Yenilikçi Teknolojiler. Plazma Serisi. EPL Plazma. Plazma Kesim Makinesi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yenilikçi Teknolojiler. www.ermaksan.com.tr Plazma Serisi. EPL Plazma. Plazma Kesim Makinesi."

Transkript

1 Yenilikçi Teknolojiler. Plazma Serisi EPL Plazma Plazma Kesim Makinesi.

2 m 2

3 ERMAKSAN; 1965 yılından beri Sac ݺleme Makineleri sektörüne güçlü AR-GE si ile yön veren, m 2 lik modern üretim tesislerinde, 700 kiºilik kalifiye ekibiyle verimli çalıºmayı esas alarak, kullanıcılarına kaliteli ve yüksek teknolojiye sahip makineler üreten 48 yıllık güçlü bir kuruluºtur. Hassas ve en yeni CNC tezgahlarla donatılmıº ana fabrikamız, uzman mühendisler gözetiminde yıllık adet sac iºleme makinesi üretme kapasitesine sahiptir. ERMAKSAN makinaları; Kanada dan Yeni Zelanda ya kadar 70 ülkede, güçlü teknik servise sahip seçkin bayilerimiz tarafından temsil edilmektedir.

4 Tek parçada iºleme kapasitesi

5 3.000 Yılda adet makine üretimi

6 EPL Plazma Plazma Kesim Makinesi. Plazma kesim makinesi; düºük iºletme ve yatırım maliyeti sağlamanın avantajıyla birlikte, üretim hattı ve otomasyona uygunluğu, geliºmiº hassas kesme kalitesi ile geniº ve esnek çözümler sunmaya devam ediyor. Plazma kesim makinesi; basit kullanılabilirliği, kesme ekipmanlarından bilgisayar kontrollü ekipmanlara kadar değiºebilen ve Dünya standartlarında kabul görmüº ileri üretim teknikleri ile üretilmiºtir. ERMAKSAN EPL plazma kesim makinesinde yüksek kesim kalitesi sağlamak için tasarım ve üretimde torchu hareket ettiren sistemin ivmelenme değerleri, titreºim özellikleri, hareket kontrolündeki hassasiyeti, kesme süratini, tekrar edilebilirlik göz önüne alınarak tasarımda rijit gövde, boºluksuz lineer yataklar, hassas raylar, hassas kremiyer diºliler ve servo motorlar kullanılmıºtır. EPL 3 eksen x 3 Yıllarca hassasiyetini kaybetmeyen, bakım ve sarf maliyetleri minimumda olan EPL serisi iºletmenizin kar merkezi olacaktır. Hypertherm HPR400 XD plazma kaynağı Üstün kesim teknolojisi, yüksek verimlilik ve yüksek performans. Rijit yapı Yüksek hassasiyetle iºleyip ürettiğimiz, dinamik ve statik rijitliği sağlanmıº, ºimdiye kadar üretilen en güçlü gövde. EDGE PRO kontrol paneli Yüksek verim, ergonomi ve kullanıcı dostu 15 dokunmatik renkli kontrolör.

7 Çift motor teknolojisi Köprüde X1, X2 motorlarını kullanan kafalar bağımsız hareket edebilmekte, paralel ve aynalı kesimler yapabilmektedir. Emiº kontrol sistemi Kirli duman kontrol altına alınarak güvenli bir çalıºma ortamı oluºur.

8 EPL plazma makinesinin müºteriye sağladığı avantajlar nelerdir? Avantajlar True Hole teknolojisi. LongLife teknolojisi. PowerPiece teknolojisi. Maksimum verimlilik. Düºük yatırım maliyeti. Saat baºına 2-3 katı daha fazla parça kesimi. TurboNEST CAD/CAM otomatik yerleºtirme programı. Hypertherm hassas kesim plazma jeneratörü ve torç sistemi. ArcGlide THC yüksek hassasiyetli otomatik yükseklik kontrol sistemi. 15 dokunmatik ekran Hypertherm EDGE PRO kontrolör. Lineer, boºluksuz yüksek hassasiyetli ray ve araba sistemi. 3 eksen ya da 5 eksen kesim teknolojisi. Pnömatik kontrollü hava emiº sistemli kesim tablası. Dijital sürücü ve AC servo motorlar. Planet tip yüksek hassasiyetli redüktör. Emiº kontrol sistemi. Rakiplerinize kıyasla daha düºük kesim maliyetleri. Dünya üzerinde çalıºan yüzlerce tezgah. Ağır ºartlara dayanıklı uzun ömürlü rijit yapı. 2 yıl garanti, 7/24 bakım desteği. Kolay kurulum, eğitim. LongLife teknolojisi ile HyDefinition kesimler Elektrik akımı ve gaz basıncının artması ve azalması anlık bir ºekilde kontrol edilir. Elektrod ve nozul aºınmasını azaltan LongLife teknolojisi uzun vadede iºletme maliyetlerini azaltır ve HyDefinition kesim kalitesi sunar.

9 Plazmada en doğru tercih En kaliteli kesim sonuçları için EPL plazma makinesi nin gövde ve bileºenleri özel CNC tezgahlarda en hassas ºekilde iºlenir. Bunun yanı sıra konusunda uzman mühendisler tarafından montajı yapılan gövde ve köprü, üretim ve montaj safhalarında ileri teknoloji test ölçüm cihazları ile kontrol edilmektedir. EPL plazma makinesini tercih etmek ile üretim hatalarınızı en aza indirir, yüksek üretkenlik ile firmanıza kazanç sağlar ve çok daha fazlasına sahip olursunuz. Yüksek performans ile saat baºına daha fazla parça kesimi HyPerformance plazma sistemleri daha hızlı kesim sağlayarak saat baºına daha fazla parça üretimi sağlar. Hypertherm PowerPierce teknolojisi daha önce yapılmıº plazmalardan daha kalın kesim yapmayı mümkün kılar ve oksijen gibi daha yavaº olan kesim teknolojilerinin yerini alır. HyPerformance plazmanın üstün kalitesi ve kalıcılığı, ikinci operasyonların kullanım süresini minimuma indirerek saatlik parça üretimini maksimuma çıkarır. HyPerformance ile zamandan tasarruf elde ederek, iºletmenize yüksek verim kazandırmıº olursunuz. Hypertherm LongLife teknolojisi ile HyDefinition kesim kalitesine sahip olursunuz.

10 Avantajlı bir seçim yaparken, yüksek performans ve yüksek verimlilik ile kaliteli kesimler yapın Hypertherm plazma kaynağı ERMAKSAN; EPL plazma makinelerinde standart olarak konusunda Dünya lideri Hypertherm HyPerformance HPR130 XD güç kaynağı kullanmaktadır. HPR130 XD güç kaynağı ile kaliteli kesimler yaparken, yüksek verimlilik elde edersiniz. EPL plazma makinesi ile düºük iºletme giderlerinin avantajlarıyla birlikte ERMAKSAN ın benzersiz güvenirliliğini de kazanmıº olacaksınız. Avantajlar Üstün kesim teknolojisi. Yüksek verimlilik. Yüksek performans Minimum iºletme gideri. Benzersiz güvenirlilik. True Hole teknolojisi. PowerPierce teknolojisi. LongLife teknolojisi. PowerPierce teknolojisi Sıvı soğutucu kalkan teknolojisi, delik delme esnasında erimiº metali püskürtür. PowerPierce teknolojisi yumuºak çelikte 50 ye kadar delik delme kapasitesine sahiptir.

11 Hypertherm EDGE Pro kontrolör EDGE Pro yüksek verim için sağlam ve güvenilir bir performans sağlar. Bu CNC kesim kalitesi ve üretiminizi geliºtirir, her vardiyada en iyi operatörünüz çalıºıyormuº gibi olanak sağlar. Kullanımı kolay CutPro özelliği ile 5 dakikadan daha az bir sürede üretim parçalarının hazırlanması. Parça program desteği. (PPS) Uzaktan yardım. Network-USB giriº desteği ile yazılım güncellemesi ve kolay ºekil-kalıp yerleºtirme. Otomatik gaz destek. DXF aktarma. Microsoft Windows XP. Güvenilir Dayanıklı 15 dokunmatik ekran, yüzey akustik dalga teknolojisi ile donatılmıºtır. Hava soğutucu ile elektronik aksamın üzerine toz birikmez. Hatalı kesimlerinizi önlemek için tasarlanmıºtır. Donanım seti, hataları sezerek gidermenize yardımcı olur. Yeni bir kesime baºlamak için beklemeden hızlı geçiº yapabilirsiniz. 2 yıl garanti.

12 EPL Plazma Plazma Kesim Makinesi. 5 eksen EPL plazma makinesini tercih etmekle, birden fazla açılı kesimler yaparak farklı malzeme kalınlıklarını (siyah sac, alüminyum ve paslanmaz) kesebilir, plazma kesim teknolojisi ile yüksek kesim hızlarına çıkabilir, çapaksız temiz yüzeyler elde edebilirsiniz. Otomatik açı ayarlama, operatöre zaman tasarrufu sağlar ve operatör hatalarından oluºabilecek sorunları ortadan kaldırır. EPL 5 eksen x 3 Esa Kvara kontrolör Hızlı, ergonomik, kullanıcı dostu 15 dokunmatik renkli kontrolör.

13 5 eksen kesim kafası Açılı kesimler yapabileceğiniz 5 eksen kesim kafası ile özel çizimlerinizi kolay ve hassas bir ºekilde iºleyin. Oksijen kesim teknolojisi Kalın malzemede kaliteli kesim ile sürekli verimlilik. Köprü Yüksek hassasiyette iºlenmiº, yüksek dinamikliğe sahip köprü. Rijit yapı Yüksek hassasiyetle iºleyip ürettiğimiz, dinamik ve statik rijitliği sağlanmıº, ºimdiye kadar üretilen en güçlü gövde. Plazma kesim teknolojisi 5 eksen EPL plazma makinesi ile açılı kesimler yaparken yüksek hız da çapaksız kesim yüzeyleri elde eder, siyah sac, alüminyum ve paslanmaz gibi farklı tip malzeme kesebilme esnekliğine sahip olursunuz.

14 5 eksen EPL plazma makinesi ile kesimlerinize yeni bir boyut kazandırın Yüksek üretkenlik ile zamandan tasarruf 5 eksen EPL plazma makinesi ile tüm açılar otomatik hesaplanarak ayarlanmaktadır. Bu özellik sayesinde operatöre manuel iºlem gerektirmeden, kesim esnasında oluºturulması gereken açı değerini otomatik oluºturarak, dik veya açısal kesimler sunmaktadır. Otomatik açı ayarlama, operatöre zaman tasarrufu sağlar ve operatör hatalarından oluºabilecek sorunları ortadan kaldırır. ݺletmenizdeki üretim maliyetine büyük katkı sağlar Kesim kafası, Z ekseni ile yukarı aºağı hareket ederken, X ekseni ile de sağa ve sola hareket etmektedir. 2 A ekseninde toplamda 180 derece hareket edebilmektedir. 3 C ekseninde +140, -330 derece hareket alanıyla toplamda 470 derecelik bir hareket ve iºleme açısına sahiptir. Yüksek üretkenlik ile zamandan tasarruf 5 eksen EPL plazma makinesi tercih etmekle, üretim maliyetlerinizi en aza indirirken, operatörünüze daha fazla çalıºma zamanı kazandırmıº olursunuz.

15 3D çarpıºma algılama sensörü Siz üretim yaparken istenmeyen çarpıºma durumlarını önceden sezen 3D çarpıºma algılama sensörü, kesim torch unun zarar görmesini engeller. 20 siyah sac 30 siyah sac 50 siyah sac

16 EPL Plazma Plazma Kesim Makinesi. ERMAKSAN farklı opsiyon seçenekleri ile isteklerinizi, hızlı ve esnek çalıºmaya en uygun ºekilde karºılar. İhtiyacınıza uygun otomasyon çözümlerimizi kullanarak, üretim kapasitenizi arttırabilir, zaman ve verim kaybına son verebilirsiniz. Emiº kontrol sistemi Kirli duman kontrol altına alınarak güvenli bir çalıºma ortamı oluºur. EPL 3 eksen x 2 EDGE PRO kontrol Yüksek verim, ergonomi ve kullanıcı dostu 15 dokunmatik renkli kontrolör. Hypertherm HPR130 XD plazma kaynağı Üstün kesim teknolojisi, yüksek verimlilik ve yüksek performans.

17 Plazma kesim teknolojisi Siyah sac, alüminyum ve paslanmaz gibi farklı tip malzeme kesebilme esnekliğine sahip olursunuz. Yeni güvenlik standartları Güvenli çalıºmayı sağlayan CE standartlarına uyumlu SICK M 4000 arka ıºık koruma perdesi. Farklı otomasyon çözümleri Operatörün ihtiyacına göre düºünülmüº, zamandan tasarruf etmek için dizayn edilmiº opsiyonel motorlu sac sürme sistemi.

18 True Hole teknolojisi ile delik delmek hiç bu kadar kolay olmamıºtı True Hole teknolojisi ile etkileyici kesimler Yumuºak çelik için True Hole kesim teknolojisi sadece HPR XD oto gaz plazma sistemlerinin kulanımı için uygundur. Yumuºak çelik için patentli True Hole kesim teknolojisi her bir malzeme kalınlığı ve delik boyutu için optimize edilmiº kesim parametrelerinin özel bir kombinasyonudur. True Hole teknolojisi aºağı doğru delme iºlerinde 1:1 diametre kalınlık oranında çıkıntı ve çukurları fark eder. Piyasada satılmakta olan diğer plazma sistemleri ile kıyaslandığında True Hole teknolojisi yumuºak çelikteki silindir deliği oluºturma açısından %50 ye kadar daha geliºmiº üretim ve hız sağlamaktadır. True Hole teknolojisi ile etkileyici kesimler Son teknoloji olan True Hole teknolojisi ile donatılmıº EPL plazma kesim makinesi, kesime baºladığı ilk dakikadan itibaren sizi etkileyen kesim kalitesiyle, en mükeel plazma kesim makinesidir.

19 ArcGlide THC (torch yükseklik kontrolü) Hypertherm HPR XD LongLife torch Torch yükseklik kontrolü ile daha hassas kesimler Geleneksel torch yükseklik kontrolünde, operatörün kesim kalitesini yakalaması için sürekli olarak Arc voltajını ayarlaması gerekmektedir. Özel bir teknik kullanılarak operatörün müdahelesi gerekmeden, ArcGlide THC (torch yükseklik kontrolü) sürekli olarak kesilen malzemeyle kesim torch u arasındaki mesafeyi ve Arc voltajını ayarlamaktadır. ArcGlide minimum operatör desteğiyle performansınızı arttırarak, mükeel kalitede kesimler yapmanızı sağlar, aynı zamanda plazmayla yapacağınız iºlemlerde kesim maliyetlerinizi azaltarak güvenilir bir destek sağlar. ArcGlide THC ideal kesim kalitesi ile iº verimliliğinizi arttırarak, kesim maliyetlerinizi de azaltmaktadır.

20 EPL Plazma Plazma Kesim Makinesi. 3 eksen EPL plazma makinesi; düºük iºletme ve yatırım maliyeti sağlamanın avantajlarıyla birlikte, oksijen kesim teknolojisi ile kalın malzeme kesimi, üretim ve otomasyona uygunluğu, sürekli iyileºtirilen ve geliºtirilen yüksek hassas kesme kalitesi ile esnek çözümler sunmaya devam ediyor. Infinity kontrolör Hızlı, ergonomik, kullanıcı dostu 19 dokunmatik renkli kontrolör. EPL 3 eksen x 2 Rijit yapı Yüksek hassasiyetle iºleyip ürettiğimiz, dinamik ve statik rijitliği sağlanmıº, ºimdiye kadar üretilen en güçlü gövde.

21 Emiº kontrol sistemi Kirli duman kontrol altına alınarak güvenli bir çalıºma ortamı oluºur. Yeni güvenlik standartları Güvenli çalıºmayı sağlayan CE standartlarına uyumlu SICK M 4000 arka ıºık koruma perdesi. Köprü Yüksek hassasiyette iºlenmiº, yüksek dinamikliğe sahip köprü. Oksijen kesim teknolojisi 3 eksen EPL plazma makinesi; düºük iºletme yatırımı, kalın malzemede kaliteli kesim ile sürekli verimlilik, kullanıcı dostu kontrolör ekranı ile kullanıcısına yüksek teknoloji sunar.

22 İhtiyacınıza uygun farklı esnek çözümlerimiz, hem verimli hem ekonomik Boru kesim EPL plazma ERMAKSAN, her geçen gün geliºen metal iºleme endüstrisinde yüksek teknoloji, mühendislik ve üretim kalitesiyle güvenilirliğini arttırmaktadır. Dünya standartlarında çelik, hidrolik ve elektronik ürünler kullanarak tüm üretim ihtiyaçlarınızı karºılar. Bununla birlikte müºterilerden gelen farklı özel ihtiyaçlara da çözüm sunan ERMAKSAN, boru kesim EPL plazma makinesini ve pah kırma sistemini kullanıcılarına opsiyonel olarak sunmaktadır. Boru kesim EPL plazma Ray üzerinde hareket eden ve ayna sistemi ile sıkıºtırılan boru, kesim iºlemi sonunda konveyör üzerinden uygun noktaya bırakılır.

23 Boru kesim EPL plazma sisteminde, kesilecek boru ray üzerinde hareket eder. 2 Daha sonra boru ayna yardımı ile sıkıºtırılır. 3 Plazma kesim kafası ile boru istenilen uzunlukta kesilir. 4 Kesim iºlemi sonunda otomatik boºaltma kolu, konveyör sistemi üzerinden boruyu uygun noktaya bırakır.

24 Standartlarınızı yükseltirken hem avantajlı bir seçim yapın, hem yüksek donanıma sahip olun Standart donanımlar Hypertherm Edge Pro CNC kontrolör. TurboNEST yazılım Hypertherm operatör panel. 15 LCD sanayi tipi dokunmatik ekran. 3 adet AC servo motor ve sürücü. Hypernet haberleºme sistemi. 3 adet planet tipi boºluksuz redüktör. Güvenli modül giriº-çıkıºları. Hypertherm HPR130 XD plazma kaynağı. Plazma için manuel gaz konsolu. Hypertherm ArcGlide TCH torch yükseklik sensörü. - Güvenli giriº-çıkıº Interface Modül. - Nozzle sensörü. - 3D çarpıºma sensörü standart strok. - Lazer pointer. Pnömatik sistemli kesme masası. Hareketli kumanda panel sistemi. 2 adet acil durum butonu. X,Y,Z eksenlerinde Igus marka sesiz kablo kanalları. Yüksek hassasiyetli lineer raylar. Yüksek hassasiyetli ve sessiz elis diºli. Metrik ve inch li ölçekler. Opsiyonel donanımlar Emiº kontrol sistemi. Sick ıºık bariyeri. Online ve bypass özellikli Infrom Saver DSP 3KVA UPS. Oksijen kesim istasyonu. Oksijen ve plazma için -/+ 45 derece manuel açılı kesme aparatı. Oksijen ve plazma için 350 ve 500 değiºtirilebilir strok. SMC hava kurutucu. Hypertherm HyDefinition plazma seçenekleri. - Hypertherm HPR260 XD - Hypertherm HPR400 XD - Hypertherm HPR800 XD Hypertherm otomatik gaz konsolu. Çalıºma ortamına göre elektrik panosuna soğutucu fan yada ısıtıcı takılması. Boru kesme sistemi. Linatrol Infinity 19 kontrolör. (3 istasyon ve üstü için) Esa Kvara 19 kontrolör. (5 eksen EPL plazma için) Lantek Expert 2 CAD/CAM yazılım. True Hole teknolojisi ProNEST yazılım. (True Hole teknolojisi ile gelmektedir) 5 eksen otomatik kesim kafası. Opsiyonel renk seçenekleri. Opsiyonel elektrik gerilimi. Avrupa Birliği CE normlarına uygunluk. Standartlarınızı yükseltirken hem avantajlı bir seçim yapın, hem yüksek donanıma sahip olun EPL plazma makinesinde isteğe bağlı olarak donanım seçeneklerini yükseltebilirsiniz. Bu sayede kesim yaparken daha fazla zaman kazanarak yüksek verim elde etmiº olursunuz.

25 Emiº kontrol sistemi ERMAKSAN; EPL plazma makinelerinde kullanıcısına opsiyonel olarak emiº kontrol sistemini sunmaktadır. Kesim esnasında insanlara veya ortama zarar verebilecek miktarda duman çıkmaktadır. Ortaya çıkan kirli hava olabildiğince uzaklaºtırılmalıdır. Bu sistem, kesim sırasında ortaya çıkan duman ve emisyonların filtrasyonu için özel olarak tasarlanmıºtır. Emiº kontrol sistemi ile kirli duman kontrol altına alınarak güvenli bir çalıºma ortamı oluºur. Avantajlar Temiz çalıºma ortamı. Kesim esnasında oluºan kıvılcımları ve ağır partiküllerin filtre elemanlarına ulaºmasını engelleyen entegre çapak seperatörü. EN 60335/2/69 a göre % 99,9 filtrasyon verimi. CNC kesme tezgahlarından kumanda olarak sekronize otomatik baºlama ve durma.

26 Teknik özellikler Plazma serisi Çalıºma geniºliği A Toplam geniºlik B Toplam yükseklik C Ara açıklık D Torch mesafesi E Çalıºma boyu Tabla yüksekliği Hız Makine ekrenleri Pozisyon doğruluğu Pozisyon tekrarlama doğruluğu Plazma kesme ünitesi Torch yükseklik kontrolü Kesme kapasitesi Enerji Ağırlık m/dak - kg EPL 1530 Kompakt X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava 3750 EPL 2040 Kompakt X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava 4750 EPL X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava 6750 Plazma serisi Çalıºma geniºliği A Toplam geniºlik B Toplam yükseklik C Ara açıklık D Torch mesafesi E Çalıºma boyu Tabla yüksekliği Hız Makine ekrenleri Pozisyon doğruluğu Pozisyon tekrarlama doğruluğu Plazma kesme ünitesi Torch yükseklik kontrolü Kesme kapasitesi Enerji Ağırlık m/dak - kg EPL X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava 7500 EPL X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava EPL X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava 8250

27 EPL X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava 8250 EPL X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava EPL X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava EPL X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava 9750 EPL X, Y, Z ± 0,1 DIN ± 0,05 DIN Hypertherm 130 XD Hypertherm ArcGlide V, 50Hz, 6bar hava 11500

28 Yenilikçi Teknolojiler. Plazma Serisi Organize Sanayi Bölgesi, Lacivert Cad. No:6 Nilüfer, Bursa / TÜRKİYE T: (pbx) F: E-posta: yisatis@ermaksan.com.tr EPL Rev.01-TR Tüm hakları saklıdır. ERMAKSAN Mart 2013

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. 80.000 m 2 Sektörün, Avrupadaki tek çatı altında toplanmıº en büyük üretim tesisi. ERMAKSAN; 1965 yılından beri Sac ݺleme Makineleri sektörüne güçlü AR-GE si ile yön veren, 80.000

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

iplasma PLAZMA-OXY KESİM

iplasma PLAZMA-OXY KESİM iplasma PLAZMA-OXY KESİM 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR. Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR. Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Dünyada ispatlamıº olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN,

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGD. Hidrolik Devirmeli Makas HGD

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGD. Hidrolik Devirmeli Makas HGD Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGD Hidrolik Devirmeli Makas HGD Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamıº olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 1965 den beri

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

KAYNAK VE KESME OTOMASYONU

KAYNAK VE KESME OTOMASYONU KAYNAK VE KESME OTOMASYONU CNC AĞIR HİZMET TEZGAHLARI MAGMACUT ---MODEL--- 2500DD 3000DD 4000DD NET KESİM GENİŞLİĞİ (mm) 2500 3000 4000 RAY AÇIKLIĞI (mm) 3620 4120 5120 TOPLAM GENİŞLİK (mm) - panolu 4535

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi. Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi. Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi R YENİ Fiber Laser Kesim Makinesi Koruyucu Cam Lazer ışınlarının verebileceği zararları engellemek ve sac kesimini

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Plazma Serisi. EPL Plazma. Plazma Kesim Makineleri EPL

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Plazma Serisi. EPL Plazma. Plazma Kesim Makineleri EPL Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Plazma Serisi EPL Plazma Plazma Kesim Makineleri EPL EPL Plazma 3 Eksen Serisi. Gelişmiş hassas kesim kalitesi, üretim hattı ve otomasyona uygunluğu ile tüm ihtiyacınıza

Detaylı

Kazandıran Güç PL-C SERİSİ. Plazma Kesim. Güçlü Hassas Verimli Hızlı Yüksek Tekrarlanabilirlik

Kazandıran Güç PL-C SERİSİ. Plazma Kesim. Güçlü Hassas Verimli Hızlı Yüksek Tekrarlanabilirlik Kazandıran Güç PL-C SERİSİ Plazma Kesim Güçlü Hassas Verimli Hızlı Yüksek Tekrarlanabilirlik 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç PL-C SERİSİ. Plazma Kesim. Güçlü Hassas Verimli Hızlı Yüksek Tekrarlanabilirlik

Kazandıran Güç PL-C SERİSİ. Plazma Kesim. Güçlü Hassas Verimli Hızlı Yüksek Tekrarlanabilirlik Kazandıran Güç PL-C SERİSİ Plazma Kesim Güçlü Hassas Verimli Hızlı Yüksek Tekrarlanabilirlik 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim

Detaylı

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr PANÇ PRES ermaksan.com.tr PANÇ PRES PANÇ PRESLER CNC SERVO & ELEKTRİK TARET PANÇ PRES ETP-S Daha Hızlı, Daha Hassas, Daha Çevreci... 4 Servo-Elektrik vuruş sistemi ton ve 0 ton güç seçenekleri 6 saca kadar

Detaylı

Kazandıran Güç SBT SERİSİ. Devirmeli Giyotin Makas. Mükemmel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli

Kazandıran Güç SBT SERİSİ. Devirmeli Giyotin Makas. Mükemmel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli Kazandıran Güç SBT SERİSİ Devirmeli Giyotin Makas Mükeel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Abkant Pres Serisi SAC İŞLEME MAKİNELERİ. yenilikçi teknolojiler. Evolution II. Hibrit Abkant Pres

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Abkant Pres Serisi SAC İŞLEME MAKİNELERİ. yenilikçi teknolojiler. Evolution II. Hibrit Abkant Pres Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Abkant Pres Serisi SAC İŞLEME MAKİNELERİ yenilikçi teknolojiler. Evolution II Hibrit Abkant Pres H YARIM ASRI GERİDE BIRAKAN ERMAKSAN, GELECEĞE EMİN ADIMLARLA

Detaylı

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

4 TARAFLI KESME VE MARKALAMA HAREKETLENEBİLEN KONVEYÖRLER

4 TARAFLI KESME VE MARKALAMA HAREKETLENEBİLEN KONVEYÖRLER VOORTMAN V808 ROBOTLA PROFİL KESME V808 8 ekseni ile pazar lideri olan en esnek robotla plazma profil kesme sistemidir. Tezgahın yapısı ile son derece esnek robot kombinasyonu her 3 boyutlu şekli kesmesini

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Mekanize plazma çözümleri Optimize edilmiş kalite, üretkenlik ve işletim maliyeti

Mekanize plazma çözümleri Optimize edilmiş kalite, üretkenlik ve işletim maliyeti Mekanize plazma çözümleri Optimize edilmiş kalite, üretkenlik ve işletim maliyeti Dünya çapında lider termal kesme teknolojisi 1968 den bu yana Hypertherm tek bir hedefe sahiptir: metal kesme maliyetini

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. 80.000 m Sektörün, Avrupadaki tek çatı altında toplanmıº en büyük üretim tesisi ERMAKSAN; 1965 yılından beri Sac ݺleme Makineleri sektörüne güçlü AR-GE si ile yön veren, 80.000

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

ABKANT SERVO SERVOABKANT.

ABKANT SERVO SERVOABKANT. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com SERVOABKANT SERVO ABKANT HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. FiberBora FIBERBORA Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım

Detaylı

Özel Projeler Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler.

Özel Projeler Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler. Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler. Global powerhouse local solution provider. baykal.com.tr Daha güçlü Daha esnek bükümler. Kurulduğu 1950 yılından bu yana metal sac işleme makineleri konusunda

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. G - F Serileri Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım alanına

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. 80.000 m Sektörün, Avrupadaki tek çatı altında toplanmıº en büyük üretim tesisi. ERMAKSAN; 1965 yılından beri Sac ݺleme Makineleri sektörüne güçlü AR-GE si ile yön veren, 80.000

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

ABKANT SERVO SERVOABKANT.

ABKANT SERVO SERVOABKANT. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com SERVOABKANT SERVO ABKANT HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

Kazandıran Güç. Abkant Pres. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç. Abkant Pres. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç PBF SERİSİ Abkant Pres Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kazandıran Güç. Abkant Pres. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç. Abkant Pres. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç PBF SERİSİ Abkant Pres Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ BMSO 570 XS - BMSO 650 CH/CS - BMSO 560 CH/CS BMSO 460 CH/CS - BMSO 360 CH/CS NC BMSO 330 CS/CH NC - P-SAW 330 CS XS Serisi Kesim hızının ve bıçak ömrünün öneminin

Detaylı

Yeni nesil fiber lazer

Yeni nesil fiber lazer Yeni nesil fiber lazer HAKKIMIZDA Kompakt, Hızlı ve Hassas makineler üretmek için yola çıktık. Yıllar boyu edindiğimiz tecrübe ile son teknoloji ürünlerini harmanlayarak ürettik makinelerimizi. Üretimin

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

PANEL BENDER. CNC Büküm Merkezi. Kazandıran Güç

PANEL BENDER. CNC Büküm Merkezi. Kazandıran Güç Kazandıran Güç PANEL BENDER CNC Büküm Merkezi Servo Elektrik Sistem CNC Tam Otomatik Stabil Üretim(Yüksek Kalite Bükümler) Akıllı Tüketim Sistemi Hızlı Ayarlama 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI ALÜMİNYUM, MDF, PLASTİK, STRAFOR, KOMPOZİT MALZEME İŞLEMEYE UYGUN GANTRY TİPİ CNC ROUTER FREZE TEZGAHLARI VER. 1.0 KOLON YAPISI VTEC MUSTEK KAYNAKLI ÇELİK KONSTRÜKSİYON 20 mm. KALINLIĞINDA SIK ARALIKLARLA

Detaylı

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım SLC400G SLC600G Akıllı Linear Akıllı Akım EDM Tel Erozyon Teknolojisinde Son Nokta 2 Anahtar Teslimi Makine Konsepti EDM Profesyonelleri için Üretildi SLC Konseptinin odak noktası performans, Ekonomik

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

2137 Pro PP Dik-Yatay Delik üniteli ve Kapı İşleme Agregate li ve Torna eksenli CNC İşleme merkezi

2137 Pro PP Dik-Yatay Delik üniteli ve Kapı İşleme Agregate li ve Torna eksenli CNC İşleme merkezi 2137 Pro PP Dik-Yatay Delik üniteli ve Kapı İşleme Agregate li ve Torna eksenli CNC İşleme merkezi Gövde : Tamamen metal profil konstrüksiyon.ön gerilim giderme işlemi yapılmış metal gövde. Ana freze Motoru

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Entegre Plazma Kesme Çözümleri. Güvenebileceğiniz performans

Entegre Plazma Kesme Çözümleri. Güvenebileceğiniz performans Entegre Plazma Kesme Çözümleri Güvenebileceğiniz performans İçindekiler 1 3 Hypertherm dünya çapında lider kesme teknolojisi: Güvenebileceğiniz performans Entegre Plazma Kesme Çözümleri 4 5 Adım 1: Program

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

ABKANTPRES HİDROLİK PRES.

ABKANTPRES HİDROLİK PRES. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com ABKANTPRES HİDROLİK PRES HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

MCG-5XM. Ø600 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ. Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan

MCG-5XM. Ø600 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ. Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan MCG-5XM Ø600 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan Türkiye yetkili satıcısı: ÇELİK MAKİNA TİCARET A.Ş. İMES Sanayi Sitesi, A-Blok, 101 Sokak, No.11,

Detaylı

PRES BESLEME SİSTEMLERİ

PRES BESLEME SİSTEMLERİ PRES BESLEME SİSTEMLERİ ADRES Esenşehir Mah.Muradiye Sok. No:56/A ümraniye- istanbul TEL: (0216) 540 67 06 Faks: (0216) 540 67 07 TEL: (0535) 434 44 96 TEL: (0532) 223 74 55 pressline@outlook.com PRESSline

Detaylı

Since Metal kesmede bir dünya markası

Since Metal kesmede bir dünya markası Since 197 Metal kesmede bir dünya markası Since 197 Kullanıcı Dostu Tavsiyeler 196 Since 197 Cutmaster 12 Plus Plazma Kesme Makinaları Temaslı Kesim Temassız Kesim Kanal Açma 220V Temiz Kesim 12mm Maksimum

Detaylı

Since Metal kesmede bir dünya markası

Since Metal kesmede bir dünya markası Since 197 Metal kesmede bir dünya markası Birlikteysek Gücümüz Değerli Since 197 Kullanıcı Dostu Tavsiyeler 196 Since 197 Cutmaster 12 Plus Birlikteysek Gücümüz Değerli Plazma Kesme Makinaları Temaslı

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS366 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

ABKANTPRES HİDROLİK PRES.

ABKANTPRES HİDROLİK PRES. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com ABKANTPRES HİDROLİK PRES HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

N S s e r i s i NS480. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS480. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS480 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama MIG / MAG 350NC MIG / MAG 350 NC, ince ve orta kalınlıktaki demir, aluminyum ve paslanmaz metallerin özlü ve normal tellerle kaynağında kullanılabilen, profesyonel, kolay kullanımlı, kompakt, güvenilir,

Detaylı

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR SPLIT TYPE COOLING GROUP SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR UTS- H S, UTS- C S ve UTS- F S Serisi Cihazlarımız Avrupa Birliği

Detaylı

V20/5. Ø320 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ. Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan

V20/5. Ø320 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ. Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan V20/5 Ø320 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan Türkiye yetkili satıcısı: ÇELİK MAKİNA TİCARET A.Ş. İMES Sanayi Sitesi, A-Blok, 101 Sokak, No.11,

Detaylı

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ Bomaksan; 986 yılından bugüne HVAC sektöründe Tesisat Mühendisliği alanında, sistem tasarımından uygulamaya kadar tüm süreçleri

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Çok dayanıklı - Son derece sağlam alüminyum döküm kutuların kullanım alanı sınır tanımaz. Elektrik, elektronik

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

ABKANT SERVO SERVOABKANT.

ABKANT SERVO SERVOABKANT. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com SERVOABKANT SERVO ABKANT HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM TUR www.sepro-group.com ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM Sepro her çeşit enjeksiyon makinesini, yeni veya mevcut makineleri her boyutta (5000 Ton a kadar) ve tüm markalarda donatmaktadır.

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

Yeni BLS-1530 Fiber Lazer Yüksek Verimlilik Düşük Maliyetli Çözümler

Yeni BLS-1530 Fiber Lazer Yüksek Verimlilik Düşük Maliyetli Çözümler Yeni BLS-1530 Fiber Lazer Yüksek Verimlilik Düşük Maliyetli Çözümler Global powerhouse local solution provider. baykal.com.tr Kurulduğu 1950 yılından bu yana metal sac işleme makineleri konusunda dünyanın

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi LASERMAK. Lazer Kesim Makinesi CO 2

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi LASERMAK. Lazer Kesim Makinesi CO 2 Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi LASERMAK CO Lazer Kesim Makinesi L Yarım asrı geride bırakan Ermaksan, geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Gururla dolu 49 yıllık parlak bir geçmişi

Detaylı

MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK /

MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK / MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK / 8060 4 TOPLAM GÜÇ : DİL GRUBU : MAX. KALIP BOYUTLARI : 800 x 580 mm ÜST REZİSTANS GRUBU : 80 kw TURKISH MAKİNA AĞIRLIĞI : 19.200 kg ALT REZİSTANS GRUBU : 80 kw ENGLISH MAX.

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Lineer rulman kızaklı dik işleme merkezleri MM-430, MM-800, MM-1000, MM-1500

Lineer rulman kızaklı dik işleme merkezleri MM-430, MM-800, MM-1000, MM-1500 Lineer rulman kızaklı dik işleme merkezleri MM-430, MM-800, MM-1000, MM-1500 MM-430 İş masası: 900X410 mm X-eksen hareketi: 760 mm Y-eksen hareketi: 440 mm Z-eksen hareketi: 460 mm MM-800 İş masası: 900X520

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

1981 yılında yeni fabrikasına taşınmış ve sonraki yıllarda sac bükme silindiri ve genişletilmiş metal preslerini

1981 yılında yeni fabrikasına taşınmış ve sonraki yıllarda sac bükme silindiri ve genişletilmiş metal preslerini FİBER LAZER ilaser 1950 1971 1974 1981 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler ve giyotin makasların

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı