Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2009 Medya Kiti

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2009 Medya Kiti"

Transkript

1 Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2009 Medya Kiti Aşağıda, Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı nda yer alan firmaların Halkla İlişkiler çalışmalarından mümkün olan en fazla değeri elde etmelerine yardımcı olabilecek bazı fikirler yer almaktadır. Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Progarmı nda yer almak önemli bir başarının göstergesidir. 9. Yılını tamamlayan Program, Avrupa, Orta Doğu ve Africa nın en hızlı büyüne teknoloji şirketlerini sıralamaktadır.medya kuruluşları, Teknoloji Fast500 EMEA Programı nda yer alan firmalara büyük ilgi göstermektedir. Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı Ödül Töreni 24 Kasım 2009 tarihinde Londra da kişiye özel davet ile gerçekleştirilen bir akşam yemeği ile gerçekleştirildi. Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı ile ilgili Deloitte tarafından bir basın bülteni yayınlanmıştır; bu kit ile birlikte sizlere örnek olarak gönderilecektir. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2009 Programı nda yer almayı başaran firmaların siz değerli temsilcilerine medya ilişkilerinizi yönetmek için yardımcı olmak amacıyla bir medya kiti gönderilmişti; bu nedenle, amaçlar, hedef kitleler, genel stratejiler gibi detaylı bilgilerin yer aldığı bölüm bu medya kitinde tekrar yer almamaktadır. Medya İlişkileri Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı nda sıralamaya giren firmaların listesi medyaya dağıtılsa da, programda firmalar son beş yılda net satış gelirlerinde kaydettikleri büyümeye bakılarak değerlendirildiklerinden, finansal durumunuza dair sorulara da hazırlıklı olun. Web siteniz Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Progarmı nda sıralamada yer aldığınızı web sitenizden duyurun. Medya kitinin ekinde sizlere ileteliecek olan Deloitte Technology Fast500 EMEA 2009 Winner logosunu, sıralamanız ile ilgili haberin yer alacağı sayfaya linkli olacak şekilde yerleşitirin. Web sitenizde yer alacak Fast500 bölümünün aşağıdakileri içermesine özen gösterin: Basın bülteni Şirketinizin CEO suna yöneltilebilcek soru ve cevaplardan oluşacak bir doküman ve CEO nuzun bir fotoğrafı Fast500 Programı ndaki başarınızda etkili olan çalışanlarınızın profilleri ve fotoğrafları. Fast500 Programı ndaki başarınıza değinen haberler (gazete kupürleri köşe yazıları gibi... Bunları yayınlarken referans vermeyi unutmayınız.) CEO nuzun ve diğer yöneticilenizin ödül alırken çekilmiş bir fotoğrafı. Daha fazla bilgi için: Ekin Kavukçuoğlu Özgülşen Tel: (0212) (532)

2 Onay Süreci Aşağıda iletilen örneklerden ve kullanılması önerilen alıntılardan farklı bir basın bülteni hazırlanmış ise, dağıtılmadan önce onay için Deloitte a gönderilmelidir. Onay gerektiğinde,ekin Kavukçuoğlu Özgülşen (ekavukcuoglu@deloitte.com) ile irtibata geçiniz. EĞER... Basın malzemeleriniz belirtilen format ve içerik ilkelerine uygunsa, Sadece Deloitte sözcülerinden alıntılar kullanılmışsa, Deloitte ve Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA ile ilgili sağlanan bilgi, Deloitte tarafından medyada kullanılmak üzere hazırlanmış ve onaylanmışsa (Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA program adı ve ilgili çizimlerin hakları Deloitte a aittir. Önceden izin almadan kullanılamaz.) onay almanız gerekmemektedir. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye veya Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA programları ile ilgili daha fazla bilgi için, adresini ziyaret ediniz. Deloitte Teknoloji Fast500 basın bültenlerinde kullanılmak üzere onaylanan alıntılar Aşağıdaki alıntılar, herhangi bir ön izne gerek olmaksızın basın bülteninizde kullanılabilir. Alıntılar Deloitte Türkiye Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon (TMT) Endüstri Lideri ve Ortağı Oktay Aktolun dan yapılmış olmalıdır. Farklı bir alıntı eklemek istediğiniz takdirde, lütfen metni onay için önceden Ekin Kavukçuoğlu Özgülşen e gönderiniz. Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı - [Şirketinizin adını giriniz] nun Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı nda [sıralamanızı giriniz] sırada yer aldığını duyurmaktan gurur duyuyoruz. Günümüzün son derece rekabetçi teknoloji ortamında başarılı olmak için gereken gücü, vizyonu ve cesareti göstererek, son beş yılda bu kadar hızlı büyüyebilen şirketler arasına giren [Şirketinizin adını giriniz] bu başarısından ötürü kutluyoruz. - Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı na girmek, bir şirketin son beş yılda istisnai bir büyüme ile sonuçlanan bir vizyonu olduğunun kanıtıdır. [Şirketinizin adını giriniz] üst yönetim ekibi büyüme için gereken niteliklere sahip. Deloitte Türkiye olarak bu başarılarından ötürü kendilerini kutlarız. - EMEA Bölgesi nde yer alan ülkelerden yüzlerce teknoloji firmasının yarıştığı ve uluslararası arenada saygınlığı ile bilinen Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı nda sıralamay girmek, diğer Türk teknoloji firmalarını da cesaretlendirecek ve Türkiye nin yurtdışında teknoloji ile bilinirliliğine önemli bir katkı sağlayacaktır. Deloitte Teknoloji Fast50 0 EMEA 2009 Programı na giren kuruluşlar arasında [Şirketinizin adını giriniz] ismini görmekten mutluluk duyuyoruz. Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı nda sıralamaya giren firmalardan biri olmak etkileyici bir başarının göstergesidir. [Şirketinizin adını giriniz] Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı nda [Büyüme oranınızı giriniz] gibi etkileyci bir büyüme oranı ile yer aldığın için kutluyoruz.

3 Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Ödülüne ilişkin Örnek Basın Bülteni Daha fazla bilgi için: PR yetkilisinin adını, şirket adı, telefon numarası ve e-posta adresini giriniz [Şirketinizin adını giriniz] Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı nda [sıralamanızı giriniz] sırada yer aldı [Şehir adını giriniz], [Tarihi giriniz] [Şirketinizin adını giriniz], Deloitte un Türkiye nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü, prestijli Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı nda [sıralamanızı giriniz] sırada yer aldı. [Şirketinizin adını giriniz], yılları arasında net satış gelirlerinde kaydettiği [büyüme oranınızı giriniz] büyüme ile bu başarıya hak kazandı. [Şirketinizin adını giriniz] CEO su [isim giriniz] kuruluşun yılları arasında cirosunda kaydettiği [büyüme oranınızı giriniz] büyümenin ardında [burayı doldurunuz] yattığını belirtti. [CEO ismini giriniz] sözlerini şöyle sürdürdü: [Buraya alıntıyı giriniz]. Deloitte Türkiye Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon Endüstri Lideri ve Ortağı Oktay Aktolun, [Şirketinizin adını giriniz] başarısını şöyle değerlendirdi: Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı na girmek, günümüzün zorlu rekabetçi ortamında bir şirketin son beş yılda istisnai bir büyüme ile sonuçlanan bir vizyonu olduğunun kanıtıdır. [Şirketinizin adını giriniz] üst yönetim ekibi büyüme için gereken niteliklere sahip. Deloitte Türkiye olarak bu başarılarından ötürü kendilerini kutlarız. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki Deloitte Teknoloji Fast50 programlarında sıralamaya giren firmalar, EMEA nın en hızlı büyüyen 500 teknoloji şirketinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı na girmeye de otomatik olarak hak kazanıyor. Deloitte un Teknoloji Fast50 veya Teknoloji Fast500 programları hakkında daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz. [şirket ismini giriniz] hakkında: [Standart kurum bilgi metninizi buraya giriniz] Deloitte hakkında Denetim, vergi, yönetim danışmanlığı ve kurumsal finansman hizmetlerinde dünyanın en büyük kuruluşlarından biri olan Deloitte, 140 tan fazla ülkede, 168 bini aşkın personeli ile faaliyet gösteriyor. Deloitte un dünya çapında cirosu 26,1 milyar dolardır. İleri teknoloji kullanan, değişik alanlardaki bilgi ve becerilerini bir araya getiren Deloitte, dünya çapındaki tüm müşterilerine aynı yüksek kaliteli hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Dünyanın en büyük şirketlerinin yarıdan fazlasına ve büyük ulusal teşebbüslere, kamu kurumlarına, ulusal devlere ve küresel çapta hızla büyüyen şirketlere hizmet veren Deloitte, birçok gelişmekte olan pazarda da liderliğini sürdürmektedir. Türkiye de çalışmalarına 1986 yılında başlayan Deloitte faaliyetlerini İstanbul, Ankara ve İzmir de 900 ü aşkın çalışanıyla sürdürüyor. Deloitte Türkiye de denetim, vergi, yönetim danışmanlığı, kurumsal finansman ve kurumsal risk alanlarında hizmet vermektedir.

4 Sıkça Sorulan Sorular Teknoloji Fast500 EMEA 1. Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı ödül töreni ne zaman gerçekleştirildi? Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı ödül töreni 24 Kasım 2009 tarihinde gerçekleştirildi. 2. Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA 2009 Programı sonuçları ulusal basında çıkacak mı? Kazananların listesi ulusal basın kuruluşlarına gönderildi. 3. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye listesine girenler Deloitte Teknoloji Fast500 programına katılabilir mi? Avrupa, Ortadoğu ve Afrika yı içine alan EMEA bölgesindeki tüm bölgesel Teknoloji Fast50 programlarının kazananları otomatik olarak EMEA bölgesinin en hızlı büyüyen 500 şirketinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı na katılmaya hak kazandılar. Deloitte un Teknoloji Fast50 veya Teknoloji Fast500 programları hakkında daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz. 4. Teknoloji Fast50 ile Teknoloji Fast500 arasındaki fark nedir? Teknoloji Fast50 ve Teknoloji Fast500 bölgesel programlardır. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika yı içine alan EMEA bölgesinin dört bir yanında bölgesel Teknoloji Fast50 programları düzenlenmektedir. Bunların her biri, kendi bölgesinde en hızlı büyüyen teknoloji şirketini belirler. Teknoloji Fast500 ise EMEA bölgesinde en hızlı büyüyen 500 teknoloji şirketini belirlemeyi amaçlar. EMEA Teknoloji Fast50 programlarına seçilenler değerlendirilmek üzere otomatik olarak Teknoloji Fast500 EMEA ya girer.

5 Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı Simgeleri Kullanım Talimatları Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA simgeleri adresinden indirilebilir. Karşınıza çıkan sayfada Media bağlantısına basarak Medya Kiti ne ulaşabilirsiniz. Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA listesine giren kuruluşlar, pazarlama ve tanıtım malzemelerinde Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA simgelerini kullanabilirler. Bu malzemeler aşağıdaki kalemleri kapsar: Şirket İnternet sitesi Broşürler ve yazılı pazarlama malzemeleri Şirket antetli kağıtları, zarfları ve kartvizitler Şirket multi medya sunumları, videoları, ticaret fuarı gösterimleri Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA simgeleri, tişörtler, kahve fincanları, kalemler, vb., gibi hiçbir tanıtım malzemesinde kullanılamaz. Bir simgeyi kullanarak, bu simgeyi üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız. Logonun özel kullanımına dair tüm sorularınızı adresine gönderebilirsiniz.

6 fast50.deloitte.com.tr Deloitte, faaliyet alanı bir çok endüstriyi kapsayan özel ve kamu sektörü musterilerine denetim, vergi, damsmanlık ve kurumsal finansman hizmetleri sunmaktadır. Küresel bağlantılı 140 tan fazla ülkedeki üye firması ile Deloitte, nerede faaliyet gösterirse göstersin, başanlanna katkıda bulunmak için musterilerine birinci sınıf kapasitesini ve derin yerel deneyimini sunar. Deloitte un den fazla uzmanı, mükemmelliğin standard: olmayı kendilerini adamistır. Deloitte uzmanlan; ortak kültürün sağladigı birlik, pazar ve musterilere sağlanan katma değer, birbirlerine olan bağlıhk ve kültürel geşitliliğin gücü ile tek bir bütündür. Uzmanlar, sürekli ogrenim, mücadele isteyen deneyimler ve zengin kariyer olanaklan sunan bu gevrede çahsir. Deloitte uzmanlan kurumsal sorumluluğu gudendirmeye, kamu güvenini oluşturmaya ve toplumlannda pozitif bir etki yaratmaya kendilerini adamislardır. Deloitte; bir veya birden fazla, ayn ve bağımsız birer yasal varlık olan, isviçre mevzuatına göre kurulmuş Deloitte Touche Tohmatsu'ya ve üye firma ağına atfedilmektedir. Deloitte Touche Tohmatsu ve üye firmalannın yasal yapısının detaylı agiklaması için lütfen adresine bakınız Deloitte Türkiye. Member of Deloitte Touche Tohmatsu

Technology Fast50 Turkey 2011 Medya Kiti

Technology Fast50 Turkey 2011 Medya Kiti Technology Fast50 Turkey 2011 Medya Kiti Kasım 2011 Medya önerileri Aşağıda, Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2011 Programı nda yer alan firmaların Halkla İlişkiler çalışmalarından mümkün olan en fazla

Detaylı

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Kazanan firmalar için basın kiti

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Kazanan firmalar için basın kiti Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Kazanan firmalar için basın kiti Kasım 2016 Medya önerileri Aşağıda, Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2016 Programı nda yer alan firmaların, iletişim faaliyetlerinden

Detaylı

Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon. qéâåçäçàá=c~ëírm= qωêâáóé=ommu. jéçó~=háíá

Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon. qéâåçäçàá=c~ëírm= qωêâáóé=ommu. jéçó~=háíá Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon qéâåçäçàá=c~ëírm= qωêâáóé=ommu jéçó~=háíá Medya Önerileri Aşağıda, Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2008 i kazanan firmaların Halkla İlişkiler çalışmalarından mümkün

Detaylı

Kasım 2009. Technology Fast50 Turkey 2009 Medya Kiti

Kasım 2009. Technology Fast50 Turkey 2009 Medya Kiti Kasım 2009 Technology Fast50 Turkey 2009 Medya Kiti Medya Önerileri Aşağıda, Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2009 u kazanan firmaların Halkla İlişkiler çalışmalarından mümkün olan en fazla değeri elde

Detaylı

Elektrik Perakende Sektörü. Perakende Pazarında İş Geliştirme Fırsatları. 30 Eylül 2015

Elektrik Perakende Sektörü. Perakende Pazarında İş Geliştirme Fırsatları. 30 Eylül 2015 Elektrik Perakende Sektörü Perakende Pazarında İş Geliştirme Fırsatları 30 Eylül 2015 2015 Deloitte Türkiye. Member of Deloitte Touche Tohmatsu Limited 1 Elektrik perakende pazarında sektör içi/dışı oyuncularla

Detaylı

Türkiye Toptan Elektrik Piyasası Piyasa Mekanizmaları

Türkiye Toptan Elektrik Piyasası Piyasa Mekanizmaları YTL/MWh YTL/MWh SMF Piyasa Takas Fiyatı PTF Miktar MW MW Türkiye Toptan Elektrik Piyasası Piyasa Mekanizmaları Uygar Yörük Kıdemli Müdür, Deloitte Danışmanlık Deloitte Danışmanlık A.Ş. İstanbul, 22 Mayıs

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI 20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi yedi yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı ve uzun ömürlü olmaları için faaliyetlerini sürdürmektedir. KalDer

Detaylı

Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir

Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir 2 Denetim hizmetlerimiz En iyi hizmet sizi tanımakla başlar Risk odaklı denetim yaklaşımımız ve sektörünüzde tecrübeli ekiplerimizle sizin

Detaylı

ETG Danışmanlık. Şirkete Genel Bakış. Technology Evaluation Centers

ETG Danışmanlık. Şirkete Genel Bakış. Technology Evaluation Centers WWW.TECHNOLOGYEVALUATION.COM Şirkete Genel Bakış ETG kendini, danışmanlık hizmetleri, en iyi endüstri uygulamaları, endüstri şablonları ve yazılım dahil olmak üzere endüstriye özgü çözümlerle müşterilerinin

Detaylı

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Ücretlendirme Ön Ödemeli Toplu SMS Paketleri Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil - Yıllık)

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

15. Kamu Kalite Sempozyumu

15. Kamu Kalite Sempozyumu 15. Kamu Kalite Sempozyumu 27 Şubat 2014 Kamu Kalite Sempozyumu Geçmiş Sponsorları Sponsorluk Dosyası 15. Kamu Kalite Sempozyumu Logonuz Nasıl ve Nerede Yayınlanacak? KalDer web sayfasında KalDer Ankara

Detaylı

MEDYA ENERJİ 2018 MEDYA SETI TANITIM DOSYASI. Dünyanın önde gelen petrol, doğalgaz ve jeotermal enerji haber platformu.

MEDYA ENERJİ 2018 MEDYA SETI TANITIM DOSYASI. Dünyanın önde gelen petrol, doğalgaz ve jeotermal enerji haber platformu. MEDYA ENERJİ 2018 MEDYA SETI TANITIM DOSYASI Dünyanın önde gelen petrol, doğalgaz ve jeotermal enerji haber platformu www.medyaenerji.com MEDYA ENERJİ - 2018 MEDYA SETI TANITIM Petrol, Doğalgaz ve Jeotermal

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

21. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI

21. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI /kalderankara /kalderankara /KalDerAnkara /KalDerAnkara 21. KALİTE ÇEMBERLERİ Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi yedi yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı ve uzun ömürlü olmaları için

Detaylı

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü Pazar Verileri

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü Pazar Verileri Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü Pazar Verileri Türkiye de Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü TÜBİSAD son dört yıldan bu yana Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörünün büyüklüğünü Deloitte

Detaylı

19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016

19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016 19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016 Sponsorluk Dosyası 19. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi beş yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Kreşistan.com da Öne Çıkın!

Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Standart veya Profesyonel üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz. Profesyonel üyelikle birlikte

Detaylı

STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı. Arka Plan. Program Hakkında

STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı. Arka Plan. Program Hakkında TACSO Sivil Toplum Kuruluşları için Teknik Destek - 2 (TACSO 2) AB IPA Ülkeleri; EuropeAid/133642/C/SER/Multi STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı

Detaylı

2016 MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI TANITIM ARAÇLARI

2016 MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI TANITIM ARAÇLARI 2016 MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI TANITIM ARAÇLARI Tüm Dünyadan Gezginler TripAdvisor'a Bakıyor Dünya genelindeki oteller, restoranlar ve gezilecek yerler hakkında 320 milyonu aşkın yorum ve görüşün bulunduğu

Detaylı

ROYALCERT Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş.

ROYALCERT Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş. Sayfa: 1/6 1. ROYALCERT logosu, ROYALCERT tarafından yapılan belgelendirme denetiminde başarılı olmuş kuruluşlar tarafından kullanılabilir. 2. ROYALCERT tarafından belge almaya hak kazanan firmalar, ROYALCERT

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

TURKCERT tarafından belgelendirilen kuruluşların TURKCERT logosu,belge işaretini ve belgeyi kullanılması kurallarının açıklanmasıdır.

TURKCERT tarafından belgelendirilen kuruluşların TURKCERT logosu,belge işaretini ve belgeyi kullanılması kurallarının açıklanmasıdır. 1.0 AMAÇ TURKCERT tarafından belgelendirilen kuruluşların TURKCERT logosu,belge işaretini ve belgeyi kullanılması kurallarının açıklanmasıdır. 2.0 KAPSAM TURKCERT logosu,belge işareti ve belgenin kullanılması

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

BISTEP program ortakları kimlerden oluşur?

BISTEP program ortakları kimlerden oluşur? BISTEP nedir? BISTEP, şirketlerin kurumsallaşma sürecine destek olmak amacıyla Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi tarafından tasarlanmış bir programdır. Program, şirketlerin kurumsallaşma basamaklarını

Detaylı

Kamu Kalite Sempozyumu

Kamu Kalite Sempozyumu Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yılı aşkın süredir çalışmalarını

Detaylı

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU 2015 İyi fikirler sınırları yok eder. 1.Giriş SPOR A.Ş., 2014 yılı içinde Kurumun İçin Proje Üret Farkın Olsun sloganı ile bir proje yarışması düzenledi.

Detaylı

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

Promosyon & Matbaa PROMOSYON MATBAA TANITIM KATALOĞU 19.

Promosyon & Matbaa PROMOSYON MATBAA TANITIM KATALOĞU 19. Promosyon & Matbaa PROMOSYON MATBAA TANITIM KATALOĞU 19 Promosyon & Matbaa Uzay Promosyon & Matbaa 2014 yılından bugüne kadar müşteri odaklı ve müşteri memnuniyeti ön planda tutarak kalitemizden ödün vermeden

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır Büyük düşün... David Avrin Bugün dünyada en çok talep gören İş Dünyası Pazarlama/Markalaştırma Konuşmacısı olan DAVİD AVRİN, Görünürlük Koçu olarak tanınır. Şaşırtıcı derecede eğlenceli bir tarzı olan

Detaylı

Detaylar ilerleyen sayfalarda!

Detaylar ilerleyen sayfalarda! Detaylar ilerleyen sayfalarda! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Profesyonel veya Premium üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Ürünlerin taşınması için kullanılan büyük kutular vb. üzerinde (*b) Açıklama olmaksızın Kullanılamaz Kullanılamaz Kullanılabilir (*d)

Ürünlerin taşınması için kullanılan büyük kutular vb. üzerinde (*b) Açıklama olmaksızın Kullanılamaz Kullanılamaz Kullanılabilir (*d) 1. ROYALCERT logosu, ROYALCERT tarafından yapılan belgelendirme denetiminde başarılı olmuş kuruluşlar tarafından kullanılabilir. 2. ROYALCERT tarafından belge almaya hak kazanan firmalar, ROYALCERT logosu,

Detaylı

GÖRÜNÜRLÜK İLKELERİ VE USULLERİ. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Haziran 2013

GÖRÜNÜRLÜK İLKELERİ VE USULLERİ. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Haziran 2013 GÖRÜNÜRLÜK İLKELERİ VE USULLERİ Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Haziran 2013 - NEDEN GÖRÜNÜRLÜK? Farkındalık: Geniş kitlelere ulaşarak Ajans destekleri hakkında farkındalık

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için Artegra yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Kamu Kalite Sempozyumu

Kamu Kalite Sempozyumu Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yılı aşkın süredir çalışmalarını

Detaylı

3. ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, EV EŞYALARI EV TEKSTİLİ FUARI

3. ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, EV EŞYALARI EV TEKSTİLİ FUARI FUAR RAPORU 05-08 Aralık 2013 Kazablanka - FAS OFEC FUAR HAKKINDA MaDecor Expo 2013 05 08 Aralık 2013 tarihleri arasında Atılım Fuarcılık, Elan Expo ve Fas'ın en büyük organizasyon şirketlerinden biri

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

14. New York Türk Film Festivali

14. New York Türk Film Festivali 14. New York Türk Film Festivali Değerli Başvuru Sahibi, Festivalimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. A.B.D. de yapılan tek düzenli Türk Film Festivali olma özelliğini kazanan ve son

Detaylı

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web tasarım, marka danışmanlığı, ve tüm creative tasarımları

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

NAKSAN HOLDİNG A.Ş Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni

NAKSAN HOLDİNG A.Ş Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni NAKSAN HOLDİNG A.Ş. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni Temelleri 1940 yılında atılan üretici firma sıfatı, güçlü ekonomik yapısı ile ulusal ve uluslararası alanda

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

PROSEDÜR. 00 İlk yayındır

PROSEDÜR. 00 İlk yayındır Sayfa No : 1/5 REVİZYON İZLEME TABLOSU NO AÇIKLAMA TARİH 00 İlk yayındır. 10.08.2015 01 Basınçlı Ekipmanlar Yönetmeliği (97/23/AT) ve Basit Basınçlı Kaplar Yönetmeliği (2009/105/AT) bilgileri silindi.

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

NCR MÜŞTERİ REFERANS PROGRAMI

NCR MÜŞTERİ REFERANS PROGRAMI NCR MÜŞTERİ REFERANS PROGRAMI İNOVASYON. DÖNÜŞÜM. BÜYÜME NCR, siz değerli müşterimizi, başarınızı NCR Çözümleri ve Servisleri ile paylaşmaya davet ediyor. NCR Müşteri Referans Programı, NCR teknolojisi

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Turkey

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

Türkiye nin En Iyi Yönetilen Şirketleri. Türkiye nin en iyi yönetilen şirketleri

Türkiye nin En Iyi Yönetilen Şirketleri. Türkiye nin en iyi yönetilen şirketleri Türkiye nin en iyi yönetilen şirketleri 1 Hakkında Best Managed Companies (En İyi Yönetilen Şirketler) programı yüksek standartta yönetim performansı gösteren Türk sahipliği ve kontrolündeki şirketlerin

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

13. New York Türk Film Festivali

13. New York Türk Film Festivali 13. New York Türk Film Festivali Değerli Başvuru Sahibi, Festivalimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. A.B.D. de yapılan tek düzenli Türk Film Festivali olma özelliğini kazanan ve son

Detaylı

Başarıya Bağlılık Taahhüdü

Başarıya Bağlılık Taahhüdü Başarıya Bağlılık Taahhüdü İyi İş uygulamaları Lider olan BENİMLE başlar. QuestNet TM Bağımsız Temsilcisi olarak QNet ile olan görüşmelerimde dürüst ve adil olacak; tüm profesyonel etkinliklerimi, kendi

Detaylı

YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN...

YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN... N YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN... Merhaba, Araştırma sektöründe uzun zamandır ihtiyacını hissettiğimiz bir çalışmaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilginin yayılması ve sürekli kayıt altında

Detaylı

TALİMAT BELGE, MARKA VE LOGO KULLANIM REVİZYON İZLEME TABLOSU. NO AÇIKLAMA TARİH 00 İlk yayındır. 15.10.2011 HAZIRLAYAN YÖNETİM TEMSİLCİSİ

TALİMAT BELGE, MARKA VE LOGO KULLANIM REVİZYON İZLEME TABLOSU. NO AÇIKLAMA TARİH 00 İlk yayındır. 15.10.2011 HAZIRLAYAN YÖNETİM TEMSİLCİSİ REVİZYON İZLEME TABLOSU Sayfa No : 1/6 NO AÇIKLAMA TARİH 00 İlk yayındır. 15.10.2011 01 Genel bir düzenleme yapılmıştır. 25.07.2012 HAZIRLAYAN YÖNETİM TEMSİLCİSİ ONAYLAYAN GENEL MÜDÜR Sayfa No : 2/6 1.

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU KOMPASS KULLANIM KILAVUZU 2018 1 Kompass Nedir? Kompass, firmaların ürün ve hizmetlerini ön plana çıkararak, uluslararası ticarette yeni pazarlara açılmalarına destek olan ve firmalara tüm dünyada bilinirliklerini

Detaylı

PROJELERİN GÖRÜNÜRLÜĞÜNÜ ARTIRMA KONUSUNDA İPUÇLARI

PROJELERİN GÖRÜNÜRLÜĞÜNÜ ARTIRMA KONUSUNDA İPUÇLARI PROJELERİN GÖRÜNÜRLÜĞÜNÜ ARTIRMA KONUSUNDA İPUÇLARI Görünürlük ve Yaygınlaştırma 1-Proje Esnasında Faaliyetlerin Duyurulması 2-Proje Sonuçlarının Duyurulması Proje Faaliyetlerinizden Önce Yapılması Gerekenler:

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009) TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009) 1. GİRİŞ Dünyanın suyla ilgili en büyük etkinliği olan Dünya Su Forumu, Dünya Su Konseyi ve ev sahibi ülkenin ortak

Detaylı

LOGO VE MARKA KULLANMA TALİMATI

LOGO VE MARKA KULLANMA TALİMATI 1.0. AMAÇ Bu talimatın amacı, Sealcert tarafından yürütülen sistem belgelendirme faaliyetleri çerçevesinde belgelendirilen kuruluşların ilgili yönetim sistemi logolarını kullanma esaslarını açıklamaktır

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı