DMC. Belgrade KONAKLAMA UÇAK BİLETİ TRANSFER REHBERLİK GEZİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DMC. Belgrade KONAKLAMA UÇAK BİLETİ TRANSFER REHBERLİK GEZİ. www.belgradedmc.com"

Transkript

1 DMC Belgrade KONAKLAMA UÇAK BİLETİ TRANSFER REHBERLİK GEZİ

2 BELGRADE DMC Hakkında Münferit ve M.I.C.E seyahat konseptinde anlaşmalı seyahat acentelerine Sırbistan da hizmet veren firmamız konaklama rezervasyonu, uçak bileti, tranferler, tur ve rehberlik hizmetleri ile talebe özel organizasyon hizmetleri sağlamaktadır yılında kurulan firmamız operasyon merkezi olarak seçkin seyahat acenteleri ile işbirliği içerisindedir. Firma olarak misyonumuz hizmet verdiğimiz her acentenin Belgrad ofisi olarak misafirlerine kaliteli hizmet sunabilmek, doğru hizmet ve bilgilenlendirme ile bölgemizin tanıtımına da katkı sağlamaktır. Yeni bir turizm destinasyonu olan ülkemizin yeterli alt yapı olanakları, gelişmiş hizmet sektörü ve güleryüzlü insanı ile misafirlerinize uygun bir sehayat deneyimi yaşatacağına ve markanıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Münferit veya grup bazında tüm taleplerinizi karşılamak, beraber proje geliştirme için sizleride iş ortaklarmız arasında görmekten mutluluk duyarız. BelgradeDMC Team İletişim Bilgileri: Firma Adres : Just Ask doo. : 27.Marta 35, Beograd-SRBIJA Tel/Fax : +381 (11) info@belgradedmc.com Website :

3 HİZMETLERİMİZ Grup ve münferit otel rezervasyonları Lokasyon, hizmet kalitesi ve fiyat kriterleri ile titizlikle belirlediğimiz anlaşmalı otellerimizde misafirleriniz için gerek grup gerekse münferit rezervasyonlarda avantaj sağlıyoruz. Grup ve münferit uçak bileti Sizlere hizmeti bölgesinde tek elden ulaştıma hedefinde olan firmamız grup seyahatlerinde ve tarafımızdan yayınlanan münferit programlar için gerekli tüm uçak bileti çn rezervasyon, rezervasyon ve biletleme işlemlerini gerçekleştirmektedir. Transfer Hizmetleri Misafir sayısına ve programın içeriğine göre gerek kendi araçlarımız, gerekse partner firmalarımız ile dakik ve problemsiz transfer hizmetlerimizden memmun kalacaksınız. Rehberlik Hizmetleri Bölgemizde deneyimli kültür ve grup rehberlerimiz misafirlerinize seyahatlerinin her aşamasında doğru bilgi aktarak tatmin edici bilgi vermekte, misafirlerinizin şehir yaşantısına katılabilmesini sağlayarak, en doğru tavsiyelerle hoşça vakit geçirmeleri içn kendilerini yönlendirmektedirler. Yerel Geziler Yerel alınacak uzun veya kısa gezi programları seyahatin kalitesini arttıran en önemli etmenlerde biridir. Firmamız bölgeye özel klasik programlar dışında misafirlerin taleplerine ve sizlerin beklentilerine uygun özel gezi programları da hazırlamaktadır.

4 SIRBİSTAN HAKKINDA Sırbistan, Avrupa'nın güney-doğu bölümünde, Balkan Yarımadası'nın orta kesiminde yer almaktadır. Kuzeyinde Macaristan, batısında Romanya ve Bulgaristan, doğusunda Bosna ve Hırvatistan, güney batısında Kosova ve Makendonya ile komşudur. Ülkenin nüfusu çoğunluğu sırp olmak üzere 7.2 milyon kişidir. Sırbistan kuzeyinde Vojvodina, orta kısım Šumadija (Orman) ve güneyinde Kosovo olmak üzere ana 3 bölgeye ayrılır. En büyük şehirleri başkent Belgrad, Novi sad ve Niş'tir. Tarihçe Sırbistan'ın bilinen tarihi M.Ö yıllarına Vinča (Vinça) kültürüne uzanır. M.Ö yıllarında paleo-balkan kültürü varlığını göstermeye başlar. Ardından M.Ö Roma İmparatorluğu tarafından fethedilir. Büyük İskender ve 17 roma imparatoru bugünkü Sırbistan topraklarında doğmuştur. Roma imparatorluğunun çöküşünün (M.S. 476) ardından, 6. yuzyıla doğru Bizans yönetimi altında yoğun bir sırp nüfusu bugün Sırbistan olan slav topraklarında yaşamaktadır. 6. yuzyıldan itibaren dağınık hanedanlıklar şeklinde Sırp varlığı kendini göstermeye başlar. Bilinen ilk sırp prensliği 836 de kurulmuştur. 1389'da Kosovo savaşı Sırp Hanedanlıklarının çöküşü olarak kabul edilir Istanbul'un fethinin ardından Osmanlı İmparatorluğu'nun Avrupa'da ilerleme planı içerisinde önce Smederevo(1459) ve 62 yıl

5 süren kuşatmalardan sonra 1521'de Belgrad Osmanlı toprağı olmuştur. O zamanlar Avusturya-Macar İmparatorluğu olan Vojvodina bölgesinde mücadele 1699 Karlofça anlaşmasına kadar devam etmiştir. Avusturya-Macar Imparatorluğu ile yıllar süren savaşların ardından 1867 de Belgrad kalesinde Sırp topraklarının anahtarı II. Abdulaziz döneminde Prens Mihojla'ya iade edilmiştir. 1882'de Kral I.Milan ile Sırp Krallığı başlamıştır de birinci dünya savaşının ardından Avusturya-Macar Imparatorluğu'nun çöküşü ile tüm Vojvodina Bölgesi'de Sırp Krallığına katılmıştır. Aralık 1918'de ülkenin adı Sırp, Hırvat ve Sloven Krallığı olarak değiştirildi. Ülke 1929'a kadar Karađorđević Hanedanlığı yönetiminde kalır 'dan ikinci dünya savaşı başlangıcına kadar ülke Yugoslavya Krallığı adı ile anılır. 2. dünya savaşında tarafsız kalmaya çalışan Yugoslavya, yine de kendini 1941 alman işkalinden koruyamamıştır. 1944'e olan süre boyunca çoğunluğu sırp olmak üzere farklı etnik gruplardan bir milyon kişi naziler tarafından öldürülmüştür yılına kadar alman işkali devam etmiş, aynı zamanda bu dönemde monarşi sona ermiştir. II. dünya savaşından sonra güç kazanan komunist partizanlar Josip Broz Tito liderliğinde 1945'te Komunist Yugoslavya'yı ilan etti. 1990'a kadar ülke tek parti yönetiminde devam etmiştir. Tito döneminde sosyalist yugoslavya'nın çok üst bir refah düzeyine ulaştığını da belirtelim.

6 1989'da Slobodan Milošević'in tüm gücü Sırbistan'a aktarmaya yönelik baskıları sonucu yugoslav birliği bozulur. Slovenya, Hırvatistan, Bosna ve Makedonya bağımsızlıklarını ilan eder. Bunun üzerine başlayan 1991'de başlayan iç savaş 1995 yılında NATO ve BM müdahelesi ile sonuçlanana kadar devam eder. 21 Kasım 1995 tarihli Dayton anlaşması ile savaş resmi olarak son bulmuştur. Ekim 2000'de Slodan Milosević aleyhine çıkan ayaklanmalar sonucu komunist parti yönetimi devrilir. Yeni cumhurbaşkanı seçimi ile bugünkü demokrasi ile yönetilen Sırbistan Cumhuriyeti kurulur.

7 Bilmeniz gerekenler Sırbistan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamamaktadır. Pasaportunuzun seyahat tarihinizden en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir. Sınır kapılarında işlemleri hızlandırmak adına lütfen pasaportunuzu hazır bulundurunuz yılı itibari ile Sırbistan EU üyesi olmamasına rağmen ikili anlaşma ile white schengen kapsamındadır. Sırp vatandaşları avrupa birliği ülkelerine vizesiz seyahat edebilirler. Türkiye gibi vizesiz girişi olan ülkelerden kaçak girişini engellemek adına uçak çıkısında ikinci bir kontrol yapılabilmektedir. Lütfen tüm seyahat belgelerinizi hazır bulundurunuz. Sırbistan henüz EUR zone üyesi değildir. Döviz bulundurma serbesttir, ancak harcamalarınızı yerel para birimi dinar veya kredi kartı ile yapılabilirsiniz. Dövizinizi hemen hemen her bölgede çok sayıdaki döviz bürolarında bozdurabilirsiniz. Beraberinizde EUR'dan fazla döviz bulunduruyorsanız lütfen sınır geçisinde deklare ediniz. Elçilik Bilgileri : Sırbistan - Krunska 1, Beograd +385 (11) Resmi dil : Sırpça. Resmi yazışmalarda kiril alfabesi kullanılır. Yüzölçümü : 88,161 km2. Para birimi : Dinar. (1 EUR DIN yaklaşık / 1 TL = 40 DIN) Zaman : GMT +1. Başkent : 1,6 milyon kişilik nüfusu ile Belgrad (Beograd). Alan kodları : Ülke kodu 381, Belgrad (0)11, Novi Sad (0)21, Niş (0)18

8 BELGRAD HAKKINDA Sırbistan'nın başkenti ve en büyük şehri olan Belgrad, Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği platoda yer alır. 1,2 milyonluk merkez nüfusu ve 1.65 milyondan fazla metropolitan nüfusuyla Güneydoğu Avrupa'nın en büyük şehirlerinden biri olan kentin adı Beyaz Şehir anlamına gelmektedir. Belgrad 2600 yıllık tarihi, nehirleri ve kendine has yaşam tarzı ile city break ve profesyonel organizasyonlarınız için ev sahipliği yapıyor. 1,6 milyon nüfusu eski Sosyalist Yugoslavya nın ve bugün Sırbistan ın başkenti olan şehrimiz bir tarihi değerleri, konforlu otelleri, restoranları ve urban yaşam stili ile misafirlerinize ekonomik ve güzel bir seyahat deneyimi vaad ediyor. Tarihçe M.Ö. 6.yüzyılda Vinča (Turdaş) kültürünün doğduğu yer olan Belgrad bu bölgede yaşayan singi halkı tarafından ilk önce Singidinum olarak isimlendirilmiştir. M.Ö. 290 yıllarında keltler tarafından istila edilen bölge, M.Ö. 33'te Roma Kralı Agustus tarafından Roma İmparatorluğuna dahil edildi. Kent 2.yuzyılda şehir(koloni) hakları ile ödüllendirildi. M.S. 5 yüzyıldan itibaren slav akınına uğrayan kent tarihi boyunca stratejik lokasyonu nedeni ile antik çağda 115 savaş gördü. 44 kez tamemen yerle bir edildi. Orta Çağ süresince Bizans İmparatorluğu, Franklar, Birinci Bulgar Devleti, Macaristan Krallığı ve Sırp Despotluğu hakimiyetine giren kent 1521'de Osmanlı İmparatorluğu hakimiyetine girerek bir sancak hâline getirildi. Kentin büyük bölümü Avusturya-Osmanlı savaşlarında zarar gördü ve bir müddet sonra hakimiyeti Habsburg Monarşisi'ne geçti. Kentin Sırbistan'ın başkenti unvanını tekrar kazanması Sırp İsyanları sonucunda 1841'de gerçekleşse de şehrin kuzeyi Habsburg Monarşisi'nde kaldı ve 1918'de Avusturya-Macaristan İmparatorluğu dağılana kadar kent 2 parça hâlinde varlığını sürdürdü.

9 Birleşik kent 1918'de Yugoslavya'nın başkenti ilan edildi ve 2006'da ülke tamamen dağılana kadar da bu durumunu sürdürdü. Günümüzde özerk bir yönetime sahip olan Belgrad'ın Sırbistan'ın idari yapılanmasında özel bir konumu vardır. Metropolitan kent alanı Barajevo, Čukarica, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Sopot, Stari Grad, Surčin, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara olmak üzere 17 belediyeye ayrılır ve her biri kendine özgü bir yerel konseye sahiptir.

10 MUTLAKA GÖRÜN Kalemegdan Parkı / Belgrad Kalesi Belgrad'ın en eski tarihi varlığı ve simgesi Belgrad Kalesi bugün Kalemegdan Parkı olarak misafirlerinin ziyaretine açıktır. Kalenin içindeki savaş müzesi ve diğer müzeleri, ayrıca eski roma döneminden kalma sarnıcı ziyaret edebilirsiniz. Belgrad Hayvanat Bahçesi Kalemegdan parkına paralel olarak konuçlanan bölgenin en çok türe evsahipliği yapan ve en büyük hayvanat bahçesi. Skadarlija / Bohem Sokağı Skadarlija, Belgrad'ın merkezindeki Terazije'nin 300 metre kadar kuzeybatısında bulunur. Cumhuriyet Meydanı'nın hemen altında Skadarska Caddesinin çevresindedir. Restoranları ve yerel müzisyenleri ile 100 yıllık Bohem Sokağı size farklı bir etno deneyim yaşatır. Knez Mihailova Caddesi / Şehir Merkezi Terazije caddesinden başlayarak Kalemegdan Parkı'na bağlanan trafiğe kapalı Belgrad'ın şehir ve en önemli aktivite merkezi. Gittiğinizde Trg Republika (Özgürlük Meydanı) ve Obilićev venac (Kafeler Sokağı) sokağını ziyaret etmeyi ihmal etmeyin. Strahinjića Bana Sokağı Kafe ve barları ile ünlü şehrin en popüler ve eski caddelerinden biridir. Özellikle yaz döneminde havanın güzel olduğu bir günde geceye başlamak ve şehirle tanışmak için uygun bir başlangıç noktası.

11 Ada Ciganlija Popüler ismi ile "Belgrad Denizi" olarakta anılan suni bir göl. Etrafında sosyal tesisleri, beach barları ve akşam için gece klüpleri ile özellikle yaz döneminde şehir sosyal hayatının önemli bir merkezi. Yürüyüş yapabilir, bisiklet kiralıyabilirsiniz. Meraklısı için su kayağı tesisleri de mevcut. Zemun Kendine has mimarisi ve Belgrad'ın 17 ilçesinden biridir. Gelişmesi 20.yüzyıla kadar bağımsız olamkla birlikte, Yeni Belgrad bölgesinin gelişimi ile Belgrad'ın parçası olmuştur. Milenium Tower ve diğer tarihi eserler görülmeye değer. Avala Belgrad'a 16km uzaklıkta Avala Kulesi ve Bilinmeyen Kahramanlar Anıtına ev sahipliği yapan bölgenin en yüksek noktası. Tepede aynı zamanda bir otel ve Avala Kulesi'nde restoran da bulunuyor.

12 YEREL GEZİ PROGRAMLARI Belgrad Şehir Turu Yeni Belgrad'ta başlayan turumuzda önce Zemunski Key bölgesini ziyaret ediyoruz. Usce Key'de şehre kuzey sırtından bakmak ve info için kısa bir duraklama veriyoruz. Misafirlerimizin talebine bağlı olarak Ada Ciganlija ve öğle yemeği. Ardından sırası ile Taş Meydan, Slavja Meydanı, Aziz Sava Kilisesi, Eski Saray ve Yeni Saray, Meclis Binasını gördükten sonra Cumhuriyet Meydanı'nda yürüyüş turumuza başlıyoruz. Knez Mihailova, Kale Meydanı'nı ziyaret ederek programımızı bitiriyoruz. Süre : 2 / 3 saat Karlofça - Novi Sad Turu Bu turumuzda Sırbistan'ın Voyvodina eyaletini ziyaret ediyoruz. İlk olarak 1 saatlik seyahatimizin ardından Sremski Karlovci (Karlofça) kasabasına ulaşıyoruz. Geçmişi M.Ö yılına kadar dayanan kasaba tarihte her zaman önemli bir yer edinmiştir. İlk Sırp ortaokulu ve yüksekokulu burada kurulmuş, 1922'ye kadar da Sırp Ortadoks Kilisesi'nin merkezi olmuştur. Şehir meclisi, Katolik Kilisesi, Dört Aslan Çeşmesi göreceğimiz diğer önemli eserlerdir. Kasaba, 1699 yılında imzalanan Karlofça Anlaşması ile Osmanlı tarihinde de önemli bir yer tutar. Anlaşmanın imzalandığı tepede yer alan Barış Şapeli'ni de ziyaret ediyoruz. Şarap mahzeninde Karlofça'nın meşhur 'Bermet' şaraplarından tadıyoruz. Burada yapacağımız turun ardından Voyvodina Eyaleti nin başkenti Novi Sad a doğru hareket ediyoruz. Kısa bir yolculuğun ardından ilk durağımız Petrovaradin Kalesi'dir. Yerel restoranda öğle yemeğimizi aldıktan sonra Novi Sad'ın

13 merkezine hareket. Albert Einstein'ın da bir süre yaşadığı şehirde yapacağımız yürüyüş turu sırasında özgürlük meydanı, Svetozar Miletiç Heykeli, Katolik Katedrali, Ortodoks Aya Yorgi Katedrali, Aya Nikola Kilisesi ve Sinagog panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Serbest zamanın ardından Belgrad'a dönerek turumuzu sonlandırıyoruz. Süre : Tam gün / Min. 7 saat Zemun & Tito nun Mezarı Bu turumuzda tarih boyunca Belgrad'tan bağımsız olarak gelişen farklı mimarisi ile Zemun ilçesini ziyaret ediyoruz. Milenium Kulesi ve Gardoş (Gardoš) bölgesini ziyaret ettikten sonra Sosyalist Yugoslavya'nın kurucusu Josip Broz Tito'nun mezarının ziyaret ediyoruz. Süre : Yarım gün / Min. 4 saat

14

15 OTELLER PARK HOTEL Njegoševa 2, Belgrade Tel : JUMP INN HOTEL Zagrebačka 2a, Belgrade Tel : IN HOTEL 56, Arsenija Carnojevica Blvd New Belgrade Tel : MR. PRESIDENT HOTEL Karadjordjeva 75, Belgrade Tel : QUEEN ASTORIA Milovana Milovanovica 1, Belgrade Tel : METROPOL PALACE Bulevar Kralja Aleksandra 69, Belgrade Tel : HYATT REGENCY Milentija Popovića 5, Belgrade Tel : POPÜLER YERLER KALEMEGDAN Tuna ve danube nehirlerinin birleştiği noktada eşşiz manzarası ile Belgrad ın sembolu Belgrad kalesi. BELGRAD HAYVANAT BAHÇESİ Kalemegdan a paralel olarak bölgenin en çok sayıda farklı türe ev sahipliği yapan hayvanat bahçesi. KNEZ MIHAILOVA (Şehir Merkezi) Restoranları, cafeleri, rekreatif alanları ve mimarisi ile trafiğe kapalı şehir merkezi. STRAHINJIĆA BANA Kafe ve barları ile ünlü şehrin en popüler ve eski caddelerinden biri. SKADARLIJA 100 yıldan fazla geçmişi ile skadarlija restoranları, müzisyenleri ile sırp mutfağını sizlere tattırmak için bekliyor. SLAVIJA MEYDANI Kentin önemli trafik yollarına bağlayan en önemli ve eski dörtyolu. UŠČE SHOPPING CENTAR Belgrad ın iki büyük AVM sinden en yenisi ve popüler olanı. ADA CIGANLIJA Çevresinde beach barları, restoranları ile suni bir göl. Diğer adı ile Belgrad Denizi. 9 NIKOLA TESLA MÜZESİ Nobel ödüllü sırp fizikçi Nikola Tesla ya adamış müze. Pazar günleri dahil 10:00-15:00 arasında ziyaret edilebilir. DMC Belgrade

16 DMC Belgrade Just Ask doo. 27.Marta 35, Beograd-SRBIJA Tel/Fax : +381 (11) info@belgradedmc.com

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN 1.Gün - Saraybosna Sabah Atatürk havalimanı Türk Hava Yolları A/B kontuarı önünde Yağmur Tur yetkilisi ile buluşarak kontuar işlemlerinin başlaması ve bavulların

Detaylı

BELGRAD TURU VIZESIZ

BELGRAD TURU VIZESIZ BELGRAD TURU VIZESIZ Atlas Global Hava Yolları Seferi ile 06, 13, 20, 27 Ekim 2017 Hareket 2 Gece / 3 Gün İstanbul Hareket 06, 13, 20, 27 Ekim 2017 TUR FİYATLARI 2 ve 3 Kişilik Oda / Kişi başı Tek Kişilik

Detaylı

Belgrad Turu Ramazan Bayramı Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

Belgrad Turu Ramazan Bayramı Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI Belgrad Turu Ramazan Bayramı Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1. Gün : İstanbul - Belgrad Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali GeziMod kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile buluşma. Bilet

Detaylı

BELGRAD TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

BELGRAD TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE BELGRAD TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : İstanbul - Belgrad Belgrad turumuz için Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali GeziMod kontuarı önünde buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin

Detaylı

BELGRAD TURU 1 MAYIS ÖZEL ATLAS GLOBAL HAVAYOLLARI İLE

BELGRAD TURU 1 MAYIS ÖZEL ATLAS GLOBAL HAVAYOLLARI İLE 1. Gün : İstanbul - Belgrad BELGRAD TURU 1 MAYIS ÖZEL ATLAS GLOBAL HAVAYOLLARI İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali Gezimod kontuarı önünde buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından

Detaylı

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke On5yirmi5.com Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke İşte vize alma telaşı olmadan sadece pasaportunuzu yanınıza alarak gidebileceğiniz 10 popüler ülke. Yayın Tarihi : 3 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma :

Detaylı

BELGRAD TURU ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI İLE

BELGRAD TURU ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI İLE BELGRAD TURU ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : İstanbul - Belgrad Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali Gezimod kontuarı önünde buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

Final Four Turu. Türk Hava Yolları İle

Final Four Turu. Türk Hava Yolları İle Final Four Turu Türk Hava Yolları İle 1. Gün: İstanbul-Belgrad Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali Gezimod kontuarı önünde buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından TürkHavayolları TK1083

Detaylı

SARAYBOSNA BELGRAD TURU ATLASGLOBAL HAVA YOLLARI İLE

SARAYBOSNA BELGRAD TURU ATLASGLOBAL HAVA YOLLARI İLE SARAYBOSNA BELGRAD TURU ATLASGLOBAL HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : İstanbul - Saraybosna Saraybosna ile başlayacak olan turumuz için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod kontuarında 08:00'da

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ

AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ İSTANBUL TİCARET ODASI AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ SIRBİSTAN ÜLKE RAPORU Y.U. Şubat 2009 2 I. GENEL BİLGİLER Resmi Adı : Sırbistan Cumhuriyeti Yönetim Şekli : Cumhuriyet Coğrafi Konumu

Detaylı

Belgrad Turu 2 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Belgrad. 2.Gün: Belgrad. 3.Gün: Belgrad. 4.Gün: Belgrad İstanbul

Belgrad Turu 2 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Belgrad. 2.Gün: Belgrad. 3.Gün: Belgrad. 4.Gün: Belgrad İstanbul Belgrad Turu 2 12.10.2017'den itibaren kalkışlı 429,00 EUR 1.697,17TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Belgrad Belirtilen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bilet,

Detaylı

SARAYBOSNA BELGRAD TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

SARAYBOSNA BELGRAD TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE SARAYBOSNA BELGRAD TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : İstanbul - Saraybosna Saraybosna ile başlayacak olan turumuz için Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod kontuarında 11:45'de

Detaylı

PEGASUS HAVA YOLLARI

PEGASUS HAVA YOLLARI Saraybosna Belgrad Turu PEGASUS HAVA YOLLARI 1. Gün: İstanbul-Saraybosna Saraybosna ile başlayacak olan turumuz için Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod kontuarında 12:55'de buluşuyoruz.

Detaylı

Makedonya Cumhuriyeti ; 1991 yılında Yugoslavya Sosyalist Federatif Cumhuriyeti nin iç savaşlara girdiği dönemde bağımsızlığını ilan etmiştir.

Makedonya Cumhuriyeti ; 1991 yılında Yugoslavya Sosyalist Federatif Cumhuriyeti nin iç savaşlara girdiği dönemde bağımsızlığını ilan etmiştir. Makedonya Cumhuriyeti ; 1991 yılında Yugoslavya Sosyalist Federatif Cumhuriyeti nin iç savaşlara girdiği dönemde bağımsızlığını ilan etmiştir. Kuzeyde Sırbistan ve Kosova batıda Arnavutluk, güneyde Yunanistan,

Detaylı

BORAJET ile. 7 Gece 8 Gün HB Konaklama. Resne Manastır turu programa dahil!!! Baştan Başa Balkanlar Turu 5 Ülke (VİZESİZ)

BORAJET ile. 7 Gece 8 Gün HB Konaklama. Resne Manastır turu programa dahil!!! Baştan Başa Balkanlar Turu 5 Ülke (VİZESİZ) 2016 BORAJET ile 7 Gece 8 Gün HB Konaklama Resne Manastır turu programa dahil!!! Baştan Başa Balkanlar Turu 5 Ülke (VİZESİZ) Sırbistan,Bosna Hersek,Karadağ-Arnavutluk-Makedonya 23 Nisan & 07,21 Mayıs &

Detaylı

Saraybosna Belgrad Turu. Atlas Global İle

Saraybosna Belgrad Turu. Atlas Global İle Saraybosna Belgrad Turu Atlas Global İle 1. Gün: İstanbul - Saraybosna Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod konturarından 07:20'da buluşma. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından Atlasglobal

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

Yeni Yerler keşfetmek lazım

Yeni Yerler keşfetmek lazım Yeni Yerler keşfetmek lazım Dans, Eğlence Diyorsanız! Rio Sizi Bekliyor Rio Hakkında Rio de Janeiro, Brezilya'nın 26 eyaletinden birisinin başkenti ve Brezilya'nın en büyük ikinci kentidir. Ekvatoral iklimin

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

M/S Dnieper Princess ile. Dinyeper Nehir Turu

M/S Dnieper Princess ile. Dinyeper Nehir Turu M/S Dnieper Princess ile Dinyeper Nehir Turu Ukrayna'nın büyüleyici güzellikleri ve Dinyeper Nehri üzerinde mavi-yeşilin en güzel tonları nehir gemisi M/S Dnieper Princess ile 2008 yılında tamamen yenilenen

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN 4 ÜLKEYİ KAPSAYAN BÜYÜK TRANSİLVANYA TURU VİYATRAVEL DAN EMSALSİZ BİR GEZİ PROGRAMI GEZGİNLER İÇİN DÜNYA KÜÇÜKTÜR ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN KARPATLAR, SOVYETLER DÖNEMİNE YOLCULUK, ŞATOLAR,

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

AYVALIK SANAT DERNEĞİ

AYVALIK SANAT DERNEĞİ AYVALIK SANAT DERNEĞİ 1.Selanik 2.Ohrid 3.Bar 4.Budva 5.Kotor 6.Dubrovnik 7.Saraybosna 8.Belgrad 9.Üsküp 10.Kavala 11.İskeçe 12.Gümülcine Cotton & Tour Seyahat & Organizasyon Ulaşım Hizmetleri by Pamukçu

Detaylı

***Paskalya Bayramında Balkanlara***

***Paskalya Bayramında Balkanlara*** ***Paskalya Bayramında Balkanlara*** Arbanassi Veliko Tarnovo Shumen (Şumnu) Varna (KONAKLAMA) Nessebar (Sunny Beach) Burgas... (gezilecek yerlere ait resimler en alttadır)... KONAKLAMA ::::::::> Golden

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 6 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları)

KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları) KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları) 1. Gün / 29 Mayıs 2011 İstanbul Saraybosna 10:30 Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminali etstur deskinde buluşma. 11:30

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA***

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** 1 ***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** **TÜM TURLAR FİYATA DAHİL** *DOLU DOLU 10 GECE 11 GÜN* Selanik, Üsküp, Budapeşte, Bratislava, Prag, Viyana, Belgrad, Sofya, Edirne, İzmir 18.07.2018 28.07.2018 15.08.2018

Detaylı

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi 18-19 Kasım, Cumartesi-Pazar Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığında Fotoğraf çekmeyi sevenler için çok güzel fırsatlar sunan bu gezimizde, Batı Anadolu yu hakimiyeti

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA

NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile TUNA NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA Bükreş - Chiciu - Giurgiu - Svistov(1) - Demir Kapı Bölgesi/Iron

Detaylı

BÜKREŞ - ROMANYA AY DAN TURİZM

BÜKREŞ - ROMANYA AY DAN TURİZM BÜKREŞ - ROMANYA 16-20 KASIM 2012 TÜRK HAVAYOLLARI , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

Detaylı

Bosna - Hersek. Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 01-04 Mayıs 2014. Mostar Köprüsünü görmek için

Bosna - Hersek. Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 01-04 Mayıs 2014. Mostar Köprüsünü görmek için Bosna - Hersek Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün 01-04 Mayıs 2014 Neden Gitmeli? Mostar Köprüsünü görmek için Eski Osmanlı Bakırcılar Çarşısına uğramak için. Ne Yapmalı? Boşnak Böreğini yerinde yeyin PROGRAM

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

TUROB ITTFA / Belgrad - SIRBİSTAN 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu

TUROB ITTFA / Belgrad - SIRBİSTAN 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu TUROB ITTFA / Belgrad - SIRBİSTAN 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu Fuar Tarihleri 27.02-02.03.2014 Fuarın Açık Olduğu saatler 10:00-19:00 Ziyaretçi Sayısı 62.500 Dağıtılan Malzemeler 1. İstanbul Guide 2014

Detaylı

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: CAMİKEBİR MAH.SABUCALI SOK.NO:6/2 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297 www.madalyontur.com

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo)

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.157,00 EUR 4.406,90TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bilbao İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde bulunan

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 26 29 Temmuz 2014 04 07 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Avrupa nın canlı sokak kültürünü sevenleri, hafta sonuna özel minik bir Kiev yürüyüşü

Detaylı

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Belçika Kasabaları Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Tarih : 18-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Brüksel, Maillen, Namur Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret : 1090 EURO Tek Kişilik

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break

Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break Antakya, Halep, Gaziantep 19 22 Mayıs, 2011 3 Şehir 3 Mutfak Baharın enerji veren güzel havası eşliğinde üç şehri hem kültürel zenginlikleriyle hem de özgün mutfaklarıyla

Detaylı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı Gizemli Komşu İran Geniş topraklarının binlerce yıllık geçmişi sizi insanlık tarihinin bir retrospektifine çağırıyor... Kültürel ve siyasal değişimler bir tarih kitabının en kapsamlı içeriğini oluşturur

Detaylı

CERN HAKKINDA. CERN, Avrupa'nın fizik alanında Amerika ve Rusya ile yarışa girmesini sağlamıştır.

CERN HAKKINDA. CERN, Avrupa'nın fizik alanında Amerika ve Rusya ile yarışa girmesini sağlamıştır. CERN HAKKINDA CERN, "Nükleer Araştırmalar için Avrupa Konseyi" anlamına gelen Fransızca Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire sözcüklerinin kısaltmasıdır. Bu kurum, İsviçre ve Fransa sınırında yer

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili Hotel Saint Ivan Rilski & SPA 4* Otel HB Konaklamalı Bansko Merkezi Yürüyerek Sadece 15 Dakikalık Mesafededir. (Açık Büfe

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Çin Kurban Bayramı'nda Çin Pekin-Xian-Shangai-Suzhou 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 11 Eylül 2016, Pazar/12 Eylül 2016, Pazartesi

Detaylı

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve İsrail - Ürdün Turu Büyük manzaraları görmek için plan yapın, ancak, sokaklarda dolaşmak ve böylesine eski ve kutsal bir yerin gündelik hayatına kendinizi kaptırmak için biraz zaman ayırın. Tarih : 12-09-2016-16-09-2016

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Noelde Brugge ve Gent Turu

Noelde Brugge ve Gent Turu Noelde Brugge ve Gent Turu 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 767,00 EUR 2.998,43TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Brüksel Gent Brüksel Şehir Turu Belçika nın başkenti olan Brüksel de şehir turu yapıyoruz.

Detaylı

2018 TUNA NEHİR TURU SİZE TELEFONUNUZ KADAR YAKINIZ. -

2018 TUNA NEHİR TURU SİZE TELEFONUNUZ KADAR YAKINIZ. - 2018 TUNA NEHİR TURU M/S BELLEJOUR 4 + gemisi ile Tur Başlama: 18.05.2018 9 Gece - 10 Gün Tur Bitiş: 27.05.2018 TUNA BOYUNCA 5 ÜLKE 4 BAŞKENT GÜN LİMAN VARIŞ HAREKET 1. Gün Viyana / Avusturya 22.00 2.

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Arjantin - Brezilya Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO 21 Ekim - 30 Ekim 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 21 Ekim

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ

30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ 30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ * 28 Ağustos CUMA ; akşam 22.00 BURSA/NİLÜFER, BAOB önünden Hareket.* 1.ci GÜN, 29 AĞUSTOS C.tesi; Bandırma-Gelibolu-İpsala-Kavala üzerinden SELANİK'e ulaşıyoruz. Sabah

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz. Kafkasların Muhteşem Coğrafyası Gürcistan ve Ermenistan 10 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

1.Gün İstanbul- Belgrad

1.Gün İstanbul- Belgrad Balkan cografyasinda 5 ulke vizesiz turu Sirbistan-Bosna- Karadag-Aranavutluk-Makedonya - Belgrad Saraybosna- Mostar-Trebinje-Budva-Tiran- Ohrid-Üsküp 8 gun-7 gece Pegasus Havayolları 1.Gün İstanbul- Belgrad

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

Roma Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Roma "Şehir Tanıtım Turu" 2.Gün: Roma Castel Gandolfo & Nemi & Outlet Ekstra Turu"

Roma Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Roma Şehir Tanıtım Turu 2.Gün: Roma Castel Gandolfo & Nemi & Outlet Ekstra Turu Roma Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 797,00 EUR 3.115,71TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Yeşil Pasaporta Vizesiz Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1.Gün: İstanbul Roma "Şehir Tanıtım Turu" Belirtilen Havalimanı

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Kathmandu (3) / Thimphu (2) / Paro (2) 8 Gece 9 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Tur Tarihi: 8 Gece 9 Gün

Detaylı

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile Sicilya Palermo&Katanya 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile PROGRAM OTELLER EKSTRA GEZİLER GEZİ ÜCRETLERİ 1.Gün/ 15 Ekim 2013 Istanbul Catania Palermo Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha

Detaylı

MS DANUBIA GEMİSİ ile TUNA NEHRİ SIRBİSTAN-MACARİSTAN-SLOVAKYA- AVUSTURYA Belgrad-Novi Sad-Mohaç-Estergon-Budapeşte-Bratislava-Viyana

MS DANUBIA GEMİSİ ile TUNA NEHRİ SIRBİSTAN-MACARİSTAN-SLOVAKYA- AVUSTURYA Belgrad-Novi Sad-Mohaç-Estergon-Budapeşte-Bratislava-Viyana MS DANUBIA GEMİSİ ile TUNA NEHRİ SIRBİSTAN-MACARİSTAN-SLOVAKYA- AVUSTURYA Belgrad-Novi Sad-Mohaç-Estergon-Budapeşte-Bratislava-Viyana 19.Temmuz.2017 Türk Hava Yolları ile 1.GÜN(19.07.2017) İSTANBUL BELGRAD

Detaylı

EUROPANORAMIC.COM EKSPRES AVRUPA

EUROPANORAMIC.COM EKSPRES AVRUPA EUROPANORAMIC.COM EP EKSPRES AVRUPA Euro Panoramic, dünyanın farklı coğrafyalarını, dillerini ve kültürlerini yeniden keşfetmek ve de unutulmayacak yol hikayeleri biriktirmek isteyen herkese, en iyi fiyat

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.361,79TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece)

Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece) Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece) TUR PROGRAMI 14.10.2013 P.tesi İSTANBUL-SELANİK/THESSALONİKİ Akşam belirlenen yer ve saatlerde hareket. İstanbul Tekirdağ yolu üzerinden İpsala

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı