolatali pasta 300 dana eti 223 elmali tart 276 domuz pirzola 513 kepek 213 biftek 156 makarna

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ GÜN ANASINIFI ÖĞLE İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ BESLENMESİ Kaşar Peynir(105 Tavuk Çorba(175 Patatesli

Detaylı

TEL ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI MEVSİM MEYVE-BİSKÜVİLİ TAVUK GÖĞSÜ

TEL ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI MEVSİM MEYVE-BİSKÜVİLİ TAVUK GÖĞSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ARALIK AYI YEMEK MENÜSÜ 03.12.2018 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ MERCİMEK ÇORBA ZY.SOSLU KARIŞIK KIZARTMA KEK BEYAZ PEYNİRLİ SANDİVİÇ ET DÖNER DOMATES

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma BÖĞÜRTLEN ÇAYI SÜT SİYAH ÇAY SÜT IHLAMUR ÇAYI MENEMEN HAŞLANMIŞ YUMURTA ELMA DİLİM PATATES

Detaylı

Turgut Özal Eğitim Kurumları. 2010-2011 egitim yılı Kompleks Kreş yemek menüsü

Turgut Özal Eğitim Kurumları. 2010-2011 egitim yılı Kompleks Kreş yemek menüsü Turgut Özal Eğitim Kurumları 2010-2011 egitim yılı Kompleks Kreş yemek menüsü BESLENME VE MENÜ PLANLAMA, Yemek üretimini şeffaf, dürüst ve güvenilir olarak, müşteri beklentilerine cevap vererek, kaliteli

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ ÖĞLE YEMEK ORTAK ÜRÜNLER ÖĞLE YEMEK MENÜ-2 ÖĞLE YEMEK MENÜ-1 ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ 4.02.2019 5.02.2019 6.02.2019

Detaylı

KASIM 2016 YEMEK LİSTESİ

KASIM 2016 YEMEK LİSTESİ 31 EKİM PAZARTESİ 01 02 03 04 Ezogelin çorbası 227 kcal Kıymalı taze fasülye 226 kcal Pilav 437 kcal Hasanpaşa köfte 441 kcal Zeytinyağlı kereviz Yeşil biber-salatalık söğüş Şekerpare Karışık dolma 410

Detaylı

İELEV 2018 ARALIK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 07.12

İELEV 2018 ARALIK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 07.12 03.12.2018 PAZARTESİ 04.12.2018 SALI 05.12.2018 ÇARŞAMBA 06.12.2018 PERŞEMBE 07.12.2018 CUMA AÇMA KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ SABAH ARA ÖĞÜNÜ 1 OCAK YILBAŞI TATİLİ 02.01.2019 ÇARŞAMBA SABAH ARA ÖĞÜNÜ MERCİMEK ÇORBA ZY. BROKOLİ KURUYEMİŞ BEYAZ PEYNİRLİ

Detaylı

Tavuklu Sebze. Ezogelin Çorbası Kr. Şehriye Çorba Tarhana Çorbası

Tavuklu Sebze. Ezogelin Çorbası Kr. Şehriye Çorba Tarhana Çorbası 02/05/17-Salı 03/05/17-Çarşamba 04/05/2017 Perşembe 05/05/2017 Cuma Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Tulum Peyniri Beyaz Peynir Zeytin Siyah Zeytin Siyah Zeytin Siyah Zeytin Siyah Haşlanmış Yumurta Tahin - Pekmez

Detaylı

şçindekiler Dil SöŞüş... 67 Beyin Salatası... 68 ZeytinyaŞlı Yeşil Fasulye... 69 ZeytinyaŞlı Pırasa... 70 Tembel Pizza... 71 6

şçindekiler Dil SöŞüş... 67 Beyin Salatası... 68 ZeytinyaŞlı Yeşil Fasulye... 69 ZeytinyaŞlı Pırasa... 70 Tembel Pizza... 71 6 şçindekiler Sunuş... 15 Önsöz... 17 Teşekkür... 20 Önemli Not... 21 SALATALAR VE MEZELER Domates Salatası... 25 Kış Salatası... 25 Marul Salatası... 26 Peynirli Salata... 26 Cevizli - Üzümlü Salata...

Detaylı

05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı 07/12/16-Çarşamba 08/12/16-Perşembe 09/12/16-Cuma. Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Üçgen Peynir Beyaz Peynir

05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı 07/12/16-Çarşamba 08/12/16-Perşembe 09/12/16-Cuma. Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Üçgen Peynir Beyaz Peynir 01/12/16-Perşembe Üçgen Peynir Zeytin Yeşil Haşlanmış Yumurta Domates Ihlamur Çayı Poğaça Peynirli 02/12/16-Cuma Beyaz Peynir Zeytin Siyah Bal Tereyağı Süt Peynirli Tepsi Böreği 05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı

Detaylı

02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma

02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma 02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri K Üçgen Peynir K Beyaz Peynir Zeytin Siyah Zeytin Yeşil Zeytin Siyah K Zeytin

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI 03.12.2018 04.12.2018 05.12.2018 06.12.2018 07.12.2018 EV YAPIMI ELMA ÇAYI EV YAPIMI IHLAMUR EV YAPIMI FIRIN PATATES BEYAZ PEYNİR SEBZELİ OMLET KAŞAR PEYNİR HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

HER TABAKTA LEZZET SANATI

HER TABAKTA LEZZET SANATI HER TABAKTA LEZZET SANATI AŞK TAN GELEN LEZZETLER KAHVALTI Saat 08:00 ile 17:00 arasında servis edilir. 1 2 3 4 5 6 7 Kahvaltı Tabağı (1 Kişilik) 3 Çeşit Peynir, 2 Çeşit Reçel, Domates, Salatalık, Yeşil

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLK - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLK - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLK - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ EKİM- 2018 SABAH BESLENME MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 SUSAMLI KANDİL SİMİTİ GÖBEK SALATA - SALATALIK VE BEYAZ PATATESLİ PARMAK

Detaylı

ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ

ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ TARİH 01.09.2015 SABAH KAHVALTISI SİGARA BÖREĞİ ÖĞLE YEMEĞİ YAYLA ÇORBA PİLİÇ ROTİ BULGUR PİLAVI KARPUZ İKİNDİ KAHVALTISI ISPANAKLI BÖREK 02.09.2015 03.09.2015

Detaylı

KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞI ARA ÖĞÜN. Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal)

KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞI ARA ÖĞÜN. Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal) 1 ARALIK 2015 Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal) Maydanozlu Patates Salatası (220 Cal) Havuç Tarator (178 Cal) 2 ARALIK 2015 Tarhana Çorbası

Detaylı

İELEV 2017 ARALIK AYI MENÜSÜ CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT

İELEV 2017 ARALIK AYI MENÜSÜ CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT 01.12.2017 CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT ÖĞLE YEMEĞİ DOMATES ÇORBA MANTI SEBZE BUKETİ MEVSİM MEYVESİ MERCİMEK KÖFTE KARIŞIK SALATA HAVUÇ SALATA İKİNDİ KAHVALTISI MANDALİNA/KURUYEMİŞ

Detaylı

01 HAZİRAN - 05 HAZİRAN 2015 YEMEK LİSTESİ. sevinckoleji.com

01 HAZİRAN - 05 HAZİRAN 2015 YEMEK LİSTESİ. sevinckoleji.com 01 HAZİRAN - 05 HAZİRAN 2015 YEMEK LİSTESİ PAZARTESİ 01/06/15 SALI 02/06/15 ÇARŞAMBA 03/06/15 PERŞEMBE 04/06/15 CUMA 05/06/15 PATATESLİ YUMURTA İ SİYAH ÇAYI KARIŞIK SEBZE ÇORBA ÇORBA TAVUKSUYU ÇORBA ETLİ

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI 04.02.2019 05.02.2019 06.02.2019 07.02.2019 08.02.2019 EV YAPIMI EV YAPIMI IHLAMUR EV YAPIMI ELMA ÇAYI EV YAPIMI YUMURTA SALATA FIRIN PATATES BEYAZ PEYNİR BAL TAHİN PEKMEZ

Detaylı

RAMAZAN AYI SÜRESİNCE YEMEK SAATLERİ

RAMAZAN AYI SÜRESİNCE YEMEK SAATLERİ RAMAZAN AYI SÜRESİNCE YEMEK SAATLERİ ÖĞLE YEMEĞİ 11.30-13.30 AKŞAM YEMEĞİ 19.00-21.30 GECE KAHVALTISI 24.30-01.30 SAHUR YEMEĞİ 02.30-03.30 NOT: RAMAZAN DOLAYISIYLA ÖĞLE YEMEĞİ 13.30 DA BİTECEĞİNDEN BU

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ ÖĞLE YEMEK ORTAK ÜRÜNLER ÖĞLE YEMEK MENÜ-2 ÖĞLE YEMEK MENÜ-1 ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ MART 2019, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ 4.03.2019 5.03.2019 6.03.2019 7.03.2019

Detaylı

Su Böreği (300), Menemen(90), Beyaz Peynir(70), Siyah Zeytin(14) Yeşil Zeytin (17), Kayısı Reçeli(63), Komposto(130), Maydanoz+Roka

Su Böreği (300), Menemen(90), Beyaz Peynir(70), Siyah Zeytin(14) Yeşil Zeytin (17), Kayısı Reçeli(63), Komposto(130), Maydanoz+Roka TED KOCAELİ KOLEJİ 2018-2019 AKADEMİK YILI EKİM AYI YEMEK MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH

Detaylı

KONAKLAMA FİYATLARI BALO - 2 SALONU KİRA FİYATLARI

KONAKLAMA FİYATLARI BALO - 2 SALONU KİRA FİYATLARI S.T.İ. Yönetim Kurulunun 04.09.2012 tarihli kararı. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2012 KONAKLAMA FİYATLARI ODA 1 KİŞİ ODA 2 KİŞİ SUİT ODA GEÇİCİ GÖREVLİ KAMU PERSONELİ (1 Kişi) DENETİM ELEMANI (1 kişi) 35,00

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK KAHVALTI - ÖĞLE YEMEK VE İKİNDİ MENÜSÜ KAHVALTI ÖĞLE YEMEK İKİNDİ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK KAHVALTI - ÖĞLE YEMEK VE İKİNDİ MENÜSÜ KAHVALTI ÖĞLE YEMEK İKİNDİ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK - 2018 - VE MENÜSÜ 3.12.2018 4.12.2018 5.12.2018 6.12.2018 7.12.2018 KAŞAR PEYNİRİ BEYAZ PEYNİR KREM PEYNİR - MAYDANOZ BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ

Detaylı

HEPSİ BURADA! ALABALIK BUĞULAMA BALIK GULÂŞ BALIK KÖFTESİ HAZIRLANIŞI FIRINDA BALIK HAMSİ BUĞULAMA ÖZEL BALIK KÖFTESİ USKUMRU DOLMASI SALÇALI BALIK

HEPSİ BURADA! ALABALIK BUĞULAMA BALIK GULÂŞ BALIK KÖFTESİ HAZIRLANIŞI FIRINDA BALIK HAMSİ BUĞULAMA ÖZEL BALIK KÖFTESİ USKUMRU DOLMASI SALÇALI BALIK En Lezzetli Yemek Tarifleri Genç Gelişim Kişisel Gelişim En Lezzetli Yemek Tarifleri Hangileri, Mükemmel Yemek Pişirmek İçin, Mutfakta Harika Yemek Pişirmenin Sırları, En Güzel Yemek Tarifleri, Yemek Pişirmenin

Detaylı

Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ Tarih Menü

Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ Tarih Menü Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ 01.06.2015 SAÇ KAVURMA PİRİNÇ PİLAVI SALATA+AYRAN 02.06.2015 KURU FASULYE PİRİNÇ PİLAVI YOĞURT+TURŞU 03.06.2015 BALIK MERCİMEK ÇORBA HALKA TATLI+ SALATA 04.06.2015

Detaylı

çay- simit çay -söğüģ çoban kavurma zeytin yağlı taze fasülye krem peynir

çay- simit çay -söğüģ çoban kavurma zeytin yağlı taze fasülye krem peynir 01.03.2016 02.03.2016 03.03.2016 04.03.2016 05.03.2016 06.03.2016 07.03.2016 08.03.2016 NEVŞEHİR KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ MART 2016 YEMEK MENÜSÜ Çay-simit çay- simit çay -söğüģ çoban

Detaylı

MUAMELE GÖREN MADDELERİN FİYATI (YTL.) SATIŞ MUAMELE CİNS VE NEVİLERİ AŞAĞI YUKARI ORTALAMA MİKTARI BİRİM TUTARI ŞEKLİ ADEDİ

MUAMELE GÖREN MADDELERİN FİYATI (YTL.) SATIŞ MUAMELE CİNS VE NEVİLERİ AŞAĞI YUKARI ORTALAMA MİKTARI BİRİM TUTARI ŞEKLİ ADEDİ RİZE TİCARET BORSASI YILLIK BÜLTEN 2010 BÜLTEN NO : 1 SAYFA NO : 1 MUAMELE GÖREN MADDELERİN FİYATI (YTL.) SATIŞ MUAMELE CİNS VE NEVİLERİ AŞAĞI YUKARI ORTALAMA MİKTARI BİRİM TUTARI ŞEKLİ ADEDİ ÇAY YAŞ ÇAY

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YEMEKHANELER BİRİMİ 2018 MEMNUNİYET ANKETİ. Masa örtülerinin ve sandalyelerin temizliği

ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YEMEKHANELER BİRİMİ 2018 MEMNUNİYET ANKETİ. Masa örtülerinin ve sandalyelerin temizliği ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YEMEKHANELER BİRİMİ 2018 MEMNUNİYET ANKETİ Masa örtülerinin ve sandalyelerin temizliği Kaşık,çatal,bıçak temizliği Yemekhane zemininin temizliği

Detaylı

Kahvaltı 25, ,00

Kahvaltı 25, ,00 Menü Kahvaltı Kahvaltı Tabağı... (Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Çeçil Peynir, Zeytin Çeşitleri, Domates, Salatalık, Bal, Tereyağ, Reçel Çeşitleri, Haşlanmış Yumurta, Muska Böreği, Salam, Sigara Böreği, Sınırsız

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 YAZ OKULU

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 YAZ OKULU 22.06.2015 PAZARTESİ 23.06.2015 SALI 24.06.2015 ÇARŞAMBA DOMATES 8 J DOMATES ÇORBA 139 J BATON SELE 225 J SALATALIK 5 J ABANT USULÜ ROSTO KÖFTE 480 J J LİMONATA 109 J BEYAZ PEYNİR 55 J PİLAV 324 J DOMATES

Detaylı

SIRA NO AÇIKLAMA BİRİM

SIRA NO AÇIKLAMA BİRİM SIRA NO AÇIKLAMA BİRİM TEREYAĞI KG 5 TL 5 TL 8 TL 3 TL MISIR UNU 5 GR 5 TL 5.5 TL 5,75 TL 3 GALATA UN KG 6 TL 6 TL 6,5 TL MARGARİN KG TL TL,5 TL,75 TL 5 SÜT (hazır) KG TL TL,75 TL,5 TL 6 YOĞURT KG,3 TL,

Detaylı

SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ ŞENER YORGANCI PINAR KARAHAN MURAT AŞAR OPERASYON DİREKTÖRÜ BÖLGE MÜDÜRÜ PROJE YÖNETİCİSİ

SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ SARDUNYA YETKİLİSİ ŞENER YORGANCI PINAR KARAHAN MURAT AŞAR OPERASYON DİREKTÖRÜ BÖLGE MÜDÜRÜ PROJE YÖNETİCİSİ ÖZEL ÖZEL KÜÇÜK KÜÇÜK PRENS PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM LİSE BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ EKİM -2017 SABAH BESLENME MENÜSÜ 2.10.2017 3.10.2017 4.10.2017 5.10.2017 6.10.2017 LABNELİ MİNİ POĞAÇA SALATALIKLI KAŞAR PEYNİRLİ

Detaylı

KAHVALTI

KAHVALTI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ EKİM - 2018 - VE MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİRİ KREM PEYNİR BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ DİLİMLERİ TAHİN

Detaylı

Index. Besin Grubu kalori Cetveli. 1... Süt ve Süt Ürünleri. 5... Meyveler. 4... Sebzeler. 6... Yağlar. 3...Tahıllar. 7...

Index. Besin Grubu kalori Cetveli. 1... Süt ve Süt Ürünleri. 5... Meyveler. 4... Sebzeler. 6... Yağlar. 3...Tahıllar. 7... Sayfa Besin Grubu kalori Cetveli 1... Süt ve Süt Ürünleri Index 1... Tatlılar 2... Et Gurubu 3...Tahıllar 3...Sebzeler 4... Sebzeler 5... Meyveler 6... Yağlar 7... Kahvaltılıklar 8... Erişteli Ayran Aşı

Detaylı

merkez lokantası 1971

merkez lokantası 1971 TAİHİ Merkez Lokantası yılında Arif ve Kadir Soylu kardeşler tarafından kurulmuş ve 45 yılı aşkın hiç değişmeyen lezzetiyle damak zevkinize hitap etmeye devam etmektedir. O yıllardan bugünlere Merkez Lokantası

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ 04.02.2019 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ EZOGELİN ÇORBA KISIR PİŞİ ÇİKOLATALI EKMEK ET DÖNER AYRAN SÜT PİRİNÇ PİLAVI SOSLU

Detaylı

PİYASA ANALİZ SONUÇLARI

PİYASA ANALİZ SONUÇLARI -7 PİYASA ANALİZ SONUÇLARI SIRA NO AÇIKLAMA BİRİM 5 7 TEREYAĞI KG 5 TL 5 TL 8 TL TL 5. TL MISIR UNU 5 GR 5 TL 5.5 TL 5,75 TL.5 TL GALATA UN KG TL TL,5 TL.89 TL MARGARİN KG TL TL,5 TL,75 TL. TL 5 SÜT (hazır)

Detaylı

EYÜBOĞLU HAZIRLIK SINIFLARI BESİN GRUBU

EYÜBOĞLU HAZIRLIK SINIFLARI BESİN GRUBU 03.09.2012 PAZARTESİ DOMATES 8 SEBZE EZME ÇORBA 195 KURU ÜZÜM KAYISI CEVİZ 150 SALATALIK 5 İSKENDER-YOĞURTLU 476 PETİBÖR BİSKÜVİ 75 BEYAZ PEYNİR 55 ARPA ŞEHRİYELİ PİLAV 345 KAŞAR PEYNİR 82 MEYVE 50-100

Detaylı

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Omlet Beyaz Peynir Tahin - Pekmez Siyah Zeytin Domates-Salatalık Meyveli Çay

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Omlet Beyaz Peynir Tahin - Pekmez Siyah Zeytin Domates-Salatalık Meyveli Çay SENTEZ KOLEJİ ARALIK 2015 KAHVALTISI - YEMEĞİ - MENÜSÜ KAHVALTISI ve MENÜSÜ SADECE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE VERİLMEKTEDİR. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 01.12.2015 02.12.2015 03.12.2015 04.12.2015

Detaylı

1800 KALORİLİK ZAYIFLAMA DİYETİ ÖRNEK YEMEK LİSTESİ

1800 KALORİLİK ZAYIFLAMA DİYETİ ÖRNEK YEMEK LİSTESİ 1800 KALORİLİK ZAYIFLAMA DİYETİ BİR GÜNDE ALINMASI GEREKEN YİYECEK MİKTARLARI BESİN GRUBU DEĞİŞİM MİKTARI SÜT 3 ET 5 EKMEK VE EKMEK YERİNE GEÇEN 10 SEBZE YEMEĞİ 2 MEYVE 5 YAĞ 4 SABAH: ÖRNEK YEMEK LİSTESİ

Detaylı

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ARALIK 2017

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ARALIK 2017 AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ARALIK 2017 Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Kantin ve Kafeteryalar Şube Md. 01.12.2017 02.12.2017 03.12.2017 04.12.2017 tesi 05.12.2017 Salı 06.12.2017

Detaylı

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / EKİM MENÜ 2017

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / EKİM MENÜ 2017 AYLIK YEMEK MENÜSÜ / EKİM MENÜ 2017 Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Kantin ve Kafeteryalar Şube Md. 01.10.2017 02.10.2017 03.10.2017 04.10.2017 Çarşamba 05.10.2017 Perşembe

Detaylı

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU TEMMUZ AYI YEMEK LİSTESİ

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU TEMMUZ AYI YEMEK LİSTESİ ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU TEMMUZ AYI YEMEK LİSTESİ TARİH SABAH KAHVALTISI ÖĞLEN YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI 3 Temmuz Kaşarlı Omlet, Salatalık, B. Peynir, Zeytin, K. Kayısı, Süt Şinitzel, Bulgur

Detaylı

YILBAŞI TATİLİ -Z.YAĞLI KEREVİZ -PAZI BORANİ -ACI BİBER TURŞUSU -HAVUÇ SALATASI -REYHANLI GÖBEK SALATASI

YILBAŞI TATİLİ -Z.YAĞLI KEREVİZ -PAZI BORANİ -ACI BİBER TURŞUSU -HAVUÇ SALATASI -REYHANLI GÖBEK SALATASI BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTE HASTANESİ 2018 OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ 01.01.2018 02.01.2018 İ PEYNİR -MERCİMEK ÇORBA (123 KCAL) -ISPANAK BUKET (170 KCAL) -KIYMALI BÖREK (248 KCAL) -KEMAL PAŞA TATLISI (167 KCAL)

Detaylı

Reçel-salatalık Piyaz Süt. Omlet Yoğurt çorbası Köy çorbası. Patates oturtması. Bolonez soslu papyon makarna. Süt/çay Meyve Cacık.

Reçel-salatalık Piyaz Süt. Omlet Yoğurt çorbası Köy çorbası. Patates oturtması. Bolonez soslu papyon makarna. Süt/çay Meyve Cacık. TARİH SABAH KAHVALTISI KALORİ ÖĞLE YEMEĞİ KALORİ ARA ÖĞÜN Şefin AKŞAM YEMEĞİ KALORİ 1 Ekim 2016 Cumartesi İnegöl Köfte Kruvasan Karışık Dolma yoğurt ile Reçel-salatalık Piyaz Kemal paşa Omlet Köy 2 Ekim

Detaylı

EYÜBOĞLU ÇAMLICA İLKOKULU 3., 4. ve 5. SINIFLAR

EYÜBOĞLU ÇAMLICA İLKOKULU 3., 4. ve 5. SINIFLAR 01.10.2012 PAZARTESİ 02.10.2012 SALI 03.10.2012 ÇARŞAMBA DOMATES ÇORBA 139 KURU KÖFTE/PATATES TAVA 530 CARBONARA SOSLU SPAGHETTI 261 AÇMA 242 SEBZE BUKETİ 95 SUYU 100 KABAK BİBER KIZARTMA 298 SÜT 63 PİYAZ

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ OBESİTE HASTALARI İÇİN BESLENME KILAVUZU OBESİTE HASTALARI İÇİN BESLENME KILAVUZU

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ OBESİTE HASTALARI İÇİN BESLENME KILAVUZU OBESİTE HASTALARI İÇİN BESLENME KILAVUZU FR-HYE-04-719-01 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ OBESİTE HASTALARI İÇİN BESLENME KILAVUZU Hazırlayan AD/BD/BİRİM(ler) : Beslenme ve Diyet Birimi Sayfa 1 / 9 OBESİTE HASTALARI

Detaylı

Mercimek çorba Karışık musakka(patlıcan yemeği) Bulgur pilavı Cacık

Mercimek çorba Karışık musakka(patlıcan yemeği) Bulgur pilavı Cacık 01.08.2017 Karışık musakka(patlıcan Fındık köfte Havuç tarator 02.08.2017 Çay Yumurta, zeytin, domates- salatalık, Tavuklu sultan kebabı (tavuk sote) Rus (mercimekli bulgur Karpuz(yoğurt ) Kıymalı dolma

Detaylı

ÇORBALAR NOTLAR ENERJİ (cal)

ÇORBALAR NOTLAR ENERJİ (cal) ÇORBALAR NOTLAR ENERJİ (cal) ABANT ÇORBA 185 ALACA ÇORBA NOHUT, A.BUĞDAY, K.MERCİMEK 208 ANADOLU ÇORBA P2015abc DOMATESLİ 162 ANADOLU ÇORBA BAKLİYATLI 234 ANDOLOZ ÇORBA PİRİNÇLİ 191 ANTEP ÇORBA TAVUKLU,

Detaylı

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar 28 / 03 / 2016 29 / 03 / 2016 30 / 03 / 2016 31 /03 / 2016 01 / 04 / 2016 Peynirli Fırın Ekmek Siyah Zeytin Reçel Kuşburnu Mercimek Çorbası Etli Kuru Fasulye Tel Şehriyeli Pirinç Pilavı Tel Kadayıf Mevsim

Detaylı

ZAYIFLAMA DiYETi. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ Hayat sağlıkla güzeldir. BESLENME ve DİYET POLİKLİNİĞİ

ZAYIFLAMA DiYETi. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ Hayat sağlıkla güzeldir. BESLENME ve DİYET POLİKLİNİĞİ ZAYIFLAMA DiYETi TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ Hayat sağlıkla güzeldir BESLENME ve DİYET POLİKLİNİĞİ ZAYIFLAMA DiYETi Diyetiniz günlük enerji gereksiniminize göre size özgü planlanmıştır.

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015

TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015 TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015 YEMEK MENÜSÜ 01 EKİM 2015 PERŞEMBE 02 EKİM 2015 CUMA SİMİT ÜÇGEN PEYNİR DOMATES-SALATALIK ZEYTİN FINDIK KREMASI 1175 CAL DOMATES - SALATALIK ZEYTİN HAŞLANMIŞ YUMURTA BEYAZ PEYNİR

Detaylı

SEBZELİ MAKARNA MEVSİM MEYVE-MUZLU PUDİNG

SEBZELİ MAKARNA MEVSİM MEYVE-MUZLU PUDİNG ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ KASIM AYI YEMEK MENÜSÜ 12.11.2018 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ TARHANA ÇORBA ZY. ISPANAK KAVURMA KURUYEMİŞ SİMİT MANTI MEYVE SUYU ÜÇGEN PEYNİR KARIŞIK

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ KOAH LI HASTANIN BESLENMESİ FR-HYE-04-719-41

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ KOAH LI HASTANIN BESLENMESİ FR-HYE-04-719-41 FR-HYE-04-719-41 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURULUŞLARI BESLENME ve DİYET BİRİMİ KOAH LI HASTANIN BESLENMESİ Hazırlayan AD/BD/Birim(ler): Beslenme ve Diyet Birimi Sayfa 1 / 7 İlk yayın tarihi: 01.05.2007

Detaylı

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR ÇORBALAR GÜNÜN ÇORBASI BORÇ ÇORBA 5 TL 6 TL KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI ( Zeytin, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Salam, Tavuk, Jambon, Haşlanmış Yumurta, Kaşar Peyniri, Çilek Reçeli, Tereyağ, Bal, Tahin,

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI LİSE BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI LİSE BÖLÜMÜ EKİM SABAH BESLENME MENÜSÜ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI LİSE BÖLÜMÜ EKİM- 2018 SABAH BESLENME MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 SOKAK SİMİTİ GÖBEK SALATA - SALATALIK VE BEYAZ PEYNİRLİ PARMAK BÖREK FIRINLANMIŞ

Detaylı

AKADEMİK YILI EYLÜL AYI YEMEK MENÜSÜ

AKADEMİK YILI EYLÜL AYI YEMEK MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 9/3/2018 9/4/2018 9/5/2018 9/6/2018 9/7/2018 SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal Simit(280), Sade

Detaylı

EYÜBOĞLU ÇAMLICA ORTAOKULU 6., 7. ve 8. SINIFLAR EYÜBOĞLU KOLEJİ ve FEN LİSESİ

EYÜBOĞLU ÇAMLICA ORTAOKULU 6., 7. ve 8. SINIFLAR EYÜBOĞLU KOLEJİ ve FEN LİSESİ 01.10.2012 PAZARTESİ 02.10.2012 SALI 03.10.2012 ÇARŞAMBA 04.10.2012 PERŞEMBE DOMATES ÇORBA 139 KURU KÖFTE/PATATES TAVA 530 CARBONARA SOSLU SPAGHETTI 261 SEBZE BUKETİ 95 KABAK BİBER KIZARTMA 298 PİYAZ 203

Detaylı

Günlük Yemek Menüsü. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı

Günlük Yemek Menüsü. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Günlük Yemek Menüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yemekhane ve Kantinler Öğrencilerin doğru ve örnek davranışlarını, sınıf dışındaki yerlerde de sürdürmeleri gerekmektedir. Bu yerlerin başında Yemekhane

Detaylı

ŞUBAT YEMEK LİSTESİ 05/02/2019 SALI

ŞUBAT YEMEK LİSTESİ 05/02/2019 SALI ŞUBAT YEMEK LİSTESİ 04/02/2019 05/02/2019 06/02/2019 07/02/2019 08/02/2019 Reçel Et Döner Pınar Beyaz Havuç Kaşarlı Omlet Bal Düğün Çorba Yeşil Mercimek Kıymalı Karnabahar Arpa Şehriye Pilavı Cheesecake

Detaylı

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU AĞUSTOS AYI YEMEK LİSTESİ

ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU AĞUSTOS AYI YEMEK LİSTESİ ÖZEL KARTAL MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU AĞUSTOS AYI YEMEK LİSTESİ TARİH SABAH KAHVALTISI ÖĞLEN YEMEĞİ İKİNDİ KAHVALTISI 31 Temmuz Peynirli Omlet, Domates, Salatalık, Zeytin, Kaşar,K.Kayısı, Süt Sinitzel,

Detaylı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-18 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-18 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.52 0.52 0.5200 2,000.00 KG,040.00 ARPA YEMLİK TTS 0.58 0.65 0.6453 997,574.00 KG 643,733.00 2 ARPA YEMLİK ı: 644,773.00 3 ARPA BEYAZ ARPA BEYAZ

Detaylı

YİYECEKLER MİKTAR PORSİYON KARBONHİDRAT PROTEİN YAĞ KALORİ

YİYECEKLER MİKTAR PORSİYON KARBONHİDRAT PROTEİN YAĞ KALORİ TAHIL VE EKMEK ÜRÜNLERİ Tam Buğday Ekmeği 25g 1 dilim 10.68g 3.11g 0.88g 63kcal Çavdar Ekmeği 25g 1 dilim 12.07g 2.12g 0.82g 65kcal Tahıllı Ekmek 25g 1 dilim 10.84g 3.34g 1.06g 66kcal Kepekli Ekmek 25g

Detaylı

MART YEMEK LİSTESİ 05/03/2019 SALI. Pınar Beyaz Siyah Zeytin Havuç Süt Kaşarlı Omlet Bal. Mantar Çorba Izgara Köfte Soslu Piliç Baget Makarna Ekler

MART YEMEK LİSTESİ 05/03/2019 SALI. Pınar Beyaz Siyah Zeytin Havuç Süt Kaşarlı Omlet Bal. Mantar Çorba Izgara Köfte Soslu Piliç Baget Makarna Ekler MART YEMEK LİSTESİ 04/03/2019 05/03/2019 06/03/2019 07/03/2019 08/03/2019 Düğün Çorbası Kabak Sandal Yeşil Mercimek Pınar Beyaz Mantar Çorba Izgara Köfte Soslu Piliç Baget Ekler Tahin Pekmez Çorbası Biber

Detaylı

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ TARİH GÜN SABA H ÖĞLE AKŞA M AY NİSAN 01.04.2016 CUMA çikolata+çay+ Domates +Fırında Tavuk + Garnitürlü Pirinç Pilavı

Detaylı