GAYRİMENKUL HUKUKU ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU 2013

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GAYRİMENKUL HUKUKU ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU 2013"

Transkript

1 GAYRİMENKUL HUKUKU ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU 2013

2 2013 YILI FAALİYETLERİMİZ 1- Enstitümüzün Genel Kurulunda, Yönetim Kuruluna seçilen Ali Yüksel, Hüseyin Oflaz, Ramazan Karakurt, Abdülmuttalip Çelebi ve Akif Köksel ile yıllık ve 3 yıllık planlamalar çerçevesinde faaliyetler başarıyla yapılmıştır. Hüseyin Oflaz ın değişik görevleri sebebi ile işleri yoğun olduğundan yönetim kurulundan ayrılarak yerine yedek birinci sıra üyemiz Duran Anarat asil üye olarak yönetim kuruluna katılmıştır. Bu dönemde hizmet veren bu saydığımız çok değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmekteyiz. 2- Yönetim Kurulu üyemiz Abdülmuttalip Çelebi tarafından yazılan İSKİ VE SU HAVZALARI MEVZUATI isimli kitapçık bastırılarak üyelerimize ve isteyen sektör temsilcilerine ücretsiz dağıtılmıştır. 3- Enstitü başkanımız Ali Yüksel ve mevzuat sorumlumuz Nurgül Kutlu tarafından yazılan 2/B VE ORMAN MEVZUATI isimli kitabımız basılarak üyelerimize ve sektörü temsilcilerine dağıtılmıştır. 4- Çalışma komisyonları oluşturulmuş ve çalışma komisyonlarımızın yapılan seminer ve toplantılarda çok değerli faaliyetleri olmuştur. Bu komisyonlarda görev yapan Sayın Hüseyin Oflaz, Sayın Doç.Dr. Tahsin Erdinç, Sayın Prof.Dr. Sedat Ayanoğlu, Sayın Süleyman Faruk Göncüoğlu, Sayın Ramazan Karakurt, Sayın Duran Anarat, Sayın Süleyman Karaali, Sayın Mimar Erhan Özkan, Sayın Akif Köksel e teşekkür ederiz. 5- Gayrimenkul Hukuku Gündemi isimli gazetemiz basılarak toplantı ve sektör toplantılarında dağıtılmış ve sektörde ciddi olarak yer almıştır. 6- Web sitemiz yenilenerek aylık ziyaretçiye ulaşmıştır. Bu sektör için çok büyük bir rakamdır. GHE nin internette faaliyetleri son derece kapsamlıdır. GHE Yazılı ve Görsel medyada genel kamuyu ilgilendiren konularda, bilgilendirici, toplumun ufkunu açacak çalışma ve açıklamalar yaparak, kamusal ve bedelsiz sosyal fayda sağlamaktadır. GHE adresinde mevzuat, makale ve duyuruları internet aracılığıyla duyurmaktadır. 7- T.O.B.B-Türkiye Odalar Birliği fuar kataloğuna tanıtım reklamı verilmiştir. 8- GYODER in düzenlediği Gayrimenkul Yatırım Seminerine mevzuat sorumlumuz Nurgül Kutlu gönderilmiştir.

3 9- Sektörün önemli fuarlarından ARKİPARC Gayrimenkul Fuarına yönetim kurulu olarak katılınmıştır. 10- Gayrimenkul İktisadi İşletmesi kurularak, enstitümüzün talep olduğunda yapacağı araştırma, çalışma, yayın, seminer için bedel almak ve fatura kesme imkanı getirilmiş, işletmenin sorumlu müdürlüğünü Sayın Akif Köksel üstlenmiştir tarihinde 2/B ve Orman Hukuku konusunda uzmanlar Prof.Dr. Sedat Ayanoğlu, Tamer Sarıaçık, Aydın Bilgin in üyelere ve sektör ilgililerine semineri yapılmış, katılımcılara katılım sertifikası verilmiştir. 12- Yurtdışı ilişkilerimizi yürütmek üzere üyemiz Fatih Tuna görev almıştır tarihinde 2/B ve Orman Hukuku konusunda uzmanlar Prof.Dr. Sedat Ayanoğlu, Tamer Sarıaçık, Aydın Bilgin in üyelere ve sektör ilgililerine semineri yapılmış, katılımcılara katılım sertifikası verilmiştir. 14- Boğaziçi imar mevzuatı hakkında ve sit alanları mevzuatı hakkında Boğaziçi Eski İmar Müdürü Metin Ataoğlu ve Komite Başkanı Faruk Göncüoğlu seminer vermiş katılımcılara katılım sertifikası verilmiştir. 15- Lale İş Merkezi 6.Kat No:41 adresindeki büro merkez olarak kiralanmış, dekorasyon yapılmış, dekorasyon bedelleri ödenmiştir. 16- AREL Üniversitesi ile yapılan iş birliği çerçevesinde stajyer öğrenciler 30 gün süreyle stajlarını enstitümüzde yapmışlardır. 17- İstanbul Anadolu yakasından, Ankara, Bursa ve Düzce den enstitümüzün şubesini açmak üzere başvurular olmuş fakat mevcut teşkilatımızla yürümek gerektiği düşüncesiyle kabul edilmemiştir. 18- Gayrimenkul sektöründe daha önce değişik tecrübeleri olmuş Sıtkı Gülüştür işe alınmış iki yıl çalışmıştır. 19- İ.B.B. Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mimar Nihat Macit başta olmak üzere 60 yeni üye başvurusundan ilgili kriterleri sağlayan 15 yeni üye üyeliğe kabul edilmiştir. 20- Bilgi Üniversitesi ile ortaklaşa Gayrimenkul Hukukunun Temel Sorumları başlığı ile sektörde ilk olan bir seminer düzenlenmiştir. 21- Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Seminerleri Doç.Dr. Tahsin Erdinç ve Av. İsmail Doruk tarafından enstitü merkezinde verilmiştir.

4 22- Yeni Borçlar Kanununda Kira Sözleşmeleri isimli seminer Av. Elif Ülkü Ulusoy ve Av. Güray Tangüner tarafından verilmiştir. 23- Gayrettepe Hilton Sitesi Malikleri olarak yaklaşık 300 kişi kentsel dönüşüm konusunda bilgi almak istemiş, Gayrettepe Camii Konferans Salonunda Doç.Dr. Tahsin Erdinç, Av. Ali Yüksel, Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz ve Av. İsmail Doruk tarafından seminer verilmiştir. 24- Emlak Derneklerinin başvurusu üzerine Emlakçılar İçin Tapu, İmar ve Temel Kavramlar Semineri yönetim kurulu üyemiz Ramazan Karakurt ve İstanbul Tapu Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Sözel tarafından verilmiştir ve 2013 yılı beyannamemiz zamanında verilmiştir Mart 2013 tarihinde Dedeman Otelinde yapılan Gayrimenkulde Liderler Zirvesi ne yönetim kurulu olarak katılınmış, konuşma ve tebliğ sunulmuştur tarihinde İnşaatçılar İçin Gayrimenkul Kavramları konusunda seminer verilmiştir. 28- Esenler İnşaatçılar Derneği tarafından Esenlerde düzenlenen ve 200 inşaat firmasının katıldığı seminer Av. Ali Yüksel ve Av. İsmail Doruk tarafından verilmiştir tarihinde İstanbul CNR de yapılan Kentsel Dönüşüm Semineri ne yönetim kurulu ve üyelerimiz olarak iştirak edilmiştir tarihinde Sit Alanları Semineri nde Hüseyin Şen, Ersoy Köse ve Metin Ataoğlu sunum yapmıştır. 31- Av. Ali Yüksel tarafından hazırlanan 100 Soruda Kentsel Dönüşüm kitapçığı basılmış ve üyelerimize dağıtılmıştır. 32- Kentsel Dönüşüm ile beraber gündeme gelen arsa payları adaletsizliği ve çözüm yolları konusunda Av. Ali Yüksel Av. İsmail Doruk ve yönetim kurulu üyemiz Tapu Müdürü Ramazan Karakurt seminer vermişlerdir. 33- Enstitü internet sitemizde 2/B, Kentsel Dönüşüm, Fikirtepe, Kanal İstanbul, Yeni İmar Kanunu Tasarısı, Planlı Alanlar Tip Yönetmeliği, Arsa Payı Tespit Sorunu gibi konularda yönetim kurulu üyelerimiz veya başkanımız hukuki görüş ve makalelerini yayınlayarak aylık ziyaretçinin yararlanmasına sunmuşlardır.

5 34- Kentsel Dönüşüm ile ilgili Antalya da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nın desteklediği zirveye enstitü başkanı Av. Ali Yüksel konuşmacı olarak katılmıştır. 35- Emlak Pazarı dergisinde makale ve röportaj yayınlanmıştır. 36- TURYAP ın Esentepe de düzenlediği ve bütün yıl sürecek Daimi Gayrimenkul Fuarı konseptinde yer almak üzere prensip anlaşması yapılmıştır. 37- Mevzuat Sorumlusu Av. Nurgül Kutlu evlilik sebebi ile ayrıldığından yerine Av. Cem Ergin in yarı zamanlı olarak işe alınmıştır. 38- Enstitü işlerinde kullanılmak üzere bir araç kiralanmış ve kullanılmaktadır. 39- Şuanda Enstitü ile ilgili büro personeli görevli olmayıp arayış sürmektedir. Aşağıdaki sayfalarda faaliyetlerimizle ilgili doküman ve görselleri arz ediyoruz. Saygılarımızla arz ederiz, Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkan Av. Ali YÜKSEL

6 YAPILAN SEMİNERLER ve TOPLANTILAR 6306 Sayılı Kanun da Arsa Payının Tespit Sorunu Semineri Salı Günü Av. İsmail Doruk, Av. Alev Dağlayan ve Eski Tapu Müdürü Ramazan Karakurt un konuşmacı olarak katıldıkları 6306 Sayılı Kanun da Arsa Payının Tespit Sorunu seminerimize katılım oldukça yoğundu. İlk oturumda Av. İsmail Doruk ve Eski Tapu Müdürü Ramazan Karakurt un açıklamaları, ikinci oturumda ise Av. Alev Dağlayan tarafından sunum yapıldı. SİT ALANLARINDAKİ MEVZUAT DEĞİŞKLİKLERİ UYGULAMASINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR SEMİNERİ Enstitümüzün tarihinde düzenlediği ve Kültür Varlıkları Ve Müzeler Genel Müdürlüğü nde Görevli Kültür Ve Turizm Uzmanı Arkeolog Ersoy Köse, Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Şehir Plancısı Hüseyin ŞEN ve Boğaziçi İmar Müdürlüğü nden Emekli Metin Ataoğlu nun konuşma yaptığı seminer İstanbul ve yakın çevresindeki emlak firmalarının katılımı ile gerçekleşmiştir.

7 YAPILAN SEMİNERLER ve TOPLANTILAR İNŞAATÇILAR VE EMLAKÇILAR İÇİN GAYRİMENKULDE TAPU VE KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İLGİLİ KAVRAMLAR SEMİNERİ 25 Nisan Perşembe Günü Tapu ve Kentsel Dönüşümle İlgili Kavramlar konunun uzmanları tarafından masaya yatırıldı. Seminer Ramazan Karakurt, Av. İsmail Doruk ve Av. Ali Yüksel tarafından verildi. KAT KARŞILIĞI İNŞAAT SÖZLEŞMELERİNDE ÖNEMLİ NOKTALAR SEMİNERİ GHE, Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde Önemli Noktalar Seminerini müteahhitlerden gelen yoğun istek üzerine gerçekleştirdi. Seminer Av. Ali Yüksel, Av. Nurgül Kutlu ve Av. İsmail Doruk tarafından verildi.

8 YAPILAN SEMİNERLER ve TOPLANTILAR KENTSEL DÖNÜŞÜM SEMİNERİ Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü, şu sıralar gündemi meşgul eden kentsel dönüşüm konusunda muhtarları bilinçlendirmek amacıyla 26 Ocak ta bir seminer düzenledi. Seminer İstanbul Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Birimi Fatih GÖZALAN, Av. Ali YÜKSEL ve Av. Hülya BAYAZITOĞLU tarafından verildi. EMLAKÇILAR İÇİN TAPU, İMAR VE GAYRİMENKULE DAİR TEMEL KAVRAMLAR ADLI SEMİNER Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü, tarihinde düzenlediği semineri; Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü - İstanbul Il. Bölge Müdürlüğü- Müd. Yard. Mehmet SÖZEL ve Eski Tapu Şube Müdürü- Tapu Müdürü Ramazan KARAKURT sundu.

9 YAPILAN SEMİNERLER ve TOPLANTILAR YENİ BORÇLAR KANUNU NDA KİRA SÖZLEŞMELERİ ADLI SEMİNER tarihinde Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü tarafından düzenlenen Arthur Miller Ekibi ne verilen Yeni Borçlar Kanunu nda Kira Sözleşmeleri adlı seminer Av. Elif Ülkü Ulusoy ve Av. Güray Tangüner tarafından verildi. 2/B YASASI DA SON GELİŞMELER ADLI SEMİNER Enstitümüzün İstanbul Barosu ile birlikte tarihinde düzenlediği ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Çevre ve Orman Hukuku Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Sedat Ayanoğlu, Kadastro Kontrol ve Harita Yüksek Mühendisi Selahattin Mermer, Kadastro Mühendisi Mehmet Tuzsuz un konuşma yaptığı seminer İstanbul Barosuna kayıtlı birçok avukatın katılımı ile gerçekleşmiştir.

10 YAPILAN SEMİNERLER ve TOPLANTILAR ORMAN KANUNU DEĞİŞİKLİKLERİ VE 2/B KANUN ÇALIŞMALARI ADLI SEMİNER Enstitümüzün Maremder Marmara Emlak Müşavirleri Derneği ile birlikte tarihinde düzenlediği ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Çevre ve Orman Hukuku Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Sedat Ayanoğlu, Kadastro Kontrol ve Harita Yüksek Mühendisi Selahattin Mermer, Milli Emlak Müdürlüğü nden emekli müdür Aydın Bilgin in konuşma yaptığı seminer Maremder Üyeleri ve emlak firmasının katılımı ile gerçekleşmiştir. ORMAN KANUNU NUN 2/B MADDESİNİN İRDELENMESİ ADLI SEMİNER Enstitümüzün tarihinde düzenlediği ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Çevre ve Orman Hukuku Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Sedat Ayanoğlu, Milli Emlak Kontrolörü Adil Ceylan, Milli Emlak Müdürlüğü nden emekli müdür Aydın Bilgin in konuşma yaptığı seminer İstanbul ve yakın çevresindeki bir çok mahalle muhtarının ve emlak firmasının katılımı ile gerçekleşmiştir.

11 YAPILAN SEMİNERLER ve TOPLANTILAR KENTSEL DÖNÜŞÜM ADLI SEMİNER Enstitümüz Tarihinde Düzenlediği Ve Zeytinburnu Belediye Başkan Yard. Zafer Alsaç İstanbul Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Hande Ağan Yalçıntaş ve Plan Ve Proje Müdürlüğü-Kentsel Dönüşüm Biriminden Eda Caçtaş ın konuşma yaptığı seminer İstanbul ve yakın çevresindeki birçok emlak firmasının katılımı ile gerçekleşmiştir. KENTSEL DÖNÜŞÜM YASASI NIN GETİRDİĞİ YENİ DÜZENLEMELER ADLI SEMİNER Enstitümüz Tarihinde Düzenlediği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü İdris Atabay ve Esenler Belediye Başkan Yard. Bülent Babaoğlu nun konuşma yaptığı seminer İstanbul ve yakın çevresindeki birçok emlak firmasının katılımı ile gerçekleşmiştir.

12 YAPILAN SEMİNERLER ve TOPLANTILAR SİT ALANLARINDA SON GELİŞMELER ADLI SEMİNER Enstitümüzün tarihinde düzenlediği ve Kültür Varlıkları Ve Müzeler Genel Müdürlüğü nde Görevli Kültür Ve Turizm Uzmanı Arkeolog Ersoy Köse, Boğaziçi İmar Müdürlüğü nden Emekli Metin Ataoğlu, Yildiz Teknik Üniversitesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Şehircilik Ana Bilim Dalı nda Görevli Yrd. Doç. Dr. Elif Örnek Özden in konuşma yaptığı seminer İstanbul ve yakın çevresindeki bir çok mahalle muhtarının ve emlak firmasının katılımı ile gerçekleşmiştir. YASALAŞAN 2/B NASIL UYGULANMALI ADLI SEMİNER Enstitümüzün tarihinde düzenlediği ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Çevre ve Orman Hukuku Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Sedat Ayanoğlu, Kadastro Mühendisi Mehmet Tuzsuz, Milli Emlak Müdürlüğü nden emekli müdür Aydın Bilgin in konuşma yaptığı seminer İstanbul ve yakın çevresindeki bir çok mahalle muhtarının ve emlak firmasının katılımı ile gerçekleşmiştir.

13 YAPILAN SEMİNERLER ve TOPLANTILAR 2/B YASASI ADLI SEMİNER Enstitümüzün tarihinde düzenlediği ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Çevre ve Orman Hukuku Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Sedat Ayanoğlu, Lisanslı Yüksek Harita Mühendisi Tamer Saracık ve Milli Emlak Müdürlüğü nden emekli müdür Aydın Bilgin in konuşma yaptığı seminer İstanbul ve yakın çevresindeki bir çok mahalle muhtarının katılımı ile gerçekleşmiştir.

14 YAYINLARIMIZ

15 YAYINLARIMIZ

16 YAYINLARIMIZ

17 YAYINLARIMIZ

18 YAYINLARIMIZ

19 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

20 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

21 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

22 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

23 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

24 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

25 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

26 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

27 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

28 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

29 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

30 ÇALIŞMALARIMIZIN BASINDA YANSIMALARI

31 ARKİPARC

32 GAYRİMENKUL LİDERLER ZİRVESİ

33 GAYRİMENKUL LİDERLER ZİRVESİ

34 KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ HARBİYE

GAYRİMENKUL HUKUKU ENSTİTÜSÜ

GAYRİMENKUL HUKUKU ENSTİTÜSÜ www.gayrimenkulhukuku.org GAYRİMENKUL HUKUKU ENSTİTÜSÜ ÇALIŞMALARI (2012) Büyükdere Cad. Lale İşmerkezi No:62 KAT:6 Mecidiyeköy/ ISTANBUL Tel : 0212 266 50 00 Cep:0530 969 48 88 Fax : 0212 266 58 00 info@gayrimenkulhukuku.org

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Yönetim Kurul Toplantıları Dernek faaliyetlerinin koordinasyonunun sağlanması amacıyla ayda bir GYODER merkezinde yönetim kurulu toplantıları yapılmıştır.

Detaylı

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI Meşrutiyet Caddesi 22/13 Kızılay/ANKARA Tel: 0312 418 28 46-47 Faks : 0312 418 28 43 E-Posta : gidamo@gidamo.org.tr Web : http://www.gidamo.org.tr MERSİN ŞUBE GENEL MERKEZ

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

HUKUK FAKÜLTESİ MART AYI ETKİNLİKLERİ

HUKUK FAKÜLTESİ MART AYI ETKİNLİKLERİ HUKUK FAKÜLTESİ MART AYI ETKİNLİKLERİ PROF. DR. HALUK BURCUOĞLU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Kulübü öğrencileri tarafından 20 Martta düzenlenen, Türk Borçlar Kanununda Kira Sözleşmesi konulu

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler w İçindekiler Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları İhtisas Programları Anadolu Seminerleri Kurumsal Yönetim Kütüphanesi Yayınlar Zirve ve Paneller

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ-KAPSAM-HUKUKİ DAYANAK-BAĞLAYICILIK-TANIMLAR 1. AMAÇ: Bu yönetmeliğin amacı; Kartal Belediyesi Emlak ve İstimlâk

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler

TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler 2012 48 01 OCAK 2012 31 ARALIK 2012 TARİHLERİ ARASI EĞİTİM ÇALIŞMALARI BORÇLAR HUKUKU UYGULAMALARI YER TARİH KATILIM SAYISI BAĞCILAR TESMER 18/10/12 40 EMİNÖNÜ TESMER 15/11/12

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

GAYRİMENKUL HUKUKU ENSTİTÜSÜ 2015 FAALİYET RAPORU

GAYRİMENKUL HUKUKU ENSTİTÜSÜ 2015 FAALİYET RAPORU GAYRİMENKUL HUKUKU ENSTİTÜSÜ 2015 FAALİYET RAPORU AV. ALİ YÜKSEL GAYRİMENKUL HUKUKU ENSTİTÜSÜ BAŞKANI PROF. DR. SEDAT AYANOĞLU LATİF COŞAR BAŞKAN YARDIMCISI ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ORMAN HUKUKU

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

İştirak ve vergi ziyaı cezaları ile ilgili meslektaşların sorunları ve çözüm önerileri

İştirak ve vergi ziyaı cezaları ile ilgili meslektaşların sorunları ve çözüm önerileri ANTALYA S.M.M.M. ODASI EĞİTİM TAKVİMİ EKİM 2008 07.Ekim.2008-5510 Nolu Kanun Ve İlgili Yönetmelikler : Resul KURT ( SGK Başmüfettişi) Toplantı Yeri :Mustafa ÖZYÜREK Toplantı Salonu Toplantı Saati :10.00

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT Bilişim denince Beşiktaş BEŞİKTAŞ Belediyesi Avrasya bölgesi'nin en büyük bilişim fuarına katılıyor. Beşiktaş Belediyesi, bilişim alanında kullandığı son teknolojileri ve yenilikleri, 29 Kasım 2 Aralık

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

MIPIM 2014 Türkiye Onur Ülkesi Değerlendirme Dosyası

MIPIM 2014 Türkiye Onur Ülkesi Değerlendirme Dosyası MIPIM 2014 Türkiye Onur Ülkesi Değerlendirme Dosyası TÜRKİYE NEDEN ONUR ÜLKE SEÇİLDİ? Türk ekonomisinin büyüyen gücü Türk şirketlerinin MIPIM de yükselen katılımı En büyük ve dinamik inşaat sektörü 20

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018 / 02 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Yetki Verilmesi (SULTANBEYLİ95). Komisyonumuza havale edilen Strateji Geliştirme Müdürlüğü nün 19/01/2018 tarih ve 36 sayılı teklifi

Detaylı

A) %5 B) %10 C) %20 D) %25 E) %50

A) %5 B) %10 C) %20 D) %25 E) %50 Deneme Sınavı I 1. Emlak Vergisi ne üzerinden alınır? A) Bina ve arazi üzerinden B) Malikin geliri üzerinden C) Miras üzerinden D) Gelir üzerinden E) Nakit gelir üzerinden 2. Bir araziye elbirliği mülkiyet

Detaylı

20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL

20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL 20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi NEDEN STK ZİRVESİ? www.sivilsehir.org ZİRVE NİN AMACI www.sivilsehir.org 60 ÜLKE 102 SİVİL TOPLUM KURULUŞU VE AKADEMİSYENLER

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.10.2014 25.11.2014 LETONYA-RİGA İŞ GEZİSİ 28-31 EKİM 2014 ÜYELERİMİZE YENİ UFUKLAR AÇMAK, ULUSAL VE ULUSLARARASI PAZARALARA AÇILMALARINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİREN

Detaylı

İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) Kasım Ayı Bülteni

İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) Kasım Ayı Bülteni İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) Kasım Ayı Bülteni ODTÜ- İKSD Ortak Etkinlik Düzenledi İKSD olarak 19 Kasım 2018 tarihinde ODTÜ İnşaat Fakültesi master ve doktora öğrencilerine yönelik etkinlik

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

E-İmzalıdır Hülya ARKON Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı

E-İmzalıdır Hülya ARKON Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı *BELMLHZ6P* T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Sayı : 28074877-820-E.2140 2140 03.01.2019 Konu : İlan Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği Kent Estetik Komisyonu Yönergesi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :40 KARAR 40: Meclis üyeleri; Mehmet BİLGİN, Okan İRGE ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Katip Katip Karar No :41 KARAR 41: Belediyemizde Teknik

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :12/09/2013 TOPLANTI SAYISI : 2013/20 Enstitü Yönetim Kurulu 12.09.2013 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr. Mehmet

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Koruma ve Güvenlik Hizmeti Alımı. Komisyonumuza havale edilen Zabıta Müdürlüğü nün 05/05/2014 tarih ve 14956 sayılı teklifi üzerinde

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi Ruh sağlığı uzmanlarıyla beraber yürütülen 40 saatlik çalıştay programının, trans danışanlara yönelik beşinci ve son kısmı; 3 Kasım'da İstanbul Bilgi

Detaylı

S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA

S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA 117 Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA GÜNCEL GELİŞMELER SEMİNERİ S. 4- MÜKELLEF HAKLARI VE USUL İNCELEMELERİ

Detaylı

(1) SAYILI CETVEL ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI. 4) Orman İdaresi ve Planlama Dairesi

(1) SAYILI CETVEL ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI. 4) Orman İdaresi ve Planlama Dairesi (1) SAYILI CETVEL ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI Genel Müdür Genel Müdür Hizmet Birimleri 1) Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi 2) Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi 3) Kadastro ve Mülkiyet

Detaylı

GYODER 2001 yılı çalışma dönemi Faaliyet Raporu

GYODER 2001 yılı çalışma dönemi Faaliyet Raporu GYODER 2001 yılı çalışma dönemi Faaliyet Raporu 23 Ocak 2001 tarihinde Yapı Kredi Plaza B blok K 10 Levent İstanbul adresinde düzenlenen olağan Genel Kurul toplantısının ardından Derneğimiz Genel kurulunca

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı; Tepebaşı Belediyesi

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Alt İşverenler ve Asıl İşverenler 4857 Sayılı İş Kanunu, 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu, Borçlar Kanunu ve ilgili kanunlarda yer alan bazı sorumluluklarını bilmedikleri ya da yerine getirmedikleri

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası 10 Aralık 2013 // Four Seasons The Bosphorus Hotel Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Telefon Numarası Faks Numarası Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

YENİ (6360) BÜYÜKŞEHİR YASASI VE ARAZİ YÖNETİMİ

YENİ (6360) BÜYÜKŞEHİR YASASI VE ARAZİ YÖNETİMİ BİLDİRİLER KİTABI YENİ (6360) BÜYÜKŞEHİR YASASI VE ARAZİ YÖNETİMİ IV.ARAZİ YÖNETİMİ ÇALIŞTAYI BİLDİRİLERİ EDİTÖRLER Prof. Dr. Tahsin YOMRALIOĞLU Prof. Dr. Nihat Enver ÜLGER 12-13 MAYIS 2014 KTÜ, Trabzon

Detaylı

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

Detaylı

9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 22.04.2017 Değerli Üyelerimiz, Derneğimiz tüzüğünde belirtilen amaçlar doğrultusunda ahşabın dünyada olduğu gibi ülkemizde de hak ettiği yeri alması için çalışmalarını

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

- 46 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU

- 46 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU 11 Ekim 2012 Şube EMO-Genç Komisyonu toplantısı Şube Eğitim Salonunda yapıldı. Şube Örgütlenme Sekreteri Kaan Hürler'in katılım sağladığı toplantıya yaklaşık 40 EMO-Genç üyesi katılım sağlarken, yeni dönem

Detaylı

k yader Yay n Koord natörü Esra GÜLTEK N Yay n Kurulu Canset YILDIZ Ham ÖZDEM R Hüsey n SAVA

k yader Yay n Koord natörü Esra GÜLTEK N Yay n Kurulu Canset YILDIZ Ham ÖZDEM R Hüsey n SAVA K YADER R ADER Yay n Koord natörü Esra GÜLTEK N Yay n Kurulu Canset YILDIZ Ham ÖZDEM R Hüsey n SAVA Hukuk Dan manlar Av. N hat KARATA Av. C hat GÖKDEM R Av. Zeynep ÇEL K Al Kas m TUNA Gra k ve Tasar m

Detaylı

Proje Yönetimi. Ölçüm Verileri ve Micrositing. ÇED Süreci Ġdari Ġzinler Planlama

Proje Yönetimi. Ölçüm Verileri ve Micrositing. ÇED Süreci Ġdari Ġzinler Planlama Proje Yönetimi Ölçüm Verileri ve Micrositing ÇED Süreci Ġdari Ġzinler Planlama ÇED Yönetmeliği nde yapılan değişiklikle 75 MW ve üzeri kurulu güce sahip rüzgar santralleri için ÇED Olumlu kararı alınması

Detaylı

AB VE TÜRKİYE DE MÜTEAHHİTLİK STANDART ÇALIŞMALARI

AB VE TÜRKİYE DE MÜTEAHHİTLİK STANDART ÇALIŞMALARI TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ AB VE TÜRKİYE DE MÜTEAHHİTLİK STANDART ÇALIŞMALARI Mehmet BOZDEMİR Personel ve Sistem Belgelendirme Merkezi Başkanı 2007 Türk Standardları Enstitüsü 1 TSE nin MİSYONU Ülkemizin

Detaylı

ARCHIMEDES Projesi Yerel Çalisma Grubu Toplantisi HOS GELDINIZ 6 Mart 2008

ARCHIMEDES Projesi Yerel Çalisma Grubu Toplantisi HOS GELDINIZ 6 Mart 2008 ARCHIMEDES Projesi Yerel Çalisma Grubu Toplantisi HOS GELDINIZ 6 Mart 2008 Archimedes Projesi Yerel Çalisma Grubu Toplantisi Gündemi 6 Mart 2008 9:30-10:00 Kahvalti 10:00-10:30 Açilis ve Hos Geldiniz 10:30-11:00

Detaylı

YAYIN BİRİMİ ÇALIŞMALARI

YAYIN BİRİMİ ÇALIŞMALARI YAYIN BİRİMİ ÇALIŞMALARI 153 Odamızın meslek alanlarımıza ilişkin bilimsel araştırmalarını, üyelerimizin mesleki birikimlerini, güncel konulara ve mesleki kavramlara ilişkin tartışmaları yazılı belge haline

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Sayı 43 Mayıs 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım,

Detaylı

Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği

Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği Bilgi Teknolojisi Çözümleri Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği Faaliyet ve Bilgilendirme Raporu 2016 Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği Mustafa Kemal Cd Hukukçular Towers Kat 15 D.100

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ GELECEK GELDİ PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Șubesi tarafından, bu yıl 14. düzenlenen İnsan Yönetimi Zirvesi; üyelerinin ve zirve katılımcılarının oylaması ile belirlenen GELECEK GELDİ ana

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

TÜRKİYE'DE AFET YÖNETİM ORGANİZASYONU

TÜRKİYE'DE AFET YÖNETİM ORGANİZASYONU 14.11.2013 09:00-11:00 K A Y I T 11:00-12:00 A Ç I L I Ş 12:00-13:00 Ö Ğ L E Y E M E Ğ İ 13:00-14:00 TÜRKİYE'DE AFET YÖNETİM ORGANİZASYONU Yönetim, Yönetim Teşkilatı, Ulusal Plan, Hazırlanma, Eğitim, Entegre

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU 2012 MESLEKİ DÜZENLEME KOMİTESİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU 2011 yılında kurulan Mesleki Düzenleme Komitesi, faaliyetlerine

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 07/09/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/30 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 07/09/2017 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç. Dr.

Detaylı

Ana Sayfa > Mevzuat > Tapu ve Kadastro Genelgeleri. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genelgeleri

Ana Sayfa > Mevzuat > Tapu ve Kadastro Genelgeleri. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genelgeleri Ana Sayfa > Mevzuat > Tapu ve Kadastro Genelgeleri Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genelgeleri Başvuru Online Başvuru ve SMS Yoluyla Bilgilendirme (2010/21) Emlakçıların Ön Başvuru İle İş Takibi Uygulaması

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları SİRKÜLER Sayı : 2017/06 Tarih : 12.01.2017 Konu : TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI Sirkülerimizin konusunu Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları oluşturmaktadır.

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

Teknik Müşavirlik Sektörünün Desteklenmesi 2014/10 Sayılı Karar

Teknik Müşavirlik Sektörünün Desteklenmesi 2014/10 Sayılı Karar 2014/10 Sayılı Karar Amaç: Teknik müşavirlik firmalarının yurtdışı pazarlarda kalıcı şekilde yer edinmelerini, ayrıca, alınacak projelerle müteahhitlik ve inşaat malzemeleri sektörlerine yönelik mal ve

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Sayı : Konu : Aday Memur Eğitimi REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Sayı : Konu : Aday Memur Eğitimi REKTÖRLÜK MAKAMINA Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2017-148596 T.C. Personel Daire Başkanlığı *BEBE5LM33* Sayı : 85123808-774.06.02. Konu : REKTÖRLÜK MAKAMINA Üniversitemiz hizmetiçi eğitim faaliyetleri kapsamında, birimlerimizde

Detaylı

BACADER e-bülten ARALIK 2014

BACADER e-bülten ARALIK 2014 BACADER e-bülten ARALIK 2014 İSİB BAŞKANI İLE GÖRÜŞME YAPILDI 02 Aralık 2014 tarihinde Ankara da İSİB Başkanı Zeki Poyraz ile bir görüşme yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla GEDİK tarafından yapılan

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 211 YILINDA YAPILAN YAZIŞMALAR Talas Belediyesi 16 Birim Müdürlüğü tarafından idare edilmektedir. Müdürlüklerde istihdam edilen personel sayıları ise aşağıda yer almaktadır.

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

Oturum Adı: Su Kaynaklarının Yönetimi ve Arıtma Teknolojileri

Oturum Adı: Su Kaynaklarının Yönetimi ve Arıtma Teknolojileri Oturum Adı: Su Kaynaklarının Yönetimi ve Arıtma Teknolojileri Tarih ve Saat: 11 Ekim 2018 Perşembe / 13:30 15:00 Panelistler İçin Ayrılan Konuşma / Sunum Süresi: 15 Dakika (5 Dakika Soru Cevap) Oturum

Detaylı

Yılda 24 tematik toplantı: Tematik toplantılara ortalama 200 kişi katılıyor.

Yılda 24 tematik toplantı: Tematik toplantılara ortalama 200 kişi katılıyor. SPONSORLUK DOSYASI BİZ KİMİZ? Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) gücünü ve etkinliğini; Türkiye nin 7 bölgesinden gelen iş insanlarının oluşturduğu federasyon ve derneklerinin gönüllü,

Detaylı

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi HATAY İL AFET ve ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2010 Yılı Teknik Destek Programı Belediye Kanunu, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, İl Özel İdaresi

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

BACADER e-bülten NİSAN 2018

BACADER e-bülten NİSAN 2018 BACADER e-bülten NİSAN 2018 DTK DERGİSİ BACADER DEN KÖŞESİNDE YAYINLANAN KÖŞE YAZILARIMIZ DTK Dergisi BACADER DEN köşesinin Nisan sayısında TS 7363 İLE BACALARI ANLAMAK - III başlıklı köşe yazımız yayınlandı.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

LĐSANSLI BÜRO KOMĐSYONUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

LĐSANSLI BÜRO KOMĐSYONUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI LĐSANSLI BÜRO KOMĐSYONUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI Amaç Madde 1- (1) Bu çalışma usul ve esaslarının amacı, Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelik gereğince kurulan Lisanslı

Detaylı

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1-

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 31/10/2013 TOPLANTI SAYISI : 2013/24 Enstitü Yönetim Kurulu 31/10/2013 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince, aşağıdaki gündemi görüşmek

Detaylı

( tarih ve132 sayılı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile yürürlüğe girmiştir.)

( tarih ve132 sayılı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile yürürlüğe girmiştir.) (12.03.2010 tarih ve132 sayılı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile yürürlüğe girmiştir.) Madde 1 AMAÇ Bu Yönetmeliğin amacı Kayseri Büyükşehir Belediyesi mücavir alan sınırları içerisindeki

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 14/09/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/31 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu14/09/2017 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç. Dr. Ali

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu..

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014, 22 nci Uluslararası Yapı ve Restorasyon Fuarı, 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center Salonlarında büyük bir ticari başarıyla

Detaylı

26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul

26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul 2015 26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul TÜRKİYE İMSAD İnşaatta Kalİte Zİrvemİzde Buluşalım Türkiye İMSAD ın gelenekselleşen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl yedinci kez sektörümüzün

Detaylı

FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ SÜRE) 1 Çizimli

Detaylı