KURULUŞ CHARTER DÖNEM PROJELERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 2011-2012 DÖNEM PROJELERİ"

Transkript

1 DÖNEM PROJELERİ

2 En iyi bireyler, kendilerinden çok, ait oldukları toplumu düşünen, Onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına yaşamını adayan insanlardır. Mustafa Kemal Atatürk

3 Necdet Gündoğdu Dönem Başkanı Dönem Başkanı Coşkun Erenay Dönem Başkanı Hande Arslanalp Dönem Başkanı İnci Tokatlıoğlu Dönem Başkanı Özgür Arkun Dönem Başkanı Yücel Öztürk Dönem Başkanı Aylin Olut Dönem Başkanı Tankut Karabacak Dönem Başkanı Gülfem Perçin Dönem Başkanı Ali Usmen Dönem Başkanı

4

5 Uluslararası Rotary Başkanı Kalyan Banerjee ve Eşi Binota 2440 Bölge Guvernörü Ahmet Gürmeriç ve Eşi Ayten

6 DÖNEM BAŞKANI S.MERAL ÇAPA ve EŞİ SERDAR ÇAPA

7 Devir Teslim Töreni Dönem teması İnsanlığı İçinizdeki Güçle Kucaklayın la yola devam ediyoruz

8

9 HİZMET PROJELERİ KOMİTESİ GDB. COŞKUN ERENAY MERT MACİT MİNE POROY DİDEM DERELİ OĞUZ ÖZGİLLER ALPER ÖZMIZIRAK EYYÜP ALPAY MEHMET GÜREL OYA ERTUĞRUL ROTARY VAKFI KOMİTESİ AYDA ÖZEREN GDB. AYLİN OLUT KEREM ENGİN AYSUN GÖRGÜN NURİ EREL SELMAN UYSAL S. GÜNŞIL OKTAY KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM ŞANLI KULÜP SEKRETERİ K.BANU ŞAHİNOĞLU SAYMAN NEJAT TEZOL GD BAŞKANI M.ALİ USMEN STRATEJİ PLANLAMA KOMİTESİ GDB. NECDET GÜNDOĞDU GDB. TANKUT KARABACAK GDB. GÜLFEM PERÇİN GDB. M. ALİ USMEN RUHİ USLU HALKLA İLİŞKİLER KOMİTESİ REYHAN ÖZLEN GDB.HANDE ARSLANALP ERCAN ÇELİKKAYA KIVANÇ KOCAKIRAN TAYFUR YAĞCI AYLİN ONART ÜYELİK KOMİTESİ GDB. GÜLFEM PERÇİN GDB. İNCİ TOKATLIOĞLU GDB. ÖZGÜR ARKUN GDB. M.ALİ USMEN GDB. NECDET GÜNDOĞDU

10 Kulübün 1 Temmuz 2010 Tarihindeki Üye Sayısı 31 Kulübün Şimdiki Üye Sayısı 33 Bu Dönem Kulübe Kabul Edilen Üye Sayısı 2 Bu Dönem Kulüpten Ayrılan Üye Sayısı 0 Erkek Üye Sayısı 18 Kadın Üye Sayısı 15 Üye Yaş Ortalaması 47 Yapılan Toplantı Sayısı 36 Üye Devam Ortalaması %73

11 02/07/2011 tarihinde; 2420, 2430 ve Bölgenin ortak projesi olan Anıt Kabir ziyaretine gidildi.

12 08/07/2011 tarihinde Dönem Guvernörü Ahmet Gürmeriç in düzenlediği basın toplantısına katıldık.

13

14 31/07/2011 Pazar günü Çeşme Geleneksel Yelken Yarışlarının 11. sini gerçekleştirdik. Guvernörümüz Ahmet Gürmeriç ve Eşi,7.Grup Guv.Yd. Fersan İşbiriten, GDG Vakıf Komite Başkanı Faik Tokatlıoğlu ve Rotaract Başkanımız Hakan Kellecioğlu ile birlikte 14 rotaractımız ve sevgili eşlerimiz bizi yalnız bırakmadı.

15

16 Bursa da 4. Çekirge Rotary,Rotaract ve Interact Şenliğine katıldık.

17 Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Tülay Aktaş Onkoloji Bölümünü ziyaret ettik. Psikolog Murat Sarısoy a bağışlarımız ile alınan hediyeleri ve printer için siyah ve renkli kartuşlarını teslim ettik. Doç. Dr. Mehmet Kantar yapılan katkılardan dolayı teşekkür etti.

18 Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Tülay Aktaş Onkoloji Bölümüne 2. ziyaretimiz Aralık 2011 de tekrar düzenlenmiş ve kemoterapi gören çocuklarla birkilte yılbaşı partisi yapılmış ve moral olması açısından hediyeler verilmiştir.kemoterapi sonrası hayata daha çabuk tutunmaları için küçük hediyelerimizde tekrar psikologları Murat Sarısoy a bırakılmıştır.

19 500. Toplantımızı kutlarken ailemizin yeni üyesinin gelişiyle kutladık. Ailemiz artık Oya Ertuğrul ile birlikte 32 kişi oldu.

20 Yeni üyemiz Aylin Onart 515. toplantımızda, Kuruluş yemeğimizde, ailemize katıldı.

21 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

22 27/10/2011 tarihinde Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı Başkanı Sabah Şardağ a Rotary Meslek Hizmet Ödülünün 1.sini verdik. 2. Rotary Meslek Hizmet Ödülünü ise, 03/11/2011 tarihinde Sokak Çocuklarını Koruma Vakfı Başkanı Avukat Neşecan Hürtürk e verdik. Sivil Toplum Örgütlerindeki ve iş hayatındaki başarısından dolayı EBSO Başkanı Ender Yorgancılar a ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu İzeltaş İzmir El Aletleri A.Ş. Firmasına Rotary Hizmet ödülü verilmiştir.

23 10 Kasım Anıt Kabir Gezisine Müşerref Mahmut Tınaz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Asiye Yalçın ve Hüseyin Dikici gönderildi.

24 -01/10/2011 tarihinde Göztepe RK. Ev sahipliğinde Halkla İlişkiler Seminerine kulübümüzden 5 kişi katılmıştır. Halkla İlişkiler Komite Başkanımız Reyhan Özlen aralarındaydı.

25 -Çanakkale RK. Ev sahipliğinde YÜAK Seminerine kulübümüzden 5 kişi katılmıştır. Eşlerimizle beraber 8 kişiydik.

26 22/10/2011 tarihinde İzmir RK. Ev sahipliğinde 2. Üyelik Geliştirme seminerine kulübümüzden 6 kişi katılmıştır.

27 26-27 Kasım 2011 tarihinde Gündoğdu RK. olarak ev sahipliğimizde düzenlediğimiz Vakıf Seminerine üyelerimiz ve eşlerimiz dahil olmak üzere %100 katılım sağladık. Vakıf Seminerine Bölge kulüplerinden 46 değişik kulüp ve 2 değişik Rotaract kulübünden katılım oldu. Gala yemeğinde Hobby Grubunun müzikleri eşliğinde eğlendik.

28

29 27 Kasım 2011 tarihinde 90 kişiden oluşan Rotaryen ve ailelerinin katıldığı, sevgili Rtn Nedim Atilla nın önderliğinde Teos Dionysos Tapınağına yapılan gezi ve yerel şarap tadımı muhteşemdi.

30 Fransız Konsolosluğunun Arkas Ailesine tahsis ettiği Arkas Sanat Galerisine 12 üyemizle ziyaret ettik. Galeriyi rehber eşliğinde gezdik.

31 Çanakkale RK düzenlediği Troya Gezisine katıldık ve arkasından Cunda da balık yedik.

32 Çekirge RK düzenlediği SERMER şenliklerine katıldık.

33 Kulübümüz tarafından POLIO için 1.650,00 USD ödeme yapılmıştır. EREY e ise 5.000,00 USD ödeme yapılmıştır.

34 Tc. Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Asarlık(Menemen) Toplum Merkezinde bulunan çocuk oyun odası ve gençlik merkezi için çeşitli oyuncaklar,kitaplar vb. temin edildi. Bu malzemeler kurumun müdürü Servet Çekiç e teslim edildi.

35 Urla Belediyesi Nesrin-İsmet VURAL Sosyal Hizmet Binasında bulunan şiddet mağduru kadınların meslek sahibi olmaları,el becerilerini arttırmak amacıyla,halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile Cilt bakım ve Makyaj kursu ve El sanatları kursları açılımında kullanılmak üzere gerekli malzemeler temin edilmiştir. Bu malzemeler, kurum müdürü Vildan Arzu Günyel e teslim edilmiştir.

36 Müşerref Mahmut Tınaz İlköğretim Okulunda Okuma-Yazma kursumuz açıldı.

37 -Salihli RK. Ev sahipliğinde yapılan 1. Ryla ya burs verdiğimiz öğrencimiz Begüm Çakmak ve Gündoğdu Rotaractımız Seda Güler ve Nilüfer RK. Ev sahipliğinde 2. Ryla ya 2 Gündoğdu Rotaractımız, Demet Kukçu ve Canan Şen e sponsor olup 4 aday gönderdik. - GID (Gençlik İnceleme Değişim) Takım seçmelerine Gündoğdu Rotaractlarımızdan Onur Özer aday gösterilmiştir. Seçilen Onur Özer D-6920 ABD Georgia 28/04/ /05/2012 tarihlerinde gidecektir. - Vakıf Bursu için Rtn. Ayda Özeren in önerdiği Yakut Oktay ı aday gösterdik. Fakat dünya barışı için yapmış olduğu çalışmalar 1 yıl eksik olduğu için adaylığı kabul edilmedi. -Her toplantı sonrasında Bülten çıkarılmakta,gündoğdu RK üyeleri, ve eşlerinin dışında Dönem Guvernörüne,tüm bölge görevlilerine,gelecek Dönem Guvernörüne,Rotary Bölge Ofis ile paylaşılmaktadır. -Web sayfamız yapım aşamasında olup yaklaşık Nisan sonu gibi bitecektir. Adreslerimiz ise, www. gundogdurotary.org.tr olup 5 yıllık hosting (barındırma) ücreti ödenmiştir.

38 - Temmuz 2011 ve Ocak 2012 de yatırmamız gereken,sar raporu ve Federasyon katkı payları zamanında ödenmiştir. -Eşlerimiz hemen hemen her toplantıya davet ediliyor. Haftalık çıkan bültenlerimiz düzenli olarak eşlere de mail yolu ile gönderiliyor. Bültenlere Kulüp olarak yapmış olduğumuz çalışmalardan haberdar oluyorlar. Eşli toplantıların dışında ilgi konularına göre eşlerimiz toplantılarımıza katılım yapmaktadırlar. - 15/11/2011 tarihine kadar her Salı Swiss Otel arkasında bulunan Sir Winston da 18:00-20:00 saatleri arası Happy Hour düzenledik. Gerçekten güzel projelerin üretildiği, dostlukların perçinlendiği bu Happy Hourlarımızdan çok olumlu sonuçlar aldık. Vakıf semineri yoğun çalışmaları, Aralık ayının yoğun olması sebebiyle ara verdiğimiz Happy Hour lar Ocak 2012 den itibaren her Perşembe aynı yer ve saatte devam etmektedir Nisan 2012 Buca İsmet Yorgancılar İÖO da velilere Meme Kanseri ve Anne-Çocuk Sağlığı konulu seminerleri Prof. Dr. Remide Arkun tarafından verilecektir. -11 Nisan 2012 Buca İsmet Yorgancılar İÖO da velilere Ergenlikteki Çocuklar ve Cinsellik konulu semineri Psikiyatrist Başak Tokatlıoğlu tarafından verilecektir.

39 Gündoğdu Rotaract Kulubü nün hami kulübü olarak birlikteliğimiz, yapılan projelerde paylaşımlarımız, devam etmektedir. -Gündoğdu Rotaractlarmızın Devir teslim törenine; Başkan S.Meral Çapa ve eşi, As Başkan Begüm Şanlı, Rtn. Tayfur Yağcı, Rtn. Reyhan Özlen, ve Ahmet İmançer katılmıştır. -31/07/2011 tarihinde düzenlemiş olduğumuz 11. Gündoğdu Yelken Yarışları ve ödül törenine Gündoğdu Rotaract Kulübümüzden 15 Rotaract üye katılım sağlamıştır. -Olağan toplantılarımızdan 5 tanesine toplam 8 Gündoğdu Rotaract katılım sağlamıştır. -26 Kasım 2011 akşamı Gündoğdu Rotaractlarımızın kendi etkinlikleri olmasına rağmen 26 Kasım 2011 Vakıf Seminerine 6 kişi katılım yapmış olup, seminer sonuna kadar inanılmaz etkin çalışmışlardır. -As Başkan Begüm Şanlı ve Rtn. Reyhan Özlen in düzenlemiş oldukları Ocak Başına da Gündoğdu Rotaractlarımız yüksek katılım sağlamışlardır. -Gündoğdu Rotary Başkanı olarak özel olarak düzenledikleri 2012 Asamblesi çalışmaları için Başkan S.Meral Çapa özel katılım sağlamış ve bilgi alışverişinde bulunulmuştur. -En az ayda 2 yada 3 kez Başkan S.Meral Çapa Gündoğdu Rotaract Başkanı Hakan Kellecioğlu ile görüşmektedir. Aynı zamanda Rtn. Tayfur Yağcı her zaman rotaractlarımız ile görüşmekte ve toplantılarına da katılım yapmaktadır - Rotaractlarımızın 2 yeni üyesinin pinlerini Başkan Meral Çapa takmıştır.

40 Gündoğdu Rotaract Kulubü nün hami kulübü olarak birlikteliğimiz, yapılan projelerde paylaşımlarımız, devam etmektedir. -Gündoğdu Rotaractlarımızın Change Maker projelerine sponsor olduk. - Bir Milyon Gülücük Kampanyası için bastırdığımız broşürleri Rotaractlarımızla beraber dağıtıyoruz. - Gündoğdu Rotaractlarımızdan Merve Can Buca İsmet Yorgancılar İ.Ö.O. da 6.,7.,8. sınıf öğrencilerine Gündoğdu Rotary Klubü ile beraber İklim Değişiklikleri Politikaları ve Düşük Karbonla Kalkınma ve İklim Değişiklikleri ve Küresel Isınma üzerine 2 adet seminer sunumumuz olmuştur. - Suyun Tasarruflu Kullanımını öğretmek ve dünyada suyun azaldığına dikkat çekmek için Gündoğdu Rotaractlarımızla beraber broşür bastırdık ve İzmir in çeşitli yerlerinde ve okullarımızda dağıtımını yaptık. - Hijyen konusuna dikkat çekmek için Ellerimizi Nasıl Yıkarız? resimli broşürümüzü Gündoğdu Rotaractlarımızla beraber bastırdık ve dağıtımını yaptık. - Gündoğdu Rotaractlarımız, Buca İsmet Yorgancılar İ.Ö.O da 3.,4.,5. sınıf öğrencilerine yaptığımız diş taramamızda ve 150 adet diş macunu ve fırçasının dağıtımında bizlerle birlikte katılım sağlamışlardır. -14/03/2012 Çarşamba günü Buca İsmet Yorgancılar İ.Ö.O. saat:10:30 da velilere yönelik Tiroid seminerini üyelerimizden Rtn.Dr. Didem Dereli Dinçer verdi. Gündoğdu Rotaractlarımızla birlikte gerçekleştirdik.

41 -Gündoğdu Rotaract Kulübü ile hep beraberiz KURULUŞ CHARTER

42 -Gündoğdu Rotaractlarımızın yeni üyelerinin pinlerini biz taktık.

43 BAŞKAN YEMEĞİ YAPILMIŞTIR. KURULUŞ CHARTER

44 Ocakbaşı yemeklerimiz devam etmektedir. Şu ana kadar Begüm Şanlı, Reyhan Özlen,Mine Poroy ve Özgür Arkun ocakbaşılarda bizleri misafir etti.

45 Ocakbaşı yemeklerimiz devam etmektedir. KURULUŞ CHARTER

46 Mayıs ve Haziran ocak başlarımızın yoğun geçeceği dönemdir. KURULUŞ CHARTER Ocak başı yemeğimize sevgili Kıvanç ile devam ettik. Nisan ayı içerisinde Coşkun Erenay, Eyyüp Alpay,Selman Uysal, Mine Poroy(2. kez) ocakbaşı düzenleyecek.

47 Sevgili Mehmet Gürel ve sevgili Tayfur Yağcı ya işyeri ziyaretlerinde bulunduk.

48 3. işyeri ziyaretimizi sevgili Gülfem Perçin ile gerçekleştirdik.

49 Bir Tuğla da Sen Koy projesinin devamı olarak SEVGİ ÇATIMIZ ALTINDA projemizin sunumu çeşitli sitelere GDB Aylin Olut ve GDG Faik Tokatlıoğlu nun yardımları ile eş bulunmuştur. Proje USD değerindedir. International partner RI D TFR no: MG ile onaylanmıştır.

50 7. Grup ortak toplantısı Efes R.K. Ev sahipliğinde konuşmacı Ege Üniversitesi Doç.Dr. Esin Çeber ve Doç. Dr. Birsen Karaca Saydam ile birlikte gerçekleştirildi. Gündoğdu R.K. Olarak yüksek katılım yaptık.

51 2440. Bölge Federasyonu Ortak Toplantısı Buca R.K. Ev sahipliğinde yapıldı. Konuşmacı YKB Ceo su Faik Açıkalın idi. Gündoğdu R.K. Olarak yüksek katılım gerçekleştirdik.

52 15 kişi katılım yaptık. KURULUŞ CHARTER Grup Ortak Toplantısı Balçova R.K. Ev sahipliğinde yapıldı. Konuşmacı Konuk Prof Dr. Ünal Tekinalp ve Prof Dr. Serdar Özkan. Gündoğdu RK olarak

53 7. Grup Ortak Toplantısı Gündoğdu R.K. Ev sahipliğinde yaptık. Konuşmacı Konuğumuz Hakan Tartan dı.

54 14-15 Ocak 2012 tarihlerinde Urla RK tarafından düzenlenen Doğal Afet eğitim seminerine kulübümüzden 4 kişi katılmış, Gündoğdu Rotaractlarımızdan 1 kişi katılmıştır.

55 Genel kurul ve kulüp asamblesi tarihinde %85 katılım ile yapıldı.

56 Sevgili Guvernörümüz Ahmet Gürmeriç ve eşi Ayten bizleri ziyaret etti.

57 Sevgili GDB İnci Tokatlıoğlu ve Mine Uysal ile Swot analizinden sonra birlikte kulüp stratejimizi yıllık olarak belirledik.

58 Basında Rotary Ailemiz

59 Basında Rotary Ailemiz

60 Basında Rotary Ailemiz KURULUŞ CHARTER

61 Basında Rotary Ailemiz KURULUŞ CHARTER

62 Basında Rotary Ailemiz KURULUŞ CHARTER

63 Ebso Başkanı Ender Yorgancılar a ve İzeltaş İzmir El Aletleri A.Ş. ne meslek hizmet ödülünü 7. Grup Guvernör Yardımcımız Fersan İşbitiren ile birlikte verdik. Kulübümüze Rakamlarla Türkiye ve İzmir konulu sunum yaptı.

64 Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ziyaret edilmiştir.

65 İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Özgür Duman ı 19/01/2012 Perşembe saat 15:00 te As Başkanımız Begüm Şanlı, Sekreterimiz Banu Şahinoğlu, Saymanımız Nejat Tezol ve Rtn Alper Özmızırak ile birlikte ziyaret ettik. Bizden istemiş oldukları 5 adet Navigasyon aletini de teslim ettik. Özgür Duman bize göç alan varoşlarda çocukların başı boş bırakılmaması için çaba sarf ettiklerini, Kadifekale de başlattıkları Çocuk Orkestrası ile onları topluma kazandırmak için başlangıç yaptıklarını ve AKM de 2 gün süren konser verdiklerini anlattı. Göç ile gelen ailelerin çocukları ile şehirde yaşayan ailelerin çocukları arasında uçurum olduğunu ve ister istemez bu çocukları suça ittiğini, bundan dolayı Sivil Toplum Kuruluşlarla işbirliği yaparak bu çocuklara çeşitli etkinlikler ve eğitimler düzenlediklerini böylece çocukların kendilerine değer verildiğini hissettirerek en azından suça yönelmelerini engellemeye çalıştıklarını ve topluma kazandırdıklarını belirtti. Her zaman Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliğine açık olduğunu iletti.

66 Bu dönem aramıza katılan sevgili Oya Ertuğrul a Paul Harris dostu rozetini taktık.

67 Dönem Başkanı S.Meral Çapa ya tek taş safirli Paul Harris dostluğu takıldı.

68 Gündoğdu Rotary Kulübü olarak %100 Paul Harris dostluğumuz devam etmektedir. Yeni üyelerimizden Aylin Onart ın pini gelmiştir Perşembe günü devir teslim töreninde takılacaktır.

69 Şubat 2012 Dominik Caddesinde Barış ve Hoşgörü haftasında stand açtık. Konumuz Sevgi Çatımız Altında

70 Exchange öğrencilerini 1 Mart 2012 tarihinde yemekte ağırladık. 26 Nisan 2012 Perşembe öğlen toplantımızda Brezilya ile ilgili 15 dakikalık sunum yapacaklar. Sevgili Rtn Ayda Amerika dan gelen Gid Takımından bir kişiyi Mayıs ayında misafir ediyor.

71 07/03/2012 tarihinde Buca İsmet Yorgancılar İ.Ö.O. da öğrenci ve velilere obezite ve doğru beslenme konulu semineri Rtn. Dr. Didem Dereli Dinçer ile birlikte gerçekleştirdik.

72 06/03/2012 tarihinde Buca İsmet Yorgancılar İÖO da anasınıfı ve 1.,2.,3. sınıf öğrencilerine kulübümüzün Roteryen gönüllüsü çok değerli arkadaşım,bale öğretmeni,balerin Katya Beresit önderliğinde bale eğitim kursu açmış bulunmaktayız.

73 Anasınıfına,1.,2.,3. sınıfa giden 51 kız öğrencimizle açtığımız kursumuz hızla devam etmektedir. Gönüllü Roteryen Katya Beresit e yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.

74 14/03/2012 Çarşamba günü Buca İsmet Yorgancılar İ.Ö.O. saat:10:30 da velilere yönelik Tiroid seminerini üyelerimizden Rtn.Dr. Didem Dereli Dinçer verdi. Gündoğdu Rotaractlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz Yoğun ilgi çeken ve sunumdan sonra soru cevap şeklinde gerçekleşen seminerimiz halkı bilinçlendirmek açısından oldukça verimli geçti.

75 Buca İsmet Yorgancılar İ.Ö.O da 21/03/2012 saat:10:30 da Velilere Yönelik olarak, Ergenlik ve Aile İlişkileri konulu seminer düzenledik. Yaklaşık Bir buçuk saat süren Seminer, Psikiyatr Uzman Doktor Başak TOKATLIOĞLU tarafından verildi.

76 Üyemiz Oya Ertuğrul ile birlikte Buca İsmet Yorgancılar İÖO da öğrencilere Diş Taraması yapıldı. Öğrencilere diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.

77 Rotaractlarımızdan Merve Can ile birlikte Buca İsmet Yorgancılar İÖO da İklim Değişikliği Politikaları ve Düşük Karbonla Kalkınma ve İklim Değişikliği ve Küresel Isınma konularında velilere ve 6.,7.,8. sınıf öğrencilerine seminer verildi.

78 Rotaractlarımızla gerçekleştirdiğimiz Bir Milyon Gülücük Kampanyamız için hazırlanan broşürler dağıtıldı.

79 Rotaractlarımızla gerçekleştirdiğimiz Hijyen ile ilgili kampanyamız için hazırlanan broşürler dağıtıldı.

80 Rotaractlarımızla gerçekleştirdiğimiz Suyun Tasarruflu Kullanılmasında İnsanları Bilinçlendirmek için hazırlanan broşürler dağıtıldı.

81 Broşürlerimiz her yerde KURULUŞ CHARTER

82 Gündoğdu RK. 3. korusu Ege Orman Vakfına bağışladığımız 1000 fidanı Çeşme-Ildırı Kadıovacık Mevkiinde tarihinde dikimini yaptık.

83 1000 fidanımızı diktikten sonra Gündoğdu RK. 3. korusunu kutlamaya gittik ve Ildırı da balık yedik.

84 Kitap basımına sponsor olduğumuz, Beni Kim(ler) Anlamadı? 14/04/ /04/2012 tarihlerinde kitap fuarinda stand alindi ve bu kitaplarin satisi yapilacak elde edilen gelir. Islahevindeki cocuklarin ihtiyaci icin harcanacak.

85 GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ MESLEKİ SINIFLANDIRMA 1 AVUKAT 2 DİŞ HEKİMİ (ORTODONTİST) BANU ŞAHİNOĞLU SEVİNÇ GÜNŞIL OKTAY AYLİN OLUT OYA ERTUĞRUL 3 BEYAZ EŞYA SATIŞI RUHİ USLU 4 5 MİMAR MİMAR (İÇ MİMAR) MİMAR (PEYZAJ) DOKTOR (NÜKLEER TIP UZMANI) DOKTOR (GÖZ HASTALIKLARI UZMANI) DOKTOR (AKUPUNKTUR) DOKTOR (ENDOKRİNOLOJİ) İNCİ TOKATLIOĞLU OĞUZ ÖZGİLLER TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN NECDET GÜNDOĞDU TAYFUR YAĞCI DİDEM DİNÇER 6 ECZACI M.ALİ USMEN 7 BANKACI AYDA ÖZEREN 8 İLAÇ İMALAT BEGÜM ŞANLI 9 HARİTA MÜHENDİSİ COŞKUN ERENAY 10 RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ ERCAN ÇELİKKAYA 11 CAM SANAYİİ VE TİC. GÜLFEM PERÇİN

86 16 TEKSTİL ALPER ÖZMIZIRAK 17 FİLTRE-HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ NURİ EREL 18 SİGORTACILIK MERAL ÇAPA 19 TOHUMCULUK MERT MACİT 20 MALİ MÜŞAVİR KEREM ENGİN SELMAN UYSAL 21 AMBALAJ ÜRETİMİ MİNE POROY 26 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (E.Ü. DOÇ. NÜKLEER BİLİMLER ENS.) AYSUN UĞUR GÖRGÜN 27 YAŞAM KOÇLUĞU (EĞİTİM DANIŞMANLIĞI) İNCİ TOKATLIOĞLU 28 HALKLA İLİŞKİLER AYLİN ONART

87 Kulübümüzde mesleki sınıflandırmada dengeli bir dağılım olduğu görülmektedir. Bundan sonraki üye kabullerinde öncelikli olarak değerlendirilmesi gereken meslekler önerilmiş ve üyelerimizin takdirine sunulmuştur. 1- Bilgi işlem, yazılım,web tasarım 2- Bilgi işlem teknolojileri 3- Psikolog 4- Gazetecilik 5- Gazete ve dergi yayıncılığı 6- Matbaa-ofset baskı 7- Radyo-TV yayıncılığı 8- Reklam ajansları

88 BURSLAR Burs verdiğimiz öğrenciler; 1.TUĞÇE GÜLER -- YILDIZ TEKNİK ÜNV.İNG.İKTİSAT 2.BEGÜM ÇAKMAK -- YAŞAR ÜNV.ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ 3.SELİN ÇOLPAN -- ABANT İZZET BAYSAL ÜNV. MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4.ÖMÜR ADIYAMAN -- NARLIDERE RASİM ÖNEL ANADOLU LİSESİ 5.ANIL İPEK İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ 6. MERT ŞEN- DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ 7. AHMET ÇAĞRI BEŞKURT- İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMÜ

89 DEVAM EDEN PROJELERİMİZ Ahmetli deki Klaros Kazıları için GDB Aylin Olut yardımı ile sitelere projemiz duyurulmuş ve eş beklenmektedir. Çeşme Rotary Kulübü ve Stavanger International kulübü ile Gündoğru R.K, zeytin toplama makinası ve vakumlama ile ilgili ortak olarak yaptığımız eşleştirilmiş bağış için TRF numarası bekliyoruz.

90 DEVAM EDEN PROJELERİMİZ. Ahmetli deki Klaros Kazıları için GDB Aylin Olut yardımı ile sitelere projemiz duyurulmuş ve eş beklenmektedir.

91 Konuşmacı Konuklarımız Komite Başkanı Aslı Musal Üyelik Geliştirme ve Büyüme GDB Faik Tokatlıoğlu- Vakıf ve Vakıf Semineri Grup Guvernör Yrd. Fersan İşbitiren-Komite Toplantısı Kültür Sanat Komite Başkanı Işıl Nişli-Sürekli Eğitim Merkezi Doç. Dr. Kökten Ulaş Birant- İnternette Filtre Psikolog Murat Sarısoy-Ege Üniversitesi Çocuk Onkoloji Bölümü Sabah Şardağ- İhtilafa Düşmüş Çocuklar Psikolog Pınar Özgüner- Hastalıkların Psikolojik Durumunuz ile ilişkisi Roteryen Sosyolog Gül Kırçıl Rotary Eylem Grubu Komite Başkanı Erhan Gökdağ Türkiye Çosuklara Yeniden Özgürlük Vakfı Komite Başkanı Öğretmen Sabah Şardağ Rotary Eylem Grubu, Meslek Hizmet Ödülü GLDG Esat Kardıçalı ve Neşecan Hürtürk İran ve Tebriz gezisi ve Ödülünü Sabah Şardağ a Sunma Ege Üniversitesi Doç. Dr. Esin Çeber ve Doç. Dr. Birsen Karaca Saydam- Serviks (Rahim Kanseri) (7. Grup Efes RK ev sahipliğinde ortak toplantı) Namık Kuyumcu- Kadın ve Aşkın Ayak İzinden Alsancak Yelda Çetiner- Nefes Koçluğu YKB Ceo su Faik Açıkalın- Türkiye Avrupa Birliği Ekonomisi, Dünyadaki Gelişmeler ve Beklentiler. (Buca RK ev sahipliğinde bölge ortak toplantı) Grup Guvernör Yrd. Fersan İşbitiren-Kulüp Asamblemiz ve Genel Kurul Guvernör Ahmet Gürmeriç ve eşi Ayten Gürmeriç-Kulüp Ziyareti

92 Konuşmacı Konuklarımız GDB İnci Tokatlıoğlu-Strateji Belirleme İK Uzmanı Mine Uysal ve GDB İnci Tokatlıoğlu-Strateji Belirleme Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan (7.Grup Gündoğdu RK ev sahipliğinde ortak toplantı) İzka Genel Sekreteri Dr. Edüger Can-Expo Prof. Dr. Sevgi Mir Böbrekler Gazeteci Nihat Demirkol-Barış ve Hoşgörü (İzmir RK ev sahipliğinde 2440.Bölge Ortak Toplantısı) Raşel Rakella Asal-Kentimiz İzmir Prof Dr. Buket Erer-Kök Hücre Prof. Dr. Ünal Telinalp ve Prof. Dr. Serdar Özkan- Yeni TTK (7.Grup Balçova RK ev sahipliğinde ortak toplantı) EBSO Başkanı Ender Yorgancılar-Rakamlarla Türkiye ve İzmir İK Uzmanı Mine Uysal- Şirketlerde Y kuşağına Yönelik İnsan Kaynakları Stratejileri Grup Çeşme RK ev sahipliğinde ortak toplantı-mey ve Ney Eğitmen Önder Güzel- Pilates ve Sağlıklı Zayıflama ve Exchange öğrencisi Brezilya dan Carini Kremonezin ve Vittoria Hejina Heyz bize 10 dakikalık bir Brezilya sunumu yapacaklar.

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ÜYELİK KOMİTESİ GDB. GÜLFEM PERÇİN GDB. İNCİ TOKATLIOĞLU GDB. ÖZGÜR ARKUN GDB. M.ALİ USMEN GDB.

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ÜYELİK KOMİTESİ GDB. GÜLFEM PERÇİN GDB. İNCİ TOKATLIOĞLU GDB. ÖZGÜR ARKUN GDB. M.ALİ USMEN GDB. ÜYELİK KOMİTESİ GDB. GÜLFEM PERÇİN GDB. İNCİ TOKATLIOĞLU GDB. ÖZGÜR ARKUN GDB. M.ALİ USMEN GDB. NECDET GÜNDOĞDU 2011-2012 Döneminde de mevcut üyelerimizin %100 nün korunması hedeflenmiştir. Bu yıl 2 üye

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT TEZOL AS BAŞKAN MERT MACİT

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 535

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 535 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 531

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 531 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT

Detaylı

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 TOPLUM HİZMETLERİ KOMİTESİ TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN MESLEK HİZMETLERİ KOMİTESİ ERCAN ÇELİKKAYA COŞKUN ERENAY GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ MERT MACİT

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI K. R. RAVİ RAVİNDRAN 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ REHA AKIN 8.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI SÜREYYA PERÇİN KULÜP BAŞKANI MERT MACİT AS BAŞKAN AYDA

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI K. R. RAVİ RAVİNDRAN 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ REHA AKIN 8.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI SÜREYYA PERÇİN KULÜP BAŞKANI MERT MACİT AS BAŞKAN AYDA

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 516

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 516 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI K. R. RAVİ RAVİNDRAN 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ REHA AKIN 8.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI SÜREYYA PERÇİN KULÜP BAŞKANI MERT MACİT AS BAŞKAN AYDA

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT TEZOL AS BAŞKAN MERT MACİT

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE BAŞKANI MECİT ISCE 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT TEZOL

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE IŞILDASIN GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT TEZOL AS BAŞKAN MERT MACİT

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 529

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 529 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT

Detaylı

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : 525

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : 525 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 511

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 511 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 526

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 526 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE IŞILDASIN GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE IŞILDASIN GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 533

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 533 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 530

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 530 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 509

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 509 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE IŞILDASIN GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI K. R. RAVİ RAVİNDRAN 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ REHA AKIN 8.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI SÜREYYA PERÇİN KULÜP BAŞKANI MERT MACİT AS BAŞKAN AYDA

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 491

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 491 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE IŞILDASIN GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 476-480 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 476-480 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 TOPLUM HİZMETLERİ KOMİTESİ TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN MESLEK HİZMETLERİ KOMİTESİ ERCAN ÇELİKKAYA COŞKUN ERENAY GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ MERT MACİT

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 541 KURULUŞ CHARTER

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 541 KURULUŞ CHARTER KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 466-467 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 466-467 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 TOPLUM HİZMETLERİ KOMİTESİ TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN MESLEK HİZMETLERİ KOMİTESİ ERCAN ÇELİKKAYA COŞKUN ERENAY GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ MERT MACİT

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 473 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 473 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 TOPLUM HİZMETLERİ KOMİTESİ TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN MESLEK HİZMETLERİ KOMİTESİ ERCAN ÇELİKKAYA COŞKUN ERENAY GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ MERT MACİT

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE IŞILDASIN GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 539 KURULUŞ CHARTER Temmuz Alparslan Ertuğrul (Oya Ert. eşi) D.G.

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 539 KURULUŞ CHARTER Temmuz Alparslan Ertuğrul (Oya Ert. eşi) D.G. KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 512

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 512 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 580

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 580 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ SELMAN UYSAL SAYMAN BANU LEBE ÜYE MERT MACİT

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 481 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 481 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 TOPLUM HİZMETLERİ KOMİTESİ TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN MESLEK HİZMETLERİ KOMİTESİ ERCAN ÇELİKKAYA COŞKUN ERENAY GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ MERT MACİT

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 532

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 532 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 513

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 513 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 524

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 524 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 523

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 523 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 542 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 542 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 574 NİSAN. Rotary Dergi ayı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 574 NİSAN. Rotary Dergi ayı KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 453 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 453 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 TOPLUM HİZMETLERİ KOMİTESİ TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN MESLEK HİZMETLERİ KOMİTESİ ERCAN ÇELİKKAYA COŞKUN ERENAY GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ MERT MACİT

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 450-451 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 450-451 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 TOPLUM HİZMETLERİ KOMİTESİ TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN MESLEK HİZMETLERİ KOMİTESİ ERCAN ÇELİKKAYA COŞKUN ERENAY GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ MERT MACİT

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 582 HAZİRAN

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 582 HAZİRAN KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : 517

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : 517 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 508

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 508 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 557

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 557 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 504

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 504 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 505

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 505 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ TEMMUZ BÜLTEN NO : 536 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002

MUTLU GÜNLERİMİZ TEMMUZ BÜLTEN NO : 536 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 554

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 554 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 514

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 514 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RAY KLİNGİNSMİTH 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ YEŞİM YÖNEY KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 TOPLUM HİZMETLERİ KOMİTESİ TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN MESLEK HİZMETLERİ KOMİTESİ ERCAN ÇELİKKAYA COŞKUN ERENAY GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ MERT MACİT

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 507

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 507 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 577

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 577 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

BÜLTEN NO : 460-461-462

BÜLTEN NO : 460-461-462 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 TOPLUM HİZMETLERİ KOMİTESİ TANKUT KARABACAK REYHAN ÖZLEN ÖZGÜR ARKUN MESLEK HİZMETLERİ KOMİTESİ ERCAN ÇELİKKAYA COŞKUN ERENAY GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ MERT MACİT

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 573 NİSAN. Rotary Dergi ayı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 573 NİSAN. Rotary Dergi ayı KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 563

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 563 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : 506

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : 506 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 571 MART. Okuma Yazma Ayı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 571 MART. Okuma Yazma Ayı KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : 492

KURULUŞ CHARTER BÜLTEN NO : 492 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 502

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 502 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 581 HAZİRAN

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 581 HAZİRAN KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 546

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 546 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 583 HAZİRAN

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 583 HAZİRAN KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 579

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 579 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT

KURULUŞ : CHARTER BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU MERT MACİT KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 UR BAŞKANI JOHN F. GERM 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ İSMAİL RODOPLU 8.GRUP GUV. YRD. BANU ŞAHİNOĞLU KULÜP BAŞKANI AYDA ÖZEREN AS BAŞKAN ERCAN ÇELİKKAYA KULÜP SEKRETERİ

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 CHARTER : 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI RON D. BURTON 2440. BÖLGE BAŞKANI ESAT KARDIÇALI 7.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN GÖKDAĞ KULÜP BAŞKANI K.BANU

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 569 MART. Okuma Yazma Ayı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 569 MART. Okuma Yazma Ayı KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 501

KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 BÜLTEN NO : 501 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI KALYAN BANERJEE 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ AHMET GÜRMERİÇ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI FERSAN İŞBİTİREN KULÜP BAŞKANI S.MERAL ÇAPA AS BAŞKAN BEGÜM

Detaylı

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 556

MUTLU GÜNLERİMİZ BÜLTEN NO : 556 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı

BÜLTEN NO : 548 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002

BÜLTEN NO : 548 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 KURULUŞ 24.01.2001 CHARTER 23.05.2002 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI SAKUJİ TANAKA 2440.BÖLGE GUVERNÖRÜ GÜNEŞ ERTAŞ 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI HÜDAİ MORAL KULÜP BAŞKANI BEGÜM ŞANLI AS BAŞKAN K. BANU ŞAHİNOĞLU

Detaylı