Harman hallaç. Teknik standartlar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Harman hallaç. Teknik standartlar"

Transkript

1 Harman hallaç Teknik standartlar

2 4 Harman hallaç teknolojisi Kalite, değer artışı, çalışma ömrü masrafları Trützschler'in en güçlü yanları Pamuk kaliteleri değişir fakat sizin değişmeyen iplik kalitesinden beklentiniz kalır. Bazen tohum kabuğu parçacıkları, bazen yapışkanlıklar pamuk kalitesinin inişli çıkışlı bir yol izlemesine sebep olmaktadır. Görevimiz, akıllı çözümlerle birinci sınıf lif hazırlama hedefini yakalamak olmalıdır. Trützschler'in harman hallaç çözümleri en son teknolojiyi, yenilikçi gücü ve kaliteyi bir araya getirir. Değişen pamuk kaliteleri yerine dikkatinizi beklentileriniz üzerinde yoğunlaştırın. Lif fiyatları yükseliyor Sizin değerleriniz de yükseliyor mu? Optimum değer artışı zinciri maksimum başarının temelini teşkil eder. Burada esas olan şudur: Hammaddenin fiyatı yükseliyorsa, her lifin değeri de bir o kadar yükselir. O halde harman hallaç dairenizin asgari telef miktarı ve en üst düzeyde hammadde kullanımı ile çalışması demek, kârınızın yükselmesi demektir. Trützschler bu hedefe ulaşmak için, kompaktlığı, üretim kapasitesi, ürün kalitesi ve verimliliği ile öne çıkan ve çok çeşitli modülleri sayesinde birbirleri ile kişisel kombinasyon imkânları sunan tesis konseptleri ile sizi desteklemektedir. En iyi fiyat başta değil sonda belli olur. İtiraf ediyoruz: Trützschler'in tesis teknolojisi ilk bakışta yüksek fiyatlı gelebilir. Fakat tesislerimiz buna karşılık, yapılan yatırımı hızlı bir şekilde geri ödeyen akıllı, daha yazla kullanım süreleri sunmaktadır. Harman hallaç makinalarımızın aynı anda bir çok görevi üstlenmesi sayesinde, konvansiyonel makinalar için yapılan yüksek yatırım masraflarına gerek kalmamaktadır. Bakım ve enerji konusunda da, çalışma ömrü masrafları hesaba katılınca, Trützschler teknolojisi en uygun fiyat olarak ortaya çıkar.

3 Harman hallaç teknolojisi 5 Trützschler harman hallaç hatları daima isteğe özel tasarlanmaktadır. İster pamuk ister kimyasal lifler işlensin, ister saatte birkaç yüz veya birkaç ton malzeme işlensin, Trützschler her uygulama için ekonomik bir çözüm sunmaktadır.

4 6 Harman hallaç teknolojisi Alış fiyatı herşey değildir Trüzschler teknolojisi çalışma ömrü masraflarında inandırıcıdır Trützschler tesisleri kısa sürede yatırım getirisi sağlar. Bunun nedenleri, akıllı kontrüksiyonlarımız, titiz müşterilerimiz ile 120 yıllık tecrübe ve sürekli iyileştirme çabalarıdır. Bütün bunlar Trützschler'i, sizin de evrensel olarak faydalanabileceğiniz yenilikçi lider konumuna getirmiştir. Çünkü hammadde fiyatlarının yüksek olduğu zamanlarda, tüm dünyada kazanç getirisi ile pazarlayabileceğiniz en iyi kalitede üretim yapabilmeniz için Trützschler tesisleri vazgeçilmezdir. Trützschler teknolojisi ile mümkün olan tasarruf potansiyelini, pratiktekine en yakın şekilde göz önüne serebilmek için, hayali bir örnek iplikhane belirledik. Bu pamuk iplikhanesinde 14 tarak bulunmakta, her tarak makinası 140 kg/h, işletme saati üretim yapmakta, bu da yakl ton hammaddeye tekabül etmektedir. Aşağıda yer alan tüm üretim maliyet hesapları bu örnek iplikhane için geçerlidir. Örnek iplikhane bina, makina ve filtre tesislerinin yatırımında bile tasarruf eder: US$. İşletme masraflarında yılda US$'ya kadar tasarruf etmek mümkündür.

5 Harman hallaç teknolojisi 7 Binadan tasarruf Her biri kg/h üretim yapan iki tesis için yakl m² yer gereksinimi var kg/h üretim yapan bir Trützschler Kompakt tesisinin yer gereksinimi yakl. 840 m² cıvarındadır. 1. Bina yatırımı Yer tasarrufu 360m² Bina alanı á 560 US$ = US$ 2. Bina bakım giderleri Bakım, ışıklandırma gibi sürekli masraflar da US$/Yıl oranında azaltılır. Makinalardan tasarruf kg/h üretim yapmak için 2-3 harman hallaç hattına ihtiyaç vardır. Trützschler'de ise bir balya açıcı ile kompakt bir hat yeterlidir. Buradan yapılan tasarruf US$ ve daha fazlasıdır. Filtre kapasitesinden tasarruf Trützschler kompakt tesisinde yakl. %30 daha az filtre kapasitesine ihtiyaç vardır. Multi fonksiyon ayırıcı SP-MF makinasının ihtiyaca göre ayarlambilenregüleli fan ile örn m³/h, ve temizleyeci ile mikser'in birleştirilmiş olması m³/h daha tasarruf sağlanır. Buradan yakl US$ yatırım masrafı beher yıl US$ işletme masrafı tasarruf edilir. Hammaddenin en iyi şekilde kullanılması Temizleyicide sadece %0,4 daha az telef ile 94 USct/lbs tutarındaki pamuk fiyatında ve döküntüden elde edilecek gelirin hesaba katılması ile yıllık US$ tasarruf edilir. Trützschler harman hallacının kısa sürede kendini geri ödediğini görüyorsunuz. (Bakınız sayfa 32) Elektrik enerjisinden tasarruf Kompakt bir harman hallaç daha az makinaya ve böylece daha az elektrik enerjisine ihtiyaç duyar. Buna, SP-MF'nin ihtiyaca ayarlanmış kumandalı fanını ve temizleyiciyi besleyen tasarruflu kondenseri de eklemeyi unutmayalım. Bizim örnek tesisimiz için, yapılan tasarruf yakl US$/Yıl tutmaktadır. Diğer tasarruflar Burada hesaplanması kolay olmayan tasarruflar yer almaktadır. Yabancı liflerin malolduğu bir reklamasyonun fiyatı ne kadardır? Trützschler üç farklı sensör ile donatılmış yabancı parça ayırıcı SP-FPU makinası ike yabancı liflerden en güvenli korumayı sunmaktadır. Karışım hatasının malolduğu bir reklamasyonun fiyatı ne kadardır? Trützschler lif karışım tesisleri, +-%1 hassasiyetleri garanti etmektedir. İplikteki çok fazla nepsin malolduğu bir reklamasyonun fiyatı ne kadardır? Trützschler kompakt tesisleri lifleri hassas temizler. Bazen mevzu bahis olan sadece para değil, gereksiz reklamasyonlarla kaybedilen müşterilerdir. Örnek iplikhaneyi müteakip sayfalarda bu sembolden tanıyabilirsiniz:

6 8 Harman hallaç teknolojisi Mükemmel kalite büyüklükle alakalı değildir Trützschler'in benzersiz kompakt anlayışı en küçük yerde en yüksek randımanı gerçekleştirir. Bu şekilde 365 gün çalısmada bile tek bir hat ile kg/h veya kg/h üretim yapabilirsiniz. Mevcut üretim hattınızı genişletmek mi istiyorsunuz yoksa yeni bina mı planlıyorsunuz hiç önemli değil, kompakt harman hallaç tesislerimizle her halükârda yer masraflarından tasarruf edersiniz. Bu durum küçük boyutlu yeni binalar için ve ilerdeki cari giderler için de geçerlidir. Trützschler kompakt tesisinin çok büyük çapta yer tutumundaki sırrı, dört yapı taşından oluşmaktadır:

7 Harman hallaç teknolojisi 9 1. Balya açma (Sayfa 26) Balyaların hassas şekilde açılması homojen bir materyal akışı için ve diğer safhalarda en iyi şekilde işlenebilmesi için ön koşuldur. İki açıcı silindir ile kendini kanıtlamış otomatik balya açıcı BLENDOMAT BO-A, özellikle hassas çalışır. Makinayı tek veya çift sıra balya dizisi ile tasarlama imkanı, yer gereksinimlerine mükemmel şekilde entegre edilmesini sağlar Tek bir BLENDOMAT BO-A, üç temizleyici veya açma hattını besleyebilir. 2. Tesis koruma (Sayfa 28) Tesisin korunması üretim için kilit bir nokta teşkil etmektedir. Multi fonksiyon ayırıcı SP-MF, üretim hattından tehlikeli ağır ve metal parçaları ayırır. Aynı anda BLENDOMAT BO-A'dan emiş yaparak birinci toz ayırma işlemini gerçekleştirir. Trützschler'e özel bu yeni anlayışın avantajları, yer, kumanda ve bakım masraflarındaki hissedilir tasarruf yanında, ihtiyaca bağlı kumanda edilen fan devri sayesinde enerji tüketimindeki azalmadır. 3. karıştırma ve temizleme (Sayfa 34) Kompakt hat içinde entegre edilmiş olan mikser MX-I, temizleyici cleanomat CL-C 3 makinasını doğrudan besler. Aksi taktirde gerekli olan kondenser ve besleme üniteleri ortadan kalkar. Bunun anlamı daha az elektrik sarfiyatı demektir. Taşıma havası kullanımı ve buna bağlı yüksek filtre giderleri de keza ortadan kalkar. Malzemeye bağlı olarak CLEANOMAT temizleyicilerinin iki ile dört arasında temizleme yerleri vardır. 4. yabancı parça ayırma ve toz ayırma (Sayfa 36) SECUROPROP serisinin yabancı parça ayırıcıları, folyo, PP parçaları gibi yakın bir zamana kadar görülmez kalan bu tip cisimlerin kesin algılanması için polarize ışık kullanır. Yabancı parçalar özellikle de yabancı lifler ham malzemenin içinden erken bir aşamada farkedilerek malzeme akışından dışarı atılır. Trützschler'in Yabancı parça ayırıcıları kompakt üretim hattına mükemmel şekilde entegre edilmiştir. İnce tozların ayrılması için SECUROPROP SP-FPO, bir toz ayırma ünitesi ile teçhiz edilmiştir. Yabancı parça ayırıcı SECUROPROP SP-FPU, DUSTEX DX toz ayırma makinası ile bağlanabilir. Trützschler Kompakt harman hallaç hattı, üretim: kg/h (üstte) ve Trützschler kompakt harman hallaç hattı, üretim: kg/h (altta)

8 10 Harman hallaç teknolojisi Küçük + akıllı Başarı istikametini gösteren temiz hat Trützschler'in tüm dünyadaki seçkin yenilikçiliği, size hammaddeyi en iyi şekilde kullanma imkanı sunar: Telef sensörü WASTECONTROL BR-WCT. WASTECONTROL BR-WCT ile Trützschler, temizleme teknolojisindeki öncülüğünü bir kez daha kanıtlamıştır: Pazara sürülmesinden beri WASTECONTROL, dünyanın ileri gelen iplikhanelerinde randıman artışı sağlamıştır. Eğer WASTECONTROL, bir temizleyici CLEANOMAT makinasına entegre edilirse, telef içindeki iyi elyaf miktarı önemli ölçüde azalır. Optik ölçüm sistemi ile, telefin kalitesini saptar ve temizleyicinin kılavuz kanatlarını, iyi elyaf kaybının mümkün olan minimum oranda gerçekleştiği, ideal bir temizleme elde edilinceye kadar ayarlar. Yıllık ton hammadde işlenmesinde ve iyi elyaf hasılatının sadece %0,4 oranında yükseltilmesinde, WASTECONTROL yılda yakl. 250 balya hammadde tasarrufu sağlar. Bu da, 94 USct./lbs pamuk fiyatında US$ tasarruf demektir (Sayfa 30).

9 Harman hallaç teknolojisi 11 WASTECONTROL üç ana konumda işletilebilir: Economy: Asgari lif kaybı En yüksek verimlilik Balance: Ekonomiklik ve kalite için en iyi kompromis Intensity: Azami temizlik En yüksek kalite

10 12 Harman hallaç teknolojisi Daha fazla bakmak daha fazla bulmak demektir Yabancı parça ayırıcı için de Beyaz veya ağarmış lifler ve ambalajların şeffaf folyo artıkları büyük bir kalite riski oluşturur: Bu parçacıklar üretim prosesinde ne kadar ileri giderlerse, o ana kadar elde edilen değer artışındaki kayıp ta o denli büyük demektir. O halde kim yabancı parça ayırmada renkli nesnelerden daha fazlasını görebiliyorsa, kendisine iktisaden net bir avantaj sağlar. İşte yabancı parça ayırıcı SECUROPROP serisi tam bunu başarabilmektedir. SECUROPROP beyaz ve şeffaf parçacıkları da detekte eder ve güvenli bir şekilde dışarı atar. Ayrıştırılan maddeler: PP PE folyo PES Ağarmış pamuk ipliği Bu patentli Trützschler teknolojisinin temelini ucaylanmış (polarize) ışık teşkil etmektedir. Sistem, şimdiye dek görülmeyen nesnelerin kameralar tarafından net olarak tanınmasını sağlayan sahte bir renk oluşturur. (Sayfa 36) Ucaylanmış ışıklı P modülünün, renk modülünün ve UV modülünün birlikte oluşturdukarı etki emsalsiz olup deteksiyon oranının yüksek kalmasını sağlarlar.

11 Harman hallaç teknolojisi 13 Dokunmatik ekran ayarların kolay şekilde düzeltilmesini ve ilgili pamuk kalitesine uyarlanmasını sağlar.

12 14 Harman hallaç teknolojisi 4 x 3 x 1 x 3 x 4 x 5 x 4 x 3 olasılık* çünkü her müşterinin başka arzusu vardır Harman hallacınız için karar verirken kesinlikle bir şeyden vazgeçebilirsiniz: Onun size değil sizin ona uymanızı gerektiren teknolojik kısıtlamalardan. Trützschler başka bir yoldan yürüyor. Harman hallaç hattımız içerisinde her çalışma safhası için bir çok seçim imkanı sunuyoruz: Balya açma Makina koruma Temizleme ve açma Karıştırma Besleme Ayırma ve toz giderme Kumanda Hangi kombinasyonun sizin için en iyisi olduğunu gösterebiliriz. Örnek olarak müteakip sayfalarda tipik tesis projelendirmeleri gösterilmektedir. *) 4 Balya açıcı 3 Ayırıcı 1 Ön temizleyici 3 Mikser / Depolayıcı 4 Besleme ünşşitesi 5 Açıcı / Temizleyici 4 Elyaf karıştırıcı 3 Yabancı parça ayırıcı / Toz ayırıcı

13 Harman hallaç teknolojisi 15

14 S P I N N I N G NONWOVENS MAN-MADE FIBERS CARD CLOTHING Fiber preparation - Bale opening - Blending - Cleaning - Opening - Foreign matter separation - Dedusting - Tuft blending - Waste recycling Cards Draw frames Combing machinery Opening/Blending Card feeding Cards/Crosslapping Wet laying lines Web needling Hydro entanglement Chemical bonding Thermobonding Finishing Drying Heatsetting Winding Slitting Staple fiber lines Filament lines - BCF - Industrial yarn Precursor lines Carbon fiber lines Metallic wires - Spinning - Nonwovens/ Longstaple - Open End Flat tops Fillets Carding segments Service machines Service 24/7

Cer TD. Teknik standartlar

Cer TD. Teknik standartlar Cer TD Teknik standartlar 4 Cer makineleri teknolojisi Geniş çaplı üstünlükler CER MAKİNELERİ TEKNOLOJİSİNDE SAĞLANMIŞTIR DAHA AZ HATA DAHA FAZLA VERIMLILIK ANLAMINA GELMEKTEDIR. nin ardından artık kalite

Detaylı

Harman hallaç. Teknik veriler

Harman hallaç. Teknik veriler Harman hallaç 48 Harman hallaç teknolojisi Tesisi koruyucular Temizleyiciler ve açıcılar Mikserler ve stoklayıcılar Alttaki sayfalarda Trützschler harman hallaç makinalarının en önemli teknik verilerini

Detaylı

Cer TD. Teknik veriler

Cer TD. Teknik veriler Cer TD Teknik veriler 24 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Teknik veriler Trützschler kuruluşunun cer makineleri konseptleri gereği son derece esnekliğe sahiptir.

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik veriler

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik veriler TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik veriler 24 Combing Regülesiz Cer TD 7 7358 7358 Model: 1000 m/dak'ya kadar sevk hızına sahip regülesiz tek kafalı cer makinesi. Besleme: Standart giriş veya SERVO

Detaylı

Tarak TC 11. Teknik veriler

Tarak TC 11. Teknik veriler Tarak TC 11 Teknik veriler 52 Tarak TC 11 Tarama Kumanda / kullanım Bakım Tarak TC 11: Teknik veriler 2150 3360 2180 1000 600 3410 Zemin yükü: yakl. 22.540 N/m 2 Ayak başına düşen azami yüzey basıncı:

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik standartlar

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik standartlar TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik standartlar 20 Penye dairesi Kapsamlı güçlü yanlar ÇEKIM ÜNITESI TEKNOLOJISI IÇIN DAHA AZ HATA DAHA YÜKSEK VERIMLILIK DEMEKTIR Cer makinesi iplikhanenin kalite filtresi

Detaylı

2 Harman hallaç teknolojisi

2 Harman hallaç teknolojisi Harman hallaç 2 Harman hallaç teknolojisi Harman hallaç teknolojisi 3 4 Kalite, değer artışı, çalışma ömrü masrafları 16 Tipik tesis düzenlemeleri 24 Trützschler harman hallaç komponentleri 48 Teknik veriler

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik uygulamalar

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik uygulamalar TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik uygulamalar 14 Combing Multi-Servo-Tarama = Daha az titreşimde yüksek tarama vuruşu Diğer penye makinelerinde geniş yağ banyolu şanzımanın bulunduğu yerde, TCO 12

Detaylı

Cer TD. Teknik uygulamalar

Cer TD. Teknik uygulamalar Cer TD Teknik uygulamalar 12 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Cer ünitesi geometrisinin hedefi: Daha fazla bant düzgünlülügü Trützschler kuruluşu tarafından kendisini

Detaylı

Harman hallaç. Teknik uygulamalar

Harman hallaç. Teknik uygulamalar Harman hallaç Teknik uygulamalar 16 Harman hallaç teknolojisi Mükemmel bir pamuk işleme tesisi gerektiği kadar büyük, mümkün olduğunca kısa Şerit telefleri Temizlenmiş telefler Telef-Açıcı BO-R Elektronik

Detaylı

İçindekiler. Elyaf teknolojisi

İçindekiler. Elyaf teknolojisi Harman hallaç İçindekiler Elyaf teknolojisi 2 Çok iyi çözümler vardır, fakat sadece bir tanesi idealdir! 3 Türünde eşsiz: En dar alanda dahi 2000 kg/saat lik üretim kapasitesi! 4 Tasarruf potansiyeli

Detaylı

HARMAN HALLAÇ GETTING FIBERS INTO SHAPE

HARMAN HALLAÇ GETTING FIBERS INTO SHAPE HARMAN HALLAÇ GETTING FIBERS INTO SHAPE HARMAN HALLAÇ 4 it s true 8 Teknolojiyi keşfet PAMUK TESISI... 10 SENTETIK LIF TESISI... 12 TELEF GERI KAZANMA TESISI... 14 ELYAF KARIŞTIRMA TESISI... 16 18 Trützschler

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box 410164 41241 Mönchengladbach, Germany Duvenstr. 82-92 41199 Mönchengladbach, Germany Telefon: +49 (0)2166 607-0

Detaylı

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI...

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI... PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI........................................................................... Penye C A P D Makinalarla Kazanılan Deneyim Dünya genelinde 7 900 Rieter C A P D penye makinası

Detaylı

J 20 Hava-Jetli İplik Makinası

J 20 Hava-Jetli İplik Makinası J 20 Hava-Jetli İplik Makinası......................... Mükemmel Com4 jet iplikleri için verimlilik artışı ve yeni sarım sistemi........................... Rieter. Aile Bayramı. Türkiye.. Mayıs. 2014.

Detaylı

Rieter yedek parça + servis

Rieter yedek parça + servis Rieter yedek parça + servis......................... Olağanüstü performans için........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Levent. Turna./ Roger. Eberhart............... 1 Rieter yedek

Detaylı

Rieter Open End Makinaları

Rieter Open End Makinaları Rieter Open End Makinaları......................... Son teknolojinin sağladığı ekonomik avantajlar........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Erman. Coşkun. / Stephan. Weidner-Bohnenberger...............

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ

KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ SPIDERweb - İplikhane Kontrol Sistemi- geleceğin iplikhanesini izlemek için yeni fonksiyonlar Rieter SPIDERweb İplikhane Kontrol Sistemi elyaftan ipliğe ve dört eğirme teknolojisini

Detaylı

İçindekiler. Tesis örenkleri 68 Bireysel taleplere uygun tesisler. Elyaf teknolojisi

İçindekiler. Tesis örenkleri 68 Bireysel taleplere uygun tesisler. Elyaf teknolojisi Harman hallaç İçindekiler Elyaf teknolojisi 2 Çok iyi çözümler vardır, fakat sadece bir tanesi idealdir! 3 Türünde eşsiz: En dar alanda dahi 2000 kg/saat'lik üretim kapasitesi! 4 Tasarruf potansiyeli

Detaylı

İçindekiler. Tesis örenkleri 68 Bireysel taleplere uygun tesisler. Elyaf teknolojisi

İçindekiler. Tesis örenkleri 68 Bireysel taleplere uygun tesisler. Elyaf teknolojisi İçindekiler 2 Çok iyi çözümler vardır, fakat sadece bir tanesi idealdir! 3 Türünde eşsiz: En dar alanda dahi 2000 kg/saat'lik üretim kapasitesi! 4 Tasarruf potansiyeli 6 Kalitede büyük bir arayla önde

Detaylı

Card Clothing Nonwovens Kimyasal tarak

Card Clothing Nonwovens Kimyasal tarak Card Clothing Nonwovens Kimyasal tarak C D E R S T 2 Card Clothing Nonwovens Card Clothing Nonwovens 3 4 Yenilikler 8 Servis 12 Kalite 16 Krempel garnitürleri 22 T-Winder 23 Aletler ve teçhizat 24 Hijyen

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

clarity - the new generation

clarity - the new generation clarity - the new generation we process the future Çevre Teknolojisi Hurda cam tasn f Cam benzersiz bir materyaldir. Özellikleri defalarca yapılan geri dönüşüm sirkülasyonlarında dahi değişmemektedir.

Detaylı

ITME 2016 Rieter sistemleri yüksek kârlılık

ITME 2016 Rieter sistemleri yüksek kârlılık Basın Bülteni Rieter Management AG Klosterstrasse 32 P.O. Kutusu CH-8406 Winterthur T +41 52 208 71 71 F +41 52 208 70 60 www.rieter.com Winterthur 3 Kasım 2016 ITME 2016 Rieter sistemleri yüksek kârlılık

Detaylı

yarnmaster İplik Hataları ve Splays'ların

yarnmaster İplik Hataları ve Splays'ların Masters in Textile textile Quality Control Masters in textile Quality Control yarnmaster facts yarnmaster İplik Hataları ve Splays'ların Sınıflandırılması 045912/007t İPLİK HATALARININ SINIFLANDIRILMASI

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT 2 İÇİNDEKİLER 3 PROSESİN AVANTAJLARI 4 TASARIM VE SÜREÇ 5 UYGULAMALAR 6 KURULUM / MONTAJ 7 BOYUTLAR / KAPASİTE 8 OTOMASYON SÜRECİ 9 ŞİRKET PROFİLİ 10 3 DNC Presler bağlayıcılar ile Ana Uygulamalar İşleme

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Yeni bir nesil için konveyörlü bulaşık makineleri INTERNATIONAL www.meiko.com.tr UPster K MEIKO temiz çözümler dünyasına

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

ÖRME KUMAŞ VE KONFEKSIYON İMALATINDA AMERIKAN PAMUĞU KULLANMANIN ÜRETIM AVANTAJLARININ DEĞERLENDIRILMESI

ÖRME KUMAŞ VE KONFEKSIYON İMALATINDA AMERIKAN PAMUĞU KULLANMANIN ÜRETIM AVANTAJLARININ DEĞERLENDIRILMESI ÖRME KUMAŞ VE KONFEKSIYON İMALATINDA AMERIKAN PAMUĞU KULLANMANIN ÜRETIM AVANTAJLARININ DEĞERLENDIRILMESI COTTON COUNCIL INTERNATIONAL DAN ARAŞTIRMA RAPORU STUDY CONDUCTED BY TRIBLEND CONSULTANTS AND CUSTOM

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

SERTİFİKALARIMIZ. TOPATEC GmbH, 1999 dan bu güne kendi ürünü olan atık su teknik sistemlerini üretmektedir.

SERTİFİKALARIMIZ. TOPATEC GmbH, 1999 dan bu güne kendi ürünü olan atık su teknik sistemlerini üretmektedir. TOPATEC GmbH, 1999 dan bu güne kendi ürünü olan atık su teknik sistemlerini üretmektedir. Önemli proses bileşenleri ve TOPATEC in kendi geliştirdiği ürünler, yasalarla korunmaktadır. TOPATEC sürekli olarak

Detaylı

criterion Çevre Teknolojisi 21. Yüz yılda esnek şekilde hafif materyal işlemesi we process the future

criterion Çevre Teknolojisi 21. Yüz yılda esnek şekilde hafif materyal işlemesi we process the future criterion 21. Yüz yılda esnek şekilde hafif materyal işlemesi we process the future Çevre Teknolojisi AMACI Fosil hammaddeler tükenmektedir. Depo kapasitesi sınıra dayanmıştır. Kanuni genel şartlar sürekli

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik Cer TD 2 Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box 410164 41241 Mönchengladbach, Germany Duvenstr. 82-92 41199 Mönchengladbach, Germany Phone: +49 (0)2166 607-0 Fax: +49

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

ZINSER 351 2IMPACT FX. NO LOSS OF COMPACT POWER.

ZINSER 351 2IMPACT FX. NO LOSS OF COMPACT POWER. ZINSER 351 2IMPACT FX. NO LOSS OF COMPACT POWER. TR No loss of compact power Kompakt ipliklerin piyasadaki payı sürekli artmaktadır. Rekabet avantajınızı kompakt güç kaybı olmayan dünya çapındaki yegane

Detaylı

Speed Up. Smart Conveying Technology.

Speed Up. Smart Conveying Technology. Speed Up. Smart Conveying Technology. Hızlı, daha hızlı, seepex. 2008 yılında, Smart Stator Technology ile, bakım süreleri ile pompalarınızın montajı ve sökülmesi için harcanan zamanı belirgin şekilde

Detaylı

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at Aqua Clean BASIC YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi www.aquastream.at Avantajlar BENZERSİZ SATIŞ NOKTALARI Sıvı maddelerin, çok sayıda uygulamada sınanmış,

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ 200-210-220 SERİSİ AKYÜREK EXCELL 200 Serisi Süper Hassas Eleme Makineleri Akyürek Excell Süper Elekleri her tür kuru

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

YENİ ÜRÜN. Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor!

YENİ ÜRÜN. Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor! Hava Koşullandırma Sayı 48 / Mayıs 2018 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor! MIRAI huzurlu ve sessiz bir iç ortam için düşünüldü.

Detaylı

45919007t. yarnmaster zenit

45919007t. yarnmaster zenit 45919007t yarnmaster zenit Daha iyi görmek için üretilmiştir ZENIT Önemli olan: En yeni nesil YarnMaster Zenit modeli ile LOEPFE optik iplik temizleyicilerin teknolojisini yeni bir seviyeye getirmede baæarılı

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

MEM Tekstil Sanayi & Ticaret Anon. Şti. Türkiye deki tam entegre iplik tesisi

MEM Tekstil Sanayi & Ticaret Anon. Şti. Türkiye deki tam entegre iplik tesisi MEM Tekstil Sanayi & Ticaret Anon. Şti. Türkiye deki tam entegre iplik tesisi 2 Rieter. MEM 1 Rieter. MEM 3 TÜRKİYE DEKİ TAM ENTEGRE İPLİK TESİSİ MEM Tekstil Sanayi & ticaret Anon. Şti. MAKİNALARIMIZ 20

Detaylı

METAL İŞLEME TOZ TOPLAMA VE FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ

METAL İŞLEME TOZ TOPLAMA VE FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ METAL İŞLEME TOZ TOPLAMA VE FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ Bomaksan; 1986 yılından bugüne HVAC sektöründe Tesisat Mühendisliği alanında,

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI

Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI ENERGY SAVING SOLUTION PROVIDER FOR COOLING SYSTEMS SOĞUTMA SİSTEMLERİNDE ÇÖZÜM SAĞLAYICINIZ Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI www.klimexs.com

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik Çözüm sağlayici - Sürdürülebi liṙ değer- Servis yetkiṅli ği Rieter Satış Sonrası, rekabet edebilirliğinizi bulunduğunuz

Detaylı

ByVention. milestone in. laser cutting. Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı

ByVention. milestone in. laser cutting. Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı milestone in laser cutting ByVention Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı ByVention en yüksek verimlilik ve herşey dahil Sıradışı ByVention lazer kesme tezgahı, yatırımınızı,

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DERS/MODÜL/BLOK TANITIM FORMU. Dersin Kodu: TKS 2005

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DERS/MODÜL/BLOK TANITIM FORMU. Dersin Kodu: TKS 2005 Dersi Veren Birim: Tekstil Mühendisliği Dersin Türkçe Adı: TEMEL İPLİKÇİLİK Dersin Orjinal Adı: TEMEL İPLİKÇİLİK Dersin Düzeyi:(Ön lisans, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora) Lisans Dersin Kodu: TKS 005 Dersin

Detaylı

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR VECTOR, KESİMDE OPERASYONEL MÜKEMMELLİĞİN ÖZÜNE ULAŞIYOR. LECTRA, OTOMATİK KESİM ALANINDAKİ 30 YILLIK DENEYİMİ VE SÜREGELEN YENİLİKÇİLİĞİ SAYESİNDE, TEKNOLOJİK UZMANLIĞI VE

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Dokuma. Temizlik Prosesi İçin Makineler

Dokuma. Temizlik Prosesi İçin Makineler Dokuma Temizlik Prosesi İçin Makineler Dokuma makinesi parçalarının temizlenmesi için Groz-Beckert makineleri Groz-Beckert, tahar, düğüm atma ve dokuma proses adımlarının yanında dokuma makineleri aksesuarının

Detaylı

Kalibre Zımparalama için Abranet Max

Kalibre Zımparalama için Abranet Max Kalibre Zımparalama için Abranet Max Mirka Hakkında KWH MIRKA LTD., yenilikçi zımpara teknolojisinde bir dünya lideri olan Finlandiyalı bir aile şirketidir. Size teknik açıdan üstün, yüksek kaliteli komple

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

Elyaf Hazırlık. VARIOline. VARIOline. VARIOline. Optimum elyaf hazırlığı için değişken konsept

Elyaf Hazırlık. VARIOline. VARIOline. VARIOline. Optimum elyaf hazırlığı için değişken konsept Elyaf Hazırlık VARIOline VARIOline VARIOline Optimum elyaf hazırlığı için değişken konsept OLAĞANÜSTÜ AVANTAJLARI Saatte 2000 Kilogram Hat Üretimi... 05 Ham Maddeden %1'e Varan Oranda Tasarruf Edin...

Detaylı

AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC B.MAC B.MAC-007-3

AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC B.MAC B.MAC-007-3 Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC-007-1 B.MAC-007-2 B.MAC-007-3 B.MAC-007-4 B.MAC-007-5 B.MAC-007-6 AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ Akyürek B.MAC-007 Serisi - tahılgiller ve

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

SEMİ OTOMASYON AKILLI ÇÖZÜMLER. Sınırsız Yenilikler

SEMİ OTOMASYON AKILLI ÇÖZÜMLER. Sınırsız Yenilikler SEMİ OTOMASYON AKILLI ÇÖZÜMLER Sınırsız Yenilikler 2 Semi Ltd Şti Şirketimiz 1996 yılında kurulmuş olup, kurulduğu tarihten itibaren makine ve fabrika otomasyonu konusunda hizmetine devam etmektedir. Ağırlıklı

Detaylı

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz»

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» BENCHMARK S3 Yeni Standartlar Göz ve Kulaklar için BENCHMARK S3 DESMA nın tamamen yeni özellikler içeren dikey bir makinesidir. ServoGear,

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Yabancı Elyaf Sınıflandırması

Yabancı Elyaf Sınıflandırması Masters in Textile textile Quality Control Masters in textile Quality Control yarnmaster facts yarnmaster Ya b a n c ı E l y a f Sınıflandırması 045913/007t Yabancı Elyaf Sınıflandırması Yabancı elyaf,

Detaylı

Toz Boya Kabinleri ve Ekipman Aksesuarları

Toz Boya Kabinleri ve Ekipman Aksesuarları Toz Boya Kabinleri ve Ekipman Aksesuarları Toz Kabinleri Hava Akışları Toz Boya kabinleri havayı fabrika içinden kabine çeker ve fazla spreylenmiş tozu ve etraftaki kirleri toplarlar. En az hava akış gereksinimi

Detaylı

FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER!

FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER! ÜTÜLEME DIODE LAZERDE EN SON TEKNOLOJİ FCD FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER! HAFİF EN BAŞLIĞI (300 gr) DÜNYANIN 60.000.000 ATIŞ ÖMRÜ 20.000.000 Garanti 2 YIL GARANTİ BUZ BAŞLIK K142186/878.4810 17.04.2015

Detaylı

STADLER. Mühendisliğin zirvesinde. Balistik ayırıcılar

STADLER. Mühendisliğin zirvesinde. Balistik ayırıcılar Mühendisliğin zirvesinde Balistik ayırıcılar Becerileri: Bir malzeme akışının etkili şekilde çeşitli bölümlere ayrılması Yuvarlanan ve ağır maddeler; örn. kaplar, plastik şişeler, taşlar, ahşap, teneke

Detaylı

Card Clothing Spinning

Card Clothing Spinning Card Clothing Spinning C D E P R S T 2 Card Clothing Spinning Trützschler Card Clothing GmbH Postfach 1151 75386 Neubulach, Germany Rosenstraße 7-9 75387 Neubulach, Germany Telefon: +49 7053 68-0 Faks:

Detaylı

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran 2018 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler Sezonsal Enerji Verimliliğine Sahip Beko Multi

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Sizin Verimliliğiniz, Sizin Konforunuz, Sizin Güvenliğiniz. Sizin talepleriniz bizim motivasyonumuz oldu! Teşekkürler. Hepsi birarada? Hepsi

Detaylı

SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ

SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ TEMİZ İŞ www.durr.com MÜŞTERİYE YARAR MÜSTERİYE YARAR SAĞLAMAK SAĞLAMAK Kompakt standart sistem Talebe uygun sistem çözümü Dürr Ecoclean temizleme sistemleri serisi metal,

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız VİBRO ÇÖP SASÖRÜ RADYAL TARAR

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız VİBRO ÇÖP SASÖRÜ RADYAL TARAR Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız VİBRO ÇÖP SASÖRÜ RADYAL TARAR A C F D G E B A) Ürün Giriş B) Ürün Çıkış C) Aspiratör Hava Emiş Bağlantısı D) Elek üstü Kaba Oluğu E) Elek altı İnce

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos. Ürün Broşürü

Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos. Ürün Broşürü Uzmanlar için tasarlandı Dünyanın en verimli pompaları: Wilo-Stratos PICO ve Wilo-Stratos Ürün Broşürü Mükemmel yüksek verimlilik TÜV sertifikalı Energieeffiziente Anlagentechnik Standard geprüft 2010

Detaylı