HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR"

Transkript

1 HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

2 EVİMİZDE YAPILACAK HAZIRLIKLAR

3 ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz e ça taları üzeri e isim adres ve telefon bilgileri yazıl alıdır. Kay ol a duru u da eşya ı sahi i e ulaşı ı da kolaylık sağlar.

4 BAGAJ ETİKETİ Valizlerinize Cidde/Medine ha ali a ları da kay ol a ası içi agaj etiketi takı ız.

5 EL ÇANTASINA KONULMAZ Makas, iğ e. deli i e kesi i aletleri alizi izi üst kıs ı a koyu uz. Kesi likle el ça tası a koy ayı ız.

6 EL ÇANTASINDA OLMASI GEREKENLER Valizler uçağı agajı a gide eği de dolayı ihram, terlik ve ihram kemerini alize değil el ça tası a alı ız. Not: Türkiye de gidişi direkt Medi e ola lar ha aala ı da ihra a gir eye ekleri içi u eşyaları ı alize koya ilirler.

7 DAİMİ İLAÇLARI YANINIZA ALIN Sürekli kulla ıla ilaçları agaja değil el ça tası a koyarak ya ı ıza alı ız. İhtiyaç duru u da ça uk ulaş a ızı sağlar. Valiz ha ali a ı da geç çık ası duru da ilaçsız kal a ış olursu uz. Kalp, şeker, ta siyo, astı, alerji. ilaçlar

8 KIYAFET HAZIRLIKLARI Yeteri iktarda iç e dış ça aşır alı ız. Kıyafetleri pa uklu, kete ol ası a dikkat edi iz.

9 KUR AN-I KERİM BULUNDURMAK Mekke e Medi e deki Kur a ları hattı yazı içi i farklı olduğu da okuya aya ilirsi iz. Rahat okuya ildiği iz Kur a -ı Keri i izi ya ı ıza alı ız.

10 YÜK HADDİNİ AŞMAMAK Uluslararası uçuş sta dartları gereği uçağa elirtile yükte fazla eşya alı a aktadır. VALİZ EN FAZLA 30 KG EL ÇANTASI EN FAZLA 8 KG

11 NÜFUS CÜZDANLARINI YANIMIZA ALMAK Pasaportta çıka ile ek uhte el soru lara karşı ted ire ki liği iz ya ı ızda ulu alıdır.

12 ATIŞTIRMALIK Yol ulukta ha aala ları da ekle eler yaşa a ile eği içi ya ı ızda hafif kuru yiye ekler ulu dur a ızda fayda ardır.

13 KURUYEMİŞ Ce iz içi, kaysı kurusu, i ir kurusu, kuru üzü, fı dık, ade. çerezleri yol ulukta ya ı ızda ulu ası faydalı ola aktır.

14 İLAÇLAR VE RAPORLARI Sürekli kulla dığı ız ilaçları ızı e u ları arsa raporları ı utlaka ya ı ıza alı ız. Ağrı kesi i - antibiyotik - pişik kre i gi i ilaçları ya ı ızda ulu dur a ızda fayda ardır.

15 TEKERLEKLİ SANDALYE Yürü e güçlüğü çeke leri tekerlekli sandalye getir eleri de fayda ardır. Ka e yi ta af, Safa - Merve Tepeleri arası sa y e yürüyerek yapıla ziyaretlerde size kolaylık sağlaya aktır.

16 MENENJİT AŞISI Bulaşı ı hastalıklarda koru ak içi İl Sağlık Merkezleri de menenjit aşısı ı yaptırıp, aşı kartı ızı yol ulukta ya ı ızda ulu duru uz.

17 SAĞLIKLI HAC YAPMAK İÇİN Hastalıklarda korunmak için alı ası gerekli bazı tedbirler: İlaç kulla a ları ilaçları ı aksat a ası, Doktoru u ta siyeleri e uy ası, Dışarıda ta ı adığı yiye ek, içe ek tüket e esi, Egzoz du a ı e ikroplarda koru ası Sı akta gez e esi, Aşırı kala alık içi e gir e esi, Toz askesi kulla ası

18 YÜRÜYÜŞ ANTRENMANI Ta af, Sa y, Müzdelife - Mi a arası e yakı ziyaretler yürüyerek yapıla ağı içi, Türkiye de ol ol yürüyüş yaparak a tre a yapıl ası ta siye edilir. RESİM EKLE

19 SEYAHAT ÖNCESİ SON GÜN İSTİRAHAT Yoru u ir yol uluğa çıkıla ağı da dolayı akra a, eş e dost ziyaretleri i irkaç gü ö ede ta a layıp seyahate zi de aşla alıdır.

20 BELİRTİLEN SAATTE HAVAALANINDA Ha aala ı da gru u topla ası, pasaport dağıtıl ası, aliz tesli i. işle ler za a al aktadır. Bu nedenle belirtilen saatte ha aala ı da olu alıdır.

21 YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI Yurt dışı çıkış har ı ı uçuş ö esi ha aala ı da te i ede ilirsi iz. Bu harç yatırıl ada yurt dışı çıkışı yapıla az.

22 ARABİSTAN DA KULLANILAN PARA BİRİMİ Ara ista ı para iri i Suudi Riyali dir. Me leketi izde dö iz üroları da Suudi Riyal i te i edile ilir. Ara ista da Türk Lirası, Euro e Dolar, Riyal e çe rile il ektedir.

23 TÜRKİYE HAVAALANI

24 HAVAALANINDAKİ İŞLEMLER Ha aala ı da pasaport, aliz tesli i. işle leri hızlı yapıla il esi içi göre lilere yardı ı olu uz.

25 AKRABALARLA VEDALAŞMA Ha aala ı daki işle leri ge ik e esi, yoğu luk e kargaşa ı ö le esi içi yakı ları ız ile havaala ı dışı da edalaşı ız.

26 PASAPORT VE YAKA KARTI Valizler uçağı agajı a gide eği de dolayı ha aala ı da pasaport ve yaka kartı ızı kesi likle alize değil el ça ta ıza koyarak ya ı ıza alı ız.

27 CİDDE / MEDİNE HAVAALANI

28 RESMİ İŞLEMLER VE BEKLEME SÜRELERİ Cidde/Medi e ha aala ları da itibaren tüm kontrol Suudi Arabistan hükümetindedir. Yaşa a ile ek uhte el, ekle e e aksaklıklar şirketi iz soru luluğu dışı dadır.

29 GRUPTAN AYRILMAMAK Cidde - Medi e ha aala ları da grupta ayrıl a alı, Ho a ız e şirket göre li izde hareket etmemeli, ağı sız Pasaportu kay ol ası duru u da tuta ak tutturul alıdır.

30 RESMİ İŞLEMLERE YARDIMCI OLMAK Cidde / Medi e ha aala ları da res i işle leri ta a la ası uzun (12-14 saat süre ilir. Göre lilere yardı ı ol a ız u süreyi kısalta aktır.

31 MEKKE-İ MÜKERREME MEDİNE-İ MÜNEVVERE

32 MAHREMİYET Asansör, lobi, yemekhane ve otobüslerimiz bay - bayan olarak ayrıl ıştır. Mahre iyet kuralları a dikkat et ekteyiz.

33 ODA STANDARTLARI Ara ista da oteller uluslararası sta dartlara göre i şa edildiği de odalardaki ler alafranga şekli dedir.

34 HAC YOLCULUĞU BOYUNCA ACELE ETMEYEN RAHAT EDER Servis otobüslerine binme, otele yerleş e, agaj tesli i, Arafat i tikalleri de pa iğe kapıl ayalı. A ele i da ra ayalı. Bir iri ize saygı göstereli.

35 BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI adı Ha ılar Mekke e Medi e ye ulaştığı da i adet e tek ik ko ularda adı ilgile dire ektir. Otel kulla ı ı, ser isler, ye ekha e, ha i adetleri. ilgiler u topla tılarda a latıl aktadır.

36 ENDİŞEYE KAPILMAYIN Mekke e Medi e dü ya ı e ü arek e e i iki eldesidir. Burada kay oluru, a a ir şey olur, hastala ırı, ki seye ulaşa a, e i le ki se ilgile ez. gereksiz kaygılara kapıl ayı. Türkiye e Ara ista hüku et yetkilileri, Diya et İşleri Başka lığı e Şirket soru luları size e gü e li içi de ha yaptıra aktır. Resim ekle

37 SİZİ AĞIRLAMAYA HAZIRIZ Türkiye i e üyük ha fir ası ile yol uluk yapa aksı ız. Profesyo el eki i iz e uz a ho aları ız ile size hiz et et eye hazırız.

38 Teşekkür Ederiz.

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR EVİMİZDE YAPILACAK H A Z I R L I K L A R ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz ve çantaların üzerine isim adres ve telefon bilgileri yazılmalıdır. Kaybolma durumunda

Detaylı

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR EVİMİZDE YAPILACAK HAZIRLIKLAR ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz ve çantaların üzerine isim adres ve telefon bilgileri yazılmalıdır. Kaybolma durumunda eşyanın

Detaylı

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR EVİMİZDE YAPILACAK H A Z I R L I K L A R ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz ve çantaların üzerine isim adres ve telefon bilgileri yazılmalıdır. Kaybolma durumunda

Detaylı

LÜZUMLU İLAÇLAR. Ağrı kesici - Antibiyotik - Pişik kremi gibi ilaçları bulundurmanızda fayda vardır.

LÜZUMLU İLAÇLAR. Ağrı kesici - Antibiyotik - Pişik kremi gibi ilaçları bulundurmanızda fayda vardır. UMRE TEKNİK SUNUM YOLCULUK ÖNCESİ LÜZUMLU İLAÇLAR Ağrı kesici - Antibiyotik - Pişik kremi gibi ilaçları bulundurmanızda fayda vardır. İLAÇLAR VE RAPORLARI Sürekli kullandığınız ilaçlarınızı ve bunların

Detaylı

FİZİKİ HUKUKİ MANEVİ YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIKLAR. Bedenimizi Hazırlama. Ruhumuzu Dinlendirelim. İbadet. Dua. Sabır

FİZİKİ HUKUKİ MANEVİ YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIKLAR. Bedenimizi Hazırlama. Ruhumuzu Dinlendirelim. İbadet. Dua. Sabır FİZİKİ YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIKLAR Yeşil Pasaport Sahiplerinin Yapması Gerekenler Gri Pasaport Sahiplerinin Yapması Gerekenler HUKUKİ Bedenimizi Hazırlama Yürüyüş Egzersiz Yanımıza Alacaklarımız İlaçlarımız

Detaylı

2018 HAC TEKNİK SUNUMU

2018 HAC TEKNİK SUNUMU 2018 HAC TEKNİK SUNUMU HAC HAZIRLIĞI Hacca gitmeden önce 3 tane hazırlık şekli vardır. 1) Dini Hazırlık 2) Manevi Hazırlık 3) Teknik Hazırlık - Dini Hazırlığı İnşallah, sizleri şirketimize davet ederek

Detaylı

Hakkımızda. Yetki Belgelerimiz. Banka Hesap Numaralarımız

Hakkımızda. Yetki Belgelerimiz. Banka Hesap Numaralarımız Nura Doğru TURİZM SEYAHAT ACENTASI umre 2014 Hakkımızda Şirketimizin merkezi Aksaray olmak üzere Ankara ve Tokat-Turhal'da ki şubeleri ve Türkiye genelindeki anlaşmalı acentaları ile hizmet vermektedir.

Detaylı

2019 Mart Nisan ve Ramazan Umre Fiyat Listesi

2019 Mart Nisan ve Ramazan Umre Fiyat Listesi 2019 Mart Nisan ve Ramazan Umre Fiyat Listesi Mekke Otelleri Safwa Tower Milenyum Mekke Hyatt Regency Tevhid Intercontinental Anjum Dar Iman Endülüs - 590m 2 Medine Otelleri Dar Iman Hicre Mövenpick Otel

Detaylı

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir.

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir. SÜRÜCÜ BELGESİ İŞLEMLERİ Ye i tip sürü ü elgesi al ak, değiştir ek ve e ile ek iste e vata daşlar, / / tarihi de iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eggov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik

Detaylı

ÜÇ AYLAR DÖNEMİ UMRE Medine (2) Mekke (4) Türk Hava Yolları ile 6 Gece

ÜÇ AYLAR DÖNEMİ UMRE Medine (2) Mekke (4) Türk Hava Yolları ile 6 Gece ÜÇ AYLAR DÖNEMİ UMRE Medine (2) Mekke (4) Türk Hava Yolları ile 6 Gece 04 Mayıs (Şaban), 25 Mayıs (Ramazan Programı), 01 Haziran (Ramazan) 2017 Hareket 7 Gece 5* OTELLER DE KABE YE 150 MT., MESCİDİ NEBEVİYE

Detaylı

2017 İlkbahar- Kandil ve Ramazan Umre Programları Fiyat Listesi

2017 İlkbahar- Kandil ve Ramazan Umre Programları Fiyat Listesi 2017 İlkbahar- Kandil ve Ramazan Umre Programları Fiyat Listesi Mekke Otelleri Krokisi 2 3 Medine Otelleri Krokisi 2017 İlkbahar - Kandil Umre Programları 401.Grup 14 Günlük Mirac Kandili Mekke Umre Programı

Detaylı

AKSARAY ANKARA TOKAT

AKSARAY ANKARA TOKAT Nura Doğru TURİZM SEYAHAT ACENTASI 2012 HAC AKSARAY 0382 213 06 12 ANKARA 0312 309 76 40 TOKAT 0356 276 93 46 Hakkımızda Şirketimizin merkezi Aksaray olmak üzere Ankara ve Tokat/Turhal'da ki şubeleri ile

Detaylı

YURT İÇİ PAKET TUR SÖZLEŞMESİ

YURT İÇİ PAKET TUR SÖZLEŞMESİ 1 - ) Taraflar ve Konusu YURT İÇİ PAKET TUR SÖZLEŞMESİ Bir tarafta MAÇAHEL TURİZM SEYAHAT. LTD.ŞTİ Bu sözleş ede kısa a A e ta di e a ıla aktır. diğer tarafta tüketi i arası da urt içi ve urt dışı gezileri

Detaylı

TURİZM SEYA Y HAT A A CENTA T SI

TURİZM SEYA Y HAT A A CENTA T SI Nura Doğru TURİZM SEYAHAT ACENTASI 2013 HAC PROGRAMLARI HAKKIMIZDA Şirketimizin merkezi Aksaray olmak üzere Ankara ve Tokat/Turhal'da ki şubeleri ile de hizmet vermektedir. Şirketimiz A grubu olarak 3735

Detaylı

MUSTAFA KALYONCU

MUSTAFA KALYONCU MUSTAFA KALYONCU +90 552 218 55 95 YÜRÜME MESAFESİ Ajyad Crom - Saraya Süreyya ( 350-400 metre ) Ekonomik Oteller (50-350 metre ) 1.350 $ 1.300$ 1.250$ 1 YÜRÜME MESAFESİ 1 14 GÜN Ajyad Crom - Saraya Süreyya

Detaylı

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek Seyahat Listesi Uçak Biletleri Pasaport/Kimlik Tablet-Telefon Valiz hazırlığı Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek istediği bir eylem olmakla birlikte kimisi için rutin bir gezi, kimisi için

Detaylı

GİRİŞ CÜMLESİ. Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir.

GİRİŞ CÜMLESİ. Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir. PARAGRAF TAMAMLAMA GİRİŞ CÜMLESİ Giriş ü lesi, ko uya girişi yapıldığı, ko u u ta ıtıldığı ü ledir. Paragrafı konusu u ü lede ortaya atılır. Tü de geli ge elde özele yö te i i uygula dığı paragraflarda

Detaylı

Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri

Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri Dos a İçeriği Bu dos a Oka Ü iversitesi tarafı da orga ize edile 8 Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e ilgileri i içerir.

Detaylı

Lüx & Delüx Umre Fiyatları

Lüx & Delüx Umre Fiyatları Lüx & Delüx Umre Fiyatları 2015-2016 HİSAR TURİZM LÜX UMRE KONSEPTLERİ Mekke-i Mükerreme otelleri Le Meridien Makkah Medine-i Münevvere otelleri CROWNE PLAZA DYAR INT. ARAC AQEEQ HOLİDAY VİLLA Mekke-i

Detaylı

ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013

ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013 ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013 Sayın üyemiz, ASKON Umre programımız, 31 Ocak - 08 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu organizasyonla ASKON üyeleri, Umre'nin hazzını

Detaylı

HAC HAZIRLIK KURSLARI

HAC HAZIRLIK KURSLARI T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI HAC HAZIRLIK KURSLARI YOLCULUĞA ÇIKMADAN ÖNCE MADDİ VE MANEVİ HAZIRLIK Bu derste; hac yolculuğunu eksiksiz, sıhhat, afiyet, huzur ve huşu içinde yapmak; sıkıntı

Detaylı

ÇİÇEK TURİZM 2012 UMRE REHBERİ Çiçek Turizm güvencesiyle, tecrübeli görevliler refakatinde, kutsal topraklara, huzura yolculuk. Aşkla yanan kalpleri yumuşatacak, unutulmaz bir hatıraya doğru. 27 YILLIK

Detaylı

Etstur ile Umre Gezisi Seyahat Öncesi Son Hatırlatmalar

Etstur ile Umre Gezisi Seyahat Öncesi Son Hatırlatmalar Değerli Etstur Misafirimiz, Etstur ile Umre Gezisi Seyahat Öncesi Son Hatırlatmalar Seyahatimize sadece 5 gün kaldı. Birlikte güzel anılarla dönmeyi arzu ettiğimiz Umre Ziyareti gezimiz için yola çıkmadan

Detaylı

ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARI MİRAÇ KANDİLİ UMRE PROGRAMI DETAYLARI

ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARI MİRAÇ KANDİLİ UMRE PROGRAMI DETAYLARI ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARI MİRAÇ KANDİLİ UMRE PROGRAMI DETAYLARI 5 GECE 6 GÜN TARİHLER Gidiş: 19 Nisan 2017 Çarşamba, İstabul Medine-i Münevvere Transfer: 21 Nisan 2017 Cuma, Medine-i Mün. - Mekke-i Mükerreme

Detaylı

2018 Umre Programları Fiyat Listesi

2018 Umre Programları Fiyat Listesi 2018 Umre Programları Fiyat Listesi Mekke Otelleri Safwa Tower Milenyum Mekke Hyatt Regency Tevhid Intercontinental Anjum Dar Iman Endülüs - 590m 2 Medine Otelleri Dar Iman Hicre Mövenpick Otel Al Jaad

Detaylı

UMRE 2017 / 1438 UMRE PROGRAMLARI

UMRE 2017 / 1438 UMRE PROGRAMLARI UMRE 2017 / 1438 UMRE PROGRAMLARI Değerli Dostlar; 30 yıllık deneyimimiz ve tecrübeli çalışanlarımızla sizlere daha iyi hizmet verebilmek için 20162017 yılı Umre sezonuna başlamış bulunuyoruz. VAKFE TUR

Detaylı

Seçelim ve yerleştireli. Kutlu : Merhaba. Sophie : Kutlu :. Kutlu... e?

Seçelim ve yerleştireli. Kutlu : Merhaba. Sophie : Kutlu :. Kutlu... e? Seçelim ve yerleştireli. erelisi iz? e i adı e u oldu erha a Türk ü sizi adı ız erelisi iz? Kutlu : Merhaba. Sophie : Kutlu :. Kutlu.... e? Sophie : Be i adı Sophie. Kutlu : Memnun oldum. Sophie : Be de..

Detaylı

14 30 Kasım Aralık Kasım Ocak Aralık Ocak Aralık Ocak Ocak Şubat 2

14 30 Kasım Aralık Kasım Ocak Aralık Ocak Aralık Ocak Ocak Şubat 2 TURU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ UMRE TUR PROGRAMI SON MÜRACAAT TARİHİ GİDİŞ TARİHİ 1 26 Ekim 2018 13 Kasım 2018 2 31 Ekim 2018 17 Kasım 2018 3 02 Kasım 2018 20 Kasım 2018 4 09 Kasım 2018 24 Kasım 2018 5 09 Kasım

Detaylı

Umre. Programı. Aralık-Ocak-Şubat-Mart. www.haremtur.com.tr. * Fiyatlarımız kişi başı fiyatlarıdır.

Umre. Programı. Aralık-Ocak-Şubat-Mart. www.haremtur.com.tr. * Fiyatlarımız kişi başı fiyatlarıdır. 2 01 6 20 15- Umre Programı EKONOMİK UMRE BROŞÜRÜ Aralık-Ocak-Şubat-Mart www.haremtur.com.tr 1 601 602 ARALIK UMRE / 19 GECE - 20 GÜN SERVİSLİ PROGRAM 2 Kişilik Oda 3 Kişilik Oda 4 Kişilik Oda Gidiş 1

Detaylı

DİYANET AMERİKA MERKEZİ 2017 YILI UMRE ORGANİZASYONU ŞARTLARI

DİYANET AMERİKA MERKEZİ 2017 YILI UMRE ORGANİZASYONU ŞARTLARI DİYANET AMERİKA MERKEZİ 2017 YILI UMRE ORGANİZASYONU ŞARTLARI Amerika Birleşik Devletleri nden umreye gitmek isteyenler için düzenlediğimiz umre organizasyonu geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da T.C.

Detaylı

HAC 2015. www.facebook.com/beratturizm www.twitter.com/beratturizm www.youtube.com/beratturizm. Bilgi ve Rezervasyon 444 26 08 www.berat.com.

HAC 2015. www.facebook.com/beratturizm www.twitter.com/beratturizm www.youtube.com/beratturizm. Bilgi ve Rezervasyon 444 26 08 www.berat.com. HAC 2015 www.facebook.com/beratturizm www.twitter.com/beratturizm www.youtube.com/beratturizm Bilgi ve Rezervasyon 444 26 08 www.berat.com.tr BİZİ TERCİH ETME SEBEPLERİNİZ HAC VE UMRE DE 25 YILLIK TECRÜBE,

Detaylı

GÖREVLİLER Din Görevlisi ve Kafile Başkanı

GÖREVLİLER Din Görevlisi ve Kafile Başkanı HAKKIMIZDA Şirket ortaklarının 1980 li yıllarda amatör ruhla başlayan Hac ve Umre organizasyon tecrübesi 1993 yılında İkram Turizm Seyahat Acentası nın kuruluşu ile bugünlere kadar ulaşan ekibin temelleri

Detaylı

Etstur ile Umre Gezisi Seyahat Öncesi Son Hatırlatmalar

Etstur ile Umre Gezisi Seyahat Öncesi Son Hatırlatmalar Değerli Etstur Misafirimiz, Etstur ile Umre Gezisi Seyahat Öncesi Son Hatırlatmalar Seyahatimize sadece 2 gün kaldı. Birlikte güzel anılarla dönmeyi arzu ettiğimiz Umre Ziyaretimiz için yola çıkmadan önce

Detaylı

Oto atik Katılı. İşyeri Bazlı Bireysel E eklilik Pla ları da Yeni Dönem. Ekim 2016

Oto atik Katılı. İşyeri Bazlı Bireysel E eklilik Pla ları da Yeni Dönem. Ekim 2016 Oto atik Katılı İşyeri Bazlı Bireysel E eklilik Pla ları da Yeni Dönem Ekim 2016 1 Ülkemizde Sigortacılık ve Bireysel Emeklilik 1. Neden Otomatik Katılım? Sektörü Aralık 2015 2 Yaşla a Nüfus 85+ 80-84

Detaylı

HABER BÜLTENİ. xx Sayı 10. Ko ya ı imalat sanayi 11 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor:

HABER BÜLTENİ. xx Sayı 10. Ko ya ı imalat sanayi 11 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor: HABER BÜLTENİ xx.02.2015 Sayı 10 Ko ya a ayi Odası (KSO ve Türkiye Eko o i Politikaları Araştır a Vakfı TEPAV iş irliği de gerçekleştirile Konya İ alat Sa ayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye i, yerel düzeyde

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Ta ıtı For u Dersi Adı Öğreti Dili Kimyasallar ve Tehlikeleri Türkçe Dersi Verildiği Düzey Ön Lisans (X) Lisans ( ) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğiti Öğreti Siste i Örgü Öğreti X Uzakta Öğreti Ders

Detaylı

2018 m. / 1439 h dan. itibaren. Kudüslü Umre dan. Yılbaşı Umresi dan. Mevlid Kandil Umresi Kasım Sonu

2018 m. / 1439 h dan. itibaren. Kudüslü Umre dan. Yılbaşı Umresi dan. Mevlid Kandil Umresi Kasım Sonu للعمرة 2018 m. / 1439 h. مروة Yılbaşı Umresi 1.400 dan Kudüslü Umre 1.850 dan Lufthansa Direk uçuş Ostern Umresi 999,- dan Mevlid Kandil Umresi Kasım Sonu 1.100 dan عمرة مولد النبي Mevlid Kandili Umresi

Detaylı

Etstur ile Umre Gezisi Seyahat Öncesi Son Hatırlatmalar

Etstur ile Umre Gezisi Seyahat Öncesi Son Hatırlatmalar Değerli Etstur Misafirimiz, Etstur ile Umre Gezisi Seyahat Öncesi Son Hatırlatmalar Seyahatimize sadece 2 gün kaldı. Birlikte güzel anılarla dönmeyi arzu ettiğimiz Umre Ziyaretimiz için yola çıkmadan önce

Detaylı

Neden Hisar Turizm? 2015 Hac ve Umre sezonunda bizi sektörün en zirvesine taşıyan, siz gönül dostlarımıza teşekkür ederiz.

Neden Hisar Turizm? 2015 Hac ve Umre sezonunda bizi sektörün en zirvesine taşıyan, siz gönül dostlarımıza teşekkür ederiz. Neden Hisar Turizm? Hisar Turizm; 29 Yıllık Hac ve Umre tecrübesi ve Türkiye nin en büyük Hac ve Umre seyahat acentası güvencesi ile Tam hizmet Tam ibadet anlayışı ile Sünneti Seniyye ye uygun Hac ve Umre

Detaylı

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ HABER BÜLTENİ xx.09.2017 Sayı 65 Ko ya Ti aret Odası KTO tarafı da Türkiye İstatistik Kuru u da ve Türkiye İhra atçılar Meclisi de alı a verilere dayalı olarak hazırla a Konya Dış Ti aret Bülte i ile Konya

Detaylı

05 ARALIK 2015 CUMARTESİ 07 ARALIK 2015 PAZARTESİ 11 ARALIK 2015 CUMA 10 ARALIK 2015 PERŞEMBE 12 ARALIK 2015 CUMARTESİ 16 ARALIK 2015 ÇARŞAMBA

05 ARALIK 2015 CUMARTESİ 07 ARALIK 2015 PAZARTESİ 11 ARALIK 2015 CUMA 10 ARALIK 2015 PERŞEMBE 12 ARALIK 2015 CUMARTESİ 16 ARALIK 2015 ÇARŞAMBA 1980 yılından beri büyük Türk Turizmi nin; 1990 yılından beri ise hacılarımızın hizmetinde olan Sonarex Turizm olarak yepyeni bir heyecan ve farklı bir yaklaşım tarzıyla yolculukların en güzeli olan Umre

Detaylı

DİYANET CANADA 2019 HAC ORGANİZASYONU 28 TEMMUZ 20 AĞUSTOS

DİYANET CANADA 2019 HAC ORGANİZASYONU 28 TEMMUZ 20 AĞUSTOS 2019 Diyanet Hac Organizasyonunda müracaat ve kayıtlar; 15 Şubat 2019 07 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılabilecektir. HAC ÜCRETLERİ Hac kafilesine Toronto veya Montreal şehirlerinden katılıp yolculuğunu

Detaylı

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART UMRE PROGRAMLARI

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART UMRE PROGRAMLARI ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART UMRE PROGRAMLARI Turizm sektörüne farklı bir soluk getirmek amacı ile 2005 yılında kurulan Hudeybiye Turizm A Gurubu bir Acenta Firması olup Yurt içi, Yurt Dışı, Kültür Turları,

Detaylı

2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri

2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri 2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri 25.11.2015 19.01.2016 & 06.02.2016 29.02.2016 Tarihleri Arasındaki Geçerli Fiyatlar 4 Mekke + 3 Medine 8 Gün / 7 Gece 1210 USD 1180 USD 1150 USD 6 Mekke + 3 Medine 10 Gün

Detaylı

2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI

2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI 2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI (3 gün veya gece Kudüs, 3 gün veya gece Medine, 7 gün veya gece Mekke) Kudüs te İkamet : Holyland, St George, Royal Wings

Detaylı

2019 HAC PROGRAMLARIMIZ

2019 HAC PROGRAMLARIMIZ HACCA GİDİYORUZ Davetine icabet ederek huzuruna gelmeye niyet ettik. 2019 HAC PROGRAMLARIMIZ HUDEYBİYE GROUP KURULUŞLARIDIR 1.PROGRAM ODA TİP 30-35 GÜN MEKKE OTELİ : SERVİSLİ EKONOMİK OTEL MEDİNE OTELİ

Detaylı

2018 YILI BAHAR UMRESİ DUYURUSU

2018 YILI BAHAR UMRESİ DUYURUSU 2018 YILI BAHAR UMRESİ DUYURUSU Bu seneki Bahar Umresine EKREM TURİZM Şirketi ile gidilecektir. Umre seyahatimizin süresi 11 gece Mekke, 8 gece Medine konaklamalı olmak üzere 20 gün dür. Mekke de AL ANDULUS

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI

STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 22 STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 406 A GRUBU STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 22 A GRU BU STAJ ARA DÖ NEM DE ER LEN D R ME S AY RIN TI LI SI NAV KO NU LA

Detaylı

Türkiye de İlk! Faizsiz 36 Ay Sabit Taksit ile 14 Gün Umre 159 TL!

Türkiye de İlk! Faizsiz 36 Ay Sabit Taksit ile 14 Gün Umre 159 TL! Türkiye de İlk! Faizsiz 36 Ay Sabit Taksit ile Umre 159 TL! Erken Rezervasyonda 100$ İndirim! 900$ dan Başlayan Fiyatlarla! Kredi Kartlarına Peşin Fiyatına 6 Taksit İmkanı! www.evratur.com 2016 Umre ProgramlarI

Detaylı

DİYANET UMRE ORGANİZASYONUNUN TEMEL NİTELİKLERİ:

DİYANET UMRE ORGANİZASYONUNUN TEMEL NİTELİKLERİ: 2 2 Diyanet Umre (Ramazan) DİYANET ORGANİZASYONUNUN TEMEL NİTELİKLERİ: 1- Umre yolculuğunu manevi bir yenilenme vesilesi haline getirebilmek amacıyla irşat ve rehberlik 2- Görevlilerimiz nezaretinde usulüne

Detaylı

TRABZON veya İSTANBUL KALKIŞLI. UMRE TURLARI REHBERi

TRABZON veya İSTANBUL KALKIŞLI. UMRE TURLARI REHBERi TRABZON veya İSTANBUL KALKIŞLI UMRE TURLARI REHBERi HAKKIMIZDA Torlak Turizm 1994 İsmail Torlak tarafından kuruldu. 1994 yılından itibaren her yıl düzenli olarak Hac ve Umre Organizasyonları gerçekleştiren

Detaylı

2018 YILI EMİN HOCAMIZLA BİRLİKTE TAM RAMAZAN UMRESİ DUYURUSU

2018 YILI EMİN HOCAMIZLA BİRLİKTE TAM RAMAZAN UMRESİ DUYURUSU 2018 YILI EMİN HOCAMIZLA BİRLİKTE TAM RAMAZAN UMRESİ DUYURUSU Bu seneki Tam Ramazan Umresine EKREM TURİZM Şirketi ile gidilecektir. Umre seyahatimizin süresi 22 gece Mekke, 12 gece Medine konaklamalı olmak

Detaylı

2015 SEZONU GENEL KURALLAR

2015 SEZONU GENEL KURALLAR 2015 SEZONU GENEL KURALLAR İçi dekiler A. TURNUVA KATEGORİLERİ... 2 B. GRUP TANIMLARI... 2 C. TAKIM TANIMI... 2 D. KOÇLAR... 3 E. GENEL KURALLAR KURALLI KLASMAN... 4 1 A. TURNUVA KATEGORİLERİ Dü ya Ro

Detaylı

$ 1250 $ 1150 $ 1500 $ 1400 $ 1400 $ 1300 $ 1300 $ 1200

$ 1250 $ 1150 $ 1500 $ 1400 $ 1400 $ 1300 $ 1300 $ 1200 NORMAL UMRE Emcad Ejyad - Uzaklık 500 M $ 1150 $ 1100 26 ARALIK EKONOMIK UMRE 25 GÜN Mekke Otel ----- 19 Gün Mekkede 25 GÜN $ 1500 $ 1400 $ 1300 10 OCAK EKONOMIK UMRE Mekke Otel ----- 14 Gün Mekkede $

Detaylı

2018 m. / 1439 h dan. itibaren. Kudüslü Umre dan. Yılbaşı Umresi dan. Mevlid Kandil Umresi Kasım Sonu

2018 m. / 1439 h dan. itibaren. Kudüslü Umre dan. Yılbaşı Umresi dan. Mevlid Kandil Umresi Kasım Sonu للعمرة 2018 m. / 1439 h. مروة Yılbaşı Umresi 1.400 dan Kudüslü Umre 1.850 dan Lufthansa Direk uçuş Ostern Umresi 1.250 dan Mevlid Kandil Umresi Kasım Sonu 1.100 dan عمرة مولد النبي Mevlid Kandili Umresi

Detaylı

ROTARY INTERNATIONAL CONVENTION. Toronto, Kanada Haziran 2018

ROTARY INTERNATIONAL CONVENTION. Toronto, Kanada Haziran 2018 ROTARY INTERNATIONAL CONVENTION Toronto, Kanada 21 27 Haziran 2018 PROGRAM İSTANBUL TORONTO 01.Gün 21 Haziran 2017 11.00 Atatürk Hava Li a ı Dış Hatlar Gidiş Ter i ali Türk Hava Yolları ko tuarı da VIP

Detaylı

T.C. EDREMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. EDREMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. EDREMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA SUNULAN NO HİZMET 1 U u i Ko trollerde halkı Sağlığı ile ilgili yerlerde yapıla de eti lerde Ge el )a ıta Yö et eliği

Detaylı

KALIPLAŞMIŞ KELİME ÖBEKLERİNDE ANLAM

KALIPLAŞMIŞ KELİME ÖBEKLERİNDE ANLAM KALIPLAŞMIŞ KELİME ÖBEKLERİNDE ANLAM . İKİLEMELER Bir sözün etkisini artır ak a a ıyla iki söz üğü kalıplaş ası yoluyla oluşa sözlerdir. İlk akışta güçlü kuvvetli iri gözüküyor. Yaptığı ı ya lış olduğu

Detaylı

2015 YILI UMRE ORGANİZASYONU İLE İGİLİ USUL VE ESASLAR

2015 YILI UMRE ORGANİZASYONU İLE İGİLİ USUL VE ESASLAR 2015 YILI UMRE ORGANİZASYONU İLE İGİLİ USUL VE ESASLAR Müşavirliğimizce, Ataşeliklerimiz ve DİTİB lerimizin işbirliği ile düzenlenecek olan 2015 Yılı Umre Organizasyonu na dair usul ve esaslar aşağıda

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI HAC VE UMRE HİZMETLERİ

T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI HAC VE UMRE HİZMETLERİ T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI HAC VE UMRE HİZMETLERİ G E N E L M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü Muhterem Hacılarımız, Kutsal yolculuğumuz hayırlı olsun Bu imkânı ve fırsatı veren Allah a şükürler olsun.

Detaylı

Turizm ve Seyahat Tic. Ltd. Şti. TURİZM SEYAHAT ACENTASI yıl

Turizm ve Seyahat Tic. Ltd. Şti. TURİZM SEYAHAT ACENTASI yıl UMRE 2016-2017 25.yıl 2016-2017 UMRE TARİHLERİ KODU GÜN SAYISI GİDİŞ TARİHİ DÖNÜŞ TARİHİ VARIŞ YERİ AÇIKLAMA 1. 1 2 3 4 9 Gece Gün 14 Gece Gün 9 Aralık 9 Aralık 9 Aralık 9 Aralık 18 Aralık 23 Aralık 28

Detaylı

MERVE UMRE Kudüslü Umre dan itibaren Dubaili Umre dan itibaren Ekonomik Umre dan itibaren

MERVE UMRE Kudüslü Umre dan itibaren Dubaili Umre dan itibaren Ekonomik Umre dan itibaren 2007 m. / 1438 h. MERVE مروةللعمرة HAC KERVANI UMRE PROGRAMLARIMIZ Kudüslü Umre 1.750 dan itibaren Dubaili Umre 1.500 dan itibaren Ekonomik Umre 1.050 dan itibaren Aralık Başı Umrelerimiz 03.12.2016-17.12.2016

Detaylı

DİYANET UMRE. T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı

DİYANET UMRE. T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı DİYANET UMRE 2012 T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı DİYANET UMRE ORGANİZASYONUNDA ANA HEDEFİMİZ: > Usulune Uygun İbadet, > İrşad ve Rehberlik, > Güven ve Huzur, > Sağlıklı İntikal ve İkamet, > Zaman ve Mali

Detaylı

HABER BÜLTENİ. XX Sayı 16. Ko ya ı imalat sanayi 17 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor:

HABER BÜLTENİ. XX Sayı 16. Ko ya ı imalat sanayi 17 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor: HABER BÜLTENİ XX.08.2015 Sayı 16 Ko ya a ayi Odası (KSO ve Türkiye Eko o i Politikaları Araştır a Vakfı TEPAV iş irliği de gerçekleştirile Konya İ alat Sa ayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye i, yerel düzeyde

Detaylı

Gönlünüzdeki Hac İçin Bizde Yeriniz Hazır 2018 HAC. Hac Programları ve Bilgilendirme Kataloğu

Gönlünüzdeki Hac İçin Bizde Yeriniz Hazır 2018 HAC. Hac Programları ve Bilgilendirme Kataloğu Gönlünüzdeki Hac İçin Bizde Yeriniz Hazır 2018 HAC Hac Programları ve Bilgilendirme Kataloğu BURSA: (0224) 224 95 12 - İSTANBUL: (0212) 635 92 62 2 3 www.niltur.com info@niltur.com Sizlere Hizmet Bizim

Detaylı

1. Taksit (USD) 1. Taksit (USD) 2 kiģilik odada kiģi baģına 2.000 2.000 1.000 5.000 3 kiģilik odada kiģi baģına 2.000 2.000 710 4.710. 1.

1. Taksit (USD) 1. Taksit (USD) 2 kiģilik odada kiģi baģına 2.000 2.000 1.000 5.000 3 kiģilik odada kiģi baģına 2.000 2.000 710 4.710. 1. 2015 YILI HAC ÜCRETLERĠ: 1-2015 yılı hac ücretleri $ olarak (135 USD kurban ücreti de dahil edilmek suretiyle) aşağıdaki tabloda gösterildiği şekilde tahsil edilecektir. ORGANĠZASYON ÇEġĠDĠ NORMAL HAC

Detaylı

RAVZANUR TURİZM & SEYAHAT ACENTASI

RAVZANUR TURİZM & SEYAHAT ACENTASI RAVZANUR TURİZM & SEYAHAT ACENTASI 2018 19 1440 SÜPER EKONOMİK SERVİSLİ OTEL MEKKE MEDİNE GÜN 2'l ODA 3'lü ODA 24 SAAT SERVİSLİ EKONOMİK TİP ŞİŞE BÖLGESİ OTELLERİ 2-3km. EKONOMİK TİP 300-400m. 15 GÜN 20

Detaylı

Diyanet 2013-2014 Umre

Diyanet 2013-2014 Umre 2 2 Diyanet Umre DİYANET ORGANİZASYONUNUN TEMEL NİTELİKLERİ: 1- Umre yolculuğunu manevi bir yenilenme haline getirebilmek amacıyla irşat ve rehberlik 2- Görevlilerimiz nezaretinde usulüne ve adabına uygun

Detaylı

2015-2016 UMRE PROGRAMLARI

2015-2016 UMRE PROGRAMLARI 2015-2016 UMRE PROGRMLRI Değerli Dostlar; 29 yıllık deneyimimiz ve tecrübeli çalışanlarımızla sizlere daha iyi hizmet verebilmek için 2015-2016 yılı Umre sezonuna başlamış bulunuyoruz. VKFE TUR olarak

Detaylı

Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı. Tedarik Profili Kulla ı ı

Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı. Tedarik Profili Kulla ı ı İsta ul Tekstil ve Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı Tedarik Profili Kulla ı ı Dökü a ı İÇİNDEKİLER 1. SATIN ALMA PORTALINA KAYIT OLMA 03 1.1. Tedarikçi Kayıt/Gü elle e 04 1.1.1.Genel Bilgiler

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler HAC VE UMRE ORGANİZASYONU DÜZENLEYEN A GRUBU SEYAHAT ACENTALARINDA GÖREVLENDİRİLEN KAFİLE BAŞKANLARI, DİN GÖREVLİLERİ VE ACENTA GÖREVLİLERİNİN GÖREV VE YETKİLERİNE DAİR YÖNERGE (*) BİRİNCİ BÖLÜM Genel

Detaylı

Gönlünüzdeki Hac İçin Bizde Yeriniz Hazır 2019 HAC. Hac Programları ve Bilgilendirme Kataloğu

Gönlünüzdeki Hac İçin Bizde Yeriniz Hazır 2019 HAC. Hac Programları ve Bilgilendirme Kataloğu Gönlünüzdeki Hac İçin Bizde Yeriniz Hazır 2019 HAC Hac Programları ve Bilgilendirme Kataloğu BURSA: (0224) 224 95 12 - İSTANBUL: (0212) 635 92 62 2 3 www.niltur.com info@niltur.com Sizlere Hizmet Bizim

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Turizm ve Seyahat Tic. Ltd. Şti. Beyti Şerife giderken, beytin sahibine gidebilmek ümidiyle... UMRE. 24.yıl. www.ozmerveturizm.com.

Turizm ve Seyahat Tic. Ltd. Şti. Beyti Şerife giderken, beytin sahibine gidebilmek ümidiyle... UMRE. 24.yıl. www.ozmerveturizm.com. Beyti Şerife giderken, beytin sahibine gidebilmek ümidiyle... 24.yıl UMRE www.ozmerveturizm.com.tr 20-2016 BİZE DAİR 1992 yılında kurulan Özmerve Turizm 24 yıldır siz değerli dostlarına mübarek Hac ve

Detaylı

EKMUD BİYOİSTATİSTİK AKADEMİSİ

EKMUD BİYOİSTATİSTİK AKADEMİSİ EKMUD BİYOİSTATİSTİK AKADEMİSİ Yrd.Doç.Dr.Gökmen ZARARSIZ Erciyes Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Biyoistatistik Anabilim Dalı, Kayseri Turcosa Analitik Çözümlemeler Ltd Şti, Kayseri gokmenzararsiz@hotmail.com

Detaylı

T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı. DİYANET İŞLERİ Hac ve Umre BAŞKANLIĞI. Hizmetleri Müdürlüğü GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 HAC DİYANET 2015 HAC

T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı. DİYANET İŞLERİ Hac ve Umre BAŞKANLIĞI. Hizmetleri Müdürlüğü GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 HAC DİYANET 2015 HAC T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı DİYANET İŞLERİ Hac ve Umre BAŞKANLIĞI Hizmetleri HAC ve Genel UMRE Müdürlüğü HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 HAC DİYANET 2015 HAC 1 2 DİYANET 2015 HAC Kutlu İklime Yolculuk...

Detaylı

Kutlu İklime Yolculuk...

Kutlu İklime Yolculuk... Kutlu İklime Yolculuk... Hac Diyanet 2 DİYANET HAC ORGANİZASYONUNDA ANA HEDEFİMİZ: Usulüne Uygun İbadet, İrşad ve Rehberlik, Güven ve Huzur, Tecrübeye Dayalı Kaliteli Hizmet, Sağlıklı İntikal ve İkamet,

Detaylı

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ UMRE TUR PROGRAMI

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ UMRE TUR PROGRAMI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ UMRE TUR PROGRAMI EK-1 TUR NO SON MÜRACAAT TARİHİ GİDİŞ TARİHİ DÖNÜŞ TARİHİ 2 KİŞİLİK ODA 3 KİŞİLİ K ODA 4 KİŞİLİK ODA 1 26 Ekim 2018 13 Kasım 2018 2 31 Ekim 2018 17 Kasım 2018 3 02

Detaylı

Yüce Allah Buyuruyor ki:

Yüce Allah Buyuruyor ki: HAC 2017 Yüce Allah Buyuruyor ki: Haccı da umreyi de sırf Allah için tam olarak yerine getiriniz. (Bakara, 2/196) Kim Allah için hacceder de (Allah'ın rızasına uymayan) kötü söz ve davranıșlardan ve Allah'a

Detaylı

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar Öğrencilere farklı bir çalışma ortamında okul kavramını sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu sağlamak. Öğrencilerin sorumluluk

Detaylı

Türk Yoğu Bakı He şireleri Der eği

Türk Yoğu Bakı He şireleri Der eği Türk Yoğu Bakı He şireleri Der eği Türk Yoğu Bakı He şireleri Der eği TARİHÇEMİZ Veh i Koç Vakfı tarafı da yoğu akı he şireleri i eğiti progra ları ı i ele ek a a ıyla A erika Birleşik Devletleri e gö

Detaylı

7. Sınıf MATEMATİK TAM SAYILARLA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMLERİ 1. I. ( 15) ( 1) 5. ( 125) : ( 25) 5 6. (+ 9) = (+ 14)

7. Sınıf MATEMATİK TAM SAYILARLA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMLERİ 1. I. ( 15) ( 1) 5. ( 125) : ( 25) 5 6. (+ 9) = (+ 14) 7. Sınıf MATEMATİK TAM SAYILARLA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMLERİ TEST 1 1. I. (15) (1) II. (1) (6) III. (+8) (1) IV. (10) (1) Yukarıda verilen işlemlerden kaç tanesinin sonucu pozitiftir? A) 4 B) 3 C) 2 D) 1

Detaylı

Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti

Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti İnanç odaklı bir firma olarak biz, Hz. Allah ın ve Resulullah Efendimiz in (s.a.v.) misafirlerine hizmet etme şuuruna sahibiz 29 yıllık tecrübemiz ve yüksek ilmi değerlerle

Detaylı

Rekabet Kurumu İle İlişkilerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Kılavuz

Rekabet Kurumu İle İlişkilerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Kılavuz Rekabet Kurumu İle İlişkilerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Kılavuz Reka et Kuru u, Sayılı Reka eti Koru ası Hakkı da Ka u "Ka u " ile kendisine verilen görevleri yerine getirirke çeşitli

Detaylı

Görevi /Pozisyonu... Staj Yapılacak Kurumun; Adı :... Açık Adresi :... Tel.:...Faks:...E-posta:... Sektörü :... Faaliyet Konusu :...

Görevi /Pozisyonu... Staj Yapılacak Kurumun; Adı :... Açık Adresi :... Tel.:...Faks:...E-posta:... Sektörü :... Faaliyet Konusu :... FORM 1. STAJYER KABUL FORMU Avrasya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu... Programı öğrencilerinden...no.lu,... n...-... tarihleri arasında kurumumuzda 30 iş günü stajyer olarak görev almasını

Detaylı

15 04 Aralık Ocak 2018 Ankara- Cidde Aralık Ocak Aralık Ocak 2018 Ankara- Cidde Aralık Ocak 201

15 04 Aralık Ocak 2018 Ankara- Cidde Aralık Ocak Aralık Ocak 2018 Ankara- Cidde Aralık Ocak 201 TUR U ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ UMRE TUR PROGRAMI SON MÜRACAAT TARİHİ GİDİŞ TARİHİ 1 26 Ekim 2017 14 Kasım 2017 2 26 Ekim 2017 18 Kasım 2017 3 02 Kasım2017 21 Kasım 2017 4 02 Kasım 2017 25 Kasım 2017 5 02 Kasım

Detaylı

DİYANET CANADA 2018 HAC ORGANİZASYONU 5 AĞUSTOS - 2 EYLÜL

DİYANET CANADA 2018 HAC ORGANİZASYONU 5 AĞUSTOS - 2 EYLÜL Rahman ın Misafiri Kardeşlerimiz! Bu kutlu hac yolculuğunu nasip eden Yüce Allah a hamd, hac ibadetini bütün yönleriyle bizlere öğreten Peygamber Efendimize (s.a.s) salâtü selam olsun. Mekke-i Mükerreme

Detaylı

HABER BÜLTENİ Sayı 12. Ko ya ı imalat sanayi yıldır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor:

HABER BÜLTENİ Sayı 12. Ko ya ı imalat sanayi yıldır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor: HABER BÜLTENİ 02.04.2015 Sayı 12 Ko ya a ayi Odası (KSO ve Türkiye Eko o i Politikaları Araştır a Vakfı TEPAV iş irliği de gerçekleştirile Konya İ alat Sa ayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye i, yerel düzeyde

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

ÖZEL BİLFEN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETİM YILI 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ

ÖZEL BİLFEN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETİM YILI 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖZEL BİLFEN İLKÖĞRETİM OKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ TEST: 16 1. Hac ibadeti ne zaman farz olmuştur? A) Hicretin 9. yılında B) Hicretin 6. yılında C) Mekke nin fethinden

Detaylı

01 Aralık 2015 TÜRK HAVA YOLLARI YANBU MÜDÜRLÜĞÜ TANITIM SUNUMU

01 Aralık 2015 TÜRK HAVA YOLLARI YANBU MÜDÜRLÜĞÜ TANITIM SUNUMU 01 Aralık 2015 TÜRK HAVA YOLLARI YANBU MÜDÜRLÜĞÜ TANITIM SUNUMU İÇİNDEKİLER: Şehir Olarak YANBU Umre ve HAC Açısından YANBU YANBU Havalimanı VİP HİZMET YANBU Yol/Uzaklık Bilgisi Bedir Ziyareti ve El Jehfa

Detaylı

Yanma ve Yangın Vize Soruları - Cevapları 25.04.2015

Yanma ve Yangın Vize Soruları - Cevapları 25.04.2015 Yanma ve Yangın Vize Soruları - Cevapları 25.04.2015 1 )A il yö le dir e ve aydı lat a ar atürleri yerleşi kuralları ile ilgili aşağıdakilerde ha gisi veya ha gileri doğrudur? I- Yö le dir e işaretleri,

Detaylı

Kutlu İklime Yolculuk...

Kutlu İklime Yolculuk... Kutlu İklime Yolculuk... Hac Diyanet 2 DİYANET HAC ORGANİZASYONUNDA ANA HEDEFİMİZ: Usulüne Uygun İbadet, İrşad ve Rehberlik, Güven ve Huzur, Sağlıklı İntikal ve İkamet, Zaman ve Mali Duruma Göre Konaklama

Detaylı

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN BANKALAR KANUNU NUN 46 NCI MADDESİNE GÖRE YAPACAKLARI TASDİKE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN BANKALAR KANUNU NUN 46 NCI MADDESİNE GÖRE YAPACAKLARI TASDİKE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN BANKALAR KANUNU NUN 46 NCI MADDESİNE GÖRE YAPACAKLARI TASDİKE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK 13 298 YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN BANKALAR KANUNU NUN 46 NCI MADDESİNE

Detaylı

Havana Playa del Este Havana Viñales Havana Cienfuegos Trinidad Santa Clara Fiziksel Zorluk

Havana Playa del Este Havana Viñales Havana Cienfuegos Trinidad Santa Clara Fiziksel Zorluk 1 Mayıs ta KÜBA Tarih: 29 Mayıs - 7 Haziran 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 29 Nisan 2019 - AF 5089 - İstanbul Atatürk - 10:40» Paris Charles de Gaulle - 13:40 29 Nisan 2019 - AF 946 - Paris Charles de Gaulle

Detaylı

UMRE PROGRAMLARI 1 PROGRAM. Size Özel Umre. Bilgi İsteyiniz

UMRE PROGRAMLARI 1 PROGRAM. Size Özel Umre. Bilgi İsteyiniz 1 PROGRAM MEKKE OTEL ANJUM - ELAF MASHAER - LE MERIDIEN - AJYAD MEKARIM MEDİNE OTEL HAYATT INT. - ROYAL INN NOZOL - HARMONY TÜRKİYE NİN HER YERİNDEN THY İLE (İç hat bağlantı crete dahil) 1.350 $ 1.650

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Kutlu İklime Yolculuk...

Kutlu İklime Yolculuk... 1 1 2 2 3 Kutlu İklime Yolculuk... 3 4 4 5 5 6 1. Umre yolcularımızı Allah ın birer misafiri olarak görüyor ve Allah ın misafirlerine hizmet etmeyi en büyük şeref olarak değerlendiriyoruz. 2. Umre ibadetinin

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı