OKUL KURALLARI VE SORUMLULUKLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OKUL KURALLARI VE SORUMLULUKLAR"

Transkript

1 OKUL LARI VE SORUMLULUKLAR KONU: Geç Kalma Sorumluluk Alma Zaman Yönetimi becerilerini geliştirme Öğrenciler okula zamanında gelir ve derslere zamanında girer. Geç kalan öğrenci; Mazeret bildirerek geç kağıdı alır. ve Revir kaynaklı geç kalmalar için Ajandasını/Revir, Bildirim formunu ders öğretmenine teslim eder. Beceri sorumluluk geliştirme programına katılır. Geç kağıdı olmadan öğrenciyi derse kabul etmez KONU: Devamsızlık Geç kalma sebebini belirler. Elektronik sisteme kayıt eder. Davranışın sıklığı ve sayısına bakarak veliye Geç Mektubu (5 10 kere mazeretsiz geç kalma) gönderir. Davranışın devamında veli ile görüşme yapar. Öğrencinin zamanında okulda bulunmasını sağlar. Elektronik sistemden öğrenciyi takip eder. İşbirliği sürecine katılır. Beceri sorumluluk geliştirme programı çalışmasını yapar. Eğitim Öğretim Süreçlerinden tam olarak faydalanma Okula devam zorunludur. Devamsızlık durumunda; devamsızlık durum belgesini okul idaresine teslim eder (dilekçe /rapor). Yoklama alır. Okulda bulunup derse girmeyen öğrenciyi anında okul idaresine bildirir Okula gelmeyen öğrencinin velisini arar. Devamsızlığı elektronik sisteme kayıt eder. Devamsızlık mektubu gönderir. Raporlu öğrenciyi okula kabul etmez. Devamsızlığın olduğu gün saat kadar e- posta/telefon ile müdür yardımcısına bilgi verir. Öğrencinin okula devamlılığını sağlar. 3 günü geçen devamsızlıkları rapor /mazeret dilekçesi ile belgelendirir. Raporlu öğrenciyi okula getirmez. Uyum sorunlarında öğrenci ve veli ile çalışma yapar.

2 KONU: Kılık Kıyafet Okul ortamı içerisinde bütünlük oluşturmak, aidiyet duygusunu geliştirmek ve kıyafet yönetmeliğinin gereklerini yerine getirmek. Öğrenciler okula formaları ile temiz ve düzenli olarak gelirler. Kendisine yapılan sözlü ve yazılı uyarıları dikkate alır. Davranışın tekrarında çarşamba günü uygulanan serbest kıyafet gününe okul forması ile gelir. Öğrenciyi sözlü olarak uyarır. İdareye bildirir. Öğrenciyi sözlü olarak uyarır. Davranışın tekrarında yazılı uyarı verir. Veliyi bilgilendirir. Davranışın tekrarı durumunda veliyi bilgilendirerek çarşamba günü uygulanan serbest kıyafet uygulamasını kaldırır. Öğrencinin okul kurallarına uygun giymesini ve görünmesini sağlar. Verilen yaptırımın uygulanmasını sağlar. Kurallar uygulamaları ile ilgili çalışma yapar. Kız Öğrenciler: Erkek Öğrenciler: Beden Eğitimi dersi: Serbest gün: Okul Tişörtü Okul pantolonu / etek (lacivert kumaş) Kapüşonlu okul montu giyilir. Naylon (ince veya fosforlu renklerde)çorap giyilmez. Saçlar, yüzü açıkta bırakacak şekilde, bakımlı ve düzenlidir. Makyaj yapılmaz. Tırnaklar kısa ve bakımlıdır. Oje ya da tırnak cilası / saç boyası kullanılmaz. Her türlü takı kesinlikle yasaktır. (simgesel takılar dahil) Mini etek giyilmez. Kazak ve süveter giyilmez. Kanvas, kot, keten vb. pantolon / etek giyilmez. Okul Tişörtü Okul pantolonu (lacivert, kumaş) Kapüşonlu okul montu giyilir. Kanvas, kot, keten vb. pantolon giyilmez. Her türlü takı kesinlikle yasaktır. (simgesel takılar dahil) Kazak ve süveter giyilmez. Saçlar, yüzü açıkta bırakacak şekilde, bakımlı ve düzenlidir. Saç boyu en fazla t- shirt yakası hizasındadır. Okul eşofmanları Okul Tişörtü Spor Ayakkabısı giyilir. Kız öğrenciler; Dikkat çekici kıyafetler, askılı giysi, şort, terlik, topuklu ayakkabı giyilmez. Makyaj yapılmaz. Oje ya da tırnak cilası / saç boyası kullanılmaz. Küçük küpe dışında, her türlü takı kesinlikle yasaktır. (simgesel takılar dahil) Erkek öğrenciler; Şort, terlik giyilmez. 2. Kademede küçük küpe dışında her türlü takı kesinlikle yasaktır. (simgesel takılar dahil)

3 KONU: Korunması ve kullanılması sorun yaratan eşyalar (elektronik malzeme / kesici alet/şaka malzemeleri/ yanıcı ve patlayıcı madde vb./ uygunsuz yayınlar) Özel hayatın korunması / güvenlik / sağlık Korunması ve kullanılması sorun yaratan eşyalar ile ilgili sorumluluk öğrenciye aittir. Öğrenciler okulda bu eşyaları kullanamazlar. Zorunlu durumlarda okula getirdiği elektronik cihazı ilgili Md. Yardımcısına teslim eder. Kesici alet/şaka malzemeleri/ yanıcı ve patlayıcı madde vb./ uygunsuz yayınları okula getirmez. İzinsiz kullanıldığını tespit ettiği cihazı müdür yardımcısına teslim eder. Kesici alet/şaka malzemeleri/ yanıcı ve patlayıcı madde vb./ uygunsuz yayınları öğrenciden alır. Durumu belirten dilekçe ile müdür yardımcısına teslim eder. İlk kullanımda cihazı tutanak karşılığında gün sonunda öğrenciye teslim eder. Tekrarında cihazı veliye teslim eder. Kesici alet/şaka malzemeleri/ yanıcı ve patlayıcı madde vb./ uygunsuz yayınları okula getiren öğrenciye yaptırım sistemi aşamalarına göre uygun yaptırımı uygular. Cihazların okula götürülmemesini sağlar. Okul kuralları konusunda öğrenciyi bilinçlendirir. Verilen yaptırımın uygulanmasını sağlar.

4 KONU: Zarar verici davranışlar Bütün öğrencilerin kendilerini güvende hissedecekleri ve mutlu olabilecekleri bir ortam sağlamak Öğrenciler hiç bir şekilde güç ve baskı kullanarak başkalarına, eşyalarına ve/veya okul ortamına yönelik zarar verici davranışlarda bulunmazlar. Başkasına zarar veren öğrenci Müdür yardımcısı ile görüşür, yaşanan olayı açıklar. Durum Değerlendirme Formu doldurur. Etkin problem çözme becerilerini geliştirme konusunda Servisinden destek alır. Zarar verici davranışlara maruz kalan ve/veya sergileyen öğrenci /öğrencileri yardım almak üzere ilgili müdür yardımcısı odasına götürür. Olayı yazılı olarak ilgili müdür yardımcısına bildirir. Servisi ile işbirliği yaparak öğrenci ile ilgili destekleme, beceri geliştirme veya iyileştirme çalışmalarında aktif rol alır. Sonuçlarını ilgili kişilerle paylaşır (Sınıf öğretmeni). Zarar verici davranışlara maruz kalan öğrenci ve/veya öğrencilerle görüşür ve gerekli iyileştirme ve destek çalışmaları için uygun ortamı hazırlar. Durumla ilgili olarak veliyi bilgilendirir. (Davranışın niteliğine/tekrarına göre veli okula davet edilir). Sınıf Öğretmenine bilgi verir. Servisi ile işbirliği yaparak öğrencinin destek almasını sağlar. Davranışın niteliğine göre uygun yaptırım basamağını devreye sokar. (Bireysel uyarı verme, sözleşme imzalama veya Davranış Değerlendirme Kurulu na Sevk Etme) Davranışın tekrarlamaması için uygun çevresel koşulları düzenler. Davranışın neden ve çözümlerine ilişkin yapılacak çalışmalarda işbirliği yapar. Verilen yaptırımın uygulanmasını sağlar. Öğrenci ile iletişime geçer ve gerekli destek çalışmalarını başlatır. Veli işbirliğini sağlar. Sonuçlarını ilgili kişilerle paylaşır

5 KONU: Okul-veli iletişiminde evrakların teslimi Okul - veli iletişimini ve eğitim öğretim işleyişini kolaylaştırmak. Öğrenci evrakların zamanında tesliminden sorumludur (okul idaresi / sınıf öğretmeni / veli) Okul tarafından gönderilen yazıları önce velisine sonra okul idaresine zamanında teslim eder. Evrakların her öğrenciye teslimini sağlar. Geri bildirimlerini tam olarak okul idaresine teslim eder. Evrakların ilgili öğretmene teslimini sağlar. Geri bildirim evraklarını takip eder. Geri bildirimleri eğitim yılı boyunca muhafaza eder. Okul tarafından gönderilen yazıları okuyarak, geri bildirimi olanları zamanında yanıtlayarak okula ulaştırılmasını sağlar. Duyuruları web sayfasından ve e postasından takip eder. KONU: Ödev Defteri / Öğrenci Ajandası Öğrencilerin planlama becerilerini geliştirmek, kısa ve uzun dönemli programlamalarını desteklemek. 1.Kademede öğretmen veli iletişimini kolaylaştırmak Öğrenci, ödev defterini / ajandasını yanında bulundurur ve etkin kullanır. Verilen ödevleri ajanda / ödev defterlerine yazar. Ajanda / ödev defterini girdikleri her derste ve diğer zamanlı ve programlanmış etkinliklerde yanında bulundurur. / Revire ajanda ile gider (2. Kademe) Ödev defterini kontrol eder.(1. Kademe) Öğrenciyi ajandasız / Revire göndermez. (2. Kademe) Ajandası olmadığı halde veya revire gitmek isteyen öğrenciyi müdür yardımcısına yönlendirir. Ödev defteri kayıplarını, kullanım sıkıntılarını veliye bildirir. Düzenli olarak öğrenci ajandasını / ödev defterini kontrol eder. Ödev defterindeki mesajları okur ve imzalar.(1. Kademe) Etkin planlama becerilerinde desteğe ihtiyacı olan öğrencilerle çalışmalar yapar.

6 KONU: Öğrenci Dolabı KONU: Ödev Öğrencinin okuldaki yaşamını kolaylaştırmak ve eşyalarının güvenliğini sağlamak. Öğrenci dolabının bakımı, düzeni ve içindeki eşyaların güvenliğinden sorumludur. Teneffüslerde dolabından eşya alır, derse geç kalmaz. Dolabını kilitli tutar. Kayıp eşyadan sorumludur. Sene başında dolap düzeni hakkında öğrenciyi bilgilendirir. Öğrencilere dolaplarını dağıtır. Her ay dolapları kontrol eder.(1. Kademe) Dolapların tasnifini yapar. Etiketlenmesini sağlar. Kullanımında sorun yaşanan dolapların onarılmasını sağlar. Eşyalarında öğrenci isimlerinin bulunmasını sağlar. Dönem başında eşyaların yerleşimi için destek verir.(1. Kademe) Anahtarlı kilit temin eder. İhtiyacı olan öğrenciler için çalışma yapar. Öğrenme sürecini desteklemek Öğrenciler ödevlerini öğrenmekle, zamanında yapmakla ve ilgili öğretmene teslim etmekle yükümlüdür. Okula gelmediği günün ya da günlerin ödevlerini geldiği zaman öğretmenlerine sorup öğrenir. Hafta sonu ödevlerini web sayfasından alabilir. Özgün ödevler / projeler yapar. Başka kaynaklardan kopyalama yapmaz. Ödevleri kontrol eder. Geri bildirim verir. Gerekli durumlarda idare aracılığıyla veli ile iletişime geçer. Zümreler tarafından belirlenen ödev politikasının uygulanmasını sağlar. Hafta sonu ödevlerinin dağıtımını sağlar. Ödev eksiklerinde öğretmenin veli ile iletişimini sağlar. Ödev yapması için öğrenciye uygun ortam ve koşulları sağlar. Öğrencinin ödev yapma sorumluluğunu almaz. Öğrencinin ödev yapma sorumluluğunu geliştirmesi için destek olur. Öğrencinin ödev yaparken yaşadığı sorunları ilgili öğretmene iletir. İhtiyacı olan öğrenciler için çalışma yapar.

7

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ERKİLET İLKOKULU ve ORTAOKULU SORUMLULUKLARIMIZ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ERKİLET İLKOKULU ve ORTAOKULU SORUMLULUKLARIMIZ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ERKİLET İLKOKULU ve ORTAOKULU SORUMLULUKLARIMIZ KONU: Geç Kalma Sorumluluk Alma Zaman yönetimi becerilerini geliştirme Öğrenciler okula zamanında gelir ve derslere zamanında

Detaylı

OKUL-ÖĞRENCİ-VELİ İLETİŞİMİNDE SORUMLULUKLARIMIZ

OKUL-ÖĞRENCİ-VELİ İLETİŞİMİNDE SORUMLULUKLARIMIZ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU OKUL-- İLETİŞİMİNDE SORUMLULUKLARIMIZ Çok az şey, bir insana sorumluluk vermek ve ona güvendiğinizi belli etmek kadar onun gelişmesine hizmet eder. (Booker T. Washington)

Detaylı

Sorumluluk Alma Zaman Yönetimi becerilerini geliştirme Öğrenciler okula zamanında gelir ve derslere zamanında girer.

Sorumluluk Alma Zaman Yönetimi becerilerini geliştirme Öğrenciler okula zamanında gelir ve derslere zamanında girer. Okul Kuralları ve Sorumluluklar Öğretmenler Sorumluklarımız dökümanında yer alan okul kurallarını uygular. Öğrencilere açıklar, benimsenmesini sağlar, öğrencileri kurallara uymaları konusunda yönlendirir

Detaylı

OKUL KURALLARI VE SORUMLULUKLARIMIZ

OKUL KURALLARI VE SORUMLULUKLARIMIZ OKUL LARI VE SORUMLULUKLARIMIZ KONU: Geç Kalma Sorumluluk Alma Zaman Yönetimi becerilerini geliştirme Öğrenciler okula zamanında gelir ve derslere zamanında girer. Geç kalan öğrenci; Mazaret bildirerek

Detaylı

OKUL KURALLARI VE SORUMLULUKLAR

OKUL KURALLARI VE SORUMLULUKLAR OKUL LARI VE SORUMLULUKLAR Öğretmenler Sorumluklarımız dökümanında yer alan okul kurallarını uygular. Öğrencilere açıklar, benimsenmesini sağlar, öğrencileri kurallara uymaları konusunda yönlendirir ve

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı SORUMLULUKLARIMIZ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı SORUMLULUKLARIMIZ 1 - KONU: Ders/Sınıf Öğretmenliği ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı SORUMLULUKLARIMIZ Öğrencinin akademik ihtiyaçları doğrultusunda yönlenmesine, sorumluluklarını alabilmesi

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİ VELİ EL KİTABI

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİ VELİ EL KİTABI ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİ VELİ EL KİTABI İÇİNDEKİLER Kuruluş ve Organizasyon... 2 Misyonumuz... 2 Vizyonumuz... 2 Değerlerimiz... 2 Kurum Felsefemiz... 4 İlke ve Amaçlarimiz... 4 Öğretim

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRETMEN EL KİTABI

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRETMEN EL KİTABI ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRETMEN EL KİTABI İÇİNDEKİLER SAYFA NO KONU Tarihçe 2 Organizasyon Yapımız 2 Misyonumuz, Vizyonumuz 2 Değerlerimiz 3-4 Kurum Felsefemiz 4-5 İlke ve Amaçlarımız 5 Stratejik

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİ VELİ EL KİTABI

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİ VELİ EL KİTABI ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİ VELİ EL KİTABI İÇİNDEKİLER Kuruluş ve Organizasyon... 2 Misyonumuz... 2 Vizyonumuz... 2 Değerlerimiz... 2 Kurum Felsefemiz... 4 İlke ve Amaçlarimiz... 4 Öğretim

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İLKOKULU ÖĞRETMEN EL KİTABI

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İLKOKULU ÖĞRETMEN EL KİTABI ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İLKOKULU ÖĞRETMEN EL KİTABI İÇİNDEKİLER KONU SAYFA NO Tarihçe 2 Organizasyon Yapımız 2 Misyonumuz, Vizyonumuz 2 Değerlerimiz 3-4 Kurum Felsefemiz 4 İlke ve Amaçlarımız 5 Stratejik

Detaylı

T.C. ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ İÇ YÖNETMELİK EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

T.C. ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ İÇ YÖNETMELİK EĞİTİM ÖĞRETİM YILI T.C. ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ İÇ YÖNETMELİK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. GEÇ GELME, DEVAMSIZLIK Geç gelme Geç gelme, öğretmenler kurulunun belirlediği süre ile sınırlı olmak

Detaylı

İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET İLKÖĞRETİM OKULU OKUL YAŞANTI REHBERİ

İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET İLKÖĞRETİM OKULU OKUL YAŞANTI REHBERİ İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET İLKÖĞRETİM OKULU OKUL YAŞANTI REHBERİ 2011/2012 ÖĞRETİM YILI 1 İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET İLKÖĞRETİM OKULU OKUL YAŞANTI REHBERİ 1. EĞİTİM ÖĞRETİM Zaman Çizelgesi Bayrak Törenleri

Detaylı

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 TARİHÇEMİZ... 3 PERSONELİMİZ... 3 FİZİKİ YAPI... 4 Derslikler... 4 Bilişim Teknolojileri Sınıfı... 4 Spor Salonu ve Spor Alanları...

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

Öğrenci Koçluğu El Kitabı Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi

Öğrenci Koçluğu El Kitabı Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Öğrenci Koçluğu El Kitabı Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1 İÇİNDEKİLER Öğrenci Koçluğu Nedir Öğrenci Koçunun Sorumlulukları Nelerdir Okullarda Koçluk Süreci Nasıl İşleyecek Koç Öğretmenlerin

Detaylı

PERSONEL KIYAFET UYGULAMA TALİMATLARI

PERSONEL KIYAFET UYGULAMA TALİMATLARI KADIN HASTA DANIŞMANI // KADIN HASTA KABUL-VEZNE KADIN SANTRAL GÖREVLİSİ - REZERVASYON - REFERE KADIN DANIŞMA PERSONELİ Saks mavi gömlek / yelek / etek-pantolon, orta boy topuklu ayakkabı. Saçlar uzun

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖZEL ANADOLU VE FEN LİSESİ ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖZEL ANADOLU VE FEN LİSESİ ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖZEL ANADOLU VE FEN LİSESİ ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ Okul-veli işbirliği öğrenci başarısını arttıran önemli faktörlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının

Detaylı

ANKARA ANADOLU LĠSESĠ OKUL KURALLARI

ANKARA ANADOLU LĠSESĠ OKUL KURALLARI GENEL KURALLAR Okulumuzda eğitim öğretim sabah 08.15 de başlar. Öğrenciler sabah saat 08.00 de okulda hazır bulunurlar. Öğrencilerin okul dışına mazeretsiz olarak çıkmalarına izin verilmez. Okulda yapılacak

Detaylı

ÖZEL EDİRNE BEYKENT FEN LİSESİ VE BEYKENT KOLEJİ VELİ TANIŞMA VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ÖZEL EDİRNE BEYKENT FEN LİSESİ VE BEYKENT KOLEJİ VELİ TANIŞMA VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÖZEL EDİRNE BEYKENT FEN LİSESİ VE BEYKENT KOLEJİ VELİ TANIŞMA VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI SAĞLIK SERVİSİ HİZMETLERİ SAĞLIK BİRİMİNİN GÖREV TANIMI Öğrenci ve çalışanlara hastalık ve kaza durumlarında gereken

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR ÖĞRENCİ BAŞARISININ TESPİTİ PROGRAMLAR VE DERSLER Ortak Dersler Seçmeli Dersler PUAN DÜZENİ Puan Derece 85-100

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü KIYAFET YÖNETMELİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü KIYAFET YÖNETMELİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü KIYAFET YÖNETMELİĞİ MAYIS 2000 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü SAĞLIK MESLEK LİSELERİ KIYAFET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

Detaylı

AKRAN DOSTU OKUL MODELİ PROJESİ

AKRAN DOSTU OKUL MODELİ PROJESİ AKRAN DOSTU OKUL MODELİ PROJESİ 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bu proje; okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve okul personelini kapsayan geniş katılımlı bir çalışmayı amaçlar. Bu proje; tüm

Detaylı

ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ

ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ OKULUMUZ VE LİSE HAYATINA DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER Hepinizi öğrencinizin başarısından dolayı kutluyoruz. Öğrencimizin amacı; sadece iyi bir üniversiteyi

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz, TAKEV Okulları olarak ülke geleceğini çağdaş ve aydınlık yarınlara taşımak için yola çıkıyoruz. Özel TAKEV Anadolu

Detaylı

Tel: +90 (216) 325 08 26. Fotoğraf ÖZEL GÜNDÜZ BAKIM EVİ

Tel: +90 (216) 325 08 26. Fotoğraf ÖZEL GÜNDÜZ BAKIM EVİ K A Y I T F O R M U Fotoğraf ÇOCUK BİLGİLERİ Adı-Soyadı : TC numarası : Doğum Yeri ve Tarihi : Okula Başlama Tarihi : Ayrılma Tarihi : Kan Grubu : En Son İkâmetgâh Adresi : Ev Tel : ANNE BİLGİLERİ Adı-Soyadı

Detaylı

Sevgili Simyacılar, SİMYA EĞİTİM KURUMLARI

Sevgili Simyacılar, SİMYA EĞİTİM KURUMLARI Sevgili Simyacılar, Öğrenci-Veli El Kitabımız, okulumuzun işleyişiyle ilgili en güncel ve geçerli bilgileri içeriyor. Bu bilgileri gözden geçirmenizin faydalı olacağını belirtmek ve El Kitabımızın yeterli

Detaylı

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 5. SINIFA HAZIRLIK

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 5. SINIFA HAZIRLIK FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 5. SINIFA HAZIRLIK 1 BU YIL OKUTULACAK DERSLER Bu yıl haftada; 6 saat, Türkçe 3 saat, Sosyal Bilgiler 3 saat, Fen ve Teknoloji 4 saat, Matematik 2 saat, Din Kültürü

Detaylı

Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu

Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu Türkisch Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu Veliler için Bilgiler Januar 2008 / Türkisch 2 / 6 Zürih Kantonu İlköğretim Okulu Hedefler ve Hedefe Yönelik Görüşler Zürih kantonunda devlet ilköğretim okulu

Detaylı

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV TARİH VE SAATLERİ 1.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 09: 30 (180 dakika) 2.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 14: 00 (180 dakika) 3.Oturum- 04 Ocak 2015 Pazar 09: 30 (180 dakika) GENEL I. Bina Sınav Komisyonunun

Detaylı

YAŞAMKENT SEVİYE KOLEJİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIK SİSTEMİ

YAŞAMKENT SEVİYE KOLEJİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIK SİSTEMİ YAŞAMKENT SEVİYE KOLEJİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIK SİSTEMİ Ağustos, 2018 1 YAŞAMKENT SEVİYE KOLEJİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIK SİSTEMİ SİSTEMİN AMACI: Öğrencilerimizin; Kendi

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ ÖĞRETMEN EL KİTABI

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ ÖĞRETMEN EL KİTABI ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ ÖĞRETMEN EL KİTABI İÇİNDEKİLER KONU SAYFA NO Tarihçe 2 Organizasyon Yapımız 2 Misyonumuz, Vizyonumuz 2 Değerlerimiz 3-5 Kurum Felsefemiz 5 İlke ve Amaçlarımız 5-6 Stratejik

Detaylı

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA.doğumlu oğlum/kızım 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı için okulunuza kaydetmek istiyorum. Gereğini arz ederim. Öğrenci Velisi Adı-Soyadı Tarih/Ġmza

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim, Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim, Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim, Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü AFYONKARAHİSAR REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 1 MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA

Detaylı

T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Okul Kılık Kıyafeti Belirleme Komisyonu Çalışma Tutanağı

T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Okul Kılık Kıyafeti Belirleme Komisyonu Çalışma Tutanağı T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Kılık Kıyafeti Belirleme Komisyonu Çalışma Tutanağı 26.11.2012 Tarihli ve 2012/3959 Sayılı Bakanlar Kurulu Karanın,

Detaylı

DEĞİRMENLİK LİSESİ ÖĞRENCİ VELİ EL KİTABI OKULUMUZUN KURULUŞU VE TANITIMI

DEĞİRMENLİK LİSESİ ÖĞRENCİ VELİ EL KİTABI OKULUMUZUN KURULUŞU VE TANITIMI İÇİNDEKİLER OKULUMUZUN KURULUŞU VE TANITIMI ÖĞRENCİ SORUMLULUKLARI VE UYMASI GEREKEN KURALLAR DEVAM-DEVAMSIZLIK VELİ SORUMLULUKLARI UYGULAMDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİ OKULA GELİŞ

Detaylı

PERSONEL KILIK KIYAFET PROSEDÜRÜ REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

PERSONEL KILIK KIYAFET PROSEDÜRÜ REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 27.08.2012 İş Kıyafeti Temizlik Takip Formu nun adı Personel Kuru Temizleme Takip ve Teslim Formu olarak değiştirildi. 01 28.09.2012 Acil Servis, KVC

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK VE ULAŞTIRMA YÜKSEKOKULU GÜVERTE ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak Madde 1 - Bu yönergenin amacı, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Güverte

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE (1)- Bu yönetmelik Yazı İşleri Müdürlüğü nün görev ve

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KAPALI YÜZME HAVUZU ÜYE KAYIT FORMU. Personel ( ) Öğrenci ( ) Diğer ( )

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KAPALI YÜZME HAVUZU ÜYE KAYIT FORMU. Personel ( ) Öğrenci ( ) Diğer ( ) Üye Numarası OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KAPALI YÜZME HAVUZU ÜYE KAYIT FORMU Personel ( ) Öğrenci ( ) Diğer ( ) Adı Soyadı : Doğum Tarihi : T.C. Kimlik Numarası : Cinsiyeti : Kan Grubu : Kurum Sicil

Detaylı

ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU

ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU E S K İ Ş E H İ R A N A D O L U L İ S E S İ ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU 2012-2013 ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK DÖNEM İÇİ UYGULAMALARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK DÖNEM İÇİ UYGULAMALARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK DÖNEM İÇİ UYGULAMALARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Bilecik Şeyh

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz, TAKEV Okulları olarak ülke geleceğini çağdaş ve

Detaylı

2015-2016 AİLE EL KİTABI

2015-2016 AİLE EL KİTABI 2015-2016 AİLE EL KİTABI 1 İLETİŞİM Okul Adresi : Süleyman Demirel Mh. 1059 Sk. No: 4/8 Ödemiş/İZMİR Telefon : (Sabit) 546 34 34 (GSM) 0 544 467 17 18/ 0546 467 34 34 Faks : 546 34 24 Web Adresi : www.dünyakoleji.com

Detaylı

Gazimağusa Türk Maarif Koleji

Gazimağusa Türk Maarif Koleji Gazimağusa Türk Maarif Koleji 2014-2015 Öğretim Yılı OKUL KİMLİK BİLGİLERİ OkulunAdı: Gazimağusa Türk Maarif Koleji Adresi: Gazimağusa - KKTC Kuruluş Tarihi: 1982 Telefonlar: 3667595, 3667551, 3667552,

Detaylı

8.Sınıf Mezuniyet Töreni

8.Sınıf Mezuniyet Töreni 8.Sınıf Mezuniyet Töreni Liseye Geçiş Tören Provaları Programı Sayın Velimiz, 2016-2017 öğretim yılında okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin Liseye Geçiş Tören Provaları Programı aşağıda belirtilmiştir.

Detaylı

12.02.2014 SENATO 2014/2-X BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ ÖĞRETİM UYGULAMA YÖNERGESİ

12.02.2014 SENATO 2014/2-X BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ ÖĞRETİM UYGULAMA YÖNERGESİ 12.02.2014 SENATO 2014/2-X BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ ÖĞRETİM UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EL KİTABI SINIFLAR

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EL KİTABI SINIFLAR 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EL KİTABI 5.-6.-7. SINIFLAR OKULA DEVAM-DEVAMSIZLIK Öğrencilerin, okula düzenli olarak devam etmeleri ve zamanında gelip gitmeleri gerekmektedir. Hastalık halinde

Detaylı

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü (EVCĠ ĠZĠN BELGESĠ) ÖĞRENCĠNĠN Adı ve... Doğum Yeri ve Yılı :... Cep Telefonu :. Email :.. VELĠSĠNĠN Adı ve... Mesleği :... İş i :... Ev i :...... Ev Tel No :... İş Tel No :... Cep Telefonu : Email : Evci

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Okulda Yapılan Okul Yıllık Gelişim Modeli kapsamındaki tanıtım toplantısına katılması Okulda yapılan Okul Yıllık Gelişim Modeli

Detaylı

BÖLÜM SEKRETERI İŞ TANIMI

BÖLÜM SEKRETERI İŞ TANIMI BÖLÜM SEKRETERI İŞ TANIMI Görevin Adı: Bölüm Sekreteri Görevin Kapsamı: Mühendislik Fakültesi Görevi: a) Akademik Takvime Bağlı İşler: 1. Eylül ve Ocak ayı başında öğrenci dosyalarını gözden geçirerek

Detaylı

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Çalışma Ayı: 2016 - NİSAN AYI Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME

Detaylı

tarihli Öğretmenler Genel Kurulu kararı ile aşağıda yazılı bulunan Okul Kuralları yürürlüğe alınmıştır.

tarihli Öğretmenler Genel Kurulu kararı ile aşağıda yazılı bulunan Okul Kuralları yürürlüğe alınmıştır. 09.09.2016 tarihli Öğretmenler Genel Kurulu kararı ile aşağıda yazılı bulunan Okul Kuralları yürürlüğe alınmıştır. Önsöz Bizler; öğrenciler, öğretmenler, veliler ve eğitim / öğretimden sorumlu kişiler

Detaylı

T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Çalışma Ayı: 2016-NİSAN AYI T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI EK- 3/B Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi GÜN Okul Yıllık Akademik, Sosyal, sportif, kültürel etkinliklerde

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SULUCA ORTAOKULU 6/B SINIFI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTI TUTANAĞI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SULUCA ORTAOKULU 6/B SINIFI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTI TUTANAĞI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SULUCA ORTAOKULU 6/B SINIFI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 18.02.2016 Perşembe Saat: 12.00 YER: 6-B Sınıfı VELİ TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ Yoklama Velilerin görevleri,

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET İLKOKULU OKUL YAŞANTI REHBERİ 2014/2015 ÖĞRETİM YILI

İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET İLKOKULU OKUL YAŞANTI REHBERİ 2014/2015 ÖĞRETİM YILI İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET İLKOKULU OKUL YAŞANTI REHBERİ 2014/2015 ÖĞRETİM YILI 1 İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET İLKOKULU OKUL YAŞANTI REHBERİ 1. ÖZEL TEVFİK FİKRET OKULLARI İLİŞKİ YÖNETİMİ VE DAVRANIŞ DÜZENLEME

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU. BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ANASINIFI 4 YAŞ BİLGİ KILAVUZU

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU. BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ANASINIFI 4 YAŞ BİLGİ KILAVUZU BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ Sekreterlik: (0 324) 224 13 47 (0 324) 224 13 49 (0 324) 224 13 33 (0 324) 224 13 35 Web Adresi: www.odtugvo.k12.tr ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI

Detaylı

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR A. Sınıf İçinde (Ders Esnasında): - Okulda Eğitim-Öğretim sabah 08:15 te başlar. Öğrenci en geç saat 08:05 de Okul da olur. - Öğrenci

Detaylı

HAFTALIK DERS PROGRAMI DERSLER PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

HAFTALIK DERS PROGRAMI DERSLER PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA DERS DEFTERİ Şube : Öğretmenin Adı Soyadı : HAFTALIK DERS PROGRAMI DERSLER PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1. DERS 2. DERS 3. DERS 4. DERS 5. DERS 6. DERS 7. DERS 8. DERS KIZ SINIF MEVCUDU 1. DÖNEM

Detaylı

08 EKİM 2016 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-5 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

08 EKİM 2016 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-5 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 08 Ekim 2016 Cumartesi - Saat: 11: 00 SINAV BİLGİLERİ Sınavda K, L, M, N türlerinde kitapçık kullanılacaktır. Adayların kitapçık türü cevap kâğıdında kodlu olarak yer almaktadır. 1.Grup; 2015 yılı ve daha

Detaylı

KURS NUMARASI : KURS ÖĞRETMENİ :

KURS NUMARASI : KURS ÖĞRETMENİ : KURS NUMARASI KURS ÖĞRETMENİ ÖĞRETİM YILI KURS ÖĞRETMENİNİN CEP TELEFONU E-POSTA ADRESİ MEZUN OLDUĞU OKUL / YIL BRANŞI KURSUN KURSUN ADI KURSUN YERİ BAŞLAMA - BİTİŞ TARİHİ BAŞLAMA - BİTİŞ SAATİ KURS AÇMA

Detaylı

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU VELİ-ÖĞRENCİ EL KİTABI Eylül 2012 İÇİNDEKİLER AKASYA KOLEJİ 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ ZAMAN ÇİZELGESİ AKASYA KOLEJİ YÖNETİCİ LİSTESİ AKASYA KOLEJİ TARİHÇE

Detaylı

5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı

5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı 5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı DERS SAATLERİ İngilizce Main Course 12 Skills- Native 5+1 Türkçe 6 Matematik 5 Fen ve Teknoloji 4 Sosyal Bilgiler- 3 Beden Eğitimi 2 Din Kültürü - 2

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu 2013-2014 Veli Oryantasyonu 2013-2014 2014 AKADEMİK K YILI AÇILIŞ TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ Veli Tanıtım KARTLARI ORYANTASYON GÜN G N VE SAATLERİ Merkur 1. Grup: Merkur

Detaylı

MARTI KOLEJİ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARTI KOLEJİ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sayın Velimiz, Öğrencilerimizin başarılı, sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamında olmaları için okulumuzun Öğrenci Veli Okul Sözleşmesi size gönderilmiştir. Bu sözleşmeleri öğrencimizle birlikte okuyup

Detaylı

Özel Maya Okulları. Davranış İyileştirme ve Onurlandırma Politikası. Özel Maya Okulları

Özel Maya Okulları. Davranış İyileştirme ve Onurlandırma Politikası. Özel Maya Okulları Davranış İyileştirme ve Onurlandırma Politikası Okul sosyal bir ortamdır ve her sosyal ortamın kendisine özgü kuralları vardır. Bu kurallar hep birlikte uyum içinde yaşamamıza yardımcı olur. Sizlerin neyi,

Detaylı

VELİ - ÖĞRENCİ EL KİTABI

VELİ - ÖĞRENCİ EL KİTABI VELİ - ÖĞRENCİ EL KİTABI T.C. TUZLA KAYMAKAMLIĞI DEDE KORKUT ORTAOKULU VELİ ÖĞRENCİ EL KİTABI Değerli Velimiz; Yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamış bulunmaktayız. Bu eğitim öğretim yılında da kaliteli

Detaylı

Ders 6: BECERİ ANALİZİ. Prof. Dr. Tevhide Kargın

Ders 6: BECERİ ANALİZİ. Prof. Dr. Tevhide Kargın Ders 6: BECERİ ANALİZİ Prof. Dr. Tevhide Kargın BECERİ ANALİZİ Beceri: Bireyin sahip olduğu yeterliklere dayalı olarak yapabileceği tahmin edilen veya yaptığı etkinliklerdir. Örneğin: Okuma, problem çözme,

Detaylı

İlke 1: İyi Bir Öğrenme Ortamı Öğrenci-Okul Arasındaki Etkili İletişimi Teşvik Eder. İfadeler/ Yapılma Sıklıkları Çok Sık

İlke 1: İyi Bir Öğrenme Ortamı Öğrenci-Okul Arasındaki Etkili İletişimi Teşvik Eder. İfadeler/ Yapılma Sıklıkları Çok Sık Saygı değer öğretmen bu çalışma iyi bir eğitim için yedi ilkenin kullanımı üzerine hazırlanmıştır. Vereceğiniz cevaplar çalışmadan başka hiçbir yerde kullanılmayacaktır. İçtenlikle cevaplandıracağınızı

Detaylı

ÖZEL BALKAYA LİSELERİ ÖĞRENCİ-VELİ EL KİTABI

ÖZEL BALKAYA LİSELERİ ÖĞRENCİ-VELİ EL KİTABI ÖZEL BALKAYA LİSELERİ ÖĞRENCİ-VELİ EL KİTABI 2017-2018 İçindekiler Hoş Geldiniz... 2 ÖZEL BALKAYA ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ... 2 Misyon... 2 Vizyon... 2 ÖZEL BALKAYA ANADOLU LİSESİ... 2 Hedefler...

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK SINIFI PROGRAMI ÖĞRETİM - ÖĞRENİM YÖNERGESİ

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK SINIFI PROGRAMI ÖĞRETİM - ÖĞRENİM YÖNERGESİ YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK SINIFI PROGRAMI ÖĞRETİM - ÖĞRENİM YÖNERGESİ MADDE 1- YBU Yabancı Dil Düzey Belirleme Sınavı (YDDS) ve YBU Yabancı Dil Muafiyet Sınavı (YDMS)

Detaylı

. OKULU MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANI ( ) ÖĞRETMEN GÖRÜŞ VE DEĞERLENDİRMELERİ ANKET FORMU

. OKULU MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANI ( ) ÖĞRETMEN GÖRÜŞ VE DEĞERLENDİRMELERİ ANKET FORMU Katılmıyorum Kısmen Kararsızım Kesinlikle. OKULU MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANI (2019-2023) ÖĞRETMEN GÖRÜŞ VE DEĞERLENDİRMELERİ ANKET FORMU Okul Müdürlüğü 2019 2023 Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde,

Detaylı

VELİ EL KİTAPÇIĞI. www.mazeretyokfarklicocuk.com

VELİ EL KİTAPÇIĞI. www.mazeretyokfarklicocuk.com VELİ EL KİTAPÇIĞI www.mazeretyokfarklicocuk.com İÇİNDEKİLER SUNUŞ VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ EĞİTİM FELSEFEMİZ OKULDA YAŞAM KILIK KIYAFET YEMEK DÜZENİ UYKU DÜZENİ SERVİS HİZMETLERİ GELİŞİM DEĞERLENDİRME BİLGİLENDİRMESİ

Detaylı

SML Uygulama Yönergesi

SML Uygulama Yönergesi SML Uygulama Yönergesi SAĞLIK MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN MESLEKİ EĞİTİM UYGULAMALARINA İLİŞKİN YÖNERGE Tebliğler Dergisi : KASIM 2009/2626 (12/10/2009 tarihli ve 174 sayılı TTK Kararı ) BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

Başarıyı Temsil Eden Üniforma

Başarıyı Temsil Eden Üniforma Başarıyı Temsil Eden Üniforma 1 Dünyanın en büyük perakende döviz sağlayıcısı olarak, markamızı temsil eden çalışanlarımıza sadece şirketin gelecekteki gelişimi ve başarısı açısından değil, aynı zamanda

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ 2016-2017 PROJENİN ADI: Bende Varım Öğretmenim PROJENİN AMACI: Öğrencilerimizin; Okul kültürüne uyum sağlaması, Akademik alanda başarılı olması, Sosyal alanda başarılı olması,

Detaylı

2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARIKÖK İLKOKULU/ORTAOKULU HİZMET STANDARTLARI

2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARIKÖK İLKOKULU/ORTAOKULU HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Adı İstenen Belgeler Hizmetin ÖĞRENCİ İŞLERİ 1.T.C. Kimlik numarası 2.Şehit ve Gazi çocukları ile özel eğitime ihtiyacı olan çocuklar durumlarını gösterir belge Kayıt Kabul 3-Öğrencinin okul

Detaylı

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin Sınıf ve Şube Öğretmenler Kurulu ile ilgili maddesinde;

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin Sınıf ve Şube Öğretmenler Kurulu ile ilgili maddesinde; Şube Öğretmenler Kurulu ile İlgili Açıklamalar Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin Sınıf ve Şube Öğretmenler Kurulu ile ilgili maddesinde; MADDE 35 (1) Sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde,

Detaylı

T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kuruluş İlkeleri Amaç

Detaylı

EK-1 BEDEN EGİTİMİ DERSİNDE ÖĞRENCİ BAŞARISININ DEĞERLENDİRİLMESİ

EK-1 BEDEN EGİTİMİ DERSİNDE ÖĞRENCİ BAŞARISININ DEĞERLENDİRİLMESİ BEDEN EGİTİMİ DERSİNDE ÖĞRENCİ BAŞARISININ DEĞERLENDİRİLMESİ EK-1 Beden eğitimi dersinde öğrencilerin başarıları; sınavlar, varsa projeler, öğrencilerin performanslarını belirlemeye yönelik çalışmalardan

Detaylı

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Veli ve Öğrenci El Kitabı

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Veli ve Öğrenci El Kitabı 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Veli ve Öğrenci El Kitabı Sayın Veliler, Sevgili Öğrenciler Yeni bir eğitim-öğretim yılını daha sizlerle birlikte karşılayacak olmanın mutluluk ve heyecanını yaşarken önemli

Detaylı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Öğretim Yılı. Dönem 5. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi STAJ TANITIM REHBERİ

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Öğretim Yılı. Dönem 5. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi STAJ TANITIM REHBERİ İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Dönem 5 Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi STAJ TANITIM REHBERİ Hazırlayan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim

Detaylı

ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ

ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ Okul - Veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli faktörlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında veli katılımının rolü büyüktür. Veli katılımının

Detaylı

GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL HACI LÜTFİYE ŞİRECİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Özel Eğitim Hizmetleri İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL HACI LÜTFİYE ŞİRECİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Özel Eğitim Hizmetleri İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL HACI LÜTFİYE ŞİRECİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Özel Eğitim Hizmetleri İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR Bu bültende, Rehberlik

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Gazi Üniversitesi Sağlık

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRENCİLERİ KLİNİK UYGULAMA YÖNERGESİ

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRENCİLERİ KLİNİK UYGULAMA YÖNERGESİ ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRENCİLERİ KLİNİK UYGULAMA YÖNERGESİ 1. KISALTMA VE TANIMLAR Bu yönergede geçen tanımlar ve kısaltmalar aşağıda

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksek Okulu Okutman Kitapçığı 2017-2018 İÇİNDEKİLER 1. Önsöz 2. Organizasyon Şeması 3. Misyon 4. Vizyon 5. Değerler 6. Okutman Oryantasyon Programı 7. Öğretmen

Detaylı

SÜRMENE AŞAĞI AKSU İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SÜRMENE AŞAĞI AKSU İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SÜRMENE AŞAĞI AKSU İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) AŞAĞI AKSU İLKOKULU/ORTAOKULU

Detaylı

BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI HATA, HİLE, USULSÜZLÜK, YOLSUZLUK VE ŞİKAYETLERDE İZLENECEK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE

BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI HATA, HİLE, USULSÜZLÜK, YOLSUZLUK VE ŞİKAYETLERDE İZLENECEK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI HATA, HİLE, USULSÜZLÜK, YOLSUZLUK VE ŞİKAYETLERDE İZLENECEK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE BURSA-HAZİRAN 2014 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç

Detaylı

Dilek ERCAN dercan@odtugvo.k12.tr 1

Dilek ERCAN dercan@odtugvo.k12.tr 1 BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU ANASINIFI BİLGİ KILAVUZU Sekreterlik: (0 324) 224 13 47 (0 324) 224 13 49 (0 324) 224 13 33

Detaylı

Ortaokul öğretmenleri ve öğrencileriyle ilgili tüm idari ve akademik işleri yürütür.

Ortaokul öğretmenleri ve öğrencileriyle ilgili tüm idari ve akademik işleri yürütür. GİRİŞ Sayın Veli, Veli El Kitapçığında; okul işleyişimizle ilgili ihtiyaç duyacağınız temel bazı bilgiler ile eğitim sisteminin etkili bir şekilde işlemesi için, okulumuzdaki günlük yaşamın önemli bir

Detaylı

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi Kapsam: Madde 1-Bu Yönerge Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulunun amacını, görevlerini, oluşumunu, çalışma usul ve esaslarını, üyelerin görev

Detaylı

T.C. HAKKÂRİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTEĞE BAĞLI YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM - ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

T.C. HAKKÂRİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTEĞE BAĞLI YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM - ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ T.C. HAKKÂRİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTEĞE BAĞLI YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM - ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ (Senato Tarihi: 19/12/2012 Senato Sayısı: 2012/9) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

ERZĠNCAN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESĠ

ERZĠNCAN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESĠ ERZĠNCAN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESĠ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Erzincan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin sağlık kurum ve kuruluşlarında yapacağı

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

20 MAYIS 2017 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-2 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

20 MAYIS 2017 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-2 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV BİLGİLERİ 20 Mayıs 2017 Cumartesi - Saat: 14: 00 Sınavda K, L, M, N türlerinde kitapçık kullanılacaktır. Adayların kitapçık türü cevap kâğıdında kodlu olarak yer almaktadır. 1.Grup; 2015 yılı ve

Detaylı