toplumun değişiminde özne olacak kültürel birikime sahip, yabancı dilde araştırma yapabilecek düzeyde dil eğitimi almış,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "toplumun değişiminde özne olacak kültürel birikime sahip, yabancı dilde araştırma yapabilecek düzeyde dil eğitimi almış,"

Transkript

1 ÖZEL IRMAK LĠSESĠ

2 TARĠHÇE 2001 de eğitim öğretime başlayan Irmak Lisesi, ilk mezunlarını 2005 te vermiştir yılında okulumuz, Anadolu lisesi statüsüne dönüştürülmüştür. Lise binamız, OECD tarafından YARININ OKULU ödülüne layık görülmüştür.

3 HEDEFLERĠMĠZ toplumun değişiminde özne olacak kültürel birikime sahip, yabancı dilde araştırma yapabilecek düzeyde dil eğitimi almış, ilgi alanlarını belirlemiş ve bu doğrultuda hedeflerini saptamış, akademik açıdan başarılı bireyler yetiştirmektir.

4 AKADEMĠK PROGRAM Irmak Anadolu Lisesi 1+4 yıl eğitim öğretim hizmeti verir sınıflarda fen bilimleri ve matematik dersleri İngilizce okutulur. Hazırlık eğitimi sırasında öğrencilerin yoğun İngilizce programının yanı sıra matematik ve fen bilimleri alanında terminoloji ağırlıklı eğitim almaları sağlanır. 9. sınıfta MEB in belirlediği ortak derslerin yanı sıra öğrencilerin ihtiyaç duydukları derslerde takviye amaçlı ek dersler okutulur sınıflarda ortak derslerin yanı sıra TM/ FM/ Dil ağırlıklı program seçmeli olarak uygulanır. Haftada 42 saat ders iģlenir. MEB in öngördüğü programa 7 saat ders eklenmektedir.

5 AKADEMĠK ÇALIġMALAR Okulumuza başvuran her öğrenci, İngilizce yeterlilik sınavına alınır: 55 puan ve üstünde alan öğrenciler 9. sınıfa; altında alan öğrenciler Hazırlık sınıfına devam ederler. İkinci yabancı dil olarak İspanyolca, Almanca veya Fransızca derslerinden biri seçilebilir. 9.sınıftan sonra öğrencilerin ilgi ve yetenekleri ile akademik başarısına göre, 10, 11 ve 12.sınıfta okuyacağı ağırlıklı programlar belirlenir. Öğrenciler, akademik program olarak TM, FM ve Dil ağırlıklı programlardan dersler seçebilirler. Öğrencilerin bireysel gelişimine özel önem verilir. Bu amaçla öğrenciler, ihtiyaç duyduğu derslerden etüt alabilirler. (Pazartesi-Salı-Çarşamba- Perşembe )

6 Hazırlık Sınıfı Ders Saatleri İngilizce 20 saat İkinci Yabancı Dil 4 saat Türkçe 4 saat Matematik (Terminoloji) 4 saat Fen Bilimleri (Terminoloji) 3 saat Resim/Müzik 2 saat Beden Eğitimi 2 saat Kulüp 2 saat Rehberlik 1 saat

7 YURTDIġI EĞĠTĠM DANIġMANLIĞI Öğrencilerimizin yurtdışı eğitim olanaklarını tanımaları, başvuru süreçleri ve üniversite yerleştirilmelerinin yanı sıra AFS bilgilendirmeleri ve kardeş okulumuz olan Cranbrook Okulu ile ortak çalışmalar, danışmanlık birimimiz tarafından yapılır. Öğrencilerimiz, lise eğitimleri süresince akademik ve sosyal alanlarda yurtdışı hedefleri dikkate alınarak yönlendirilir, gerekli bilgilendirme ve rehberlik yapılır.

8 YURTĠÇĠ ÜNĠVERSĠTELER DANIġMANLIĞI YGS/LYS için lise öğrencilerine ve velilerine yönelik üniversite danışmanlık hizmeti verir. Bireysel danışmanlık, seminer, dokümanter çalışmalar, duyurular, teknik puan hesaplamaları vb. çalışmaları yürütür.

9 MESLEKĠ KOÇLUK VE STAJ PROGRAMI Öğrencilerimizin hedeflerini bilinçli bir şekilde belirlemelerine rehberlik eden mesleki koçluk ve staj çalışmaları bir program çerçevesinde yürütülür. Kariyer Haftası Etkinlikleri Üniversite Gezileri Alan Uzmanlarıyla Mülakat Staj (Lise eğitimi süresince her öğrencimiz, en az bir kez staj çalışmasına katılır.)

10 KULÜP ÇALIġMALARIMIZ Kulüp etkinliklerimiz, öğrencilerimize sanat, spor, kültür ve bilim alanlarında kendilerini ifade etme ortamı sağlar. Lise sınıflarında perģembe günleri son 2 saat olarak planlanır. Ġngilizce yürütülen MUN, Türkçe yürütülen Etik Değerler ve Avrupa Gençlik Parlamentosu kulüpleri aracılığıyla öğrencilerimiz, sanattan siyasete, felsefeden ekonomiye kadar geniģ bir yelpazede komisyonlarda düģüncelerini ifade etme olanağı bulurlar. Bu çalıģmalar, öğrencilerimizin üniversite baģvurularında onlara avantaj sağlarken sosyal becerilerinin geliģimine de katkı sunar.

11 LĠSE KULÜPLERĠ VOLEYBOL FUTBOL TASARIM ETĠK DEĞERLER VE AVRUPA GENÇLĠK PARLAMENTOSU MUN KULÜBÜ SAHNE UYGULAMALARI VE PERFORMANS KULÜBÜ ORKESTRA KULÜBÜ YELKEN KULÜBÜ DANS KULÜBÜ SESĠMĠZ IRMAK OLSUN SOSYAL PROJE KULÜBÜ (Yeni kulüpler, öğrencilerin talepleri doğrultusunda açılmaktadır.)

12 SOSYAL SORUMLULUK ANLAYIġIMIZ Irmak Lisesi öğrencilerinin toplumsal sorunlara duyarlı bireyler olarak yetiģmelerine özel önem verilir. Bu doğrultuda ders programları yapılandırılırken ek kazanımlara yer verilerek duyarlılığın geliģtirilmesi amaçlanır. Lise öğrenimi süresince her öğrencimizin etkin olarak sosyal sorumluluk faaliyetlerinde yer alması sağlanır.

13 PROJE ANLAYIġIMIZ Öğrencilerimizin bilimsel araģtırma becerisini desteklemek amacıyla her öğretim yılında danıģman öğretmenler rehberliğinde öğrencilerimiz, proje hazırlar. Tez, antitez, argüman sunma tekniklerinin hayata geçirildiği projeler, öğretim yılı sonunda proje danıģmanı ve izleyici öğrencilere sunulur. Hazırlık sınıfında baģlayan çalıģma, lise son sınıfta da sürdürülür. Böylece öğrencilerimiz liseden mezun oluncaya kadar beģ kez tez hazırlayarak üniversite eğitim çalıģmalarına alt yapı oluģtururlar.

14 PROJELER MUN Avrupa Gençlik Parlamentosu TÜBĠTAK Projeleri Sosyal Ġçerikli Projeler Mesleki Koçluk Projesi Sesimiz Irmak Olsun Her bir dersin kazanımına yönelik yıllık projeler (tez yazma çalıģması)

15

16 ÖZEL IRMAK ANADOLU LİSESİ 2011 ÖSYS SONUÇLARI AD - SOYAD ALAN KAZANDIĞI ÜNİVERSİTE KAZANDIĞI BÖLÜM TERCİH SIRASI HÜLYA ZEYNEP OKTAY FEN İSTANBUL ÜNİV. CERRAHPAŞA TIP 3 MELİS ALTAN OÇAR FEN BOĞAZİÇİ ÜNİV. (İST.) FİZİK 2 SERRA BATTALOĞLU FEN BOĞAZİÇİ ÜNİV. (İST.) SOSYOLOJİ 2 DENİZ GİZEM TUNCA TM GALATASARAY ÜNİV. SOSYOLOJİ 7 ECE HAMDİOĞLU FEN İSTANBUL TEKNİK ÜNİV. ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ 5 ECE MERVE SERT FEN İSTANBUL TEKNİK ÜNİV. KİMYA (İNG.) 6 AYDEMİR EMİN ÇABUK FEN İSTANBUL TEKNİK ÜNİV. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ (İNG.) (UOLP-SUNY BUFFALO) 6 BARIŞ CAN SÜZER TM İSTANBUL TEKNİK ÜNİV. ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP Southhem Illinois Un. Edwardsville) 1 LARA ÇELİK TM KOÇ ÜNİV. PSİKOLOJİ (İNG.) 2 HASAN ALPER TÜZÜN TM KOÇ ÜNİV. İŞLETME (TAM BURSLU) 2 EBRU FATMA BAHADIR TM KOÇ ÜNİV. ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER 8 TAYS BOYNUİNCEOĞLU TM KOÇ ÜNİV. KİMYA (TAM BURSLU) 2 İPEK AKBAŞ TM SABANCI ÜNİV. MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ PROG.(%50 BURSLU) 2 ECE TUNUSLUOĞLU TM SABANCI ÜNİV. MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ PROG. 10 AHMET ÇEŞMEBAŞI TM SABANCI ÜNİV. YÖNETİM BİLİMLERİ PROG. UNIVERSITY OF NOTTINGHAM (UK) 3 TUĞÇE TÜRKELİ TM SABANCI ÜNİV. MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ PROG. 4 EZGİ ÇELEBİ TM SABANCI ÜNİV. MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ PROG. 8 ECE CEREN ÖZDEMİR TM YILDIZ TEKNİK ÜNİV. METALURJİ VE MALZEME MÜH. 4 GÖKÇE AYDOĞAN FEN İSTANBUL ÜNİV. İKTİSAT 13 MELİS YÜCEL FEN İSTANBUL ÜNİV. İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI UNIVERSITY OF EXETER (UK) 5 NAZLI SARP FEN İSTANBUL ÜNİV. ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER 3

17 ÖZEL IRMAK ANADOLU LİSESİ 2011 ÖSYS SONUÇLARI AD - SOYAD ALAN KAZANDIĞI ÜNİVERSİTE KAZANDIĞI BÖLÜM TERCİH SIRASI BAL DAMLA POLAT FEN İSTANBUL ÜNİV. SİYASET BİLİMİ VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER 2 MELİSA GÜNER FEN İSTANBUL ÜNİV. İŞLETME (İNG.) 3 ELA BATTALOĞLU FEN İSTANBUL ÜNİV. FUAT CAN ERTAN TM İSTANBUL ÜNİV. İSTANBUL BİLGİ ÜNİV. MÜTERCİM TERCÜMANLIK (İNG.) UNIVERSITY OF PARIS (FRANCE) FRANSIZ DİLİ VE EDEBİYATI GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI (%50 BURSLU) 1 4 CAN BALKIR TM BİLKENT ÜNİV. TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ (%50 BURSLU) 2 BURÇAK EMEL BALIK TM YEDİTEPE ÜNİV. BESLENME VE DİYETETİK (TAM BURSLU) 2 AYŞE İDİL EKŞİ TM YEDİTEPE ÜNİV. ÇEVİRİ BİLİM (%50 BURSLU) 5 GİZEM İŞÇİ TM YEDİTEPE ÜNİV. SOSYOLOJİ (%50 BURSLU) 2 ASLI TÜMER TM YEDİTEPE ÜNİV. İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ 3 AYBİGE ELMACIOĞLU TM YEDİTEPE ÜNİV. HUKUK FAKÜLTESİ 2 KAAN BAPİR FEN BAHÇEŞEHİR ÜNİV. SİNEMA VE TELEVİZYON (İNG.) (%50 BURSLU) 2 AYKUT ALPER BİLİCAN TM İSTANBUL BİLGİ ÜNİV. PSİKOLOJİ 5 NAZLI EDA ATEŞ TM İSTANBUL BİLGİ ÜNİV. HALKLA İLİŞKİLER (%50 BURSLU) UNIVERSITY OF KENT (UK) 2 İREM TANYEL TM İSTANBUL BİLGİ ÜNİV. EKONOMİ (%50 BURSLU) 9 ADA RAHVANCI FEN İSTANBUL BİLGİ ÜNİV. ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI (İNG.) 6 DENİZ BARAN FEN İSTANBUL BİLGİ ÜNİV. SİNEMA VE TELEVİZYON (İNG.) 2 ONUR BARAN KÖKSAL FEN İSTANBUL BİLGİ ÜNİV. PSİKOLOJİ (İNG.) (%50 BURSLU) 3 BİLLUR KAVALA FEN İSTANBUL BİLGİ ÜNİV. ULUSLAR ARASI FİNANS (İNG.) (TAM BURSLU) 5 SERRA TUNA TELLİKURŞUN FEN İSTANBUL BİLGİ ÜNİV. İSTANBUL TEKNİK ÜNİV. MEDYA VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ (İNG.) (%25 BURSLU) TEKSTİL GELİŞTİRME VE PAZARLAMA 2 OZAN KÖROĞLU FEN İSTANBUL AYDIN ÜNİV. ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (İNG.) (%50 BURSLU) 5 CANSU SENA AKFIRAT FEN IŞIK ÜNİV. (İST.) ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (İNG.) (%50 BURSLU) 4

18 ÖZEL IRMAK ANADOLU LİSESİ 2011 ÖSYS SONUÇLARI AD - SOYAD ALAN KAZANDIĞI ÜNİVERSİTE KAZANDIĞI BÖLÜM TERCİH SIRASI GÖKDENİZ KIZILKAN FEN HARRAN ÜNİV. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ (2.ÖĞRETİM) 19 SİMAY ARAS TM ÖZYEĞİN ÜNİV.(İST.) ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (İNG.) (%50 BURSLU) 3 HALİL CAN BOSTANCIOĞLU TM ÖZYEĞİN ÜNİV.(İST.) ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (İNG.) (%50 BURSLU) UNIVERSITY OF HAMBURG (GERMANY) 9 HAZAL TİBEL YILMAZ TM ÖZYEĞİN ÜNİV.(İST.) İŞLETME (İNG.) (%50 BURSLU) 10 DENİZ IŞILAV FEN DOĞUŞ ÜNİV. İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI (TAM BURSLU) 3 İSMAİL KUBİLAY SALÇIN TM OKAN ÜNİV. ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (İNG.) (%50 BURSLU) 3 DERİN SÖNMEZ TM LYS'YE 2011'E GİRMEDİ ART CENTER COLLEGE OF DESIGN (USA) ESRA SORUŞBAY TM LYS'YE 2011'E GİRMEDİ EMERSON UNIVERSITY (USA) BURAK CAN GÖZGÜLÜ TM LYS'YE 2011'E GİRMEDİ UNIVERSITY OF WARWICK (UK) ECEM ÖZÇELİK TM LYS'YE 2011'E GİRMEDİ EMERSON UNIVERSITY (USA) BELİT SAK TM LYS'YE 2011'E GİRMEDİ MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ - RESİM VE HEYKEL (Birincilik)

19 EĞĠTĠMDE FARK IRMAK

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Okul Numarası 346 Üniversite Adı BOĞAZİÇİ Program Adı (İngilizce) 367 BOĞAZİÇİ İktisat (İngilizce) 309 BOĞAZİÇİ Tarih (İngilizce) 465 BOĞAZİÇİ Turizm İşletmeciliği (İngilizce) 494 BOĞAZİÇİ Matematik (İngilizce)

Detaylı

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2012 ÖSYS ANALİZİ A-LYS PUAN ANALİZİ SINAVA GİREN ÖĞRENCİ SAYISI SINAVA GİREN ÖĞRENCİ SAYISI 116

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2012 ÖSYS ANALİZİ A-LYS PUAN ANALİZİ SINAVA GİREN ÖĞRENCİ SAYISI SINAVA GİREN ÖĞRENCİ SAYISI 116 CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2012 ÖSYS ANALİZİ ÖSYS YE BAŞVURAN ADAY SAYISI 170 LYS PUANI HESAPLANAN ÖĞRENCİ SAYISI 167 YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI 158 YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİ SAYISI 12 YERLEŞME ORANI % 94 A-LYS

Detaylı

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2014 ÖSYS ANALİZİ TÜRKİYE GENELİNDE LYS YE GİREN ADAY İSTATİSTİĞİ

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2014 ÖSYS ANALİZİ TÜRKİYE GENELİNDE LYS YE GİREN ADAY İSTATİSTİĞİ CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖSYS ANALİZİ ÖSYS YE BAŞVURAN ADAY SAYISI 160 LYS PUANI HESAPLANAN ÖĞRENCİ SAYISI 160 YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI 152 YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİ SAYISI 8 YERLEŞME ORANI %95 TÜRKİYE GENELİNDE

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

ÖZEL MARMARA KOLEJİ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖSS SONUÇLARI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM

ÖZEL MARMARA KOLEJİ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖSS SONUÇLARI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ÖZEL MARMARA KOLEJİ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖSS SONUÇLARI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM 1 İLAYDA BEGÜM TURHAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYATI FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI 2 ECE ŞENGÜN BOĞAZİÇİ

Detaylı

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1): (15 Haziran 2014 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika) Matematik

Detaylı

2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (-1): (18 Haziran 2011 Cumartesi, Saat:10:00, Tek Oturum: 120 dakika)

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI Öğretim Süresi Program Adı Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İng.) Yeditepe Üniversitesi 208-209 Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ

Detaylı

Yerleştiği Puan Türü

Yerleştiği Puan Türü İZMİR FEN LİSESİ LYS 2010 YERLEŞTİRME SONUÇLARI Say-2 Puanı Tercih Sırası Yerleştiği Puan Türü Yerleştiği Üniversite Yerleştiği Bölüm 575,000 1 MF-4 Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Müh. 563,763

Detaylı

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS sonuçlarına göre yerleştirme puanı en yüksek 100 adayın, puan türlerine göre yerleştirildikleri yükseköğretim

Detaylı

ÖĞR. PUAN GENEL Psikoloji (Ücretli) 4 TM , 60, , , , ,77801

ÖĞR. PUAN GENEL Psikoloji (Ücretli) 4 TM , 60, , , , ,77801 ÖĞR. PUAN GENEL ÖZEL KOŞUL VE 2016-ÖSYS 2016-ÖSYS PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. AÇIKLAMAL AR 0,12 BAŞARI EN KÜÇÜK KODU (1) SIRASI PUAN KPSS-1 KPSS-2 KPSS-3 Fen-Edebiyat Fakültesi 202311007 Moleküler

Detaylı

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ (2011)

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ (2011) İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ () LİSANS PROGRAMLARI (öğrenim süresi: 4 yıl) * Finans Matematiği MF- 1 %50 Burslu 22 Ücretli 12 İngilizce Öğretmenliği DİL- 1 %25 Burslu 17

Detaylı

Sanat ve Sosyal Bilimler Programları (İngilizce) (%25 Burslu) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (Fransızca) (%50 Burslu)

Sanat ve Sosyal Bilimler Programları (İngilizce) (%25 Burslu) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (Fransızca) (%50 Burslu) Adı Soyadı Program Kodu Üniversite Tablo Program Adı Tercih Sırası Puan Türü ALİ MADEN 09048 KOÇ Makine Mühendisliği (İngilizce) (Tam MF-4 59.580 MERVE NAZ ARAS 00 BOĞAZİÇİ İşletme (İngilizce) TM- 500.450

Detaylı

YGS&LYS SINAV SİSTEMİ. Rehber Öğretmen Ayşegül YILDIZ lgsy77@hotmail.com

YGS&LYS SINAV SİSTEMİ. Rehber Öğretmen Ayşegül YILDIZ lgsy77@hotmail.com YGS&LYS SINAV SİSTEMİ Rehber Öğretmen Ayşegül YILDIZ lgsy77@hotmail.com ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ YGS - LYS olmak üzere 2 aşamadan oluşan bir sınav sistemdir. İlk aşama sınavı YGS, 1 oturumda, İkinci aşama sınavı

Detaylı

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LİSESİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞME DURUMU SINIFI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM AÇIKLAMA

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LİSESİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞME DURUMU SINIFI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM AÇIKLAMA SIRA NO SINIFI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM AÇIKLAMA 1 12 FEN A GİZEM SELVİ KOÇ MÜHENDİSLİK 2 12 FEN A MEHMET ALP DÜRÜST İKTİSAT 3 12 FEN A MELİS KATIRCIOĞLU KOÇ MÜHENDİSLİK 4 12 FEN A ENGİN US

Detaylı

2011-2012 Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 118 0 95 1 1 18 Son Sınıf Öğrenci Sayımız: 117

2011-2012 Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 118 0 95 1 1 18 Son Sınıf Öğrenci Sayımız: 117 - Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 8 9 8 Son Sınıf Sayımız: 7 - ÖSYS Sonuçları (Sayısal) Son Sınıf Beklemeli Sayımız: Toplam Sayımız: Son Sınıftan Mezun Olan Sayımız: Son Sınıftan Mezun Olamayan

Detaylı

Yatay Geçiş Kont. ÖSYS. Diğer Üni. En Küçük Puanı. Kont. Yurtiçi. 377,32554 Y. Yüzyıl , ,65131 İst.Kemer ,30490

Yatay Geçiş Kont. ÖSYS. Diğer Üni. En Küçük Puanı. Kont. Yurtiçi. 377,32554 Y. Yüzyıl , ,65131 İst.Kemer ,30490 Üniversitesi 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİne Göre Öğrenci Alan Lisans Programlarının GENEL NOT ORTALAMASINA GÖRE Kurumlararası enjanları 201 2015 2016 2017 En En Diş Hekimliği

Detaylı

2015 CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖSYM ANALİZİ %87.7

2015 CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖSYM ANALİZİ %87.7 2015 CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖSYM ANALİZİ ÖSYS YE BAŞVURAN ADAY 164 LYS PUANI HESAPLANAN ÖĞRENCİ 164 YERLEŞEN ÖĞRENCİ 143 YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİ 21 YERLEŞME ORANI %87.7 DERS ANALİZLERİ 2015 LYS MATEMATİK

Detaylı

2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS)

2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) 2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) TEMEL BİLGİLER ile YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2018 YKS YE İLİŞKİN TEMEL BİLGİLER Temel

Detaylı

Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Bahçeşehir

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL GÜZELBAHÇE ANADOLU LİSESİ 2014 LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Tekstil Mühendisliği 7

MEV KOLEJİ ÖZEL GÜZELBAHÇE ANADOLU LİSESİ 2014 LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Tekstil Mühendisliği 7 Sn Adı Soyadı Kazandığı Üniversite ve Programı 1 MATHIS ORHAN BALCIOĞLU- FRANSA SCIENCES PO. (BURSLU) ROBERT (İngilizce-Almanca-Fransızca) 2 GAMZE ESİN AKŞAKAR BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

2014 ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2014 ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI 214 ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI NO. ADI SOYADI ÜNİVERSİTE BÖLÜM ASİL-YEDEK FRANSA 1 Artun MİMAR Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Hukuk 2 Ata Sarp BOLEL Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi - Fransızca

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KONTENJAN PUAN TÜRÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) 6 DİL-1 421,83026 İNGİLİZCE

Detaylı

LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi P.Türü Taban Puan Başarı Sıralaması

LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi P.Türü Taban Puan Başarı Sıralaması LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi P.Türü Taban Puan Başarı Sıralaması Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Türkçe)(Tam Burslu) -1 261,31849 24527 Bilgisayar ve Öğretim

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU Üst Birim Adı Birim Adı Süre Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 10 6 Sosyal ve Beşeri Bilimler Temel Alanları

Detaylı

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9.

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9. Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 3 1 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri 2 YGS-5 2 1 Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 2 1 2 1 Atatürk Eğitim

Detaylı

LİsanS, önlisans, özel yetenek

LİsanS, önlisans, özel yetenek B E Y K E N T ü n i v e r s i t e s i PUAN TÜRleri ve eğitim dillerine göre LİsanS, önlisans, özel yetenek 2013-2014 taban puanları 2014-2015 kontenjanları Meslek Yüksekokulu Kod Program Adı Eğitim Burs

Detaylı

YGS NEDİR? YGS: Yüksek öğretime geçiş sınavıdır. Üniversiteye geçişte ikinci aşama sınavı LYS ye girmeye barajı aşarak hak kazandırır.

YGS NEDİR? YGS: Yüksek öğretime geçiş sınavıdır. Üniversiteye geçişte ikinci aşama sınavı LYS ye girmeye barajı aşarak hak kazandırır. Buket KUYUCAKLIOĞLU YGS NEDİR? YGS: Yüksek öğretime geçiş sınavıdır. Üniversiteye geçişte ikinci aşama sınavı LYS ye girmeye barajı aşarak hak kazandırır. LYS puanının %40 ını oluşturur. YGS ile girilebilecek

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2. Sınıf Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 0 3 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2013 ÖSYS TABAN PUANLARI

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2013 ÖSYS TABAN PUANLARI İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2013 ÖSYS TABAN PUANLARI PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK BAŞARI SIRASI EN BÜYÜK Fen-Edebiyat Fakültesi 203510085 203510597 203510094 203510101 203510482 203510931 203510119 203510128 203510604

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi

2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Program Kodu 2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü Kontenjan İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşen Aday Sayısı En Küçük Puan En Büyük Puan 203410059 Psikoloji

Detaylı

FARABİ ANLAŞMALARI. iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi. Hukuk Fakültesi. Fen Edebiyat Fakültesi

FARABİ ANLAŞMALARI. iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi. Hukuk Fakültesi. Fen Edebiyat Fakültesi FARABİ ANLAŞMALARI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Turizm ciliği Uluslararası İlişkiler Kimya Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Mimarlık Hukuk Fakültesi Hukuk İngiliz Dili ve Edebiyatı Mütercim ve Tercümanlık İngilizce

Detaylı

2018 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuçlarımız

2018 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuçlarımız BERKE ÇAKICI 2018 Yüksek Öğretim BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI (%50 ECE ELÇİN BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK NİDA CANSU YAVUZ ÖMER ÖZTÜRK ALAATTİN YİĞİT ŞAHİN İNŞAAT

Detaylı

DERS SEÇİMİ. Ayyıldız Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi

DERS SEÇİMİ. Ayyıldız Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi DERS SEÇİMİ Ayyıldız Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi ALANLAR VE MESLEKLER SAYISAL TIP FAKÜLTESİ MAT,FİZ, BİY, KİMYA TÜM MÜHENDİSLİKLER DİŞ HEKİMLİĞİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ HEMŞİRELİK ECZACILIK MİMARLIK vs...

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI KIRIMLI FAZİLET OLCAY ANADOLU LİSESİ (İSTANBUL - PENDİK) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ Sıra No Ad Soyad Program Adı Üniversite Adı Puan Türü Puan 1 Tıp

Detaylı

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 On5yirmi5.com İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 Bu yıl yeni açılan üniversite ve bölümler, ÖSYM'nin 23 Haziran tarihli yayınladığı ÖSYS tercih kılavuz ve kitapçıkta yer alan verilerin geçtiğimiz

Detaylı

ÖZEL ATAYURT OKULLARI 2011 ÖSYS SONUÇLARI

ÖZEL ATAYURT OKULLARI 2011 ÖSYS SONUÇLARI ÖZEL ATAYURT OKULLARI 2011 ÖSYS SONUÇLARI SIRA ADI SOYADI ÜNİVERSİTE PROGRAM 1 BERKER BANAR BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ (TAM BURSLU) 2 SAMED GÜRSES İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

PUAN TÜRÜ BURS ORANI EĞİTİM DİLİ. İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 ÜCRETLİ TÜRKÇE 226, ,062

PUAN TÜRÜ BURS ORANI EĞİTİM DİLİ. İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 ÜCRETLİ TÜRKÇE 226, ,062 FAKÜLTE ADI PROGRAM ADI 2016 PUAN TÜRÜ PUAN TÜRÜ İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 BURS ORANI EĞİTİM DİLİ 2010 Taban 2011 Taban 2012

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) 6 DİL-1 421,83026 İNGİLİZCE ZORUNLU İngiliz Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu) 54 DİL-1 243,8369 İNGİLİZCE ZORUNLU Mütercim-Tercümanlık (İngilizce)

Detaylı

2015 Kontenjanları ve Puan Türleri

2015 Kontenjanları ve Puan Türleri 2015 ları ve Puan Türleri LİSANS PROGRAMLARI Eczacılık Fakültesi 20 Eczacılık Fakültesi (T.C. Vatandaşları) (Ücretli) 20 MF-3 78.616 Eğitim Fakültesi 556 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Detaylı

Puan Türü YGS- 6. Bankacılık YGS- 6. Sigortacılık. Sigortacılık (KKTC Uyruklu) YGS- 6. Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları DİL- 1

Puan Türü YGS- 6. Bankacılık YGS- 6. Sigortacılık. Sigortacılık (KKTC Uyruklu) YGS- 6. Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları DİL- 1 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Diş Hekimliği Eczacılık

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI 0-0 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI Açılacak Olan Çift Anadal Programı Kontenjan Önerisi Açılacak Olan Çift Anadal Programlarına Başvuru Yapabilecek Anadal Programı/Programları ÖZEL KOŞULLAR

Detaylı

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası HUKUK FAKÜLTESİ 206010503 HUKUK FAKÜLTESİ (ÜCRETLİ) 148 TM-3 388,90573 70.400 206010487 HUKUK FAKÜLTESİ (TAM BURSLU) 17 TM-3 440,51513

Detaylı

MİMARLIK FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL, KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ VE KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

MİMARLIK FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL, KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ VE KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI MİMARLIK FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL, KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ VE KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI Mimarlık Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Çift Anadal, Kurum İçi

Detaylı

LİSANS PROGRAMLARI BÖLÜMÜN ADI. Eczacılık Fakültesi. Eğitim Fakültesi 2016 TERCİH BURSU 2015 BAŞARI SIRASI PUAN TÜRÜ

LİSANS PROGRAMLARI BÖLÜMÜN ADI. Eczacılık Fakültesi. Eğitim Fakültesi 2016 TERCİH BURSU 2015 BAŞARI SIRASI PUAN TÜRÜ Eczacılık Fakültesi BÖLÜMÜN ADI LİSANS PROGRAMLARI Eczacılık Fakültesi (Ücretli) 40 MF-3 108.000 Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Ücretli) 5 YGS-1 Bilgisayar ve Öğretim

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KONTENJAN PUAN TÜRÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) 6 DİL-1 421,83026 İNGİLİZCE

Detaylı

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU Program Adı Öğrenim Süresi Puan Türü 2017-2018 Kontenjanları 2016 ÖSYS 0,12 Başarı Sırası 2016 ÖSYS En Küçük Puan Öğrenim

Detaylı

YÖK tarafından ülkemizdeki yükseköğretim kurumlarının akademik ve idari hizmetlerinin kalite düzeylerinin iyileştirilmesine yönelik olarak

YÖK tarafından ülkemizdeki yükseköğretim kurumlarının akademik ve idari hizmetlerinin kalite düzeylerinin iyileştirilmesine yönelik olarak YÖK tarafından ülkemizdeki yükseköğretim kurumlarının akademik ve idari hizmetlerinin kalite düzeylerinin iyileştirilmesine yönelik olarak Yükseköğretim Kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme

Detaylı

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2017-2018 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar 2018-2019 Ek-Kontenjan, Kontenjan, ve Burslar Program Adı Türü Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi (li) SAY 382,93905 4 66.000 -- Eğitim Fakültesi Arapça Öğretmenliği (%50 Burslu) DİL -- 41

Detaylı

İSTEK KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ 2015 ÜNİVERSİTE SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

İSTEK KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ 2015 ÜNİVERSİTE SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARI İSTEK KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ 2015 ÜNİVERSİTE SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARI ADI VE SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM BERFİN KARBEYAZGÜN ÇINAR İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

2014 YGS ve LYS SİSTEMİ

2014 YGS ve LYS SİSTEMİ 2014 YGS ve LYS SİSTEMİ ÖZEL TUNÇSİPER ANADOLU LİSESİ ÖZEL TUNÇSİPER FEN LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN NURDAN ÖZBİLİCİ 09.04.2014 www.tuncsiper.com 1 GENEL BİLGİLER YGS-LYS sistemi 2 aşamalı

Detaylı

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı

DGS 2009 GİRİŞLİLER İÇİN EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE TABAN PUANLARI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BÖLÜM

DGS 2009 GİRİŞLİLER İÇİN EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI VE TABAN PUANLARI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BÖLÜM BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 30 9 SAY-252,779 BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ 20 6 SAY-231,824 ELEKTİRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 20 6 SAY-257,144 İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 20 6 SAY-271,664 MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 20

Detaylı

Cumhuriyet Üniversitesi Başarı Sıralaması ve Taban Puanları

Cumhuriyet Üniversitesi Başarı Sıralaması ve Taban Puanları Lis/ Önlis. Üniversite Adı Yeri Üniversitesi 2016-2017 Başarı Sıralaması ve Taban Puanları Bölüm Adı Özellikler Öğr. Yılı Puan Türü Kont. Özel Koşul ve Açıklamal ar 2016 Başarı Sırası 2016 Taban Puanı

Detaylı

İTÜ GVO ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2017 ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI

İTÜ GVO ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2017 ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI 1 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK 2 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ 3 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK 4 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)

İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) ÖSYM 2011- ÖSYS YükseköğreEm Programlarının En Küçük ve En Büyük Puanları Listesi (Tablo 4) Programın Kodu Programın Adı Puan Türü ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 1011595 Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ 2013-2014 Öğretim Yılı Lise 4 Sınıfları Sene Başı Veli Toplantısı Gündem: 1. İdari ve pedagojik kadronun tanıtımı; 2. Lise 4 de okutulacak dersler; 3. Etkinlikler;

Detaylı

Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan

Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan Fakülte / Yüksekokul Program Adı Ek Kontenjan Hukuk Fakültesi Hukuk Fakültesi Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) Taban Puan 4 323,52252 1 417,16064 Hukuk Fakültesi İngiliz Dili ve

Detaylı

beykent.edu.tr Beykent Üniversitesi

beykent.edu.tr Beykent Üniversitesi %100 B urs %40 İvned ir İmk an im ı yurt dışı imkanları dikey geçiş sınavı ERASMUS çözüm merkezi 1997 2018 09 TEMMUZ Taksim Yerleşkesi YÜKSEK LİSANS DOKTORA SANATTA YETERLİK kesintisiz burs HEDEF GENÇ

Detaylı

ÖSYS TANITIM TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ. Göksel Kalçek OFİS: D027 DAHİLİ: 6433 e-posta:

ÖSYS TANITIM TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ. Göksel Kalçek OFİS: D027 DAHİLİ: 6433 e-posta: ÖSYS TANITIM TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ Göksel Kalçek OFİS: D027 DAHİLİ: 6433 e-posta: gokselkalcek@enkaokullari.k12.tr 2016 ÖSYS BAŞVURULARI 2016 LYS ye BAŞVURAN ADAY SAYISI 2015-2016 LYS ye BAŞVURAN ADAY

Detaylı

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI S. N. ADI SOYADI ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE BÖLÜM 1 OĞUZCAN EREN FATİH ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Tıp (Burslu) 2 ÖMER ÖZ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Tıp

Detaylı

2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının En Küçük ve En Büyük Puanları Listesi (Tablo 4) Okul Birincisi En Küçük Puanı. Puan Türü Kont. Yer.

2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının En Küçük ve En Büyük Puanları Listesi (Tablo 4) Okul Birincisi En Küçük Puanı. Puan Türü Kont. Yer. 2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının En Küçük ve Puanları Listesi (Tablo 4) Genel Genel Kontenjan Kontenjan En Küçük En Küçük Puan Türü Kont. Yer. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 1011595 Diş Hekimliği

Detaylı

Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler

Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler On5yirmi5.com Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler 2014 2015 2014 2015 yılındayeni Açılan Üniversiteler ve Bölümler Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2015 Cuma (oluşturma : 1/4/2017) 2014 senesinde üniversitelerde

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

Puan Türü. Ek Kont. Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik YGS , ,68355

Puan Türü. Ek Kont. Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik YGS , ,68355 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Puan Türü Ek Kont. Yerl. Sayısı Min Puan Puan Min 100110018 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS-1 6 4 309,09103 335,72217 100110027 Fen Bilgisi Öğretmenliği

Detaylı

ÜNİVERSİTEYE YERLEŞME BİLGİLERİ (ÖSYS) YGS & LYS

ÜNİVERSİTEYE YERLEŞME BİLGİLERİ (ÖSYS) YGS & LYS ÜNİVERSİTEYE YERLEŞME BİLGİLERİ (ÖSYS) YGS & LYS 2011 Üniversite Yerleşme Bilgileri FAKÜLTE & BÖLÜMLER ÜNİVERSİTE BAŞARIMIZ (2011) KAZANAN ÖĞRENCİ SAYISI TIP 6 DİŞ HEKİMLİĞİ ECZACILIK - SAĞLIK BİLİMLERİ

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI YGS LYS LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI

YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI YGS LYS LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI 2014 ÖSYS YGS YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI LYS LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI 1. AŞAMA YGS (YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI YGS, 23 Mart 2014 tarihinde uygulanacaktır. Ortaöğretimde okutulan ortak müfredata dayalı

Detaylı

TERCİH BURSU

TERCİH BURSU 1 0.000 TERCİH BURSU 01-ÖSYS 00 0001 00 00 0001 00 001 000 000 001 00 000 001 00 00 00 0001 00 00 000 00 001 00 00 BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Çin Dili ve Edebiyatı ( Ücretli ) Çin Dili ve Edebiyatı ( Tam

Detaylı

Adayın Fakültesi Adayın Bölümü Adı Soyadı Disiplin suçu durumu Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Hüseyin YILMAZ Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Merve

Adayın Fakültesi Adayın Bölümü Adı Soyadı Disiplin suçu durumu Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Hüseyin YILMAZ Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Merve Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Hüseyin YILMAZ Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Merve Nur KALMAÇ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Nurşah GÜLER Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Bilgen

Detaylı

2015 ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜNİVERSİTE SONUÇLARI

2015 ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜNİVERSİTE SONUÇLARI 2015 ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜNİVERSİTE SONUÇLARI YAREN KERPİÇ İPEK POURALİZADEH YASEMİN ERTİK SELEN İLKBAĞ DARA DEMİR UNIVERSITE PARIS DESCARTES TIP FAKÜLTESİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ GENETİK VE BİYOMÜHENDİSLİK

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları 200110026 Sağlık Yönetimi (Tam Burslu) 4 TM-1 3 3, 120 32700 --- 401,25062 200110062 Tıp Fakültesi (İngilizce) (Ücretli) 6 MF-3 54 17, 21, 28, 120 26800 --- 447,46504 200110071 Tıp Fakültesi (İngilizce)

Detaylı

Mutlu Bir Gelecek İçin ÜNİVERSİTE TABAN PUANLAR BÜLTENİ. www.onurkoleji.com.tr

Mutlu Bir Gelecek İçin ÜNİVERSİTE TABAN PUANLAR BÜLTENİ. www.onurkoleji.com.tr Mutlu Bir Gelecek İçin ÜNİVERSİTE TABAN PUANLAR BÜLTENİ www.onurkoleji.com.tr DOĞRU TERCİH DOĞRU GELECEK Mutlu Bir Gelecek İçin ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL LİSE ÜNİVERSİTE TABAN PUANLAR BÜLTENİ www.onurkoleji.com.tr

Detaylı

AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Bölümler Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Bölümler Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası 2016-2017 AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İşletme ( %75 Burslu ) TM-1 199,39971 596,825 İşletme ( Tam Burslu ) TM-1 311,02958 196,259 İşletme

Detaylı

2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar:

2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar: 2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI BURSU: ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere, eğitimleri süresince (her yıl) eğitim

Detaylı

* Yükseköğretim programının en küçük puanına karşılık gelen 0,15 AOBP'li (Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Sırası Puanı) yaklaşık başarı sırasıdır.

* Yükseköğretim programının en küçük puanına karşılık gelen 0,15 AOBP'li (Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Sırası Puanı) yaklaşık başarı sırasıdır. GENEL OKUL BİRİNCİSİ ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜMÜN ADI KON. YER. PUAN EN BAŞARI EN EN EN ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi 31 31 MF-3 500.259

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110433 Diş Hekimliği Fakültesi 5 MF-3 80 2 445,48056 100110609 Diş Hekimliği Fakültesi (KKTC Uyruklu) 5 MF-3 1 - - - - 100110018 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri

Detaylı

Akademik Yılı Taban Puan ve Kontenjan Tablosu

Akademik Yılı Taban Puan ve Kontenjan Tablosu 2017-2018 Akademik Yılı ve Kontenjan Tablosu Burası öğrenerek, keşfederek, paylaşarak, hayatı dolu dolu yaşayacağın yer. 21 yıldır akademik ortamı ve kadrosuyla öncü ve yenilikçi olan BİLGİ, sana 7 fakülte,

Detaylı

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Çift Anadal/Yandal Verilen Bölüm ÇİFT ANADAL/YANDAL BAŞVURUSU YAPABİLECEK BÖLÜM Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Elektrik ve Elektronik Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Mimarlık Bilgisayar

Detaylı

Puan Türü DİL- 1. Almanca Öğretmenliği. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Biyoloji Öğretmenliği. Fen Bilgisi Öğretmenliği

Puan Türü DİL- 1. Almanca Öğretmenliği. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Biyoloji Öğretmenliği. Fen Bilgisi Öğretmenliği 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Ali Fuad Başgil Hukuk Diş Hekimliği Almanca Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Biyoloji Fen Bilgisi Fransızca İlköğretim Matematik İngilizce

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre Üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

Yatay Geçiş Kontenjanı. Puan Türü. Taban Puan. Bahar %20

Yatay Geçiş Kontenjanı. Puan Türü. Taban Puan. Bahar %20 2008 Fen - Edebiyat Fakültesi Matematik - Bilgisayar SAY-2 189,140 16 Hukuk Fakültesi Hukuk EA-2 281,870 10 Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) SAY-2 247,973 20 Mühendislik Fakültesi

Detaylı

12. SINIFTA BİZİ NELER BEKLİYOR?

12. SINIFTA BİZİ NELER BEKLİYOR? 12. SINIFTA BİZİ NELER BEKLİYOR? YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI Oturum Sayısı 1. Oturum 2. Oturum Yabancı Dil Oturumu 23 HAZİRAN CUMARTESİ 10:15 24 HAZİRAN PAZAR 10:15 24 HAZİRAN PAZAR 15:45 Temel Yeterlilikler

Detaylı

SINAV GERÇEĞİNDE YGS-LYS SİSTEMİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ

SINAV GERÇEĞİNDE YGS-LYS SİSTEMİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ SINAV GERÇEĞİNDE YGS-LYS SİSTEMİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ KASIM 2016 KARİYER GELİŞTİRME SÜRECİ TÜRKİYE DE YGS LYS DİPLOMA PUANI YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI SEÇİMİ MESLEK YAŞAMI YGS YGS'de

Detaylı

Puan Min. Program Adı Türü Puan

Puan Min. Program Adı Türü Puan MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROG. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV. (BOLU) Diş Hekimliği Fakültesi MF-3 500.259 Tıp Fakültesi MF-3 515.884 Teknolojileri Öğretmenliği YGS-1 365.248

Detaylı

AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI

AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI 2016-2017 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI Puan Min. Mak. Boş DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Türü Puan Puan Kontenjan Diş Hekimliği MF-3 433,492 449,361 0 Diş Hekimliği (%100 Burslu) MF-3 468,077 488,285 0

Detaylı

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 FEN BİLİMLERİ LİSESİ GENEL AÇIKLAMALAR Fen Bilimleri Lisesi ni farklı kılan, Fen

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU) Eğitim Fak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS 1 8 1, 74 293,36628

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU) Eğitim Fak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS 1 8 1, 74 293,36628 no PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) PUA N TÜR Ü GENEL KONT. (5) ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR (6) 2014 ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (7) 100110018 1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU)

Detaylı

AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ

AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ MESLEK SEÇİMİ ve MESLEKLERİ TANITMA AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ Meslek Seçimi Neden Önemlidir? Mesleğiniz; yaşam biçiminizi toplum içindeki yerinizi arkadaş çevrenizi gelir seviyenizi

Detaylı

Üniversite Tercihleri 2013. Sayısal Veriler Üniversite-Bölüm Seçimi Tercih Teknikleri. Oktay Aydın 8 Temmuz 2013 / İstanbul

Üniversite Tercihleri 2013. Sayısal Veriler Üniversite-Bölüm Seçimi Tercih Teknikleri. Oktay Aydın 8 Temmuz 2013 / İstanbul Üniversite Tercihleri 2013 Sayısal Veriler Üniversite-Bölüm Seçimi Tercih Teknikleri Oktay Aydın 8 Temmuz 2013 / İstanbul YGS TESTLER SORU SAYISI TEST ORTALAMASI ST. SAPMA 2013 2012 2013 2012 TÜRKÇE

Detaylı

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ 2016 LİSANS KONTENJAN KILAVUZU

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ 2016 LİSANS KONTENJAN KILAVUZU İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ 2016 LİSANS KONTENJAN KILAVUZU PROGRAM KODU PROGRAM ADI ÖĞR. SÜRE P. TÜRÜ GENEL KONT. OK.BİR MEB ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR 2015-ÖSYS BAŞARI SIRASI 2015-ÖSYS EK PUANLI B.SIRA

Detaylı

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar:

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar: 2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI BURSU: ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere, eğitimleri süresince (her

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110609 Diş Hekimliği Fakültesi (KKTC Uyruklu) 5 MF-3 1 74, 90 100110018 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS-1 7 1, 74 298,91338 100110027 Fen

Detaylı

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar:

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI BURSU: ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere, eğitimleri süresince (her

Detaylı

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ 2013-2014 Öğretim Yılı Lise 3 Sınıfları Sene Başı Veli Toplantısı Gündem: 1. İdari ve pedagojik kadronun tanıtımı; 2. Lise 3 de okutulacak dersler; 3. Etkinlikler;

Detaylı

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası HUKUK FAKÜLTESİ 206010503 HUKUK FAKÜLTESİ (ÜCRETLİ) 154 TM-3 388,90573 70.400 206010487 HUKUK FAKÜLTESİ (TAM BURSLU) 18 TM-3 440,51513 16.900 206010496 HUKUK FAKÜLTESİ (%50 BURSLU) 4 TM-3 439,22937 17.700

Detaylı

İNDİRİMİ Taban Puan Başarı Sırası. yemek

İNDİRİMİ Taban Puan Başarı Sırası. yemek ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ LYS Kontenjanları Tüm Bölümler İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere eğitimleri süresince (her yıl)

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YURT DIŞINDAN KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN ALINACAK ÖĞRENİM ÜCRETLERİ MİKTARLARI 2017 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YURT DIŞINDAN KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN ALINACAK ÖĞRENİM ÜCRETLERİ MİKTARLARI 2017 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER ALT ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU BAHÇE TARIMI 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 00062 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP (İNGİLİZCE) 00033 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP 00125 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00230 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00077 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00011 ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı