KENDİNDEN HAREKETLİ MAKASLI PLATFORMLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KENDİNDEN HAREKETLİ MAKASLI PLATFORMLAR"

Transkript

1 KENDİNDEN HAREKETLİ MAKASLI PLATFORMLAR

2 MÜŞTERİ HAKLIDIR. HER ZAMAN. BAŞARI İÇİN İŞBİRLİĞİ Sizi daha yukarılara kaldırma hedefimiz ürünlerimizin fiziksel erişiminin çok daha ötesindedir. İşbirliği fikrimizin üzerine kurulu mutlu müşteri ilişkileri inşa etmek adına çok yoğun çaba harcıyoruz. Çünkü siz, müşterilerimiz, yaptığımız her şeyin merkezindesiniz dan beri şantiyelerde yaşadığınız zorluklar gidermek için ürünler geliştiriyoruz ve bu süreç hiç bitmeyecek. Ürün yöneticileri ve mühendislerden oluşan ekibimiz yeni ürünler tasarlamak için sizden gelen geri dönüşleri kullanırlar. Bu ürünler değişen ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla en gelişmiş teknolojiyi içerir. Sonrasında ise, kaliteyi yükseltmeye, maliyetleri düşürmeye ve gelecek yıllarda işinize sıra dışı değerler katmaya yardımcı olmak için en sıkı standartlara sahip bu ürünleri üretiriz. ÜSTÜN DEĞER KATMAK Bağlılığımız yalnızca satışla bitmiyor. Özel servis ekiplerimiz en çok ihtiyaç duyduğunuzda size destek vermeye her zaman hazırdır. Kapsamlı yedek parça ağımız birçok parçayı 24 saat içerisinde gönderebilmektedir. Basitçe söylemek gerekirse, biz her an daha başarılı olmanız için üretim sürenizi en optimum düzeye çıkarmak için çalışıyoruz. Genie tek bir hedef gözetir: müşterilerimiz için doğru şeyi doğru zamanda yapmak. Ve bu yalnızca yaptığımız bir şey değildir; bu bizim karakterimizdir. O yüzden bize neye ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Sizi dinliyoruz. STANDARTLARI BELİRLEMEK Genie nin karakteristik mavi platformları performans ve dayanıklılık konularında standartları belirler işinizden anlayan insanların desteğinden ise bahsetmeye bile gerek yoktur.

3 ARTTIRILMIŞ VERİMLİLİK VE SEKTÖR ÖNCÜSÜ TASARIM Genie nin sürekli gelişen elektrikli ve engebeli arazi makaslı platform modelleri, çalışma alanınızdaki verimliliği arttırarak size benzersiz bir performans ve çok yönlülük sunar. Genie elektrikli makaslı platformlar son derece mobildir ve dar alanlarda manevra yapabilmenize olanak sağlarlar. Ayrıca, verimli ve etkilidirler, daha çok yük ve daha çok çalışan için maksimum çalışma alanı sağlarlar. Genie engebeli arazi makaslı platformları aynı zamanda olağanüstü çekiş, hız ve tırmanma kabiliyeti sağlayarak üretkenliği de arttırırlar. Platformdaki çalışma alanının çok önemli olduğu büyük dış mekan işleri için mükemmel makinalardır. Genie makaslı platformları şantiyedeki ekipmanınızdan azami ölçüde yararlanabilmenize yardımcı olmak için üretim gücünü arttıran hız ve tırmanma kabiliyeti sağlar.

4 VERİMLİLİĞİNİZİ MAKSİMUMA ÇIKARIN Genie kendinden hareketli elektrikli makaslı platformları şantiye verimliliğini arttırmak için tasarlanan endüstri çözümleridir. Dar alanlarda harika manevra kabiliyetine sahiptirler; sert ve düzgün yüzeylerde iç ve dış mekan inşaatları, bakım ve kurulum uygulamaları için mükemmeldirler. Düşük gürültü seviyeleriyle karakterize edilen bu platformlar, üstün kapasite ve maksimum platform çalışma alanı sağlar. KOLAY SERVİS Yerleşik diyagnostikler operatörlerin sorunları anında çözebilmelerini ve hizmet süresini en üst düzeye çıkarmak için ayarlamalar yapabilmelerini sağlar. Dönerek çıkarılabilen akü kutusu ve güç modülü tablaları daha rahat servis için motor komponentlerine kolay erişim imkanı verir. KOLAY ERİŞİM Bu kompakt üniteler standart tekli veya ikili kapılardan kolayca geçebilirler. Sert, iz bırakmaz lastikler standarttır (GS DC & GS DC modelleri haricinde). Genie elektrikli makaslı platform ailesi güvenilirliği, servis kolaylığını ve performansı geliştimek amacıyla tümüyle yenilenmiştir.

5 KENDİNDEN HAREKETLİ MAKASLI PLATFORMLAR ELEKTRİKLİ DIŞ MEKAN İŞLEVSELLİĞİ Elektrikli, kendinden tahrikli makaslı platformlar sert ve düzgün yüzeylerde çok çeşitli uygulamalara erişim sağlayarak dış mekan işlevselliği sunar. ELVERİŞLİ ÇALIŞMA Düşük emisyonlu elektrikli makaslı platformlar ofis binaları, alışveriş merkezleri, oteller, okullar ve benzeri sese duyarlı çevrelerde sessiz ve rahat bir çalışma şekli sunar. KOMPAKT MANEVRA KABİLİYETİ Tüm modeller önden çekişlidir ve çoğu model kalabalık inşaat alanları, platformlar ve dar geçitler gibi sıkışık alanlarda mükemmel manevra kabiliyeti için sıfır iç dönüş yarıçapına sahiptir. MEVCUT ELEKTRİKLİ MODELLER GS GS GS GS GS GS GS GS GS GS DC GS DC

6 Opsiyonlar ELEKTRİKLİ KENDİNDEN TAHRİKLİ MAKASLI PLATFORMLAR İÇİN PLATFORM PLATFORM DÖNER KAPISI YARIM YÜKSEKLİK Folding Guardrails With Platform Half Height Swing Gate PLATFORMDA YARI YÜKSEKLİKTE DÖNER KAPILI GS GS GS GS O O O O S S S S S GS GS GS S S S S S KATLANIR KORKULUKLAR O O O O O O O O O O UYARI ÇİFT İŞARET IŞIĞI O O O O O O O O O O Hareket alarmı O O O O O O O O O O OTOMOTİV TİPİ KORNA O O O O O O O O S S ELEKTRONİK KORNA S S S S S S S S GS GS DC GS DC KARARLILIK OTOMATİK DÜZELTMELİ HİDROLİK DIŞ DESTEKLER S Güç GÜÇ DÖNÜŞTÜRÜCÜ (110 V/60 HZ/800 W) O O O O O O O O O O GÜÇ DÖNÜŞTÜRÜCÜ (230 V/50 HZ/800 W) O O O O O O O O O O Lastİkler SERT İZ BIRAKMAZ LASTİKLER S S S S S S S S O O O = OpSİYONEL S = StandarT Katlanır kılavuz raylar Düzgün bir şekilde katlanan korkuluklar giriş-çıkışlarda, asansörlerde ve diğer erişimi sınırlı yüksek alanlarda kolayca manevra yapılabilmesini sağlar.

7 KENDİNDEN TAHRİKLİ MAKASLI PLATFORMLAR ELEKTRİKLİ MODEL OPSİYONLARI Çift işaret ışığı Turuncu renkte yanıp sönen ışıklar platform hareket ederken veya çalışırken işçileri uyarır. İZ BIRAKMAZ LASTİKLER Bu sert kauçuktan iz bırakmayan lastikler zeminlerde sürtünmeyi veya diğer bir şekilde zemine zarar verebilecek artık toplamayı engeller. OTOMATİK DÜZELTMELİ DIŞ DESTEKLER Genie GS plak makaslı model kompakt, manevra kabiliyeti yüksek tasarımı ve platform yükseltilmeden önce düzgün olmayan zeminlerde bir taraftan diğerine en fazla 5º platformun dengede kalmasını sağlayan otomatik hidrolik, iz bırakmayan, otomatik düzeltmeli dış destekleriyle hizmet süresinin maksimuma çıkarılmasına yardımcı olur.

8 PERFORMANSINIZI VE GÜCÜNÜZÜ ARTTIRIN Genie engebeli arazi tipi makaslı platformları zorlu dış mekan çalışmaları için ideal olan pozitif çekiş kontrolüne sahip dayanıklı, inşaatlara uygun dört tekerlekten tahrikli makinalardır. Rekabetçi platform hızı ve büyük platformlar, şantiyeye ulaşmayı ve çalışmayı bitirmeyi hızla yerine getirmek için taşıma kabiliyetleri ve kapasiteleriyle verimliliği en üst düzeye çıkarırlar. HIZ VE ÇEKİŞ Genie ngebeli arazi makaslı platformlar düzgün olmayan veya engebeli arazi ortamlarında daha verimli bir şekilde hareket edebilir. Çekişe en çok ihtiyaç duyduğunuz anlarda size dört tekerlekten tahrik ve pozitif çekiş kontrolü sunarlar. Eğimli zeminlerde sürülürken % 50 ye kadar tırmanma kabiliyeti sunarlar. KATLANMA RAHATLIĞI Ağır hizmet tipi katlanır korkuluklar ve çıkarılabilir bir arka platform rayı makinaya, kamyonlara, konteynerlere ve sınırlı üstten erişim alanı olan diğer durumlara karşı daha fazla yükleme ve boşaltma erişim olanağı verir. Genie RT modelleri kiralama sektörü için üretilmiştir ve ömür boyu dayanıklıdırlar. Çeşitli çalışma koşullarındaki sık kullanım zorluklarıyla baş edebilecek şekilde tasarlanmışlardır.

9 KENDİNDEN HAREKETLİ MAKASLI PLATFORMLAR ENGEBELİ ARAZİ ÇALIŞMAK İÇİN DAHA ÇOK ALAN Bu üniteler daha fazla işçi, materyal ve alet için daha fazla kapasite gerektiren çalışmalarda idealdir. Daha fazla çalışma alanı için tüm engebeli arazi modelleri, platformun ön kısmında kayarak dışarı çıkan çok konumlu bir uzantı alanına sahiptir. GS ve üstü modellere kayarak çıkan bir arka uzantı alanı dahil edilebilir. 7.3 m daha fazla platform alanı sağlayan daha uzun ön ve arka uzantılara sahip olan süper uzantı, opsiyonel olarak da temin edilebilir. Ayrıca, platformdaki güç çalışanların elektrikli aletler kullanabilmelerini sağlar. KOLAY SERVİS Yerleşik diyagnostikler operatörlerin sorunları anında çözebilmelerini ve hizmet süresini en üst düzeye çıkarmak için ayarlamalar yapabilmelerini sağlar. Ayrıca, kayan ve açılıp kapanan motor tablaları komponentlere kolay erişim sağlar makinanın içinde engellerin arasında erişmeye çalışmaya gerek kalmaz. Birçok yedek parça ve servis prosedürleri, uygun maliyetli parça stoklama ve verimli bakım için tüm Genie makaslı platformlarında ortaktır. MEVCUT ENGEBELİ ARAZİ MODELLERİ GS RT GS RT GS RT GS RT GS RT GS RT

10 Opsiyonlar ENGEBELİ ARAZİ İÇİN KENDİNDEN T HAREKETLİ MAKASLI PLATFORMLAR PLATFORM ÇİFTLİ KAYARAK AÇILAN UZANTI UZANTI PAKETİ (ÖN & ARKA) GS RT GS RT GS RT GS RT O O O O GS RT GS RT Platforma hava hattı O O O O O O UYARI ÇİFT İŞARET IŞIĞI O O O O O O Hareket alarmı O O O O O O STABİLİTE OTOMATİK DENGELEME HİDROLİK DIŞ DESTEKLER O O O O O S SALINIMLI AKS S O O SALINIMLI AKS Genie nin salınımlı aksı araziyi otomatik olarak algılar ve aks konumunu maksimum denge sağlamak için zemin koşullarına göre ayarlar. Güç 2,000 AC WATT JENERATÖR (110 V/60 HZ) O O O O O O Motor HİDROLİK YAĞ SOĞUTUCU O O O O O O DİZEL GAZ GİDERİCİ/KIVILCIM ÖNLEYİCİ O O O O O O SOĞUK ÇALIŞTIRMA PAKETLERİ (MOTOR TİPİNE GÖRE) O O O O O O DEPOLAR YEDEK PROPAN DEPOSU O O O O O O Lastİkler İZ BIRAKMAZ ENGEBELİ ARAZİ LASTİĞİ O O O O O O YÜKSEK FLOTASYONLU KÖPÜK DOLGULU LASTİKLER O O O O O = OpSİYONLAR S = StandarT OTOMATİK DÜZELTMELİ HİDROLİK DIŞ DESTEKLER Genie nin otomatik düzeltmeli hidrolik dış destekleriyle zamandan tasarruf edin. Dört dış desteğin hepsi birden, platformun yükseltilmeden önce düzgün olmayan arazide dengede olmasını garanti etmek için otomatik olarak aynı anda açılır.

11 KENDİNDEN HAREKETLİ MAKASLI PLATFORMLAR OPSİYONLAR VE TEKNİK ÖZELLİKLER Teknik özellikler KENDİNDEN HAREKETLİ MAKASLI PLATFORMLAR Model ÇALIŞMA YÜKSEKLİĞİ GENİŞLİK DÖNÜŞ YARIÇAPI* Kaldırma kapasitesi TIRMANMA KABİLİYETİ** AĞIRLIK*** Metrik ABD Metrik ABD Metrik ABD Metrik ABD Metrik ABD ELEKTRİKLİ MAKASLI PLATFORMLAR GS m 21 ft 81 cm 2 ft 8 in 1.55 m 5 ft 1 in 272 kg 600 lbs 30% 1,269 kg 2,797 lbs GS m 25 ft 81 cm 2 ft 8 in 1.55 m 5 ft 1 in 227 kg 500 lbs 25% 1,503 kg 3,313 lbs GS m 26 ft 81 cm 2 ft 8 in 2.13 m 7 ft 363 kg 800 lbs 30% 1,830 kg 4,034 lbs GS m 32 ft 81 cm 2 ft 8 in 2.13 m 7 ft 227 kg 500 lbs 25% 1,959 kg 4,318 lbs GS m 38 ft 81 cm 2 ft 8 in 2.13 m 7 ft 227 kg 500 lbs 25% 2,352 kg 5,185 lbs GS m 26 ft 1.17 m 3 ft 10 in 2.29 m 7 ft 6 in 544 kg 1,200 lbs 30% 1,945 kg 4,288 lbs GS m 32 ft 1.17 m 3 ft 10 in 2.29 m 7 ft 6 in 454 kg 1,000 lbs 30% 2,412 kg 5,317 lbs GS m 38 ft 1.17 m 3 ft 10 in 2.29 m 7 ft 6 in 318 kg 700 lbs 25% 2,781 kg 6,131 lbs GS DC 9.92 m 32 ft 1.73 m 5 ft 8 in 3.68 m 12 ft 1 in 567 kg 1,250 lbs 30% 3,106 kg 6,847 lbs GS DC m 38 ft 1.73 m 5 ft 8 in 3.68 m 12 ft 1 in 454 kg 1,000 lbs 25% 3,674 kg 8,098 lbs ENGEBELİ ARAZİ MAKASLI PLATFORMLARI GS RT 9.92 m 32 ft 1.73 m 5 ft 8 in 3.68 m 12 ft 1 in 567 kg 1,250 lbs 35% 3,268 kg 7,204 lbs GS RT m 38 ft 1.73 m 5 ft 8 in 3.68 m 12 ft 1 in 454 kg 1,000 lbs 30% 3,776 kg 8,324 lbs GS RT m 39 ft 2.13 m 7 ft 5.94 m 19 ft 6 in 1,134 kg 2,500 lbs 50% 5,473 kg 12,066 lbs GS RT m 39 ft 2.29 m 7 ft 6 in 5.33 m 17 ft 6 in 1,134 kg 2,500 lbs 50% 5,541 kg 12,216 lbs GS RT m 49 ft 2.29 m 7 ft 6 in 5.33 m 17 ft 6 in 680 kg 1,500 lbs 50% 5,957 kg 13,133 lbs GS RT m 59 ft 2.29 m 7 ft 6 in 5.33 m 17 ft 6 in 680 kg 1,500 lbs 40% 7,623 kg 16,806 lbs * Dış mekan. ** Tırmanma kabiliyeti meyilli yerlerde sürüş için geçerlidir, meyil değerlendirmeleri hakkında ayrıntılar için bkz. Operatör Kılavuzu. Tırmanma kabiliyeti makinaya takılan opsiyonlara göre değişebilir. *** Ağırlık, seçeneklere ve/veya ülke standartlarına bağlı olarak değişir. 18 m 15 m 12 m 9 m 6 m 3 m 0 ft GS GS GS GS GS GS GS GS GS DC GS DC GS RT GS RT GS RT GS RT GS RT GS RT 18 m 15 m 12 m 9 m 6 m 3 m 0 ft

12 G E N I E S İ Zİ K O R U R Yürürlüğe girme tarihi: Kasım, Ürün özellikleri ve fiyatlarının önceden haber verilmeksizin değiştirilme hakkı saklıdır. Bu dokümandaki resimler ve/veya çizimler sadece gösterim amaçlıdır. Bu ekipmanın doğru kullanımı ile ilgili talimatlar için geçerli Operatör Kılavuzu na bakınız. Ekipmanımızı kullanırken geçerli Operatör Kılavuzu dikkate almazsanız veya başka bir şekilde herhangi bir ihlalde bulunursanız bunun sonucunda ağır yaralanmalar veya ölüm meydana gelebilir. Ekipmanımız için geçerli olan tek garanti, ilgili ürün ve satış için geçerli olan standart yazılı garantidir ve sözlü olarak veya ima ederek başka türlü hiçbir garanti vermeyiz. Listelenen ürünler ve hizmetler Terex Corporation, Genie Industries, Inc. ve/veya onların ABD deki ve başka ülkelerdeki bağlı kuruluşlarının ticari markaları, hizmet markaları veya ticari adları olabilir. Tüm hakları saklıdır. Terex, Terex Corporation ın ABD de ve birçok başka ülkede Tescilli Ticari Markasıdır. Genie, Genie Industries, Inc in ABD de ve birçok başka ülkede Tescilli Ticari Markasıdır. Genie bir Terex Şirketidir. Telif hakkı 2010 Terex Corporation Parça No. B109305UK. Yürürlüğe girme tarihi 11/10

EKLEMLİ & TELESKOPİK BOMLAR

EKLEMLİ & TELESKOPİK BOMLAR EKLEMLİ & TELESKOPİK BOMLAR Müşteri Haklıdır. Her Zaman. BAŞARI İÇİN İŞBİRLİĞİ Sizi daha yukarılara kaldırma hedefimiz ürünlerimizin fiziksel erişiminin çok daha ötesindedir. İşbirliği fikrimizin üzerine

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Genie Ürün Çözümleri

Genie Ürün Çözümleri Genie Ürün Çözümleri Önce ve Her Zaman Müșteri Bașarı için Ortaklık Sizi ürünlerimizin fiziksel erișiminin ötesine tașımayı amaçlıyoruz. Ortaklık fikrini temel alan tatmin edici müșteri ilișkileri kurmaya

Detaylı

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler WL20 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Dar alanlarda çok yönlü Wacker Neuson tekerlek yükleyici WL20 her yerde çalışmaya hazır, şeritlerin en darında bile. Sadece bununla kalmaz: Tekerlek yükleyici aynı zamanda

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

LIFT. Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS.

LIFT. Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS. LIFT Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS www.energylift.com.tr Elle Çekmeli Makaslı Platform Hand Screwed Scissor Platform Çalıșma Yüksekliği Kalkık İnik Platform Ebatları Makine Genișliği Kapalı Makine

Detaylı

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ Daha fazla esneklik sunan yükleyici Dar alan koşulları için özellikle bir şey gerekir: daha fazla esneklik. Wacker Neuson tekerlek yükleyicisi

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

Akülü Makaslı Platform. Personel Yükseltici. Yaşartekin Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.

Akülü Makaslı Platform. Personel Yükseltici. Yaşartekin Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Akülü Makaslı Platform Personel Yükseltici Yaşartekin Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Ürün Tanıtımı Kendinden Yürüyüşlü makaslı Platformlar Personelin yükseğe erişiminde dikey hareket sağlar. Platform

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri

ET 18. ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET 18 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri ET18 Çalışma dünyanızın evrimi. Wacker Neuson, 1,7'den 2,4 t sınıfına kadar yeni nesil modellerle kompakt ekskavatörler için yeni standartları belirliyor.test

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

AKÜLÜ TRANSPALETLER rz001_tcm_pallet_trucks_en_yellow.indd /09/29 18:08 rz001_tcm_pallet_trucks_en_yellow.indd /09/29 17:35

AKÜLÜ TRANSPALETLER rz001_tcm_pallet_trucks_en_yellow.indd /09/29 18:08 rz001_tcm_pallet_trucks_en_yellow.indd /09/29 17:35 AKÜLÜ TRANSPALETLER GÜVENLİ ÇALIŞMA İÇİN ÖZEL TASARIM EMNİYETLİ KUMANDA KOLU TCM transpaletlerin ergonomik olarak tasarlanmış kumanda kolu, operatörün makinanın yanında yürümesini mümkün kılar.bu, çatal

Detaylı

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET 65 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET65, nihai kullanıcıların istediği bir ekskavatör.kompakt tasarımı ve manevra kabiliyetiyle

Detaylı

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör 300.9D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Net Güç 9,6 kw 13 hp Ağırlık Güvenlik şasisi olmadan çalışma ağırlığı 935 kg 2.061 lb Güvenlik şasisi ile birlikte çalışma ağırlığı

Detaylı

663 683 684 693+ 694+ 6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER

663 683 684 693+ 694+ 6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER R 663 683 684 693+ 694+ 6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER TEREX Finlay 663 Terex Finlay 663 mobil eleği sıyırma, eleme ve stoklama işlemlerini tek ünitede birleştirmiş çok işlevli entegre bir makinadır. Sağlam

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Hidrostatik frenlemenin yanısıra yağ banyolu 4 tekerlekten etkili fren sistemi sayesinde eşsiz

Detaylı

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler Manuel Transpalet 2,5 (1,0) ton Manuel Transpalet Manuel transpalet malzeme istiflemede hiç şüphesiz en temel ve gerekli araçtır. On yıl

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

NEW HOLLAND. TTJ Serisi

NEW HOLLAND. TTJ Serisi NEW HOLLAND TTJ Serisi Adını geçmişten, gücünü gelecekten alan yeni TT Junior Ülkemizde ve dünyada bağ ve bahçe tarımı gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. New Holland markası olarak bu doğrultudaki gelişmeleri

Detaylı

TAŞINABİLİR JENERATÖRLER. Hareket ettirilebilen güç.

TAŞINABİLİR JENERATÖRLER. Hareket ettirilebilen güç. TAŞINABİLİR JENERATÖRLER Hareket ettirilebilen güç. TAŞINABİLİR JENERATÖRLER HAREKET ETTİRİLEBİLEN GÜÇ Atlas Copco nun taşınabilir jeneratörleri, her gün, uzun saatler boyunca sıkı çalışanlar için tasarlanmıştır!

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 bg Ağırlık Kanopi ile Nakliye Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabin ile Nakliye Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye ve daha fazla

Detaylı

6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER 663 683 684 2-KAT 684 3-KAT 693+ 694+ www.terexfinlay.com. Bizi takip edin:

6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER 663 683 684 2-KAT 684 3-KAT 693+ 694+ www.terexfinlay.com. Bizi takip edin: 6 SEİSİ MOBİL 663 683 684 2-KAT 684 3-KAT 693+ 694+ EĞİMLİ ELEKLE Bizi takip edin: www.terexfinlay.com Ocak 2011. Ürünlerin teknik detaylarını haber vermeksizin değiştirme hakkı saklıdır. Bu dökümandaki

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN.

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. 2 CLG2160H FORKLIFT YATIRIMINIZIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ MAKSİMİZE EDİN LiuGong un müşteri-odaklı tasarımı ve kalite-odaklı mühendisliği günün sonunda size

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli kullanımlar

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz...

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz... www.pilotcar.com.tr Piyasalardaki elektrikli araçlara yeni bir soluk... PILOTCAR, Pilot Taşıt Koltukları San. ve Tic. A.Ş. sahibi, tutkulu girişimci Ahmet Özkılıç tarafından geliştirilmiş yeni bir markadır.

Detaylı

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ www.fnss.com.tr M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI 62 GENEL BAKIŞ FNSS nin modernizasyon ve ömür uzatma çözümleri, tüm M113 Araç Ailesinin;

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri Association of Manufacturers ENI Vakum Asansörleri ENI Hakkında 2005 yılında İspanya'da faaliyetlerine başlayan Elevadores Neumaticos Ibericos (ENI); asansörde yeni bir konsept olan vakum asansörlerinin

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

t ü m t o z b o y a u y g u l a m a l a r ı n d a

t ü m t o z b o y a u y g u l a m a l a r ı n d a OptiFlex 2 Yeni OptiFlex 2, dünyanın en gelişmiş manuel toz boya teknolojisini avuçlarınızın içine sunmaktadır. Tüm boyaları kolayca püskürtün, en zorlu geometrik şekillerde yüksek üretkenlik ve kaliteyle

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Net Güç 13,2 kw 17,7 hp Ağırlık Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri, iç

Detaylı

KONİK C-1540 C-1540RS C-1550 MOBİL KONKASÖRLER

KONİK C-1540 C-1540RS C-1550 MOBİL KONKASÖRLER KONİK R C-1540 C-1540RS C-1550 MOBİL KONKASÖRLER R finlay C-1540 Terex Finlay C-1540 paletli konik kırıcısı, mıcır ve maden cevher yüzeyi yglamalarında kendini ispatlamış bir makinadır. B üretken ve verimli

Detaylı

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa Yiv Açma Yangın hatları ve diğer endüstriyel tesisatların hız ve verimliliğini geliştirmek için tasarlanmıştır. Maksimum 24" çapındaki uygulamalar için geniş mekanik ve hidrolik ünite seçeneği. Tip No

Detaylı

Seçimin Gücü. WD Kalitesi.

Seçimin Gücü. WD Kalitesi. Seçimin Gücü. WD Kalitesi. www.westerndigital.com Western Digital, WD, the WD logo, Put Your Life On It, WD Caviar ve WD Scorpio, Western Digital Technologies Inc. şirketinin ABD ve diğer ülkelerdeki tescilli

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri 1 9 9 4 ' t e n b e r i Pratik, verimli ve uygun fiyatlı... d İ Z E L A Y D I N L AT M A K U L E L E R İ Açık alanda ve kullanım yerinin sık yer

Detaylı

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Yaygın ve Süratli Servis Ağı Zengin Yedek Parça Desteği İşimiz, iş makinası! Mini Ekskavatörün Japon Mucidi ve Dünya Lideri NEDEN SINIFININ LİDERİ? 1963 senesinde Akio TAKEUCHI

Detaylı

Devrilme stabilitesi ve damperli devrilme stabilitesi

Devrilme stabilitesi ve damperli devrilme stabilitesi Genel Genel Devrilme stabilitesi ve damperli devrilme stabilitesinin farklı tüleri vardır. Özellikle şunlar yer alır: Sürüş sırasında devrilme stabilitesi Devrilme sırasında devrilme stabilitesi Bir vinç

Detaylı

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR YARATICI DÜŞÜNME ILE YENILIK Endüstriyel, Ticari, Kamu, Yer Destek Hizmetleri ve daha fazlası geniş bir yelpazede kullanım alanı ile sağlam ve güvenilir yük taşıyıcılar, personel taşıyıcılar ve çekiciler

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi Dünya ekskavatör lideri itachi, yeni geliştirdiği 5 serisi mini ekskavatör modellerinde sektöre yön verecek bir çok yenilik getirmiştir.itachi, mini ekskavatör kullanıcılarının beklentilerine odaklanarak

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR Süper kompakt. Yüksek güvenilirlikte. Çalıştırması kolay. 1 tonun altında dünya çapında en iyi satan modelimiz, inanılmaz derecede verimli süper mini ekskavatör olarak geliştirilmiştir

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Hakkımızda. Online Alışveriş İçin Tüm ürünler Avrupa Standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

Hakkımızda. Online Alışveriş İçin  Tüm ürünler Avrupa Standartlarına uygun olarak üretilmektedir. 6 10% 4,5 Ah 1 6 10% 4,5 Ah Hakkımızda 1949 yılından beri ürünlerimizi üstün kalite ve teknolojide, özveri ve sevgiyle üretiyoruz. İtalyan markası olarak 65 yıllık bilgi birikimimiz, tecrübelerimiz ve

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA 2 BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ Entrematic, giriş kapılarının temininde uzmanlıkla Normstahl, Dynaco, Ditec ve EM gibi tanınmış markaları bir araya getiren bir iş ortağıdır. Geçiş otomasyonlarımızı

Detaylı

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri 1 9 9 4 ' t e n b e r i Pratik, verimli ve ekonomik... d İ Z E L A Y D I N L AT M A K U L E L E R İ Açık alanda ve kullanım yerinin sık değiştiği

Detaylı

Üstyapılar için anahtarlar. Genel

Üstyapılar için anahtarlar. Genel Genel Genel Bu belge, üstyapıcılar tarafından kullanılabilen anahtarların bir özetini içerir. Anahtarlar ve kontak muhafazaları Scania bayilerinden sipariş edilebilir. Ayrıca özel sembollere sahip düğmeler

Detaylı

Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-300 TR-35 TR-40 TR-50. Traktör Arka Lastikleri TR-330. Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140

Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-300 TR-35 TR-40 TR-50. Traktör Arka Lastikleri TR-330. Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140 Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-30 TR-35 TR-40 TR-50 TR-55 TR-60 Traktör Arka Lastikleri TR-60 TR-65 TR-300 TR-330 Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140 Römork Lastikleri SM-160 SM-200

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ Portatif Jeneratörler PENSA BENZİNLİ JENERATÖR SERİSİ PH 3200M PH 7500M/T İ-M-O PH 12000M/T İ-M-O PH 15000M/T İ-M-O PH 7500M İ -M-O / PH 7500T İ-M-O PENSA portatif jeneratörler,

Detaylı

mec mec mobil erişilebilir cihazlar Mobil Erişilebilirlik Cihazları

mec mec mobil erişilebilir cihazlar  Mobil Erişilebilirlik Cihazları mec mec Mobil Erişilebilirlik Cihazları mobil erişilebilir cihazlar www.meccozum.com Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel

Detaylı

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO!

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! İnşaat, yıkım veya nakliye veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı geri

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur...

Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur... Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur... NEDEN ÖRÜMCEK VİNÇ TERCİH ETMELİSİNİZ Türkiye de sayılı firma tarafından kullanıma sunulan örümcek vinç hizmetlerindeki firmalardan biri olan ERTEK CAM

Detaylı

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 * İnşaat, yıkım veya nakliye firması sahibi misiniz? Harfiyat veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? * Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

KULLANIMA HAZIR. Neyi çekiyorsunuz?

KULLANIMA HAZIR. Neyi çekiyorsunuz? KULLANIMA HAZIR Neyi çekiyorsunuz? 8 Serisi Tanıtımı Atlas Copco nun 8 Serisi kompresör ürün serisi, on yılı aşkın sürekli geliştirmenin sonucu olarak ortaya çıktı. İlk kez, tam büyüklükte yakıt deposu

Detaylı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı Panasonıc KX-TGP600, akıllı IP kablosuz telefon sistemi Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı KX-TGP600, birçok sektör için tek sistem KX-TGP600'ın çok yönlülüğü, onu birçok farklı endüstri ve sektör

Detaylı

G-Line Serisi G-Line 3 toplu silindir bükme makınası

G-Line Serisi G-Line 3 toplu silindir bükme makınası G-Line toplu silindir bükme makınası G serisi makinalarımız silindirlerindeki ve motorlarındaki artırılmış güç sayesinde daha güçlü bükme kapasitesine sahiptir. Konik bükme işlemlerinde daha fazla verim

Detaylı

Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı

Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı Yenilikçi Depo Raf Sistemleri ve Otomasyon İlişkisi Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı 3 ayrı Organize Sanayi Bölgesindeki 5 fabrikasında, 80 bin metrekarelik kapalı alanda, yüksek

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i IPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans IPC Serisi primer darbeli kırıcılar, çağın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni jenerasyon darbeli kırıcılardır.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Ürünler Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Yağlar Ağır ve hafif ticari araçlar, inşaat makinaları, tarım araçları ve kamu hizmet araçları için gelişmiş sentetik

Detaylı

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1 1140 Teknik bilgiler Standart Donanım örneği Motor verileri Motor üreticisi Perkins Perkins Motor tipi 403 D-11 403 D-11 Silindir 3 3 Motor gücü (maks.) kw (PS) 17.9 ( 24 ) 17.9 ( 24 ) maks. devirme sayısı

Detaylı

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS Römorklar MICHELIN HIGH FLOTATION MICHELIN HEAVY DUTY MICHELIN MICHELIN XS Römorklar Toprak üzerinde daha az etkisi olan yükler için düşük basınçlı römork lastiği YENİ MICHELIN HIGH FLOTATION HOMOJEN VE

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri,

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı