ONLINE SERVET SIRLARI MINI E-KİTAP MOTİVASYON VE KAZANÇ İLİŞKİSİ ONLINE SERVET SIRLARI.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ONLINE SERVET SIRLARI MINI E-KİTAP MOTİVASYON VE KAZANÇ İLİŞKİSİ ONLINE SERVET SIRLARI."

Transkript

1

2 ONLINE SERVET SIRLARI MINI E-KİTAP MOTİVASYON VE KAZANÇ İLİŞKİSİ ONLINE SERVET SIRLARI

3 Motivasyon ve Kazanç İlişkisi Eğer internetten para kazanma konusunda istikrar sağlayamıyorsanız ya da umutsuzluğa kapıldıysanız bu e-kitap sizin biraz da olsa motive olmanıza yardımcı olacak! Online kazanç sisteminde başarılı olabilmeniz için şu iki müthiş olguyu çok iyi planlamalısınız bunlardan ilki işe odaklanmak diğeri ise efektif zaman kullanımı. İnternetten çok iyi paralar kazanabilmek için kullanılan birçok yol var ve sorun şu ki, yukarıdaki odaklanmak ve zaman kullanımı konusunu atladığınız anda bu en çok para kazandıran metot un pek işe yaradığı söylenemez! Bu mini e-kitap makale sayesinde internetten para kazanma işine daha iyi odaklanabilecek ve etkili zaman kullanımı olgusuna iyi bir başlangıç yapabileceksiniz. Ayrıca geçmişte aylık 1.600, TL civarı gelir elde ettiğim bir projenin nasıl şekillendiğini de anlatacağım. Online kazanç sisteminde başarılı olmuş bir girişimci olarak şunu söyleyebilirim ki, bu iki madde olmadan işi tam anlamıyla başarmak oldukça zordur, bu sebepten dolayı bu fikirleri sakın önemsememezlik etmeyin. Yaptığınız işe odaklanın: Online para kazanma işleriyle ilk tanışmam sizinkinden farksızdı bunu çok iyi biliyorum çünkü bende bu işlere ilk giriştiğimde çok hırslıydım ve çok fazla fikirle doluydum. Beni yanlış anlamayın sakın, hırs kötü bir şey değil sonuçta sadece miktarı ve kontrolü iyi ayarlanmalı. Bendeki tek problem yaptığım işe fokus olamıyordum yani odaklanma problemim vardı. Birden çok fikrim varda ve hepsini bir anda başlatıp

4 sonuçlarını hemen görmek istiyordum. Bu işlere tüm yeni başlayanların kaderi de bu olsa gerek, resmen durumum fiyaskoydu başladığım projelerin hiç birini tamamlayacak zamanım yoktu bu çöküşü bende yaşadım çok zaman ve para kaybettim. Neyse ki sonradan doğru yöntemleri ve bazı sırları öğrendim ve bu enerjiyi doğru yönde harcamaya başladım. Aynı durum tüm yeni başlayanlar için geçerlidir eğer bu işlere yeni başlıyorsanız aklınızdan geçenleri tahmin edebiliyorum birçok projeniz var ve hepsini yapmak istiyorsunuz sakın ola bu hataya düşmeyin bekleyin ve asıl hedefe yani para kazanmaya odaklanın. Birçok proje üstlenmeye elverişlisiniz ve kendinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz, karşınıza çıkan her yöntemle kar yapmaya çalışıyorsunuz. Tecrübelerimi sizinle paylaşmam gerekirse birçok kanaldan gelir akışı yaratmayı iyi bilmiyorsanız bu yöntem sizi zarara uğratır. Online olarak internetten para kazanmak, hedefe doğru odaklanarak gerçekleşir. Aklınıza kestirdiğiniz bir metot üzerinde sıkı bir şekilde çalışın. Emin olun ki her şey müthiş olacak ve sonra işleri planlayıp kazançlarınızı daha da geliştirip büyüteceksiniz. Bu projeden iyi bir oranda kar ettikten sonra diğer bir projeye yönlenebilirsiniz ve tüm çabanızı yeni projeniz üzerine odaklayabilirsiniz. Durumu daha iyi özetleyebilmek için bir örnek vereyim. Birden çok reklam, banner grafikleri ve affiliate linki olan bir web sitesi düşünün bu site de ne pazarlanacağına dair bir kargaşa vardır. Böyle bir durumda kaldığınızda anlayın ki bu site çok çok amatör bir sitedir. Bu web sitelerinin veya blogların sahipleri, bu tür reklam ve bannerları sitelerinde olduğu halde hala neden kazanç sağlayamadıklarını merak eder dururlar ve derler ki internetten para kazanılmaz bu işler boş işler tamamen zaman kaybı bu sözcükler uzatılabilir.

5 Aslında işin gerçek boyutuna baktığımızda bu kişilerin para kazanamamalarının sebebi nereye odaklanacaklarını bilmemelerinden ve her projeyi aynı çatı altında yürütmelerinden kaynaklıdır. İnternet sitelerinde dolaşan bir kişi, yukarıdaki tarzda bir web sitesiyle karşılaştığında içerik kendisine çok karışık ve güven vermediğinden dolayı 2-3 saniyede siteyi terk eder. Doğru olan yöntem, bir web sitesinde bir kategori belirlenmeli ve sadece o kategoride içerik üretilmelidir. Bazen insanların forumlarda ve sosyal platformlarda neden bu işlerden para kazanamadıklarını birbirlerine sorduklarını görüyorum, sitelerinden ürünü birden tanıttıklarını, reklamını yaptıklarını fakat 1 TL bile kazanamadıklarını sorguluyorlar. Bu işe kendi gözümle baktığımda sorunun apaçık ortada olduğunu görebiliyorum. Şimdi şöyle bir şey gelebilir aklınıza, siyahpara.com da birden çok kazanç yöntemini tavsiye eden bu sitelerden değil mi? Evet, bu site de yukarıdaki örneğe benzeyen nitelikte olabilir ama buradaki tek fark siyahpara.com daha çok bilgi sağlayıcı rolünde olan bir blogdur ve bu bloğun yanında internetten kazanç elde ettiğim birçok alan var zaten. Bunları da Online Servet Sırları e-kitabımda açıkladım. Şu da var eğer siteniz çoklu bir konsepte sahipse ve para kazandırıyorsa bunun hiçbir sakıncası yok bu şu demek oluyor, o zaman bu site iyi kurgulanmış demekki Konumuza dönersek, birden çok ürün veya hizmet pazarlamak zordur. Siteleri üzerinden ürün satmaya çalışanlar her bir ürün için 5-10 anahtar kelime kullandıklarını belirtiyorlar aslında bu çok yanlış, para kazanabilmek için daha fazlasına ihtiyaç var. Anahtar kelimeler her ürün için ayrı ayrı analiz edilmeli ve bu da çok fazla zaman aldığı için gereken ilgiyi göstermekte güçlük yaşanır ve böylece iş yarım kalmış olur. Anahtar kelimeler de ürünler gibi analiz ister ve ürüne göre rekabet alanı vardır bu yüzden bu seçim çok önemlidir. Bir web sitesi kurduğunuzda o siteyi yoluna koymadan diğerini kurmayın işi zamana yayın ve üzerine düşün.

6 Zamanı iyi kullanarak yaptığınız işe odaklanın. Eğer aklınızda bir proje varsa şimdi üzerinde çalıştığınız bu projeyi sağlamlaştırma zamanı. Az ve öz olarak şunu söyleyebilirim ki kazanç sağlamak için güçlü bir odaklanma ve etkili zaman kullanımı sizi başarıya götürecek iki anahtardır Peki nereden başlamalıyım? diye soracak olursanız online servet sırları e- kitabında bu işten kesin olarak para kazanma sırlarını anlattım fakat bu mini e-kitap ta da sizin için küçük bir kazanç yöntemi var okumaya devam edin İnternetten para kazanma konusu, çok fazla araştırılan bir konu ve insanlar gerçekten internetten para kazanılıp kazanılmadığını çok merak ediyorlar. Merak etmelerine rağmen birçok siteyi gezip birçok yöntemi uyguluyorlar ve başarı sağlayamıyorlar. Ben sizlere aşağıdaki yöntemle açıkça geçmişte adım adım internetten nasıl para kazanıldığını anlatacağım. Tecrübelerimi ve bu konudaki kurnazlıkları uygulamalı olarak yazacağım umarım herkese faydası dokunur ve herkes bu yöntem sayesinde gelir elde edebilir. Aşağıda anlatacağım yöntem sayesinde bir dönem sürekli olarak gelir elde ettim fakat şimdi benzer başka bir yöntem kullanıyorum bunu da online server sırlarında açıkladım. Aşağıdaki tabloyu incleleyin!

7 Yukarıdaki tabloya dikkat edecek olursanız sürekli olarak internet üzerinden satılan bir şeylerden gelir elde edilmekte ve otomatiğe bağlanmış durumda. Buna benzer bir yöntem de online servet sırlarında var ve hangi siteden yaptığımı da açıkladım. Şimdi şunu diyebilirsiniz neden bu bilgileri paylaşıyorsun?

8 Bende size neden paylaşmayayım? Diye bir soruyla cevap verebilirim çünkü internetten para kazanmak bir fikir işidir fikir paylaştığım için zarara uğramam, hayata küsmem en kötü ihtimalle yeni bir fikir bulurum. Peki, ben sürekli fikir elde edemiyorum ne yapacağım? Diye sorarsanız o zaman profesyonel kaynaklardan yardım alıp fikir bulma, doğrulama ve kazanç yöntemi konularında kendinizi geliştireceksiniz. Bu konuların hepsi online servet sırlarında var kitabı hemen satın almak için tıklayın! Sistem Ne Üzerine Kurulmuştu? İnternetten para kazanabilmek için şunu aklınızdan çıkarmamanız lazım ilk önce size bir ürün ya da bir ürün grubu lazım yani bu demek oluyor ki insanlara bir şeyler satacağız. Evet, şuan itibari ile durumu anlamanız lazım geçmişte uyguladığım bu sistem satış ortaklığından ibaretti. Ben bu sistemi sadece 1 ürün kategorisi üzerine kurdum eğer siz tek ürün veya birden çok ürün kategorisinde de kurabilirsiniz. Ama tavsiyem başlangıç olarak sadece 1 kategoriye yönelmeniz. Örneğin bebek arabası bir kategori ama bir markaya ait belirli bir model ise tek ürün bu aslında benim tabirim tam olarak adı nasıl geçiyor bilemem. Ben kullandığım sistemde Ceket i hedef aldım yanlış duymadınız bildiğiniz ceket ama alt kategorileri de var trençkot, deri ceket, kaban vs. Ben bu kategoriyi kullandım diye sizde buna yüklenmeyin başka bir kategori bulun binlerce kategori var oyuncak, spa, yemek, yemek mekanları vs. Ama bunu da yapabilirsiniz benim için bir mahsuru yok:) Zaman Ayırın Aslında bu sistem tam olarak niş kazanç denilen sistemin ta kendisidir. Bu işi programlı bir şekilde yaparak ciddi paralar kazanabilirsiniz en azından ben öyle yaptım ve yapmaya devam ediyorum.

9 Ben bu iş için her gün yarım saatimi ayırdım başka işlerim de olduğu için o kadar zamanım vardı siz istediğiniz kadar zaman ayırabilirsiniz. Satış ortaklığı yapacağız ama hangi ortaklık sitelerini kullanacağım? Birçok satış ortaklığı sitesi var bunları siyahpara.com da aratabilirsiniz. Kazançlarınızı panelden görüyorsunuz ortaklık siteleri size bir panel veriyor buradan ürün ortaklığı, kazandığınız paralar, tıklama oranı vs. her şeyi kontrol edip raporlayabiliyorsunuz. Gördüğünüz gibi birçok yöntem kullanılıp sürekli olarak gelir elde edilebilmekte. Önemli olan motive olmak ve hedefe fokuslanmak. Tabii ki başka faktörlerde yok değil eğer tüm yöntemleri öğrenmek istiyorsanız Online Servet Sırları E-Kitabını indirip Premium yöntemler öğrenin. E-kitabı hemen satın alıp para kazanma sırlarını öğrenmek için bu linkten satış sayfasına ulaşabilirsiniz. Bol kazançlar! Onlineservetsirlari.com

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

Adım Adım İnternetten Para Kazanmak

Adım Adım İnternetten Para Kazanmak Adım Adım İnternetten Para Kazanmak Bu güne dek bir çok internetten para kazanma yolları okumuş ya da uygulamış olabilirsiniz fakat bu sefer diğerlerinden çok farklı bir para kazanma yöntemiyle karşı karşıyasınız.

Detaylı

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası Kelime bilgimin büyük bir miktarını düzenli olarak İngilizce okumaya borçluyum ve biliyorsun ki kelime bilmek akıcı İngilizce konuşma yolundaki en büyük engellerden biri =) O yüzden eğer İngilizce okumuyorsan,

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne?

Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne? Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne? Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Konular Otomotiv, mobil, Mobil cihazlar, otomobil satın alma yolculuğunu değiştirdi. Öğle yemeği molasında

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

Blogger bunu uyguluyor!

Blogger bunu uyguluyor! Giriş Merhaba backlinkagi.com projemizin ilk adımını atmış bulunmaktasınız. Aramıza hoş geldiniz diyorum. Öncelikle sizlere bu projenin nasıl geliştiğini ve neye dayanarak oluşturulduğunu anlatacağım.

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress nedir? WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.wordpress açık kaynaklı bir yazılım

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

Yeni Başlayanlara I nternetten Para Kazanma Dersi

Yeni Başlayanlara I nternetten Para Kazanma Dersi Yeni Başlayanlara I nternetten Para Kazanma Dersi Merhaba dostum, Benim adım Ertuğrul. 23 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Yaklaşık 1 yıldır internetten para kazanıyorum. Bu 1 sene içerisinde çok

Detaylı

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir Kurucu ikinci ortak da Siemens dünyasında çalışmaya başlıyor. Lorem ipsum sit

Detaylı

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ:

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: 1. Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? (Hangi saatlerde) 2. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? 3. Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını

Detaylı

FACEBOOK KAZANÇ SAYFALARI LĐNKLERĐ

FACEBOOK KAZANÇ SAYFALARI LĐNKLERĐ FACEBOOK KAZANÇ SAYFALARI LĐNKLERĐ GĐRĐŞ Merhaba arkadaşlar ben Gökhan Ünal.30 yaşındayım.uzun zamandır internet reklamcılık işi için araştırmalar yapmaktayım.nasıl ücretsiz ve etkili reklam ve ürün tanıtımı

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Kazandıran Site Ücretsiz E-Kitap. Kazandıran Site. Niche Site Nedir?

Kazandıran Site Ücretsiz E-Kitap. Kazandıran Site. Niche Site Nedir? Kazandıran Site Ücretsiz E-Kitap Kazandıran Site Herkesin Bildiği Gibi Bir Eğitim Setidir. Herkesin Kolaylıkla Yapabileceği Bu Eğitim Setinde Sizlere Ücretsiz Bir E-kitap Çıkarttık. Kazandıran Site Merhaba

Detaylı

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır.

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Üye Girişi Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Giriş Sayfası Sayfa ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Anahtar

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelir garantisi veremez,

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

Bu rehber kitap ziyaretçileri için ücretsiz hazırlanmıştır. Kitap içeriğinde değişiklik yapmamak şartıyla ücretsiz olarak mail

Bu rehber kitap  ziyaretçileri için ücretsiz hazırlanmıştır. Kitap içeriğinde değişiklik yapmamak şartıyla ücretsiz olarak mail Bu rehber kitap www.ortakticaret.com ziyaretçileri için ücretsiz hazırlanmıştır. Kitap içeriğinde değişiklik yapmamak şartıyla ücretsiz olarak mail listelerinde ve diğer dijital ortamlarda kopyalanıp dağıtılabilir.

Detaylı

Girişimcilikte Satış Yönetimi. Ömer

Girişimcilikte Satış Yönetimi. Ömer Girişimcilikte Satış Yönetimi Ömer Ekinci Ömer Ekinci 1984 Erzincan 2002 İstanbul Üniversitesi İşletme 2002 Desnet Kuruldu 2004 Mobiliturk kuruldu 2005 Infocus Media kuruldu 2006 Türkiye nin %100 yerli

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Koçluk Sürecini Amaçlara ve Sonuçlara Göre Yönetir. R. ŞAFAK KEKLİK

Koçluk Sürecini Amaçlara ve Sonuçlara Göre Yönetir. R. ŞAFAK KEKLİK L o g o Koçluk Sürecini Amaçlara ve Sonuçlara Göre Yönetir. R. ŞAFAK KEKLİK Değişim İhtiyacını Ortaya Çıkarma Farkındalık Karar Problem Çözümü Eylem Destek ve Güçlendirme 2 Farkındalık: Bu aşamada merakı

Detaylı

BÖLÜM 1: GİRİŞİMCİ ADAYLARI İÇİN İŞ FİKRİ DEĞERLENDİRME ANKETİ

BÖLÜM 1: GİRİŞİMCİ ADAYLARI İÇİN İŞ FİKRİ DEĞERLENDİRME ANKETİ GİRİŞİMCİ TANIMA ve İŞ FİKRİ DEĞERLENDİRME ANKETİ Değerli Girişimci, Aşağıdaki ankette lütfen ilgili sorularda size en yakın cevabı işaretleyiniz. Anketi doldurduktan sonra, Marmara Girişim yetkilisine

Detaylı

Basit Kılavuzu Eliberato bir Kitap Yayıncılık www.eliberato.com. Eylül 2010 50'den fazla dile çevrildi

Basit Kılavuzu Eliberato bir Kitap Yayıncılık www.eliberato.com. Eylül 2010 50'den fazla dile çevrildi Basit Kılavuzu Eliberato bir Kitap Yayıncılık www.eliberato.com Eylül 2010 50'den fazla dile çevrildi Içindekiler 1. Ne Eliberato olduğunu 2. Will Eliberato benim kitap yayınlayabilir miyim? 3. Ne malzeme

Detaylı

map2heal sağlığın haritası

map2heal sağlığın haritası map2heal sağlığın haritası www.map2heal.com Küresel Sağlık Rehberi Doktorunu Ara Takip Et Görüş Al Map2heal ile dilediğiniz anda dünyanın her yerindeki sağlık kuruluşlarına tek bir tuşla ulaşabilirsiniz!

Detaylı

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Nasıl Çalışır? Herhangi bir yere giderken yolda acıktınız ve yemek yemeniz gerekiyor. Yemek bütçenizi 20 TL olarak belirlediniz ancak

Detaylı

SORUMLU BAHIS KONUSUNDA YANINIZDAYIZ

SORUMLU BAHIS KONUSUNDA YANINIZDAYIZ SORUMLU BAHIS KONUSUNDA YANINIZDAYIZ RISK-IN-SAFE-HANDS.COM KUMAR BAĞIMLILIĞININ ÖNLENMESİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER KUMAR VE BAHİS, ÇEŞİTLİ DAVRANIŞ BOZUKLUĞU RİSKLERİ DOĞURUR ŞU TAVSİYELERİMİZE DİKKAT

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

*Geleceğin şoförlerini trafik konusunda bilgilendirmek ve aktif yolcu konumuna getirmek

*Geleceğin şoförlerini trafik konusunda bilgilendirmek ve aktif yolcu konumuna getirmek BİZİM BU PROJEDEKİ AMACIMIZ; *Servis şoförlerinin neden olduğu kazaları tespit etmek ve en aza indirmek. *Öğrencilerin, Okul-ev arasındaki yolculuğunu daha güvenli bir hale getirmek. *Geleceğin şoförlerini

Detaylı

1.Aşama (Cüzdanını doldurmaya başla) Para kazanmanın birçok yolu var. Bu yolların hepsi birer altın kaynağıdır ve işçiler bu kaynaktan

1.Aşama (Cüzdanını doldurmaya başla) Para kazanmanın birçok yolu var. Bu yolların hepsi birer altın kaynağıdır ve işçiler bu kaynaktan Nasıl daha çok para kazanabiliriz? Nasıl para sorunlarımızı çözeriz. Bunun herkes için yöntemi farklıdır. Gelin George S.Clason Babil in en zengin adamı adlı kitabında para kazanmak için önerdiği yedi

Detaylı

SADECE HEDEFLERE DEĞİL, BUNLARA ULAŞTIRAN YÖNTEMLERE ODAKLANIR

SADECE HEDEFLERE DEĞİL, BUNLARA ULAŞTIRAN YÖNTEMLERE ODAKLANIR SADECE HEDEFLERE DEĞİL, BUNLARA ULAŞTIRAN YÖNTEMLERE ODAKLANIR Başarmak istediğin şeye yaklaşma çabası göstermezsen o şey de sana yaklaşma çabası göstermez. Niyazi F. ERES Hedefe odaklanmak, tek başına

Detaylı

Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını ne tetikledi?

Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını ne tetikledi? Alkollü İçecek: 18.12.2011 Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? -Akşam yemeğinden sonra saat 20:00 civarında. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? -Kendim satın almadım. Kız

Detaylı

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Türkiye de Online Kullanıcı Trendleri Dünyada internet kullanıcısı sayısı: 3.3 Milyar Google üzerinden günde 3.7 Milyar yılda 1.4 Trilyon arama yapılıyor

Detaylı

www.satisortakligi.org SATIŞ ORTAKLIĞI Satış Ortaklığı/Affiliate Marketing : Bir ürünün satışına aracılık ederek gelir elde etme sistemi Satış Ortağı/Affiliate : Ürünün satışından komisyon kazanmak için

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelirgarantisi veremez,

Detaylı

Başarılarını okumaya da yansıtarak okuma ve yorumlama konusunda da iyi bir öğrenci olmasını dilerim.

Başarılarını okumaya da yansıtarak okuma ve yorumlama konusunda da iyi bir öğrenci olmasını dilerim. 1- Çok Başarılı Öğrenciler Üstün başarılarının devamını diler.tebrik ederim Tek kelime ile mükemmelsin! Başarılarını okumaya da yansıtarak okuma ve yorumlama konusunda da iyi bir öğrenci olmasını dilerim.

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ W e l c o m e FUTURENETE HOŞGELDİNİZ İnternette 1.inci Sıradakiler = Social Media İnternette 2. inci Sıradakiler = Multimedia + PREMIUM Membership GENEL SORUN: SOSYAL MEDIA PLATFORMUNDA: Faaliyet gösteriyor

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar hangi okullarda okudunuz?

Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar hangi okullarda okudunuz? İlk kitabı KAPAN AĞZI Eylül'de raflarda yer alacak olan, üniversite öğrencisi Muhammed Şimşek büyük hedefleri olan bir yazar!' Söyle söylüyor hedefini: : "Ben yazacağım kitapların çok beğenileceğine ve

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı

Kreşistan.com da Öne Çıkın!

Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Standart veya Profesyonel üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz. Profesyonel üyelikle birlikte

Detaylı

AL KAZAN YAZ KAZAN SAT KAZAN OKU KAZAN KAZANÇ PLANI REHBERİ

AL KAZAN YAZ KAZAN SAT KAZAN OKU KAZAN KAZANÇ PLANI REHBERİ AL KAZAN YAZ KAZAN SAT KAZAN OKU KAZAN KAZANÇ PLANI REHBERİ GİRİŞİMCİ BİRLİĞİ SİSTEMİ FACEPARA SİSTEMİ NEDİR? FacePara Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş ve sizlerin: * Okudukça Para Kazanabileceğiniz,

Detaylı

Fiziki olarak olmayan, özel kodlar ve algoritmalar ile üretilen internet üzerinden belli protokoller ile kullanılan sanal para borsası

Fiziki olarak olmayan, özel kodlar ve algoritmalar ile üretilen internet üzerinden belli protokoller ile kullanılan sanal para borsası Fiziki olarak olmayan, özel kodlar ve algoritmalar ile üretilen internet üzerinden belli protokoller ile kullanılan sanal para borsası Sanal para birimlerinden en çok tanınan bitcoin; dolaşımdaki bitcoin

Detaylı

Sales For Success. Satış, sadece satış ekiplerinin değil bütün şirketin ana misyonu olmalıdır.

Sales For Success. Satış, sadece satış ekiplerinin değil bütün şirketin ana misyonu olmalıdır. Sales For Success Satışı seven, firmasına tutkuyla bağlı, müşterilerinin her daim yanında olan, neşeli, canlı, yaratıcı ve yılmayan satış profesyonelleri yetiştirmek için; satış ve pazarlama duayeni Sinan

Detaylı

Sigortacılık saygın meslek E-Posta Gönder 28 Mart 2012 Çarşamba 08:44

Sigortacılık saygın meslek E-Posta Gönder 28 Mart 2012 Çarşamba 08:44 CAN KANTAR / SEKTÖRÜN İÇİNDEN Sigortacılık saygın meslek E-Posta Gönder 28 Mart 2012 Çarşamba 08:44 Her sene benzer yazılar yazıyorum. Amacım gençlerin sigortacılığa olan ilgisini artırmak. Sigortacılık

Detaylı

FARKLI Türkiye. Satış platformu. özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi

FARKLI Türkiye. Satış platformu. özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi Satış platformu özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi Gözlemler Nasıl bir dünyada yaşıyoruz? 3 REKLAM Zorlama bir iletişim yöntemi! Toplu iletişim! Azalan, direktif ve manipülatif! Aşağıya doğru

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ (CMS) Bir web sitesi yayınlamak için yapılması gerekenler:

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ (CMS) Bir web sitesi yayınlamak için yapılması gerekenler: İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ (CMS) Bir web sitesi yayınlamak için yapılması gerekenler: Yer satın alınır. İsim tescil ettirilir. Ftp ile wordpress klasörü upload edilir. Kendi bilgisayarımızda web sitesi yayınlamak

Detaylı

MÜHENDİSLİK KARİYERİ Mühendislik Kariyeri Mezun olduktan sonra çalışmak için seçtiğiniz şirket ne olursa olsun genelde işe basit projelerle başlayacaksınız. Mühendis olmak için üniversitede 4 yıl harcamanıza

Detaylı

Yeni Başlayanlar İçin İnternetten Para Kazanma Başlangıç Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin İnternetten Para Kazanma Başlangıç Rehberi Yeni Başlayanlar İçin İnternetten Para Kazanma Başlangıç Rehberi Yeni Başlayanlar İçin İnternetten Para Kazanma Başlangıç Rehberi Merhaba dostum, Benim adım Aslı Göksu. 33 yaşındayım ve yaklaşık 5 yıl

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ WEB SİTESİ BİRİM YETKİLİSİ WYS (WEB YÖNETİM SİSTEMİ) KULLANIM KLAVUZU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ WEB SİTESİ BİRİM YETKİLİSİ WYS (WEB YÖNETİM SİSTEMİ) KULLANIM KLAVUZU YENİ TASARIM KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ WEB SİTESİ BİRİM YETKİLİSİ WYS (WEB YÖNETİM SİSTEMİ) KULLANIM KLAVUZU WYS : WEB YÖNETİM SİSTEMİ Wys yetkili olduğumuz birimin web sayfası ile ilgili her

Detaylı

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli FUTURENET Pazarlama Planı 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli 1 Eğlenin Arkadaşlarınızla buluşun Para kazanın Fantastik ödüller kazanın FutureNet seyahatlerinde bize katılın 2 Pazarlama Planı İçerik Başlangıç

Detaylı

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım Adım Adım Kılavuzu 1. Adım Teknik hataların giderilmesi 2. Adım Server, IP ve Google Kayıt optimizasyonu 3. Adım İçerik Pazarlama ve itibar yönetimi 4. Adım Sosyal Medya Planlama 5. Adım Performans Değerlendirme

Detaylı

H.OĞUZ AYDIN: CAR DVR kaza esnasında - güç kesintisi olsa bile - 20 saniye daha kayıt yapabilmektedir.

H.OĞUZ AYDIN: CAR DVR kaza esnasında - güç kesintisi olsa bile - 20 saniye daha kayıt yapabilmektedir. H.HÜSEYİN YAYLA Türkiye Otomotiv Sektöründe çığır açabilecek bir projeyi ülkemize getirmek üzere olan H.Oğuz Aydın ile birlikteyiz. Oğuz Bey ile Türkiye nin otomotiv pazarındaki gelişmelerine paralel olarak

Detaylı

Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi

Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi Sunumumuza Bir Soru İle Başlayalım Laptop Tablet Masaüstü Pc Akıllı Telefon Soru1: Hangisini Kullanıyorsunuz? Laptop Tablet Masaüstü Pc Akıllı Telefon Soru2:

Detaylı

CashBook Eğitim Serisi

CashBook Eğitim Serisi CashBook Eğitim Serisi CashBook Kazanç EKİBİ www.comestomoney.com Sorumluluk Sınırları ve Garanti Feragatnamesi Bu e-kitap ın yazar ve yayıncısı, yararlandığınız bu e-kitap ve tüm ilgili materyalleri en

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

İsimlendirme ve Marka Tasarımı

İsimlendirme ve Marka Tasarımı İsimlendirme ve Marka Tasarımı Görsel kimlik geliştirme hizmetinin, sıradan yapılan logo ve kartvizit tasarımından ibaret olmadığını ve bizden alacağınız öneriler + demo çalışmalarla ücretsiz fikir edinebileceğinizi

Detaylı

MARKA GENİŞLEME STRATEJİSİ NOMA POZİTİF

MARKA GENİŞLEME STRATEJİSİ NOMA POZİTİF MARKA GENİŞLEME STRATEJİSİ NOMA POZİTİF KAMPEREST OUTDOOR çatısı oluşturuyoruz. Bu çatı altında 3 farklı marka ile başlayıp, ihtiyaca ve talebe göre çoğaltılabilecek segmentlere bölüyoruz. AVCI KAMP Kamperest

Detaylı

British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden. sizi ve işinizi önemsiyoruz.

British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden. sizi ve işinizi önemsiyoruz. British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden sizi ve işinizi önemsiyoruz. 1) İtibarınızı arttırın, taahhüdünüzü gösterin! Üyelik logosunu; web sitenizde, teklif ve ihale dokümanlarınızda, reklam kampanyalarınızda,

Detaylı

Backlink Değerlendirme Algoritmaları

Backlink Değerlendirme Algoritmaları Backlink Değerlendirme Algoritmaları SEO çalışmalarındaki en etkili faktörlerden birisi şüphesiz ki backlinkler. Ancak her linkin değer olarak eşit olmadığını biliyoruz. Arama motoru algoritmalarının yeni

Detaylı

etwinning Avrupa daki okullara ait bir topluluktur. etwinning nedir?

etwinning Avrupa daki okullara ait bir topluluktur. etwinning nedir? etwinning Avrupa daki okullara ait bir topluluktur. etwinning nedir? etwinning, öğrencilerin etwinning projeleri aracılığı ile birbirlerini tanımaları ve öğretmenlerin Avrupa daki öğretmen topluluklarının

Detaylı

Biggshop Dijital Franchise

Biggshop Dijital Franchise Biggshop Dijital Franchise Biggshop Markası BiggShop bir tasarım mağazasıdır. BiggPlus grubu tarafından kurulmuştur. BiggDesign konsepti ile erişilebilir lüks, erişilebilir sanat olarak tanımlanabilecek

Detaylı

Youtube Neden Önemli? Önemli, çünkü sabit kazanç mümkün. İster ev hanımı olun, ister sabit bir işi olmayan biri, Youtube sizin için önemli bir kazanç

Youtube Neden Önemli? Önemli, çünkü sabit kazanç mümkün. İster ev hanımı olun, ister sabit bir işi olmayan biri, Youtube sizin için önemli bir kazanç Hakan TOPUZOĞLU Giriş İnternet girişimciliği sunumlarımızda, para kazanma yöntemlerinden biri olarak, video ile para kazanmaktan bahsetmiştik. Bu sunumumuzda, internetten youtube ile para kazanma konusunda

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

ÇOCUK-EBEVEYN İLİŞKİSİ EĞİTİMİ=FİLİAL TERAPİ UZM. KLİNİK PSİKOLOG&OYUN TERAPİSTİ ZEYNEP BETÜL TORUN

ÇOCUK-EBEVEYN İLİŞKİSİ EĞİTİMİ=FİLİAL TERAPİ UZM. KLİNİK PSİKOLOG&OYUN TERAPİSTİ ZEYNEP BETÜL TORUN ÇOCUK-EBEVEYN İLİŞKİSİ EĞİTİMİ=FİLİAL TERAPİ UZM. KLİNİK PSİKOLOG&OYUN TERAPİSTİ ZEYNEP BETÜL TORUN ÇOCUĞUNUZUN OYUN TERAPİSTİ OLMAK İSTER MİSİNİZ? 2-8 YAŞ ARALIĞINDA ÇOCUĞUNUZ VARSA, BU EĞİTİM TAM SİZE

Detaylı

FARELER VE İNSANLAR ADLI ROMAN ÜZERİNE DÜŞÜNCELER Fareler ve İnsanlar İnsan ilişkilerine ve alt tabaka insanların umut dolu

FARELER VE İNSANLAR ADLI ROMAN ÜZERİNE DÜŞÜNCELER Fareler ve İnsanlar İnsan ilişkilerine ve alt tabaka insanların umut dolu Sarıgül 1 Hasan Murathan SARIGÜL 21202808 TURK-102- Sec.13 Ahmet KAYA FARELER VE İNSANLAR ADLI ROMAN ÜZERİNE DÜŞÜNCELER Fareler ve İnsanlar İnsan ilişkilerine ve alt tabaka insanların umut dolu dünyasına

Detaylı

ZAMAN YÖNETİMİ. Gürcan Banger

ZAMAN YÖNETİMİ. Gürcan Banger ZAMAN YÖNETİMİ Gürcan Banger Zamanım m yok!... Herkes, zamanının yetersizliğinden şikâyet ediyor. Bu şikâyete hak vermek mümkün mü? Muhtemelen hayır!... Çünkü zaman sabit. Hepimizin sahip olduğu zaman

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

GfK 2013 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Mayıs 2013 1

GfK 2013 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Mayıs 2013 1 OYDER Koçfinans Otomobil Bayi Memnuniyeti Alıcıları Takibi Araştırması Araştırması Raporu Raporu Mayıs Kasım 2013 2012 GfK 2013 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Mayıs 2013 1 Araştırmanın

Detaylı

RESPECT Projesi : Tedarikçiler için Eğitim. Modül 6 İletişim Becerileri

RESPECT Projesi : Tedarikçiler için Eğitim. Modül 6 İletişim Becerileri RESPECT Projesi : Tedarikçiler için Eğitim Modül 6 İletişim Becerileri İletişim sorunları nasıl çözülebilir? İki kardeşin bir portakalı var. Kimin alması gerektiği konusunda tartışıyorlar. Sorunlarını

Detaylı

SINAV TEKNİKLERİ YAZILI / KLASİK SINAVLAR. Başarılı Olmak İçin Adımlar:

SINAV TEKNİKLERİ YAZILI / KLASİK SINAVLAR. Başarılı Olmak İçin Adımlar: Sınavlarda başarılı olabilmek ve zamanı etkin kullanabilmek için bilgi sahibi olmanın yanısıra, sınav tekniklerini bilmek ve uygulayabilmek de önemlidir. Sınav teknikleriyle ilgili bu bilgileri evdeki

Detaylı

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş Rafine Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi Sektörel Reklam Ajansı Rafine; mobilya sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla, sektörel hizmet veren bir reklam ajansıdır. 20 yıllık Mobilya Sektörü tecrübemize güveniriz.

Detaylı

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri 1 Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri Bugün kızla tanışma anında değil de, flört süreci içinde olduğumuz bir kızla nasıl konuşmamız gerektiğini dilim döndüğünce anlatmaya

Detaylı

İnternet bağlantısı. Geçerli var mı? yüzde Evet 635 72,5 75,2 Hayır 209 23,9 24,8 Toplam 844 96,3 100,0 Cevapsız 32 3,7 Toplam 876 100,0

İnternet bağlantısı. Geçerli var mı? yüzde Evet 635 72,5 75,2 Hayır 209 23,9 24,8 Toplam 844 96,3 100,0 Cevapsız 32 3,7 Toplam 876 100,0 Afyonkarahisar Mermer Sektöründe İnternet Kullanımı Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı NAKİLCİOĞLU AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi / Sinema-TV Bölümü ü Mermer Sektörü ve Bilişim i Çalıştayı 31 Ocak - 15 Şubat 2009

Detaylı

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 ANKARA Versiyon : 1.0 1/24 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanlığı (I) Versiyon : 1.0 2/24 Versiyon Yayım Tarihi Eklenen/Silinen/Değişen

Detaylı

Etkili Adwords Kullanımı

Etkili Adwords Kullanımı CashBook Kazanç Eğitim Serisi Etkili Adwords Kullanımı www.comestomoney.com CashBook Kazanç Ekibi Not: Tüm sete sahipseniz bu e-kitabı en son okuyunuz. CashBook Kazanç Ekibi www.comestomoney.com Sorumluluk

Detaylı

EVREN AKADEMİ. Araştırma

EVREN AKADEMİ. Araştırma EVREN AKADEMİ Araştırma EĞİTİM KATEGORİLERİ Ana Kategoriler Excel - Veri Analizi Eğitimleri Project Proje Yönetimi Web Eğitimleri Ofis Eğitimleri Alt Kategoriler Microsoft Project İşte Office Microsoft

Detaylı

ÜRÜN GELİŞTİRME, KALİTE YÜKSELTME, PRATİK ÇÖZÜMLER VE MALİYET DÜŞÜRME İÇİN BİREYSEL ÖNERİ SİSTEMİ W W W. B I R E Y S E L O N E R I.

ÜRÜN GELİŞTİRME, KALİTE YÜKSELTME, PRATİK ÇÖZÜMLER VE MALİYET DÜŞÜRME İÇİN BİREYSEL ÖNERİ SİSTEMİ W W W. B I R E Y S E L O N E R I. ÜRÜN GELİŞTİRME, KALİTE YÜKSELTME, PRATİK ÇÖZÜMLER VE MALİYET DÜŞÜRME İÇİN BİREYSEL ÖNERİ SİSTEMİ W W W. B I R E Y S E L O N E R I. C O M BİREYSEL ÖNERİ SİSTEMİ NEDİR? Bireysel Öneri Sistemi; çalışanlara

Detaylı

Ales E-Canlı Kurs. Ales te Başarıyı Garantileyen Kurs

Ales E-Canlı Kurs. Ales te Başarıyı Garantileyen Kurs Ales E-Canlı Kurs Ales te Başarıyı Garantileyen Kurs Ales E-Canlı Kurs Ales 2018-2 Hızlı Bilgilendirme Sınav ve Başvuru Tarihleri Ales 2018 2 30 Eylül 2018 Sınav Süresi 120 Dakika Başvuru Tarihi 24.07

Detaylı

Murat Değirmenci: Çelik servis merkezlerine fason üretim yapacağız

Murat Değirmenci: Çelik servis merkezlerine fason üretim yapacağız Murat Değirmenci: Çelik servis merkezlerine fason üretim yapacağız Murat Değirmenci Değirmenci Metal Firma Sahibi Değirmenci Metal i Adana daki merkezlerinde ziyaret ettik. Niş hizmet vermeyi hedefleyen

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

kişi ka ıt et e izle ile aşlar ve herkesi er kişi ka ıt et esi ile deva eder. Ve her basa ağı ızda kari er ara aksızı, de ge ol aksızı satış pri leri

kişi ka ıt et e izle ile aşlar ve herkesi er kişi ka ıt et esi ile deva eder. Ve her basa ağı ızda kari er ara aksızı, de ge ol aksızı satış pri leri Kaza ç NET Dü a üzeri de daha ö e u gula a ış ir arketi g pla ı u gula aktadır. kaza ç siste i. Kaza ç NET tarafı da tasarla ış u siste de herkes kaza ı or. Siste kişi ka ıt et e izle ile aşlar ve herkesi

Detaylı

ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI?

ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI? ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI? Öncelikle başarıp, başaramadıklarına karar vermek için hedefimiz belli olmalı. Yabancı dil öğreniminde çocuğunuz için nasıl bir hedef düşünüyorsunuz, o, kendisi için ne düşünüyor?

Detaylı

Yıldızını Bul Ödüllendir

Yıldızını Bul Ödüllendir Yıldızını Bul Ödüllendir Global ölçekte çalışan, takdir ve ödüllendirme platformu BIGGSTARS Biggstars, çalışan takdir ve sosyal ödüllendirme uygulamasında, şirket çalışanları kurum değerleri çerçevesinde

Detaylı

0 yaştan itibaren. Sıcak ve sakin bir ses ile konuşabilirsin ve şarkı söyleyebilirsin. "Bebek kelimeleri" yerine, gerçek kelimeleri kullanabilirsin

0 yaştan itibaren. Sıcak ve sakin bir ses ile konuşabilirsin ve şarkı söyleyebilirsin. Bebek kelimeleri yerine, gerçek kelimeleri kullanabilirsin 0 yaştan itibaren 1. Bebeğinle konuş Yeni doğmuş bir bebek dilini öğrenmeye başlar. Bu nedenle, bebeğiniz uyanıkken, onunla konuşmaya çokça özen gösterin. Bebeğinle konuşurken bunları yapabilirsin: Sıcak

Detaylı

ACT SME Soru Formu. Bölüm I: Firma Bilgileri Profili

ACT SME Soru Formu. Bölüm I: Firma Bilgileri Profili ACT SME Soru Formu Anket iki kısımdan oluşmaktadır. İlk kısım işletmenizin/örgütünüzün profilini ortaya koymayı amaçlayan soruları içermektedir. İkinci kısım KOBİ lerin uluslararası ticari faaliyetlerinde

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

A/B TESTING. Mert Hakan ÖZLÜ N14111368

A/B TESTING. Mert Hakan ÖZLÜ N14111368 A/B TESTING Mert Hakan ÖZLÜ N14111368 İÇERİK A/B Testi Nedir? A/B Testinin Amacı Nedir? A/B Testi Nasıl Uygulanır? A/B Testi Nerelerde Kullanılır? A/B Testi ile Nasıl Değişiklikler Yapılabilir? A/B Testi

Detaylı

bunları biliyor muydunuz? primo Bill Gates Mark Zuckerberg oyuncak robot codie code.org bulmacalar NEDIR

bunları biliyor muydunuz? primo Bill Gates Mark Zuckerberg oyuncak robot codie code.org bulmacalar NEDIR primo bunları biliyor muydunuz? Bill Gates Mark Zuckerberg oyuncak robot codie code.org bulmacalar A M T I R O G L A NEDIR? U D KO AB L E M A G! P A Y N U OY Büşra Başlantı Esra Kahraman Gülçin Türkoğlu

Detaylı

SORUMLU BAHIS KONUSUNDA YANINIZDAYIZ

SORUMLU BAHIS KONUSUNDA YANINIZDAYIZ SORUMLU BAHIS KONUSUNDA YANINIZDAYIZ RISK-IN-SAFE-HANDS.COM KUMAR BAĞIMLILIĞININ ÖNLENMESİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER KUMAR, ÇEŞİTLİ DAVRANIŞ BOZUKLUĞU RİSKLERİ DOĞURUR ŞU TAVSİYELERİMİZE DİKKAT EDİN DAVRANIŞ

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı