Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 Elektrik Taahhüt Mühendislik 7/24 Teknik Servis Network Yapısal Kablolama

2 Vegatechenergy fabrika, marina, konut, alışveriş merkezi, hastane, otel, mağaza ve benzeri yapılardaki tüm elektrik ve zayıf akım sistemleri ihtiyaçlarınıza yeni nesil çözümler sunarak ve sunduğu çözümlerde sürekli en son teknolojileri uygulayarak, sistem projeleri çizimi ve sahada uygulamasını gerçekleştiren Elektrik ve Network Sistemleri Kurulumu firmasıdır. Vegatechenergy LCWaikiki, Halk GYO, Sca Yıldız Fabrikaları, Golf Gıda Tesisleri, Ülker Shop Mağazaları, Opet Fuchs, Apple Store ve Marinturk Marinaları gibi projelerinin yıllardır elektrik sistem kurulumları, işletme sonrası bakım ve arıza teknik hizmetleri, taahhüt çalışmaları ve teknolojik yatırımların uygulanması alanlarında hizmet vermiş üstün deneyimli teknik ekiplere sahiptir. Vegatechgenergy elektrik taahhüt, mühendislik, teknik servis ve network altyapı kablolama alanlarında çözümler üretmek amacıyla kurulmuştur. Tecrübeli teknik ve saha kadrosu ile teknolojik gelişmeye, yönetmelik ve standartlara uygun çözümler üretmektedir. Vegatechenergy Elektrik Taahhüt işlerinde doğru bütçeleme ile şartnamelere ve standartlara uygun, güvenilir çözümler üretmeyi vazgeçilmez önceliği saymıştır. Hayata geçirdiği projelerde uygun bütçelemeye, kaliteye ve yüksek standartlara önem vermektedir.

3 sayfa 1 7/24 BAKIM Elektrik arızalarına, periyodik bakım ihtiyaçlarına ve tesis teknik yönetim taleplerine mobil teknik servis ekipleri ile 7/24 cevap vermektedir. TEL: +90 (0216)

4 Vegatechenergy elektrik sistemleri kurulumunda, sürekli en son teknolojileri kullanarak ve servis ekipleriyle 7/24 iş üreterek sizi yeni bir çağa taşıyor.

5 sayfa 1 ORTA GERİLİM TESİSLERİ ELEKTRİK SİSTEMLERİ KURULUMU BAKIM VE 7/24 TEKNİK MÜDAHALE ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ ELEKTRİK PANOLARI TASARIM VE MONTAJI AYDINLATMA ARMATÜR BAKIMI ELEKTRİK TAAHHÜT NETWORK VE YAZILIM HİZMETLERİ TEL: +90 (0216)

6 Elektrik sistemleri üretilen elektrik enerjisinin işletmeye veya yaşam alanına geldikten sonra trafo vasıtası ile kullanıma kazandırılması ile başlar ve kullanım ihtiyacına göre yönlendirilmesi ile devam eder. Elektrik enerjisine ihtiyaç duyacak tüm cihazların bu hat üzerinde toplanmasına elektrik sistemi kurulumu denmektedir. VEGATECHENERGY ELEKTRİK SİSTEMLERİ KURULUMUNDA FARKLI NE SUNMAKTADIR Elektrik enerjisinin kullanımı düzenleyecek panolar, panolardan elektriğin cihazlara ve makinelere ulaşmasını sağlayacak elektrik kabloları ve yönlendiriciler, güvenlik sistemleri, aydınlatmalar, makineler, bilgisayarlar, prizler, dolaplar ve benzeri elektriğe ihtiyaç duyan tüm yapılar elektrik sistemleri içerisindedir. Vegatechenergy Elektrik sistemleri kurulumu projelendirirken işletmenin veya yaşam alanın gelecekte de oluşabilecek ihtiyaçlarını da hesaplayarak planlamakta ve projenin tesliminden itibaren çalışmaları sürekli takip etmektedir. Vegatechenergy proje mühendislik disiplini ile kurulumlarını gerçekleştirdiği elektrik sistemlerinin sürekli kontrolü etmektedir. Vegatechenergy elektrik sistemleri kurulumunda yüksek mühendislik deneyimi ve doğru çözüm ortakları ile çalışarak projelerin daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Vegatechenergy elektrik sistemlerinin kontrolünüz altında olabilmesini sağlayacak teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek projelerinde kullanımınıza sunmaktadır.

7 FAALİYET ALANLARI sayfa 1 Elektrik Taahhüt Elektrik Panoları Tasarım ve Montajı Zayıf Akım Sistemleri Projelendirme, Tasarım ve Kurulumları Şantiye Elektrik Kurulumu UPS ve Regülatör Sistemleri Projelendirilmesi ve Kurulumu Jeneratör Sistemi Projelendirilmesi, Kurulumu ve Resmi Onay Süreçleri Topraklama ve Yıldırımdan Korunma Sistemleri Kompanzasyon Kurulumu TEL: +90 (0216)

8 Orta gerilim şebekeleri 1000 volt (l kv) ile volt (35 kv) gerilimler arasındaki şebekelerdir. Bu şebekeler yüksek ve çok yüksek gerilim şebekeleri ile alçak gerilim şebekelerinin birbirine bağlanması işleminde kullanılır. VEGATECHENERGY ORTA GERİLİM ELEKTRİK SİSTEMLERİ KURULUMUNDA NE SUNMAKTADIR Yüksek gerilim şebekelerinden gelen elektrik kurulacak iletim hat ile orta gerilim şebekelerine çekilmektedir. Yatırımın özelliklerine göre Bina Tipi Trafo Merkezleri, Beton Köşk Tipi Trafo Merkezleri, Direk Tipi Trafo Merkezleri veya Yeraltı Köşk Tipi Trafo Merkezleri kurularak enerji ihtiyaç olunan yerlerde kullanılacak şekilde aktarılmış olmaktadır. Orta gerilim şebekelerinin konulması için gerekli olan alanın tespitinden izinlerinin alınmasına ve hafriyat çalışmalarının gerçekleşmesine kadar bir çok işlem vegatechenergy tarafından yapılmakta ve takip edilmektedir. Vegatechneregy elektrik taahhüt işlerinde uzun soluklu deneyime sahip olduğundan, orta gerilim tesislerinde ihtiyaç olacak her türlü inşaat işini de hızlı bir şekilde karşılayabilmektedir. 7/24 mobil ekip oluşumuyla da enerjinin sürekli akması için bakım ve destek hizmeti de verebilmektedir.

9 FAALİYET ALANLARI sayfa 1 Trafo Merkezi Kurulumu ENH Uygulamaları Elektrik Altyapı, Tranşe Ve Kabloma İşlemleri Yer Altı Şebeke Uygulamaları Trafo Bakım ve Onarım Hizmetleri Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri TEL: +90 (0216)

10 Elektrik sistemleri bakımı, özellikle oluşabilecek arzıları önceden tespit etmeye yönelik yapılmaktadır. Zaman içerisinde elektrik kabloları ve sistemlerinde oluşabilecek yıpranmalar ve cihazların eskimesi nedeniyle gerçekleşebilecek bozulmalar işletmenizin faaliyetlerinin durmasına sebep olabilir. Bu nedenle düzenli olarak elektrik sistemleri bakımlarının yapılması gerekmektedir. Özellikle görü nmez bir enerji ile beslenen elektrikli cihazlarda arıza tespitleri ve müdahaleler, mühendislik bilgisine sahip ekipler tarafından yapılmalıdır. Elektrik ile çalışan tüm ekipmanlarınız hakkında bilgi sahibi olmak ve daha önceden elektrik ile çalışan bu aletlere müdahale deneyiminin bulunmuş olması arızaların hızlı bir şekilde tespit edilmesini ve doğru şekilde onarılmasını sağlamaktadır. VEGATECHENERGY BAKIM VE 7/24 TEKNİK MÜDAHALE HİZMETİ KAPSAMINDA NELER YAPMAKTADIR Vegatechenergy yıllardır yüzlerce proje deneyimine sahip mobil ekipleri ile elektrik sistemlerinizde 7/24 bakım, onarım ve anlık müdahale işlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Düzenli olarak yerinde yaptığı incelemeler ile işletmenizin elektrik sistemleri hakkında detaylı raporlamasını sunmaktadır. Elektrik sistemlerinizin çalışma durumu ile ilgili raporlamalara göre alınabilecek tedbirleri, yapılması gereken iyileştirmeleri önceden tespit eder ve personelinizin elektrik müdahalelerinde uyması gereken kurallara karşı eğitimlerini gerçekleştirir.

11 FAALİYET ALANLARI sayfa 1 Alçak Gerilim Panoları Bakımı Termal Kamera ile Arıza Tespiti ve Raporlanması Trafo ve OG Hücre Periyodik Bakımları ve Arıza Giderilmesi Aydınlatma Armatür Bakımları Işık Şiddeti Ölçümleri ve Iyileştirme Raporları LED Dönüşüm Projelendirilmesi ve Uygulamaları Sürekli Elektrik Teknik Personel Sağlanması 7/24 Anlık Teknik Müdahale Kompanzasyon Arıza Çözümü ve Bakımı TEL: +90 (0216)

12 Zayıf akım sistemleri, elektrik taahhüt kapsamında değerlendirdiğinizde, projenin en son adımında yer almaktadır, ancak sistemin önemi itibari ile çok detaylı planlanması gerekmektedir. Zayıf akım sistemleri kapsamında kurulacak olan elektrik sisteminin elemanlarını zil, telefon, anten, yangın ihbar, güvenlik araçları ve kamera cihazları gibi proje alanının birçok yerinde bulunması gereken ve sürekli kullanımda olan araçlar teşkil etmektedir. VEGATECHENERGY ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ KURULUMUNDA NELER YAPMAKTADIR Zayıf akım sistemi planlamasının yapılması ihtiyacın en doğru şekilde tespit edilmesiyle başlar. Kullanım kolaylığı, hızlı müdahale, maliyet ve uzun süre dayanım zayıf akım sistemlerinin kurulumunda en öncelikli gözetilmesi gereken hedeflerdir. Bunlar doğrultusunda zayıf akım sistemlerindeki cihazların yerleşimi ve adedi belirlenmiş olur. Vegatechenergy olarak kullanımı yoğun olan bu sistemin yapılandırılmasında birçok marka alternatifi ile ihtiyaca en optimum çözümü üretecek şekilde çalışmaktayız. Zayıf akım sistemini tamamlayacak kablo bağlantıların mimari yapıyı bozmayacak şekilde bağlanmasından, cihazlar ile iletişimin en hızlı şekilde gerçekleşmesine kadar birçok fonksiyon düşünülerek işimizi gerçekleştirmekteyiz. KULLANIM ALANLARINA GÖRE ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ Zayıf akım sistemlerinde hata kabul etmeyen proje örneklerinden: Güvenlik Kamerası kurulumları, takip edilmesi gereken alanın hiçbir noktasını kaçırmayacak şekilde cihazların doğru yerleştirilmesiyle başlar. Herhangi bir güvenlik ihlalinin gözden kaçırılmaması hayati bir durumdur. Cihazların düzgün çalışması, hatalara karşı hemen müdahale edilebilmesi veya çok kolay bir şekilde müdahale edilmesinin sağlanması ve bu konuda 7/24 teknik destek vermek sistemin kurulumundan sonra devam etmesi gereken bir iş akışıdır.

13 FAALİYET ALANLARI sayfa 1 Yangın Algılama Sistemleri Acil Anons ve Müzik Yayın Sistemleri Kartlı Geçiş ve Hırsız Alarm Sistemleri CCTV Kamera Sistemleri Telefon Sistemleri Aydınlatma Otomasyon Sistemleri Mekanik Otomasyon Sistemleri Diafon ve Intercom Sistemleri Profesyonel Ses ve Işık Sistemleri TEL: +90 (0216)

14 Vegatechenergy elektrik sistemleri kurulumunda ana ihtiyaçlarından biri olan bilgi teknolojilerinin hattını oluşturan data alt yapı kurulumundan bu hat üzerinde kullanılacak tüm cihazların sağlanması ile yazılım kurulumlarını Network ve Yazılım Hizmetleri kapsamında gerçekleştirmektedir. VEGATECHENERGY NETWORK SİSTEMLERİ KURULUMUNDA NELER YAPMAKTADIR Vegatechenergy mühendislik yetenekleri ile proje kapsamında en etkili cihaz seçimlerini yaparak kablolama yapısını belirler ve sahada uygulamasını gerçekleştirerek sistemin testlerini yapar. Yeni nesil mühendislik hizmetleri kapsamında yeni teknolojileri de yakından takip ederek işlerinizi hızlandıracak çözümler sunar. NETWORK SİSTEMLERİ ve YAZILIM HİZMETLERİ NEDEN ÖNEMLİDİR? Bilgi sistemleri işletmelerin uçtan uca çalışmaları kontrol edebilmesi, denetleyebilmesi ve raporlayabilmesi için kurulması gerekli olan yapılardır. Vegatechenergy olarak yeni teknolojileri yakından takip ederek iş ortaklarımız ile, üretkenliğin artması, verimliliğin yükselmesi ve maliyetlerin düşmesi için doğru çözümleri üretmeye çalışmaktayız. Data alt yapı kablolamalarını ve sunucu sistemleri kurulumlarını gerçekleştirmenin yanında işletmenizin güvenliğini sağlayacak yazılımların yüklenmesi, veri depolama sistemlerinin hazırlanması ve iş paylaşımlarınızı gerçekleştirecek programların kullanıma sunulmasına kadar uçtan uca hizmet vermektedir.

15 FAALİYET ALANLARI sayfa 1 Yangın Algılama Sistemleri Acil Anons ve Müzik Yayın Sistemleri Kartlı Geçiş ve Hırsız Alarm Sistemleri CCTV Kamera Sistemleri Telefon Sistemleri Aydınlatma Otomasyon Sistemleri Mekanik Otomasyon Sistemleri Diafon ve Intercom Sistemleri Profesyonel Ses ve Işık Sistemleri TEL: +90 (0216)

16 Vegatechenergy LCWaikiki, Halk GYO, Sca Yıldız Fabrikaları, Golf Gıda Tesisleri, Ülker Shop Mağazaları, Opet Fuchs, Apple Store ve Marinturk Marinaları gibi projelerinin senelerdir elektrik sistem kurulumları, işletme sonrası bakım ve arıza teknik hizmetleri, taahhüt çalışmaları ve teknolojik yatırımların uygulanması alanlarında hizmet vermiş deneyimli bir kuruluştur.

17 TEL: +90 (0216) sayfa 1

18 LC WAIKIKI LC WAIKIKI MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. 1kV Alçak Gerilim Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, Antrepo Lojistik Depolarının Yüksek Tavan Aydınlatmaları Projelendirme ve Montajları, Lojistik Konveyörlerinin Enerji Altyapı İmalatları, Şarj Alanları Elektrik Altyapı ve Üstyapı İmalatları, Çevre Aydınlatması Projelendirme ve Montajları, Zayıf Akım Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, İdari Ofis Elektrik Altyapı Sistemlerinin Kurulması, Endüstriyel Mutfak ve Yemekhane Elektrik Altyapı Sistemlerinin Kurulması, Elektrik Uygulama Projeleri

19 REFERANSLAR sayfa 1 BEKS DEPO KIRAÇ DEPO TUTKUNLAR DEPO REDÜKTÖR DEPO ESENYURT LOJİSTİK MERKEZİ GENEL MÜDÜRLÜK TEL: +90 (0216)

20 ÜLKER SHOP EMİRKAN GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ 1kV Alçak Gerilim Tesislerin Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, Zayıf Akım Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, Elektrik Sistemleri Revizyonu, UPS bakım ve akü değişimleri, Mağaza Aydınlatmaları Revizyonu, Periyodik Teknik Bakım Hizmetleri

21 REFERANSLAR sayfa 1 ANKARA MAĞAZASI ÇAMLICA MAĞAZASI ÇERKEŞ MAĞAZASI PENDİK MAĞAZASI STARCITY MAĞAZASI TOPKAPI MAĞAZASI TEL: +90 (0216)

22 MARINTURK BETA MARİNA LİMAN YAT VE ÇEKEK İŞL.A.Ş. MARINTURK İSTANBUL VE GÖCEK MARİNALARI 1kV Alçak Gerilim Tesislerin Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, 36 kv Orta Gerilim Tesislarinin Kurulması (6,4 MVA) Zayıf Akım Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, İskele pedastal montajları ve elektrik sistemlerinin kurulması, Ön ödeme sisteminin kurulması, Elektrik Sistemleri Aylık Periyodik Bakımları, Teknik Servis Destek Personeli Sağlanması ve Mühendislik Hizmetleri, Anlık Teknik Arıza Müdahaleleri,

23 REFERANSLAR sayfa 1 İSTANBUL CITYPORT MARINA İSTANBUL CITYPORT ALIŞVERİŞ MERKEZİ GÖCEK VILLAGE PORT GÖCEK EXCLUSIVE PORT TEL: +90 (0216)

24 REFER HALK GYO HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Elektrik Sistemleri Aylık Periyodik Bakımları, Anlık Teknik Arıza Müdahaleleri,

25 ANSLAR sayfa 1 GOLF GIDA PAZARLAMA VE DAĞITIM LTD.ŞTİ. GOLF 1kV Alçak Gerilim İlave Tesislerin Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, Zayıf Akım Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, Anlık Teknik Arıza Müdahaleleri, TEL: +90 (0216)

26 REFER JUSTFİT JUSTFİT SPOR SAĞLIK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. 1kV Alçak Gerilim Tesislerin Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, Zayıf Akım Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, Spor Salonu Özel LED Aydınlatma Sistemleri, Anlık Teknik Arıza Müdahaleleri,

27 ANSLAR sayfa 1 SCA YILDIZ KAĞIT VE KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ A.Ş. SCA YILDIZ 1kV Alçak Gerilim İlave Tesislerin Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, Üretim Bantlarının Elektrik ve Otomasyon Altyapı Kablolaması, Zayıf Akım Sistemleri Kurulumu ve Devreye Alma, İç Tesisat Uygunluk Raporları (Topraklama, Kaçak Akım Röle Testleri ve Termal Kamera Görüntüleme Hizmetleri), Busbar revizyonları, Anlık Teknik Arıza Müdahaleleri, Elektrik Uygulama Projeleri TEL: +90 (0216)

28 REFER OPET FUCHS OPET FUCHS MADENİ YAĞ SANAYİ A.Ş. Elektrik Sistemleri Aylık Periyodik Bakımları Enerji Analizlerinin Teknik Raporlarının Hazırlanması Regülatör Temini ve Devreye Alınması Anlık Teknik Arıza Müdahaleleri

29 ANSLAR sayfa ANKARA PEDASTALLARIN DEVREYE ALINMASI PEDASTALLARIN DEVREYE ALINMASI SPOR SALONU ALTYAPI TEL: +90 (0216)

30 BELGELERİMİZ Vegatechenergy elektrik sistemleri kurulumunda, sürekli en son teknolojileri kullanarak ve servis ekipleriyle 7/24 iş üreterek sizi yeni bir çağa taşıyor.

31 sayfa 1 Vegatechenergy sürekli en son teknolojileri projelerinde kullanıma sunmaktadır. İster bir konutun isterse bir fabrikanın elektrik sistemleri kurulumunda işlerinizi hızlandıracak ve kontrolünüzü arttıracak yapılara kavuşmanızı sağlıyor. En son teknolojilere hakim ve acil müdahalelerde hızla çözüm üretebilen servis ekipleri ile 7/24 hizmet verebilmektedir. Vegatechenergy hayata geçirdiği tüm projeleri sürekli takip etmekte ve işletmelerin oluşabilecek her türlü ihtiyacına karşı önceden tedbirini almaktadır. Projelerin sahada uygulanmasında hızı ve güvenliği bir arada sunuyoruz. Mobil servis ekipleri ile7/24 acil müdahale hizmeti veriyoruz. Yetenekli ve deneyimli çalışan kadrosu ile projedeki değişikliklere hemen adapte olabiliyoruz. Yatırımlarınız için yeniden proje geliştirebiliyoruz. SAĞLAMAKTAYIZ Sürekli en yeni teknolojileri uygulamalarına katarak yatırımlarınızda daha ileriye geçmenizi sağlıyoruz. TEL: +90 (0216)

32 VEGA Elektrik Taahhüt Mühendislik 7/24 Teknik Servis Network Yapısal Kablolama Vegatechenergy Müh. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Necip Fazıl Mah. Kemerdere Camii Sok. No:8 D:9 Ümraniye İstanbul TEL: (0216) 340 VEGA (8342)

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr mühendislik ve etik HİZMETLERİMİZ Elektrik Taahhüt Proje & Danışmanlık İşletme Sorumluluğu Ölçüm Arıza & Bakım Malzeme Satış ELEKTRİK TAAHHÜT Firmamız, eği mli ve uzman kadrosuyla günümüzün gerek rdiği

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER w w w. e m z a e n e r j i. c o m HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER 3 4 6 43 Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları. ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.

ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları. ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. İçindekiler ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Barbaros Mh. Nuhkuyusu Cd. Fevzi Çakmak Sk. No:5 Üsküdar

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak hedeflerine emin

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri 1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / OKÇULAR TEKKESİ PROJESİ 3 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri A.G O.G Kablo Deplase İşleri Komple Taahhüt İşleri Sosyal

Detaylı

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt ELEKTRİK Tanıtım Dosyası Mühendislik, Proje, Taahhüt 2017 NELER VAR? Hakkımızda (1) Biz Kimiz, Uzmanlığımız (2) Faaliyetlerimiz (3) Tamamlanan ve Devam eden Projeler (4-18) HAKKIMIZDA Elektrik sektöründe

Detaylı

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 ÖZET Önbilgi Projelendirmeye Bakış Elektriksel Tasarım Ön-Hazırlık Enterkonnekte

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

TOREKS Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti

TOREKS Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti HİZMETLERİMİZ Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm; ürün yelpazesindeki çeşitlilik

Detaylı

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Şirket Profilimiz ÜÇFAZ Mühendislik Elektrik Makine Otomasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2015 yılında Endüstriyel Otomasyon Sektöründe

Detaylı

Faaliyetlerimiz.

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak

Detaylı

ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT. PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ

ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT. PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ Hizmetlerimiz ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ ELEKTRİK MALZEMELERİ ONLINE SATIŞ SİSTEMİ GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET

Detaylı

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak...

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... 1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... YILDIRIMDAN KORUNMA TOPRAKLAMA İÇ YILDIRIMLIK / A.G.PARAFODUR Üretim Tesisi ANKARA / Hasanoğlan RADSAN A BAKIŞ Radsan, 1953 yılından beri, çalışmalarını üretim,

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2018 yeni yatırımlar rekabetçi, verimli kazandıran tesisler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuz Bizi Geleceğe Taşır SLOGANIMIZ ÜRETİMİN ENERJİSİ!.. SUNUM İÇERİK GEO Tarihçe

Detaylı

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE HAKKIMIZDA Şirketimiz 2007 yılında Ankara da TEPE MÜHENDİSLİK ELEKTRİK ismi altında şahıs firması

Detaylı

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ HİZMETLERİMİZ Mühendislik Otomasyon Enerji Otomasyonu Makine Otomasyonu DCS Otomasyonu Proses Otomasyonu Enerji SCADA Sayaç İzleme ve Faturalama Enerji İzleme ve Raporlama Altyapı Tasarımı Pano Projelendirmesi

Detaylı

Hedef ve İlkelerimiz. Güvenilirlik ve Dürüstlük Müşteri Memnuniyeti Çözüm ve Sonuç Odaklılık Uyum ve İşbirliği Kalite ve Özveri

Hedef ve İlkelerimiz. Güvenilirlik ve Dürüstlük Müşteri Memnuniyeti Çözüm ve Sonuç Odaklılık Uyum ve İşbirliği Kalite ve Özveri Tanıtım Kataloğu İçindekiler Hakkımızda Hedef ve İlkelerimiz Proje ve Danışmanlık Elektrik Taahhüt Organizasyon Şeması Yaptığımız İşler Referanslar İletişim Bilgilerimiz Hakkımızda Dünyada ve ülkemizde

Detaylı

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Adres Ortabayır Mh. Bacadibi Sk. No : 2 / 6 Gültepe / Kağıthane Tel (0212) 264 07 78 Faks (0212) 264 07 78 E-posta info@notrelektrik.com.tr

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

www. kircamuhendislik.com

www. kircamuhendislik.com TANITIM KATALOĞU www. kircamuhendislik.com HAKKIMIZDA KIRCA MÜHENDİSLİK, güçlü teknik altyapısı ile bölgesine ve ülkesine değer katmayı hedefleyen, Proje, Elektriksel Test Ölçüm Raporlama, Mühendislik,

Detaylı

www.torekselectric.com

www.torekselectric.com www.torekselectric.com HAKKIMIZDA Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm; ürün yelpazesindeki

Detaylı

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro TANITIM KATALOĞU Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro Hakkımızda Expert Teknoloji, endüstriyel uygulamalarda yenilikçi ve uzman kadrosuyla ülkemize ve tüm dünyaya hizmet veren yenilikçi bir kuruluştur.

Detaylı

Doğuş Đş Merkezi Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı Sk. No:2 Çağlayan Kağıthane / ĐSTANBUL Telefon: 0212 222 89 89 Faks: 0212 222 88 95-96 web:

Doğuş Đş Merkezi Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı Sk. No:2 Çağlayan Kağıthane / ĐSTANBUL Telefon: 0212 222 89 89 Faks: 0212 222 88 95-96 web: ELEKTRĐK ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR ALTYAPI HĐZ. SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ DOĞUŞ HAKKINDA DOĞUŞ ELEKTRĐK ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR ALTYAPI HĐZ. SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ. 1987 yılından bu yana, Bilişim sektöründe doğru,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır.

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır. AveK PROJE HAKKIMIZDA Temelleri 2012 yılında atılan AveK dünya standartlarında bir proje firmasıdır. Kurucu üyeler Abdurrahman İNCEGÜL ve Kadir YILMAZ ın yolları 2011 yılında çalıştıkları firmada kesişmiştir.

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

Fiyat Listesi 0 (216)

Fiyat Listesi 0 (216) Fiyat Listesi 0 (216) 606 36 48 HAKKIMIZDA Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm;

Detaylı

TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI

TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI 1 TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI (TOSB zaman içinde olabilecek mevzuat, karar ve uygulama değişikliklerine göre değişiklik veya yeniden düzenleme yapma hakkını saklı tutar)

Detaylı

accurate solution for engineering

accurate solution for engineering hakkımızda Şirketimiz 2006 Yılında, Elektrik Sektöründe Danışmanlık, Proje ve Taahhüt konularında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Uluslar arası düzeyde uygulama projeleri geliştirerek, geliştirdiği bu

Detaylı

www.yozgatcozum.com.tr

www.yozgatcozum.com.tr www.yozgatcozum.com.tr içindekiler 03 Hakkımızda 26 Tarımsal Sulama Projeleri 04 Hizmetlerimiz 28 Yenilenebilir Enerji Kaynakları 05 Hızlı Tren Elektrik Projeleri 30 Baz İstasyonları 20 Diğer Elektrik

Detaylı

ETOVERA ETOVERA AMACIMIZ

ETOVERA ETOVERA AMACIMIZ Projelerimiz Hakkımızda Eylül 2013 de mühendislik ve taahhüt sektörünün iki tecrübeli firması ETO ENERJİ A.Ş. ile VERA ELEKTRİK güçlerini ve kaynaklarını birleştirdi ve böylece ETOVERA kuruldu. ETOVERA,

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

... 1/50 PROJE RAPORU. Düzenleyen :

... 1/50 PROJE RAPORU. Düzenleyen : ... 1/50 PROJE RAPORU Düzenleyen : GENEL İÇİNDEKİLER 1.0 KUVVETLİ AKIM SİSTEMLERİ 1.1. MERKEZİ GÜÇ KAYNAKLARI 1.1.1. O.G. Güç Merkezi Planlaması 1.1.2. O.G. Güç Merkezi Yerleşimi 1.2. A.G. DAĞITIM SİSTEMİ

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! Enerjik bir yapı... Küreselleşmeyle birlikte dünya ile çok hızlı bir

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

ENERJİNİN DOĞASINI BİLEN ÇÖZÜM ORTAĞINIZ.

ENERJİNİN DOĞASINI BİLEN ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. ENERJİNİN DOĞASINI BİLEN ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. NEXTEN, YENİLENEBİLİR ENERJİ PROJELERİNİZDEN EN YÜKSEK VERİMİ ALMANIZ İÇİN KURULUMUNDAN BAKIMINA KESİNTİSİZ HİZMET VEREN DENEYİMLİ BİR ÇÖZÜM ORTAĞIDIR. renewable

Detaylı

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim :

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim : Proje Adı: Proje Resim : 6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi Proje Durumu: Tamamlanan Proje Proje Tipi: Hastane Binası Alanı: 4130 m 2 Başlangıç: 2009 Bitiş: 2010 Yeri: Azerbaycan / Bakü Proje Detayları:

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ

GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ HANEDAN ENERJİ olarak, enerji sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı tüm yatırımcılara, idari ve teknik konularda müşavirlik, mühendislik, danışmanlık ve

Detaylı

ÖĞRETİM PROGRAMI İÇERİĞİ

ÖĞRETİM PROGRAMI İÇERİĞİ ELEKTRİK TESİSATLARI VE PANO MONTÖRLÜĞÜ DALI İÇ TESİSAT DÖŞEME TEKNİKLERİ ÇAĞIRMA TESİSATLARI GÜVENLİK TESİSATLARI HABERLEŞME VE BİLDİRİM TESİSATLARI ZAYIF AKIM TESİSATI ARIZA TESPİTİ VE ONARIMI AYDINLATMA

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU)

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy

Detaylı

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye de örnek şirket olmak. Misyonumuz İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz,

Detaylı

Profesyonel Çözüm Ortağınız

Profesyonel Çözüm Ortağınız Profesyonel Çözüm Ortağınız İÇİNDEKİLER 4 www.visel.com.tr 07 HAKKIMIZDA 09 UZMANLIK ALANLARI 11 FAALİYET ALANLARI 12-31 PROJELER 14 T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI 17 T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 18 T.C. M.G.K. GENEL

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Fiyat Listesi 0 (216)

Fiyat Listesi 0 (216) Fiyat Listesi 0 (216) 606 36 48 HAKKIMIZDA Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm;

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

ZETA ZETA. Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti.

ZETA ZETA. Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. ZETA Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. Biz Kimiz; Zeta Enerji Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. tecrübeli kadrosu (Sektöründeki geçmişi 40 yıla dayanan, önemli kuruluşlarda

Detaylı

Yüzünüzü Enerjiye Dönün

Yüzünüzü Enerjiye Dönün Yüzünüzü Enerjiye Dönün HAKKIMIZDA AKYAS Mühendislik, geçmişten edindiğimiz tecrübelerle en yeni ve en kaliteli hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur. AKYAS Mühendisliğin prensipleri arasında, siz değerli

Detaylı

PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ

PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ 1 24 saat servis hizmeti Firma sahibi Şeref Serman, 1953 yılında İstanbul da doğdu. İlk ve orta tahsilinden sonra 1972 yılında Sultan Ahmet Teknik Lisesi, Elektrik

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

SANCAR KAYALAR İŞYERİ EĞİTİMİ SUNUMU

SANCAR KAYALAR İŞYERİ EĞİTİMİ SUNUMU SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ İŞYERİ EĞİTİMİ SUNUSU SANCAR KAYALAR İŞYERİ EĞİTİMİ SUNUMU *Proses Otomasyon şirketi içerisinde bulunan 10 mühendis ve

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK.

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK. DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK ------------------------------------------------------------------- duksa MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT DEPARTMANI DUKSA Mühendislik bir tesiste bulunan tüm elektrik

Detaylı

UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2012 UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Acıbadem Cad. Uzunçayır Sk. N0:14/5, Üsküdar / İstanbul Mail : info@ugrasenerji.com Tel : 0216 361 54 54 Fax :

Detaylı

SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş

SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş Firmamız, 2015 yılında kurulmuş olup Savunma Sanayi, Bilişim ve İnşaat Sektöründe faaliyet göstermektedir.

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

PROJE FAALİYETİ 3: HATAY İLİ FABRİKA SAHİPLERİ VE MÜDÜRLERİ İLE ORTAK TOPLANTILARIN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ, İSTİŞARELERİN YAPILMASI

PROJE FAALİYETİ 3: HATAY İLİ FABRİKA SAHİPLERİ VE MÜDÜRLERİ İLE ORTAK TOPLANTILARIN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ, İSTİŞARELERİN YAPILMASI FİRMA ANKET FORMU Sayın Katılımcı; Bu anketin amacı, projede* özel sektör desteği ile eğitim modüllerinin güncellenmesi kapsamında yapılan çalışmaya yönelik olarak meslek lisesinde öğrenim gören öğrencilerin

Detaylı

Tel/Fax : 0324 233 39 89 GSM : 0533 293 89 50 Camii şerif mah.5207 sk. Yardım iş hanı No;6 Kat 2/20 33070 Web : www.ac-enerji.

Tel/Fax : 0324 233 39 89 GSM : 0533 293 89 50 Camii şerif mah.5207 sk. Yardım iş hanı No;6 Kat 2/20 33070 Web : www.ac-enerji. MERSİN AC ELEKTRİK Mersin AC elektrik, geçen yıllar içinde, kalifiye, tecrübeli ve karar verme yeteneği olan, yüzü aşkın iş gücü ve ekipmanları ile Türkiye de Elektrik, Mekanik, Enstrüman, Otomasyon alanlarında

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

M E K A N İ K K İ M YA

M E K A N İ K K İ M YA İNŞAAT / MEKANİK / KİMYA / ENER Jİ / BİLİŞİM www.aldemirsan.com w w w. a l d e m i r s a n. c o m Doğa varsa SEN varsın! Üretim, yönetim ve pazarlama çalışmalarında etik değerleri koruyarak ve her türlü

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

İNOVASYON. TMC Bilişim Otomasyon Makina Elektrik Elektronik Sanayi Dış Ticaret Ltd.Şti. Serhat Mahallesi 1456 Sokak No: 16 İvogsan/ANKARA-TÜRKİYE

İNOVASYON. TMC Bilişim Otomasyon Makina Elektrik Elektronik Sanayi Dış Ticaret Ltd.Şti. Serhat Mahallesi 1456 Sokak No: 16 İvogsan/ANKARA-TÜRKİYE TMC Bilişim Otomasyon Makina Elektrik Elektronik Sanayi Dış Ticaret Ltd.Şti Serhat Mahallesi 1456 Sokak No: 16 İvogsan/ANKARA-TÜRKİYE Tel: 00 90 312 395 92 24 Gsm: 00 90 535 587 42 24 e-mail : info@bilisimotomasyon.com

Detaylı

ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ

ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ Ana faaliyet alanımız olan raylı sistemler konusundaki hizmetlerimiz; Danışmanlık Anahtar Teslimi Proje Yönetimi Tüm Raylı Sistem Tipleri (Hızlı Tren Hatları, Konvansiyonel

Detaylı

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success Kurumsal Tanıtım We are working for your success Kurumsal Kurumsal Firmamız 1960 yılından bu yana elektrik sektöründe faaliyet göstermektedir.kurucumuz Orhan KURTULUŞ kentimizin ve sektörümüzün saygın

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

BÖLÜM - VI - YAPININ ÖZELLİKLERİNE GÖRE ÇİZİLECEK İÇ TESİSAT PROJELERİ

BÖLÜM - VI - YAPININ ÖZELLİKLERİNE GÖRE ÇİZİLECEK İÇ TESİSAT PROJELERİ BÖLÜM - VI - YAPININ ÖZELLİKLERİNE GÖRE ÇİZİLECEK İÇ TESİSAT PROJELERİ TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 130 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPININ ÖZELLİKLERİNE

Detaylı

SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET

SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET EMA EKSPERLİK VE VARLIK DEĞERLEME A.Ş. 1985 yılında EMA Mühendislik

Detaylı

www.ervesolar.com.tr 2

www.ervesolar.com.tr 2 2 www.ervesolar.com.tr HAKKIMIZDA Hakkımızda Firmamız yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2016 yılında ERVE SOLAR ELEKTRİK ENERJİ A.Ş. olarak faaliyete geçmiştir. Firmamız uzun

Detaylı

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde Tarihçe Koordinat İnşaat firması 2015 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun Babalıklı, Mimar Cemal Akçer ve İş adamı Gökhan Uçar tarafından İnşaat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Mersin ilinde kurulmuştur.

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME Bu dokümanda Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun teknik şartnamesi tanımlanmaktadır. Teknik Şartname genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

Vizyon - Misyon. Şirket Profili

Vizyon - Misyon. Şirket Profili www.ak-grup.com.tr Vizyon - Misyon Şirket Profili Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler tasarlamak, geliştirmek,

Detaylı

KALYONCU ENERJİ ENERJİ YATIRIMLARINIZIN GÜVENCESİYİZ.. www.kalyoncuenerji.com

KALYONCU ENERJİ ENERJİ YATIRIMLARINIZIN GÜVENCESİYİZ.. www.kalyoncuenerji.com KALYONCU ENERJİ ENERJİ YATIRIMLARINIZIN GÜVENCESİYİZ.. KALYONCU ENERJİ LTD. ŞTİ. KALYONCU Enerji, güneş enerjisi çözümleri konusunda da uzman ve profesyonel çözümler sunmaktadır. Solar enerji sistemlerinde

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini

Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIN TANIMI Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. ALANIN AMACI Elektrik-Elektronik

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU GÜVENLİK ŞİRKETLER GRUBU IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI 5188 Sayılı Kanun Kapsamında Elemanlı Özel güvenlik Hizmetleri Koruma ve VIP Koruma Hizmetleri Güvenliğe Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Risk

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

Mücahitler Mah Nolu Sok. ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP

Mücahitler Mah Nolu Sok. ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP Mücahitler Mah. 52023 Nolu Sok. WWW.NADEL.COM.TR ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURULUM İŞLEMLERİ KONSTRÜKSİYON İŞLEMİ 1 KONSTRÜKSİYON İŞLEMİ Güneş Enerjisi tesisinizin uzun ömürlü olması için,

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı